View Full Version : Για ριξτε καμια ιδεα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
οικοπεδο με 20.000 ? Που υπαρχει
ας μας πει απο που ειναι και θα βρουμε .......εδω παιρνει ενα στρεμμα στα βασιλικα ,σουρωτη,νεα μηχανιωνα,καλικρατεια .......
Akatanomastos
25/05/2010, 13:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
οικοπεδο με 20 Κ .....τα υπολοιπα.
α θα του μεινουν κιολας:rotflmao:
Akatanomastos
25/05/2010, 13:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Παντως μια πολυ κακη επενδυση θα ηταν να τα φας στους αγωνες...
:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
:beer:
ενω αντιθετως,
μια πολυ καλη θα ταν
να τα φας στις πουτ@νες:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
α θα του μεινουν κιολας:rotflmao:
ε ας αγορασει τον ολυμπιακο τοτε ..........ωχουυυ
menelaos46
25/05/2010, 13:53
Ακου να δεις πως το σκεφτομαι εγω.
Ακομη και ως δημοσιος υπαλληλος εχω παντα μια καβατζα στην ακρη του ποσου των ας πουμε 1500 ευρω. Να μην εχω να φαω, θα τρωω μακαρονια για δυο εβδομαδες αλλα αυτα δε τα πειραζω.
Αν ημουν ελευθερος επαγγελματιας το ποσο αυτο θα ηταν σιγουρα μεγαλυτερο. Δε ξερεις πως γυριζει ο τροχος.
Απο κει και περα ενα ποσο σαν αυτο που λες θα προτιμουσα να το επενδυσω σε κατι που δε χανει οπως γη η κατι αλλο.
Βεβαιως και ενα κοματι απο αυτο αν το κλεισεις υπαρχουν προγραμματα που εχεις κερδος της ταξης του5% το χρονο που μας κανει 500 το χρονο. Δε ξερω αν αξιζει.
Το επιχειρηματικο ανοιγμα να το σκεφτεις καλα αυτη την εποχη αναλογα με το αντικειμενο σου.
Καλο ειναι οπως σου ειπα να επενδυσεις σε κατι που το ξερεις εσυ καλα και δε το κανουν πολλοι!
Ακου να δεις πως το σκεφτομαι εγω.
Ακομη και ως δημοσιος υπαλληλος εχω παντα μια καβατζα στην ακρη του ποσου των ας πουμε 1500 ευρω. Να μην εχω να φαω, θα τρωω μακαρονια για δυο εβδομαδες αλλα αυτα δε τα πειραζω.
Αν ημουν ελευθερος επαγγελματιας το ποσο αυτο θα ηταν σιγουρα μεγαλυτερο. Δε ξερεις πως γυριζει ο τροχος.
Απο κει και περα ενα ποσο σαν αυτο που λες θα προτιμουσα να το επενδυσω σε κατι που δε χανει οπως γη η κατι αλλο.
Βεβαιως και ενα κοματι απο αυτο αν το κλεισεις υπαρχουν προγραμματα που εχεις κερδος της ταξης του5% το χρονο που μας κανει 500 το χρονο. Δε ξερω αν αξιζει.
Το επιχειρηματικο ανοιγμα να το σκεφτεις καλα αυτη την εποχη αναλογα με το αντικειμενο σου.
Καλο ειναι οπως σου ειπα να επενδυσεις σε κατι που το ξερεις εσυ καλα και δε το κανουν πολλοι!
Συμφωνω στα περισσοτερα απο αυτα που εγραψες.Η γη οντως δεν χανει αξια αλλα το ποσο ειναι μικρο για αγορα οικοπεδου :rolleyes:
Καβατζα εννοειτε πως υπαρχει γιατι οι καιροι ειναι παραξενοι.Οπως εγραψα τα χρηματα ηρθαν απο το πουθενα και απλα θα ηθελα να μου αποφερουν, εστω και λιγα μιας και καθονται.
Αν εβρισκα ( η αληθεια ειναι οτι δεν εχω ψαξει πολυ, :a31: μου) με 5% ειναι 1500 το χρονο και οχι 500.Δεν ειναι παλι πολλα, αλλα δεν ειναι και τιποτα.
Ιδεες ψαχνω.Ευτυχως δεν τα χρειαζομαι, τουλαχιστον αμεσα, οποτε βοηθατε μπας και βγαλουμε κατι. :beer:
Από το ποσό αυτό δεν μπορείς να βγάλεις μεγάλο κέρδος από συντηρητικές επενδύσεις.(προθεσμιακή,repos κ.λ.π.)
Το να τα επενδύσεις με μεγάλο ρίσκο και κέρδος (χρηματιστήριο , καζίνο κ.λ.π.) ΔΕΝ θα στο συμβουλεύσει κανείς.
«Επένδυση» είναι ακόμη και η καλυτέρευση της καθημερινότητας σου.
Π.χ. κάποιες επισκευές ή ανανέωση που μπορεί να χρειάζεται το σπίτι σου κ.λ.π.
:wave2:
Ευχαριστω φιλε Valetza για το πμ..Πολυ ενημερωτικο. :beer: :beer:
veletzas
26/05/2010, 07:11
να εισαι καλα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Από το ποσό αυτό δεν μπορείς να βγάλεις μεγάλο κέρδος από συντηρητικές επενδύσεις.(προθεσμιακή,repos κ.λ.π.)
Το να τα επενδύσεις με μεγάλο ρίσκο και κέρδος (χρηματιστήριο , καζίνο κ.λ.π.) ΔΕΝ θα στο συμβουλεύσει κανείς.
«Επένδυση» είναι ακόμη και η καλυτέρευση της καθημερινότητας σου.
Π.χ. κάποιες επισκευές ή ανανέωση που μπορεί να χρειάζεται το σπίτι σου κ.λ.π.
Οπως εγραψα και στο πρωτο ποστ δεν θελω μεγαλο ρισκο ετσι και αλλιως.Δεν ζηταω να βγαλω ΤΟ χρημα.Απλα ενα μικρο εισοδημα μιας και τα χρηματα "καθονται".
Η καλυτερευση της καθημερινοτητας ειναι μια πολυ καλη ιδεα μιας και τον τελευταιο καιρο τεινει να γινει πολυτελεια.:(
Αρχικά δημιουργήθηκε από t10vr
Οπως εγραψα και στο πρωτο ποστ δεν θελω μεγαλο ρισκο ετσι και αλλιως.Δεν ζηταω να βγαλω ΤΟ χρημα.Απλα ενα μικρο εισοδημα μιας και τα χρηματα "καθονται".
Η καλυτερευση της καθημερινοτητας ειναι μια πολυ καλη ιδεα μιας και τον τελευταιο καιρο τεινει να γινει πολυτελεια.:(
Σορρυ που το αναφερω παλι, αλλα αν εχεις ταρατσα ξανασκεψου το ενδεχομενο φωτοβολταικων. Με 20,000 βγαζεις περιπου 200-300 ευρω το μηνα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Σορρυ που το αναφερω παλι, αλλα αν εχεις ταρατσα ξανασκεψου το ενδεχομενο φωτοβολταικων. Με 20,000 βγαζεις περιπου 200-300 ευρω το μηνα.
Οπως ξαναεγραψα ειμαι Κρητη.Χωρις να ειμαι βεβαιος, απο απαντησεις πιο σχετικων, δεν συμπεριλαμβανεται στο προγραμμα. :rolleyes:
mikros boudas
26/05/2010, 07:28
ψαξε τραπεζες εξωτερικου,επενδυτικες
Οικοπεδο εκτος σχεδιου κανα 20.000, τροχοσπιτο φουλ χαι μοντελο 05 κανα 10.000 ,φοτωβολταικα για αυτονομια ρευματος 10.000.
Μετα φυτεμα(ντοματες-αγγουρια-πιπεριες κτλ) κλαδεμα,ποτισμα και ασχολια με την γη ,μερικες κοτες για τσιτσι και αυγα,κανα σκυλο για φυλαξη και χαλαρωμα.
Επενδυση ζωης, μου λειπουν οι κοτες, επιστροφη στη ανθρωπινη υπαρξη.:wave2: :beer:
menelaos46
26/05/2010, 07:29
Η τραπεζα Κυπρου νομιζω δινει 5% σε ποσα ανω των 5.000 η ως 10.000 κατι τετοιο....
Χωρις να ειμαι σιγουρος.
mikros boudas
26/05/2010, 07:42
Η τραπεζα Κυπρου νομιζω δινει 5% σε ποσα ανω των 5.000 η ως 10.000 κατι τετοιο....
Χωρις να ειμαι σιγουρος. στην κυπρο ομως
road spirit
26/05/2010, 07:51
doc το νούμερο είναι πολύ αισιόδοξο και ας λένε ότι θέλουν οι διάφορες εταιρείες που πουλάνε τέτοια συστήματα... τα έσοδα αυτά επιτυγχάνονται μόνο υπο ιδανικές συνθήκες (απόλυτη ηλιοφάνεια και εξασφάλιση μέγιστης απόδοσης απο τα πάνελ όλο το χρόνο.... αδύνατον)
Οπως ξαναεγραψα ειμαι Κρητη.Χωρις να ειμαι βεβαιος, απο απαντησεις πιο σχετικων, δεν συμπεριλαμβανεται στο προγραμμα. :rolleyes: Σωστά, στη Κρήτη για την ώρα δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο (πρόγραμμα οικιακών φωτοβολταϊκών)...
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
doc το νούμερο είναι πολύ αισιόδοξο και ας λένε ότι θέλουν οι διάφορες εταιρείες που πουλάνε τέτοια συστήματα... τα έσοδα αυτά επιτυγχάνονται μόνο υπο ιδανικές συνθήκες (απόλυτη ηλιοφάνεια και εξασφάλιση μέγιστης απόδοσης απο τα πάνελ όλο το χρόνο.... αδύνατον)
Σωστά, στη Κρήτη για την ώρα δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο (πρόγραμμα οικιακών φωτοβολταϊκών)...
Οκ δεν επιμενω!
Παντως την επομενη βδομαδα θα συναντισω καποιον για το θεμα αυτο και θα ενημερωσω αν προκυψει κατι ενδιαφερον.
road spirit
26/05/2010, 07:59
Οκ δεν επιμενω!
Παντως την επομενη βδομαδα θα συναντισω καποιον για το θεμα αυτο και θα ενημερωσω αν προκυψει κατι ενδιαφερον.
ολίγη πληροφόρηση παραπάνω για όσους ενδιαφέρονται :
http://www.helapco.gr/library/23_7_09/Solar_Roofs_Q&A_d.pdf
στην ιστοσελίδα μπορείτε να βρείτε ακόμα περισσότερη πληροφορία, αλλά όπου βλέπετε οικονομικό παράδειγμα (ακόμα και σε ένα επενδυτικό οδηγό που έχει) ΜΗΝ το παίρνετε πολύ τις μετρητοίς, τα νούμερα είναι "τσιμπημένα" προς το αισιόδοξο και ο νοών νοήτω :winka:
οι ιδεες ειναι free οποτε ριξτε ελευθερα :a016:
Προς το πατον τεινω προς κλειστο λογαριασμο σε τραπεζα.Οπως ξαναεγραψα ειναι λιγα τα κερδη αλλα δεν με πειραζει αυτο προς το παρον.Ο φιλος Valetzas μου εστειλε το εξης λινκ με οσες πληροφοριες χρειαζετα κανεις για μια τετοια κινηση http://www.tsig.gr/lang-el/prothesmiakes
.Thanks again φιλος
devil's animal
27/05/2010, 14:11
παρε αλλα 40χιλ δανειο και παρε ενα σπιτι.
νοικιαζε το 5% κατω απο τα υπολοιπα της αγορας για να εχεις παντα ενοικιαστες.
με τα λεφτα του ενοικιου ξεπληρωνε το δανειο...
μολις ξεπληρωσεις θα σου μενει ενα σπιτι αξιας 80000 και ενα ενοικιο.
με απλα μαθηματικα αν το κανουν αυτο και τα παιδια σου τοτε τα εγγονια σου θα ζησουν πολυ καλα.
ενταξει, το ξερω, το πηγα μακρυα αλλα ετσι γινονται τα πραγματα.
Pardalotzatziki
27/05/2010, 14:45
Κανε ενα συνταξιοδοτικο σε ασφαλιστικη...
Βεβαια χρηματα θα αξιζει να παρεις μετα απο 8-9 χρονια....
χρυσος ειναι ενδιαφερουσα περιπτωση....αλλα διαβασα οτι τωρα ειναι σε υψηλη τιμη και ή θα ανεβει κι αλλο ή θα πεσει...ολα θελουν ψαξιμο...
Shaolin Monk
27/05/2010, 15:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
με απλα μαθηματικα αν το κανουν αυτο και τα παιδια σου τοτε τα εγγονια σου θα ζησουν πολυ καλα.
Τελικα ειναι και η μονη σταθερη επενδυση σε αυτη τη χωρα. Λυπηρο, αλλα ειναι αληθεια. Απο τα ακινητα δεν χανει κανεις...:wave2:
Akatanomastos
27/05/2010, 19:03
συμφωνω
εσυ θα συνεχισεις να ζεις οπως ζουσες και πριν το "δωρακι"
αλλα θα χεις κανει κατι καλο για τα παιδια σου
Ανοξα σημερα ξανα τον υπολογιστη και επαθα πλακα..Ευχαριστω για τις απαντησεις ολων.
Να διευκρινησω ορισμενα πραγματα
Μιλαμε για ποσο των 30-40 000 ευρω (ειπαμε ειμαι τυχερος οχι κ@λοφαρδος :D )
Βρισκομαι Κρητη οποτε απο οτι διαβασα σε ποστ δεν συμπεριλαμβανεται απο την ΔΕΗ για φωτοβολταικα
Υπολογιζω περιπου 1-2 χρονια ως επενδυση.
Ειπαμε, χωρις μεγαλα κερδη αλλα και χωρις μεγαλο ρισκο :winka:
Ελπιζω να εγινα λιγο πιο συγκεκριμενος
Καποιος φιλος ανεφερε αμοιβαια κεφαλαια.Οποιος μπορει να διευκρινησει γιατι ειμαι τελειως :look: σε τετοια θεματα :wave2:
Καλησπέρα. Εγώ ψηφίζω χρυσό. Ή σε λίρες χρυσές. Είναι μικρός ο όγκος τους και τα βάζεις και σε θυρίδα, οπότε κανείς δεν σε ελέγχει ή φορολογεί. Και ας θυμόμαστε ότι ο χρυσός ποτέ δεν χάνει
Cpt. Haddock
28/05/2010, 08:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από mevi
Καλησπέρα. Εγώ ψηφίζω χρυσό.
Γυναίκες :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Γυναίκες :smokin:
δεν είπα διαμάντια είπα χρυσό!!! Πάντα στην κορυφή
DimChios
28/05/2010, 08:58
νομιζω το παλληκαρι ειναι παντρεμενος κοπελια!
:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
νομιζω το παλληκαρι ειναι παντρεμενος κοπελια!
:smokin:
ΞΕΚΟΛΑ
DimChios
28/05/2010, 09:25
ΞΕΚΟΛΑ
:blush: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
:blush: :rotflmao: :rotflmao:
μαλακα απο τοτε που εμπλεξες με γυναικα διαμαρτηρηθηκε ο κωλος σου εντονα και καπακι σου μιλαει η πασα μια οπως γουσταρει.κανονισε να αρχισουμε να ντρεπομαστε που σε ξερουμε.
:lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
μαλάκα (aka Dimchios).... διαμαρτηρηθηκε ο κωλος σου εντονα και καπακι ...........
τυχαιος συνδυασμος ? :evil:
devil's animal
28/05/2010, 09:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
τυχαιος συνδυασμος ? :evil:
το σωστο ειναι: "τυχαιο????....δεν νομιζω!!!"
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
DimChios
28/05/2010, 09:36
ΒΡΕ ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙΤΕ?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν εχω θεμα κανενα εγω! :smokin:
super_toto
28/05/2010, 09:51
λάθος:uplate:
Αν κανεις αυτο, ΟΧΙ σπιτι, μαγαζι.:winka:
devil's animal
28/05/2010, 10:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Αν κανεις αυτο, ΟΧΙ σπιτι, μαγαζι.:winka:
δεν παιζουν μαγαζια με 80χιλ ρε συ Πανο...
συμφωνω σαν σκεψη αλλα δεν ειναι υλοποιησιμη με αυτο το ποσο...:sick:
συμφωνω σαν σκεψη αλλα δεν ειναι υλοποιησιμη με αυτο το ποσο...:sick:
Μωρε τωρα πια με τα ξενοικιαστα να βρωμανε παντου και τα εξοδα να τρεχουν ,ολα παιζοντε.:ninja:
Cpt. Haddock
28/05/2010, 10:56
ενώ σπιτια :lol: :lol: :lol: :lol:
ΞΕΚΟΛΑ
:rotflmao: :bigcry:
ρε μλκ τσίο. :rotflmao:
menelaos46
28/05/2010, 11:02
δεν παιζουν μαγαζια με 80χιλ ρε συ Πανο... συμφωνω σαν σκεψη αλλα δεν ειναι υλοποιησιμη με αυτο το ποσο.
Μαγαζι ισως παιζει ισως και οχι ολοκληρο αλλα μεριδιο.
Το θεμα στο μαγαζι ειναι οτι αν εχεις συνεταιρο πρεπει να ξερεις πολυ καλα τι κανεις και ποιος ειναι γιατι παιζει πολυ λαμογια και μπορει να βρεθεις πολυ μεσα...
DimChios
28/05/2010, 11:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
:rotflmao: :bigcry:
ρε μλκ τσίο. :rotflmao:
εσεις μασατε, οχι εγω!
Τσιο και τσιο!
DimChios
28/05/2010, 11:04
Μαγαζι ισως παιζει ισως και οχι ολοκληρο αλλα μεριδιο.
Το θεμα στο μαγαζι ειναι οτι αν εχεις συνεταιρο πρεπει να ξερεις πολυ καλα τι κανεις και ποιος ειναι γιατι παιζει πολυ λαμογια και μπορει να βρεθεις πολυ μεσα...
δεν λενε να ανοιξουν μαγαζι αλλα να αγορασει μαγαζι! το χωρο! :wave2:
devil's animal
28/05/2010, 11:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Μωρε τωρα πια με τα ξενοικιαστα να βρωμανε παντου και τα εξοδα να τρεχουν ,ολα παιζοντε.:ninja:
ενταξει,αν το θετεις ετσι...
τι σοϊ μαγαζι θα παρει με τα 80χιλ και τι σπιτι?:winka:
devil's animal
28/05/2010, 11:30
δυαρακι, μπορει και τριαρακι (οχι καινουργια), ανετα τα χτυπαει και στα καπακια το νοικιαζει.
αφου δεν ειναι για ιδιοκατοικηση, λιγο τον νοιαζει.
veletzas
28/05/2010, 13:58
ρε παληκαρια αφου 30-40 ειπε οτι εχει ο ανθρωπος γιατι κολλησατε με το 80... κ δεν το κανετε 100-120 για να ειστε μεσα κ για μαγαζι κ για σπιτι
Pardalotzatziki
28/05/2010, 14:09
Μπορει να παρει μια γκαρσονιερα και να τη νοικιαζει....
Ειδικα στο Βολο π.χ. που εχει και φοιτητες (και αλλες πολεις με φοιτητες) δεν θα μενει ποτε ξενοικιαστο.....αυτα εκ πειρας...
Και στελνεις και τα παιδια σου για σπουδες χωρις να πληρωνεις ενοικιο...
:wave2: :wave2:
Τα σπίτια θα πέσουν στο άμεσο μέλλον,αμέσως μόλις ανέβουν τα επιτόκια... Θα συμφωνήσω με τον Εχετλαίο,αν είχα φράγκα αυτή την στιγμή και ήθελα να τα επενδύσω (ουσιαστικά στην κατάσταση της χώρας μας καλύτερα θα είναι να κοιτάξεις να μην τα χάσεις),θα αγόραζα χρυσό...
Βέβαια εκεί παίζουν προμήθειες γύρω στο 20% απ'τις τράπεζες,οπότε με 40.000 ? θα πάρεις πάνω κάτω 1,5 κιλό... Αλλά τουλάχιστον θα τα διασφαλίσεις, (προσωπικά πιστεύω ότι είναι η μόνη λύση αυτή την στιγμή)...
devil's animal
28/05/2010, 16:35
επισης μπορεις να αγοραζεις και βενζινη με 0,92 απο την Αλβανια και να την πουλας 1,3.
εξασφαλισμενο κερδος σε πολυ λιγο χρονο.
:beer: :beer: :beer:
Panopticon7
28/05/2010, 17:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Τα σπίτια θα πέσουν στο άμεσο μέλλον,αμέσως μόλις ανέβουν τα επιτόκια... Θα συμφωνήσω με τον Εχετλαίο,αν είχα φράγκα αυτή την στιγμή και ήθελα να τα επενδύσω (ουσιαστικά στην κατάσταση της χώρας μας καλύτερα θα είναι να κοιτάξεις να μην τα χάσεις),θα αγόραζα χρυσό...
Βέβαια εκεί παίζουν προμήθειες γύρω στο 20% απ'τις τράπεζες,οπότε με 40.000 ? θα πάρεις πάνω κάτω 1,5 κιλό... Αλλά τουλάχιστον θα τα διασφαλίσεις, (προσωπικά πιστεύω ότι είναι η μόνη λύση αυτή την στιγμή)...
Φιλε ο χρυσος ειναι βαρυ μεταλο, 1,5 κιλο εχει ογκο οσο ενα πακετο τσιγαρα περιπου.
Πολυ παραπανω αγοραζεις με 40.000
Μικρή Λουλού
29/05/2010, 16:18
32.000 κοστίζει το κιλό.
για φουντα ή για Προυσαλιο μιλαμε..?? :rotflmao: