PDA

View Full Version : Κρητικοί - εκδρομή στον Ομαλό (16/6/2010)

Σελίδες : 1 [2]

arxaios
14/06/2010, 08:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από alogistos xj6
μπραβω εγω δεν πηρα χαμπαρι και πηγα πολεμο την κυριακη αφου το ξερετε οτι δεν μπαινω συχνα στο φορουμ παρτε ενα τηλ θα ερχομουν και εγω, δεν πειραζει την αλλη φορα

Ρε Γιάννη ........... τουλάχιστον εσύ ρε φίλε ........... έχε το νου σου .......... το θρεντ είχε ανοί ξει 3 μέρες !!!:(

Και ΕΧΑΣΕΣ !!!
Την επόμενη ........... :beer: :beer: :beer: :wave2: :wave2: :wave2:

arxaios
14/06/2010, 08:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Ρε σας είδα την Κυριακή που φεύγατε από Κουμ Καπί (το Ρίζλα,το μπουσα,ένα καβασάκι κλπ) :wave2:

Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο-Σ !!!
Δεν είδες τα αυτοκολλητάκια στα κράνη ;;;
:confused: :confused: :confused:

crockh2010
14/06/2010, 09:12
υ.γ. μονο νορμαλακια βλεπω...τι διαολο...δεν τα πειραζετε καθολου οι κρητικοι?:lol: [/B]
Νορμαλακια? :nono:
το hayabusa του Shaolin Monk φοραει ολοσωμες yoshimura και xtre και του arxaiou και αυτου yoshimuria :D
το δικο μου το rizla φοραει τελικο yoshimura r77 και λαιμους micron, Ακτινική Τρόμπα φρένου 19rcs που κανει παρεα στα hel, φιλτρο dna, πισω γραναζι +2 κτλ κτλ :cool:
του stamz ολοσωμη arrow, power commander και ignition module, φιλτρο, stabilizater matris και πολλα ακομα... :eyepop:
μονο του ποπαυ ειναι μαμα το μηχανακι που εχει βαλει ενα πολυεστερικο

stamzx10
14/06/2010, 09:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από crockh2010
το hayabusa του Shaolin Monk φοραει ολοσωμες yoshimura και xtre και του arxaiou και αυτου yoshimuria :D
το δικο μου το rizla φοραει τελικο yoshimura r77 και λαιμους micron, Ακτινική Τρόμπα φρένου 19rcs που κανει παρεα στα hel, φιλτρο dna, πισω γραναζι +2 κτλ κτλ :cool:
του stamz ολοσωμη arrow, power commander και ignition module, φιλτρο, stabilizater matris και πολλα ακομα... :eyepop:
Το παληκάρι εννούσε κανενα κομπρέσορα καμια τουρμπίνα ρε...τι ολόσωμη και power commander και τρίχες!!!

arxaios
14/06/2010, 09:48

Ρε 'συ Χάρη ........ αυτά σε σχέση με αυτά που υπονοάει ο rein .......... είναι πλημέλημα να το πω ;;; Διακοσμιτικές παρεμβάσεις να το πω ;;;
Ο ορκωτός μιλάει για κακουργοδικείο και πάνω !!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lioulios
14/06/2010, 10:08
Αν κανονιστεί προς Άγιο- Ελούντα -Πλάκα , που λέγατε πριν τη βόλτα στα Δυτικά ρίξτε σύρμα να πιούμε και καφεδάκι .

Αν ,λέμε ,αν .....Πάρτε και κάνα μαγιό μαζί να ρίξουμε και καμία βουτιά .

Τις γουστάρω τις βόλτες σας ,αλλά οι υποχρεώσεις μου αρχίζουν 8 το πρωί και τελειώνουν 11 περίπου το βράδυ με ένα κενό από τις 4 μέχρι τις 8 το απόγευμα .

Είδομεν .

:wave2: :wave2:

Shaolin Monk
14/06/2010, 15:30
Α, ρε Σταμ, περιμενεις τους πιο αργους παλι... :lol: :lol: :rotflmao: :lol:

Αλλα εεεεετσι θα γινεται καγκουρα, αλητη μηχανοβιε...:lol:

201446

sv9cvk
14/06/2010, 15:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Να στο δώσω απλά να το καταλάβεις .......... που λένε ............:winka: :winka: :winka:
Το επίπεδο των μηχανικών εδώ είναι τέτοιο ......... που τους εμπιστεύεσαι - δεν τους εμπιστεύεσαι να σου περάσουν σωληνάκια υψηλής !!!
Και οι τιμές τους δε .......... νευροχειρούργου και βάλε !!!:mad: :mad: :mad:
Δεν είναι εδώ για πειράγματα και πειράματα ...........:lol: :lol: :lol:

Να μη σου πω και για τους δρόμους .........

+100000000 :beer:

arxaios
14/06/2010, 16:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από sarimarina
Δεν ηταν απλά ωραία........θεικά ήταν!!

Να στε καλά ρε παιδιά , για την υπέροχη Κυριακή που μου προσφέρατε!!!:wave2: :wave2: :wave2:

Εεεεεπ !!!
Τώρα σε είδα εσένα .......... το έφτιαξες το κοκκινάκι ή παραμένει κλασμένη η ντίζα και οι τσιμούχες ευσυγκίνητες να δακρύζουν ;;;
Το κλάμα τους ρε άκαρδη, δε σε συγκινεί ;;;
:lol: :lol: :lol:

Όσο για την Κυριακή ........ κοντή γιορτή ......... άλλη θα 'ρθει .......... κι αυτή καλή !!!
(το νόμπελ ποίησης το έδωσαν για φετο ή προλαβαίνω ;;;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )

:beer: :beer: :beer:

arxaios
14/06/2010, 16:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Α, ρε Σταμ, περιμενεις τους πιο αργους παλι... :lol: :lol: :rotflmao: :lol:

Αλλα εεεεετσι θα γινεται καγκουρα, αλητη μηχανοβιε...:lol:

Έχει παράστημα ο πστς !!!
Οτι έχει .......... έχει και μην ακούω κουβέντα !!!
Τσολιάς είναι ο άτιμος !!!

stamzx10
14/06/2010, 16:20
Εεεεεπ !!!
Τώρα σε είδα εσένα .......... το έφτιαξες το κοκκινάκι ή παραμένει κλασμένη η ντίζα και οι τσιμούχες ευσυγκίνητες να δακρύζουν ;;;
Το κλάμα τους ρε άκαρδη, δε σε συγκινεί ;;;

Όσο για την Κυριακή ........ κοντή γιορτή ......... άλλη θα 'ρθει .......... κι αυτή καλή !!!
(το νόμπελ ποίησης το έδωσαν για φετο ή προλαβαίνω ;;;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )

:beer: :beer: :beer:
And the Nobel goes to.....................Arxaios.Τι θα θέλατε να δηλώσετε κ.Κώστα???

arxaios
14/06/2010, 16:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από stamzx10
And the Nobel goes to.....................Arxaios.Τι θα θέλατε να δηλώσετε κ.Κώστα???

Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στα παιδιά στο Δραπανιά που μας περιποιήθηκαν αρχοντικά και μας έκαναν να αισθανόμαστε σαν στο σπίτι μας και ακόμη καλύτερα .......
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
(Ειδικά εγώ που έχω την πεθερά σπίτι και δεν την παλεύω μία ....... μα μία λέμε !!!)
:sick: :sick: :sick:

Shaolin Monk
14/06/2010, 16:34
Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στα παιδιά στο Δραπανιά που μας περιποιήθηκαν αρχοντικά και μας έκαναν να αισθανόμαστε σαν στο σπίτι μας και ακόμη καλύτερα .......
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
(Ειδικά εγώ που έχω την πεθερά σπίτι και δεν την παλεύω μία ....... μα μία λέμε !!!)
:sick: :sick: :sick:

+1000 H περιποιηση ηταν αψογη. Ενα ευχαριστω και απο μενα.

Υ.Γ. Για την πεθερα σου ειπα τη λυση, αλλα δεν ακους ή την αγαπας κατα βαθος....:lol:

reinmeister
14/06/2010, 18:23

κανεις πλακα τωρα ναι?:lol: :lol: :p :p

makis206
14/06/2010, 18:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
κανεις πλακα τωρα ναι?:lol: :lol: :p :p

Έχουμε κάνει τα ντεπόζιτα ρακοκάζανα, 'νταξ';..:D

Shaolin Monk
14/06/2010, 19:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Έχουμε κάνει τα ντεπόζιτα ρακοκάζανα, 'νταξ';..:D

Φραγκα δεν ειχα για ροϊκη, βενζινα δεν ειχα σταλα
Και εβαλα στο τανκ ρακι, για να πηγαινω μπαλα.

:smokin:

arxaios
14/06/2010, 20:05
Φραγκα δεν ειχα για ροϊκη, βενζινα δεν ειχα σταλα
Και εβαλα στο τανκ ρακι, για να πηγαινω μπαλα.

:smokin:
Αντε τώρα rein να του κάνεις χαρτογράφιση ..................... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Shaolin Monk
15/06/2010, 05:35
Αντε τώρα rein να του κάνεις χαρτογράφιση ..................... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Δεν γνωριζω τι χιουμορ εχει ο Ρεϊν γιατι μπορω να δωσω ενα ολοκληρο κατεβατο...:lol:

arxaios
15/06/2010, 05:55
Δεν γνωριζω τι χιουμορ εχει ο Ρεϊν γιατι μπορω να δωσω ενα ολοκληρο κατεβατο...:lol:

Έχουμε και λέμε .........
Ζητείται μηχανικός - βελτιωτής για να χαρτογραφίσει και να ρυθμίσει Hayabusa 2008 με Κρητικό εγκέφαλο, τελικά R77 Yoshimura, X-tre, φίλτρο και απ' ευθείας έκχυση Ρακής 90% στα κύλινδρα !!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

reinmeister
15/06/2010, 06:27

μαυρο κι αραχνο εχω...δωσε...:D

@αρχαιος...ξεκιναμε απο τα απλα...πεταμε τα μπουρια που εχει και βανουμε μια τιτανα ολακερη...παταμε αυτη την λαλακια το εξτρε...χαρτογραφουμε απ ευθειας τον μαμα εγκεφαλο...

μεχρι να τελειωσουμε με τις ρυθμισεις ,τον στελνουμε σε ενα σπα ,με τα εξοδα δικα του, μπας και χασει κανα κιλο και δουμε προκοπη με τσι ρυθμισεις...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :p :p :p

Lioulios
15/06/2010, 10:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Αν κανονιστεί προς Άγιο- Ελούντα -Πλάκα , που λέγατε πριν τη βόλτα στα Δυτικά ρίξτε σύρμα να πιούμε και καφεδάκι .

Αν ,λέμε ,αν .....Πάρτε και κάνα μαγιό μαζί να ρίξουμε και καμία βουτιά .

Τις γουστάρω τις βόλτες σας ,αλλά οι υποχρεώσεις μου αρχίζουν 8 το πρωί και τελειώνουν 11 περίπου το βράδυ με ένα κενό από τις 4 μέχρι τις 8 το απόγευμα .

Είδομεν .

:wave2: :wave2:

UP .

arxaios
15/06/2010, 16:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
UP .

Στείλε πμ το τηλέφωνό σου .........:wave2:

Lioulios
16/06/2010, 08:12
Στείλε πμ το τηλέφωνό σου .........:wave2:
Done .

Lykos_Crete
18/06/2010, 09:05
Και ναι, είμαι ασυγχώρητος που έχασα αυτή τη βόλτα...:blush: :blush: :blush:
Αυτη την Κυριακή θα παίξει τίποτα;
Για κάβο Σίδερο ψήνεται κανείς;;;

VANDA
18/06/2010, 09:06
Για νέα βόλτα, ανοίξτε νέο θρεντ.

Shaolin Monk
18/06/2010, 09:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Για νέα βόλτα, ανοίξτε νέο θρεντ.

Πειραζει αν το αφησουμε ετσι ωστε οι φοτο να μενουν συγκεντρωμενες;

VANDA
18/06/2010, 09:15
Πειραζει αν το αφησουμε ετσι ωστε οι φοτο να μενουν συγκεντρωμενες;

Κάθε βόλτα πρέπει να έχει το δικό της θρεντ, το οποίο θα είναι καθαρό, με σαφή προορισμό, τόπο και χρόνο συνάντησης και συμμετοχές (για αυτό και καλό είναι να μπαίνουν με edit αυτά τα στοιχεία στο 1ο ποστ). Οι συναντήσεις δεν είναι στις "γενικές", και θα πρέπει κάποιος ενδιαφερόμενος να βρίσκει άμεσα τις πληροφορίες για τις οποίες μπαίνει εδώ μέσα, χωρίς να ψάχνει σε αχανή θρεντς για το πότε/πού καταλήξατε να πάτε κλπ.

Αφού γίνει η βόλτα, μπορείτε να βάζετε τις φωτογραφίες από αυτήν στο δικό της θρεντάκι.

Περισσότερα εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=23059). :wave2:

Shaolin Monk
18/06/2010, 09:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Κάθε βόλτα πρέπει να έχει το δικό της θρεντ, το οποίο θα είναι καθαρό, με σαφή προορισμό, τόπο και χρόνο συνάντησης και συμμετοχές (για αυτό και καλό είναι να μπαίνουν με edit αυτά τα στοιχεία στο 1ο ποστ). Οι συναντήσεις δεν είναι στις "γενικές", και θα πρέπει κάποιος ενδιαφερόμενος να βρίσκει άμεσα τις πληροφορίες για τις οποίες μπαίνει εδώ μέσα, χωρίς να ψάχνει σε αχανή θρεντς για το πότε/πού καταλήξατε να πάτε κλπ.

Αφού γίνει η βόλτα, μπορείτε να βάζετε τις φωτογραφίες από αυτήν στο δικό της θρεντάκι.

Περισσότερα εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=23059). :wave2:

ΟΚ...:wave2:

Lykos_Crete
18/06/2010, 10:15
Δε συμφωνώ γιατί το σύστημα του μεγάλου thread μας έχει βολέψει και ειδοποιούνται αυτόματα όλοι όσοι έχουν γράψει, αλλά οι κανόνες είναι κανόνες.
το νέο thread εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=106001)
:beer: :beer:

Aggelos_SV
28/06/2010, 05:20
Ναι, εμεις ημασταν...

Ασυγχωρητος :nono: Την αλλα φορα θα μας μιλησεις ή θα'ρθεις. Τα αυτοκολητα του μοτο απο το Σπυρο δεν τα ειδες;

Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο-Σ !!!
Δεν είδες τα αυτοκολλητάκια στα κράνη ;;;
:confused: :confused: :confused:

Ήμουν με κουτί στο αντίθετο ρεύμα όταν πηγαίνατε προς την αγορά...ποιά αυτοκόλλητα να δω?:lol:
Ιντερνέτι δεν είχα κάτω...την επόμενη φορά (τέλη Ιούλη ίσως) ελπίζω για καμιά βόλτα σε Σφακιά ή Παλαιόχωρα :winka: