Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 49

Θέμα: Ουτε να φοβηθώ δεν πρόλαβα..

Solomostrongos Το avatar του/της byron

Ουτε να φοβηθώ δεν πρόλαβα..

Καταρχήν είμαι οκ. Δεν έπεσα, δεν χτύπησα, αλλά ....τα είδα όλα.

Σήμερα το μεσημέρι κατά τις 14.30 πήγαινα Μέγαρα. Μια χαρά όλα, λιγοστή κίνηση και είχα στο μυαλό μου αν θα προλάβω να κανω κανένα session στο track day.

Αριστερή λωρίδα, πηγαίνω λίγο πιο σβέλτα απ΄την κίνηση, μέχρι που στην ευθεία των Μεγάρων (κανένα δύο χλμ πριν τη γέφυρα) βλέπω το προπορευόμενο ασημί Peugeot 106 που επίσης είναι στην αριστερή, να βγάζει καπνό απ΄τα αριστερά λάστιχα.

Μέσα σε ΚΛΑΣΜΑ δευτερολέπτου το αμάξι γυρνάει προς τα δεξιά 90 μοίρες (τελείως κάθετα !! ) περνάει μπροστά από το αυτοκίνητο της μεσαίας λωρίδας στο τσακ μάγκες, και πέφτει κάθετα πάνω στις μπαριέρες....
    Εφερε μια δυο σβούρες απ΄όσο πρόλαβα να δώ, και έμεινε ακινητοποιημένο στη μεσαία διαλυμένο.
    Σταμάτησα λίγο πιο κάτω, και γύρισα μήπως χρειάζεται κάποιος βοήθεια. Μέχρι να φτάσω βγήκε μια γυναίκα με χρώμα ασορτί με του αυτοκινήτου και φαινόταν καλά. Ενας θεός ξέρει αν τσαρούχωσε και γιατί το φρένο, ή κάτι έπαθε το αυτοκίνητο.

Επαθα πλάκα. Ίσως η μοναδική φορά που συμβαίνει κάτι μπροστά μου οπου δεν υπάρχει κανένα περιθώριο αντίδρασης. Αν σου κάτσει η στραβή, τέλος...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS

Παλι καλα να λες που εισαι καλα ρε Βυρωνακο.Ελπιζω να μην χτυπησε και καποιος αλλος που πιθανονον να επεβαινε στο πεζω.....
    Keep spamming!!!:a13:

όλα καλά ευτυχώς ...

μάλλον μηχανική βλάβη αφού μπλόκαραν μονόπαντα οι τροχοί και γύρισε έτσι το κάρο ... τυχερή ήταν και η οδηγός αφού δεν ερχόταν καμιά νταλίκα να σβαρνιάσει τα πάντα εκείνη την ώρα ...

ΤρεΛαμέΛος Το avatar του/της nihristo
    αλλό ένα κλικ πάνω στην εμπειρία σου τώρα και ανώδυνο ευτυχώς. Νομίζω πως έχουμε συνηθίσει να είμαστε πολύ κοντά στα προπορευόμενα οχήματα και κάτι τέτοια περιστατικά στο υπενθυμίζουν έντονα.
    πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Φοβηθηκα να το ανοιξω το θρεντ

Ολα καλα αφου κανεις δεν επαθε τπτ

papoy Το avatar του/της Viking
    ουφ, ρε φίλε τρόμαξα

άντε όλα καλά ευτυχώς, θέλει τύχη ρε γμτ

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Μου εκατσε ιδιο σκηνικο πριν 3-4 μηνες στην εθνικη Αθηνων Λαμιας στο υψος της Μεταμορφωσης με ενα ford.
    Πηγαινε στην αριστερη και ξαφνικα αρχιζει να φερνει σβουρες χτυπωντας μια φορα ελαφρια στο διαχωριστικο. Καπια στιγμη το ισιωσε και συνεχισε κανονικα. Ποτε δεν καταλαβα πως εγινε μιας και ο δρομος ειχε ελαχιστη κινηση.
    Φοβηθηκα αρκετα γιατι απο την μια δεν ηξερα απο που να περασω και απο την αλλη δεν μπορουσα να πεσω στα φρενα δυνατα για να μην πεσει πανω μου κανενας απο τους πισω.
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Re: Ουτε να φοβηθώ δεν πρόλαβα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    ... Ίσως η μοναδική φορά που συμβαίνει κάτι μπροστά μου οπου δεν υπάρχει κανένα περιθώριο αντίδρασης.
    αυτα ειναι τα χειροτερα

ευτυχως...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

παλι καλα Βυρωνα...
    :wacko:

Όντως, πάλι καλά.
    Τελικά δεν ξέρουμε από που θα μας έρθει...

βουρ για το βουνο Το avatar του/της dond4le
    Εγω απο την Τεταρτη και μετα αποφασισα να μην την ξανακαβαλησω την μηχανη στους δρομους και θα ασχοληθω με το χωμα.

Στον δρομο απο Γρεβενα προς Καλαμπακα το συμβαν και σε στροφη της πλακας.

Ειμαι σε αποσταση 15 μετρων απο τον μπροστινο μου και τον βλεπω να χανει το πισω απο το R6, πατωντας μια γραμμη απο λαδια ( τον εχουν ριμαξει τον δρομο εντελος).

Προσπαθει ο φιλος να το φερει ξανα αλλα ερχοταν απο το αντιθετο αμαξι οποτε και αποφασιζει να το ριξει και να το αφισει (ολα αυτα ενω ειναι στο αντιθετο ρευμα).

Παρολο που δεν τρεχαμε (50 με 60 χιλ ειχαμε), αν δεν τελιωναν οι μπαρες τον φιλο θα τον τρεχαμε τωρα.

Ευτυχως αφησε την μηχανη επεσε στα μαλακα (χωμα) και η μηχανη μονο πλαστικα εσπασε, οποτε μπορεσαμε να παμε μεχρι Καλαμπακα για τον Καφε της παρηγωριας.

Στον γυρισμο (πηγεναμε σαν κοτες πλεων) στα ξαφνηκα πεταγετε απο κληστη κατηφορικη στροφη (ορατοτητα μηδεν και απο εμας και απο το αλλο ρευμα) ενα ''κουτι'' προσπαθωντας να περασει ενα φορτηγο.

Πιστευω πως ειναι δυνατο επιχειρημα να μην ξαναπαω αλλες διαδρομες στους κωλοδρομους γιατι

ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ!!!!!!

Καλυτερα στο χωμα.Εκει οι τουμπες ειναι ποιο γλυκες και εχουν αλλη χαρη.

ασχημο...ειδικα η εικονα συνδυασμενη με τον θορυβο ειναι γαματα...been there done that με βυριοφορο που διπλωσε κι εκλεισε ολη την εθνικη...και ημουν και σε αποσταση ασφαλειας...

'υτυχως φιλε...
    frankly my dear, i dont give a damn...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Τι είπες τώρα....

Αφου δεν έπαθες τπτ όλα καλα....

Μου θύμισε σκηνικό δικό μου: Πάμε με Θάνο Μέγαρα και στην ευθεία και κάτω απο την Γεφυρα της Μαγούλας υπάρχει σακούλα από S/M.... Κυκλοφορούν αρκετά αυτοκίνητα και μηχανές κι η σακούλα αρχίζει πτήση και καταλήγει στην μανέτα του φρένου..... και λειτουργεί σαν τα αλεξίπτωτα φρένα σε αεροπλάνα..... ακαριαία φρένα και δεν ξέρω καν πως καταφερα και την έκοψα.... ευτυχώς ήμουν με το 600 εκείνη την μέρα που δεν έχει φρένα.... αν ήμουν με το 954, καληνύχτα σας....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    αυτος ο θορυβος ειναι το χειροτερο...αφου ειστε ολοι καλα

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Να γιατί δεν πρέπει να ενοχλούμε έναν μηχανόβιο!!!
    από Billymuse στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2012, 19:26
  2. Δεν προλαβα να κλεισω χρονο....
    από mats8282 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 67
    Τελευταίο μήνυμα: 29/11/2010, 13:31
  3. Τέτοια ζέστη ούτε η ασφαλτος δεν την αντέχει.
    από Nrgman στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 12:04
  4. Να Γιατι Δεν Τελειωνουν Τα Εργα.....
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2004, 15:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας