PDA

View Full Version : Επιχείρηση "Σφυροκόπημα" κατά παιδοφιλίας.

Σελίδες : 1 2 3 [4]

DrBig
16/10/2010, 21:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από ADVENTURAZ

τι να πω...πολλα τα μετωπα αδερφε και δεν ξερω που να στρεψω τα πυρα...

στον εαυτο σου? :wave2:

Joyrider
16/10/2010, 22:36

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Τον καταλογο τον εχεις. Πανε λοιπον και σπαζε κεφαλια.

Το πολύ πολύ να χρειαστεί να πεις και κανένα

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
ooooops......sorry......

ADVENTURAZ
17/10/2010, 00:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
στον εαυτο σου? :wave2:

Στον εαυτο μου? Τι θες να πεις με αυτο? :confused:

Ειμαι εναντια σε αυτα τα οντα και θελω την οποιαδηποτε τιμωρια τους, πλην του αμμεσου θανατου τους, γιατι θα ξεμπερδεψουν πολυ ευκολα και δεν μου κανει σαν λυση:wave2:

stavrogin
17/10/2010, 01:03

τι να πω...δεν ξερω...πραγματικα δεν ξερω με τι να τσαντιστω περισσοτερο,με το καθε αποβρασμα που το κανει,με τον αλλο που το βλεπει και γουσταρει η` με αυτον που τασσεται υπερ των δικαιωματων τους?

Εξισώνεις τους συνομιλητές στο φόρουμ με τα καθίκια? Είναι τόσο αποτροπαια αυτα που λένε που 'σαι ετοιμος να "στρεψεις πυρα?

Αντιγραφω απο Εχαιτλέο:

"Το Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού (Ι.Υ.Π.) εκτιμά ότι για κάθε 10.000 γεννήσεις το χρόνο κακοποιείται το 1% με 2% των παιδιών. Δηλαδή, αναμένονται 1.000 με 2.000 νέα περιστατικά κακοποίησης σε παιδιά ηλικίας 0 έως 3 ετών.

Επίσης, εκτιμάται ότι κάθε χρόνο 5.000 με 10.000 παιδιά προσχολικής ηλικίας πέφτουν θύματα κάποιας μορφής κακοποίησης από την οικογένεια τους ή τους συγγενείς τους."

Μετάφραση:
1%-2% κακοποιημένοι σημαίνει moto.gr= 35000 μέλη => 350-700 κακοποιημένοι.

Είσαι σίγουρος ότι ξέρεις με ποιούς μιλάς?

Και σι ρε σνιφερ πρέπει να κοιτάξουμε μια φωτο αθώου παιδιου, μήπως και δεν εχουμε συνειδιτοποιήσει τη σοβαρότητα του θέματος? Εκβιασμοι?

blackrose
17/10/2010, 02:20
ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ : Αιτιολογία – Εκτίμηση – Αντιμετώπιση.

http://www.iator.gr/2009/03/17/paedophilia/

Απίστευτη Απόφαση

Νομιμοποίηση του Κόμματος των Παιδοφίλων (PNVD)

από το Τοπικό Δικαστήριο της Χάγης και η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

http://www.hamogelo.gr/default.asp?pid=50&newid=11

υ.γ και ρωταω οταν η κανονες τις κοινωνιας καταπατιουνται και οι νομοι δεν ειναι επαρκεις τοτε τι γινεται?

:evil:

ADVENTURAZ
17/10/2010, 03:02
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
[B]

Μάλλον παρερμηνευσες τα γραφόμενα μου. Ίσως φταίω κι εγω που δεν έβαλα εισαγωγικά στο "πυρά".
Σε καμία περίπτωση δεν εξισωνω τα κτήνη που βιάζουν ή που φτιάχνονται με αυτό το "θέαμα",με όλους αυτούς που πιστεύουν ότι πρέπει να τιμωρούνται βάση νομου και μόνον.Κι εδώ μόνον διαφωνούμε: δεν υπάρχουν ελαφρυντικά γι'αυτα τα καθικια,γι'αυτους τα πυρά είναι χωρίς εισαγωγικά.:mad: Φιλικα :wave2:

Εχετλαίος
17/10/2010, 06:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackrose
υ.γ και ρωταω οταν η κανονες τις κοινωνιας καταπατιουνται και οι νομοι δεν ειναι επαρκεις τοτε τι γινεται?

Τότε με παίρνεις τηλέφωνο

RakiRacer
17/10/2010, 07:42
Παιδια φερτε τους εμενα....
μολις εβγαλα την μαμα εξατμιση του hornet και δεν εχω που να τη βαλω.....
(τους περιμενει και καιει ακομα!!!!!)

Εχετλαίος
17/10/2010, 11:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από RakiRacer
Παιδια φερτε τους εμενα....
μολις εβγαλα την μαμα εξατμιση του hornet και δεν εχω που να τη βαλω.....
(τους περιμενει και καιει ακομα!!!!!)

Πληζ τέικ α νάμπερ

Hornet_08
17/10/2010, 17:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
πραγματικά απορώ με ορισμένα ατομάκια, εδώ μέσα. Και απορώ και με την ανοχή που τους έχουμε...

Αναφέρομαι σε εκείνους φυσικά που μιλάνε εκ τους ασφαλούς για ελευθερίες και δικαιώματα, που ''πρέπει'' να έχουν ανθρωπόμορφα κτήνη δίχως ίχνος συναισθημάτων...

Δεν θα επρεπε να απορεις...

Αυτη ειναι κ η θεση της παγκοσμιας κοινωνιας που ζεις (παραδοξως), αν δε σου αρεσει πηγαινε στο φεγγαρι :wave2:

Tpap
17/10/2010, 20:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος

Αν δεν μπορείς εσύ, διατείθεμαι αφιλοκερδώς και με περίσσεια ευχαρίστηση. :a10:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Hornet_08
Δεν θα επρεπε να απορεις...

Αυτη ειναι κ η θεση της παγκοσμιας κοινωνιας που ζεις (παραδοξως), αν δε σου αρεσει πηγαινε στο φεγγαρι :wave2:

Ίσως να γίνει έτσι.
Όταν φύγω για εκεί όμως, να ξέρεις ότι θα φύγω με θόρυβο. Αφού προηγουμένως ''στείλω'' ορισμένους.

Σημ:
όσο και να επιμείνεις, όσο κι εριστικός να γίνεις, δεν θα καταφέρεις να με τσαντίσεις. Επομένως, ματαίως προσπαθείς.

panoulis2222
17/10/2010, 20:32

γινετε και το αλλο παιρνεις μια σφαιρα τις χαραζεις πανω την ιδεα και μετα απλα προσπαθεις να περασεις την ιδεα σου στο μυαλο του.

Joyrider
17/10/2010, 20:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από panoulis2222
γινετε και το αλλο παιρνεις μια σφαιρα τις χαραζεις πανω την ιδεα και μετα απλα προσπαθεις να περασεις την ιδεα σου στο μυαλο του.

Inception δηλαδή?? :confused:

the who
17/10/2010, 20:47
http://www.fimes.gr/2009/12/paiderastes-onomata/

Αυτοι εδω ειναι αλλοι?

Hornet_08
17/10/2010, 20:49

Σημ:
όσο και να επιμείνεις, όσο κι εριστικός να γίνεις, δεν θα καταφέρεις να με τσαντίσεις. Επομένως, ματαίως προσπαθείς.

Ασυναρτησιες λες, συγκρινε καλυτερα τα μηνυματα μας στην τελευταια σελιδα κ πες μου ποιος ειναι εριστικος

πραγματικά απορώ με ορισμένα ατομάκια, εδώ μέσα. Και απορώ και με την ανοχή που τους έχουμε...

Αναφέρομαι σε εκείνους φυσικά που μιλάνε εκ τους ασφαλούς για ελευθερίες και δικαιώματα, που ''πρέπει'' να έχουν ανθρωπόμορφα κτήνη δίχως ίχνος συναισθημάτων...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ίσως να γίνει έτσι.
Όταν φύγω για εκεί όμως, να ξέρεις ότι θα φύγω με θόρυβο. Αφού προηγουμένως ''στείλω'' ορισμένους.

214973

Akatanomastos
17/10/2010, 21:07
ειλικρινα δεν εχω κανενα προβλημα με την δημοσιοποιηση των ονοματων, ισως ειμαι και συμφωνος, δεν με νοιαζει..

απλως μου φαινετε για αλλη μια κινηση εντυπωσιασμου να την πω? δεν ξερω..

ας παρουμε μερικα σεναρια:

1) πες οτι δεν τους ηξερες ποτε,
ποσες οι πιθανοτητες να γνωρισεις εναν απο αυτους, να ακουσεις το ονομα του, και να θυμασαι τα ονοματα.. καμμια

2) πες οτι τους ξερεις χωρις να ξερεις το επωνυνο τους, ακομα και να το ξερεις μπορεις να υποθεσεις οτι απλη συνωνυμια

3) αν εισαι γνωστος του, οκ δεν θα του ξαναμιλησεις.. αλλα και αυτος στα π@π@ρι@ του..
οπως συνηθως γινετε με τους γνωστους..

με λιγα λογια θα χασει καποιους φιλους

καποιοι θα τον κραξουν

αυτος μπορει να λεει ΠΑΝΤΑ οτι ειναι ψεμματα, και μαλλον και οι καλοι του φιλοι/οικογενεια κλπ κλπ θα τον πιστευουν..

με λιγα λογια η δημοσιοποιηση των ονοματων ειναι μια π@π@ρια για να ικανοποιησει το κοινο αισθημα για μενα..

the who
17/10/2010, 21:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
ειλικρινα δεν εχω κανενα προβλημα με την δημοσιοποιηση των ονοματων, ισως ειμαι και συμφωνος, δεν με νοιαζει..

απλως μου φαινετε για αλλη μια κινηση εντυπωσιασμου να την πω? δεν ξερω..

ας παρουμε μερικα σεναρια:

1) πες οτι δεν τους ηξερες ποτε,
ποσες οι πιθανοτητες να γνωρισεις εναν απο αυτους, να ακουσεις το ονομα του, και να θυμασαι τα ονοματα.. καμμια

2) πες οτι τους ξερεις χωρις να ξερεις το επωνυνο τους, ακομα και να το ξερεις μπορεις να υποθεσεις οτι απλη συνωνυμια

3) αν εισαι γνωστος του, οκ δεν θα του ξαναμιλησεις.. αλλα και αυτος στα π@π@ρι@ του..
οπως συνηθως γινετε με τους γνωστους..

με λιγα λογια θα χασει καποιους φιλους

καποιοι θα τον κραξουν

αυτος μπορει να λεει ΠΑΝΤΑ οτι ειναι ψεμματα, και μαλλον και οι καλοι του φιλοι/οικογενεια κλπ κλπ θα τον πιστευουν..

με λιγα λογια η δημοσιοποιηση των ονοματων ειναι μια π@π@ρια για να ικανοποιησει το κοινο αισθημα για μενα..

Ξερω τους τρεις απο δαυτους.Οχι προσωπικα αλλα επαγγελματικα.Το τι εχουν ακουσει στη δουλεια δεν περιγραφεται.

Akatanomastos
17/10/2010, 21:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Ξερω τους τρεις απο δαυτους.Οχι προσωπικα αλλα επαγγελματικα.Το τι εχουν ακουσει στη δουλεια δεν περιγραφεται.

καλα, αφου εχουν καταδικαστει δεν απολυθηκαν?

ή τελικα δεν ειναι εγκλημα η κατοχη τετοιου υλικου?

και τι τελικα τι? μονο ακουσαν?

ουτε μια φαπα?

εδω μεσα ακουμε τοσες μερες οτι θα τους κανετε θα τους δειξετε

θα τους σταυρωσετε και δεν ξερω εγω τι αλλο..

υ.γ. δεν θυμαμαι αν εγραψες εσυ τετοια, αν οχι σε εξαιρω..απλα πες στους αλλους απο δω μεσα ποιος ειναι να τον βρουνε..

the who
17/10/2010, 21:27
καλα, αφου εχουν καταδικαστει δεν απολυθηκαν?

ή τελικα δεν ειναι εγκλημα η κατοχη τετοιου υλικου?

και τι τελικα τι? μονο ακουσαν?

ουτε μια φαπα?

εδω μεσα ακουμε τοσες μερες οτι θα τους κανετε θα τους δειξετε

θα τους σταυρωσετε και δεν ξερω εγω τι αλλο..

υ.γ. δεν θυμαμαι αν εγραψες εσυ τετοια, αν οχι σε εξαιρω..απλα πες στους αλλους απο δω μεσα ποιος ειναι να τον βρουνε..

Ο ενας εφυγε,ο αλλος ειναι συνταξιουχος κι ο τριτος ειναι υπο απολυση.Σε πληροφορω οτι θα ηταν πολυ καλυτερα να μη φευγανε απο τη δουλεια.:winka:
Το να ακους τοσα πουστριλικια και να μην μπορεις να μιλησεις τελικα ισως ειναι πολυ καλη τιμωρια.
Το νομο στα χερια μου δεν μπορω να τον παρω φιλαρακι.

Akatanomastos
17/10/2010, 21:30
Το να ακους τοσα πουστριλικια και να μην μπορεις να μιλησεις τελικα ισως ειναι πολυ καλη τιμωρια.

αυτο ειναι πολυ σχετικο

Το νομο στα χερια μου δεν μπορω να τον παρω φιλαρακι.

επειδη και ολοι οι αλλοι "φονιαδες" υπερβολικοι "τιμωροι" που κυκλοφορουν
το ιδιο θα λεγανε σε μια τετοια περιπτωση, ας αφησουν τους παιάνες για καθαρση του κοσμου, και τιμωριας..

the who
17/10/2010, 21:34
αυτο ειναι πολυ σχετικο

επειδη και ολοι οι αλλοι "φονιαδες" υπερβολικοι "τιμωροι" που κυκλοφορουν
το ιδιο θα λεγανε σε μια τετοια περιπτωση, ας αφησουν τους παιάνες για καθαρση του κοσμου, και τιμωριας..

Οντως ειναι σχετικο αλλα δεν μπορω να πω λεπτομερειες.
Οτι πρεπει να τιμωρηθουν ειναι το μονο σιγουρο.Το ποια θα ειναι η "καλυτερη" τιμωρια για τα εγκληματα πουχουν κανει ειναι ενα μεγαλο ερωτηματικο.

Akatanomastos
17/10/2010, 21:36
Οντως ειναι σχετικο αλλα δεν μπορω να πω λεπτομερειες.
Οτι πρεπει να τιμωρηθουν ειναι το μονο σιγουρο.Το ποια θα ειναι η "καλυτερη" τιμωρια για τα εγκληματα πουχουν κανει ειναι ενα μεγαλο ερωτηματικο.

δεν διαφωνω με σενα

ουτε "στην λεω" γιατι δεν τους τιμωρησες εσυ..

αυτα που γραφω

τα γραφω γιατι δεν αντεχω να ακουω υπερβολες (οχι απο σενα)

the who
17/10/2010, 21:37
δεν διαφωνω με σενα

ουτε "στην λεω" γιατι δεν τους τιμωρησες εσυ..

αυτα που γραφω

τα γραφω γιατι δεν αντεχω να ακουω υπερβολες (οχι απο σενα)

Να σου πω.Εχω δυο παιδια.Τρεμω στην ιδεα οτι μπορει καποιος να τα πειραξει.Αλλα αν γινει δεν θα αρκεστω σε καταρες.:winka:
Συνηθως τα λογια κανουν περα τη δραση.

Akatanomastos
17/10/2010, 21:40
Να σου πω.Εχω δυο παιδια.Τρεμω στην ιδεα οτι μπορει καποιος να τα πειραξει.Αλλα αν γινει δεν θα αρκεστω σε καταρες.:winka:
Συνηθως τα λογια κανουν περα τη δραση.

μα δεν μιλαμε να τυχει σε μας.

ουτε καν για τα κτηνη που τα κανουν

διαβασαμε εδω μεσα υπερβολες και γιαυτους που εχουν στην κατοχη τους υλικο
χωρις να εχουν κανει κατι..σαν τους τυπους στην δουλεια σου

εχω γραψει ηδη οτι ο πατερας του θυματος, ΟΦΕΙΛΕΙ να σκοτωσει τον δραστη
και γω νομιζω το ιδιο θα κανα..
για το κρατος δεν ξερω..

Hornet_08
17/10/2010, 21:58
διαβασαμε εδω μεσα υπερβολες και γιαυτους που εχουν στην κατοχη τους υλικο
χωρις να εχουν κανει κατι..σαν τους τυπους στην δουλεια σου

Τα ονοματα που βλεπεις ειναι ατομα που διακινουν κ εχουν στην κατοχη τους.

Αυτος που εχει στην κατοχη του οντως δεν εχει κανει κατι.

Ας υποθεσουμε οτι καποιος κατεβασε ενα βιντεο απο περιεργεια.
Ας υποθεσουμε ενα παιδι (απο αυτα που βλεπουν κ τσοντες ναι) το κατεβασε κατα λαθος κ το κρατησε στο σκληρο του.
Τι θα κανουμε, θα το σκοτωσουμε ?

Εχω ενα βιντεο που δειχνει βασανισμο ζωων, αυτο που δειχνει το απεχθανομαι, αν ψαξεις στον δισκο μου ομως θα το βρεις, τι παει να πει αυτο, θα πρεπει να καταδικαστω για δολοφονια ζωων ?
Μπορει να δειχνει βιασμο γυναικας, ειμαι βιαστης ? Θα γινω ?

Ο Gandalf μας ειπε οτι δεν εχει καμια διαφορα.
Αυτος που κατεχει απλως ενα βιντεο ΔΕΝ ειναι εν δυναμει εγκληματιας, οπως κ να το δουμε.

mikros boudas
17/10/2010, 22:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Hornet_08
Τα ονοματα που βλεπεις ειναι ατομα που διακινουν κ εχουν στην κατοχη τους.

Αυτος που εχει στην κατοχη του οντως δεν εχει κανει κατι.

Ας υποθεσουμε οτι καποιος κατεβασε ενα βιντεο απο περιεργεια.
Ας υποθεσουμε ενα παιδι (απο αυτα που βλεπουν κ τσοντες ναι) το κατεβασε κατα λαθος κ το κρατησε στο σκληρο του.
Τι θα κανουμε, θα το σκοτωσουμε ?

Εχω ενα βιντεο που δειχνει βασανισμο ζωων, αυτο που δειχνει το απεχθανομαι, αν ψαξεις στον δισκο μου ομως θα το βρεις, τι παει να πει αυτο, θα πρεπει να καταδικαστω για δολοφονια ζωων ?
Μπορει να δειχνει βιασμο γυναικας, ειμαι βιαστης ? Θα γινω ?

Ο Gandalf μας ειπε οτι δεν εχει καμια διαφορα.
Αυτος που κατεχει απλως ενα βιντεο ΔΕΝ ειναι εν δυναμει εγκληματιας, οπως κ να το δουμε. δεν μιλαμε για 1-2 βιντεο.αυτιο στην λιστα εχουν ΠΟΛΥ υλικο

Lupo
17/10/2010, 22:14
Απέφευγα να μπω καν στο θέμα , γιατί δεν αντέχω ούτε την συζήτηση για τέτοιο θέμα.
Τελικά σας διάβασα τώρα.
Λοιπόν,

Συμφωνώ. Καταλαβαίνω ότι οι άνθρωποι μπορεί να είναι ασθενείς και να φταίει η κοινωνία.
Όμως.
Είμαι πατέρας. Τέλος. Τώρα πρέπει να με καταλάβετε κι εσείς. Μία τρίχα από τα μαλλιά του παιδιού μου να πείραζε κάποιος, και τότε ας πείτε κι εμένα άρρωστο αν θέλετε.

kalesin
17/10/2010, 22:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
Απέφευγα να μπω καν στο θέμα , γιατί δεν αντέχω ούτε την συζήτηση για τέτοιο θέμα.
Τελικά σας διάβασα τώρα.
Λοιπόν,

Συμφωνώ. Καταλαβαίνω ότι οι άνθρωποι μπορεί να είναι ασθενείς και να φταίει η κοινωνία.
Όμως.
Είμαι πατέρας. Τέλος. Τώρα πρέπει να με καταλάβετε κι εσείς. Μία τρίχα από τα μαλλιά του παιδιού μου να πείραζε κάποιος, και τότε ας πείτε κι εμένα άρρωστο αν θέλετε.

+

Gandalf dr685sm
17/10/2010, 22:56
Hornet_08 ... το είπα και το υποστηρίζω καθώς αυτά που έχω δεί με κάνουν να το πιστεύω. Εσύ με ποιά σκέψη λες οτι δεν θα το κάνουν;

Όσον αφορά το υλικό , δεν μιλάμε για 1-2 ταινίες flv ή κάποια φωτό που δεν είναι κιόλας αποθηκευμένες αλλά βρίσκονται σε κάποιο "προσωρινό" χώρο του δίσκου. Μιλάμε για 100-200 μέχρι και 45.000 ηλεκτρονικά αρχεία που σε σοκάρουν ακόμα και αν ξέρεις οτι θα τα βρείς μάλλον εκεί.

Για το θέμα τιμωρίας ... είπα πριν.. το ξαναλέω και τώρα. Ισόβια άνευ αναστολής και δικαιώματος έφεσης μετά την τελεσιδικία. Εκεί να σαπίζουν σε τέσσερα ντουβάρια ανάμεσα και να μην μπορούν κιόλας να έχουν πρόσβαση σε αυτό που τους έφερε εκεί. Πολύ πιο μαρτυρικό απο το να τους σκοτώσεις με μιας.

Αυτά όσον αφορά την κοινωνία.. γιατί ώς πατέρας... και σε διαπίστωση οτι έχει κάνει κάτι τέτοιο.. σφαίρα, τεμμάχισμα και ψάξτε βρείτε τον. Και αν σε κάποιους ακούγονται υπερβολικά ή δεν ξέρω τι άλλο, ας ρίξουν μια ματιά στο youtube που είναι γεμάτο απο τέτοια βίντεο με ιστορίες ανθρώπων που καθάριζαν εν ψυχρώ, μέσα στο δικαστήριο κιόλας, βιαστές ενήλικων παιδιών τους... πόσο μάλλον ανηλίκων. Αν θολώσει το μάτι... δεν υπάρχει λογική, ούτε επιχειρήματα.

Gandalf

andgeo
17/10/2010, 23:30
Να γελάσετε και λίγο ...

Cartman joins NAMBLA (http://www.southparkstudios.com/full-episodes/s04e06-cartman-joins-nambla)

vangelis 64
17/10/2010, 23:56
Όπως ο Νικόλας από πάνω,έτσι κι εγώ το θεώρησα χαζό να γράψω κάτι για το αυτονόητο.Τέλος πάντων...

Η σημερινή εποχή είναι γεμάτη βία,πολλή βία.Φτάσαμε σε σημείο που η βία να θεωρείται μαγκιά.

Καλά τα λέτε (όσοι τα λέτε)περί νόμων,προσωπικών δεδομένων κλπ,αν και ελάχιστα διάβασα.Ο θυμός όμως τού γονέα δεν γνωρίζει τέτοιους χάρτες.
Δεν μπα νά'ναι συναίσθημα παρόρμησης,τρέλλας,χαζομάρας...

Θα ΣΚΟΤΩΝΑ με μεγάλη ευχαρίστηση όποιο σκουλήκι άγγιζε με τέτοιο τρόπο μικρά παιδιά.Και δεν στέκομαι στα δικά μου παιδιά.

Έτσι για νά'μαστε και μέσα στο πνεύμα τής εποχής...

H.A.Balafoutre
18/10/2010, 01:09
άλσκδξφλαξκ΄σβν αοιρ :mad:

ego_o_idios
18/10/2010, 01:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Όπως ο Νικόλας από πάνω,έτσι κι εγώ το θεώρησα χαζό να γράψω κάτι για το αυτονόητο.Τέλος πάντων...

Η σημερινή εποχή είναι γεμάτη βία,πολλή βία.Φτάσαμε σε σημείο που η βία να θεωρείται μαγκιά.

Καλά τα λέτε (όσοι τα λέτε)περί νόμων,προσωπικών δεδομένων κλπ,αν και ελάχιστα διάβασα.Ο θυμός όμως τού γονέα δεν γνωρίζει τέτοιους χάρτες.
Δεν μπα νά'ναι συναίσθημα παρόρμησης,τρέλλας,χαζομάρας...

Θα ΣΚΟΤΩΝΑ με μεγάλη ευχαρίστηση όποιο σκουλήκι άγγιζε με τέτοιο τρόπο μικρά παιδιά.Και δεν στέκομαι στα δικά μου παιδιά.

Έτσι για νά'μαστε και μέσα στο πνεύμα τής εποχής...

etsi ine ke go 8a skotona gia opiodipote logo etsi na pernai i ora efxarista ke dn kano diakrisis 8a skotona oti nane
katargiste epi telous afton ton nomo peri an8ropoktonias..
giati ine kako na oploforoume
pou to vriskete to kako>
ine sosto na katapiezete prosopikes elef8eries?
ala kseroume fovaste min xasete forologoumenous polites ke anagkastite na plironete moni sas tis viles sas ke ta kotera sas gia na vazete mesa ta pedakia mas na ta viazete
alites tsoglania tou kerata anomali ipokrites ou na xa8ite koproskila

ou stou diaolo
:rotflmao: :rotflmao:

Hornet_08
18/10/2010, 04:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Hornet_08 ... το είπα και το υποστηρίζω καθώς αυτά που έχω δεί με κάνουν να το πιστεύω. Εσύ με ποιά σκέψη λες οτι δεν θα το κάνουν;

Όσον αφορά το υλικό , δεν μιλάμε για 1-2 ταινίες flv ή κάποια φωτό που δεν είναι κιόλας αποθηκευμένες αλλά βρίσκονται σε κάποιο "προσωρινό" χώρο του δίσκου. Μιλάμε για 100-200 μέχρι και 45.000 ηλεκτρονικά αρχεία που σε σοκάρουν ακόμα και αν ξέρεις οτι θα τα βρείς μάλλον εκεί.

Για το θέμα τιμωρίας ... είπα πριν.. το ξαναλέω και τώρα. Ισόβια άνευ αναστολής και δικαιώματος έφεσης μετά την τελεσιδικία. Εκεί να σαπίζουν σε τέσσερα ντουβάρια ανάμεσα και να μην μπορούν κιόλας να έχουν πρόσβαση σε αυτό που τους έφερε εκεί. Πολύ πιο μαρτυρικό απο το να τους σκοτώσεις με μιας.

Αυτά όσον αφορά την κοινωνία.. γιατί ώς πατέρας... και σε διαπίστωση οτι έχει κάνει κάτι τέτοιο.. σφαίρα, τεμμάχισμα και ψάξτε βρείτε τον. Και αν σε κάποιους ακούγονται υπερβολικά ή δεν ξέρω τι άλλο, ας ρίξουν μια ματιά στο youtube που είναι γεμάτο απο τέτοια βίντεο με ιστορίες ανθρώπων που καθάριζαν εν ψυχρώ, μέσα στο δικαστήριο κιόλας, βιαστές ενήλικων παιδιών τους... πόσο μάλλον ανηλίκων. Αν θολώσει το μάτι... δεν υπάρχει λογική, ούτε επιχειρήματα.

Gandalf

Εαν εχω δηλαδη 100-200 μεχρι και 45.000 ηλεκτρονικα αρχεια πρεπει πριν δικαστω να βγει το ονομα μου στην κοινωνια ?
Διαφωνω, οπως ειπαν κ οι υπολοιποι αυτο δεν αποτελει προθεση, αλλα κ αν αποτελουσε, δεν δικαζουμε προθεσεις.

Γιατι προσπαθειτε να μπειτε στην θεση του θυματος και του νομοθετη ταυτοχρονα δεν μπορω να καταλαβω.

vaska
18/10/2010, 06:07

Gandalf

Σκέφτομαι ακριβώς έτσι και όπως λέει και ο Βαγγέλης πιο κάτω από το δικό σου ποστ "το θολωμένο μυαλό ενός γονιού δεν γνωρίζει τέτοιους χάρτες".

Όμως για ποικίλους λόγους η κουβέντα δεν βγάζει πουθενά. Παρεμπιπτόντως χθες βράδυ είδα την ταινία Law Abiding Citizen κι έπιασα τον εαυτό μου να χαμογελάει όταν ο τύπος έκοβε τον βιαστή και δολοφόνο της οικογένειάς του κομματάκια. Πολύ το χάρηκα λέμε κι ας με κατηγορήσουν όλοι όσοι για βίαιο τύπο.
:wave2: :wave2:

Boxer
18/10/2010, 06:57
οσον αφορα εμενα και το δικο μου παιδι...

http://www.youtube.com/watch?v=OpaFsNVrqw8&feature=related

you get the idea...

takis-kk
18/10/2010, 08:25
Η παιδοφιλία σαν φαντασίωση ή το χειρότερο σαν ενέργεια, είναι μία αποτρόπαιη πράξη.

Οι περιγραφές βασανιστηρίων που ξεπερνούν την ανθρώπινη φαντασία ,τη δική μου τουλάχιστον, είναι εξίσου αποτρόπαιες.

Πιστεύω , ελπίζω , πως έγιναν στα πλαίσια της υπερβολής του καθημερινού λόγου της παρέας ...

:confused:

Boxer
18/10/2010, 09:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
Η παιδοφιλία σαν φαντασίωση ή το χειρότερο σαν ενέργεια, είναι μία αποτρόπαιη πράξη.

Οι περιγραφές βασανιστηρίων που ξεπερνούν την ανθρώπινη φαντασία ,τη δική μου τουλάχιστον, είναι εξίσου αποτρόπαιες.

Πιστεύω , ελπίζω , πως έγιναν στα πλαίσια της υπερβολής του καθημερινού λόγου της παρέας ...

:confused:

Ειχε γραψει ο Κωστοπουλος (ναι ναι ο Πετρος) καποτε το εξης "Δεν εχεις πραγματικα θυμωσει μεχρι να σου πειραξουν το παιδι" και τοτε δεν το ειχα καταλαβει.Νομιζα οτι αν σου πειραξουν τη γκομενα , τη μανα , τον πατερα θα ειναι το ιδιο.

Οταν εκανα παιδι το καταλαβα.....το πως ενιωσα οταν το δικο μου παιδι το πειραζε καποιο αλλο μαλακισμενο σε καποιο παιδικο παρτι για παραδειγμα....ηθελα να παω και να το σαπισω στο ξυλο ....(δεν το εκανα βεβαιως , αλλα αυτο που ενιωσα το θυμαμαι)

Οπως θυμαμαι καθε φορα που μου τον στεναχωρουν μικροι , μεγαλοι , αλλοι γονεις , δασκαλοι , ξενοι κλπ πως ξεσκιζεται η καρδια μου...

Αν λοιπον νιωθω ετσι για απλα πραγματα , δεν μπορω να φανταστω ακομα τι μπορει να νιωσω σε μια περιπτωση παιδεραστιας των ΔΙΚΩΝ μου παιδιων....πολλες φορες το σινεμα αδυνατει να καταγραψει τη ζωη...τωρα ναι ειναι και λιγο πλακα ......ομως τοτε ισως ο Dexter να ειναι λιγος...δεν ξερω αληθεια...ενα κλικ στο μυαλο ειναι και περνας απο την αλλη....ετσι ξαφνικα....

Αυτα οσον αφορα εμενα....

Η δικαιοσυνη απο την αλλη πρεπει να ειναι τυφλη....με οτι αυτο συνεπαγεται....και ακριβως επειδη θα υπαρχει καποιος πατερας που θα αισθανεται οπως εγω και ταυτοχρονα θα του εχουν ασελγησει στο παιδι του , τετοιες λιστες (προσαχθεντων και οχι καταδικασθεντων) γινονται ευκολα death list , οποτε....ας ειμαστε προσεκτικοι....

Αλλο τι θα κανει ο πατερας (ο οποιος θα αναλαβει και τις ευθυνες του) και αλλο τι θα κανει η δικαιοσυνη....

arxaios
18/10/2010, 10:05
Για αυτούς ειδικά με τα βρέφη ............ για αρχή θα πρότεινα την κατασκευή φαλικού ομοιόματος σε αναλογία τέτοια ώστε το μέγεθός του να είναι τόσο όσο είναι η αναλογία μεγέθους φαλός ενήλικου άντρα - προς βρέφος ......... γύρω στο 1,20 με 1,50 μέτρο πρέπει να βγαίνει .......... και κατόπιν εφαρμογή ασάλιωτη στο δράστη !!!
ΟΛΟ ΜΕΣΑ !!!
Να πληρωθεί με ακριβώς την ίδια πράξη που έκανε !!!

Αν επιζήσει .......... σημ. τα πιό πολλά βρέφη που έχουν υποστεί αυτά τα χάδια, έχουν κατόπιν πεθάνει .............. τηγάνισμα σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσει !!!

Cpt. Haddock
18/10/2010, 10:14
Δεν μπαινω στην ουσια, άλλωστε - όπως εχει ξαναειπωθει σε αντιστοιχο θεμα - αφου δεν ειμαι γονιός ας μη μιλάω.

Απλα ρωτάω τί νόημα βρίσκετε στο διαγωνισμό πιο ευφανταστου βασανιστηρίου;

Joyrider
18/10/2010, 10:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Δεν μπαινω στην ουσια, άλλωστε - όπως εχει ξαναειπωθει σε αντιστοιχο θεμα - αφου δεν ειμαι γονιός ας μη μιλάω.

Θα βγει SAW VI και θα είναι interactive scenario.

Εχετλαίος
18/10/2010, 10:24

Έτσι!
:mad:

Hornet_08
18/10/2010, 10:34

Νομιζω αν δεν εισαι γονιος δεν μπορεις καν να κραψεις σε αυτο το θεμα

takis-kk
18/10/2010, 12:35
Αρα λοιπον...
Υπο προυποθέσεις...
Ενας φίλησυχος πολίτης , οικογενειάρχης, πατέρας, νομοταγής, διαθέτων τουλαχιστον την στοιχειώδη μόρφωση , αντίληψη, κλπ κλπ..
Μετατρέπεται σε σαδιστικό τέρας , βασανιστή, που μπροστά του θα ωχριούσαν οι ιεροεξεταστές του μεσαίωνα.

Υπο προυποθέσεις (ψυχική νόσος ή ότι άλλο αρμοδιότητας ψυχιάτρου) , άλλος πολίτης μετατρέπεται σε παιδόφιλο.

Μήπως πατσίζουμε ένα αρωστημένο πάθος με την πρωτόγονη αγριότητα ?

Μια τουφεκιά είναι άλλο πράγμα , απαλάσσει και την κοινωνία αλλά και τον ίδιο απο την απαίσια υπαρξή του

TROOPER
18/10/2010, 14:27
Έτσι!
:mad:

εγω που δεν ειμαι γονιος να μιλησω ως παιδι?

vangelis 64
18/10/2010, 14:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
εγω που δεν ειμαι γονιος να μιλησω ως παιδι? Αν είσαι κακοποιημένο..:p :p

sniper
18/10/2010, 14:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Αν είσαι κακοποιημένο..:p :p

κάνει φιλοτιμες προσπάθειες όμως! :lol:

tai
18/10/2010, 15:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
κάνει φιλοτιμες προσπάθειες όμως! :lol:
ναι, αλλα ετσι οπως ειναι μαυρος και τριχωτός ....:a14:

:nono:

sniper
18/10/2010, 15:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
ναι, αλλα ετσι οπως ειναι μαυρος και τριχωτός ....:a14:

κι οι πιθηκοι αγάμητοι θα μείνουν ρε; :lol:

TROOPER
18/10/2010, 15:38
κοριτσια εσεις οι απο πανω...

σαν πολυ παρεα με τον ντεβιλς δεν κανετε?ατριχοι και οι 2...:winka:

tai
18/10/2010, 15:39
κι οι πιθηκοι αγάμητοι θα μείνουν ρε; :lol:
οτι εισαι σαβουρογαμης στο εχω ξαναπεί:lol:

sniper
18/10/2010, 15:41

Σύμφωνοι, αλλά δεν είμαι πιθηκος! :lol:

TROOPER
18/10/2010, 15:44

Σύμφωνοι, αλλά δεν είμαι πιθηκος! :lol:

τωρα παιζετε με την τυχη σας και εγω ξερω μια ιστοριουλα που μπορει να σας φερει ειδικα εσας τους 2 (και ειδικοτερα τον εναν απο τους 2) σε ΠΟΛΥ δυσκολη θεση :smokin: :evil:

sniper
18/10/2010, 15:47
τωρα παιζετε με την τυχη σας και εγω ξερω μια ιστοριουλα που μπορει να σας φερει ειδικα εσας τους 2 (και ειδικοτερα τον εναν απο τους 2) σε ΠΟΛΥ δυσκολη θεση :smokin: :evil:

Γερμανοτσολιάς.....

tai
18/10/2010, 15:48

για να εχουμε εναλλακτικές εαν στην τρέλα επάνω, σταματισει το μυαλο να κατεβάζει ιδέες:evil:

tai
18/10/2010, 15:49
Γερμανοτσολιάς.....
πως τους λεγανε αυτους τους φιλοναζι απο την Σουηδία???
:D

TROOPER
18/10/2010, 15:50
Γερμανοτσολιάς.....

ο καπνιζων.

:smokin:

sniper
18/10/2010, 15:51
πως τους λεγανε αυτους τους φιλοναζι απο την Σουηδία???
:D

ξεκ@λιάρηδες

tai
18/10/2010, 15:53
ξεκ@λιάρηδες

:rolleyes:
οχι ρε
αλλιώς??

sniper
18/10/2010, 15:53
:rolleyes:
οχι ρε
αλλιώς??

τους λένε κι αλλιώς; :confused:

TROOPER
18/10/2010, 15:55
χαιρομαι που οι 3 μας καταλαβαμε για ποια ιστοριουλα μιλαω.συνεχιστε.

TROOPER
18/10/2010, 16:03
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε μαλακα ται με ρωταει με πμ (η κοτα) για ποια ιστοριουλα μιλαω.τωρα φταιω....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

θα σου πω ρε μαλακα νικο στο πμ γιατι δεν ειμαι τοοοοοσο τσογλανος.περιμενε λιγο.

vaska
18/10/2010, 16:23

ρε μαλακα ται με ρωταει με πμ (η κοτα) για ποια ιστοριουλα μιλαω.τωρα φταιω....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

θα σου πω ρε μαλακα νικο στο πμ γιατι δεν ειμαι τοοοοοσο τσογλανος.περιμενε λιγο.

:nono: :nono: :nono: έχουμε κι εμείς δικαίωμα να μάθουμε, μιά παρέα είμαστε άλλωστε από 35000 φίλους.

Δεν ειν σωστό δεν ειν σωστό

tai
18/10/2010, 16:28

σιγα ρε την "σοβαρή" ιστορία πια
υπερβολικέ

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska

Δεν ειν σωστό δεν ειν σωστό
εσυ εισαι μιναρας Θα το πεις και σε αλλους

:lol:

vaska
18/10/2010, 16:28
Τσίμπησα αυτό από διπλανό φόρουμ www.gsforoum.gr

"Ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα που έχει τη δυνατότητα να σαρώνει ολόκληρη την επικράτεια και να εντοπίζει παιδόφιλους παρουσίασε πριν από λίγες ημέρες ο προϊστάμενος του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής, κ. Μάνος Σφακιανάκης. Το μηχάνημα αυτό ονομάζεται «Operation Fare Play», στα Ελληνικά «Δίκαιο Παιχνίδι» και είναι δωρεά του FBI προς την Ελληνική Αστυνομία.

Την επίδειξη που έλαβε χώρα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, παρακολούθησαν ο αρχηγός και ο υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγοι κ. Ελευθέριος Οικονόμου και κ. Γιάννης Ραχωβίτσας, ενώ παρευρέθησαν και οι προϊστάμενοι της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννης Τέντες, της Εισαγγελίας Εφετών κ. Ιωάννης Σακελάκος και η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών κυρία Ελένη Ράικου. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο πρόεδρος της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) κ. Ανδρέας Λαμπρινόπουλος.

Ο κ. Σφακιανάκης, κάνοντας την επίδειξη, εντόπισε δεκάδες παιδόφιλους σε όλη την ελληνική επικράτεια να επιδίδονται με μανία στο ποιος θα κατεβάσει περισσότερο υλικό παιδικής πορνογραφίας. Η επίδειξη, τόσο στους δικαστικούς λειτουργούς όσο και στον πρόεδρο της ΑΔΑΕ έγινε για δύο λόγους: Ο πρώτος λόγος, για να διαπιστώσουν ότι οι αστυνομικοί δεν παραβιάζουν προσωπικά δεδομένα, απλά παρακολουθούν και εντοπίζουν μόνο παιδόφιλους και τίποτα περισσότερο. Ο δεύτερος λόγος, για να δοθεί από την ΑΔΑΕ η σχετική άδεια, εφόσον δεν παραβιάζονται τα προσωπικά δεδομένα και δεν παρακολουθούνται οι πολίτες.

Το FBI έχει ήδη εκπαιδεύσει 18 αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στη χρήση του μηχανήματος σάρωσης και εντοπισμού παιδόφιλων, οι οποίοι, μετά από τη σχετική εκπαίδευσή τους, πιστοποιήθηκαν από την υπηρεσία τους και έχουν εξουσιοδότηση έρευνας και παρακολούθησης των παιδόφιλων.

Πηγή: Εβδομαδιαίο περιοδικό «Επίκαιρα» "

και μια απάντηση από το ίδιο φορουμ

"Γεια χαρα, βασικα δεν προκειται, θελω να πιστευω για μηχανημα αλλα για λογισμικο το οποιο ανιχνευει τις κινησεις ανταλλαγης πακετων μεταξυ χρηστων του διαδυκτιου (sniffer packet).Στην συγκεκριμενη περιπτωση το λογισμικο εχει προσαρμοστει να παρακολουθει οτι εχει σχεση με παιδοφιλια, σεξ, κλπ.Oποιος εχει μια ιδεα το πως λειτουργει θα διαπιστωσει οτι με καποια προσαρμογη μπορει να παρακολουθει αλλα ενδιαφεροντα των χρηστων...βλεπε BMW, BMW R 1200 GS, ADVENTURE, καλα εδω μιλαμε τα λαμπακια αναβουν κοκκινο.Και ολα αυτα μιλαμε για τεχνολογια 30 ετων, το γραφειο εχει καταληξει σε εμπορικες εκδοσεις των εν λογων λογισμικων οποτε την σαβουρα τους μας την δινουν σε μας και εμεις νιωθουμε σαν να ανακαλυψαμε τον τροχο.O BIG BROTHER στο διαδυκτιο ειναι γεγονος!!!http://www.howstuffworks.com/carnivore.htm "

Τι έγινε ρε πστ μου, έχει πάρει διαστάσεις επιδημίας κι εξαπλώνεται???

tai
18/10/2010, 16:31
παραπάνω προσοχή χρειάζεται και οχι πανικός

ΥΓ
αλλωστε ιδεες εχουμε για να παραδειγματισουμε με οποιον πιάσουμε

menos
24/10/2010, 12:09
Τα σύμβολα των παιδόφιλων-παιδεραστών...

Κοσμήματα: βραχιόλια, καδένες, δαχτυλίδια, καθώς και τατουάζ
για να αναγνωρίζονται μεταξύ τους.

Περισσότερα: http://hamomilaki.blogspot.com/2009/06/simbolos-da-pedofilia.html

Boxer
24/10/2010, 12:50
ok δεν ξαναπαιρνω algida....μονο ΔΕΛΤΑ απο δω και περα...

Akatanomastos
24/10/2010, 12:58
καπου διαβασα οτι στην γαλλια

η διακινηση ή κατοχη τετοιου υλικου επιφερει 2 εως 7 χρονια στην φυλακή

Gandalf dr685sm
24/10/2010, 18:35
ωχ ρε γμτ.... αυτά γίνονται όταν διαβάζουμε περί ασφάλειας ψηφιακής πληροφορίας απο μαζικά μέσα ενημέρωσης. Δεν είναι απλό λογισμικό... δεν είναι απλό κουτί υπολογιστή/server. Φυσικά δεν είναι και το Carnivore που ακόμα και σήμερα οι υπηρεσίες των ΗΠΑ αρνούνται την ύπαρξη του... πόσο μάλλον να το δώσουν και ώς πώληση/δώρο σε άλλη χώρα.

Δεν μπορώ να πώ παραπάνω... το εργαλείο υπάρχει όντως αλλά δεν είναι αυτό που περιγράφεται. Ούτε φυσικά και packet sniffer είναι (ΕΛΕΟΣ...θα πρέπει να στηθεί ενα backbone node όλων των δικτύων μέσα στην ΓΑΔΑ για κάτι τέτοιο!!!).

Πρόκειται για appliance με customized OS και ναι... έχει δυνατότητες αλλαγής φίλτρου και έρευνας κατά επιλογή, αλλά δεν είναι τόσο απλό και σίγουρα δεν μπορεί να αλλάξει "on the fly" όπως ισχυρίζονται άμεσα στο άρθρο. Έχει πολλές παραμέτρους που θέλουν εξήγηση... εν πάση περιπτώση, για να μην ζαλίζω, δεν είναι ακριβώς αυτό που περιγράφεται.

menos
28/10/2010, 16:36
Ο επικεφαλής της βελγικής Καθολικής Εκκλησίας ζήτησε να αντιμετωπιστούν με επιείκεια οι πιο ηλικιωμένοι ιερείς που είναι ένοχοι για την κακοποίηση των νέων, εκτιμώντας η δικαιοσύνη είναι ένα είδος εκδίκησης.

«Οι βιαστές πρέπει προφανώς να έχουν συνείδηση για το τι συνέβη στη ζωή τους, αλλά πλέον δεν είναι ενεργοί, δεν έχουν καμία ευθύνη, δεν ξέρω αν μία τέτοιου είδους εκδίκηση η οποία δεν έχει πλέον κανένα πρακτικό αποτέλεσμα αποτελεί μια ανθρώπινη λύση», δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Άντριου Ζόζεφ Λέοναρντ.

«Τα θύματα θέλουν πραγματικά ένας ιερέας 85 ετών, τώρα ξαφνικά, να διαπομπευτεί να διασυρθεί δημοσίως; Νομίζω ότι οι περισσότεροι δεν επιθυμούν κάτι τέτοιο», πρόσθεσε ο επικεφαλής της εκκλησίας του Βελγίου.

Η βελγική Εκκλησία επλήγη από σκάνδαλα παιδεραστίας, τον Απρίλιο, μετά την παραίτηση του επισκόπου της Μπριζ, ο οποίος παραδέχτηκε ότι βίασε τον ανιψιό του.

Πηγή: http://www.cretenettv.gr/news/pIHMEw/Ζητούν-επιείκεια-για-τους-παιδεραστές-ιερείς

Εχετλαίος
28/10/2010, 16:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
«Οι βιαστές πρέπει προφανώς να έχουν συνείδηση για το τι συνέβη στη ζωή τους, αλλά πλέον δεν είναι ενεργοί, δεν έχουν καμία ευθύνη, δεν ξέρω αν μία τέτοιου είδους εκδίκηση η οποία δεν έχει πλέον κανένα πρακτικό αποτέλεσμα αποτελεί μια ανθρώπινη λύση», δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Άντριου Ζόζεφ Λέοναρντ

:a31: :a31: :a31:

με χέρια και με πόδια

npat
28/10/2010, 18:13
Φυσικά δεν είναι και το Carnivore που ακόμα και σήμερα οι υπηρεσίες των ΗΠΑ αρνούνται την ύπαρξη του... πόσο μάλλον να το δώσουν και ώς πώληση/δώρο σε άλλη χώρα.

Σιγά το πυρηνικό υπερόπλο! Ένας glorified packet sniffer (και όχι και τόσο glorified) με λίγο deep packet inspection (και αν). Φυσικά πρέπει να εγκατασταθεί σε σημείο που βλέπει το backbone (το όποιο backbone θέλεις να φιλτράρεις)---πιθανότατα μέσα στον ISP ή όπου ρουτάρεται το τράφικ. Οι ΗΠΑ δεν αρνούνται την ύπαρξή του, απλά δεν το χρησιμοποιούν πια (από το 2001) γιατί υπάρχουν φθηνότερα και αποδοτικότερα of-the-shelf εργαλεία. Πολύ αποδοτικότερα, δηλαδή, από ένα μπαζο-σόφτγουαρ που τρέχει σε βίνδοους και που αν δει κανένα σοβαρό τράφικ ακούει "wire-speed" και τρέχει στη μαμά του.

Βασικά, με κανά δυο ώρες ψάξιμο στο Νετ και κάνα μήνα δουλειά φτιάχνεις αντίστοιχο εργαλείο (μόνο πολύ καλύτερο στις μέρες μας) και δεν χρειάζεται ούτε να τα σκάσεις στα αμερικανάκια ούτε να ζητάς χάρες από την κυβέρνηση των ΗΠΑ (μην βάλουν και τα γέλια, δηλαδή, οι άνθρωποι, χωρίς λόγο).

Το όλο κοντρόβερσυ σχετικά με το κάρνιβορ δεν είχε (ποτέ) να κάνει με τις δυνατότητές του (που ποτέ δεν ήταν και κάτι το σπουδαίο) αλλά με το κατά πόσο μπορούσε να κάνει αρκετά επιλεκτικό φιλτράρισμα και να "δει" στο δίκτυο αυτά---ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ---που επιτρεπόταν από τα σχετικά εντάλματα (ΑΠ: Δεν μπορούσε, ΠΡΟΦΑΝΩΣ). Αυτό στην αμερικάνικη νομοθεσία (από τα πολύ λίγα που ξέρω) μπλέκει ακόμη περισσότερο με την διάκριση μεταξύ "wiretap" και "tap and trace" (και ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ κάνει).

Γενικά πάντως επρόκειτο (γιατί, είπαμε, πλέον ΔΕΝ) για ένα σύστημα που μπορούσε να παρακολουθήσει με κάποια (μικρή) αποτελεσματικότητα αθώους και αδαής (συνήθως τον συνδυασμό και των δύο) χωρίς να μπορεί να κάνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ για κάποιον που έμπαινε στον ΕΛΑΧΙΣΤΟ κόπο να κρύψει τα ίχνη του (η γνωστή δηλαδή ματαιότητα ΟΛΩΝ αυτών των συστημάτων που κάποτε ελπίζουμε να την καταλάβουν αυτοί που έχουν κάθε συμφέρον... να μην).

Για μια σχετικά απλή (αλλά τεκμηριωμένη) έκθεση των λόγων για τους οποίους εργαλεία σαν το κάρνιβορ... ΔΕΝ, ρίξε μια ματιά σ' αυτό:

http://cryptome.org/carnivore-rf.htm

Σόρυ για το μουσικό διάλειμμα... συνεχίστε!

:wave2: