PDA

View Full Version : Μας Κοροϊδεύουν? Περι αλλαγής λαδιών το θέμα (Διευθετήθηκε)

Σελίδες : 1 [2] 3

gstef
04/10/2010, 23:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
δεν το χεις πιασει καθολου σωστα...το ακριβες ειναι το εξης...

παιρνω το μηχανακι,το εξαφανιζω για οσον καιρο εχω συννενοηθει και ο πελατης απαγορευεται να με παρει ακομη και τηλεφωνο...ερχομαι μονο εγω σε επαφη,οποτε το θελησω...με απλα λογια,ξεχναει οτι εχει μηχανακι...

αυτο ξεκαθαριζεται ευθυς εξαρχης...

φασιστικο δεν ειναι καθολου,μια και υπαρχει επιλογη...αν θελει το αφηνει...

Η ποιότητα των υπηρεσιών στην χώρα μας είναι πολυυυύ χαλια. Γι αυτό υπάρχει χώρος για επαγγελματίες που αντιμετωπίζουν τον πελάτη σαν να του κάνουν χάρη.

όμως reinmeister οι καιροί αλλάζουν σιγά σιγά.....

reinmeister
05/10/2010, 10:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από gstef

δυστυχως ομως ,οι ανθρωποι παραμενουν ιδιοι...:wave2:

jpag
05/10/2010, 10:25
να υποθεσω οτι χρηζουν βελτιωσης?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

binzis
05/10/2010, 10:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εσένα στην δουλειά σου έρχονται οι πελάτες από πάνω σου και βλέπουν να δουλεύεις;

Πόσοι από εσάς γνωρίζουον τους νόμους για την ασφάλεια σε συνεργεία και παρόμοιους χώρους;

Ο κάθε μάστορας μπορεί και πρέπει βάση νόμου να αρνηθεί την είσοδο στο συνεργείο σε όποιον δεν εργάζεται εκεί.

Η σωστή ερώτηση, κατά την γνώμη μου, είναι, πόσοι από τους "μηχανικούς" γνωρίζουν τους νόμους για την ασφάλεια σε συνεργεία και παρόμοιους χώρους.

Έτσι ο κάθε μάστορας, δεν πρέπει να αρνηθεί την είσοδο στο συνεργείο σε όποιον δεν εργάζεται εκεί, αλλά να τον υποχρεώσει να τηρήσει τους κανόνες προστασίας που υπάρχουν.
Επομένως, ο μάστορας πρέπει να είναι εξοπλισμένος με τα απαραίτητα ρούχα-παπούτσια-κράνος για τον επισκέπτη.

Έπρεπε να βλέπατε και να ακούγατε την φάση, πριν διετίας, στην οποία πήγα σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο, για το service του αυτοκινήτου μου και δεν με άφηναν να βρίσκομαι εκεί κατά την διάρκεια των εργασιών…
Μου φέρανε μέχρι καρέκλα και καφέ…

jpag
05/10/2010, 10:34
Η ποιότητα των υπηρεσιών στην χώρα μας είναι πολυυυύ χαλια. Γι αυτό υπάρχει χώρος για επαγγελματίες που αντιμετωπίζουν τον πελάτη σαν να του κάνουν χάρη.

σαυτο που λες εχεις καποιο δικιο

αλλα

αυτο που σου γραψε ο reinmeister στο τελος το παραβλεψες

φασιστικο δεν ειναι καθολου,μια και υπαρχει επιλογη...
αν θελει το αφηνει... [/B]

το προβλημα σου ειναι οτι δεν εμπιστευεσε πλεον το συνεργειο που πηγες τη μοτοσυκλετα σου
βρες ενα αλλο συνεργειο απο καποιο γνωστο σου, που εχει τις ιδιες αντιληψεις με σενα στο
πως πρεπει να γινονται τα πραγματα, και ναναι ευχαριστημενος απο τη δουλεια που του κανουν
και ξεμπερδεψες

και ο μηχανικος ειναι μια σχεση εμπιστοσυνης οπως και ο γυναικολογος ενα πραμα :wave2:

Arxagelos
05/10/2010, 11:29
όχι ρε φίλε δεν τελείωσε το θέμα, θα περιμένουμε την απάντηση της μαμά ΚΤΜ εν Αυστρίας για να δούμε τελικά ποιος κάνει και ποιος δεν κάνει καλά την δουλεία του και ποιος είναι η δεν είναι υπερβολικός. :beer:

gstef
05/10/2010, 12:15
Φυσικά δεν έχει κλείσει το θέμα για μένα. Μόλις έφυγε νέο mail για ΚΤΜ Αυστρίας. Το παραθέτω

Dear Sir/Madam

Further to my e-mail dated 28.09.2010 for subject matter, please be informed that KTM Hellas replied to me.
I am forwarding to you the translated reply in English as well as the original answer in Greek.

As you can see, KTM Hellas ensures me that although the fuel tank had not been removed during the maintenance work, all required cleanings were performed.

In my opinion, it is not possible the oil plug and oil sieve (items 7 and 10 in user's manual) to be removed in order to clean them when the fuel tank is on the motorbike.

Since KTM Austria is the manufactorer and the one who defines the maintenance procedures, you are kindly requested to confirm that this different procedure (than the one in the user's manual) that followed by your dealer is approved by you and all necessary cleanings were performed.

Waiting for your reply/actions

Sincerely yours,

Dear Mr. *****

First of all congratulation for purchasing your motorbike.

WELCOME to THE ORANGE FAMILY of KTM.

I would like to clarify to you that ΚΤΜ ΕΛΛΑΣ. Α.Ε. is responsible for ΚΤΜ SPORTMOTORCYCLE_ AG in Greece.

As you understand your e-mail was communicated to Mr.Dimitropoulos Elias (authorised service provider of KTM Hellas).

According to Mr.Dimitropoulos your motorbike arrived in his workshop Friday 24.09.2010, time 16:00.

Since it was at high temperature in order to proceed with the service procedure, the diagnostic check of the motorbike was firstly performed.

The map of Adventure R was installed free of charge so as not to be persecuted by visiting Mr. Economou.

After checking the motorbike for possible malfunctions the service procedure started.

The peripheral parts were checked and after its temperature reduced the engine oil change procedure started.

Engine oil and oil filter were replaced, oil screens were cleaned without removing the fuel tank.

At this point I would like to point out that removing of fuel tank is properly mentioned in user's manual since is addressed to the users.

For this service of 1000km (small service) this procedure can be fulfilled without removing the fuel tank by using appropriate tools.

But for the service of 7500km due to the fact that KTM specify that cooling water check and degas have to be performed, removing of fuel tank is essential in order the degas plug to be accessible.

The oil quantity changed (added) in your motorbike is correct.
Depending to the motorbike temperature during the oil change, the required oil quantity varies from 3,2 to 3,5 litters.

After that, its alarm was checked and relocated under the storage case in order to utilize space in it.
The gear lever position was changed and you received your motorbike after informing you for the rolling out procedure.

For all the above, KTM Hellas responsible for technical issues Mr. Anastasios Athanasopoulos is in agreement

At your disposal for any additional clarification.

Eleni Kakari
After Sales Manager

UNQUOTE

----- Forwarded by ********* on 05/10/2010 11:56 πμ -----
Aftersales <aftersales@ktm.gr>
28/09/2010 05:51 μμ
To
cc

Subject
Re: Fwd: Vehicle ID: VBKVA7403AM96707 / Maintenance work procedure (1000km) / Greece
Ref

Αγαπητέ κ. *******,

Κατ΄ αρχάς συγχαρητήρια για την απόκτηση της μοτοσυκλέτας σας .
ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ στην ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ της ΚΤΜ.

Θα ήθελα να σας διευκρινίσω ότι υπεύθυνη για την ΚΤΜ SPORTMOTORCYCLE_ AG στην Ελλάδα είναι η ΚΤΜ ΕΛΛΑΣ. Α.Ε.
_
Το e-mail σας όπως καταλαβαίνεται γνωστοποιήθηκε στον κ. Δημητρόπουλο Ηλία (Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο της ΚΤΜ ΕΛΛΑΣ) καθώς και στον κ. Αθανασόπουλο Αναστάσιο (Τεχνικό Υπεύθυνο της ΚΤΜ ΕΛΛΑΣ).
_
Σύμφωνα με τον κ. Δημητρόπουλο η μοτοσυκλέτα σας προσήλθε στο κατάστημά του, ημέρα Παρασκευή 24/09/2010 και ώρα 16:00.
Επειδή ήταν αρκετά ζεστή για να ξεκινήσει η διαδικασία του service έγινε πρώτα ο διαγνωστικός έλεγχος της _μοτοσυκλέτας.
Τοποθετήθηκε ο χάρτης ADVENTURE R δωρεάν για να μην σας ταλαιπωρήσουν και χρειαστεί να πάτε στον κ. Οικονόμου.
Αφού ελέγχθηκε η μοτοσυκλέτα για τυχόν βλάβες προχώρησε η διαδικασία του service.
Ελέγχθηκαν τα περιφερειακά μέρη όπως ορίζει ο κατασκευαστής και αφού κρύωσε ξεκίνησαν την διαδικασία αλλαγής λαδιών.
Αλλάχθηκαν τα λάδια του κινητήρα, το φίλτρο λαδιού και καθαρίστηκαν οι σίτες χωρίς να χρειαστεί να βγει το ρεζερβουάρ.
Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να επισημάνω ότι το owners manual της μοτοσυκλέτας σωστά αναφέρει ότι πρέπει να βγει το ρεζερβουάρ απευθυνόμενο σε ιδιώτες.
_
Στο service των 1.000χλμ. (μικρό service) η διαδικασία μπορεί να ολοκληρωθεί χωρίς την εξαγωγή του ρεζερβουάρ με τα κατάλληλα εργαλεία.
Στο service των 7.500χλμ όμως επειδή η ΚΤΜ ορίζει ότι πρέπει να γίνει έλεγχος ψυκτικού υγρού καθώς και εξαέρωσης τότε η εξαγωγή του ρεζερβουάρ είναι απαραίτητη επειδή η πρόσβαση για την βίδα εξαέρωσης προϋποθέτει την εξαγωγή του.

Η ποσότητα λαδιού που αλλάχτηκε στη μοτοσυκλέτα σας είναι η σωστή.
Ανάλογα με το πόσο κρύα είναι η μοτοσυκλέτα την ώρα της αλλαγής των λαδιών απαιτείται ποσότητα από 3,2lit έως 3,5lit.

Στη συνέχεια έγινε ο έλεγχος του συναγερμού και τοποθετήθηκε κάτω από το ντουλαπάκι για εκμετάλλευση χώρου.
Αλλάχτηκε η θέση του επιλογέα ταχυτήτων και παραλάβατε την μοτοσυκλέτα σας μετά από μία ενημέρωση για την διαδικασία στρωσίματος.

_
Σε όλα τα παραπάνω είναι σύμφωνος και ο Τεχνικός Υπεύθυνος της ΚΤΜ ΕΛΛΑΣ κ Αθανασόπουλος Αναστάσιος.
_
Στη διάθεσή σας για κάθε επιπλέον διευκρίνηση
--
Elena Kakari
After Sales Manager

KTM HELLAS SA
50 Afon Mouriki Str 19 200, Elefsina, Greece
Phone : +30 210 5540 640
Fax : +30 210 5547 916

aftersales@ktm.gr
www.ktm.gr

Volo
05/10/2010, 13:47
Την πίπα των εξουσιοδοτημένων δεν την τρώω πια και δεν πατάω το πόδι μου εκεί.
(Κάτοχος Suzuki)
Τρελά λεφτά και δεν κάνουν όσα προβλέπονται. Χέστηκα και για την εγγύηση
και για το αν ο μηχανικός βαριέται να μου πει 2 λόγια παραπάνω αν είναι να
χρυσοπληρώνω εργασία. Άκουγα ένα θόρυβο σαν κάτι να έχει λυθεί κάτω από
τη μάσκα. Πάω του το λέω κοιτάει λίγο τους αεραγωγούς μπροστά που έπαιζαν
λίγο μου λέει αυτό είναι. Θέλει λύσιμο μάσκας. Μπορούμε βέβαια να βάλουμε
κόλλα και να γλιτώσεις την εργασία που είναι μεγάλη. Οκ πάμε έτσι. Πάω παίρνω
το μηχανάκι συνέχιζε να χτυπάει απλά τώρα φαινόταν και η κόλλα :sick: Του το λέω.
Καλα οκ στο επόμενο service τo κοιτάμε. Ρε α στο διάολο. Τελικά σε άλλο συνεργείο
είδαμε ότι το δισκόφρενο μπροστά έπαιζε. Από εκεί ήταν ο θόρυβος.
Ωραίο έλεγχο κάνουνε στα εξουσιοδοτημένα λέω.
40.000χλμ και δεν είχαν σφύξει ποτέ το λαιμό. Τελικά κρύβονται μερικοί πίσω από την παροχή
εγγύησης και το ότι είναι "εξουσιοδοτημένοι" για να σου κάνουν μισές δουλειές και απαιτούν
και εμπιστοσύνη.
Άλλαξα συνεργείο βρήκα άνθρωπο ο οποίος έχει όρεξη να μου πει τι έφτιαξε και τι χρειάζεται
η μηχανή, τι να προσέχω δείχνοντας μου και εξηγώντας μου ένα δύο πράγματα να μαθαίνουμε και οι
άσχετοι. Δεν το απαιτώ. Από μόνος του το κάνει.

gstef
05/10/2010, 19:05
Όπως είπα, σήμερα τσεκάρισα την στάθμη λαδιού και .......είναι 25mm πάνω από την ενδειξη max!!!!:eyepop:

Σημειώστε ότι μεταξύ min-max είναι περί τα 20mm.

Τελικά ο τύπος δεν το καβάτζωσε το λάδι όπως νόμιζα αρχικά, αλλά το έβαλε μέσα :confused:

Όσο για το αν χωρά να μπει γερμανικό κλειδί για την τάπα το κοίταζα μισή ώρα από πάνω/κάτω/πλαγίως, με την καμία!!!!

DrBig
05/10/2010, 19:10

Όσο για το αν χωρά να μπει γερμανικό κλειδί για την τάπα το κοίταζα μισή ώρα από πάνω/κάτω/πλαγίως, με την καμία!!!!

μπορεις να βαλεις καμια φωτογραφια της περιοχης που ειναι η ταπα?

schumifer
05/10/2010, 20:21
Σε ό,τι αφορά το αρχικό θέμα, αν ένας μάστορας που εμπιστεύομαι μου έλεγε ότι δε χρειάζεται και γλιτώνω και χρήματα μάλλον θα τον πίστευα.
Αυτό που με εντυπωσιάζει είναι η απαγόρευση εισόδου του ιδιοκτήτη στο χώρο επισκευών.

--------- Αυτό που δε με εντυπωσιάζει είναι η σύγκριση του σέρβις με ιατρική πράξη. Όλα έχουν γίνει ίσιωμα και όλος ο κόσμος είναι πιο γιατρός από τον ιατρό του. Δε βαριέσαι. Ας πρόσεχαν όσοι το διάλεξαν σαν επάγγελμα... -----------

Προσωπικά αν δε θες να δω τι κάνεις στο μηχανάκι μου θεωρώ ότι παραδέχεσαι ότι στις 10 κινήσεις οι 2 μπορεί να είναι μακακία και δεν έχεις όρεξη να τις συζητήσεις. Ή ότι δε θες να σε δω την ώρα που θα βρίζεις το τάδε εξάρτημα επειδή θέλει σφυριά για να μπει χωρίς να χάσεις 2 λεπτά να το βάλεις με ηρεμία, ή κάτι τέλος πάντων ΜΕΜΠΤΟ που κάνεις και δεν έχεις όρεξη να απολογηθείς.
Εγώ δεν έχω πολλές μηχανολογικές γνώσεις και μου αρέσει να βλέπω για να μαθαίνω.
Ο μόνος στον οποίο έχω πάει μηχανάκι για φτιάξιμο με αφήνει και κάθομαι στο γραφείο του ενώ δουλεύει παραδίπλα, μου λέει τις μαλακίες που γίνονται και τι μπορείς να κάνεις για αυτό. Όταν φτάσει σε σημείο που θα κάνει μακακία μου λεει, εδώ θα σου κάνω αυτό, Το θες ή σε πειράζει και θες να πάω να σου βρω καινούριο/να σε κρατήσω άλλη μισή ώρα να το κάνω κανονικά? Σε τέτοιες περιπτώσεις σου δημιουργεί ένα αίσθημα εμπιστοσύνης, οπότε και η απάντησή μου είναι 'Ό,τι θες"

Και όπως πολύ σωστά ειπώθηκε αν δε με θες μέσα, 3 τετράγωνα παραδίπλα σίγουρα υπάρχει και άλλος.
Τα κοτόπουλα λίγο λίγο θα τελειώσουν (ή μήπως όχι?)

reinmeister
05/10/2010, 20:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από schumifer

Αυτό που με εντυπωσιάζει είναι η απαγόρευση εισόδου του ιδιοκτήτη στο χώρο επισκευών.

--------- Αυτό που δε με εντυπωσιάζει είναι η σύγκριση του σέρβις με ιατρική πράξη. Όλα έχουν γίνει ίσιωμα και όλος ο κόσμος είναι πιο γιατρός από τον ιατρό του. Δε βαριέσαι. Ας πρόσεχαν όσοι το διάλεξαν σαν επάγγελμα... -----------

Τα κοτόπουλα λίγο λίγο θα τελειώσουν (ή μήπως όχι?)

αυτο που εντυπωσιαζει εμενα ειναι η ενοχληση σε βαθμο,ελαφρας κακιας,που βγαζετε,γι αυτους που απαγορευουν την εισοδο οπως εγω...

απ την στιγμη που εχετε περιθωριο επιλογης,ειλικρινα,δεν καταλαβαινω γιατι σας ενοχλει σε τετοιο βαθμο...

DrBig
05/10/2010, 21:16
αυτο που εντυπωσιαζει εμενα ειναι η ενοχληση σε βαθμο,ελαφρας κακιας,που βγαζετε,γι αυτους που απαγορευουν την εισοδο οπως εγω...

απ την στιγμη που εχετε περιθωριο επιλογης,ειλικρινα,δεν καταλαβαινω γιατι σας ενοχλει σε τετοιο βαθμο...

Γιατι πολυ απλα το πραμα παει να γινει καρτελ και τελικα να μην εχεις ουτε περιθωριο επιλογης.
Αλλα εσυ απο οσο ξερω κανεις 'ιδιαιτερα' δεν εχεις μαγαζι βιτρινα κλπ, οποτε εισαι αλλη κατηγορια. Οντως, κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να ερθει σε εσενα, αλλα 'εξουσιοδοτημενος' σημαινει υποχρεωση απο την πλευρα του καταναλωτη, ειδαλλως χανει την εγγυηση.

reinmeister
05/10/2010, 21:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Γιατι πολυ απλα το πραμα παει να γινει καρτελ και τελικα να μην εχεις ουτε περιθωριο επιλογης.
Αλλα εσυ απο οσο ξερω κανεις 'ιδιαιτερα' δεν εχεις μαγαζι βιτρινα κλπ, οποτε εισαι αλλη κατηγορια. Οντως, κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να ερθει σε εσενα, αλλα 'εξουσιοδοτημενος' σημαινει υποχρεωση απο την πλευρα του καταναλωτη, ειδαλλως χανει την εγγυηση.

το θεμα μας ρε συ αγη δεν ειναι η ποιοτητα των μηχανικων και των υπηρεσιων τους στην ελλαδα...

ειναι γνωστο οτι ειναι,το λιγοτερο,αθλια...

το θεμα μας ειναι,το κατα ποσο ειναι "υποχρεωμενος" ο καθε ενας απο μας να χανει τον χρονο του,εξηγωντας τα αυτονοητα σε αυτον πραγματα, 10 φορες την μερα...το "μας" αφορα,οποιδηποτε επαγγελμα...

εμενα προσωπικα ασε με...οι περισσοτεροι πελατες μου κατεληξαν φιλοι και μου τα κανουν αεροστατα νυχθημερον...

:lol:

Arxagelos
05/10/2010, 21:43

Γιατί φίλε το επίπεδο υπηρεσιών στη χώρα μας είναι ελεεινό που αναγκάζουν τους ιδιοκτήτες σε τέτοιες συμπεριφορές. Φίλα τα ρούχα σου για να χεις τα μισά λέει ο λαός. Έχουμε καει απο μαστόρια του κώλου και απο αντιπροσωπίες, που όταν κάτσει η στραβή κάνουν τον ΑΛΕΚΟ.

Εσύ εμπιστεύεσαι να πάρει κάποιος την γυναίκα σου και να κλειστεί σε κάποιο δωμάτιο χωρίς να βλέπεις τι κάνει?, πως μπορείς και το ζητάς απο άλλους?

SpeakeasyBlues
05/10/2010, 21:48

Κοιταξε, προφανως η καταξιωση στον χωρο, σου εχει δωσει το δικαιωμα του "i did it my way", δεν μπορει σε τιποτα ομως να αποτελεσει κωδικα τιμης σε συνεργεια, η' αν θελεις γυρνα το σε εξουσιοδοτημενο για να το μετρησεις.

SpeakeasyBlues
05/10/2010, 21:56
Ο gstef μας περιγραφει διαδικασια και εργασια που δεν εγινε και το αιτιολογει!

Το οτι του αντιπαραθετετε το επιχειρημα οτι κακως το ΕΜΑΘΕ και οτι "αυτος (ο μηχανικος) ξερει" ειναι σχιζοφρενικο.

Επι σειρα δεκαετιων ζησαμε ΟΛΟΙ (εχει κανεις αντιρρηση?) "ξεπετες" μηχανικων και αρνηση αναληψης ευθυνης στην Ζημια οταν αυτη εμφανιστηκε, το 2010 γνωριζω (δεν θαπρεπε) οτι ειδικα σε εξουσιοδοτημενα (περισσοτερο επαρχιας) πληρωνονται εργασιες και ανταλλακτικα που δεν βαζουν απο το πρωτο service και σε ταπεινα ακομη παπακια.

Που βεβαια τωρα "τα φτιαχνουν καλυτερα" και δεν χαλανε αμεσως...

Ο Stabak γραφει: "Αυτο που δεν καταλαβαινεις gstef ειναι πως πολλές φορές οι μηχανικοι ανακαλυπτουν τεχνικες και πατεντες να καλυπτουν κατασκευαστικά λάθη οπως και να τα παραβλέπουν οταν αυτα δεν χρειαζονται"

Να του απαντησω οτι αυτες τις τεχνικες και πατεντες τις ανακαλυπτουν και βελτιωνουν στις μηχανες των αλλων και να με πληροφορησει οταν δεν πετυχει καμμια, για να μου φυγει η ευλογη απορια.

Και να διευκρινησω σ' αυτο το φορουμ κατι.

Οπου και να πατησεις το ποδι σου σε μαγαζι (οχι μονο συνεργειο) για μηχανακια συναντας ταγαρια και μαγκακια που σε κανουν φιλαρακι απο την δευτερη κουβεντα για να σου τα παρουν (οχι να πουλησουν) για να απομακρυνθεις συνοδευομενος απο την ειρωνια τους στην πλατη σου.

Ειναι μια MATRIX κατασταση που ξεκιναει απο το "εγω ξερω" και τελειωνει στο "ας προσεχες" στην τελικη και στο καπακι...

Ο gstef ζητησε την διαδικασια by the book...σε καινουργια μηχανη, στον χωρο του αυτοκινητου θα ειχε βρει περισσοτερη κατανοηση γιατι εκει τα πραγματα εχουν εμφανως αλλαξει

Here in Greece, live your myth, σου το φωναζουν.

gstef
05/10/2010, 23:23
το θεμα μας ρε συ αγη δεν ειναι η ποιοτητα των μηχανικων και των υπηρεσιων τους στην ελλαδα...

ειναι γνωστο οτι ειναι,το λιγοτερο,αθλια...

το θεμα μας ειναι,το κατα ποσο ειναι "υποχρεωμενος" ο καθε ενας απο μας να χανει τον χρονο του,εξηγωντας τα αυτονοητα σε αυτον πραγματα, 10 φορες την μερα...το "μας" αφορα,οποιδηποτε επαγγελμα...

εμενα προσωπικα ασε με...οι περισσοτεροι πελατες μου κατεληξαν φιλοι και μου τα κανουν αεροστατα νυχθημερον...

Reinmeister,

από ότι καταλαβαίνω, συμφορουμίτες εδώ μέσα που σε ξέρουν καλύτερα σε έχουν σε εκτίμηση σαν μηχανικό γιατί μάλλον τους έχεις βοηθήσει κατά καιρούς.
Πέρα όμως από τα πολλά θεωρητικά που είπαμε περί σχέσης μηχανικού-πελάτη κλπ δεν μας έχεις πει και την τεχνική σου άποψη σε αυτά που λέω γιατί από ότι κατάλαβα έχεις κάνει και με ΚΤΜ. Τελικά, μπορούν να καθαριστούν τάπα-σίτα λαδιού αν δεν βγει ντεπόζιτο? ναι ή όχι

gstef
05/10/2010, 23:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από SpeakeasyBlues

Και να διευκρινησω σ' αυτο το φορουμ κατι.

Οπου και να πατησεις το ποδι σου σε μαγαζι (οχι μονο συνεργειο) για μηχανακια συναντας ταγαρια και μαγκακια που σε κανουν φιλαρακι απο την δευτερη κουβεντα για να σου τα παρουν (οχι να πουλησουν) για να απομακρυνθεις συνοδευομενος απο την ειρωνια τους στην πλατη σου.

Ειναι μια MATRIX κατασταση που ξεκιναει απο το "εγω ξερω" και τελειωνει στο "ας προσεχες" στην τελικη και στο καπακι...

Ο gstef ζητησε την διαδικασια by the book...σε καινουργια μηχανη, στον χωρο του αυτοκινητου θα ειχε βρει περισσοτερη κατανοηση γιατι εκει τα πραγματα εχουν εμφανως αλλαξει

Here in Greece, live your myth, σου το φωναζουν.

Νομίζω ότι πολλοί από εμάς το εισπράττουν αυτό......δυστυχώς

devil's animal
06/10/2010, 00:12

οι περισσοτεροι πελατες μου κατεληξαν φιλοι και μου τα κανουν αεροστατα νυχθημερον...

παλιοκαστανα της κακιας ωρας και της μαυρης συμφορας το ειδα αυτο και θα τα πουμε οταν ερθει η ωρα να σε πληρωσω...:lol:

devil's animal
06/10/2010, 00:23
και για να ειμαι στο θεμα...
πιστευω οτι ο καθε μαστορας εχει τον δικο του τροπο για να δουλευει...

τυπικα μπορει να φαινεται ή ιδια διαδικασια αλλα ο καθενας να την κανει διαφορετικα.

επιπροσθετως μπορει καποιος να βριζει Θεους και Δαιμονες οταν δουλευει...
καποιος αλλος να λεει του κοσμου τις μ@λακιες γα τα βυζια της γειτονισσας...
και καποιος τριτος να παραμενει σιωπηλος και να θελει να υπαρχει και ησυχια στο συνεργειο για να σκεφτει και να συγκεντρωθει...

αυτα καποιους πελατες θα τους ξενισουν, αλλοι θα το βρουν φυσιολογικο και θα το σεβαστουν.

το μονο σιγουρο ομως ειναι οτι δεν θα "δεσουν" ολοι οι μαστορες με ολους τους πελατες...

γι'αυτο και υπαρχουν επιλογες και οπως σωστα ειπωθηκε ο πελατης ΠΡΕΠΕΙ να εχει μια σχεση εμπιστοσυνης με τον μηχανικο...

το οτι υπαρχουν ομως πολλα λαμογια μαστορες-κασταναδες και πρεπει να προσεχουμε ειναι αδιαμφισβητητο γεγονος!!:rolleyes:

reinmeister
06/10/2010, 01:17
Reinmeister,

από ότι καταλαβαίνω, συμφορουμίτες εδώ μέσα που σε ξέρουν καλύτερα σε έχουν σε εκτίμηση σαν μηχανικό γιατί μάλλον τους έχεις βοηθήσει κατά καιρούς.
Πέρα όμως από τα πολλά θεωρητικά που είπαμε περί σχέσης μηχανικού-πελάτη κλπ δεν μας έχεις πει και την τεχνική σου άποψη σε αυτά που λέω γιατί από ότι κατάλαβα έχεις κάνει και με ΚΤΜ. Τελικά, μπορούν να καθαριστούν τάπα-σίτα λαδιού αν δεν βγει ντεπόζιτο? ναι ή όχι

δεν εχω ασχοληθει με καινουρια ktm πλην καποιων ελαχιστων εξαιρεσεων,οποτε δεν μπορω να εκφερω αποψη στο συγκεκριμενο ζητημα...

@σταυρο μωρο μου...τετοια λεγε και να δεις ποσο συντομα θα πιασω την φραουλιτσα σου...

:lol: :lol: :lol:

sas
06/10/2010, 08:15
Όπως είπα, σήμερα τσεκάρισα την στάθμη λαδιού και .......είναι 25mm πάνω από την ενδειξη max!!!!:eyepop:

Τελικά ο τύπος δεν το καβάτζωσε το λάδι όπως νόμιζα αρχικά, αλλά το έβαλε μέσα :confused:

Όσο για το αν χωρά να μπει γερμανικό κλειδί για την τάπα το κοίταζα μισή ώρα από πάνω/κάτω/πλαγίως, με την καμία!!!! \

Έχω την εντύπωση ότι μεταξύ min-max είναι περί τα 500ml

byron
06/10/2010, 08:33

Παρακολουθώ το θέμα, αλλα την όλη αντίδραση την βρίσκω υπερβολική κατά την γνώμη μου.
Εσύ μπορεί να είσαι πελάτης και να απαιτείς κάποια πράγματα, απ΄την άλλη ο μηχανικός σου δεν είναι υποχρεωμένος να περάσει εξετάσεις ISO απ΄τον κάθε πελάτη που πηγαίνει για λάδια.

Για το θέμα των λαδιών που αναφέρεις, τσέκαρε πρώτα με ποιόν τρόπο γίνεται σωστά η μέτρηση λαδιών στον κινητήρα σου (ζεστό-κρύο-τσουρουφλιστό) πριν βγάλεις συμπεράσματα και εκτεθείς.
Η πιθανότητα να σου έβαλε μέσα 600ml παραπάνω λάδι, είναι ολίγον τραβηγμένη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Arxagelos
Εσύ εμπιστεύεσαι να πάρει κάποιος την γυναίκα σου και να κλειστεί σε κάποιο δωμάτιο χωρίς να βλέπεις τι κάνει?, πως μπορείς και το ζητάς απο άλλους?

Καταπληκτικό επιχείρημα. :bawl:
Στα πλαίσια της αμοιβαιότητας, μπορείς να του ζητήσεις να κλειστείς με το δικό του μηχανάκι σε ένα δωμάτιο, ή να ρίξεις κανένα φούτσο στη γυναίκα του πάντως.....:rotflmao: :lol: :rotflmao:

devil's animal
06/10/2010, 08:35

να υποθεσω οτι η γυναικα σου δεν επισκεπτεται γυναικολογο ε??:rolleyes:

gstef
06/10/2010, 08:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Παρακολουθώ το θέμα, αλλα την όλη αντίδραση την βρίσκω υπερβολική κατά την γνώμη μου.
Εσύ μπορεί να είσαι πελάτης και να απαιτείς κάποια πράγματα, απ΄την άλλη ο μηχανικός σου δεν είναι υποχρεωμένος να περάσει εξετάσεις ISO απ΄τον κάθε πελάτη που πηγαίνει για λάδια.

Για το θέμα των λαδιών που αναφέρεις, τσέκαρε πρώτα με ποιόν τρόπο γίνεται σωστά η μέτρηση λαδιών στον κινητήρα σου (ζεστό-κρύο-τσουρουφλιστό) πριν βγάλεις συμπεράσματα και εκτεθείς.
Η πιθανότητα να σου έβαλε μέσα 600ml παραπάνω λάδι, είναι ολίγον τραβηγμένη.

Στα πλαίσια της αμοιβαιότητας, μπορείς να του ζητήσεις να κλειστείς με το δικό του μηχανάκι σε ένα δωμάτιο, ή να ρίξεις κανένα φούτσο στη γυναίκα του πάντως.....:rotflmao: :lol: :rotflmao:

Το τσεκάρισμα έγινε ακριβώς όπως λέει το manual.
Το τέρτατο μπουκάλι λάδι το παρέλαβα με σχεδόν 500ml μέσα.
Το να απαιτείς να συντηρείται η μοτοσυκλέτα σου σύμφωνα με τον κατασκευαστή είναι το αυτονόητο. Και το να απαιτείς αυτό, δεν σημαίνει ότι περνάς τον μηχανικό από "audit" για πιστοποίηση.

Allst@rf
06/10/2010, 09:05
το ωραιο θα ηταν να ακουγαμε και την αλλη αποψη...του μαστορα δλδ...

Stabak
06/10/2010, 09:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από SpeakeasyBlues

Ο Stabak γραφει: "Αυτο που δεν καταλαβαινεις gstef ειναι πως πολλές φορές οι μηχανικοι ανακαλυπτουν τεχνικες και πατεντες να καλυπτουν κατασκευαστικά λάθη οπως και να τα παραβλέπουν οταν αυτα δεν χρειαζονται"

Να του απαντησω οτι αυτες τις τεχνικες και πατεντες τις ανακαλυπτουν και βελτιωνουν στις μηχανες των αλλων και να με πληροφορησει οταν δεν πετυχει καμμια, για να μου φυγει η ευλογη απορια.

Δεν μπορω να καταλάβω γιατι σε αυτο το θρεντ μπλεκετε τα τεχνικα θεματα με τα προβληματα των υπηρεσιων στην Ελλαδα ας πουμε...; Πρωτη φορα ακους ρε συ Speakeasy ειδικο εργαλειο, μοντα και πατεντα για το καλό του πελάτη και πολλές φορες και του μηχανικου; Δεν εχετε ακουσει οτι τα εργαλεια κανουν τον μαστορα; Εχετε την εντυπωση οτι οι εταιριες δεν τα γνωριζουν αυτα;

Όλα ερχονται με την εμπειρια, το διαβασμα και την ενημερωση... και ναι στις μηχανες των αλλων τα κανουν, τι δηλαδη να κανει; Να αγορασει απο ενα μοντελο που εχει θεμα, ετσι για ψιλοκοκο R&D τις ελευθερες ωρες; Μηπως κανεις απο σας εχει διαβασει τα technical bulletins των 950 και πως αντιμετωπιζονται ανακλησεις και ψιλομαζεματακια ;;;;;

Το λοιπον, αλλο οι τεχνικες και αλλο η αντιμετωπιση και η ποιοτητα των υπηρεσιων... στο δευτερο παω πασο ακλαφτος μιας και ο καθενας μας εχει αλλο κριτηριο ως πελάτης...

στο πρωτο ομως που οι περισσοτεροι εχουν/με άγνοια, μεχρι να μαθουμε/δουμε/ακουσουμε/διασταυρωσουμε ... ε, ας εχουμε τα ματια και τα αυτια μας ανοικτα και ας μην παραμυθιαζομαστε μεταξυ μας οσο το μεσο επικοινωνιας ειναι ελευθερο και ανοικτο στον καθενα...

Συγκεκριμενα, μπορει ο Χ εξουσιοδοτημενος να εχει μια αντλιουλα και να ρουφαει ολο το λάδι απο την ταπα πληρωσης του δοχειου...., μπορει να εχει ενα σπαστο γερμανο πολυγωνο και να την βρισκει απο κατω (δεν ξερω εικαζω), μπορει μπορει μπορει.... ναι ισως η πανω σιτα να μην καθαριστηκε γιατι η πειρα του λεει οτι δεν χρειαζεται... σεβαστα ο gstef το θεωρει λαθος αυτο και οφειλει να αλλαξει μηχανικο... αλλος μπορει να το θεωρει καπως αλλιως.... οπως οτι ο μηχανικος ξερει τι κανει και αν ηταν κατι αναγκαιο θα το εκανε... ΤΕΧΝΙΚΑ ομως μπορει, αν τον παιρνει τον εξουσιοδοτημενο... για εκεινον δεν αλλαζει κατι... εκανε την δουλεια του.

Αλλο ενα παραδειγμα ιδιως της ΚΤΜ και αλλων "εξωτικων", λενε για τσεκαρισμα βαλβιδες στα 1000... ε αυτο το τσεκ ειναι καθαρα περασμα του ποιοτικου ελέγχου της κατασκευης στον πελάτη/τεχνικο και οχι τόσο αναγκης του κινητηρα... πολλοι το μεταθετουν και το κανουν στις 5 ή στις 7,5 οπου και εχει πραγματικη αναγκη για βαλβιδες η μηχανη.... και για να μην αφησω τους νιπονε... σχεδον ολα τα μηχανακια στο μπαϋ δε μπουκ αναφερουν αλλαγη σωληνων πεδησης στα 2 χρονια... (και συνηθως ειναι πανακριβα οπου και προτιμουνται τα αφτερμαρκετ)...ε ποσοι απο σας οι μπαι δε μπουκ τα εχετε αλλαξει μετα απο 2 χρονια... αν δεν σας εχουν λαστιχαρει πρωτα;; Κανεις.

Αυτα με τους μαστορους μεχρι ενος σημειου προσωπικου του καθενος μιας και ολοι λιγο πολυ εχουμε συναντησει και απατεωνες... εγω προσωπικα εχω επιλεξει οτι δεν μπορω να κανω μονος μου, να το πηγαινω σε καποιον που ξερει. Πολλες φορες γιατι δεν ξερω αλλα συνηθως τις περισσοτερες γιατι δεν εχω το ΕΙΔΙΚΟ εργαλειο ευκαιρο... και ο νομος του μερφυ λεει πως αν συνεχισεις σε εκεινο το σημειο θα τα κανεις χειροτερα...:lol:

Λοιπες προσωποποιησεις σιδερων και εξαρτηματων ειναι αστοχες... την επομενη φορα που σας κολλησει καμια μπουκαλα μπροστινου και κανας αξονας, να μην παρει την ματσολα ο αλλος; Να τον παρακαλεσει να βγει μονος του καλυτερα...

Που να μουν και μηχανικος δηλαδη....:smokin: Ας μην ειμαστε φτηνοι στα πιτουρα και ακριβοι στο αλευρι......:cry:

reinmeister
06/10/2010, 10:08
να ξεκαθαρισουμε κατι,εδω,για να μην λεμε οτι να ναι...

τα owners-service manuals ΔΕΝ ειναι βιβλοι...η εκαστοτε εταιρεια δεν αναλλωνει ουτε φαια ουσια,ουτε χρονο για να βρει τον καλυτερο και αποδοτικοτερο τροπο για καθε εργασια...

βρισκει τον απλουστερο,ακομη κι αν ειναι ο πιο χρονοβορος...φροντιζουν μαλιστα να ειναι χρονοβορος,μια και η τιμολογηση γινεται με την εργατοωρα...

απο κει και περα,με το που βγαινει παραγωγη το μηχανακι και τι πιανουν 1000 μηχανικοι,ως εκ των πραγματων ανακαλυπτουν αλλους τροπους για να κανουν την ιδια δουλεια γρηγοροτερα και πολλες φορες καλυτερα...

ο εκαστοτε τυχαιος χρηστης ΔΕΝ ειναι σε θεση να το κρινει αυτο,εκτος εαν ειναι μηχανικος...

αυτο που μπορει να κρινει ειναι η ποιοτητα της εργασιας μεσω της χρησης της μηχανης του...οποτε,ειτε εμπιστευεται και μενει,ειτε δεν εμπιστευεται και αλλαζει...

σας ειπα και σε προηγουμενο ποστ...τα owners ειδικα,ειναι για καθυστερημενους...ξεκολατε...

Shaolin Monk
06/10/2010, 10:15
τα owners ειδικα,ειναι για καθυστερημενους...ξεκολατε...

Τα owners ειναι απλως για τους owners και πρεπει να ειναι οσο πιο απλα γινεται. Δεν ειναι για μηχανικους. Αλλα ειναι με τετοιο τροπο ωστε και ενας απλος ιδιοκτητης να μπορει να κανει καποα βασικα πραματα στο μηχανακι του. Εγω ας πουμε, που ειμαι "ντιπ" καθυστερημενος, το χρησιμοποιω... :sad:

reinmeister
06/10/2010, 10:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Τα owners ειναι απλως για τους owners και πρεπει να ειναι οσο πιο απλα γινεται. Δεν ειναι για μηχανικους. Αλλα ειναι με τετοιο τροπο ωστε και ενας απλος ιδιοκτητης να μπορει να κανει καποα βασικα πραματα στο μηχανακι του. Εγω ας πουμε, που ειμαι "ντιπ" καθυστερημενος, το χρησιμοποιω... :sad:

και πολυ καλα κανεις...το "καθυστερημενοι" ξερεις πως το εννοω...απλως λεω ,οτι επειδη ειναι τοσο απλοποιημενο,καλο θα ηταν να μην κρινουμε την δουλεια ενος μηχανικου με αυτο...

:beer:

Ravendark
06/10/2010, 10:26
έχει γίνει τόσος ντόρος γιατί δεν καθαρίστηκε μια σίτα...για 1000χλμ χρήσης...
Να κάνω και το δικηγόρο του διαβόλου:

Αν ο συγκεκριμένος (ο οποίος δεν είναι κανας άσχετος) μηχανικός, σου έλυνε το ντεπόζιτο, σε χρέωνε 50 ευρώ παραπάνω στο 1ο σερβις, δεν θα σκεφτόσουν, τον αλήτη, επιτηδες το έκανε για να με χρεώσει παραπάνω.

Εντάξει δεν την καθάρισε γιατί δεν είναι ανάγκη να καθαριστεί στα 1000, εγώ μετά από 10.000 και έβρισκα ψίχουλα...στα 1000;;. Και δεν σε χρέωσε και παραπάνω...Και τα ακούει και από πάνω;;

ότι λύσιμο μπορείς να γλυτώσεις, γλύτωσέ το...

Ντάξει...ας μην είμαστε τόσο υπερβολικοί.
Γνώμη μου

Shaolin Monk
06/10/2010, 10:34
και πολυ καλα κανεις...το "καθυστερημενοι" ξερεις πως το εννοω...απλως λεω ,οτι επειδη ειναι τοσο απλοποιημενο,καλο θα ηταν να μην κρινουμε την δουλεια ενος μηχανικου με αυτο...

Εγω απλως παραταω το μοτερι σε ενα συνεργειο και μετα απο τηλεφωνημα παω και το μαζευω. Δεν υπαρχει περιπτωση να ειμαι πανω απο το κεφαλι καποιου.
Αν εχει γινει μλκια, θα φανει αργοτερα...

Ρεϊν, ξερω πως το εννοεις...

gstef
06/10/2010, 10:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ravendark
έχει γίνει τόσος ντόρος γιατί δεν καθαρίστηκε μια σίτα...για 1000χλμ χρήσης...
Να κάνω και το δικηγόρο του διαβόλου:

Αν ο συγκεκριμένος (ο οποίος δεν είναι κανας άσχετος) μηχανικός, σου έλυνε το ντεπόζιτο, σε χρέωνε 50 ευρώ παραπάνω στο 1ο σερβις, δεν θα σκεφτόσουν, τον αλήτη, επιτηδες το έκανε για να με χρεώσει παραπάνω.

Εντάξει δεν την καθάρισε γιατί δεν είναι ανάγκη να καθαριστεί στα 1000, εγώ μετά από 10.000 και έβρισκα ψίχουλα...στα 1000;;. Και δεν σε χρέωσε και παραπάνω...Και τα ακούει και από πάνω;;

ότι λύσιμο μπορείς να γλυτώσεις, γλύτωσέ το...

Ντάξει...ας μην είμαστε τόσο υπερβολικοί.
Γνώμη μου

Ravendark,

εκείνη την στιγμή (και την στιγμή που σήκωσα το θέμα εδώ) δεν ήξερα πόσο σημαντικό ή οχι είναι ο καθαρισμός της τάπας και της σίτας και από ότι λένε κάποιοι άλλοι κάτοχοι ΚΤΜ ισως να μην είναι τελικά. Αλλά όχι όμως να σου λέει ότι τα καθάρισε......και να μην έχουν γίνει. Αυτό σε υποψιάζει ασχημα απέναντί του, κι όπως έχω ήδη πει η (αμφίδρομη) ειλικρίνια κάνει τις σχέσεις εμπιστοσύνης.
Όσο για το παραπάνω κόστος, δεν νομίζω ότι θα σκεφτόμουν όπως λες. Κι αν με ενημέρωνε σωστά, θα επέλεγα να γίνει by the book για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο στην αρχή αφού δεν έχω εμπειρία με τον LC8.
Τώρα για τα παραπάνω λάδια, δεν ξέρω, ίσων να συνηθίζεται κάποια ποσότητα παραπάνω. Αλλά προτιμώ να είναι μεταξύ min-max.

Ravendark
06/10/2010, 11:21
όχι για τα λαδια δεν συνηθίζεται να βάζουν παραπάνω. Και δεν πρέπει να είναι πάνω από το μαξ. Διαφορετικά δεν θα λεγόταν μαξ!
Αν δεν κάνω λάθος, το μάνιουαλ σου λέει να μετράς το λάδι με ζεστό κινητήρα (θερμοκρασία λειτουργίας), το βάζεις μπροστά, ζεσταίνεται, το σβήνεις και μετά από 1 λεπτό παίρνεις τη μέτρησή σου.
Αν όντως είναι πάνω από το μαξ, προσπάθησε να βγάλεις λάδι με κάποιο τρόπο (σύριγγα, σωληνάκι...) ή διαφορετικά πήγαινε και πες του ότι έχει παραπάνω λάδι.

Μπας και το μπέρδεψε με RC8 και σου έβαλε 3.5 λίτρα;;:lol:

PERIPETEIAS
06/10/2010, 12:40
Φιλε μου και ολα να στα χει κανει τελεια και μονο αν ισχυει πως εχεις πανω απο το μαχ λαδια στον κινητηρα σου, που λειψα μπορει να βγουν απο λάθος μετρηση αλλα παραπανω οχι στον lc8, ο ανθρωπος που στα αλλαξε δεν κανει και αλλαξε τον:wave2:

DrBig
06/10/2010, 12:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από PERIPETEIAS
Φιλε μου και ολα να στα χει κανει τελεια και μονο αν ισχυει πως εχεις πανω απο το μαχ λαδια στον κινητηρα σου, που λειψα μπορει να βγουν απο λάθος μετρηση αλλα παραπανω οχι στον lc8, ο ανθρωπος που στα αλλαξε δεν κανει και αλλαξε τον:wave2:

Τι θα παθει ο LC8 με παραπανω λαδια?

byron
06/10/2010, 12:51
Αν ενα θέμα για μια αλλαγή λαδιών στα 1000 εφτασε τις 10 σελίδες, δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει στο μεγάλο service...:rotflmao: :bawl: :lol: :rotflmao: :bawl: :lol:

Elesun
06/10/2010, 12:56
Αν ενα θέμα για μια αλλαγή λαδιών στα 1000 εφτασε τις 10 σελίδες, δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει στο μεγάλο service...:rotflmao: :bawl: :lol: :rotflmao: :bawl: :lol:

Μήνυση στο εργοστάσιο

:rotflmao:

KaTaNaS
06/10/2010, 12:59
to tread ειναι ενα ακομα θρεντ ψυχαναλυσης κατοχων ΚΤΜ ...

ολη αυτη η φοβία περι αξιοπιστίας της εταιρειας που γεννηθηκε στα 90's κανει ζημιά ακομα...

με ολο το σεβασμο προς τον δημιοργο της συζητησης, αλλα το θεμα ειναι αστειο...

κι αν δειτε τι παιδεμα ειναι να βαλεις και να βγαλεις τα μαγουλα του ρεζερβουαρ στα 950-990 , και τι παιδεμα τρωνε τα πλαστικα για να ξανακουμπωσουν, θα προτιμουσατε να μην βγουν ποτε!

Allst@rf
06/10/2010, 13:09

απο κει και περα,με το που βγαινει παραγωγη το μηχανακι και τι πιανουν 1000 μηχανικοι,ως εκ των πραγματων ανακαλυπτουν αλλους τροπους για να κανουν την ιδια δουλεια γρηγοροτερα και πολλες φορες καλυτερα...

και οικονομικοτερα για τον ιδιοκτητη θα ελεγα...

ειδικα για τα σερβις της ΚΤΜ ,το οικονομικοτερο σερβις ειναι ενα θεμα...:rolleyes:

αλλα απο οτι ειπες και παραπανω ,ακομα και ενα busa να το κανεις σερβις by the book θα βγει κομματακι παραπανω το κοστος του...

DrBig
06/10/2010, 13:15
Ρε παιδια μη ξαναλεμε τα ιδια πραγματα. Το θεμα του φιλου δεν ειναι μονο το αν εγινε σωστα η συντηρηση αλλα και το οτι ο μηχανικος τα μασησε σχετικα με το τι εκανε και τι δεν εκανε.

gstef
06/10/2010, 13:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
to tread ειναι ενα ακομα θρεντ ψυχαναλυσης κατοχων ΚΤΜ ...

ολη αυτη η φοβία περι αξιοπιστίας της εταιρειας που γεννηθηκε στα 90's κανει ζημιά ακομα...

με ολο το σεβασμο προς τον δημιοργο της συζητησης, αλλα το θεμα ειναι αστειο...

κι αν δειτε τι παιδεμα ειναι να βαλεις και να βγαλεις τα μαγουλα του ρεζερβουαρ στα 950-990 , και τι παιδεμα τρωνε τα πλαστικα για να ξανακουμπωσουν, θα προτιμουσατε να μην βγουν ποτε!

Μπορεί να είναι έτσι Κατάνα, πάντως δεν μπορώ να μην παραδεχτώ ότι η αρχική μου ανησυχία για ταπα-σίτα έχει φύγει, και αυτό επειδή σήκωσα ένα "αστείο" για κάποιους θέμα στο οποίο είχα άγνοια και ζήτησα βοήθεια. Ελπίζω πάντως να είναι όπως τα λέτε και να μην τρέχει κάτι με τα γρέζια.
Τώρα το ότι ο Δημητρόπουλος βαρέθηκε να μου εξηγήσει δυο πράγματα....και αναγκάστικά μου έλεγε φούμαρα... τι να πω, μάλλον έχει πήξει στην δουλειά και διώχνει κόσμο. Η συμπεριφορά του πάντως ήταν απαράδεκτη.

Τώρα το άλλο με τα λάδια, ήδη έχω στείλει μειλ (εχθές) στην ΚΤΜ Ελλάς για να πάω την μηχανή σε κάποιον δικό τους να τσεκάρουν κι αυτοί και να το βγάλουν. Ακόμη περιμένω την απάντηση τους. Αν δεν κάνουν κάτι, θα πάω μόνος μου σε κάποιον ή θα τα βγάλω μόνος μου. Ελπίζω να ενεργήσει σαν εταιρεία που σέβετε τους πελάτες της.

Πάντως, αν κάποια στιγμή λάβω απάντηση απο ΚΤΜ Αυστρίας θα την ποστάρω για έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα σε αυτό το θρεντ.

Arxagelos
06/10/2010, 14:43

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
να υποθεσω οτι η γυναικα σου δεν επισκεπτεται γυναικολογο ε??:rolleyes:

Αναλογα τι "γυναίκα" έχεις, αν ειναι παλιο πατσαβούρα στα @@ σου, αν όμως είναι μουνάρα και έχεις φτύσει αίμα και σπέρμα για να την απο"κατα"κτήσεις ούτε στον γυναικολόγο δεν την αφήνεις μόνη.

Άντε μπαγασάκια σας το βαλα και σε εισαγωγικά να το πιάσετε καλύτερα.

Στο θέμα μας, είπαμε ανάλογα τι θα απαντήσει αν απαντήσει η ΚΤΜ. :wave2:

byron
06/10/2010, 14:59
Αναλογα τι "γυναίκα" έχεις, αν ειναι παλιο πατσαβούρα στα @@ σου, αν όμως είναι μουνάρα και έχεις φτύσει αίμα και σπέρμα για να την απο"κατα"κτήσεις ούτε στον γυναικολόγο δεν την αφήνεις μόνη.

Άντε μπαγασάκια σας το βαλα και σε εισαγωγικά να το πιάσετε καλύτερα.

Δεν το σπας σε τάληρα ρε μπαγασάκο, γιατί με τα εισαγωγικά δεν τα πάω καλά?

Panoskl
06/10/2010, 15:27
Φαντάζομαι "γυναίκα"=μηχανή ; :dizzy:

lc8ergr1
06/10/2010, 16:15
καλα εκανες και εστειλες γραμμα

ετσι κανουν οι γερμανοι αυστρικοι και αμερκανοι ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ

το θεμα σου ενημερωθηκε και στο ΚΑΛΟΣ ΚΑΚΟΣ ΑΣΧΗΜΟΣ όπως ζητησες

σιγουρα η ΚΤΜ διαβαζει αυτα τα ποστ και σιγουρα και η κτμ ελλας και ο ΕΛΙΟ τα ακουσε τα μπινελικα

izzy
06/10/2010, 19:31
δυστυχώς αυτή ειναι η νοοτροπία των περισσότερων μαστόρων εν ελλάδι και χαιρομαι που το επιβεβαιώνετε.
Μετα απο μερικά χρόνια διατριβής στα μοτερ τα ξέρουν όλα και καλύτερα απο τον δημιουργό τους.

Η αλήθεια ειναι κάπου εκει ανάμεσα,οσο ασχολείσαι με εναν κινητήρα τοσο περισσότερο τον μαθαίνεις και μπορείς να τον εξελίξεις σίγουρα κανείς και πράγματα που δεν λεει κανένα Manualiii..
Η ξερολιαση είναι γένος θηλυκούς αλλα ΥΙΟΘΕΤΕΙΤΑΙ τελευταία και είναι και της μοδος.

Στο θέμα:
gstef...
Το παν είναι να δείχνεις εμπιστοσύνη στον τεχνικό που αναλαμβάνει την μοτο ,αν νομίζεις οτι μπορείς και τα καταφέρεις καλύτερα, καντο μόνος και τελειώνει εκεί το παραμύθι .
Όπως σε καθε επάγγελμα υπάρχουν όλων των επίπεδων οι επαγγελματίες ,το λάθος για πολλούς είναι οτι βάζουν όλους στο ιδιο καζάνι!!!
Πατέντες και τεχνικές δίχως να αλοιωνεις την ποιότητα για να γλυτώνεις χρόνο και κόπο ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ όποιος μπορεί να το δεχτεί αυτό θα καταλάβει καλύτερα και την μοτο του.
Αυτο σημαίνει οτι μπορείς να έχεις οικονομική σχετικά συντήρηση με βάση και σύγκριση αυτού που λέει ο κατασκευαστής και ΑΥΤΟ που έζησες παρτο ως ένα ΜΙΚΡΟ παράδειγμα,
Υ.Γ.
ΑΥΤΗ είναι η προσωπική μου άποψη μιας και άνοιξες θεμα ,και δεν προσπαθώ να σε πείσω ,το σίγουρο είναι οτι αν το δεχτείς θα αισθανθείς καλά με την μοτο και τον εαυτό σου ..τα υπόλοιπα δεν τα θέλουμε ...

devil's animal
06/10/2010, 19:44

ετσι...
ειναι φτιαγμενα compact...μασιφ... απο το εργοστασιο...
εχουν γνωση οι φυλακες της ΚΤΜ...:bawl: :bawl:

επισης ολο αυτο συμβαινει για να γινονται μαστορες οι ιδιοι οι χρηστες των μηχανων ΚΤΜ..αμ,πως...
μια,δυο,τρεις, θα το λυσεις εσυ το μηχανακι...θα το ψαξεις...θα διαβασεις...θα αγορασεις ανταλλακτικο...θα παιδευτεις να το βαλεις....θα γαμωσταυρισεις...ε, στο τελος γινεσαι ΠΡΩΤΗ ΜΑΣΤΟΡΑΝΤΖΑ!!
:beer: :beer: :beer:

gstef
06/10/2010, 19:47
Και γυρνώντας από την δουλειά σήμερα το απόγευμα, πήγα και έβγαλα 200ml λάδι. Αύριο τω πρωί θα ξανατσεκάρω λάδια να δω αν είμαι εντάξει.

Πάντως, ευχαριστώ όλους όσους ασχολήθηκαν με το θέμα μου άσχετα αν συνφωνούσαμε ή όχι

Κι αν όπως λέει ο lc8ergr1 η ΚΤΜ διαβάσει το θρεντ και αρχίζει να αλλάζει λάδια by the book και χρεώνει περισσότερα, τότε αν με δείτε στον δρόμο.....μην βαράτε :a26: :a26: :a26:

gstef
06/10/2010, 20:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elesun
Μήνυση στο εργοστάσιο

:rotflmao:

ΟΧΙ, το εργοστάσιο και τα μάτια μας,

ποιος θα φτιάχνει αυτά τα μοτόρια αν πάθει κάτι ο Αυστριακός!!!!!!!!

:wave2:

Allst@rf
06/10/2010, 20:11
χωράει πολλή συζήτηση για το τι κάνει η KTM με τους μαστόρες τις και τι περνάει τελικά σε μας...

Μακάρι να τύχει , από κοντά να τα πούμε αυτα...

Με μπύρες που λέει και ο trooper...

gstef
06/10/2010, 20:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από izzy

ΑΥΤΗ είναι η προσωπική μου άποψη μιας και άνοιξες θεμα ,και δεν προσπαθώ να σε πείσω ,το σίγουρο είναι οτι αν το δεχτείς θα αισθανθείς καλά με την μοτο και τον εαυτό σου ..τα υπόλοιπα δεν τα θέλουμε ...

:a013:

gstef
07/10/2010, 16:19
Για να ολοκληρώσω το θέμα,

σήμερα με πήρε τηλ η ΚΤΜ Ελλάς, δειχνοντας ενδιαφέρον για τα παραπονά μου. Τους είπα ότι το θέμα έχει κλείσει για μένα και πλέον η ανησυχία που είχα δεν υφίσταται πια.

Πριν από λίγο επίσης με πήρε τηλ ο Ηλίας Δημητρόπουλος και μου εξήγησε κάποια πράγματα για την μηχανή.

Τι να πω.....ίσως εγώ να είμαι λάθος.... πιο πολύ για την διάσταση που έδωσα στο θέμα.

(όχι, δεν μου έταξαν κάτι :lol: )

Allst@rf
07/10/2010, 17:00
όλοι έχουν δίκιο αλλά συνάμα όλοι έχουν και άδικο...:rolleyes:

TOMASKTM
07/10/2010, 18:40

μου εξήγησε κάποια πράγματα για την μηχανή.

δεν μας τα εξηγείς και΄μας που έχουμε τις ίδιες ανυσηχίες;

gstef
07/10/2010, 20:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOMASKTM
δεν μας τα εξηγείς και΄μας που έχουμε τις ίδιες ανυσηχίες;

Το θέμα με τα λάδια, χρόνια τώρα στα adv βάζει 3.4 λίτρα επειδή τσιμπάει λίγο λάδια.

Τώρα, στην σημερινή μέτρηση που έκανα αφού έβγαλα 200ml η στάθμη ήταν λίγο πάνω από την μέση. Ίσως να είχε πέσει κάτι λίγο παραπάνω και το σχήμα του δοχείου να είναι τέτοιο που να ανεβάζει την στάθμη στο μετρητή (δικιά μου εξήγηση αυτή)

Για τα καθαρίσματα, με διαβεβαίωσε ότι οι καθαρισμοί έγιναν, μου είπε και τον τρόπο αλλά επειδή δεν συγκράτησα την διαδικασία στο 100% δεν θέλω να γράψω κάτι που δεν θα είναι ακριβές. Αν θέλει ο ίδιος να ποστάρει κάτι σχετικό.... Ή οι πελάτες του θα μπορούσαν να το συζητήσουν μαζί του από κοντά.

Τέλος, από ότι ψιλιάζομαι, η KTM Αυστρίας έχει ενεργήσει για το θέμα, οπότε αν είναι να γίνει κάτι αυτός είναι ο μόνος τρόπος. Δεν υπάρχει λόγος για επιπλέον αντιπαράθεση.
Έγώ ίσως να περάσω κάποια στιγμή από εκεί να τα πούμε με τον Δημητρόπουλο.

sniper
07/10/2010, 20:32
Το θέμα με τα λάδια, χρόνια τώρα στα adv βάζει 3.4 λίτρα επειδή τσιμπάει λίγο λάδια.

Τώρα, στην σημερινή μέτρηση που έκανα αφού έβγαλα 200ml η στάθμη ήταν λίγο πάνω από την μέση. Ίσως να είχε πέσει κάτι λίγο παραπάνω και το σχήμα του δοχείου να είναι τέτοιο που να ανεβάζει την στάθμη στο μετρητή (δικιά μου εξήγηση αυτή)

Για τα καθαρίσματα, με διαβεβαίωσε ότι οι καθαρισμοί έγιναν, μου είπε και τον τρόπο αλλά επειδή δεν συγκράτησα την διαδικασία στο 100% δεν θέλω να γράψω κάτι που δεν θα είναι ακριβές. Αν θέλει ο ίδιος να ποστάρει κάτι σχετικό.... Ή οι πελάτες του θα μπορούσαν να το συζητήσουν μαζί του από κοντά.

Τέλος, από ότι ψιλιάζομαι, η KTM Αυστρίας έχει ενεργήσει για το θέμα, οπότε αν είναι να γίνει κάτι αυτός είναι ο μόνος τρόπος. Δεν υπάρχει λόγος για επιπλέον αντιπαράθεση.
Έγώ ίσως να περάσω κάποια στιγμή από εκεί να τα πούμε με τον Δημητρόπουλο.

Kαι ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα....

:smokin:

macdeath_s
07/10/2010, 22:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Kαι ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα....

:smokin:

+1

lc8ergr1
08/10/2010, 09:49
να χαιρομαστε πρεπει που η ΚΤΜ ελλας ΑΠΑΝΤΑΕΙ και γινεται διαλογος με τους πελατες

οσο πιο μικρο ειναι το χωριο τόσο πιο δυσκολα κοροιδευεις ο ενας τον αλλον μιας και η οικογενεια της ΚΤΜ στην ελλαδα ειναι μικρη

ΓΙΑ ΤΡΑΒΑΤΕ στο Σαρακακη και στην μοτοδυναμικη να δειτε τα χαλια τους

οι ιαπωνες ΔΕΝ καταλαβαινουν απο παραπονα

Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΚΤΜ ως ευρωπακη εταιρεια μπορει να ελεγχθει απο τον

ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ

KaTaNaS
08/10/2010, 10:13
Δεν υπάρχει λόγος για επιπλέον αντιπαράθεση.

μου επιτρεπεις να διορθωσω τον τιτλο! :wave2:

gstef
08/10/2010, 10:51
μου επιτρεπεις να διορθωσω τον τιτλο! :wave2:

ok,

ακόμη καλύτερα να σβήσεις το θρεντ,

:wave2:

Stabak
08/10/2010, 10:53
τι ελεγα;; :rolleyes:

gstef
08/10/2010, 11:02
Το θέμα είναι ότι πεισθηκα πως όπως και να έγιναν αυτές οι εργασίες στην μηχανή μου δεν διατρέχει κίνδυνο.

Τώρα για τον ακριβή τρόπο και αν υπάρχει κάποια παράλειψη, αν είναι να γίνει κάτι ας γίνει ενδοΚΤΜικα.

Θα συμφωνήσω και με τον lc8ergr1 για το ότι η ΚΤΜ είναι πολύ καλύτερη στο after sales service από πολούς άλλους

Stabak
08/10/2010, 11:11
Δεν το λεω συγκεκριμενα για σενα Στεφ, αλλα γενικοτερα..

ανα τακτα χρονικα διαστηματα ερχεται καποιος, κανει την μανουρα του αιωνα για το προβλημα του και ανακινει ολοκληρη ηπειρο ας πουμε, φορώντας την μασκα του ζορρο που θα σωσει και τον υπολοιπο εξαπατημενο λαο, εγγραφα αντι εγγραφων, δικηγοροι κλπ .... (ολα μεχρι εδω θεμιτα)

αλλα μολις "εξυπηρετηθει" γινεται η κωλοτουμπα που ελεγα και μεχρι που εξαφανιζει ολη την ιστορια για ευνόητους λογους....

Παθέτικ ;)

ΥΓ : Μην κοιτας τον lc8erg αυτος εχει πεσει στην μαρμητα...:rotflmao: :rotflmao: ;)

Arxagelos
08/10/2010, 11:12
Τι πάει να πει πείσθηκες ρε παλικάρι? Θα συνεχίσεις δηλαδή να το πας στο συγκεκριμένο συνεργείο? Τα θέλει ο κώλος σου τελικά. Και κίνδυνο να μην διατρέχει στη μηχανή ο σωστός μάστορας θα έπρεπε απο την αρχή να σε πληροφορήσει για τον τρόπο εργασιών και όχι να τρέχεις εσύ στα φόρα και με email να βρεις την άκρη. Επιπλέον δεν μας είπες τι απάντησε η KTM Αυστρίας, εκτός και αν ήταν μούφα το όλο θέμα.

Σαν πολύ γρήγορα δεν πατε να κλείσετε το thread? γιατί? δυσφημεί κάποιους? :nono:

sapila racing
08/10/2010, 11:16
μάστορας θα έπρεπε απο την αρχή να σε πληροφορήσει για τον τρόπο εργασιών

Κατα τη γνώμη μου υπό νρμάλ συνθήκες κανένας μάστορας δεν είναι υποχρεωμένος να εξηγήσει τίποτα σε κανέναν.
Αμα ηταν να εξηγεί ο μάστορας τι και πως σε κάθε άσχετο δεν θα εκανε άλλη δουλειά...

Shaolin Monk
08/10/2010, 11:17
Τι πάει να πει πείσθηκες ρε παλικάρι? Θα συνεχίσεις δηλαδή να το πας στο συγκεκριμένο συνεργείο? Τα θέλει ο κώλος σου τελικά. Και κίνδυνο να μην διατρέχει στη μηχανή ο σωστός μάστορας θα έπρεπε απο την αρχή να σε πληροφορήσει για τον τρόπο εργασιών και όχι να τρέχεις εσύ στα φόρα και με email να βρεις την άκρη. Επιπλέον δεν μας είπες τι απάντησε η KTM Αυστρίας, εκτός και αν ήταν μούφα το όλο θέμα.

Σαν πολύ γρήγορα δεν πατε να κλείσετε το thread? γιατί? δυσφημεί κάποιους? :nono:

Σαν να τους καναν "νταντα" απο την αντιπροσωπεια φαινεται.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Ειπαμε, μικρη οικογενεια... :smokin:

PERIPETEIAS
08/10/2010, 11:19
ωπ τι κωλοτουμπα ηταν αυτη :smokin:

gstef
08/10/2010, 11:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
Δεν το λεω συγκεκριμενα για σενα Στεφ, αλλα γενικοτερα..

ανα τακτα χρονικα διαστηματα ερχεται καποιος, κανει την μανουρα του αιωνα για το προβλημα του και ανακινει ολοκληρη ηπειρο ας πουμε, φορώντας την μασκα του ζορρο που θα σωσει και τον υπολοιπο εξαπατημενο λαο, εγγραφα αντι εγγραφων, δικηγοροι κλπ .... (ολα μεχρι εδω θεμιτα)

αλλα μολις "εξυπηρετηθει" γινεται η κωλοτουμπα που ελεγα και μεχρι που εξαφανιζει ολη την ιστορια για ευνόητους λογους....

Παθέτικ ;)

ΥΓ : Μην κοιτας τον lc8erg αυτος εχει πεσει στην μαρμητα...:rotflmao: :rotflmao: ;)

Stabak,

Δεν εξυπηρετήθηκα σε κάτι από την όλη ιστορία. Το όλο θέμα ξεκίνησε γιατί ανησυχούσα για την μηχανή και τίποτε άλλο.

Αυτή μου η ανησυχία δεν υπάρχει πλέον, και επίσης όπως είπα ψιλιάζομαι ότι η ΚΤΜ Αυστρίας έχει ενεργήσε ενδοΚΤΜικά για το αν κάτι είχε γίνει "παράτυπα". Καμία κολοτούμπα δεν έγινε.

gstef
08/10/2010, 11:28

Αρχάγγελε,

Πεισθηκα ότι και να μην έγιναν όλα by the book δεν διατρέχει κίνδυνο το μοτερ. Φυσικά και δεν θα συνεχίσω να συντηρώ την μηχανή μου εκεί, και ο λόγος είναι αυτός που λες για την ενημέρωση που αν είχε γίνει δεν θα πεδευόμουν εδώ για να βγάλω άκρη.
Η ΚΤΜ Αυστρίας ξέρω ότι προώθησε στην ΚΤΜ Ελλας το δευτερό μου μειλ που δεν το ειχα κοινοποιήσει στην ΚΤΜ Ελλάς. Άρα, το διάβασαν, κι αν είναι να κάνουν κάτι θα το κάνουν ενδοΚΤΜικα.

Stabak
08/10/2010, 11:37
με το εξυπηρετηθηκες εννοω οτι βρηκες ακρη...

συνηθιζουμε ευκολα να παρεξηγιομαστε σαν καταναλωτες ιδιως σε θεματα που δεν ξερουμε και λογω και των εποχων ειμαστε αγριεμενοι απο την αρχη.... σε καταλαβαινω απολυτα φιλε στεφ, γι αυτο και ολοι σου μιλαγαμε τοσο καιρο.... να χαρεις το μηχανακι σου μιας και προκειται για τριχες στην ουσια...

αλλα το να το σβησεις ή αποκρυψεις δεν ειναι σωστο.... και η υποθεση σου ειναι και ψιλογελοια συγχωρεσε με...

εδω αλλοι ((και σε αυτους αναφερομαι) τους σκανε μεγαλα προβληματα (κινητηρες, κλεμενα, ξερω γω) και μολις βρισκουν ακρη μετα τα αναιρουν ολα... εδω ειναι οι κωλοτουμπες

Stabak
08/10/2010, 11:39
και για το θεαθηναι... σε ενα adv950 που τσεκαρα χτες φιλου, η βιδα αποστραγγισης του λαδοκουτου με τον μαγνητη βρισκεται για πλακα απο μπροστα, δεν ξερω αν στο 990 ειναι διαφορετικα τα πράγματα... :beer:

akamarinos
08/10/2010, 11:45
[B] Προερχόμενος από επαγγελματικό χώρο που σχετίζεται με την μηχανολογία σε διαβεβαιώνω ........

ωραια τωρα που σταμάτησες τα παρανοϊκά σου Κε. Προερχόμενε από επαγγελματικό χώρο που σχετίζεται με την μηχανολογία.
Να σε ενημερώσω, πως εκτως απο τα γερμανικά, εδω και κατι δεκαετίες, οι μάστορες εχουν στους παγκους τους και κατι που ονομάζεται καρυδάκι - προέκταση

οπως σου ειπε o reinmeister εισαι χρηστης

gstef
08/10/2010, 11:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από akamarinos
ωραια τωρα που σταμάτησες τα παρανοϊκά σου Κε. Προερχόμενε από επαγγελματικό χώρο που σχετίζεται με την μηχανολογία.
Να σε ενημερώσω, πως εκτως απο τα γερμανικά, εδω και κατι δεκαετίες, οι μάστορες εχουν στους παγκους τους και κατι που ονομάζεται καρυδάκι - προέκταση

οπως σου ειπε o reinmeister εισαι χρηστης

akamarinos δεν υπάρχει λόγος να αρχίσουμε κόντρα.

Όπως είπα, δεν ξέρω αν έγιναν όλα όπως πρέπει αλλά η μηχανή δεν διατρέχει κινδυνο. Τώρα αυτά που λες για τα εργαλεία είναι για τις εντυπώσεις και μόνο.

Αν εσύ ή ο reinmeister ή οποισδήποτε άλλος είστε τόσο μάγκες, εγώ βάζω την μηχανή να τα κάνετε αυτά επιτόπου να τα δούμε κι εμείς οι άσχετοι.

Arxagelos
08/10/2010, 12:11
Δηλαδή η KTM Αυστρίας δεν σου απάντησε άφησε την KTM Hellas να το διευθετήσεις το θέμα.Τεσπ τι να σου πω φίλε εσύ ξέρεις καλύτερα.

Βλέποντας αυτό το βίντεο εδώ....
http://www.youtube.com/watch?v=LdOOj4WI3fg

...και την μανούρα που έχουν να βγουν πλαστικά και ντεπόζιτο θέλω να σε διαβεβαιώσω οτι καλά έκαναν και δεν στα έβγαλαν γιατί μετά ενας Θεός ξέρει με τι τρόπο θα τα μοντάρανε τα κριάρια!!! όλο και κάτι θα σπάγανε και όλο και κάποιες γρατζουνιές θα σου κάνανε. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΛΕΣ!!!!! :rotflmao:

Στο επόμενο service να ανησυχείς!!! :bigcry:

Arxagelos
08/10/2010, 12:22
Πλάκα πλάκα ρε συ gstef βάλε μας καμια φωτογραφία να δούμε που είναι η δεύτερη τάπα.
Έτσι να μας φύγει η περιέργεια. :beer:

gstef
08/10/2010, 12:33
Δηλαδή η KTM Αυστρίας δεν σου απάντησε άφησε την KTM Hellas να το διευθετήσεις το θέμα.Τεσπ τι να σου πω φίλε εσύ ξέρεις καλύτερα.

Βλέποντας αυτό το βίντεο εδώ....
http://www.youtube.com/watch?v=LdOOj4WI3fg

...και την μανούρα που έχουν να βγουν πλαστικά και ντεπόζιτο θέλω να σε διαβεβαιώσω οτι καλά έκαναν και δεν στα έβγαλαν γιατί μετά ενας Θεός ξέρει με τι τρόπο θα τα μοντάρανε τα κριάρια!!! όλο και κάτι θα σπάγανε και όλο και κάποιες γρατζουνιές θα σου κάνανε. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΛΕΣ!!!!! :rotflmao:

Στο επόμενο service να ανησυχείς!!! :bigcry:

Το μειλ στην Αυτσρία δεν στόχευε να πάρω απάντηση, αλλά να ενημερωθεί το εργοστάσιο. Δεν πρόκειται να απαντήσουν οι Αυστριακοί απευθειας σε μένα εφόσον υπαρχει η ΚΤΜ Ελλάς.

Ο τύπος στο βίντεο μαστορέυει με ευλάβεια προς το μοτόρι!!!!

Τώρα για φωτό, η τάπα-σίτα φαίνονται στο manual, αν είναι θα το βρώ σε pdf για να σηκώσω την σελίδα με την φωτό.

reinmeister
08/10/2010, 12:43

Αν εσύ ή ο reinmeister ή οποισδήποτε άλλος είστε τόσο μάγκες, εγώ βάζω την μηχανή να τα κάνετε αυτά επιτόπου να τα δούμε κι εμείς οι άσχετοι.

ψαχνεις για μ@λακες ε?:rotflmao: :rotflmao:

Arxagelos
08/10/2010, 12:53
Επειδή θα κάνουμε διατριβή στα ΚΤΜ, για να μας πούνε οι ιδικοί, σε αυτές τις δύο περιοχές που φαίνονται στις φωτογραφίες μπορεί να έχει πρόσβαση κάποιος χωρίς να βγάλει το αριστερό ντεπόζιτο?

http://img833.imageshack.us/img833/7651/348397044x5ikml.jpg
http://img149.imageshack.us/img149/6098/3484112598w2h7l.jpg

PanVas
08/10/2010, 13:03
Ουφ....

Τόση ώρα διάβασμα...

Ένα είναι το συμπέρασμα...

Πάμε για GS....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:lol: :lol: :bigcry: :bigcry: :bawl: :bawl: :bawl: :lol: :lol: :lol:

gstef
08/10/2010, 13:26
Επειδή θα κάνουμε διατριβή στα ΚΤΜ, για να μας πούνε οι ιδικοί, σε αυτές τις δύο περιοχές που φαίνονται στις φωτογραφίες μπορεί να έχει πρόσβαση κάποιος χωρίς να βγάλει το αριστερό ντεπόζιτο?

Ωραίος!!!!!

και προσπαθώ να κατεβάσω από ΚΤΜ uk το manual του 2008 (του 2010 δεν το έχει) και κολλάει συνέχεια το site.

reinmeister
08/10/2010, 14:12
τελικα gstef ,αυτο που σε ενδιεφερε ,ηταν να ασχοληθουν μαζι σου,χαιδευοντας τα αυτια σου κι οχι το εαν κανουν σωστη δουλεια...

:rolleyes:

αποδεικνυεται ,περιτρανα,για μια ακομη φορα,οτι ο πελατης ικανοποιειται με παραμυθιασμα...

gstef
08/10/2010, 14:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
και για το θεαθηναι... σε ενα adv950 που τσεκαρα χτες φιλου, η βιδα αποστραγγισης του λαδοκουτου με τον μαγνητη βρισκεται για πλακα απο μπροστα, δεν ξερω αν στο 990 ειναι διαφορετικα τα πράγματα... :beer:

Για δες τις φωτο που σήκωσε ο Αρχάγγελος, η πρώτη δείχνει την τάπα, και η δευτερη την σίτα

πρέπει να είναι από 950, γιατί στο 990 νομίζω πως η σίτα δεν είναι μέσα στο δοχείο λαδιού αλλά φυτευτή (inline) στο σωλήνα που βγαίνει απο κάτω. (θα το τσεκάρω με τις φωτό του manual to το απόγευμα)

έτσι για το θεαθήναι....

gstef
08/10/2010, 14:31
τελικα gstef ,αυτο που σε ενδιεφερε ,ηταν να ασχοληθουν μαζι σου,χαιδευοντας τα αυτια σου κι οχι το εαν κανουν σωστη δουλεια...

:rolleyes:

αποδεικνυεται ,περιτρανα,για μια ακομη φορα,οτι ο πελατης ικανοποιειται με παραμυθιασμα...

Αν αυτό κατάλαβες εσυ Reinmeister, τι να σου πω...ο καθένας με τις απόψεις του.
Αλλά να το ξαναπώ για ακόμη μια φορά, ο φόβος ήταν αν η μηχανή με τον τρόπο μου συντηρήθηκε διέτρεχε καποιο κινδυνο.
Εδω μέσα, από συμφορουμίτες πεισθηκα ότι δεν τρέχει και τίποτα. Αυτό συνέβη, πριν με πάρουν τηλεφωνο (πήγενε λίγο προς τα πίσω τα ποστς και θα δεις).

Αρα αυτά που λες για χαιδεματα στα αυτια ειναι μπουρδες (με το συμπαθειο)

Γι αυτό, ζήτησα πριν να σβηστει το θρεντ, για να μην έχουμε τέτοια από διαφωνούντες που μολις είδαν κάποιον να ηρεμει και να βάζει νερό στο κρασί του πάνε να αντιστρέψουν τις εντυπώσεις (εξυπηρετώντας κάτι ίσως). Τώρα λέω να το αφήσουμε αφού κάποιοι το τραβάτε....

Αλλά το ξαναλέω, αν εσύ η όποιος ΑΛΛΟΣ μαγκας μπορεί να τα κάνει αυτά χωρίς να βγάλει ντεπόζιτο, εγω βάζω την μηχανή

reinmeister
08/10/2010, 16:34
Αν αυτό κατάλαβες εσυ Reinmeister, τι να σου πω...ο καθένας με τις απόψεις του.
Αλλά να το ξαναπώ για ακόμη μια φορά, ο φόβος ήταν αν η μηχανή με τον τρόπο μου συντηρήθηκε διέτρεχε καποιο κινδυνο.
Εδω μέσα, από συμφορουμίτες πεισθηκα ότι δεν τρέχει και τίποτα. Αυτό συνέβη, πριν με πάρουν τηλεφωνο (πήγενε λίγο προς τα πίσω τα ποστς και θα δεις).

Αρα αυτά που λες για χαιδεματα στα αυτια ειναι μπουρδες (με το συμπαθειο)

Γι αυτό, ζήτησα πριν να σβηστει το θρεντ, για να μην έχουμε τέτοια από διαφωνούντες που μολις είδαν κάποιον να ηρεμει και να βάζει νερό στο κρασί του πάνε να αντιστρέψουν τις εντυπώσεις (εξυπηρετώντας κάτι ίσως). Τώρα λέω να το αφήσουμε αφού κάποιοι το τραβάτε....

Αλλά το ξαναλέω, αν εσύ η όποιος ΑΛΛΟΣ μαγκας μπορεί να τα κάνει αυτά χωρίς να βγάλει ντεπόζιτο, εγω βάζω την μηχανή

θα σου απαντουσα καταλληλως για το "μπουρδες",παντα με το συμπαθειο φυσικα,αλλα το θρεντ θα πηγαινε στα ταρταρα και τετοια χαρη δεν θα θελα να σου την κανω...

that being said λοιπον,συνεχιζω, τυποις, στο δια ταυτα...

πεισθηκες,επειδη δεν εχεις ιδεα απο μηχανολογια...κανεις δεν σου απεδειξε ,οτι η σιτα καθαριζεται χωρις την αφαιρεση τεποζιτου...το οτι πιθανολογειται δεν λεει τιποτα...

οπως επισης δεν λεει τιποτα,το οτι λεγεται οτι δεν χρειαζεται να βγει,επειδη ειθισται να μην βγαζουν γρεζι τοσο νωρις...

απο την μια δηλαδη,μας λες,οτι το εργοστασιο ξερει καλυτερα ,για να λεει οτι πρεπει να βγει η σιτα, και απο την αλλη εφησυχαζεις με το "ελα μωρε,δεν χρειαζεται",που σου λενε εδω...

ο μηχανικος σου ειπε οτι εγιναν ολα τα προβλεπομενα by the book ,παροτι δεν βγηκε τεποζιτο κι εσυ λες σε εμενα η οποιον αλλο "μαγκα" να αφαιρεσει την σιτα εαν μπορει,χωρις την αφαιρεση τεποζιτου,θεωρωντας ως δεδομενο οτι προφανως δεν θα τα καταφερουμε...

φανταζομαι οτι δυνασαι να δεις την αντιφαση στα λεγομενα σου...

το ποιος δημιουργει εντυπωσεις ειναι απολυτως ξεκαθαρο απο την αρχη του θρεντ...

οσο "φαινοταν" οτι ο μηχανικος δεν ξερει τι του γινεται,δεν σε πειραζε η υπαρξη του...τωρα που "φαινεται" οτι ισως και να ξερει,θελεις να διαγραφει...

το σκεπτικο σου περι δικαιου ειναι εντυπωσιακο...

αυτο που αποδεικνυεται ξεκαθαρα ειναι αυτο που εγραψα πριν...

οτι ο ασχετος πειθεται με το οτιδηποτε λογικοφανες,πραγμα που σημαινει οτι στο δια ταυτα,δηλαδη στην ποιοτητα της δουλειας, δεν μπορει να ξερει τι εχει γινει...

απο χρηστες σαν εσενα ,ασχετοι μηχανικοι εχουν αποκτηση φημη και αξιολογοι εχουν δυσφημιστει,διοτι τα κριτηρια εξυπηρετησης σας ειναι ασχετα με αυτα που θα πρεπε να ναι...

καταλαβαινεις τωρα γιατι ΔΕΝ πρεπει να εισαι παρον και το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να εμπιστευτεις η οχι?

υ.γ. επειδη ειναι αστειοτητα να προσπαθεις να πεισεις οτι παιρνω το μερος του μηχανικου,επειδη ισως τον ξερω,να σου θυμισω οτι ημουν αυτος που "εκραξε" το συνεργειο για τα γραφομενα του ,απο το πρωτο μου κιολας ποστ...

soter3gm
08/10/2010, 17:29
Καταρχήν, Καλημέρα,

μπορούμε να παραθέσουμε πολλά τέτοια παραδείγματα προς την μια ή την άλλη πλευρά. Όμως το παράδειγμά σου μου δείχνει ότι δεν έχεις κατανοήσει το πόσο σημαντικό είναι να ακολουθηθούν οι διαδικασίες του κατασκευαστή. Προερχόμενος από επαγγελματικό χώρο που σχετίζεται με την μηχανολογία σε διαβεβαιώνω ότι η διάρκεια στον χρόνο ενός κινητήρα εξαρτάται κατά πολύ από την σωστή συντήρηση του. Και επειδή στην Ελλάδα μας όλοι είμαστε πιο μηχανικοί από τους μηχανικούς, πιο γιατροί από τους γιατρούς κλπ εγώ δεν το παιζω γνώστης για να κρίνω πόσο αποτελεσματική είναι η δουλειά κάποιου. Απλά ζητάω να συντηρείται το μηχάνημα όπως ορίζει αυτός που το έφτιαξε, απλά.....

:winka:

Επειδή βαρεμέ να διαβάζω παπαρολογίες περί owners manual κλπ κλπ θα σου πω το εξής ,

Το owners manual αυτά που γράφει, τα γράφει για να μην ανατιναχτεί η κάθε μοτοσυκλέτα, που παίρνει ο κάθε άσχετος και προσπαθεί να το παίξει μηχανικός!!!

Αν ανοίξεις εσύ το SERVICE MANUAL θα βρεις έναν η δυο τρόπους να κάνεις μια δουλειά . Ο μηχανικός και ο κάθε ΣΩΣΤΟΣ μηχανικός έχει να κάνει μια δουλειά και δη αστεία δουλειά με άλλους "πέντε" τρόπους η όπως τον βολεύει αυτόν, αυτό όμως δεν πάει να πει πως δεν έχει κάνει σωστή δουλειά.
Μάλιστα όταν μιλάμε για έναν μηχανικό που μέχρι τώρα έχει δείξει πως είναι εντάξει στη δουλειά του πολλάκις φορές.
Για αυτό φίλε μου διάβασε και κανένα άλλο βιβλίο εκτός του owners manual που είναι ακόμα για τα παιδιά του "νηπιαγωγείου" :wave2:

Και κάτι ακόμα περί μηχανικών, Επειδή δεν τους εμπιστεύομαι εδώ και πολλά χρόνια , της μοτοσυκλέτες μου της φτιάχνω μόνος μου, ....Μάλλον είναι καιρός να κάνεις το ίδιο, Η θα την φτιάξεις η θα την πληρώσεις για τα καλά ;)
:a024:

gstef
08/10/2010, 18:00
θα σου απαντουσα καταλληλως για το "μπουρδες",παντα με το συμπαθειο φυσικα,αλλα το θρεντ θα πηγαινε στα ταρταρα και τετοια χαρη δεν θα θελα να σου την κανω...

Reinmeister, πρώτος με προκάλεσες μιλώντας για παραμύθιασμα.

that being said λοιπον,συνεχιζω, τυποις, στο δια ταυτα...

πεισθηκες,επειδη δεν εχεις ιδεα απο μηχανολογια...κανεις δεν σου απεδειξε ,οτι η σιτα καθαριζεται χωρις την αφαιρεση τεποζιτου...το οτι πιθανολογειται δεν λεει τιποτα...

οπως επισης δεν λεει τιποτα,το οτι λεγεται οτι δεν χρειαζεται να βγει,επειδη ειθισται να μην βγαζουν γρεζι τοσο νωρις...

απο την μια δηλαδη,μας λες,οτι το εργοστασιο ξερει καλυτερα ,για να λεει οτι πρεπει να βγει η σιτα, και απο την αλλη εφησυχαζεις με το "ελα μωρε,δεν χρειαζεται",που σου λενε εδω...

όπως είπα, στην αρχή δεν ήξερα και ανυσηχούσα, οπότε θα ήθελα να ήταν όλα by the book, όπως λέει το εργοστάσιο. Μετά, κατάλαβα ότι δεν είναι τόσο σημαντικό και δεν υπάρχει πρόβλημα στην μηχανή, οπότε δεν επιμένω στην διαδικασία του εργοστασίου. Το να επέμενα στην by the book διαδικασία ενώ όλοι μου λένε ότι δεν είναι σημαντικό, αυτό θα ήταν υπερβολή και κόλλημα. Το ότι ήμουν ανοικτός και κατάλαβα κάποια πράγματα, για σένα είναι "αντίφαση", τι να πω....
Το να με προκαλείς για τις επαγγελματικές μου γνώσεις, το προσπερνώ μιας και δεν θέλω παραπάνω ένταση.

ο μηχανικος σου ειπε οτι εγιναν ολα τα προβλεπομενα by the book ,παροτι δεν βγηκε τεποζιτο κι εσυ λες σε εμενα η οποιον αλλο "μαγκα" να αφαιρεσει την σιτα εαν μπορει,χωρις την αφαιρεση τεποζιτου,θεωρωντας ως δεδομενο οτι προφανως δεν θα τα καταφερουμε...

φανταζομαι οτι δυνασαι να δεις την αντιφαση στα λεγομενα σου...

Δεν βλέπω την αντίφαση. Αν θες μου το εξηγείς?

το ποιος δημιουργει εντυπωσεις ειναι απολυτως ξεκαθαρο απο την αρχη του θρεντ...

οσο "φαινοταν" οτι ο μηχανικος δεν ξερει τι του γινεται,δεν σε πειραζε η υπαρξη του...τωρα που "φαινεται" οτι ισως και να ξερει,θελεις να διαγραφει...

το σκεπτικο σου περι δικαιου ειναι εντυπωσιακο...

στην αρχή, η θέση μου ήταν αρνητική για τον Δημητρόπουλο, αλλά μετά κατάλαβα ότι ήμουν υπερβολικός με την ρημαδοσίτα και ίσως να τον αδίκησα. Το να σβηστεί το θρεντ νομίζω ότι θα ωφελούσε περισσότερο τον μηχανικό, θα αποφεύγαμε και τις λοιπές αντιπαραθέσεις, καλή ώρα....

αυτο που αποδεικνυεται ξεκαθαρα ειναι αυτο που εγραψα πριν...

οτι ο ασχετος πειθεται με το οτιδηποτε λογικοφανες,πραγμα που σημαινει οτι στο δια ταυτα,δηλαδη στην ποιοτητα της δουλειας, δεν μπορει να ξερει τι εχει γινει...

δηλαδή, η ποιότητική δουλειά δεν διακατέχεται από λογική?

απο χρηστες σαν εσενα ,ασχετοι μηχανικοι εχουν αποκτηση φημη και αξιολογοι εχουν δυσφημιστει,διοτι τα κριτηρια εξυπηρετησης σας ειναι ασχετα με αυτα που θα πρεπε να ναι...
καταλαβαινεις τωρα γιατι ΔΕΝ πρεπει να εισαι παρον και το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να εμπιστευτεις η οχι?

αν τον εμπιστεύεσαι τον άλλον δεν υπάρχει λόγος να είσαι ντε και καλά παρών.

υ.γ. επειδη ειναι αστειοτητα να προσπαθεις να πεισεις οτι παιρνω το μερος του μηχανικου,επειδη ισως τον ξερω,να σου θυμισω οτι ημουν αυτος που "εκραξε" το συνεργειο για τα γραφομενα του ,απο το πρωτο μου κιολας ποστ...

να σε διορθώσω, δεν έκραξες το συνεργείο γιατί την γραπτή απάντηση την έστειλε η ΚΤΜ.

Arxagelos
08/10/2010, 18:08
ρε συ gstef αφού έχεις το μηχανάκι πες μας οι τάπες είναι προσβάσιμες χωρίς να βγάλεις τίποτα? φαίνονται? μπαίνει κλειδί μέσα χωρις να βγάλεις ντεπόζιτο? μην αναλωνόμαστε στα ίδια και στα ίδια και μας διαφεύγει η ουσία.

jpag
08/10/2010, 18:10
:mad:

213728

gstef
08/10/2010, 18:16
ρε συ gstef αφού έχεις το μηχανάκι πες μας οι τάπες είναι προσβάσιμες χωρίς να βγάλεις τίποτα? φαίνονται? μπαίνει κλειδί μέσα χωρις να βγάλεις ντεπόζιτο? μην αναλωνόμαστε στα ίδια και στα ίδια και μας διαφεύγει η ουσία.

Η τάπα αποστράγγισης είναι. Έκανα λάθος που έγραψα πιο πριν ότι δεν υπάρχει χώρος
Αυτή είναι η τάπα και την πιάνεις ευκολα από μπροστά όπως είχε πει ο Elesun

Η σίτα, είναι μέσα στο δοχείο λαδιού, όπως δείχνει η παρακάτω φωτό

που ναι μεν έχεις οπτική επαφή, αλλά είναι πολύ στριμωγμένα εκεί και θεωρώ δύσκολο ως απίθανο να γίνει χωρίς να βγει ντεπόζιτο

gefr
08/10/2010, 21:16
να ξεβιδωθεί από κάτω.
Στο συγκεκριμένο θέμα που ανέκυψε, αν όντως έκαναν τον καθαρισμό, το πώς δεν θα με ενδιέφερε με την προϋπόθεση να μην κάνουν ζημιά, γρατζουνιά κ.λ.π.
Το δικαιολογητικό οτι θα σε χρέωναν +50ε για να βγάλουν τεπόζιτο είναι υπερβολή.
Η λογική οτι δεν χρειάζεται τόσο συχνά ο καθαρισμός εκεί εμένα θα με κάλυπτε, αλλά σίγουρα όχι στο πρώτο σέρβις, όπου και είναι πιό πιθανό να υπάρχουν γρέζα.
Τώρα το θέμα συμπεριφοράς είναι σίγουρα ένα θέμα, αρχής γενομένης από τους τόνους μέσα σε αυτό το φόρουμ!!! Εδώ κοντεύετε να πλακωθείτε χωρίς κάν να γνωρίζεστε!!!
Ψυχραιμία λοιπόν και κάθε προσπάθεια για καλύτερες μέρες ας βρίσκει πιό πολλούς μιμητές και υποστηρικτές και λιγότερους επικριτές.
Γειά χαρά.

vaska
08/10/2010, 23:51
τόσες σελίδες πόστ ρε πστμ για να καταλήξουμε στο γνωστό σε όλους αποτέλεσμα. Ο REIN είναι κωλόπαιδο και παλιοχαρακτήρας.

Ήμαρτον. Έλεος.

:bigcry: :bigcry:

Arxagelos
09/10/2010, 00:33
οι "μάστορες" της παρέας όμως αν και αλλού έχουν απαντήσει δεν βλέπω να τοποθετούνται στις τελευταίες φωτογραφίες να μας πούνε αν είναι προσβάσιμα και τα δύο σημεία χωρίς να βγει ντεπόζιτο.

gstef
09/10/2010, 00:46
οι "μάστορες" της παρέας όμως αν και αλλού έχουν απαντήσει δεν βλέπω να τοποθετούνται στις τελευταίες φωτογραφίες να μας πούνε αν είναι προσβάσιμα και τα δύο σημεία χωρίς να βγει ντεπόζιτο.
ρε Αρχάγγελε, λύσε μου μια απορία,

τις φωτό από τάπα και σίτα με το δάχτυλο να δείχνει ακριβώς αυτό που συζητάμε, που στο καλό τις βρήκες????:confused:

Λες και βγήκαν αυτές οι φώτο για αυτό το θρεντ, ούτε παραγγελία να ηταν :lol:

Arxagelos
09/10/2010, 00:53
ρε Αρχάγγελε, λύσε μου μια απορία,

τις φωτό από τάπα και σίτα με το δάχτυλο να δείχνει ακριβώς αυτό που συζητάμε, που στο καλό τις βρήκες????:confused:

Λες και βγήκαν αυτές οι φώτο για αυτό το θρεντ, ούτε παραγγελία να ηταν :lol:

google is your friend. :winka:

http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=371723

gstef
09/10/2010, 00:58
google is your friend. :winka:

http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=371723

thanks,

όσο για την τοποθέτηση από τα μαστόρια για το αν βγαίνει η σίτα, δεν νομίζω να μας απαντήσουν.

Η τάπα όμως βγαίνει, είναι σίγουρο.

reinmeister
09/10/2010, 03:33
ενα απο τα "μαστορια",εγω δηλαδη,δεν εχω ιδεα ,εαν γινεται η οχι...ειναι γνωστο τοις πασοι,οτι για να ακουμπησω ktm ,πρεπει να συνδραμουν πολυ περισσοτερα απο ενα πραγματα και δυστυχως ο κοσμος μας απεχει πολυ απο τετοια τελειοτητα...:lol: :lol:

@gstef...εξακολουθεις να κανεις πως δεν καταλαβαινεις ,οποτε θα μου επιτρεψεις...:wave2:

vaska
09/10/2010, 09:46
Είδατε που σας τα 'λεγα, πολύ κωλόπαιδο ο REIN

:wave2: :wave2:

gstef
09/10/2010, 16:06
Reinmeister,

δεν ήθελα να έρθω σε προσωπική αντιπαράθεση με κανέναν, κι αν είπαμε και μια κουβέντα παραπάνω....:smilea:

Αν κατάλαβα κάτι από εδώ, είναι ότι δεν θα πρέπει να είμαι τόσο δύσπιστος και οι μηχανικοί θα πρέπει να είναι λίγο πιο υπομονετικοί με τους καινούριους πελάτες και τις απορίες τους

:wave2: :wave2: :wave2: