View Full Version : Glx 90 Restoring
Σελίδες :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
DimChios
04/10/2010, 09:59
γ@μ@ς!
Φορ ουαν μορ ταϊμ!
ΑΛΛΑ ρε κ3ρ@τ@, ΜΑΥΡΟΥΣ ΕΙΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ!!!
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
DimChios
04/10/2010, 10:00
Για να μη πω για το κοντερ που ΔΕΝ ειναι απο 90αρι GLX!
:evil:
καποιοι βαριουντε να διαβασουν ολη την ανακατασκευη και πρεπει για αλλη μια φορα να επαναλαμβανομαστε:rolleyes:
παμε λοιπον για μια ακομα φορα...
εξατμιση-φιλτρο-αναρτησεις μπηκαν aftermarket για λογους ασφαλειας (θορυβος-τραβηγμα)
τα ιμιτασιον ανταλλακτικα μπηκαν γιατι τα γνησια η δεν υπηρχαν ελλαδα και εχουν παραγγελθει,η το κοστος τους ηταν απαγορευτικο στην παρουσα φαση και στην τελικη δεν επηρεαζαν πολυ αρνητικα το αποτελεσμα.αλλωστε το μηχανακι θα συνεχιζει να εξελισεται,καθε φορα που θα βρισκω και θα μπορω να αποκτησω ενα γνησιο κοματι θα μπαινει πανω.εδω πηρα γνησια χερουλια,καθρεφτες,μανιβελα,σηματακια,αυτοκολητα κτλ κτλ τα οργανα θα αφησω?:wave2:
reinmeister
04/10/2010, 10:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
καποιοι βαριουντε να διαβασουν ολη την ανακατασκευη και πρεπει για αλλη μια φορα να επαναλαμβανομαστε:rolleyes:
ρε ασε την κλαψα και βαλε το χερι στην τσεπη...
original λεμε...:lol: :lol:
DimChios
04/10/2010, 10:22
εδω πηρα γνησια χερουλια,καθρεφτες,μανιβελα,σηματακια,αυτοκολητα κτλ κτλ τα οργανα θα αφησω?:wave2:
νταξ ρε αφεντικο, εχουμε και δουλειες, να μας συγχωρας δηλαδις!
Δε σε ειπαμε και καραφλα! :sad:
Τους αποστατες ομως μπορουσες να τους βαψεις! :evil:
Για την εξατμιση και το φιλτρο (αν και η δικαιολογια σου ειναι για πολλα :lol: :lol: :lol: ) εμενα δε με χαλανε! :wacko:
:beer: :beer: :beer: :wave2:
αν εισασταν φιλοι θα κανατε εναν ερανο για την αποπερατωση του ιερου παπακιου:lol: :lol: :lol:
DimChios
04/10/2010, 10:31
αν εισασταν φιλοι θα κανατε εναν ερανο για την αποπερατωση του ιερου παπακιου:lol: :lol: :lol:
Αν ηταν φιλοι θα μαζευαν λεφτα να παρω μηχανη αλλα σκαω γιατι θα μου πει ο καπ10 οτι κλαγομαι παλι!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ή ΘΑ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕΣ ΤΟ ΣΚΟΥΤΕΡ-ΘΟΥΚΥΡΙΕ- ΧΤΕΣ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Αν ηταν φιλοι θα μαζευαν λεφτα να παρω μηχανη αλλα σκαω γιατι θα μου πει ο καπ10 οτι κλαγομαι παλι!
παλι δεν εχει δουλεια στο μαγαζι αυτος και θα σπαμαρει στην ανακατασκευη ως το βραδυ:a24:
reinmeister
04/10/2010, 10:34
οχι παλι...:bawl: :bawl: :bawl:
Δε σε ειπαμε και καραφλα! :sad:
:a27:
:a01: :a01: :a01: :a01: :a13: :a13:
DimChios
04/10/2010, 10:36
σκαω!
:blush:
ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΩ!
road spirit
04/10/2010, 10:53
...
212532
sapila racing
04/10/2010, 11:00
Ωραίο έγινε!
Η σέλλα το χαλάει λίγο Σπύρο, πρέπει τουλάχιστον να λεει HONDA με άσπρα γράμματα για να μην κάνει μπαμ απο μακριά.
Φτιάχνεις αρνητικό (στένσιλ) και το βαφεις. :winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Ωραίο έγινε!
Η σέλλα το χαλάει λίγο Σπύρο, πρέπει τουλάχιστον να λεει HONDA με άσπρα γράμματα για να μην κάνει μπαμ απο μακριά.
Φτιάχνεις αρνητικό (στένσιλ) και το βαφεις. :winka:
εχω flat-bed ψηφιακης εκτυπωσης να δωσω το λογοτυπο απευθειας στο δερμα...
η τεχνικη που αναφερεις εσυ?
sapila racing
04/10/2010, 11:31
εχω flat-bed ψηφιακης εκτυπωσης να δωσω το λογοτυπο απευθειας στο δερμα...
η τεχνικη που αναφερεις εσυ?
Αυτό θα έπρεπε να το κάνεις πριν ραφτεί η σέλλα. Αν μπορείς να το κάνεις τωρα που η σέλλα είνα έτοιμη κάντο, αλλά δεν νομίζω να γίνεται.
Τωρα θα φτιαξεις ενα αυτοκόλλητο στενσιλ (αρνητικό) με το λογότυπο, θα το κολλήσεις πανω στη σέλλα και θα βαψεις με ασπρο χρώμα που να πιάνει καλά στο πλαστικό και να εχει αρκετή ελαστικότητα ωστε να μην αρχίσει να φευγει μετα απο λιγο καιρό.
Άψογος όπως πάντα!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Pardalotzatziki
04/10/2010, 22:55
Γεια σου ρε first start ...
Εισαι καλλιτεχνης...
:beer: :beer: :beer: :beer:
:wave2:
vassilis79
05/10/2010, 10:51
:a19: :a20:
Αψογο το εργαλειο . Να το χαιρεσαι .
φίλε μου πραγματικά πολύ ωραία δουλεια! με μεράκι. μας εδωσες υλικό για συζήτηση, ιστορίες απο περασμένα χρονια καθώς και ενα λόγο να μετανιώνουμε που δεν αγοράσαμε, πουλήσαμε, ή δεν κρατήσαμε το συγκεκριμένο παπακι!!
και παλι :a18: :a10:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Ωραιος Σπυρο!!!:beer:
Εσυ δεν πιανεσαι σε καμια δεκαρια μερες σε βλεπω να κυκλοφορας με το GLX
:sun: :sun: :sun:
γεια και χαρα και παλι πολυ καλη δουλεια ευγε.....νομιζω οτι το παπι ειναι HONDA C90 ECONOMY CUB η SUPER CUB, τρεις ταχυτητες ,μιζα η χωρις...το GLX εβγαινε 50 και 70 με τεσσερεις ταχυτητες...γι αυτο ειναι και περιζητητα.. :rotflmao: :rotflmao: οπτικα περα απτα γραφικα δεν θυμαμε να ειχαν αλλη διαφορα....ειχα ανακατασκευασει ενα c90 και εγω πληρως ενα πριν μερικα χρονια...
αν δεν κανω λαθος το super cup ηταν γιαπωνεζικο και το glx ταιβανεζικο . :smilea:
FRAGISCOS
06/10/2010, 20:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από fz6man
αν δεν κανω λαθος το super cup ηταν γιαπωνεζικο και το glx ταιβανεζικο . :smilea:
Και τα δυο ηταν made in japan
To super cup ηταν για την ιαπωνικη αγορα.
Ειχε διαφορα σε ποιοτητα κατασκευης(προς το καλυτερο) και ηταν κλειστο σε σχεση με το glx που ηταν για την ελληνικη αγορα.
Οσα super cup κυκλοφορησαν στην ελλαδα ηταν ειχαν εισαχθει μεταχειρισμενα.
Το super cup 50 ηταν τετραταχυτο με μιζα ,το αριστερο καπακι ηταν ιδιο με τοτ astrea,και το μπροστινο με κοντρα.
Το glx 50 εβγαινε με μιζα και χωρις και τετραταχυτο.
Το glx 90 ηταν τριταχυτο με αλλα φλας (κερατα) αλλο κωλοφαναρο και λοξα μασπιε συνεπιβατη.
Το glx και το super cup δεν εβγαιναν 70.
Υπηρχε και στρογγυλοφαναρο super cup με τρεις ταχυτητες χωρις μιζα ιδιο με το c50 12v αλλα ηταν κλειστο,βασικα το μοτερ ηταν τελειως διαφορετικο απο το 12v.
Αυτα ξερω,ειχα στην κατοχη μου στρογγυλο super cup και τωρα εχω super cup glx στυλ.
Δεν κανω τον εξυπνο,αν κανω καπου λαθος ας με διορθωσει καποιος
sapila racing
06/10/2010, 20:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από FRAGISCOS
Υπηρχε και στρογγυλοφαναρο super cup με τρεις ταχυτητες χωρις μιζα ιδιο με το c50 12v αλλα ηταν κλειστο,βασικα το μοτερ ηταν τελειως διαφορετικο απο το 12v.
Tο Γιαπωνέζικο Super Cub 50 (εισαγωγης από Ιαπωνία μόνο), δεν πήγαινε βήμα αλλά είχε μίζα. Με τα κλασσικά φτιαξίματα πάντως γινόταν όπως ενα κανονικό C50 6volt που ηταν και τα πιο γρήγορα 50ρια παπιά από μαμα.
Τα μοντέλα ηταν Cub τα απλά C50,70,90 και Super Cub τα άλλα οχι Super Cup. :wave2:
FRAGISCOS
06/10/2010, 20:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Τα μοντέλα ηταν Cub τα απλά C50,70,90 και Super Cub τα άλλα οχι Super Cup. :wave2:
Eχεις δικιο Αρη sorry για το ορθογραφικο λαθος.
Οσον αφορα το παπι ομως 6v ηταν η ''πεταλουδα'' που στα καπακια του μοτερ ειχε σχαρα και εκεινο το περιεργο τιμονι .
Για αυτο δεν εχω πληροφοριες :confused: :confused:
Το τριαρι super cub ομως ηταν χωρις μιζα, ειχε εκκεντροφορο με ρουλεμαν ,η κεφαλη ηταν κλειστη και οτι και να του εκανα δεν πηγε πανω απο 70 χιλιομετρα μεχρι που το πουλησα και ησυχασα.Λυπαμαι μονο την κεφαλη απο εξαβολτο εβδομηνταρι που του ειχα βαλει μπας και φιλοτιμηθει και παρει τα ποδια του .:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από FRAGISCOS
Και τα δυο ηταν made in japan
To super cup ηταν για την ιαπωνικη αγορα.
Ειχε διαφορα σε ποιοτητα κατασκευης(προς το καλυτερο) και ηταν κλειστο σε σχεση με το glx που ηταν για την ελληνικη αγορα.
Οσα super cup κυκλοφορησαν στην ελλαδα ηταν ειχαν εισαχθει μεταχειρισμενα.
Το super cup 50 ηταν τετραταχυτο με μιζα ,το αριστερο καπακι ηταν ιδιο με τοτ astrea,και το μπροστινο με κοντρα.
Το glx 50 εβγαινε με μιζα και χωρις και τετραταχυτο.
Το glx 90 ηταν τριταχυτο με αλλα φλας (κερατα) αλλο κωλοφαναρο και λοξα μασπιε συνεπιβατη.
Το glx και το super cup δεν εβγαιναν 70.
Αυτα ξερω,ειχα στην κατοχη μου στρογγυλο super cup και τωρα εχω super cup glx στυλ.
Δεν κανω τον εξυπνο,αν κανω καπου λαθος ας με διορθωσει καποιος
εγω παντος και αυτο που ειχα c90 super cub αλλα κι απο αυτα που εχουν περασει απ τα χερια φιλων δεν εχω δει ποτε καποιο να γραφει πανω GLX 90........
arisrodolivos
06/10/2010, 23:05
το δικο μου εχει το καφε χρυσαφι χρωμα και γραφει cub 90 economy χωρις τα φλας κερατο μηπως ειναι εισαγωγης ?
DimChios
07/10/2010, 07:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από pav.ion
εγω παντος και αυτο που ειχα c90 super cub αλλα κι απο αυτα που εχουν περασει απ τα χερια φιλων δεν εχω δει ποτε καποιο να γραφει πανω GLX 90........
Σωστος! :winka:
CUB90 και ECONOMY CUB90 μπροστα, στο μασκακι!
FRAGISCOS
07/10/2010, 13:06
Kανενα δεν εγραφε glx στο μασκακι.
Μονο στα πλαινα καπακια.
Και υπηρχαν 90αρια που εγραφαν glx
Aκομη κυκλοφορει ενα θαλασσι εδω στο νησι,αμα το πετυχω θα το βγαλω φωτο.
Ηταν πολλες οι εκδοσεις παντως.
Για το χρυσαφι εχεις δικιο, δεν ειχε κερατα, ισως ηταν και τα μοντελα καθε χρονιας.
σημερα ηρθε ενα πολυαναμενομενο πακετακι απο το great gay island:lol:
213351
μεσα ειχε το γνησιο προστατευτικο αλυσιδας:D
213352
οπως θα θυμαστε το πανω αριστερο λαμακι στο ψαλιδι ηταν κομενο και ειχα συγκολησει δικο μου.προχειρα τοποθετηση το προστατευτικο λοιπον για να σημαδευτει η τρυπα και να ανοιχτουν βολτες...
213353
6χ100 το κολαουζο wd 40 και απαλες κινησεις...
213354
ετοιμο τοποθετημενο,δοκιμη να μην βρισκει η αλυσιδα και.............
κατι λειπει ομως:rolleyes:
213355
εκτος το λαστιχακι για ελεγχο και λιπανση μπηκε και το αυτοκολλητακι που ενημερωνει για το σωστο τεντωμα της αλυσιδας.λεπτομερειες που κανουν τη διαφορα.:D
213356
Ακομα και το αυτοκολητο εβαλες...Ωραιος..Εχεις σκεφτει να νικελωσεις και το προστατευτικο της αλυσιδας??
μου ειχαν ερθει και οι γνησιοι καθρεφτες.οι οποιοι ομως ειχαν αναποδο σπειρωμα:eyepop:
σε ερωτηση μου εμαθα οτι ερχοταν μια εκδοση που δεν βιδωνε απευθειας στις βασεις αλλα παρεμβαλοταν ενας ανταπτορας.να μην τα πολυλογω εκοψα τις βολτες και στο στελεχος που εμενε ανοιξα καινουργιες σε τορνο.ετσι κοντυναν λιγο οι καθρεφτες και μου αρεσουν περισσοτερο:D
keep watching guys περιμενουμε γνησια αυτοκολητα,το γνησιο φαναρι εμπρος,τα λαστιχακια στους καθρεφτες και ενα πλαστικο συνδεσμο κατω απο τη σελα που κραταει το ρευμα του φλοτερ και του κωλοφαναρου στη θεση τους...:wave2:
213358
DimChios
07/10/2010, 17:31
μου ειχαν ερθει και οι γνησιοι καθρεφτες.οι οποιοι ομως ειχαν αναποδο σπειρωμα:eyepop:
σε ερωτηση μου εμαθα οτι ερχοταν μια εκδοση που δεν βιδωνε απευθειας στις βασεις αλλα παρεμβαλοταν ενας ανταπτορας.να μην τα πολυλογω εκοψα τις βολτες και στο στελεχος που εμενε ανοιξα καινουργιες σε τορνο.ετσι κοντυναν λιγο οι καθρεφτες και μου αρεσουν περισσοτερο:D
keep watching guys περιμενουμε γνησια αοτοκολητα,το γνησιο φαναρι εμπρος,τα λαστιχακια στους καθρεφτες και ενα πλαστικο συνδεσμο κατο απο τη σελα που κραταει το ρευμα του φλοτερ και του κωλοφαναρου στη θεση τους...:wave2:
ετσι, με ανταπτορες ηταν κανονικα!
:winka:
John Steed
07/10/2010, 18:30
Πέρα από την πλάκα πάντως, η δουλειά σου είναι φοβερή και το αποτέλεσμα σε δικαιώνει.
Δεν υπάρχει λόγος να γίνει ΑΚΡΙΒΩΣ ίδιο αφού μπορεί να γίνει καλύτερο!
Τώρα που έβαλες το κάλυμμα της αλυσίδας και την ποδιά και το είδα ολοκληρωμένο, μπορώ να πω πως άλλαξα γνώμη για τα συγκεκριμένα παπάκια, τα οποία ποτέ δεν συμπάθησα.
Το μπουρί της ξυλόσομπας είναι από τα πιό όμορφα που έχω δει και ο ήχος απερίγραπτος... :a8: :a8:
Αυτή η ανακατασκευή, σίγουρα είναι η πιό συναισθηματική, μιας και οι περισσότεροι από ένα τέτοιο ξεκίνησαν...
Πού το παρκάρεις είπαμε? :evil:
:lol: :lol:
dead_kennedys
09/10/2010, 21:38
Eχεις απίστευτο μεράκι φίλε μου!
Τι να σου πώ, μπράβο και πάλι μπράβο!
Όλοι μας περάσαμε από αυτό το μηχανάκι, και το λατρέψαμε!!!
Να το χαρείς όσο δεν πάει!
εκτος το λαστιχακι για ελεγχο και λιπανση μπηκε και το αυτοκολλητακι που ενημερωνει για το σωστο τεντωμα της αλυσιδας.λεπτομερειες που κανουν τη διαφορα.:D
Για αυτο μου αρεσεις:beer: :beer:
Δεν μου λες !
Δεν πρεπει να το στρωσεις??:confused:
Ακου μια ιδεα !!!
Παρε το και κατεβα κατα δωθε!!!Παπια ειναι ξερει κολυμπι:rotflmao: :rotflmao:
Να πιουμε και καμια :beer: :beer: ρακη κρασακι κλπ κλπ :a33: :a33: :a33: :a51: :a51:
:wave2: :wave2:
reinmeister
09/10/2010, 21:56
γνησιο φιλτροκουτι κι εξατμιση βαλαμε η ακομη κανουμε το κουνελι?:p
Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Για αυτο μου αρεσεις:beer: :beer:
Δεν μου λες !
Δεν πρεπει να το στρωσεις??:confused:
Ακου μια ιδεα !!!
Παρε το και κατεβα κατα δωθε!!!Παπια ειναι ξερει κολυμπι:rotflmao: :rotflmao:
Να πιουμε και καμια :beer: :beer: ρακη κρασακι κλπ κλπ :a33: :a33: :a33: :a51: :a51:
:wave2: :wave2:
απο βδομαδα ερχοντε τα αυτοκολητα,γνησιο φαναρι,βιδακια αμορτισερ γνησια,λαστιχακια στους καθρεφτες και τελος.μεχρι τοτε...........
χρηστο ανεβα πρωτα εσυ κατα δω οπως εχουμε πει:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
βαλαμε ρε βαλαμε:evil:
213997
τα αυτοκολλητα πως και δεν τα εφτιαξες μονος σου???
Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
τα αυτοκολλητα πως και δεν τα εφτιαξες μονος σου???
δυστηχως στην ψηφιακη εκτυπωση δεν αναπαραγουμε μεταλλικα χρωματα,και η λωριδα στο c90 εχει ασημι σαν μεταλλικο.βρισκεις βεβαια ετοιμο φυλλο ασημι,αλλα θα επρεπε να κοψω τρια διαφορετικα κοπτικα αυτοκολλητα μαυρο-ασημι-λευκο και να τα μονταρω.ετσι αποφασισα να τα παρω γνησια να ησυχασω...:D
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
:look:
Αν και ετσι καλο ειναι!!:beer:
213999
reinmeister
09/10/2010, 22:22
βαλαμε ρε βαλαμε:evil:
αν δεν δω δεν πιστευω τιποτα...:o
υ.γ. θα του τα κανω αεροστατα λεμε...:lol: :lol: :lol:
airpanos
10/10/2010, 22:51
:beer: :beer: :beer: Γεια σου Σπυρο με τα ωραια σου!!για αλλη μια φορα εκανες φοβερη δουλεια:wave2:
ρε φίλαι τι θα γίνει? θα βάλεις το γνήσιο φιλτροκούτι και την εξάτμιση????
dead_kennedys
11/10/2010, 00:35
Φίλε Σπύρο, θέλω οπωσδήποτε και φωτογραφία από το ταμπελάκι της εξάτμισης που θα αναφέρει για το restoring... :beer: :beer: :beer:
Εισαι απίθανος.. Μερακλής!!!
Αστέρι το έκανες και αυτό.
Μπράβο ρε Σπύρο.:beer:
μετα απο 3 χρονια... η αναζητηση ελαβε τελος!!!
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=884020#post884020
Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
μετα απο 3 χρονια... η αναζητηση ελαβε τελος!!!
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=884020#post884020
Που το ξεθαψες !!!!:D
Οποιος εχει υπομονη βρισκει...
Εγω εψαχνα πιο πολλα χρονια για το δικο μου :cool: :smokin:
......
Πολύ ωραίο, εντυπωσιάστηκα!:beer:
devil's animal
13/10/2010, 13:39
ευγε ρε συ Σπυρο!!!
πολυ ωραια δουλεια, φοβερη λεπτομερεια!!!
:a18: :a18: :a18: :a18:
αντε και στα επομενα!!
:beer: :beer: :beer:
ευχαριστω για τα καλα σας λογια...
σημερα εφτασαν και τα ανταλλακτικα που περιμενα για να ολοκληρωθει η ανακατασκευη.δυστηχως ενα προβλημα υγειας συγγενικου προσωπου με θελει πολλες ωρες σε νοσοκομειο και ετσι δεν μπορω να προχωρησω:mad:
μεσα στο σαββατοκυριακο θα μπουν τα γνησια αυτοκολλητα,το γνησιο φαναρι και πολλες μικρολεπτομερειες.φυσικα η καθιερωμενη τελευταια φωτο με την καραφλα μου αυτη τη φορα χαμογελαστη,μιας και αυτο το project δεν θα μου το παρει κανεις...:wave2:
John Steed
13/10/2010, 16:02
ευχαριστω για τα καλα σας λογια...
σημερα εφτασαν και τα ανταλλακτικα που περιμενα για να ολοκληρωθει η ανακατασκευη.δυστηχως ενα προβλημα υγειας συγγενικου προσωπου με θελει πολλες ωρες σε νοσοκομειο και ετσι δεν μπορω να προχωρησω:mad:
μεσα στο σαββατοκυριακο θα μπουν τα γνησια αυτοκολλητα,το γνησιο φαναρι και πολλες μικρολεπτομερειες.φυσικα η καθιερωμενη τελευταια φωτο με την καραφλα μου αυτη τη φορα χαμογελαστη,μιας και αυτο το project δεν θα μου το παρει κανεις...:wave2:
Περαστικά εύχομαι για το συγγενή σου Σπύρο, και αγύριστα....
Όσο για την ολοκλήρωση....
...Περιμένουμε να δούμε καράφλα! :lol: :lol:
:beer: :beer: :beer: :beer:
ετσι, με ανταπτορες ηταν κανονικα!
:winka:
Στο ΤΑ ακόμα έτσι είναι γαμώ το φελέκι τους...
Μπράβο ρε Σπυράκο!!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
ioannios
13/10/2010, 16:23
πολύ καλή δουλειά, και το δικό μου σαπίζει στο υπόγειο αλλά δεν έχω καμία όρεξη να ασχοληθώ, ίσα ίσα να τσουλάει. Εσύ το έκανες του κουτιού
Pardalotzatziki
13/10/2010, 21:22
Σπυρο....
γιου ροκ ρε συ...
Να το χαιρεσαι το εργαλειο
Δε με λες....εκεινο το GS...ακυρο τελικα?
:beer: :beer: :beer:
dimitris_speed
13/10/2010, 21:44
Πολυ καλη δουλεια ,μπραβο σου. Να το χαιρεσαι το εργαλειο φιλος. :beer:
μερα αφιξης ανταλλακτικων,που δυστηχως δεν εχω χρονο να τοποθετησω...
πρωτα καποια πλαστικα.το καλυμα της μανετας φρενου,καλυματα καθρεφτων,κλιπς καλωδιων ουρας...
214698
συνεχεια με τα αυτοκολλητα των πλαινων καπακιων.ολα τα ανταλλακτικα γνησια honda...
214699
και τα υπολοιπα αυτοκολλητα...
214700
και το εμπρος φαναρι,γιατι το ημιτασιον ηταν:yuck:
214701
DimChios
14/10/2010, 20:18
συνεχεια με τα αυτοκολλητα των πλαινων καπακιων.ολα τα ανταλλακτικα γνησια honda...
:a23: :a23: :a23:
harris_x
14/10/2010, 20:19
:a20: :a23: :a23: :a23:
και αλλη μια μικρη γευση,πως μπορει μια τετοια ανακατασκευη να ξεφυγει οικονομικα.τα ανταλλακτικα που ειδατε κοστιζουν 130?:eyepop:
214702
δεν μπορεσα να αντισταθω και οτι εμπαινε ευκολα αρχησα να το τοποθετω.
πρωτα το προστατευτικο της μανετας...
214704
μετα το κλιπσακι που κρατα τα ρευματα κατω απο τη σελα...
214705
ετοιμα και τα λαστιχακια των καθρεφτων...
214706
Αρχικά δημιουργήθηκε από dead_kennedys
Φίλε Σπύρο, θέλω οπωσδήποτε και φωτογραφία από το ταμπελάκι της εξάτμισης που θα αναφέρει για το restoring... :beer: :beer: :beer:
Εισαι απίθανος.. Μερακλής!!!
σκεφτηκα οτι αρκετα ρομπα με εχουν κανει μερικοι,οποτε το ταμπελακι δεν μπηκε στην εξατμιση αλλα διακριτικα κατω απο τη σελα:D
keep watching guys εμεινε το φαναρι και τα αυτοκολλητα,σε πρωτη ευκαιρια θα μπει και το τελευταιο φωτορομαντζο:wave2:
214708
airpanos
14/10/2010, 20:56
Αυτα ειναι!! Handcrafted by Spiros :smokin: :a19:
airpanos
14/10/2010, 21:21
Παντως εγω δεν θα εβαζα αυτοκολλητα ξερεις τωρα...:smokin:
214714
airpanos
14/10/2010, 21:35
Προσεχως ερχεται νεο προτζεκτ,δεν μπορω να κρατηθω ας βαλω μια φωτο
οποιος βρει απο ποια μηχανακια αποτελειται κερδιζει βραβειο:beer:
Σορρυ για το σπαμ :beer:
214717
DimChios
15/10/2010, 10:32
σκεφτηκα οτι αρκετα ρομπα με εχουν κανει μερικοι
:confused: :rolleyes:
DimChios
15/10/2010, 10:32
σκεφτηκα οτι αρκετα ρομπα με εχουν κανει μερικοι
:confused: :rolleyes:
opelcorsa_opc
15/10/2010, 14:11
οτι εχει μοτερ απο yamaha xt ???
GIXXERAKIAS
15/10/2010, 14:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από airpanos
Ζαντες ψαλιδι απο Δουκα?:confused:
ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ...
γραφτε παρατηρησεις και οτι αλλο θελετε αλλα για τη συγκεκριμενη ανακατασκευη.ο airpanos θα ανοιξει καινουργιο thread και θα μας τρελανει με τη δουλεια του.μεχρι τοτε ας κρατησουμε αυτη καθαρη για να εχει ενδιαφερον οταν τη διαβαζει καποιος απο την αρχη:wave2:
John Steed
15/10/2010, 17:35
Κουράγιο, Σπύρο!
Άντε να δούμε τα καλούδια πάνω! :wave2:
Φίλε Σπύρο, η λεπτομέρια κάνει την διαφορά και από ότι βλέπω και ξέρω, σε χαρακτηρίζει...:)
:beer: :winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από airpanos
το μοτερ ειναι σιγουρα 600αρι χοντα, τωρα για τα υπολοιπα δυσκολο...
συνεχεια λοιπον,με πρωτο το αυτοκολητο στο αριστερο καπακι...
214779
στη συνεχεια τα αυτοκολητα του ρεζερβουαρ,σαπουνονερο σπατουλα και...
214781
το αποτελεσμα απο την αριστερη πλευρα ειναι καπως ετσι...
214782
z.k.a.p.
15/10/2010, 20:32
το δεξι καπακι...
:a18: :a19: :a23: :a20: ΜΠΡΑΒΟ. ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΣ.
και απο τη δεξια...
214783
σειρα ειχε το γνησιο φαναρι εμπρος,που κουμπωσε αμεσως σε αντιθεση με τι ιμιτασιον που μου ειχε σπασει τ @ρχειδι@...
214784
μια γενικη με οτι εχει μπει μεχρι στιγμης.και λεω μεχρι στιγμης γιατι εχουν παραγγελθει και αλλες μικρολεπτομερειες:D
214785
θυμαστε το ασχημοπαπο?
214787
ε λοιπον το ασχημοπαπο περασε πολλα,μας βασανισε και το βασανισαμε.φορεσε τα καλα του και μεσα απο τις περιπετειες του μας εμαθε πολλα και μας διασκεδασε.πανω απο ολα ομως επεξε το ρολο ψυχοθεραπευτη σε δυσκολες εποχες.
το project κρατησε εναμιση μηνα,κοστησε κατι παραπανω απο 1500 ευρω και ακομα εξελισεται...
ευχαριστω το ΣΑΚΗ που μου χαρησε οχι το παπι αλλα ακομα ενα ταξιδι.
ευχαριστω ολους σας για τα μηνυματα σας.αυτα περιμενα καθε βραδυ για να περνω κουραγιο.
τωρα που τελειωσε για αλλη μια φορα ενα ταξιδι μαζι σας θα προσπαθω να στηριζω τα παιδια που συνεχιζουν τις ανακατασκευες.
σας χρωσταω την τελικη φωτο με την αφεντομουτσουναρα μου και ακομα ενα βιντεο.
ιδιαιτερες ευχαριστιες στα παιδια που μου χαρισαν ανταλλακτικα απο δικα τους μηχανακια
214790
costas_versys
15/10/2010, 21:03
Συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά σου.
Η όλη εργασία ήταν υποδειγματική και το αποτέλεσμα εντυπωσιακό.
Μπράβο και πάλι.
FRAGISCOS
15/10/2010, 21:16
:a18: :a20: :a19:
Τη δευτερα................................:winka:
Σπυρο συγχαρητηρια για αλλη μια φορα.
Να χαιρεσαι τη παπια σου για πολλα-πολλα χρονια .:wave2:
Συγχαρητηρια, εκπληκτικη μερακλιδικη δουλεια:beer:
και ενα νυχτερινο video...http://www.youtube.com/watch?v=41tAy0kChfk
να στε καλα ολοι:wave2:
reinmeister
15/10/2010, 21:58
καλες βολτες καραφλα...
αξιος...:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
danaos75
15/10/2010, 22:09
σπύρο είναι κουκλι , το βιντεακι ολα τα λεφτα, ανεβασε και ενα με το 90αρι να δουλευει
1000000000000000000000000000000000000000 μπραβο ρε φίλε αριστη δουλεια
:a19:
για 5 λεπτα αναρωτιομουν γιατι μας ενημερωνεις οτι την γυναικα σου την λενε λιτσα
μετα καταλαβα οτι ειναι το επιθετο σου.................
:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: