View Full Version : Επιχείρηση "Σφυροκόπημα" κατά παιδοφιλίας.
Κοιτάξτε παλικάρια και κορίτσια.... και gay...
Επειδή το σχοινί το κάναμε τροιχιά, ισχύει ότι είπε ο Rein (που δεν είναι και πατέρας).
Καλά τα περί πολιτισμού κλπ κλπ αλλά όταν δείτε το παιδί σας γαμημένο κι αιμόφυρτο ελάτε να το συζητήσουμε.
Τα περί αγαπάτε αλλήλους είναι για τα θύματα και τους μαλάκες!
Joyrider
14/10/2010, 15:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Καλά τα περί πολιτισμού κλπ κλπ αλλά όταν δείτε το παιδί σας γαμημένο κι αιμόφυρτο ελάτε να το συζητήσουμε.
Τότε εσύ γιατί το συζητάς?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Τότε εσύ γιατί το συζητάς?
θες κάτι;
Joyrider
14/10/2010, 15:17
θες κάτι;
Απάντηση καταρχήν.
stavrogin
14/10/2010, 15:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
και το "σφυροκόπημα" συνεχίζεται ...
ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!!... δεν νομίζω να βρεθεί ούτε ενας να έχει εναντίον γνώμη σε αυτή την "σκούπα" που ξεκίνησε η ΕΛ.ΑΣ και η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.
Εγω.ο ένας.
Δε μας παρατας με τις σκούπες και τα φαρασια.
2010 έχουμε. Τι επαθε η Ελας και τα έβαλε με τους ανώμαλους. Α! ξέρω ,κοινωνικα επιβραβευσημες επιτυχίες, απο το γραφείο και τον υπολογιστη. Κυρος κι αποδοχη για την ελάς μας.
Η αστυνομία δεν είναι νομίζω το θέμα άλλα το υπερσύνολο της η κοινωνία μας η ευθήνη της ως δημιουργος και λύτης του προβληματος.
alximistis
14/10/2010, 15:18
alximistis... έθιξες άθελα σου τεράστιο θέμα... το προφίλ των διεστραμμένων.
Είναι πολύ δύσκολο να τους ξεχωρίσεις. Το μόνο που έχουν ώς κοινό στοιχείο (αν και δεν μπορείς να το πείς "χαρακτηριστικό" ) είναι οτι επιλέγουν συνήθως (οχι πάντα όμως) θέσεις επαγγελματικές με πρόσβαση σε σημεία που θα βρούν θύματα ή έχουν σχέση με ανθρώπους τέτοιους.
Στην παραπάνω λίστα θα βρείς κάποιους της Εκκλησίας, εκπαιδευτικούς, σχετικούς με Η/Υ (επάγγελμα με εύκολη πρόσβαση διότι έχει είτε απευθείας επαφή με ανήλικους που έχουν Η/Υ είτε σε σχετικά περιεχόμενα με ανήλικους)... κοκ.
Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο εμφανές για να τους διακρίνεις, ούτε καν έμμεσα... εξού και τις περισσότερες φορές μιλάνε για άτομα "υπολήψιμα" (π.χ. ο αξιωματικός του Ε.Σ. και ο νευρο-χειρούργος).
Gandalf
Ακριβώς μάγε μου αλλά εγώ το προχωράω ακόμα παραπέρα!
Με αυτό που ρώτησα το "ποια είναι αυτά τα όντα" προσπαθώ για χιλιοστή φορά να καταδείξω πως ουρλιάζοντας φωνάζοντας και απαιτώντας όσο πιο σκληρές τιμωρίες επί της ουσίας δεν κερδίζουμε τίποτα εάν δεν κάνουμε μία τρύπα στο νερό!
Για μένα η τιμωρία έπεται! Το παν είναι η αυτοπροστασία και η πρόληψη.
Κοινώς παιδεία εκπαίδευση στα παιδιά μας προσοχή και τα μάτια μας ορθάνοιχτα.
Όσο για την τιμωρία μία λέξη. Ακριβοδίκαιη!
Ανάλογα με τον πολιτισμό μας την ιστορία μας και την νομική μας υφή. Κατηγορείσαι για ασέλγεια. Αποδείχθηκε; Καταδικάστηκες;
Σκληρή τιμωρία πολύχρονη φυλάκιση και δημιουργία φακέλου ότι αυτός ο άνθρωπος είναι παιδόφιλος.
Και φυσικά κάτι που έχει επισημανθεί από πολλούς. Απομόνωση και κατακραυγή από την κοινωνία. :)
Απάντηση καταρχήν.
Στην χρωστάω;
Όπως κι όλοι είπα την άποψή μου.
Δεν είναι υπό συζήτηση.
Gandalf dr685sm
14/10/2010, 15:19
stavrogin
οκ... είσαι εξαίρεση... θα σου χαλάσω εγώ χατήρι;..κουβαδάκι και σε άλλη παραλία τώρα αν σε χαλάει το να διαβάζεις το νήμα.
stavrogin
14/10/2010, 15:19
Επειδή το σχοινί το κάναμε τροιχιά, ισχύει ότι είπε ο Rein (που δεν είναι και πατέρας).
Ρε κιαρατα δε θα σε πετυχω στο δρομο. 87 φανάρια θα σου ρίξω με το κάρο μου :lol:
Joyrider
14/10/2010, 15:20
Στην χρωστάω;
Όπως κι όλοι είπα την άποψή μου.
Δεν είναι υπό συζήτηση.
Εντάξει το να απαξιείς δικαίωμά σου. Και το να πετάς έτσι παπαριές και να νομίζεις ότι επειδή το λες ισχύουν, δικαίωμά σου επίσης.
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Ρε κιαρατα δε θα σε πετυχω στο δρομο. 87 φανάρια θα σου ρίξω με το κάρο μου :lol:
Ενας έρωτας γεννιέται... :blush:
(χαθηκες)
Shaolin Monk
14/10/2010, 15:21
Μιλησαμε για επαναφορα και εφαρμογη της θανατικης ποινης στα δικαστηρια και οχι την αντιδραση οργης που φυσικα θα ειχε ενας πολιτης μπροστα σε ενα τετοιο θεαμα. Λογικο ειναι ενας γονιος αλλα και οποιος αλλος εβλεπε ενα τετοιο θεαμα να ηθελε να τους κοψει τα @δ@...
Τωρα αν αυτο με κανει θυμα και μαλακα, δεν βαριεσαι, να'σαι καλα...
Gandalf dr685sm
14/10/2010, 15:21
Για μένα η τιμωρία έπεται! Το παν είναι η αυτοπροστασία και η πρόληψη.
Κοινώς παιδεία εκπαίδευση στα παιδιά μας προσοχή και τα μάτια μας ορθάνοιχτα.
Όσο για την τιμωρία μία λέξη. Ακριβοδίκαιη!
Ανάλογα με τον πολιτισμό μας την ιστορία μας και την νομική μας υφή. Κατηγορείσαι για ασέλγεια. Αποδείχθηκε; Καταδικάστηκες;
Σκληρή τιμωρία πολύχρονη φυλάκιση και δημιουργία φακέλου ότι αυτός ο άνθρωπος είναι παιδόφιλος.
Και φυσικά κάτι που έχει επισημανθεί από πολλούς. Απομόνωση και κατακραυγή από την κοινωνία.
+1000000000000
no further comment.
Εντάξει το να απαξιείς δικαίωμά σου. Και το να πετάς έτσι παπαριές και να νομίζεις ότι επειδή το λες ισχύουν, δικαίωμά σου επίσης.
Κοιτα να δεις....
Παπαριές ξε παπαριές, αν σε δω να ακουμπας την κόρη μου θα σου ξεριζώσω το κεφάλι....
Ισχύει δεν ισχύει η παπαριά αυτή, το συζητάμε όταν το κολλήσεις πισω στην θέση του.
Gandalf dr685sm
14/10/2010, 15:23
sniper....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ... με έπνιξες ρε μπαγάσα... πάει ο καφές.. και έχεις και δίκιο 100%
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
....
Τωρα αν αυτο με κανει θυμα και μαλακα, δεν βαριεσαι, να'σαι καλα...
Αυτό πηγαινε στον σταυροτζιν. :D
Joyrider
14/10/2010, 15:25
Κοιτα να δεις....
Παπαριές ξε παπαριές, αν σε δω να ακουμπας την κόρη μου θα σου ξεριζώσω το κεφάλι....
Ισχύει δεν ισχύει η παπαριά αυτή, το συζητάμε όταν το κολλήσεις πισω στην θέση του.
Ξαφνικά έγινε υπό συζήτηση?
Ωραία, και μετά?
Θα έχεις ικανοποιηθεί έτσι? Θα έχεις φέρει την δικαιοσύνη. Και το κυριότερο θα έχεις ανέβει και στα μάτια του παιδιού σου.
stavrogin
14/10/2010, 15:27
Αυτό πηγαινε στον σταυροτζιν. :D
89:evil:
Ωραία, και μετά?
Θα έχεις ικανοποιηθεί έτσι? Θα έχεις φέρει την δικαιοσύνη. Και το κυριότερο θα έχεις ανέβει και στα μάτια του παιδιού σου.
γεννήθηκες το 1988.... άρα είσαι 22....
Φεύγεις κι έρχεσαι με τον κηδεμόνα σου... πριν λιγο καιρό ήσουν στην υπό εξέταση κατηγορία του θρεντ.
Να Αρωτήξω και εγώ κάτι ρε παιδιά...
Αυτοι που είναι στη λίστα είναι οι ίδιοι παιδόφιλοι; Δηλαδή τα σκηνικά με τα βρέφη κλπ, τα κάνανε αυτοί ή αυτοι απλά γουστάρανε να βλέπουν αυτό το αίσχος.;;
..... Και το κυριότερο θα έχεις ανέβει και στα μάτια του παιδιού σου.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. Από του να του εξηγείς αργότερα, ότι "ναι μεν αυτό που σου έκανε ο κύριος αυτός ήταν κακό, όμως δεν έφταιγε αυτός, έφταιγα εγώ και η θειά σου και η κοινωνία όλη γιατί είμαστε πουτάνα κενωνία και δεν αναθρέψαμε όλα τα μέλη της με την ίδια στοργή και αγάπη και άρα δικαιολογημένα αυτός (...) και έτσι εμείς δεν έχουμε δικαίωμα να θεωρήσουμε εαυτούς τιμωρούς και (...) να κόψουμε το νήμα της ζωής ή το δικαίωμα στην τιμή και την ελευθερία και (...) και κατά βάθος όλοι ένοχοι είμαστε, άρα και εσύ, άρα (...) Και μπορεί εσύ να υπέφερες όμως και ο αυτός ο καημένος κατά βάθος υποφέρει και πρέπει να τον φροντίσουμε κι αυτόν γιατί κρίμα είναι...
Σημείωση: στα (...) βάλτε ό,τι παπαριά θέλετε
Joyrider
14/10/2010, 15:31
γεννήθηκες το 1988.... άρα είσαι 22....
Φεύγεις κι έρχεσαι με τον κηδεμόνα σου... πριν λιγο καιρό ήσουν στην υπό εξέταση κατηγορία του θρεντ.
Κλασσικά. Δεν περίμενα κάτι πρωτότυπο.
Φυσικά επειδή όλοι εύχομαι μιλάμε υποθετικά. Εγώ δεν είμαι πατέρας αλλά έχω 3 αδέρφια εκ των οποίων μια αδερφή. Αλλά και συ που έχεις παιδί χαίρει άκρας υγείας.
Θα ήθελα να πας και να της πεις. Παιδί μου για σένα θα σκότωνα οποιονδήποτε σου έκανε κακό.Θα σου πει ευχαριστώ?
Ωραία, και μετά?
Ρε συ joyrider, μου φαινεται οτι παίζεις τον δικηγόρο του διαβόλου. Εσύ τι θα έκανες αν γινόταν στο δικό σου παιδί; Θα έπιανες τον παιδέρα από το χέρι και θα τον πήγαινες στον παππά ή στον ψυχίατρο για κούρα;
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gia
Αυτοι που είναι στη λίστα είναι οι ίδιοι παιδόφιλοι; Δηλαδή τα σκηνικά με τα βρέφη κλπ, τα κάνανε αυτοί ή αυτοι απλά γουστάρανε να βλέπουν αυτό το αίσχος.;;
Απλά γουστάρανε.
Σου ειπε συζητηση... Αφου ξανακολησεις το κεφαλι σου...
( Πες μου τι δεν καταλαβες...?? )
Κλασσικά. Δεν περίμενα κάτι προτότυπο.
Φυσικά επειδή όλοι εύχομαι μιλάμε υποθετικά. Εγώ δεν είμαι πατέρας αλλά έχω 3 αδέρφια εκ των οποίων μια αδερφή. Αλλά και συ που έχεις παιδί χαίρει άκρας υγείας.
Θα ήθελα να πας και να της πεις. Παιδί μου για σένα θα σκότωνα οποιονδήποτε σου έκανε κακό.Θα σου πει ευχαριστώ?
Τωρα αρχίζεις τις παπαρολογίες... και σορρυ ε....
Έχεις αδερφή; Και να υποθέσω έχεις τα ίδια ακριβώς αισθήματα προς αυτήν με τον πατέρα σου... Κάνε μας την χάρη!
Δεν χρειάζεται να πω κάτι στο παιδί μου για μια υποθετική κατάσταση που μπορεί να μην ζήσει ποτέ αλλά πρέπει να το εκπαιδεύσω να μην γίνει θύμα. Αλλά κάθε φορά που βγαίνει στο δρόμο μονο του, μου κοβονται μέρες ζωής μέχρι να ξαναγυρίσει....
Ασε λοιπόν την φτηνή κι εύκολη φιλοσοφία.
Τα στοιχεία τα έδωσε η ΔΕΕ οπότε μάλλον είναι υλικό σε ηλεκτρονική μορφή.
Όχι ότι το ένα δεν είναι μακριά απ' το άλλο
edit: εννοώ , είχαν στην κατοχή τους ή διακινούσαν τέτοιο υλικό
Joyrider
14/10/2010, 15:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elesun
Ρε συ joyrider, μου φαινεται οτι παίζεις τον δικηγόρο του διαβόλου. Εσύ τι θα έκανες αν γινόταν στο δικό σου παιδί; Θα έπιανες τον παιδέρα από το χέρι και θα τον πήγαινες στον παππά ή στον ψυχίατρο για κούρα;
Όχι ρε φίλε. Θα του έκανα την μούρη κιμά μέχρι να μην μπορώ να σηκώσω άλλο το χέρι μου. Αλλά δεν θα ευχαριστιόμουν να του κάνω όλα τα βασανιστηρια που τόσο περιγραφικά και φιλήδονα αναφέρετε.
Joyrider
14/10/2010, 15:38
Τωρα αρχίζεις τις παπαρολογίες... και σορρυ ε....
Έχεις αδερφή; Και να υποθέσω έχεις τα ίδια ακριβώς αισθήματα προς αυτήν με τον πατέρα σου... Κάνε μας την χάρη!
Δεν χρειάζεται να πω κάτι στο παιδί μου για μια υποθετική κατάσταση που μπορεί να μην ζήσει ποτέ αλλά πρέπει να το εκπαιδεύσω να μην γίνει θύμα. Αλλά κάθε φορά που βγαίνει στο δρόμο μονο του, μου κοβονται μέρες ζωής μέχρι να ξαναγυρίσει....
Ασε λοιπόν την φτηνή κι εύκολη φιλοσοφία.
Γιαυτό είπα ρε ότι μιλάω υποθετικά, επειδή φυσικά δεν έχω τα ίδια.
Όσο για το άλλο δεν είναι φιλοσοφία. Είναι κάτι που εσύ υποστηρίζεις και αφού μακάρι μην χρειαστείς να το κάνεις ποτέ ούτε εσύ ούτε εγώ τότε πες το έστω υποθετικά.
Αλλά δεν θα ευχαριστιόμουν να του κάνω όλα τα βασανιστηρια που τόσο περιγραφικά και φιλήδονα περιγράφετε.
Μα υπάρχει εκδίκηση χωρίς το αίσθημα της ικανοποίησης/ευχαρίστησης...????
καταπληκτικο!!!
ολοι μπαινεται στη λογικη ''αν ακουμπησει κανεις το παιδι μου θα....'' και καλα κανετε!!!
το εντυπωσιακο ειναι οτι κανεις δε σκεφτεται οτι μπορει το παιδι του να ειναι ο παιδοφιλος!!!και τοτε η πουτανα η ζωη παιζει βρωμικο παιχνιδι κοριτσια.
για σκεφτειτε και απο αυτη τη πλευρα λιγο...μην απαντησετε.δεν θελω.αλλωστε δε θα μπω στη κουβεντα.απλα θα ηταν εντυπωσιακο το σκηνικο ο Χ που εδω βαζει ταναλιες,ξεκοιλιαζει αντερα,ξεριζωνει @@ και αλλα πολλα να τον δω μετα απο 10-20-30 χρονια στο συνταγμα να κανει ολα αυτα που εχουν ειπωθει εδω μεσα στο παιδι του που βγηκε,οπως θα λεγατε, ''ανωμαλο''!
παρακαλω...συνεχιστε...
:wave2:
Joyrider
14/10/2010, 15:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Μα υπάρχει εκδίκηση χωρίς το αίσθημα της ικανοποίησης/ευχαρίστησης...????
Δεν γνωρίζω και εύχομαι να μην χρειαστεί να μάθω ποτέ και για τίποτα. Αλλά αν το έκανα νομίζω θα ήταν από πόνο δικό μου καθαρά και όχι από ευχαρίστηση.
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
...
το εντυπωσιακο ειναι οτι κανεις δε σκεφτεται οτι μπορει το παιδι του να ειναι ο παιδοφιλος!!!και τοτε η πουτανα η ζωη παιζει βρωμικο παιχνιδι κοριτσια.
....
παρακαλω...συνεχιστε...
Δεν εχει διαφορά από τους υπόλοιπους. Ο πόνος θα είναι σαφώς βαρύς, το έγκλημα όμως βαρυτερο.
καταπληκτικο!!!
ολοι μπαινεται στη λογικη ''αν ακουμπησει κανεις το παιδι μου θα....'' και καλα κανετε!!!
για σκεφτειτε και απο αυτη τη πλευρα λιγο...μην απαντησετε.δεν θελω.αλλωστε δε θα μπω στη κουβεντα.απλα θα ηταν εντυπωσιακο το σκηνικο ο Χ που εδω βαζει ταναλιες,ξεκοιλιαζει αντερα,ξεριζωνει @@ και αλλα πολλα να τον δω μετα απο 10-20-30 χρονια στο συνταγμα να κανει ολα αυτα που εχουν ειπωθει εδω μεσα στο παιδι του που βγηκε,οπως θα λεγατε, ''ανωμαλο''!
παρακαλω...συνεχιστε...
Επειδή δεν κατέχουμε όλοι τις προγενέστερες τοποθετήσεις σου, δεν μας λες περιεκτικά την δική σου άποψη;
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Απλά γουστάρανε.
Ok.
Και είναι στην ίδια κατηγορία με τους θύτες φαντάζομαι.
Λογικά βέβαια αν δεν υπήρχαν "πελάτες" δεν θα υπήρχε και "αγορά"..
Είχε προχθες στη Βουλή - τηλεόραση έναν τύπο που κυνήγαγε τέτοια κυκλώματα στη Ρουμανία. Κατέληξε να ψάχνει μια άκρη σε ένα πάρκο στο Μιλάνο κοντά σε Ρουμάνικο καταυλισμό, οπου του πασάρανε ένα πιτσιρίκι γύρω στα 12 νομίζω για 30 γιουρο. Αυτός που εξέδιδε το πιτσιρίκι ήταν ο πατέρας του.
καταπληκτικο!!!
παρακαλω...συνεχιστε...
Πολύ τραβηγμένο ρε Τρούπ...όχι ότι δεν μπορεί να συμβεί ...αλλά απ' τα μαλλιά το πήρες...
Η ίδια αγάπη που θα σε κάνει να τον ξεκοιλιάσεις τον "Άλλο"
...ή ίδια θα σε κάνει να πεις " Αποκλείεται...δεν το έκανε το παιδί μου αυτό...το παιδί μου- ότι και να λέτε- είναι ...άγιο..."
και θα μπεις μπροστά να φας εσύ την σφαίρα αντί γιαυτό...
Δεν γνωρίζω και εύχομαι να μην χρειαστεί να μάθω ποτέ και για τίποτα. Αλλά αν το έκανα νομίζω θα ήταν από πόνο δικό μου καθαρά και όχι από ευχαρίστηση.
Αυτό εννοώ.....ότι μία διέξοδος για τον αφόρητο πόνο , είναι και η ικανοποίηση του να προκαλέσεις το ίδιο, σε αυτόν που σε πόνεσε...πρόσθεσε σε αυτό και την (στα όρια εξάρτησης) αγάπη του γονέα προς το παιδί...καταλαβαίνεις...
blackrose
14/10/2010, 15:51
Συνελήφθη σύζυγος συνεργάτη υπουργού
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010, 15:50
Από την Ασφάλεια Αττικής επιβεβαιώνεται η σύλληψη στη Νέα Σμύρνη της συζύγου συνεργάτη της υπουργού Εργασίας, Λούκας Κατσέλη, για διακίνηση πορνογραφικού υλικού.
Σύμφωνα με κύκλους προσκείμενους στην υπουργό Εργασίας, ο εν λόγω συνεργάτης, ο οποίος κατ’ αρχήν φερόταν να είναι διευθυντής του πολιτικού της γραφείου, υπήρξε, στο παρελθόν, συνεργάτης της.
Έγκυρες πηγές αναφέρουν στη zougla.gr πως ο εν λόγω πρώην συνεργάτης και φίλος της υπουργού, ο κ. Πάνος Καλογήρου, δεν ανήκει πλέον στο πολιτικό στελεχιακό δυναμικό της κας Κατσέλη. Οι ίδιες πηγές παραδέχονται, ωστόσο, ότι οι σχέσεις της οικογένειας Καλογήρου με την οικογένεια της υπουργού ήταν πάντα στενές και φιλικές. Υπ’ αυτή την έννοια η υπουργός φέρεται να έχει αιφνιδιαστεί από τις εξελίξεις, όπως, όμως, φέρεται να έχει αιφνιδιαστεί και ο ίδιος ο κ. Πάνος Καλογήρου.
Σύμφωνα με ανώτερους αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής η ηλεκτρονική διεύθυνση του υπολογιστή της συλληφθείσης είναι στο όνομα της και όχι στο όνομα του συζύγου της.
Σύμφωνα, πάντα, με τις ίδιες πηγές η συλληφθείσα παραδέχθηκε πως το υλικό που βρέθηκε στους πέντε σκληρούς δίσκους που κατασχέθηκαν ανήκουν στην ίδια και τους είχε για ιδία χρήση.
Η σύλληψη έγινε μετά από έρευνα του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Η Ασφάλεια Αττικής, αν και επιβεβαιώνει το γεγονός, δεν προβαίνει σε αποκάλυψη του ονόματος της συλληφθείσας, ούτε και του συζύγου της. Η εν λόγω κυρία κρατείται στην Ασφάλεια και ανακρίνεται.
Το δελτίο Tύπου της Αστυνομίας έχει ως εξής:
«Από τη Δ.Α.Α/ Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο του γενικότερου σχεδιασμού, για την πάταξη του φαινομένου της πορνογραφίας ανηλίκων, διενεργήθηκε Αστυνομική έρευνα στην περιοχή της Αττικής όπου συνελήφθη ημεδαπή, για παραβάσεις των διατάξεων των άρθρων 348Α Π.Κ. , όπως τροπ. με Ν. 3625/07 « ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ»
Ειδικότερα :
Από ψηφιακή έρευνα στο διαδίκτυο, που διενεργήθηκε στο πλαίσιο Αστυνομικής Επιχείρησης διαπιστώθηκε η εμπλοκή ημεδαπής χρήστριας του Ιντερνετ για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.
Κατόπιν των ανωτέρω και ύστερα από προγενέστερη ενημέρωση της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας κ. PAIKO Υ Ελένης, κλιμάκιο Αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετέβη στην οικία της ανωτέρω ημεδαπής, όπου διενήργησε έρευνα παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού και από την οποία προέκυψε ψηφιακό υλικό παιδικής πορνογραφίας.
Από την διενεργηθείσα έρευνα, κατασχέθηκαν πέντε (5) σκληροί δίσκοι οι οποίοι διερευνώνται από την ΔΕΕ/Τομέα ψηφιακών πειστηρίων, για να διαπιστωθεί εάν η εμπλεκόμενη συνεργάζονταν με άλλους χρήστες του Ίντερνετ με σκοπό την ανταλλαγή και την διακίνηση αρχείων πορνογραφίας ανηλίκων.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί αύριο (15-10-2010) στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών».
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=181787&cid=4
stavrogin
14/10/2010, 15:58
Υπάρχει μεγαλη απόσταση μεταξι του διακινητη κι αποδεχτη υλικου με ανηλικους σε σχεση με αυτον που τα κάνει αυτα σε ανηλικους.
Με τον ιδιο τροπο που εμενα μάρεσουν οι ταινίες τρομου αλλα δεν είμαι ο Φρεντυ γκρουγκερ.
[Λογικά βέβαια αν δεν υπήρχαν "πελάτες" δεν θα υπήρχε και "αγορά"..] Gia
....
Well said
blackrose
14/10/2010, 16:23
Υπάρχει μεγαλη απόσταση μεταξι του διακινητη κι αποδεχτη υλικου με ανηλικους σε σχεση με αυτον που τα κάνει αυτα σε ανηλικους.
Με τον ιδιο τροπο που εμενα μάρεσουν οι ταινίες τρομου αλλα δεν είμαι ο Φρεντυ γκρουγκερ.
+1000.....................................:wave2:
βεβαια η τιμωρια για αυτους που κανουν αυτες τις πραξεις,σε ανηλικα και βρεφη,ειναι μονο θανατος ο τροπος δεν με απασχολη καθολου!
για τους διακινητες ισοβια 100 χρονων χωρις δικαιωμα εφεσης.
οσο για τους ηδονοβλεψιες ενα προστηματακι τον 150000 ευρω, χωρις διακανονισμο.
:evil: :evil::evil:
stavrogin
14/10/2010, 16:33
Well said
Γνωρίζω το επιχειρημα αλλα δεν εξισωνω τον ματάκια με τον δράστη .Σαν επιχειρημα ειναι κι ατελες γιατι δε μπορω να φανταστω ενα δραστη που δρα μονο επειδη κάποιοι γουσταρουν να τα βλέπουν στον υπολογιστη τους. Επίσης δεν είναι σαφες αν ο ματάκιας θα μπορούσε να κάνει κακό κι ο ίδιος. Δεν αποκλειεται, και δε μπορει να προϋπωθει.
Επίσης δεν είναι δυνατό να εκτιμηθεί η συνειδητότητα του "ματακια παιδοφιλικων σκηνων" για τη βία και τον πόνο που αυτες προκαλούν στο παιδί. Η αποσταση του του επιτρεπει να τα βλέπει ανωδηνα. Κανεις δε ξέρει τη θέση που θα έπερνε αν γινοταν το κακό στο ιδιο δωμάτιο με αυτόν.
Να πω οτι ένα πατερα που θα αυτοδικούσε με το χειροτερο τροπο πανω στο δράστη τετοιων πραξεων ,προσωπικα τον αιτιολογω-δικαιωνω γιατι η πραξη του (μου) είναι φυσικοτατη δραση κ αντι-δραση. Η κοινωνία ομως που είναι το συνολο ατόμων δε μπορει να δρα προσωπικα αλλα συλλογικα και αυτο καθοριζει τη διαφορα της δικαιοσύνης με την αυτοδικία.
Συμφωνω με όλες σου τις θέσεις. (ακουω με προσοχη).:wave2:
Συμφωνώ και με τους δυο σας.
Το πρόβλημα είναι πολύπλοκο και όσοι βγαίνουν φωνάζοντας "παλούκωμα, κάψιμο" και πάει λέγοντας, ελάχιστα την όποια λύση (ή την προστασία των θυμάτων) έχουν στο μυαλό τους. Πολύ περισσότερο την δική τους δικαίωση αναζητούν, ως ενστικτώδη αντίδραση στην απέχθειά τους---να αισθάνονται μ' άλλα λόγια ήσυχοι ότι "εγώ έκανα ότι μπορούσα, εξαντλώντας τα όρια της αυστηρότητας".
Ο άνθρωπος είναι περίεργο ζώο, και η ζωή του μέσα στην κοινωνία τον κάνει ακόμη πιο περίεργο (δεν είμαι εγώ δα που θα πω πρώτος το "άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου"). Ένστικτα σκοτεινά και ανομολόγητα υπάρχουν σε όλους μας και πολλές φορές βγαίνουν στην επιφάνεια. Πολλές φορές οι κοινωνικές συνθήκες τα κάνουν να εκφραστούν με έναν συγκεκριμένο τρόπο ενώ άλλες (μπορεί) να είναι τα γονίδια που μιλάνε. Το να τα αρνηθούμε αυτά είναι σαν να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.
Από την άλλη, ζώντας σε μια κοινωνία, υπάρχουν κάποιοι κανόνες που αναγκαστικά πρέπει να θεωρούνται απαράβατοι (γιατί αλλιώς μιλάμε για μια κοινωνία που κανένας δεν θα ήθελε να ζήσει στους κόλπους της). Το ζητούμενο λοιπόν φαίνεται να είναι μια κοινωνία που επιτρέπει την εκτόνωση των όποιον ενστίκτων με τρόπους που δεν παραβιάζουν το κοινωνικό συμβόλαιο και ένα κοινωνικό συμβόλαιο που αναγνωρίζει (συνειδητά ή ασυνείδητα, ρητά ή άρρητα) ότι ο άνθρωπος έχει και θα έχει πάντα και τη σκοτεινή του πλευρά. Οι πλέον άκαμπτες κοινωνίες (στην υπηρεσία μιας απατηλής ηθικής τάξης) είναι αυτές του αναδαυλίζουν με τον χειρότερο τρόπο τα πιο σκοτεινά ένστικτα (δεν είναι τυχαίο ότι τις πιο νοσηρές παρακλήσεις τις συναντά κανείς σε κοινωνίες "μηδενικής ανοχής").
Απόλυτη ισορροπία, βέβαια, δεν είναι ποτέ δυνατή... αλλά καλό είναι να σκεφτόμαστε λογικά και να μην προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε τα δικά μας σκοτεινά ένστικτα προφασιζόμενοι κοινωνική αναγκαιότητα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Το πρόβλημα είναι πολύπλοκο και όσοι βγαίνουν φωνάζοντας "παλούκωμα, κάψιμο" και πάει λέγοντας, ελάχιστα την όποια λύση (ή την προστασία των θυμάτων) έχουν στο μυαλό τους. Πολύ περισσότερο την δική τους δικαίωση αναζητούν, ως ενστικτώδη αντίδραση στην απέχθειά τους---να αισθάνονται μ' άλλα λόγια ήσυχοι ότι "εγώ έκανα ότι μπορούσα, εξαντλώντας τα όρια της αυστηρότητας".
Ο άνθρωπος είναι περίεργο ζώο, και η ζωή του μέσα στην κοινωνία τον κάνει ακόμη πιο περίεργο (δεν είμαι εγώ δα που θα πω πρώτος το "άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου"). Ένστικτα σκοτεινά και ανομολόγητα υπάρχουν σε όλους μας και πολλές φορές βγαίνουν στην επιφάνεια. Πολλές φορές οι κοινωνικές συνθήκες τα κάνουν να εκφραστούν με έναν συγκεκριμένο τρόπο ενώ άλλες (μπορεί) να είναι τα γονίδια που μιλάνε. Το να τα αρνηθούμε αυτά είναι σαν να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.
Από την άλλη, ζώντας σε μια κοινωνία, υπάρχουν κάποιοι κανόνες που αναγκαστικά πρέπει να θεωρούνται απαράβατοι (γιατί αλλιώς μιλάμε για μια κοινωνία που κανένας δεν θα ήθελε να ζήσει στους κόλπους της). Το ζητούμενο λοιπόν φαίνεται να είναι μια κοινωνία που επιτρέπει την εκτόνωση των όποιον ενστίκτων με τρόπους που δεν παραβιάζουν το κοινωνικό συμβόλαιο και ένα κοινωνικό συμβόλαιο που αναγνωρίζει (συνειδητά ή ασυνείδητα, ρητά ή άρρητα) ότι ο άνθρωπος έχει και θα έχει πάντα και τη σκοτεινή του πλευρά. Οι πλέον άκαμπτες κοινωνίες (στην υπηρεσία μιας απατηλής ηθικής τάξης) είναι αυτές του αναδαυλίζουν με τον χειρότερο τρόπο τα πιο σκοτεινά ένστικτα (δεν είναι τυχαίο ότι τις πιο νοσηρές παρακλήσεις τις συναντά κανείς σε κοινωνίες "μηδενικής ανοχής").
Απόλυτη ισορροπία, βέβαια, δεν είναι ποτέ δυνατή... αλλά καλό είναι να σκεφτόμαστε λογικά και να μην προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε τα δικά μας σκοτεινά ένστικτα προφασιζόμενοι κοινωνική αναγκαιότητα.
κλειδωστε το.
το τελειωσε ο νικος!
:a23: :a23:
Ρε παιδιά μια απορία, μια ςκαι έχει ξανασυζητηθεί στο παρελθόν... Πόσοι στο διάλο είναι? είναι δυνατόν κάθε μήνα να πιάνουν και 2-3 παιδόφιλους? Είναι όλοι τους ένοχοι για τέτοια εγκλήματα???
ρε μακάρι να τους πιάνουν και να τους σκίζουν, αλλά δεν παύει να μου κάνει εντύπωση η συχνότητα και το πλήθος των συλλήψεων...
Akatanomastos
14/10/2010, 17:03
το δευτερο(ευτυχως, οσο ευτηχως ειναι αυτο)
κυριως για διακινηση πιανουν κοσμο
βρισκουν καποιον που μπαινει σε τετοια σαιτ ή εχει περιεργα παρε δωσε
τον παρακολουθουν και φτανουν σε καποιον που εχει πολυ πραγμα στο σκληρο του και αυτος τα πουλαει
τωρα αν πιαναν και αυτους που τα κανουν θα χαμε ουσια
αλλα ειναι σαν τα ναρκωτικα και οτι αλλο παρανομο υπαρχει..
Με όλο το σεβασμό στο πρόσωπό σου, θα διαφωνήσω. Μεγαλώνω μαζί με το φυσικό μου παιδί και μια κούκλα 18 ετών τώρα, από τον 1ο γάμο της γυναίκας μου. Την έχω στην αγγαλιά μου από τα 5 της χρόνια.
Δεν έπιασα ποτέ τον εαυτό μου να "κρύβει" τη σκοτεινή του πλευρά. Πιθανά έχω καταφέρει να την κρύψω καλά. Από την άλλη μου προκαλεί τουλάχιστον απέχθεια (είναι ότι πιό ήπιο μπορώ να πω) και μόνο η σκέψη ότι κάποιος τη βρίσκει με βρέφος 9 μηνών.
Akatanomastos
14/10/2010, 17:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Με όλο το σεβασμό στο πρόσωπό σου, θα διαφωνήσω. Μεγαλώνω μαζί με το φυσικό μου παιδί και μια κούκλα 18 ετών τώρα, από τον 1ο γάμο της γυναίκας μου. Την έχω στην αγγαλιά μου από τα 5 της χρόνια.
Δεν έπιασα ποτέ τον εαυτό μου να "κρύβει" τη σκοτεινή του πλευρά. Πιθανά έχω καταφέρει να την κρύψω καλά. Από την άλλη μου προκαλεί τουλάχιστον απέχθεια (είναι ότι πιό ήπιο μπορώ να πω) και μόνο η σκέψη ότι κάποιος τη βρίσκει με βρέφος 9 μηνών.
δεν ειπαμε οτι ολοι εχουν αυτην τη σκοτεινη πλευρα
blackrose
14/10/2010, 17:35
+1000.......................................:wave2:
Υ.Γ οταν η κανονες καταπατιουνται και οι νομοι δεν ειναι επαρκεις τοτε τι γινεται?
αξιζει να δειτε αυτη την ταινια:
:http://www.youtube.com/watch?v=1piB0xIkvUU
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
Όσοι λοιπόν έχουν σκοτεινή πλευρά, άς έχουν και σκοτεινό σπίτι. 2 μέτρα υπό του εδαφους.
δεν ειπαμε οτι ολοι εχουν ΑΥΤΗΝ τη σκοτεινη πλευρα
Όσοι λοιπόν έχουν σκοτεινή πλευρά, άς έχουν και σκοτεινό σπίτι. 2 μέτρα υπό του εδαφους.
ηλιε μου εσυ!!!
:sun: :sun: :sun:
ego_o_idios
14/10/2010, 17:43
re sis gia na kanis teties malakies prepi na ise arostos to na vlepis sexualika ta pedakia ine arostia.ke afto den pernai me filakisi afti 8a zoun mexri na vgoun ke na sinexisoun tin doulia tous
kanonika i pini prepi na ine stirosi na min tous ksana sikonete oute me gerano ke fisika psixofarmaka na dis gia pote 8a kopi to a8lima
Akatanomastos
14/10/2010, 17:45
αυτο λεω και γω
εκτος και αν εννοεις κατι αλλο που δεν επιασα:look:
stavrogin
14/10/2010, 17:49
Όλοι έχουν τη σκοτεινή πλευρά.Το άν τη βγάζουν ή υπο ποιές προυποθέσεις ,είναι ένα θέμα.
Αν και γραφω σπανια εδω, πολυ περισσοτερο για θεματα μη μοτοσυκλετιστικα, οι αποψεις σας εχουν καλυψει το ζητημα και απο τη μερια του μεσου νου-της κοινης λογικης αν θελετε, αλλα εχουν γραφει και πιο επιστημονικα αιτιολογημενες αποψεις, που εχουν εξαιρετικο ενδιαφερον.
Εχω την αποψη οτι δεν ειναι δυνατο η κοινωνια να ενεργει ενστικτωδως, να αντιδρα οπως ενας πατερας που βλεπει αυτη τη τρομακτικη σκηνη που περιεγραψε γλαφυροτατα ο Rein (χαιρετισμους φιλε) μπροστα στα ματια του. Φυσικα σε αυτο το θεαμα ο οποιοσδηποτε πατερας (και εγω πιθανως) θα αντιδρουσε εξαιρετικα βιαια και απροβλεπτα και θα ειχε προφανως στο δκαστηριο που θα ακολουθουσε το ελαφρυντικο του βρασμου ψυχης κλπ κλπ. Δεν ειναι ομως δυνατο η συντεταγμενη κοινωνια να τιμωρει με ορους ατομικης εκδικησης και στιγμιαιας (δικαιολογημενης στη περιπτωση του πατερα πχ) παραφροσυνης. Και απορω που το συζητατε και το ζητατε αυτο. Ανοιγει ΠΟΛΥ επικινδυνους δρομους, που φανταζομαι οτι αν καθησετε να τους σκεφτειτε θα τους αντιληφθειτε αμεσως.
Σε 2 μετωπα νομιζω θα πρεπει να δρασει η κοινωνια. Το ενα ειναι το μετωπο της καταστολης, που απο οτι βλεπω γινεται δουλεια και σιγουρα μπορει να γινει και καλυτερη, αλλα με ορους και συνθηκες δημοκρατικες και δικαιοσυνης.
Το δευτερο ειναι πολυ πιο δυσκολο και συνθετο, ειναι η προληψη, δηλ. η δημιουργια κοινωνικων συνθηκων τετοιων που να αποτρεπουν το ατομο να αναπτυσσει τετοιου ειδους παραφιλιες.
Αυτο θελει χρονο και συλλογικη προσπαθεια. Χρεαζεται μια κοινωνια αλληλεγγυης που να λειτουργει με ορους ανθρωπισμου και συγκαταβασης σε πολλαπλα επιπεδα.
Σκεφτειτε πχ ποσοι απο εμας εδω ή εν πασει περιπτωσει, ποσους γνωριζετε εσεις, που στο περιβαλλον της εργασιας τους ή στο σπιτι τους με την οικογενεια τους, δρουν καταπιεστικα, ωφελιμιστικα, κουτοπονηρα, ρουφιανευουν, ψευδονται ασυστολως, υποτιμουν, εξευτελιζουν, κερδοσκοπουν-βιαιοπραγουν εν πασει περιπτωσει με οποιοδηποτε τροπο και μεσο πανω στον συνεργατη τους ή υπαλληλό τους. Μεγαλωστε το ολο αυτο σε ενα συνθετο περιβαλλον αλληλεπιδρασης μιας μεγαλουπολης οπως η Αθηνα. Βαλτε μεσα στην εξισωση και την κρατικη βια, επισης αμεση ή εμμεση. Την πιανετε την εικονα...
Δεν τα γραφω αυτα για να πω οτι οσοι τα υπομενουν αυτα θα καταληξουν παιδοφιλοι, ουτε θελω να δωσω δικαιολογια σε κανεναν.
Ομως ζουμε σε μια κοινωνια (ισως στην Ελλαδα να ειναι λιγο καλυτερα ακομα...) που ειναι εξαιρετικα βιαιη, συγκαλυμμενα ή φανερα, έμμεσα ή άμεσα.
Σε ενα τετοιο περιβαλλον, ευοδωνονται οι συνθηκες για να αντιδρασει καποιος εξισου ή περισσοτερο βιαια (βλ μαζικες δολοφονιες χωρις εμφανη λογο σε εμπορικα κεντρα στην Αμερικη) ή να παρει εναν αλλο δρομο, οπως η παιδοφιλια.
Τα ψυχολογικα προβληματα του ατομου δημιουργουνται απο ανθρωπους-κοινωνια και λυνονται παλι απο ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ-κοινωνια.
Υ.Γ Η γονιδιακη προδιαθεση ειναι εξαιρετικα σπανια αποκλειστικα υπευθυνη για τετοιου ειδους διαστροφες, ολοι εχουμε μια σκοτεινη πλευρα, ορισμενοι εχουν τρομακτικη πλευρα, αλλα για να εκδηλωθει απαιτουνται οι καταλληλες κοινωνικες και οικογενειακες συνθηκες, οι καταλληλες συνθηκες περιβαλλοντος.
Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
re sis gia na kanis teties malakies prepi na ise arostos to na vlepis sexualika ta pedakia ine arostia.ke afto den pernai me filakisi afti 8a zoun mexri na vgoun ke na sinexisoun tin doulia tous
kanonika i pini prepi na ine stirosi na min tous ksana sikonete oute me gerano ke fisika psixofarmaka na dis gia pote 8a kopi to a8lima
Symfonw!
Kai egw kernaw ta 100 prwta tetoia happia!
214690
Βασίλη χωρίς να έχω την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ διάθεση να αμφισβητήσω αυτό που λες (ΠΡΟΦΑΝΩΣ και ΔΕΝ κρύβεις τέτοιου είδους αισθήματα προς την κόρη σου), με όποιον τρόπο και να ήθελα να απαντήσω σε αυτό (φέρνοντας όποιου είδους αντιπαράδειγμα) δεν θα μπορούσα να το κάνω από εδώ τουλάχιστον από σεβασμό προς εσένα (τέτοιας φύσης κουβέντας, ειδικά με προσωπικά ή σαφώς-προσωποποιημένα παραδείγματα, είναι για το κρεβάτι του ψυχαναλυτή, όχι για το φόρουμ). Θα παραμείνω λοιπόν στις γενικές παρατηρήσεις του προηγούμενου ποστ...
ego_o_idios
14/10/2010, 17:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimdoc
Αν και γραφω σπανια εδω, πολυ περισσοτερο για θεματα μη μοτοσυκλετιστικα, οι αποψεις σας εχουν καλυψει το ζητημα και απο τη μερια του μεσου νου-της κοινης λογικης αν θελετε, αλλα εχουν γραφει και πιο επιστημονικα αιτιολογημενες αποψεις, που εχουν εξαιρετικο ενδιαφερον.
Εχω την αποψη οτι δεν ειναι δυνατο η κοινωνια να ενεργει ενστικτωδως, να αντιδρα οπως ενας πατερας που βλεπει αυτη τη τρομακτικη σκηνη που περιεγραψε γλαφυροτατα ο Rein (χαιρετισμους φιλε) μπροστα στα ματια του. Φυσικα σε αυτο το θεαμα ο οποιοσδηποτε πατερας (και εγω πιθανως) θα αντιδρουσε εξαιρετικα βιαια και απροβλεπτα και θα ειχε προφανως στο δκαστηριο που θα ακολουθουσε το ελαφρυντικο του βρασμου ψυχης κλπ κλπ. Δεν ειναι ομως δυνατο η συντεταγμενη κοινωνια να τιμωρει με ορους ατομικης εκδικησης και στιγμιαιας (δικαιολογημενης στη περιπτωση του πατερα πχ) παραφροσυνης. Και απορω που το συζητατε και το ζητατε αυτο. Ανοιγει ΠΟΛΥ επικινδυνους δρομους, που φανταζομαι οτι αν καθησετε να τους σκεφτειτε θα τους αντιληφθειτε αμεσως.
Σε 2 μετωπα νομιζω θα πρεπει να δρασει η κοινωνια. Το ενα ειναι το μετωπο της καταστολης, που απο οτι βλεπω γινεται δουλεια και σιγουρα μπορει να γινει και καλυτερη, αλλα με ορους και συνθηκες δημοκρατικες και δικαιοσυνης.
Το δευτερο ειναι πολυ πιο δυσκολο και συνθετο, ειναι η προληψη, δηλ. η δημιουργια κοινωνικων συνθηκων τετοιων που να αποτρεπουν το ατομο να αναπτυσσει τετοιου ειδους παραφιλιες.
Αυτο θελει χρονο και συλλογικη προσπαθεια. Χρεαζεται μια κοινωνια αλληλεγγυης που να λειτουργει με ορους ανθρωπισμου και συγκαταβασης σε πολλαπλα επιπεδα.
Σκεφτειτε πχ ποσοι απο εμας εδω ή εν πασει περιπτωσει, ποσους γνωριζετε εσεις, που στο περιβαλλον της εργασιας τους ή στο σπιτι τους με την οικογενεια τους, δρουν καταπιεστικα, ωφελιμιστικα, κουτοπονηρα, ρουφιανευουν, ψευδονται ασυστολως, υποτιμουν, εξευτελιζουν, κερδοσκοπουν-βιαιοπραγουν εν πασει περιπτωσει με οποιοδηποτε τροπο και μεσο πανω στον συνεργατη τους ή υπαλληλό τους. Μεγαλωστε το ολο αυτο σε ενα συνθετο περιβαλλον αλληλεπιδρασης μιας μεγαλουπολης οπως η Αθηνα. Την πιανετε την εικονα...
Δεν τα γραφω αυτα για να πω οτι οσοι τα υπομενουν αυτα θα καταληξουν παιδοφιλοι, ουτε θελω να δωσω δικαιολογια σε κανεναν.
Ομως ζουμε σε μια κοινωνια (ισως στην Ελλαδα να ειναι λιγο καλυτερα ακομα...) που ειναι εξαιρετικα βιαιη, συγκαλυμμενα ή φανερα, έμμεσα ή άμεσα.
Σε ενα τετοιο περιβαλλον, ευοδωνονται οι συνθηκες για να αντιδρασει καποιος εξισου ή περισσοτερο βιαια (βλ μαζικες δολοφονιες χωρις εμφανη λογο σε εμπορικα κεντρα στην Αμερικη) ή να παρει εναν αλλο δρομο, οπως η παιδοφιλια.
Τα ψυχολογικα προβληματα του ατομου δημιουργουνται απο ανθρωπους-κοινωνια και λυνονται παλι απο ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ-κοινωνια.
Υ.Γ Η γονιδιακη προδιαθεση ειναι εξαιρετικα σπανια αποκλειστικα υπευθυνη για τετοιου ειδους διαστροφες, ολοι εχουμε μια σκοτεινη πλευρα, ορισμενοι εχουν τρομακτικη πλευρα, αλλα για να εκδηλωθει απαιτουνται οι καταλληλες κοινωνικες και οικογενειακες συνθηκες, οι καταλληλες συνθηκες περιβαλλοντος.
ax pos entiposiastikame apo tis gnosis sou travame oloi ta vizia mas gia xari sou...:rotflmao: :rotflmao:
re ntalara se oles tis kinonies iparxoun ta panta iparxoun an8ropoi politismenoi ke aloi me zoodi enstikta i analisis epi ton analiseon kales ine ala an ine ka8e fora na skotonoume analites otan ginete ke mia tetia apotropea praksi nomizo pio efkola 8a eklipsi to provlima
ta zoa 8eloun na ta antimetopizis san zoa
ke as krivonte piso apo mandies politismenou idous
i pini prepi na gini fotia pou otan vazis to xeri sou kegete...
ke min pasa na ta pis afta se kanenos to kakopioimeno pedi giati se vlepo na petas....
:rotflmao: :rotflmao:
ax pos entiposiastikame apo tis gnosis sou travame oloi ta vizia mas gia xari sou...:rotflmao: :rotflmao:
re ntalara se oles tis kinonies iparxoun ta panta iparxoun an8ropoi politismenoi ke aloi me zoodi enstikta i analisis epi ton analiseon kales ine ala an ine ka8e fora na skotonoume analites otan ginete ke mia tetia apotropea praksi nomizo pio efkola 8a eklipsi to provlima
ke min pasa na ta pis afta se kanenos to kakopioimeno pedi giati se vlepo na petas....
O dimdoc είναι γιατρός ρε χαμένε...
:smokin:
ego_o_idios
14/10/2010, 18:04
O dimdoc είναι γιατρός ρε χαμένε...
:smokin:
to katalava re vremene apo ta grafomena tou
tous ksexorizo apo xiliometra...
gia afto ke tou ta leo etsi
tis xiroteres paparies tis lene giatri giati ine vivliografia
oti diavasane kseroun
emis den zoume me afta ta dedomena edo ine agria ta pragmata ama piraksoune to pedi mou na dis poses vivliografies 8a xoso se kolous...
Αυτο το παιδικο ποδηλατακι στο αβαταρ σου πως το εξηγεις? Μηπως εχεις κανα θεματακι? Τραμπαλα κανεις? Κουνια-μπελα?:rotflmao:
Αυτο το παιδικο ποδηλατακι στο αβαταρ σου πως το εξηγεις? Μηπως εχεις κανα θεματακι? Τραμπαλα κανεις? Κουνια-μπελα?:rotflmao:
Τωρα που το λες....
Leonida? tin bibliografia pws thn thes? :lol: :lol: :lol:
ego_o_idios
14/10/2010, 18:34
ne ela gia kane mou mia analisi? giatre....
ime ena mikro ke anoito pedaki
tra la la la
mia orea petalouza....
8a er8i kanis na mou vali alifi sta @@ ke talk sto poulaki pou sigkaika
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
nikos_abel
14/10/2010, 18:35
Κλασσικά. Δεν περίμενα κάτι πρωτότυπο.
Πάντως εγώ θα έλεγα ευχαριστώ στο πατέρα μου.
ne ela gia kane mou mia analisi? giatre....
ime ena mikro ke anoito pedaki
tra la la la
mia orea petalouza....
8a er8i kanis na mou vali alifi sta @@ ke talk sto poulaki pou sigkaika
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
nikos_abel
14/10/2010, 18:41
Πρέπει να είναι η μοναδική φορά που δε με εκνευρίζεις και συμφωνώ μαζί σου ΑΠΟΛΥΤΑ.
reinmeister
14/10/2010, 18:47
τωρα που το θεμα εχει γινει ακαδημαικο να μιλησουμε...
εγω διαφωνω και με τους τρεις σας...
ειναι ξεκαθαρο οτι καπου μπερδεψατε την αυτοδικια και το αισθημα ικανοποιησης που θα πηγασει απο κατι τετοιο με το δια ταυτα του πραγματος...
το οποιο ειναι το κατα ποσο θα πρεπει οι παιδοφιλοι , να εξακολουθουν να ζουν μετα απο την πραξη τους...
περαν της αυτοδικιας η οποια ως επι το πλειστον θα λαβει χωρα με τον βιαιοτερο τροπο απο τον πραττοντα και ουδεμια σχεση εχει με τους κοινωνικους κανονες,τιθεται και το ανωτερο ζητημα...
η θανατωση μεσα σε νομικα πλαισια δεν ειναι βιαιη και ως εβρισκομενη σε αυτα υποκειται στο γενικοτερο πλαισιο κανονων που κανουν μια κοινωνια να λειτουργει...
ουτε σκοτεινα ενστικτα ,μαυρες τρυπες κλπ. εχουν να κανουν με το συγκεκριμενο και το κοινωνικο γιγνεσθαι θα συνεχισει να λειτουργει σε αυτο το αποδεκτο πλαισιο που κανει καθε μελος να θελει να βρισκεται στους κολπους του...η δομη του πλαισιου ειναι ιδια...η διακριτοτητα του μονο αλλαζει...
το ερωτημα ειναι κατα ποσο πρεπει ενας ανθρωπος που εχει πραξει κατι τετοιο να συνεχισει να απολαμβανει το δωρο της ζωης και μαλιστα πληρωμενο απο φορολογουμενους...
μην μου πειτε εδω οτι η απομακρυνση του απο την κοινωνια θα εχει το ιδιο αποτελεσμα με την θανατωση του αλλα χωρις την βαρβαροτητα αυτης,διοτι θα σας πω να δειτε στατιστικα συγκεκριμενων εγκληματων και το ποσο αυξηθηκαν μολις καταργηθηκε η ποινη του θανατου
γι αυτα...
αν θελετε να το δουμε και μακρυτερα, τα politically correct μελη της κοινωνιας θα αισθανθουν και την ικανοποιηση που χρειαζεται ετσι ωστε να συνεχισουν να υφιστανται ως τετοια...
re ntalara se oles tis kinonies ...................... to kakopioimeno pedi giati se vlepo na petas....
Ρε μαλάκα afro μπορείς να μην τα ισοπεδώνεις όλα??? Καλός ο χαβαλές και το παπάρισμα αλλά ρε φίλε ήμαρτον. Ο κατά οποιονδήποτε τρόπο ΒΙΑΣΜΟΣ ενός παιδιού και η καταστροφή του ψυχισμού του δεν είναι καθόλου αστείο.
:wave2: :wave2: :wave2:
Ειμαι εναντιον της θανατικης ποινης για εναν και μοναδικο λογο, ειναι αμετακλητη και δεν μπορεις να την ακυρωσεις ε των υστερων. Εστω και ενας αθωος να καταδικαστει, κατι οχι στατιστικα απιθανο σε οποιοδηποτε συστημα απονομης δικαιοσυνης, ειναι πλεον εγκλημα μεγεθυμενο πολλαπλασιες φορες, γιατι διαπραχθηκε με τον φερετζε της νομιμοτητας απο την κοινωνια απεναντι σε ενα μελος της.
Υπαρχουν αλλοι ωραιοτατοι και πειστικοι τροποι σωφρονισμου και βασικα τιμωριας, αν δεχτουμε οτι ειναι αδιορθωτοι οπως λετε (δεν αποκλειεται, ειναι πολυ βιαιο και βαθια εσωτερικο το εγκλημα που διαπραττουν), εγκλεισμος στην απομονωση επι σειρα ετων κλπ κλπ, αυστηρες συνθηκες κρατησης, που ειναι αρκετα.
blackrose
14/10/2010, 19:35
αξιζει να δειτε αυτη την ταινια:Sleepers
Τεσσερα παιδια μεγαλωνουν στους δρομους μιας απομονωμενης γειτονιας της Νεας Υορκης που ειναι γνωστη σαν «Το καζανι της κολασεως». Ζωντας αναμεσα σε ιερεις και γκανγκστερ, ακολουθουν πιστα εναν απο τους τοπικους εθιμικους κοινωνικους κωδικες: Οποιος θελησει να κανει κακο στην γειτονια τους ειναι καταδικασμενος. Μια απερισκεψια οδηγει την παρεα στο αναμορφωτηριο. Εκει οι δεσμοφυλακες αναδεικνυονται σε δημιους που θα σημαδεψουν την ζωη τους . Μετα απο χρονια και ενω η ζωη εχει παρει το δρομο της για τους τεσσερις φιλους, αποφασιζουν απο κοινου να παρουν εκδικηση απο τους δεσμοφυλακες που ισοπεδωσαν την παιδικη τους αθωοτητα.
Σκηνοθεσια: Barry Levinson
Πρωταγωνιστουν: Kevin Bacon, Billy Crudup, Robert De Niro, Dustin Hoffman, Brad Pitt
Διαρκεια: 147
:http://www.youtube.com/watch?v=1piB0xIkvUU
Shaolin Monk
14/10/2010, 19:36
Εστω και ενας αθωος να καταδικαστει, κατι οχι στατιστικα απιθανο σε οποιοδηποτε συστημα απονομης δικαιοσυνης, ειναι πλεον εγκλημα μεγεθυμενο πολλαπλασιες φορες, γιατι διαπραχθηκε με τον φερετζε της νομιμοτητας απο την κοινωνια απεναντι σε ενα μελος της.
Ειναι τοσο απλο... +1000
mikros boudas
14/10/2010, 20:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackrose
αξιζει να δειτε αυτη την ταινια:Sleepers
Τεσσερα παιδια μεγαλωνουν στους δρομους μιας απομονωμενης γειτονιας της Νεας Υορκης που ειναι γνωστη σαν «Το καζανι της κολασεως». Ζωντας αναμεσα σε ιερεις και γκανγκστερ, ακολουθουν πιστα εναν απο τους τοπικους εθιμικους κοινωνικους κωδικες: Οποιος θελησει να κανει κακο στην γειτονια τους ειναι καταδικασμενος. Μια απερισκεψια οδηγει την παρεα στο αναμορφωτηριο. Εκει οι δεσμοφυλακες αναδεικνυονται σε δημιους που θα σημαδεψουν την ζωη τους . Μετα απο χρονια και ενω η ζωη εχει παρει το δρομο της για τους τεσσερις φιλους, αποφασιζουν απο κοινου να παρουν εκδικηση απο τους δεσμοφυλακες που ισοπεδωσαν την παιδικη τους αθωοτητα.
Σκηνοθεσια: Barry Levinson
Πρωταγωνιστουν: Kevin Bacon, Billy Crudup, Robert De Niro, Dustin Hoffman, Brad Pitt
Διαρκεια: 147
:http://www.youtube.com/watch?v=1piB0xIkvUU Η κουζινα και οχι το καζανι;)
Δεν διαβασα ολο το κατεβατο απο την πρωτη σελιδα....αλλα για να καταλαβω κατι... η λιστα στο αρχικο λινκ αφορα ανθρωπους που ειχαν υλικο στον υπολογιστη τους, η ανθρωπους που ασελγησαν οι ιδιοι σεχουαλικως?
Διοτι αν συμβαινει το πρωτο και οχι το δευτερο, τοτε ουσιαστικα πολλοι απο εδω υποστηριζετε και κατηγορειτε ανθρωπους λογω των ορεξεων και οχι των πραξεων τους.
Με αλλα λογια, ζητω που καηκαμε.
Akatanomastos
14/10/2010, 20:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Δεν διαβασα ολο το κατεβατο απο την πρωτη σελιδα....αλλα για να καταλαβω κατι... η λιστα στο αρχικο λινκ αφορα ανθρωπους που ειχαν υλικο στον υπολογιστη τους, η ανθρωπους που ασελγησαν οι ιδιοι σεχουαλικως?
Διοτι αν συμβαινει το πρωτο και οχι το δευτερο, τοτε ουσιαστικα πολλοι απο εδω υποστηριζετε και κατηγορειτε ανθρωπους λογω των ορεξεων και οχι των πραξεων τους.
χαχα μεγαλο δικιο ο γιατρος
ας αρχισουμε να παλουκωνουμε
οποιον ΣΚΕΦΤΗΚΕ, προσοχη, ΣΚΕΦΤΗΚΕ κατι που δεν μας αρεσει
να σημειωσω εδω, πως και η διακινηση τετοιου υλικου για μενα ειναι ελεινη
αλλα συνιστα θανασιμο αδικημα?:confused:
nikos_abel
14/10/2010, 20:54
Ειμαι εναντιον της θανατικης ποινης για εναν και μοναδικο λογο, ειναι αμετακλητη και δεν μπορεις να την ακυρωσεις ε των υστερων. Εστω και ενας αθωος να καταδικαστει, κατι οχι στατιστικα απιθανο σε οποιοδηποτε συστημα απονομης δικαιοσυνης, ειναι πλεον εγκλημα μεγεθυμενο πολλαπλασιες φορες, γιατι διαπραχθηκε με τον φερετζε της νομιμοτητας απο την κοινωνια απεναντι σε ενα μελος της.
Υπαρχουν αλλοι ωραιοτατοι και πειστικοι τροποι σωφρονισμου και βασικα τιμωριας, αν δεχτουμε οτι ειναι αδιορθωτοι οπως λετε (δεν αποκλειεται, ειναι πολυ βιαιο και βαθια εσωτερικο το εγκλημα που διαπραττουν), εγκλεισμος στην απομονωση επι σειρα ετων κλπ κλπ, αυστηρες συνθηκες κρατησης, που ειναι αρκετα.
Θα συμφωνήσω, με μια μικρή επιφύλαξη.
Ποια, κατά τη γνώμη σου, τιμωρία είναι αναστρέψιμη;
Πως θα κυκλοφορήσει ξανά ελεύθερος ο άνθρωπος που του έχει κολλήσει αυτή η ρετσινιά;
Και θα τη βγάλει καθαρή ώσπου να δικαστεί ή μόλις καταδικαστεί από τα άλλα αξιοσέβαστα
κελεπούρια που θα τον υποδεχθούν στη στενή;
Το θέμα της θανατικής ή οποιασδήποτε άλλης καταδίκης είναι ούτως ή άλλως μπερδεμένο.
Άντε όμως να "καθαρίσεις" το όνομά σου από κάτι τέτοιο. Ο αθώος σε οποιαδήποτε σχεδόν άλλη
κατηγορία έχει βάσιμες ελπίδες να ξαναφτιάξει τη ζωή του.
Ο παιδόφιλος;
nikos_abel
14/10/2010, 20:59
αλλα συνιστα θανασιμο αδικημα?:confused:
Όχι βέβαια!
Νομίζω ότι όλοι εδώ φυσικά μιλάμε για αυτούς που κάνουν πράξη τη φαντασίωση τους.
Και ο τελικός όμως δέκτης, συντηρεί και απαιτεί το φαινόμενο.
Σαφώς κατακριταίο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Όχι βέβαια!
Νομίζω ότι όλοι εδώ φυσικά μιλάμε για αυτούς που κάνουν πράξη τη φαντασίωση τους.
Και ο τελικός όμως δέκτης, συντηρεί και απαιτεί το φαινόμενο.
Σαφώς κατακριταίο.
Η ιδια μας η υπαρξη συντηρει (και απαιτει) την καταστροφη της φυσης και εξαφανιση ειδων, ακομα κι αν εμεις προσωπικα δεν εχουμε σκοτωσει ουτε κουνουπι. Βρηκαμε ομως στηριγμα ηθικης, μεσω των αποδιοπομπαιων τραγων που αγοραζουνε φωτογραφιες και παιζουνε το λιλι τους με βρεφη. Και βγαζουμε και τα ονοματα τους στη φορα. Μαμα μου :eyepop:
αλλα συνιστα θανασιμο αδικημα?:confused: Οποιοι ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ κατ'αυτον τον τροπο,να πανε στον αγυριστο.
Εμετικος οτροπος που εκφραζονται μερικοι στο forum.
Αντε στο διαολο...
Μην υποτιμάς το γεγονός ότι είχαν υλικό στον υπολογιστή τους. Το έψαξαν, το βρήκαν , το είδαν , τους άρεσε και τελικά το αγόρασαν όχι φαντάζομαι για λόγους αρχείου αλλά για να βλέπουν κατ' επανάληψη τη διαστροφή.
Και ναι για μένα αυτό είναι κολάσιμο και ναι φίλε μου θα παλούκωνα ευχαρίστως όσους μπορούσα χωρίς καμία τύψη και κανέναν ενδοιασμό.
Akatanomastos
14/10/2010, 21:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από J.T.R
Αντε στο διαολο...
ευχαριστω
και ανταποδιδω την ευχη
απαντησε μας ομως,
ειναι εγκλημα για θανατο να σκεφτεσαι ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ?
ακομα και αυτο..
υ.γ. με το να μην γραφω και γω "να καουν στην κολαση", "να πεθανουν την επομενη στιγμη", "καρκινος στα σογια τους"
δεν σημαινει οτι μου αρεσει αυτη η κατασταση ή οτι εχω παιδικο πορνογραφικο υλικο στο πι σι μου
ή οτι ειμαι λιγοτερο οργισμενος/αηδιασμενος απο τον J.T.R
αλλα πρεπει να υπαρχει και λιγη λογικη ΠΑΝΤΑ
αλλιως το μετρο που ελεγα στον reinmanster το απογευμα θα χαθει πολυ ευκολα..
Μην υποτιμάς το γεγονός ότι είχαν υλικό στον υπολογιστή τους. Το έψαξαν, το βρήκαν , το είδαν , τους άρεσε και τελικά το αγόρασαν όχι φαντάζομαι για λόγους αρχείου αλλά για να βλέπουν κατ' επανάληψη τη διαστροφή.
Και ναι για μένα αυτό είναι κολάσιμο και ναι φίλε μου θα παλούκωνα ευχαρίστως όσους μπορούσα χωρίς καμία τύψη και κανέναν ενδοιασμό.
Ρε Vaska, δεν ειναι δικαιωμα του καθενος να ειναι οσο διεστραμμενος θελει, αρκει να μην εξασκει την διαστροφη του σε καποιον αλλο παρα τη θεληση του? Να ξαναγυρισουμε στο μεσαιωνα δηλαδη που καιγαμε ανθρωπους επειδη λεγανε οτι η γη γυρναει γυρω απο τον ηλιο, η γιατι ο τζιζους δεν ηταν θεος?
Το θεμα της εμμεσης συντηρησης μιας καταστασης μεσω αγορας τετοιου υλικου υφισταται, αλλα ειναι τελειως αλλη ταξη μεγεθους αδικημα. Ειναι σα να λεμε δηλαδη, οτι αν αγοραζεις κινεζικα προιοντα που φτιαχνωνται απο 10χρονα 'σκλαβακια' στη κινεζικη φαμπρικα, εισαι ενοχος εκμεταλλευσης ανηλικου. Δηλαδη ΕΛΕΟΣ!!!
:beer:
Ρε Vaska, δεν ειναι δικαιωμα του καθενος να ειναι οσο διεστραμμενος θελει, αρκει να μην εξασκει την διαστροφη του σε καποιον αλλο παρα τη θεληση του? Να ξαναγυρισουμε στο μεσαιωνα δηλαδη που καιγαμε ανθρωπους επειδη λεγανε οτι η γη γυρναει γυρω απο τον ηλιο, η γιατι ο τζιζους δεν ηταν θεος?
Το θεμα της εμμεσης συντηρησης μιας καταστασης μεσω αγορας τετοιου υλικου υφισταται, αλλα ειναι τελειως αλλη ταξη μεγεθους αδικημα. Ειναι σα να λεμε δηλαδη, οτι αν αγοραζεις κινεζικα προιοντα που φτιαχνωνται απο 10χρονα 'σκλαβακια' στη κινεζικη φαμπρικα, εισαι ενοχος εκμεταλλευσης ανηλικου. Δηλαδη ΕΛΕΟΣ!!!
Τώρα να ρωτήσω αν τα πιστεύεις αυτά που γράφεις??????
Μήπως είναι ιδέα μου ότι μετά το τσουνάμι που έγινε το 04 αν θυμάμαι καλά, γέμισε η περιοχή με τέτοιου είδους καλόπαιδα???
Ας είμαστε παρακαλώ λίγο πιό σοβαροί με τόσο ευαίσθητες καταστάσεις. Ίσως επειδή μεγαλώνω 2 παιδιά να είμαι υπερβολικός. Τι να πω......
:sad: :sad:
perastikos
14/10/2010, 22:17
Η επιβολή θανατικής ποινής για κατοχή τέτοιο υλικού πιστεύω είναι κάτι παραπάνω από υπερβολική.
Από την άλλη η αγορά τόσο σκληρού υλικού παιδικής "πορνογραφίας" δεν έχει και πολύ σχέση με "ποινικοποίηση της σκέψης" όπως π.χ. το θέτει ο Akatanomastos. Πιο πολύ προς τη μεριά της ηθικής αυτουργίας μου κάνει...
Μήπως είναι ιδέα μου ότι μετά το τσουνάμι που έγινε το 04 αν θυμάμαι καλά, γέμισε η περιοχή με τέτοιου είδους καλόπαιδα???
Ας είμαστε παρακαλώ λίγο πιό σοβαροί με τόσο ευαίσθητες καταστάσεις. Ίσως επειδή μεγαλώνω 2 παιδιά να είμαι υπερβολικός. Τι να πω......
Φυσικα και τα πιστευω.
Και ναι, εισαι υπερβολικος ;)
Και μην απαιτεις 'ευαισθησια' σε προσωπικες σου θεσεις, ποσο μαλλον την στιγμη που δεν αποδιδεις ευαισθησια. Σκεψου μονο, οτι ο καθε ανθρωπος στο πλανητη εχει ενα θεμα με κατι. Αλλος εχει παιδια, αλλουνου του κλεψανε τη μηχανη, καποιου τριτου του βιασε και σκοτωσε την αδερφη ενας μαυρος. Αν ειναι λοιπον να βγαζαμε νομους και να κτιζαμε ηθικη βασισμενοι στα προσωπικα βιωματα του καθενος, τοτε ο κοσμος θα ηταν τρισχειροτερο μπορντελο απ'οτι ειναι.
notakos600
14/10/2010, 22:19
+1000 και από μένα σε όλα τα παραπάνω.
Δεν το αντέχω το θέμα ούτως ή άλλως. :yuck:
Akatanomastos
14/10/2010, 22:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
Η επιβολή θανατικής ποινής για κατοχή τέτοιο υλικού πιστεύω είναι κάτι παραπάνω από υπερβολική.
Από την άλλη η αγορά τόσο σκληρού υλικού παιδικής "πορνογραφίας" δεν έχει και πολύ σχέση με "ποινικοποίηση της σκέψης" όπως π.χ. το θέτει ο Akatanomastos. Πιο πολύ προς τη μεριά της ηθικής αυτουργίας μου κάνει...
οχι μην μπερδευτουμε
και για μενα ειναι διαφορετικα πραγματα
και καλως τους πιασανε αυτους που ειχανε τετοιο υλικο
αλλα θεωρω οτι δεν πρεπει να τους σκοτωσουμε για την κατοχη αυτο ειπα...
το θεμα ποινικοποιησης της σκεψης βρισκεται στο πλαισιο που ειναι τα ορια, καταλαβες?
γιατι βλεπω οτι πολλοι απο την ζαλη του θυμου χανουν τα ορια..
Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
Πιθανον, αλλα απο ολες τις 'ηθικες αυτουργιες' που καθημερινα ολοι μας επιτελουμε αναισχυντα, εδω και 10 χρονια αυτη ειναι που συζητηται κατα κορον, κυριως γιατι οι νεο-συντηρητικες κυβερνησεις μας, θελουν να δειξουν το ηθικο τους προσωπακι χωρις να θυσιασουνε τιποτε απο το κυριο πλανο. Και ο λαος αλλο που δεν θελει, απο το να βρει τον καθε Goldstein του.
takis-kk
14/10/2010, 22:34
Το ερώτημα είναι..
Δικάζονται οι προθέσεις?
Ναι δικάζονται !
Μπορείς να ισχυρισθείς ότι είσαι κατα της σφαγής των ζώων αλλά απολαμβάνεις τα παιδάκια στα κάρβουνα?
Μάλλον όχι!
Κάποιος πρέπει να σφάξει!
Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν διαστροφές στο σεξ, αλλά μεταξύ ενηλίκων και με συναπόφαση...
Τα παιδάκια όμως?
Οχι ρε γαμώτο. Εδώ δακρύζουμε με ένα κακοποιημένο κουτάβι...
DrBig μπορει ο vaska να είναι υπερβολικός αλλά θα συμφωνήσω μαζί του.
super_toto
14/10/2010, 23:24
Ας πούμε ότι η παιδοφιλία και όλα τα συναφή είναι το πιο ακραίο, το πιο ειδεχθές έγκλημα. Το να αποκομίζεις χρήματα από το πιο ακραίο έγκλημα δεν είναι εξίσου αξιόποινο? Αυτός που εμπορεύεται υλικό παιδικής πορνογραφίας μπορεί να μην το βρίσκει καθόλου ενδιαφέρον, μπορεί να μην διεγείρεται και οι γεννετήσιες ορμές του να είναι απολύτως φυσιολογικές. Εφόσον όμως δεν διστάζει να εκμεταλλεύεται εμπορικά κάτι τέτοιο, εγώ δεν μπορώ παρά να τον βάλω στην ίδια κατηγορία με τους παιδόφιλους, ίσως και σε χειρότερη κλίμακα.
Διαβάθμιση υπάρχει σίγουρα. Άλλο να τον παίξεις βλέποντας μια φωτογραφία, άλλο να συμετάσχεις ενεργά σε μια τέτοια ιστορία και άλλο να κερδίζεις χρήματα από αυτό. Επίσης άλλο είναι να την βρίσκεις με ένα δεκατετράχρονο, και άλλο με ένα βρέφος. Συνεπώς και οι ποινές θα πρέπει να είναι ανάλογα διαβαθμησμένες.
Άλλα όπως και να το δεις, η συμμετοχή σε οποιοδήποτε στάδιο αυτού του κύκλου, είναι από τη δική μας κοινωνία, μη αποδεκτή και μη συγχωρήσιμη. Δεν υπάρχει το στοιχείο της δεύτερης ευκαιρίας σε αυτές τις περιπτώσεις. Συνεπώς τίθεται ένα θέμα με την ποινή που θα πρέπει να επιβάλλει η κοινωνία.
Οι ποινές σύμφωνα με το δυτικό δικαστικό σύστημα δεν ενέχουν το στοιχείο της τιμωρίας. Οι ποινές επιβάλλονται για λόγους προστασίας της κοινωνίας, για λογους παραδειγματισμού και για λόγους σωφρονισμού.
Πες μου όμως εσύ ποιά ποινή θα μπορούσε να σωφρωνίσει έναν "άνθρωπο" ο οποίος δένει πισθάγκωνα ένα βρέφος και το βιάζει, και κατόπιν βγάζει και χρήματα από αυτό? Ποιά ποινή θα μπορούσε να παραδειγματίσει τους επίδοξους μιμητές του? Και ποιά ποινή θα μπορούσε να προστατέψει την κοινωνία από αυτόν?
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Ας πούμε ότι η παιδοφιλία και όλα τα συναφή είναι το πιο ακραίο, το πιο ειδεχθές έγκλημα. Το να αποκομίζεις χρήματα από το πιο ακραίο έγκλημα δεν είναι εξίσου αξιόποινο? Αυτός που εμπορεύεται υλικό παιδικής πορνογραφίας μπορεί να μην το βρίσκει καθόλου ενδιαφέρον, μπορεί να μην διεγείρεται και οι γεννετήσιες ορμές του να είναι απολύτως φυσιολογικές. Εφόσον όμως δεν διστάζει να εκμεταλλεύεται εμπορικά κάτι τέτοιο, εγώ δεν μπορώ παρά να τον βάλω στην ίδια κατηγορία με τους παιδόφιλους, ίσως και σε χειρότερη κλίμακα.
Διαβάθμιση υπάρχει σίγουρα. Άλλο να τον παίξεις βλέποντας μια φωτογραφία, άλλο να συμετάσχεις ενεργά σε μια τέτοια ιστορία και άλλο να κερδίζεις χρήματα από αυτό. Επίσης άλλο είναι να την βρίσκεις με ένα δεκατετράχρονο, και άλλο με ένα βρέφος. Συνεπώς και οι ποινές θα πρέπει να είναι ανάλογα διαβαθμησμένες.
Άλλα όπως και να το δεις, η συμμετοχή σε οποιοδήποτε στάδιο αυτού του κύκλου, είναι από τη δική μας κοινωνία, μη αποδεκτή και μη συγχωρήσιμη. Δεν υπάρχει το στοιχείο της δεύτερης ευκαιρίας σε αυτές τις περιπτώσεις. Συνεπώς τίθεται ένα θέμα με την ποινή που θα πρέπει να επιβάλλει η κοινωνία.
Οι ποινές σύμφωνα με το δυτικό δικαστικό σύστημα δεν ενέχουν το στοιχείο της τιμωρίας. Οι ποινές επιβάλλονται για λόγους προστασίας της κοινωνίας, για λογους παραδειγματισμού και για λόγους σωφρονισμού.
Πες μου όμως εσύ ποιά ποινή θα μπορούσε να σωφρωνίσει έναν "άνθρωπο" ο οποίος δένει πισθάγκωνα ένα βρέφος και το βιάζει, και κατόπιν βγάζει και χρήματα από αυτό? Ποιά ποινή θα μπορούσε να παραδειγματίσει τους επίδοξους μιμητές του? Και ποιά ποινή θα μπορούσε να προστατέψει την κοινωνία από αυτόν?
Με την πρωτη παραγραφο σου διαφωνω, αλλα μεχρι εκει, στα υπολοιπα συμφωνω.
Για να γινω λιγο πιο ακριβης, νομιζω οτι υπαρχουν πιο ειδεχθη εγκληματα απο την παιδεραστια
(αυτο ειναι ομως αλλο θεμα) οπως και νομιζω, οτι ο τυχαρπαστος μαλακακος που βγαζει φραγκα απο την ιστορια αγοραζοντας και πουλοντας φωτογραφιες, ειναι ακριβως αυτο και τιποτα παραπανω, ενας τυχαρπαστος μαλακακος που βρηκε ευκαιρια να βγαλει χρημα. Απο νομικα δεν γνωριζω τη τυφλα μου, οποτε ο,τι πεις σε νομικη βαση θα το δεχτω. Αλλα αυτο που δεν δεχομαι (προς το παρον) ειναι αφ'ενος ο εμβαπτισμος/προαγωγη του μαλακακου σε 'κτηνος' και αφ'ετερου ο δημοσιος διασειρμος του, λες και ειμαστε στην σαουδικη αραβια. Εξ'αλλου νομιζω (μπορει να κανω λαθος) οτι οι ανθρωποι που ΠΡΑΓΜΑΤΙ την βρισκουν με βρεφη/παιδια σε ενεργο πλεον ρολο ειναι τοσο βλαμμενοι που μαλλον ιατρικη φροντιδα χρειαζονται παρα λιθοβολισμο. Ασε που ειναι τοσο ακραιο βιτσιο, που πιθανο να την παθανε οι ιδιοι ως πιτσιρικια.
Οσον αφορα την τελευταια παραγραφο, ειλικρινα δεν ξερω, ουτε θεωρω οτι πρεπει/μπορω να ξερω κιολας. Δεν εχω αποψη για το τι ποινη αξιζει στον καθενα αναλογα με το εγκλημα που διαπραττει. Αλλα απο την αρχη που μπηκα στη συζητηση, αναφερθηκα στους αγοραστες/διακινητες του υλικου και οχι τους δημιουργους του.
Νομιζω παντως, οτι τελικα αυτο που με ενοχλει, δεν ειναι τοσο η ενοχοποιηση 'σχετικα αθωων' η τελως παντων η δαιμονοποιηση 'οχι δα και τοσο ενοχων' οσο το γεγονος οτι θεωρω τις κυβερνητικες κινησεις προς τις συγκεκριμμενες νομικες κατευθυνσεις τελειως υποκριτικες απο τη μια και τις αντιδρασεις του κοινου εντελως βαρβαρες και απολιτιστες απο την αλλη.
Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
Το ερώτημα είναι..
Δικάζονται οι προθέσεις?
Ναι δικάζονται !
Μπορείς να ισχυρισθείς ότι είσαι κατα της σφαγής των ζώων αλλά απολαμβάνεις τα παιδάκια στα κάρβουνα?
Μάλλον όχι!
Κάποιος πρέπει να σφάξει!
Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν διαστροφές στο σεξ, αλλά μεταξύ ενηλίκων και με συναπόφαση...
Τα παιδάκια όμως?
Οχι ρε γαμώτο. Εδώ δακρύζουμε με ένα κακοποιημένο κουτάβι...
DrBig μπορει ο vaska να είναι υπερβολικός αλλά θα συμφωνήσω μαζί του.
Οτι υπαρχει ενοχη, σιγουρα. Μηπως ομως μεσα μας ψαχνουμε να βρουμε κτηνη για να ξεθυμανουμε, και καποιες φορες τα βαφτιζουμε κιολας?
DrBig, μαζί σου σε ότι λες (σχεδόν)!
Είναι πολύ εύκολο να παρασυρθούμε απ' τα, πολλές φορές δικαιολογημένα, συναισθήματα απέχθειας και αποστροφής και, χωρίς καλά καλά να το καταλάβουμε, να φτάσουμε σε μια κοινωνία που ότι δεν ταιριάζει στο κατ' εμάς "φυσιολογικό" λιθοβολείται και αποπέμπεται χωρίς να του αναγνωρίζεται κανένα δικαίωμα. Έχοντας κάνει αυτό το βήμα έχουμε δώσει σε κάποιους όλα (μα όλα) τα όπλα να κατευθύνουν και να χαλιναγωγήσουν προσωπικές και κοινωνικές συμπεριφορές προσάπτοντάς τους είτε τον χαρακτήρα του "μη φυσιολογικού", είτε της "αναγκαιότητας" για την προστασία από το μη φυσιολογικό.
Το πόσο εύκολα ο μπαμπούλας της "παιδικής πορνογραφίας" (ΑΣΧΕΤΑ απ' το αν είναι πραγματικός ή φανταστικός) μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καταστείλει, για παράδειγμα, κάθε μορφής ιδιωτική επικοινωνία (ειδικά παίζοντας έξυπνα το χαρτί του "ηθικού αυτουργού", του "μεσάζοντα" και του "παρακινητή" ) δεν πρέπει---στις μέρες μας τουλάχιστον---να εκπλήσσει κανέναν. Από εκεί και πέρα είναι ένα πολύ μικρό βήμα να θες να ρίξεις στην πυρά αυτούς που έγραψαν, για παράδειγμα, κάτι σαν και αυτό (http://www.textfiles.com/groups/CDC/cDc-0301.txt) και στην συνέχεια ακόμα μικρότερο το να αρχίσεις να καις στις πλατείες τα βιβλία του Ναμπούκοφ (βαδίζοντας ολοταχώς, με τυμπανοκρουσίες και φανφάρες, στον νεο-συντηρητικό μεσαίωνα...)
Hornet_08
15/10/2010, 02:18
1. Καταργηστε τα δικαστηρια, δεν χρειαζονται πλεον, αρκει η αστυνομια.
Αφου απο-φασισ-ε οτι ειναι ενοχοι ολοι τους, να καουν στο "πυρ το εξωτερον"
2. Ειπε κανεις οτι εφ οσον θα δικαστουν κ θα φανε φυλακη ισοβια επι 10 εκ του νομου, ο περαιτερω διασυρμος ειναι... επιπλεον ποινη ? (ΚΑΙ για τους γυρω τους) Το λεω εγω.
Εξακολουθουν να ειναι ανθρωποι κ ισως εχουν οικογενεια, ισως να εχουν παιδια που να θελουν να συνεχισουν την ζωη τους, γυναικα, πατερα κ λοιπα.
Το φορουμ ειναι ολα τα λεφτα, 3 αστυνομικαριοι κ 2 χρυσαυγητες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
nikos_abel
15/10/2010, 06:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Δεν θα μπορούσα να το θέσω καλύτερα.
Διάβασα την τελευταία σελίδα 4 φορές κι έδωσα έμφαση στα λεγόμενα του DrBIG. Τελικά αυτό που ήπια χθες πρέπει να ήταν δυναμίτης ακόμα μεθυσμένος είμαι.......
Πραγματικά έχουμε ξεφύγει αν βάζουμε στην ίδια μοίρα την κλοπή μιας μοτο με το πισθάγκωνο δέσιμο και τον βιασμό ενός βρέφους.
Δεν θα κάτσω να ψάξω πιά κυβερνητική πρόθεση βρίσκεται πίσω από την δημοσιοποίηση των ονομάτων.Πραγματικά δεν μ' ενδιαφέρει και φυσικά τέτοια υποκείμενα που τη βρίσκουν με βρέφη πρέπει να τυγχάνουν ειδικής μεταχείρισης, μα πολύ ειδικής μεταχείρισης. Δεν τους ταιριάζει ο χαρακτηρισμός "άρρωστος".
Σταματάω εδώ επειδή τώρα θέλω πολύ να βρίσω κι επειδή γ@μήθηκε η μέρα μου πρωί πρωί.
Κλείνω με μια ευχή. Τους εύχομαι να τους φερθούν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο με τον οποίο φέρεται το "κύκλωμα" στα βρέφη. Γιατί φίλοι μου, αν δεν υπήρχε από αυτούς τους αχρείους "που απλά βλέπουν" το χρήμα να τροφοδοτήσει τη μηχανή, πολύ απλά δεν θα υπήρχε η μηχανή, δεν θα γυρίζονταν ταινίες προς τέρψιν κλπ. Και ναι τελικά για μένα είναι ακριβώς το ίδιο βαρύ το "βλέπειν" με το "πράττειν". Οποιαδήποτε συμμετοχή στο ειδεχθές αυτό κύκλωμα για μένα είναι εγκληματική και μου προκαλεί εμετό.
doctor x
15/10/2010, 08:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Hornet_08
1. Καταργηστε τα δικαστηρια, δεν χρειαζονται πλεον, αρκει η αστυνομια.
Αφου απο-φασισ-ε οτι ειναι ενοχοι ολοι τους, να καουν στο "πυρ το εξωτερον"
2. Ειπε κανεις οτι εφ οσον θα δικαστουν κ θα φανε φυλακη ισοβια επι 10 εκ του νομου, ο περαιτερω διασυρμος ειναι... επιπλεον ποινη ? (ΚΑΙ για τους γυρω τους) Το λεω εγω.
Εξακολουθουν να ειναι ανθρωποι κ ισως εχουν οικογενεια, ισως να εχουν παιδια που να θελουν να συνεχισουν την ζωη τους, γυναικα, πατερα κ λοιπα.
Το φορουμ ειναι ολα τα λεφτα, 3 αστυνομικαριοι κ 2 χρυσαυγητες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Latrevo ti logiki tou...xaraktirismou...
San..epixirima Gia na miosoume ton Alo ke tis apopsis tou ...
Afta ta lene I...evrei ,I...koumounistes,tora I....fasistes...
Gnosti....dimokratiki taktiki vathia proodeftiki Ana tous eones
Ps asxeta an simfono se vasikes grames m afta pou les
Gandalf dr685sm
15/10/2010, 08:09
Διαβάζω ενα κάρο "θεωρήματα" και ενα σωρό άλλες αναλύσεις του κώλου εδώ μέσα... Ο ένας λέει οτι είναι έγκλημα κοινωνικών συνθηκών... ο άλλος οτι η κοινωνία πρέπει να είναι πολιτισμένη.
Θα γίνω σαν τον "ego_o_idios" (γεία σου ρε Λεωνίδα) και θα απαντήσω ωμά και κοφτά.
Είστε ερευνητής/αστυνομικός/απλός ευρισκόμενος στο σημέιο. Διαπιστώνεται έγκλημα επι παιδοφιλίας , είτε στην πράξη, είτε ως διακίνηση, είτε ώς εκμετάλλευση... Θεωρείται πραγματικά οτι έχει διαφορά;... γιατί έχω αρχίσει και τα χάνω με τις μαλακίες που διαβάζω εδώ μέσα.
Ποιά είναι η διαφορά ακριβώς απο αυτόν που θέλει να κάνει κάτι με αυτόν που το έχει κάνει; Γιατί να διαφέρει η ποινή του; (η όποια ποινή του! )
Ο ένας κατάφερε και το έκανε και ο άλλος είναι μελλοντικός πράττων. Και ναι... στην περίπτωση αυτή η προληπτική τιμωρία είναι οτι καλύτερο. Γιατί δηλαδή πρέπει να καταστραφεί η ζωή ενός ή πολλών παιδιών επειδή κάποιος που θέλει ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ, αλλά έχει απλά υλικό σχετικό;
Για σοβαρευτείτε λίγο, γιατί ιδέα δεν έχετε πόσο άσχημες είναι αυτές οι εικόνες. Και σας μιλάω εκ πείρας απο σχετική υπόθεση που είχα πέσει... ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ!
Όσον αφορά το θέμα της ποινής... είπα και πριν. Σε μια σοβαρή χώρα , ισόβια άνευ αναστολής, άνευ αδείας (Ελληνικό φαινόμενο αυτό! ), άνευ έφεσης... μετά την οριστική εκδίκαση της υπόθεσης (Εφετείο , αίντε και Άρειος Πάγος) που θα τον ορίσει ώς ένοχο.
Όσον αφορά την οικογένεια του και τον στιγματισμό της. Σας πληροφορώ οτι στην σχετική υπόθεση που αναφέρομαι , συγγενείς έδωσαν πληροφορίες... δεν τους ενδιέφερε ο στιγματισμός.. τους ενδιέφερε όμως ενας διεστραμμένος να σταματήσει το έργο του.
το ξαναλέω... βγάλτε τον αντίχειρα απο τον.... και σταματήστε να κάνετε αναλύσεις χωρίς καν να έχετε πέσει σε τέτοιες περιπτώσεις (υπ- )ανθρώπων.
Gandalf
mikros boudas
15/10/2010, 08:16
δεν μπορεις να καταδικασεις καποιον που εχει πορνογραφικο υλικο επειδη ΙΣΩΣ καποτε το κανει και ο ιδιος αυτο που βλεπει.μην λεμε ο,τι θελουμε,οι περισσοτεροι δε το κανουν ποτε.μπορεις να τον εχεις σε περιορισμο,να παρακολουθεις τον υπολογιστη του η ο,τι αλλο κανουν αλλα δεν στεκει αυτο για να καταδικαστει καποιος.αν δεν ξερουμε κατι να μην μιλαμε.το θεμα ειναι λεπτο και οι εικονες σκληρες αλλα θελει παρακολουθηση ψυχιατρικη πριν απο οποιαδηποτε αποφαση.
εντελως φιλικα:beer: :beer:
doctor x
15/10/2010, 08:33
Διαβάζω ενα κάρο "θεωρήματα" και ενα σωρό άλλες αναλύσεις του κώλου εδώ μέσα... Ο ένας λέει οτι είναι έγκλημα κοινωνικών συνθηκών... ο άλλος οτι η κοινωνία πρέπει να είναι πολιτισμένη.
Θα γίνω σαν τον "ego_o_idios" (γεία σου ρε Λεωνίδα) και θα απαντήσω ωμά και κοφτά.
Είστε ερευνητής/αστυνομικός/απλός ευρισκόμενος στο σημέιο. Διαπιστώνεται έγκλημα επι παιδοφιλίας , είτε στην πράξη, είτε ως διακίνηση, είτε ώς εκμετάλλευση... Θεωρείται πραγματικά οτι έχει διαφορά;... γιατί έχω αρχίσει και τα χάνω με τις μαλακίες που διαβάζω εδώ μέσα.
Ποιά είναι η διαφορά ακριβώς απο αυτόν που θέλει να κάνει κάτι με αυτόν που το έχει κάνει; Γιατί να διαφέρει η ποινή του; (η όποια ποινή του! )
Ο ένας κατάφερε και το έκανε και ο άλλος είναι μελλοντικός πράττων. Και ναι... στην περίπτωση αυτή η προληπτική τιμωρία είναι οτι καλύτερο. Γιατί δηλαδή πρέπει να καταστραφεί η ζωή ενός ή πολλών παιδιών επειδή κάποιος που θέλει ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ, αλλά έχει απλά υλικό σχετικό;
Για σοβαρευτείτε λίγο, γιατί ιδέα δεν έχετε πόσο άσχημες είναι αυτές οι εικόνες. Και σας μιλάω εκ πείρας απο σχετική υπόθεση που είχα πέσει... ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ!
Apla ligo prosoxi giati den diskolo na vrethi kapios me ...iliko
Kapios ston ipologisti tou xoris na xi idea...
Όσον αφορά το θέμα της ποινής... είπα και πριν. Σε μια σοβαρή χώρα , ισόβια άνευ αναστολής, άνευ αδείας (Ελληνικό φαινόμενο αυτό! ), άνευ έφεσης... μετά την οριστική εκδίκαση της υπόθεσης (Εφετείο , αίντε και Άρειος Πάγος) που θα τον ορίσει ώς ένοχο.
Όσον αφορά την οικογένεια του και τον στιγματισμό της. Σας πληροφορώ οτι στην σχετική υπόθεση που αναφέρομαι , συγγενείς έδωσαν πληροφορίες... δεν τους ενδιέφερε ο στιγματισμός.. τους ενδιέφερε όμως ενας διεστραμμένος να σταματήσει το έργο του.
το ξαναλέω... βγάλτε τον αντίχειρα απο τον.... και σταματήστε να κάνετε αναλύσεις χωρίς καν να έχετε πέσει σε τέτοιες περιπτώσεις (υπ- )ανθρώπων.
Gandalf