PDA

View Full Version : Καταγγελίες εργαζομενου στη Marfin Bank

Σελίδες : 1 [2] 3

Cpt. Haddock
06/05/2010, 23:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
ΣΗΜΕΡΑ μεγάλη τράπεζα έδωσε διαταγή να εκκενωθούν ΟΛΑ τα κτήρια της στο κέντρο της Αθήνας από τις 15:00 …
Αυτή την διαταγή ΔΕΝ την είχε δώσει ούτε ΧΘΕΣ , ούτε τον ΔΕΚΕΜΒΡΗ του 08…
Μάλιστα , τον ΔΕΚΕΜΒΡΗ 08 όταν ρωτήθηκε μεγαλοστελεχος αν θα κλείσουμε (και ενώ φλεγόταν το Σύνταγμα όπου ήταν και τα γραφεία), η απάντηση (με έκπληκτο και θυμωμένο ύφος) ήταν ….B.A.U. (Business As Usual…)

έπρεπε να πεθάνουν τέσσερις για να πάρουν τα ΠΡΟΦΑΝΗ μέτρα….
:mad:

Ξέρουμε ποιά τράπεζα ήταν; :confused:

ggs
07/05/2010, 03:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ξέρουμε ποιά τράπεζα ήταν; :confused:

μια πολυ "κακη" ιδιωτικη τραπεζα...:D

950dim
07/05/2010, 03:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
...πτυχεια...

Θα το κανω ομως εγω...πτυχια:wave2:

Cpt. Haddock
07/05/2010, 03:52
μια πολυ "κακη" ιδιωτικη τραπεζα...:D

Ε, ποια ρε; :look:

LsKostas
07/05/2010, 03:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Θα το κανω ομως εγω...πτυχια:wave2:

Ευτυχως που αλλος ενας εδω μεσα βλεπει το... "δασος" (τα κωλοπεδα που πεταξαν τις μολοτοφ)

και αγνοει επιδεικτικα το "δεντρο" (μια αμελητεα ποσοτητα μεγαλοτραπεζιτων που δουλευουν Β.Α.U.

την ωρα που καιγεται το κεντρο)

υγ. ggs το erp σας εχει πολυ advanded ορους ... :beer: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

byron
07/05/2010, 04:08
Ε, ποια ρε; :look:

Ρε κάπταιν, "όταν πέφτεις απ΄τα σύννεφα" μου φαίνεται πολύ αστείο....

LsKostas
07/05/2010, 04:13
Και επειδη οντως το δεντρο απο το δασος διαφερει...

μια δηλωση ενος Βουλευτη
που οπου και να βρεθει θα βρει την συμπαρασταση και την στηριξη του κοσμου.

Διαγραφείς βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Δημαράς

«Δηλώνω παρών στις γενεές των συγγενών αλλά και των άλλων συν-Ελλήνων, που έχουν την ίδια κοινωνική καταγωγή με μένα. Δηλώνω παρών στη μάνα μου και τον πατέρα μου, που με γέννησαν και με μεγάλωσαν αγωνιζόμενοι κάθε μέρα και νύχτα για να υπερασπιστώ την αξιοπρέπεια, την τιμή και το δικαίωμα των απλών ανθρώπων στη ζωή…».

«η Ιστορία δεν γράφεται μόνο με τις σοφίες των τεχνοκρατών, αλλά πρωτίστως με το συναίσθημα, τον ηρωισμό και την αυτοθυσία των απλών ανθρώπων. Εκτιμώ ότι, αυτή την κρίσιμη στιγμή για την χώρα μας, η ανάγκη διαφύλαξης του αγαθού της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας υπαγορεύει πρωτίστως άμεση κάθαρση του πολιτικού συστήματος και αυτών που το συνθέτουν…».

Ο Γ. Δημαράς καταλήγει με την πρόταση όσοι εκ του νόμου υποχρεούνται να καταθέτουν «πόθεν έσχες», αυτό να διερευνηθεί επισταμένως σε βάθος 25ετίας και τα όποια περιουσιακά αποκτήματα δεν μπορούν να δικαιολογηθούν, να αποδίδονται με Δ-Η-Μ-Ε-Υ-Σ-Η στο Δημόσιο. :beer:

Τα σεβη μας κ.Δημαρα θελουμε και αλλους σαν και εσας.
:wave2:

EDIT : Φυσικα τα ευσημα μου και στους Οικονόμου Βασίλη και Σακοράφα Σοφία που κινηθηκαν
στο ιδιο μηκος κυματος με τον κ.Δημαρα και εκ παραδρομης δεν τους ανεφερα.

Cpt. Haddock
07/05/2010, 04:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ρε κάπταιν, "όταν πέφτεις απ΄τα σύννεφα" μου φαίνεται πολύ αστείο....

Γι αλλο λόγο ρωτάω :wave2:

ΜΟΖΑΡΤ
07/05/2010, 04:18
ΣΗΜΕΡΑ μεγάλη τράπεζα έδωσε διαταγή να εκκενωθούν ΟΛΑ τα κτήρια της στο κέντρο της Αθήνας από τις 15:00 …
Αυτή την διαταγή ΔΕΝ την είχε δώσει ούτε ΧΘΕΣ , ούτε τον ΔΕΚΕΜΒΡΗ του 08…
Μάλιστα , τον ΔΕΚΕΜΒΡΗ 08 όταν ρωτήθηκε μεγαλοστελεχος αν θα κλείσουμε (και ενώ φλεγόταν το Σύνταγμα όπου ήταν και τα γραφεία), η απάντηση (με έκπληκτο και θυμωμένο ύφος) ήταν ….B.A.U. (Business As Usual…)

έπρεπε να πεθάνουν τέσσερις για να πάρουν τα ΠΡΟΦΑΝΗ μέτρα….
:mad:
μια χαρα που κλεισανε. οποιος εχει δοση που ληγει σημερα θα τσιμπησει και τον τοκο οπως μας κανανε περυσι.

λες και οι τραπεζες φταινε που το κοροιδο ο ελληνας παιρνει αυτοκινητα και σπιτια με δοσεις.

byron
07/05/2010, 04:24
Γι αλλο λόγο ρωτάω :wave2:

Να κανονίσω καφέ με τον κουμπάρο μου που δουλεύει στην Όθωνος και έχει φάει περισσότερα δακρυγόνα και από ματατζή, να σου πει....

byron
07/05/2010, 04:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
μια χαρα που κλεισανε. οποιος εχει δοση που ληγει σημερα θα τσιμπησει και τον τοκο οπως μας κανανε περυσι.

Ας ξυπνήσει ο κοπρίτης πριν τις 12.00 που κλείνουν οι τράπεζες να πάει να πληρώσει.

Cpt. Haddock
07/05/2010, 04:27
Να κανονίσω καφέ με τον κουμπάρο μου που δουλεύει στην Όθωνος και έχει φάει περισσότερα δακρυγόνα και από ματατζή, να σου πει....

Εχω και κολλητο στην Κοραή (πιάτο τα έβλεπε όλα... :sick: )

(απλα είχαμε χθες εσωτερική συσκεψη σ' εμας για το θεμα και οι πληροφορίες για το ποιες κλεισανε ήταν αντιφατικές - γι' αυτό θελω να το διασταυρώσω)

Ουτως ή άλλως εμείς καθε 17/11 έχουμε ημιαργία :rotflmao:

notakos600
07/05/2010, 04:28
Ας ξυπνήσει ο κοπρίτης πριν τις 12.00 που κλείνουν οι τράπεζες να πάει να πληρώσει.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: +1000

ggs
07/05/2010, 04:28

:rotflmao: :rotflmao:

treasury ?

byron
07/05/2010, 04:30
(απλα είχαμε χθες εσωτερική συσκεψη σ' εμας για το θεμα και οι πληροφορίες για το ποιες κλεισανε ήταν αντιφατικές - γι' αυτό θελω να το διασταυρώσω)

Απορώ ποιός τρόμπας κάνει meeting με σκοπό τη διερεύνηση των ανοιχτών/κλειστών τραπεζών. :rolleyes:

Cpt. Haddock
07/05/2010, 04:32
Απορώ ποιός τρόμπας κάνει meeting με σκοπό τη διερεύνηση των ανοιχτών/κλειστών τραπεζών. :rolleyes:

:confused:

δεν ήταν μονο αυτο το θέμα :look: - άσε που στις ξένες τράπεζες οι απ' εξω τα βλέπουν πιο σκουρα και μας τρέχουν

τεσπα

byron
07/05/2010, 04:33
:rotflmao: :rotflmao:

treasury ?

Οnce a dealer, always a dealer. Μόνο έγώ τους τη κοπάνησα :a08:

DUKASII
07/05/2010, 04:34
Απορώ ποιός τρόμπας κάνει meeting με σκοπό τη διερεύνηση των ανοιχτών/κλειστών τραπεζών. :rolleyes: Kαι καλα μωρε σε δουλεια να βρισκομαστε...
αντε με τα ρεμαλια ολα εκει μεσα.

byron
07/05/2010, 04:41
άσε που στις ξένες τράπεζες οι απ' εξω τα βλέπουν πιο σκουρα και μας τρέχουν

Λογικό είναι. Οι αμερικάνοι ακόμα πιστεύουν ότι έχουμε σύνορα με το Ιρακ. Οι ευρωπαίοι θεωρούν ότι ο ΕΛ.ΑΣ πολιορκεί τον σταθμό μετρό Akropolis, και οι αγγλολούγκρες κάνουν ότι μπορούν για να σαμποτάρουν την ευρωζώνη.

Εδώ.....εσύ ανησύχησες προχθές για την ταξιδιωτική οδηγία που έβγαλαν τα βόρεια λιγούρια....
Και γενικά όλη αυτή η αγωνία του τι δείχνουν τα ξένα κανάλια, είναι γτπκ....

Σαν να ακούω κυρα-κατίνα να λέει να μην φωνάζουμε γιατί τι θα πει ο κόσμος.

DUKASII
07/05/2010, 04:43
ρε κλειστε τα συνορα να τελειωνουμε..

Cpt. Haddock
07/05/2010, 04:47
Εδώ.....εσύ ανησύχησες προχθές για την ταξιδιωτική οδηγία που έβγαλαν τα βόρεια λιγούρια....

Δεν ειναι ανησυχία...

Εχω απλα μια μεγαλυτερη ευαισθησία στα θεματα τουρισμου, μια κι εχω μεγαλώσει σε αντιστοιχο περιβάλλον... πες το κόλλημα παιδικών χρόνων

Πιστεύω να κατάλαβες

950dim
07/05/2010, 04:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Και επειδη οντως το δεντρο απο το δασος διαφερει...

μια δηλωση ενος Βουλευτη
που οπου και να βρεθει θα βρει την συμπαρασταση και την στηριξη του κοσμου.

Διαγραφείς βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Δημαράς

«Δηλώνω παρών στις γενεές των συγγενών αλλά και των άλλων συν-Ελλήνων, που έχουν την ίδια κοινωνική καταγωγή με μένα. Δηλώνω παρών στη μάνα μου και τον πατέρα μου, που με γέννησαν και με μεγάλωσαν αγωνιζόμενοι κάθε μέρα και νύχτα για να υπερασπιστώ την αξιοπρέπεια, την τιμή και το δικαίωμα των απλών ανθρώπων στη ζωή…».

«η Ιστορία δεν γράφεται μόνο με τις σοφίες των τεχνοκρατών, αλλά πρωτίστως με το συναίσθημα, τον ηρωισμό και την αυτοθυσία των απλών ανθρώπων. Εκτιμώ ότι, αυτή την κρίσιμη στιγμή για την χώρα μας, η ανάγκη διαφύλαξης του αγαθού της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας υπαγορεύει πρωτίστως άμεση κάθαρση του πολιτικού συστήματος και αυτών που το συνθέτουν…».

Ο Γ. Δημαράς καταλήγει με την πρόταση όσοι εκ του νόμου υποχρεούνται να καταθέτουν «πόθεν έσχες», αυτό να διερευνηθεί επισταμένως σε βάθος 25ετίας και τα όποια περιουσιακά αποκτήματα δεν μπορούν να δικαιολογηθούν, να αποδίδονται με Δ-Η-Μ-Ε-Υ-Σ-Η στο Δημόσιο. :beer:

Τα σεβη μας κ.Δημαρα θελουμε και αλλους σαν και εσας.

Αυτα επρεπε να τα σκεφτεται και να τα απαιτει για ολους τους βουλευτες οχι μονο ο Δημαρας αλλα ολοι οι ψηφοφοροι ανεξαρτητως κομματος,και οχι τωρα αλλα τουλαχιστον τα τελευταια 30 χρονια!!!
Αλλα οταν ΨΗΦΙΖΕΙΣ(δε λεω εσενα) για να διοριστεις στο Δημοσιο η να χτισεις το αυθαιρετο σου τοτε το περισσοτερο που απαιτεις απ΄τον πολιτικο σου ειναι να σε ¨τακτοποιησει¨ και το λιγοτερο που σε ενδιαφερει ειναι ποσα κλεβει!!!!
Και βλεπεις την αριστερα,τον Τσιπρα,τη Παπαρηγα που για να αναμασησουν τη γνωστη καραμελλα περι ¨πλουτοκρατιας,κεφαλαιου και καπιταλισμου κλπ κλπ¨ χρειαζονται ακομη κι αυτα να τα ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ...και σκεφτεσαι...ειμαι χαμενος απο χερι!!!

:(

ΜΟΖΑΡΤ
07/05/2010, 04:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ρε κλειστε τα συνορα να τελειωνουμε..
τρελαθηκες θα πρεπει να δουλεψουμε μετα

Cpt. Haddock
07/05/2010, 04:54
Για να καταλάβω...

Μιλάμε για τον ίδιο Δημαρά που κάποτε ήταν στο ΔΗΚΚΙ του Δημήτρη - δώστα όλα - Τσοβόλα; :look:

Οκ :rotflmao:

DUKASII
07/05/2010, 04:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
τρελαθηκες θα πρεπει να δουλεψουμε μετα ε καλα σε λιγο θα αρχισουμε να "παραγουμε" παλι αναγκαστηκα μιας κ οσοι ηρθαν ετομαζονται να φυγουν..ε τελος η τεμπελια και το αφεντιλικι φιλε..

byron
07/05/2010, 04:56
Δεν ειναι ανησυχία...

Εχω απλα μια μεγαλυτερη ευαισθησία στα θεματα τουρισμου, μια κι εχω μεγαλώσει σε αντιστοιχο περιβάλλον... πες το κόλλημα παιδικών χρόνων

Πιστεύω να κατάλαβες

Η ανησυχία για την ασφάλεια των πολιτών της από χώρα που έχει γεμίσει την Ευρώπη εργάτες-σκλάβους και πουτάνες, δεν έχει καταφέρει να εκταμιεύσει 3 χρόνια ούτε ? λόγω διαφθοράς, και το κράτος κυβερνάει η μαφία, είναι ανάξια σχολιασμού.

DUKASII
07/05/2010, 04:57
Η ανησυχία για την ασφάλεια των πολιτών της από χώρα που έχει γεμίσει την Ευρώπη εργάτες-σκλάβους και πουτάνες, δεν έχει καταφέρει να εκταμιεύσει 3 χρόνια ούτε ? λόγω διαφθοράς, και το κράτος κυβερνάει από την μαφία, είναι ανάξια σχολιασμού.
βυρων..
κατεβα εκλογες +1 απο μενα.

Cpt. Haddock
07/05/2010, 05:00
Η ανησυχία για την ασφάλεια των πολιτών της από χώρα που έχει γεμίσει την Ευρώπη εργάτες-σκλάβους και πουτάνες, δεν έχει καταφέρει να εκταμιεύσει 3 χρόνια ούτε ? λόγω διαφθοράς, και το κράτος κυβερνάει από την μαφία, είναι ανάξια σχολιασμού.

Θα κάνουμε αλλού τη κουβέντα γιατι ξεφεύγει απο το θεμα :wave2:

vrider
07/05/2010, 05:02
Τελικα αυτο το thread εχει καταντησει γραφικο.

Για να καταλαβω δηλαδη ενα ματσο κωλοπαιδα γουσταρει να καψει οτι βρει μπροστα της και εγω, που δουλευω στο Συνταγμα και εχω φαει, οπως πολυ σωστα ειπωθηκε πιο πανω , πιο πολυ δακρυγονο απο τους ματατζηδες ( γιατι δεν εχω και μασκα) δε θα παω στη δουλεια μου?

Για να σοβαρευτουμε λιγο γιατι στο ονομα των 'Δημοκρατικων Δικαιωματων' μιας μεριδας ανθρωπων τα εχουμε κανει ολα πουτ@ν@ σ' αυτο το τοπο!

Γουσταρει ο καθε ρεμπεσκες συνδικαλιστης δημοσιος να διαδηλωσει και κλεινει το Συνταγμα. Μετα το καιει κιολας.

Γουσταρει ο καθε αδιοριστος εκπαιδευτικος ( παρεπιπτοντως ο προσδιορισμος Αδιοριστος τι ειναι? Σε ποια αλλη χωρα του κοσμου - εστω και του Τριτου- υπαρχει ) και κλεινει το Συνταγμα. Και μετα το καιει.

Αλλα βεβαια δε παραδεχεται οτι το καιει και παντα ειναι προβοκατσια. Και ο ηθικος αυτουργος ειμαι εγω που παω στη δουλεια μου για να πληρωσω τωρα τα σπασμενα.

Και τα σπασμενα δε ειναι μονο οι μιζες αλλα ειναι και οι μισθοι ολων αυτων των αργοσχολων του Δημοσιου που χρειαζονται 4 για να κανουν μια δουλεια που γινεται απο εναν, αλλα και ολων αυτων των Αδιοριστων που ονειρυονται να γινουν δημοσιοι.

Αλλα ειπαμε τα Δημοκρατικα Δικαιωματα υπερανω ολων των νομων.

Delfian
07/05/2010, 05:08
Ας μην τα βάζουμε συνέχεια με τουσ επιχειρηματίες.
Άλλα πράγματα φταίνε εδώ που φτάσαμε και το ξέρουμε όλοι μας.

Το κτίριο που στεγαζόταν η τράπεζα μήπως χαρακτηρίστικε νεοκλάσσικό και τέτοια και γι' αυτό δεν είχε και πολλά πράγματα ασφαλείας (πυρασφάλεια π.χ.) λόγω νομοθεσίας και τέτοια? (απλά ρωτάω).

όσον αφορά τους δύο αστυνομικούς που φρουρούσαν την τράπεζα και εκείνη την ημέρα δεν ήρθαν...δεν νομίζω οτι θα έκαναν και πολλά πράγματα μπροστά σε άτομα που ρίχνανε μολότοφ...απλά μια σκέψη.

DUKASII
07/05/2010, 05:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Delfian
Ας μην τα βάζουμε συνέχεια με τουσ επιχειρηματίες.
Άλλα πράγματα φταίνε εδώ που φτάσαμε και το ξέρουμε όλοι μας.

Το κτίριο που στεγαζόταν η τράπεζα μήπως χαρακτηρίστικε νεοκλάσσικό και τέτοια και γι' αυτό δεν είχε και πολλά πράγματα ασφαλείας (πυρασφάλεια π.χ.) λόγω νομοθεσίας και τέτοια? (απλά ρωτάω).

όσον αφορά τους δύο αστυνομικούς που φρουρούσαν την τράπεζα και εκείνη την ημέρα δεν ήρθαν...δεν νομίζω οτι θα έκαναν και πολλά πράγματα μπροστά σε άτομα που ρίχνανε μολότοφ...απλά μια σκέψη. 1/Δεν εχει αστυνομικους η τραπεζα να φρουρει την εισοδο...που τα δες αυτα.
2/διπλα ειναι το υπουργειο οικονομικων μπας λες αυτους ?

εσύ vrider μπορείς να περιμένεις τη σειρά σου και όταν με το καλό θελήσεις να διαδηλώσεις για δικά σου αιτήματα ..αν λέω αν..έχει γίνει παράνομο το να διαδηλώνεις..έλα πες μου εδω πως θα κάνεις τη διαμαρτυρία σου όταν φυσικά θα έχεις προσωπικό όφελος γιατί τώρα στο πουτσο σου..εσύ χάρηκες με τα μέτρα.:rolleyes:

el_hymador
07/05/2010, 05:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από vrider

Για να καταλαβω δηλαδη ενα ματσο κωλοπαιδα γουσταρει να καψει οτι βρει μπροστα της και εγω, που δουλευω στο Συνταγμα και εχω φαει, οπως πολυ σωστα ειπωθηκε πιο πανω , πιο πολυ δακρυγονο απο τους ματατζηδες ( γιατι δεν εχω και μασκα) δε θα παω στη δουλεια μου?

Για να σοβαρευτουμε λιγο γιατι στο ονομα των 'Δημοκρατικων Δικαιωματων' μιας μεριδας ανθρωπων τα εχουμε κανει ολα πουτ@ν@ σ' αυτο το τοπο!

Γουσταρει ο καθε ρεμπεσκες συνδικαλιστης δημοσιος να διαδηλωσει και κλεινει το Συνταγμα. Μετα το καιει κιολας.

Γουσταρει ο καθε αδιοριστος εκπαιδευτικος ( παρεπιπτοντως ο προσδιορισμος Αδιοριστος τι ειναι? Σε ποια αλλη χωρα του κοσμου - εστω και του Τριτου- υπαρχει ) και κλεινει το Συνταγμα. Και μετα το καιει.

Αλλα βεβαια δε παραδεχεται οτι το καιει και παντα ειναι προβοκατσια. Και ο ηθικος αυτουργος ειμαι εγω που παω στη δουλεια μου για να πληρωσω τωρα τα σπασμενα.

Και τα σπασμενα δε ειναι μονο οι μιζες αλλα ειναι και οι μισθοι ολων αυτων των αργοσχολων του Δημοσιου που χρειαζονται 4 για να κανουν μια δουλεια που γινεται απο εναν, αλλα και ολων αυτων των Αδιοριστων που ονειρυονται να γινουν δημοσιοι.

:rolleyes:

197090

mats8282
07/05/2010, 05:36
Δεν έχεις πάρει χαμπάρι τι γίνεται vrider...Λυπάμαι...

DUKASII
07/05/2010, 05:48
http://www.youtube.com/watch?v=bnymSfRHhzY&feature=player_embedded#!

χθες το βράδυ...
πολύ ξύλο στη δημοκρατία του βραιντερ..πολύ ξύλο βασικά άρπαξαν οι φωτογράφοι κ κάμεραμαν..αλλά τίποτα πρώην αδιόριστοι θα ναι ή τίποτα τσόγλανοι αναρχοκουμουνια..η τίποτα δημόσιοι...

ρε σφαχτε τους μη τους βαράτε μόνο..

το ότι τους δημοσίους τους βαρανε δημόσιοι..είναι κάπως παρήγορο..

DUKASII
07/05/2010, 05:54
α και βραιντερ ειδες???πηγαν βραδυ μην σε ενοχλησουνε που δουλευεις τα πρωινα..

Cpt. Haddock
07/05/2010, 05:56
http://www.youtube.com/watch?v=bnymSfRHhzY&feature=player_embedded#!

χθες το βράδυ...
πολύ ξύλο στη δημοκρατία του βραιντερ..πολύ ξύλο βασικά άρπαξαν οι φωτογράφοι κ κάμεραμαν..αλλά τίποτα πρώην αδιόριστοι θα ναι ή τίποτα τσόγλανοι αναρχοκουμουνια..η τίποτα δημόσιοι...

ρε σφαχτε τους μη τους βαράτε μόνο..

το ότι τους δημοσίους τους βαρανε δημόσιοι..είναι κάπως παρήγορο..

Σορρυ, αλλα ειδικά στο συκεκριμένο βιντεο, το πολύ ξυλο πού το είδες; Σε αλλες φάσεις έχουν πέσει πολλές ψιλες, αλλα στο συγκεκριμένο καθόλου

Εχεις τύχει σε ποδοσφαιρικο ματς στην Αγγλία εξω απο το γηπεδο; Εκεί να δεις ξυλο :lol:

DUKASII
07/05/2010, 05:58
Σορρυ, αλλα ειδικά στο συκεκριμένο βιντεο, το πολύ ξυλο πού το είδες; Σε αλλες φάσεις έχουν πέσει πολλές ψιλες, αλλα στο συγκεκριμένο καθόλου

Εχεις τύχει σε ποδοσφαιρικο ματς στην Αγγλία εξω απο το γηπεδο; Εκεί να δεις ξυλο :lol: τι θες δε σου φτανει?

Cpt. Haddock
τι θες δε σου φτανει?

αστο ρε συ, κοιτάμε δυο όψεις...

τεσπα (καλοπούλητο :lol: :rotflmao: )

Εχετλαίος

:cry:

Pilgrimage
07/05/2010, 07:00
κάτι άσχετο.ένας όχλος των 10.000 δεν μπορεί να τα βάλει με 7-8 δοιμιρίες?γιατί πάντα οπισθοχωρούν?που είναι αυτή η αγωνιστικότητα που βγάζουν όλοι μέσω κόμεντς στο γιουτούμπ?
πιστεύεις σε επανάσταση?

http://www.youtube.com/watch?v=rIR6XqQWz_M

πάρε επανάσταση.

αν ο σκοπός σου είναι η βία δεν σταματάς πουθενά γιατί έχεις κατασταλάξει.Αλλά ο λόγος που δεν πατάω σε πορείες πλέον είναι οτι προβοκάρουν τους μπάτσους κάνοντας μαγκιές όσο οι άλλοι κάθονται και με το που αρχίζουν να βαράνε τρέχουν όλοι πίσω και μένουν 10 μαλάκες να παλέυουν με 2 δοιμιρίες.Αν είναι να φοβάσαι μην πάς και καθόλου.Και ενώ η όλη κατάσταση είναι ότι πρέπει να λιντζάρουμε τους βρωμοπολιτικούς κάθονται με μαμακιες και "δημοκρατικα" να ζητάνε δικαιώματα χάνοντας την ευακαιρία της ετοιμοπόλεμης κατάστασης..Όλοι βλέπουν παλιούς αγώνες και ηγέτες Λένιν,Τσε,Παρισινή κουμούνα,Ισπανικός εμφύλιος.Ξεχνάνε πως σε κάθε κίνημα αντιμετόπισαν ΣΤΡΑΤΟ με ΌΠΛΑ και όχι 6-7 δοιμιρίες ΜΑΤ και νίκησαν.Τι φοβάστε?Μήπως σας πάνε μέσα?Αν έχετε εμπιστοσύνη στο κίνημα και θέληση για πάλη δεν σας νοιάζει.Αλλά το κίνημα και η πάλη είναι άλλο τόπικ και θα βγώ ποιό εκτώς από ότι βγήκα ήδη.

Υγεία ,καύλα και επανάσταση σε όλα τα 20χρονα μινιατούρες του che.:beer:

Pilgrimage
07/05/2010, 07:07
Και ο ηθικος αυτουργος ειμαι εγω που παω στη δουλεια μου για να πληρωσω τωρα τα σπασμενα.

ν. [/B]

όχι αλλά αν ήσουν και εσύ κάτω όπως όλοι μας δεν θα υπήρχαν τα μαλακισμένα να σπάνε τράπεζες γιατί ένας όχλος του εός εκατομυρίου θα τους πάτουσε κάτω και θα ακουγόντουσαν τα αιτήματα.:beer:

Zid
07/05/2010, 07:10

Εχεις τύχει σε ποδοσφαιρικο ματς στην Αγγλία εξω απο το γηπεδο; Εκεί να δεις ξυλο :lol: Ωραία σύγκριση.... σίγουρα παρομοιας κατηγορίας ανθρώπων... οι χουλις του σαββατοκυριακου με τους εργαζομενους... και τους συνταξιουχους..

Ρε καπταιν μην εισαι πνεύμα αντιλογιας επι μονίμου βάσεως ενω γνωριζεις .. :wave2:

Cpt. Haddock
07/05/2010, 07:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Ωραία σύγκριση.... σίγουρα παρομοιας κατηγορίας ανθρώπων... οι χουλις του σαββατοκυριακου με τους εργαζομενους... και τους συνταξιουχους..

Μη βαζεις στο ιδιο σακι τους Δ.Υ. με τους συνταξιούχους και με αυτους που ήθελαν προχθες να κάνουν το ντου... :wave2: :winka:

Και άσε στην απ' εξω τους ιδιωτικους υπάλληλους. Τόσα χρονια πληρώνουν τους άλλους πυο διαδήλωναν, μην απορείς που κάθονται στα γραφεία τους :wave2:

DUKASII
07/05/2010, 07:31
Μη βαζεις στο ιδιο σακι τους Δ.Υ. με τους συνταξιούχους και με αυτους που ήθελαν προχθες να κάνουν το ντου... :wave2: :winka:

Και άσε στην απ' εξω τους ιδιωτικους υπάλληλους. Τόσα χρονια πληρώνουν τους άλλους πυο διαδήλωναν, μην απορείς που κάθονται στα γραφεία τους :wave2: axaxoyxa
καλο ρε φιλε καλο..΄
στα γραφεια καθομαστε γιατι βλεπαμε τους αλλουσ κτλ??
η γιατι αμα κουνησουμε δε ξαναρχομαστε???για πες για πεσ..

Cpt. Haddock
07/05/2010, 07:33
axaxoyxa
καλο ρε φιλε καλο..΄
στα γραφεια καθομαστε γιατι βλεπαμε τους αλλουσ κτλ??
η γιατι αμα κουνησουμε δε ξαναρχομαστε???για πες για πεσ..

Τι θες να πω ρε Δούκα; Τη θέση μου την ξέρεις :wave2:

Αν θες να το παίξεις επαναστάτης, εαν πιστεύεις οτι πνιγεται το δίκιο σου (μαζί με αυτό του Δ.Υ.), εαν πιστεύεις οτι αξίζει τον κόπο να φωνάξεις, να παλέψεις, τότε κατέβα.

Εαν δε μπορείς να κουνηθείς "υπο τον φόβον της απολύσεως", τότε τα λογια που γράφεις εδώ ειναι περιττα...

DUKASII
07/05/2010, 07:35

Αν θες να το παίξεις επαναστάτης, εαν πιστεύεις οτι πνιγεται το δίκιο σου (μαζί με αυτό του Δ.Υ.), εαν πιστεύεις οτι αξίζει τον κόπο να φωνάξεις, να παλέψεις, τότε κατέβα.

Εαν δε μπορείς να κουνηθείς "υπο τον φόβον της απολύσεως", τότε τα λογια που γράφεις εδώ ειναι περιττα...

:wave2: εγω κουναω παω και στη πορεια και στα παπαρια μου καπταιν.
ας με διωξουνε.
να μην εχω αποψη γιατι θα με απολυσουν..δεν εγινε ποτε.

Cpt. Haddock
07/05/2010, 07:38
εγω κουναω παω και στη πορεια και στα παπαρια μου καπταιν.
ας με διωξουνε.
να μην εχω αποψη γιατι θα με απολυσουν..δεν εγινε ποτε.

Οκ, πάσο :wave2:

(καταλαβαίνεις οτι δεν αναφερόμουν προσωπικά σ' εσενα παντως)

DUKASII
07/05/2010, 07:40
Οκ, πάσο :wave2:

(καταλαβαίνεις οτι δεν αναφερόμουν προσωπικά σ' εσενα παντως) ναι ρε φιλε.
καταλαβαινεις οτι απο το δημοσιο ξεκινησαν..και θα φθασουν κ σε εμας η μονο εγω το πιστευω αυτο?

Zid
07/05/2010, 07:44

Ααα αληθεια για πες μας δλδ οι 100.000 + που ηταν στη πορεια ηταν δημοσιοι υπάλληλοι?

Μηπως ειμαι και εγώ και δεν το εχω καταλάβει Δ.Υ γιατι ημουν και εγω στη πορεία...

Ντάξει ο καθένας τα βλέπει οπως θέλει... αν για σένα φταίει ο Δ.Υ και μόνο.. τοτε οκ πάω πασο...

Εφόσον τουλαχιστον δε μπορείς να απεργήσεις για τους δικους σου λόγους μη κρίνεις τους άλλους που παλευουν για κάτι καλύτερο ... και πιστεψε με δεν ειναι βολεμενοι αυτοι που παλευουν...

Cpt. Haddock
07/05/2010, 07:44
ναι ρε φιλε.
καταλαβαινεις οτι απο το δημοσιο ξεκινησαν..και θα φθασουν κ σε εμας η μονο εγω το πιστευω αυτο?

Εγω πάλι δεν το πιστεύω, γιατί ο στόχος ειναι η περιστολή δαπανών του κράτους πρωτίστως, η αύξηση εσόδων απο φορολογία κλπ και η αυξηση ανταγωνιστικότητας δευτερευόντως.

Στο τελευταίο, στον τομέα στελεχών/υπαλλήλων ιδιωτικού τομέα, αφ' ενός οι περικοπες επιβαρύνουν το ασφαλιστικο, αφ' ετέρου ήδη είμαστε χαμηλά σε σχέση με τον Μ.Ο. της ευρώπης

(εχουμε ξεφύγει απο το αρχικο θέμα - ειρήσθω εν παρόδω η καταγγελία του "υπαλλήλου της μαρφιν" δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Εφόσον τουλαχιστον δε μπορείς να απεργήσεις για τους δικους σου λόγους μη κρίνεις τους άλλους που παλευουν για κάτι καλύτερο ... και πιστεψε με δεν ειναι βολεμενοι αυτοι που παλευουν...

Δε θέλω να απεργήσω :wave2:

Zid
07/05/2010, 07:45
ναι ρε φιλε.

Κανεις δε θέλει να το πιστέψει και σε 3 μήνες θα συζηταμε το συγκεκριμένο... δυστυχώς..

Shaolin Monk
07/05/2010, 07:48
[i]Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock [/i

Δεν μπορει και δεν εχει δικαιωμα καποιος που πνιγεται το δικιο του να αγανακτει;
Ο φοβος της απολυσης για καποιους μπορει να ειναι τα παντα... Μεχρι και σκ@τ@ καταπινει κανεις αν εχει να θρεωει μια οικογενεια και το φαϊ των παιδιων του ή οι υποχρεωσεις του κρεμονται απο μια κλωστη απολυσης...

DUKASII
07/05/2010, 07:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Δεν μπορει και δεν εχει δικαιωμα καποιος που πνιγεται το δικιο του να αγανακτει;
Ο φοβος της απολυσης για καποιους μπορει να ειναι τα παντα... Μεχρι και σκ@τ@ καταπινει κανεις αν εχει να θρεωει μια οικογενεια και το φαϊ των παιδιων του ή οι υποχρεωσεις του κρεμονται απο μια κλωστη απολυσης... ακριβως για αυτο λεω στα παπαρια μου εγω.
ουτε εχω καποιον να ταισω..
ουτε ΧΡΩΣΤΑΩ τιποτα πουτανες τραπεζικοι...:evil:

Cpt. Haddock
07/05/2010, 07:50
ουτε ΧΡΩΣΤΑΩ τιποτα πουτανες τραπεζικοι...:evil:

κατι τέτοιοι μας οδηγούν στο ταμείο ανεργίας :mad:

DUKASII
07/05/2010, 07:51
κατι τέτοιοι μας οδηγούν στο ταμείο ανεργίας :mad: ετσι ετσι..

iosif
07/05/2010, 08:02
Ελευθεροτυπία, Παρασκευή 7 Μαΐου 2010 ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ MARFIN

Πυρ ΟΤΟΕ στην τράπεζαΕυθύνες διά παραλείψεων και έλλειψη προνοητικότητας αποδίδει και στη διοίκηση της Marfin για τον θάνατο των τριών υπαλλήλων η ΟΤΟΕ.
«Η διοίκηση της τράπεζας δεν διέθετε ούτε την απαραίτητη προνοητικότητα αλλά ούτε και την αναγκαία ευαισθησία να δώσει εντολή στους εργαζόμενους του συγκεκριμένου καταστήματός της να μην εργαστούν σε μια ημέρα γενικής απεργίας», αναφέρει η ομοσπονδία. Και σημειώνει ότι «πρόκειται για ένα κατάστημα που βρίσκεται στην οδό διέλευσης της πορείας των εργαζομένων, όταν γνώριζε -όπως άλλωστε γνωρίζουν όλες οι τράπεζες- ότι τα καταστήματα των τραπεζών της οδού Σταδίου είναι μόνιμοι στόχοι ανθρώπων που δεν έχουν σχέση με τους διαδηλωτές εργαζόμενους και το περιεχόμενο των απεργιακών κινητοποιήσεων, αλλά βρίσκουν την ευκαιρία να επιδοθούν σε πράξεις βίας και αυθαιρεσίας, θέτοντας σε σοβαρό κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και περιουσίες».

Η ΟΤΟΕ επισημαίνει και συγκεκριμένες παραλείψεις στο κατάστημα, όπως:

-Δεν διέθετε όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, που προβλέπονται από τη σχετική νομοθεσία για την προστασία της ζωής των εργαζόμενων και των συναλλασσόμενων πολιτών.

- Δεν διέθετε ειδικούς άθραυστους υαλοπίνακες στην εξωτερική όψη, που δεν επιτρέπουν την είσοδο εύφλεκτων και βαρέος τύπου αντικειμένων.

- Δεν διέθετε ικανό σύστημα πυρασφάλειας για την άμεση κατάσβεση των εύφλεκτων υλικών.

- Δεν διέθετε εναλλακτική έξοδο κινδύνου, ενώ η κεντρική είσοδος του καταστήματος -για άγνωστους λόγους- ήταν κλειδωμένη.

- Δεν διέθετε προστατευτικά σιδερένια ρολά αποτροπής επιθετικών ενεργειών.

Η απάντηση

Οργισμένη απάντηση στην ΟΤΟΕ εξέδωσε η διοίκηση της Marfin.

Οπως αναφέρει «στην ανακοίνωσή της η ΟΤΟΕ αφιέρωσε τρεις μόνον γραμμές εναντίον των απάνθρωπων δολοφόνων και όλο το υπόλοιπο κείμενο εναντίον της "κακιάς εργοδοσίας" για δήθεν έλλειψη μέτρων ασφαλείας. Προφανώς έκανε πραγματογνωμοσύνη, ολοκλήρωσε τη δέουσα έρευνα, έβγαλε πόρισμα και προχώρησε σε καταδικαστική απόφαση. Ντροπή!

Στις ώρες που περνάμε η απέραντη θλίψη εναλλάσσεται με την απέραντη οργή. Είναι πραγματικά ντροπή να μη μας αφήνουν να πενθήσουμε τους συναδέλφους μας».

Στο μεταξύ σε επιστολή του προς το προσωπικό της τράπεζας ο διευθύνων σύμβουλος Ευθ. Μπουλούτας μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «οι άνανδροι δολοφόνοι κτύπησαν όχι μόνον εμάς που δουλεύουμε στην τράπεζα, αλλά και όλους τους πολίτες που έχουν το στοιχειώδες ανθρώπινο δικαίωμα να εργάζονται ή να απεργούν, να διαδηλώνουν ή να παρακολουθούν τις διαμαρτυρίες με ασφάλεια. Σήμερα, την ώρα της μεγάλης θλίψης, η σκέψη μας είναι με τους συναδέλφους και τις οικογένειές τους. Σήμερα, δεν έχουμε λόγια για να εκφράσουμε τα αισθήματά μας, το βαρύ πένθος μάς γεμίζει. Μπορούμε να σταθούμε μόνον σε ότι θεωρούμε αυτονόητο. Θα σταθούμε δίπλα στις οικογένειες των συναδέλφων που είναι και δικές μας. Θα είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι στο βαρύ πένθος, συγκλονισμένοι από την τραγωδία που κτύπησε τη μεγάλη οικογένειά μας».

* Η Ελληνική Ενωση Τραπεζών από την πλευρά της ανακοίνωσε ότι σε ένδειξη πένθους για τον τραγικό θάνατο των τριών άτυχων υπαλλήλων, τα καταστήματα των τραπεζών-μελών της θα κλείσουν σήμερα Παρασκευή 7 Μαΐου 2010, στη 1.00 μ.μ. Οι συναλλαγές θα διενεργούνται μέχρι τις 12.00 μ. αντί τις 2.00 μ.μ. και οι εργαζόμενοι στα καταστήματα των τραπεζών θα αποχωρήσουν στη 1.00 μ.μ. αντί στις 2.45 μ.μ. *

DUKASII
07/05/2010, 08:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
Ελευθεροτυπία, Παρασκευή 7 Μαΐου 2010 ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ MARFIN

Πυρ ΟΤΟΕ στην τράπεζαΕυθύνες διά παραλείψεων και έλλειψη προνοητικότητας αποδίδει και στη διοίκηση της Marfin για τον θάνατο των τριών υπαλλήλων η ΟΤΟΕ.
«Η διοίκηση της τράπεζας δεν διέθετε ούτε την απαραίτητη προνοητικότητα αλλά ούτε και την αναγκαία ευαισθησία να δώσει εντολή στους εργαζόμενους του συγκεκριμένου καταστήματός της να μην εργαστούν σε μια ημέρα γενικής απεργίας», αναφέρει η ομοσπονδία. Και σημειώνει ότι «πρόκειται για ένα κατάστημα που βρίσκεται στην οδό διέλευσης της πορείας των εργαζομένων, όταν γνώριζε -όπως άλλωστε γνωρίζουν όλες οι τράπεζες- ότι τα καταστήματα των τραπεζών της οδού Σταδίου είναι μόνιμοι στόχοι ανθρώπων που δεν έχουν σχέση με τους διαδηλωτές εργαζόμενους και το περιεχόμενο των απεργιακών κινητοποιήσεων, αλλά βρίσκουν την ευκαιρία να επιδοθούν σε πράξεις βίας και αυθαιρεσίας, θέτοντας σε σοβαρό κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και περιουσίες».

Η ΟΤΟΕ επισημαίνει και συγκεκριμένες παραλείψεις στο κατάστημα, όπως:

-Δεν διέθετε όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, που προβλέπονται από τη σχετική νομοθεσία για την προστασία της ζωής των εργαζόμενων και των συναλλασσόμενων πολιτών.

- Δεν διέθετε ειδικούς άθραυστους υαλοπίνακες στην εξωτερική όψη, που δεν επιτρέπουν την είσοδο εύφλεκτων και βαρέος τύπου αντικειμένων.

- Δεν διέθετε ικανό σύστημα πυρασφάλειας για την άμεση κατάσβεση των εύφλεκτων υλικών.

- Δεν διέθετε εναλλακτική έξοδο κινδύνου, ενώ η κεντρική είσοδος του καταστήματος -για άγνωστους λόγους- ήταν κλειδωμένη.

- Δεν διέθετε προστατευτικά σιδερένια ρολά αποτροπής επιθετικών ενεργειών.

Η απάντηση

Οργισμένη απάντηση στην ΟΤΟΕ εξέδωσε η διοίκηση της Marfin.

Οπως αναφέρει «στην ανακοίνωσή της η ΟΤΟΕ αφιέρωσε τρεις μόνον γραμμές εναντίον των απάνθρωπων δολοφόνων και όλο το υπόλοιπο κείμενο εναντίον της "κακιάς εργοδοσίας" για δήθεν έλλειψη μέτρων ασφαλείας. Προφανώς έκανε πραγματογνωμοσύνη, ολοκλήρωσε τη δέουσα έρευνα, έβγαλε πόρισμα και προχώρησε σε καταδικαστική απόφαση. Ντροπή!

Στις ώρες που περνάμε η απέραντη θλίψη εναλλάσσεται με την απέραντη οργή. Είναι πραγματικά ντροπή να μη μας αφήνουν να πενθήσουμε τους συναδέλφους μας».

Στο μεταξύ σε επιστολή του προς το προσωπικό της τράπεζας ο διευθύνων σύμβουλος Ευθ. Μπουλούτας μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «οι άνανδροι δολοφόνοι κτύπησαν όχι μόνον εμάς που δουλεύουμε στην τράπεζα, αλλά και όλους τους πολίτες που έχουν το στοιχειώδες ανθρώπινο δικαίωμα να εργάζονται ή να απεργούν, να διαδηλώνουν ή να παρακολουθούν τις διαμαρτυρίες με ασφάλεια. Σήμερα, την ώρα της μεγάλης θλίψης, η σκέψη μας είναι με τους συναδέλφους και τις οικογένειές τους. Σήμερα, δεν έχουμε λόγια για να εκφράσουμε τα αισθήματά μας, το βαρύ πένθος μάς γεμίζει. Μπορούμε να σταθούμε μόνον σε ότι θεωρούμε αυτονόητο. Θα σταθούμε δίπλα στις οικογένειες των συναδέλφων που είναι και δικές μας. Θα είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι στο βαρύ πένθος, συγκλονισμένοι από την τραγωδία που κτύπησε τη μεγάλη οικογένειά μας».

* Η Ελληνική Ενωση Τραπεζών από την πλευρά της ανακοίνωσε ότι σε ένδειξη πένθους για τον τραγικό θάνατο των τριών άτυχων υπαλλήλων, τα καταστήματα των τραπεζών-μελών της θα κλείσουν σήμερα Παρασκευή 7 Μαΐου 2010, στη 1.00 μ.μ. Οι συναλλαγές θα διενεργούνται μέχρι τις 12.00 μ. αντί τις 2.00 μ.μ. και οι εργαζόμενοι στα καταστήματα των τραπεζών θα αποχωρήσουν στη 1.00 μ.μ. αντί στις 2.45 μ.μ. * Για τη ταμπακερια τιποτα ο ceo παντως ετσι??θλιψη κ παπαριες..

Elesun
07/05/2010, 08:32
Για τη ταμπακερια τιποτα ο ceo παντως ετσι??θλιψη κ παπαριες..

Ο ceo το πάει εκεί που τον βολεύει. Έτσι δε γίνεται πάντα;

DUKASII
07/05/2010, 08:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elesun
Ο ceo το πάει εκεί που τον βολεύει. Έτσι δε γίνεται πάντα; ναι μωρε..

mats8282
07/05/2010, 09:03
http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=159459

Οι εργαζόμενοι του υπουργείου Πολιτισμού καταγγέλλουν και τη στάση των αστυνομικών δυνάμεων: «2 διμοιρίες των ΜΑΤ ήταν παρατεταγμένες έξω από το κτίριο της Marfin και δεν έκαναν απολύτως τίποτα για να βοηθήσουν τους εργαζομένους της Marfin που προσπαθούσαν να ξεφύγουν από τα μπαλκόνια», όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

junkier6
07/05/2010, 09:10
η σουμα της 11σελιδης κουβεντας ειναι η εξης:

δεν ειναι 3 οι νεκροι αλλα τεσσερεις...

μονο η βαντα παρατηρησε κατι που στους αλλους διαφευγει...

μαθαμε αρκετα περι πυρασφαλειας κτιριων κ της σχετικης νομοθεσιας που τη διεπει...

οι αναρχικοι φταινε για ολα...

ο πανοπτικον πρεπει να καει στο πυρ τω εξωτερω...

απαγορευονται οι διαδηλωσεις...

αν απεργουν οι δημοσιοι υπαλληλοι μπουκοταρουν οι ιδιωτικοι και το αντιστροφο...

εξου κ οσοι πηγαν στην πορεια ηταν μονο δημοσιοι, κοματοσκυλα κομουνιστες κ αναρχικοι...

γραφτηκαν κ κατι δηλωσεις οργανωσεων κλπ πετωντας ευθυνες ο ενας στον αλλο...

χαχαχαχαχαχαχαχαχα................

kalesin
07/05/2010, 09:20
λοιπον βρηκα πως θα περναω την ωρα μου για να μη βαριεμαι..

εχω ενα ροπαλο καπου απο αυτα του baseball, πρεπει να το βρω που το εχω καταχωνιασει
θα στηθω στα φαναρια ομορφα κ ωραια
κ οποιον βλεπω να ερχεται χωρις κρανος θα του την κοπαναω

δε θελω μαλακιες οτι μπορει να τον σκοτωσω.. ας προσεχε
στην τελικη ειναι παρανομος, ας φοραγε το κρανος του

Pilgrimage
07/05/2010, 09:30
αν όμως είναι η μέρα που όλοι βγένουν με ρόπαλα του baseball και κάποιος δεν προνόησε να πάρει κράνος?και αν του φώναζε η γκόμενα να βγούν εκείνη την μέρα ενώ ο οδηγός δεν ήθελε γιατί ήξερε ότι δεν είχε κράνος? υπάρχουν πολλοί παράμετροι που πρέπει να λάβεις υπόψην σου.....και το γαμώτο αφου ξέρεις ότι οι άλλοι είναι κ@υλωμένοι και δεν έχεις και πυρασφάλεια..και αποκλείετε να έρθει κανείς για κατάθεση....τι την θες την ρημάδα την μέρα?

Jo.Da.
07/05/2010, 09:33
Άλλο ένα τραγουδάκι... (http://www.youtube.com/watch?v=hglVqACd1C8) :rolleyes:

:winka:

sergiosm
07/05/2010, 10:31
"......
Επιτέλους κύριοι, κάντε την αυτοκριτική σας και σταματήστε να περιφέρεστε παριστάνοντας τους σοκαρισμένους. Είστε οι υπεύθυνοι για αυτό που έγινε σήμερα και σε κάποιο ευνομούμενο κράτος (σαν κι αυτά που κατά καιρούς χρησιμοποιείτε σαν παράδειγμα από τηλεοράσεως) θα ήσασταν ήδη κρατούμενοι για τις παραπάνω πράξεις. Με δόλο έχασαν τη ζωή τους οι συνάδερφοί μου σήμερα. Δόλο της τράπεζας και του κ.Βγενόπουλου προσωπικά, που έδωσε εντολή, όποιος δε δουλέψει να μην έρθει αύριο στο γραφείο."

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1163959

εμένα πάλι γιατί μου φαίνεται ότι:

ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ, ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ

Δηλαδή ακόμα και αν ισχύουν (που πολύ αμφιβάλλω, αλλά δεν έχει και σημασία) όλα αυτά, τί θα πει αυτό;;
Ότι φταίει η τράπεζα;;
Δηλαδή αυτοί που πέταξαν τις μολότωφ και το πετρέλαιο δεν φταίνε;;
Δεν πέθαναν από κάποια τυχαία φωτιά, από ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ πέθαναν.

Με αυτή τη λογική τότε και στη δολοφονία του Γρηγορόπουλου, δεν φταίει ο Κορκωνέας που τον πυροβόλησε αλλά ο 15χρονος που δεν φρόντισε να φορά αλεξίσφαιρο ....

ΕΛΕΟΣ πια

Cpt. Haddock
07/05/2010, 11:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
[...]

Σεργιε, μην ασχολείσαι. Ειναι μια ανώνυμη (φυσικα) ανακοινωση που γραφτηκε στο ιντυμιντια, λιγες μονο ώρες (περιπου 3) μετα το γεγονός. Την καταγγελία δεν την εχει επιβεβαιώσει κανένας.

Αυτό φυσικά ειναι άσχετο με το αν όντως υπάρχουν ελλειψεις στα θέματα που θίγει και, φυσικά, άσχετο με το θέμα της δολοφονίας...

Cpt. Haddock
07/05/2010, 11:03
Χαχα, τώρα διάβασα το πρωτο σχόλιο κατω απο την "καταγγελία"

γνωστός μου που δουλεύει στη Marfin (σε άλλο υποκατάστημα) μου έχει πει οτι το εργασιακό περιβάλλον είναι εξαιρετικά σκληρό και όλοι οι εργαζόμενοι/ες αισθάνονται πολύ άσχημα από τις έντονα ιεραρχικές και συντηρητικές σχέσεις εργασίας που απαιτεί το διοικητικό συμβούλιο. Να φανταστείς πως σε ένα υποκατάστημα ο διευθυντής είναι σε ημιόροφο πιο ψηλά από τις εργαζόμενες και τους εργαζομένους για να τους βλέπει όλους εύκολα αν κάνουν τη δουλειά τους. συχνά δουλεύουν παραπάνω χωρίς να πληρώνονται υπερωρίες, και ζουν κάτω από μόνιμο φόβο για απόλυση. ο γνωστός μου έχει χαρακτηρίσει το εργασιακό περιβάλλον της Marfin ως μεσαιωνικό.

:rotflmao:

Ρε γμτ μερικοι ανθρωποι ζουν σε αλλο κόσμο πραγματικά.... :bigcry:

Μηπως καποιος πρεπει να τους εξηγήσει οτι η ζωη ειναι σκληρή και τα λεφτά δε βγαινουν εύκολα; :rolleyes:

Panopticon7
07/05/2010, 11:09
Χαραμοφαηδες ολοι... νομιζουν οτι 8 ωρες δουλειας φτανουν...

notakos600
07/05/2010, 11:12

Πες τα χρυσόστομε, εσύ πόσες ώρες δουλεύεις λεβέντιμ' ;

Cpt. Haddock
07/05/2010, 11:12

Ανταγωνισμός φιλε, ιδιωτικός τομέας. Λιγο ζόρι παραπάνω αλλα πιο πολλές ευκαιρίες και καλυτερα λεφτά. Με το ρίσκο του...

Όπως στον ΗΣΑΠ δηλαδη :smokin:

(θα σας πάρει η ΑΜΕΛ τώρα :a021: )

Cpt. Haddock
07/05/2010, 11:15
Όποιο παιδάκι νομίζει οτι τα πράγματα τώρα ειναι ζόρικα, ας δει καμια ελληνική ταινία με τους υπάλληλους να σηκώνονται κλαρίνο "καλημέρα σας κυριε διευθυντά" και τα ξαναλέμε. Μη νομιζετε οτι απείχε απο την πραγματικότητα.

Τότε δουλεύανε 6 μερες (το '80-'81 ήρθε το 5θημερο - πανοπτικον το θυμασαι ρε; :smokin: )

Panopticon7
07/05/2010, 11:17
Ειδες που στα ελεγα,

Παρολο που μας διορθωνεις παντα για τα λαθη μας, μπας και αποδειξεις στον εαυτο σου οτι εχεις IQ περισσοτερο απο το νουμερο των παπουτσιων σου...

εχεις σκεπτικο τσομπανη φιλε μου, σου ειπα οτι εργαζομαι στον ΗΣΑΠ, αν επαιρνε στροφες το μυαλο σου θα καταλαβαινες οτι μπορει να μην ειμαι του δημοσιου :rotflmao:

Cpt. Haddock
07/05/2010, 11:21
Ειδες που στα ελεγα,
Παρολο που μας διορθωνεις παντα για τα λαθη μας, μπας και αποδειξεις στον εαυτο σου οτι εχεις IQ περισσοτερο απο το νουμερο των παπουτσιων σου...
εχεις σκεπτικο τσομπανη φιλε μου, σου ειπα οτι εργαζομαι στον ΗΣΑΠ, αν επαιρνε στροφες το μυαλο σου θα καταλαβαινες οτι μπορει να μην ειμαι του δημοσιου :rotflmao:

και για πε... :a014:
(εργολαβίες έργων σταθερής επιδομής; )

(αλλα κρατα τους χαρακτηρισμους για τους φιλους σου πλζ - κανουμε καλη κουβέντα και λιγο χαβαλε, δεν έχει νοημα να γαμήσουμε το θρεντακι...όταν γνωριστούμε και πιουμε καμια μπυρα πες οτι θες - απο 'δω μεσα οχι )

byron
07/05/2010, 11:23
Χαχα, τώρα διάβασα το πρωτο σχόλιο κατω απο την "καταγγελία"

:rotflmao:

Ρε γμτ μερικοι ανθρωποι ζουν σε αλλο κόσμο πραγματικά.... :bigcry:

Μηπως καποιος πρεπει να τους εξηγήσει οτι η ζωη ειναι σκληρή και τα λεφτά δε βγαινουν εύκολα; :rolleyes:

Ηλία έχεις ξεφύγει. Πήγαινε και ρίξε ένα χαστούκι στον καθρέφτη και ξαναέλα. :wave2:
Και αν επιμένεις, θα σου σκαναρω καποιες απ΄τις εντολές διοίκησης της 1ης ιδιωτικής απ΄τις 3 που έχω πάει, για να σου βγούν λίγο τα μάτια έξω.
Δηλαδή το σενάριο "Δεν φεύγει κανείς. Περιμένουμε να περάσει η πορεία και συνεχίζουμε τη δουλειά μας (μέχρι τις 6-7 ως συνήθως)" το αποκλείεις εντελώς ας πούμε?

sergiosm. Παντελώς άκυρο το παράδειγμα σου. Δεν νομίζω ότι αθωώνει κανείς τους εγκληματίες που έριξαν τις βόμβες. Μακάρι να τους πιάσουν και να σαπίσουν στη φυλακή.
Αλλά ο παράγων πρόληψη είναι κάτι που δεν μπορείς να γράφεις στα @@ σου. Αν κάποιος βάλει ένα 2χρονο στο μπροστινό κάθισμα να χοροπηδάει, περάσει κάποιος με κόκκινο και το πιτσιρίκι πάει σε τόπο χλωερό, έλα πες μου οτι ο μοναδικός υπαίτιος είναι ο μαλάκας που πέρασε με κόκκινο.

950dim
07/05/2010, 11:24
Ειδες που στα ελεγα,

Security στον ΗΣΑΠ?:D

Panopticon7
07/05/2010, 11:24
Ετσι μπραβο. Αντε φευγω για Χαλκιδικη καλο σας απογευμα και καλο μου ταξιδι.

Cpt. Haddock
07/05/2010, 11:25
Ηλία έχεις ξεφύγει. Πήγαινε και ρίξε ένα χαστούκι στον καθρέφτη και ξαναέλα. :wave2:
Και αν επιμένεις, θα σου σκαναρω καποιες απ΄τις εντολές διοίκησης της 1ης ιδιωτικής απ΄τις 3 που έχω πάει, για να σου βγούν λίγο τα μάτια έξω.
Δηλαδή το σενάριο "Δεν φεύγει κανείς. Περιμένουμε να περάσει η πορεία και συνεχίζουμε τη δουλειά μας (μέχρι τις 6-7 ως συνήθως)" το αποκλείεις εντελώς ας πούμε? [...]

Εγραψα πουθενά οτι αποκλειεται; Λες να μην το ξέρω :confused:
(ρε μλκες με διαβάζετε καθόλου ή μόλις δειτε ποστ μου ορμάτε; )

Ευχαριστώ για τη συμβουλή :wave2:

Ετσι μπραβο. Αντε φευγω για Χαλκιδικη καλο σας απογευμα και καλο μου ταξιδι.

καλο δρομο

Cpt. Haddock
07/05/2010, 11:46
[οφ τοπικ]

Ειλικρινα, εχω μια απορία...

Εχω καποιες αποψεις, αρκετοι τις ξέρετε - και με ξέρετε, αρκετοι τις διαβαζετε. Εχω καθε δικαίωμα να τις έχω και καθε δικαίωμα να τις εκφράζω. Προσπαθώ - στο μετρο του δυνατού παρόλο που προκαλούμαι - να μη δινω αφορμή, να μη βριζω, να μην το γυρναω σε προσωπικό επιπεδο. Κι αν μου ξεφυγε καπου αυτες τις μερες, ζητάω συγγνώμη.

Αισθάνομαι πάντως οτι υπάρχει κοσμος που περιμένει να ποστάρω, απλα για να μου την πει, χωρις να μπει στον κοπο να διαβασει αυτά που γράφω in the lines ή between the lines. Τα γράφω οσο μπορώ ξεκάθαρα (και πιστεύω οτι γραφω σωστά ελληνικά) και όχι με στείρο φανατισμό.

Οι απόψεις μου ειναι στέρεες και (ψιλο)δεδομένες, σαν αποτέλεσμα εντονης πολιτικοποίησης απο μικρός (άτιμες αριστερές καταβολες...), τωρινής ηλικίας, και πολύχρονης εργασιακής εμπειρίας και σαν αυτεπαγγελτος και σαν ιδιωτικος υπάλληλος (23 συντάξιμα κλεινω φετος).

Εαν δε σας αρέσουν, καλά κανετε, αλλα μη βαρατε τον κομιστή, "βαρέστε" τα λεγόμενά του.

Μπορεί και να είμαι εγω τελειως λαθος, δεν αμφιβάλλω, εχω μαθει να μην αποκλείω τιποτα εαν δεν είμαι σιγουρος, αλλα γιατί τόση χολή δε μπορώ να καταλάβω, ειδικά απο ανθρωπους που τρώμε τα "ιδια σκατα" καθημερινα και είμαστε ανα πάσα στιγμή στον αέρα.....

Συγγνώμη εαν σας φαινεται υπερβολικο, αλλα έτσι νιωθω, μπορεί παλι να το παράκανα με το ποστάρισμα αυτές τις μερες και να χαθηκε το μέτρο.

Πιστέυω πως μια αποχή να βοηθησει να αποτοξινωθώ λιγο μεχρι να πράγματα να φτιάξουν και να μπορούμε να κυκλοφορούμε έξω χωρις να μας λένε απο πάνω "βγάλτε τη γραβάτα"... (μή γελάτε)

Σαββατοκύριακο ερχεται, σερφακι θα παμε, βολτα με τη μηχανη θα παμε, οτι μπορούμε θα το κάνουμε.

Να είστε καλά όλοι και να προσέχετε, σορυ για το "σεντόνι"

[/οφ τοπικ]

:beer: :beer: :beer:

el_hymador
07/05/2010, 11:50
[οφ τοπικ]

Εχω καποιες αποψεις, αρκετοι τις ξέρετε - και με ξέρετε, αρκετοι τις διαβαζετε. Εχω καθε δικαίωμα να τις έχω και καθε δικαίωμα να τις εκφράζω. Προσπαθώ - στο μετρο του δυνατού παρόλο που προκαλούμαι - να μη δινω αφορμή, να μη βριζω, να μην το γυρναω σε προσωπικό επιπεδο. Κι αν μου ξεφυγε καπου αυτες τις μερες, ζητάω συγγνώμη.

Αισθάνομαι πάντως οτι υπάρχει κοσμος που περιμένει να ποστάρω, απλα για να μου την πει

ρε α παρατα μας!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Akatanomastos
07/05/2010, 11:53
οριστε

το διωξατε το "παιδι"

να δω τωρα με ποιον θα παιζετε..

:bigcry: :lol: :bigcry:

airpanos
07/05/2010, 11:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από junkier6
η σουμα της 11σελιδης κουβεντας ειναι η εξης:

δεν ειναι 3 οι νεκροι αλλα τεσσερεις...

μονο η βαντα παρατηρησε κατι που στους αλλους διαφευγει...

μαθαμε αρκετα περι πυρασφαλειας κτιριων κ της σχετικης νομοθεσιας που τη διεπει...

οι αναρχικοι φταινε για ολα...

ο πανοπτικον πρεπει να καει στο πυρ τω εξωτερω...

απαγορευονται οι διαδηλωσεις...

αν απεργουν οι δημοσιοι υπαλληλοι μπουκοταρουν οι ιδιωτικοι και το αντιστροφο...

εξου κ οσοι πηγαν στην πορεια ηταν μονο δημοσιοι, κοματοσκυλα κομουνιστες κ αναρχικοι...

γραφτηκαν κ κατι δηλωσεις οργανωσεων κλπ πετωντας ευθυνες ο ενας στον αλλο...

χαχαχαχαχαχαχαχαχα................

Aπο την πολη ερχομαι και στην κορφη κανελα....

vrider
07/05/2010, 13:48
Οφειλω να αποσαφηνησω δυο πραγματα γιατι καποιοι η δεν καταλαβαν η εκαναν πως δε καταλαβαινουν.

Στη δικη μου δημοκρατια δουκα, οταν εχεις τρεις νεκρους σε διαδηλωση, η στοιχειωδης λογικη και προ παντων το στοιχειωδες αισθημα ευθυνης λεει οτι θα πρεπει να το διπλοσκεφτεις πριν κανεις καπακι και δευτερη πορεια , οταν μαλιστα ξερεις οτι η 'προβοκατσια' καραδοκει. Και αν. εν πασει περιπτωσει, αποφασισεις να το κανεις, εχεις φροντισει για τη απολυτη περιφρουρηση της.
Δε μπορω να καταλαβω, και αν θες εξηγησε το μου, πως δυο λεπτα αργοτερα απο το σημειο που σταματαει το βιντεακι σου, απο το ειρηνικο πληθος εμφανιστηκαν μολοτωφ στη Πανεπιστημιου.

Και στο κατω κατω και ο μπατσος ενας απο αυτους που ειχαν σαν ονειρο ζωης να βολευτουν στο δημοσιο δεν ειναι?

Οσο για τις διαδηλωσεις, δεν αναφερθηκα σε συνταξιουχους ουτε στις διαδηλωσεις γενικα.
Νομιζω οτι ημουν αρκετα σαφης ως προς το ποιους εννοουσα.

Ειναι δικαιωμα οσων θελουν να συμμετεχουν σε μια διαδηλώση να το κανουν. Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι η συμμετοχη σε συγκεκριμενου τυπου διαδηλωσεις εχει αποτερο σκοπο τη προαγωγη των συνδικαλιστων σε αρχισυνδικαλιστες , και αυτων σε βουλευτες.

Ενταξει καταλαβαινω οτι αρκετοι δε συμφωνουν, προφανως, μαζι μου και ειναι δικαιωμα τους να ειααι οσο ειρωνικοι γουσταρουν να ειναι απεναντι μου, αλλα να μη χασουμε τελειως και τη λογικη.

DUKASII
07/05/2010, 14:22
Οφειλω να αποσαφηνησω δυο πραγματα γιατι καποιοι η δεν καταλαβαν η εκαναν πως δε καταλαβαινουν.

Στη δικη μου δημοκρατια δουκα, οταν εχεις τρεις νεκρους σε διαδηλωση, η στοιχειωδης λογικη και προ παντων το στοιχειωδες αισθημα ευθυνης λεει οτι θα πρεπει να το διπλοσκεφτεις πριν κανεις καπακι και δευτερη πορεια , οταν μαλιστα ξερεις οτι η 'προβοκατσια' καραδοκει. Και αν. εν πασει περιπτωσει, αποφασισεις να το κανεις, εχεις φροντισει για τη απολυτη περιφρουρηση της.
Δε μπορω να καταλαβω, και αν θες εξηγησε το μου, πως δυο λεπτα αργοτερα απο το σημειο που σταματαει το βιντεακι σου, απο το ειρηνικο πληθος εμφανιστηκαν μολοτωφ στη Πανεπιστημιου.

Και στο κατω κατω και ο μπατσος ενας απο αυτους που ειχαν σαν ονειρο ζωης να βολευτουν στο δημοσιο δεν ειναι?

Οσο για τις διαδηλωσεις, δεν αναφερθηκα σε συνταξιουχους ουτε στις διαδηλωσεις γενικα.

Ειναι δικαιωμα οσων θελουν να συμμετεχουν σε μια διαδηλώση να το κανουν. Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι η συμμετοχη σε συγκεκριμενου τυπου διαδηλωσεις εχει αποτερο σκοπο τη προαγωγη των συνδικαλιστων σε αρχισυνδικαλιστες , και αυτων σε βουλευτες.

Ενταξει καταλαβαινω οτι αρκετοι δε συμφωνουν, προφανως, μαζι μου και ειναι δικαιωμα τους να ειααι οσο ειρωνικοι γουσταρουν να ειναι απεναντι μου, αλλα να μη χασουμε τελειως και τη λογικη. φιλε, σε πολλα συμφωνουμε και σε πολλα οχι..δε θα βγαλουμε ακρη εδω μεσα..

καλους δρομους.

Ηλία ελα πισω ρε ματακια..που πας ? ελαααα ηλιαααααααα θα κανουμε μπαναναααα:beer: :blush: :blush: :a25: :a25: :a51: :a51: :a48:

el_hymador
07/05/2010, 15:05

Ενταξει καταλαβαινω οτι αρκετοι δε συμφωνουν, προφανως, μαζι μου και ειναι δικαιωμα τους να ειααι οσο ειρωνικοι γουσταρουν να ειναι απεναντι μου, αλλα να μη χασουμε τελειως και τη λογικη.

Πρωτα απ ολα η ευθυνη (νομικα) αλλα και η ευθυνη (συνειδησιακα) δεν βαραινει και δεν θα επρεπε να βαραινει τους χιλιαδες διαδηλωτες που βγηκαν στο δρομο τη Τεταρτη...αυτο σε σχεση με τους τεσσερις αθωους νεκρους.

Μεριδιο ευθυνης εχουν τα ΜΑΤ που προκαλεσαν τα επεισοδια χωρις λογο, μεριδιο ευθυνης εχουν αυτοι που συμμετειχαν στα επεισοδια και φυσικα το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης το εχουν οι αναδροι λακεδες που ριξαν τις μολοτωφ...

το να συγχαιουμε ολο τον υπολοιπο κοσμο με τις κατηγοριες αυτων που αναφερθηκαν πιο πανω ειναι αδικο και παραλογο, ενω το πιο επικινδυνο ειναι οι αφορισμοι του τυπου να μην ξαναγινει πορεια γιατι υπηρξαν νεκροι...

περιφρουρησ απο ποιον και γιατι; εγω κατεβηκα ως πολιτης εκπροσωποντας τον εαυτο μου και μονο και περιφρουρηθηκα μια χαρα!.... με την εννοια του οτι ουτε εσπασα, ουτε εβρισα, ουτε ζημιωσα με οποιονδηποτε τροπο κανεναν αλλο, αστυνομικο η συμπολιτη μου.

αν η παρουσια μου στη πορεια σημαινει για σενα αυτοματα οτι νομιμοποιω το καθε κολοπαιδο - τραμπουκοειδες να κανει οτι θελει και να δολοφονει, εισαι παρα πολυ λαθος....

μια συγκεκριμενη ομαδα ατομων ειναι, γνωστη. Η ειναι σε απολυτη συννενοηση με τους υποτιθμενους "εχθρους" τους, η ειναι τοσο κρετινοι, που δεν καταλαβαινουν οτι εξυπηρετουν τα συμφεροντα τους στο επακρο

menelaos46
07/05/2010, 15:08
Μεριδιο ευθυνης εχει και ο ανεμος που δε φυσαγε απο την αλλη.....

ρε μηπως πινετε τιποτα?

el_hymador
07/05/2010, 15:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Μεριδιο ευθυνης εχει και ο ανεμος που δε φυσαγε απο την αλλη.....

ρε μηπως πινετε τιποτα?

παντως ενημερωση σε οικογενειακη συσκευασια 1,5lt απο τα ΜΜΕ δεν πινουμε....

menelaos46
07/05/2010, 15:30
παντως ενημερωση σε οικογενειακη συσκευασια 1,5lt απο τα ΜΜΕ δεν πινουμε....

Γιατι δε φταιει ο ανεμος??

Αν φυσαγε αλλιως μπορει να μην αρπαζε..

el_hymador
07/05/2010, 15:32
Γιατι δε φταιει ο ανεμος??

Αν φυσαγε αλλιως μπορει να μην αρπαζε..

εχεις να πεις κατι η απλα εχει διαλειμμα απο το Greek Idol?

menelaos46
07/05/2010, 15:35
Εχει greek idol αποψε? δε το ηξερα.

Εχω να πω οτι το να βρισκεις δικαιολογιες για το ποιος φταιει ειναι τουλαχιστον γελοιο.

Σε λιγο θα ακουσω οτι φταινε τα ματ για την οικονομικη κριση...

Τελικα σ'αυτη τη χωρα για ολα φταινε τα ματ....

el_hymador
07/05/2010, 15:37
Εχει greek idol αποψε? δε το ηξερα.

Εχω να πω οτι το να βρισκεις δικαιολογιες για το ποιος φταιει ειναι τουλαχιστον γελοιο.

Σε λιγο θα ακουσω οτι φταινε τα ματ για την οικονομικη κριση...

Τελικα σ'αυτη τη χωρα για ολα φταινε τα ματ....

καλα...θες ενα ενυδρειο; :wave2:

BlackAdder
07/05/2010, 16:36
Δεν πάτε καθόλου καλά ορισμένοι...

Το σεξ το σκεφτήκατε σαν εναλλακτική;
Υπάρχει και η manual έκδοση αν δεν βλέπεστε...

fantacid
07/05/2010, 18:18

η να το σκασει ο κοπριτης απ τη δουλεια γιατι αλλοι κοπριτες βρηκαν λογο να δουλευουν μεχρι τις 12 για κανα μηνα ακομα....

ενω ολες τις αλλες μερες μεχρι τις 2!!!

αντε ρε δημοσιοι υπαλληλοι ολοι σας!

:yuck: :yuck: :yuck: :yuck:

κ μη μου πειτε οτι κλεινετε για το κοινο κ κανετε αλλες δουλειες

Panopticon7
07/05/2010, 22:00
[οφ τοπικ]

Αισθάνομαι πάντως οτι υπάρχει κοσμος που περιμένει να ποστάρω, απλα για να μου την πει, χωρις να μπει στον κοπο να διαβασει αυτά που γράφω in the lines ή between the lines. Τα γράφω οσο μπορώ ξεκάθαρα (και πιστεύω οτι γραφω σωστά ελληνικά) και όχι με στείρο φανατισμό.

Οι απόψεις μου ειναι στέρεες και (ψιλο)δεδομένες, σαν αποτέλεσμα εντονης πολιτικοποίησης απο μικρός (άτιμες αριστερές καταβολες...), τωρινής ηλικίας, και πολύχρονης εργασιακής εμπειρίας και σαν αυτεπαγγελτος και σαν ιδιωτικος υπάλληλος (23 συντάξιμα κλεινω φετος).

Εαν δε σας αρέσουν, καλά κανετε, αλλα μη βαρατε τον κομιστή, "βαρέστε" τα λεγόμενά του.

Μπορεί και να είμαι εγω τελειως λαθος, δεν αμφιβάλλω, εχω μαθει να μην αποκλείω τιποτα εαν δεν είμαι σιγουρος, αλλα γιατί τόση χολή δε μπορώ να καταλάβω, ειδικά απο ανθρωπους που τρώμε τα "ιδια σκατα" καθημερινα και είμαστε ανα πάσα στιγμή στον αέρα.....

Συγγνώμη εαν σας φαινεται υπερβολικο, αλλα έτσι νιωθω, μπορεί παλι να το παράκανα με το ποστάρισμα αυτές τις μερες και να χαθηκε το μέτρο.

Πιστέυω πως μια αποχή να βοηθησει να αποτοξινωθώ λιγο μεχρι να πράγματα να φτιάξουν και να μπορούμε να κυκλοφορούμε έξω χωρις να μας λένε απο πάνω "βγάλτε τη γραβάτα"... (μή γελάτε)

Σαββατοκύριακο ερχεται, σερφακι θα παμε, βολτα με τη μηχανη θα παμε, οτι μπορούμε θα το κάνουμε.

Να είστε καλά όλοι και να προσέχετε, σορυ για το "σεντόνι"

[/οφ τοπικ]

:beer: :beer: :beer:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

byron
08/05/2010, 03:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
η να το σκασει ο κοπριτης απ τη δουλεια γιατι αλλοι κοπριτες βρηκαν λογο να δουλευουν μεχρι τις 12 για κανα μηνα ακομα....

ενω ολες τις αλλες μερες μεχρι τις 2!!!

αντε ρε δημοσιοι υπαλληλοι ολοι σας!

:yuck: :yuck: :yuck: :yuck:

κ μη μου πειτε οτι κλεινετε για το κοινο κ κανετε αλλες δουλειες

Το κλείσιμο στις 12.00 έγινε ως ένδειξη σεβασμού προς τους 3 νεκρούς συναδέλφους την ημέρα της κηδείας τους.

Αν εσύ, το μόνο πού καταλαβαίνεις απ΄όλη αυτή την κατάσταση που βιώνουμε είναι ότι δεν μπόρεσες να πληρώσεις τη δόση του δανείου σου, τι να σου πώ?

Όσο μπορεί ο καθένας....

sergiosm
08/05/2010, 03:46
sergiosm. Παντελώς άκυρο το παράδειγμα σου. Δεν νομίζω ότι αθωώνει κανείς τους εγκληματίες που έριξαν τις βόμβες. Μακάρι να τους πιάσουν και να σαπίσουν στη φυλακή.
Αλλά ο παράγων πρόληψη είναι κάτι που δεν μπορείς να γράφεις στα @@ σου.

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα φυσικά και τους αθωώνει. Έχεις καμία αμφιβολία για αυτό;

Όσο για το παράδειγμα δεν είναι καθόλου άκυρο.
Αν το σκεφτείς θα δεις ότι ΚΑΙ στις δύο περιπτώσεις το να ψάχνουμε να βρούμε δικαιολογίες τέτοιου τύπου μας βγάζει από την ΟΥΣΙΑ της υπόθεσης.

Και μιας και το έφερε η κουβέντα. Συνήθως, τέτοιου στυλ δικαιολογίες προβάλλουν όσοι έχουν λερωμένη τη φωλιά τους.

Αν κάποιος βάλει ένα 2χρονο στο μπροστινό κάθισμα να χοροπηδάει, περάσει κάποιος με κόκκινο και το πιτσιρίκι πάει σε τόπο χλωερό, έλα πες μου οτι ο μοναδικός υπαίτιος είναι ο μαλάκας που πέρασε με κόκκινο.

Να σου πώ: Αν αποδειχθεί ότι το πιτσιρίκι θα πήγαινε σε τόπο χλωερό ακόμα και αν καθόταν σε καθισματάκι και γενικά ήταν "προβλεπόμενο" τότε ΝΑΙ μοναδικός υπαίτιος θα ήταν ο μαλάκας που πέρασε με κόκκινο.

Panopticon7
08/05/2010, 04:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Να σου πώ: Αν αποδειχθεί ότι το πιτσιρίκι θα πήγαινε σε τόπο χλωερό ακόμα και αν καθόταν σε καθισματάκι και γενικά ήταν "προβλεπόμενο" τότε ΝΑΙ μοναδικός υπαίτιος θα ήταν ο μαλάκας που πέρασε με κόκκινο.

Εισαι πραγματογνωμονας ?

1. Που ξερεις οτι ηταν "προβλεπομενο", δεν πιστευω οτι οι μολοτοφ εχουν σκοπο να "πληξουν" ανθρωπινες ζωες, θα ειχαμε νεκρους πολλα χρονια πριν.

2. Που ξερεις οτι θα καιγονταν αυτοι οι ανθρωποι ζωντανοι αν το κτιριο ειχε καποια στοιχειωδη μετρα "ασφαλειας".

Εγω πιστευω, οτι καποιος ηξερε οτι υπαρχει μεγαλος κινδυνος να καει το ωραιο νεοκλασικο καταστημα του, εξυπνη λυση ειναι να αφησει προσωπικο μεσα.

Υγ. Δεχομαι την αγωνια σας να βγαλετε ενοχο οποιον γουσταρετε εσεις, μην παρασυρεστε ομως και λετε οτι σας κατευει.

el_hymador
08/05/2010, 04:35
Παντως τη μηνημη των τεσσαρων αυτων νεκρων, την σερνουν, την ποδοποτανε την ευτελιζουν και τη χρησιμοποιουν συνεχως, δυο αντιμαχομενα "ακραια" στρατοπεδα, εκτοξευοντας κορωνες και στριγγλιες.

απο τη μια οι "να τι συμβαινει αμα γινονται πορειες - να απαγορευτουν οι διαδηλωσεις, να μην ξαναγινουν"

και απο την αλλοι οι " καλα να παθουν αφου ηταν υπαλληλοι του κεφαλαιου, να καειτε κτλ-κτλ"

πεθαναν με φρικτο τροπο τεσσερις ανθρωποι και δεν αντιλεγει κανεις οτι τους δολοφονησαν με προθεση και χωρις καμια συστολη καποιοι ανανδροι με κουκουλες. Τιποτα περισσοτερο, τιποτα λιγοτερο.

αν ειναι να εκμεταλευομαστε τον θανατο αυτων των τεσσαρων ανθρωπων ως μεσο για τον ευαγγελισμο της ιδεολογικης μπουρδολογιας που εχουμε στο κεφαλι μας, ως προσχημα για δικαιολογησουμε πραγματα και καταστασεις που δεν δικαιολογουνται και ως επιχειρημα για να νομιμοποιησουμε τη δραση του καθε αληταρα ενθε και ενθεν, ειμαστε αξιοι της τυχης μας και ταυτιζομαστε σε μεγαλο βαθμο, με τους ηθικους και φυσικους αυτουργους αυτης της στυγνης δολοφονιας.

λιγος σεβασμος!

zolotas
08/05/2010, 04:36
Εισαι πραγματογνωμονας ?

χαλκιδικη δεν θα πηγαινες?? :rolleyes:

byron
08/05/2010, 04:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Παντως τη μηνημη των τεσσαρων αυτων νεκρων, την σερνουν, την ποδοποτανε την ευτελιζουν και τη χρησιμοποιουν συνεχως, δυο αντιμαχομενα "ακραια" στρατοπεδα, εκτοξευοντας κορωνες και στριγγλιες.

απο τη μια οι "να τι συμβαινει αμα γινονται πορειες - να απαγορευτουν οι διαδηλωσεις, να μην ξαναγινουν"

και απο την αλλοι οι " καλα να παθουν αφου ηταν υπαλληλοι του κεφαλαιου, να καειτε κτλ-κτλ"

πεθαναν με φρικτο τροπο τεσσερις ανθρωποι και δεν αντιλεγει κανεις οτι τους δολοφονησαν με προθεση και χωρις καμια συστολη καποιοι ανανδροι με κουκουλες. Τιποτα περισσοτερο, τιποτα λιγοτερο.

αν ειναι να εκμεταλευομαστε τον θανατο αυτων των τεσσαρων ανθρωπων ως μεσο για τον ευαγγελισμο της ιδεολογικης μπουρδολογιας που εχουμε στο κεφαλι μας, ως προσχημα για δικαιολογησουμε πραγματα και καταστασεις που δεν δικαιολογουνται και ως επιχειρημα για να νομιμοποιησουμε τη δραση του καθε αληταρα ενθε και ενθεν, ειμαστε αξιοι της τυχης μας και ταυτιζομαστε σε μεγαλο βαθμο, με τους ηθικους και φυσικους αυτουργους αυτης της στυγνης δολοφονιας.

λιγος σεβασμος!

++++++ οσα θέλεις

sergiosm
08/05/2010, 04:47
Εισαι πραγματογνωμονας ?

1. Που ξερεις οτι ηταν "προβλεπομενο", δεν πιστευω οτι οι μολοτοφ εχουν σκοπο να "πληξουν" ανθρωπινες ζωες, θα ειχαμε νεκρους πολλα χρονια πριν.

2. Που ξερεις οτι θα καιγονταν αυτοι οι ανθρωποι ζωντανοι αν το κτιριο ειχε καποια στοιχειωδη μετρα "ασφαλειας".

Εγω πιστευω, οτι καποιος ηξερε οτι υπαρχει μεγαλος κινδυνος να καει το ωραιο νεοκλασικο καταστημα του, εξυπνη λυση ειναι να αφησει προσωπικο μεσα.

Υγ. Δεχομαι την αγωνια σας να βγαλετε ενοχο οποιον γουσταρετε εσεις, μην παρασυρεστε ομως και λετε οτι σας κατευει.

είσαι ΕΚΤΟΣ θέματος.
Μιλάμε για άλλο "πιτσιρίκι", αυτό του παραδείγματο του Βύρωνα.