View Full Version : Rs aprilia 125cc.. λαστιχα
καλησπερα...εχει ο κολλητος μου ενα aprilia rs 125 kai θελει να αλλαξει λαστιχα...ποσο κοστιζουν πανω καντω ???(μπροσς πισω θελει)...???? :confused:
ευχαριστω
Με λιγοτερα βρισκεις???
Επειτα μια δικη μου ερωτηση....καθε ποτε θελει αλλαγη λαστιχα??? γιατι σκευτομαι να παρω και εγω...!!???
μιλαμε βεβαια για φυσιολογικη χρηση των λαστιχων,...οχι burnout και κολιες,.... εεΕ?? ποσο περιπου??...χρονο βγαζει?:confused: :confused: :confused:
road spirit
04/06/2010, 08:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από gakias
μιλαμε βεβαια για φυσιολογικη χρηση των λαστιχων,...οχι burnout και κολιες,.... εεΕ?? ποσο περιπου??...χρονο βγαζει?:confused: :confused: :confused: και δίχρονο και τρίχρονο βγάζει
αλλά για την ασφάλεια μας καλό είναι να μην τα αφήνουμε τόσο, ε? και ας φαίνονται στο μάτι οκ :wave2:
εεε...τοτε ανα χρονο περιπου το πολυ 1,5 χρονο....!!! οκ ευχαριστω για τις απαντησεις σας...!θα του μεταφερω τις τσουχτερουλες τιμες...!!! ( του το εχει πηρε δωρο ο πατερας του και τωρα σε κανα μηνα πρεπει να αλλαξει λαστιχα..!!! )και δεν ξερει...γι'αυτο ρωτησα..!!! ευχαριστω πολυ..:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Τελικα πιο φθηνα βρισκεις????? :beer: :beer: :beer: :beer: :D :D :winka:
Για κοιτα απο αγγλια μερια εδω (www.mandp.co.uk)
ευχαριστω...!!! :beer: :beer: