View Full Version : Mεγάλα streetfighters: Ποιο θεωρείτε καλύτερο και γιατί;
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
πόσοι από εσάς που ψηφίσατε αυτα που ψηφίσατε, τα έχετε καβαλήσει κιόλας;
:evil:
+ 1000 γυμνα.:mad:
Ο μακις200 που ειναι γαμω τα παιδια θα παει στης αντιπρωσοπιες και θα πει για της αναγκες του thread χρειαζομαστε τα μηχανακια για να αποφασισουμε.
Μετα ψηφιζουμε.:smokin:
el_hymador
12/10/2010, 23:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
έτσι.......να πονάει τσουτσέκια......
χαλαρα ρε συ...λες και αμα δεν βγει το CB θα τα βαψω μαυρα...πλακα κανουμε
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
χαλαρα ρε συ...λες και αμα δεν βγει το CB θα τα βαψω μαυρα...πλακα κανουμε
ρε ο Μάκης με απειλεί στο φάτσαμπουκ ότι άμα βγει πρώτο το τουόνο θα διαγράψει το θρεντ :lol:
είναι σοβαρά τα πράμματα :bawl:
chris_honda
12/10/2010, 23:37
ρε ο Μάκης με απειλεί στο φάτσαμπουκ ότι άμα βγει πρώτο το τουόνο θα διαγράψει το θρεντ :lol:
Ψευδεσαι! Ασυστόλος!! Εγώ δεν είδα κάτι τέτοιο! (Δολιοφθορά)
el_hymador
12/10/2010, 23:48
Δεν χρειάζεται να το διαγράψει ρε συ... απλά να το φτιάξει λίγο πιο αντικειμενικό:
214495
Allst@rf
12/10/2010, 23:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
+ 1000 γυμνα.:mad:
Ο μακις200 που ειναι γαμω τα παιδια θα παει στης αντιπρωσοπιες και θα πει για της αναγκες του thread χρειαζομαστε τα μηχανακια για να αποφασισουμε.
Μετα ψηφιζουμε.:smokin:
ορίστε ανθρώπος ρε!
Τα ακούτε ρε άχρηστοι μοντς του moto.gr ;
κάντε τον ζεφύρ μοντ ,να δούμε άσπρη μέρα τα μέλη...
H.A.Balafoutre
12/10/2010, 23:57
Ρε παιδιά...όσοι σκέφτεστε για το CB1000R....καλήτερα αγοράστε το CB600F. Είναι πιο φθηνό είναι και καλήτερο. :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Δεν χρειάζεται να το διαγράψει ρε συ... απλά να το φτιάξει λίγο πιο αντικειμενικό:
σε μπεζάκι έχουμε τίποτα?
xjr1300, όποιος το ακολουθήσει σε επαρχιακό θα καταλάβει γιατί...
Allst@rf
13/10/2010, 00:03
εν τω μεταξύ,θα σας έλεγα τι θα παίρνατε από τα τρία εσείς οι απριλίανοι και οι χόνταιοι ,αν δεν ήταν Τρίτη και Τετάρτη...
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
H.A.Balafoutre
13/10/2010, 00:05
εν τω μεταξύ,θα σας έλεγα τι θα παίρνατε από τα τρία εσείς οι απριλίανοι και οι χόνταιοι ,αν δεν ήταν Τρίτη και Τετάρτη...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl:
Ντάξει πες πως είναι Παρασκευή....έλα μη μασάς πές τους....:lol:
Allst@rf
13/10/2010, 00:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Ρε παιδιά...όσοι σκέφτεστε για το CB1000R....καλήτερα αγοράστε το CB600F. Είναι πιο φθηνό είναι και καλήτερο. :beer:
:lol:
άσε γτ τώρα είναι η χειρότερη στιγμή!
πέρασμα από Τρίτη σε Τετάρτη!
κάτσε να ξημερώνει η Πέμπτη μην έχει κανά πρόβλημα :lol:
el_hymador
13/10/2010, 00:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από bull13
Δεν μπορουμε να το ακολουθησουμε ρε φιλε, μπλεκομαστε στα διχτυα που σερνει :lol:
ορίστε ανθρώπος ρε!
Τα ακούτε ρε άχρηστοι μοντς του moto.gr ;
κάντε τον ζεφύρ μοντ ,να δούμε άσπρη μέρα τα μέλη...
Και ψηφιζω super duke γιατι με σκισε προχτες το κουλαδι.:a013:
Να παρω και τον σερβερ τωρα? :lol:
Allst@rf
13/10/2010, 01:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Και ψηφιζω super duke γιατι με σκισε προχτες το κουλαδι.:a013:
Να παρω και τον σερβερ τωρα? :lol:
αν ηταν στο χερι μου,θα το ειχες παρει...χθες!!!!!!!
:beer: :beer: :beer:
makis206
13/10/2010, 06:52
αν ηταν στο χερι μου,θα το ειχες παρει...χθες!!!!!!!
Kάτσε να καταλήξουμε με τα γυμνά και μετά θα φτιάξουμε admin-ο-poll :lol:
makis206
13/10/2010, 06:55
Μάλιστα...:D
Επειδή δεν σου αφήνει χώρο να το περάσεις μάλλον..:lol: :rotflmao:
214514
sapila racing
13/10/2010, 09:23
Mια που ο byr0n ψήφισε Ηονδα εγώ ψήφισα Tuono.
Στα 5 η διαφορά τωρα. :evil:
Το Tuono είναι τούμπανο, πως να το κάνουμε δηλαδής.
Στο Ηονδα με χαλάει η πίσω ζάντα. :sick:
:beer: :beer:
alximistis
13/10/2010, 09:25
το streetfighter τησ Ducati! ότι και να λέτε :smokin:
απλώς κάβλα! και απίστευτα δυνατό! :)
takis-kk
13/10/2010, 09:33
R1200R
takis-kk
13/10/2010, 09:37
Και να γιατί !
214520
Triumph Speed Triple γιατί μ΄αυτό το εργαλείο είμαι ανίκητος στο Tourist Trophy. :lol:
Speed triple,πάνω κάτω το ίδιο καλό με τα υπόλοιπα(αλλού μειονεκτεί αλλού υπερτερεί) αλλά με τον πιο γαμάτο ΗΧΟ!!!!
sapila racing
13/10/2010, 10:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
Και να γιατί !
Δεν βλέπω τίποτα ενδιαφέρον. Ούτε γκάζι εχει ούτε παροιμιώδη αξιοπιστία πλέον, ούτε τίποτα άλλο που να με εξιτάρει.
Α ναι, εχει το σήμα με την προπέλα, αλλά μου είναι παντελώς αδιάφορο και είναι και λίγο άσχημο.
:wave2:
H.A.Balafoutre
13/10/2010, 11:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Δεν βλέπω τίποτα ενδιαφέρον. Ούτε γκάζι εχει ούτε παροιμιώδη αξιοπιστία πλέον, ούτε τίποτα άλλο που να με εξιτάρει.
Α ναι, εχει το σήμα με την προπέλα, αλλά μου είναι παντελώς αδιάφορο και είναι και λίγο άσχημο.
Είναι κυμπαρομήχανο...δεν είναι για πολλά πολλά (βέβαια μέχρι 240 είδα κοντέρ), άνετο, μπορεί να πάει αξιοπρεπώς αν χρειαστεί αλλά δεν υπάρχει λόγος...καλό για ταξιδιάρικο...αυτά.
Tuono γιατί είναι και Grand Turismo...
Πέρα από την πλάκα, είναι όμορφο, στριφτερο, γκαζερο και μας αρέσει... Αυτά
sapila racing
13/10/2010, 11:26
Είναι κυμπαρομήχανο...δεν είναι για πολλά πολλά (βέβαια μέχρι 240 είδα κοντέρ), άνετο, μπορεί να πάει αξιοπρεπώς αν χρειαστεί αλλά δεν υπάρχει λόγος...καλό για ταξιδιάρικο...αυτά.
Με αυτα τα λεφτά παίρνεις ενα Τuono και σου μένουν και 1500 Ευρω για Track day και λάστιχα για για 2 χρόνια.
Case closed. :smokin:
xaxaxaxaxaxaxaxaxa
Ακούω συχνά τέτοια σχόλια, με την καλή έννοια πάντα, εντάξει, δεν είναι και λιγα 240+ για να εντυπωσιάσεις κάποιον με 170 κιλά μηχανάκι. Όταν όμως ξεδιπλώσει τα σχεδόν 13 κιλά ροπής του κλείνει σπίτια, και στόματα. Θέλει "χέρια" αλλά έχει φανταστικό "στήσιμο" και οι OHLINS με τα φρένα του δεν έχουν αντίπαλο στην κατηγορία του(στρογκυλοφάναρα).
Δώστης καλή άσφαλτο και θα σου αφήσει μόνιμο χαμόγελο!
SvsGreek
13/10/2010, 11:44
Καταρχας να δηλωσω οτι δεν θεωρω χρησιμη αυτη τη κατηγορια.....απορω πραγματικα.
Απο εκει κ περα ΑΝ ποτε αγοραζα τετοιο οχημα θα επαιρνα το BUELL απλα κ μονο για να γουσταρω βολτα στη πολη κ σε κοντινα στροφιλικια κ να εχω κ τη διαφορετικοτητα.
sapila racing
13/10/2010, 11:50
xaxaxaxaxaxaxaxaxa
Ακούω συχνά τέτοια σχόλια, με την καλή έννοια πάντα, εντάξει, δεν είναι και λιγα 240+ για να εντυπωσιάσεις κάποιον με 170 κιλά μηχανάκι. Όταν όμως ξεδιπλώσει τα σχεδόν 13 κιλά ροπής του κλείνει σπίτια, και στόματα. Θέλει "χέρια" αλλά έχει φανταστικό "στήσιμο" και οι OHLINS με τα φρένα του δεν έχουν αντίπαλο στην κατηγορία του(στρογκυλοφάναρα).
Δώστης καλή άσφαλτο και θα σου αφήσει μόνιμο χαμόγελο!
για το XJR μιλάς ε?
Κόψε κάτι κόψε κάτι..... σιγα τα παραμύθι Ohlins, και σιγα το στήσιμο, σουμιές είναι και θεόβαρο.
Αν το βάλεις δίπλα σε ενα ZRX θα βάλει τα κλάμματα το καυμένο και θα αρχίσει τους καρσιλαμάδες πριν την ωρα τους.
Ασε το Hornet 900 που είναι τούμπανο μπροστά του, δεν εχει 13 κιλά ροπή, αλλά εχει 9,5 στις 6500 και είναι μόνο 35 κιλά ελαφρύτερο, ασε που στρίβει κιόλας χωρίς να βρίσκει κάτω με το παραμικρό.
Στην κατηγορία των βασισμένων σε UJM ανω των 1000cc το ZRX είναι το καλύτερο με διαφορά.
Το XJR eίναι πολύ όμορφο κι εχει φανταστική ροπή, ιδανικό για βόλτες αλλα οχι ζοριλίκια.
sapila racing
13/10/2010, 11:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από SvsGreek
Καταρχας να δηλωσω οτι δεν θεωρω χρησιμη αυτη τη κατηγορια.....απορω πραγματικα.
Απο εκει κ περα ΑΝ ποτε αγοραζα τετοιο οχημα θα επαιρνα το BUELL απλα κ μονο για να γουσταρω βολτα στη πολη κ σε κοντινα στροφιλικια κ να εχω κ τη διαφορετικοτητα.
Kαι η γνώμη σου και η επιλογή σου είναι εξ ίσου άκυρες.
Στο καλό. :wave2:
alximistis
13/10/2010, 11:56
για το Ducati δεν μας είπατε κάτι κύριε μου :evil:
destihado
13/10/2010, 12:00
ΗΟΝDA γιατι αν εξαιρεσεις το playmobil τιμονι και κατι αλλα ψιλα ειναι ομορφο και δεν κοστιζει 65.000.000 ευρω .
:wave2: :beer:
sapila racing, να υποθέσω ότι τα έχεις οδηγήσει και τα δυο, ή έτσι απλά έβγαλες γνώμη από τις φώτο?
Καρσιλαμά, χμμ μάλλον ΔΕΝ το έχεις οδηγήσει.
H.A.Balafoutre
13/10/2010, 12:05
για το XJR μιλάς ε?
Κόψε κάτι κόψε κάτι..... σιγα τα παραμύθι Ohlins, και σιγα το στήσιμο, σουμιές είναι και θεόβαρο.
Αν το βάλεις δίπλα σε ενα ZRX θα βάλει τα κλάμματα το καυμένο και θα αρχίσει τους καρσιλαμάδες πριν την ωρα τους.
Ασε το Hornet 900 που είναι τούμπανο μπροστά του, δεν εχει 13 κιλά ροπή, αλλά εχει 9,5 στις 6500 και είναι μόνο 35 κιλά ελαφρύτερο, ασε που στρίβει κιόλας χωρίς να βρίσκει κάτω με το παραμικρό.
Στην κατηγορία των βασισμένων σε UJM ανω των 1000cc το ZRX είναι το καλύτερο με διαφορά.
Το XJR eίναι πολύ όμορφο κι εχει φανταστική ροπή, ιδανικό για βόλτες αλλα οχι ζοριλίκια.
Μήπως μιλάει για το BMW R1200R....:confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από SvsGreek
Γιατί ρε Πέτρο?
Έχουν αρκετό γκάζι, στρίβουν μια χαρά κι έχουν και σχετικά άνετη θέση οδήγησης.
Εκτός από κακή προστασία από τον αέρα (η οποία συνηθίζεται) κάνουν τα πάντα (πόλη, ταξίδι, πίστα) εκτός από χώμα.
:beer:
Μήπως μιλάει για το BMW R1200R....:confused:
Για το XJR λέει... κάτοχος γαρ. :winka:
Allst@rf
13/10/2010, 12:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Viking
Γιατί ρε Πέτρο?
Έχουν αρκετό γκάζι, στρίβουν μια χαρά κι έχουν και σχετικά άνετη θέση οδήγησης.
Εκτός από κακή προστασία από τον αέρα (η οποία συνηθίζεται) κάνουν τα πάντα (πόλη, ταξίδι, πίστα) εκτός από χώμα.
ειπαμε...
http://www.youtube.com/watch?v=ZKQjheR5Ov0
sapila racing
13/10/2010, 13:09
sapila racing, να υποθέσω ότι τα έχεις οδηγήσει και τα δυο, ή έτσι απλά έβγαλες γνώμη από τις φώτο?
Καρσιλαμά, χμμ μάλλον ΔΕΝ το έχεις οδηγήσει.
Μαλλον εσύ δεν το έχει οδηγήσει πέραν ρυθμού βόλτας. :winka:
Το ZRX1200 δεν το εχω οδηγήσει αλλά αντικατεστησε το XJR ενός γρηγορου φίλου και είναι καλύτερο σε όλα. Μενουν και μαρσπιέ να γυρίσει πίσω απο τη βόλτα του! :winka:
Αυτα τα μηχανάκια τα πήρε για να κόψει λίγο ρυθμό, και το XJR λογικό ηταν να ζορίζεται, απλά δεν κολλάει στην παρέα αυτων που συζητάμε τώρα. Για ωραίες βόλτες με ρυθμό οπως θα πήγαινες με την σύζυγο συνεπιβάτη, είναι ιδανικό.
Εσυ εχεις οδηγήσει πχ ενα Tuono να δείς πως είναι? Το λέω γιατί είναι σε τελείως αλλο κόσμο αυτα τα δύο.
Allst@rf
13/10/2010, 13:13
Εσυ εχεις οδηγήσει πχ ενα Tuono να δείς πως είναι? Το λέω γιατί είναι σε τελείως αλλο κόσμο αυτα τα δύο.
δις...
PortisHead
13/10/2010, 13:21
Βρε αθεοφοβοι......μιλαμε για ΜΕΓΑΛΑ ΓΥΜΝΑ και ουτε ΕΝΑΣ δεν ανεφερε το....
ΤΕΡΑΣ (http://motorparts.hu/images/menu/Image/shark%20hurrik/Competition%20DSS/SUZUKI%20GSX%201400%20%5B2005-%5D%20Alu.jpg)
makis206
13/10/2010, 13:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Φωτό της Lolo Ferrari εξαφανίζονται στο πι & φι!:evil:
:smokin:
PortisHead
13/10/2010, 13:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Φωτό της Lolo Ferrari εξαφανίζονται στο πι & φι!:evil:
:smokin:
Βιαστηκες και με παρεξηγησες , απλα ειχα ξεχασει το link :(
makis206
13/10/2010, 13:25
Βιαστηκες και με παρεξηγησες , απλα ειχα ξεχασει το link :(
Πλάκα, πλάκα..!:lol: :beer:
sapila racing
13/10/2010, 13:25
δις...
Δεν το λεγα σε σένα!!! :wave2:
Εσενα πως σου φανηκε το Tuono σε σχεση με το SD? Για πε.
peskandritsos
13/10/2010, 13:26
Ducati Streetfighter
Γιατι ετσι μου αρεσει!:cool:
sapila racing
13/10/2010, 13:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
για το Ducati δεν μας είπατε κάτι κύριε μου :evil:
Eιναι καρατούμπανο, αλλά ψήφισα Tuono για δικούς μου λόγους. :smokin:
Cpt. Haddock
13/10/2010, 13:27
ΤΕΡΑΣ (http://motorparts.hu/images/menu/Image/shark%20hurrik/Competition%20DSS/SUZUKI%20GSX%201400%20%5B2005-%5D%20Alu.jpg)
:winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
[....]παρόλαυτά, θα αγόραζα ένα gsx 1400 γιατί είναι απλά η πιο τσαμπουκαλεμένη πολυθρόνα στον πλανήτη:a30: :a30: :a30:
road spirit
13/10/2010, 13:27
Η επιλογή μου είναι ανάμεσα σε Τουόνο και Speed Triple. Και τα 2 είναι καύλα, αλλά επιλέγω το αγγλικό γιατί μου αρέσει ένα κλικ παραπάνω και γιατί το άλλο είναι ... απρίλια (έχω τσακωθεί με τη εταιρεία λέμε...)
το KTM Super Duke δεν μου αρέσει, χαλάει :smokin: (έτσι λένε), είναι πολύ ξερό ...
το Ducati Streetfighter επίσης δεν μου αρέσει καθόλου... αισθητικά... τόσο πολύ που μου είναι αδιάφορο αν έχει εκπληκτικό στήσιμο ή κινητήρα κλπ
το Yamaha FZ1 Fazer ... come on, please, έλεος δλδ... :lol:
το BMW K1300R πολύ μαστόδοντο
το Kawasaki Z-1000 , μα συγνώμη δλδ, σέλα ζέβρα ? λεοπάρ? και είναι και καβασάκι αυτό απο μόνο του αρκεί για να φάει Χ
το Honda CB1000R είναι Honda, αδιάφορο ...
το Suzuki B-King, ο ντάμπο το ελεφαντάκι :lol:
το Buell XB έχει γούστο και χαρακτήρα αλλά σαν τα 2 πρώτα δεν είναι
Oi οποίοι είναι ? :look:
@->Roadjohn, είσαι εμπαθής και κακοπροαίρετος. :evil:
Allst@rf
13/10/2010, 13:50
Δεν το λεγα σε σένα!!! :wave2:
Εσενα πως σου φανηκε το Tuono σε σχεση με το SD? Για πε.
το δις πηγαινε στο οτι συμφωνουσα και το επαναλαμβανα αυτο που ειπες δευτερη φορα...
κοιτα να δεις φιλε,δεν το εχω παρει να το στριψω μεσα στην πιστα,πολυ θα το θελα αλλα μια βολτα σβελτη που το πηγα ,εχουμε και λεμε...
στα +
1.κινητηρας
2.στησιμο γαματο και πιο ακραιο απο τον δουκα για την πιστα(δυστυχως ο δουκας βρισκει ολοκληρος κατω αν γυρνας στο 1,10- στα μεγαρα ακομα και με σωμα και θελει δουλεια με το κεφαλι :winka: )
στα -
1.πολυ κοντο κιβωτιο .με ξενησε στο οτι με το που ξεκινουσα ανεβαζε σαν τρελο στροφες στο πρωτο μετρο και ηθελε ΑΜΕΣΩΣ αλλαγη σε δευτερα.
2.φρενα υποδυεστερα του ΚΤΜ
3.εμφανιση απο την μεση και μπροστα.
αυτα τα λιγα :wave2:
sapila racing
13/10/2010, 13:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Oi οποίοι είναι ? :look:
1ον δεν μου αρεσει η μούρη του.
2ον στην πίστα που το είχε ο Robert εβρισκε κάτω εύκολα, ειναι οδηγάρα βέβαια, αλλά το Tuono δεν θα εβρισκε.
Αφού το κοιταξε απο δω απο κει, φαηκκε το πράμα. Για να στρίψει παραπάνω μόνο με αλλους μαρσπιεδες, μονο που λόγω διάταξης θέλει κι αλλη εξατμιση για να γινει αυτό, Συνολο 2 χιλιαρικάκια για πλάκα για να κανει αυτο που θε έπρεπε ηδη να κάνει.
3ον Αμα ηταν να παρω ducati υπαρχουν άλλα.
4ον Πανακριβο
5ον Δεν μου αρέσουν οι διπλές εξατμίσεις στο πλάι σε κανένα μηχανάκι.
Θες κι άλλα? Εχω. :wave2:
makis206
13/10/2010, 13:59
Kατόπιν παραγγελιάς ο τίτλος άλλαξε σε "streetfighters", έτσι θά'πρεπε να γίνει απ'την αρχή δηλαδή γιατί μαζεύτηκαν μπόλικα υπερωκεάνια που ούτως ή άλλως δεν χωρούσαν σαν πρόσθετες επιλογές για το poll..
Τώρα θα μου πείτε τι δουλειά έχει το B-King και το Κ-1300R... ε, πείτε ότι μπήκαν για να συμπληρώσουν τη δεκάδα..:lol:
speed triple...
εχει ωραια ματια...
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
:blush: :blush: :blush:
road spirit
13/10/2010, 14:05
αφού με την απρίλια τσακωθήκαμε ρε Βύρωνα και δε μιλιόμαστε πια, τι θες τώρα ? :lol:
και γαμώ τις υπεργκόμενες η τουόνο, αδιαμφισβήτητα ... αλλά η μάνα της είναι καριόλα και δεν θέλω πάρε δώσε, οκ τώρα?
Παρακαλώ? :look:
Δεν ξέρω τι οδήγησες, αλλα μου κάνει πολύ εντύπωση για τα φρένα. Στο ποιό ολοκληρωμένο συγκριτικό που έχω διαβάσει, το Tuonο (08 mod) είναι πρώτο με τον Δούκα 2ο, ενω στα japan η διαφορά έφτανε και τα 6 μέτρα στις μετρήσεις.
Εκτός αυτού, το Tuono 06 και τα Factory φορούν τις ίδιες Brembo δαγκάνες με το S1000RR που δεν νομίζω να υστερεί στα φρένα. Απ΄το 2007 και μετά φοράει λίγο πιο απλές Brembo, αλλά και πάλι χλωμό να έχει μεγάλη διαφορά...
Δεν ξέρω τι οδήγησες, αλλα μου κάνει πολύ εντύπωση για τα φρένα. Στο ποιό ολοκληρωμένο συγκριτικό που έχω διαβάσει, το Tuonο (08 mod) είναι πρώτο με τον Δούκα 2ο, ενω στα japan η διαφορά έφτανε και τα 6 μέτρα στις μετρήσεις.
Εκτός αυτού, το Tuono 06 και τα Factory φορούν τις ίδιες Brembo δαγκάνες με το S1000RR που δεν νομίζω να υστερεί στα φρένα. Απ΄το 2007 και μετά φοράει λίγο πιο απλές Brembo, αλλά και πάλι χλωμό να έχει μεγάλη διαφορά...
τα τουονα πλην του φακτορι αν δε κανω λαθος εχουν συμβατικες τρομπες...ο σουπερ δουκας εχει ακτινικη...και η διαφορα στο φρεναρισμα της ''απλης'' και της ακτινικης ειναι αρκετα μεγαλη οποτε ειναι λογικο να του φανηκαν υποδεεστερα τα φρενα, αν αυτο που οδηγησε δεν ειχε ακτινικη τρομπα...επισης παιζουν και τα τακακια πολυ σημαντικο ρολο
Allst@rf
13/10/2010, 14:24
παιζει να εφταιγαν οι ρυθμισεις στο μπροστινο ,του γιδιου που μου το δωκε???:look: :look:
Η διαφορά βρίσκεται στην πληροφορία απ την τρόμπα.Το sKTm έχει ακτινική,γι αυτό και η "ακραία" αίσθηση.
Απ τα καλύτερα "στ0κ" φρένα(σε αίσθηση),μαζί με του 950sm. :a012:
@Allst@rf το ότι ανέβαζε σαν τρελό,μου βρωμάει βγαλμένο βολάνΙ... :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
αφού με την απρίλια τσακωθήκαμε ρε Βύρωνα και δε μιλιόμαστε πια, τι θες τώρα ? :lol:
και γαμώ τις υπεργκόμενες η τουόνο, αδιαμφισβήτητα ... αλλά η μάνα της είναι καριόλα και δεν θέλω πάρε δώσε, οκ τώρα?
κρίμα ρε Γιάννο, και νόμιζα ότι ήθελες βόλτα το τουόνο...:rolleyes:
road spirit
13/10/2010, 14:32
κρίμα ρε Γιάννο, και νόμιζα ότι ήθελες βόλτα το τουόνο...:rolleyes: να ξενοπηδήξω δε με νοιάζει, σχέση δε θέλω να κάνω :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
να ξενοπηδήξω δε με νοιάζει, σχέση δε θέλω να κάνω :D
εμ λογικό είναι.
με τις νοικοκυρές που έμπλεξες....έχεις ανάγκη από ένα πυρκαυλάκι...:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
τα τουονα πλην του φακτορι αν δε κανω λαθος εχουν συμβατικες τρομπες...ο σουπερ δουκας εχει ακτινικη...και η διαφορα στο φρεναρισμα της ''απλης'' και της ακτινικης ειναι αρκετα μεγαλη οποτε ειναι λογικο να του φανηκαν υποδεεστερα τα φρενα, αν αυτο που οδηγησε δεν ειχε ακτινικη τρομπα...επισης παιζουν και τα τακακια πολυ σημαντικο ρολο
Re pano, πλάκα κάνεις? :lol:
Και το απλό tuono φοράει brembo 16x18 ενώ στο δικό μου που εχει και 4τακάκια ανα δαγκάνα, όταν πατάς δυνατά φρένα κοντεύεις να φύγεις από πάνω.
Προφανώς η ακτινική δουλεύει ακόμα καλύτερα, αλλά τα φρένα στα Tuono απλά σκοτώνουν.
Allstaf, μπορεί το μπροστινό να δούλευε με περίεργες ρυθμίσεις, ή το SD να έχει ακόμα καλύτερη αίσθηση. Στο τεστ που ανέφερα και τα 2 ήταν πολύ κοντά πάντως. Το θέμα του πως στροφάρει, ή έχει να κάνει με βολάν όπως είπε ο συλλεκτικός, ή το είχαν κοντύνει πολύ. Κάποια παιδιά το δουλεύουν με 15-42 πχ. :wave2:
Προφανώς η ακτινική δουλεύει ακόμα καλύτερα, αλλά τα φρένα στα Tuono απλά σκοτώνουν.
αυτό πες το στους απριλιανούς που τρέχουνε να βάλουν μονομπλοκ επάνω :rolleyes:
(τι μιλάω εγώ τώρα, τέσπα χαχαχαχαχ)
Allst@rf
13/10/2010, 14:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από golis
@Allst@rf το ότι ανέβαζε σαν τρελό,μου βρωμάει βγαλμένο βολάνΙ... :lol:
α ,αυτές τις ενδοοικογενειακες μόντες δεν τις ξέρω...
Είδα και τον μητσο(7Gibernau) τις προάλλες εδώ μέσα να έχει φόρεμενο ένα βολάν στο λαιμό του όσαν τον μαντ μαξ και απόρησα...
Τι παίζει μάστορή;
αυτό πες το στους απριλιανούς που τρέχουνε να βάλουν μονομπλοκ επάνω :rolleyes:
(τι μιλάω εγώ τώρα, τέσπα χαχαχαχαχ)
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα μαν. Αν γουστάρουν να τις βάλουν, μαγκιά τους. :winka:
Και το απλό tuono φοράει brembo 16x18 ενώ στο δικό μου που εχει και 4τακάκια ανα δαγκάνα, όταν πατάς δυνατά φρένα κοντεύεις να φύγεις από πάνω.
κοιτα, επειδη εχω κι εγω τα ιδια φρενα, αλλα εχω και τις δυο τρομπες:lol: :lol: :lol: σου το λεω...
η ακτινικη με την απλη εχουν μεγαλη διαφορα στην δυναμη...δε λεω οτι η αλλη δεν ειναι δυνατη...απλα η ακτινικη ειναι αρκετα δυνατοτερη θελοντας πολυ λιγοτερη δυναμη στη μανετα...
τωρα εκ των πραγματων ειτε απλη τρομπα εχεις, ειτε ακτινικη, η δυναμη ειναι υπεραρκετη για να σηκωθει η μηχανη στον αερα...οποτε στο οριακο φρεναρισμα, παιζει πολυ σημαντικο ρολο, ποιο θα σηθκωθει δυσκολοτερα...
Είδα και τον μητσο(7Gibernau) τις προάλλες εδώ μέσα να έχει φόρεμενο ένα βολάν στο λαιμό του όσαν τον μαντ μαξ και απόρησα...
Τι παίζει μάστορή;
Λεπτομέρειες.....μάλλον έσκασε το μοτέρ και του ΄ρθε το βολάν κολλάρο.
Morini Corsaro Veloce 1200
Μηπως το εχει οδηγηση κανεις να μου πει εντυπωσεις γιατι ενδιαφερομαι πραγματικα.
214542
Allst@rf
13/10/2010, 15:05
Allstaf, μπορεί το μπροστινό να δούλευε με περίεργες ρυθμίσεις, ή το SD να έχει ακόμα καλύτερη αίσθηση. Στο τεστ που ανέφερα και τα 2 ήταν πολύ κοντά πάντως. Το θέμα του πως στροφάρει, ή έχει να κάνει με βολάν όπως είπε ο συλλεκτικός, ή το είχαν κοντύνει πολύ. Κάποια παιδιά το δουλεύουν με 15-42 πχ. :wave2:
το τουονο απλά γαμαει...
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotos 8
Μηπως το εχει οδηγηση κανεις να μου πει εντυπωσεις γιατι ενδιαφερομαι πραγματικα.
πανεμορφο, streetfigher οριτζιναλ, αλλα ρε φιλε το εκλεισαν το μαγαζι...παει παπαλα...λαμπα θα θες να βρεις και δε θα βρησκεις:sad:
Μαλλον εσύ δεν το έχει οδηγήσει πέραν ρυθμού βόλτας. :winka:
Το ZRX1200 δεν το εχω οδηγήσει αλλά αντικατεστησε το XJR ενός γρηγορου φίλου και είναι καλύτερο σε όλα. Μενουν και μαρσπιέ να γυρίσει πίσω απο τη βόλτα του! :winka:
Αυτα τα μηχανάκια τα πήρε για να κόψει λίγο ρυθμό, και το XJR λογικό ηταν να ζορίζεται, απλά δεν κολλάει στην παρέα αυτων που συζητάμε τώρα. Για ωραίες βόλτες με ρυθμό οπως θα πήγαινες με την σύζυγο συνεπιβάτη, είναι ιδανικό.
Έχεις δίκιο, είμαι σε λάθος θρέντ, Tuono/FZ1/1050CB1000 είναι άλλη κατηγορία αλλά θα σου απαντήσω και θα το σταματήσω εδώ.
Τα οδήγησα όλα, τα της κατηγορίας και του χαρακτήρα του xjr και όχι tuono και fz1.
Δεν έχει τα άλογα του zrx, ούτε τις ροπές του gsx, για το cb δεν λέω τίποτα, να αλλάξουν μπροστινό και φρένα πρώτα, είναι όμως η χρήση τομή και αν μια μηχανή σε "αφήνει" να ξύνεις χωρίς να ασπρίζουν τα μαλλιά σου, αν μη τι άλλο είναι πολύ καλή!
Αν και το kawa ήταν πρώτη επιλογή λόγο ομορφιάς, δε μου έδειξε να πλησιάζει σε τίποτα την πληροφόρηση και την εμπιστοσύνη που μου έδωσε το xjr.
Αν μιλάς για xjr πριν 2007 έχεις εν μέρη δίκιο, ακόμα και για το "sp" με τις δήθεν OHLINS .
Από το 2007 και μετά όμως έχει αλλάξει πολύ, με βελτιωμένο πλαίσιο, νέα φρένα από παλιότερο σπορ της εταιρίας και το καλό ζευγάρι πίσω της OHLINS με full ρυθμίσεις μπρος/πίσω.
Μιλάμε πάντα για επαρχιακό γιατί η έλλειψη μάσκας σε εθνική το κάνει κουραστικό και ίσως επικίνδυνο σε ταχύτητες πάνω από 200 σε πλάγιους ανέμους όχι γιατί έχει ελαστικότητες αλλά γιατί κουνάς εσύ και όχι η μηχανή.
Λόγο οικονομικής θέσης ήταν επιλογή ζωής μια και δεν έχω την δυνατότητα να αλλάξω μηχανή ξανά, εκτός και βρω κάνα λόττο/λαχείο στο δρόμο, και το έψαξα όσο δεν φαντάζεσαι.
Από την άλλη στο Νησί όπου ακόμα και ο εθνικός είναι ένας καλός "επαρχιακός" ήταν η καλύτερη επιλογή, βάζεις μια πέμπτη και δεν ξανά αλλάζεις μέχρι να σταματήσεις.
Ώρα είναι τώρα να μαθαίνω κλακέτες στα γεράματα...
:rotflmao:
το τουονο απλά γαμαει...
Τους κατόχους του εννοείς? :rotflmao: :lol: :rotflmao:
Για να ψηφίσεις το καλύτερο πρέπει να τα έχεις καβαλήσει όλα
εγώ μόνο το FZ1 έχω καβαλήσει οπότε δεν ξέρω ποιο είναι το καλύτερο και ψήφισα με βάση αισθητικούς λόγους.
πολλά μου αρέσουν από τα παραπάνω αλλά
σαν το Ducati σε ομορφιά δεν είναι κανένα, δεν αξίζει τα χρήματα του(γνώμη μου), δεν θα το έπαιρνα ποτέ, αλλά σε εμφάνιση ΜΑΜΕΙ και ΔΕΡΝΕΙ έπαθα πλάκα όταν το είδα από κοντά
:eyepop: :eyepop: :eyepop: άτιμοι Ιταλοί :lol: :lol:
sapila racing
13/10/2010, 15:17
Ώρα είναι τώρα να μαθαίνω κλακέτες στα γεράματα...
:rotflmao:
EEEEE δεν σε πήραν και τα χρόνια!
Σου ρίχνω 3 και προπερσι ξεκίνησα να μαθαίνω να οδηγάω χωρίς τιμονάρα μετα απο δεν ξερω πποσα χρόνια. :wave2: :wave2:
Καταλαβαίνω πως το λες, εγω παραλίγο να παρω το ZRX πριν 5 χρόνια αλλά είχα ξεκινησει να πηγαίνω πίστα οπότε δεν έκανε.
Πήρα το Hornet το 900 που ειναι πιο πασπαρτού, αλλά δεν είναι τόσο άνετο οσο τα μεγαλα κι ηθελε κι αυτό το Ohlins του πίσω για να στρώσει απο τα χοροπηδητά και τα κουνήματα.
Για τις αλλαγές μετα το 2007 στο XJR δεν το ήξερα, όταν τα ψαχνα ποιό θα πάρω ηταν το πιο παλιό.
Allst@rf
13/10/2010, 15:18
Τους κατόχους του εννοείς? :rotflmao: :lol: :rotflmao:
:lol: :lol: :lol:
γιατί;:look:
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
πανεμορφο, streetfigher οριτζιναλ, αλλα ρε φιλε το εκλεισαν το μαγαζι...παει παπαλα...λαμπα θα θες να βρεις και δε θα βρησκεις:sad:
Τα ζω εδω και 28 χρονια αυτα(εχω MORINI απ'το '82 ) εχω χοντροπετσιασει και δεν με σκιαζουν .
Εξαλου τι ειναι η ζωη χωρις περιπετεια;
sapila racing
13/10/2010, 15:26
Τα ζω εδω και 28 χρονια αυτα(εχω MORINI απ'το '82 ) εχω χοντροπετσιασει και δεν με σκιαζουν .
Αν ψήνεσαι πραγματικά, παρτο το απ εξω που τα σκοτώνουν στην κυριολεξία, αφού τα ξέρεις.
:winka:
alximistis
13/10/2010, 15:34
respect κύριε μου :)
SvsGreek
13/10/2010, 15:36
όλα είναι θέμα γούστου. Η ολη φαση θυμιζει ερωτησεις του στυλ "ποιο SS 1000 ειναι καλυτερο?"...
Για το σχολιο μου περι κατηγοριας απλα δεν μαρεσει η γυμνη κατηγορια...γουστα ειναι παιδια.
Κ θεωρω λογικο ο καθενας μας να ψηφισει συμφωνα με τα γουστα του κ οχι με το να τα εχει οδηγησει ολα ....εκτος κ αν δουλευει σε περιοδικο του χωρου.
παρτο φιλε το εργαλειο ειναι τρελα
απεξω οπως σου πε ο σαπιλας, το δινουν 3-4000
7gibernau
13/10/2010, 16:58
Λεπτομέρειες.....μάλλον έσκασε το μοτέρ και του ΄ρθε το βολάν κολλάρο.
ο golis την εχει δει τη φωτο??
214549
7gibernau
13/10/2010, 17:03
αυτα τα λιγα :wave2:
α....επρεπε να τα τσαρουχωσω προχτες για να καναμε τεστακι!!!
χωρις πλακα το φρενο το τυονο ειναι απο αλλη διασταση...φοβερη αισθηση και αν τα μαθει καποιος δε θα τον πουλησουν ποτε......
πισω φρενο εχω να πατησω 4 χρονια και κατι μηνες,γιατι απλα δεν εχω...
α και εχω κανει βολτα συπερ duke R
jimtarasxt660x
13/10/2010, 17:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
ο golis την εχει δει τη φωτο??
Ρε Emine(m)....κότα να κατέβεις αύριο έτσι κάτω:p :p :p
7gibernau
13/10/2010, 17:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Ρε Emine(m)....κότα να κατέβεις αύριο έτσι κάτω:p :p :p
λεω να κατεβω αποψε στη λεσχη ετσι,θα ερθεις?να σε παρω τηλ να σου πω που θα ειμαστε για καφε??
jimtarasxt660x
13/10/2010, 17:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
λεω να κατεβω αποψε στη λεσχη ετσι,θα ερθεις?να σε παρω τηλ να σου πω που θα ειμαστε για καφε??
Έχω προπόνηση σήμερα ρε...τελειώνω αργά...:(
guzzistas
13/10/2010, 17:37
Πραγματική ιστορία...
Τέλος Ιουνίου είχαμε κανονίσει με την Λέσχη Moto Guzzi ένα τριήμερο κάμπινγκ κοντά στο Βόλο.. Εκεί γνωρίσαμε ένα παληκάρι, Γάλλος αν θυμάμαι καλά, κάτοικος Γερμανίας, που με το συγκεκριμένο είχε κάνει 28.000 χλμ μέσα σε ένα χρόνο γυρίζοντας την Ευρώπη...
Σάββατο απόγευμα πήγαμε όλοι μαζί μια ΄βόλτα στο Πήλιο στα στροφιλίκια και ο τύπος είχε αλλάξει με έναν που είχε το καινούριο Μultistrada 1200.... κάποια στιγμή μετά από καμιά 30αριά χιλιόμετρα, σταματήσαμε σε ένα ξέφωτο για να μαζευτούμε όλοι (καμιά 50αριά μηχανές) γιατί είχαμε χωριστεί στο δρόμο (ο προορισμός μας ήταν ο Αη Γιάννης)....
Ο Γάλλος κατέβηκε από το MULTISTRADA βρίζοντας! "Τake this shit away from me!!" φώναζε στον τύπο με το multi. "GIVE ME BACK MY BIKE!", αρχίζοντας να γελάει και να φωνάζει δυνατά! "Ι WANT BACK MY MORINI".....
Τα συμπερασματα δικά σας.....
:lol:
Allst@rf
13/10/2010, 17:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Έχω προπόνηση σήμερα ρε...τελειώνω αργά...:(
ετοίμαζεσαι για την επόμενη ετήσια;:D
mats8282
13/10/2010, 17:50
Tuono...
Γιατί μου αρέσει ο ήχος των δικύλινδρων,γιατί είναι ένα κανονικό SS χωρίς πλαστικά με καρατιμόνα(aka streetfighter) και γιατί αν επιμείνω σε γυμνό και πάω σε μεγαλύτερο αυτό θα πάρω.
Μάλλον :rolleyes:
jimtarasxt660x
13/10/2010, 18:05
ετοίμαζεσαι για την επόμενη ετήσια;:D
Ετοιμάζομαι πνευματικά και σωματικά ώστε να μπορώ να καβαλήσω τα υπερ-όπλα σας...το δικό σου και του τζι-τζιμπερνάου:winka:
:beer: :beer: :beer: :beer:
ego_o_idios
13/10/2010, 18:51
triferokolides den iparxi streetfighter paragogis ine antigrafa tou proktou
to streetfighter to xaraktirizoun dio pragmata i epidosis
gia afto pernoume super spor ke ta kanoume gimna afou kanena gimno paragogis den mpori na exi pola aloga me poli elaxistes ekseresis ta teleftea xronia qala ke pali xlomo
ke to deftero ine i xiropioiti monadikotita
streetfighter paragogis ine san na leme kilotes apo to paneri :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ksexaste afton ton oro lipo ta mpourdela afta ine apla gimna
sas filo dikos sas:wave2:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
akou streetfighter xaxaxaxaxaxa
ego_o_idios
13/10/2010, 19:00
na ena monadiko mixanaki streetfighter gia singkrinete ta mpourdela pou anaferete me dafto...:rotflmao: :rotflmao:
214566
ego_o_idios
13/10/2010, 19:02
ante me afto
ke min kitate an sas aresoun den exi simasia afto etsi ke alios to gousto sas ine afto tis katanalotrias oti sas pasaroun protimate...
214567
Εδώ μιλάμε για μηχανάκια και όχι για τρεχαντήρια απ΄το Αλγέρι.
Για να λέγεται κάτι μηχανάκι πρέπει να τσουλάει καταρχήν, πράγμα που αμφιβάλω πολύ με τους παραπάνω καρνάβαλους.
Το μόνο θετικό που μπορεί να βγει απ΄την κατάθεση ψυχής του αφιονισμένου καλλιτέχνη πάνω σε μέταλλο, είναι να μαζέψει κανένα ? στην Ερμού αν προσθέσει μερικά γαρύφαλλα στους καθρέφτες ανάμεσα στις φωτογραφίες του Αυλωνίτη και του Φωτόπουλου.
guzzistas
13/10/2010, 19:26
Kαι μιλάμε για μηχανάκια παραγωγής... άμα αρχίσουμε να βάζουμε ιδιοκατασκευές.... τελειωμό δεν θα έχουμε!
Ιznogood
13/10/2010, 19:55
Aprilia tuono..., τα κανει ολα (ταξιδι, χαλαρη βολτα, πιστα) και τα κανει παραπανω απο ικανοποιητικα.
nikos force
13/10/2010, 20:12
δλδ το τουονο δεν εχει ακτινικη τρομπα ?:rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
:nono:
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
No mate....
214571