View Full Version : Κρητικοί - εκδρομή στον Ομαλό (16/6/2010)
stamzx10
11/06/2010, 01:58
Έλα να πέφτουν οι ιδέες στο τραπέζι.......
Αρχικά δημιουργήθηκε από ποπαϋ
Ομαλό
Με το gixxer ???:dizzy: :dizzy: :dizzy:
ΕΕΕλα πιό κοντά ..... :a38: :a38: :a38: να σε φτάνω ντε !!!
:lol: :lol: :lol:
Προείνω Αγ. Νικόλαο - Πλάκα - Ελούντα :wave2: :wave2: :wave2:
mixalhsCr
11/06/2010, 04:41
Στην παρεα σας δεχεστε σφιγγες;
sarimarina
11/06/2010, 04:46
θα ήθελα ειλικρινά να σας ακολουθήσω αλλά....
Α)το μοτόρι μου δεν ειναι 100% μάχημο, θέλει τσιμούχες μπροστά και αλλαγή ντίζας, που ως γνωστό απο προηγούμενο θρέντ....έκλασε :lol: :lol:
Β)ακόμα και αν το εργαλείο ηταν μάχημο θα συνέβαιναν τα εξής
β1)αν ξεκινούσαμε την ίδια ώρα, μέχρι να σας φτάσω θα είχατε φάει φαγητό, θα είχατε φάει και το γλυκό και κατα καφεδάκι ώρα (για την χώνεψη ρε αδερφέ) θα "εσκαγα μύτη"
β2)αν ξεκινήσω εγω απο το προηγούμενο βράδυ, έχουμε μια πιθανότητα να φτάσω γύρω στην ώρα που θα σερβίρονταν τα ορεκτικά! (ε να φάω κι εγω κάτι......όλη νύχτα οδηγάω η γυναίκα!):winka: :winka:
welcome...
ο καθένας τρέχει με ότι έχει.
sanguini
11/06/2010, 04:48
Ομαλό (χανιων υποθετω??) με χιλια!!!!!!! δεν θα κατεβω μονιμα..............λιγη γραβιερα απο του κουτρουλη παιδες:cry: :cry: :cry: και τσιγιαριαστο στου καζαλακη:cry: :cry: :cry: (υπομονη 31/6 κοντευει............)σορρυ για το spam αλλα νοσταλγω πολυ τον τοπο μου:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
sarimarina
11/06/2010, 04:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από sanguini
(χανιων υποθετω??) με χιλια!!!!!!! δεν θα κατεβω μονιμα..............λιγη γραβιερα απο του κουτρουλη παιδες:cry: :cry: :cry: και τσιγιαριαστο στου καζαλακη:cry: :cry: :cry: (υπομονη 31/6 κοντευει............)σορρυ για το spam αλλα νοσταλγω πολυ τον τοπο μου:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
και με το μπαρντον κιολας......αλλα για 31/6 ....δεν το βλέπω πιθανό να έρχεσαι!!!:winka: :winka:
sanguini
11/06/2010, 04:52
εχεις δικιο!!!!απο τη αγωνια θα ειναι:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :rotflmao: :rotflmao:
καλά, καλά...
πές ότι κλάνεις μέντες και άσε τις φθηνές δικαιολογίες.
οταν λέμε βόλτα εννοούμε ΒΟΛΤΑ και όχι ποιός θα βγεί πρώτος (γι' αυτό έχουμε τις πίστες).
κάποιοι πάνε λίγο πιο γρήγορα κάποιοι λιγο πιο αργά, αυτό δεν χαλάει την παρέα μιας και ΟΛΟΙ φτανουμε μαζί εκεί που θέλουμε πάμε.
εαν πάμε προς Άγιο ξεκίνα κατά τις 8:30 και θα είσαι άνετα 10:00 Ηράκλειο, όλα τ'αλλα είναι φθηνές δικαιολογίες...
Αρχικά δημιουργήθηκε από mixalhsCr
Στην παρεα σας δεχεστε σφιγγες;
Ήδη έχουμε άλλη μία ....... άρα δεκτή και η δικιά σου !!!:wave2: :wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sarimarina
Α)το μοτόρι μου δεν ειναι 100% μάχημο, θέλει τσιμούχες μπροστά και αλλαγή ντίζας, που ως γνωστό απο προηγούμενο θρέντ....έκλασε :lol: :lol:
Β)ακόμα και αν το εργαλείο ηταν μάχημο θα συνέβαιναν τα εξής
β1)αν ξεκινούσαμε την ίδια ώρα, μέχρι να σας φτάσω θα είχατε φάει φαγητό, θα είχατε φάει και το γλυκό και κατα καφεδάκι ώρα (για την χώνεψη ρε αδερφέ) θα "εσκαγα μύτη"
β2)αν ξεκινήσω εγω απο το προηγούμενο βράδυ, έχουμε μια πιθανότητα να φτάσω γύρω στην ώρα που θα σερβίρονταν τα ορεκτικά! (ε να φάω κι εγω κάτι......όλη νύχτα οδηγάω η γυναίκα!):winka: :winka:
Stay tuned .......... και μόλις βγάλουμε προορισμό, βλέπεις αν μπορείς ........ πέρα από αυτό όλοι σχεδόν έχουμε άδειο το πίσω μισό της σέλλας ........ αν θες σου κάνουμε reservation !!!:wave2:
sarimarina
11/06/2010, 05:20
καλά, καλά...
πές ότι κλάνεις μέντες και άσε τις φθηνές δικαιολογίες.
οταν λέμε βόλτα εννοούμε ΒΟΛΤΑ και όχι ποιός θα βγεί πρώτος (γι' αυτό έχουμε τις πίστες).
κάποιοι πάνε λίγο πιο γρήγορα κάποιοι λιγο πιο αργά, αυτό δεν χαλάει την παρέα μιας και ΟΛΟΙ φτανουμε μαζί εκεί που θέλουμε πάμε.
εαν πάμε προς Άγιο ξεκίνα κατά τις 8:30 και θα είσαι άνετα 10:00 Ηράκλειο, όλα τ'αλλα είναι φθηνές δικαιολογίες...
κάτσε ρε κουμπαράκι.....αμέσως να χώσεις!!
αφου λεμε οτι το μοτόρι θελει ενα ψιλοservice (κλείστηκε για Τριτη πρωί).....κρίνεις σκόπιμο να βγώ στους δρόμους ...ανευ??
οχουυυυυυυ!!:mad: :mad: :mad:
sarimarina
11/06/2010, 05:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Stay tuned .......... και μόλις βγάλουμε προορισμό, βλέπεις αν μπορείς ........ πέρα από αυτό όλοι σχεδόν έχουμε άδειο το πίσω μισό της σέλλας ........ αν θες σου κάνουμε reservation !!!:wave2:
ευχαριστώ παρα πολυ για την πρόταση!!
το εκτιμώ!!:) :)
κάτσε ρε κουμπαράκι.....αμέσως να χώσεις!!
Δεν χώνω τίποτα και σε κανένα, αν θα το έκανα πιστεψέ με θα το καταλάβαινες...
όποιος λέει κάτι διαφορετικό απο αυτό που πιστεύεις δεν είναι απαραίτητο ότι θέλει πάντα το κακό σου ή να σου την "μπει". μάθε να "βλέπεις" λίγο πιο πέρα...
όσο για τη βόλτα, έαν ήθελες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να έλθεις, και δεν είχεις μηχανή για χ ψ λόγους, μπορούσες να πείς : ρε παιδιά έχει κανένας θέση και για μένα που τόσο θέλω να βγώ βόλτα και δε μπορώ;
του στύλ : θέλω να έρθω αλλά είσαστε πολύ γρήγοροι/αργοι για μένα, πρέπει να ξεκινήσω σήμερα για να φτάσω αύριο, θέλει τσιμουχάκια- σκατουλάκια κλπ το εργαλείο, και άλλα τέτοια
συγνώμη για την έκφραση, είναι π@π@ριές.
Εάν θες να πάς βόλτα βρίσκεις τον τρόπο να πας.
Υ/Γ1: πολύ μίλησα πάλι, θα κάνω καμιά βδομάδα να ξαναποστάρω.
Υ/Γ2: ότι λέμε χώρις παρεξήγηση (κι ότι είπαμε νέρο κι αλάτσι.... που λέμε εμεις οι νότιοι)
antonis_fr4-4
11/06/2010, 06:19
αμα μπορω να καβαλησω μεχρι την κυριακη θα ερθω κ εγω γιατι δεν την παλευω αλλο!θα τρελαθω 2η βδομαδα χωρις μοτο βολτα. θα ενημερωσω μεχρι τοτε :wave2:
sarimarina
11/06/2010, 06:32
Δεν χώνω τίποτα και σε κανένα, αν θα το έκανα πιστεψέ με θα το καταλάβαινες...
όποιος λέει κάτι διαφορετικό απο αυτό που πιστεύεις δεν είναι απαραίτητο ότι θέλει πάντα το κακό σου ή να σου την "μπει". μάθε να "βλέπεις" λίγο πιο πέρα...
όσο για τη βόλτα, έαν ήθελες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να έλθεις, και δεν είχεις μηχανή για χ ψ λόγους, μπορούσες να πείς : ρε παιδιά έχει κανένας θέση και για μένα που τόσο θέλω να βγώ βόλτα και δε μπορώ;
του στύλ : θέλω να έρθω αλλά είσαστε πολύ γρήγοροι/αργοι για μένα, πρέπει να ξεκινήσω σήμερα για να φτάσω αύριο, θέλει τσιμουχάκια- σκατουλάκια κλπ το εργαλείο, και άλλα τέτοια
συγνώμη για την έκφραση, είναι π@π@ριές.
Εάν θες να πάς βόλτα βρίσκεις τον τρόπο να πας.
Υ/Γ1: πολύ μίλησα πάλι, θα κάνω καμιά βδομάδα να ξαναποστάρω.
Υ/Γ2: ότι λέμε χώρις παρεξήγηση (κι ότι είπαμε νέρο κι αλάτσι.... που λέμε εμεις οι νότιοι)
να υποθέσω οτι έχεις τα νεύρα σου.......απο 9 ετών??:winka: :winka:
Υ.Γ. οτι λέμε όντως χωρίς παρεξήγηση.
Λοιπόν ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ ............
Κυριακή 13-6-2010
Ώρα 9.30 πρωί Μελίρυτο
Προορισμός ΟΜΑΛΟΣ
Στάση καφέ ΡΕΘΥΜΝΟ περίπου 10.15 - 10.30
Παραλαβή ρεθεμνιώτικου κλιμακίου ........
Αναχώρηση για ΧΑΝΙΑ 11.00
Καφεδάκι με θέα το λιμάνι 11.45
Παραλαβή Χανώτικου κλιμακίου ........
Αναχώρηση για ΟΜΑΛΟ ή όπου αλλού στο νομό .......... 12.30
Επιστροφή όποτε να'ναι ..........
Δηλώστε συμμετοχές ...........
:beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από antonis_fr4-4
αμα μπορω να καβαλησω μεχρι την κυριακη θα ερθω κ εγω γιατι δεν την παλευω αλλο!θα τρελαθω 2η βδομαδα χωρις μοτο βολτα. θα ενημερωσω μεχρι τοτε :wave2:
Εσένα .......... δε θα σε περιλάβω στο στώμα μου ;;; Θα σε περιλάβω !!!:evil: :evil: :evil: :smokin: :smokin: :smokin:
να υποθέσω οτι έχεις τα νεύρα σου.......απο 9 ετών??
έχω ηρεμήσει απο τότε που πάτησα τα 30ντα...
τεσπα, έαν κανονιστεί κάτι προς Χανιά είσαι μέσα ή μας λές τόση ώρα μ@λ@κίες;
antonis_fr4-4
11/06/2010, 06:46
Εσένα .......... δε θα σε περιλάβω στο στώμα μου ;;; Θα σε περιλάβω !!!:evil: :evil: :evil: :smokin: :smokin: :smokin:
απονη ζωη..........................................
sarimarina
11/06/2010, 06:47
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από ποπαϋ
.........όσο για τη βόλτα, έαν ήθελες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να έλθεις, και δεν είχεις μηχανή για χ ψ λόγους, μπορούσες να πείς : ρε παιδιά έχει κανένας θέση και για μένα που τόσο θέλω να βγώ βόλτα και δε μπορώ;
..............................
[QUOTE]
επισης θα πρεπει να γινει κατανοητό οτι σε ενα ανδροκρατούμενο χώρο οπως εδω, το ανωτέρω δεν ειναι δόκιμο να ειπωθεί απο μια γυναίκα, η οποία ουδέποτε έχει δει τον οποιονδήποτε απο εσας!
μετά την 28η φορά που θα σας εχω ακολουθήσει με το μοτόρι μου και για τον οποιονδήποτε λόγο την 29η δεν δύναμαι να έρθω με το δικό μου , πίστεψε με δεν θα τραβήξω κανένα ζόρι να σας ζητήσω να γίνω ο συνεπιβάτης σας!!
ελπίζω να μην ακούστηκα παράλογη!!
:winka: :winka:
πάμε Κίσαμο εαν ο Ομαλός είναι μακριά (για κάποιους).
Κώστα εγώ λέω να τον κόψουμε τον καφέ στο Ρέθυμνο, να κάνουμε μια στάση για να πάρουμε όσους είναι από εκεί και καφέ στα Χανιά και φαγητό τον τελικό προορισμό (όπου είναι αυτός).
Shaolin Monk
11/06/2010, 06:54
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από ποπαϋ
.........όσο για τη βόλτα, έαν ήθελες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να έλθεις, και δεν είχεις μηχανή για χ ψ λόγους, μπορούσες να πείς : ρε παιδιά έχει κανένας θέση και για μένα που τόσο θέλω να βγώ βόλτα και δε μπορώ;
..............................
[QUOTE]
δεν ειναι δόκιμο να ειπωθεί απο μια γυναίκα, η οποία ουδέποτε έχει δει τον οποιονδήποτε απο εσας!
:
Μα αυτο ειναι το θεμα... Οτι ετσι υπαρχει πιθανοτητα να δεχτεις...:lol:
Εαν μας δεις ομως............................
NO WAY!!!! :rotflmao: :lol: :lol: :lol: :rotflmao:
Μαρινάκι...
δεν το συνεχίζω.
Τα λέμε την 30η φορά που θα βγείς βόλτα. Μέχρι τότε καλούς δρόμους να έχεις.
πάμε Κίσαμο εαν ο Ομαλός είναι μακριά (για κάποιους).
Κώστα εγώ λέω να τον κόψουμε τον καφέ στο Ρέθυμνο, να κάνουμε μια στάση για να πάρουμε όσους είναι από εκεί και καφέ στα Χανιά και φαγητό τον τελικό προορισμό (όπου είναι αυτός).
ΔΕΚΤΟ !!! για τον καφέ .......... για τον τελικό προορισμό τα λέμε όλοι μαζι στα Χανιά
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Νίκο ........ μέσα ???
Shaolin Monk
11/06/2010, 06:59
Νίκο ........ μέσα ???
Μαλλον ναι.
makis206
11/06/2010, 07:03
Αύριο φορτώνω μπαγκάζια και έταιρο ήμισυ και πάω Παλαιόχωρα, αν φύγω νωρίς την Κυριακή ίσως σας κάνω κανένα "ντου" προς Κίσσαμο μεριά κι επιστρέφουμε όλοι μαζί μέχρι τα Χανιά μετά..:p
sarimarina
11/06/2010, 07:04
αει ρε....:winka: :winka:
Μαλλον ναι.
ΣΣΣ'ΩΡΡΑΙΟΟΣΣΣΣΣΣ !!!:wave2: :wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Αύριο φορτώνω μπαγκάζια και έταιρο ήμισυ και πάω Παλαιόχωρα, αν φύγω νωρίς την Κυριακή ίσως σας κάνω κανένα "ντου" προς Κίσσαμο μεριά κι επιστρέφουμε όλοι μαζί μέχρι τα Χανιά μετά..:p
Φρόντισέ το τρελλοκοτσιδού !!!:wave2: :wave2: :wave2:
Τηλέφωνα έχεις και έχουμε !!!
Το ότι θα χαρούμε να σε δούμε το ξέρεις !!!
makis206
11/06/2010, 07:10
Αμοιβαία τα αισθήματα μωρό μου :blush: :lol: :beer:
latris mixanis
11/06/2010, 07:28
Φρόντισέ το τρελλοκοτσιδού !!!:wave2: :wave2: :wave2:
Τηλέφωνα έχεις και έχουμε !!!
Είναι ο Μάκης τρελλοκοτσιδού?? :confused:
makis206
11/06/2010, 07:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Άμα τα πιάσω στις άκρες..:D :lol: :rotflmao:
stamzx10
11/06/2010, 07:30
Έκλεισε Κισσμο για τελικές!!!!Ο παγκόσμιος(Croockh) Που είναι ρε παιδιά??? δε μας καταδέχεται πια μου φαίνεται,πάει βόλτες μονο με Ιταλιάνους:D
Υπαρχουν και τα extensions :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Είναι ο Μάκης τρελλοκοτσιδού??
Γιατί, είσαι εσύ;
latris mixanis
11/06/2010, 07:33
Πρέπει να βάλω trademark μΕ φαίνεται στο τρελλοκοτσιδού... :p
latris mixanis
11/06/2010, 07:33
Γιατί, είσαι εσύ;
Ε ναι... :p
Σιγά... μην κάψεις καμιά κοτσίδα απο τις πολλές που 'χεις.:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από stamzx10
Έκλεισε Κισσμο για τελικές!!!!Ο παγκόσμιος(Croockh) Που είναι ρε παιδιά??? δε μας καταδέχεται πια μου φαίνεται,πάει βόλτες μονο με Ιταλιάνους:D
Ερωτήματα ........
α) Θα φέρεις και τη Γιούλη ;;; (Μπας και σε συμμαζέψει)
β) Το έβαψες ροζ ή ακόμη ;;;
γ) Τι καταλαβαίνεις ωρέ με το να φεύγεις 20.000 λεύγες μπροστά και μετά να με περιμένεις ;;;
δ) ΙΤΑΛΙΑΝΟΥΣ ;;;:eyepop: :eyepop: :eyepop: φτουφτουφτου .................. με την Express Service χορηγό βγαίνουν για βόλτα ;;; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν το είχες παρατηρήσει ;;;:confused: :confused: :confused:
Αυτός είναι με 2 λ ............:smokin: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Υπαρχουν και τα extensions :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
sv9cvk τα έρτει ή κάτσει φυλάει σπίτι του;;;:wave2: :wave2: :wave2:
stamzx10
11/06/2010, 08:34
Ερωτήματα ........
α) Θα φέρεις και τη Γιούλη ;;; (Μπας και σε συμμαζέψει)
β) Το έβαψες ροζ ή ακόμη ;;;
γ) Τι καταλαβαίνεις ωρέ με το να φεύγεις 20.000 λεύγες μπροστά και μετά να με περιμένεις ;;;
δ) ΙΤΑΛΙΑΝΟΥΣ ;;;:eyepop: :eyepop: :eyepop: φτουφτουφτου .................. με την Express Service χορηγό βγαίνουν για βόλτα ;;; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
α)Οχι θέλωα να 300ρίσω αυτη τη φορά και με δευτερο δε λέει
β)Το μηχανάκι είναι ακόμα καταπράσινο(έχει ενα κακο βέβαια αυτό γιατί μαζευει όλα τα ζουζουνια και τις σαυρες)
γ)Αν μου δανείσεις το MP3 player θα σε περιμένω στο υπόσχομαι!!!
δ)Γύρισε απ το Mugello και πλεον δε μας καταδέχεται, θα κανονίζει βόλτες μονο προς Ιταλία μεριά!!!
α)Οχι θέλωα να 300ρίσω αυτη τη φορά και με δευτερο δε λέει
β)Το μηχανάκι είναι ακόμα καταπράσινο(έχει ενα κακο βέβαια αυτό γιατί μαζευει όλα τα ζουζουνια και τις σαυρες)
γ)Αν μου δανείσεις το MP3 player θα σε περιμένω στο υπόσχομαι!!!
δ)Γύρισε απ το Mugello και πλεον δε μας καταδέχεται, θα κανονίζει βόλτες μονο προς Ιταλία μεριά!!!
α) Κρίμα ......... το συμπάθησα !!! Φλάντζες θα κουβαλάς μαζί ή θα ψωνίσεις στα Χανιά ;;;
β) Τα πράσινα είναι αργά ......... ΔΕΝ το έμαθες ακόμα ;;; Και για να μην ξεχνιόμαστε ............ το νέο 1000άρι της BMW παίρνει απίστευτες κλίσεις ή σε απλά ελληνικά .......... Τον παίρνει (τον 1/2 γύρο) και γέρνει !!!:lol: :lol: :lol:
γ) Να στο δώσω ........ αλλά θα σου έχω γράψει τα ΑΠΑΝΤΑ της ΕΦΗΣ ΘΩΔΗ !!!:evil: :evil: :evil:
δ) Όπως πάμε αριστερά ή δεξιά ;;;:confused: :confused: :confused:
latris mixanis
11/06/2010, 08:45
Δεν το είχες παρατηρήσει ;;;:confused: :confused: :confused:
Αυτός είναι με 2 λ ............:smokin: :wave2:
Τσου.... όπως κι αν έχει το τρελλοκοτσιδού είναι δικό μου :mad:
:lol: :rotflmao:
Τσου.... όπως κι αν έχει το τρελλοκοτσιδού είναι δικό μου :mad:
:lol: :rotflmao:
Oταν ανέβω Αθήνα .......... θα φάμε τις κοτσίδες μας !!!:lol: :beer: :wave2:
sv9cvk τα έρτει ή κάτσει φυλάει σπίτι του;;;:wave2: :wave2: :wave2:
Ντεν τα ερτει καρντια μου :sad:
Για δυο λογους , εχω αρρωστη την κορη ,και αν ερθω με το βεσπικο με βλεπω για σκουπα για την σκουπα:rotflmao:
Α! και υπαρχει και τριτος λογος (σοβαροτερος :smokin: ) αυριο θα βαλω τα καρμπς στον ορο :eyepop: :confused: :rotflmao: και αν δεν εχω διαρροες την Κυριακη ισως τα βαλω επανω και ακουσω επιτελους τον ηχο της γιαπωνεζας μου :sun:
Αν ομως σταματησετε Ρεθυμνο θα ερθω.
Για να επιστρέψουμε στο θέμα μας ...........
χωρίς πολλά λόγια ...........
Ποιοί θα είναι αύριο στο μελίρυτο στις 9.30 ;;;
Ποιοί θα έλθουν από Ρέθυμνο και Χανιά για να κανονίσουμε συνάντηση;;;
Ηράκλειο
1) arxaios
2) ποπάϋ
3) stamzx10
4) mixalhsCr ?
5) antonis_fr4-4 ?
Ρέθυμνο
1) Shaolin Monk ?
Χανιά
1) makis206 ?
2) sarimarina ?
οι υπόλοιποι ;;;
sarimarina
12/06/2010, 04:53
Ηράκλειο
1) arxaios
2) ποπάϋ
3) stamzx10
4) mixalhsCr ?
5) antonis_fr4-4 ?
Ρέθυμνο
1) Shaolin Monk ?
Χανιά
1) makis206 ?
2) sarimarina ?
οι υπόλοιποι ;;;
εμένα ...είπαμε!
να με υπολογίζεις....εφόσον βρεθεί διαθεσιμη σέλα!!:sun: :sun:
stamzx10
12/06/2010, 09:33
εμένα ...είπαμε!
Αντε για χάρη σου θα βγάλω το μονόσελο απ το τερας μου!!
Μην τσακώνεστε μεταξύ σας...πρόλαβα:beer:
antonis_fr4-4
12/06/2010, 12:07
Ηράκλειο
1) arxaios
2) ποπάϋ
3) stamzx10
4) mixalhsCr ?
5) antonis_fr4-4 ?
Ρέθυμνο
1) Shaolin Monk ?
Χανιά
1) makis206 ?
2) sarimarina ?
οι υπόλοιποι ;;;
εμενα δυστυχως βγαλτε με απεξω.Δεν ειμαι ετοιμος για βολτα ακομα κ ειδικα ετσι μεγαλης διαρκειας.Την αλλη Κυριακη ομως θα ειμαι ετοιμος πιστευω
εμένα ...είπαμε!
Αυτό έχει λυθεί ήδη ............
Γύρω στις 11.00 - 11.30 θα είμαστε Χανιά .........
Οι υπόλοιποι ........... ;;;;;;
LykosCrete ?
alogistos xj6 ?
Εχετλαίος ?
κλπ, κλπ
και κάτι άλλο στα παιδάκια που θα έλθουν ...... υπολογίστε να κάτσουμε να τσιμπίσουμε κάτι το μεσημέρι !!!
Όχι με καφέ και τοστ πάλι ..........
emoticon "πεινάω" δεν έχει !!!
stamzx10
12/06/2010, 14:48
Τελικά ρε παίδες 9:30 αυριο???
αφού ξέρεις...
9:30 θα είμαστε εγώ κι εσύ
9:45 θα σκάσει μύτη ο κώστας και θα πεί ότι θέλει βενζίνη, υγρά ψυγείου, λάστιχα, τακάκια κλπ και θα πεταχτεί μια στιγμή να πάει να τα βάλει...
ευτυχώς που δε θα έρθει ο αντώνης γιατί θα μεσημεριάζαμε
:lol:
arazw.ara.zw
12/06/2010, 14:58
Καλησπέρα κοπέλια.Είμαι νέος στο φόρουμ και δεν ξέρω κανέναν προσωπικα!δυστυχώς δε θα μπορέσω να σας γνωρίσω αύριο στη βόλτα αλλά ελπίζω αν κανονιστεί κάτι για την επόμενη κυριακή να τα πούμε από κοντά αν βέβαια δέχεστε νέα άτομα στη παρέα σας.Νίκο με λένε από ηράκλειο!καλή βόλτα αύριο και με ασφάλεια!
stamzx10
12/06/2010, 15:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από arazw.ara.zw
Καλησπέρα κοπέλια.Είμαι νέος στο φόρουμ και δεν ξέρω κανέναν προσωπικα!δυστυχώς δε θα μπορέσω να σας γνωρίσω αύριο στη βόλτα αλλά ελπίζω αν κανονιστεί κάτι για την επόμενη κυριακή να τα πούμε από κοντά αν βέβαια δέχεστε νέα άτομα στη παρέα σας.Νίκο με λένε από ηράκλειο!καλή βόλτα αύριο και με ασφάλεια!
Φυσικά, όλοι είναι ευπροσδεκτοι!!!Αν καβαλάς και kawasaki έχεις ενα Point παραπάνω!!!!
stamzx10
12/06/2010, 15:35
αφού ξέρεις...
9:30 θα είμαστε εγώ κι εσύ
9:45 θα σκάσει μύτη ο κώστας και θα πεί ότι θέλει βενζίνη, υγρά ψυγείου, λάστιχα, τακάκια κλπ και θα πεταχτεί μια στιγμή να πάει να τα βάλει...
ευτυχώς που δε θα έρθει ο αντώνης γιατί θα μεσημεριάζαμε
Τι ωρα??????????????????? μια φορά να κάνουμε σωστη συννενόηση!!Παράπονο το χω!!!!!!
crockh2010
12/06/2010, 16:28
Mεσα κι εγω για αυριο :cool:
Δυστηχως ομως δεν μπορω να ερθω Καστελι (γιατι εχω κανονισει), αλλα ειμαι μεσα για καφεδακι ειτε στο Ρεθυμνο ειτε στο παλιο λιμανι στα Χανια :beer:
Τα λεμε στις 9.30 στο ζαχαροπλαστειο ;)
Τι ωρα??????????????????? μια φορά να κάνουμε σωστη συννενόηση!!Παράπονο το χω!!!!!!
9.30 λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !!!
:wave2: :wave2: :wave2:
sarimarina
12/06/2010, 17:06
9.30 λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !!!
μπάρμπα???
αδειάζουμε που και που τα πμ μας......λέω εγω τώρα!!!:mad: :mad:
μπάρμπααααα;
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
σε πηρανε χαμπάρι κωστ. εεε μπάρμπα!
μπάρμπααααα;
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
σε πηρανε χαμπάρι κωστ. εεε μπάρμπα!
MΙΚΡΕ ......... με τις γυναίκες είμαι πάντα ευγενικός ........... και παραβλέπω το μπάρμπα !!!
Με νεανίες όπως εσύ όμως ......... το savoir vivre δεν με υποχρεώνει !!!
Γι αυτό και θα σου το πω απλά .........
ΤΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ !!! ΕΧΕΙΣ ΝΩΡΙΣ ΕΓΕΡΤΗΡΙΟ !!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μπάρμπα???
αδειάζουμε που και που τα πμ μας......λέω εγω τώρα!!!:mad: :mad:
Από που αδειάζει αυτό ;;;:confused: :confused: :confused:
idomeneas
12/06/2010, 18:06
kala re seis 9misi ta xaramata...
:D
pio meta den ginete?
Αρχικά δημιουργήθηκε από idomeneas
kala re seis 9misi ta xaramata...
:D
pio meta den ginete?
Ρε 'συ στην άλλη άκρη της Κρήτης πάμε ......... μην πάμε με το τσιβί στον κ.......
Θα έλθεις ;;;
idomeneas
12/06/2010, 21:37
Ρε 'συ στην άλλη άκρη της Κρήτης πάμε ......... μην πάμε με το τσιβί στον κ.......
Θα έλθεις ;;;
δεν ξερω,
μπορει να ξεκινήσω κατά τις 11...
αμα είναι θα σας περιμένω στην κουκουβάγια για καφέ...
stamzx10
13/06/2010, 16:22
Ρε ψοφίμια γυρίσατε όλοι?Ολα καλα?
Ρε ψοφίμια γυρίσατε όλοι?Ολα καλα?
Όλοι καλά ........ δεν ξέρω για τον Χάρη μόνο ........ δεν μιλήσαμε !!!
Όλοι οι άλλοι ΟΚ
Ωραία ήτανε ........ :sun: :sun: :sun:
Να 'στε καλά ρεμάλια !!!:beer: :beer: :beer:
stamzx10
13/06/2010, 16:59
Ok kai o xaris....
stamzx10
13/06/2010, 16:59
Πάρτε και μια γευση όσοι δεν ηρθατε μαζί μας!!!Νικόλα είναι και τα κουλάδια που ζήτησες...
http://picasaweb.google.com/103129995250187273943/Drapanias#
Shaolin Monk
13/06/2010, 17:36
Οταν πρεπει να βρεθεις με αγνωστους μοτοσυκλετιστες, τι κανεις;
201366
Shaolin Monk
13/06/2010, 17:39
stamzx10 θα τις βαλουμε εδω.
201367
Shaolin Monk
13/06/2010, 17:40
Θεϊκο φαγητο... Ειδικα αν βαλει το χερι του ο Μαστερ- Ποπαϋ.
201368
Οταν πρεπει να βρεθεις με αγνωστους μοτοσυκλετιστες, τι κανεις;
:eek: :look::rotflmao: :beer:
Shaolin Monk
13/06/2010, 17:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
:eek: :look::rotflmao: :beer:
Αμεσως καταλαβαν για ποιους ειναι...:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Shaolin Monk
13/06/2010, 17:47
Τα μωρα.... Καποιες κυριες εχουν ελευθερη εισοδο παντου...:wave2:
201369
Shaolin Monk
13/06/2010, 17:48
Ολα τα μωρα μαζι...
201370
crockh2010
13/06/2010, 18:05
Αμεσως καταλαβαν για ποιους ειναι...:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:rotflmao: :lol: :rotflmao:
Δεν παλευεσαι :D
Shaolin Monk
14/06/2010, 01:22
Αλλη μια...
201372
Shaolin Monk
14/06/2010, 01:24
Εννοειται με το πιο ομορφο μπροστα...:lol:
201373
Shaolin Monk
14/06/2010, 01:27
Σταση για ξεκουραση, οπου εχει σκια...
201374
sarimarina
14/06/2010, 01:57
Δεν ηταν απλά ωραία........θεικά ήταν!!
Να στε καλά ρε παιδιά , για την υπέροχη Κυριακή που μου προσφέρατε!!!:wave2: :wave2: :wave2:
makis206
14/06/2010, 03:13
Πάντα τέτοια όμορφα παίδες!!
Dhmitris
14/06/2010, 06:17
Και εγω θελωωωωω!!
alogistos xj6
14/06/2010, 06:47
μπραβω εγω δεν πηρα χαμπαρι και πηγα πολεμο την κυριακη αφου το ξερετε οτι δεν μπαινω συχνα στο φορουμ παρτε ενα τηλ θα ερχομουν και εγω, δεν πειραζει την αλλη φορα
reinmeister
14/06/2010, 06:48
καλη φαση...παντα τετοια παιδες...:beer: :beer: :beer:
υ.γ. μονο νορμαλακια βλεπω...τι διαολο...δεν τα πειραζετε καθολου οι κρητικοι?:lol:
Shaolin Monk
14/06/2010, 06:52
Στειλτε πμ με τηλεφωνα ωστε τις επομενες να παμε ολοι μαζι...
alogistos xj6
14/06/2010, 06:56
ναι αλλά την βόλτα με τις δυο ρόδες δεν την έχασα το απόγευμα έκανα ποδήλατο απο ηράκλειο γουβες και μετά πίσω ποπαυ ακούς παρε ποδήλατο είμαστε σαν τις μηχανές τσούρμο πέρασα παπάκι στην κατηφόρα με 50 km πλαγιαστός φέτες στην στροφή
Aggelos_SV
14/06/2010, 06:57
Ρε σας είδα την Κυριακή που φεύγατε από Κουμ Καπί (το Ρίζλα,το μπουσα,ένα καβασάκι κλπ) :wave2:
Shaolin Monk
14/06/2010, 07:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
καλη φαση...παντα τετοια παιδες...:beer: :beer: :beer:
υ.γ. μονο νορμαλακια βλεπω...τι διαολο...δεν τα πειραζετε καθολου οι κρητικοι?:lol:
Ξερεις καποιο καλο μαστορα; :a13:
Υ.Γ. Κατσε να μαθουμε να βγαζουμε σωστα στο δρομο αυτα τα μουλαρια που εχουμε τωρα...:lol: :lol: :lol:
Και αν χασω τη μπακα θα φτιαξω και την αναλογια κιλο/ιππο...:rotflmao: :lol: :rotflmao:
Shaolin Monk
14/06/2010, 07:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Ρε σας είδα την Κυριακή που φεύγατε από Κουμ Καπί (το Ρίζλα,το μπουσα,ένα καβασάκι κλπ) :wave2:
Ναι, εμεις ημασταν...
Ασυγχωρητος :nono: Την αλλα φορα θα μας μιλησεις ή θα'ρθεις. Τα αυτοκολητα του μοτο απο το Σπυρο δεν τα ειδες;
reinmeister
14/06/2010, 07:11
Υ.Γ.
Και αν χασω τη μπακα θα φτιαξω και την αναλογια κιλο/ιππο...:rotflmao: :lol: :rotflmao:
μην ακους αηδιες φιλαρακι...κι αν σου πει κανεις τιποτα για την μπακα πες του "τα καλα τα εργαλεια ειναι παντα κατω απο υποστεγα"...:lol: :lol:
υ.γ. καλο μαστορα δεν ξερω...αν βρεις εσυ πες μου να παω και το δικο μου...:D
Shaolin Monk
14/06/2010, 08:07
"τα καλα τα εργαλεια ειναι παντα κατω απο υποστεγα"
"το μεγαλο φιδι κατω απο μεγαλη πετρα θα κρυφτει" :lol: :lol: :lol:
"το μεγαλο φιδι κατω απο μεγαλη πετρα θα κρυφτει" :lol: :lol: :lol:
Συμπερασματικά λοιπόν ............ το δικό μου το φίδι είναι το μεγαλύτερο !!!:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Να στο δώσω απλά να το καταλάβεις .......... που λένε ............:winka: :winka: :winka:
Το επίπεδο των μηχανικών εδώ είναι τέτοιο ......... που τους εμπιστεύεσαι - δεν τους εμπιστεύεσαι να σου περάσουν σωληνάκια υψηλής !!!
Και οι τιμές τους δε .......... νευροχειρούργου και βάλε !!!:mad: :mad: :mad:
Δεν είναι εδώ για πειράγματα και πειράματα ...........:lol: :lol: :lol:
Να μη σου πω και για τους δρόμους .........