Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 41

Θέμα: Παιδικό καθισματάκι μηχανής

Question Παιδικό καθισματάκι μηχανής

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα και ποιος το εισάγει ή είναι δικιά τους πατέντα? Το είδα στο youtube και μ'αρεσε.

http://www.youtube.com/watch?v=2FLvNQeZCQE

http://www.youtube.com/watch?v=L5VB7djhwT8

http://www.youtube.com/watch?feature...v=zU_ivQVwQRA#!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	images.jpg 
Προβολές:	413 
Μέγεθος:	5,5 KB 
ID:	206398
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Σκόνη Πέτρες Λάσπη Το avatar του/της Λευκάδιος
    RIDE MORE TALK LESS

Ωραίος, ευχαριστώ. Τελικά όπως είχα υποψιαστεί, ακριβούτσικο είναι βρήκα και ακόμα ένα μόλις πριν.

http://www.givi.it/Accessories-for-b...cessories/S650

Γαμώτο και ψηνόμουν για τα αδερφάκια μου αλλά παραπάει σε τιμή...
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Εδώ και η τιμή του δεύτερου. Έτσι για να υπάρχει αν ψάξει κάποιος στο μέλλον.

http://www.motoraid.eu/shop/product_...oducts_id=3061

όταν η ρόδα γυρίζει Το avatar του/της sas
    Το θεωρείς σώφρων να ανεβάζεις ένα παιδί αυτής της ηλικίας σε μηχανή για βόλτα????(εγώ από την άλλη, γιατί την τρέμω αυτή την εικόνα....??)

Αρχικά δημιουργήθηκε από sas
    Το θεωρείς σώφρων να ανεβάζεις ένα παιδί αυτής της ηλικίας σε μηχανή για βόλτα????(εγώ από την άλλη, γιατί την τρέμω αυτή την εικόνα....??)
    Τα αδέφια μου τα κάνω βόλτες σε κλειστά παρκινγκ των σουπερ μάρκετ τις κυριακές γιατί τους αρέσει πολύ. Στον δρόμο δεν βγαίνω.Μέχρι στιγμής χωράνε ανάμεσα σε μένα και το ρεζερβουάρ αν κάνω λίγο πίσω αλλά μεγαλώνουν γρήγορα τα άτιμα.. Όμως θα προτιμούσα να έχω κάτι πιστοποιημένο παρά να τα βάζω έτσι χύμα. Ή όπως τα βλέπω στους δρόμους όρθια σε σκουτεράκια να κρατιούντε από τους καθρέφτες ή πίσω από τους γονείς σε πολύ αμφίβολες θέσεις γιατί και ξεχνιούντε και κουνιούντε και δεν έχουν δύναμη..

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    Τα αδέφια μου τα κάνω βόλτες σε κλειστά παρκινγκ των σουπερ μάρκετ τις κυριακές γιατί τους αρέσει πολύ. Στον δρόμο δεν βγαίνω.Μέχρι στιγμής χωράνε ανάμεσα σε μένα και το ρεζερβουάρ αν κάνω λίγο πίσω αλλά μεγαλώνουν γρήγορα τα άτιμα.. Όμως θα προτιμούσα να έχω κάτι πιστοποιημένο παρά να τα βάζω έτσι χύμα. Ή όπως τα βλέπω στους δρόμους όρθια σε σκουτεράκια να κρατιούντε από τους καθρέφτες ή πίσω από τους γονείς σε πολύ αμφίβολες θέσεις γιατί και ξεχνιούντε και κουνιούντε και δεν έχουν δύναμη..
    Την πτωση με δεμενο το αδερφακι σου στο καθισμα την σκεφτεσαι καθολου?
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Την πτωση με δεμενο το αδερφακι σου στο καθισμα την σκεφτεσαι καθολου?
    Ναι συνέχεια και γιαυτό προσέχω και δεν βγαίνω στον δρόμο αλλά σε ελεγχόμενο περιβάλλον. Και μην φανταστείς ότι πάω και με 80. Και κράνος φοράνε φυσικά.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    Ναι συνέχεια και γιαυτό προσέχω και δεν βγαίνω στον δρόμο αλλά σε ελεγχόμενο περιβάλλλον. Και μην φανταστείς ότι πάω και με 80. Και κράνος φοράνε φυσικά.
    Εμενα το δεσιμο με ανησυχει.Ακομα και με πεντε να πεσετε αν ειναι δεμενο το μικρο μπορει να χτυπησει σοβαρα.Ας βαλει κρανος κι ας μην το δεσεις.
    Αληθεια μεχρι το παρκιν πως πας τα μικρα?
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Εμενα το δεσιμο με ανησυχει.Ακομα και με πεντε να πεσετε αν ειναι δεμενο το μικρο μπορει να χτυπησει σοβαρα.Ας βαλει κρανος κι ας μην το δεσεις.
    Με τα ποδηλατάκια τους και τον πατέρα μου συνοδεία. Τρικάβαλο επιτρέπετε μόνο σε φωτογραφίες. Για το δέσιμο συμφωνώ. Λίγη κόντρα να βρει κάποιο πόδι ή χέρι θα σπάσει και πόσο μάλλον κάποιος λαιμός από το βίαιο τράνταγμα... Παίρνω όλα τα μέτρα ασφαλείας για τα οποία μπορώ να προβλέψω και να μεριμνήσω, από κει και πέρα μετεωρίτης αν πέσει δεν θα μπορώ να κάνω κάτι με ή χωρίς μηχανή.

edit: Η μηχανή έχει C-ABS, στο προηγούμενο δεν τα είχα βάλει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sas
    Εγώ δεν θεωρώ σώφρων να ανεβαίνω κι ο ίδιος, αλλά ... ανεβαίνω.
    Προσωπικά τα καθισματάκια τα θεωρώ ασφαλέστερα από την μη χρήση τους.

Δηλαδή αν δεν είναι δεμένο θα γλυτώσει;
    Αν ξέρεις στατιστικές καλό είναι να τις παραθέσεις, να ξεστραβωθούμε κι εμείς.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stokos
    Εγώ δεν θεωρώ σώφρων να ανεβαίνω κι ο ίδιος, αλλά ... ανεβαίνω.
    Προσωπικά τα καθισματάκια τα θεωρώ ασφαλέστερα από την μη χρήση τους.

Δηλαδή αν δεν είναι δεμένο θα γλυτώσει;
    Αν ξέρεις στατιστικές καλό είναι να τις παραθέσεις, να ξεστραβωθούμε κι εμείς.
    Δηλαδή αν έχεις μια πτώση με τη μηχανή είναι το ίδιο να σε πλακώσουν τα 200 κιλά,που λόγο της ταχύτητας θα πολλαπλασιαστούν, με το να μην σε πλακώσουν αυτά τα κιλα?
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    συγγνώμη για τι ηλικίας παιδιά μιλάμε;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Δηλαδή αν έχεις μια πτώση με τη μηχανή είναι το ίδιο να σε πλακώσουν τα 200 κιλά,που λόγο της ταχύτητας θα πολλαπλασιαστούν, με το να μην σε πλακώσουν αυτά τα κιλα?
    Έχεις κανένα συμβόλαιο ότι θα συμβεί αυτό ακριβώς;
    Γιατί αν έχεις, εγώ να σε παρουσιάσω ένα άλλο που θα λέει ότι όταν πέφτουμε τότε πάντα εκσφενδονιζόμαστε από την μηχανή και μας λιώνει η απέναντι νταλίκα. Οπότε το καθισματάκι είναι σωτήριο.

Για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά, κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει την κατάληξη μιας σύγκρουσης ή μιας πτώσης.
    Είναι προφανές ότι οι κατασκευές που παρουσιάζονται στα γιουτουμπάκια, προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την χαζομάρα κάποιων γονιών (υπήρξα τέτοιος) να ανεβάζουν στην πίσω σέλα (σωστά) παιδάκια που δεν έχουν ούτε το μυαλό ούτε την δύναμη να κρατηθούν σωστά από τον οδηγό ή να κρατάνε τα πόδια τους μακριά από τον πίσω τροχό.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    συγγνώμη για τι ηλικίας παιδιά μιλάμε;;
    Εφτάμιση (πρωτη δημοτικού) η μικρή και τεσσεράμιση ο μικρός.
    Το καρεκλάκι απότι είδα από δυόμιση μέχρι οχτώ ετών λέει οτι μπορεί να χρησιμοποιηθεί (14-30 κιλά).

Μην τρελαίνεστε δεν θα κάνω υπεραντλαντικά ταξίδια. Για στήριξη και μια παρπάνω ασφάλεια το ήθελα από το να τα έχω χύμα πάνω στο ρεζερβουάρ. Μέχρι τώρα χωρούσαν αλλά μεγαλώνουν και οι βολτίτσες τους αρέσουν. Ο μικρός ήδη έχει λιμπιστεί και κάτι Minimoto που πήρε το μάτι του.

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορα μηχανής απο Αγγλία
    από niko13g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2004, 21:01
  2. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2004, 03:13
  3. Της μηχανής οι ρόδες...
    από almalibera στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2004, 07:05