View Full Version : Για κατόχους ss και hayabusa
Shaolin Monk
06/08/2010, 04:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Εχει και φθηνοτερα ρε
Ασε με τους μαλάκες μας έχουν πρηξει με τα ss και τα busa τους
Τι καταλαβαίνουν δεν μπορώ να καταλάβω
Αφού ένα Versys τα κάνει όλα...
Υπερβολικος εισαι. Εγω το πρωτο μου ταξιδακι το εκανα το 92, καλοκαιρι με ΚΜΧ. Σε χωρια της Μακεδονιας.
Μαλακες αναρτησεις, πηγαινε μια χαρα, καφετερια - βολτα κορυφαιο. Το εχω ακομη αν ενδιαφερεσαι να πουλησεις τη μαουνα και να παρεις κατι πιο πρακτικο...:beer:
manhunter
06/08/2010, 04:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Υπερβολικος εισαι. Εγω το πρωτο μου ταξιδακι το εκανα το 92, καλοκαιρι με ΚΜΧ. Σε χωρια της Μακεδονιας.
Μαλακες αναρτησεις, πηγαινε μια χαρα, καφετερια - βολτα κορυφαιο. Το εχω ακομη αν ενδιαφερεσαι να πουλησεις τη μαουνα και να παρεις κατι πιο πρακτικο...:beer:
Μπα φιλε, ευχαριστω
Και αυτό γρήγορο μου ακούγεται...
Θελει συνεση παντως γενικοτερα...εκει που νομιζεις πως την εχεις μεγαλη...σκαει ο Γκουσγκουνης!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=LTm8alJ4bFM
Καπου στο 02:00 τα πραγματα ειναι τραγικα...lipton στα 300...
Και στο 3:50 αφηνει να χαρει λιγο και τον μαζευει στα 320...
Βάζουμε δευτέρα, με κρατημένο φυσικά συμπλέκτη, κρατάμε τις στροφές 2 με 3000 κάτω απ' τον κόφτη.
Κατά την εκκίνηση ανοίγουμε το γκάζι τέρμα και ορίζουμε πόση δύναμη θα φτάσει στον πίσω τροχό απ' τον συμπλέκτη.
Αν μας σηκωθεί (σούζα) χάνουμε δέκατα γιατί είμαστε αναγκασμένοι να κόψουμε την παροχή ισχύος στον πίσω τροχό (απ τον συμπλέκτη πάντα). Το ζητούμενο πάντα είναι να δίνουμε την μέγιστη δύναμη ώστε να μη μας σηκώνεται (σούζα). Η μέγιστη δύναμη που επιτρέπουμε είναι αυτή που κάνει τον εμπρός τροχό μας να ξεκολλάει ελάχιστα ή να ακουμπάει ελάχιστα στην άσφαλτο.
Όπως καταλαβαίνεται τον πρώτο λόγο έχει ο οδηγός, ακολουθεί η γεωμετρία το βάρος και μετά η δύναμη της κάθε μηχανής. Ή όλα αυτά μαζί τέλος πάντων.
Κάτσε εσύ τώρα katath με τον φίλο σου να πιάνεται φιλοσοφικές συζητήσεις για το είδος του κουνουπιού που σας προκαλεί μεγαλύτερη φαγούρα.
Κοντρούλες του στυλ που δείχνουν τα βιντεάκια στην αρχή, είναι άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε.
Η συζήτηση που ακολούθησε το ίδιο.
Πάω να βρω γκόμενα.
Το ίδιο θα συνιστούσα να κάνουν και κάποιοι άλλοι.
:a022: :a022: :a022: :a022:
Καλημέρα guys. :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Θελει συνεση παντως γενικοτερα...εκει που νομιζεις πως την εχεις μεγαλη...σκαει ο Γκουσγκουνης!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=LTm8alJ4bFM
Καπου στο 02:00 τα πραγματα ειναι τραγικα...lipton στα 300...
Και στο 3:50 αφηνει να χαρει λιγο και τον μαζευει στα 320...
Αλλος με ΑΣΧΕΤΑ ..........
Η σύγκριση που συζητάμε είναι 1000αρια με μπούσα !!!
Δείχνεις ένα αυτοκίνητο που στοιχίζει ΠΟΣΟ ;;;:eyepop: :eyepop: :eyepop:
Με ένα μηχανάκι 11000 Ευρώ ........
Το αυτοκίνητο με 1650 βελτιώσεις ........... ενώ το μπούσα ΝΟΡΜΑΛ !!!
Θεωρείς δίκαια τη σύγκριση ;;;:confused: :confused: :confused:
Γιατί δεν βάζεις μια με τουρμπισμένο μπούσα ;;; Θα ήταν πιό δίκαιο .......
Ακόμα εδώ να πούμε ότι το μπούσα το έχουν κοντράρει με ότι κινείται !!!
Ίσως με πύραυλο να μην το έχουν βάλει ακόμα !!!:smokin: :smokin: :smokin:
Αυτό από μόνο του δείχνει ότι το μηχανάκι είναι σημείο αναφοράς, αν αυτό δεν είναι σπουδαίο τότε τι είναι ;;;
Ρε Νικόλα ........... μου το πουλάς ;;;
Θα το έχω για να κάνω αναστροφές σε μονόδρομους !!!
:lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Αλλος με ΑΣΧΕΤΑ ..........
Αλλος που ...θιχτηκε!!!
Ρε φιλε δε ειπαμε τιποτε για το ¨εργαλειο¨σου,χαλαρωσε!
Καμια συγκριση δε κανω...εξαλλου τι να συγκρινεις...οταν λες πως εχω το χαγιαμπουσα(και γεμιζει το στομα σου) μετα ντρεπεσαι να πεις πως με εσκισε ενα nissan...:rotflmao:
Τhe meaning my friend is that will always be someone faster than you!!!
:wave2:
Shaolin Monk
06/08/2010, 05:28
Ρε Νικόλα ........... μου το πουλάς ;;;
Θα το έχω για να κάνω αναστροφές σε μονόδρομους !!!
Προχθες πηρα και το RGV. Τα εκανα δυο (θελει δουλεια ομως). Αλλα ΚΜΧ δεν ειναι...:sad: Να δω τι θα διαλεξεις απο διχρονα 89- 95 απο την αποθηκη. :lol:
Joyrider
06/08/2010, 05:29
Αλλος που ...θιχτηκε!!!
Καμια συγκριση δε κανω...εξαλλου τι να συγκρινεις...οταν λες πως εχω το χαγιαμπουσα(και γεμιζει το στομα σου) μετα ντρεπεσαι να πεις πως με εσκισε ενα nissan...:rotflmao:
Ματαιοδοξία
Shaolin Monk
06/08/2010, 05:33
Αλλος που ...θιχτηκε!!!
Μπορει να μην ειναι και το πρωτο αστερι ο οδηγος του Χαγια. Η εμπειρια τους σε μοτο εκει ειναι ελαχιστη και αποκτουν μηχανες τα τελευταια χρονια.
Μονος του ειπε οτι για να παρει το Χαγια του 2000 που εφυγε μπροστα, επιασε τα 340 και καλυψε τη διαφορα.
Αληθεια, ποσα μαμα μοτορια θα βαζατε διπλα σε αυτο το DATSUN;
z_armagedon
06/08/2010, 05:38
Ρε καραμητραίοι και κοντογιώργηδες ο ανθρωπος το εγραψε ξεκαθαρα στην πορτα οπως μπαινεις στο θρεντ πανω πανω με καθαροτατα ελληνικά :
"Για κατόχους ss και hayabusa"
Τι μπαινει ο καθε κομπλεξικος και μας τα ζαλιζει???
Αλλωστε η απάντηση δώθηκε και αυτή ξεκάθαρη από συνάδελφο μοτοσυκλετιστη λιγο πιο πανω βγαλμένη από τη ζωή. Οσα δε φτάνει η κακομοίρα η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Τουλάχιστον αυτή δε ζαλίζει και τα δικά μας τα κρεμαστάρια!!!
Αντε γιατι παααααρα πολύ τράβηξε.
Αρχικά δημιουργήθηκε από TristanVogt
posa ss blepo ka8e mera mesa sthn kinisi na lionoun
Έχουμε αναλύσει σε άλλο θέμα ότι τα SS δεν κολλάνε στην κίνηση. Οι κουλοί κολλάνε :P
Αλλος που ...θιχτηκε!!!
ΔΕΝ θίχτηκα καθόλου .......... απλά λέω ότι το βίντεο που έβαλες είναι ΑΣΧΕΤΟ με το θέμα του θρεντ και η συγκεκριμένη κόντρα θα έπρεπε να γίνει (για να είναι δίκαια) με ένα ΕΠΙΣΗΣ κωλοφτιαγμένο μπούσα .........
Shaolin Monk
06/08/2010, 05:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Έχουμε αναλύσει σε άλλο θέμα ότι τα SS δεν κολλάνε στην κίνηση. Οι κουλοί κολλάνε :P
+1000
Joyrider
06/08/2010, 05:45
:beer:
ΔΕΝ θίχτηκα καθόλου .......... απλά λέω ότι το βίντεο που έβαλες είναι ΑΣΧΕΤΟ με το θέμα του θρεντ και η συγκεκριμένη κόντρα θα έπρεπε να γίνει (για να είναι δίκαια) με ένα ΕΠΙΣΗΣ κωλοφτιαγμένο μπούσα .........
Συμφωνω,δε το εβαλα για να πω ¨αργο¨ το busa,ουτε συγκρινονται τα 2 μεταξυ τους,το ενα ζυγιζει 250 κιλα και το αλλο 1,5 τονο!
Αντιπαραθεσεις δεν ειναι εδω η εστριψα λαθος???:smilea:
Μην ενοχλουμε και τους ¨κρεμασταρηδες¨...:wave2:
Joyrider
06/08/2010, 06:19
Η hayabusa είναι η γρηγορότερη μοτοσυτκλέτα στον κόσμο, ωραία? Ωραααία...
Την πήρατε για τα γκάζια της ή κ για ότι άλλο και προσωπικά δεν σας κρίνω, καλά κάνατε και πολύ θάθελα να δω για μια φορά στη ζωή μου τα 300 στο κοντέρ. Εγώ ως αλεπού δεν τα κάνω κρεμαστάρια ίσα ίσα ζηλεύω λίγο.
Από κει και πέρα εσείς οι μεγάλοι με την πείρα, που έχετε φάει τη ζωή με το κουτάλι αφήστε τους νέους που θεωρούν το busa μαούνα να κοιμούντε στην επιπολαιότητά τους. Αφού αυτοί είναι "τραγικό που ζουνε καν" (reinmeister), είναι κουλάτζες (shaolin monk)(λες κ η στριφτερότητα είναι θέμα κυβικών...), και όσοι κάνουν ανόητες συζητήσεις δεν έχουν γκόμενα:confused: (daz)...
Αφού είστε υπεράνω και δεν είστε κομπλεξικοί δεν έγινε κ τίποτα αν σας περάσει κανένα αμαξάκι καμιά φορά έστω κ τούμπανο. Όσο φτιαγμένο και να ήταν το busa, το αμάξι πάλι πιο ακριβό θα ήταν αλλά αυτό δεν λέει κάτι άρα άστοχο σαν επιχείρημα αν συγκρίνεις το τι προσφέρει το καθένα σαν δύναμη σχετικά με την τιμή.
Αλλιώς πάμε εδώ:
http://www.youtube.com/watch?v=oRBwzdgfk5Y
Φιλικά πάντα έτσι παιδιά :)
notakos600
06/08/2010, 06:29
:beer: :beer: :beer: :beer:
205911
reinmeister
06/08/2010, 06:34
βρε οτι και να λετε οι πολεμιοι το μπουσα ειναι θρυλος...εχει πουλησει πανω απο 100.000 κομματια,κατι που για μοτοσυκλεττα της κλασης του ειναι απλως ασυλληπτο...
επισης,ειναι η μοναδικη μοτοσυκλεττα της οποιας οι πωλησεις αυξανονταν με την παροδο του χρονου...
ειναι ισως η καλυτερη συνολικα μοτοσυκλεττα μεγαλου κυβισμου που εχει παραχθει ποτε,επειδη μπορει και κανει τα παντα παρα πολυ καλα...
εχει τις περισσοτερες μετατροπες απ οτιδηποτε αλλο με δυο ροδες παγκοσμιως,τις περισσοτερες δυνατοτητες βελτιωσης και το μοτερ του εχει χρησιμοποιηθει απο σμαρτ μεχρι φορμουλα...
εχει βελτιωθει ατμοσφαιρικα και ως υπερτροφοδοτουμενο περισσοτερο απο οτιδηποτε αλλο στον πλανητη βγαζοντας απο 150 μεχρι 700+ ροδα...
εχει τρεξει πρωταθληματικα σε πιστα,εχει ρεκορ τελικων και ντραγκστερ,χρησιμοποιειται απο ψωνια μεχρι το γυρο του κοσμου...
εχει λατρευτει απο το 99 που βγηκε κι εξακολουθει να λατρευεται 11 χρονια μετα...
fuck with the best,die like the rest...:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
μην ζηλευετε ρε κοριτσια,μια παρεα ειμαστε...οποτε θελετε ζητηστε βολτα...αν πειτε "παρακαλω" με ομορφο τροπο θα σας κανουμε την χαρη...
μην νομιζετε οτι δεν σας καταλαβαινουμε...ολοι απο παπιες ξεκινησαμε...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Βασικα εγω ξεκινισα απο Aprilia SR 50
:beer:
Shaolin Monk
06/08/2010, 06:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Η hayabusa είναι η γρηγορότερη μοτοσυτκλέτα στον κόσμο, ωραία? Ωραααία...
Την πήρατε για τα γκάζια της ή κ για ότι άλλο και προσωπικά δεν σας κρίνω, καλά κάνατε και πολύ θάθελα να δω για μια φορά στη ζωή μου τα 300 στο κοντέρ. Εγώ ως αλεπού δεν τα κάνω κρεμαστάρια ίσα ίσα ζηλεύω λίγο.
Από κει και πέρα εσείς οι μεγάλοι με την πείρα, που έχετε φάει τη ζωή με το κουτάλι αφήστε τους νέους που θεωρούν το busa μαούνα να κοιμούντε στην επιπολαιότητά τους. Αφού αυτοί είναι "τραγικό που ζουνε καν" (reinmeister), είναι κουλάτζες (shaolin monk)(λες κ η στριφτερότητα είναι θέμα κυβικών...), και όσοι κάνουν ανόητες συζητήσεις δεν έχουν γκόμενα:confused: (daz)...
Αφού είστε υπεράνω και δεν είστε κομπλεξικοί δεν έγινε κ τίποτα αν σας περάσει κανένα αμαξάκι καμιά φορά έστω κ τούμπανο. Όσο φτιαγμένο και να ήταν το busa, το αμάξι πάλι πιο ακριβό θα ήταν αλλά αυτό δεν λέει κάτι άρα άστοχο σαν επιχείρημα αν συγκρίνεις το τι προσφέρει το καθένα σαν δύναμη σχετικά με την τιμή.
Αλλιώς πάμε εδώ:
http://www.youtube.com/watch?v=oRBwzdgfk5Y
Εσεις με τα Hornet, εχετε βγαλει απιστευτη χολη αυτες τις ημερες χωρις να σας πειραξει στην ουσια κανεις. :confused:
Ειναι λυπηρο παντως. Διαβασε τα ολα απο την αρχη και θα καταλαβεις.
Joyrider
06/08/2010, 06:53
Εσεις με τα Hornet, εχετε βγαλει απιστευτη χολη αυτες τις ημερες χωρις να σας πειραξει στην ουσια κανεις. :confused:
Ειναι λυπηρο παντως. Διαβασε τα ολα απο την αρχη και θα καταλαβεις.
Σε μένα η στον panopticon αναφέρεσαι? Σε πιο ποστ μου είδες χολή και κακία? Από την αρχή σας υποστήριξα μέχρι που γίνατε ίδιοι με εκείνον που κράζατε.
manhunter
06/08/2010, 06:56
Ο σύντροφος αναρχικός που είναι?
Σε καμιά suzuki να χαζευει τα busa????
Και οταν καποιος μας σπ@ει τα π@π@κια....στην ζωή μας, τον κάνουμε πέρα
Στο moto.gr, του τα σπάμε εις διπλούν....
Ρε λέμε, μερικοί εκτίθεστε απελπισμένα...μην λέτε ότι σας κατέβει....
notakos600
06/08/2010, 06:58
Σε μένα η στον panopticon αναφέρεσαι? Σε πιο ποστ μου είδες χολή και κακία? Από την αρχή σας υποστήριξα μέχρι που γίνατε ίδιοι με εκείνον που κράζατε.
205922
........
Λοιπόν .......... να σου το πω απλά ..........
ΜΟΥ είναι παντελώς ΑΔΙΑΦΟΡΟ το αν αρέσει ή δεν αρέσει το μπούσα !!!
ΜΟΥ είναι παντελώς ΑΔΙΑΦΟΡΟ το αν είναι το γρηγορότερο ή όχι το μπούσα !!!
ΜΟΥ είναι παντελώς ΑΔΙΑΦΟΡΟ το αν κάνει ή όχι για όλες τις χρήσεις το μπούσα !!!
ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ και αυτό έχω !!! :smokin: :smokin: :smokin:
ΜΠΟΡΕΙ ο καθένας να έχει τη γνώμη του και αυτή είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕΒΑΣΤΗ !!!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ και για κανένα λόγο να μπαίνει και να ειρωνεύεται ή πολύ περισσότερο να προβάλλει επιχειρήματα του στυλ .......... αν δεν έχεις φάει πούτσο πως ξέρεις ότι δεν σ' αρέσει !!! (έχει γραφτεί ΚΑΙ αυτό)
:sad: :sad: :mad: :mad: :yuck: :yuck:
Ή εμένα το μηχανάκι μου κάνει ΒΜΧ ενώ το μπούσα δεν κάνει !!!
Και άλλα γελοία και κομπλεξικά !!!
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ............ το θέμα είναι για SS vs BUSA !!!
Ας μείνουμε στο θέμα ........
manhunter
06/08/2010, 07:01
ΜΟΥ είναι παντελώς ΑΔΙΑΦΟΡΟ το αν κάνει ή όχι για όλες τις χρήσεις το μπούσα !!!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ και για κανένα λόγο να μπαίνει και να ειρωνεύεται ή πολύ περισσότερο να προβάλλει επιχειρήματα του στυλ .......... αν δεν έχεις φάει πούτσο πως ξέρεις ότι δεν σ' αρέσει !!! (έχει γραφτεί ΚΑΙ αυτό)
SS vs Busa....?
Κώστα θέλει και ερώτημα?
Μπούσα φυσικά...
:smokin:
Joyrider
06/08/2010, 07:02
Ντιπ χριστό δεν κατάλαβες.
Μήπως αυτό λέω από την αρχή? Ε? Μήπως?
Αυτό που λες ήταν εξαρχής το επιχείρημά μου απέναντι στον panopticon.
Τα υπόλοιπα είναι ναχαμε να λέγαμε.
Όσο για το HORNET .............. ο φιλαράκος μου ο Αντρέας (Lykos Crete) Hornet έχει και πίστεψέ με κανένα πρόβλημα δεν έχω με το μηχανάκι .......... μαζί ξεκινάμε τη βόλτα και μαζί την τελειώνουμε !!!
Εγω απλα θελω να πω ... Ο καθενας στο ειδος του και ο λουμιδης στους καφεδες !!!
Το καθε μηχανακι η μηχανη καπου ειναι καλο καπου οχι ...
1) Σιγουρα το μπουσα ειναι καλο για ταξιδια και αυτο δεν μπορει να το διαψευσει κανενας , αλλα αυτο δεν παει να πει οτι δεν στριβει ... ( Μια χαρα στριβει και μαλιστα πολυ καλυτερα απο πολλα ss ...) αλλα δεν στριβει οπως στριβει μια Ducati .
2) Ναι οντως ειναι λιγο μεγαλο σε διαστασεις ... αλλα τι να πουνε και αυτοι που εχουν ΒΜW GS ...
Μηπως και αυτοι κολανε στην κινηση ????
3) Φυσικα θα εχει και γκαζια ( 1300 cc ) ... αλλα επισης και μεγαλυτερη καταναλωση απο ενα Hornet ...
4) Και εν κατακλειδι ποιοι ημαστε ολοι εμεις που εχουμε τετοιες γνωσεις και θα αφισβητισουμε τον κολλοσο " Suzuki " οτι δεν ειναι οπως τα λενε η καλυτερη μοτοσικλετα που εφτιαξαν ποτε ....
Παντα φιλικα
Μιχαλης
Ντιπ χριστό δεν κατάλαβες.
Μήπως αυτό λέω από την αρχή? Ε? Μήπως?
Αυτό που λες ήταν εξαρχής το επιχείρημά μου απέναντι στον panopticon.
Τα υπόλοιπα είναι ναχαμε να λέγαμε.
Σου απαντάω σε αυτό σου το σχόλιο ...........
.......... απλά εξηγόντας σου το αιτιατό της στάσης μας !!!
Αν το σκεφτείς ...... μάλλον πολύ ήπιοι είμαστε ........ ειδικά εγώ !!!
Στο σχόλιο αυτό ..........
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Εσυ δηλαδη τον εχεις παρει απο πισω κ εχεις αποφανθει οτι δεν σου αρεσει ? Δοκιμασε τον πρωτα να μας πεις...
ή αυτό ...........
Ναι ρε το ιδιο λεω κ εγω... Σ αρεσει ο πουτσος ?
εσύ πως θα απαντούσες ;;;
:confused:
konsttanttinos
06/08/2010, 07:15
Παραπεμπω τον καθε κομπλεξικο στο brazzers.com για να χαλαρωσει λιγακι.
Γνωμη μου, ειναι οτι το busa κατασκευαστηκε για να ειναι το πιο γρηγορο μηχανακι ευρειας παραγωγης, και φυσικα σταθερο στις ταχυτητες ανω των 300.Ετσι η αεροδυναμικη επαιξε τον πρωτο ρολο, αφηνοντας τα καλλιστεια για αλλου.
Επαναλαμβανω πως οταν θες σταθεροτητα βραχου ρε πολυ υψηλες ταχυτητες, και σε ενδιαφερει μονο αυτο, αφηνεις την γρηγορη γεωμετρια και την ξυραφενια συμπεριφορα για αλλου...στα ss δηλαδη.
Τα ss απο την αλλη ειναι παντοδυμαμα μηχανακια, με στησιμο, γεωμετρια και χαρακτηριστικα πιστας, που αυτος αλλωστε ειναι και ο σκοπος παραγωγης τους...η ΠΙΣΤΑ και οχι η καφετερια.
Θεωρω πιο all around μηχανακι το busa, παρα ενα ss, και εξηγουμαι.
Η γκομενα-γυναικα-φιλος μπορει να κατσει ανετα,σταθερα και σχετικα ξεκουραστα σε ενα busa, παρα στην σερβιετα που προσφερει το ss για θεση συνεπιβατη.
Το busa εχει μεγαλυτερη σταθεροτητα στην πορεια, και σε συνδυασμο με την ροπακλα του ειναι πιο ξεκουραστο στα ταξιδια...σε περιβαλλον πολης προτιμειστε ενα typhoon.
Στο κυνηγι της τελικης το busa απλα κανει αυτο που ξερει να κανει καλυτερα, να αφηνει τον αντιπαλο του μερικες κολωνες πισω.
Βεβαια, για καποιον σαν εμενα αυτα δεν εχουν καμμια σημασια, μιας αν μπορουσα θα ειχα και ενα k9 1000 στο γκαραζ μου, αφηνοντας το busa για τους κυνηγους τελικης και απολυτης δυναμης.
Πιστευω, στην τελικη, οτι δεν μπορει να υπαρξει καμμια συγκριση αναμεσα σε χιλιαρι και busa γιατι ειναι εντελως διαφορετικα μηχανακια.
A, και που'στε, για να μην ξεχννιομαστε δηλαδη...Μην νομιζουν μερικοι κατοχοι busa οτι εχουν πιασει τον παπα απο τα @@, ουτε μερικοι ιδιοκτητες 1000 οτι ειναι και χεραδες.
Αυτα ειναι για κομπλεξικους.Καθε μηχανακι εχει την χαρα του...μην τα ξαναλεμε.
Joyrider
06/08/2010, 07:17
Αφού δηλώνει αναρχικός θα έπρεπε να ξέρεις την απολυτότητα και την ισοπέδωση που τον διακρίνει και να μην ασχολείσαι απαντώντας σε γελιότητες.
Από κει και πέρα το φόρουμ έχει τους διαχειριστές τους που ελπίζω μπορούν με ένα πμ να κάνουν συστάσεις και αν δεν αποδώσουν να προχωρήσουν στο μπαν.
Allst@rf
06/08/2010, 07:50
ωρες -ωρες ,σε αυτο το φορουμ,εχω την εντυπωση οτι σε ορισμενους δεν αρεσουν οι μοτοσυκλετες αλλα εχουν μπει εδω μεσα να μας σπανε τα νευρα...
:a018: :a018:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
ωρες -ωρες ,σε αυτο το φορουμ,εχω την εντυπωση οτι σε ορισμενους δεν αρεσουν οι μοτοσυκλετες αλλα εχουν μπει εδω μεσα να μας σπανε τα νευρα...
:a018: :a018:
βασικα πρεπει να ναι ελλειψη κοινωνικης ζωης... :winka:
Joyrider
06/08/2010, 08:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από nasosR
βασικα πρεπει να ναι ελλειψη κοινωνικης ζωης... :winka:
Εδώ μέσα η πηγή παντός κακού σύμφωνα με πολλούς είναι είτε η έλλειψη γκόμενας, είτε η έλλειψη κοινωνικής ζωής είτε επειδή την έχεις μικρή...
Λες επειδή σε μένα τυχαίνουν όλα να αρχίσω να ανησυχώ?:confused: ? . . . .:rotflmao:
Ε ρε καημένε κόσμεεεε, τύφλα να έχουν οι ψυχολόγοι...
notakos600
06/08/2010, 08:12
Εδώ μέσα η πηγή παντώς κακού σύμφωνα με πολλούς είναι είτε η έλλειψη γκόμενας, είτε η έλλειψη κοινωνικής ζωής είτε επειδή την έχεις μικρή...
confused: ? . . . .:rotflmao:
Σημασία έχει να ξέρεις να το δουλεύεις (μικρό ή μεγάλο). :smokin:
menelaos46
06/08/2010, 08:39
Σημασία έχει να ξέρεις να το δουλεύεις (μικρό ή μεγάλο).
Για το Μπουσα και το χορνετ λες ε???
Shaolin Monk
06/08/2010, 08:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Για το Μπουσα και το χορνετ λες ε???
Δεν ειπε κανεις κατι κακο για το Χορνετ. Μια χαρα μηχανη ειναι. Εμας κραζουν εδω μεσα...:lol: :bigcry: :lol: ...που την εχουμε λιγο πιο μεγαλη απ'οτι πρεπει...:lol:
ΠΟΛΥ ΘΑΘΕΛΑ ΝΑΞΕΡΑ.........ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ
Έδώ μέσα έχουν ίδέα άπό SS καί Χαγιαμπούζα....
Πόσοι άραγε νάχουν καβαλήσει καί τά δύο μηχανάκια...??
Γιατί γιά νάχεις άποψη γιά τόν ΠΟΥΤΣΟ.........πρέπει καί νά τόν φάς...!!
Όπως λέει καί ό άοιδός.......
ΑΝΤΡΑΣ....... ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ.......
ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ...!!!!!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ........
Κάποιος προηγουμένως σάς έγραψε μέ λίγα λόγια τό τί σημαίνει Χαγιαμπούζα
έδώ καί 12 χρόνια.....!!
Δυστυχώς γιά μένα έτυχε νά τόχω μόνο 6......
Είχα μιά άτυχη έπιλογή μέ blackbird.....:rotflmao:
Σταματείστε νά χτυπιέστε.........
Καλό τό 1000 σέ 2-3 χρόνια όμως ....ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΙΤΟΥΝ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ
γιατί θά είναι πλέον παλιό, ξεπερασμένο :rotflmao:
Τώρα γιά τήν άτυχη έπιλογή τού φίλου μας πού έβαλε ένα άπλό Χάγια
μέ τό καραφτιαγμένο Νισσάν........ΔΕΝ κατάλαβα,
τί ήθελε νά πεί........
http://www.greektube.org/content/view/26709/2/
Τού άφιερώνω λοιπόν τό βιντεάκι γιά νά δεί πώς προσπερναει τό Χάγια
μέ σούζα αυτόν πού πάει μέ 300...!!!!!!
Άντε νά σού βγεί καί καμμιά 6-7 χιλιάρικα πάνω,
όσο δηλαδή ένα καινούργιο χιλιάρι SS BMW.....:rotflmao:
Τί τό θυμήθηκα πάλι αύτό...??
ΕΤΣΙ........ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.....
Δυό πράμματα παλικαράκια έχει τό Χάγια καί γιαυτά θά μείνει στήν ίστορία...
ΜΟΤΕΡ...........καί ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ............
Όποιος τό καβάλησε ξέρει........ΑΘΡΑΥΣΤΟ, σχεδόν έτσι...??
Καί άεροδυναμική F-16.........μόλις περνάς τά 200 άρχίζει καί κάθεται στό δρόμο
καί έκεί τό νοιώθεις νά κολλάει στήν άσφαλτο καί νά άρχίζει νά δουλεύει
ή άνάρτηση.....!!!
Τά 1000...??
Κοντά μεταξόνια,πιό νευρικά,μοτό ΠΙΣΤΑΣ......!!!
ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΑΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ...!!!
Άσε πού άμα βάλεις γκόμενα πίσω ό κώλος κοιτάζει τόν ούρανό κι
άναρωτιέσαι, μά γιατί πάνε όλοι πίσω μου..??
Γιατί δέ μέ περνάει κανένας..??
ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΓΚΟΜΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΤΗΣ
βρέ μαλάκα, πού νομίζεις ότι θαυμάζουν τό χιλιάρι σου....!!!
Ρε παιδια καλα ολα τα αλλα που λετε αλλα το αναρχικος που κολλαει?
Θα διαβασει κανενας ασχετος τα ποστ του panopticon και θα σχηματισει λαθος συμπερασματα για την εννοια της λεξης αναρχικος, δεν ειναι αναρχικος ο ανθρωπος αλλο πραγμα ειναι....
εντιτ:Οσο για το θεμα 1000ss και ξερο παξιμαδι:smokin:
Εκτος αν μιλαμε για το bastard του Τακη:D
manhunter
06/08/2010, 09:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από samoure
Θα διαβασει κανενας ασχετος τα ποστ του panopticon και θα σχηματισει λαθος συμπερασματα για την εννοια της λεξης αναρχικος, δεν ειναι αναρχικος ο ανθρωπος αλλο πραγμα ειναι....
εντιτ:Οσο για το θεμα 1000ss και ξερο παξιμαδι:smokin:
Δες κάτω απο το nick του, τον προσδιορισμό ''Αναρχικό μέλος''
Εξ ου και η προσφώνηση....
Στο δια ταυτα
http://www.youtube.com/watch?v=5bSHHpIawBs
Έχετε υπ όψιν σας, οτι εκεινη την στιγμή, ο οδηγός του μπούσα καλά σκυμμένος, όχι τέζα, μπορεί να ακούει με ευκολία αθλητικό δελτίο ειδήσεων χωρίς να ακούγεται κανένας θόρυβος λόγω αεροδυναμικής (νταξ υπερβολή, αλλά ο νοων νοείτο)
7gibernau
06/08/2010, 09:31
τα ιταλικα δε χαλανε
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
τα ιταλικα δε χαλανε
Έλα μου ........
Αυτό είναι στα πλαίσια του "....... λέμε και καμμιά μ@λ@κία να περνά η ώρα μας !!!"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Joyrider
06/08/2010, 10:03
Έλα μου ........
Αυτό είναι στα πλαίσια του "....... λέμε και καμμιά μ@λ@κία να περνά η ώρα μας !!!"
Αυτό είνα στα πλαίσια: αφού όλοι μαλακίες λένε, ας πω και γω την δικιά μου.
7gibernau
06/08/2010, 10:07
Έλα μου ........
ε κατι τετοιο.....
εγω βασικα και με μπουσα k9 εχω βολταρει και cbr 04-05 και gsxr k5 kai k9......
ολα καλα ειναι,αρκουδογκαζο εχουν ολα τους,
τη διαφορα την κανει ο οδηγος μεχρι τα 220-250......απο κει και πανω το μπουσα ομως και με "κουλο" οδηγο θα κανει απο μονο του τη διαφορα.....
το μονο που δε μου αρεσε στο μπουσα σε κλιστη διαδρομη(επιδαυρος)ηταν οτι ειχε την ταση να θελει να σηκωθει στα μεσα της στροφης....για εθνικη δε λεω τιποτα...απλα τρενο....
ε παιδια μη βαρατε,εγω ενα τυονο εχω.....
απλα εχω κανει 300-400 χλμ με αυτα που εγραψα παραπανω
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
......Καλό τό 1000 σέ 2-3 χρόνια όμως ....ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΙΤΟΥΝ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ
γιατί θά είναι πλέον παλιό, ξεπερασμένο :rotflmao:
Τώρα γιά τήν άτυχη έπιλογή τού φίλου μας πού έβαλε ένα άπλό Χάγια
μέ τό καραφτιαγμένο Νισσάν........ΔΕΝ κατάλαβα,
τί ήθελε νά πεί......
Τα βασικα κριτηρια/επιχειρηματα σου βλεπω τα διατυπωνεις με κεφαλαια ωστε ο αναγνωστης να μη δυσκολευεται να εντοπισει τα ¨μειονεκτηματα¨ του 1000...διακρινει επισης κανεις και απορει με την εντονη επιθυμια του να ...ΣΕ ΚΟΙΤΟΥΝ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ...!!!
Η ατυχη επιλογη δεν αφορουσε την αμφισβητηση των δυνατοτητων του Σουζουκι,αντε να το μασησω λιγο ακομη...στοχευε στην αληθεια του οτι εκει που καμαρωνεις με τα 200 αλογα σου και νομιζεις πως την εχεις καμια 20αρια σαντιμετρ...σε περναει κατι και το παιρνεις αλλιως...¨ειναι ακριβοτερο,εχει 800 αλογα,μου γλιστρησε ο συμπλεκτης,αν ειχα το τουρμπο του Σουγια¨ κλπ...
Κοινως υπαρχει παντα ο πιο γρηγορος!!!
Επειδη ο τιτλος του θρεντ ομως περιοριζει τους ¨αντιπαλους¨ του μπουσα,και ενοχλει απ΄οτι βλεπω...παραδεχομαι την αστοχια και συγχωρεσε με που εθιξα ¨ευαισθητα δεδομενα¨...
Σημειωνω πως το μπουσα ειναι μια μηχανη που σκεφτομουν καποια εποχη πολυ ζεστα να αγορασω,ειχε κολλητος πριν (¨αγορασε¨ μισο ταξι) το κοψει στα δυο,και ουδεμια εμπαθεια υπαρχει για το μηχανακι αυτο!!!
:)
Joyrider
06/08/2010, 10:16
Τα βασικα κριτηρια/επιχειρηματα σου βλεπω τα διατυπωνεις με κεφαλαια ωστε ο αναγνωστης να μη δυσκολευεται να εντοπισει τα ¨μειονεκτηματα¨ του 1000...διακρινει επισης κανεις και απορει με την εντονη επιθυμια του να ...ΣΕ ΚΟΙΤΟΥΝ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ...!!!
Η ατυχη επιλογη δεν αφορουσε την αμφισβητηση των δυνατοτητων του Σουζουκι,αντε να το μασησω λιγο ακομη...στοχευε στην αληθεια του οτι εκει που καμαρωνεις με τα 200 αλογα σου και νομιζεις πως την εχεις καμια 20αρια σαντιμετρ...σε περναει κατι και το παιρνεις αλλιως...¨ειναι ακριβοτερο,εχει 800 αλογα,μου γλιστρησε ο συμπλεκτης,αν ειχα το τουρμπο του Σουγια¨ κλπ...
Κοινως υπαρχει παντα ο πιο γρηγορος!!!
Επειδη ο τιτλος του θρεντ ομως περιοριζει τους ¨αντιπαλους¨ του μπουσα,και ενοχλει απ΄οτι βλεπω...παραδεχομαι την αστοχια και συγχωρεσε με που εθιξα ¨ευαισθητα δεδομενα¨...
Σημειωνω πως το μπουσα ειναι μια μηχανη που σκεφτομουν καποια εποχη πολυ ζεστα να αγορασω,ειχε κολλητος πριν (¨αγορασε¨ μισο ταξι) το κοψει στα δυο,και ουδεμια εμπαθεια υπαρχει για το μηχανακι αυτο!!!
:)
:a5: :a10:
reinmeister
06/08/2010, 10:37
επιτελους αρχιζει το θεμα να αποκτα ενδιαφερον...hayabusa εναντιον ολων...:rotflmao: :rotflmao:
αν ξεπερασουμε την αγορα μοτοσυκλεττας ως εργαλειου,τα πραγματα απλοποιουνται παρα πολυ...
η καβλα του καθενος ειναι απολυτως σεβαστη...η δικια μου ειναι μπουσα,καποιου αλλου ειναι ss 1000 ,καποιου αλλου SM...
ειναι γεγονος οτι οποιος δεν εχει οδηγησει τα παντα δεν προβλεπεται να εχει αποψη επ αυτων που δεν εχει οδηγησει,πλην του θεματος εμφανισης...τελεια σε αυτο...
μπορει μονο να λεει "δεν μου αρεσει"...οχι "δεν ειναι καλο"...
οσοι εχουν σφαιρικη αποψη ,εχοντας οδηγησει τα παντα,ειναι οι μονοι που μπορουν να εκτιμησουν ενα μπουσα...κανεις αλλος...
η χρησιμοτητα,που αναφερθηκε επισης,ουδεμια σχεση εχει με την πραγματικοτητα...
προσωπικα μου ειναι αδιαφορη η τελικη,αλλα μου προκαλει φοβερο ενδιαφερον η αισθηση της επιταχυνσης μεχρι τα 300...οπως επισης μου προκαλει ενδιαφερον και το να πηγαινω με 6η και 150 δικαβαλος,συζητωντας με την γκομενα μου για τον καιρο...
γιατι σας ειναι τοσο δυσκολο να το χωνεψετε αυτο?
οχι δεν ειναι το ιδιο να καβαλας ενα 600,ακομη κι αν πηγαινεις με ακριβως τα ιδια χλμ...η αισθηση καθως και οι δυνατοτητες επιταχυνσης απεχουν χαωδως...
οσοι εχουν παρει μπουσα και δεν το εχουν φοβηθει,δεν εχουν ξαναγυρισει ποτε πισω...δεν ειναι καθολου τυχαιο αυτο...
καποιοι ειπαν οτι παντα υπαρχει κατι γρηγοροτερο...γεγονος αλλα στ @@ μας...
διοτι,πρωτον,ειναι ελαχιστα τα γρηγοροτερα οχηματα και δευτερον αν μας ενοχλει το γεγονος,το κανουμε για πλακα 300-400 κατω,με αξιοπιστια εργοστασιακη και κλεινει το θεμα εκει...
και στην τελικη μας αρεσει η υπερβολη...οταν σας ζητησουμε δανεικα ,τοτε πρηξτε τα μας...
μεχρι τοτε ομως...:wave2:
manhunter
06/08/2010, 10:38
Ελπίζω να μπεί και να γράψει τίποτα το παλικάρι μας, να περάσει ο καιρός μέχρι να πάμε διακοπές...Μην κλείσει έτσι άδοξα το θρεντάκι κρίμα είναι....
Lioulios
06/08/2010, 10:54
Είναι η Ελλάδα και η Κρήτη .
Είναι η Ισπανία και η Καταλονία .
Είναι η Ιταλία και η Σικελία .
Είναι Μηχανές και το Busaaaa !!!
Το απόλυτο . Που δεν είναι αρκετά 10κ για να το αποκτήσεις όπως ειπώθηκε ,αλλά πολλά περισσότερα πράγματα .
Αν και δεν έχω ,γράφω για να σας πω πως , όπως όλοι μας κάνουμε όνειρα σε αυτή τη ζωή ,έτσι και εγώ με έχω δει ντυμένο , με σαμάρια και τανκ μπαγκ , με τη γυναίκα από πίσω ...Στο δρόμο για κάποιο gp ...πάνω σε ένα μπούσα .
Αυτό μπορείς να το πεις και καύλα .
Ακούγεται κοινό στα αφτιά κάποιου ότι ένα μηχανάκι κολάει στο δρόμο . Είναι όμως ακριβώς έτσι.
Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό ,αλλλά από κάτοχο ξέρω ότι αυτό ακριβώς κάνει . Μετά τα 200 λες και κάθεται στην άσφαλτο.
Έχει ένα δούλεμα κινητήρα και επιδόσεις που αν πάς με 250 δεν έχεις την αίσθηση ότι τόσο πας .
Τόσα ξέρω ,τόσα λέω . Και τα λέω σε αυτούς που δεν έχουν .
Αυτοί που έχουν ,να είναι καλά , να τα χαίρονται και να μην δίνουν σημασία σε μαλακίες .
Έυχομαι το όνειρό μου κάποια μέρα να γίνει πραγματικότητα . ΟΛΟ !
206032
Αμα δε, το σαμάρι είναι καλόγουστο .......... :winka: :winka: :winka:
206040
Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Είναι η Ελλάδα και η Κρήτη .
Είναι η Ισπανία και η Καταλονία .
Είναι η Ιταλία και η Σικελία .
Είναι Μηχανές και το Busaaaa !!!
Το απόλυτο . Που δεν είναι αρκετά 10κ για να το αποκτήσεις όπως ειπώθηκε ,αλλά πολλά περισσότερα πράγματα .
Αν και δεν έχω ,γράφω για να σας πω πως , όπως όλοι μας κάνουμε όνειρα σε αυτή τη ζωή ,έτσι και εγώ με έχω δει ντυμένο , με σαμάρια και τανκ μπαγκ , με τη γυναίκα από πίσω ...Στο δρόμο για κάποιο gp ...πάνω σε ένα μπούσα .
Αυτό μπορείς να το πεις και καύλα .
Ακούγεται κοινό στα αφτιά κάποιου ότι ένα μηχανάκι κολάει στο δρόμο . Είναι όμως ακριβώς έτσι.
Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό ,αλλλά από κάτοχο ξέρω ότι αυτό ακριβώς κάνει . Μετά τα 200 λες και κάθεται στην άσφαλτο.
Έχει ένα δούλεμα κινητήρα και επιδόσεις που αν πάς με 250 δεν έχεις την αίσθηση ότι τόσο πας .
Τόσα ξέρω ,τόσα λέω . Και τα λέω σε αυτούς που δεν έχουν .
Αυτοί που έχουν ,να είναι καλά , να τα χαίρονται και να μην δίνουν σημασία σε μαλακίες .
Έυχομαι το όνειρό μου κάποια μέρα να γίνει πραγματικότητα . ΟΛΟ !
:wave2: αχ αυτος ο μουργος....:uplate: :eyepop: :eyepop:
Panopticon7
06/08/2010, 11:55
Καλα ο καθενας τα λεφτα του τα κανει οτι θελει, δεν θα σας πει κανενας τι θα αγορασετε, μη ζητατε ομως κ μεταλειο εξυπναδας που πηγαινετε για ψωνια στο lidl με το busa η οποιοδηποτε ss.
Αρχικά δημιουργήθηκε από samoure
+599
giannis113
06/08/2010, 12:20
και για να τελειωνουμε σχετικα με το θεμα για το οποιο ανοιχτηκε το τοπικ αυτο.
σε αυτο το βιντεο http://www.facebook.com/profile.php?id=100000853800672&v=app_2392950137&ref=sgm#!/video/video.php?v=138223079545689
δε ξερω αν μπορειτε να το δειτε. ειναι το τελευταιο με διαρκεια 0,16.
ειναι ενα 1000 κ7 με τελικο χωρις καταλυτη και φιλτρο αυτα μονο μηχανικα. χαμηλωμενο κλπ κλπ
το μπουσα δε ξερω τι ειναι παντως ειναι το καινουργιο
στην εκκινηση επειδη ο οδηγος του Κ φημηζεται για κοντρες το μπουσα ειναι στημενο πιο μπροστα δειτε τι εγινε.
οταν λεω εγω οτι ο οδηγος παιζει ρολο
και οταν λεω εγω οτι το μπουσα δεν ειναι για 400αρι. :wave2:
giannis113
06/08/2010, 12:22
δεν ειναι για 400αρι αλλα εγω αυτο θα επαιρνα εναντι του 1000 ;)
reinmeister
06/08/2010, 12:39
οχι απλα ειναι για 400αρι,αλλα ειναι και το καλυτερο σε αυτη την δουλεια...οι λογοι απειροι,αλλα οι βασικοι ειναι ροπη, μεταξονιο και αεροδυναμικη...
μην το συζητησεις περαιτερω αυτο...
devil's animal
06/08/2010, 13:24
ρε συ Panopticon7 πρεπει να τρως τρελα ζορια ρε αγορι μου...:sad:
giannis113
06/08/2010, 13:32
οχι απλα ειναι για 400αρι,αλλα ειναι και το καλυτερο σε αυτη την δουλεια...οι λογοι απειροι,αλλα οι βασικοι ειναι ροπη, μεταξονιο και αεροδυναμικη...
μην το συζητησεις περαιτερω αυτο...
βασικα εχεις δικιο σε αυτα που λες σε ολα βασικα. αλλα
ειναι και το βαρος με το οποιο θα πρεπει να παιξεις. πρεπει να φτασει σε αλλο επιπεδο το πειραγμα του μοτερ για να μπορει να ανταγωνιστει στα ισα ενα 1000 με τα ιδια πειραγματα (περιφεριακα κυριως). αυτο ειδα αυτο λεω μεσα απο εμπειριες και οχι απο λογια του αερα και δεν ειμαι με κανεναν απλα μου αρεσει αυτη η μοτο :D
δε το συζηταω περαιτερω μετα απο αυτο που εγραψα απλα ενημερονω γιατι το ειδα με τα ματια μου
φιλικα προς ολους οσους αγαπανε την μοτοσυκλετα
reinmeister
06/08/2010, 15:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από giannis113
βασικα εχεις δικιο σε αυτα που λες σε ολα βασικα. αλλα
ειναι και το βαρος με το οποιο θα πρεπει να παιξεις. πρεπει να φτασει σε αλλο επιπεδο το πειραγμα του μοτερ για να μπορει να ανταγωνιστει στα ισα ενα 1000 με τα ιδια πειραγματα (περιφεριακα κυριως). αυτο ειδα αυτο λεω μεσα απο εμπειριες και οχι απο λογια του αερα και δεν ειμαι με κανεναν απλα μου αρεσει αυτη η μοτο :D
δε το συζηταω περαιτερω μετα απο αυτο που εγραψα απλα ενημερονω γιατι το ειδα με τα ματια μου
φιλικα προς ολους οσους αγαπανε την μοτοσυκλετα
ο λογος που το ειδες ειναι απλος...το 1000 ειναι πολυ πιο ευκολο να ξεκινησει, απο κουλο,σε σχεση με το μπουσα...
σε ικανα χερια ομως απλα δεν υπαρχει συγκριση...αν τσεκαρεις παγκοσμιο dragster που δεν ειναι κουλοι θα καταλαβεις τι εννοω...
Arxagelos
06/08/2010, 16:00
ρε σεις τι λεει εδω ο μπαγλαμάς, έχει το "γερμανικο γελάδι":D παραπάνω τελική απο το μπούσα?:eek: αφού μας δείχνει 186 μίλια την ώρα=299.33 χιλ την ώρα. :confused:
Πάντως είναι απιστευτο πως ακούγονται τα τζαπαν και πως τα ευρωπαικά. :D
Το kawasaki σαν να βαριέται να ανεβάσει μου φαίνεται...:rotflmao:
http://www.youtube.com/watch?v=85A7ZRcSmEI
Αρχικά δημιουργήθηκε από Arxagelos
ρε σεις τι λεει εδω ο μπαγλαμάς, έχει το "γερμανικο γελάδι":D παραπάνω τελική απο το μπούσα?:eek: αφού μας δείχνει 186 μίλια την ώρα=299.33 χιλ την ώρα. :confused:
Πάντως είναι απιστευτο πως ακούγονται τα τζαπαν και πως τα ευρωπαικά. :D
Το kawasaki σαν να βαριέται να ανεβάσει μου φαίνεται...:rotflmao:
http://www.youtube.com/watch?v=85A7ZRcSmEI
Δεν με πείθει ........ αν δε δω μετρήσεις από το GPS .........
Αξιοπιστία θίξαμε ;;;:evil: :evil:
Τιμή αγοράς ;;; Στα λεφτα του BMW αγοράζεις 2 ΗΑΥΑ !!! :winka: :winka:
Το BMW το έχω δει από κοντά και το θεορούσα πανέμορφο ......... δεν είχα δει την μ@λ@κια με το 1 στρογγυλό και 1 τραπεζοειδές φανάρι :eyepop: :hypnotize :sick: :yuck: :lol: :lol:
Αμάν αυτοί οι γερμανοί !!! ......... ΕΛΕΟΣ !!!
manhunter
06/08/2010, 16:38
Aντώνη, πες σε όλους τι είναι τα BMW
Ο ήχος με πρώτη τέρμα, στο μπούσα είναι τρελα, ακόμα και με μαμά εξατμίσεις!:beer:
giannis113
07/08/2010, 08:40
ο λογος που το ειδες ειναι απλος...το 1000 ειναι πολυ πιο ευκολο να ξεκινησει, απο κουλο,σε σχεση με το μπουσα...
σε ικανα χερια ομως απλα δεν υπαρχει συγκριση...αν τσεκαρεις παγκοσμιο dragster που δεν ειναι κουλοι θα καταλαβεις τι εννοω...
ναι σωστος τωρα το ποιασα. το θεμα ειναι να εκμεταλευτει η δυναμη του μπουσα απο χαμηλα.
σιγουρα προκειται για ενα μοτερ 1300 κυβικα αναλογο του 1000 δηλαδη υψηλης αποδοσης.
αλλα οτι και να λεμε αυτες οι μηχανες ειναι κατασκευασμενες για αλλη χρηση. για να στηθουν για 400αρι πρεπει να αλλαξουν ολα πανω τους :)
Για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό? Ένας κουλός να είναι θεωρητικά πιο εύκολο να ξεκινήσει ένα 1000ss, από μία hayabusa?
Αρχικά δημιουργήθηκε από katath
Για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό? Ένας κουλός να είναι θεωρητικά πιο εύκολο να ξεκινήσει ένα 1000ss, από μία hayabusa?
Εσύ αποφάσισες τελικά να πάρεις busa ή το σκέφτεσαι και για gsxr 1000?
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Εσύ αποφάσισες τελικά να πάρεις busa ή το σκέφτεσαι και για gsxr 1000?
Δεν το σκέφτομαι. Έχει ένας φίλος μου το 1000 με τα extra που αναφέρω αρχικά και έτυχε να είμαι μπροστά σε μία συζήτηση σχετικά με το τι γίνεται ανάμεσα σε αυτά τα 2.
:look: Τι τρεχει ρε μ'αυτά τα παρτάλια σας..... ?
http://www.youtube.com/watch?v=pQsbHJiMFuc&feature=related
Shaolin Monk
07/08/2010, 15:04
Δειτε το απο τη δικη μας μερια. Σκεφτητε στη θεση του Μπουσα, ZZR, K1300s (αλλα δεν παιζουν), τα σημερινα χιλιαρια και στην θεση των χιλιαριων τα 600, 636,675 κτλ.
1. Τα 600 στριβουν για πλακα, πολυ πιο ευκολα απο τα χιλιαρια. Συμπερασμα κατα τη γνωμη σας; Τα χιλιαρια δεν στριβουν...
2. Στα χερια ενος καλου οδηγου, μπορουν χτυπησουν χρονους και ανοιγματα περιπου μια η αλλη. Συμπερασμα; Τα χιλιαρια δεν "πανε".
3. Ειναι πιο μικροκαμωμενα, αρα τα χιλιαρια ειναι "μαουνες".
4. Η δυναμη τους ειναι απολυτα εκμεταλευσιμη σε σχεση με τη ροπη κ την ιπποδυναμη των χιλιαριων, αρα τα χιλιαρια ειναι αχρηστα και ωφελημα μονο για το κυνηγι τελικης.
5. Υπαρχουν υπεροχα 600 εμφανισιακα (Ρ6, Daytona 675) αρα τα χιλιαρια ειναι κακασχημα.
...και χιλια δυο αλλα που διαβαζουμε ή ακουμε κατα καιρους... :lol:
ΑΡΑ: Ολοι 600αρια...
Σκεφτητε μια διαμαχη λοιπον οπου διαφοροι τυποι με 600 την "επεφταν" με αυτα τα επιχειρηματα στα χιλιαρια. Εκνευριστικο, ετσι;
Και το χειροτερο; ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΠΟΤΕ, ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.
:confused: Και αν ναι, ισως για καμια βολτιτσα...:ZZZ:
Βασικα, τιποτα απο τα παραπανω δεν ισχυει, αλλα θα ειχε πλακα.
Καλά λοιπόν θα σας πω τι έγινε σήμερα το μεσημέρι στην Πάτρα. Ήμουνα που λέτε σε φανάρι στην Ε.Ο. Πατρών Αθηνών με τη Μπέμπα μου. Με διπλαρώνουν 2 Μπούσα και 1 1000 SS και αρχίζουν τα ξερογκαζίδια. Τσιμπάω κι εγώ που λέτε κι αρχίζουμε μία κόντρα τρελή. Τελικά τα πέρασα και τα 3 με σούζα κι ενώ το κοντέρ έδειχνε 267 ΧΑΩ.
:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
Άντε ρε με τα παρτάλια σας πάρτε κανένα BMW 1200 GS να δείτε αρκουδόγκαζο.
@REIN και λοιπούς κατόχους Μπουσοειδών μηχανακίων όπως και κατόχους SS
Όταν με βλέπετε να έρχομαι να κάνετε στην άκρη μη σας πάρει ο αέρας μου και σας πετάξει στην άκρη του δρόμου
(ρε με τι βρήκατε ν' ασχοληθείτε καλοκαιριάτικα)
:rotflmao: :rotflmao:
Shaolin Monk
07/08/2010, 15:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Καλά λοιπόν θα σας πω τι έγινε σήμερα το μεσημέρι στην Πάτρα. Ήμουνα που λέτε σε φανάρι στην Ε.Ο. Πατρών Αθηνών με τη Μπέμπα μου. Με διπλαρώνουν 2 Μπούσα και 1 1000 SS και αρχίζουν τα ξερογκαζίδια. Τσιμπάω κι εγώ που λέτε κι αρχίζουμε μία κόντρα τρελή. Τελικά τα πέρασα και τα 3 με σούζα κι ενώ το κοντέρ έδειχνε 267 ΧΑΩ.
:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
Άντε ρε με τα παρτάλια σας πάρτε κανένα BMW 1200 GS να δείτε αρκουδόγκαζο.
@REIN και λοιπούς κατόχους Μπουσοειδών μηχανακίων όπως και κατόχους SS
Όταν με βλέπετε να έρχομαι να κάνετε στην άκρη μη σας πάρει ο αέρας μου και σας πετάξει στην άκρη του δρόμου
(ρε με τι βρήκατε ν' ασχοληθείτε καλοκαιριάτικα)
:rotflmao: :rotflmao:
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
Panopticon7
07/08/2010, 15:12
Δειτε το απο τη δικη μας μερια. Σκεφτητε στη θεση του Μπουσα, ZZR, K1300s (αλλα δεν παιζουν), τα σημερινα χιλιαρια και στην θεση των χιλιαριων τα 600, 636,675 κτλ.
1. Τα 600 στριβουν για πλακα, πολυ πιο ευκολα απο τα χιλιαρια. Συμπερασμα κατα τη γνωμη σας; Τα χιλιαρια δεν στριβουν...
2. Στα χερια ενος καλου οδηγου, μπορουν χτυπησουν χρονους και ανοιγματα περιπου μια η αλλη. Συμπερασμα; Τα χιλιαρια δεν "πανε".
4. Η δυναμη τους ειναι απολυτα εκμεταλευσιμη σε σχεση με τη ροπη κ την ιπποδυναμη των χιλιαριων, αρα τα χιλιαρια ειναι αχρηστα και ωφελημα μονο για το κυνηγι τελικης.
5. Υπαρχουν υπεροχα 600 εμφανισιακα (Ρ6, Daytona 675) αρα τα χιλιαρια ειναι κακασχημα.
Σκεφτητε μια διαμαχη λοιπον οπου διαφοροι τυποι με 600 την "επεφταν" με αυτα τα επιχειρηματα στα χιλιαρια. Εκνευριστικο, ετσι;
Πω πω... Ολο αυτο το κατεβατο το εγραψες για να μας πεισεις οτι το μπουσα ειναι στριφτερο μηχανακι στα "καταλληλα χερια" ?
Πες το κατευθειαν... :lol: :lol: :lol:
Οποιος αγοραζει μπουσα αυτοματα αποκταει μια 6η αισθηση :bigcry: :bawl:
Shaolin Monk
07/08/2010, 15:16
Πω πω... Ολο αυτο το κατεβατο το εγραψες για να μας πεισεις οτι το μπουσα ειναι στριφτερο μηχανακι στα "καταλληλα χερια" ?
Πες το κατευθειαν... :lol: :lol: :lol:
Οποιος αγοραζει μπουσα αυτοματα αποκταει μια 6η αισθηση :bigcry: :bawl:
Ειπες οτι εισαι απο Χαλκιδικη. Η μητερα μου ειναι απο Νεα Μαδυτο και ανεβαινω συχνα, μαλλον τον αλλο μηνα, που το κουβεντιαζουμε και με το ΣταμΖΧ10 για Σερρες. Ελα να τα πουμε απο κοντα και να το οδηγησεις κιολας. Θα εκπλαγεις ποσο ευκολοδηγητο μηχανακι ειναι. Ευκαιρια να γνωρισεις και καποιους απο εμας που ζουμε Κρητη.
Joyrider
07/08/2010, 15:22
Ειπες οτι εισαι απο Χαλκιδικη. Η μητερα μου ειναι απο Νεα Μαδυτο και ανεβαινω συχνα, μαλλον τον αλλο μηνα, που το κουβεντιαζουμε και με το ΣταμΖΧ10 για Σερρες. Ελα να τα πουμε απο κοντα και να το οδηγησεις κιολας. Θα εκπλαγεις ποσο ευκολοδηγητο μηχανακι ειναι. Ευκαιρια να γνωρισεις και καποιους απο εμας που ζουμε Κρητη.
Για πόσο του μηνός λέτε? Αν δεν έχω εξεταστική θέλω να έρθω να απολαύσω θέαμα αν δεν σας πειράζει.:D
TristanVogt
07/08/2010, 16:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από usabug
2) Ναι οντως ειναι λιγο μεγαλο σε διαστασεις ... αλλα τι να πουνε και αυτοι που εχουν ΒΜW GS ...
Μηπως και αυτοι κολανε στην κινηση ????
e mhn to peis oute tou papa to gs na kollisei sthn kinisi?:lol: :lol: :lol:
Ωραία όλα αυτά, αλλά επειδή εγώ ποτέ δε μιλάω απλά για να μιλάω, θα σου πω το εξής: Έχω τουλάχιστον ένα φίλο που παράτησε ένα 1000 Κ5 και πήρε μπούσα, ΜΟΝΟ επειδή τον τρόμαξε το γκάζι. Και με το μπούσα έχει βολευτεί. Αν έχετε το αντίστροφο παράδειγμα, πάω πάσο.
ΥΓ. Ναι, μπορεί να είναι κουλός (δεν υποστήριξα ποτέ ότι το μπούσα δεν πάει ή δε στρίβει, αλλά σίγουρα τα SS είναι πιο "κοφτερά", πιο απόλυτα, ακριβώς επειδή εξυπηρετούν άλλες "ανάγκες"), αλλά το πόιντ παραμένει.
Shaolin Monk
07/08/2010, 18:39
Ωραία όλα αυτά, αλλά επειδή εγώ ποτέ δε μιλάω απλά για να μιλάω, θα σου πω το εξής: Έχω τουλάχιστον ένα φίλο που παράτησε ένα 1000 Κ5 και πήρε μπούσα, ΜΟΝΟ επειδή τον τρόμαξε το γκάζι. Και με το μπούσα έχει βολευτεί. Αν έχετε το αντίστροφο παράδειγμα, πάω πάσο.
ΥΓ. Ναι, μπορεί να είναι κουλός (δεν υποστήριξα ποτέ ότι το μπούσα δεν πάει ή δε στρίβει, αλλά σίγουρα τα SS είναι πιο "κοφτερά", πιο απόλυτα, ακριβώς επειδή εξυπηρετούν άλλες "ανάγκες"), αλλά το πόιντ παραμένει.
Αν απλως κυκλοφορει χωρις να τρεχει, εχεις απολυτο δικιο. Το μπουσα για εναν ησυχο αναβατη, θα τον βολευε καλυτερα.
Αλλα να εισαι σιγουρος και στο λεω επειδη το ξερω καλα και με γνωριζουν και αρκετα παιδια εδω μεσα, το Κ5 1000 ενω ειναι αρκετα αποτομο και δυσκολο σαν χιλιαρι (μετα θα συμφωνησεις οτι εγιναν πιο στρωτα), ειναι λιγοτερο τρομακτικο απο το μπουσα. Μιλαμε παντα για γρηγορη οδηγηση βεβαια.
Το οτι ειναι πιο κοφτερο και στριβει πιο ευκολα, ειναι απολυτα σωστο, αλλα σαν πλεονεκτημα σε πολυ σφικτα κομματια ή πιστα, κατι ομως που ειναι αρνητικο οσο τα χλμ ανεβαινουν.
menelaos46
07/08/2010, 18:46
Κοριτσια δε θελω να σας απογοητευσω αλλα τοσα ποστ συγκρινετε ανομοια πραγματα...
Allst@rf
07/08/2010, 18:50
με σούζα κι ενώ το κοντέρ έδειχνε 267 ΧΑΩ.
:confused: :confused: :confused:
220 βγηκε ,να τα΄φησω? (http://www.youtube.com/watch?v=BOMTe30vfU0)
:lol: :lol:
Shaolin Monk
07/08/2010, 19:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Κοριτσια δε θελω να σας απογοητευσω αλλα τοσα ποστ συγκρινετε ανομοια πραγματα...
Χμμμ, δεν ειναι και τοσο, οσο φαινεται. Συγκρινουμε μηχανες που ειναι γρηγορες και προσφερουν απλοχερα συγκινησεις. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΙΧΑ ΟΛΕΣ...:cry:
Εχει αλλαξει τακακια μπροστα... Τωρα ΑΝΕΜΟΣ...:smokin:
Arxagelos
08/08/2010, 02:02
Μη το ζορίζεις πολύ το "γερμανικό γελάδι" και δε σου κατεβάζει γάλα μετά...:a22:
http://www.youtube.com/watch?v=Q8pSHEc2CzA&feature=related
Παιδάκι μου ο άνθρωπος στο βιδεο είχε το μηχανάκι στο "ΚΟΥΛΑΜΑΡΑ" mode, που δεν του δίνει όλες τις σχέσεις, μέτρησα μέχρι 6η, που είναι η 7η και η 8η που ανοίγουν στο "ΧΕΡΑΣ" mode??
Άσε που το τεστ έγινε μεσημέρι (είναι σε όλους γνωστό ότι μετά τις 8 το απόγευμα τα BMW
αποκτούν άλλα 120 άλογα. Αυτοί είναι οι λόγοι που δεν πάει το μηχανάκι
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Allst@rf
08/08/2010, 05:00
Παιδάκι μου ο άνθρωπος στο βιδεο είχε το μηχανάκι στο "ΚΟΥΛΑΜΑΡΑ" mode, που δεν του δίνει όλες τις σχέσεις, μέτρησα μέχρι 6η, που είναι η 7η και η 8η που ανοίγουν στο "ΧΕΡΑΣ" mode??
Άσε που το τεστ έγινε μεσημέρι (είναι σε όλους γνωστό ότι μετά τις 8 το απόγευμα τα BMW
αποκτούν άλλα 120 άλογα. Αυτοί είναι οι λόγοι που δεν πάει το μηχανάκι
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τρομαρα να σας ερθει ,με τα ηλεκτρονικα σας κοκοκοψαρα...:p
libali10
08/08/2010, 07:13
Είχα χθες την εξής διαφωνία με φίλο μου. Μία hayabusa K8, με ολόσωμη εξάτμιση yoshimura (μονό τελικό) και χωρίς οποιαδήποτε άλλη βελτίωση, τί κάνει με gsxr 1000 Κ8, με power commander III, φίλτρο, αντικόφτη και ακριβώς την ίδια εξάτμιση με την busa (ολόσωμη yoshimura carbon)? Η hayabusa είναι μείον 18 κιλά από την εργοστασιακή της κατάσταση και το gsxr έχει χάσει και αυτό αρκετά κιλά. Τι κάνουν αυτά τα 2 θηρία από σταματημένα και τι αν ανοίξουν από τα 100 ρολλαριστά?
ΑΠΟ ΤΙ ΒΛΕΠΩ...ΜΑΛΛΟΝ ΒΑΛΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ !!!!:rotflmao: