View Full Version : XTX tuning η αλλαγη μηχανης???
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από aisxos
[B]το ονομα αισχος ειναι για αυτα που διαβαζω μερικες φορες
Kι εγώ για τον ίδιο λόγο το έγραψα. :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από aisxos
μπροστα το ιnnovaki να ουρλιαζει και 1 μηχανακι πισω να αγκομαχα το fmx..
Εχουμε θεματαρα εδω περα...:look: :look: :look:
Που ειναι ο MAG να μας πει την αποψη του ρε παιδια:confused: :smokin:
Παντως εγω δικαιη την βρισκω την κοντρα,μεταξυ παππιων.:D
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Παντως εγω δικαιη την βρισκω την κοντρα,μεταξυ παππιων.:D :beer: :beer: :beer:
reinmeister
30/04/2010, 05:20
Εχουμε θεματαρα εδω περα...:look: :look: :look:
Που ειναι ο MAG να μας πει την αποψη του ρε παιδια:confused: :smokin:
Παντως εγω δικαιη την βρισκω την κοντρα,μεταξυ παππιων.:D
εσυ κοψε τις μαλακιες γιατι μπορει καποια στιγμη να αποφασισω να φτιαξω το fmx και δεν θα ξερεις μετα που να κρυφτεις...:smokin: :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
εσυ κοψε τις μαλακιες γιατι μπορει καποια στιγμη να αποφασισω να φτιαξω το fmx και δεν θα ξερεις μετα που να κρυφτεις...:smokin: :D :lol: :bawl: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
tsoytsoyrosa ego pantos..
Aναρωνω το πληγμα ηταν βαρυ ............. Τα ιδια μου λεγαν κ για κατι δυχρονα παπια vs WR κ με κοιταγε με το κυαλι ........... Ενα θα πω ΑΙΣΧΟΣ ......... περιμενω το innova κ να φερει κ τα κυαλια μαζι του ......:eyepop:
οτι θα μιλα ετσι κατοχος fmx δε το περιμενα ποτε να πω την αληθεια..
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Aναρωνω το πληγμα ηταν βαρυ ............. Τα ιδια μου λεγαν κ για κατι δυχρονα παπια vs WR κ με κοιταγε με το κυαλι ........... Ενα θα πω ΑΙΣΧΟΣ ......... περιμενω το innova κ να φερει κ τα κυαλια μαζι του ......:eyepop: να φερει τα κυαλια του γιατι?δεν εχεις δικα σου??εμεις θα σου δωσουμε..?νομιζω με τετοιο μηχανακι που εχεις,παει στανταρ στον εξοπλισμο και ενα ζευγαρι κυαλια..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
να φερει τα κυαλια του γιατι?δεν εχεις δικα σου??εμεις θα σου δωσουμε..?νομιζω με τετοιο μηχανακι που εχεις,παει στανταρ στον εξοπλισμο και ενα ζευγαρι κυαλια..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Πρέπει να το πηρε μεταχειρα..και δε του δωσε ο αλλος τη κουτα με τα εξτρα..κυαλια κτλ...
reinmeister
30/04/2010, 07:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
οτι θα μιλα ετσι κατοχος fmx δε το περιμενα ποτε να πω την αληθεια..
ουτε το 750 περιμενες ποτε οτι θα σε γαμουσε ετσι...:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl:
ουτε το 750 περιμενες ποτε οτι θα σε γαμουσε ετσι...:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: ετσι ετσι..αλλα βλεπεις τα αξιοπιστα..μονο για μια κυριακη ειναι κ μετα γκαραζ τελικα..
παντως μου αρεσει πως οι κατοχοι των fmx θεωρουν πως εχουν μηχανη και οταν του πει κανεις κουβεντα για βελτιωμενα παπια αμεσως να κοντραριστουν και να υποννοησουν οτι μπορουν να τα περνανε...συγχαρητηρια..:wave2: :wave2: :wave2:
reinmeister
30/04/2010, 08:07
παντως μου αρεσει πως οι κατοχοι των fmx θεωρουν πως εχουν μηχανη και οταν του πει κανεις κουβεντα για βελτιωμενα παπια αμεσως να κοντραριστουν και να υποννοησουν οτι μπορουν να τα περνανε...συγχαρητηρια..:wave2: :wave2: :wave2:
εσυ κοψε την μαλακια γιατι μας πηρανε τα γαλατα...
καθε σωστο δομικα μοτερ μπορει να βγαλει τοσα αλογα οσες ειναι οι γνωσεις αυτου που θα το σκαλισει...
απο κει και περα το γιατι τα πηραμε τα fmx οσοι τα πηραμε το ξερουμε πολυ καλα...και καποιοι απο μας ξερουμε και τι μπορει να κανει το συγκεκριμενο μοτερ φτιαγμενο...
ολα τα υπολοιπα ολα ειναι παπαριες...
εσυ κοψε την μαλακια γιατι μας πηρανε τα γαλατα...
καθε σωστο δομικα μοτερ μπορει να βγαλει τοσα αλογα οσες ειναι οι γνωσεις αυτου που θα το σκαλισει...
απο κει και περα το γιατι τα πηραμε τα fmx οσοι τα πηραμε το ξερουμε πολυ καλα...και καποιοι απο μας ξερουμε και τι μπορει να κανει το συγκεκριμενο μοτερ φτιαγμενο...
ολα τα υπολοιπα ολα ειναι παπαριες...
το γιατι το πηρες δεν το εκρινα!!επιλογες ειναι αυτες ολοι κανουμε λαθη στην ζωη μας..εχεις δικιο σε αυτα που λες αλλα εαν το παρεις ετσι,ολα τα μηχανακια αξιζουν τοτε οτι αξιζει ο αναβατης τους...
cool με τους χαρακτηρισμούς :evil: :evil:
εσυ κοψε τις μαλακιες γιατι μπορει καποια στιγμη να αποφασισω να φτιαξω το fmx και δεν θα ξερεις μετα που να κρυφτεις...:smokin: :D
Εγω το εχω ηδη ετοιμο το εργαλειο οποτε...
ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
και καποιοι απο μας ξερουμε και τι μπορει να κανει το συγκεκριμενο μοτερ φτιαγμενο...
Να μας κλ@σε1 τα @ρχ1δ1@...:p :p :p :p :p :p
reinmeister
30/04/2010, 09:07
Εγω το εχω ηδη ετοιμο το εργαλειο οποτε...
ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
με υποπιεσης μικουνι,φιλαρακι, δεν ακουγεσαι ουτε στον διπλανο σου...:rotflmao: :rotflmao:
με υποπιεσης μικουνι,φιλαρακι, δεν ακουγεσαι ουτε στον διπλανο σου...:rotflmao: :rotflmao:
Εγω ετσι το θελω...:rolleyes: Για να σε πονεσει περισσοτερο:a021: :a021: :a021: :a021:
ρε καμεν πολυ κακο αγορι εχεις γινει
:blush: :blush: :blush:
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
ρε καμεν πολυ κακο αγορι εχεις γινει
:blush: :blush: :blush:
:a38: Παψε ρε και ειμαι πολυ γλυκο αγορι....:blush: Αυτοι εδω περα με χαλανε και θελουν να με κανουν να φαινομαι σκληρος...:mad:
:a38: Παψε ρε και ειμαι πολυ γλυκο αγορι....:blush: Αυτοι εδω περα με χαλανε και θελουν να με κανουν να φαινομαι σκληρος...:mad:
εσυ κι ο κωστακης να ουμ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
sakisvolos
30/04/2010, 11:59
:a16: :a16: :a16: :a16:
Το παπάκι οοοοοοοοοτι και να το κάνεις παπάκι θα παραμείνει! :winka: :winka:
Υ.Γ. Δε με λες ρε μεγάλε εσύ τι έχεις???:confused: :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
[B
Υ.Γ. Δε με λες ρε μεγάλε εσύ τι έχεις???:confused: :confused: [/B]
ΚΤΜ με μοτερ ΧΤ και αυτοκολλητα FMX...:lol: :lol: :lol: :lol:
sakisvolos
30/04/2010, 12:24
ΚΤΜ με μοτερ ΧΤ και αυτοκολλητα FMX...:lol: :lol: :lol: :lol:
Μπαααααααααα.........δεν νομίζω! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Μπαααααααααα.........δεν νομίζω! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ωχ ρε συ λες οντως να εχει TDM900:confused: :rolleyes:
Πω πω ρε φιλε,τωρα να δεις γελια:lol: :bigcry: :lol: :bigcry: :lol: :bigcry: :lol: :bigcry:
Ωχ ρε συ λες οντως να εχει TDM900:confused: :rolleyes:
Πω πω ρε φιλε,τωρα να δεις γελια:lol: :bigcry: :lol: :bigcry: :lol: :bigcry: :lol: :bigcry: δεν ειναι δικαιο αυτο ηταν σε αλλο τοπικ..ενα tdm900 οπως αναφερθηκε βλεπω δεν ξεχνιουντε καποια πραγματα..ωστοσο μιλαω στο συγκεκριμενο τοπικ γιατι ημουν κατοχος χτχ 660 2007...
φιλε saki οπως και εσυ το ειπε οτιιιιιιιιιι και να κανεις το παπι(fmx).....παπι(fmx) θα παραμεινει..
giannis113
30/04/2010, 13:08
εχεις οδηγηση dorso?
πως σου φανηκε η δυναμη του?
Αρχικά δημιουργήθηκε από giannis113
εχεις οδηγηση dorso?
πως σου φανηκε η δυναμη του?
δεν ξερω εαν απευθυνεσαι σε εμενα αλλα οχι δυστυχως δεν ειχα την τυχη να οδηγησω ενα...νομιζω οτι ειναι ενα πολυυυυυυ καλο μηχανακι και εαν το εφτανε η τσεπη μου (αναλογικα με αυτο που μου προσφερει)θα το επαιρνα σιγουρα..
giannis113
30/04/2010, 13:13
οχι απευθυνομαι στο παλικαρι που ανοιξε το θεμα.
βασικα παιζει το dorso σε σχεση με το ΧΤ (με το κιτ στα 686cc) να βγαζει ποιο πολλα προβληματα το απριλια
δεν ξερω εαν απευθυνεσαι σε εμενα αλλα οχι δυστυχως δεν ειχα την τυχη να οδηγησω ενα...νομιζω οτι ειναι ενα πολυυυυυυ καλο μηχανακι και εαν το εφτανε η τσεπη μου (αναλογικα με αυτο που μου προσφερει)θα το επαιρνα σιγουρα..
Κ τωρα θες να σε παρουμε στα σοβαρα δλδ:confused: :eek: :eek: :eek:
Θα επερνες το dorso σιγουρα και οχι ΚΤΜ γτ χαλανε...:rolleyes:
Ελα Χριστος και Παναγια...:hypnotize
Κ τωρα θες να σε παρουμε στα σοβαρα δλδ:confused: :eek: :eek: :eek:
Θα επερνες το dorso σιγουρα και οχι ΚΤΜ γτ χαλανε...:rolleyes:
Ελα Χριστος και Παναγια...:hypnotize δεν ειπα αυτο......γουστα ειναι αυτα.δεν ειπα οτι ειναι αξιοπιστα τα dorso η οτι δεν θα αγοραζα κτμ...προτιμω κτμ παρα απριλια σε θεμα αξιοπιστιας.
δεν ειπα αυτο......γουστα ειναι αυτα.δεν ειπα οτι ειναι αξιοπιστα τα dorso η οτι δεν θα αγοραζα κτμ...προτιμω κτμ παρα απριλια σε θεμα αξιοπιστιας.
Oτι να 'ναι γραφεις μεγαλε...:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Βαριεμαι να αρχισω τα quote απο το τι εχεις γραψει πριν για τα ΚΤΜ...
Παντως ατομο με (T)ην(Δ)ημιουργια(Μ)αλακιας δεν εχει δικαιωμα να εκφραζει αποψη για τα ΚΤΜ:D
:wave2:
Oτι να 'ναι γραφεις μεγαλε...:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Βαριεμαι να αρχισω τα quote απο το τι εχεις γραψει πριν για τα ΚΤΜ...
Παντως ατομο με (T)ην(Δ)ημιουργια(Μ)αλακιας δεν εχει δικαιωμα να εκφραζει αποψη για τα ΚΤΜ:D
:wave2: :eek: :eek: :eek: :eek:
(K)αθε (Τ)ριτη (Μ)αστορα...νομιζω οτι το δικο σου ταιριαζει περισσοτερο..:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
:eek: :eek: :eek: :eek:
(K)αθε (Τ)ριτη (Μ)αστορα...νομιζω οτι το δικο σου ταιριαζει περισσοτερο..
Ναι ναι αυτη την καραμελα εχετε μαθει τοοοσα χρονια και οταν σας πετυχει κανενα στο δρομο κοιτατε απο την αλλη μερια...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ναι ναι αυτη την καραμελα εχετε μαθει τοοοσα χρονια και οταν σας πετυχει κανενα στο δρομο κοιτατε απο την αλλη μερια...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
κραταει τοσα χρονια γιατι βρισκει ανταποκριση!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
οχι μονο κοιταζουμε απο αλλη μερια αλλα σου ζηταμε και συγνωμη που εχεις ενα τοσο καταπληκτικο μηχανακι και εμεις με το σαραβαλλο διπλα...ρε που ζειτε...:wave2: :wave2: :wave2:
ρε που ζειτε...:wave2: :wave2: :wave2:
Εμεις εδω γυρω,εσυ δεν ξερω...:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Δλδ θες να μου πεις οτι αν σταματησει ενα 990 διπλα σου,τον προκαλεις στα ισια ε?!:look:
Δεν κοιτας και καλα τις βιτρινες στην αλλη μερια?:alien:
Εμεις εδω γυρω,εσυ δεν ξερω...:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Δλδ θες να μου πεις οτι αν σταματησει ενα 990 διπλα σου,τον προκαλεις στα ισια ε?!:look:
Δεν κοιτας και καλα τις βιτρινες στην αλλη μερια?:alien: οχι βεβαια δεν θα τον προκαλεσω γιατι γνωριζω τι θα γινει...οταν ομως θα κατσει κανενας καγκουρομαχος τυπου fmx dyke 640 με τρελες ανησυχιες του τυπου θα τον περασω στα πρωτα 103 μετρα και μετα θα κλεισω το γκαζι εκτος εαν βαλω προγραμμα εξατμιση εκκεντοφορους κτλ κτλ τοτε ναι θα κατσω να παιξω μαζι του.δεν θα το παιξω μαγκας εκει που ξερω οτι δεν με παιρνει αλλα δεν θα γυρισω και την πλατη..δεν ξερω εσενα τι ατομα σου εχουνε τυχει στο δρομο και για αυτο τα λες αυτα.προσωπικα δεν εχω τετοιες ανησυχιες ξερω τι πηρα και για ποιο λογο το πηρα..αλλα οχι να ακουμε και τα τρελα...:wave2: :wave2: :wave2:
οχι βεβαια δεν θα τον προκαλεσω γιατι γνωριζω τι θα γινει...οταν ομως θα κατσει κανενας καγκορομαχος τυπου fmx dyke 640
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Κ δεν ντρεπεσε να το λες?!:rolleyes:
Κολωνεις να ανοιξεις με 990 γτ θα σου ριξει στα αυτια.:lol:
Κ περιφανευεσε οτι ανοιγεις με FMX και 640?!ΠΟυ ενα 640 με 2-3 πραγματακια πανω, απο φαναρι σε φαναρι παλι θα σου ριξει στα αυτια...:lol:
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :bigcry:
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Κ περιφανευεσε οτι ανοιγεις με FMX και 640?!ΠΟυ ενα 640 με 2-3 πραγματακια πανω, απο φαναρι σε φαναρι παλι θα σου ριξει στα αυτια...:lol:
δεν περιφανευομαι...!!!αλλα δεν θα κατσω να κοιταω το παλικαρι διπλα να παλευει..εσυ τι ειπαμε εχεις?:confused: :confused: :confused:
δεν ξερω εσενα τι ατομα σου εχουνε τυχει στο δρομο και για αυτο τα λες αυτα.
Εγω δεν κανω την παππια να κοιταζω απο την αλλη,οποιος και αν με εχει προκαλεσει...:winka:
Αρκει να ειναι ισων/μεγαλυτερων δυνατοτητων..Αν με προκαλει και ψηνεται ανοιγουμε.:D
Αρκει να μην τιθεται ΚΑΝΕΝΑΣ σε κινδυνο.Ουτε αλλοι οδηγοι,ουτε εμεις ουτε περαστικοι...:winka:
Eχω ανοιξει ακομη και με r6...Τον ηπια,σταματησαμε στο επομενο φαναρι,ανταλαξαμε 2 φιλικες κουβεντες και χαιρετιθηκαμε...Αυτο δεν ειναι κομπλεξ.Ειναι η χαρα του μοτοσυκλετισμου...
Κομπλεξ ειναι να τα βαζεις με πιο αδυναμους ,γτ ξερεις οτι απο τους ισους τον "πινεις" ,να τους περνας και να χαιρεσε κιολας...:yuck:
δεν περιφανευομαι...!!!αλλα δεν θα κατσω να κοιταω το παλικαρι διπλα να παλευει..εσυ τι ειπαμε εχεις?:confused: :confused: :confused:
Κατσε τωρα γτ θα καραφλιασω αποψε...:eek: :eek: :eek:
Τοση ωρα εννοεις οτι δεν ανοιγεις με 990 γτ τον εχεις:confused: :cry: :cry: :cry:
Κατσε τωρα γτ θα καραφλιασω αποψε...:eek: :eek: :eek:
Τοση ωρα εννοεις οτι δεν ανοιγεις με 990 γτ τον εχεις:confused: :cry: :cry: :cry: οχι βεβαια.θα ανοιξω αλλα ξερω οτι θα με περασει..δεν μου ειπες ομως τι εχεις?
οχι βεβαια.θα ανοιξω αλλα ξερω οτι θα με περασει..
Kαι για αυτο ανοιγεις με κανενα μικροτερο ε,για να αυτοικανοποιησε:bigcry: :bigcry:
δεν μου ειπες ομως τι εχεις?
KTM 640 supermotard...:winka:
Μηπς θες να ανοιξουμε μαζι ,να σε κανω να το βαζεις μπλε το ΤΔΜ και να το πεταξεις στην θαλασσα?:wacko:
KTM 640 supermotard...:winka: ειπα και εγω γιατι αποφευγες να το πεις..πες ετσι ρε παιδακι μου..κατι παλικαρια σαν τον δικο σου πετυχαινω στον δρομο και παιζω μαζι τους..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
υ.γ δεν σε ξερω προσωπικα και δεν το λεω συγκεκριμενα για εσενα..
re travate kante kamia volta ta motoria τωρα που ειναι φτηνη η βενζινη και αφηστε τα λαπτοπια
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
κατι παλικαρια σαν τον δικο σου πετυχαινω στον δρομο και παιζω μαζι τους..
Κ οσο να πεις,μια υπερηφανεια την εχεις για αυτο ε?:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Κ οσο να πεις,μια υπερηφανεια την εχεις για αυτο ε?:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Πως με καταλαβαινεις...:D :D
re travate kante kamia volta ta motoria τωρα που ειναι φτηνη η βενζινη και αφηστε τα λαπτοπια
Μου εστειλε ο πατερας μου 3 μπιλες απο το χωριο.Απο αυτες που εχουμε για το λαδι.
Τις γιομοσα και τις 3.
1,5 τονο περιπου.Τις σφραγισα και περιμενω.Οταν θα ερθει η κριση εγω θα εχω καυσιμο να σας παταω ολους:p :p :p
Πως με καταλαβαινεις...:D :D
Τι διαβαζω Θεε μου:bigcry: :bigcry: :bigcry:
Μου εστειλε ο πατερας μου 3 μπιλες απο το χωριο.Απο αυτες που εχουμε για το λαδι.
Τις γιομοσα και τις 3.
1,5 τονο περιπου.Τις σφραγισα και περιμενω.Οταν θα ερθει η κριση εγω θα εχω καυσιμο να σας παταω ολους:p :p :p
καυσιμο θα εχεις...
το γκαντεμ θα ζει ομως μεχρι τοτε?
Τις γιομοσα και τις 3.
1,5 τονο περιπου.Τις σφραγισα και περιμενω.Οταν θα ερθει η κριση εγω θα εχω καυσιμο να σας παταω ολους:p :p :p ξεχασες τις ζημιες που θα βγαζεις...ολοι οι υπολοιποι θα πληρονουμε βενζινα εσυ θα πληρωνεις επισκευες....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τι διαβαζω Θεε μου:bigcry: :bigcry: :bigcry:
+640...
καυσιμο θα εχεις...
το γκαντεμ θα ζει ομως μεχρι τοτε?
Μα δεν καταλαβες...Τις 2 μπιλες τις γεμισα με μπετζινα και στην 3η εβαλα το ΚΤΜ...:lol: :lol: :lol:
Θα το αφησω εκει να ωρημασει σαν το παλιο κρασι και σε καμια 20αρια χρονια θα το ξαναβγαλω..:winka:
ρε αισχε εχεις tdm και μιλας...
το tdm το περνανε και οι καμπιες ελεος δλδ...
αμα ειναι να ανοιγεις με μονοκυλινδρα...αμα ειναι ανοιξε και με κανα παπι ντελιβεραδικο
+640...
Εμ βεβαια τι να γραψεις...:rolleyes:
Αφου τα 900 ειναι απλα στο αυτοκολλητο.Σε ολα τα αλλα για 600αρι ειναι...:wave2:
αμα ειναι να ανοιγεις με μονοκυλινδρα...αμα ειναι ανοιξε και με κανα παπι ντελιβεραδικο
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: μα ανοιγω με ντιλιβεραδικα...κτμ duke..
Εμ βεβαια τι να γραψεις...:rolleyes:
Αφου τα 900 ειναι απλα στο αυτοκολλητο.Σε ολα τα αλλα για 600αρι ειναι...:wave2: 600αρι που παταει στο κεφαλι τα 640..
Μην του λες τετοια ρε μλκ...Θα το κερδισει το παπι και θα χεστει απο την χαρα του...:lol: :lol: :lol:
Πλακα πλακα ρε,λες να το εχω το TDM :confused:
Για κατσε να βγω μια βολτα,ολο και καποιο θα πετυχω...:D
μα ανοιγω με ντιλιβεραδικα...κτμ duke..
παπια λεω...αυτα τα χιλιοσκυσμενα...
με το κουτι το μεγαλο πισω...
δεν εχει νοημα να ανοιγεις με μονοκυλινδρο...και ενα vstrom 650 θα φυγει απο το lc4...kai?
και ενα vstrom 650 θα φυγει απο το lc4...kai?
Απλα θα βαλω 4η και θα με χασει...:D :wave2:
:a38:
μη παιρνεις αερα και γινεις ρομ-πα, κριμα ειναι και δεν αξιζει
:D
Μην του λες τετοια ρε μλκ...Θα το κερδισει το παπι και θα χεστει απο την χαρα του...:lol: :lol: :lol:
βγες βγες...και ελπιζω το παλικαρι που θα σε πετυχει να ειναι σαν εμενα και να εχει ορεξη να παιξει μαζι σου..μετα γυρνα παλι πισω στο forum και γραψε οτι τον περασες και ολα τα δικα σου ξερεις εσυ....να χαρεις... γιατι μηχανακια σαν το δικο σου χαιροντε μονο μεσα απο τα forum στο δρομο..δεν...
αισχε ερωτω...με τιποτα αλλο περα απο μονοκιλυνδρα ανοιγεις?
:alien:
:a38:
μη παιρνεις αερα και γινεις ρομ-πα, κριμα ειναι και δεν αξιζει
:D
Α δεν εχω προβλημα...:D
Ειναι προς τιμη μου να ανοιγουν μαζι μου μεγαλυτερα μηχανακια:winka: Οχι σα μερικους που χαιρονται να περνατε τα μικροτερα...:yuck:
Ασε που εχω ακομη καπου στο γκαραζ το 14αρι το γραναζι...:rolleyes: Κ εκει κλαινε αρκετοι:winka:
Ασε που εχω ακομη καπου στο γκαραζ το 14αρι το γραναζι...:rolleyes: Κ εκει κλαινε αρκετοι:winka:
καλε φοβηθηκαμε
:blush:
χειροτερα θα φυγεις με το 14αρι...
:alien: οτιδηποτε δεν εχω καποιο προβλημα..αρκει να βρω και καποιον...ειμαι λιγο ατυχος στο θεμα μιας και δεν βρισκω ευκολα με την δικη μου ορεξη..ειτε με περασουν ειτε περασω..εχω ανοιξει και με cbr600 tiger1050 varadero1000 v strom 1000 δεν θυμαμαι κατι αλλο αυτην την στιγμη..
μετα γυρνα παλι πισω στο forum και γραψε οτι τον περασες και ολα τα δικα σου
Α δεν εχω τετοια θεματα.Οταν τον πινω ,το λεω...:winka:
Δεν ντρεπομαι να πω οτι με μαμα 640 τον ηπια απο 900.Αυτος δεν ξερω τι θα πει,γτ με ενα fcr και γραναζωμα μαλλον θα με ψαχνει...;)
Α δεν εχω τετοια θεματα.Οταν τον πινω ,το λεω...:winka:
Δεν ντρεπομαι να πω οτι με μαμα 640 τον ηπια απο 900.Αυτος δεν ξερω τι θα πει,γτ με ενα fcr και γραναζωμα μαλλον θα με ψαχνει...;) αρχισαμε τα προηγουμενα που ελεγα..να με κατι τετοιους σαν εσενα καγκουρομαχους που νομιζουν οτι ενα καρμπυνατερ θα τους δωσει την τεραστια ιπποδυναμη για να μπορεσουν να δουν ασπρη μερα καθομαι και παιζω!!
Παντως το TDM εχει γκαζακι αλλα για να γινει μηχανη θελει αρκετα εxtra οπως αναρτησεις κλπ .......
Επισης ενας tdmas χτες κλεγοτανε που το FMX μου εχει USD κ εκεινου εχει τα τρια μου με 10 χιλιαρικα...........
Παντως ενα φτιαγμενο FMX h ΧΤΧ η οτιδηποτε αλλο ειναι αυτο με 15 αλογα + σε tunning γινεται αλλη μηχανη και δεν παραμενει το ιδιο οπως λετε ..........
οτιδηποτε δεν εχω καποιο προβλημα..αρκει να βρω και καποιον...ειμαι λιγο ατυχος στο θεμα μιας και δεν βρισκω ευκολα με την δικη μου ορεξη..ειτε με περασουν ειτε περασω..εχω ανοιξει και με cbr600 tiger1050 varadero1000 v strom 1000 δεν θυμαμαι κατι αλλο αυτην την στιγμη..
Mια λες ετσι ,μια λες γιουβετσι...:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Παντως ενα φτιαγμενο FMX h ΧΤΧ η οτιδηποτε αλλο ειναι αυτο με 15 αλογα + σε tunning γινεται αλλη μηχανη και δεν παραμενει το ιδιο οπως λετε .......... +1000
Mια λες ετσι ,μια λες γιουβετσι...:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: ξεφευγεις απο το θεμα μας....λοιπον τι λες θα βαλεις fcr να δουμε...και θα περιμενω τοπικ σου να λεει "ξανα εφαγα πατατα απο tdmaki και ας εκανα οτι μπορουσα"....προς θεου δεν ειμαι αυτος που καθεται να κοντραριστει με τα μονοκυλινδρα αλλα οχι και να ακουμε τα τρελα...
αρχισαμε τα προηγουμενα που ελεγα..να με κατι τετοιους σαν εσενα καγκουρομαχους που νομιζουν οτι ενα καρμπυνατερ θα τους δωσει την τεραστια ιπποδυναμη για να μπορεσουν να δουν ασπρη μερα καθομαι και παιζω!!
Μαλλον δεν εχεις ιδεα οτι ενα 640 με 2-3 πραγματακια ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ φτανει για πλακα 60+ αλογακια.
Ας κανουμε απλα μαθηματικα τωρα:
TDM: 223kg(γεματο)+80kg(μεσος αναβατης)=303kg
85hp/303=0,28
640: 160kg(γεματο)+80kg=240kg
55/240=0,23
Καταλαβαινεις τωρα καποια πραγματα?!:rolleyes: Κ σου βαζω και τα 2 μηχανακια εντελως μαμα.
Αμα σου βαλω και ενα 640 με καμια 60αρια αλογα,μαλλον θα κλαψεις.:wave2:
Μαλλον δεν εχεις ιδεα οτι ενα 640 με 2-3 πραγματακια ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ φτανει για πλακα 60+ αλογακια.
Ας κανουμε απλα μαθηματικα τωρα:
TDM: 223kg(γεματο)+80kg(μεσος αναβατης)=303kg
303kg/85hp=3,57
640: 150kg(γεματο)+80kg=230kg
230kg/55hp=4,2
Καταλαβαινεις τωρα καποια πραγματα?!:rolleyes: Κ σου βαζω και τα 2 μηχανακια εντελως μαμα.
Αμα σου βαλω και ενα 640 με καμια 60αρια αλογα,μαλλον θα κλαψεις.:wave2: δεν εχω abs...220 κιλα..κλεβεις..μου δινεις την εντυπωση πως ολη μερα εισαι σε ενα υπολογιστη και διαβαζει νουμερα....μαθε λοιπον και εσυ η πραγματικοτητα μετραει ...και με 3,57 και θα βρισκομουν 4 μηχανακια μπροστα μολις με 3η μεσα..
δεν εχω abs...220 κιλα..κλεβεις..μου δινεις την εντυπωση πως ολη μερα εισαι σε ενα υπολογιστη και διαβαζει νουμερα....μαθε λοιπον και εσυ η πραγματικοτητα μετραει ...και με 3,57 και θα βρισκομουν 4 μηχανακια μπροστα μολις με 3η μεσα..
Nαι βασικα ,ειχα κανει αναποδα την διαιρεση.Το διορθωσα ,αν θες αλλαξε το quote σου για να ειναι σωστα.
Ουτε εμενα με ενδιαφερουν οι αριθμοι,απλα και αυτοι φανερωνουν καποια πραγματα δε νομιζεις?:winka:
Κ στην πραγματικοτητα,το ΚΤΜ εχε υποψιν οτι θα βγαζει πολυ καλυτερα την δυναμη στον δρομο απο οτι το TDM.Οποτε στην αναλογια ιππων/κιλο ,οχι μονο ειναι σχεδον ιδια αλλα μιας και εχεις και 300cc + 1 κυλινδρο παραπανω μου δινεις το δικαιωμα να σε κοντραρω με ενα πιο δυνατο 640 των 60-65hp,οπου σε ενα 400αρι λογικα θα κλαψεις.
Nαι βασικα ,ειχα κανει αναποδα την διαιρεση.Το διορθωσα ,αν θες αλλαξε το quote σου για να ειναι σωστα.
Ουτε εμενα με ενδιαφερουν οι αριθμοι,απλα και αυτοι φανερωνουν καποια πραγματα δε νομιζεις?:winka: ισως ναι να δειχνουν πολλα αλλα ολα αυτα ειναι σε αριθμους και ξερεις τι σημαινει αυτο..νομιζω οτι ολοι ξερουμε..δεν ειναι η πραγματικοτητα και μπορεις να το διαπιστωσεις αναπασα στιγμη..ο δρομος ειναι εξω παντα με συνεση και προσοχη..
εχεις και 300cc + 3 κυλινδρους παραπανω μου δινεις το δικαιωμα να σε κοντραρω με ενα πιο δυνατο 640 των 60-65hp,οπου σε ενα 400αρι λογικα θα κλαψεις. :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: ΜΕΓΑ λαθος δυκιλινδρος σειριακος κινητηρας με 86 αλογα..μαλλον δεν ξερεις για τι κινητηρα μιλας..λυπαμαι που εχασα τον χρονο μου προσπαθωντας να μιλησω..ουτε στα 100 μετρα δεν θα μου εφευγες..ελεος τι ακουω...πληροφοριακα πρωτη 95χλμ δευτερα 125 τριτη 150 τεταρτη 190 πεμπτη 219 δυστυχως εκτη δεν εκανα το κοπο να ανοιξω ακομα.
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: ΜΕΓΑ λαθος δυκιλινδρος σειριακος κινητηρας με 86 αλογα..μαλλον δεν ξερεις για τι κινητηρα μιλας..λυπαμαι που εχασα τον χρονο μου προσπαθωντας να μιλησω..ουτε στα 100 μετρα δεν θα μου εφευγες..ελεος τι ακουω...πληροφοριακα πρωτη 95χλμ δευτερα 125 τριτη 150 τεταρτη 190 πεμπτη 219 δυστυχως εκτη δεν εκανα το κοπο να ανοιξω ακομα.
Γραψε λαθος μωρε,διαβαζα κατι αλλο και σκαλωσα:beer: :beer: :beer:
Γραψε λαθος μωρε,διαβαζα κατι αλλο και σκαλωσα:beer: :beer: :beer:
85 αλογακια εχει και αυτα στρογγυλοποιημενα.Για επισημα νουμερα μιλαμε γτ πραγματικοτητα καποια εχουν ψωφησει...:winka:
Ποσα βγαζουν οι ταχυτητες σου δεν μου λενε κατι...:winka: Μαλλον προς οφελος μου ειναι αν το καλοσκεφτεις...:winka:
Γραψε λαθος μωρε,διαβαζα κατι αλλο και σκαλωσα:beer: :beer: :beer: δεν σε κρινω..αλλα δεν πιστευω οτι πραγματικα πιστευεις σε αυτα τα νουμερα ποσο μαλλον στα χαρτια..απο εμπειρια μου σου λεω ξεχνα το..δεν υπαρχει περιπτωση να μπορει να σταθεις διπλα στα 400 μετρα..
Nαι βασικα ,ειχα κανει αναποδα την διαιρεση.Το διορθωσα ,αν θες αλλαξε το quote σου για να ειναι σωστα. Ουτε εμενα με ενδιαφερουν οι αριθμοι,απλα και αυτοι φανερωνουν καποια πραγματα δε νομιζεις? Κ στην πραγματικοτητα,το ΚΤΜ εχε υποψιν οτι θα βγαζει πολυ καλυτερα την δυναμη στον δρομο απο οτι το TDM.Οποτε στην αναλογια ιππων/κιλο ,οχι μονο ειναι σχεδον ιδια αλλα μιας και εχεις και 300cc + 3 κυλινδρους παραπανω μου δινεις το δικαιωμα να σε κοντραρω με ενα πιο δυνατο 640 των 60-65hp,οπου σε ενα 400αρι λογικα θα κλαψεις.
sorry αλλα με βαση τους αριθμους που αναφερεις το ΤΔΜ εχει οντος καλυτερη αναλογια κιλων/ιππο ..που πλησιαζει περισσοτερο την μοναδα σε σχεση με το 640:alien:
τεσπα.. κουβεντα να γινεται..:wave2:
εκτη δεν εκανα το κοπο να ανοιξω ακομα. [/B]
Που να βρεθεί και τέτοια ευθεία, για να δεις πόσο τελικιάζει... πάντως από αυτά που έχω ακούσει, λίιιγο μεγαλύτερη τελική από το V-STROM έχεις. Κάπου στα 322 νομίζω.
δεν σε κρινω..αλλα δεν πιστευω οτι πραγματικα πιστευεις σε αυτα τα νουμερα ποσο μαλλον στα χαρτια..απο εμπειρια μου σου λεω ξεχνα το..δεν υπαρχει περιπτωση να μπορει να σταθεις διπλα στα 400 μετρα..
Με μαμα 640 οχι ρε ,σιγουρα δεν μπορω.Αλλα δεν θα μου εξαφανιστεις κιολας.
Κ αφου δεν θα μου εξαφανιστεις ειμαι υπερηφανος.Με ενα 990 φυσικα,που ειναι στα κυβικα σου και μαλλον πιο δικαιο,θα σου ριξει στα αυτια.
Τωρα με καποιο 640 που βγαζει τροχο 60-65 αλογα δεν ξερω τι μπορει να γινει...:rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Που να βρεθεί και τέτοια ευθεία, για να δεις πόσο τελικιάζει... πάντως από αυτά που έχω ακούσει, λίιιγο μεγαλύτερη τελική από το V-STROM έχεις. Κάπου στα 322 νομίζω. δικιο σε αυτο θελει τρελη ευθεια και πολυ υπομονη..ωστοσο οχι το ν στρομ κολαει στα 200 και το κοντερ του στα 220..το εχω δει με τα ματια μου και εγω με 217 να περναω με διαφορα 10-15 χλμ.322 δεν νομιζω..μαλλον θα ηθελες να γραψεις 222.
Αρχικά δημιουργήθηκε από maxmoto
sorry αλλα με βαση τους αριθμους που αναφερεις το ΤΔΜ εχει οντος καλυτερη αναλογια κιλων/ιππο ..που πλησιαζει περισσοτερο την μοναδα σε σχεση με το 640:alien:
τεσπα.. κουβεντα να γινεται..:wave2:
Ναι εχει 0.05 διαφορα με 300cc +1 κιλυνδρο παραπανω...:lol: :lol: :lol:
Που να βρεθεί και τέτοια ευθεία, για να δεις πόσο τελικιάζει... πάντως από αυτά που έχω ακούσει, λίιιγο μεγαλύτερη τελική από το V-STROM έχεις. Κάπου στα 322 νομίζω.
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
Με μαμα 640 οχι ρε ,σιγουρα δεν μπορω.Αλλα δεν θα μου εξαφανιστεις κιολας.
Κ αφου δεν θα μου εξαφανιστεις ειμαι υπερηφανος.Με ενα 990 φυσικα,που ειναι στα κυβικα σου και μαλλον πιο δικαιο,θα σου ριξει στα αυτια.
Τωρα με καποιο 640 που βγαζει τροχο 60-65 αλογα δεν ξερω τι μπορει να γινει...:rolleyes: το 990 ναι ειναι το μονο στην κατηγορια μου που θα γυρισω να το χαζεψω..αλλα πολλα τα λεφτα.......
Ναι εχει 0.05 διαφορα με 300cc +1 κιλυνδρο παραπανω...:lol: :lol: :lol:
Οποτε το κοντραρουμε με 990 που και τον παραπανω κυλινδρο εχει και τα 300cc:winka:
Αλλα δεν μας συμφερει μαλλον...:rolleyes:
yiannis172
30/04/2010, 15:45
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: ΜΕΓΑ λαθος δυκιλινδρος σειριακος κινητηρας με 86 αλογα..μαλλον δεν ξερεις για τι κινητηρα μιλας..λυπαμαι που εχασα τον χρονο μου προσπαθωντας να μιλησω..ουτε στα 100 μετρα δεν θα μου εφευγες..ελεος τι ακουω...πληροφοριακα πρωτη 95χλμ δευτερα 125 τριτη 150 τεταρτη 190 πεμπτη 219 δυστυχως εκτη δεν εκανα το κοπο να ανοιξω ακομα.
φιλε μου θα σε στενοχωρησω αλλα και την εκτη να ανοιγες πανω απο 210 και κατι ψηλα δεν θα πηγαινες...εχω συνταξιδεψει με TDM και με το ζορι εβγαζε 210 ...τωρα ποσο μαλλον για παραπανω που λες εσυ....
Αρχικά δημιουργήθηκε από yiannis172
φιλε μου θα σε στενοχωρησω αλλα και την εκτη να ανοιγες πανω απο 210 και κατι ψηλα δεν θα πηγαινες...εχω συνταξιδεψει με TDM και με το ζορι εβγαζε 210 ...τωρα ποσο μαλλον για παραπανω που λες εσυ.... οχι φιλε μου μαλλον κανεις εσυ λαθος.. με ακριβεια τα νουμερα ηταν και οχι απο το μυαλο μου.. μοντελο 08 με 15000χλμ ολα σε ταξιδια.μαμα οσο δεν παει απο θεμα κινητηρα.μηχανακι με μηχανακι διαφερει..δρομος με δρομος διαφερει..υπαρχουν πολλοι παραγοντες που επηρεαζουν νομιζω οτι ειναι λογικο αυτο που λεω..και οχι αυτο που ισχυριζεσαι εσυ..οχι οτι αντιλεγω σε αυτα που λες αλλα οτι ειδες ενα τδμ να μην πανω απο 210 δεν μου φαινεται αξιοπεριεργο..
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από aisxos
..υπαρχουν πολλοι παραγοντες που επηρεαζουν νομιζω οτι ειναι λογικο αυτο που λεω..
Σαφώς και είναι λογικό.
Μήπως όμως οι παράγοντες που λες εσύ (για να δεις τα 217) είναι 16% κατηφορική κλίση, και κανά 8άρι ούριο άνεμο ?
sakisvolos
30/04/2010, 16:16
δεν ειναι δικαιο αυτο ηταν σε αλλο τοπικ..ενα tdm900 οπως αναφερθηκε βλεπω δεν ξεχνιουντε καποια πραγματα..ωστοσο μιλαω στο συγκεκριμενο τοπικ γιατι ημουν κατοχος χτχ 660 2007...
φιλε saki οπως και εσυ το ειπε οτιιιιιιιιιι και να κανεις το παπι(fmx).....παπι(fmx) θα παραμεινει..
Ρε μπας και όταν είχες το ΧΤΧ σε πέρασε από πάνω κάνα φτιαγμένο φμξ και γι αυτό βγάζεις τόση χολή!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
sakisvolos
30/04/2010, 16:18
Δεν κοιτας και καλα τις βιτρινες στην αλλη μερια?:alien:
Τι λες ρε?? :mad: :mad: Του χαρίζει και τα πρώτα 100 μέτρα...κατάλαβες αδαή νεανία??:mad: :mad:
sakisvolos
30/04/2010, 16:24
..αλλα οχι να ακουμε και τα τρελα...:wave2:
:bigcry: :rotflmao: :bigcry:
Ρε Θωμά δεν χαζέψαμε όταν ''μαλώναμε'' μεταξύ μας θα μας χαζέψει αυτός τώρα???:confused:
sakisvolos
30/04/2010, 16:28
Σίγουρα το έχει κάνει και σίγουρα θα φοράει ακράπες ξετάπωτες !:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
sakisvolos
30/04/2010, 16:30
μα ανοιγω με ντιλιβεραδικα...κτμ duke..
Που ήσουν τόσο καιρό ρε φίλε?? :confused: :confused:
Γράψε κι άλλα....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε......ο δούκας που είναι δε τα διαβάζει αυτά???:confused: :confused: :confused:
sakisvolos
30/04/2010, 16:32
:alien:
Ναι αμέ.......ανοίγει και με FIAT 127 με διπλό καρμπιρατέρ! :rotflmao: :rotflmao:
sakisvolos
30/04/2010, 16:33
οτιδηποτε δεν εχω καποιο προβλημα..αρκει να βρω και καποιον...ειμαι λιγο ατυχος στο θεμα μιας και δεν βρισκω ευκολα με την δικη μου ορεξη..ειτε με περασουν ειτε περασω..εχω ανοιξει και με cbr600 tiger1050 varadero1000 v strom 1000 δεν θυμαμαι κατι αλλο αυτην την στιγμη..
Και να υποθέσω ότι τα πέρασες όλα αυτά από πάνω ε?:D :D
sakisvolos
30/04/2010, 16:39
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: