Σύνδεση

View Full Version : Glx 90 Restoring

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 [8]

sv9cvk
13/12/2010, 20:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
οσο για σενα κρητικε ξεκινησε ιαπωνο-ευρωπαικος πολεμος.cb εναντιον βεσπας:D

:eyepop: που την βρηκες ρε πστμ :rotflmao: :rotflmao:
(να βγαλω την βεσπα μου διπλα απο το CB ??? λες να πλακωθουνε???)
Οσο για την αλλη με το μαλι απο κομωτηριο το ποτηρι το το θελει???:blush:

lspiros
19/12/2010, 16:31
τελευταια πραξη στο εργο κυριοι.η αυλαια επεσε και σας παραθετω το video που χρωσταγα.με αυτο κλεινει αυτο το project,συντομα θα ταξιδεψουμε παλι μαζι με κατι καινουργιο:wave2:

http://www.youtube.com/watch?v=sDZxnBLpA6Y

reinmeister
19/12/2010, 16:44
ευγε καραφλα...αξιος...με το καλο το επομενο...:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

FRAGISCOS
20/12/2010, 08:47
Παμε για αλλα Σπυροοοοοοοοοοοοοο:wave2: :winka:

airpanos
20/12/2010, 09:02
Ωραιος οπως παντα:cool: :beer: :beer:

Πολυ psychedelic το βιντεο!:alien:

sv9cvk
20/12/2010, 11:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από FRAGISCOS
Παμε για αλλα Σπυροοοοοοοοοοοοοο:wave2: :winka:

Πολυ χαλαρο τον βρισκω τελευταια !!!!!
( ΣΥΜΠΕΘΕΡΕΕΕΕΕΕ!!! ) :wave2:
Κανα αλλο χονδα να φτιαξουμε ???:confused:

DimChios
21/12/2010, 06:42
:smokin:

John Steed
21/12/2010, 11:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Σπύρο, πότε θα δούμε τη φωτό με τον αφαιρούμενο καλογυαλισμένο ανεμοθραύστη πάνω? :o :o

:mad: :mad: :mad:

KOURMAN
23/12/2010, 11:29
και ενα μεζεδακι μεχρι το βραδυ που θα ποσταρω τις εξελιξεις...

αφαιρεθηκε και το ψαλιδι...
καλησπερα σπυρο θα με βοηθησεις να βγαλω και εγω το δικο μου ψαλιδι!
σευχαριστω!

lspiros
07/01/2011, 10:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από KOURMAN
καλησπερα σπυρο θα με βοηθησεις να βγαλω και εγω το δικο μου ψαλιδι!
σευχαριστω!
αν και καθυστερημενα,να σε βοηθησω ,τι ακριβως δεν μπορεις να κανεις?

KOURMAN
07/01/2011, 10:51
αν και καθυστερημενα,να σε βοηθησω ,τι ακριβως δεν μπορεις να κανεις?
καλησπερα σπυρο καλη χρονια!
εχει γινει ενα σωμα με τα συνεμπλοκ ο πειροσ και δεν βγαινει μαλλον με φλογιστρο να το β/γαλω?

KOURMAN
07/01/2011, 10:55
οπως επισης μπορεις να μου πεις αν υπαρχουν κανονικα ροθυλεμαν για το τιμονι και οχι μπιλιες?

σευχαριστω!

lspiros
07/01/2011, 11:05
ναι ζεστανε γυρω απο τον αξονα-πειρο και δοκιμασε να τον χτυπησεις με σφυρι με το παξιμαδι πανω ομως για να μην κεφαλωσει...
υπαρχουν κανονικα ρουλεμαν ρωτα στα παπιομαγαζα:wave2:

KOURMAN
07/01/2011, 11:22
ναι ζεστανε γυρω απο τον αξονα-πειρο και δοκιμασε να τον χτυπησεις με σφυρι με το παξιμαδι πανω ομως για να μην κεφαλωσει...
υπαρχουν κανονικα ρουλεμαν ρωτα στα παπιομαγαζα:wave2:

σευχαριστω να εισαι καλα σπυρο!

MSGL
21/01/2011, 07:35
Αυτο το μηχανακι ηταν το πρωτο μου:) :) :) :)
Το μονο ελατωμα ηταν τα μπροστινα του
και ιδιαιτερα τα φρενα του.
Εξαιρετικη δουλεια μπραβο Σπυρο:beer:

motomaniac
31/01/2011, 01:59
μπράβο για την τοοοοοοοοοοοοοοση προσοχή στην λεπτομέρεια!!! αλλά έχω κάποιες παρατηρήσεις από προσωπική πείρα. θα προτιμούσα τα πλαστικά να έβαφες αλήθεια τα γνήσια μιας κι ύστερα από πολλές εμπειρίες από μαϊμούδες έψαξα και ξαναβρήκα μεταχειρω τα γνήσια.. την ελαστικότητα συγκεκριμένα ενός γνησίου φτερού δεν την έχει κι ούτε πρόκειται ούτε καν γνήσιο σύγχρονο Ηονδα (δες σουπρα).. ναι ξέρω τα σημερινά είναι made in xese mesa... ελπίζω αλήθεια να φανώ μαλάκας και να πάει άδικο τέτοιο υπέροχο βάψιμο. ευχαριστούμε για τις πληροφορίες περί βαφής. κι εγώ προσωπικά έχοντας δει πολλά βαμμένα κόκκινα και βισινια cub απορούσα με την ποτανα τη μαμά Honda για την βαφή. παπά - φιλτροκουτι αν δεν βρήκες έχω εγώ να σου χαρίσω και μου είναι αλήθεια περίσσιος (δεν πάει όμως με παπά, κι αν ανοίξεις τρύπες απλά κάνει περισσότερο θόρυβο.) με τις κεφαλές που λέγατε με τον φραγκισκο έχω δει και κατέχω παραπάνω από δυο συνδυασμούς από 50άρες και γενικά νομίζω ότι έχει αμέτρητους η χονδα σε όλους τους κυβισμούς. άμα θυμηθώ αύριο και ΔΕΝ έχει έρθει ακόμα το 2ο σρχ μου θα βγάλω φώτο να σας δείξω μερικές. έχω και 6v 72αρα.. χιχιχι... πάντως κι εμένα συμβουλή μου είναι να κάνεις την μανισια σου ρουλεμανατη. αλλά με αστρεα εκκεντροφόρο. αλλιώς πας τη δικη σου σε μηχανουργειο και ανοιγει τις πατουρες και πρεσαρει φτιαχτες μπρουτζινες ιδια διασταση με τις μαμα. (το εχω κανει κι ειναι καλο.) βρισκεις μαμ εκκεντροφορο καλο (εχω) και εισαι κυριοος.. μακρια γενικως απο ιμιτασιον.. εγω εχω απηυδήσει... προσπαθω να κανω το δικο μου καγκουροπαπο γνησιο ολο.. και να παραμεινει καγκουροπαπο.. το πιρουνι τωρα με την κοντρα που ειπαν τα παδια αφου εχεισ 2ο φτιαξε μια βαση και παρηγγηλε μια κι8αρα και μια κοντρα γνησια απεξω κι εισαι κομπλε. με φρενα που βυθιζουν (σωστα) το μπροστινο.. για την δελα συμφωνω με τον σαπιλα... ειναι ντροπη μια τοσο ΚΑΛΗ ανακατασκευη να φαινεται μαιμου εκει... α ρε ατιμε... θα με βαλεις να ξηλωσω για πολλοστη φορα το παπι μου και να το πισσαρω που ζηλεψα... αααχχχ κι εχω και ενα σρχ στη μεση.. α η αντλια λαδιου δεν θελει εξαερωση αφου εχει αναθυμιασεις το μοτερ απο μαμας.. για τον κυλινδρο φυσικα κι εχεις δικιο... πολλες φορες πιο καλος απο τα μαιμου. (παραδειγμα ο βροχιδης που με μαμα ρεκτιφιαρισμενο εκανε το ταξιδι)

και κατι ακομα πιο σοβαρο: οποιος εδω μεσα ξαναμιλησει για τα λεφτα που εριξε ο Σπυρετος να φτιαξει το θρυλικο παπι.. ας αναλογιστει πρωτα τι καινουρια μπουρουχα παιρνεις τη σήμερον ημερα με 1500 (αν εριξε τοσα...) ευρω ακι μετα να μιλησει. το συγκεκριμενο παπι θα πάει αλλά τοσα (20 ισως και πιο πολλα) χρονια χωρις να βαλει ουτε cent επάνω.. μήπως τελικά είναι κι επενδυση αντι για χασουρα??

lspiros
31/01/2011, 06:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από motomaniac
μπράβο για την τοοοοοοοοοοοοοοση προσοχή στην λεπτομέρεια!!! αλλά έχω κάποιες παρατηρήσεις από προσωπική πείρα. θα προτιμούσα τα πλαστικά να έβαφες αλήθεια τα γνήσια μιας κι ύστερα από πολλές εμπειρίες από μαϊμούδες έψαξα και ξαναβρήκα μεταχειρω τα γνήσια.. την ελαστικότητα συγκεκριμένα ενός γνησίου φτερού δεν την έχει κι ούτε πρόκειται ούτε καν γνήσιο σύγχρονο Ηονδα (δες σουπρα).. ναι ξέρω τα σημερινά είναι made in xese mesa... ελπίζω αλήθεια να φανώ μαλάκας και να πάει άδικο τέτοιο υπέροχο βάψιμο. ευχαριστούμε για τις πληροφορίες περί βαφής. κι εγώ προσωπικά έχοντας δει πολλά βαμμένα κόκκινα και βισινια cub απορούσα με την ποτανα τη μαμά Honda για την βαφή. παπά - φιλτροκουτι αν δεν βρήκες έχω εγώ να σου χαρίσω και μου είναι αλήθεια περίσσιος (δεν πάει όμως με παπά, κι αν ανοίξεις τρύπες απλά κάνει περισσότερο θόρυβο.) με τις κεφαλές που λέγατε με τον φραγκισκο έχω δει και κατέχω παραπάνω από δυο συνδυασμούς από 50άρες και γενικά νομίζω ότι έχει αμέτρητους η χονδα σε όλους τους κυβισμούς. άμα θυμηθώ αύριο και ΔΕΝ έχει έρθει ακόμα το 2ο σρχ μου θα βγάλω φώτο να σας δείξω μερικές. έχω και 6v 72αρα.. χιχιχι... πάντως κι εμένα συμβουλή μου είναι να κάνεις την μανισια σου ρουλεμανατη. αλλά με αστρεα εκκεντροφόρο. αλλιώς πας τη δικη σου σε μηχανουργειο και ανοιγει τις πατουρες και πρεσαρει φτιαχτες μπρουτζινες ιδια διασταση με τις μαμα. (το εχω κανει κι ειναι καλο.) βρισκεις μαμ εκκεντροφορο καλο (εχω) και εισαι κυριοος.. μακρια γενικως απο ιμιτασιον.. εγω εχω απηυδήσει... προσπαθω να κανω το δικο μου καγκουροπαπο γνησιο ολο.. και να παραμεινει καγκουροπαπο.. το πιρουνι τωρα με την κοντρα που ειπαν τα παδια αφου εχεισ 2ο φτιαξε μια βαση και παρηγγηλε μια κι8αρα και μια κοντρα γνησια απεξω κι εισαι κομπλε. με φρενα που βυθιζουν (σωστα) το μπροστινο.. για την δελα συμφωνω με τον σαπιλα... ειναι ντροπη μια τοσο ΚΑΛΗ ανακατασκευη να φαινεται μαιμου εκει... α ρε ατιμε... θα με βαλεις να ξηλωσω για πολλοστη φορα το παπι μου και να το πισσαρω που ζηλεψα... αααχχχ κι εχω και ενα σρχ στη μεση.. α η αντλια λαδιου δεν θελει εξαερωση αφου εχει αναθυμιασεις το μοτερ απο μαμας.. για τον κυλινδρο φυσικα κι εχεις δικιο... πολλες φορες πιο καλος απο τα μαιμου. (παραδειγμα ο βροχιδης που με μαμα ρεκτιφιαρισμενο εκανε το ταξιδι)

και κατι ακομα πιο σοβαρο: οποιος εδω μεσα ξαναμιλησει για τα λεφτα που εριξε ο Σπυρετος να φτιαξει το θρυλικο παπι.. ας αναλογιστει πρωτα τι καινουρια μπουρουχα παιρνεις τη σήμερον ημερα με 1500 (αν εριξε τοσα...) ευρω ακι μετα να μιλησει. το συγκεκριμενο παπι θα πάει αλλά τοσα (20 ισως και πιο πολλα) χρονια χωρις να βαλει ουτε cent επάνω.. μήπως τελικά είναι κι επενδυση αντι για χασουρα??

σεβαστα και υπολογισιμα ολα οσα εγραψες:wave2: :beer:

ad709
22/04/2011, 11:00
Συγχαρητήρια πολύ καλή δουλειά το διάβασα όλο και κράτησα σημειώσεις...

lspiros
22/04/2011, 15:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από ad709
Συγχαρητήρια πολύ καλή δουλειά το διάβασα όλο και κράτησα σημειώσεις...

προσεχε γιατι θα σε εξετασω:lol: :wave2:

ad709
22/04/2011, 15:16
Όταν θα ξεκινήσω το YAMAHA townmate T 50 το οποίο καβαλάω εδώ και 18 χρόνια μάλλον θα είναι σαν εξέταση. Για αυτό και οι σημειώσεις...

lspiros
22/04/2011, 15:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από ad709
Όταν θα ξεκινήσω το YAMAHA townmate T 50 το οποίο καβαλάω εδώ και 18 χρόνια μάλλον θα είναι σαν εξέταση. Για αυτό και οι σημειώσεις...

ανυπομονουμε να το ξεκινησεις.οταν θα γινει αυτο βαλε πολλες φωτο και οτι βιηθεια χρειαστεις εδω ειμαστε:wave2:

ad709
22/04/2011, 15:45
Είμαι σε φάση που μαζεύω υλικό και καταστρώνω το σχέδιο δράσης μιας και είμαι άσχετος. Σε λίγες εβδομάδες φαντάζομαι θα ξεκινήσει οπότε θα γεμίσετε απο φωτογραφίες και απορίες...

lspiros
22/05/2012, 22:38
Επαναφέρω την ανακατασκευη γιατί μου το ζήτησαν παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το ίδιο μηχανακι:wave2:

sv9cvk
22/05/2012, 23:08
Επαναφέρω την ανακατασκευη γιατί μου το ζήτησαν παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το ίδιο μηχανακι:wave2:

Θα το ξαναλυσεις??? :confused: :lol:

sakis0547
01/06/2012, 20:43
ουφφφφ...το διαβασα ολο με την μια!!!ερωτας...το εχεις κανει κουκλα βρε φιλαρακι υπνος δεν θα μας πιανει!!100 innova να με δινανε το glx θα διαλεγα.κουκλι απλα!!μπραβο.

CRAZYMINI
06/06/2012, 21:02

αααααααα......μπραβοοο!!!!

sakis0547
28/06/2012, 20:26
καλησπερα.σπυρο ο κωδικος του χρωματος ποιος ειναι??

sakis0547
29/06/2012, 21:41
σπυρο το λινκ που μου εστειλες δεν με οδηγησε πουθενα..σου εστειλα το εμαιλ μου με πμ αν δεν σου κανει κοπο στειλε το εκει αυτο που ηθελες..ευχαριστω.

McGyver
04/07/2012, 06:19
Αν κάποιος θέλει να σχολιάσει την ανακατασκευή του Σπύρου, μπορεί να το κάνει ελεύθερα αρκεί να τηρείται το netiquette.
Οποιαδήποτε άλλη συζήτηση μπορεί να γίνει σε αντίστοιχη ενότητα, αν και νομίζω πως έχει ξανασυζητηθεί.

Λυπάμαι που επεμβαίνω σε μια τόσο ζωντανή και ενδιαφέρουσα κατηγορία, αλλά θα ήθελα να την κρατήσουμε στο πνεύμα που της αρμόζει.

FRAGISCOS
04/07/2012, 15:42
Αν κάποιος θέλει να σχολιάσει την ανακατασκευή του Σπύρου, μπορεί να το κάνει ελεύθερα αρκεί να τηρείται το netiquette.
Οποιαδήποτε άλλη συζήτηση μπορεί να γίνει σε αντίστοιχη ενότητα, αν και νομίζω πως έχει ξανασυζητηθεί.

Λυπάμαι που επεμβαίνω σε μια τόσο ζωντανή και ενδιαφέρουσα κατηγορία, αλλά θα ήθελα να την κρατήσουμε στο πνεύμα που της αρμόζει.

Ρε παιδια εγω ειχα γραψει χτες το βραδυ ενα ποστ ,και τωρα δεν υπαρχει:eek:

Τι εγινε?

Γιατι σβηστηκε??

dimitris.rider
27/09/2012, 22:51
Εχω ενα glx 90 που φοραει πανω καρπυρατερ απο 120cc παπι.Υπαρχει φιλτροκουτι να βαλω επανω γιατι εχει χωανη?----Ευχαριστω..

sakis0547
28/09/2012, 20:53
Εχω ενα glx 90 που φοραει πανω καρπυρατερ απο 120cc παπι.Υπαρχει φιλτροκουτι να βαλω επανω γιατι εχει χωανη?----Ευχαριστω..

μπορεις να ανεβασεις μια φωτογραφια προφιλ να το δουμε??

koufou
27/03/2013, 16:54
λοιπον εχω την εξης απορια. Δεν θυμαμαι αν αναφερεται καπου στο θρεντ και σε αυτην την φαση δεν εχω τον διαθεσιμο χρονο να ψαξω γι' αυτο ζητω την κατανοηση σας (εν ολιγοις μη βαρατε :D)

και η απορια εχει ως εξης: Υπαρχει τροπος να ξεχωρισει καποιος τις ιμιτασιον ζαντες απο τις γνησιες? και αν ναι (που σιγουρα θα) ποιος ειναι αυτος? Δηλαδη τι να περιμενω να δω χαραγμενο επανω και σε ποιο σημειο?

lspiros
01/04/2013, 14:16
δυο χρονια μετα την ανακατασκευη το εφερε ο ιδιοκτητης για service.
KOITATE κατασταση.δειτε πως γυαλιζει το χρωμα(η διαφορα του γνησιου κωδικου)...
286456
286457

MR.Pilot
28/07/2013, 00:01
ξεκινησε η διαδικασια εξαερωσης του συστηματος λιπανσης.ξεβιδωνουμε με 14 κρατωντας κοντρα με ισιο κατσαβιδι(στο βιδωμα δεν κουνιεται ετσι και αλλιως),και περιμενουμε να τρεξει φρεσκο λαδακι...

212322

Καλησπέρα, είναι απαραίτητο να κάνουμε αυτήν την διαδικασία της εξαερωσης του συστηματος λιπανσης όταν θα αλλάζουμε τα λάδια μας? και αν ναι για πιο λόγο γίνεται? για να δουμε αν μεταφέρετε το λαδι μας στο υπόλοιπο μέρος του μοτερ? [Ειμαι νεος στο άθλημα και ψαχνω γνώσεις!] :wave2: Θα ηθελα μια απαντηση γιατι με ενδιαφερει πολυ για την αλλαγή του λαδιου στο kaze r μου. !ΕΙΜΑΙ ΟΛΟΣ ΑΥΤΙΑ!:p
Σας ευχαριστω εκ τον προτέρων.:)

motomaniac
28/07/2013, 19:12
Καλησπέρα, είναι απαραίτητο να κάνουμε αυτήν την διαδικασία της εξαερωσης του συστηματος λιπανσης όταν θα αλλάζουμε τα λάδια μας? και αν ναι για πιο λόγο γίνεται? για να δουμε αν μεταφέρετε το λαδι μας στο υπόλοιπο μέρος του μοτερ? [Ειμαι νεος στο άθλημα και ψαχνω γνώσεις!] :wave2: Θα ηθελα μια απαντηση γιατι με ενδιαφερει πολυ για την αλλαγή του λαδιου στο kaze r μου. !ΕΙΜΑΙ ΟΛΟΣ ΑΥΤΙΑ!:p
Σας ευχαριστω εκ τον προτέρων.:)
δεν υπαρχει κανενας λογος εξαερωσης, το μοτερ αυτο εχει κυκλωμα αναθυμιασεων ετσι κι αλλιως. εκεινο ειναι το βιδακι ρυθμισης του συμπλεκτη. αμα το κανεις ειναι για να δεις αμα στελνει λαδι. αλλα καλυτερα μπορεις να το δοκιμασεις βγαζοντας ενα καπακι βαλβιδας στην κεφαλη. ετσι θα βεβαιωθεις οτι και στελνει αλλα και κανει κυκλωμα.

MR.Pilot
28/07/2013, 22:51
δεν υπαρχει κανενας λογος εξαερωσης, το μοτερ αυτο εχει κυκλωμα αναθυμιασεων ετσι κι αλλιως. εκεινο ειναι το βιδακι ρυθμισης του συμπλεκτη. αμα το κανεις ειναι για να δεις αμα στελνει λαδι. αλλα καλυτερα μπορεις να το δοκιμασεις βγαζοντας ενα καπακι βαλβιδας στην κεφαλη. ετσι θα βεβαιωθεις οτι και στελνει αλλα και κανει κυκλωμα.

Να σε καλά motomaniac σε ευχαριστώ αλλά τι εννοείς ρύθμιση του συμπλεκτη? (του πεταλ, πιο μαλακό πιο σκληρό)? :a20:

motomaniac
29/07/2013, 21:27
Να σε καλά motomaniac σε ευχαριστώ αλλά τι εννοείς ρύθμιση του συμπλεκτη? (του πεταλ, πιο μαλακό πιο σκληρό)? :a20:

εννοω αναλογα με την φθορα των δισκων βαζεις το εμβολο να ξεκιναει να παταει πιο μεσα η πιο εξω. αν το παρακανεις απο την μια θα πατιναρει. αν το παρακανεις απο την αλλη θα τις παιρνει ατσαλα και καρφωτα. εκτος κι ενα ειναι το δικο μου το νωμαλο που τις παιρνει παντα καρφωτα και βαριεμια να το ανοιξω..

baggelhsc50
18/08/2013, 15:32
αποκτησαμε και ντιζα φρενου...

211435
γεια σας ειμαι νέος στο φορουμ θα ει θελα να μάθω η τρυπά κάτω απο την βίδα που δένει το αμορτισέρ σε τι χρησιμεύει ?

Kostas2B
18/08/2013, 16:01
297698

Το GLX που έγινε ανακατασκευή όλο με γνήσια ανταλλακτικά Honda απο έναν ξαδερφο μου...
Το αγόρασε 150 ευρώ τελείως χρεπι απο έναν παππού και το έφτιαξε "πένα".

Εχει κυκλοφορησει ελαχιστα εξω.Νομίζω το πουλάει τωρα...

papg
18/08/2013, 17:58
Μπαίνουν εσωτερικά λαστιχένια στόπ για να μην χτυπά στό τέρμα της επαναφοράς.

γεια σας ειμαι νέος στο φορουμ θα ει θελα να μάθω η τρυπά κάτω απο την βίδα που δένει το αμορτισέρ σε τι χρησιμεύει ?

vagliu
23/01/2019, 16:09
Και τα δυο ηταν made in japan
To super cup ηταν για την ιαπωνικη αγορα.
Ειχε διαφορα σε ποιοτητα κατασκευης(προς το καλυτερο) και ηταν κλειστο σε σχεση με το glx που ηταν για την ελληνικη αγορα.
Οσα super cup κυκλοφορησαν στην ελλαδα ηταν ειχαν εισαχθει μεταχειρισμενα.
Το super cup 50 ηταν τετραταχυτο με μιζα ,το αριστερο καπακι ηταν ιδιο με τοτ astrea,και το μπροστινο με κοντρα.
Το glx 50 εβγαινε με μιζα και χωρις και τετραταχυτο.
Το glx 90 ηταν τριταχυτο με αλλα φλας (κερατα) αλλο κωλοφαναρο και λοξα μασπιε συνεπιβατη.
Το glx και το super cup δεν εβγαιναν 70.
Υπηρχε και στρογγυλοφαναρο super cup με τρεις ταχυτητες χωρις μιζα ιδιο με το c50 12v αλλα ηταν κλειστο,βασικα το μοτερ ηταν τελειως διαφορετικο απο το 12v.[/U]
Αυτα ξερω,ειχα στην κατοχη μου στρογγυλο super cup και τωρα εχω super cup glx στυλ.
Δεν κανω τον εξυπνο,αν κανω καπου λαθος ας με διορθωσει καποιος
:wave2:
Τι εννοείς Κλειστό fragiscos ?

Hunter
24/01/2019, 14:00
Το μοτέρ είχε μικρότερες βαλβίδες,μικρότερη εισαγωγή,καρμπυρατέρ πιο αδύναμη μπιέλα και γενικά δεν μπορόυσες να τα κάνεις 72 γιατί χτυπούσαν μπιέλα πολύ γρήγορα...
Είχαν και ένα λαμπάκι στο κοντέρ που αναβόσβηνε εάν ξεπερνούσες κάποια ταχύτητα (30χλμ νομίζω) !!!

vagliu
24/01/2019, 15:59
Το μοτέρ είχε μικρότερες βαλβίδες,μικρότερη εισαγωγή,καρμπυρατέρ πιο αδύναμη μπιέλα και γενικά δεν μπορόυσες να τα κάνεις 72 γιατί χτυπούσαν μπιέλα πολύ γρήγορα...
Είχαν και ένα λαμπάκι στο κοντέρ που αναβόσβηνε εάν ξεπερνούσες κάποια ταχύτητα (30χλμ νομίζω) !!!

Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη , απλή και σαφή απάντηση Hunter !!! Περιγράφεις το παπάκι μου :):(:lol: