καλησπερα...εχει ο κολλητος μου ενα aprilia rs 125 kai θελει να αλλαξει λαστιχα...ποσο κοστιζουν πανω καντω ???(μπροσς πισω θελει)...????![]()
ευχαριστω
καλησπερα...εχει ο κολλητος μου ενα aprilia rs 125 kai θελει να αλλαξει λαστιχα...ποσο κοστιζουν πανω καντω ???(μπροσς πισω θελει)...????![]()
ευχαριστω
GAKIAS
Με λιγοτερα βρισκεις???
Επειτα μια δικη μου ερωτηση....καθε ποτε θελει αλλαγη λαστιχα??? γιατι σκευτομαι να παρω και εγω...!!???
GAKIAS
μιλαμε βεβαια για φυσιολογικη χρηση των λαστιχων,...οχι burnout και κολιες,.... εεΕ?? ποσο περιπου??...χρονο βγαζει?![]()
![]()
![]()
GAKIAS
και δίχρονο και τρίχρονο βγάζειΑρχικά δημιουργήθηκε από gakias
μιλαμε βεβαια για φυσιολογικη χρηση των λαστιχων,...οχι burnout και κολιες,.... εεΕ?? ποσο περιπου??...χρονο βγαζει?![]()
![]()
![]()
αλλά για την ασφάλεια μας καλό είναι να μην τα αφήνουμε τόσο, ε? και ας φαίνονται στο μάτι οκ![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
εεε...τοτε ανα χρονο περιπου το πολυ 1,5 χρονο....!!! οκ ευχαριστω για τις απαντησεις σας...!θα του μεταφερω τις τσουχτερουλες τιμες...!!! ( του το εχει πηρε δωρο ο πατερας του και τωρα σε κανα μηνα πρεπει να αλλαξει λαστιχα..!!! )και δεν ξερει...γι'αυτο ρωτησα..!!! ευχαριστω πολυ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
GAKIAS
Τελικα πιο φθηνα βρισκεις?????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
GAKIAS
Για κοιτα απο αγγλια μερια εδω
Άμα ποθάνω βάλτε μου τη μηχανή στο μνήμα.
Μα να τη στέσετε καλά να μη χυθεί η βενζίνα.
:a015:
ευχαριστω...!!!![]()
![]()
GAKIAS