Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 78

Θέμα: Gsx-r 1000k5 ΠροσοΧη!!!

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas

Gsx-r 1000k5 ΠροσοΧη!!!

http://www.tlplanet.com/forums/showt...0&pagenumber=1

ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΞΕΝΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΝΤΕRFACE ΜΕ ΤΟ MOTO.GR ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΝΑΒΑΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΡΑΚΑΡΕ ΜΕ 40MPH ΔΗΛΑΔΗ ΟΧΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΗΜΙΑ.

ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΟΠΗΚΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΒΑΛΑΜΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ K5.
    ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΕ 170hp ME ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΣΙΓΑΡΟΧΑΡΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Η SUZUKI 165kg ΒΑΡΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ-ΑΝΑΒΑΤΩΝ ΤΗΣ.
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΔΗΛΑΔΗ ,ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΙΜΙΣΗ ΤΗΝ SUZUKI, ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ.

ΤΟ ΠΟΣΤ ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΑ SUZUKI ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΕΔΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟΣ , ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ SUZUKI GSXR 1000 K5 ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΛΙΓΟ, ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΚΛΗΣΕΩΝ Ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αυτό εδώ είναι κάπως καλύτερο....

Πλαίσια από πηλό

Τι να πει κανείς........
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Αυτό εδώ είναι κάπως καλύτερο....

Πλαίσια από πηλό
    Τι να πει κανείς........
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ Η SUZUKI ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ Κ@@@@
    ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΚΑΒΑΛΗΣΟΥΝ ΤΑ GSXR ΓΙΑΤΙ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝΕ, ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ.
    ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΛΕΜΕ
    ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Η SUZUKI

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	t_down.gif 
Προβολές:	834 
Μέγεθος:	134 Bytes 
ID:	18782

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    :hypnotize

.
    Oπως δειχνουν οι photo το χτυπημα ηταν δυνατο εφοσον το μπροστινο "αρπαξε¨καλα.
    Σε καμμια περιπτωση ομως δεν δικαιλογειται το σπασιμο και μαλιστα σε δυο σημεια (!) εφοσον σε αυτες τις περιπτωσεις θα επρεπε να παρει λιγο -ΙΣΩΣ- και να ραγισει αλλα οχι να σπασει.....

Εμενα μου φαινεται σεναριο για πιθανο ελατωματικο πλαισιο γιατι δεν μπορω να πιστεψω οτι εαν οποιοδηποτε Κ5 εχει τετοια πτωση θα παει για παλιοσιδερα!!

Παντως οι κατοχοι καλο θα ειναι να το ψαξουν καλυτερα......

ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ Το avatar του/της kawasaki ZX-12
    Tι να πω ρε παιδια και μου αρεσε πολυ το κ5!!να διαλυεται τοσο ευκολα?απ την αλλη ομως βλεπουμε οτι καθε χρονο οι εταιριες αφαιρουν καποια κιλα για να γινουν πιο ανταγωνιστικες ,ε!απο που νομιζεται οτι αφαιρουνται?απο πλαισιο και ζαντες και καποια αλλα σημεια.ειναι λογικο να υπαρχουν αυτες οι ζημιες αλλα και παραλογο!!αλλαξα τελειως γνωμη για τη suzuki νομιζα οτι ηταν απ τις καλυτερες αλλα μπα!!!!!!!!

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo
    Και μόνο ότι είναι το 2ο συμβάν, με GSXR 1000 K5 , απ'όσο γνωρίζουμε, αρκεί για να μας βάλει στην πρίζα.
    Καλό είναι οι κάτοχοι τέτοιων, να ψαχτούν λίγο.

Ελπίζω να κάνω λάθος, αλλά θα πώ κι εγώ κρίμα και αίσχος , γιατί η Suzuki είναι από τις εταιρείες που εκτιμώ ιδιαίτερα, αν και δεν είμαι φανατικός υποστηρικτής καμμίας ξεχωριστά.
    5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Κανετε ολοι λαθος και η suzuki ειναι η καλυτερη εταιρια. Εχετε δει αλλο ss με τοσο καλη παθητικη ασφαλεια ? Επιτηδες το εχουν σχεδιασει ωστε να σπαει το πλαισιο και να αποροφα την δυναμη της κρουσης για να προστατευει τον αναβατη.

Περα απο την πλακα εαν πραγματι συμβαινει κατι τετοιο, ντροπη τους. Εγω κρατω ενα ερωτηματικο μεχρι να βγει επισημη ανακοινωση γιατι μπορει να παιζει και τιποτα πονηρο. (βλ. ανταγωνισμος)

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    μου ειναι λιγο δυσκολο να πιστεψω οτι η ζημια αυτη εγινε με ΜΟΝΟ 40ΧΛΜ! αν ηταν τοσο ευθραυστα τα πλαισια του κ5 δεν θα επρεπε να ειχαν σπασει και απο μια ατσαλη σουζα; και ενταξει να δεχτω οτι το πλαισιο ειναι τοσο λεπτο (μειωση βαρους) ωστε να υποστει τετοια ζημια, το πιρουνι γιατι εχει τετοια στρεβλωση απο συγκρουση 40 χλμ (πριν φρεναρει απο οτι λενε); μηπως ειναι καμια ελλατωματικη παρτιδα;οχι οτι αυτο κανει το πραγμα λιγοτερο κακο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
    Κανετε ολοι λαθος και η suzuki ειναι η καλυτερη εταιρια. Εχετε δει αλλο ss με τοσο καλη παθητικη ασφαλεια ? Επιτηδες το εχουν σχεδιασει ωστε να σπαει το πλαισιο και να αποροφα την δυναμη της κρουσης για να προστατευει τον αναβατη.

Περα απο την πλακα εαν πραγματι συμβαινει κατι τετοιο, ντροπη τους. Εγω κρατω ενα ερωτηματικο μεχρι να βγει επισημη ανακοινωση γιατι μπορει να παιζει και τιποτα πονηρο. (βλ. ανταγωνισμος)

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΝ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΕΣΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΤΛ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΕ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΦΤΙΑΧΤΟ

Banned
    αγνοήστε αυτό το μήνυμα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mtsop
    35 με 40 ΜΙΛΙΑ λέει και όχι χιλιόμετρα :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
    μου ειναι λιγο δυσκολο να πιστεψω οτι η ζημια αυτη εγινε με ΜΟΝΟ 40ΧΛΜ! αν ηταν τοσο ευθραυστα τα πλαισια του κ5 δεν θα επρεπε να ειχαν σπασει και απο μια ατσαλη σουζα; και ενταξει να δεχτω οτι το πλαισιο ειναι τοσο λεπτο (μειωση βαρους) ωστε να υποστει τετοια ζημια, το πιρουνι γιατι εχει τετοια στρεβλωση απο συγκρουση 40 χλμ (πριν φρεναρει απο οτι λενε); μηπως ειναι καμια ελλατωματικη παρτιδα;οχι οτι αυτο κανει το πραγμα λιγοτερο κακο!
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΛΑΤΩΜΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΤΙΔΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η SUZUKI ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΟΒΑΡΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΤΑΔΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΩΣ ΤΑΔΕ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟ ΠΕΛΑΤΗ-ΑΝΑΒΑΤΗ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΤΟΥ.

ΤΩΡΑ ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΟΥΖΑ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ.

ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕ ΠΛΑΙΣΙΑ ΠΟΥ ΣΠΑΓΑΝΕ ΕΙΧΕ ΚΑΙ Η YAMAHA ΜΕ ΤΑ Ζ125 ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑΖΕ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΩ ΣΤΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από mtsop
    35 με 40 ΜΙΛΙΑ λέει και όχι χιλιόμετρα :rotflmao:
    ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ, ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ 50-60km EINAI.

BEBAIA AN HTAN MEΤΩΠΙΚΗ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΜΕ ΛΙΓΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΝΟΥΝ CRASH TEST ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑ

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    ΓΑΜΩΤΟ!!!
    και ήταν το μηχανακι που μου αρεσε ποιο πολύ...
    τωρα που θέλω να ονειροπωλώ τι καλύτερο να πάρω...
    μπα πάμε για VFR ή VTR μάλλον,
    HONDA σου ρχομαι ?!? ...θα δείξει...

Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF