Σύνδεση

View Full Version : Τραγωδία στο Ελαιοχώρι Αρκαδίας.

Σελίδες : 1 [2]

Panopticon7
24/08/2010, 10:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm

Γιατί απλά ΔΕΝ ξέρουμε πώς θα αντιδράσουμε.

Μπορεί να ξέρουμε πολύ καλά ποιο είναι το νόμιμο, αλλά ...

:wave2:

Πως θα αντιδρασουμε αν γινουμε δικαστες κ νομοθετες ? :eyepop:

sniper
24/08/2010, 10:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7

Πουτ@να Σπάρτη.....

Panopticon7
24/08/2010, 10:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Η διαφορά μας είναι ότι, εμείς που έχουμε παιδιά, υπάρχει η περίπτωση να είμαστε γονείς θύματος....

Γιατι αν πεθανει ο αδερφος μου θα χαρω ?

:eyepop:

sniper
24/08/2010, 10:43
Γιατι αν πεθανει ο αδερφος μου θα χαρω ?

:eyepop:

Είσαι ο πατέρας του αδερφού σου; :confused:

blackbusa
24/08/2010, 10:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ασε ρε Πανο με τη μονιμη επωδό σε τετοια γεγονότα "εαν ειναι το δικο σου παιδί", "εαν έχεις παιδι θα καταλαβεις", "εαν γινεις γονιος" που γράφει όλος ο κόσμος...

Γονιός δεν ειμαι, μάλλον δε θα γινω και, αν είναι να γίνει το μυαλό μου έτσι μολις κανω παιδί, καλύτερα που δε θα κανω.

Και για τα μηχανάκια γράφονται διάφορα γραφικα, εαν πετυχω καποιον να μου το κλεβει, εκ των πραγματων λιγα πράγματα μπορώ να κανω και σιγουρα δε θα ρισκαρω τη ζωή μου για ενα ματσο σιδερα...

εχεις ανηψακι???κατι???

αν απο την αλλη δεν γουσταρεις τα παιδια ειναι αλλη συζητηση....το να γουσταρεις καταλαβαινεις με ποια εννοια το λεω...

Panopticon7
Οχι, ειμαι ο πατερας ο δικος σου :hypnotize

sergiosm

:confused:

τί εννοείς;

Cpt. Haddock
24/08/2010, 10:46
Η διαφορά μας είναι ότι, εμείς που έχουμε παιδιά, υπάρχει η περίπτωση να είμαστε γονείς θύματος....

Καμια διαφορά. Δεν έχω παιδια, μπορει ομως να αποκτησω σ' ένα χρόνο, αρα εν δυνάμει ειμαι κι εγω γονέας θύματος.

Εχω μητέρα (για να θυμίσω προηγούμενο παράδειγμά σου, αρα εν δυνάμει ειμαι και τεκνο θυματος)

Αυτο που θέλω να πω ειναι οτι όλοι ακαδημαϊκά το συζητάμε αφου δε μας αφορά ΑΜΕΣΑ

Το κλείνω εδω και φευγω για Αναβυσσο :D

sniper
24/08/2010, 10:47
Οχι, ειμαι ο πατερας ο δικος σου :hypnotize

Τότε, κάνε την χάρη στην κοινωνία και κάνε ότι έκανες και πριν 3 χρονια...

sniper
24/08/2010, 10:47
....

Το κλείνω εδω και φευγω για Αναβυσσο :D

Κανα σανίδι 135lt παιζει; :rolleyes:

BELZEBOYLIS
24/08/2010, 10:48
Ασε ρε Πανο με τη μονιμη επωδό σε τετοια γεγονότα "εαν ειναι το δικο σου παιδί", "εαν έχεις παιδι θα καταλαβεις", "εαν γινεις γονιος" που γράφει όλος ο κόσμος...

Γονιός δεν ειμαι, μάλλον δε θα γινω και, αν είναι να γίνει το μυαλό μου έτσι μολις κανω παιδί, καλύτερα που δε θα κανω.

Και για τα μηχανάκια γράφονται διάφορα γραφικα, εαν πετυχω καποιον να μου το κλεβει, εκ των πραγματων λιγα πράγματα μπορώ να κανω και σιγουρα δε θα ρισκαρω τη ζωή μου για ενα ματσο σιδερα...

πολύ λογικός για τέτοια συζήτηση .....

...θα πρότεινα λοιπόν στην επόμενη συνάντηση να κρεμάσουμε τον καπετάνιο ανάποδα και να του πετάμε τα κράνη μας (κρανηβολισμός) για να βάλει μυαλό !!! Κάτι τέτοιοι άνθρωποι είναι που χαλάνε την κοινωνία μας και δίνουν την ευκαιρία στους ανώμαλους να απειλούν τα παιδιά μας !!!!

και αν δεν σας αρέσει να φύγετε να πάτε αλλού ...:lol: :lol: :wave2:

Cpt. Haddock
24/08/2010, 10:49
Κανα σανίδι 135lt παιζει; :rolleyes:

πουλησα το 130αρι μου (δε μου το 'λεγες ρε συ; )

Παιζουν διαφορες αγγελιες παντως, ειδικα τωρα (πχ η σχολη της Βασιλικης στη Λευκαδα πουλαει ολο τον εξοπλισμο της)

the who
24/08/2010, 10:50

sniper δεν ξερουν και καποιοι δεν θα μαθουν πως ειναι να βλεπεις στο ονειρο σου οτι κατι εχουν παθει τα παιδια σου,να πηγαινεις στο δωματιο τους να τα δεις αν ειναι καλα και μετα να στρυφογυρνας στο κρεβατι χωρις να μπορεις να κοιμηθεις.

Α ναι χεστηκα αν ειναι αλβανος,μονοφθαλμος,συγγραφεας,χασαπης η οτιδηποτε αλλο.Ανθρωπος παντως δεν ειναι.Αληθεια πως τιμωρουν ενα ζωο?

sniper
24/08/2010, 10:51
πουλησα το 130αρι μου (δε μου το 'λεγες ρε συ; )

Παιζουν διαφορες αγγελιες παντως, ειδικα τωρα (πχ η σχολη της Βασιλικης στη Λευκαδα πουλαει ολο τον εξοπλισμο της)

Χμ... κατάλαβα... προς το παρόν πνιγμός με την 120.... :rolleyes: :wave2:

Cpt. Haddock
24/08/2010, 10:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Αληθεια πως τιμωρουν ενα ζωο?

Δεν τιμωρούν ενα ζώο γιατι δεν έχει συνείδηση αυτου που έκανε... :winka:

Panopticon7
24/08/2010, 10:52
Αληθεια πως τιμωρουν ενα ζωο?

Εξαρταται, αν ειναι σκυλος το χτυπανε με εφημεριδα

blackbusa
24/08/2010, 10:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
πολύ λογικός για τέτοια συζήτηση .....

και που ειναι η λογικη ρε Κωστα σε καποιον που βιαζει ενα 11χρονο κοριτσακι και μετα το πεταει ζωντανο σε ενα πηγαδι να ψωφησει???
πλακα κανουμε τωρα???

blackbusa
24/08/2010, 10:59
Εξαρταται, αν ειναι σκυλος το χτυπανε με εφημεριδα

και μολις του την βαρεσει του σκυλου μια μερα και σε φαει ζωντανο...αν ζησεις....του κανεις ευθανασια...

alex14
24/08/2010, 10:59
sniper δεν ξερουν και καποιοι δεν θα μαθουν πως ειναι να βλεπεις στο ονειρο σου οτι κατι εχουν παθει τα παιδια σου,να πηγαινεις στο δωματιο τους να τα δεις αν ειναι καλα και μετα να στρυφογυρνας στο κρεβατι χωρις να μπορεις να κοιμηθεις.

Α ναι χεστηκα αν ειναι αλβανος,μονοφθαλμος,συγγραφεας,χασαπης η οτιδηποτε αλλο.Ανθρωπος παντως δεν ειναι.Αληθεια πως τιμωρουν ενα ζωο?

Τα ειπες ολα.

BELZEBOYLIS
24/08/2010, 11:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
και που ειναι η λογικη ρε Κωστα σε καποιον που βιαζει ενα 11χρονο κοριτσακι και μετα το πεταει ζωντανο σε ενα πηγαδι να ψωφησει???
πλακα κανουμε τωρα???

και επειδή ένας μουρλός έκανε κάτι τέτοιο , εμείς πρέπει να καταργήσουμε τα πάντα ,να γυρίσουμε μερικούς αιώνες πίσω και να παραδώσουμε τον εν λόγο μουρλό στο πλήθος για ικανοποιήσει το περί δικαίου αίσθημα με ποικιλία βασανιστηρίων ! Και όλα αυτά στο όνομα της πατρότητας !!!!
Σε περίεργη κοινωνία θέλετε να μεγαλώσουν τα παιδιά σας μου φαίνεται ....:wave2:

the who
24/08/2010, 11:09
και επειδή ένας μουρλός έκανε κάτι τέτοιο , εμείς πρέπει να καταργήσουμε τα πάντα ,να γυρίσουμε μερικούς αιώνες πίσω και να παραδώσουμε τον εν λόγο μουρλό στο πλήθος για ικανοποιήσει το περί δικαίου αίσθημα με ποικιλία βασανιστηρίων ! Και όλα αυτά στο όνομα της πατρότητας !!!!
Σε περίεργη κοινωνία θέλετε να μεγαλώσουν τα παιδιά σας μου φαίνεται ....:wave2:

Εν μερει εχεις δικηο.Αλλα δεν ξερω τι θα σου απαντουσαν ο πατεραςκι η μανα του παιδιου.

blackbusa

αν στην θεση του 11χρονου βαζαμε την μητερα σου...την κοπελλια σου....την γυναικα σου....την αδερφη σου...την ανηψια σου (δεν ξερω τι απο ολα αυτα ισχυουν) θα ειχες τιν ιδια αποψη???

Daemon
Εμενα μ'αρεσει οτι μιλανε ολοι για το πως θα αντιδρασουνε για ενα θεμα που δεν τους εχει τυχει και να μη τους τυχει και ποτε.. Ο ενας θα τον εκτελεσει και ο αλλος θα τον τιμωρισει βασει νομου..

Εγω βαζω στοιχημα οτι και οι πλεοψηφια της οικογενιας του κοριτσιου ηταν κατα της θανατικης ποινης.. μερικες μερες πριν..

arxaios
24/08/2010, 11:20

Εγώ θα ήθελα απλά ........ και αφού είναι ένοχος πέρα από κάθε αμφιβολία .......... να τον κλειδώσουν κάπου και να πετάξουν το κλειδί !!!
Όχι να βγει σε 3-4 χρόνια και να ξανακάνει τα ίδια ............ όπως συνήθως συμβαίνει !!!
Την πρώτη φορά δεν ξέραμε ...... και κάποιο παιδάκι την πλήρωσε .......
Όταν όμως τον βγάζουμε από τη φυλακή και το επαναλαμβάνει .......... τι δικαιολογία έχουμε ;;;
Ότι είμαστε πολιτισμένοι και σκεπτόμαστε τα δικαιώματα του ........... ;;;;;;; :confused: :confused:
Το δικαίωμα για ασφάλεια του θύματος (συνταγματικά ψηφισμένο μάλιστα και στα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα), τι κάναμε για να το προστατεύσουμε ;;;
Βγάλαμε τον παιδεραστή έξω .......... για γέλια άραγε ή για κλάματα ;;; :confused:

Κοιτάμε τον θύτη και παραπετάμε το θύμα ........... αλλά είμαστε πολιτισμένοι !!!

Ακόμα και ο φόνος κάτω από περιπτώσεις (όπως θυμό κ.λ.π.) έχει ελαφρυντικά .......... η παιδεραστία όμως τελείται με ΠΡΟΜΕΛΕΤΗ (είναι πράξη προσχεδιασμένη εν ψυχρώ) και δεν δικαιολογείται με τίποτα !!!

Αν θέλετε να πούμε ότι πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν άρρωστος .......... τότε σε ψυχιατρείο έγκλειστος !!!

ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ !!!

BELZEBOYLIS
24/08/2010, 11:27
αν στην θεση του 11χρονου βαζαμε την μητερα σου...την κοπελλια σου....την γυναικα σου....την αδερφη σου...την ανηψια σου (δεν ξερω τι απο ολα αυτα ισχυουν) θα ειχες τιν ιδια αποψη???

δεν έχετε βαρεθεί αυτή την καραμέλα ?!?

Έχεις μιλήσει με θύμα βιασμού ? Φυσικά η επιθυμία του είναι να εκτελεστεί ο βιαστής ! Διαφωνείς? Την θεωρείς υπερβολική ? Αν ναι ,σκέψου τι θα έλεγες αν ήταν η μάνα σου , ο πατέρας σου ή αδελφή σου ή η κόρη σου ή εσυ ο ίδιος !! Θάνατος λοιπόν (αργός πάντα εεε)

Έχεις μιλήσει με πατέρα που έχασε το παιδί του από αυτοκινητιστικό ,με μεθυσμένο οδηγό ? Φυσικά η επιθυμία του είναι να εκτελεστεί ο μεθυσμένος οδηγός? Τον θεωρείς υπερβολικό ?Αν ναι σκέψου τι θα έλεγες αν ήταν η μάνα σου , ο πατέρας σου ή αδελφή σου η κόρη σου !!! Θάνατος λοιπόν (αργός πάντα εεε)

Καταλαβαίνεις οτι ο κατάλογος είναι μακρύς και όλοι θα έχουν κάτι να προσθέσουν ? Αν ταυτίζεσαι συνέχεια με το θύμα , στα περισσότερα κακουργήματα θα επιθυμείς την εκτέλεση του θύτη και φυσικά με αργό και βασανιστικό τρόπο!!!

blackbusa
24/08/2010, 11:55
δεν έχετε βαρεθεί αυτή την καραμέλα ?!?

Έχεις μιλήσει με θύμα βιασμού ? Φυσικά η επιθυμία του είναι να εκτελεστεί ο βιαστής ! Διαφωνείς? Την θεωρείς υπερβολική ? Αν ναι ,σκέψου τι θα έλεγες αν ήταν η μάνα σου , ο πατέρας σου ή αδελφή σου ή η κόρη σου ή εσυ ο ίδιος !! Θάνατος λοιπόν (αργός πάντα εεε)

Έχεις μιλήσει με πατέρα που έχασε το παιδί του από αυτοκινητιστικό ,με μεθυσμένο οδηγό ? Φυσικά η επιθυμία του είναι να εκτελεστεί ο μεθυσμένος οδηγός? Τον θεωρείς υπερβολικό ?Αν ναι σκέψου τι θα έλεγες αν ήταν η μάνα σου , ο πατέρας σου ή αδελφή σου η κόρη σου !!! Θάνατος λοιπόν (αργός πάντα εεε)

Καταλαβαίνεις οτι ο κατάλογος είναι μακρύς και όλοι θα έχουν κάτι να προσθέσουν ? Αν ταυτίζεσαι συνέχεια με το θύμα , στα περισσότερα κακουργήματα θα επιθυμείς την εκτέλεση του θύτη και φυσικά με αργό και βασανιστικό τρόπο!!!

μεγαλη συζητηση που δεν μπορει να αναλυθει απο ενα πληκτρολογιο...θα σε κανω να αλλαξει γνωμη η μαλλον καλυτερα να καταλαβεις τα point μου οταν μιλισουμε face to face...εδω το καταφερα με τον Tpap για το θεμα αστυνομικομπατσων...και φαντασου δεν εχω καν παιδια...

takis-kk
24/08/2010, 12:10
Το πρόβλημα της θανατικής ποινής είναι φιλοσοφικό και πολύ παλιό.
Δεν μπορείς να λύσεις ένα πρόβλημα αν δεν μπεις μέσα και γίνεις μέρος του.
Θέλω να πω .. Εσύ θα δεχόσουν να γίνεις ο δήμιος του τέρατος ;
Για να γίνω σαφέστερος , αν τύχαινε να περνώ απ’ το μέρος τη στιγμή του βασανισμού
της άμοιρης μικρούλας , τότε , εν βρασμώ, θα τον σκότωνα τον πούστη και θα αισθανόμουνα και άγρια χαρά . Αν όμως τώρα μου έλεγαν να τον αποκεφαλίσω με τσεκούρι, δεμένο πισθάγκωνα … Νομίζω πως … Δεν.
Βέβαια αν και πατέρας ,δύο παιδιών, δεν είμαι ο συγκεκριμένος πατέρας…
Ούτε μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου στη θέση του… Τρέμω και στη σκέψη.
Πολλές φορές διαβάζοντας παρόμοια ειδεχθή περιστατικά , εξοργίζομαι , σκέφτομαι , «θέλει κρέμασμα το κτήνος , παλούκωμα ,γδάρσιμο , αγχόνη … «
Μετά όμως συλλογίζομαι «μπορείς εσύ να εκτελέσεις την ποινή ; “ Η απάντηση είναι όχι!
Άρα ξεκάθαρα είμαι κατά της θανατικής ποινής, αφού δεν μπορώ να απαιτήσω κάτι που εγώ δεν είμαι σε θέση να εφαρμόσω.

Κυκλοφορούν τόσα θηρία ανάμεσά μας …

Μακάρι να μη ξαναγράψουμε για τέτοια θέματα.

Ζεύκας
24/08/2010, 12:16
εδω το καταφερα με τον Tpap για το θεμα αστυνομικομπατσων...και φαντασου δεν εχω καν παιδια...

καλά μην παίρνεις κι όρκο...:lol:

alex14
24/08/2010, 12:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
καλά μην παίρνεις κι όρκο...:lol:

Οτι τα καταφερε με τον Trap ή οτι δεν εχει παιδια ???

:rotflmao: :rotflmao:

Ζεύκας
24/08/2010, 12:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
Οτι τα καταφερε με τον Trap ή οτι δεν εχει παιδια ???

:rotflmao: :rotflmao:

και για τα 2 :bawl:

blackbusa
24/08/2010, 12:57
ειδα οτι συντακτικα βγηκε μαλακια αλλα βαριομουνα να το διορθωσω...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Joyrider
24/08/2010, 13:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Όχι να βγει σε 3-4 χρόνια και να ξανακάνει τα ίδια ............ όπως συνήθως συμβαίνει !!!
Την πρώτη φορά δεν ξέραμε ...... και κάποιο παιδάκι την πλήρωσε .......
Όταν όμως τον βγάζουμε από τη φυλακή και το επαναλαμβάνει .......... τι δικαιολογία έχουμε ;;;

Αυτή την φράση σου κρατώ αν και συμφωνώ σε όλα.

Αυτοί οι άνθρωποι να σωφρονιστούν δεν γίνεται ούτε και να επανενταχθούν γιατί είναι άρρωστοι.

Η θανατική ποινή είναι μια απλή λύση μόνιμης απομάκρυνσης του προβλήματος. Ούτε σωφρονίζει γιατί δεν δίνει την δυνατότητα να μετανιώσεις (δεν μιλώ για τον συγκεκριμένο), ούτε παραδειγματίζει γιατί αλλιώς όπου εφαρμόζεται δεν θα υπήρχε εγκληματικότητα. Επίσης δεν ακολουθεί την λογική της εκδίκησης δηλαδή το οφθαλμός αντί οφθαλμού γιατί τότε θα έπρεπε να βιάζουμε τους βιαστές, να βασανίζουμε αυτούς που βασανίζουν και να σκοτώνουμε τους δολοφόνους κτλ.Τέλος δεν έχει σκοπό το να δείξεις στον άλλο ότι αυτό που κάνει είναι κακό γιατί ουσιαστικά του κάνεις το ίδιο.

(Αν αρχίσουμε να μιλάμε και για πρόληψη θα μας πάρει αιώνες.)

Επίσης κάποιος θα μπορούσε να πει να τον έχουμε μέσα ισόβια. Πραγματικά ισόβια όμως όχι να βγει σε 20-25 χρόνια. Ετσι όμως οι γονείς του κοριτσιού στην προκειμένη περίπτωση θα είναι φορολογούμενοι που πληρώνουν έμμεσα την στέγαση, διατροφή και ότι άλλο θα πάρει ο ισόβια κρατούμενος.(καλά δεν μιλάω για Ελλάδα αλλά εξωτερικό μέχρι και μαθήματα κάνουν).

Αφού τα έχω φέρει βόλτα στο μυαλό μου όλα αυτά για μένα η μοναδική τιμωρία θα ήταν τα ισόβια (μόνιμη απομάκρυνση από το κοινωνικό σύνολο) και εκτέλεση κοινωνικού έργου. Οχι όμως κατά κύριο λόγο ώστε να προσφέρει κάτι στην κοινωνία αλλά για να μπορεί να συντηρεί τον εαυτό του (να πληρώνει δηλαδή την ισόβια διαμονή του) και έπειτα το έξτρα θα το καρπώνεται η κοινωνία. Αν δεν δουλεύει να πεθάνει από πείνα.

7gibernau
24/08/2010, 18:01
ή θα τον παίζει....

σιγά μην έχουν συνείδηση τέτοια ζώα.....

@Byron : Αυτό το περσικό μου είχε διαφύγει.....

θα τον παιξει μια..
θα τον παιξει δυο.....
θα τον παιξει δεκα......

καποια στιγμη το μυαλο του θα αρχησει να παιζει τα δικα του παιχνιδια.........

οι τυψεις και η στερηση ελευθεριας θα επικρατησουν......

jokey66
25/08/2010, 02:35
Πολιτεία Πλάτωνα (http://el.wikipedia.org/w/index.php?title=%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B1_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%A0%CE%BB%CE% AC%CF%84%CF%89%CE%BD%CE%B1&action=edit&section=8)

Στην περίπτωση που ο φονιάς ή ο ληστής ήταν παιδί μου/σου τότε τι ποινή θα θέλατε να επιβληθεί?
Θα εξαντλούσατε τότε την ευρεσιτεχνία σας στα μεσαιωνικά βασανιστήρια?
Μήπως το πρόβλημα βρίσκεται πιο βαθιά και όχι στην ποινή που θα πρέπει να επιβληθεί, γιατί η επιβολή ποινής είναι εύκολο, η διαπαιδαγώγηση το πλάσιμο του χαρακτήρα ενός παιδιού δεν είναι!

arxaios
25/08/2010, 05:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από jokey66
Πολιτεία Πλάτωνα (http://el.wikipedia.org/w/index.php?title=%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B1_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%A0%CE%BB%CE% AC%CF%84%CF%89%CE%BD%CE%B1&action=edit&section=8)

Στην περίπτωση που ο φονιάς ή ο ληστής ήταν παιδί μου/σου τότε τι ποινή θα θέλατε να επιβληθεί?
Θα εξαντλούσατε τότε την ευρεσιτεχνία σας στα μεσαιωνικά βασανιστήρια?
Μήπως το πρόβλημα βρίσκεται πιο βαθιά και όχι στην ποινή που θα πρέπει να επιβληθεί, γιατί η επιβολή ποινής είναι εύκολο, η διαπαιδαγώγηση το πλάσιμο του χαρακτήρα ενός παιδιού δεν είναι!

Ναι ΟΚ δίκιο έχεις σε αυτά που λες ........... αλλά τι να το κάνει το δίκιο, εκ των υστέρων, το θύμα ;;;
Με απλούστερα λόγια ........ δέχομαι ότι συχνά (όχι πάντα) ειδικά σε περιπτώσεις παιδεραστών, φταίει ο τρόπος που μεγάλωσαν !!! Το παιδί το δικό μου ή του γείτονα που αναθράφηκε σωστά, είναι ή δεν είναι υποψήφιο θύμα ;;; Εγώ ή ο γείτονας τι δεν κάναμε σωστά ή αν θες τι παραπάνω μπορούσαμε να κάνουμε ;;; Καλή λοιπόν η θεωρία αλλά επειδή το πράγμα κολλάει στην εφαρμογή ..... ας αφήσουμε τα ουτοπικά σενάρια στην άκρη ...... δεν μπορούμε να επιβλέπουμε την διαπαιδαγώγιση όλων των παιδιών και κανένας μας δεν ξέρει τι γίνεται πίσω από τις κλειστές πόρτες ..... ας εφαρμόσουμε ποινές που θα προστατεύουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ από την επανάληψη του φαινομένου !!!
Δεν μπορεί στον βιαστή ανηλίκων (ή φονιά ή και τα δυό μαζί) να δίνεις άδεια .... για να επαναλάβει την πράξη του !!!
Χωρίς βασανιστήρια ή ακρότητες ............ ΙΣΟΒΙΑ = ΙΣΟΒΙΑ .......... όχι σε 8 χρόνια έξω λόγω καλής διαγωγής κλπ

byron
25/08/2010, 07:09
Γκαύλα.....

Πλάτωνα, Σιμόπουλο κλπ πρέπει να διαβάσουμε για να μην πέσουμε στο επίπεδο του δράστη και κάνουμε ότι έκανε αυτός στα πιτσιρίκια.

Για τα δικαιώματα του καθένα ξεκωλιάρη ενδιαφερόμαστε μην τυχόν και καταπατηθούν απ΄τον όχλο. Για τα δικαιώματα των παιδιών (αυτονόητη) και την προστασία τους (επιβεβλημένη) καμμιά πρόταση ?

sniper
25/08/2010, 07:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Γκαύλα.....

Πλάτωνα, Σιμόπουλο κλπ πρέπει να διαβάσουμε για να μην πέσουμε στο επίπεδο του δράστη και κάνουμε ότι έκανε αυτός στα πιτσιρίκια.

Για τα δικαιώματα του καθένα ξεκωλιάρη ενδιαφερόμαστε μην τυχόν και καταπατηθούν απ΄τον όχλο. Για τα δικαιώματα των παιδιών (αυτονόητη) και την προστασία τους (επιβεβλημένη) καμμιά πρόταση ?

Τα παιδιά θα μορφωθούν με τους παραπάνω κυρίους ώστε να είναι μεγαλόψυχα....

Γίναμε χριστιανοί όλοι ξαφνικά.....

Γύρνα το άλλο μάγουλο κι άλλες τέτοιες πίπες

alres
25/08/2010, 08:44
μωρέ και γω ξέρω κάτι χιλιάδες που τρέχουν εδώ και χρόνια στα κωλόμπαρα για εξωτικές 14χρονες και μετά το περηφανεύονται σ ολη τη γειτονιά τι παληκαριά έκαναν

και ξέρω και κάτι χιλιάδες που αυτούς τους άλλους χιλιάδες τους κάνουν παρέα, τους χτυπάνε φλικά την πλάτη, τους ζηλεύουν που αυτοί δεν γάμησαν ακόμα 14χρονες εξωτικές

και ξέρω ότι μερικοί και απ τους πρώτους και τους δέυτερους, εδώ που τα λέμε και παραέξω στις δουλειές και στις παρέες σκίζουν τα ιμάτιά τους για τον πούστη που βίασε το κορίτσι και το σκότωσε...και τι θα του έκαναν αυτοί...και να το γδάρσιμο και να το παλούκι στον κώλο..

μόνο εκεί που γαμάτε ρε παίδες, με το συμπάθιο κιόλα, προσέχτε καμιά φορά μη βρεθείτε με κομμένο πουλί από καμία 14χρονη πουτάνα γιατί έχει ο καιρός γυρίσματα και οι ευκαιρίες δεν είναι πάντα μονοπαντες σ αυτη τη ζωή..

και το δίκιο έχει άγριους τρόπους να ισοφαρίζει..ειδικά εκεί που νομίζεις ότι δεν τρέχει τίποτα μωρέ, "το χει ξανακάνει το κορίτσι, δεν είναι τίποτα"

έτσι φιλογογικά και με το συμπάθιο ε

byron
25/08/2010, 08:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από alres

Σωραίος.....
Στο φόρουμ ήρθες να κάνεις την καταγγελία σου για τους λεβέντες που πηδάνε 14χρονες πουτάνες? Γιατί αν ξέρεις τόσουςςςς πολλούς και προτιμάς το τουμπεκί το ψιλοκομμένο δεν διαφέρεις και πολύ.

Με το συμπάθειο, έτσι? :wave2:

sniper
25/08/2010, 08:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Σωραίος.....
....

Είσαι σίγουρος;

byron
25/08/2010, 09:05
Είσαι σίγουρος;

Λέμε και καμμιά μαλακία να περάσει η ώρα.

arxaios
25/08/2010, 09:18
μωρέ και γω ξέρω κάτι χιλιάδες που τρέχουν εδώ και χρόνια στα κωλόμπαρα για εξωτικές 14χρονες και μετά το περηφανεύονται σ ολη τη γειτονιά τι παληκαριά έκαναν

και ξέρω και κάτι χιλιάδες που αυτούς τους άλλους χιλιάδες τους κάνουν παρέα, τους χτυπάνε φλικά την πλάτη, τους ζηλεύουν που αυτοί δεν γάμησαν ακόμα 14χρονες εξωτικές

και ξέρω ότι μερικοί και απ τους πρώτους και τους δέυτερους, εδώ που τα λέμε και παραέξω στις δουλειές και στις παρέες σκίζουν τα ιμάτιά τους για τον πούστη που βίασε το κορίτσι και το σκότωσε...και τι θα του έκαναν αυτοί...και να το γδάρσιμο και να το παλούκι στον κώλο..

μόνο εκεί που γαμάτε ρε παίδες, με το συμπάθιο κιόλα, προσέχτε καμιά φορά μη βρεθείτε με κομμένο πουλί από καμία 14χρονη πουτάνα γιατί έχει ο καιρός γυρίσματα και οι ευκαιρίες δεν είναι πάντα μονοπαντες σ αυτη τη ζωή..

και το δίκιο έχει άγριους τρόπους να ισοφαρίζει..ειδικά εκεί που νομίζεις ότι δεν τρέχει τίποτα μωρέ, "το χει ξανακάνει το κορίτσι, δεν είναι τίποτα"

Ειλικρινά τώρα .......... θες απάντηση ;;; :confused: :confused: :confused: :sad: :sad: :sad:

Joyrider
25/08/2010, 09:21

Επιεικώς ηλιθιότητες

super_toto
25/08/2010, 09:24

Σε γενικές γραμμές ένα δίκιο το έχεις.

sniper
25/08/2010, 09:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Σε γενικές γραμμές ένα δίκιο το έχεις.

Σε γενικές γραμμές, επειδή υπάρχουν πολλοί παιδόφιλοι, ας αποποινικοποιήσουμε την παιδοφιλία, τον βιασμό κλπ.....

Γιατί αυτό μας λέει σε γενικές γραμμές "ο φίλος" :a31:

super_toto
25/08/2010, 09:27
Σε γενικές γραμμές, επειδή υπάρχουν πολλοί παιδόφιλοι, ας αποποινικοποιήσουμε την παιδοφιλία, τον βιασμό κλπ.....

Γιατί αυτό μας λέει σε γενικές γραμμές "ο φίλος" :a31:

Εγώ δεν το κατάλαβα έτσι.

Panopticon7
25/08/2010, 10:00

Ωχ, δηλαδη οποιος εχει παει με 15χρονη θεωρειται παιδεραστης ??? :sick:

alres
25/08/2010, 10:04
Εγώ δεν το κατάλαβα έτσι.

ξανά

το να υπερθεματίζεις σε ηθική και σε αυτοδικία για το συγκεκριμένο ζήτημα όταν
α) μετέχεις του "προβλήματος" (αλλά ας πούμε ότι δεν αφορά τους συζητώντες)
β) όταν σαν μέλος αυτής της κοινωνίας έχεις ακούσει, ξέρεις για βιασμούς το ίδιο απάνθρωπους αλλά με χρηματικό αντάλλαγμα
γ) επιδοκιμάζεις άμεσα ή έμμεσα την κουλτούρα της ανδρικής υπεροχής με τα γνωστά αστειάκια για τα μ...κια και τα λοιπά

είναι αισχρό το λιγότερο
και το περισσότερο είναι μια προσπάθεια να κρυφτεί το παραπάνω "ζητηματάκι".

Γιατί βιασμός και ο ένας, βιασμός και ο άλλος, ειδικά για τέτοιες ηλικίες.

πανοπτικε, είναι αστείο αυτό που ρωτάς, ξέρεις την απάντηση

sniper
25/08/2010, 10:07
....

Πες την αλήθεια....

Κάποιος σε έχει πικράνει εσένα...

super_toto
25/08/2010, 10:16
ξανά

το να υπερθεματίζεις σε ηθική και σε αυτοδικία για το συγκεκριμένο ζήτημα όταν
α) μετέχεις του "προβλήματος" (αλλά ας πούμε ότι δεν αφορά τους συζητώντες)
β) όταν σαν μέλος αυτής της κοινωνίας έχεις ακούσει, ξέρεις για βιασμούς το ίδιο απάνθρωπους αλλά με χρηματικό αντάλλαγμα
γ) επιδοκιμάζεις άμεσα ή έμμεσα την κουλτούρα της ανδρικής υπεροχής με τα γνωστά αστειάκια για τα μ...κια και τα λοιπά

είναι αισχρό το λιγότερο
και το περισσότερο είναι μια προσπάθεια να κρυφτεί το παραπάνω "ζητηματάκι".

Γιατί βιασμός και ο ένας, βιασμός και ο άλλος, ειδικά για τέτοιες ηλικίες.

πανοπτικε, είναι αστείο αυτό που ρωτάς, ξέρεις την απάντηση

Συνεπώς σωστά έγραψα ότι εχεις δικιο σε γενικές γραμμές. Διαφωνώ γιατί γενικεύεις και εξισώνεις το ζήτημα της πορνείας με αυτό των βιασμών και δη του συγκεκριμένου που συνεδευτικε με φόνο.

Συμφωνώ όμως στο ότι οι κοινωνία υποκριτικά επιλέγει και ορίζει αυθέρετα σε ποιές περιπτώσεις θα σκίσει τα ρούχα της από την οδύνη και τον αποτροπιασμό, ενώ σε άλλες περιπτώσεις σφυρίζει αδιάφορα. Εστω και αν προκειται για πολύ παρόμοιες καταστάσεις.

sniper
25/08/2010, 10:20
Συνεπώς σωστά έγραψα ότι εχεις δικιο σε γενικές γραμμές. Διαφωνώ γιατί γενικεύεις και εξισώνεις το ζήτημα της πορνείας με αυτό των βιασμών και δη του συγκεκριμένου που συνεδευτικε με φόνο.

Συμφωνώ όμως στο ότι οι κοινωνία υποκριτικά επιλέγει και ορίζει αυθέρετα σε ποιές περιπτώσεις θα σκίσει τα ρούχα της από την οδύνη και τον αποτροπιασμό, ενώ σε άλλες περιπτώσεις σφυρίζει αδιάφορα. Εστω και αν προκειται για πολύ παρόμοιες καταστάσεις.

μα τι λες τώρα, όσοι ποιο πάνω είμαστε της "σκληρής" γραμμής, έχουμε δει κάτι από αυτά που αναφέρονται από "τον φίλο"και κάναμε την πάπια ώστε να μην δικαιούμαστε να μιλάμε;

Ωραία λογική πάντως... με αυτό τον τρόπο ας μιλάμε για τίποτα...

super_toto
25/08/2010, 10:25
μα τι λες τώρα, όσοι ποιο πάνω είμαστε της "σκληρής" γραμμής, έχουμε δει κάτι από αυτά που αναφέρονται από "τον φίλο"και κάναμε την πάπια ώστε να μην δικαιούμαστε να μιλάμε;

Ωραία λογική πάντως... με αυτό τον τρόπο ας μιλάμε για τίποτα...

Δεν είπα αυτο ρε sniper. Γενικά λέω ότι η κοινωνία και μάλιστα η ελληνική κοινωνία είναι πολύ υποκριτική όταν όλη η ελλάδα, κόσμος, ΜΜΕ, ασχολείται τόσο έντονα με αυτό το ζήτημα (για την 11χρονη) αλλά δεν την χαλάει να υπάρχει πιάτσα με ανήλικες στην Ομόνοια.

sniper
25/08/2010, 10:29
Δεν είπα αυτο ρε sniper. Γενικά λέω ότι η κοινωνία και μάλιστα η ελληνική κοινωνία είναι πολύ υποκριτική όταν όλη η ελλάδα, κόσμος, ΜΜΕ, ασχολείται τόσο έντονα με αυτό το ζήτημα (για την 11χρονη) αλλά δεν την χαλάει να υπάρχει πιάτσα με ανήλικες στην Ομόνοια.

Τώρα μιλάμε ή μασάμε;

Μιλάς για την κοινωνία ή το κράτος - και τα όργανα αυτού;

Γιατί αν κάνει κάποιος/α πιάτσα και 20μ πιο κάτω είναι 3 όργανα, ε τότε κάτι παίζει....

Άσε που αν πας και κάνεις τον εξυπνο θα έχεις μια ενδιαφέρουσα κουβέντα με τον διαχειριστή των κοριτσιών... εκτός αν το δούμε όλοι Chuck Norris.....

Panopticon7
25/08/2010, 10:29
Εδω σας λεω οτι εχετε διπλα σας ενα παιδερα κ κανετε την παπια...

Ωραιο ενδιαφερον για την κοινωνια... :eek:

super_toto
25/08/2010, 10:36
Τώρα μιλάμε ή μασάμε;

Μιλάς για την κοινωνία ή το κράτος - και τα όργανα αυτού;

Γιατί αν κάνει κάποιος/α πιάτσα και 20μ πιο κάτω είναι 3 όργανα, ε τότε κάτι παίζει....

Άσε που αν πας και κάνεις τον εξυπνο θα έχεις μια ενδιαφέρουσα κουβέντα με τον διαχειριστή των κοριτσιών... εκτός αν το δούμε όλοι Chuck Norris.....

Μιλώ και για τα δύο. Το κράτος δεν ασχολειται, τα όργανα αυτού οπως λές είναι μέρος του προβλήματος. Η κοινωνία συμμετέχει είτε ενεργά, δηλαδή όσοι ξεχαρμανίαζουν στις πιάτσες, στα μπουρδέλα και στα κωλάδικα, και όλοι οι υπόλοιποι γιατι δεν αντιδράμε.

Στην Ελλάδα έχουμε δει, πορεία για τις συντάξεις, πορεία για τους μισθούς, πορεία για την Παλαιστίνη, πορεία για το Κοράνι, πορεία για τον Παναθηναϊκο , πορεία για τον ΜΠάοκ, πορεία για την πορεία και πάει λέγοντας. Μια πορεία για το δουλεμπόριο, το τράφικινγκ δεν έχουμε δει. Αυτό εμένα μου δείχνει απλά δεν ενοχλεί κανένα το ζήτημα.

sniper
25/08/2010, 10:39
Μιλώ και για τα δύο. Το κράτος δεν ασχολειται, τα όργανα αυτού οπως λές είναι μέρος του προβλήματος. Η κοινωνία συμμετέχει είτε ενεργά, δηλαδή όσοι ξεχαρμανίαζουν στις πιάτσες, στα μπουρδέλα και στα κωλάδικα, και όλοι οι υπόλοιποι γιατι δεν αντιδράμε.

Στην Ελλάδα έχουμε δει, πορεία για τις συντάξεις, πορεία για τους μισθούς, πορεία για την Παλαιστίνη, πορεία για το Κοράνι, πορεία για τον Παναθηναϊκο , πορεία για τον ΜΠάοκ, πορεία για την πορεία και πάει λέγοντας. Μια πορεία για το δουλεμπόριο, το τράφικινγκ δεν έχουμε δει. Αυτό εμένα μου δείχνει απλά δεν ενοχλεί κανένα το ζήτημα.

Και για τις αρκουδες δεν έχουμε κάνει και για την Καρέτα-Καρέτα....

alres
25/08/2010, 10:41
η πιατσα με ανηλικα εχει πελάτες
και δεν τους πιεζει κανενα κρατος να πηδηξουν ανηλικες

και δεν ειναι αγνωστοι ουτε αυτοι, ουτε το πως βρισκεις το "μικρό", ουτε τι κανουν

για να το κανω νιανια: όλοι αυτοι δεν συνατησαν ουτε συναντουν ουτε "ηθική" καταδικη, ουτε χλευασμό, ουτε καν περιφρονηση.

Μεταξύ μας τώρα δεν κανει να λεμε ψεματα, εκτιθεμεθα

super_toto
25/08/2010, 10:41
Και για τις αρκουδες δεν έχουμε κάνει και για την Καρέτα-Καρέτα....

Τέλος πάντων μαλλον δεν θες να με καταλάβεις και ειρωνεύσαι. Δεν νομίζω ότι δεν μπορείς.

Οβερ εντ αουτ.

sniper
25/08/2010, 10:48
η πιατσα με ανηλικα εχει πελάτες

Σωστά

και δεν τους πιεζει κανενα κρατος να πηδηξουν ανηλικες

Σωστα

και δεν ειναι αγνωστοι ουτε αυτοι, ουτε το πως βρισκεις το "μικρό", ουτε τι κανουν

Εγώ δεν ξέρω κανένα, εσύ που προφανώς ξέρεις γιατί δεν πας ατην ασφάλεια να τους καταγγείλεις επώνυμα;

για να το κανω νιανια: όλοι αυτοι δεν συνατησαν ουτε συναντουν ουτε "ηθική" καταδικη, ουτε χλευασμό, ουτε καν περιφρονηση.

Από που βγαίνει αυτό το συμπέρασμα;

Μεταξύ μας τώρα δεν κανει να λεμε ψεματα, εκτιθεμεθα

Μεταξύ μας, μέχρι τώρα προσωπικά δεν είπα κάτι που δεν είναι αλήθεια

sniper
25/08/2010, 10:48
Τέλος πάντων μαλλον δεν θες να με καταλάβεις και ειρωνεύσαι. Δεν νομίζω ότι δεν μπορείς.

Οβερ εντ αουτ.

Καμία ειρωνία....

alres
25/08/2010, 11:03
Αν αυτός που επιδίδεται σε τέτοια σπορ, που επιδεικνύει μονίμως τον ανδρισμό του (και ταυτόχρονα υποτιμά τη θηλυκότητα) κλπ κλπ ένιωθε κατακάθι της κοινωνίας, ο απόπατος και ακόμα περισσότερο, αν δεν μπορούσε να αναπνεύσει από το ρεζιλίκι, το χλευασμό και το μίσος απέναντί του, αυτή η κατηγορία "ανθρώπων" δεν θα μετρούσε εκατοντάδες χιλιάδες αλλά πολύ λιγότερο.

Δεν θα "έπαιρνε" τόσο εύκολα κάποιον να σκάσει λεφτά για να πηδήξει. Θα ήταν κάπως εμετικό. Και σήμερα δεν είναι. Οι "συστηματικοί" βιαστές-πελάτες είναι πολλοί περισσότεροι από τους άλλους, που τους πιάνουν.

Και ναι, η πορνεία είναι επάγγελμα. Αλλά οι εργάτριες αυτές είναι λιγοστές, ελάχιστες, μετρημένες στα δάχτυλα, ως τέτοιες, ως εργάτριες. Και αυτή η "υπηρεσία", κανονικά, έχει πολύ αυστηρούς κανόνες, τόσο, που θα σου έκοβε τον τσαμπουκά να πας αεράτος να πηδήξεις, έτσι επειδή μπορείς. Κανονικά. Αλλά δεν λογαριάζονται ως τέτοιες, αλλά ως κρέατα.

Οι υπόλοιπες-οι δηλαδή η πλειονότητα, είναι σκλάβες-οι. Χωρίς σάλτσες. Σκλάβες-οι που τους βιάζουν καθημερινά κάτι τσόγλανοι, με ή χωρίς κουστούμι.

sniper
25/08/2010, 11:06
Ή το έχεις ψάξει πολύ, ή κάτι άλλο συμβαίνει.... :rolleyes:

alres
25/08/2010, 11:18
Όλα είναι γνωστά. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Αν όχι σε όλους ( σε ποιους όλους;;; ) , στους περισσότερους.

Πάντως την ηθική του γαμάω επειδή μπορώ, την ξέρουν όλοι, έστω ακουστά την έχουν. Δε γίνεται, θα τρελαθούμε.

Γι αυτό είναι ξευτίλα 9 στους 10 να το παίζουν οσίες παρθένες και να υπερθεματίζουν κατά του βιαστή και απ την άλλη να υπάρχουν τόσο πολλοί και ανάμεσά μας πορνοπελάτες. Τι στο διάολο, βουδιστικό μοναστήρι είναι εδώ....

Panopticon7
25/08/2010, 11:21
...και απ την άλλη να υπάρχουν τόσο πολλοί και ανάμεσά μας πορνοπελάτες. Τι στο διάολο, βουδιστικό μοναστήρι είναι εδώ....

Οχι κ πορνοπελατες ρε φιλε, στα 15 μια κοπελα ειναι ΓΥΝΑΙΚΑ.

Κ στα 17 καλη ειναι για μερικους μιας κ υπαρχει το γνωστο "η γρια κοτα εχει το ζουμι"

alres
25/08/2010, 11:29
Οχι κ πορνοπελατες ρε φιλε, στα 15 μια κοπελα ειναι ΓΥΝΑΙΚΑ.

Κ στα 17 καλη ειναι για μερικους μιας κ υπαρχει το γνωστο "η γρια κοτα εχει το ζουμι"

μιλάς για μια ελεύθερη σχέση ή μιλάς για ψωνιστήρι;
Νομίζω δεν κατάλαβες τι λέω.

Πάντως στα 15, δε λέγεται γυναίκα όταν "ψωνίζεις", αλλά κάπως αλλιώς.

Αν βρίσκεις 15χρονη έτσι έξω στη ζωή, καλά να περνάς.

Αν πας ν ανοιξεις πορτα, για να δικαιολογήσεις το άλλο πάντως, μην το συνεχίσεις

Panopticon7
25/08/2010, 11:30
Κ γιατι εχει διαφορα ? :uplate:

(οχι ρε τι να δικαιολογησω, αν ηταν θα το διεγραφα, δεν θεωρω τον εαυτο μου παιδεραστη, σε ηλικιες 0-13 ειναι αρρωστο πιστευω...)

alres
25/08/2010, 11:37
ρώτα κανέναν απ τους προηγούμενους αν θα ήθελαν η κόρη τους στα 15 να διαλέγει με ποιον θα το κάνει
ή
αν θα ήθελαν κάθε μέρα να την πηδάνε καμιά ντουζίνα, με όλα τους τα βίτσια στο κόκκινο.

Κατά τ' άλλα καμία διαφορά.

Panopticon7
25/08/2010, 11:40
ρώτα κανέναν απ τους προηγούμενους αν θα ήθελαν η κόρη τους στα 15 να διαλέγει με ποιον θα το κάνει
ή
αν θα ήθελαν κάθε μέρα να την πηδάνε καμιά ντουζίνα, με όλα τους τα βίτσια στο κόκκινο.

Κατά τ' άλλα καμία διαφορά.

Γιαυτο δεν θελω να κανω κορη γμτ, αγορι... ΑΝΤΡΑΣ αλλιως θα τρελαθω με αυτες τις μλκιες. :alien:

7gibernau
25/08/2010, 11:55
Γιαυτο δεν θελω να κανω κορη γμτ, αγορι... ΑΝΤΡΑΣ αλλιως θα τρελαθω με αυτες τις μλκιες. :alien:
και αν στα 14 του,ο γιος σου.ερθει και σου πει....
μπαμπα.σημερα καταλαβα τι ειναι το σεξ και ο ερωτας....

εσυ και γω και ο καθενας μας θα χαρει...

αλλα.......

κατσε αγορι μου...κατσε να μου πεις.......

και απαντησει.....δε μπορω μπαμπα.....με τσουζει ο κλανεας μου..........

αικλαςταρχιδια δηλαδη........

(με πολυ μεγαλη δοση χιουμωρ τα οσα γραφω γιατι ποτε δεν ξερεις..........)

Panopticon7
25/08/2010, 11:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
και αν στα 14 του,ο γιος σου.ερθει και σου πει....
μπαμπα.σημερα καταλαβα τι ειναι το σεξ και ο ερωτας....

εσυ και γω και ο καθενας μας θα χαρει...

αλλα.......

κατσε αγορι μου...κατσε να μου πεις.......

και απαντησει.....δε μπορω μπαμπα.....με τσουζει ο κλανεας μου..........

αικλαςταρχιδια δηλαδη........

(με πολυ μεγαλη δοση χιουμωρ τα οσα γραφω γιατι ποτε δεν ξερεις..........)

κλανεας :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

project.breeze
26/08/2010, 02:58
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/08/11_26.html

;)

THEOD
26/08/2010, 04:06
Άρχισαν τα όργανα...Θα φτύσει το γάλα της μάνας του...Και ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΘΕΙ... :mad:

John Steed
26/08/2010, 12:04
Ξέσπασαν στο δολοφόνο της 11χρονης οι συγκρατούμενοί του.

Τέσσερις συγκρατούμενοι του Αλβανού φονιά και βιαστή της 11χρονης από την Βουλγαρία, πρωταγωνίστησαν στο άγριο ξύλο που έπεσε στο προαύλιο των φυλακών της Τρίπολης.

Στην αρχή τον υποδέχτηκαν με αποδοκιμασίες και ύβρεις. Μόλις ο Αλβανός βιαστής και δολοφόνος της 11χρονης στο Ελαιοχώρι Αρκαδίας οδηγήθηκε στο κελί του στις φυλακές Τρίπολης, συγκρατούμενοι περίμεναν να βγει στο προαύλιο. Μόλις τον είδαν του επιτέθηκαν, τον χτύπησαν, επιβάλλοντάς του την δική τους τιμωρία για όσα ομολόγησε ότι έκανε στο αθώο κοριτσάκι από τη Βουλγαρία.

Δυο Έλληνες και δύο Αλβανοί επιτέθηκαν στον 41χρονο φονιά και για λίγα λεπτά επικράτησε πανικός.

Οι 4 κρατούμενοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο και μετά από λίγο επέστρεψαν στα κελιά τους.

...Κανείς δεν γουστάρει τους παιδεραστές.... Ούτε και οι υπόλοιποι φυλακισμένοι.

Πιστέψτε με, θα καλοπεράσει....

the who
26/08/2010, 12:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Ξέσπασαν στο δολοφόνο της 11χρονης οι συγκρατούμενοί του.

Τέσσερις συγκρατούμενοι του Αλβανού φονιά και βιαστή της 11χρονης από την Βουλγαρία, πρωταγωνίστησαν στο άγριο ξύλο που έπεσε στο προαύλιο των φυλακών της Τρίπολης.

Στην αρχή τον υποδέχτηκαν με αποδοκιμασίες και ύβρεις. Μόλις ο Αλβανός βιαστής και δολοφόνος της 11χρονης στο Ελαιοχώρι Αρκαδίας οδηγήθηκε στο κελί του στις φυλακές Τρίπολης, συγκρατούμενοι περίμεναν να βγει στο προαύλιο. Μόλις τον είδαν του επιτέθηκαν, τον χτύπησαν, επιβάλλοντάς του την δική τους τιμωρία για όσα ομολόγησε ότι έκανε στο αθώο κοριτσάκι από τη Βουλγαρία.

Δυο Έλληνες και δύο Αλβανοί επιτέθηκαν στον 41χρονο φονιά και για λίγα λεπτά επικράτησε πανικός.

Οι 4 κρατούμενοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο και μετά από λίγο επέστρεψαν στα κελιά τους.

...Κανείς δεν γουστάρει τους παιδεραστές.... Ούτε και οι υπόλοιποι φυλακισμένοι.

Πιστέψτε με, θα καλοπεράσει....

Ειπαμε ειναι αγραφος νομος.Η "ηθικη" της φυλακης δεν συγχωρει την παιδεραστια.Οτι θα καλοπερασει ειναι σιγουρο.Φτανει να "καλοπερναει" για πολυ καιρο ακομα.:evil:

John Steed
26/08/2010, 12:46
Ειπαμε ειναι αγραφος νομος.Η "ηθικη" της φυλακης δεν συγχωρει την παιδεραστια.Οτι θα καλοπερασει ειναι σιγουρο.Φτανει να "καλοπερναει" για πολυ καιρο ακομα.:evil:
:a10: