View Full Version : Ετήσια Βόλτα moto.gr. 2010 - ΣΧΟΛΙΑ
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
reinmeister
04/10/2010, 12:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι εξαιρουμενων κάποιων, το moto.gr είναι γεμάτο γέρους....
:smokin:
οι νεοι δεν πηγαμε ρε κουτε...:D
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
οι νεοι δεν πηγαμε ρε κουτε...:D
:lol: :bigcry: :bigcry: :lol:
Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι εξαιρουμενων κάποιων, το moto.gr είναι γεμάτο γέρους....
+990
Ευτυχώς που δεν έχει όλη η 3η ηλικία ρευματισμούς και δίνει δυναμικό παρόν ενίοτε. :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
+990
Ευτυχώς που δεν έχει όλη η 3η ηλικία ρευματισμούς και δίνει δυναμικό παρόν ενίοτε. :smokin:
και δυστυχώς κάποιοι της 3ης ηλικίας πρέπει να δουλευουν σ/κ για να μπορείτε να μιλάτε στα γ@μωκινητά σας....
Cpt. Haddock
04/10/2010, 12:35
και δυστυχώς κάποιοι της 3ης ηλικίας πρέπει να δουλευουν σ/κ για να μπορείτε να μιλάτε στα γ@μωκινητά σας....
Να μην ξενυχτάνε τότε κανοντας τσιμπουκια σε κλειστο χώρο.... :evil:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Να μην ξενυχτάνε τότε κανοντας τσιμπουκια σε κλειστο χώρο.... :evil:
Σιγά μην καθόμαστε μέσα επειδή δουλευουμε το πρωί (έως το βραδυ που ξαναβγαίνουμε :D )
Απαγορεύτηκε το κάπνισμα; :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
Τελικά είναι στεγανή αυτή η μπότα ... Από μέσα προς τα έξω !!!! :p
Εχει Goretex, τι την πέρασες !!! :rotflmao: :lol:
Δικαιολογημένα λυσσάτε όλοι εσείς που δεν ήρθατε ... :evil: Ήταν πάρα πολύ ωραία!
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Kαλά κάνετε και λυσσάτε όλοι εσείς που δεν ήρθατε ... :evil:
ναι λυσσάμε....
Κάποτε στην άγρια δύση (εκει που ήσασταν δλδ αλλά σε κομμάτι με στροφούλες)....
212579
Cpt. Haddock
04/10/2010, 12:46
εκει που ήσασταν δλδ αλλά σε κομμάτι με στροφούλες)....
ρε φιλε δεν εισαι ο μονος που στριβει σ' αυτη τη γη ξερεις :rotflmao: :lol:
reinmeister
04/10/2010, 12:49
ρε φιλε δεν εισαι ο μονος που στριβει σ' αυτη τη γη ξερεις :rotflmao: :lol:
30 την ημερα εγγλεζε...μιλαμε για πολυ στριψιμο...:p
Aggelos_SV
04/10/2010, 12:50
Κάποτε στην άγρια δύση (εκει που ήσασταν δλδ αλλά σε κομμάτι με στροφούλες)....
...αναπολώντας την περασμένη νιότη...:lol:
Cpt. Haddock
04/10/2010, 12:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
30 την ημερα εγγλεζε...μιλαμε για πολυ στριψιμο...:p
τσιμπουκια κανει πλέον...
Allst@rf
04/10/2010, 12:57
χαρηκαν που σας γνωρισα (οσους γνωρισα)...
ηθελα να τα πω για λιγο με ολους σας αλλα ειναι κομματι δυσκολο.
+990 στον Vaska που ηταν αψογος leader.μαλλον βοηθησε και η συζηγος σου(ξερεις ρε, πισω απο καθε μεγαλο ανδρα ,βρισκεται και μια εξυπνη γυναικα δε λενε)
+990 στο Nio ,επειδη εκανε ατυπη "σκουπα"
+990 στο γκρουπ μου...
+990 στον Manalishi που εκανε και αυτος ατυπη "σκουπα" στο γκρουπ του γυρισμου ,με τους συνηθεις υποπτους...ευχαριστω φιλε!!!χρωσταψ κερασμα...
+990 στον Νικο (1000r) για το δευτερο αυτοκολλητο moto.gr
Μικε ,εσυ να σαι καλα και τα σιδερα...:bigcry: :bigcry: ...
(πιστευα οτι θα ημουν η στατιστικη της μερας ,οσων αφορα τις σαβουρες και τελικα την αρπαξε αυτος που δεν επρεπε να την αρπαξει...)
@ Cpt. Αψογος ...:a23: :a23: :a23:
αυτα απο μενα...αντε και στα επομενα...
:beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
χαρηκαν που σας γνωρισα (οσους γνωρισα)...
ηθελα να τα πω για λιγο με ολους σας αλλα ειναι κομματι δυσκολο.
+990 στον Vaska που ηταν αψογος leader.μαλλον βοηθησε και η συζηγος σου(ξερεις ρε, πισω απο καθε μεγαλο ανδρα ,βρισκεται και μια εξυπνη γυναικα δε λενε)
+990 στο Nio ,επειδη εκανε ατυπη "σκουπα"
+990 στο γκρουπ μου...
+990 στον Manalishi που εκανε και αυτος ατυπη "σκουπα" στο γκρουπ του γυρισμου ,με τους συνηθεις υποπτους...ευχαριστω φιλε!!!χρωσταψ κερασμα...
+990 στον Νικο (1000r) για το δευτερο αυτοκολλητο moto.gr
Μικε ,εσυ να σαι καλα και τα σιδερα...:bigcry: :bigcry: ...
(πιστευα οτι θα ημουν η στατιστικη της μερας ,οσων αφορα τις σαβουρες και τελικα την αρπαξε αυτος που δεν επρεπε να την αρπαξει...)
@ Cpt. Αψογος ...:a23: :a23: :a23:
αυτα απο μενα...αντε και στα επομενα...
:beer: :beer:
Τι άψογος leader λες στον κόσμο ρε??? Χαθήκαμε 2 φορές αλλά ευτυχώς ήταν εκεί ο daz και το σώσαμε. Όσο για τη γυναίκα μου λίγα τα λόγια σου φιλαράκι γιατί θα φάμε τα μουστάκια μας...
:bigcry: :bigcry:
Να 'σαι καλά φίλος και πάντα όρθιος
7gibernau
04/10/2010, 13:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Τι άψογος leader λες στον κόσμο ρε??? Χαθήκαμε 2 φορές αλλά ευτυχώς ήταν εκεί ο daz και το σώσαμε. Όσο για τη γυναίκα μου λίγα τα λόγια σου φιλαράκι γιατί θα φάμε τα μουστάκια μας...
Να 'σαι καλά φίλος και πάντα όρθιος
2 φορες???εγω γιατι καταλαβα μονο τη μια???
πιανει και αυτη που την κανατε μεσα για βυτινα???
εκει γελασα πολυ παντως!!
"100 μετρα πριν την πρωτη εισοδο για βυτινα....παμε ευθεια για καγκαδια..οκ παιδες..οκ οκ..
πρωτη...και τσουπ στα 100 μετρα στριβει ο λεαντερ για βυτινα και εχω μεινει με τον κατεμι να κοιταζομαστε!!μεγαλες στιγμες!!!!"
το οτι φτασαμε ομως πρωτοι γιατι δεν το λεει κανεις!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΛΕΑΝΤΕΡ!!!
ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΓΚΡΟΥΠΑΚΙ!!
πολυ καλη και ρολαριστη οδηγηση!!!τη χαρικα πολυ!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
2 φορες???εγω γιατι καταλαβα μονο τη μια???
πιανει και αυτη που την κανατε μεσα για βυτινα???
εκει γελασα πολυ παντως!!
"100 μετρα πριν την πρωτη εισοδο για βυτινα....παμε ευθεια για καγκαδια..οκ παιδες..οκ οκ..
πρωτη...και τσουπ στα 100 μετρα στριβει ο λεαντερ για βυτινα και εχω μεινει με τον κατεμι να κοιταζομαστε!!μεγαλες στιγμες!!!!"
το οτι φτασαμε ομως πρωτοι γιατι δεν το λεει κανεις!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΛΕΑΝΤΕΡ!!!
ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΓΚΡΟΥΠΑΚΙ!!
πολυ καλη και ρολαριστη οδηγηση!!!τη χαρικα πολυ!!!
Μου τη χρεώσανε ως λάθος.Έτσι κι αλλιώς απλά θα περνάγαμε μέσα από Βυτίνα αλλά είμαι μεγαλόψυχος και λέω "δεν πειράζει". Το σημαντικό είναι ότι κρατηθήκαμε σε Ελληνικά χώματα γιατί έπαιζε δυνατά και το σενάριο να την κάνουμε Μαυροβούνι όπως άλλωστε είχα γράψει.....
Allst@rf
04/10/2010, 14:01
για μενα ,γι'αυτο εισαι Ο leader...γιατι "χαθηκαμε"...το κακο ειναι οτι "χαθηκαμε" για λιγο...:winka:
για την Χρυσα παρεξηγησες...δεν θελω γυναικες αλλων...μου φτανει και η γκρινια της δικης μου...
Cpt. Haddock
04/10/2010, 14:03
[...]πολυ καλη και ρολαριστη οδηγηση!!!τη χαρικα πολυ!!!
Λες για το σημείο που σας φτάσαμε και δε μας αφηνατε να περάσουμε; :smokin: :evil: :smokin:
:lol:
ναι καπετανιο....θυμασαι που ειχα ανοιξει τα χερια μου και δεν χωρουσες????κατι σαν τον caprio ston τιτανικο ημουν:rotflmao: :rotflmao:
bikerted
04/10/2010, 14:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
εγώ πάλι λέω στον λίντερ του γκρούπ μου να πάει να μαμηθεί.
και δεν είμαι ο μόνος που συμμερίζεται την ίδια γνώμη με μένα....:smokin:
Δεν φταίω εγώ που είσαι κουλός και καθυστερείς τον κόσμο!!!!!! :smokin: :evil:
sapila racing
04/10/2010, 14:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από bikerted
αχχααχχα του αξιζε. :wave2:
Ωραία διαδρομή και ωραία βόλτα αν και δεν την ευχαριστήθηκα γιατί δεν ήμουν με δικό μου μηχανάκι και το χέρι μου με κούρασε πάρα πολύ στο σφιχτό στροφιλίκι. Δεν πειράζει, το αποτέλεσμα μετράει και αυτό ήταν πολλά χαρούμενα και ευχαριστημένα πρόσωπα παρά τις όποιες αναποδιές.
Ευχαριστούμε και τον Pap που μας είχε στο νου του μια φορά που χάσαμε μια στροφή και μετά που μπλεχτήκαμε μαζί τους.
Κι ένα ευχαριστώ σε όλους για την οργάνωση και για την παρέα.
Και του χρόνου περισσότεροι.
:beer: :beer: :beer: :beer:
ΥΓ: Παναγιώτη, δεν προλάβαμε να μιλήσουμε αλλά θα τα πούμε άλλη φορά από κοντά. Ένα τσιγάρο δρόμος είναι.
Cpt. Haddock
04/10/2010, 14:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
ναι καπετανιο....θυμασαι που ειχα ανοιξει τα χερια μου και δεν χωρουσες????κατι σαν τον caprio ston τιτανικο ημουν:rotflmao: :rotflmao:
Εγω νομιζα οτι τα ανοιξες για να μαζευεις τα κομματια απο το χαρχαλο :p
7gibernau
04/10/2010, 14:28
Λες για το σημείο που σας φτάσαμε και δε μας αφηνατε να περάσουμε; :smokin: :evil: :smokin:
και σε ειχα για εμπειρο οδηγο!!!
καλα που πας????/βλεπεις ενα γκρουπ με 2 gs ενα τυονο και ενα δουκα...(τα τζαπαν δεν τα βαζω γιατι δε χαλαν)και θες να προσπερασεις????????
κινητη βομβα λαδιων σε συνδιασμο ιπταμενων βιδων μαζι με τα σπειρωματα ημασταν
και θες να προσπερασεις???????????ρε τι λετε........ρε τι λετεεεεεε
έτσι μου ρχόταν να κατέβω από το μηχανάκι, να΄ρθω να σε σπρώξω να πας πιο γρήγορα :p
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
αχχααχχα του αξιζε. :wave2:
ντάξει Άρη....καλαααα....:evil:
sapila racing
04/10/2010, 14:37
ντάξει Άρη....καλαααα....:evil:
:a22: :a22: :a22:
Εγω νομιζα οτι τα ανοιξες για να μαζευεις τα κομματια απο το χαρχαλο
για το duke μπροστα μου λες?:look:
Cpt. Haddock
04/10/2010, 14:40
Εγω νομιζα οτι τα ανοιξες για να μαζευεις τα κομματια απο το χαρχαλο
για το duke μπροστα μου λες?:look:
ε, ναι προφανως :lol: :bigcry: :lol:
Δεν τα λες καλά καπετάνιε. Εγώ ξέρω δεν προσπερνάνε τα γκρούπ εκτός αν υπάρχει σοβαρός λόγος. Τώρα το "δεν μας αφήνατε να περάσουμε" μήπως τελικά ήταν "δεν μπορούσαμε να σας περάσουμε παρά όταν ευγενικά μας το επιτρέψατε?"
Λέω εγώ τώρα......
Cpt. Haddock
04/10/2010, 14:44
Δεν τα λες καλά καπετάνιε. Εγώ ξέρω δεν προσπερνάνε τα γκρούπ εκτός αν υπάρχει σοβαρός λόγος. Τώρα το "δεν μας αφήνατε να περάσουμε" μήπως τελικά ήταν "δεν μπορούσαμε να σας περάσουμε παρά όταν ευγενικά μας το επιτρέψατε?"
Λέω εγώ τώρα......
φτηνες δικαιολογίες :smokin:
don't quote regulations to me :evil:
Aggelos_SV
04/10/2010, 14:44
έτσι μου ρχόταν να κατέβω από το μηχανάκι, να΄ρθω να σε σπρώξω να πας πιο γρήγορα :p
[αλληλεγγύη SV] Ρε α πάνε κουρέψου που πήγες κι έγινες σα moonί καπέλο :bawl: :lol: [/αλληλεγγύη SV]
Allst@rf
04/10/2010, 14:45
και σε ειχα για εμπειρο οδηγο!!!
καλα που πας????/βλεπεις ενα γκρουπ με 2 gs ενα τυονο και ενα δουκα...(τα τζαπαν δεν τα βαζω γιατι δε χαλαν)και θες να προσπερασεις????????
κινητη βομβα λαδιων σε συνδιασμο ιπταμενων βιδων μαζι με τα σπειρωματα ημασταν
και θες να προσπερασεις???????????ρε τι λετε........ρε τι λετεεεεεε
για αυτό ήθελε να προσπεράσει ρε μητσο ...νομίζεις το έχει ξαναπάει τόσο τσίτα το
χρεπι του...
Βιαζόταν να περάσει μπροστά γιατί φοβήθηκε ότι θα βρει λάδια στο δρόμο του και θα μαζέψει καμία τούμπα...
φτηνες δικαιολογίες :smokin:
don't quote regulations to me :evil:
ΟΚ λοιπόν μόλις απέκτησες ορκισμένο εχθρό. Στην επόμενη θα είμαστε αδιαπραγμάτευτοι. Θα είμαστε στο γκρουπ "Οι σκληροί άντρες που τους έλεγαν ΒΙΤΑΜ"
:rotflmao: :rotflmao:
bikerted
04/10/2010, 14:51
Για να πάω πιο γρήγορα θα έπρεπε να μπορείς να με ακολουθείς!!!!!
ΚΟΥΛΑΔΙ!!!!!!
VegasKitty
04/10/2010, 14:53
:a014: :a014: :a014:
Παρε κοσμε παρεεεεε!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Νομίζω ότι επιτέλους ξύπνησα.
Λοιπόν, χίλια μπράβο στον Cpt. Haddock και τον road spirit που ανέλαβαν δράση και πραγματοποιήθηκε η ετήσια.
Πολλά ευχαριστώ στον bart για τη συνοδεία στην αναγνωριστική, στον pap που είναι.. πανταχού παρών και τα πάντα πληρών και τον thou vou, για την υπομονή του.
Άλλα τόσα στο γρουπ Ε... ERRIKA (θεά, μέσα στο κέφι), mige.giann (ποτέ ξανά στραβές, περαστικά σας! ευχαριστώ για το μίνι σεμινάριο της χρησιμότητας της κοιλιάς σε μία πτώση για την αποφυγή τραυματισμών :p), lettas (σταθερή αξία για να περάσετε καλά, βλ. παρακάτω), danaos75 (ήρεμη δύναμη), bocaros (λίγα μέτρα ανηφόρας ακόμα ήθελε ρε γμτ.. τέλος πάντων, όλα καλά και το χαμόγελο δε σε άφησε), doctor x (ΑΥΤΟΣ ήταν τελικά ο βροχοποιός αλλά δε βαριέσαι, καλή είναι και η βροχή, βλ. επίσης παρακάτω).
Αυτά. Και του χρόνου, να είμαστε καλά! :beer:
ΥΓ. Για το βενζινάδικο στη Βλαχέρνα τι να πω... σκηνές από ταινία.
Με το απίστευτο ζεύγος ιδιοκτητών που αφού μου έλουσαν το bagster με βενζίνη και γκρίνιαζε ο παππούς για το πώς θα δώσει ρέστα και με τρέλανε στα "έλα πίσω να βλέπω την αντλία, πώς θα βάλω αν δε βλέπω την αντλία, έλα κι άλλο πίσω, πήγαινε κι εσύ πιο πίσω, πολλοί είστε, τι θα κάνουμε" κλπ κλπ, γελούσε η γιαγιά και κουνούσε το κεφάλι της "αγχώθηκε αυτός!", μετά χαλάρωσε κι ο παππούς και έλεγε "είδατε όλα γίνονται" λες και γκρινιάξαμε εμείς!:rotflmao: ..
Τέλος πάντων, μετά από ένα μισάωρο διαπραγματεύσεων γεμίσαμε. Και αφού είχαμε λιώσει στον ήλιο και ενώ ο doctor εκθείαζε για άλλη μια φορά τον φφφανταστικό καιρό που μας κάνει και ευτυχώς που είχε βγάλει την επένδυση από το παντελόνι κλπ κλπ κλπ...:rolleyes:
(κάπου εδώ τα πήρε ο καιρός και είπε να τη δει αλλιώς και να αρχίσει να μαζεύει συννεφάκια πολυτελείας)
... ανάβουμε μηχανές για να μας πει το λεττάκι "δώστε μου 5 λεπτά να δέσω την τσάντα". Εγώ να αναρωτιέμαι ψάχνοντας τα ψιλά μου "τι διάολο σύστημα είναι αυτό του mt που θέλει 5λεπτο για να δεθεί μια τσάντα στη σχάρα" (ξανθιά ρε πστ μου?) και ο lettas να έχει βγάλει ιμάντες ιστορίες να δένει από δω, να τραβάει από εκεί, να έχουμε λιώσει όλοι από τη ζέστη, άντε Λέττα!! άντε βρε Λέττα!!....
Ολοκληρώνει εν τέλει το έργο του, και κάνει μια δοκιμαστική κίνηση στη δεμένη πλέον τσάντα, που φυσικά του μένει με τη μία στο χέρι :lol: :lol: :lol: κι εμείς τραβάμε τα μαλλιά μας πάνω από τα κράνη. :rotflmao: "Εεεε, μπορώ να την πάρω και στον ώμο..." μας λέει... :blush: :rotflmao:
Τελικά κατέληξε στη μπαγκαζιέρα του άφρικα με συνοπτικές πλέον διαδικασίες και αφού άρχισε να γαβγίζει έξαλλος ο θου βου ΑΛΚΗ ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΦΕΡΩ ΕΓΩ ΤΟΝ *#0^$+*!! :bawl: :lol: :rotflmao::lol: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
ΥΓ: Παναγιώτη, δεν προλάβαμε να μιλήσουμε αλλά θα τα πούμε άλλη φορά από κοντά. Ένα τσιγάρο δρόμος είναι.
Όλα θα γίνουν.
Καλά να είμαστε.
Η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα καν ότι θα έρθεις...:sick:
Όπως και άλλοι...
Υγεία να έχουμε και θα τις πιούμε τις μπύρες...
ΟΚ λοιπόν μόλις απέκτησες ορκισμένο εχθρό. Στην επόμενη θα είμαστε αδιαπραγμάτευτοι. Θα είμαστε στο γκρουπ "Οι σκληροί άντρες που τους έλεγαν ΒΙΤΑΜ"
πιασαρικο ειναι...μαρεσ΄
:D
Για να πάω πιο γρήγορα θα έπρεπε να μπορείς να με ακολουθείς!!!!!
ΚΟΥΛΑΔΙ!!!!!!
μίλησε ο "πιό αργός κι από την καθυστέρηση"
τέσπα δεν δίνω συνέχεια γιατί δεν ήταν ο χαρακτήρας της βόλτας τόσο γλήγορος....
@Καπετάνιο: όταν εγώ σαν καταυλακιώτης σε λέω ότι θα βρέξει να με ακούς.
κι ευτυχώς για σένα που δεν αποδέχτηκες το στοίχημα. ΚΟΤΑ
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
[αλληλεγγύη SV] Ρε α πάνε κουρέψου που πήγες κι έγινες σα moonί καπέλο :bawl: :lol: [/αλληλεγγύη SV]
είμαι μοϊκανός ινδιάνος κάγκουρας και φαίνομαι :evil:
Ας αρχίσω και εγώ να γράφω δύο λόγια .........
Δύσκολο το να αρχίσω από κάπου ..... δύσκολο το να μην ξεχάσω κάποιον !!!
Ας αρχίσουμε με τα ευκολάκια και θα πιάσουμε τα SOS ......
Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους διοργανωτές Captain Haddock & Road Spirit ....
Παιδιά .... τρομερή διαδρομή .... πανέμορφα μέρη !!! Ότι και να πω είναι λίγο .... :wave2:
Ευχαριστώ τα παιδιά που συνταξιδέψαμε ...... Tai (το παιδιά που λέγαμε :lol: ) και Blackroses που είμασταν συνήθως μαζί ........ με το καλό να κάνουμε και το γύρο της Ευρώπης !!! :a013:
TROOPER ........ όπως να 'ναι και ότι να 'ναι ........ αγαπάμε TROOPER ........ όπως είσαι φίλε !!!
FiliPΡoS ........ το γρηγορότερο BMW της Ευρώπης !!! Χάρηκα που γνωριστήκαμε ....
Βlackbusa ......... Πάνο χάρηκα που τα είπαμε και από κοντά ....... ευχαριστώ και για τη φιλοξενία στο γκρουπ ...... :wave2:
byron ....... Daz .......... Vaska .......... Sapilla Racing ....... SCBR1000 ........... Gixxerpap .......... και τόσοι άλλοι που αν συνεχίσω να γράφω θα γεμίσω σελίδες ......... χάρηκα που τα είπαμε και γνωριστήκαμε από κοντά .......
Είναι υπέροχο όταν τα nicks και οι φωτογραφίες μετασχηματίζονται σε σάρκα, οστά και ήχο !!!
Ευχαριστώ βέβαια πάνω από όλα τους 3 κουζουλούς που συμμερίστηκαν τη δική μου κουζουλάδα και ακολούθησαν Shaolin Monk, Lykos Crete και Νώντα ........ να 'μαστε πάντα καλά κοπέλια να γυρίζουμε τους δρόμους !!! :beer:
Όσες ζαργάνες δεν ήλθαν :winka: .......... το "έχασαν" ........... δεν το περιγράφει !!!
Παιδιά ήταν τα πάντα πανέμορφα και περάσαμε υπέροχα !!! :beer:
Το δυσκολότερο ήταν ο αποχαιρέτισμος και η αναχώρηση ...... μακάρι να γινόταν άλλο τόσο !!!
Η βροχή ξεκίνησε 3 στροφές μετά που ξεκινήσαμε ............ εγώ δεν είχα πάρει αδιάβροχο και φόρεσα ένα της μιας χρήσης που τουλάχιστον μου κράτησε στεγνή την πλάτη και το στήθος ...... πόδια χέρια κλπ .......... μούσκεμα :bawl:
Σταμάτησε να βρέχει μετά την Τρίπολη ......... και στέγνωσα με τον αέρα στην Ε.Ο. ......... πολύ κρύο παιδιάάάάάά !!! :eyepop:
Στο πλοίο δεν βρήκαμε τελικά καμπίνα και την βγάλαμε στα πατώματα !!!:bawl:
Απ' όλα είχε η βόλτα .......
Είναι σίγουρο πάντως ότι είμαστε κερδισμένοι από αυτή την εμπειρία ......... καμμιά βροχή δεν μας ένοιαξε όσο και να έπεφτε ...... και το εννοώ αυτό που λέω !!!
Τίποτα δεν μας έκανε ούτε για μιά στιγμή μα γκρινιάξουμε ή να πούμε "ας καθόμουνα σπίτι μου", κανείς μας δεν μετάνιωσε που ακολούθησε αυτή τη "περιπέτεια" ........
Μας λείπετε ήδη ..... με το καλό στην επόμενη !!!:sun: :beer: :wave2:
Υ.Γ. Τι θα λέγατε για ένα ΠΣΚ moto.gr του χρόνου το Σεπτέμβρη στην Κρήτη ;;;
Μοτο βόλτες - Μοτο μπάνια - Μοτο μάσσες κ.λ.π. ;;;
Ρίχτε σήμα και το εδώ μοτοκλιμάκιο θα αναλάβει δράση ...... :wave2:
Aggelos_SV
04/10/2010, 15:40
είμαι μοϊκανός ινδιάνος κάγκουρας και φαίνομαι :evil:
κατά βάθος είσαι ένα γλυκό ζουμπουρλούδικο αγόρι:rotflmao: :rotflmao:
@Καπετάνιο: όταν εγώ σαν καταυλακιώτης σε λέω ότι θα βρέξει να με ακούς.
κι ευτυχώς για σένα που δεν αποδέχτηκες το στοίχημα. ΚΟΤΑ
Και γώ πρέπει να είπα κάτι για βροχή νομίζω... :D
Εύχομαι και του χρόνου σε όλους σας... :beer: :beer: :beer:
Cpt. Haddock
04/10/2010, 15:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
[...]Υ.Γ. Τι θα λέγατε για ένα ΠΣΚ moto.gr του χρόνου το Σεπτέμβρη στην Κρήτη ;;;[...]
Δυσκολο ρε φιλε.
Κατ' αρχην, που να παμε; Ρεθυμνο; Χανια; Ηράκλειο; :evil: (καλυτερα Αγ. Νικολαο που ειναι low profile :lol: )
Μετα θα 'χουμε τον mikeg να μαμς βγαζει διαδρομες απο χωμα, εσας απο ασφαλτο, τον Εχετλαίο στην Κνωσό. Μυλος
Κι επειτα ειναι και κατι cbr954 εκει που βγαζουν 140 επιβήτορες στην αριστερη βοηθητική ρόδα και μας έχουν για πρωινο.
Δυσκολο ρε γμτ :sad:
κατά βάθος είσαι ένα γλυκό ζουμπουρλούδικο αγόρι:rotflmao: :rotflmao:
είμαι :blush:
...αναπολώντας την περασμένη νιότη...:lol:
Από τότε μέχρι σήμερα:
Το κίτρινο το φάγανε,
Το μπούσα (το πραγματικό - αυτό που δείχνει πάνω από 300 η βελόνα) πουλήθηκε....
Το 750 αφού έφαγε 3-4-5 τούμπες πουλήθηκε αντί πινακίου φακής για αγορά Κ9 με γιοσιμούρια
Η Βέφα, παραμένει έγκλειστη σε υπόγειο γκαράζ κάπου στην Αθήνα, αφού ο tripmaster έχει γίνει παντόφλαmaster....
@ εξυπνάκηδες : :a021:
Aggelos_SV
04/10/2010, 16:31
Για το πρώτο quote τσιμουδιά ε?:D
:a024:
jimtarasxt660x
04/10/2010, 17:38
είμαι :blush:
Ναι...και κάθε 5 λεπτά πήγαινε στην τουαλέτα να δει αν είναι εντάξει το μαλλάκι του... αχου το μωρέ....:p
εγώ δεν είχα πάρει αδιάβροχο και φόρεσα ένα της μιας χρήσης που τουλάχιστον μου κράτησε στεγνή την πλάτη και το στήθος ...... πόδια χέρια κλπ .......... μούσκεμα :bawl:
Ρε φίλε, στην επιστροφή είδα ένα busa μετά την σήραγγα του Αρτεμισίου, και ο αναβάτης φόραγε μια μπλέ εσάρπα με κρόσσια που ανέμιζε.
Εσύ ήσουν?? :confused: :look: :confused:
ego_o_idios
04/10/2010, 18:19
ego ida kati fotografies capten sofiano pou to ksefanizane to xeli.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Ναι...και κάθε 5 λεπτά πήγαινε στην τουαλέτα να δει αν είναι εντάξει το μαλλάκι του... αχου το μωρέ....:p
μα καλά ποιός είμαι? ο άδωνις? :alien:
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ρε φίλε, στην επιστροφή είδα ένα busa μετά την σήραγγα του Αρτεμισίου, και ο αναβάτης φόραγε μια μπλέ εσάρπα με κρόσσια που ανέμιζε.
Εσύ ήσουν?? :confused: :look: :confused:
:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Nαι .......... δεν τα φτιάχνουν γερά όπως παλιά !!! Με την πρώτη διακοσάρα σκίζονται !!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Nαι .......... δεν τα φτιάχνουν γερά όπως παλιά !!! Με την πρώτη διακοσάρα σκίζονται !!!
μα καλά ποιός είσαι? ο σούπερμαν? :alien:
Alexander
04/10/2010, 19:05
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συνέβαλαν στην οργάνωση της εδρομής.
Περαστικά σε όσους γρατζουνίστηκαν.
Και εις άλλα με υγεία !
:beer:
κάπτεν και Γιάννη μπράβο και ευχαριστώ!!!!:beer:
(μήπως εβρεξε??):rolleyes:
τον λιντερ μου ΔΕΝ τον ευχαριστώ γιατι δεν ειχε gps :a43:
την σκούπα μου επίσης ΔΕΝ την ευχαριστώ γιατί ήτανε μπροστά:a43:
τζάμπα τα ευχαριστήρια και η δόξα παλιοχαμουρες:lol:
Αυτόν τον Αρχαιο δεν τον γλυτώσαμε με τπτ γμτ
σαν την Γκρέντελ ενα πράγμα....ολο μας έβρισκε:lol:
Vaska να προσέχεις τα μάτια που εμπιστεύεσαι άλλη φορά:lol:
panvas πολύ λίγος ο χρόνος ρε συ:(
ολοι οι άλλοι, ευχαριστώ για τα χαμόγελά σας
ωραία "χαλαρή" η βόλτα στο πήγανε (ευτυχώς):evil:
καλό το κρασάτο αλλά καλύτερος ο λογαριασμός
ωραίο το παγωτό επάνω στο κανταΐφι που χτυπήσαμε στην Βυτίνα επιστρέφοντας,
και ναι όντος είναι μικρός, πήρα τηλ και το επιβεβαίωσα !!:evil:
ενα διπλό γλύστριμα :a53: που "φώναζε" οτι θα ειχα ανεβάσει την στατιστική της ετήσιας , κατάληξε απλα σε χεσμένο παντελόνι, αλλά δεν το κατάλαβε κανείς,
και είπαμε στα ΣΕΑ στάση για βενζίνη κ.γρήγορε.:a38:
Αντε και του χρόνου χωρίς καμιά στραβή έστω και τέτοια σαν του mike
:beer: :beer: :beer:
μα καλά ποιός είσαι? ο σούπερμαν? :alien:
Koντά είσαι !!! :lol: :lol: :lol:
Επέστρεψα και εγώ. Τελευταίος και καταϊδρωμένος.
Cpt και RS συγχαρητήρια και από μένα. Συγχαρητήρια και σε όλους όσους ασχολήθηκαν, για να οργανωθεί και στηθεί αυτό το event.
Οργάνωση, διαδρομή και παρέα είναι υπεράνω κριτικής. Και όταν λέω παρέα, εννοώ όλα τα παιδιά στην ταβέρνα.
Γιατί ο καθένας μπορεί να γνώριζε 5-10 άτομα αλλά στην ταβέρνα υπήρχαν και άλλα 100. Κι όμως, αν μας έβλεπε κάποιος δε θα πίστευε πως τους περισσότερους δεν τους είχαμε ξαναδεί.
Νομίζω πως απ' όπου και να το πιάσω μόνο θετικά έχω να πω. Ακόμα και ο καιρός νομίζω πως ήταν μαζί μας. Εντάξει έριξε και μια ψιχάλα για να μη βαρεθούμε κατά την επιστροφή.
Χάρηκα για όλους εσάς που γνώρισα αλλά και για κάποιες φάτσες που ξαναείδα.
Και του χρόνου guys :beer: :beer: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
............
Αυτόν τον Αρχαιο δεν τον γλυτώσαμε με τπτ γμτ
σαν την Γκρέντελ ενα πράγμα....ολο μας έβρισκε:lol:
Κάποιος ευτυχώς έριχνε ψιχουλάκια στο δρόμο και τα ακολουθούσα ........ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Lykos_Crete
04/10/2010, 19:35
Αφού βρήκα χρόνο, να γράψω κι εγώ ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους βοήθησαν να οργανωθεί αυτή η υπέροχη βολτούλα. Ονόματα δεν γράφω, θα γεμίσει το πόστ, μόνο ένα έξτρα στο leader blackbusa και στους άλλους τρελοκρητικούς που ήρθαν παρέα.
Η διαδρομή υπέροχη, η οργάνωση άψογη (εγώ τη ρακή την ξέχασα τελικά αλλά επιφυλάσσομαι...), η παρέα περισσότερο από ευχάριστη κι αν δεν είχα στο νου μου τον Αρχαίο που βρεχόταν και τη βροχή θα την είχα ευχαριστηθεί!
Να 'στε καλά παιδιά, πάντα τέτοια, περαστικά στα παιδιά με τα μικροατυχήματα και πάντα όρθιοι. Θα ήθελα να είχα γνωρίσει περισσότερους βέβαια αλλά σε μια μέρα δύσκολο. Άντε δώστε ημερομηνία για την επόμενη να κλείσω εισητήρια!
ΥΓ. εννοείται οτι σας περιμένουμε Κρήτη να λιώσουμε στη ρακή (ρωτήστε κι αυτούς που μας τίμησαν το καλοκαίρι...)
Άνοιξε κανείς κανένα θρενάκι με τις ατάκες του Vaska ρε παιδιά? :lol:
επιτελους ανακαλυψα τον λογο που επεσα!
σε ολη τη διαδρομη ειχα πισω μου την ΕΡΡΙΚΑ η οποια εκανε κολακευτηκα σχολια για τις ικανοτητες
μου να κραταω το γκρουπ ενομενο και να ειδοποιω τους πισω μου για τα στραβα του δρομου...
ειμαι σιγουρος οτι μετα απο αυτα αρχισε να σκεφτεται και τι ομορφοπαιδο ειμαι κτλ κτλ...
εεε!! με ματιαξε και σαβουρδιαστηκα!
filipp0s
04/10/2010, 19:43
Nα πω κι εγω τα δικα μου...
Αξιζε τελικα που εγινε η ετησια εστω και καθυστερημενα! Road & Captain πολλα respect!
Ευχαριστουμε ρε μαγκες!
Να ευχαριστησω επισης τον leader του γκρουπ trooper για την απιστευτη ασυνεννοησια που ριξαμε! Σ' αγαπαω ρε φιλε, κι οσο και να γκρινιαζω παλι μαζι θα ειμαστε! :winka:
Να πω επισης οτι γι αλλη μια φορα ημανΕ υποδειγματικη σκουπα. :D :sun:
Μεχρι τα διοδια στο σπαθοβουνι ειχα απλα τρεις μπροστα μου (blackroses, arxaios, tai) και τους υπολοιπους ουτε ξερω που βρισκονταν. Μεχρι πριν τη σκοτεινη κρατησα χαρακτηρα, μετα ειδα τον tai να σταματαει και "θεωρησα" οτι θελει να με ξεκουρασει, οποτε του ηπια λιγο το αιμα στο στροφιλικι για να ξανακανω τη σκουπα μεχρι τον καφε στο λεβιδι (ψιλικοκο δλδ) και μετα να ξεχασω-ουμε τον arxaio εκει... και να φτασουμε στην ταβερνα -1.
Κωστα (αρχαιε) σορρυ ρε μαν και παλι χαρηκα ΠΑΡΑ πολυ που σε γνωρισα! Εισαι ωραιος! :beer: :beer: :beer:
Κατα τα αλλα ειχαμε ωραιο γκρουπακι και τουμπανοι ολοι! :beer: :beer:
Φαγητο ψιλοκολε, κρασι ωραιοτατο, βροχη απιθανη στο γυρισμο (@@, κοιλια, ολα μουσκεμα).
Αλλα σουπερ γνωριμιες ! PanVas χαρηκα που σε γνωρισα!
Last but not least... Ευχαριστω τους συνταξιδιωτες μου στην επιστροφη. Ειχαμε μια πολυ καλη και ομορφη επιστροφη με binis racing και sapila racing.
Τελικα βεβαια, το ποτεμκιν "αποδειχτηκε" πιο racing! :smokin: :smokin:
Παντα τετοια κουφαλες! Μοτο.γρ φορεβα! :beer: :beer: :beer:
7gibernau
04/10/2010, 19:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
σε ολη τη διαδρομη ειχα πισω μου την ΕΡΡΙΚΑ η οποια εκανε κολακευτηκα σχολια για τις ικανοτητες
μου να κραταω το γκρουπ ενομενο και να ειδοποιω τους πισω μου για τα στραβα του δρομου...
ειμαι σιγουρος οτι μετα απο αυτα αρχισε να σκεφτεται και τι ομορφοπαιδο ειμαι κτλ κτλ...
εεε!! με ματιαξε και σαβουρδιαστηκα!
212757
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Άνοιξε κανείς κανένα θρενάκι με τις ατάκες του Vaska ρε παιδιά? :lol:
Σε πρόλαβε άλλος κι έκανε τη μαλακία, είναι γοργοχέστης βλέπεις αλλά έχω φωτό φωτιά που θα δώσω στα σωστά χέρια έναντι αδράς αμοιβής ή δεν θα δώσω αν ο εν λόγω παπάρας πληρώσει περισσότερα.
:wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s
Να πω επισης οτι γι αλλη μια φορα ημανΕ υποδειγματικη σκουπα. :D :sun:
Αν δεν υπήρχε το κομμάτι της εντουράδας, λίγο πριν την ταβέρνα, για να παραπονεθείς, ούτε θα έπαιρνα χαμπάρι ότι υπάρχει σκούπα... Αυτό είναι το νόημα άλλωστε. Να μην καταλάβεις, μέχρι να χρειαστεί. Υποδειγματικότατος ;)
filipp0s
04/10/2010, 19:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Αν δεν υπήρχε το κομμάτι της εντουράδας, λίγο πριν την ταβέρνα, για να παραπονεθείς, ούτε θα έπαιρνα χαμπάρι ότι υπάρχει σκούπα... Αυτό είναι το νόημα άλλωστε. Να μην καταλάβεις, μέχρι να χρειαστεί. Υποδειγματικότατος ;)
Kαι για το παραπονο μην με παρεξηγεις. Ηταν της στιγμης (ειχα φορτωσει λιγακι που δεν επιασα ρυθμο πουθενα :p)
Χαρηκα που τα ειπαμε! :cool:
Kαι για το παραπονο μην με παρεξηγεις. Ηταν της στιγμης (ειχα φορτωσει λιγακι που δεν επιασα ρυθμο πουθενα :p)
Χαρηκα που τα ειπαμε! :cool:
Όχι ρε, καλά έκανες. Απλά γενικά ήσουν ανύπαρκτος στη διαδρομή κι εκεί ξεπήδησες από το πουθενά να μας την πεις κιόλας ναούμ φίλος :P
Η αλήθεια είναι ότι σε συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης υστερώ σημαντικά. Το επόμενο μηχανάκι μου εύχομαι να είναι BMW.
Κι εγώ χάρηκα ;) :beer:
filipp0s
04/10/2010, 20:06
Όχι ρε, καλά έκανες. Απλά γενικά ήσουν ανύπαρκτος στη διαδρομή κι εκεί ξεπήδησες από το πουθενά να μας την πεις κιόλας ναούμ φίλος :P
Η αλήθεια είναι ότι σε συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης υστερώ σημαντικά. Το επόμενο μηχανάκι μου εύχομαι να είναι BMW.
Κι εγώ χάρηκα ;) :beer:
:lol: :lol: :lol:
ναι ρε το καταλαβαινω, οταν εχεις πολλα αλογα ειναι δυσκολα τα πραγματα σε τετοιες συνθηκες :winka:
:lol: :lol: :lol:
ναι ρε το καταλαβαινω, οταν εχεις πολλα αλογα ειναι δυσκολα τα πραγματα σε τετοιες συνθηκες :winka:
Για αυτό εγώ σας είχα όλους χαλαρά? :lol:
Allst@rf
04/10/2010, 20:28
Για αυτό εγώ σας είχα όλους χαλαρά? :lol:
δε μας χεζεις ρε φίλε εσυ και το κατσίκι σου λέμε...
(ζηλεύω...λίγο). :beer:
Allst@rf
04/10/2010, 20:32
παντος εγώ θα την πω την αμαρτία μου...
Η εκδρομή θα ήταν για μενα τέλεια αν ερχόταν και ο φάνης μαζί(guzzistas)...
Φαν,ελπίζω στην επόμενη έτσι...
Και ευχαριστω για το αδιάβροχο.:beer: :beer:
Σε πρόλαβε άλλος κι έκανε τη μαλακία, είναι γοργοχέστης βλέπεις αλλά έχω φωτό φωτιά που θα δώσω στα σωστά χέρια έναντι αδράς αμοιβής ή δεν θα δώσω αν ο εν λόγω παπάρας πληρώσει περισσότερα.
δεν σε φοβουμαι μωρη κουφαλα γρια μαγισσα...θα αναλαβω το κοστος ρε....daz τον κραζουμε ρε???
χαρηκα που γνωρισα,daz,7gipernau,allst@rf,trooper,καπτεν,ερρικα,ζευκα,bikerted,blackbus a και φυσικα χαιρετω και δοξαζω TAI...μεγαλη μορφη:beer:
Εγώ το λαστιχάκι σου ζήλεψα ρε τρελέ!!! :lol: :beer: :beer: :wave2:
Allst@rf
04/10/2010, 20:55
Εγώ το λαστιχάκι σου ζήλεψα ρε τρελέ!!! :lol: :beer: :beer: :wave2:
όχι ,μη τα λες έτσι αυτα...:blush:
θα με πάρουν με τις πέτρες μερικοί...
:wave2:
[B] και φυσικα χαιρετω και δοξαζω TAI...μεγαλη μορφη:beer:
ok το έσωσες!!
δεν θα πω τπτ στην μικρή:winka:
τα λεει ο vaska μην ανησυχεις....:a021: ...πριονοκορδελα θα τον παω...
blackbusa
04/10/2010, 21:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
:
, κατάληξε απλα σε χεσμένο παντελόνι,
παλι ξεχασες της πανες της ακρατιας σου ρε παππουλη????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Nα πω κι εγω τα δικα μου...
και εμεις σε ευχαριστουμε για το μισαωρο+ γελιο...σαν τον παππου πρεπει να χεστηκες και εσυ...
Επιτέλους λίγος χρόνος να γράψω δυο κουβέντες.
Σήμερα δούλευα όλη μέρα και στο μυαλό μου γύρναγαν σκηνές από εχθές
Το περίπτερο το πρωί με τις περισσότερες μηχανές που έχω δει ποτέ εκεί,
Η ανάβαση στη Σκοτεινή,
Η διέλευση μέσα απο μικρά χωριά με τον κόσμο να κοιτάει με το στόμα ανοικτό :eyepop:
Η λιακάδα όλη μέρα πριν το φαγητό :sun:
Η βροχή μετά το φαγητό, αν και το απολανβάνω τώρα που πέρασε γιατί εκεί ανχώθηκα
Αλλά πάνω απ' όλα τα λαμπερά πρόσωπα τα χαμόγελα η πλάκα η παρέα
Να είμαστε καλά και του χρόνου μάγκες :beer: :beer: :beer:
ΥΓ Δυο παγωμένες στον Ηλία και το Γιάννη :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
σε ολη τη διαδρομη ειχα πισω μου την ΕΡΡΙΚΑ (μπλα - μπλα- μπλα) .... με ματιαξε και σαβουρδιαστηκα!
ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ!!
Όσο ήσουν πίσω από τη vanda και μπροστά από μένα, μια χαρά τα πήγαινες...
Μόλις πήγες να κάνεις του κεφαλιού σου και να ακολουθήσεις τον Cpt.... το'φαγες το μηχανάκι σου. Ξέχασα να πω, πως ό,τι ζημιά έπαθε το μηχανάκι (βλ. τσαλάκωμα εξάτμισης κ.ά.) το έπαθε... από το βάρος του Μικέ που έπεσε αλύπητα πάνω του!
Και μη μιλήσω και πώ πώς έγινε η όλη φάση γιατί μόνο εγώ την είδα 10 μέτρα μπροστά μου έτσι???? :lol:
ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ!!
Όσο ήσουν πίσω από τη vanda και μπροστά από μένα, μια χαρά τα πήγαινες...
Μόλις πήγες να κάνεις του κεφαλιού σου και να ακολουθήσεις τον Cpt.... το'φαγες το μηχανάκι σου. Ξέχασα να πω, πως ό,τι ζημιά έπαθε το μηχανάκι (βλ. τσαλάκωμα εξάτμισης κ.ά.) το έπαθε... από το βάρος του Μικέ που έπεσε αλύπητα πάνω του! δλδ θες να πεις οτι δεν σκεφτηκες ουτε μια στιγμη οτι ειμαι ομορφοπαιδο κτλ κτλ...????:( :( :rotflmao:
Και μη μιλήσω και πώ πώς έγινε η όλη φάση γιατί μόνο εγώ την είδα 10 μέτρα μπροστά μου έτσι???? :lol: για λεγε, για λεγε.....
Εσύ εξαφανίστηκες με μια σύντομη σύσταση μόνο (που κι αυτή μόνος μου την έκανα εδώ που τα λέμε) και ακόμα αναρωτιέμαι πως στο διάολο με γνώρισες...
Allst@rf
05/10/2010, 01:03
Εσύ εξαφανίστηκες με μια σύντομη σύσταση μόνο (που κι αυτή μόνος μου την έκανα εδώ που τα λέμε) και ακόμα αναρωτιέμαι πως στο διάολο με γνώρισες...
Blitz,δεν χρειαζεται και κανα ιδιαιτερο ταλεντο φιλε...ειδα απο πιο μηχανακι κατεβηκες,ειδα τι κρανος φορουσες και με την εις ατοπον απαγωγη το βρηκα...
οπως ειπα και παραπανω μακαρι να καθομουν να ελεγα μια κουβεντα με ολους σας...αλλα ειναι κομματι δυσκολο...εσυ απο οτι ειδα μολις ειχες βολευτει,ειχες και κοσμο γυρω σου και δεν εκανα την αποπειρα να ερθω να σου σφηξω το χερι...:beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lykos_Crete
ΥΓ. εννοείται οτι σας περιμένουμε Κρήτη να χεσουμε στη ρακή (ρωτήστε κι αυτούς που μας τίμησαν το καλοκαίρι...)
αντε να πω και εγω τα δικα μου.
γιαννη και ηλια :beer: :beer:για την οργανωση.
φιλλιπε ευχαριστω που σκουπιζες (ποντιε σταση στα σεα σπαθοβουνιου ειχαμε!στοκο ε στοκο!)
παπ ευχαριστουμε που ησουνα μπαλαντερ!
ται ευχαριστω που ειχες τζι πι ες μαζι σου και ας μη το χρειαστηκαμε!!μου εδωσε σιγουρια και δε σας πηγα στη τριπολη της λιβυης οποτε ο μουαμαρ εμεινε να με περιμενει :lol:
μητσο1 ευχαριστουμε που δε πεσαμε:lol:
τουμπα...στο πα το πρωι ρε φιλε...που πας με τετοιο νικ :lol: .σοβαρα τωρα ελπιζω να μην εγινε τπτ το φοβερο και να ναι το τελευταιο
xigo αλλη φορα πιο προσεκτικος για να μη στεναχωριεσαι χωρις λογο :winka:
αρχαιε...εισαι κοπανος! :lol: :lol:
το καλυτερο της εκδρομης ηταν η αφηγηση του σπιριτ χτες βραδυ που μου ειπε οτι ειχε σταματησει με το γκρουπ του το οποιο γκρουπ το επιασε πανικος οταν αρχισαμε να πλησιαζουμε και να μας ακουνε!!!ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ!!!ΑΠΑΤΣΟΙ!!!ΙΝΔΙΑΝΟΙ!!!
filipp0s
05/10/2010, 13:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
α...
φιλλιπε ευχαριστω που σκουπιζες (ποντιε σταση στα σεα σπαθοβουνιου ειχαμε!στοκο ε στοκο!)
...
Ρε παπ@ριδη ο ται την εκανε τη λαλακια και προχωρησε οχι εγω. :evil:
Ρε παπ@ριδη ο ται την εκανε τη λαλακια και προχωρησε οχι εγω. :evil:
εσυ δεμενος με σκοινι ησουνα με τον ται?:lol:
δλδ ρε χαζοπαιδο αμα ο ται την εβλεπε να πεσει στο χαντακι θα πεφτες μαζι του ???:lol:
Cpt. Haddock
05/10/2010, 14:44
εσυ δεμενος με σκοινι ησουνα με τον ται?:lol:
δλδ ρε χαζοπαιδο αμα ο ται την εβλεπε να πεσει στο χαντακι θα πεφτες μαζι του ???:lol:
Η σωστή σκουπα έτσι κανει. :D
Η σωστή σκουπα έτσι κανει. :D
ναι αλλα μελη στην ομαδα εχουμε πολλα.σκουπα μονο μια :lol: :lol:
Cpt. Haddock
05/10/2010, 15:08
ναι αλλα μελη στην ομαδα εχουμε πολλα.σκουπα μονο μια :lol: :lol:
Καιρός για ανανέωση. :D
BMW Rgs σκουπα σε γκρουπ με χιλιαρια ss...
τι ντροπή... :sad:
εε καποιος επρεπε να προσεχει τον ται...:lol:
Cpt. Haddock
05/10/2010, 15:18
Αποκλειστική; :bawl: :lol:
Αποκλειστική; :bawl: :lol:
Έχει καθόλου ραγού; :bigcry: :bigcry:
Cpt. Haddock
05/10/2010, 15:21
Έχει καθόλου ραγού; :bigcry: :bigcry:
Πάντα :a013:
filipp0s
05/10/2010, 19:47
ναι... γι αυτο οταν σταματησε στο σκοτεινη λεβιδι γκαζωσα και τον αφησα να κανει τη σκουπα :rotflmao: :rotflmao: Απο ενδιαφερον! :rotflmao: :rotflmao:
filipp0s
05/10/2010, 19:47
γιατι ρε μλκ λιγος τους επεσα? :smokin:
Cpt. Haddock
05/10/2010, 19:57
γιατι ρε μλκ λιγος τους επεσα? :smokin:
Oxi :smokin:
(αλλα δεν ειναι εκει το θεμα :lol: )