View Full Version : Ετήσια Βόλτα moto.gr. 2010 - ΣΧΟΛΙΑ
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
Μοτορεμαλι
03/10/2010, 21:12
φιλε μου εγινε πως πριν περιπου μιση ωριτσα ξεκινησε το λεω απο τριπολι.....
:confused: :confused:
μου κάνει εντύπωση. Μήπως ήταν επιθυμία του ίδιου ??? Δεν ξέρω τι να υποθέσω....
Μοτορεμαλι
03/10/2010, 21:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
μου κάνει εντύπωση. Μήπως ήταν επιθυμία του ίδιου ??? Δεν ξέρω τι να υποθέσω....
φανταζομε πως ο οποιος και να ειταν στην θεση του δεν θα παρακαλουσε να τον παρουν μαζι.και εγω φυγεται θα ελεγα και ο ποιος αλλος το ιδιο.δεν ειναι ωραιο να εισαι βαρος σε κανενα...εμεις τι κανουμε ομως?
ΡΕ ΑΡΑΧΤΕ ΛΕΜΕ!!!!!
ΜΗ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από acwaterdc
φανταζομε πως ο οποιος και να ειταν στην θεση του δεν θα παρακαλουσε να τον παρουν μαζι.και εγω φυγεται θα ελεγα και ο ποιος αλλος το ιδιο.δεν ειναι ωραιο να εισαι βαρος σε κανενα...εμεις τι κανουμε ομως?
Δεν μπορείς να πάρεις κάποιον με το ζόρι, επιμένεις ναι, σίγουρα επιμένεις πολύ και του λες να μην λέει μαλακίες. Αν ήμουν εγώ στη θέση του και ήμουν μονός, θα έκανα τηλ. σπίτι μου, θα εξασφάλιζα την μεταφορά της μοτό μου και θα την ακολουθούσα όσο και να με πίεζαν πάντως. Τέλος πάντων θα μας τα πει ο ίδιος.
Cpt. Haddock
03/10/2010, 21:33
ΔΕΝ μπωρο να καταλαβω πως 100 μοτο απο την αθηνα αφησαν εναν ''δικο τους'' 300 χιλ μακρια.100 μοτο....δεν μπωρουσε να γυριση δικαβαλο?καταλαβενω βεβεα την εξτρα ταλαιπορια του οδηγου αλλα εντελη ποιος ο σκοπος της ''μοτοπαρεας''?
Δωσε μου λιγη ωρα να βγαλω τα βρεγμενα και να στεγνωσω καπως γιατι περίμενα 2 ωρες στο δρομο υπο βροχη για να έρθει η οδικη να φορτώσει και θα σου εξηγήσω.
:wave2:
perastikos
03/10/2010, 21:37
perastikos back home!
Έκανα ένα ζεστό μπανάκι και τώρα ξάπλα....
Για όσους δεν ξέρουν ποιος ήμουν... ο λαλάκας με το καλοκαιρινό μπουφάν της Spidi από το πατρινό group :rotflmao:
Αυτή την εβδομάδα είχα τόσο τρέξιμο στη δουλειά που αποφάσισα τελευταία στιγμή να έρθω στην εκδρομή... Αποτέλεσμα, να μην σκεφτώ καθόλου το θέμα καιρός. Δεν με χάλασε :p
Πολλές :beer: :beer: :beer: για όλους και μία extra για τους διοργανωτές :beer: και μία :beer: για τον vaska που ήταν ο leader μας :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
perastikos back home!
Έκανα ένα ζεστό μπανάκι και τώρα ξάπλα....
Για όσους δεν ξέρουν ποιος ήμουν... ο λαλάκας με το καλοκαιρινό μπουφάν της Spidi από το πατρινό group :rotflmao:
Αυτή την εβδομάδα είχα τόσο τρέξιμο στη δουλειά που αποφάσισα τελευταία στιγμή να έρθω στην εκδρομή... Αποτέλεσμα, να μην σκεφτώ καθόλου το θέμα καιρός. Δεν με χάλασε :p
Πολλές :beer: :beer: :beer: για όλους και μία extra για τους διοργανωτές :beer: και μία :beer: για τον vaska που ήταν ο leader μας :beer:
Το bmw ενταξει ρε?:D Δεν ξεμεινες πουθενα ετσι?:smokin:
Μπραβο παιδακια μπραβο:beer: :beer: :beer: :beer:
Μοτορεμαλι
03/10/2010, 21:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Δωσε μου λιγη ωρα να βγαλω τα βρεγμενα και να στεγνωσω καπως γιατι περίμενα 2 ωρες στο δρομο υπο βροχη για να έρθει η οδικη να φορτώσει και θα σου εξηγήσω.
οκ
ΔΕΝ μπωρο να καταλαβω πως 100 μοτο απο την αθηνα αφησαν εναν ''δικο τους'' 300 χιλ μακρια.100 μοτο....δεν μπωρουσε να γυριση δικαβαλο?καταλαβενω βεβεα την εξτρα ταλαιπορια του οδηγου αλλα εντελη ποιος ο σκοπος της ''μοτοπαρεας''?
Μιλησα πριν λιγο για πολοστη φορα με τον mike. οντως ειναι στο λεωφορειο αλλα γιατι επρεπε να παει μαζι με το φορτηγο στην Τριπολη για τις διατυπωσεις της μεταφορας καθως δεν ειχε οδικη βοηθεια και την καλεσαμε εκεινη την στιγμη.
επισης ο mike μου ειπε οτι του ζητηθηκε απο τα παιδια να τον παρουν μαζι ειδικα ο danaos αλλα ο ιδιος δεν δεχτηκε και νομιζω οι λογοι ειναι προφανης.
φιλε γιαννη λογικα αυτη τη στιγμη μιλας με τον mike και ελπιζω να σου λυθουν οι αποριες.
δεν χρειαζεται να λεμε περισοτερα επι του παρωντος καθοτι εδω θα ειμαστε να τα πει και ο ιδιος.
απο μενα μπραβο και respekt στον καπτεν και τον danaos75.
Σας γράφω από την νέα ζελατίνα μου double bubble bath , λειτουργεί μόνο ζεστή σε θερμοκρασία πυρετού.
Αυτά ,περισσότερα αργότερα . Εύχομαι όλοι να έφτασαν καλά σπίτια τους χωρίς απρόοπτα !!!
Aggelos_SV
03/10/2010, 21:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
Σας γράφω από την νέα ζελατίνα μου double bubble bath , λειτουργεί μόνο ζεστή σε θερμοκρασία πυρετού.
Αυτά ,περισσότερα αργότερα . Εύχομαι όλοι να έφτασαν καλά σπίτια τους χωρίς απρόοπτα !!!
Τώωωωρα κατάλαβα ποιός είσαι:D :wave2:
τα γαντια σου με εσωσαν! :wave2:
χρωσταω :beer:
Μοτορεμαλι
03/10/2010, 21:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
Μιλησα πριν λιγο για πολοστη φορα με τον mike. οντως ειναι στο λεωφορειο αλλα γιατι επρεπε να παει μαζι με το φορτηγο στην Τριπολη για τις διατυπωσεις της μεταφορας καθως δεν ειχε οδικη βοηθεια και την καλεσαμε εκεινη την στιγμη.
επισης ο mike μου ειπε οτι του ζητηθηκε απο τα παιδια να τον παρουν μαζι ειδικα ο danaos αλλα ο ιδιος δεν δεχτηκε και νομιζω οι λογοι ειναι προφανης.
φιλε γιαννη λογικα αυτη τη στιγμη μιλας με τον mike και ελπιζω να σου λυθουν οι αποριες.
δεν χρειαζεται να λεμε περισοτερα επι του παρωντος καθοτι εδω θα ειμαστε να τα πει και ο ιδιος.
απο μενα μπραβο και respekt στον καπτεν και τον danaos75.
πραγματι μιλουσα και εγω για πολοστη φορα μαζι του,και μου επισημανε πως ολα δουλεψαν ρολο'ι' και να μην εχω θεμα(?)που εμεινε πισω γιατι ετσι και αλιως αυτος το ζητησε.εφοσον λοιπον ειναι ετσι καταλαβενω πως ειμαι λαθος και ζηταω συγνωμη αν μιλησα καπως η αν ζητησα παραλογα πραγματα.προφανος εχω λανθασμενα διαφορετικη αποψη στα περι ''οργανωσης''θεματα.ζητω και παλι συγνωμη.
έβαλα και motogp για downloading και είμαστε έτοιμοι για καληνύχτες !!! :ZZZ:
perastikos
03/10/2010, 21:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Το bmw ενταξει ρε?:D Δεν ξεμεινες πουθενα ετσι?:smokin:
K@βλα.... :smokin:
Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος.... χαλάνε τα BMW? :look:
:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
χαλάνε τα BMW? :look:
:lol:
Νωρις ειναι ακομα,θα μαθεις σιγα σιγα...:smokin:
τα γαντια σου με εσωσαν! :wave2:
χρωσταω :beer:
Ναι καμιά 100στή ευρώ :evil: :eek: :D
jimtarasxt660x
03/10/2010, 21:52
Σε "γρανάζωσε" για τα καλά τώρα granazi:wave2:
πραγματι μιλουσα και εγω για πολοστη φορα μαζι του,και μου επισημανε πως ολα δουλεψαν ρολο'ι' και να μην εχω θεμα(?)που εμεινε πισω γιατι ετσι και αλιως αυτος το ζητησε.εφοσον λοιπον ειναι ετσι καταλαβενω πως ειμαι λαθος και ζηταω συγνωμη αν μιλησα καπως η αν ζητησα παραλογα πραγματα.προφανος εχω λανθασμενα διαφορετικη αποψη στα περι ''οργανωσης''θεματα.ζητω και παλι συγνωμη.
ραια.απλα να πω οτι ειναι ασχημο να βιαζομαστε να βγαλουμε συμπερασματα και σαν υστερογραφο να πω (απλως για να το γνωριζεις μια και εχω συμετασχει σε 5 ετησιες μεχρι στιγμης) οτι η ''δουλεια''(χαρα μας) των διοργανωτων τελειωνει με την αφιξη μας στην ταβερνα.αυτο παει καθαρα και στυγνα στο θεμα που εθεσες περι ''οργανωσης''.
ενιγουει...:beer: :beer:
προφανος εχω λανθασμενα διαφορετικη αποψη στα περι ''οργανωσης''θεματα.ζητω και παλι συγνωμη.
Προφανώς κατι τέτοιο συμβαίνει. Οργάνωση δεν σημαίνει να πάρεις κάποιον με το ζόρι, αλλά να είσαι δίπλα του στη στραβή ακριβώς για να μην ξεμείνει μόνος.
Και απ΄όσο είδα όταν περάσαμε με τον Αρη και τον Δημήτρη είχε καμμιά 20άριά άτομα γύρω του ενώ ο Κάπταιν έκανε νοήματα να συνεχίσουμε.
Κρίμα που έπαθε τέτοια ζημιά που δεν μπόρεσε να συνεχίσει. :sick:
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Κρίμα που έπαθε τέτοια ζημιά που δεν μπόρεσε να συνεχίσει. :sick:
Τι επαθε ρε παιδια το παλικαρι?:(
Ελπιζω ολα να ληξουν τελεια και να μην ειναι κατι σοβαρο...:beer: :beer: :beer: :beer:
Ελπιζω ολα να ληξουν τελεια και να μην ειναι κατι σοβαρο...:beer: :beer: :beer: :beer:
μια ατυχη στιγμη στην επιστροφη.
ο μιχαλης δεν επαθε τπτ.το μηχανακι φορτωθηκε.
Γιαννη ειναι προς τιμην σου και αντρικιο να μπορεις να ανακαλεις. αν και εγω προσωπικα μπορω να καταλαβω την εγνοια σου για ενα καλο φιλο και συνταξιδιωτη. ξερεις ομως πως και για πολλους απο εμας ο mike ειναι το ιδιο. δεν θα παραταγαμε ΚΑΝΕΝΑΝ ποσο μαλλον ενα απο τα πιο συμπαθη μελη του φορουμ παρολο τον χαβαλε που ανταλασουμε εκατερωθεν.
συνεβη ενα περιστατικο, δημιουργηθηκε μια κατασταση και επρεπε να διαχειριστει καπως.
κατα την γνωμη μου εγινε οτι ηταν δυνατο προς το καλυτερο. ο καπτεν μεχρι και το κρανος του εβαλε στο δρομο για σημαδι, μετα την μηχανη του. εβαλε γιλεκο :eek: (τι οργανωση ρε μπαγασα)
για να ασφαλιστει το σημειο απο τα διερχομενα οχηματα.
ολα αυτα κατω απο συναχη βροχη.
δεν ειναι ασφαλες να μεινουν 10-15 μοτο στο σημειο και με αυτο τον καιρο. πηγαμε στη βυτινα και απο εκει περιμεναμε να δουμε τι θα γινει.
τεςπα τι να λεμε τωρα....
Ελπιζω ολα να ληξουν τελεια και να μην ειναι κατι σοβαρο...:beer: :beer: :beer: :beer: Ευτυχώς όχι κάτι ο ίδιος. Αλλά για να χρειαστεί οδική, προφανώς κάτι έσπασε και δεν μπορούσε να συνεχίσει.
στειλε πμ που μενεις να στα φερω τωρα πισω!!!!!!!!! :eek:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Γιαννη ειναι προς τιμην σου και αντρικιο να μπορεις να ανακαλεις. αν και εγω προσωπικα μπορω να καταλαβω την εγνοια σου για ενα καλο φιλο και συνταξιδιωτη. ξερεις ομως πως και για πολλους απο εμας ο mike ειναι το ιδιο. δεν θα παραταγαμε ΚΑΝΕΝΑΝ ποσο μαλλον ενα απο τα πιο συμπαθη μελη του φορουμ παρολο τον χαβαλε που ανταλασουμε εκατερωθεν.
συνεβη ενα περιστατικο, δημιουργηθηκε μια κατασταση και επρεπε να διαχειριστει καπως.
κατα την γνωμη μου εγινε οτι ηταν δυνατο προς το καλυτερο. ο καπτεν μεχρι και το κρανος του εβαλε στο δρομο για σημαδι, μετα την μηχανη του. εβαλε γιλεκο :eek: (τι οργανωση ρε μπαγασα)
για να ασφαλιστει το σημειο απο τα διερχομενα οχηματα.
ολα αυτα κατω απο συναχη βροχη.
δεν ειναι ασφαλες να μεινουν 10-15 μοτο στο σημειο και με αυτο τον καιρο. πηγαμε στη βυτινα και απο εκει περιμεναμε να δουμε τι θα γινει.
τεςπα τι να λεμε τωρα....
+1000 σε ολα.
λυθηκε νομιζω.
ας μη το συνεχισουμε.κριμα ειναι...
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ο μιχαλης δεν επαθε τπτ.
Το καλυτερο:sun:
Καποια πτωση υποθετω οποτε ελπιζω και το μηχανακι να ειναι οκ :beer: :beer: :beer:
ο καπτεν μεχρι και το κρανος του εβαλε στο δρομο για σημαδι
Στο τσάκ κρατήθηκα να μην του σκάσω σουτ βολέ έτσι όπως το είχε μεσα στο δρόμο. :D :D
thimios_tiger
03/10/2010, 22:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΝΙΚΟΣ1000R
το προλαβα το φορτηγο και χαιρετησα:a43: :a43:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:a18:
Καλησπέρα κι από εμένα Β2Β.
στειλε πμ που μενεις να στα φερω τωρα πισω!!!!!!!!! :eek:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
θα σου κόψω και κάτι για τα Winstone που ήταν μια συντροφιά !!! :blush: :sun:
Μοτορεμαλι
03/10/2010, 22:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ραια.απλα να πω οτι ειναι ασχημο να βιαζομαστε να βγαλουμε συμπερασματα και σαν υστερογραφο να πω (απλως για να το γνωριζεις μια και εχω συμετασχει σε 5 ετησιες μεχρι στιγμης) οτι η ''δουλεια''(χαρα μας) των διοργανωτων τελειωνει με την αφιξη μας στην ταβερνα.αυτο παει καθαρα και στυγνα στο θεμα που εθεσες περι ''οργανωσης''.
ενιγουει...:beer: :beer:
το οτι ζητησα συγνωμη δεν συμενη πως αλλαξα αποψη.ζητησα συγνωμη γιατι απλα σας βλεπω συμφωνους με τον τροπο που κινηστε σε περιπτωσεις απροοπτων και δεν εχω καμια διαθεση για ''κοντρες''χωρης αποτελεσμα.δεν ειμαι συμφωνος αλλα δεν μου πεφτη και παραπανω λογος.απλα εγω ειμαι ''μεσα'' 1 χρονο ολο και ολο και το εργο το βλεπω 2 φορα.τωρα το να οριζης το που τελειωνη του καθε οργανοτη η ''δουλεια''ειναι το ευκολο μερος μιας και ο ιδιος οριζει της απαιτησεις-υποχρεοσεις του.εγω απλα εξω απο καθε λογης φορουμ μεχρι χθες εκανα τα ταξιδακια μου (κατι παραπανω απο αρκετα θα τολμουσα να πω) και βλεπω καπως διαφορετικα τα πραγματα.
Στο τσάκ κρατήθηκα να μην του σκάσω σουτ βολέ έτσι όπως το είχε μεσα στο δρόμο. :D :D
Ναι σαν ατύχημα με κομμένο κεφάλι ήταν :evil:
θα σου κόψω και κάτι για τα Winstone που ήταν μια συντροφιά !!! :blush: :sun:
χμμ ποσα τσιγαρα σου εδωκα?
εχουμε και λεμε.....3χ50=90 +40=100
πατσι ειμεθα :D
:smokin:
Back to Base...
Σόφια ρουλς...
8 C βροχή...
Καλό χειμώνα... :yuck:
Χάρηκα πολύ που είδα παλιούς γνωστούς, που γνώρισα ακόμα πιο πολλούς, αλλά τώρα κατάλαβα πόσοι άλλοι που ήθελα να συναντήσω και να ανταλλάξω δυο κουβέντες δεν τα κατάφερα...
Στο επόμενο...
Μπράβο και πάλι στα δυο παιδιά που πήραν την πρωτοβουλία να το κανονίσουν το σουαρέ.
Πακετάνιε... Τέλειωνε και το ταξιδιωτικό τώρα!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
το οτι ζητησα συγνωμη δεν συμενη πως αλλαξα αποψη.ζητησα συγνωμη γιατι απλα σας βλεπω συμφωνους με τον τροπο που κινηστε σε περιπτωσεις απροοπτων και δεν εχω καμια διαθεση για ''κοντρες''χωρης αποτελεσμα.δεν ειμαι συμφωνος αλλα δεν μου πεφτη και παραπανω λογος.απλα εγω ειμαι ''μεσα'' 1 χρονο ολο και ολο και το εργο το βλεπω 2 φορα.τωρα το να οριζης το που τελειωνη του καθε οργανοτη η ''δουλεια''ειναι το ευκολο μερος μιας και ο ιδιος οριζει της απαιτησεις-υποχρεοσεις του.εγω απλα εξω απο καθε λογης φορουμ μεχρι χθες εκανα τα ταξιδακια μου (κατι παραπανω απο αρκετα θα τολμουσα να πω) και βλεπω καπως διαφορετικα τα πραγματα.
γιατι το κανεις αυτο?:sad:
δε θα μπω σε διαδικασια να απαντησω ξανα.ισως απο κοντα καποια στιγμη με μπυρες.
Ωωωπ κάτω και το gp ... Τα Λέμενς !!!!
Ανοιξτε ρε παιδια ενα καινουργιο με τις φωτο απο την βολτα να μπορουμε να τις δουμε ομορφα και ωραια... Γτ εδω θα χαθουν αναμεσα σε απειρο σπαμ....:winka: :beer: :wave2:
danaos75
03/10/2010, 22:25
Ταισμενος, στεγνος και ετοιμος για νανι....
Ολα ηταν υπεροχα....
τα υπολοιπα καθως και φωτο απο το θρυλικο γκρουπ Ε αυριο..
bikerted
03/10/2010, 22:32
B2B κι εγώ!!!
Χάρηκα που ξαναείδα και χάρηκα που γνώρισα φιλαράκια!!!!
Να 'μαστε καλά να το ξανακάνουμε πολλές φορές ακόμα!!!!
:beer: :beer: :beer: Για όλους!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από bikerted
B2B κι εγώ!!!
Χάρηκα που ξαναείδα και χάρηκα που γνώρισα φιλαράκια!!!!
Να 'μαστε καλά να το ξανακάνουμε πολλές φορές ακόμα!!!!
:beer: :beer: :beer: Για όλους!!!
και ακόμα άλλες τόσες
... ομορφιές
το γκρουπ με του ΚΤΜέδες :D (πωπω ρε φουστη μου δεν περίμενα ποτέ να το πω αυτό και να εννοώ και εμένα μέσα :look: ) αφού κατάλαβε οτι τα χλμ μέχρι το Βαλτεσινίκο ήταν λίγα έκανε έναν Αχλαδόκαμπο σταμάτησε ένα Ναύπλιο και γύρισε πίσω
πολυ ωραία όλα
.. αλλα αυτο το SM 950 ακόμα πιο ωραίο
πάντα τέτοια
:beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
.. αλλα αυτο το SM 950 ακόμα πιο ωραίο
Το αποφασησες ρε?:D :D :D
danaos75
03/10/2010, 22:51
bocarooooooooooooooos
φίλε γιωργο γυρισες ολα καλα με την αφρικανα???
rantanplan
03/10/2010, 23:12
ολα good...............
Απόλαυση το σημερινό...θελουμε και άλλο:D :D
Για τους λιντερ κ τα φαρασια:beer:
Τους οργανωτες:beer:
Την διαδρομη:beer:
Την παρεα:beer:
Τα γιαπωζενικα κ τα ευρωπαικα:beer: :beer: :beer:
τελευταιος και καταιδρωμενος πισω στη βαση μου και εγω!!!
και επιδη βλεπω οτι παρολιγο να γινει παρεξηγηση, να βαλω λιγο τα πραγματα στη θεση τους!
το περιστατικο:
φευγοντας απο την ταβερνα και κοντευοντας βυτινα παταω φρενα για να κοψω.. (ειχα καμια 80αρα..) μπλοκαρει λοιπον ο πισω τροχος, φευγει ο κωλος δεξια κανω να το σωσω και μου φευγει απο την αλλη.. το χανω τελειως και πεφτω!
εγω λοιπον σουρνομαι με την κοιλια και το μηχανακι παει προς το χαντακι! μολις σταματαω σηκωνομαι και παω για επιθεωρηση ζημιων......
τα μεθεορτια:
οσοι με ακολουθουσαν σταματησαν να δουν αν ειμαι καλα. επεστρεψε και ο καπτεν που ειχε προχωρησει μπροστα, βαζει μηχανη και κρανος για σημαδι πιο πανω και αφου επεισα ολον το κοσμο οτι δεν εχω το παραμικρο αρχιζει αναζητηση οδικης βοηθειας! μεχρι που βρεθηκε η λυση με την οδικη ολοι οσοι σταματησαν περιμεναν μεσα στη βροχη! οταν λοιπον φυγαν κατοπιν δικης μου αδειας.. (sic..) εμειναν μαζι μου ο καπτεμ με τον δαναο75 μεχρι να ερθει το φορτηγο να με φορτωσει.. (κοντα 3 ωρες μεσα στη βροχη)
ο δαναος προσφερθηκε να με παει δικαβαλο μεχρι την αθηνα, αλλα εγω επρεπε να παω με την οδικη στην τριπολη για τα διεκπεραιωτικα.. οποτε τον ευχαριστησα και του ειπα οτι θα παρω το κτελ!
οι ζημιες:
οργανα σπασμενα, μπαρα τιμονιου σταβια, μανετα φρενου επισης, και δεν ειμαι σιγουρος για τα καλαμια
οι ευχαριστιες:
καπτεν και δαναε: σας ευχαριστω απο καρδιας που ξοδεψατε το απογευμα σας να περιμενετε μαζι μου μεσα στη βροχη την οδικη!! χρωσταω μπυρες!! (ελπιζω μονο να μην πινετε πολυ... να μου μεινει κανα φραγκο να φτιαξω το μηχανακι!!)
ευχαριστω επισης και ολα τα υπολοιπα μελη που σταματησαν, για την κινητοποιηση που εκαναν ωστε να βρεθει οδικη να με φορτωσει!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
στο κτελ διαπιστωσα οτι μαλλον επαθα ζημια και ο ιδιος!! οτι καπου χτυπησα.. κοιταξτε τι εγινε:
οσο περιμενα για να φυγω σκαει μυτη λεωφορειο και αποβιβαζει κοσμο...
μεσα στους επιβατες ειναι και απιστευτο μελαχροινο με τελειο πισινο και κολαν που της εχει μπει ολο μεσα...
σε καποια φαση σκυβει ακριβως μπροστα μου μεσα στη μπαγκαζιερα του πουλμαν να παρει τα πραγματα της...
εεε ΔΕΝ μου σηκωθηκε ρε παιδια....:sick: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
στο κτελ διαπιστωσα οτι μαλλον επαθα ζημια και ο ιδιος!! οτι καπου χτυπησα.. κοιταξτε τι εγινε:
οσο περιμενα για να φυγω σκαει μυτη λεωφορειο και αποβιβαζει κοσμο...
μεσα στους επιβατες ειναι και απιστευτο μελαχροινο με τελειο πισινο και κολαν που της εχει μπει ολο μεσα...
σε καποια φαση σκυβει ακριβως μπροστα μου μεσα στη μπαγκαζιερα του πουλμαν να παρει τα πραγματα της...
εεε ΔΕΝ μου σηκωθηκε ρε παιδια....:sick: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν μου εμεινε αντερο ρε πατριωτακι:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Αφου εσυ εισαι καλα,θα το φτιασεις το μηχανακι ρε,μην χαλιεσε...Ολα καλα :beer: :beer: :beer:
guzzistas
03/10/2010, 23:44
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:beer: :beer:
Δεν μου εμεινε αντερο ρε πατριωτακι:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Αφου εσυ εισαι καλα,θα το φτιασεις το μηχανακι ρε,μην χαλιεσε...Ολα καλα :beer: :beer: :beer: ποιος το χεζει ρε το μηχανακι... το αλλο μπορεις να μου πεις πως θα το φτιαξω??:rotflmao: :rotflmao:
chris_honda
04/10/2010, 00:01
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τι μλκας είναι αυτος ρε!!! Έλεος!
Παιδιά όλα καλά! :beer: :beer:
Μπράβο στα παληκάρια για την βοήθεια που πρόσφαιραν. :beer:
chris_honda
04/10/2010, 00:02
ποιος το χεζει ρε το μηχανακι... το αλλο μπορεις να μου πεις πως θα το φτιαξω??:rotflmao: :rotflmao:
Έχει στο Φαληράκι....καλό φαρμακειο :smokin: :smokin:
blackbusa
04/10/2010, 00:45
σουπερ βολτα...ωραιο παρεακι...ομορφη διαδρομη...καλο φαγητο...
και του χρονου...
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
τον παπαρα που ηταν σκουπα (και μας καθυστερησε 2 φορες γιατι αρχισε να προσπερναει για να μετρησει ποσα ατομα ειμαστε)να μην ειχαμε και ολα θα ηταν τελεια...:lol: :lol: :lol:
μαλάκα Λάμπρο ζεσταίνω τον φούρνο για να τσεκάρω την πρότασή σου....
αν δεν πιάσει...την μάμησες...:evil:
blackbusa
04/10/2010, 01:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
μαλάκα Λάμπρο ζεσταίνω τον φούρνο για να τσεκάρω την πρότασή σου....
αν δεν πιάσει...την μάμησες...:evil:
προσπαθεις να ''ψησεις'' κανα γκομενακι να σου κατσει???
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
προσπαθεις να ''ψησεις'' κανα γκομενακι να σου κατσει???
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
με τι?
αφού το "εργαλείο" της δουλειάς βραχυκύκλωσε...:(
Manalishi
04/10/2010, 01:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από danaos75
bocarooooooooooooooos
φίλε γιωργο γυρισες ολα καλα με την αφρικανα???
Tον πρόλαβα πριν τα διόδια της Ελευσίνας, συνεχίσαμε μαζί μέχρι την είσοδο της Α.Ο, του έκανα νόημα και μου είπε όλα ΟΚ, ταξίδέψαμε για λίγο μαζί και στην είσοδο Α.Ο. χωρίσαμε, ελπίζω να συνέχισε καλά....
ilias integra R
04/10/2010, 06:13
Καλημερα σε ολους μολισ τωρα ξυπνησα μετα απο 11 ωρες υπνου (με 2 ωρες υπνο ηρθα στην εκδρομη) και διαβαζω ολα τα σχολια......mike giann περαστικα και αγυριστα........ευχαριστω ολα τα παιδια....περασα ομορφα αλλα το μονο που με χαλασε ηταν το οχι και τοσο καλο φαγητο,το ψωμι μπαγιατικο και οπως ειπε και ο castoras οι πατατες ακομη ερχονται.....
ενα μεγαλο μπραβο και ευχαριστω σε ολα τα παιδια που οργανωσαν αυτη την εκδρομη και χαρηκαμε μια υπεροχη Κυριακη που τα ειχε ολα.........
και μια ερωτηση στο παιδι που προεκυψε στο γκρουπ μας με το cagiva raptor.....φιλε δεν ξερω τι εγινε αλλα γιατι οταν σταματησες να με βλεπεις στον καθρεπτη της μηχανης σου δεν εκοψες να μας περιμενεις ωστε να μην χαλασει το group και συνεχισες?:mad:
συγχαρητηρια στον καπτεν και το δαναο.εδωσαν μαθηματα μοτοσυκλετιστικης αλληλεγγυης σε ολους μας.ας γινουν παραδειγμα προς μιμηση.:beer:
jimtarasxt660x
04/10/2010, 06:21
ποιος το χεζει ρε το μηχανακι... το αλλο μπορεις να μου πεις πως θα το φτιαξω??:rotflmao: :rotflmao:
Ο chris_honda έχει γατροσόφια ρε....:winka:
Περαστικά ρε μλκ:wave2:
Καλημέρες κι από μένα.
Σχετικά με την πτώση του Μικε αλλά και το πρόβλημα του άλλου μοτοφίλου με το Άφρικα.
Με 100 και πλέον μηχανάκια στο δρόμο νομίζω ότι αυτά τα 2 μόνο περιστατικά ήταν το λιγότερο από στατιστικής άποψης κι ευτυχώς δεν είχαμε παρά μόνο υλικές ζημιές (και το εργαλείο του Μικε που δεν σηκώθηκε με αλλαγή φίλτρου και λαδιών θα ξαναδουλέψει).
Και στις δύο περιπτώσεις έγινε ότι έπρεπε να γίνει. Κατά τη δική μου λοιπόν άποψη χθες όλα κύλισαν άψογα. Πολλά μπράβο σε όλους όσους προσπάθησαν για το αποτέλεσμα αυτό. Και όπως ειπώθηκε το ΜΟτο είναι μοτοσυκλετιστικό φόρουμ και όχι τουριστικό γραφείο. Όσο για το φαγητό..... τα είχαμε πει και την προηγούμενη εβδομάδα. Προφανώς η ταβέρνα αυτή δεν είχε την υποδομή να ταΐσει τόσο κόσμο αλλά από την άλλη είναι ίσως η πιο τίμια ταβέρνα που έχω φάει τα τελευταία χρόνια (ο λογαριασμός άψογος χωρίς "λαθάκια" που συνήθως γίνονται) και με τις καλύτερες τιμές.
Ο λόγος που γίνονται αυτές οι εκδρομές είναι να ξαναδούμε φίλους, να γνωρίσουμε καινούριους και να δούμε τις φάτσες ανθρώπων που ανταλλάσσουμε απόψεις. Το φαγητό δεν είναι αυτοσκοπός.
Στην τελική δεν μπορείς να τα έχεις όλα και μάλιστα σε περιοχές όπως η κατά τα άλλα υπέροχη ορεινή Αρκαδία. Τέλος ο καιρός δεν μας απογοήτευσε μας μούσκεψε πάλι για τα καλά όπως συνηθίζει.
Άντε λοιπόν και στην επόμενη
Υ.Γ.
Να πω και κάτι που είδα και δεν μου άρεσε καθόλου.
Στις βόλτες αυτές πηγαίνουμε με ρυθμούς βόλτας και όχι με ρυθμούς πίστας. Οπότε οι καθρέφτες στα μηχανάκια είναι επιβεβλημένοι για την ασφάλειά μας. Στην πλατεία που είχαμε παρκάρει τις μηχανές, είδα πολλές από αυτές χωρίς καθρέφτες.
Λέω λοιπόν καλό θα είναι να τους βάζουμε όταν πηγαίνουμε ομαδικές βόλτες και να τους βάζουμε πριν μπούμε πίστα (μη μας χαλάνε την αεροδυναμική).
:wave2: :wave2:
Φωτογραφίες από την ετήσια ΕΔΩ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=111268)!
Cpt. Haddock
04/10/2010, 07:18
H ετήσια βόλτα του moto.gr έγινε και ήταν γενικά πετυχημένη. Βοήθησε ο καλός καιρός (τουλαχιστον μεχρι το Βαλτεσινίκο), η καλή παρέα, η καλη διαδρομή, η καλή διαθεση.
Βοήθησε επίσης:
Το οτι δε χάλασαν τα ΚΤΜ/Ducati/Aprilia (ενω τα honda... :sad: )
Το οτι δε χαθηκε ο Trooper
Tο οτι καποιοι ανθρωποι εκαναν τη διαδρομη 2-3 φορές με δικα τους εξοδα και προσωπικό χρονο ωστε μα βγει σωστά η βόλτα.
Το οτι καποιοι ανθρωποι στερηθηκαν μερος της απολαυσης για να καθοδηγούν η να "σκουπιζουν" το γκρουπ τους
Ενα μεγάλο ευχαριστω στα παιδια απο μενα
Leaders:
Trooper
Bikerted
Blackbusa
Roadspirit (συνδιοργανωτης και ουσιαστικός πλοηγός :beer: )
dimzab
Σκουπες:
Filippos
byron
andgeo
antsoar
nikolasfazerbusavstromsv
ceasarsk
thou-vou
Eνα μεγάλο μπραβο πρέπει να παρει ο VandaS που είχε το δυσκολο γκρουπ των ανένταχτων
Πιστευω οτι η διαδρομη ικανοποίησε όλο τον κοσμο και μας πηγε απο ομορφα μερη. Το φαγητο ήταν μαλλον μέτριο, η ταβερνα κλαταρε παρ' ολο που μας περίμενε, αλλα τι να κανουμε.
Εαν καποιους αδίκησα/δυσκόλεψα με τα γκρουπ, ζητω συγγνώμη παιδες, επηζα στα πμ (και έστελνε και 10 την ημέρα ο dimchios, o μονος ανθρωπος που σπαμαρει σε πμ)
Να 'στε καλα παίδες σας ευχαριστω και του χρονου*
*Επειδη πολύς κοσμος ζήτησε να γινεται η βόλτα καθε εξαμηνο, να πω οτι απο πλευράς μου ειναι αδυνατο. Και απο πλευράς χρόνου (δεν μπορώ να διαθετω 5-6 κυριακες το χρονο για δοκιμαστικες) και απο οικονομικής πλευράς, κατι που ισχύει γενικως. Καλυτερα να γινεται ετησια για να μαζευόμαστε πολλοι.
Απλα θα προσπαθήσουμε του χρονου να γινει κανονικά, δηλαδη μεσα στο Μάιο, ως συνήθως.
:beer: :wave2:
Cpt. Haddock
04/10/2010, 07:32
Στα παραλειπόμενα...
Είχαμε δυο συμβάντα, ενα επιπόλαιο και ενα πιο σοβαρό και τα δυο ευτυχώς μονο με υλικές ζημιές (το μηχανάκι να 'ναι καλά κι ο mike.giann φτιαχνεται...)
Δυστυχώς τετοια πάντα συμβαινουν σε μεγάλες (απο πλευρας συμμετοχών) βόλτες, αλλα οταν δεν έχουμε τραυματισμους, απλά γελάμε. Το θέμα ειναι να κανεις σωστές επιλογές, πχ καποιοι εχουν οικοπεδάκι με πιατο την Ιτέα και τον Κορινθιακό, ενω του mike ειναι πανω στο δρομο και σε δασική εκταση... Τεσπα, ενα Ε9 να εχουμε μαζί μας, δεν ειναι κακό.
Στο συμβάν αυτο καθ' εαυτό (και σε όσα βιαστικά και εκ του μακρόθεν) γράφτηκαν.
Περίμενα τα παιδια (mike, errika, danaos κλπ) στη διασταύρωση, μετα τους περασα ωστε να ειμαι μπροστά τους. Εβρεχε πολύ. Αριστερα είχε γινει ενα αλλο τροχαιο με αυτοκίνητο, βλεπω πισω μου τον γιατρο να σταματάει, κανω αναστροφή και βλεπω κοσμο μαζεμένο πιο πανω, σε στροφή. Γμτ.
Προβλεπόμενες διαδικασίες, παρκαρω τη μηχανή πιο πανω, βαζω κρανος στο δρομο και φοραω και το φωσφοριζε γιλεκο (αμα εισαι οργανωμένος...).
Αφου ειδαμε τι έγινε, αφου δεν είχαμε τραυματισμο, είχα το νου μου στο οτι είχαμε καμια δεκαρια μηχανάκια με κόσμο διπλα πανω σε κατηφορική στροφή και σε δρομο με σχετική κίνηση λογω ημερας. Επρεπε να εχω και εκει το νου μου να κανω νοημα στα αυτοκίνητα να κοβουν, να κανω νοημα στους υπολοιπους που ερχοταν να προχωρανε ωστε να μην εχουμε συνωστισμο. Απο τη στιγμή που το μονο που μπορουσε να γίνει ηταν να περιμένουμε την οδική, είπα κι εγω στον κόσμο να φυγει - δεν ειχε νοημα ουτε να στεκομαστε στη στροφη 15 νοματαίοι ουτε να βρεχομαστε όλοι. Επίσης εδιωχνα και τους υπολοιπους που ερχοταν για τον ιδιο λόγο.
Εγω θα έμενα, ως συνδιοργανωτης, αναγκαστικα, εμεινε κι ο danaos που ειχε αναλαβει τις διαπραγματεύσεις.
Και περιμεναμε
Και εβρεχε
Και περιμέναμε.
Η οδική ήρθε απο τη Νεμέα :bigcry:
Το μηχανάκι θα το πηγαινε Τριπολη αναγκαστικα. Στο φόρτωμα ο μλκς ο μικες ήθελε να το ανεβασει με τα χέρια - φαινεται δεν του εφτανε η ζημια που ειχε παθει και ηθελε να δει τι θα γινει αν πεσει απο την καρότσα. Πρέπει να χτυπησε και στο κεφάλι τελικα :rotflmao:
Στο θεμα της συνοδείας/δικαβαλου κλπ. Αφηνω στην ακρη το γεγονος οτι για καποιες ωρες δυο ατομα περιμεναμε με τον Μικε στη βροχή (ουτε ενα δεντρο δεν ειχε ρε πουστη μου). Το μηχανάκι έπρεπε να παει στον σταθμο της ΕΛΠΑ στην Τριπολη απ' οπου σημερα (λογικα) θα το στείλουν Αθηνα. Ο Μικες επρεπε να παει μαζι για τα χαρτια. Αντε και πηγαινε καποιος μαζί του.
Για ποιο λόγο ενας ανθρωπος που έχει φαει μια τουμπα, εχει ταλαιπωρηθει στη βροχη 2-3 ωρες, εχει μια ψυχολογία όχι καλή, θα έπρεπε να επιστρέψει συνεπιβάτης σε μηχανή, 2 ωρες βραδυ με κρυο και βροχη;
Θα βοηθουσε σε κατι; Δεν έκανε πιο ανετο ταξιδι έτσι. Καθησε σε καθισμα, ζεστη, στεγνος, γκομενισε (Κυριακή ανεβαινουν οι φοιτήτριες...)
Καναμε ο,τι μπορουσαμε και ο,τι χρειαζοταν. Απο τη στιγμή που δεν είχαμε τραυματισμο, όλα καλα.
Μια καινουρια κοιλια να βρουμε στο ebay να βαλει :lol:
Και που 'σαι Μικε, ασε τις ευχαριστίες :beer:
Ενα μεγάλο ευχαριστω στον danaos, παρ' ολα αυτα εισηγουμαι να φαει ΒΑΝ !
Ξερει αυτος γιατι, ας σας πει :evil:
...... Προφανώς η ταβέρνα αυτή δεν είχε την υποδομή να ταΐσει τόσο κόσμο αλλά από την άλλη είναι ίσως η πιο τίμια ταβέρνα που έχω φάει τα τελευταία χρόνια (ο λογαριασμός άψογος χωρίς "λαθάκια" που συνήθως γίνονται) και με τις καλύτερες τιμές.
+1
:beer:
να πω και κάτι άλλο επι τούτου
τις ταβέρνες που είναι πολυ οργανωμένες και είναι έτοιμες να φιλοξενούσουν 140 άτομα με μιας, εγώ τις φοβάμαι και για την ποιότητα του φαγητού που έχουν προετοιμάσει :winka:
Panos1313
04/10/2010, 08:26
Πολυ ωραια η εκδρομη και πολυ καλη οργανωση. Να ευχαριστησω τον λιντερ του Β1 (blackbusa) που βοηθησε πολυ και εκανε γενικα οτι περνουσε απτο χερι του για να πανε ολα ομαλα! (αντε.... και την σκουπα επειδη ηταν ομορφοπαιδο και ας ειχε bmw-sport μηχανακι). Χαρηκα που γνωρισα τοσο πολυ κοσμο και θα τα ξαναπουμε!
/Πανος μαυρο gsxr
DimChios
04/10/2010, 08:27
...... επηζα στα πμ (και έστελνε και 10 την ημέρα ο dimchios, o μονος ανθρωπος που σπαμαρει σε πμ)
δε μ αγαπας πια... :blush: :bawl:
Και του χρονου μαγκες!
Ολα στο πρόγραμμα δυστυχως ειναι, παλι καλά που δεν εγινε τπτ πιο σοβαρο!
Μαλλον ο Μικε επεσε απο τη στεναχωρια του που δεν ηρθαν οι πατατες! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!
:beer: :beer: :beer: :beer:
danaos75
04/10/2010, 08:34
παρ' ολα αυτα εισηγουμαι να φαει ΒΑΝ ! Ξερει αυτος γιατι, ας σας πει
θα σχολιασω μονο το τελευταιο, τα υπολοιπα τα καλυψανε οι προλαλησαντες,
τι φταιω εγω που 2 φορες μονο ηρθα βολτα μαζι σας, και τις 2 επεσαν μπροστα μου μοτο,
2005
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=15684&perpage=15&highlight=%CB%CF%D5%D4%D1%C1%CA%C9&pagenumber=7
χμχμ είμαι με κοντο μαλλι αλλα ειμουν 2ο μηχανακι πισω απο τον καπτεν.
2010
212501
danaos75
04/10/2010, 08:40
πάλι δευτερο μηχανακι πισω απο το ybr 250 του mike.giann
τους εβγαλα και φωτο
μου αρεσει να παιρνω μεμεντος απο τα θυματα μου....
ΒΑΝΤΑ εγραψες σαν λιντερ, γαμω τα γελια στο βενζιναδικο στην Βλαχερνα, και η ατακα
της οταν εφτασε στο ατυχημα του mike ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΕΕΕΕΕ
Θου βου, χαρας την υπομονη σου φίλε σκετη hoover, μπραβο και σε gixxerpap που λαδωσανε το χερακι του με θουβου, για τον γιωργο (Bocaro), ετσι ωστε να συνεχισει για αθηνα αυτοκινουμενος.
Για Καπτεν και road και λοιπους διοργανωτες και λιντερ σκουπες απλα :a19:
devil's animal
04/10/2010, 08:45
:beer: :beer: :beer: :beer:
κατ' αρχας ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στα παληκαρια που με εφτασαν στην ταβερνα και φυσικα σε αυτους που εβαλαν τη γριουλα μου μπροστα και συνεχισα τη βολτα μου.
βεβαια "λαδωθηκαν" για να γινει η δουλεια , αλλα ειναι μεσα στο προγραμμα.
Μιας και αναφέρθηκαν κάποια σχόλια σχετικά με τον Mike και για τις υποχρεώσεις της οργάνωσης (ή και των συνταξιδιωτών) να πω και εγώ την μλκία μου, αν και ο Κάπταιν νομίζω το κάλυψε τελείως.
Οι άνθρωποι που το οργάνωσαν, έκαναν ότι ήταν δυνατό θυσιάζοντας αρκετές Κυριακές (btw η Vanda έκανε την διαδρομή ΚΑΙ το Σάββατο) για να βρουν μέρη, διαδρομές, σημεία ανασυγκρότησης, φαγητού, καφε κλπ.
Οι "υποχρεώσεις" όσων συμμετέχουν ως αρχηγόσκουπες (αν υπάρχουν, μιας και δεν είμαστε γραφείο ταξιδίων όπως ειπώθηκε) σταματούν μόλις φτάσουμε στο φαγητό, μιας και είναι κρίμα την ώρα που κάποιοι τρώνε κάποιοι άλλοι να ψάχνονται στα βουνά.
Ως group δεν μπορούμε να γυρίσουμε. Αλλοι θέλουν να κάτσουν στην ταβέρνα παραπάνω (απ΄ότι είδαμε κανείς δεν ξέχασε τίποτα), άλλοι να γυρίσουν γρήγορα πίσω, άλλοι να γυρίσουν αργά γιατί τους βάρυνε το φαϊ, άλλοι να πάνε για καφέ και άλλοι να μπουν στο δάσος να παίξουν τον γιατρό με το αμόρε τους.
Αυτά περί αντίληψης της οργάνωσης που έχουν κάποιοι εκ του μακρόθεν....
Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε Captain, Road Spirit και σε όσους έτρεξαν για να βγεί όμορφα.
Respect :a23: στους τρελλοκρητικούς που έκαναν τέτοιο ταξίδι, μόνο και μόνο για να μας δουν για λίγες ώρες. Αρχαίος σ΄ωραίος.... :beer: :beer:
Χάρηκα που γνώρισα πολλά νέα παιδιά από κοντά και ιδιαίτερα τον 7gibernau που τον είχα τσακίσει στην πλάκα λόγω της προτίμησης του στον Sete :lol:
Πάντα τέτοια * :beer::beer: :beer: :beer:
* ©rs-k
oxi re....eixe kai kabatza sto dasos gia ton na paiksoume ton giatro???
kai meis re vaska giati den phgame????
doctor x
04/10/2010, 09:26
ξεκουνημα μετα απο κανα δυο...χρονια:bigcry: ,υπεροχη διαδρομη ,ενα χταποδι που δεν επιανε,ενα ωραιο γκρουπ με υποδειγματικο λιντερ,ενας καφες στον ηλιο,ενα ντεπον για το ...χανγκοβερ,βροχη ,παγωμενα χερια,βρεγμενο σωβρακο,ενα ταπερακι,μια...αφρικανικη αντλια!!!!!,ενα μπροσακι...μπαλαντερ,να κανεις τσιγαρο σε μια ακρη στο βουνο και να χαιρετας φιλους που περνανε με τις μηχανες μπροστα σου,ενα μπαμ πισω σου-ουφ- ,μια ...μυθικη μορφη -πλεον-με πορτοκαλι γιλεκο στην ακρη του δρομου να ...φυλαει τα μποσικα!!!!!,να περνας τα τελευταια διοδια σουρουπο κοματια...
η φατσα του Φιλιππου το πρωι_ατιμε Σοφιανε!_,ενα γλυστριματακι της πισω ροδας,πανω στην δικυλινδρη Γερμανιδα με την...αναπαυτικη σελα,γαντια μουλιασμενα...
και κατα ενα περιεργο τροπο να πεφτεις για υπνο με χαμογελο...
thanx mates and especially Cap,Vandas,Thouvous,the guys -and girls -of my group,Pap-the...Bros edition!!-:smilea:
παμε γι αλλα:beer: :beer: :beer:
ΥΓ.ααααα για τον Τρουπη μια φωτο:wave2: :bigcry:
212528
Cpt. Haddock
04/10/2010, 09:42
Να πω κι εγω ενα :a19: στους συντεκνους που ηρθαν μαζι μας και είχαν και λιγο νερο που καίει :a33:
Μπράβο παίδες, χαρηκα που σας γνωρισα απο κοντα, στειλτε και μια πανω αυτον τον αχρηστο τον Εχετλαιο :D
Ενα μπραβο στο μιναρογκρουπ με τον λιντερ-ογκόλιθο Βασκα και τα παρταλια που εσερνε για μηχανακια :lol:
Μπυρες στο καγκουρογκρουπ Qspec & friends :beer: :beer:
Μπυρες στους νεοφώτιστους σε ετησια :beer: :beer: :beer:
Μπυρες σε όσους βοήθησαν τον Bocaros με την πληγωμένη βασίλισσα
:beer: :beer:
Μπραβο ρε αλητες για την ετησια !
Εμεις εδω στας κατω χωρας ειχαμε μια καταπληκτικη λιακαδα και ζεστουλα για μια μερα !!
Το χαρηκαμε που βραχηκατε και μεις μειναμε στεγνοι !!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
caesarsk
04/10/2010, 09:52
Και αφού επίτελους σοβάρεψαν τα πράγματα, ήρθε η ώρα μου να σχολιάσω
Πρωί, πρωί με το πρώτο φώς, σκάμε μύτη στο περίπτερο εγώ και ο filippos. Ραντεβού 8:00. Οι leader-σκουπες, λίγο νωρίτερα για ενημέρωση! Οταν λέμε 8:00 εννοούμε 8:00 captain και όχι 8:30
Το Gruppo C, παρόλο που απαρτιζόταν απο Αυστριακά παρτάλια, πήγε γενικά καλά. Οταν είδα πόσα ΚΤΜ είχα μαζί μου, πήρα ότι εργαλείο υπήρχε στην εργαλειοθήκη μου (κανονικό συνεργείο). Τελικά κατέληξα να φτιάχνω με το gixxerpap ενα Africa...ατιμωση
Καταφεραμε να είμαστε συνέχεια σε σχετική απόσταση απο το Cpt και έτσι ταξιδέψαμε με ήλιο. Στην επιστροφή βέβαια μας έφτασε ο γκαντεμόσαυρος και έτσι φάγαμε την σχετική βροχούλα (ψιχάλα ήταν, δεν ήταν βροχή).
Η οργάνωση χάλια. Ούτε το φαγητό δεν έφτανε για όλους, ευτυχώς όμως, εμείς φάγαμε...Σκασίλα μας για τους υπόλοιπους.
Για τον Cpt. βεβαία δεν θέλω κουβέντα ότι δεν βοηθάει, δεν μιλάει με αγνώστους. Μέχρι που έκατσε και τον "πηδήξαμε" κιόλας (φωτογραφικό ντοκουμέντο έχει ο VantaΣ...απαιτήστε το).
Αυτα τα ολίγα!
Αντε και του χρόνου περισσότεροι με περισσότερες γκρίνιες!
Μια χαρούλα ήταν η εκδρομή. Τα απρόοπτα δεν έλειψαν (είχαμε και εμείς μια μικροπτωσούλα), αλλά λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό των συμμετεχόντων (και ότι όλοι γυρίσαμε όρθιοι) δεν αξίζουν καν αναφορά.
Η διαδρομή ήταν συμπαθητική και πιθανότατα θα γούσταρα περισσότερο αν έλειπαν οι 10 στάσεις ανά χιλιόμετρο (no judging, αυτά έχουν τα πλήθη) και οι χωματόδρομοι (ή είχα άλλο μηχανάκι :P). H επιστροφή, αν εξαιρέσουμε τη βροχή, ήταν υπέροχη και πραγματικά απόλαυσα οδήγηση.
Πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά που προσπάθησαν γι'αυτό και σε όλους που το τίμησαν με την παρουσία τους. Χάρηκα που γνώρισα 10 άτομα ακόμα (από τα 3 που ήξερα :P), ήταν αδύνατο να μιλήσεις σε 150 άτομα φυσικά, αλλά το κλίμα ήταν ευχάριστο κι αυτό αρκεί.
Ντροπή και αίσχος σε όσους υποσχέθηκαν καφέ στο Λουτράκι και τελικά δεν πάτησαν ποτέ (ξέρετε εσείς). Δε συναντήσαμε σταγόνα βροχής μετά τα πρώτα χιλιόμετρα εθνικής. Έξτρα μπράβο στα 3 παιδιά που ήπιαν έναν επιπλέον καφέ μαζί μου, δίπλα στην παραλία, λοιπόν. Άντε και στην επόμενη...
doctor x
04/10/2010, 10:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
Για τον Cpt. βεβαία δεν θέλω κουβέντα ότι δεν βοηθάει, δεν μιλάει με αγνώστους. Μέχρι που έκατσε και τον "πηδήξαμε" κιόλας (φωτογραφικό ντοκουμέντο έχει ο VantaΣ...απαιτήστε το).
!
φιλαρακι εισαι λαθος !μην μπερδευεις αυτα που κανει για...προσωπικη ευχαριστηση!:bigcry:
Cpt. Haddock
04/10/2010, 10:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
φιλαρακι εισαι λαθος !μην μπερδευεις αυτα που κανει για...προσωπικη ευχαριστηση!:bigcry:
που 'σαι εσυ π@παρα, οταν λεμε για ενα ποτο και νωρις το Σαββατο δεν εννοούμε 4 ποτα και δυο κανατες σφηνακια ως τις 2μιση :bigcry: :bigcry:
Cpt. Haddock
04/10/2010, 10:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
[...] οι χωματόδρομοι [...]
πφφφ.... :a22:
Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
Και αφού επίτελους σοβάρεψαν τα πράγματα, ήρθε η ώρα μου να σχολιάσω
Πρωί, πρωί με το πρώτο φώς, σκάμε μύτη στο περίπτερο εγώ και ο filippos. Ραντεβού 8:00. Οι leader-σκουπες, λίγο νωρίτερα για ενημέρωση! Οταν λέμε 8:00 εννοούμε 8:00 captain και όχι 8:30
Το Gruppo C, παρόλο που απαρτιζόταν απο Αυστριακά παρτάλια, πήγε γενικά καλά. Οταν είδα πόσα ΚΤΜ είχα μαζί μου, πήρα ότι εργαλείο υπήρχε στην εργαλειοθήκη μου (κανονικό συνεργείο). Τελικά κατέληξα να φτιάχνω με το gixxerpap ενα Africa...ατιμωση
Καταφεραμε να είμαστε συνέχεια σε σχετική απόσταση απο το Cpt και έτσι ταξιδέψαμε με ήλιο. Στην επιστροφή βέβαια μας έφτασε ο γκαντεμόσαυρος και έτσι φάγαμε την σχετική βροχούλα (ψιχάλα ήταν, δεν ήταν βροχή).
Η οργάνωση χάλια. Ούτε το φαγητό δεν έφτανε για όλους, ευτυχώς όμως, εμείς φάγαμε...Σκασίλα μας για τους υπόλοιπους.
Αυτα τα ολίγα!
Αντε και του χρόνου περισσότεροι με περισσότερες γκρίνιες!
άμα είχες εμπιστευτεί τα ΚΤΜια λίγο ακόμα και στην επιστροφή ξεκίναγες μαζί μας για Ναύπλιο θα έμενες και στεγνός :D
road spirit
04/10/2010, 10:16
Με 100 και πλέον μηχανάκια στο δρόμο νομίζω ότι αυτά τα 2 μόνο περιστατικά ήταν το λιγότερο από στατιστικής άποψης ....
Και στις δύο περιπτώσεις έγινε ότι έπρεπε να γίνει. ...
Και όπως ειπώθηκε το ΜΟτο είναι μοτοσυκλετιστικό φόρουμ και όχι τουριστικό γραφείο.
+1 στον Vaska
ευχαριστώ τα παιδιά στο γκρουπ μου :
Costas KLE
desdichado
tariphas
alexis_d
Antonis
LuckyExplorer
Νωντας
και την σούπερ ηλεκτρική σκούπα μου, Νικόλα and gourouni :beer:
όλοι άψογοι, ελπίζω στην εθνική να μη "τραβήξαμε" πολύ τα KLE ...
R-E-S-P-E-C-T στους κουζουλούς, κοπέλια να είστε καλά να μας ξανάρθετε. Με τη βροχή* τι κάνατε? με το πλοίο εντάξει?
Τα είπαμε με αρκετούς, αλλά κάποιοι μου ξέφυγαν/τους ξέφυγα :lol: . Εντάξει ήμασταν μεγάλο μπουλούκι, θα ξαναβρεθούμε.
PanVas, το "ραβασάκι" με συγκίνησε. Ειλικρινά!
* έβρεξε? :look:
caesarsk
04/10/2010, 10:20
άμα είχες εμπιστευτεί τα ΚΤΜια λίγο ακόμα και στην επιστροφή ξεκίναγες μαζί μας για Ναύπλιο θα έμενες και στεγνός :D
Μα στεγνός γύρισα!!!
εγώ πάλι λέω στον λίντερ του γκρούπ μου να πάει να μαμηθεί.
και δεν είμαι ο μόνος που συμμερίζεται την ίδια γνώμη με μένα....:smokin:
Όλα ήταν όμορφα...
Ζήτω το θρυλικό Ε γκρουπ μας..
Ζήτω ο Cpt. και Road Spirit και όσοι άλλοι βοήθησαν στη διοργάνωση.
Μικέ φτιάξε γρήγορα το μηχανάκι σου να ετοιμαζόμαστε για την επόμενη...
Φωτό θα ανεβάσω πολλές το απόγευμα...
Cpt. Haddock
04/10/2010, 10:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
[...]Φωτό θα ανεβάσω πολλές το απόγευμα...
ωχ.... :uplate:
ωχ.... :uplate:
Έννοια σου, σε έχω αποθανατίσει εσένα όταν προσπάθησες να ξεπαστρέψεις το Μικέ... νωρίτερα (ξέρεις εσύ)
:rotflmao: :lol:
:D
212531
Αρχικά δημιουργήθηκε από fournas
:D
Διακτινιστήκατε μετά από τα διόδια?
7gibernau
04/10/2010, 11:01
:
Χάρηκα που γνώρισα πολλά νέα παιδιά από κοντά και ιδιαίτερα τον 7gibernau που τον είχα τσακίσει στην πλάκα λόγω της προτίμησης του στον Sete :lol:
Πάντα τέτοια * :beer::beer: :beer: :beer:
* ©rs-k
Αχ αγαπη μου.........πες μου που εισαι τωρα και τι κανννεις.....
και τωρα τι???
οτι και να μου πεις τωρα θα ξερω οτι μου κανεις πλακα...τι καταλαβες??
μου χαλασες τη μαγια ρε....
σοβαρα..χαρηκα που τα ειπαμε και απο κοντα μετα απο τοσα χρονια e-γνωριμειας....!!!
τουμπανο το τυονο δεν του λειπει τιποτα...αν και θα το πρωτιμουσα με χαμηλες εξατμησεις γιατι αυτες που εχεις του χαλανε την κωλαρα!!για σκεψου το!!
οχι ρε φιλε ..
με 120-130 πηγαιναμε..
σταση για καυσιμα στα μεγαρα και κανα 2 τσιγαρα...(και το παμε ρε πστ μου...τα παιδια δεν θα
σταματησουν γιατι εχουν την τριπλασια αυτονομια :bigcry: )
ελπιζω να επιστρεψατε ομορφα οσο ομορφη ηταν και η βολτα..:beer: :beer: :beer:
μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στους ανθρωπους που αφιερωσαν χρονο και χρηματα για να περασουμε σχεδον 150 ατομα ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
πολλες :beer: και στο group που ημουν
χαρηκα που σας γνωρησα ολους..
αντε και στα επομενα :beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από fournas
οχι ρε φιλε ..
με 120-130 πηγαιναμε..
σταση για καυσιμα στα μεγαρα και κανα 2 τσιγαρα...(και το παμε ρε πστ μου...τα παιδια δεν θα
σταματησουν γιατι εχουν την τριπλασια αυτονομια :bigcry: )
ελπιζω να επιστρεψατε ομορφα οσο ομορφη ηταν και η βολτα..:beer: :beer: :beer:
μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στους ανθρωπους που αφιερωσαν χρονο και χρηματα για να περασουμε σχεδον 150 ατομα ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
πολλες :beer: και στο group που ημουν
χαρηκα που σας γνωρησα ολους..
αντε και στα επομενα :beer: :beer: :beer:
Μην νομίζεις και με τον άλλο χάθηκα στα διόδια και βρέθηκα λίγο αργότερα. Είχα πίσω μου ένα vstrom και νόμιζα ότι ήταν αυτός. Μα ποσα είναι ποια... Άντε και στα επόμενα.
κούκλα το μοτορι σου, θα σου έλεγα να κάναμε καμιά αλλαγή για οδήγηση, άλλα λέω άσε μην με πετάξει από την προβλήτα μέσα. Θα έλεγα και στον Σπύρο αλλά αυτός μου φαίνεται το βράδυ πρέπει να κοιμήθηκε δίπλα απο το SM και όχι με την γυναικά του:rotflmao: :lol:
Ενα μπραβο στο μιναρογκρουπ με τον λιντερ-ογκόλιθο Βασκα και τα παρταλια που εσερνε για μηχανακια
ayto shkwnei parekshghsh....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gallos
Μην νομίζεις και με τον άλλο χάθηκα στα διόδια και βρέθηκα λίγο αργότερα. Είχα πίσω μου ένα vstrom και νόμιζα ότι ήταν αυτός. Μα ποσα είναι ποια... Άντε και στα επόμενα.
κούκλα το μοτορι σου, θα σου έλεγα να κάναμε καμιά αλλαγή για οδήγηση, άλλα λέω άσε μην με πετάξει από την προβλήτα μέσα. Θα έλεγα και στον Σπύρο αλλά αυτός μου φαίνεται το βράδυ πρέπει να κοιμήθηκε δίπλα απο το SM και όχι με την γυναικά του:rotflmao: :lol:
πλακα μου κανεις !!!!
και εγω το θελα βολτα το ADV ,δεν το εχω ξαναοδηγησει και το ασπρο σου με εκανε να το θελω πιο πολυ...
λοιπον...λιαν συντομος στην επομενη :beer:
ειχε σιγουρα συναντηση το Vstrom club....
τον spyro λες να τον περνει τηλ ο φιλος του με το SM και να μην το σηκωνει ?...:rotflmao: :lol: :rotflmao:
Μπράβο και απο εμένα σε όλους, διοργανωτές, leaders, hoovers και συμμετέχοντες.
Μία πολύ καλή βόλτα που είχε απ' όλα.
Ένα έξτρα :beer: στον leader του Α1, bikerted που μας πήγε πολύ καλά
και στον thimios_tiger που του έκλεβα τις γραμμες
Άντε και του χρόνου με :sun: σε ολη τη διάρκεια της βόλτας.
212577
Cpt. Haddock
04/10/2010, 12:03
(ένα-ενα τα θυμάμαι...)
1. PanVas σ' ευχαριστούμε που ηρθες και σε ειδαμε κι απο κοντά μετα απο τόσο καιρό. Και ειδικότερα :beer: :beer: :beer: :beer:
2. Ευχαριστω τους bikerted & andgeo και γιατι με περίμεναν ως τις 8 στη Βυτινα και για το πολύ ωραιο νυχτερινο cruise Νεστάνη-Αρτεμίσιο-Στερνα-Σπαθοβούνι-Εξαμίλια
(ένα-ενα τα θυμάμαι...)
1. PanVas σ' ευχαριστούμε που ηρθες και σε ειδαμε κι απο κοντά μετα απο τόσο καιρό. Και ειδικότερα :beer: :beer: :beer: :beer:
2. Ευχαριστω τους bikerted & andgeo και γιατι με περίμεναν ως τις 8 στη Βυτινα και για το πολύ ωραιο νυχτερινο cruise Νεστάνη-Αρτεμίσιο-Στερνα-Σπαθοβούνι-Εξαμίλια
Το νυχτερινό ήταν super . Αυτό που δεν χρειαζόταν imo ήταν που πιέζαμε στην Κορίνθου-Αθηνών με την κίνηση στα φόρτε της .Είναι περιπτώσεις που δεν μπορείς να υπολογίσεις την παπαριά που θα κάνει το κουτί μπροστά - δεξιά -αριστερά και πίσω σου . Στο σημείο που σου κάνω σήμα να κόψεις μύρισαν τα λάστιχα από το κουτί του παπάρα που δεν άφηνε τον Θοδωρή να περάσει και αφού μετά από πολλά σινιάλα του δίνει τον ελάχιστο δυνατό χώρο από αριστερά ξανακλείνει αριστερά λες και προσπαθούσε να εκδικηθεί για κάτι ... Έλεος με τους μαλάκες στους δρόμους !!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zack
Μπράβο και απο εμένα σε όλους, διοργανωτές, leaders, hoovers και συμμετέχοντες.
Μία πολύ καλή βόλτα που είχε απ' όλα.
Ένα έξτρα :beer: στον leader του Α1, bikerted που μας πήγε πολύ καλά
και στον thimios_tiger που του έκλεβα τις γραμμες
Άντε και του χρόνου με :sun: σε ολη τη διάρκεια της βόλτας.
Τελικά είναι στεγανή αυτή η μπότα ... Από μέσα προς τα έξω !!!! :p
Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι εξαιρουμενων κάποιων, το moto.gr είναι γεμάτο γέρους....