PDA

View Full Version : Gsx-r 1000k5 ΠροσοΧη!!!

Tigas
04/07/2005, 12:38
http://www.tlplanet.com/forums/showthread.php?threadid=48595&perpage=20&pagenumber=1

ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΞΕΝΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΝΤΕRFACE ΜΕ ΤΟ MOTO.GR ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΝΑΒΑΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΡΑΚΑΡΕ ΜΕ 40MPH ΔΗΛΑΔΗ ΟΧΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΗΜΙΑ.

ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΟΠΗΚΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΒΑΛΑΜΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ K5.
ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΕ 170hp ME ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΣΙΓΑΡΟΧΑΡΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Η SUZUKI 165kg ΒΑΡΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ-ΑΝΑΒΑΤΩΝ ΤΗΣ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΔΗΛΑΔΗ ,ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΙΜΙΣΗ ΤΗΝ SUZUKI, ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ.

ΤΟ ΠΟΣΤ ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΑ SUZUKI ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΕΔΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟΣ , ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ SUZUKI GSXR 1000 K5 ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΛΙΓΟ, ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΚΛΗΣΕΩΝ Ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ :confused:

sniper
04/07/2005, 12:49
Αυτό εδώ είναι κάπως καλύτερο....

Πλαίσια από πηλό :( (http://1tail.com/2005_GSXR_frame/default.asp)

Τι να πει κανείς........ :smokin:

Tigas
04/07/2005, 12:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αυτό εδώ είναι κάπως καλύτερο....

Πλαίσια από πηλό :( (http://1tail.com/2005_GSXR_frame/default.asp)
Τι να πει κανείς........ :smokin:

ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ Η SUZUKI ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ Κ@@@@
ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΚΑΒΑΛΗΣΟΥΝ ΤΑ GSXR ΓΙΑΤΙ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝΕ, ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ.
ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΛΕΜΕ
ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Η SUZUKI

18782

idi
04/07/2005, 12:58
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :hypnotize :uplate: :alien: :cry: :look:

gmakris
04/07/2005, 13:20
Oπως δειχνουν οι photo το χτυπημα ηταν δυνατο εφοσον το μπροστινο "αρπαξε¨καλα.
Σε καμμια περιπτωση ομως δεν δικαιλογειται το σπασιμο και μαλιστα σε δυο σημεια (!) εφοσον σε αυτες τις περιπτωσεις θα επρεπε να παρει λιγο -ΙΣΩΣ- και να ραγισει αλλα οχι να σπασει.....

Εμενα μου φαινεται σεναριο για πιθανο ελατωματικο πλαισιο γιατι δεν μπορω να πιστεψω οτι εαν οποιοδηποτε Κ5 εχει τετοια πτωση θα παει για παλιοσιδερα!!

Παντως οι κατοχοι καλο θα ειναι να το ψαξουν καλυτερα......

kawasaki ZX-12
04/07/2005, 13:26
Tι να πω ρε παιδια και μου αρεσε πολυ το κ5!!να διαλυεται τοσο ευκολα?απ την αλλη ομως βλεπουμε οτι καθε χρονο οι εταιριες αφαιρουν καποια κιλα για να γινουν πιο ανταγωνιστικες ,ε!απο που νομιζεται οτι αφαιρουνται?απο πλαισιο και ζαντες και καποια αλλα σημεια.ειναι λογικο να υπαρχουν αυτες οι ζημιες αλλα και παραλογο!!αλλαξα τελειως γνωμη για τη suzuki νομιζα οτι ηταν απ τις καλυτερες αλλα μπα!!!!!!!!

Lupo
04/07/2005, 13:28
Και μόνο ότι είναι το 2ο συμβάν, με GSXR 1000 K5 , απ'όσο γνωρίζουμε, αρκεί για να μας βάλει στην πρίζα.
Καλό είναι οι κάτοχοι τέτοιων, να ψαχτούν λίγο.

Ελπίζω να κάνω λάθος, αλλά θα πώ κι εγώ κρίμα και αίσχος , γιατί η Suzuki είναι από τις εταιρείες που εκτιμώ ιδιαίτερα, αν και δεν είμαι φανατικός υποστηρικτής καμμίας ξεχωριστά.
:mad:

alex14
04/07/2005, 13:56
Κανετε ολοι λαθος και η suzuki ειναι η καλυτερη εταιρια. Εχετε δει αλλο ss με τοσο καλη παθητικη ασφαλεια ? Επιτηδες το εχουν σχεδιασει ωστε να σπαει το πλαισιο και να αποροφα την δυναμη της κρουσης για να προστατευει τον αναβατη.:lol:

Περα απο την πλακα εαν πραγματι συμβαινει κατι τετοιο, ντροπη τους. Εγω κρατω ενα ερωτηματικο μεχρι να βγει επισημη ανακοινωση γιατι μπορει να παιζει και τιποτα πονηρο. (βλ. ανταγωνισμος):evil:

:wave2:

div400
04/07/2005, 14:15
μου ειναι λιγο δυσκολο να πιστεψω οτι η ζημια αυτη εγινε με ΜΟΝΟ 40ΧΛΜ! αν ηταν τοσο ευθραυστα τα πλαισια του κ5 δεν θα επρεπε να ειχαν σπασει και απο μια ατσαλη σουζα; και ενταξει να δεχτω οτι το πλαισιο ειναι τοσο λεπτο (μειωση βαρους) ωστε να υποστει τετοια ζημια, το πιρουνι γιατι εχει τετοια στρεβλωση απο συγκρουση 40 χλμ (πριν φρεναρει απο οτι λενε); μηπως ειναι καμια ελλατωματικη παρτιδα;οχι οτι αυτο κανει το πραγμα λιγοτερο κακο!

Tigas
04/07/2005, 14:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
Κανετε ολοι λαθος και η suzuki ειναι η καλυτερη εταιρια. Εχετε δει αλλο ss με τοσο καλη παθητικη ασφαλεια ? Επιτηδες το εχουν σχεδιασει ωστε να σπαει το πλαισιο και να αποροφα την δυναμη της κρουσης για να προστατευει τον αναβατη.:lol:

Περα απο την πλακα εαν πραγματι συμβαινει κατι τετοιο, ντροπη τους. Εγω κρατω ενα ερωτηματικο μεχρι να βγει επισημη ανακοινωση γιατι μπορει να παιζει και τιποτα πονηρο. (βλ. ανταγωνισμος):evil:

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΝ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΕΣΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΤΛ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΕ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ :confused: ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΦΤΙΑΧΤΟ:rolleyes:

gtsiros
04/07/2005, 14:17
αγνοήστε αυτό το μήνυμα

mtsop
04/07/2005, 14:21
35 με 40 ΜΙΛΙΑ λέει και όχι χιλιόμετρα :rotflmao:

Tigas
04/07/2005, 14:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
μου ειναι λιγο δυσκολο να πιστεψω οτι η ζημια αυτη εγινε με ΜΟΝΟ 40ΧΛΜ! αν ηταν τοσο ευθραυστα τα πλαισια του κ5 δεν θα επρεπε να ειχαν σπασει και απο μια ατσαλη σουζα; και ενταξει να δεχτω οτι το πλαισιο ειναι τοσο λεπτο (μειωση βαρους) ωστε να υποστει τετοια ζημια, το πιρουνι γιατι εχει τετοια στρεβλωση απο συγκρουση 40 χλμ (πριν φρεναρει απο οτι λενε); μηπως ειναι καμια ελλατωματικη παρτιδα;οχι οτι αυτο κανει το πραγμα λιγοτερο κακο!

ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΛΑΤΩΜΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΤΙΔΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η SUZUKI ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΟΒΑΡΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΤΑΔΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΩΣ ΤΑΔΕ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟ ΠΕΛΑΤΗ-ΑΝΑΒΑΤΗ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΤΟΥ.

ΤΩΡΑ ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΟΥΖΑ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ.

ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕ ΠΛΑΙΣΙΑ ΠΟΥ ΣΠΑΓΑΝΕ ΕΙΧΕ ΚΑΙ Η YAMAHA ΜΕ ΤΑ Ζ125 ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑΖΕ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΩ ΣΤΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΑ

Tigas
04/07/2005, 14:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από mtsop
35 με 40 ΜΙΛΙΑ λέει και όχι χιλιόμετρα :rotflmao:

ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ, ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ 50-60km EINAI.

BEBAIA AN HTAN MEΤΩΠΙΚΗ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΜΕ ΛΙΓΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΝΟΥΝ CRASH TEST ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑ

Tropeas
04/07/2005, 14:30
ΓΑΜΩΤΟ!!!
και ήταν το μηχανακι που μου αρεσε ποιο πολύ...
τωρα που θέλω να ονειροπωλώ τι καλύτερο να πάρω... :bigcry: :bigcry: :bigcry:
μπα πάμε για VFR ή VTR μάλλον,
HONDA σου ρχομαι ?!? ...θα δείξει... :rolleyes: :winka:

Tigas
04/07/2005, 14:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
ΓΑΜΩΤΟ!!!
και ήταν το μηχανακι που μου αρεσε ποιο πολύ...
τωρα που θέλω να ονειροπωλώ τι καλύτερο να πάρω... :bigcry: :bigcry: :bigcry:
μπα πάμε για VFR ή VTR μάλλον,
HONDA σου ρχομαι ?!? ...θα δείξει... :rolleyes: :winka:

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ VTR1000F, ΜΕ ΛΙΓΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΡΝΕΙΣ
600RR ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΥΒΛΙΖΕΙΣ ΤΟ VTR, ΓΙΑ ΣΤΡΙΨΙΜΟ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ, RRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

div400
04/07/2005, 14:42
φιλε τινγκα συμφωνω μαζι σου, αλλα ειναι απιστευτο σαν γεγονος και μονο.πλαισιο που διαχειριζεται 170+ αλογα και τα βγαζει με ασφαλεια στο δρομο να σπαει τοσο ''ευκολα''! αν ηταν τοσο ευαισθητο δεν θα παρουσιζε κι στρεβλωσεις υπο κανονικες συνθηκες? σκεψου μονο τις δυναμεις που επιδρουν πανω του σε φρενρισμα οριακο απο πολλα,στην ιδια περιοχη με το σπασιμο δεν ενεργουν,ετσι δεν ειναι η κανω λαθος;
δεν αμφισβητω κατι απο τα λεγομενα σας η το γεγονος αυτο αλλα δεν μπορω να πιστεψω οτι τα συχρονα πλαισια (και ειδικα στα τερατα των 1000κκ και 180ps) ειναι τοσο ευθραστα! ας μην ξεχναμε οτι ολες η οι εταιριες οσον αφορα τα πλαισια κινουνται λιγο πολυ στο ιδιο δρομο, με παρομοιες τεχνολογιες.ολες προσπαθουν κοψουν βαρος απο οπου μπορουν!
χωρις να ειμαι μηχανολογος, μηπως ειναι αστοχια υλικου ή κακη κολληση;
αλλα ναι κατι πρεπει να κανει η suzuki αφου μαλιστα ειναι και το 2ο περιστατικο με πλασιο κ5 και να το κανει γρηγορα πριν παθει καποιος κατι κακο!:confused:

Tigas
04/07/2005, 14:49
ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΑΜΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ 5αρι ΚΙΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ:smokin:

Θάνος
04/07/2005, 15:08
Δηλαδή για να δω αν το κατάλαβα...

Πηγαίνοντας με 60 χλμ/ώρα, μπλέχτηκε σε φάση με διερχόμενο HD...

Φρενάρει-μειώνει ταχύτητα-μπλοκάρει ο πίσω-γλυστράει-πέφτει-σέρνεται-τρακάρει με πόσα να πούμε ότι του έχουν μείνει... 30 χλμ/ώρα; (και πάρα πολλά λέω)

Καλά το πλαίσιο ας πούμε έιναι προβληματικό και έσπασε.

Τα καλάμια από πλαστελίνη είναι και έγιναν έτσι κώλος;

Οκ μέχρι εδώ... Ο οδηγός σηκώνεται, δεν έχει ούτε γρατζουνιά το μπουφάν του (χμμ...) και λέει "Παιδιά πιάστε τα εργαλεία να το λύσουμε εδώ στην ερημιά γιατί ΕΤΣΙ γουστάρω να δω τι έπαθε ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!!"

... και τα λύνουν όλα φέρινγκ, ρόδες, καλάμια, μέχρι τελευταίας βίδας, εκεί... στην άκρη του δρόμου ρε παιδί μου... το ξαπλώνουν και κάτω με το τεπόζιτο που δεν φαίνεται να έχει ούτε γρατζουνιά (!!), να ακουμπάει στα χώματα, οπότε αρχίζουν να το φωτογραφίζουν!

Αφού τελείωσαν με το φωτορεπορτάζ λένε "δεν γυρίζουμε σπίτια μας;", οπότε αφού φτάνουν δεν ξέρω κι εγώ πόσες ώρες μετά από το ατύχημα και τις μηχανουργικές εργασίες, ο οδηγός μπήκε στην εντατική! :lol:

Αφού τελείωσε η όμορφη αυτή ιστορία, κάποιος την έγραψε σε ένα φόρουμ στην διεύθυνση www.tlplanet.com που τη βρίσκεις εύκολα ρε αδερφέ και όλως τυχαίως τώρα κάνει το γύρο του κόσμου.

Τέλος πάντων, δεν ξέρω σε ποιούς απευθύνεται αυτό, αλλά γιατί το γράφετε εδώ;; Τι θα πει οι κάτοχοι να το κοιτάξουν; Δηλαδή τι να κάνουν; Να στείλουν το πλαίσιο για έλεγχο; Εκτός από το να τους γαμάτε την ψυχολογία τι άλλο πετυχαίνετε με τέτοια ποστ; Μήπως προτείνετε να μην αγοράζει ο κόσμος suzuki....;

Να πω ακόμα ότι στα motogp οι μηχανές ζυγίζουν λιγότερο από 150 κιλά και η ιπποδύναμη τους ξεπερνάει τους 270 ίππους. Μήπως θα έπρεπε να κόβουν κάθε μέρα πλαίσιο ή δεν έχουν οι εταιρίες αυτές την τεχνολογία να μειώνουν το βάρος χωρίς να κόβουν πλαίσια στην ευθεία;

sniper
04/07/2005, 15:27
Για να μην λέμε πολλά.....

Προτείνω να βρούμε έναν κάτοχο ενός Κ5 και να κάνει το τεστ... Να πέσει πάνω σε HD με 60 χλμ και να δούμε αν θα σπάσει το πλαίσιο....

Το θέμα είναι που θα βρούμε HD :D

gmakris
04/07/2005, 15:27
Οντως ειναι λιγο περιεργο Θανο......

Καποιος αλλωστε απο το forum τους αναφερει οτι δυσκολα θα αποδειξουν οτι π.χ. δεν στουκαραν σε κανενα τοιχο και "σκηνοθετησαν" την ολη φαση μηπως βγαλουν τσαμπα μηχανακι.

Κανεις βεβαια δεν μπορει να ξερει τις συνθηκες του ατυχηματος, αλλα και παλι το σπασιμο ειναι στο ιδιο σημειο με το πρωτο περιστατικο που δημοσιευτηκε πριν λιγο καιρο, οπου ο τυπος εφυγε με 160.......

Το λυσιμο ειναι περιεργο πως εγινε στη μεση του δρομου εκτος εαν και ηταν τοσο καλα εξοπλισμενοι και περιμενοντας την οδικη αρχισαν το ξηλωμα......(εχει ξανασυμβει αλλα οχι σε τετοιο βαθμο :D)

Θάνος
04/07/2005, 15:29
Για να μην λέμε πολλά.....

Προτείνω να βρούμε έναν κάτοχο ενός Κ5 και να κάνει το τεστ... Να πέσει πάνω σε HD με 60 χλμ και να δούμε αν θα σπάσει το πλαίσιο....

Το θέμα είναι που θα βρούμε HD :D

Ρε δεν το πετάμε από το σταντ το ρημάδι; Κομμάτια θα γίνει πάλι... :smokin:

Μικρή Λουλού
04/07/2005, 15:31
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
[B]Για να μην λέμε πολλά.....

Προτείνω να βρούμε έναν κάτοχο ενός Κ5 και να κάνει το τεστ...

δωστε το μου για δεκα λεπτα στην Ακαδημιας ....
θα σας πω ολη την αληθεια..:smokin:

Θάνος
04/07/2005, 15:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από gmakris
Οντως ειναι λιγο περιεργο Θανο......

Καποιος αλλωστε απο το forum τους αναφερει οτι δυσκολα θα αποδειξουν οτι π.χ. δεν στουκαραν σε κανενα τοιχο και "σκηνοθετησαν" την ολη φαση μηπως βγαλουν τσαμπα μηχανακι.

Κανεις βεβαια δεν μπορει να ξερει τις συνθηκες του ατυχηματος, αλλα και παλι το σπασιμο ειναι στο ιδιο σημειο με το πρωτο περιστατικο που δημοσιευτηκε πριν λιγο καιρο, οπου ο τυπος εφυγε με 160.......

Το λυσιμο ειναι περιεργο πως εγινε στη μεση του δρομου εκτος εαν και ηταν τοσο καλα εξοπλισμενοι και περιμενοντας την οδικη αρχισαν το ξηλωμα......(εχει ξανασυμβει αλλα οχι σε τετοιο βαθμο :D)

Εδώ λέμε ότι πήγε και η αστυνομία... Δηλαδή, τράκαραν, περίμεναν την αστυνομία, μετά κάθισαν το ξήλωσαν και μετά πήραν ο καθένας από ένα κομμάτι στον ώμο και γύρισαν σπίτια τους γιατί έπρεπε ο οδηγός να μπει και στην εντατική...

Αλλά έστω και είναι στο ίδιο σημείο... Τόσες βλάβες επαναλαμβάνονται καθημερινά στα ίδια και τα ίδια μοντέλα αλλά δεν κάνουν και το γύρο του κόσμου...

Γιατί έχουνε λυσσάξει με το Κ5;

DUKASII
04/07/2005, 15:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Δηλαδή για να δω αν το κατάλαβα...

Πηγαίνοντας με 60 χλμ/ώρα, μπλέχτηκε σε φάση με διερχόμενο HD...

Φρενάρει-μειώνει ταχύτητα-μπλοκάρει ο πίσω-γλυστράει-πέφτει-σέρνεται-τρακάρει με πόσα να πούμε ότι του έχουν μείνει... 30 χλμ/ώρα; (και πάρα πολλά λέω)

Καλά το πλαίσιο ας πούμε έιναι προβληματικό και έσπασε.

Τα καλάμια από πλαστελίνη είναι και έγιναν έτσι κώλος;

Οκ μέχρι εδώ... Ο οδηγός σηκώνεται, δεν έχει ούτε γρατζουνιά το μπουφάν του (χμμ...) και λέει "Παιδιά πιάστε τα εργαλεία να το λύσουμε εδώ στην ερημιά γιατί ΕΤΣΙ γουστάρω να δω τι έπαθε ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!!"

... και τα λύνουν όλα φέρινγκ, ρόδες, καλάμια, μέχρι τελευταίας βίδας, εκεί... στην άκρη του δρόμου ρε παιδί μου... το ξαπλώνουν και κάτω με το τεπόζιτο που δεν φαίνεται να έχει ούτε γρατζουνιά (!!), να ακουμπάει στα χώματα, οπότε αρχίζουν να το φωτογραφίζουν!

Αφού τελείωσαν με το φωτορεπορτάζ λένε "δεν γυρίζουμε σπίτια μας;", οπότε αφού φτάνουν δεν ξέρω κι εγώ πόσες ώρες μετά από το ατύχημα και τις μηχανουργικές εργασίες, ο οδηγός μπήκε στην εντατική! :lol:

Αφού τελείωσε η όμορφη αυτή ιστορία, κάποιος την έγραψε σε ένα φόρουμ στην διεύθυνση www.tlplanet.com που τη βρίσκεις εύκολα ρε αδερφέ και όλως τυχαίως τώρα κάνει το γύρο του κόσμου.

Τέλος πάντων, δεν ξέρω σε ποιούς απευθύνεται αυτό, αλλά γιατί το γράφετε εδώ;; Τι θα πει οι κάτοχοι να το κοιτάξουν; Δηλαδή τι να κάνουν; Να στείλουν το πλαίσιο για έλεγχο; Εκτός από το να τους γαμάτε την ψυχολογία τι άλλο πετυχαίνετε με τέτοια ποστ; Μήπως προτείνετε να μην αγοράζει ο κόσμος suzuki....;

Να πω ακόμα ότι στα motogp οι μηχανές ζυγίζουν λιγότερο από 150 κιλά και η ιπποδύναμη τους ξεπερνάει τους 270 ίππους. Μήπως θα έπρεπε να κόβουν κάθε μέρα πλαίσιο ή δεν έχουν οι εταιρίες αυτές την τεχνολογία να μειώνουν το βάρος χωρίς να κόβουν πλαίσια στην ευθεία;

ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΘΑΝΕ...
και βλεπω και το ποστ..με τη γνωμη.....παρε το 600 το ρρ που γαμει λεμε ...:rotflmao: και τον φιλο με το σουζουκι..που ειναι αναμεσα σε κ5 ..1000 αρι...και το vtr...΄΄Η to vfr...

ΚΑΙ ΠΑΩ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΕΡΚΙΔΑ!

ειπα και εγω θα πουνε τιποτα σοβαρο...για το μηχανακι...
ΣΥΓΝΩΜΗ μια ερώτηση τωρα...
το ιδιο πλαισιο δεν εχει και στα sbk...η σουζούκι???
τεσπα...ναι μαπα τα σουζουκι και παμε να παρουμε τιποτα αλλο απο καμια σοβαρή κατασκευαστρια..

τι πες τωρα παλι!
εχουνε λεει προβλημα στο πλαισιο...σπαει αν τρακάρεις με harley!
οποτε το μονο που πρεπει να προσέχουνε οι κατοχοί τους..ειναι να ...

μην συναντήσουνε κανα χαρλει!

:hypnotize

adam_tsouk
04/07/2005, 15:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
[B]Για να μην λέμε πολλά.....

Προτείνω να βρούμε έναν κάτοχο ενός Κ5 και να κάνει το τεστ...

δωστε το μου για δεκα λεπτα στην Ακαδημιας ....
θα σας πω ολη την αληθεια..:smokin:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

alex14
04/07/2005, 15:59
Και εγω συμφωνω με Θανος και DukasII.
Επισης αυτο που εγραψα πριν για παθητικη ασφαλεια ηταν πλακα.
Αυτο ομως περι ανταγωνισμου δεν το εγραψα για πλακα και ειναι πολυ πιθανον η ολη ιστορια να εχει σκοπο να θαψει το suzuki που τους εχει παρει τα σωβρακα.

Εαν δεν βγει επισημη ανακοινωση δεν πιστευω τιποτα.

:beer:

Lupo
04/07/2005, 16:05
Ποιός είμαι??? :confused:

:confused: Ποιός είμαι??? :confused:

Ποιός είμαι???
Ποιός είμαι???
:confused: :confused: :confused:

ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΣΕΝΤΕΡ-ΜΠΑΚ, ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΝΩ ΤΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ!!!!

Για όποιον δεν γνωρίζει... Χάρρυ-Κλυνν

Σε πόσο κόπο μπαίνουν δηλαδή κάποια άτομα για να μας παρασύρουν μακρυά από την αλήθεια, τελικά!!!
Διαταραχή προσωπικότητας θα πάθουμε!

hornet
04/07/2005, 16:07
εγω βλεπω κατι αλλο...!!
Οτι μαλλον ολοι οι κατασκευαστες για χαρην επιδοσεων και μειωσης βαρους κλπ εχουν θυσιασει καποια πραγματα....και θα προβληματιζομουνα περισσοτερο απο το να κοιταω μονομερως σε ενα μοντελο!!!!!!

pepenaxos1
04/07/2005, 16:41
Fuckin' Japs! Η θα τα κανουν καλα η θα κανουν λαλακιες!:eyepop:

kostom
04/07/2005, 18:52
Δηλαδή επειδή ο ένας τράκαρε και ο άλλος όντως
είχε ελλατωματικό πλαίσιο το οποίο κόπηκε στην
κόλληση πάει να πεί ότι η SUZUKI έγινε εταιρία
του κώλου.. Για μαζευτείτε και μην λέτε τόσες μαλακίες
γιατί διαβάζουν και παιδιά τα οποία δεν ξέρουν
εκτός άν απευθήνεστε μόνο σε αυτά....

Πέρισυ το καλοκαίρι που η KAWASAKI έκανε ανάκληση
σε όλα τα ZX-10 στον κόσμο δεν είδα κανέναν να
βγαίνει και να λέει κάτι για την εταιρία...

Και όσο για το τρακάρισμα, μιά μοτοσυκλέτα μπορεί να
πέσει από το στάντ και να στρεβλώσει έτσι το πλαίσιο
που να μήν έρχετε ούτε με καλίμπρα....

Γι' αυτό από την στιγμή που η SUZUKI δεν έχει βγάλει
επίσημη ανακοίνωση και δεν έχει γίνει καμμιά ανάκληση
μην μιλάτε καθόλου γιατί σίγουρα οι τεχνικοί και
μηχανικοί τις οποιαδήποτε εταιρείας σίγουρα μα σίγουρα
ξέρουν ενώ όλοι σας έχετε ακόμα μαύρα μεσάνυχτα
Ακόμα και εγώ.....

Και δεν είναι λίγο τυχαίο που η όλη κατάσταση
ξεκίνησε και πάλι από την Αμερική και όχι από
την Ευρώπη????
Ακριβώς όπως είχε γίνει και το 1997 με την
παρουσίαση του TL 1000 S σε ίδια χρονική στιγμη
με το VTR 1000 Firestorm.
Ακραίο και μαλακία αυτό που λέω αλλά ίσως και να χρίζει
λίγη σκέψη...

18821

kostom
04/07/2005, 19:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostom

Πέρισυ το καλοκαίρι που η KAWASAKI έκανε ανάκληση
σε όλα τα ZX-10 στον κόσμο δεν είδα κανέναν να
βγαίνει και να λέει κάτι για την εταιρία...

Κάτι ξέχασα...
Η αιτία ανάκλησεις για όσους δεν θυμούνται
ήταν η αντικατάσταση της μπροστινής ζάντας
λόγω ελλατώματος κατά την χύτευση

kostom
04/07/2005, 20:11
και συνεχίζω

http://motorcycles.about.com/od/maintainamotorcycle/a/motorecalls006.htm

http://motorcycles.about.com/library/recalls/blmotorecalls007a.htm

http://motorcycles.about.com/library/recalls/blmotorecalls064d.htm

http://motorcycles.about.com/b/a/143251.htm

Και μπορώ να σας βάζω links για ανακλήσεις από το πιο
ασήμαντο μέχρι το πιο σοβαρό κομμάτι της μοτοσυκλέτας
της οποιαδήποτε εταιρείας....
Αυτό δεν κάνει την κάθε εταιρεία σκάρτη ή ανεύθυνη ή
και ακόμα να βάζει τις επιδόσεις πάνω από την ασφάλεια,
έστω στοιχειώδη, του αναβάτη. Γι' αυτό αφήστε τις
παπ%$#γίες. Άν βγεί επίσημη ανακοίνωση τότε τα πράγματα
αλλάζουν. Και πιστέψτε με ότι άν υπάρχει πρόβλημα
σίγουρα θα γίνει ανάκληση και όχι μόνο σύσταση προσοχής.

18844

SvsGreek
04/07/2005, 20:25
Κ τωρα πρεπει να πιστεψω οτι αυτος πηγαινε με 60???

Ε πως....ενω στα SBK πεφτουν με λιγοτερα,
η' μηπως εχουν αλλα πλαισια?

Θυμαμαι τις φημες οταν ειχε πρωτο βγει το R1, ελεγαν οτι ηταν ΠΟΛΥΥΥ νευρικο και δεν καθοταν ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ....

Ενα ξερω, οτι δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.

Αν υπαρχει οποιοδηποτε προβλημα τοτε θα υπαρξει ανακληση. Καμια εταιρια δεν θελει να γινει ρομπα και να χασει εκατομυρια υποψηφιους πελατες.

Εγω παντως στα 2.100 χμ δεν εχω κανενα προβλημα και ΜΟΝΟ γουστα βγαζω.

nimbus
04/07/2005, 20:37
AYTO TΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΤΥΧΙΑΣ Ή ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΤΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΑΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ...:nono:

kostom
04/07/2005, 23:02
Φυσικά δεν είναι κάτι το οποίο πρέπει να περάσει στα
"ψιλά" αλλά είναι νωρίς ακόμα, ακόμα και για τους
ξερόλες εδώ μέσα, να βγάλουν την καταδικαστική
απόφαση...
Άκου εκεί...
Και τα δύο πλαίσια που είναι στις φωτογραφίες είναι
δύο εντελώς διαφορετικά κοψίματα. Το ένα από την
τράκα είναι σε ατόφιο κομμάτι ενώ το άλλο είναι
ακριβώς στις κολλήσεις. Το πρώτο κατά 99,99% είναι
κατασκευαστική αστοχία αλλά παιδιά επιτρέψτε μου
να πώ ότι το δεύτερο είναι καθαρά από την τράκα...
Ρε σεις, τόσο έυκολα λυγίζουν upside down συστήματα???
Λές και ήταν καλαμάκια από Ζετάκια 50cc
ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ?

18868

makaronachis
04/07/2005, 23:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
AYTO TΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΤΥΧΙΑΣ Ή ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΤΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΑΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ...:nono:
Συμφωνώ.Επίσης με τον ανάποδο τρόπο μπορεί να διαφημιστεί κάτι από τους άσχετους και οι αδαείς να το πιστέψουν,βλέπε Honda.

kostom
04/07/2005, 23:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από SvsGreek

Ε πως....ενω στα SBK πεφτουν με λιγοτερα,
η' μηπως εχουν αλλα πλαισια?

EEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Στα SBK έχουν κάτι τις διαφορετικά πλαίσια και
γενικότερα διαφορετικά μηχανάκια... Το μόνο ίδιο
με αυτά τις παραγωγής είναι μόνο ότι μοιάζουν
οπτικά.....
Τώρα όμως όσον αφορά την κατηγορία Stock sport
είναι σχεδόν μηχανάκια παραγωγής με πολύ λίγες
μετατροπές και εκεί δεν έχει ακουστεί κιχ για τα Gsx-r
1000 που οι τούμπες είναι με +120 χλμ άρα με
+75 mph...

18869

gtsiros
05/07/2005, 15:26
Τα καλάμια της χάρλευ είναι τόσο στραβωμένα και με τέτοιο τρόπο που δε μπορεί να προκλήθηκε από στούκα με το άλλο μηχανάκι.

Αν το suzuki κοπάναγε την άλλη μηχανή στο μπροστά μέρος, της HD δε θα στράβωνε το πηρούνι, αλλά θα έφευγε ολόκληρη η μηχανή από τη θέση της.

karelis
05/07/2005, 15:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
http://www.tlplanet.com/forums/showthread.php?threadid=48595&perpage=20&pagenumber=1

ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΞΕΝΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΝΤΕRFACE ΜΕ ΤΟ MOTO.GR ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΝΑΒΑΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΡΑΚΑΡΕ ΜΕ 40MPH ΔΗΛΑΔΗ ΟΧΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΗΜΙΑ.

ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΟΠΗΚΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΒΑΛΑΜΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ K5.
ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΕ 170hp ME ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΣΙΓΑΡΟΧΑΡΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Η SUZUKI 165kg ΒΑΡΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ-ΑΝΑΒΑΤΩΝ ΤΗΣ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΔΗΛΑΔΗ ,ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΙΜΙΣΗ ΤΗΝ SUZUKI, ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ.

ΤΟ ΠΟΣΤ ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΑ SUZUKI ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΕΔΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟΣ , ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ SUZUKI GSXR 1000 K5 ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΛΙΓΟ, ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΚΛΗΣΕΩΝ Ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ :confused:

ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΤΑ SUZUKI ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΕΓΩ ΣΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΓΡΑΦΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΣΑΣ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ!!!!!!

Κ.:smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin:

alex14
05/07/2005, 15:53
Ρε Kareli κατι πηρε το αυτι μου οτι εκοψες σκελετο σε μια Αγγλιδα τουριστρια. Ειναι αληθεια ?
Με το μαλακο ρε παιδι μου.

:rotflmao:

:ninja: :uplate: :hypnotize :sun: :alien: :D

Tigas
05/07/2005, 16:25
ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΣΠΑΣΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ GSX-R 1000K5 ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΟΔΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΣΚΟΠΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΜΗΣΩ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΑΚΙ.

ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΠΟΣΤ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ SUZUKI
ΑΠΟ ΕΔΩ ΘΙΧΤΗΚΑΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΟ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΥΠΑΘΕΙΑ.

ΤΩΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΤΙΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΤΟΥΣ ,ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΣΤ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ(ΝΑ ΔΥΣΦΙΜΙΣΕΙ ΤΗΝ SUZUKI) ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΕΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ :D , ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΤΙΣ ΒΡΗΣΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΔΙΑΨΕΥΣΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.

Tigas
05/07/2005, 16:46
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ,ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ Η ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΟΥΣΟΥΡΙ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΑΝΕΤΕ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΡΚΑ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΚΤΙΜΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ.

alex14
05/07/2005, 17:02
Φιλε Σταυρο. Καλα εκανες και εγραψες για το συμβαν και αυτο ειναι το σωστο. Οτι ακουμε / διαβαζουμε να το μοιραζομαστε και με αλλους. Μια οικογενεια / ομαδα ειμαστε με κοινο ενδιαφερον - τις μηχανες.
Τα συμπερασματα ομως καλο θα ηταν να βγαινουν απο τους αρμοδιους οι οποιοι σιγουρα δεν ειμαστε εμεις.

Πριν λιγο καιρο εβαλα ενα ποστ σχετικα με καποιες ανακλησεις ( επισημες, απο το site της Ευρωπαικης ενωσης) και υπηρχαν πολλα μοντελα της Honda με προβλημα στην πισω τρομπα φρενου. Εαν θυμαμαι καλα εχανε ξαφνικα τα υγρα. Αυτο δεν ειναι επικινδυνο ?
Σε μια στροφη με πολλα χλμ πας να διορθωσεις με το πισω, διαπιστωνεις οτι το φρενο παπαλα και φευγεις στον γκρεμο.
Εχασες την εμπιστοσυνη σου στην Honda ? Εγω παντος οχι.

Φιλικα.

:beer:

gtsiros
05/07/2005, 17:05
Το CB500 δεν έχει κουσούρια.

υπάρχουν οι εξαιρέσεις :p

Tigas
05/07/2005, 17:14
AN ΔΩ ΟΤΙ Η HONDA ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ HONDA ΒΓΑΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΡΟΤΙΜΙΣΩ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΛΗΜΑΤΑ ΕΓΩ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΑ ΠΕΙΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ TO CBR ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ.

ΣΤΑ ΠΟΣΤ ΜΕ ΤΑ CBR ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΓΙΑ CBR1000RR ΜΕ ΡΑΙΣΜΕΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ.
ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΑΩ ΝΑ ΜΑΜΗΣΩ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ CBR Η ΟΤΙ ΠΑΩ ΝΑ ΔΥΣΦΙΜΙΣΩ ΤΗ HONDA.
ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΡΚΑ.
ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΕΦ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ ΗΜΑΡΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝ ΞΑΝΑ ΠΛΑΙΣΙΟ ΡΑΙΣΜΕΝΟ ΤΟ CBR ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΧΥΤΥΡΙΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ HONDA ΠΟΥ ΠΗΡΑ.

Lupo
05/07/2005, 17:16
Χαλαρώστε.
Δεν νομίζω πως κανείς μας, εδώ μέσα, θα έκανε κάτι, απλά για να ενοχοποιήσει μια συγκεκριμένη μάρκα ή μοντέλο, τουλάχιστον ως κάτι παραπάνω από πλάκα.
Και πλάκα γίνεται αρκετή για τέτοια.

Το θέμα είναι ότι κάποιοι άλλοι, έξω απ'αυτήν την παρέα, με μόνο στόχο το κέρδος, θα έγραφαν κάτι ανάλογο.

Καλά έκανε ο ΤΙΓΚΑΣ κι έγραψε το παραπάνω.
Το αν είναι αλήθεια ή όχι , μένει ν'ανακαλύψουμε. Παρόμοια , θα μπορούσαν να συμβούν και σε HONDA, YAMAHA, KAWASAKI, KTM, BMW κτλ.... κτλ...., και μάλιστα έχουν συμβεί. Συνεχίζουμε ν'αγοράζουμε το πάθος μας απ'αυτούς.
Όχι γιατί είμαστε λαλάκες, αλλά γιατί ψάξαμε, και λύσαμε το πρόβλημα.

Ίσως να είναι κίνηση μάρκετινγκ. ίσως να είναι αλήθεια.
Η SUZUKI , θα πέσει απ'τα μάτια μας, μόνο αν είναι αλήθεια, και μόνο αν το γνωρίζει, και δεν ανακαλέσει τα μηχανάκια της.
Μετά, ξεκινάμε άλλη συζήτηση.

Tigas
05/07/2005, 17:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από gtsiros
Το CB500 δεν έχει κουσούρια.

υπάρχουν οι εξαιρέσεις :p

ΗΟΝDA ΟΛΟ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:D

Tigas
05/07/2005, 17:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
Χαλαρώστε.
Δεν νομίζω πως κανείς μας, εδώ μέσα, θα έκανε κάτι, απλά για να ενοχοποιήσει μια συγκεκριμένη μάρκα ή μοντέλο, τουλάχιστον ως κάτι παραπάνω από πλάκα.
Και πλάκα γίνεται αρκετή για τέτοια.

Το θέμα είναι ότι κάποιοι άλλοι, έξω απ'αυτήν την παρέα, με μόνο στόχο το κέρδος, θα έγραφαν κάτι ανάλογο.

Καλά έκανε ο ΤΙΓΚΑΣ κι έγραψε το παραπάνω.
Το αν είναι αλήθεια ή όχι , μένει ν'ανακαλύψουμε. Παρόμοια , θα μπορούσαν να συμβούν και σε HONDA, YAMAHA, KAWASAKI, KTM, BMW κτλ.... κτλ...., και μάλιστα έχουν συμβεί. Συνεχίζουμε ν'αγοράζουμε το πάθος μας απ'αυτούς.
Όχι γιατί είμαστε λαλάκες, αλλά γιατί ψάξαμε, και λύσαμε το πρόβλημα.

Ίσως να είναι κίνηση μάρκετινγκ. ίσως να είναι αλήθεια.
Η SUZUKI , θα πέσει απ'τα μάτια μας, μόνο αν είναι αλήθεια, και μόνο αν το γνωρίζει, και δεν ανακαλέσει τα μηχανάκια της.
Μετά, ξεκινάμε άλλη συζήτηση.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ.

ΕΧΘΕΣ ΣΤΟ ΔΕΛΕΑΡ ΣΥΖΥΤΑΓΑΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ GSXR ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Η ΑΠΟΡΕΙΑ ΜΗΠΩΣ Ο ΕΝΤΟΝΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ 4 ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΑΠΩΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΥ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΙΟ ΠΟΥΣΑΡΙΣΜΕΝΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΑΣ.
ΒΓΑΛΕ ΛΙΓΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΑΠΟ ΠΛΑΙΣΙΟ-ΨΑΛΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ:mad:

Θάνος
05/07/2005, 17:34
ΟΧΙ :nono:

ΔΙΑΦΩΝΩ 100% !!!

Δεν μπορεί να γράφεται εδώ ό,τι κυκλοφορεί στο Internet χωρίς να είναι επίσημο και εξακριβωμένο!

Δεν μπορείτε να διαδίδετε ανεπιβεβαίωτες φήμες!

Διότι αν εγώ έχω το εν λόγω μηχανάκι, αφού πρώτα πάθω μία χοντρή ψυχρολουσία διαβάζοντας κάτι τέτοιο, στη συνέχεια θα ζω με το φόβο κάθε φορά που το καβαλάω μη τυχόν και κοπεί το πλαίσιο.

Και είναι 100% βέβαιο ότι τίποτα δεν μπορώ να κάνω γι'αυτό εκτός και αν το εργοστάσιο βγάλει κάποια οδηγία, οπότε η ενημέρωση θα μου έρθει επίσημα. Δεν χρειάζομαι ράδιο αρβύλα...

Και όλα αυτά μπορεί να έχουν ξεκινήσει από κάποιο γεγονός που κάλλιστα μπορεί να είναι και στημένο!

Ειδικά το τελευταίο περιστατικό δείχνει τόσο γελοίο που εύκολα θα το πίστευα αν μου έλεγαν ότι κάποιοι έκοψαν ένα μηχανάκι και το έστησαν στο βουνό για φωτογράφιση...

Και δεν τραβάω κανένα ζόρι με τη suzuki... πριν από αυτή είχα yamaha και μετά ποιος ξέρει τι...

gollum
05/07/2005, 17:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από karelis
ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΤΑ SUZUKI ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΕΓΩ ΣΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΓΡΑΦΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΣΑΣ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ!!!!!!

Κ.:smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin:

Τουλαχιστον η Suzuki δεν βγαζει κλαρινα!

Yamaha YCL450 Bb Clarinet
:rotflmao: :rotflmao: :wave2: :rotflmao: :rotflmao:

18936

Tigas
05/07/2005, 17:44
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ, ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗ ΡΗΜΑΔΑ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ

alex14
05/07/2005, 17:45
Τα βρηκα και τα επαναφερω.

http://europa.eu.int/comm/dgs/healt...ex.cfm?rx_id=16

http://europa.eu.int/comm/dgs/healt...ex.cfm?rx_id=17

Οταν δουμε το k5 στην λιστα τοτε το συζηταμε το θεμα σε αλλες βασεις.

Tigas
05/07/2005, 17:48
Τα βρηκα και τα επαναφερω.

http://europa.eu.int/comm/dgs/healt...ex.cfm?rx_id=16

http://europa.eu.int/comm/dgs/healt...ex.cfm?rx_id=17

ERROR ERROR ERROR ERROR ERROR ERROR ERROR ERROR ERROR:cool:

sniper
05/07/2005, 17:51
......

Αν τις φτιάχνει η suzuki λέτε να κοπούν κι αυτές οι βάσεις :lol:

Μακάρι πάντως να είναι ανυπόστατα τα όσα δημοσιεύονται.....

:smokin:

Tigas
05/07/2005, 17:56
Αν τις φτιάχνει η suzuki λέτε να κοπούν κι αυτές οι βάσεις :lol:

Μακάρι πάντως να είναι ανυπόστατα τα όσα δημοσιεύονται.....

:smokin:

ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΙΘΑΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΒΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΣΕ K5 ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ:lol: :lol:

Lupo
05/07/2005, 17:56

ΔΙΑΦΩΝΩ 100% !!!

Δεν μπορεί να γράφεται εδώ ό,τι κυκλοφορεί στο Internet χωρίς να είναι επίσημο και εξακριβωμένο!

Διότι αν εγώ έχω το εν λόγω μηχανάκι, αφού πρώτα πάθω μία χοντρή ψυχρολουσία διαβάζοντας κάτι τέτοιο, στη συνέχεια θα ζω με το φόβο κάθε φορά που το καβαλάω μη τυχόν και κοπεί το πλαίσιο.

Και είναι 100% βέβαιο ότι τίποτα δεν μπορώ να κάνω γι'αυτό εκτός και αν το εργοστάσιο βγάλει κάποια οδηγία, οπότε η ενημέρωση θα μου έρθει επίσημα. Δεν χρειάζομαι ράδιο αρβύλα...

Και όλα αυτά μπορεί να έχουν ξεκινήσει από κάποιο γεγονός που κάλλιστα μπορεί να είναι και στημένο!

Ειδικά το τελευταίο περιστατικό δείχνει τόσο γελοίο που εύκολα θα το πίστευα αν μου έλεγαν ότι κάποιοι έκοψαν ένα μηχανάκι και το έστησαν στο βουνό για φωτογράφιση...

Και δεν τραβάω κανένα ζόρι με τη suzuki... πριν από αυτή είχα yamaha και μετά ποιος ξέρει τι...

Δεν πιστεύω ότι έβαλε αυτό το ποστ, για να διαδώσει κάποια φήμη όπως λες, αλλά δεν θα μιλήσω εγώ για πάρτη του.
Η εντύπωση όμως που μου έδωσε ήταν ότι , βρήκε κάτι στο νετ, που αν είναι αλήθεια, θα έπρεπε να προβληματίσει πολύ κόσμο, και θέλησε να επιβεβαιώσει το πόσο αληθές είναι , σε μία συζήτηση με τους άμεσα ενδιαφερόμενους και παράλληλα φίλους του.

Καταλαβαίνω την θέση σου, όταν καβαλάς ένα μηχανάκι που είναι το αντικείμενο μίας τέτοιας συζήτησης, αλλά νομίζω ότι έγινε για να βρούμε την άκρη.
Άλλωστε, όλοι μας, περνάμε κάποιες ώρες μέσα στο νετ, και ίσως κάπου να το βλέπαμε. Καλύετρα δεν είναι να το δείς εδώ μέσα, και να το συζητήσεις με κάποιους που νοιάζοντε?
Ή μήπως η Suzukohondokawasoyamaaho....εταιρεία, πιστεύεις ότι νοιάζεται περισσότερο για μάς απ'ότι εμείς μεταξύ μας?
Αν την συμφέρει θα ανακαλέσει τα μηχανάκια, αν όχι θα κάνει τουμπεκί.

Για την ιστορία....
Δεν υποστηρίζω τίποτ' άλλο, παρά μόνο λέω πως κατάλαβα την έννοια του πρώτου ποστ
Είμαι ακόμα ερωτευμένος με το Suzuki GSXR 1000 K5.
Δεν είμαι κολλημένος με τις μάρκες.
Πιστεύω ότι το δημοσίευμα που έβαλε ο ΤΙΓΚΑΣ εδώ, είναι κόλπο κάποιας άλλης εταιρείας, για να κατηγορήσει και να μειώσει τις πωλήσεις του GSXR 1000 K5, αλλά καλά έκανε και το έβαλε, απλά και μόνο να ψαχτούμε.
Καταλαβαίνω την δύσκολη θέση σου, επειδή καβαλάς το συγκεκριμένο μηχανάκι, αλλά προτιμώ να λάμψει η αλήθεια.

:smilea: :beer: :beer: :beer:

18948

Lupo
05/07/2005, 18:01
γαμώτ...γαμώτ...γαμώτ....

Μέχρι να γράψω όοολο το παραπάνω κατεβατό, γράψατε εσείς άλλα 10 ποστς και αλλάξατε όλα τα δεδομένα!

τσάμπα το γράψιμο!
:lol: :lol: :lol:

18954

alex14
05/07/2005, 18:01
Τωρα ?

http://europa.eu.int/comm/dgs/health_consumer/dyna/rapex/create_rapex.cfm?rx_id=16

http://europa.eu.int/comm/dgs/health_consumer/dyna/rapex/create_rapex.cfm?rx_id=17

free rider
05/07/2005, 18:04
ειναι πολύ περίεργη ιστορία...

ας ελπίσουμε να μην βγεί κατασκευαστικο σε παρτίδες...
αλλα 40 μιλια???
ειναι πολύ λιγο...
:confused: :confused: :confused:

Θάνος
05/07/2005, 18:55
Καταλαβαίνω την δύσκολη θέση σου, επειδή καβαλάς το συγκεκριμένο μηχανάκι, αλλά προτιμώ να λάμψει η αλήθεια.

Μα δεν καβαλάω το συγκεκριμένο μηχανάκι...

Το 750 έχω όχι το 1000...

Θάνος
05/07/2005, 19:03
Τέλος πάντων αν κάποιος νομίζει ότι έχει αξιόλογα στοιχεία για ένα τόσο σοβαρό θέμα, ας τα στείλει με ένα mail απευθείας στη suzuki. Όλα τα υπόλοιπα περισσότερο βλάπτουν παρά εξυπηρετούν.

Εντέλει εγώ τη γνώμη μου την είπα. Κάντε ό,τι νομίζετε... Από τη στιγμή που δεν θίγομαι άμεσα δεν βλέπω το λόγο να το συνεχίζω.

Tigas
05/07/2005, 19:06
ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΠΟΣΤ Ο LUPO ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ ΠΟΣΤ.

ΕΦΟΣΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ Κ5 ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΝΟΙΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΤΟ ΞΕΝΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ SUZUKI, ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 100% ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

idi
05/07/2005, 19:12
Τωρα ?

http://europa.eu.int/comm/dgs/health_consumer/dyna/rapex/create_rapex.cfm?rx_id=16

http://europa.eu.int/comm/dgs/health_consumer/dyna/rapex/create_rapex.cfm?rx_id=17

“XL 1000V”
“VFR 800”
“CB 1000SF1”
“ST 1300”
“Goldwing”
“GL 1800 Goldwing”
“CBR1100XX”

Risk of injury. A defective frame welding can cause, under certain circumstances, the collapse of the rear part of the motorbike. Voluntary recall from consumers and corrective actions. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Lupo
05/07/2005, 19:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
..............

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Και αυτός........................... το βιολί του!!!!!!!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

18975

idi
05/07/2005, 19:22
Και αυτός........................... το βιολί του!!!!!!!!!!!!

μ'αρεσει οι "αντιπαλοι" να πεφτουν μονοι τους στις παγιδες που οι ιδιοι ανοιγουν

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

idi
05/07/2005, 19:25
τεσπα το θεμα ειναι οτι ΔΕ πιστεύω οτι σπανε ετσι ευκολα τα πλαίσια...

το κυριότερο ειναι ανθρώποι να μη κινδυνεύουν απο μηχανολογικές αστοχίες

και αυτο που αιωρείται στον αερα σαν αμφισβήτηση κολοσσών εταιρειών σαν "αναξιόπιστες" μου ακούγεται αστείο

Lupo
05/07/2005, 19:32
τεσπα το θεμα ειναι οτι ΔΕ πιστεύω οτι σπανε ετσι ευκολα τα πλαίσια...

το κυριότερο ειναι ανθρώποι να μη κινδυνεύουν απο μηχανολογικές αστοχίες

και αυτο που αιωρείται στον αερα σαν αμφισβήτηση κολοσσών εταιρειών σαν "αναξιόπιστες" μου ακούγεται αστείο

Συμφωνώ...... σχεδόν.
Το μόνο μου πρόβλημα είναι, ότι.... όταν έχουν υπάρξει στο παρελθόν , λάθη σε κατασκευή αεροσκαφών, λάθη σε κολλοσούς αυτοκινητοβιομηχανίες, ακόμα και εκρήξεις διαστημοπλοίων από λάθη,
σημαίνει ότι καλό είναι να ελέγχεις τα πάντα, όσο μπορείς , ας είναι ένα από τα μεγαλύτερα και καλύτερα εργοστάσια παραγωγής μοτοσυκλετών, και ας δίνουν μεγάλο βάρος στην τεχνογνωσία και την ασφάλεια.

Αυτά!

Θάνος
05/07/2005, 20:19
ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΠΟΣΤ Ο LUPO ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ ΠΟΣΤ.

ΕΦΟΣΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ Κ5 ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΝΟΙΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΤΟ ΞΕΝΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ SUZUKI, ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 100% ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Σε ό,τι με αφορά η συζήτηση και ήρεμη και καθαρή είναι. Απλά διαφωνούμε... να βάλω γελαστές φατσούλες για να δώσω κέφι;

Από εκεί και πέρα... δεν ξέρω αν κατάλαβα ή όχι γιατί μπήκε το ποστ. Διαφωνώ όμως με το ότι μπήκε για τον οποιοδήποτε λόγο...

Θα συμφωνούσα αν το έστελνες με mail στη suzuki και στη συνέχεια μας ενημέρωνες για την εξέλιξη.

Πόσο πιο απλά να το θέσω;

kostom
06/07/2005, 00:54
Λοιπόν,
επειδή μάλλον το παρατραβήξαμε και πιο πολύ εγώ
το κακό δεν ήταν ότι έγινε αναφορά για το πλαίσιο
και για το άν είναι ελλατωματική η παρτίδα ή το
συγκεκριμένο ή όλη η γραμμή παραγωγής.....
Τα πήρα γιατί από εκεί που την μία λέμε "πω πω ρε
π#$@στη μου τη θηρίο έβγαλε η SUZUKI και τι όμορφο,
ελαφρύ κλπ κλπ, ξαφνικά από την άλλη όπως έθεσε
πολύ εύγλωττα ο Σταύρος, έγινε και η SUZUKI εταιρεία
του κώλου. Δεν συμφώνησα με αυτήν την άποψη και
να πώ την αλήθεια, τσαντίστηκα γιατί ξαφνικά από δύο,
άν όχι ένα ατυχές συμβάν, βγήκε ξαφνικά ετυμηγορία
ότι η SUZUKI ξεφτιλίστηκε κλπ κλπ....
Δέν το συνεχίζουμε το θέμα σε αυτόν τον τόνο και sorry
άν αυτά που έγραψα παρεξηγήθηκαν, ε Σταύρο?

Όποιος έχει στην κατοχή του Gsx-r 1000 Κ5 μπορεί στο
tech_moto@suzuki.gr να ζητήσει πληροφορίες επί του
θέματος αλλά παρ' όλα αυτά η Ελληνική SUZUKI δεν
εχει καν γνώση επί του θέματος...

Ελπίζω όλα καλά

18983

Tigas
06/07/2005, 01:15
μ'αρεσει οι "αντιπαλοι" να πεφτουν μονοι τους στις παγιδες που οι ιδιοι ανοιγουν

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΒΡΕ DIDI ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΤΙΔΑ ΑΠΟ ΣΩΛΗΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΣΩ ΦΡΕΝΑ, ΕΧΕΙ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΓΙΑ 4-5 ΜΟΝΤΕΛΑ ΗΟΝDA.

Tigas
06/07/2005, 01:23
ΘΑΝΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ GSX-R ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΟΙ, ΕΓΩ ΑΠΛΩΣ ΕΔΩΣΑ ΤΟ ΕΝΑΥΣΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΙΣΜΕΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΕ CBR ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΕΣ HONDA.

ΚΩΣΤΗ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΑ ΟΤΑΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ Η SUZUKI ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ , ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΡΕ ΓΑΜΩΤΗ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙ ''ΧΑΡΟΥΣ'' ΘΑ ΚΑΒΑΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΖΥΓΙΖΟΥΝ 160kg ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ SS ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡ ΜΑΣ, ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.............

kostom
06/07/2005, 01:33
ΚΩΣΤΗ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΑ ΟΤΑΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ Η SUZUKI ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ , ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΡΕ ΓΑΜΩΤΗ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙ ''ΧΑΡΟΥΣ'' ΘΑ ΚΑΒΑΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΖΥΓΙΖΟΥΝ 160kg ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ SS ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡ ΜΑΣ, ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.............

νο πρόμπλεμ μαν
Απλά για τον στοχασμό σου είσαι πολύ σωστός και
πάντα μου αρέσει να λέμε τα στραβά πιο πολύ μιας
εταιρείας παρά τα καλά....
Απλά αυτές οι επιθέσεις και τα συμπεράσματα δεν είναι
καθόλου ωραίακαι φυσικά δεν αντικατοπτρίζουν την
συνολική εικόνα ενός κολλοσού...
Και μην νομίζεις.. άν έκανες τέτοια επίθεση και στην
ΥAMAHA που λεέι ο λόγος, το ίδιο θα αντιδρούσα...

18984

Tigas
06/07/2005, 01:43
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ SUZUKI ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΤΛ.

ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ.

ΟΙ ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΓΑΛΟΥ ΟΜΙΛΟΥ SUZUKI-HONDA-YAMAHA ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΤΑΙ ΛΥΣΗ.

ΟΙ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΚΑΘΕ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΧΡΗΣΗ.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΣ No1 ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2000 ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΝΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΡΚΑ, ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ.
Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΕΔΩΣΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΜΙΑΣ ΒΑΛΒΙΔΑΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5-6 ΜΗΝΕΣ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΠΑΡΑΠΟΝΑ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ, ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΟΛΛΑΝΕ ΤΑ ΘΕΡΜΟΥΙΤ ΣΤΑ ΤΑΜΠΟΥΡΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΟΛΑΓΑΝΕ ΟΙ ΠΙΣΩ ΤΡΟΧΟΙ, ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΕΣ ΜΑΛ@@@@ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ.

ΣΑΝ ΕΠΙΛΟΓΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΟΥ ΠΟΣΤ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΕΣ ''ΚΟΙΜΟΝΤΑΙ'' ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ.

gtsiros
06/07/2005, 03:01

ΔΙΑΦΩΝΩ 100% !!!

ρε ό,τι και να ακούσω, αν δεν ακούσω μαζί και τις εξηγήσεις το γιατί είναι έτσι όπως τα λέει ο άλλος, δε δέχομαι τίποτα.

Όταν μιλάω με τους άλλους, θέλω πλήρεις εξηγήσεις για το τι λένε, και αντίστοιχα είμαι πρόθυμος να δώσω εξηγήσεις και αποδείξεις για αυτά που πίστεύω και σκέφτομαι.

andgeo
12/11/2005, 12:15
Λίγα λόγια θ αναφέρω για το θέμα χωρίς να είμαι ειδικός σε θέματα μηχανολογίας αλλά εχω μια σχέση με αντοχή υλικών και τα συναφή. Αρχικά το παράδειγμα που έσπασε το πλάισιο σε μοτοσυκλέτα που τρέχει σε αγώνες SBK δεν έχει να κάνει με τις συνθήκες της καθημερινότητας και τις μηχανές παραγωγής Πρόκειται για έναν διαφορετικό κόσμο όσο κι αν οι εταιρέιες λένε το αντίθετο . Τι θέλω να πω με αυτό . Ναι μεν τα πλαίσια που χρησιμοποιυούνται έιναι όμοια με των SS που αγοράζει ο καταναλωτής αλλά προτού δεθεί έχει υποστεί αρκετή επεξεργασία έιτε για να γίνει βαρύτερο έιτε ελαφρύτερο έιτε εύκαμτο έιτε άκαμπτο ανάλογα με τις συνθήκες του κάθε αγώνα . Οπότε και ειδική γραμμή έιναι αυτή που παράγει όλα αυτά τα γαϊδούρια αλλά βάλτε και τον συντελεστή επεξεργασίας που έχουν υποστεί . Σε κάθε αγώνα σχεδόν , μια μοτοσυκλέτα αυτού του επιπέδου συναγωνισμού αντικαθιστάται ,πράγμα που μας δίνει την πληροφορία ότι είναι σχεδόν άχρηστη για να εκπληρώσει τον αρχικό της στόχο ,δλδ να είναι αξιόμαχη . Στην αντικατάσταση λοιπόν όλων των εξαρτημάτων κάθε μιας τέτοιας μοτοσυκλέτας ,αυξάνεται η πιθανότητα με γεωμετρική πρόοδο μιας αστοχίας υλικού ακόμα και στις καλύτερες οικογένειες . Επίσης όλα αυτά τα εργαλέια δουλεύουν στο 80 % της σύντομης ζωής τους στα όρια ... Τι θέλω να πω με αυτό . Πάρε παράδειγμα με τους κινητήρες στην F1 . Απ' όλα τα εργοστάσια που κατασκευουν κινητήρες για την F1 , έχει ακούσει κανείς να σπάει κάποιος σε μικρό χρόνο , όχι βέβαια , αλλά στους αγώνες σπάνε σχεδόν σε κάθε αγώνα .Αυτό δε σημαίνει ότι η Mercendes δεν φτιάχνει κινητήρες παραγωγής αξιόπιστους . Οπότε το τι γίνεται με τις αγωνιστικές γραμμές παραγωγής δεν έχει σχέση με την καθημερινότητα και τον μέσο καταναλωτή που αγοράζει μια μοτοσυκλέτα.
Και τέλος για να μην χρονοτριβώ για όσους αισθάνονται άνετα με τα πλάισια που δεν έχουν δημιουργήσει προβλήματα στο παρελθόν , θα πω ... Όλα καλά και η ασφάλεια και το κράνος και το δυνατό πλαίσιο και τα crash-test και όλα τα καλούδια που μας προσφέρει η επιστήμη και η τεχνολογία ,αλλά δε θα πρέπει να ξεφεύγουμε και από τις θεμελιώδεις αρχές μας ... δλδ τα κτήνη των 160+ ίππων έχουν την δυνατότητα να μας μεταφέρουν με 250+ άνετα , ακόμα και με 300+ θα έλεγα . Όλα τα παραπάνω τεχνολογικά βοηθήματα και μετρήσεις πραγματοποιούνται σε ελεγχόμενο περιβάλλον και με μοντέλα (κούκλες , μπούκλες κλπ) και όχι με ανθρώπους σε ελληνικούς δρόμους . Και η δική μου (φαντάζομαι όλων λίγο ή πολύ ) λέει ότι στον δρόμο φίλε μου , αν την κολλήσεις (χτύπα ξύλο) με 150+ εννοώ κρούση ή αν φύγεις από καθημερινό δρόμο ,σε στροφή με τα ίδια χιλιόμετρα ,είναι δύσκολο να την βγάλεις ακέραιος . Βλέπουμε στο MOTOGP και φεύγουν στις στροφές με 160 και πέφτουν μέσα στις αμμοπαγίδες και δεν κουνιέται φύλλο , αλλά σε δρόμο αν θα φύγεις σε στροφή ,το πιο πιθανό είναι να πέσεις σε κανένα γκρεμό ή στην καλύτερη (χειρότερη;) να τρακάρεις στις μπαριέρες , πράγμα που δεν συνιστώ και δεν εύχομαι ούτε στον χειρότερο εχθρό μου . Από την άλλη στις ευθείες με περνάνε κάποιοι με 200+ , πολλά πάρα πολλά ,γιατί απλά ούτε στην ευθεία δεν είσαι ασφαλής και οι αιτίες είναι πολλές , από μια γάτα που έφυγε μέχρι την τρελή άσχετη που οδηγεί μπροστά και αλλάζει λουρίδα σαν τα ταμπόν . Και με 200+ μια μοτοσυκλέτα απογειώνεται σε κάθε εξωτερική δύναμη . Οπότε όλα τα παραπάνω για τα πλαίσια έχουν αξία μόνο σε ταχύτητες που ελέγχονται όλες οι παράμετροι οδήγησης και όχι για μια βολίδα που πλησιάζει τα 300 . Αν κάνει κανείς τον κόπο να διαβάσει τις ευθύνες που ρισκάρει κάθε εταιρία απέχουν παρασάγκας από την χρήση της μοτοσυκλέτας στα όρια . Τα λέει εμμέσως στην εγγύηση που παρέχει το κάθε εργοστάσιο . Αυτά είναι ολίγα που μου έρχονται στο μυαλό σε σχέση με την ασφάλεια μιας μοτοσυκλέτας .Σημασία για τον χρήστη θα πρέπει να έχει η ασφάλεια του ,που δυστυχώς είναι μοναδικό προνόμιο του ίδιου και όχι στο κάθε πλαίσιο ,φρένα , λάστιχα κλπ .

Και μια σημείωση , ο προβληματισμός του CBR για το μέλλον έχει βάση όταν παρατηρείται λόγω ανταγωνισμού συνεχώς μείωση της ποιότητας κατασκευής προς τέρψιν της οδηγικής ολοκλήρωσης . Πριν από χρόνια κανείς δεν αγόραζε καινούργιο αυτοκίνητο με πρόγραμμα τα 5 χρόνια . Σήμερα όλοι τρέχουν να το ξεφορτωθούν μόλις κλέισει την 3ετία γιατί απλά αρχίζει να ζητάει από κάτι .

MOZART
12/11/2005, 13:11
Εμενα η μαμα μου μου ειπε να πηγαινω πανω απο 200+ για να μην με χτυπησει κανενα αυτοκινητο.Εγω θα ακουσω τη μαμα μου:bawl:

andgeo
12/11/2005, 18:04
Να μην ακούσεις τη μαμά σου . Είναι καιρός για απογαλακτισμό ...:sun: :look: