PDA

View Full Version : Τραγωδία στο Ελαιοχώρι Αρκαδίας.

Σελίδες : [1] 2

notakos600
23/08/2010, 07:06
Νεκρό βρέθηκε σήμερα τα ξημερώματα σε αγροτική περιοχή, το 11χρονο κορίτσι, υπήκοος Βουλγαρίας, που είχε εξαφανιστεί την Κυριακή, στην Αρκαδία. Για την εξαφάνιση της 11χρονης είχε ενεργοποιηθεί το σύστημα «Άμπερ Αλερτ» (Amber Alert).

Σύμφωνα με αξιωματούχους της αστυνομίας, έχει συλληφθεί ένας άνδρας που ομολόγησε τη δολοφονίας της 11χρονης.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, τη νύχτα που εξαφανίστηκε το κοριτσάκι, ένας άνδρας, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος διαμένει χρόνια στο χωριό, προθυμοποιήθηκε να το συνοδεύσει σπίτι του.

Αντί για αυτό όμως, ο δράστης οδήγησε το παιδί σε αγροτική έκταση, όπου το κακοποίησε, πιθανώς και σεξουαλικά, και στη συνέχεια το σκότωσε. Πέταξε το άψυχο κορμάκι του σε ένα πηγάδι, το οποίο και σκέπασε με κλαδιά. Πληροφορίες κάνουν λόγο για άγριο βασανισμό του κοριτσιού.

Οι αστυνομικές αρχές, μετά τις μαρτυρίες που έλαβε οδηγήθηκε στα ίχνη του δράστη, ο οποίος και ομόλογησε το άγριο έγκλημα, ενώ υπέδειξε στις αρχές και το σημείο όπου πέταξε το πτώμα.

Πηγή:ANT1 Δημιουργία:23/8/2010 11:13 πμ Τελευταία ενημέρωση:23/8/2010 1:23 μμ

project.breeze
23/08/2010, 07:10
Τί είδους τιμωρία άραγε αρμόζει σε αυτό το κτήνος...Κρίμα το κοριτσάκι

danaos75
23/08/2010, 07:16
Ειδαμε χθες την ανακοινωση amber alert στην εθνικη, και ευχομασταν απλα να το ειχε σκασει απο το σπιτι,

κριμα....

:sad: :sad:

Ichigo
23/08/2010, 07:21

Πόσο υπάνθρωπος ρε πστμ :a52:

GYROSCOP FENOM
23/08/2010, 07:21
:mad: πρωτα γδαρσιμο και μετα ισοβια καθημερινη κακοποιηση.
τον βρωμοπστ:a57:

yannis24
23/08/2010, 07:24
Από :
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=39121&catid=4 :

- Πήγε μαζί με τους κατοίκους του χωριού να την ψάξει
- Την βίασε, την σκότωσε και την πέταξε γυμνή στο πηγάδι.
- Σε λίγο: συγκλονιστική λεπτομέρειες από την έκθεση του ιατροδικαστή
- Πατέρας ενός 7χρονου αγοριού ο δολοφόνος!
- Ήξεραν τον 40χρονο 14 χρόνια στο Ελαιοχώρι!

Ώρα 12:18 Σε δύσβατη περιοχή κοντά στο χωριό το πηγάδι όπου βρέθηκε το άψυχο κορμάκι της 11χρονης

Ο δολοφόνος πέταξε στον πυθμένα του πηγαδιού, γυμνό το σώμα της 11χρονης

Ήξεραν τον δολοφόνο όλοι στο Νεοχώρι. Ζούσε εκεί τα τελευταία 14χρόνια, είναι πατέρας ενός 7χρονου παιδιού.

Συγκλονισμένος ο δήμαρχος με την εξέλιξη, γνώριζε καλά τον 40χρονο : ¨Ήταν αγαπητός σε όλους, δεν μπορεί να το χωρέσει ο νους αυτό που έκανε στο κορίτσι", δήλωσε κατά την διάρκεια της επιχείρησης ανάσυσρσης.

Το χρονικό της δολοφονίας

Τραγική εξέλιξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης της 11χρονης Ρενί Τραϊκόβα που εξαφανίστηκε το πρωί της Κυριακή στην περιοχή Ελαιοχώρι Αρκαδίας.

Το άτυχο κορίτσι εξαφανίστηκε χθες τα ξημερώματα στο χωριό Ελαιοχώρι Αρκαδίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το είχε αρπάξει ένας 40χρονος άνδρας αλβανικής καταγωγής. Οι αστυνομικοί βρήκαν το άψυχο κορμάκι της στο Νεοχώρι Αρκαδίας μέσα σε πηγάδι!

Φρίκη! Το κοριτσάκι δολοφονήθηκε από τον 40χρονο άνδρα για ερωτικούς λόγους. Βρέθηκαν σημάδια κακοποίησης στο άψυχο κορμάκι του. Συνελλήφθη και ανακρίνεται ο Αλβανός δράστης στην αστυνομική διεύθυνσης Τρίπολης.

Απογοητευμένος ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού Κώστας Γιαννόπουλος: " Έχουμε αποτύχει κάθε φορά που βρίσκεται νεκρό ένα παιδιάκι που έχει εξαφανιστεί".

Αναμένονται ανακοινώσεις της Αστυνομίας για τις λεπτομέρειες της φρικτής ανθρωποκτονίας.

McGyver
23/08/2010, 07:33
Θα το αναλάβουν τα καλόπαιδα "μέσα" το μουνόπανο...

granazi
23/08/2010, 07:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Θα το αναλάβουν τα καλόπαιδα "μέσα" το μουνόπανο...

αυτο ακριβως ευχομαι να γινει :mad:

virus
23/08/2010, 07:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
αυτο ακριβως ευχομαι να γινει :mad:

και γινεται σιγουρα. τον δουρη τον θυμαστε;

soter3gm
23/08/2010, 07:44
Μόνο που είμαι πατέρας ανήλικου κοριτσιού τρέμω στο άκουσμα αυτής της είδησης. Μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο, και να γίνω αυτόχειρας θα έφτανα
Τη θανατική καταδίκη την έχω αποτάξει από το μυαλό μου εδώ και χρόνια , αλλά για αυτόν όχι μόνο την επαναφέρω αλλά και με μουσουλμανικό τρόπο δια λιθοβολισμού μέχρι θανάτου η τιμωρία του θα πρέπει να είναι.
ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ !!!! να κάνει και τον ψόφιο κοριό

soter3gm
23/08/2010, 07:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από virus72
και γινεται σιγουρα. τον δουρη τον θυμαστε;

Αν τον θυμόμαστε λέει !!!!Και αυτό το τομάρι έτσι θα πάει καλιά του άγραφος νόμος της ψειρούς

slacker
23/08/2010, 07:53
23-08-2010:Δελτίο Τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου σχετικά με σύλληψη 41χρονου αλλοδαπού για την ανθρωποκτονία 11χρονης ανήλικης αλλοδαπής

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Τρίπολη, 23 Αυγούστου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθη 41χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας για την ανθρωποκτονία 11χρονης ανήλικης αλλοδαπής

Η ανήλικη είχε εξαφανιστεί από τα ξημερώματα της Κυριακής

Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα, από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αρκαδίας 41χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση 11χρονης αλλοδαπής, υπηκόου Βουλγαρίας. Η σορός της ανήλικης ανευρέθη την 05.05΄ ώρα σήμερα σε πηγάδι σε αγροτική περιοχή στο Ελαιοχώρι Αρκαδίας.

Ειδικότερα, η Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας ενημερώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής [22-08-2010] ότι από το Ελαιοχώρι του Δήμου Κορυθίου Αρκαδίας εξαφανίσθηκε ανήλικο κορίτσι, 11 ετών, Βουλγαρικής υπηκοότητας, το οποίο με την οικογένεια του διέμενε στην περιοχή από τον Οκτώβριο 2009.

Το κοριτσάκι εθεάθη για τελευταία φορά περί ώρα 01:20΄περίπου οπότε και έφυγε από την πλατεία του χωριού για το σπίτι του.

Αμέσως αστυνομικοί μετέβησαν στο χωριό και άρχισαν να ερευνούν για την ανεύρεση του παιδιού.

Οι έρευνες συνεχίσθηκαν όλη την ημέρα της Κυριακής από αστυνομικές δυνάμεις, από την ΕΜΑΚ της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με εκπαιδευμένους σκύλους και από κλιμάκιο επιστημόνων [ψυχολόγων-κοινωνιολόγων] από το Χαμόγελο του Παιδιού που ήλθαν στο χωριό.

Στο πλαίσιο των σχετικών ερευνών, ως ύποπτος οδηγήθηκε στην Υπηρεσία μας πολίτης Αλβανίας, 41 ετών, που διαμένει με την οικογένειά του στο χωριό από 10ετίας και πλέον. Ο αλλοδαπός εξεταζόμενος ομολόγησε ότι ο ίδιος επιβίβασε το κοριτσάκι στο αυτοκίνητό του με την πρόφαση να το μεταφέρει στο σπίτι του, αλλά στη συνέχεια το οδήγησε σε ερημική-αγροτική τοποθεσία σε απόσταση περίπου 7 χιλιομέτρων από το χωριό, όπου μέσα στο αυτοκίνητό του το κακοποίησε και στη συνέχεια το έριξε σε πηγάδι που υπάρχει στο σημείο, με νερό βάθους περίπου 10 μέτρων. Ο δράστης οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο και υπέδειξε το πηγάδι.

Παρουσία Ιατροδικαστή της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών έγινε η ανάσυρση της σορού, η οποία μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για νεκροψία - νεκροτομή.

Με μέριμνα της Διεύθυνσής μας, παρέχεται στους γονείς της ανήλικης ψυχολογική υποστήριξη.

Ο δράστης με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

vaska
23/08/2010, 08:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από soter3gm
Μόνο που είμαι πατέρας ανήλικου κοριτσιού τρέμω στο άκουσμα αυτής της είδησης. Μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο, και να γίνω αυτόχειρας θα έφτανα
Τη θανατική καταδίκη την έχω αποτάξει από το μυαλό μου εδώ και χρόνια , αλλά για αυτόν όχι μόνο την επαναφέρω αλλά και με μουσουλμανικό τρόπο δια λιθοβολισμού μέχρι θανάτου η τιμωρία του θα πρέπει να είναι.

Μαζί σου κι εγώ
:wave2:

Red Rider
23/08/2010, 08:08
Δεν ξερω τι να πω,εχω και δυο μικρες κορες!
Βουρκωσα απο τα νευρα μου μολις το ακουσα..
Δεν ξερω τι να πω,ας μου εδιναν 2 λεπτα μαζι του,δεν πειραζει θα φαει καλα"μεσα".

Gandalf dr685sm
23/08/2010, 08:14
Είπαμε ... η παιδεραστία είναι το πιο ειδεχθές έγκλημα. Για μένα ικανό όπως είπαν και άλλοι να γίνω εκδικητής.

Ειδικά σε αυτή την περίπτωση που σου σκοτώνει και το παιδί... δεν λογαριάζεις τίποτα πλέον.

Gandalf

alex14
23/08/2010, 08:17

+1

Ευχαριστως τον εκοβα αργα-αργα σε κομματια μεχρι να ψοφησει.

Τετοιοι ανθρωποι δεν "γιατρευονται" . Και απο τη φυλακη που βγαινουν ορισμενοι, τα ιδια κανουν παλι.

:mad:

PortisHead
23/08/2010, 08:21
H μονη εκδικιση που αξιζει....
Οσοι το εχετε δει...θα συμφωνήσετε.
Για οσους δεν την ξερουν την ταινια , του ειχαν δολοφονησει και βιαση γυναικα και κόρη.

http://www.youtube.com/watch?v=IzpwOti8XrM

objecto
23/08/2010, 08:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Για οσους δεν την ξερουν την ταινια , του ειχαν δολοφονησει και βιαση γυναικα και κόρη.

+1

Panopticon7
23/08/2010, 08:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600

... οδηγήθηκε στα ίχνη του δράστη, ο οποίος και ομόλογησε το άγριο έγκλημα, ενώ υπέδειξε στις αρχές και το σημείο όπου πέταξε το πτώμα.

Φαντασου τι του εκαναν μεσα για να ομολογησει σε μερικες ωρες...

super_toto
23/08/2010, 08:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Φαντασου τι του εκαναν μεσα για να ομολογησει σε μερικες ωρες...

Οτι και να του έκαναν λίγο είναι.

periklisk
23/08/2010, 08:53
που να δεις και τι θα του κάνουν "μέσα"... κουμπαράς θα γίνει το γκροβερακι του @#%$@#%

σκατά κοινωνία ρε ^!$#!^!:mad:

jokey66
23/08/2010, 09:18
ενώ εδώ το πλήθος τα κατάφερε μια χαρά.................................!!
ξυλοδαρμός δύο αδερφών μέχρι θανάτου (http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=166588&cid=5)

εντάξει είναι διαφορετικό πράγμα και υπάρχει και ομολογία αλλά είναι εξ'ίσου σοκαριστικό και διδακτικό στο θέμα της ψυχολογίας των μαζών και των λαϊκών δικαστηρίων

super_toto
23/08/2010, 09:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από jokey66
ξυλοδαρμός δύο αδερφών μέχρι θανάτου (http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=166588&cid=5)

εντάξει είναι διαφορετικό πράγμα και υπάρχει και ομολογία αλλά είναι εξ'ίσου σοκαριστικό και διδακτικό στο θέμα της ψυχολογίας των μαζών και των λαϊκών δικαστηρίων

Τι σχέση έχει αυτό ρε αδερφέ? Πως συσχετίζεις τις δυο περιπτώσεις, δεν υπάρχει κανένα κοινό σημείο.

jokey66
23/08/2010, 09:40
είναι εξ'ίσου σοκαριστικό

Hellspawn
23/08/2010, 09:55

+1000

Panopticon7
23/08/2010, 10:02

Καθολου καλα, ειναι διδακτικο το θεμα που εβαλες, σκοτωσαν αθωους.

KIMONAS
23/08/2010, 10:33
Τι σκατοφαρα ειναι αυτη ρε πουστη μου....??!!!!
Οσο φανταζομαι τις στιγμες αγωνιας του κοριτσιου που θα εζησε...
Και να τον δινανε σε εμας,θα του κλαναμε...να γινουμε και εμεις κτηνη ετσι δεν θα μπορουσαμε για να τον τιμωρουσαμε οπως του αξιζει.
μακαρι στην φυλακη που θα παει μαζι με τα αλλα κτηνη της σκατοφαρας του να ψοφησει μεσα στους ιδιους πονους που θα εφυγε το κοριτσακι..
Γιατι κτηνος σε κτηνος..δεν δειχνει ελεος...

alex14
23/08/2010, 11:07
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1857420

Panopticon7
23/08/2010, 11:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1857420

Θυμηθηκα τωρα ενα περιστατικο, μια μερα που συνοδευα μια πιτσιρικα στον ΟΣΕ θεσσαλονικης...
Πηγα να παρω κατι απο το αμαξι κ την πλησιασε ενας παππους καμια 75 χρονων κ αρχισε να την ρωταει αν ειναι ελληνιδα, αν θελει να παει σπιτι του να κανει δουλειες κ τετοια...

Γυρναω εγω κ μολις μου εξηγει τι εγινε, παω κ του λεω, "εγω φιλε για δουλειες ειμαι οτι πρεπει, σιδερωνω σκουπιζω σφουγγαριζω... να ερθω εγω σπιτι σου ?"

"-οχι οχι, γυναικα ψαχνω αλλοδαπη"

:lol: :lol: :lol: :lol:

Θα δωσω παραγγελιά στα παιδια μου αν καταληξω ετσι να μου κανουν ευθανασια :yuck: :yuck: :yuck:

faraway
23/08/2010, 12:20
Δεν υπάρχει τιμωρία για τέτοιου είδους πράξεις , δυστηχώς ότι και να πάθει θα είναι κατώτερο από αυτό που διέπραξε.

Είναι από τις ελάχιστες φορές που εύχομαι να υπάρχει θεός , και να επιληφθεί και του μικρού κοριτσιού αλλά και του τέρατος . :sad:

nasosR
23/08/2010, 13:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από KIMONAS

Οσο φανταζομαι τις στιγμες αγωνιας του κοριτσιου που θα εζησε...
Και να τον δινανε σε εμας,θα του κλαναμε...να γινουμε και εμεις κτηνη ετσι δεν θα μπορουσαμε για να τον τιμωρουσαμε οπως του αξιζει.
μακαρι στην φυλακη που θα παει μαζι με τα αλλα κτηνη της σκατοφαρας του να ψοφησει μεσα στους ιδιους πονους που θα εφυγε το κοριτσακι..
Γιατι κτηνος σε κτηνος..δεν δειχνει ελεος...

+1
φιλε μου εχεις απολυτο δικιο.....

τον πονο που εδωσε στο κοριτσακι και στην οικογενεια του θα τον συναντησει εκει μεσα....

EvilEyes
23/08/2010, 13:39
Εγώ πάντως εάν είχα τη δύναμη και την εξουσία να ψηφίσω νόμο, θα ψήφιζα σε ανάλογα εγκλήματα κατά ανηλίκων να αποφασίζουν οι γονείς και οι συγγενείς την τιμωρία του δολοφόνου-βιαστή.

Στα διάλα με τα κωλόζωα που κυκλοφορούν ελεύθερα ακόμα δεν έχω ηρεμήσει στο άκουσμα της είδησης.

Volo
23/08/2010, 14:26
Αμα τον κρεμάσουνε και τον γδάρουν ζωντανό μετά ο κάθε γαμώπουστας βιαστής θα το σκεφτεί καλά. Αλλά ότι και να του κάνεις δεν θα αλλάξει τίποτα. Το κοριτσάκι έφυγε. Εύχομαι συλληπητήρια στην οικογένεια του και να αντέξουν τις δύσκολες στιγμές που περνάνε.

SVX
23/08/2010, 14:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
Δεν υπάρχει τιμωρία για τέτοιου είδους πράξεις , δυστηχώς ότι και να πάθει θα είναι κατώτερο από αυτό που διέπραξε.

Είναι από τις ελάχιστες φορές που εύχομαι να υπάρχει θεός , και να επιληφθεί και του μικρού κοριτσιού αλλά και του τέρατος . :sad:

αν και δε θελω να συζητιουνται τετοια θεματα σε μοτο-φορουμ....
φαρμακευτικος ευνουχισμος (http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=85945) με την 1η...

vagelis24
23/08/2010, 15:09
Το μελλον του σκατοπουστα
γιουσουφακη πολυτελειας στην μπουζου σε κανενα αγορι με δασυτριχο στηθος θεληματικο πηγουνι
και στιβαρα μπρατσα (βλεπε δουρη)

devil's animal
23/08/2010, 15:48

+1000
εχει ακριβως το ψυχολογικο προφιλ που ταιριαζει να εχει καποιος σε τετοιες καταστασεις για να παρει εκδικηση.

το εργο το εχω δει αλλα μ'αρεσε που ξαναειδα την σκηνη.

νευροπαραλυτικο μιγμα που δεν επηρεαζει τον πονο, αδρεναλινη για να μην λιποθυμησει, μασελα για να μην καταπιει την γλωσσα του και μετα γινεται ο "καμβας" σου...

να του κανουν τον κωλο πηγαδι, μεσα στην φυλακη του π0υστη που το εκανε αυτο.
:evil:

Ζεύκας
23/08/2010, 16:54
Μάλιστα...ένας νέος Δουρής λοιπόν...

μ'αρέσει η μάζα...ο όχλος...και ιδιαίτερα ο οργισμένος...

Θυμάστε την υπόθεση Δουρή καλά?

-Ξέρετε και αυτός ομολόγησε ότι βίασε και σκότωσε το παιδί του
-Μετά στη φυλακή κατηγόρησε τη γυναίκα του και τον εραστή της.
-Πριν από μερικά χρόνια νομίζω η γυναίκα του είπε ότι ο Δουρής ήταν αθώος και οι πραγματικοί δολοφόνοι είναι ακόμα ελεύθεροι

Και ένα απόσπασμα από την Ελευθεροτυπία της εποχής:
Ο καθηγητής Εγκληματολογίας Γιάννης Πανούσης δηλώνει: «από την έκθεση πραγματογνωμοσύνης των εγκληματολογικών εργαστηρίων μπορεί να τεθεί εν αμφιβόλω η ταυτότητα του δολοφόνου του παιδιού. Μπορεί άλλος να είναι ο βιαστής κι άλλος ο δολοφόνος». Πράγματι, σχετικό πόρισμα των εργαστηρίων αναφέρει ότι στα ρούχα του παιδιού βρέθηκαν τρίχες γεννητικών οργάνων που δεν ανήκουν στον Μανώλη Δουρή. Ο συνήγορος υπεράσπισης, Βασίλης Καρύδης, αναφέρει ότι πριν καταδικαστεί ο Μανώλης Δουρής, για τον οποίο πιστεύει ακράδαντα ότι είναι αθώος, δεν έγινε ούτε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που είχε ζητήσει η υπεράσπιση του κατηγορούμενου, ούτε έλεγχος με DNA των τριχών που είχαν βρεθεί στο στόμα και στον πρωκτό του θύματος. «Είναι μια μυστηριώδης υπόθεση», είπε ο δικηγόρος του Μανώλη Δουρή «και πιστεύω, ότι δεν εξετάστηκε όπως έπρεπε, πριν βγει η απόφαση».

Σας βολεύει να καταδικάσετε πριν από την ώρα του τον κωλοαλβανό.
Θα μπορέσετε να κοιμηθήτε ήσυχοι.

Goodnight and good luck :wave2:

Panopticon7
23/08/2010, 17:07
:eyepop:

Panopticon7
23/08/2010, 17:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Μάλιστα...ένας νέος Δουρής λοιπόν...

μ'αρέσει η μάζα...ο όχλος...και ιδιαίτερα ο οργισμένος...

-Ξέρετε και αυτός ομολόγησε ότι βίασε και σκότωσε το παιδί του

Τα μαντροσκυλα της ΕΑ αν ηθελαν... θα τον εκαναν να ομολογησει κ την δολοφονια του κενεντι.

arxaios
23/08/2010, 18:09

O Δουρής φίλε μου ήταν ένοχος !!!
Αυτά που λες ισχύουν 100% όμως .......... ο Δουρής ΕΞΕΔΙΔΕ το παιδί του σε κάθε ξελιγωμένο πορνόγερο !!!
Δεν το σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια αλλά είναι ο ηθικός αυτουργός ή αν θες ο κύριος υπεύθυνος !!!

Απλά προς αποκατάσταση ΟΛΗΣ της ιστορίας !!!

Panopticon7
23/08/2010, 19:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
O Δουρής φίλε μου ήταν ένοχος !!!
Αυτά που λες ισχύουν 100% όμως .......... ο Δουρής ΕΞΕΔΙΔΕ το παιδί του σε κάθε ξελιγωμένο πορνόγερο !!!
Δεν το σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια αλλά είναι ο ηθικός αυτουργός ή αν θες ο κύριος υπεύθυνος !!!

πολυ σιγουρος ακουγεσαι, ξερεις κατι που δεν ξερει η υπολοιπη Ελλαδα ?

arxaios
23/08/2010, 19:15
πολυ σιγουρος ακουγεσαι, ξερεις κατι που δεν ξερει η υπολοιπη Ελλαδα ?

Tι είναι αυτό που δεν κατάλαβες ;;;

Τον φόνο και τον βιασμό, με βάση τα τελευταία ευρήματα της υπόθεσης (μετά θάνατον), δεν τα έκανε αυτός !!!

ΌΜΩΣ ΕΞΕΔΙΔΕ το παιδί του για να βγάζει χρήματα σε συνεργασία με τη μάνα !!!
Αυτό είναι γνωστό !!!

Το πιθανότερο λοιπόν είναι ο δολοφόνος να είναι κάποιος "πελάτης" ...........

Για μένα λοιπόν είναι ένοχος ........... συνένοχος ........... συνεργός αν θες στο βιασμό και φόνο !!!

Panopticon7
23/08/2010, 19:24

Μου ακουστικε λιγο βαρυ αυτο απλως... Σαν γνωστης της υποθεσης ακουστηκες...

Κ ετσι να ειναι, δεν θα ηθελες να βρεθει κ ο "πελατης" ?

arxaios
23/08/2010, 19:52
Μου ακουστικε λιγο βαρυ αυτο απλως... Σαν γνωστης της υποθεσης ακουστηκες...

Κ ετσι να ειναι, δεν θα ηθελες να βρεθει κ ο "πελατης" ?

Όσο "βαρύ" και να ακούγεται .......... πούλαγε το παιδί του να το "περιποιείται" ο κάθε πορνόγερος !!!
Περιμένεις να δείξω οίκτο για άτομα σαν αυτόν ;;;
Προσωπικά θα ήθελα να πάει και η "μάνα" μέσα .........

Όσο για τον "πελάτη" ............. καταλαβαίνεις νομίζω το τι ακριβώς θα ήθελα να πάθει !!! Μιά από τα ίδια και ακόμα χειρότερα ..........

ermiss
23/08/2010, 20:10
Τα μαντροσκυλα της ΕΑ αν ηθελαν... θα τον εκαναν να ομολογησει κ την δολοφονια του κενεντι.

Επίσης από το πολύ ξύλο τον έκαναν να αποκτήσει και μαντικές ικανότητες και να ανακαλύψει το πηγάδι που ήταν πεταμένο το πτώμα της μικρής μερικά χιλιόμετρα μακριά έε???

:a31:

arxaios
23/08/2010, 20:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Επίσης από το πολύ ξύλο τον έκαναν να αποκτήσει και μαντικές ικανότητες και να ανακαλύψει το πηγάδι που ήταν πεταμένο το πτώμα της μικρής μερικά χιλιόμετρα μακριά έε???

:a31:

Μάλλον αναφερόταν στο Δουρή και όχι στην τωρινή υπόθεση !!!

ermiss
23/08/2010, 20:18
Μάλλον αναφερόταν στο Δουρή και όχι στην τωρινή υπόθεση !!!

Ελπίζω...

Ο Δουρής ήταν ένοχος ακριβώς για το λόγο που ανέφερες. Δυστυχώς πλήρωσε μόνο αυτός και όχι η μάνα και ο δολοφόνος-βιαστής. Ούτε κανείς άλλος απο την τοπική κοινωνία που γνώριζε την κατάσταση αλλά δεν μίλαγε...

Στην τωρινή περίπτωση είναι προφανές ότι εφόσον υπέδειξε το πηγάδι είναι ο δολοφόνος. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι πως πήγαν τόσο γρήγορα οι υποψίες και έγινε άμεσα ανάκριση σε έναν φιλήσυχο όπως λένε κάτοικο του χωριού. Μπράβο του πάντως που το έλυσαν τόσο γρήγορα...

Να υπενθυμίσω ότι η σορός του Αλέξη στην Βέροια δεν έχει ακόμα βρεθεί όπως και ότι λείπουν ακόμα σημαντικά κομμάτια του παζλ...

Ζεύκας
23/08/2010, 22:33
αν και ξεφεύγουμε λιγάκι...έχετε αποδείξεις για το ότι ο Δουρής εξέδιδε τον γιό του?

και μόνο αυτόν? γιατί είχε 7 παιδιά...

PortisHead
24/08/2010, 03:02
Η μόνη διακιοσύνη που αξιζει....

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artid=4590054

z.k.a.p.
24/08/2010, 03:25
ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΤΩ ΚΑΚΟΣ Ή ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΟΥΤΕ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΗ ΑΠΛΗ Η ΛΥΣΗ.
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ.

ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΣΥΚΩΤΙ, ΜΑΤΙΑ, ΝΕΦΡΑ, ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΚΗΔΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ. ΑΠΛΑ ΣΩΖΕΙΣ ΖΩΕΣ. ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΙΖΩ ΚΙΟΛΑΣ........

McGyver
24/08/2010, 03:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από z.k.a.p.
ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΤΩ ΚΑΚΟΣ Ή ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΟΥΤΕ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΗ ΑΠΛΗ Η ΛΥΣΗ.
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ.

ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΣΥΚΩΤΙ, ΜΑΤΙΑ, ΝΕΦΡΑ, ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΚΗΔΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ. ΑΠΛΑ ΣΩΖΕΙΣ ΖΩΕΣ. ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΙΖΩ ΚΙΟΛΑΣ........ :a013:

arxaios
24/08/2010, 03:55
αν και ξεφεύγουμε λιγάκι...έχετε αποδείξεις για το ότι ο Δουρής εξέδιδε τον γιό του?

και μόνο αυτόν? γιατί είχε 7 παιδιά...

Αν θες αποδείξεις να πας στην αστυνομία ........ εμείς μιλάμε με βάση αυτά που δημοσιεύτηκαν !!!

Akatanomastos
24/08/2010, 06:05

γιαυτο δεν πρεπει να παρασυρομαστε απο το μενος και την οργη

BELZEBOYLIS
24/08/2010, 07:08
αντί να λέτε μαλακίες για να ξεθυμάνετε , σκεφτείτε λίγο τι κοινωνία θέλετε και τι νόμους .... :wave2:

Panopticon7
24/08/2010, 07:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
αντί να λέτε μαλακίες για να ξεθυμάνετε , σκεφτείτε λίγο τι κοινωνία θέλετε και τι νόμους .... :wave2:

:a013:

soter3gm
24/08/2010, 07:31

Φίλε μου δεν τα λέμε για να ξεθυμάνουμε γιατί δεν έχουμε οργή μέσα μας, (περιστασιακά με αυτά που ακούμε ίσως). Απλά έχουμε μικρά παιδιά και φοβόμαστε μην μας τύχει και εμάς κανένας "Δουρής" .Αν είχες παιδάκια εσύ πως θα αντιδρούσες ? θα το φιλοσοφούσες και θα έλεγες περί κοινωνίας ? η θα τον εσάπιζες στο ξύλο ?

εντάξει κανένας δεν θέλει να είναι αιμοβόρος δεν ξυπνήσαμε ένα πρωί και είπαμε να σκοτώσουμε έναν, αλλά η κατάσταση σε φέρνει να γίνεις

notakos600
24/08/2010, 07:36
Φίλε μου δεν τα λέμε για να ξεθυμάνουμε γιατί δεν έχουμε οργή μέσα μας, (περιστασιακά με αυτά που ακούμε ίσως). Απλά έχουμε μικρά παιδιά και φοβόμαστε μην μας τύχει και εμάς κανένας "Δουρής" .Αν είχες παιδάκια εσύ πως θα αντιδρούσες ? θα το φιλοσοφούσες και θα έλεγες περί κοινωνίας ? η θα τον εσάπιζες στο ξύλο ?

εντάξει κανένας δεν θέλει να είναι αιμοβόρος δεν ξυπνήσαμε ένα πρωί και είπαμε να σκοτώσουμε έναν, αλλά η κατάσταση σε φέρνει να γίνεις

+1000

Panos1313
24/08/2010, 07:36
Ειμαστε ζωα και οσα χρονια και να περασουν θα παραμεινουμε ζωα. Αυτοι που εκαναν αυτο στο Πακισταν (πραγματικα σοκαριστηκα) θεωρουνται και ΕΙΝΑΙ μια χαρα νορμαλ ανθρωποι στην εκει κοινωνια. Και εμεις να γεννιομασταν εκει, ανετα θα αντιδρουσαμε παρομοια.

BELZEBOYLIS
24/08/2010, 07:43

το τι θα έκανα εγώ δεν έχει ιδιαίτερη σημασία ! πχ εγώ μπορεί να θεωρώ σωστό να σε πυροβολήσω γιατί κατούρησες το χωράφι μου!
Πριν μερικά χρόνια αν πηδούσες καμία χωρίς να την παντρευτείς ,μπορούσες να ανοίξεις τρελές βεντέτες...

Τα παιδιά σου θα είχαν μεγαλύτερο πρόβλημα σε μια κοινωνία που ο καθένας μπορεί να φτιάχνει το δικό του σύστημα αξιών και να λειτουργεί βάση αυτού...:wave2:

Panopticon7
24/08/2010, 07:49
το τι θα έκανα εγώ δεν έχει ιδιαίτερη σημασία ! πχ εγώ μπορεί να θεωρώ σωστό να σε πυροβολήσω γιατί κατούρησες το χωράφι μου!

:a013:

byron
24/08/2010, 08:02
Πριν μερικά χρόνια αν πηδούσες καμία χωρίς να την παντρευτείς ,μπορούσες να ανοίξεις τρελές βεντέτες...

Τα παιδιά σου θα είχαν μεγαλύτερο πρόβλημα σε μια κοινωνία που ο καθένας μπορεί να φτιάχνει το δικό του σύστημα αξιών και να λειτουργεί βάση αυτού...:wave2:

Το σύστημα αξιών επί του θέματος που συζητάμε παραμένει απαράλακτο κάποιες εκατοντάδες-χιλιάδες χρόνια. Δεν συζητάνε περί παρθενίας, μοιχείας και αν οι gay πρέπει να παντρεύονται.

Αν εσύ πιστεύεις ότι το πήδημα εκτός γάμου και ο φόνος παιδιών πρέπει να αντιμετωπίζονται με την ίδια σοβαρότητα, διαφορετικά μπορεί να μπει σε κίνδυνο το σύστημα ηθικών αξιών της κοινωνίας..... :wave2:

BELZEBOYLIS
24/08/2010, 08:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Το σύστημα αξιών επί του θέματος που συζητάμε παραμένει απαράλαχτο κάποιες εκατοντάδες-χιλιάδες χρόνια. Δεν συζητάνε περί παρθενίας, μοιχείας και αν οι gay πρέπει να παντρεύονται.

Αν εσύ πιστεύεις ότι το πήδημα εκτός γάμου και ο φόνος παιδιών πρέπει να αντιμετωπίζονται με την ίδια σοβαρότητα, διαφορετικά μπορεί να μπει σε κίνδυνο το σύστημα ηθικών αξιών της κοινωνίας..... :wave2:

Δεν είπα τίποτα τέτοιο !!! :wave2:

sniper
24/08/2010, 08:07

Εφόσον το δικατήριο καταλήξει ότι όντως αυτός είναι ο δράστης του εγκλήματος (το οποίο είναι ότι βίασε ένα κοριτσάκι 11 χρονών και το πέταξε ζωντανό μέσα σε πηγάδι όπου και πέθανε), τότε αν ήταν στο χέρι μου, η ιερά εξέταση θα φάνταζε σαν gay club......

@Byron : +954

byron
24/08/2010, 08:12
Δεν είπα τίποτα τέτοιο !!! :wave2:

Είπες μια γενικότητα "Αντί να λέτε μαλακίες, σκεφτείτε τι κοινωνία θα θέλατε και τι νόμους" και έγραψες το παραπανω κομμάτι για να το συμπληρώσεις.

Παρακάτω?

BELZEBOYLIS
24/08/2010, 08:26
Είπες μια γενικότητα "Αντί να λέτε μαλακίες, σκεφτείτε τι κοινωνία θα θέλατε και τι νόμους" και έγραψες το παραπάνω κομμάτι για να το συμπληρώσεις.

Παρακάτω?

κοίτα να δεις , ψυχοπαθητικούς και ανώμαλους θα έχουμε πάντα στις κοινωνίες μας ! Όσα ''ανταλλακτικά'' και να βγάλουμε από αυτούς ή όσους και αν λιθοβολήσουμε λιντσάρουμε κτλ δεν καταφέρνουμε τίποτα !! Απλά πέφτουμε στο επίπεδό τους ,το οποίο θεωρούμε ιδιαίτερα χαμηλό !!

Φυσικά και η τιμωρία πρέπει να είναι αυστηρή ,αλλά πρέπει να είναι βάση των νόμων που έχουν θεσπιστεί...:wave2:

sniper
24/08/2010, 08:28
κοίτα να δεις , ψυχοπαθητικούς και ανώμαλους θα έχουμε πάντα στις κοινωνίες μας ! Όσα ''ανταλλακτικά'' και να βγάλουμε από αυτούς ή όσους και αν λιθοβολήσουμε λιντσάρουμε κτλ δεν καταφέρνουμε τίποτα !! Απλά πέφτουμε στο επίπεδό τους ,το οποίο θεωρούμε ιδιαίτερα χαμηλό !!

Φυσικά και η τιμωρία πρέπει να είναι αυστηρή ,αλλά πρέπει να είναι βάση των νόμων που έχουν θεσπιστεί...:wave2:

Όταν με το καλό γίνεις πατέρας, μπες ξανά εδώ και διάβασε τι γράφεις :wave2:

byron
24/08/2010, 08:40

Oi νόμοι που έχουν θεσπιστεί στις πολιτισμένες κοινωνίες, αποσκοπούν στον "σωφρονισμό" όσων τους παραβιάζουν (τυπικά) ή να κρατάνε τους κακούς μακριά απ΄την κοινωνία (ουσιαστικά).
Μιας και οι άνθρωποι αυτοί όμως αποτελούν μια διαρκή απειλή όσο είναι έξω (μιας και κάποια στιγμή βγαίνουν) προσωπικά θα ήθελα μια "μονιμότερη" λύση για να είμαι σίγουρος ότι δεν θα ξαναβιώσει κάποιο αθώο παιδί την φρίκη που ένιωσε η μικρή.

Δεν υπάρχει περίπτωση μεταμέλειας ούτε και σωφρονισμού τέτοιων σκουληκιών. Ο βασανισμός και η εκδίκηση μου είναι αδιάφορη μιας και το παιδί χάθηκε, είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά όπως με την 6χρονη προχθές και τον πουστόγερο.
Σε κάποια εγκλήματα, δεύτερες ευκαιρίες δεν πρέπει να υπάρχουν.

Panopticon7
24/08/2010, 08:44

:a013: :a10:

Οχι απλα πεφτουμε στο επιπεδο τους... Γινομαστε ιδιοι.

Κ εναν θανατοποινιτη να σκοτωσεις, αντιμετωπιζεις ποινη, κ αυτο γιατι ΟΤΙ κ να εκανε, εξακολουθει να ειναι ανθρωπος.

super_toto
24/08/2010, 08:45

Συμφωνώ μαζί σου. Δεν είναι δυνατό να καταντήσουμε Σαούδική Αραβία ή Πακιστάν. Εφόσον ο νόμος έχει προβλέψει αυτή την περίπτωση θα πρέπει να ακολουθήσουμε το νόμο. Όμως δεν έγινε κάτι διαφορέτικό στη συγκεκριμένη περίπτωση. Ο δολοφόνος συνελήφθει και όμολόγησε. Η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της. Δεν υπήρξαν ούτε λαϊκά δικαστήρια ούτε δημόσιοι λιθοβολισμοί.

Το ότι ο κόσμος που παρατηρεί το γεγονός ξεσπά με αυτόν τον τρόπο είναι άλλο ζήτημα. Και όπως είπαν και οι προλαλήσαντες όταν έχεις παιδιά, βλέπεις τα πράγματα πολύ διαφορετικά.
Και επειδή ξέρουμε ότι στην Ελλάδα δεν υφίσταται ισόβια καταδίκη σε πολύ κόσμο η ποινή αυτή φαίνεται μικρή σε σχέση με το έγκλημα.

PortisHead
24/08/2010, 08:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
......
Και επειδή ξέρουμε ότι στην Ελλάδα δεν υφίσταται ισόβια καταδίκη....

Παλι καλα δε λες ?
Τουλαχιστον υπαρχει μια ελπιδα να αποδοθει δικαιοσύνη απο τον πατερα της μικρής οπως αυτος νομιζει , οταν με το καλο αφεθει ελευθερος.

nasosR
24/08/2010, 08:52

το να λιντσαρουμε και να λιθοβολησουμε π.χ. εναν μαστροπο ή ενα διακηνητη ναρκωτικων , οντως πεφτουμε στο επιπεδο το και οπως σωστα λες η τιμωρια θα πρεπει να βρισκετε απο την βαση των νομων που εχουν θεσπιστει...

ομως οταν μιλαμε για ενα παιδεραστη - φονια;;;
απλα φαντασου μια αθωα ψυχη με κανενα ιχνος κακιας και πονηριας , ανυμπορη να βασανιζετε στα χερια καποιου γιατι εκεινος απλα μπορει....
ενα αθωο πλασμα νεκρο γιατι καποιος ανωμαλος ζει εκει εξω....
αν η τιμωρια του βαση του νομου τον αφησει ελευθερο (σε βαθος χρονου) και αλλη μια αθωα ψυχη το πληρωση;;;
τι θα πουμε για το συστημα των αξιων μας;;;

για μενα απαγορευετε να στερησεις την ζωη καποιου ο,τι και να χει κανει αλλα σε τετοιες περιπτωσεις;;;;
εσυ πως θα τον τιμωρουσες;;;

φιλικα θανασης...

ggs
24/08/2010, 08:53
Ως πατέρας , θα τον έκοβα κομματάκια, ξεκινώντας από τα πόδια, και θα του τα έδινα να τα φάει….

Ως μέλος μιας ,υποτίθεται , ευνομούμενης κοινωνίας θα ήθελα την «εσχάτη των ποινών» για αυτούς τους εγκληματίες….

Στην χώρα μας η «εσχάτη των ποινών» είναι τα ισόβια (τρις,τετρακις κ.λ.π) χώρια καμία περίπτωση μείωσης ….

Η κουβέντα πάντα θα καταλήγει στο ερώτημα :
πια πρέπει να είναι η «εσχάτη των ποινών» ?
τα ισόβια ή η θανατική ποινή ?
έχει γίνει μεγάλη κουβέντα (εδώ κι αλλού) για την θανατική ποινή….

Ως μέλος μιας ,υποτίθεται , ευνομούμενης κοινωνίας με βρίσκει αντίθετο….

Ως πατέρα , θα τον έκοβα κομματάκια, ξεκινώντας από τα πόδια, και θα του τα έδινα να τα φάει….

sniper
24/08/2010, 08:54
:a013: :a10:

Οχι απλα πεφτουμε στο επιπεδο τους... Γινομαστε ιδιοι.

Κ εναν θανατοποινιτη να σκοτωσεις, αντιμετωπιζεις ποινη, κ αυτο γιατι ΟΤΙ κ να εκανε, εξακολουθει να ειναι ανθρωπος.

Μάλλον δεν έχεις παιδιά, οπότε σκέψου το σκηνικό να σου γαμήσουν την μάνα και να την πετάξουν ζωντανή σε πηγάδι να πεθάνει... Κι ο εγκληματίας μπάινει μέσα ισόβια και σε 20 χρόνια είναι έξω.....

Γουστάρεις;

Panopticon7
24/08/2010, 08:57
Καυλωσα και μονο που το ακουσα. :D

Κοιτα να δεις, το πως θα αισθανομαι προσωπικα δεν εχει σημασια.

ΤΙ ειναι το σωστο συζηταμε τοση ωρα. :winka:

Cpt. Haddock
24/08/2010, 09:00
Πόσες φορές έχει γίνει η ίδια συζήτηση....

Καποιος εγκληματεί σε ένα παιδί, οι περισσότεροι πλειοδοτούν σε βαρβαρότητα/αγριάδα/εφευρετικότητα τι θα έκαναν αυτοι στον εγκληματία, καποιος φέρνει αντίρρηση στην υπερπροσφορά αίματος και αρχίζει η κλασσική αντιπαράθεση γονιών/ατέκνων

Μια απ' τα ίδια (παλι καλά που δεν υπηρχε το φόρουμ επι εποχής Δουρή...)

byron
24/08/2010, 09:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Ως πατέρας , θα τον έκοβα κομματάκια, ξεκινώντας από τα πόδια, και θα του τα έδινα να τα φάει….

Ως πατέρα , θα τον έκοβα κομματάκια, ξεκινώντας από τα πόδια, και θα του τα έδινα να τα φάει….

Δύο φορές? Τστστσττσσ....σε βρίσκω λίγο βάρβαρο. :nono:

Προτιμώ κάτι ωραίες τιμωρίες στυλ Περσών που του έγδερναν ζωντανούς και κρέμαγαν το δέρμα απέναντι του να το κοιτάει μέχρι να πεθάνει.

7gibernau
24/08/2010, 09:10
σαν χαρη θα το εβλεπε ο παιδεραστης η ο καθε ανωμαλος αν καποιος του τιναξει τα μυαλα....

η μεγαλυτερη τιμωρια για μενα......

κλεισιμο σε ενα κελλι 1χ1 γεματο με φωτο απο το θυμα η τα θματα.......

θα παρει το δρομο του απο μονος του........

BELZEBOYLIS
24/08/2010, 09:11
Ελπίζω να μην χρειαστεί να αναπτύξουμε το πνεύμα των νόμων εδώ! Άλλωστε έχει διατυπωθεί μερικούς αιώνες πριν !!

κλείνοντας μια πρόταση που θα αρέσει σε αρκετούς !!! Ας αμοληθούμε στα μαγαζιά να προμηθευτούμε πιστόλια ,καραμπίνες ,μαχαίρια ,πριόνια, τσεκούρια ,πριονοκορδέλες και να αρχίσουμε να αποδίδουμε την δικαιοσύνη μας !!!! Θα τονωθεί και η αγορά και το αίσθημα δικαίου που έχουν μερικοί ....

:lol: :wave2:

BELZEBOYLIS
24/08/2010, 09:14
και για να μην στερέψουμε απο ιδέες προτείνω και το ''Βασανιστήρια και εξουσία'' του Σιμόπουλου :wave2:

byron
24/08/2010, 09:20
κλείνοντας μια πρόταση που θα αρέσει σε αρκετούς !!! Ας αμοληθούμε στα μαγαζιά να προμηθευτούμε πιστόλια ,καραμπίνες ,μαχαίρια ,πριόνια, τσεκούρια ,πριονοκορδέλες και να αρχίσουμε να αποδίδουμε την δικαιοσύνη μας !!!! Θα τονωθεί και η αγορά και το αίσθημα δικαίου που έχουν μερικοί ....

:lol: :wave2:

Δεν χρειάζεται να φτάνουμε στα άκρα.
Μπορούμε να τους στέλνουμε για ψυχανάλυση στη Σορβόνη, να πληρώνουμε παππούδες να τους αγκαλιάζουν με την πατρική στοργή που τους έλειψε, και να διοργανώσουμε μια συναυλία τα έσοδα της οποίας θα δωθούν για την βελτίωση των συνθηκών στις φυλακές που κρατούνται.

Είιιιιμαστεεεε μαζί σου κωλομπαρααααά (το τραγουδάμε στον ρυθμό "είμαστε μαζί σου Οτσαλάν") :beer:

alex14
24/08/2010, 09:51
Πραγματικα απορω με τις ιδεες ορισμενων.

Ποιοι νομοι ρε παιδες ?

Που ζειτε ?

Ορισμενα καθαρματα δεν πρεπει ουτε καν να δικαζονται

Cpt. Haddock
24/08/2010, 09:55
Ορισμενα καθαρματα δεν πρεπει ουτε καν να δικαζονται

Ποιος θα το κρίνει αυτό;

Εσυ; Οσοι ειναι γονείς; Οι κατοικοι του χωριου;

Εγω απορω με την ευκολια που λετε κάποια πράγματα

alex14
24/08/2010, 10:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ποιος θα το κρίνει αυτό;

Εσυ; Οσοι ειναι γονείς; Οι κατοικοι του χωριου;

Εγω απορω με την ευκολια που λετε κάποια πράγματα

Ο Εισαγγελεας και η αστυνομια

Να γινει δικη, να πει τι ? Τι θα προσπαθησει να αποδειξει ο δικηγορος του ?
Οτι ειναι ψυχασθενης ? Ε , και ?

Ο ανθρωπος ομολογησε οτι το σκοτωσε και τους εδειξε και που το πεταξε.

reinmeister
24/08/2010, 10:02

Προτιμώ κάτι ωραίες τιμωρίες στυλ Περσών που του έγδερναν ζωντανούς και κρέμαγαν το δέρμα απέναντι του να το κοιτάει μέχρι να πεθάνει.

:a07:

timotas
24/08/2010, 10:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
σαν χαρη θα το εβλεπε ο παιδεραστης η ο καθε ανωμαλος αν καποιος του τιναξει τα μυαλα....

κλεισιμο σε ενα κελλι 1χ1 γεματο με φωτο απο το θυμα η τα θυματα.......

+1000000000000000000000000000

πιστευω οτι ειναι η καλυτερη λυση

παντως λυπαμαι το παιδακι του.....

Cpt. Haddock
24/08/2010, 10:06
Ο Εισαγγελεας και η αστυνομια

:look: :look: :look:

Αλεξ, τι λες;

Καταλαβαίνεις για τί είδους κοινωνία μιλάς μετά;

sniper
24/08/2010, 10:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau

κλεισιμο σε ενα κελλι 1χ1 γεματο με φωτο απο το θυμα η τα θματα.......

ή θα τον παίζει....

σιγά μην έχουν συνείδηση τέτοια ζώα.....

@Byron : Αυτό το περσικό μου είχε διαφύγει.....

alex14
24/08/2010, 10:19
:look: :look: :look:

Αλεξ, τι λες;

Καταλαβαίνεις για τί είδους κοινωνία μιλάς μετά;

Ενω τωρα ρε συ Ηλια η κοινωνια ειναι μια χαρα, ετσι ?

Εαν ηξερε τι τον περιμενει , ισως , Ισως λεω, να το ξανασκεφτοταν ....

Cpt. Haddock
24/08/2010, 10:22
Ενω τωρα ρε συ Ηλια η κοινωνια ειναι μια χαρα, ετσι ?

Εαν ηξερε τι τον περιμενει , ισως , Ισως λεω, να το ξανασκεφτοταν ....

Μια χαρά δεν ειναι, αλλα σιγουρα ειναι καλυτερα απ' οταν εφαρμοζόταν ποινές όπως αυτές που προτείνονται.

Ακομα κι αν δεν ειναι, δεν υπάρχει λόγος να την κανουμε χειρότερη.

Ανθρωποι άρρωστοι στο μυαλο, όπως αυτοι που προβαίνουν σε τετοια εγκληματα δεν υπολογίζουν συνέπειες...

blackbusa
24/08/2010, 10:24
παλουκωμα και μετα σε ενα πηγαδι....

απορω με καποιους εδω μεσα που μιλανε ακομα για νομους και λοιπες μαλακιες...οι νομοι ειναι για τους ας πουμε ανθρωπους...τα ''ζωα'' με συνειδηση (λεμε τωρα) πρεπει να....

Cpt. Haddock
24/08/2010, 10:28
Κι εγω απορώ Πάνο, με την ευκολια που εκστομίζονται φράσεις για παλούκωμα, γδάρσιμο, καρατόμηση, ψησιμο, ανασκωλοπισμο κλπ

Θα μου πεις, σε ενα φόρουμ, οτι θέμε γράφουμε :wave2:

alex14
24/08/2010, 10:29

Ανθρωποι άρρωστοι στο μυαλο, όπως αυτοι που προβαίνουν σε τετοια εγκληματα δεν υπολογίζουν συνέπειες...

..... και δεν θα πρεπει να τους δινεται δευτερη ευκαιρια

over and out

blackbusa
24/08/2010, 10:31
Κι εγω απορώ Πάνο, με την ευκολια που εκστομίζονται φράσεις για παλούκωμα, γδάρσιμο, καρατόμηση, ψησιμο, ανασκωλοπισμο κλπ

Θα μου πεις, σε ενα φόρουμ, οτι θέμε γράφουμε :wave2:

Ηλια...παιδια δεν εχω....εχω ομως μια φιλη που ξερω την κορη της απο 2 χρονων...σχεδον την ειδα να μεγαλωνει...αν καποιος την πειραξει ειλικρινα ΔΕΝ ΞΕΡΩ πως θα αντιδρασω...φαντασου να εχεις δικο σου παιδι...

εχμμμμμμμμ...αν πετυχεις καποιον να σου κλεβει το μηχανακι τι θα εκανες????εχεις γραψει ποτε???

sniper
24/08/2010, 10:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
.....

εχμμμμμμμμ...αν πετυχεις καποιον να σου κλεβει το μηχανακι τι θα εκανες????εχεις γραψει ποτε???

Φαντάσου να είναι και το παιδί σου.... που το είδες να γεννιέται και το μεγαλώνεις μέρα με την μέρα....

Και θα έρθει ο κάθε ένας να το πειράξει.... του ξεριζώνεις την σπονδυλική στήλη μέσα από τον κ@λο.....

Cpt. Haddock
24/08/2010, 10:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Ηλια...παιδια δεν εχω....εχω ομως μια φιλη που ξερω την κορη της απο 2 χρονων...σχεδον την ειδα να μεγαλωνει...αν καποιος την πειραξει ειλικρινα ΔΕΝ ΞΕΡΩ πως θα αντιδρασω...φαντασου να εχεις δικο σου παιδι...

Ασε ρε Πανο με τη μονιμη επωδό σε τετοια γεγονότα "εαν ειναι το δικο σου παιδί", "εαν έχεις παιδι θα καταλαβεις", "εαν γινεις γονιος" που γράφει όλος ο κόσμος...

Γονιός δεν ειμαι, μάλλον δε θα γινω και, αν είναι να γίνει το μυαλό μου έτσι μολις κανω παιδί, καλύτερα που δε θα κανω.

Και για τα μηχανάκια γράφονται διάφορα γραφικα, εαν πετυχω καποιον να μου το κλεβει, εκ των πραγματων λιγα πράγματα μπορώ να κανω και σιγουρα δε θα ρισκαρω τη ζωή μου για ενα ματσο σιδερα...

sniper
24/08/2010, 10:35
Ασε ρε Πανο με τη μονιμη επωδό σε τετοια γεγονότα "εαν ειναι το δικο σου παιδί", "εαν έχεις παιδι θα καταλαβεις", "εαν γινεις γονιος" που γράφει όλος ο κόσμος...

Γονιός δεν ειμαι, μάλλον δε θα γινω και, αν είναι να γίνει το μυαλό μου έτσι μολις κανω παιδί, καλύτερα που δε θα κανω.

....

Μην ασχολείσαι τοτε ρε Ηλία, ακαδημαϊκά το βλέπεις....

Cpt. Haddock
24/08/2010, 10:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μην ασχολείσαι τοτε ρε Ηλία, ακαδημαϊκά το βλέπεις....

Όλοι ακαδημαϊκά το βλέπουμε το συγκεκριμένο γεγονός :wave2:

(αλλα όντως, κακώς ασχολούμαι :wave2: )

Panopticon7
24/08/2010, 10:38
Εγω προτεινω μιας κ εισαστε τοσο ευαισθητοι ολοι με της ανθρωπινη ζωη... Κ αυτους που παραβαινουν το οριο ταχυτητας κ βαζουν σε κινδυνο την ζωη ΜΑΣ να τους κανουν κατασχεση οχηματος.

Τι να κλασουν 175 ευρω μπροστα σε μια μανα που κλαιει το παιδι της.

υγ. Και το σκεφτηκα ΧΩΡΙΣ να εχω παιδι.... Αποθεωστε με....

:bigcry:

sniper
24/08/2010, 10:38
Όλοι ακαδημαϊκά το βλέπουμε το συγκεκριμένο γεγονός :wave2:

(αλλα όντως, κακώς ασχολούμαι :wave2: )

Η διαφορά μας είναι ότι, εμείς που έχουμε παιδιά, υπάρχει η περίπτωση να είμαστε γονείς θύματος....

sergiosm
24/08/2010, 10:39
Και για τα μηχανάκια γράφονται διάφορα γραφικα, εαν πετυχω καποιον να μου το κλεβει, εκ των πραγματων λιγα πράγματα μπορώ να κανω και σιγουρα δε θα ρισκαρω τη ζωή μου για ενα ματσο σιδερα...:wave2:

Μόνο που τα παιδιά δεν είναι ... ένα μάτσο σίδερα...

Γι αυτό λοιπόν καλύτερα να μην λέμε τίποτα.

Γιατί απλά ΔΕΝ ξέρουμε πώς θα αντιδράσουμε.

Μπορεί να ξέρουμε πολύ καλά ποιο είναι το νόμιμο, αλλά ...