PDA

View Full Version : Ένα V-Strom διαφορετικό από τα άλλα..!

makis206
30/06/2010, 06:23
Η μοντίφα της μοντίφας ο μοντιφεύων μοντιφίστηκε και μοντίφιασε το μοντίφιασμα εκ'της μοντιφίασης μοντιφευόμενος!:uplate: :dizzy:

Από εδώ (http://www.streetfighterfinder.com/251/suzuki-custom-motorcycles/suzuki-v-strom-dl1000-streeetfighter-motorcycle/)!:eyepop: :a8: :a46: :a48: :a49: :a23:

202734

THEOD
30/06/2010, 06:24
:eyepop: :eyepop: :eyepop:

SVX
30/06/2010, 06:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Η μοντίφα της μοντίφας ο μοντιφεύων μοντιφίστηκε και μοντίφιασε το μοντίφιασμα εκ'της μοντιφίασης μοντιφευόμενος!:uplate: :dizzy:

Από εδώ (http://www.streetfighterfinder.com/251/suzuki-custom-motorcycles/suzuki-v-strom-dl1000-streeetfighter-motorcycle/)!:eyepop: :a8: :a46: :a48: :a49: :a23:

τραβεΣΤΡΟΜ :yuck:

giannis113
:eyepop: τι εκανε ο ανρθωπας.. πλακα πλακα μονο το πλαισιο φαινεται ιδιο.. για το υποπλαισιο δεν ειμαι σιγουρος :D

XJR_Billy
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX

:bigcry: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bawl: :bawl:

makis206
30/06/2010, 06:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX

Λιγουλάκι, ίσαμε τέσσερεις Φουστάνοι πρέπει να πέσανε πάνω του..!:lol:

The Most Custom Suzuki V-Strom on the planet!

Engine: 2004 Suzuki DL 1000 V Strom
Frame: 2004 Suzuki DL 1000 V Strom. 22 degree rake. 10 degree Swingarm angle. Custom aluminum/carbon fiber subframe
Front End: 2005 Suzuki GSX-R 750 forks, Racetec springs, 2001 GSX-R wheel and rotors
Rear End: 2002 Honda VFR swingarm, Triumph 955 cushdrive, Momo Corsa 17×7 wheel, Triumph rear caliper and bracket, Hayabusa rear shock, 900RR shock linkage.
Body Work: GSX-R front fender, Carbon fiber/aluminum tank with Suzuki fuel pump, gas cap and air box cut in, 636 Cheetah racing tail narrowed 2″ and extended. reproduced carbon fiber tailsection, custom-made carbon fiber head light fairing. Yamaha WR headlight, Triumph seat.
Electric: Suzuki DL 1000 OEM
Paint Work: Chrysler EJR Sikkens green, House of Color black base with bc2 added.
Other mods: Yamaha radiator, hand-built exhaust using Devil cans with custom-made tips, cable clutch conversion, hand-made brass knucks, carbon taillight bracket and radiator support.

:a20: :a20: :a20:

DimChios
30/06/2010, 06:35
μαλακια! :yuck:

δεν ειναι το 650!

:sad:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

makis206
30/06/2010, 06:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
μαλακια! :yuck:
δεν ειναι το 650!
:sad:

Το 650 είναι από μόνο του streetfighter ωρέ..:lol:

Cpt. Haddock
30/06/2010, 06:38
τι μαλακια εινα αυτή; :hypnotize

makis206
30/06/2010, 06:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
τι μαλακια εινα αυτή; :hypnotize

Εντάξει δεν είναι το μηχανάκι που θα σε πάει στην Αυστρία ούτε και αυτό που θα το βάλεις πάνω σου να σου κρατήσει το στήθος στητό, όπως και νά'χει άσχημο δεν το λες όμως..:D

Cpt. Haddock
30/06/2010, 06:42
[...]άσχημο δεν το λες όμως..:D

Κακάσχημο όμως, σίγουρα :sick:

el_hymador
30/06/2010, 06:45
Τι έφτιαξε ο άνθρωπος!!! :hypnotize

ΚΑΡΑ-:a19:

makis206
30/06/2010, 06:47

Θυμήσου τι υπήρχε από πίσω όμως...:D :lol:

950dim
30/06/2010, 07:04
Πολλα ψυχολογικα...παιρνεις βεστρομ 1000,το βαριεσαι,ξοδευεις μια περιουσια και το κανεις ενα αχρηστο,ασχημο κι επικινδυνο στριτφαιτερ...
Αν υπηρχε αστυνομια αισθητικης ετρωγε δις ισοβια...
Για γελια...

makis206
30/06/2010, 07:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
επικινδυνο στριτφαιτερ...

Τα περί αισθητικής δεν τα σχολιάζω, ο καθένας έχει άποψη και τουλάχιστον όσο αναφορά αυτό το κομμάτι, από μεριά μου τουλάχιστον είναι σεβαστότατη. Τι σε κάνει όμως να το λες "επικίνδυνο"; Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι είναι πιο επικίνδυνο από αυτό που ήταν πριν; Γιατί έχουμε συνέχεια την εντύπωση ότι η "μοντίφα" βγάζει πάντα κάτι χειρότερο από το ίδιο το εργοστάσιο παραγωγής;

Εντάξει, έχουν μαζέψει διάφορα πράγματα από πολλά μηχανάκια, έχουν κατασκευάσει εξαρτήματα, έχουν.. έχουν.. έχουν...

Έχουν όμως τοποτετήσει καλύτερα φρένα, αναρτήσεις, τροχούς κλπ κλπ κλπ. Αν αυτός ή η ομάδα που το κατασκεύασε ήξερε τι έκανε, γιατί να είναι επικίνδυνο;

Εννοείται φιλικά, κουβέντα κάνουμε :beer:

OldMan
30/06/2010, 07:29
Όξω μωρή αδέρφω ...!!! :smokin: :D

sapila racing
30/06/2010, 07:33
Εμένα μου αρέσει! :beer:

reinmeister
30/06/2010, 07:36
ειναι μαλακας...τοσο χαρτι και δεν εβαλε tlr Μοτερ...

makis206
30/06/2010, 07:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Όξω μωρή αδέρφω ...!!! :smokin: :D

Με τρελαίνεις όταν μου μιλάς με SIZE=4...!:blush:

TROOPER
30/06/2010, 07:54
νταξ τα πηρα τα χαπια μου :lol: :lol:

filipp0s
30/06/2010, 08:00

ενω το μαμα ειναι κουκλα...

Κι εμενα μ' αρεσει! :beer: :beer:

devil's animal
30/06/2010, 08:07
πραγματικα δεν το πιστευω οτι θα το πω αυτο....αλλα....και εμενα μου αρεσει... :blush:

DimChios
30/06/2010, 08:09
μπλα μπλα μπλα...

τι το χαλας ρε μλκ!!!

:bigcry: :bigcry: :bigcry:

vrider
30/06/2010, 08:11
Pimp my Strom!!:rotflmao:

hidefnick
30/06/2010, 09:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ειναι μαλακας...τοσο χαρτι και δεν εβαλε tlr Μοτερ...

Eχει και σε TL.... (http://www.streetfighterfinder.com/11/suzuki-custom-motorcycles/foh-cafe-racer/) και ειναι άσχημο....

(πάντως το χρυσό μοτερ - πολυ disco.....)

STOYBI
30/06/2010, 09:33

Μακη.... Το V Strom που ελεγες το πηρες τελικα...??? :evil:

:lol: :lol:

georgio
30/06/2010, 09:48
Πάντως... το βάζει και σε street μηχανάκι η Suzuki αυτό το μοτέρ... :rotflmao:

Αισθητικά θα 'λεγα μ' αρέσει.

stokos
30/06/2010, 09:52
Θα με άρεσε περισσότερο αν είχε πιο στενή πίσω ζάντα. Οι 7 ίντσες είναι πολλές.
Εξαιρώντας τις χρωματικές πινελιές στον κινητήρα, το βρίσκω όμορφο.

makis206
30/06/2010, 11:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Μακη.... Το V Strom που ελεγες το πηρες τελικα...??? :evil:
:lol: :lol:

Βλέπεις ότι το φέρνω σιγά σιγά, μην έχουμε και εγκεφαλικά στο φόρουμ...(γιατί από υποψήφιους ουουουου)!!:lol:

950dim
30/06/2010, 11:41
Τα περί αισθητικής δεν τα σχολιάζω, ο καθένας έχει άποψη και τουλάχιστον όσο αναφορά αυτό το κομμάτι, από μεριά μου τουλάχιστον είναι σεβαστότατη. Τι σε κάνει όμως να το λες "επικίνδυνο"; Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι είναι πιο επικίνδυνο από αυτό που ήταν πριν; Γιατί έχουμε συνέχεια την εντύπωση ότι η "μοντίφα" βγάζει πάντα κάτι χειρότερο από το ίδιο το εργοστάσιο παραγωγής;

Εντάξει, έχουν μαζέψει διάφορα πράγματα από πολλά μηχανάκια, έχουν κατασκευάσει εξαρτήματα, έχουν.. έχουν.. έχουν...

Έχουν όμως τοποτετήσει καλύτερα φρένα, αναρτήσεις, τροχούς κλπ κλπ κλπ. Αν αυτός ή η ομάδα που το κατασκεύασε ήξερε τι έκανε, γιατί να είναι επικίνδυνο;

Xωρις να εχω μηχαν/κες γνωσεις,εγω προσωπικα οχι απλα δε θα το εμπιστευομουν,θα το απευφεγα!!!
Παιρνεις μια μηχανη οπου το πλαισιο,ο κινητηρας,η γεωμετρια της κατευθυνονται σε ΟΝ/ΟΦ σχεδιασμο,πετας ολα τα περιφερειακα και βαζεις αναρτησεις απο busa,πηρουνια απο gsxr,διαφορα απο vfr,οτι δε βρισκεις να αλλαξεις το αφηνεις ιδιο,πετας και κανα πολυεστερικο να φαινεται οτι ¨εγινε δουλεια¨,και λες εφτιαξα ενα ασφαλες μηχανακι????
Τοτε ολες οι εταιρειες θα αλλαζαν τα μηχανικα μερη μεταξυ τους...

Γνωμη μου παντα...

Σ΄εσενα μπορει να αρεσει,:beer:
Σε μενα ομως ...:lol: μη ξεχνας οδηγω ΚΤΜ,ειμαστε περιεργη ρατσα...

jpag
30/06/2010, 11:56
αυτο θα στριβει καλητερα απο το στρωμα παντως

georgio
30/06/2010, 11:58
Θα συμφωνήσω με τον 950dim. Και το ερώτημα είναι απλό: πιστεύετε ότι θα πηγαίνει καλύτερα από ένα SV 1000 με αναρτήσεις και φρένα αντίστοιχου επιπέδου; Εγώ δε νομίζω. Γιατί ακριβώς το SV έχει μελετηθεί για συγκεκριμένο τρόπο οδήγησης, διαφορετικές κατανομές βάρους στο πλαίσιο, διαφορετικά σημεία στα οποία αναπτύσονται κραδασμοί κλπ. Αντίστοιχα δεν μπορεί να πάρεις το SV και να το κάνεις on-off.

Τραβηγμένο παράδειγμα: όλοι αυτοί που παίρνουν ένα εντούρο, του βάζουν επάνω 17άρη τροχό μπροστά και νομίζουν ότι έχουν motard... και το μηχανάκι έχει μπρουμυτίσει και ο πίσω δεν πατάει κάτω καθόλου.

950dim
30/06/2010, 12:09
All the money μετατροπη ειναι το αυτοκολλητακι 3Μ που βαζουν πισω 9 στις 10 BMW ακομη και στις 5θυρες,και τις κανουν Εμ 3...

:rotflmao:

Acacius
30/06/2010, 12:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Xωρις να εχω μηχαν/κες γνωσεις,εγω προσωπικα οχι απλα δε θα το εμπιστευομουν,θα το απευφεγα!!!
Παιρνεις μια μηχανη οπου το πλαισιο,ο κινητηρας,η γεωμετρια της κατευθυνονται σε ΟΝ/ΟΦ σχεδιασμο,πετας ολα τα περιφερειακα και βαζεις αναρτησεις απο busa,πηρουνια απο gsxr,διαφορα απο vfr,οτι δε βρισκεις να αλλαξεις το αφηνεις ιδιο,πετας και κανα πολυεστερικο να φαινεται οτι ¨εγινε δουλεια¨,και λες εφτιαξα ενα ασφαλες μηχανακι????
Τοτε ολες οι εταιρειες θα αλλαζαν τα μηχανικα μερη μεταξυ τους...

Γνωμη μου παντα...

Σ΄εσενα μπορει να αρεσει,:beer:
Σε μενα ομως ...:lol: μη ξεχνας οδηγω ΚΤΜ,ειμαστε περιεργη ρατσα...
Όλοι οι κατασκευαστές (κυρίως οι Ευρωπαίοι) χρησιμοποιούν στην ουσία τον ίδιο κινητήρα σε πολλά μοντέλα, κάνουν ίσως κάποιες μετατροπές στο πλαίσιο (δεν έχω γνώσεις για να ξέρω την έκταση) και έπειτα αλλάζουν, χαρτογραφήσεις, περιφερειακά, κουστούμια κτλ. Εδώ βέβαια μιλάμε για μάλλον απείραχτο πλαίσιο και ετερόκλητα κομμάτια, αλλά αν ξέρεις τι κάνεις στη χειρότερη θα φτιάξεις ένα μηχανάκι με περίεργη γεωμετρία. Ούτως ή άλλως σε τέτοιου είδους μετατροπές η εμφάνιση συχνά υπερισχύει των λειτουργικών παραμέτρων. Τα περισσότερα τσοπεροειδή είναι επικίνδυνα από τη στιγμή που βγαίνουν από το εργοστάσιο αλλά τα αγοράζουν.

<γκρίνια>
Με τη Suzuki έχω τσαντιστεί διότι τους V2/L2 της, κινητήρες-πασπαρτού που αρέσουν σε πολλούς, τους έβαλε σε λιγότερα μηχανάκια απ'όσα θα μπορούσε και σε κανένα με ιδιαίτερη έμπνευση. Αν ο άλλος φάει πετριά μετά και φτιάξει streetfighter ή motard ή ό,τι άλλο θa μπορούσε να είχε προσφέρει ως βάση ήδη η μαμά Suzuki, φταίει;

Gladius γ@μώ την τύχη μου.... έχεις κινητήρα, κόβεις το SV και σχεδιάζεις το πιο gay μηχανάκι που έχω δει ποτέ. Και ο χιλιάρης δεν περνάει λέει προδιαγραφές ( ή κάνω λάθος; ) όταν οι Ευρωπαίοι πουλάνε αερόψυκτα. :evil:
</γκρίνια>

domiemic65
12/07/2010, 13:23
Πέραν όλων των άλλων και ψιλοπαράλογη δεν ειναι μια τετοια μοντιφια;