View Full Version : XTX tuning η αλλαγη μηχανης???
Steve_athens
28/04/2010, 17:51
Γεια σας εχω ενα ΧΤ660Χ με εξατμισεις φιλτρα κομμαντερ και το περαιτερω tuning περιλαμβανει τα εξης κυλινδρο,πιστονι,κεφαλη με ροικη,εκκεντροφορο και το συνολικο κοστος ειναι γυρω στα 1300 ολα φτιαγμενα σε γερμανικο βελτιωτικο οικο.Το ερωτημα ειναι το εξης τα βαζουμε ολα αυτα και εχουμε ενα ΧΤΧ με τουλαχιστον 62+ αλογα τροχο η τα πουλαμε ολα οπως ειναι πριν πειραξουμε τπτ και παιρνουμε ενα μεταχειρισμενο dorsoduro???
notakos600
28/04/2010, 17:55
Mε 62 ρόδα το ΧΤΧ θα κλείσει πολλά σπίτια πάντως...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Steve_athens
Γεια σας εχω ενα ΧΤ660Χ με εξατμισεις φιλτρα κομμαντερ και το περαιτερω tuning περιλαμβανει τα εξης κυλινδρο 686,πιστονι υψηλης συμπιεσης,μεγαλυτερο σωμα ψεκασμου,κεφαλη με ροικη,εκκεντροφορο τριτο σταδιο και ελατηρια βαλβιδων για μεγαλο βυθισμα :look:
ολα οπως ειναι πριν πειραξουμε τπτ και παιρνουμε ενα μεταχειρισμενο dorsoduro??? :wacko:
Βαλτα και ελα να σε πατησω με σχεδον μαμα 640 να γελασουμε λιγακι...:wacko: :wacko: :wacko:
Κ παμε αντιπαραθεσεις...:evil: :D
edit:Στις αντιπαραθεσεις ειμαστε,οποτε ολα καλα:lol: :wave2:
kala αυτος ο οικος που ειναι?? , φτηνα μου φενεται........... αν εισαι ευχαριστημενος απο κρατηματα κ φρενα φτιαχτω ........ κρατα το μια 2ετια ακομα να βγαλει τα λεφτα του κ βλεπεις , ισως μετα να θες να αλλαξεις κατηγορια........
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
kala αυτος ο οικος που ειναι?? ,
Οι γερμανικοι οικοι ειναι στην Γερμανια συνηθως ρε:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Steve_athens
28/04/2010, 18:10
Παντως ενα ΧΤ με παρομοιο σεταρισμα με αυτο ανοιξε με smc και δεν υπηρχε καμια επαφη αργησε μαλιστα το χτ στην εκκινηση και μετα τον περασε σαν σφεντονα και του εριξε 2 μηχανακια,ακρως εντυπωσιακο οταν το δεις στη πραξη(ο κτμας δεν ηταν καθολου κουλος)
ΡΕ πως φενοντε οι φοστηρες φοιτητες μας .......... ναι αλλα το ΧΤΧ που ειναι .......... γιατι να ειναι γερμανια με εξατμισεις αλαγμενες , αποκλειεται........
ναι αλλα το ΧΤΧ που ειναι ..........
Σου εχει παρει τα μυαλα το FMX ε:confused: :lol:
Που κολλαει που ειναι το ΧΤ.Ο οικος λεει ο φιλος ειναι γερμανικος αρα ειναι στην Γερμανια...:winka:
Steve_athens
28/04/2010, 18:16
Το ανοιγμα που λεω εγινε στην ελλαδα οχι στη γερμανια...
Παντως ενα ΧΤ με παρομοιο σεταρισμα με αυτο ανοιξε με smc και δεν υπηρχε καμια επαφη αργησε μαλιστα το χτ στην εκκινηση και μετα τον περασε σαν σφεντονα και του εριξε 2 μηχανακια,ακρως εντυπωσιακο οταν το δεις στη πραξη(ο κτμας δεν ηταν καθολου κουλος)
SMC μαμα?!:rolleyes:
Γτ αμα ειχε και το smc 3000Ε tuning τοτε το ΧΤ ακομη θα ξεκηνουσε...:winka:
Κ φυσικα σε πειραζω μιας και ειμαστε αντιπαραθεσεις:winka: :evil:
Το ανοιγμα που λεω εγινε στην ελλαδα οχι στη γερμανια...
Για να συνεννοηθουμε,το μονο γερμανικο στην συζητηση ειναι ο οικος που βγαζει τα πραγματα για το tuning:confused: :rolleyes:
reinmeister
28/04/2010, 18:20
Γεια σας εχω ενα ΧΤ660Χ με εξατμισεις φιλτρα κομμαντερ και το περαιτερω tuning περιλαμβανει τα εξης κυλινδρο 686,πιστονι υψηλης συμπιεσης,μεγαλυτερο σωμα ψεκασμου,κεφαλη με ροικη,εκκεντροφορο τριτο σταδιο και ελατηρια βαλβιδων για μεγαλο βυθισμα και το συνολικο κοστος ειναι γυρω στα 1300 μαζι με την τοποθετηση και ολα φτιαγμενα σε γερμανικο βελτιωτικο οικο.Το ερωτημα ειναι το εξης τα βαζουμε ολα αυτα και εχουμε ενα ΧΤΧ με τουλαχιστον 62+ αλογα τροχο η τα πουλαμε ολα οπως ειναι πριν πειραξουμε τπτ και παιρνουμε ενα μεταχειρισμενο dorsoduro???
την καβλα δεν την εκλογικευουμε μικρε...αν γουσταρεις καντο...τοσο απλα...:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
την καβλα δεν την εκλογικευουμε μικρε...αν γουσταρεις καντο...τοσο απλα...:wave2:
Ναι αλλα με την τελευταια βελτιωση στο τερας τον εχω ,ετσι?:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Τελικα εσυ πως θα το φτιαξεις σε γερμανικο οικο ? για δωσε καμια πληροφορια μπας κ εχει τιποτα καλο ........ κ για μας ........... Εγω προτεινω το ΧΤΧ να φτιαξεις......... αλλα μηπως χασει την πολητικη του χρηση κ καιει κ μπερδευει
Τελικα εσυ πως θα το φτιαξεις σε γερμανικο οικο ?
Ρε πιωμενος εισαι?!Θα παραγγειλει τα πραγματα,τι πως θα το φτιαξει:rolleyes:
αλλα μηπως χασει την πολητικη του χρηση κ καιει κ μπερδευει
Και επειδη κατι τετοιο θα κανει με τους φωστηρες που θα το σεταρουν εδω,για αυτο και εγω με μαμα 640 θα τον παταω:winka: :lol:
Steve_athens
28/04/2010, 18:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
SMC μαμα?!:rolleyes:
Γτ αμα ειχε και το smc 3000Ε tuning τοτε το ΧΤ ακομη θα ξεκηνουσε...:winka:
Κ φυσικα σε πειραζω μιας και ειμαστε αντιπαραθεσεις:winka: :evil: το smc σιγουρα φορουσε ολοσημη ακραπα τωρα τι αλλο αγνωστο,στα 3000 βελτιωση στο ΧΤ παντως το κανεις 900(υπαρχει κιτακι)κυβικα τερμα συμπιεση μεγαλυτερες βαλβιδες,σφυριλατη μπιελα,στροφαλο με μεγαλυτερη διαδρομη και τοτε δεν νομιζω να υπαρχει κατι να το κοντραρει εκτος απο την περιπτωση αυτοκαταστροφης!πειραγμα δεκτο γιαυτο μπηκε το θεμα στις αντιπαραθασεις :smokin:
Ναι ρε το καταλαβα , απλα ρωταω μηπως παιζει κατι αλλο.........
Αφου θα παταει SMC μετα , εσυ τι χωνεσαι σα μαμα σφυνοτσουτσα......... ;)
yiannis172
28/04/2010, 18:29
Η καλυτερη και οικονομικοτερη μετατροπη που μπορεις να κανεις στην περιπτωση σου ειναι να παρεις ενα ΚΤΜ....Μπορει να ακουγεται ειρωνικο ομως θα βγουν τα ιδια και λιγοτερα χρηματα εχοντας καλυτερα γκαζια και πολυ καλυτερα κρατηματα και φρενα....Και μην ακουσω περι αξιοπιστιας...Γιατι με τοσο φτιαξιμο λογικο ειναι η αξιοπιστια να παει περιπατο....:beer: :beer: :beer: :beer:
reinmeister
28/04/2010, 18:29
Ναι αλλα με την τελευταια βελτιωση στο τερας τον εχω ,ετσι?:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
ευκολα...ακομη κι αν αυτος ανοιγει αττικη κι εσυ σε λασπονερα...:lol: :bawl:
Μια μαμα το παιζεις μια τερας ........ τελικα τι παιζει δε μας ειπες ακομα......... ??
Παντως για το παληκαρι με το ΧΤΧ προτεινω κτμ 950 .......... μια κ βλεπω οτι , σε νοιαζουν τα γκαζια ........ παιζει ενα κουκλι 950 εδω μεσα
ευκολα...ακομη κι αν αυτος ανοιγει αττικη κι εσυ σε λασπονερα...:lol: :bawl:
Ρε πλακα πλακα τελικα δεν ειναι ιδεα μου η διαφορα...Το στροφαρισμα σε 1η-2α ειδικα ειναι εντελως διαφορετικο... :D
reinmeister
28/04/2010, 18:37
Ρε πλακα πλακα τελικα δεν ειναι ιδεα μου η διαφορα...Το στροφαρισμα σε 1η-2α ειδικα ειναι εντελως διαφορετικο... :D
:beer: :beer:
το smc σιγουρα φορουσε ολοσημη ακραπα τωρα τι αλλο αγνωστο,στα 3000 βελτιωση στο ΧΤ παντως το κανεις 900(υπαρχει κιτακι)κυβικα τερμα συμπιεση μεγαλυτερες βαλβιδες,σφυριλατη μπιελα,στροφαλο με μεγαλυτερη διαδρομη και τοτε δεν νομιζω να υπαρχει κατι να το κοντραρει εκτος απο την περιπτωση αυτοκαταστροφης!πειραγμα δεκτο γιαυτο μπηκε το θεμα στις αντιπαραθασεις :smokin:
Το δικο σου λες οτι εχει ηδη εξατμισεις,comander και φιλτρα=1500-1800Ε χαλαρα.
Το ΧΤ που ανοιξε με το ΚΤΜ λες εχει και το κιτ δλδ αλλα 1300 φτασαμε 3000Ε:winka:
Το SMC αν ηταν φτιαγμενο ,ουτε που θα το βλεπατε,εκτος και αν το εχει φτιαξει ο μπαρμπα-Βαγγος της γειτονιας και παει χειροτερα και απο μαμα:D
:beer: :beer:
Δε θα πετυχω κανενα busa ρε πουστη μου πουθενα?!:rolleyes: Θα τον κανω να κλαψει:bawl:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Steve_athens
28/04/2010, 18:41
Η συνταγη ειναι δοκιμασμενη δουλευει ηδη σε καποια χτ και εδω και στο εξωτερικο χωρις κανενα θεμα αξιοπιστιας για αρκετα χιλιομετρα.Ουτε μπερδευει ουτε καει ουτε τπτ αποσο εχω δει,τα πραγματα ειναι ετοιμα σχεδον βγαινει ντεποζιτο και μαμα κυλινδρος και κεφαλη και μπαινουν τα καινουργια.
ΚΤΜ δεν παιρνω ποσο μαλιστα 1000αρι :nono:
Κοστος ως τωρα 450 οι εξατμισεις 200 κομμαντερ 100 φιλτρα +1300 μοτερ =2050
Μια μαμα το παιζεις μια τερας ........ τελικα τι παιζει δε μας ειπες ακομα......... ??
Εχω ενα μαμα-τερας:lol: :lol: :lol: :lol:
Γτ ως γνωστον,το 90% των μαμα μηχανακιων πανε καλυτερα απο τα τουμπανα φτιαγμενα που αποδιδουν μονο αμα εχει 26,3C,64% υγρασια και 0 altitude...:winka:
Απλα κανω και μερικα κολπακια για να μην μου κουνιουνται κατι FMX,VSTROM,BUSA στα φαναρια...:lol: :lol: :lol:
450 οι εξατμισεις
Παλιο τσιγκουνη μεταχειρησμενες τις πηρες?!:rolleyes:
Τελικα μονο ή και λαιμοι?!:look:
θεε μου ειναι φωστηρας ......... :bigcry: :bigcry:
Καλα μονο 450ε .......... ολοσωμες δε χρειαζεται να βαλεις ............. ? δωσε κανα λινκ για το γερμανικο ...... να δουμε κανα τιουνινγκ .......... Το APB les ? h to egu-motoren ......
Steve_athens
28/04/2010, 18:47
Παλιο τσιγκουνη μεταχειρησμενες τις πηρες?!:rolleyes:
Τελικα μονο ή και λαιμοι?!:look: καινουργιες!termignoni(κοννε απο μοτοδυναμικη) το μπροστινο κομματι των λαιμων(αυτο που λεω ισχυει μονο για το χτ σε αλλες μηχανες οι ολοσωμες με ρυθμισμα δινουν) δεν το αλλαζεις για κανενα λογο γιατι οσοι το αλλαξαν το μονο που κερδισαν ειναι 1 αλογο παραπανω στο δυναμομετρο και μια καλη τρυπα χαμηλα και αρκετα παραπνω θορυβο:rolleyes:
Εξυπνος ειναι , σιγα μη δωσουμε 1200ε για 2 σωληνες ......... Σου φενομαστε για θηματα Κατεμαδες φιλος ......... :p
θεε μου ειναι φωστηρας ......... :bigcry: :bigcry:
R u talking to me?:mad:
Εξυπνος ειναι , σιγα μη δωσουμε 1200ε για 2 σωληνες ......... Σου φενομαστε για θηματα Κατεμαδες φιλος ......... :p
Eγω δεν εδωσα τπτ φιλαρακι,να ειναι καλα ο προηγουμενος...:lol: :lol: :lol:
Οι λαιμοι παντως μεταξυ μας παιζουν και τον σημαντικοτερο ρολο στις εξατμισεις.Τωρα στο ΧΤ τι γινεται σε ξερω...:rolleyes:
Εγω στις Ακραπες παντως αλλαξα τα παλια αυτοκολλητα με καινουργια και πηρα 5+hp :winka:
Oxi sto καθρεφτη μου το πα ........ :a028:
Ηθελα να ξερα τι εκανες και κρυφοκοκορευεσαι ........ κανα γραναζι σε κοβω να αλλαξες ......... μολις βαφτησα το χαμστερακι μου Camen Fostir .........
Αμα τα καινουργια αυτοκολητα ειναι μουφα φτιαχτα , δεν περνεις τιποτα ..........
Αμα τα καινουργια αυτοκολητα ειναι μουφα φτιαχτα , δεν περνεις τιποτα ..........
Aυθεντικοτατα σε πληροφορω :winka: :D
Για αυτο μην μου κολλας:evil: :evil: :evil:
Steve_athens
28/04/2010, 19:03
Με ολοσωμες χωρις ρυθμισμα χειροτερα απο μαμα θα πηγαινει!παντως στο χτ δεν ειναι προβλημα τα τελικα αρα κυριως η εισαγωγη.Παντως camen δεν πιστευω να πληρωσες 40 ευρω για τα αυτοκολλητα???δικιο εχει ο mag παραδεξου το πια ολοι εχουμε κοψει κανενα δοντακι απο το μπροστινο γραναζι:rotflmao:
Παντως camen δεν πιστευω να πληρωσες 40 ευρω για τα αυτοκολλητα???δικιο εχει ο mag παραδεξου το πια ολοι εχουμε κοψει κανενα δοντακι απο το μπροστινο γραναζι:rotflmao:
Δεν εχουν 40Ε ρε συ:eek: :eek: :eek: Απο tecnomoto τα πηρα και ειχαν 12Ε και τα 2 αν θυμαμαι καλα...:winka: Σε αλουμινοφυλλο οχι απλα...
Τι δοντακι να κοψω ρε,εδω το εχω μακρυνει κιολας γτ οταν το πηρα πανω απο 120 δεν πηγαινε μιας και το μπροστινο απο 17 που ειναι μαμα ειχε 14:eek: Τωρα εχει 16-42 και βρηκε την υγεια του...:D
Shaolin Monk
28/04/2010, 19:09
Δε θα πετυχω κανενα busa ρε πουστη μου πουθενα?!:rolleyes: Θα τον κανω να κλαψει:bawl:
Η αληθεια ειναι οτι οποτε πετυχουμε 640 στο δρομο κανουμε δεξια τρομαγμενοι...:sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Η αληθεια ειναι οτι οποτε πετυχουμε 640 στο δρομο κανουμε δεξια τρομαγμενοι...:sad:
Αμα δεν ειναι το δικο μου,δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα ρε...:winka: :winka: :winka:
Αρα του κοψες ενα δηλαδη τρια .......... καποιο κολπο σου κανε ο Rein kaiδεν μας λες , δε μπορει να σε ετσι αναβασμενος κ γρηγορος ......... στο ετσι .... και καλα αυτοκολητα κ τετοια...... :winka:
Steve_athens
28/04/2010, 19:12
Αμα δεν ειναι το δικο μου,δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα ρε...:winka: :winka: :winka: εκτος και αν ερθει κανενα vstrom με 200+ οποτε κανετε στην ακρη και οι 2 :cry: :cry:
PS:Πωπω ελεος στα 130 τερματιζε!!!απο 17 σε 14??καλα δεν βαριοταν να αλλαζει ταχυτητες???
Αρα του κοψες ενα δηλαδη τρια ..........
1 μπροστινο μειον ναι.Αντι για 17 εχει 16.Αλλα αυτο εχει γινει εδω και κανενα 4μηνο:lol:
Το 14 δεν οδηγουνταν ρε,το μηχανακι ειχε τρομερο ξεσπασμα...Ανοιγα με 4η και ο πισω τροχος εγραφε...
Με το 16 ανοιγει πολυ ομορφα και ομαλα και φυσικα η τελικη απο 120 εχει γινει 180-185 πραγματικα:D
Πωπω ελεος στα 130 τερματιζε!!!απο 17 σε 14??καλα δεν βαριοταν να αλλαζει ταχυτητες???
Εκει που ηταν το μηχανακι πριν, εβαζες μια 3η και πηγαινες...Εγω να δεις μεσα στην Πατρα τι τραβουσα να αλλαζω 1η-2α-3η για 100 μετρα:yuck:
Το τρελο γελιο ηταν ενα βραδυ-ξημερωματα με ενα hypermotar 1100 σε ενα φαναρι στην εθνικη.
:lol: :lol: :lol:
Οταν εφτασε στο επομενο φαναρι πρεπει να εκλαιγε μεσα απο το κρανος του και με κοιταζε σαν UFO...:lol: :lol: :lol: Eυτυχως τα φαναρια ηταν κοντα και δεν προλαβε να φορτωσει το δικο του:D
Για το δικο μου θα λεμε ή για το ΧΤ ομως:confused: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Αντε,παλι τα ΚΤΜ μονοπωλουν το ενδιαφερον...:sun:
Εμενα με τον εκεντροφορο που απο 5800 σαλ πηγε 7800 σαλ .......... με 3η παω ανετα απο 60κλμ μεχρι 120 κλμ ....... λετε να το κοντινω.......
Καλα ρε Steve απολα τα σιτε ακομα κ γερμανια ........ πανω στο Camen βρηκες να πεσεις ....... :cry:
Steve_athens
28/04/2010, 19:28
Αντε ντε:bigcry: εντω μεταξυ για την εναλλακτικη του dorso κουβεντα χμ....
MAG/FMX τι γραναζωμα εχει μαμα το fmx?με τριτη και 120 μια χαρα εισαι δεν χρειαζετε πιο κοντο
εντω μεταξυ για την εναλλακτικη του dorso κουβεντα χμ....
Μου αρεσει πολυ σαν μηχανακι και προχθες το ειδα σε κοκκινο και ειχε και κατι φοβερες aftermarket εξατμισεις που ειχαν υπεροχο ηχο και δεν εκαναν σαματα...:winka: :winka: :winka:
Τωρα απο επιδοσεις τι λεει δεν ξερω,δεν εχω ασχοληθει καθολου...Γνωμη μου παντα ειναι να αποφευγονται τα ριζικα σκαλισματα και απλα να περνεις κατι πιο δυνατο...:winka:
Βεβαια,καποιοι(:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: )-ονοματα δε λεμε- εχουν 180 αλογα και δεν τους φτανουν και θελουν να τα κανουν 200 και 250!!!Οποτε εσυ που εχεις καμια 50αρια δικαιολογησε...:D Αν εισαι οικονομικα ανετος φτιαχτο να γουσταρεις,αν ειναι να ζοριστεις δωστο και παρε αλλο...:winka:
Δε ξερω κ αναρωτιεμαι αν τo AFAM που πηρα για FMX ειναι σωστο σα του μαμα ....... κατι 14 η 15 με 44 η 45 ..............
Κοιτα απο ομορφια το Dorso einai πανεμορφο ........ τωρα ολο κατι μικροπροβληματα ακουγοντε ............. κατι ακομα για περιεργο ηλεκτρονικο γκαζι .......... εγω το καβαλησα κ μου φανηκε βαρυ κ αβολο στατικα ............ εχει 42 αρι usd ενω εμενα εχει 45 usd ...........
Na σου δωσω ενα παραδειγμα κ εγω το ιδιο δυλημα ειχα κ τελικα εφτιαξα το φμχ , μετα απο κανα 6μηνο εχω παλυ το ιδιο δυλημα απλα τωρα δε με συμφερει να το δωσω ............ Καλητερα καθε 4ετια να αλλαζεις μηχανη , εχει πιο πολυ ενδιαφερον
Εγω το φτιαξα να βγαλω καμια 2ετια ακομα με παραπανω γκαζι κ οταν θα βγει κατι ενδιαφερον θα το χτυπησω .............. πχ γιατι να παρω τωρα DORSO k να μην περιμενω κ αλλο κ να πειδηξω κ κατηγορια σε 990 ας πουμε ............
Steve_athens
28/04/2010, 19:43
Το ντορσο απο εμφανιση ειναι φοβερο και απο επιδοσεις με φιλτρο ολοσωμες κ προγραμμα απριλια εβγαζε 84 αλογα τροχο οποτε απο γκαζι δεν του λειπει σιγουρα,λιγο το βαρος του ειναι θεμα οπως και η ιταλικη προελευση του με οτι συνεπαγεται αυτο!
Δεν ξερω αν ειναι καλυτερο γιατι με 1300 το χτ γινετε τουμπανο αλλα για αλλαγη μηχανης χρειαζετε αρκετα παραπανω και καινουργια τρεχαματα οποτε καταληγω στο δεν ξερω:hypnotize
Το ντορσο απο εμφανιση ειναι φοβερο και απο επιδοσεις με φιλτρο ολοσωμες κ προγραμμα απριλια εβγαζε 84 αλογα τροχο οποτε απο γκαζι δεν του λειπει σιγουρα,λιγο το βαρος του ειναι θεμα οπως και η ιταλικη προελευση του με οτι συνεπαγεται αυτο!
Δεν ξερω αν ειναι καλυτερο γιατι με 1300 το χτ γινετε τουμπανο αλλα για αλλαγη μηχανης χρειαζετε αρκετα παραπανω και καινουργια τρεχαματα οποτε καταληγω στο δεν ξερω:hypnotize
Φτιαχτο μωρε να παει στην ευχη να παει....:D :D :D
Να μας πεις και αν πιασαν τοπο τα λεφτα.Να ερθεις να τα παμε και μια να γελασουμε(με την καλη εννοια)...:lol: :lol: :lol:
reinmeister
28/04/2010, 19:50
εγω ποτε δεν μπορεσα να καταλαβω τι καβλα σας πιανει με τα αλογα...λες κι εχουμε δρομους...:rolleyes:
Και εγω εδωσα 2000ε για 15 αλογα κ εγινε αλλη μηχανη αντι να δωσω 5000ε για ενα καινουργειο 690 .........
Ομως το 690 θα το βαριομουν σε 4 χρονια ενω το φτιαγμενο FMX στο 6 μηνο αρχιζω παλυ κ θελω κατι αλλο η να φτιαξω η να παρω ..........
Ειναι σα να κανεις πλαστικες στην γκομενα σου Η να παρεις μια καινουργεια πιο ομορφη
εγω ποτε δεν μπορεσα να καταλαβω τι καβλα σας πιανει με τα αλογα...λες κι εχουμε δρομους...:rolleyes:
Εχω λιωσει ,εχω πεθανει,εχω ξυπνησει ολη την πολυκατοικια:lol: :bigcry: :lol: :bigcry: :lol: :bigcry:
Και εγω εδωσα 2000ε για 15 αλογα κ εγινε αλλη μηχανη αντι να δωσω 5000ε για ενα καινουργειο 690 .........
Ομως το 690 θα το βαριομουν σε 4 χρονια ενω το φτιαγμενο FMX στο 6 μηνο αρχιζω παλυ κ θελω κατι αλλο η να φτιαξω η να παρω ..........
Ειναι σα να κανεις πλαστικες στην γκομενα σου Η να παρεις μια καινουργεια πιο ομορφη
Τι 4 χρονια ρε?:rolleyes: Δεν ειναι αμαξι να το κρατας 5ετια...
2 χρονακια και μετα αλλαγη...:winka:
ΧΑΧΑ προσπαθει να πεισει τον εαυτο του να παρει Harley ............ Αυτο λεω κ εγω τα απολητα εργαλεια σε απολητους δρομους απλα θελουμε αλογα για την ταυλα της επιταχυνσης , γιατι απο θεμα στροφων κλπ ...... οι πιο πολλοι ειναι κουλοι...........
reinmeister
28/04/2010, 19:58
ΧΑΧΑ προσπαθει να πεισει τον εαυτο του να παρει Harley ............ Αυτο λεω κ εγω τα απολητα εργαλεια σε απολητους δρομους απλα θελουμε αλογα για την ταυλα της επιταχυνσης , γιατι απο θεμα στροφων κλπ ...... οι πιο πολλοι ειναι κουλοι...........
αστα φιλε μου...κι εγω καθε φορα που παω σουνιο τρεμω να ανοιξω το γκαζι στις εξοδους...και να σκεφτεις οτι το μηχανακι μου δεν ειναι καν υπερκυβισμενο...
Εγω κανω 3500κλμ το χρονο δε προλαβαινω να το ευχαριστηθω......... σε 2ετια ............ ασε που 4ετη το ειχα μαμα κ μετα εμπλεξα με σας κ παρτα .........
Steve_athens
28/04/2010, 20:00
Η προοπτικη της καινουργιας γκομενας ειναι πιο καλη αλλα ειναι δικοπο μαχαιρι γιατι ναι μεν μπορει να ειναι πιο ομορφη αλλα μπορει να εχει μεγαλυτερες απαιτησεις χειροτερα κουσουρια και ισως να σου βγει ξινο στο τελος!Λιγα αλογα παραπανω ετσι κιαλλιως δεν εβλαψαν ποτε κανενα:nono:
Εγω κανω 10.000+ χλμ το χρονο οποτε ο κυκλος μου μαλλον ειναι γρηγορος,το βλεπω το θεμα στις αγγελιες θα καταληξει....:look:
αστα φιλε μου...κι εγω καθε φορα που παω σουνιο τρεμω να ανοιξω το γκαζι στις εξοδους...και να σκεφτεις οτι το μηχανακι μου δεν ειναι καν υπερκυβισμενο...
Ρε μας δουλευεις?!:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :smokin:
Κοιτατε ρε που κανει την κοτα τωρα,γτ φοβατε μην τον πιει πουθενα μετα τις τελευταιες βελτιωσεις.
Κ καλα οτι δεν ανοιξε γτ φοβοταν μην γλιστρησει:yuck: :yuck: :yuck:
Καλα για μενα λεω , για σενα δε βαζω το χερι μου στη φωτια ........... :evil:
Η προοπτικη της καινουργιας γκομενας ειναι πιο καλη αλλα ειναι δικοπο μαχαιρι γιατι ναι μεν μπορει να ειναι πιο ομορφη αλλα μπορει να εχει μεγαλυτερες απαιτησεις χειροτερα κουσουρια και ισως να σου βγει ξινο στο τελος!Λιγα αλογα παραπανω ετσι κιαλλιως δεν εβλαψαν ποτε κανενα:nono:
Εγω κανω 10.000+ χλμ το χρονο οποτε ο κυκλος μου μαλλον ειναι γρηγορος,το βλεπω το θεμα στις αγγελιες θα καταληξει....:look:
Εμα ετσι ειναι, απλα πηγες σε περιεργες κατηγοριες που παιζουν περιεργες εταιριες κ θες κ μεταχειρα ......... υπαρχει περιπτωση να φας πακετο κ εισαι κ καλομαθημενος απτο ΧΤΧ , ρε αυτοι με τα ιταλικα αυστριακα αμα εχουν 5-10 ζημιες το χρονο , το θεωρουν φυσιολογικο .......
p.x Μετα το DORSO px ti skeftesai na pareis?
Steve_athens
28/04/2010, 20:14
Εμα ετσι ειναι, απλα πηγες σε περιεργες κατηγοριες που παιζουν περιεργες εταιριες κ θες κ μεταχειρα ......... υπαρχει περιπτωση να φας πακετο κ εισαι κ καλομαθημενος απτο ΧΤΧ , ρε αυτοι με τα ιταλικα αυστριακα αμα εχουν 5-10 ζημιες το χρονο , το θεωρουν φυσιολογικο .......
p.x Μετα το DORSO px ti skeftesai na pareis? Την ιδια εντυπωση εχω και γω για τα ιταλοαυστριακα γιαυτο σκεφτομαι οτι παιζει να παω για μαλλι κ βγω κουρεμενος.Κατι πιο πανω απο το ντορσο δεν σκεφτομαι για κυβικα,σε χιλιαρι δεν παω γιατι κανω χλμ καθημερινα και δεν με συμφερει αλλα και δεν χρειαζομαι τοσα κυβικα ειδικα για μεσα στην αθηνα.Κατηγορια δεν αλλαζω απο super motard απλα ειναι πολυ περιορισμενες οι επιλογες μου σαυτη τη κατηγορια εφοσον αποκλεισονται τα ΚΤΜ
reinmeister
28/04/2010, 20:19
Ρε μας δουλευεις?!:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :smokin:
Κοιτατε ρε που κανει την κοτα τωρα,γτ φοβατε μην τον πιει πουθενα μετα τις τελευταιες βελτιωσεις.
Κ καλα οτι δεν ανοιξε γτ φοβοταν μην γλιστρησει:yuck: :yuck: :yuck:
ειπαμε αποφασισα...θα γινει καθημερινο με 205 και 16 κιλα ροπη...δεν θα ναι για κοντρες...
Δηλαδη εσυ το Dorso eκανες ερευνα κ το βρηκες ποιο αξιοπιστο απο κτμ κ ducati........ ?
Μια και δεν κανεις λιγα κλμ σαν εμενα που αυτο ειναι + να παρω κανα κτμ .......... εσυ που κανεις πολλα κλμ θες κατι σε πιο αξιοπιστο εργαλειο να μη σε αφηνει κ σου κανει τη ζωη δυσκολη ........ βεβαια ειναι κ θεμα τυχης αλλα τουλαχιστον παρτω καινουργιο. Τι σε επιασε τωρα να αλλαξεις μηχανη .......... κανε τη δουλεια σου με το ΧΤΧ , φτιαχτω κ λιγο ακομα κ βγαλε την 2ετη ακομα κ βλεπεις .......... ισως ξεστραβοθουν οι ιαπονες κ βγαλουν κανα super moto ............ δηλαδη τι αναγκη σου κανει τωρα να παρεις Dorso ......? ti se exei piasei ηθελα να ξερα ? μηχανη ειδη εχεις ........ παρε κανα serfing καλητερα ........... κ εγω αυτο παθαινω ...... ασχολουμε συνεχεια με τις μηχανες τρωγομαι κ ολο κατι θελω ........... εχεις το γκαζακι σου ειδη , αξιοπιστια κ ωραιο μελωδικο θορυβο , βαλτου κ κανα αλογακι ακομα ετσι για αλλαγη .............. τι τα θες τα μπλεξηματα τα αλλα ?
δεν θα ναι για κοντρες...
Καφετεριακιας ε?:rolleyes:
Καλυτερα μωρε ετσι.Θα εχεις ενα αξιοπρεπες παπακι και κανε την καρδια σου πετρα αμα σε περασω καταλαθος πουθενα...:wacko:
Καθημερινο dragster καλη φαση ........... :eyepop:
Steve_athens
28/04/2010, 20:40
ΚΤΜ και ντουκατι θα πιανουν το ποπουδακι για οτιδηποτε αναλωσιμο και ανταλλακτικο πολυ παραπανω απο το απριλια.Απο αξιοπιστια κυμαινοντε στα ιδια επιπεδα.Τα ΚΤΜ εχουν και αυξημενο ποσοστο κλοπης οποτε αστα να πανε.Τωρα ειναι κομβικο σημειο γιατι σε 2 χρονια θα εχει φτασει το χτ 50.000 με 60.000 χλμ κλαφτα χαραλαμπε μετα για να το πουλησεις
Kράτησε το ΧΤΧ αγορίνα... χαλάνε τα άλλα. Και δεν φτάνουν και για όλους.
Gandalf dr685sm
29/04/2010, 03:48
Μην πειράζεις το μοτέρ στο ΧΤΧ ....
Μια χαρά είναι με εξατμισούλες, φίλτρο Κ&Ν.. θα σου δώσει ενα 5-10% παραπάνω σε όλο το φάσμα ροπής και το μοτέρ θα συνεχίζει να είναι αξιόπιστο.
Αν αρχίζεις τα τουμπανιάσματα είναι λογικό οτι απο ενα σημείο και μετά θα εισαι με το κατσαβίδι στο χέρι.
Αν ανεβάσεις απόδοση στον τροχή, πέρα απο το μοτέρ και οτι προκύψει απο τις βελτιώσεις, θα χρειαστεί μετά να πειράξεις αναρτήσεις για να στέκεται σωστά.... φρένα για να φρενάρει σωστά... ίσως ακόμα και αλυσογράναζα για να δίνει όπως πρέπει την δύναμη.
απο τα 40-42ps στα 65ps είναι μεγάλη διαφορά.
Δεν θα είναι μόνο τα 1300 θα είναι πολλά παραπάνω μετά και γνώμη μου είναι πως δεν αξίζει.
Αν φτάσεις να δώσεις 2-2500 ευρώ και να έχεις και ενα ζευγάρι βέρες μετά (γιατί ποιός θα το πάρει ύστερα; ) γάμησε τα....
Καλύτερα να το δώσεις και να πάρεις κάτι πιο δυνατό σαν μοτέρ και καινούριο και να τελειώνει εκεί.
Gandalf
reinmeister
29/04/2010, 03:56
μην ακους κανεναν...καντο τουμπανο λεμε...τερμα οσο παει...
μην ακους κανεναν...καντο τουμπανο λεμε...τερμα οσο παει...
Ψαχνεις συνενοχο για να μην αισθανεσε ασχημα ε?:lol: :lol: :lol:
καινουργιες!termignoni(κοννε απο μοτοδυναμικη) το μπροστινο κομματι των λαιμων(αυτο που λεω ισχυει μονο για το χτ σε αλλες μηχανες οι ολοσωμες με ρυθμισμα δινουν) δεν το αλλαζεις για κανενα λογο γιατι οσοι το αλλαξαν το μονο που κερδισαν ειναι 1 αλογο παραπανω στο δυναμομετρο και μια καλη τρυπα χαμηλα και αρκετα παραπνω θορυβο:rolleyes: ρε φιλε παρε κανα μηχανακι της προκοπης που θα κανεις το χτ 90 αλογα λεμε..
χτ θα ναι και μετα.
και αντε κ περασες κανα κτμ..και χεστηκε η φατμε..
μηχανη δε χεις παλι.
πουλατο μαμα κ αλλαξε κατηγορια να νιωσεις λιγο..γιατι για να τη ψαχνεις ..μαλλον χρειαζεσαι κατι περισσοτερο.
καλα τωρα το δα..
θες να δωσεις το χτ να παρεις τι??ΝΤΟΣΤΟΥΡΟ???:lol: :bawl: :rotflmao: :lol: :bawl: :rotflmao:
και δε περνεις κτμ γιατι χαλανε φανταζομαι ε?και μαλιστα τα 1000..
φτιαξε το χτ εχω ενα κατεμακι μετα να σε φερω στα ισα σου..
notakos600
29/04/2010, 09:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
καλα τωρα το δα..
θες να δωσεις το χτ να παρεις τι??ΝΤΟΣΤΟΥΡΟ???:lol: :bawl: :rotflmao: :lol: :bawl: :rotflmao:
και δε περνεις κτμ γιατι χαλανε φανταζομαι ε?και μαλιστα τα 1000..
φτιαξε το χτ εχω ενα κατεμακι μετα να σε φερω στα ισα σου..
Δεν εχουν 40Ε ρε συ:eek: :eek: :eek: Απο tecnomoto τα πηρα και ειχαν 12Ε και τα 2 αν θυμαμαι καλα...:winka: Σε αλουμινοφυλλο οχι απλα...
Τι δοντακι να κοψω ρε,εδω το εχω μακρυνει κιολας γτ οταν το πηρα πανω απο 120 δεν πηγαινε μιας και το μπροστινο απο 17 που ειναι μαμα ειχε 14:eek: Τωρα εχει 16-42 και βρηκε την υγεια του...:D καλα επρεπε να σε ηξερα παλιοτερα να σε δωσω βολτα το δουκα που το χα με..17-38..
να δεις εκει γελια!
Steve_athens
29/04/2010, 10:33
Βεβαια μετα απο μια τελευταια προσφορα που παιχτηκε για ανταλλαγη με KTM 690 prestige του 2007 με ανταλλαγη με το δικο μου και 2500 δεν ειναι κακη...
notakos600
29/04/2010, 10:56
Βεβαια μετα απο μια τελευταια προσφορα που παιχτηκε για ανταλλαγη με KTM 690 prestige του 2007 με ανταλλαγη με το δικο μου και 2500 δεν ειναι κακη...
Τα 2500 θα τα δώσει ο άλλος έτσι ;
καλα επρεπε να σε ηξερα παλιοτερα να σε δωσω βολτα το δουκα που το χα με..17-38..
να δεις εκει γελια!
Εμενα ρε σε αναλογια ηταν 17-33:eek: :eek: :eek:
1 δοντι μπροστα=3 πισω...:winka:
Οποτε και παλι σε ειχα και χαλαρα...:lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Τα 2500 θα τα δώσει ο άλλος έτσι ;
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Κ και θα του κανει κ μια π1π@ για να ειναι οκ...:smokin:
Steve_athens
29/04/2010, 11:49
Εγω θα δωσω 2500 ειπαμε οχι κ να μου δωσει!!!για το συγκεκριμενο ΚΤΜ δεν εχω ακουσει για καποιο προβλημα παντως για πειτε και καμια αποψη...
notakos600
29/04/2010, 11:50
Κ και θα του κανει κ μια π1π@ για να ειναι οκ...:smokin:
Και πάλι λίγα είναι για το ΧΤΧ μάγκα μου..
για πειτε και καμια αποψη...
Η αποψη ειναι οτι με το ΚΤΜ θα εχεις ενα ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΝΟΛΟ ενω με το ΧΤ θα χαλασεις 5-6 χιλιαρικα για να το φτιαξεις ολο και παλι ΧΤ θα ειναι.
Παρε το ΚΤΜ και δωσε το ΧΤ.Κ αμα τον ψησεις να του δωσεις και 2000 μετρητα εισαι κομπλε:winka:
Η αποψη ειναι οτι με το ΚΤΜ θα εχεις ενα ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΝΟΛΟ ενω με το ΧΤ θα χαλασεις 5-6 χιλιαρικα για να το φτιαξεις ολο και παλι ΧΤ θα ειναι.
Παρε το ΚΤΜ και δωσε το ΧΤ.Κ αμα τον ψησεις να του δωσεις και 2000 μετρητα εισαι κομπλε:winka:
οχι μονο 5000-6000 χιλιαδες αλλα εκατομυρια πρεπει να δωσεις...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
το χτακι που λετε με arrow φιτρο προγραμματακι και ελατηρια wp στα αμορτισερ με 2000 εισαι οτι πρεπει...αντεχει στριβει φρεναρει στιβαρο,παιχνιδιαρικο,αξιοπιστο,ομορφο,δεν κανει ντραγκα ντρουκα βλεπε δουκα γενικα κτμ και δεν ειναι σαν παιχνιδι βλεπε fmx που εαν δεν εισαι 1.60 δεν σου κανει γιατι φαινεσαι σαν τερας..και στην τελικη παλι χτ θα εχεις...το κρατας και δυο χρονακια και δεν το παντρευεσαι..βλεπε κτμ/fmx..εκτος αυτου δες πωλησεις απο το 2000 και μετα στα χτ με τα υπολοιπα και θα καταλαβεις..τα υπολοιπα ειναι περιττα..
Αρχικά δημιουργήθηκε από aisxos
το χτακι που λετε με arrow φιτρο προγραμματακι και ελατηρια wp στα αμορτισερ με 2000 εισαι οτι πρεπει...
Κ τι εχεις καταφερει με αυτο δλδ:confused: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Εχει κερδισει 5hp και ααααααν ,και εχει χαλασει 2000Ε.
Κ αν το δωσει+2000Ε θα παρει το 690 με αναρτησαρες μπροστα-πισω,γεωμετρια που καμια σχεση δεν εχει με του ΧΤ και φρεναρες Brembo και φυσικα, αποδοση που το ΧΤ δεν θα δει ποτε εκτος και αν ριξεις κανενα 4χιλιαρο...Και θα ειναι ΚΤΜ και οχι ΧΤ:winka:
Αλλα ειπαμε,καλυτερα κρατηστε τα ΧΤ σας,να ειμαστε λιγοι με σοβαρα μηχανακια:lol: :lol: :lol:
Κ τι εχεις καταφερει με αυτο δλδ:confused: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Εχει κερδισει 5hp και ααααααν ,και εχει χαλασει 2000Ε.
Κ αν το δωσει+2000Ε θα παρει το 690 με αναρτησαρες μπροστα-πισω,γεωμετρια που καμια σχεση δεν εχει με του ΧΤ και φρεναρες Brembo και φυσικα, αποδοση που το ΧΤ δεν θα δει ποτε εκτος και αν ριξεις κανενα 4χιλιαρο...Και θα ειναι ΚΤΜ και οχι ΧΤ:winka:
Αλλα ειπαμε,καλυτερα κρατηστε τα ΧΤ σας,να ειμαστε λιγοι με σοβαρα μηχανακια:lol: :lol: :lol:
επρεπε να σε ειχα οτι ξεφρακαρα ενα κτμ..τρεια ατομα να τραβαμε προς τα πισω γιατι το πιο ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ μηχανακι στο κοσμο ειχε φρακαρει...εκτος αυτο τα χτ εχουν την ηλικια μου...τα κτμ δεν εχουν τα μισα μου χρονια..εαν εννοεις σοβαρο μηχανακι τα κτμ εισαι πολυ κολημενος..χωρις να θελω να σε προσβαλω..
επρεπε να σε ειχα οτι ξεφρακαρα ενα κτμ..τρεια ατομα να τραβαμε προς τα πισω γιατι το πιο ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ μηχανακι στο κοσμο ειχε φρακαρει...εκτος αυτο τα χτ εχουν την ηλικια μου...τα κτμ δεν εχουν τα μισα μου χρονια..εαν εννοεις σοβαρο μηχανακι τα κτμ εισαι πολυ κολημενος..χωρις να θελω να σε προσβαλω..
:nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono:
:nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono:
Τι να κανω ο καημενος με αυτα που διαβαζω..........:look: :look: :look:
οχι μονο 5000-6000 χιλιαδες αλλα εκατομυρια πρεπει να δωσεις...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
το χτακι που λετε με arrow φιτρο προγραμματακι και ελατηρια wp στα αμορτισερ με 2000 εισαι οτι πρεπει...αντεχει στριβει φρεναρει στιβαρο,παιχνιδιαρικο,αξιοπιστο,ομορφο,δεν κανει ντραγκα ντρουκα βλεπε δουκα γενικα κτμ και δεν ειναι σαν παιχνιδι βλεπε fmx που εαν δεν εισαι 1.60 δεν σου κανει γιατι φαινεσαι σαν τερας..και στην τελικη παλι χτ θα εχεις...το κρατας και δυο χρονακια και δεν το παντρευεσαι..βλεπε κτμ/fmx..εκτος αυτου δες πωλησεις απο το 2000 και μετα στα χτ με τα υπολοιπα και θα καταλαβεις..τα υπολοιπα ειναι περιττα..
Ένα μόνο έχω να σου πω... ΑΙΣΧΟΣ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
devil's animal
29/04/2010, 17:17
τουμπανιασε το και κανε το κεφι σου!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Μακρυα απο τουμπανιασμα θα λεγα εγω σε χτ..αλλα οκ οτι προτιμας κανε..
αλλα κ παλι 62 αλογα και 184 κιλα..δεν και καμια τρελη αναλογια...οπως κ να το κανουμε..και την ιστορια που πες με το χτ που πατησε κατω σα χταποδι το κτμ..σε ιστορια κομικ μου κανει πιο πολυ..
Μακρυα απο τουμπανιασμα θα λεγα εγω σε χτ..
Φοβασε και εσυ οτι θα μας πατανε μετα ε:confused: :rolleyes: :sick: :hypnotize :look: :smokin:
Φοβασε και εσυ οτι θα μας πατανε μετα ε:confused: :rolleyes: :sick: :hypnotize :look: :smokin: εδω μας πατανε τα φμξ...
εδω μας πατανε τα φμξ...
Οχι πια...:D :smokin: :sun:
και ΜΑΣ...βαζω κ μενα με το τζιξερ μεσα..
και ΜΑΣ...βαζω κ μενα με το τζιξερ μεσα..
Α εσενα δε ξερω φιλαρακι γτ εχεις και Σουτζουκι,κ δεν ξερω αν πανε καθολου αυτα...:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
το ονομα αισχος ειναι για αυτα που διαβαζω μερικες φορες και οχι για αυτα που λεω..τουλαχιστον ετσι πιστευω..παντως για οποιος πιστευει οτι το fmx ειναι μηχανακι,εχω ενα φιλο μου με ενα ιnnova μολις 280 κυβικα.και τα εστησε με fmx να δει τις διαφορες αλλα δεν πιστευε στα ματια του..μπροστα το ιnnovaki να ουρλιαζει και 1 μηχανακι πισω να αγκομαχα το fmx..ενταξει δεν μπορω να πω τα 160 που εχει τελικη fmx με τρελαινουν και εμενα αλλα λιγο ελεος..