Καταρχήν είμαι οκ. Δεν έπεσα, δεν χτύπησα, αλλά ....τα είδα όλα.![]()
Σήμερα το μεσημέρι κατά τις 14.30 πήγαινα Μέγαρα. Μια χαρά όλα, λιγοστή κίνηση και είχα στο μυαλό μου αν θα προλάβω να κανω κανένα session στο track day.
Αριστερή λωρίδα, πηγαίνω λίγο πιο σβέλτα απ΄την κίνηση, μέχρι που στην ευθεία των Μεγάρων (κανένα δύο χλμ πριν τη γέφυρα) βλέπω το προπορευόμενο ασημί Peugeot 106 που επίσης είναι στην αριστερή, να βγάζει καπνό απ΄τα αριστερά λάστιχα.
Μέσα σε ΚΛΑΣΜΑ δευτερολέπτου το αμάξι γυρνάει προς τα δεξιά 90 μοίρες (τελείως κάθετα !! ) περνάει μπροστά από το αυτοκίνητο της μεσαίας λωρίδας στο τσακ μάγκες, και πέφτει κάθετα πάνω στις μπαριέρες....
Εφερε μια δυο σβούρες απ΄όσο πρόλαβα να δώ, και έμεινε ακινητοποιημένο στη μεσαία διαλυμένο.
Σταμάτησα λίγο πιο κάτω, και γύρισα μήπως χρειάζεται κάποιος βοήθεια. Μέχρι να φτάσω βγήκε μια γυναίκα με χρώμα ασορτί με του αυτοκινήτου και φαινόταν καλά. Ενας θεός ξέρει αν τσαρούχωσε και γιατί το φρένο, ή κάτι έπαθε το αυτοκίνητο.
Επαθα πλάκα. Ίσως η μοναδική φορά που συμβαίνει κάτι μπροστά μου οπου δεν υπάρχει κανένα περιθώριο αντίδρασης. Αν σου κάτσει η στραβή, τέλος...![]()