PDA

View Full Version : Παιδικό καθισματάκι μηχανής

Joyrider
12/08/2010, 15:02
Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα και ποιος το εισάγει ή είναι δικιά τους πατέντα? Το είδα στο youtube και μ'αρεσε.

http://www.youtube.com/watch?v=2FLvNQeZCQE

http://www.youtube.com/watch?v=L5VB7djhwT8

http://www.youtube.com/watch?feature=player_profilepage&v=zU_ivQVwQRA#!

206398

Λευκάδιος
12/08/2010, 16:39
http://www.e-moto.gr/gr/Details.asp?ProductID=1221

Joyrider
12/08/2010, 16:47
Ωραίος, ευχαριστώ. Τελικά όπως είχα υποψιαστεί, ακριβούτσικο είναι βρήκα και ακόμα ένα μόλις πριν.

http://www.givi.it/Accessories-for-bikes-scooters/Accessories/S650

Γαμώτο και ψηνόμουν για τα αδερφάκια μου αλλά παραπάει σε τιμή...:sad:

Joyrider
13/08/2010, 04:12
Εδώ και η τιμή του δεύτερου. Έτσι για να υπάρχει αν ψάξει κάποιος στο μέλλον.

http://www.motoraid.eu/shop/product_info.php?products_id=3061

sas
13/08/2010, 04:34
Το θεωρείς σώφρων να ανεβάζεις ένα παιδί αυτής της ηλικίας σε μηχανή για βόλτα????(εγώ από την άλλη, γιατί την τρέμω αυτή την εικόνα....??)

Joyrider
13/08/2010, 04:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από sas
Το θεωρείς σώφρων να ανεβάζεις ένα παιδί αυτής της ηλικίας σε μηχανή για βόλτα????(εγώ από την άλλη, γιατί την τρέμω αυτή την εικόνα....??)

Τα αδέφια μου τα κάνω βόλτες σε κλειστά παρκινγκ των σουπερ μάρκετ τις κυριακές γιατί τους αρέσει πολύ. Στον δρόμο δεν βγαίνω.Μέχρι στιγμής χωράνε ανάμεσα σε μένα και το ρεζερβουάρ αν κάνω λίγο πίσω αλλά μεγαλώνουν γρήγορα τα άτιμα.. Όμως θα προτιμούσα να έχω κάτι πιστοποιημένο παρά να τα βάζω έτσι χύμα. Ή όπως τα βλέπω στους δρόμους όρθια σε σκουτεράκια να κρατιούντε από τους καθρέφτες ή πίσω από τους γονείς σε πολύ αμφίβολες θέσεις γιατί και ξεχνιούντε και κουνιούντε και δεν έχουν δύναμη..

the who
13/08/2010, 05:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Τα αδέφια μου τα κάνω βόλτες σε κλειστά παρκινγκ των σουπερ μάρκετ τις κυριακές γιατί τους αρέσει πολύ. Στον δρόμο δεν βγαίνω.Μέχρι στιγμής χωράνε ανάμεσα σε μένα και το ρεζερβουάρ αν κάνω λίγο πίσω αλλά μεγαλώνουν γρήγορα τα άτιμα.. Όμως θα προτιμούσα να έχω κάτι πιστοποιημένο παρά να τα βάζω έτσι χύμα. Ή όπως τα βλέπω στους δρόμους όρθια σε σκουτεράκια να κρατιούντε από τους καθρέφτες ή πίσω από τους γονείς σε πολύ αμφίβολες θέσεις γιατί και ξεχνιούντε και κουνιούντε και δεν έχουν δύναμη..

Την πτωση με δεμενο το αδερφακι σου στο καθισμα την σκεφτεσαι καθολου?

Joyrider
13/08/2010, 05:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Την πτωση με δεμενο το αδερφακι σου στο καθισμα την σκεφτεσαι καθολου?

Ναι συνέχεια και γιαυτό προσέχω και δεν βγαίνω στον δρόμο αλλά σε ελεγχόμενο περιβάλλον. Και μην φανταστείς ότι πάω και με 80. Και κράνος φοράνε φυσικά.

the who
13/08/2010, 05:56
Ναι συνέχεια και γιαυτό προσέχω και δεν βγαίνω στον δρόμο αλλά σε ελεγχόμενο περιβάλλλον. Και μην φανταστείς ότι πάω και με 80. Και κράνος φοράνε φυσικά.

Εμενα το δεσιμο με ανησυχει.Ακομα και με πεντε να πεσετε αν ειναι δεμενο το μικρο μπορει να χτυπησει σοβαρα.Ας βαλει κρανος κι ας μην το δεσεις.
Αληθεια μεχρι το παρκιν πως πας τα μικρα?

Joyrider
13/08/2010, 06:01
Εμενα το δεσιμο με ανησυχει.Ακομα και με πεντε να πεσετε αν ειναι δεμενο το μικρο μπορει να χτυπησει σοβαρα.Ας βαλει κρανος κι ας μην το δεσεις.

Με τα ποδηλατάκια τους και τον πατέρα μου συνοδεία. Τρικάβαλο επιτρέπετε μόνο σε φωτογραφίες. Για το δέσιμο συμφωνώ. Λίγη κόντρα να βρει κάποιο πόδι ή χέρι θα σπάσει και πόσο μάλλον κάποιος λαιμός από το βίαιο τράνταγμα... Παίρνω όλα τα μέτρα ασφαλείας για τα οποία μπορώ να προβλέψω και να μεριμνήσω, από κει και πέρα μετεωρίτης αν πέσει δεν θα μπορώ να κάνω κάτι με ή χωρίς μηχανή.

edit: Η μηχανή έχει C-ABS, στο προηγούμενο δεν τα είχα βάλει.

stokos
13/08/2010, 06:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από sas

Εγώ δεν θεωρώ σώφρων να ανεβαίνω κι ο ίδιος, αλλά ... ανεβαίνω.
Προσωπικά τα καθισματάκια τα θεωρώ ασφαλέστερα από την μη χρήση τους.

Δηλαδή αν δεν είναι δεμένο θα γλυτώσει;
Αν ξέρεις στατιστικές καλό είναι να τις παραθέσεις, να ξεστραβωθούμε κι εμείς.

super_toto
13/08/2010, 06:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από stokos

Δηλαδή αν έχεις μια πτώση με τη μηχανή είναι το ίδιο να σε πλακώσουν τα 200 κιλά,που λόγο της ταχύτητας θα πολλαπλασιαστούν, με το να μην σε πλακώσουν αυτά τα κιλα?

sergiosm
13/08/2010, 06:34
συγγνώμη για τι ηλικίας παιδιά μιλάμε;;

stokos
13/08/2010, 06:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Δηλαδή αν έχεις μια πτώση με τη μηχανή είναι το ίδιο να σε πλακώσουν τα 200 κιλά,που λόγο της ταχύτητας θα πολλαπλασιαστούν, με το να μην σε πλακώσουν αυτά τα κιλα?

Έχεις κανένα συμβόλαιο ότι θα συμβεί αυτό ακριβώς;
Γιατί αν έχεις, εγώ να σε παρουσιάσω ένα άλλο που θα λέει ότι όταν πέφτουμε τότε πάντα εκσφενδονιζόμαστε από την μηχανή και μας λιώνει η απέναντι νταλίκα. Οπότε το καθισματάκι είναι σωτήριο.

Για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά, κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει την κατάληξη μιας σύγκρουσης ή μιας πτώσης.
Είναι προφανές ότι οι κατασκευές που παρουσιάζονται στα γιουτουμπάκια, προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την χαζομάρα κάποιων γονιών (υπήρξα τέτοιος) να ανεβάζουν στην πίσω σέλα (σωστά) παιδάκια που δεν έχουν ούτε το μυαλό ούτε την δύναμη να κρατηθούν σωστά από τον οδηγό ή να κρατάνε τα πόδια τους μακριά από τον πίσω τροχό.

Joyrider
13/08/2010, 06:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
συγγνώμη για τι ηλικίας παιδιά μιλάμε;;

Εφτάμιση (πρωτη δημοτικού) η μικρή και τεσσεράμιση ο μικρός.
Το καρεκλάκι απότι είδα από δυόμιση μέχρι οχτώ ετών λέει οτι μπορεί να χρησιμοποιηθεί (14-30 κιλά).

Μην τρελαίνεστε δεν θα κάνω υπεραντλαντικά ταξίδια. Για στήριξη και μια παρπάνω ασφάλεια το ήθελα από το να τα έχω χύμα πάνω στο ρεζερβουάρ. Μέχρι τώρα χωρούσαν αλλά μεγαλώνουν και οι βολτίτσες τους αρέσουν. Ο μικρός ήδη έχει λιμπιστεί και κάτι Minimoto που πήρε το μάτι του.:D

super_toto
13/08/2010, 06:47
Έχεις κανένα συμβόλαιο ότι θα συμβεί αυτό ακριβώς;
Γιατί αν έχεις, εγώ να σε παρουσιάσω ένα άλλο που θα λέει ότι όταν πέφτουμε τότε πάντα εκσφενδονιζόμαστε από την μηχανή και μας λιώνει η απέναντι νταλίκα. Οπότε το καθισματάκι είναι σωτήριο.

Για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά, κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει την κατάληξη μιας σύγκρουσης ή μιας πτώσης.
Είναι προφανές ότι οι κατασκευές που παρουσιάζονται στα γιουτουμπάκια, προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την χαζομάρα κάποιων γονιών (υπήρξα τέτοιος) να ανεβάζουν στην πίσω σέλα (σωστά) παιδάκια που δεν έχουν ούτε το μυαλό ούτε την δύναμη να κρατηθούν σωστά από τον οδηγό ή να κρατάνε τα πόδια τους μακριά από τον πίσω τροχό.

Α εσύ μιλάς σοβαρά δηλαδή? Θεωρείς λοιπόν ότι αν δεθείς πάνω στη μηχανή, υπάρχουν πιθανότητες να μη σε πλακώσει η μηχανη σε μία ενδεχόμενη πτώση?

Εχετλαίος
13/08/2010, 06:51
joyrider, καλύτερα να στραφείς σε κάποια άλλη αγορά. Δεν είναι η χώρα μας για τέτοια...

stokos
13/08/2010, 06:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Α εσύ μιλάς σοβαρά δηλαδή? Θεωρείς λοιπόν ότι αν δεθείς πάνω στη μηχανή, υπάρχουν πιθανότητες να μη σε πλακώσει η μηχανη σε μία ενδεχόμενη πτώση?

Όσο σοβαρά μιλάς κι εσύ αν θεωρείς σίγουρο ότι θα σε πλακώσει.

Joyrider
13/08/2010, 06:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
joyrider, καλύτερα να στραφείς σε κάποια άλλη αγορά. Δεν είναι η χώρα μας για τέτοια...

Έρχονται και στην δική μας αγορά, έχει τα λινκ στην αρχή.

Αλλά μάλλον εννοείς εδώ δεν μπορούμε εμείς να μείνουμε όρθιοι θα βάλουμε και τα μικρά επάνω? Δίκιο έχεις αλλά όπως είπα το θέλω για στήριξη και ασφάλεια στις μικρές βόλτες που τους κάνω, δεν σκοπεύω να κάνω μεγάλη διαδρομή.

sergiosm
13/08/2010, 07:03
Εφτάμιση (πρωτη δημοτικού) η μικρή και τεσσεράμιση ο μικρός.
Το καρεκλάκι απότι είδα από δυόμιση μέχρι οχτώ ετών λέει οτι μπορεί να χρησιμοποιηθεί (14-30 κιλά).

Δυόμιση;;;

Και πως ακριβώς είμαστε σίγουροι ότι το παιδάκι των δυόμιση ετών θα κάνει αυτό που του λέμε να κάνει και δεν θα αρχίσει τις ταρζανιές;;;

Για πιο μεγάλα (τουλάχιστον τεσσάρων) οκ. Από το τίποτα καλύτερο είναι αυτό.

:wave2:

Εχετλαίος
13/08/2010, 07:03
Αλλά μάλλον εννοείς εδώ δεν μπορούμε εμείς να μείνουμε όρθιοι θα βάλουμε και τα μικρά επάνω? Δίκιο έχεις αλλά όπως είπα το θέλω για στήριξη και ασφάλεια στις μικρές βόλτες που τους κάνω, δεν σκοπεύω να κάνω μεγάλη διαδρομή.

Ξέρεις, πριν 2 χρόνια είχα μπει και εγώ στον πειρασμό να κάμω το ίδιο. Μέχρι που, πάνω που το είχα σχεδόν παραγγείλει το καθισματάκι, πέφτει μια ηλίθια με το αυτοκίνητο ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ πάνω στο ποδήλατο γνωστού μου που είχε και το 4 ετών κοριτσάκι του πίσω σε καθισματάκι. O γνωστός μου με θρύψαλα το δεξί γόνατο και τη λεκάνη, το παιδί πάλεψε μια βδομάδα στην εντατική και τελικά την έβγαλε με χίλια ζόρια.
Σου ξαναλέω, άστο, δεν αξίζει το ριψοκίνδυνο της υπόθεσης...
Φιλικά, έτσι;

the who
13/08/2010, 07:05

Τις στατιστικες τις εχω χεσμενες.Αυτο που λεω ειναι οτι αν ειναι δεμενο πανω στη μηχανη και πεσουν τοτε πολυ ευκολα μπορει καποιο σημειο του σωματος του να γινει μοχλος με ασχημα αποτελεσματα (σπασιματα κλπ).ΙΣΩΣ αν δεν ειναι δεμενο να φυγει μακρυα απο τη μηχανη και να χτυπησει λιγοτερο.

Joyrider
13/08/2010, 07:10
Ξέρεις, πριν 2 χρόνια είχα μπει και εγώ στον πειρασμό να κάμω το ίδιο. Μέχρι που, πάνω που το είχα σχεδόν παραγγείλει το καθισματάκι, πέφτει μια ηλίθια με το αυτοκίνητο ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ πάνω στο ποδήλατο γνωστού μου που είχε και το 4 ετών κοριτσάκι του πίσω σε καθισματάκι. O γνωστός μου με θρύψαλα το δεξί γόνατο και τη λεκάνη, το παιδί πάλεψε μια βδομάδα στην εντατική και τελικά την έβγαλε με χίλια ζόρια.
Σου ξαναλέω, άστο, δεν αξίζει το ριψοκίνδυνο της υπόθεσης...
Φιλικά, έτσι;

Ναι δεν παρεξηγούμε απλά αυτό θα συνέβαινε και αν ήταν πεζό το παιδάκι. Πόσες και πόσες φορές δεν ακούμε αμάξι παρέσυρε τάδε παιδάκι, φορτηγό παρέσυρε στάση λεωφορείου κτλ..

Κανονικά θα έπρεπε να μην ανεβαίνουν καθόλου στην μηχανή αλλά αφού ανεβαίνουν (τα ανεβάζω) ας είναι με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια.

Απλά δεν το βρίσκω σωστό ως λογική γιατί τότε θα τα βγάζαμε από το σπίτι μετά την ενηλικίωση σε μια φούσκα προστασίας. Ακραίο απλά θέλω να γίνω κατανοητός. Συμφωνώ παντως.

Να σου κάνω και μια ερώτηση. Μάλλον θεωρείς πιο ασφαλές ένα παιδί με κανένα εντουράκι και φουλ εξοπλισμό στο χώμα? Γιατί το έχω στα υπόψη μου για το μέλλον.

sas
13/08/2010, 07:16

από τη στιγμή που μιλάς για ελεγχόμενο περιβάλλον, τότε η λογική σου τυχαίνει να είναι είναι συμβατή με την δική μου.

sas
13/08/2010, 07:17

.....ναιιιιιιι παληκάρι μου, αλλά είναι απόφαση ενός ενήλικα που μπορεί να κρίνει

sas
13/08/2010, 07:20

Με κάλυψες απόλυτα (ξυστά με πέρασε και μένα η χαζομάρα αυτή), αλλά πήγα και την ισοσκέλισα βάζοντας στο ποδήλατο καθισματάκι (κυκλοφορώντας στον δρόμο, που πλέον το έκοψα)

Εχετλαίος
13/08/2010, 07:24
Να σου κάνω και μια ερώτηση. Μάλλον θεωρείς πιο ασφαλές ένα παιδί με κανένα εντουράκι και φουλ εξοπλισμό στο χώμα? Γιατί το έχω στα υπόψη μου για το μέλλον.

Aσφαλέστερο θεωρώ τα κοπέλια μου με εξοπλισμό ορεινού περιηγητή να ανακαλύπτουν την ομορφία των Ελληνικών βουνών πεζή.

Εχετλαίος
13/08/2010, 07:25

Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο σε κάτι.

Joyrider
13/08/2010, 07:28
Aσφαλέστερο θεωρώ τα κοπέλια μου με εξοπλισμό ορεινού περιηγητή να ανακαλύπτουν την ομορφία των Ελληνικών βουνών πεζή.

Συγγνώμη αυτό δεν είναι λογικό για μένα. Το ότι κάτι είναι ασφαλέστερο από κάτι άλλο δεν σημαίνει ότι αμέσως αποκλείονται τα αμέσως επικινδυνότερα. Και ακόμα πιο ασφαλές από την ορειβασιά είναι το σκάκι.

Εχετλαίος
13/08/2010, 07:30
Και ακόμα πιο ασφαλές από την ορειβασιά είναι το σκάκι.

Θα τα μάθω και σκάκι
:lol:

Joyrider
13/08/2010, 07:38
Θα τα μάθω και σκάκι
:lol:

Και ακόμα πιο ασφαλές να μην είχαν γεννηθεί ποτέ. Δεν είμαι γονιός ακόμα οπότε δεν ξέρω τι θα προτιμούσα μεταξύ του να δω το παιδί μου να παθαίνει κάτι και από το να μην το δω καθόλου.

Και αν είναι κάτι ασήμαντο πάει στο διάλο αν είναι μοιραίο?

Όπως βλέπεις έτσι δεν λειτουργούμε οι άνθρωποι, οπότε ας προσέχουμε όσο πιο πολύ μπορούμε πάντα με μέτρο και σύνεση και όχι υπερβολές. Αν δω στο μέλλον ότι δεν θα είμαι αρκετός στην προστασία δεν θα συνεχίσω απερίσκεπτα.

Όπως δηλαδή εσύ θα πήγαινες τα παιδιά σου για ορειβασία αλλά όχι εν μέσω καταιγίδας και ομίχλης έτσι και γω θα τα ανέβαζα στην μηχανή αλλά όχι σε δρόμο με κίνηση.Βασικά καθόλου δρόμο.

Εχετλαίος
13/08/2010, 07:45
Δεν είμαι γονιός ακόμα οπότε δεν ξέρω

Όταν με το καλό γίνεις θα με καταλάβεις.

Ακούγεται κλισέ αλλά είναι και πολύ αλήθεια ρε μάγκα!
Ξανά :wave2:

Joyrider
13/08/2010, 07:50
Όταν με το καλό γίνεις θα με καταλάβεις.

Ακούγεται κλισέ αλλά είναι και πολύ αλήθεια ρε μάγκα!
Ξανά :wave2:

Μη μου απαντάς με υπεκφυγές σε παρακαλώ.
Και όχι δεν είναι κλισέ είναι αλήθεια ότι αν δεν γίνεις γονιός δεν μπορείς να νιώσεις το ίδιο σε πιστεύω απόλυτα.

Εχετλαίος
13/08/2010, 08:12
Μη μου απαντάς με υπεκφυγές σε παρακαλώ.

Που την είδες την υπεκφυγή;
Ίντα άλλο θες να σου πω;
Εγώ το κοπέλι μου πάνω σε moto δεν το βγάζω και moto δε θα πάρει από εμένα. Παιδεία παίρνει και θα πάρει, και οδική και οδηγική. Όντε μεγαλώσει και γίνει 18 ας πάρει ότι θέλει με εφόδιο αυτά που θα του έχουν δώσει τότεσές και τα μάτια του στο δρόμο και οι δικές μου οδηγίες.
Δεν είναι η χώρα αυτή για 2 τροχούς. Αυτό το πιστεύω και το υποστηρίζω με θέρμη.
Ειδικά εδώ Κρήτη που οι δικυκλιστές πέφτουν νεκροί και σακατεμένοι σαν τις μύγες!
Δε θέλω τα κοπέλια μου να ζούνε σε κλουβί ούτε και σε αποστειρωμένο περιβάλλον. Αλλά θα κάνω και το παν να τα προστατέψω όσο μπορώ, μέχρι εκεί που φτάνει η χέρα μου.
Ναι, και στο βουνό θα πάμε, και στην καταιγίδα και σε όλα. Και θα μάθει και την κακοτοπιά και τον κίνδυνο.
ΑΛΛΑ ΔΙΚΥΚΛΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΤΡΕΨΩ.
Αυτά.

Joyrider
13/08/2010, 08:17

Στο προηγούμενο ποστ.

Εγώ το κοπέλι μου πάνω σε moto δεν το βγάζω και moto δε θα πάρει από εμένα. Παιδεία παίρνει και θα πάρει, και οδική και οδηγική. Όντε μεγαλώσει και γίνει 18 ας πάρει ότι θέλει με εφόδιο αυτά που θα του έχουν δώσει τότεσές και τα μάτια του στο δρόμο και οι δικές μου οδηγίες.
Δεν είναι η χώρα αυτή για 2 τροχούς. Αυτό το πιστεύω και το υποστηρίζω με θέρμη.
Ειδικά εδώ Κρήτη που οι δικυκλιστές πέφτουν νεκροί και σακατεμένοι σαν τις μύγες!
Δε θέλω τα κοπέλια μου να ζούνε σε κλουβί ούτε και σε αποστειρωμένο περιβάλλον. Αλλά θα κάνω και το παν να τα προστατέψω όσο μπορώ, μέχρι εκεί που φτάνει η χέρα μου.
Ναι, και στο βουνό θα πάμε, και στην καταιγίδα και σε όλα. Και θα μάθει και την κακοτοπιά και τον κίνδυνο.
ΑΛΛΑ ΔΙΚΥΚΛΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΤΡΕΨΩ.
Αυτά.

Οκ

Ίντα άλλο θες να σου πω;
Τίποτα, ευχαριστώ, τώρα απάντησες πραγματικά

Εχετλαίος
13/08/2010, 08:24
Στο προηγούμενο ποστ.

Διαφωνώ.

Joyrider
13/08/2010, 08:29
Διαφωνώ.

Εντάξει δεν θα χαλαστώ εκεί, το λιγότερο είναι αυτό. Απλά με την δεύτερη απάντησες σε αυτά που ρωτούσα και όχι με την πρώτη αλλά ήθελες να το λήξουμε εκεί χωρίς να πάρω απάντηση και να "φύγεις" από την συζήτηση.

Γουι αρ οουκει ναου αι θινκ! :winka:

Εχετλαίος
13/08/2010, 08:47
αλλά ήθελες να το λήξουμε εκεί χωρίς να πάρω απάντηση και να "φύγεις" από την συζήτηση.

Εγώ; Δεν είμαι πιωμένος σήμερα.
:p

(ακόμη δηλαδή)

Joyrider
13/08/2010, 08:48
Εγώ; Δεν είμαι πιωμένος σήμερα.
:p

(ακόμη δηλαδή)

:beer: . :wave2:

Bil
13/08/2010, 10:08
Ίντα άλλο θες να σου πω;
ΑΛΛΑ ΔΙΚΥΚΛΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ...Ε Λ Λ Α Δ Α ... ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΤΡΕΨΩ.
Αυτά.
¨
:a18:

dmf
13/08/2010, 10:44
Υπαρχει και ενα αλλο προϊον σαν διπλη ζωνη απο αφρολεξ, το οποιο κραταει το παιδι κοντα σε σενα. Οποτε σε περιπτωση πτωσης ειναι δεμενο με εσενα, και οχι με τη μηχανη. Εχει και χερουλια για να κρατιεται.
Δεν ξερω πού το πουλανε δυστυχως, αλλα ειδα να το χρησιμοποιουν σε ενα ταξιδιωτικό σε ξενο φορουμ. Στην τελικη στειλε ενα π.μ να ρωτησεις.

δες 24η και 47η φωτογραφια (http://www.wilddog.za.net/forum/index.php?topic=39411.140)