View Full Version : Πέσαν κάτι "χοντρές".. και μετά αυτός συνελλήφθη και απελαύνεται...
notakos600
20/10/2010, 12:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Γίνομαι κουραστικός όταν επαναλαμβάνομαι.
Gandalf
Μα τι λόγος, όποτε θέλετε αγαπητέ. :beer: :beer: :beer:
the who... δεν είμαι αστυνομικός φίλε... το σήμα που είδες στην ζελατίνα της μηχανής είναι απο το forum του ecfpo. Δεν είναι οι κλάρες της αστυνομίας όπως και δεν έχει την ζυγαριά ή άλλο θυρεό της αστυνομίας αν το παρατήρησες. Η δουλειά μου είναι μηχανικός ψηφιακής ασφαλείας (με εξιδείκευση forensics)όπως το έχω πεί πολλές φορές. Αυτό προς αποφυγή παρεξηγήσεων.
Όσον αφορά την συγκεκριμένη στιγμή.. να μην τα ξαναγράφω παιδιά... τα έχω πεί πιο πριν , γιατί αντέδρασα έτσι... τι σκέπτομαι τώρα και τι αποκόμισα απο αυτό.
Γίνομαι κουραστικός όταν επαναλαμβάνομαι.
Gandalf
Ρε γκανταλφ δεν δινω δεκαρα αν εισαι.Θεωρησα οτι εισαι απο τα γραφομενα σου εδω μεσα και απο τις κλαρες.Ακομα κι αν δεν εισαι λοιπον εξακολουθεις να εισαι φαουλ.Χτυπησες εναν ανθρωπο που χτυπησε ενα ζωο.Αντι να παρεις την αστυνομια τηλ χειροδικησες.Και οι υπολοιποι σε επικροτουν για τη χειροδικια.Οκ παω πασο.Μαλλον κατι δεν εχω καταλαβει καλα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
Στο δικαστηριο θα "μετρουσε" περισσοτερο η βια κατα ανθρωπου παρα η βια κατα ζωου.
Το οτι ειναι μεταναστης για μενα δε λεει κατι περισσοτερο εκτος απο την χυδαια εκμεταλευση της χωρας που τον συντηρει επιδεικνυοντας απαραδεκτη συμπεριφορα.Σημερα ενα σκυλι,αυριο μια γρια,μεθαυριο εγω.Δυστυχως ετσι γινεται και υπαρχει επιστημονικο ιστορικο πως οσοι κακοποιοιυν ζωα,ευκολα κακοποιουν και ανθρωπους.
στην Ελλαδα ειναι ετσι....
για μενα θα ηταν πιο απλα τα πραγματα αν σου ανοιγαν "φακελο" μετα την συλληψη για κακοποιηση ζωου, ή τουλαχιστον ψυχιατρικο ιστορικο για ανωμαλια....
Joyrider
20/10/2010, 12:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
Ο ανθρωπος κανει συνειδητες επιλογες...Τα ζωντανα δεν μπορουν να υπερασπιστουν απο μονα τους ...
Για μενα ειναι το ιδιο σα να βαζεις τρικλοποδια σε μια 90χρονη και την αρχιζεις στις κλωτσιες....
οσο για τα μικρα παιδια ... αν ειναι ανω τον 18 δεν ειναι παιδι ...αν ειναι κατω των 18 του γαμ* το σπιτι (πατερα και μανα που το "γαλουχησαΝ") εξαλλου και ο νομος περι ανηλικων τα ιδια λεει
Δεν είναι θέμα μυικής δύναμης και ικανότητας υπεράσπισης, έλεος.
Εσύ απότι βλέπω εξισώνεις άνθρωπο και ζώο έτσι?
Και θα έδερνες ένα παιδί χαλαρά και με μεγάλη ευχαρίστηση που θα του έβαζες μυαλό.Αλλά και τους γονείς του θα έδερνες που δεν το έμαθαν σωστά όπως ΕΣΕΝΑ που σε έμαθαν να δέρνεις όποιον είναι αντίθετος στα πιστεύω σου.
θεός :beer:
mikros boudas
20/10/2010, 12:20
στην Ελλαδα ειναι ετσι....
για μενα θα ηταν πιο απλα τα πραγματα αν σου ανοιγαν "φακελο" μετα την συλληψη για κακοποιηση ζωου, ή τουλαχιστον ψυχιατρικο ιστορικο για ανωμαλια.... Για Ελλαδα μιλαμε ναι,εξω(ειδικα Βρετανια,Αυστραλια και Γερμανια) υπαρχει σοβαρη νομικη καλυψη και αστυνομια ζωων.
Προσφατα ενας στην Αγγλια,καταδικαστηκε επειδη εβαλε στα μικροκυματα το χαμστερ του οντας μεθυσμενος.Το δικαστηριο απεφανθει πως ισως προκαλεσει κακο και σε ανθρωπο και χρηζει παρακολουθησης...Εδω,δυστυχως,μονο οι ψυχιατροι καλουνται σαν μαρτυρες και υπαρχει τεραστιο προβλημα καθως δεν ειναι παντα αρμοδιοι,το παραδεχονται και οι ιδιοι.Στο εξωτερικο δικανικοι ψυχολογοι και ψυχοθεραπευτες καλυπτουν αυτες τις θεσεις.:beer:
Gandalf dr685sm
20/10/2010, 12:20
the who... κάνε τον κόπο και διάβασε όλα τα γραφόμενα μου για το περιστατικό σε παρακαλώ. Θα δείς οτι πουθενά δεν διαφοροποιούμαι απο αυτό που λες. Απο εκεί και πέρα, ούτε θα απολογηθώ, ούτε θα πω κάτι παραπάνω... έτσι ένιωσα, έτσι έπραξα... τις όποιες ευθύνες εγώ θα τις πλήρωνα και πάλι και κανείς άλλος.
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
ΕΣΕΝΑ που σε έμαθαν να δέρνεις όποιον είναι αντίθετος στα πιστεύω σου.
θεός :beer:
αν τα πιστευω σου βλαπτουν τους γυρω σου ... :rolleyes:
Nostradamus
20/10/2010, 12:21
Δεν μας λεσ ρε Joyrider τι θα εκανες εσυ ομως?? Κανενας δεν λεει και πρωτος ο Μαγος οτι ηταν το καλυτερο που μπορουσε να κανει..Αντεδρασε εν βρασμο ψυχης και ειναι ο πρωτος που το λεει..
Εσυ ομως που αρχιζεις τα αν ηταν ετσι η αλλιως η αλλιωτικα..τι θα εκανες? Εισαι απο αυτους που περνανε σφυριζοντας αδιαφορα? Ελα μωρε σκυλι ηταν και δεν γ@μεις... Πρωτα ο ανθρωπος λεει...
Με τετοια κινηση του τυπου που ειδες εσυ ανθρωπια??
Αρχικά δημιουργήθηκε από (Mostra)damoS
Δεν μας λεσ ρε Joyrider τι θα εκανες εσυ ομως?? Κανενας δεν λεει και πρωτος ο Μαγος οτι ηταν το καλυτερο που μπορουσε να κανει..Αντεδρασε εν βρασμο ψυχης και ειναι ο πρωτος που το λεει..
Εσυ ομως που αρχιζεις τα αν ηταν ετσι η αλλιως η αλλιωτικα..τι θα εκανες?
γιογκα....
LiakosVstrom
20/10/2010, 12:22
αν η γιαγιά μου είχε ρόδες, θα ήταν πατίνι.
LiakosVstrom
20/10/2010, 12:23
γιογκα....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf dr685sm
20/10/2010, 12:23
mikros_boudas.... μην το δένεις αδερφέ... πρόσφατα (1-2 μέρες) την κυρία που πέταξε το γατί στον τενεκέ της επίδωσαν ΜΟΝΟ οικονομικό πρόστιμο των 250 λιρών... τίποτα παραπάνω. Παντού τα ίδια είναι.
Gandalf
Εχετλαίος
20/10/2010, 12:25
γιογκα....
είσαι τελείως κοπέλι ρπμ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Akatanomastos
20/10/2010, 12:27
Εγω θελω να σταθω στο οτι
ο τυπος που τις εφαγε ειναι παρανομα στην χωρα μας
ο γκανταλφ για αυτον τον λογο δεν επαθε τιποτα απο την πραξη του να δειρει εναν ανθρωπο
συνεπως η χωρα μας "νομιμοποιει"(ισως οχι με νομο αλλα με την σταση της) τον ξυλοδαρμο παρανομων κατοικων της
και αυτο ειναι πολυ λυπηρο..
δεν θελω να μπω σε διαλογο για τους λογους για τους οποιους εγινε οτι εγινε, αν εγινε καλως ή κακως κλπ κλπ καθως ολα ειναι πολυ σχετικα και επιδεχοντε διαφορετικες ερμηνειες
mikros boudas
20/10/2010, 12:27
mikros_boudas.... μην το δένεις αδερφέ... πρόσφατα (1-2 μέρες) την κυρία που πέταξε το γατί στον τενεκέ της επίδωσαν ΜΟΝΟ οικονομικό πρόστιμο των 250 λιρών... τίποτα παραπάνω. Παντού τα ίδια είναι.
Gandalf ενταξεις ειναι περιπτωσεις,αυτη δεν το κλωτσησε και δεν βιαιοπραγησε εναντιων του ζωου...το εκλεισε στο καδο...το χειροτερο ομως γι αυτην,ειναι η δημοσια εκταση που πηρε το θεμα και την εκραζαν ολοι...η κοινωνικη τιμωρια ειναι πολλες φορες χειροτερη απο καποια νομικη η οικονομικη...
Cpt. Haddock
20/10/2010, 12:30
...
215377
Joyrider
20/10/2010, 12:31
αν τα πιστευω σου βλαπτουν τους γυρω σου ... :rolleyes:
Μόνο αυτό σκέφτηκες ? Τα δικά σου δεν βλάπτουν δηλαδή έ?
Δεν μας λεσ ρε Joyrider τι θα εκανες εσυ ομως??
Όλα τα λύσαμε το τι θα κάνω εγώ μας έμεινε :rolleyes:
Κανενας δεν λεει οτι ηταν το καλυτερο που μπορουσε να κανει..
Ρε τα λουλούδια και οι πάστες λείπουν.
LiakosVstrom
20/10/2010, 12:32
FYI:
ακόμα και το σπρώξιμο θεωρείτε χειροδικία και μπορεί ο άλλος να σας κάνει μήνυση.
οπότε την επόμενη φορά που θα σπρώξετε κάποιον... σκεφτείτε το καλύτερα.
γιατί αν είναι έλληνα ή αλλοδαπός με χαρτιά ανεξαρτήτου ηλικίας μπορεί να βρεθείτε φυλακή να πλερώνετε.
αναρωτιέμαι... αν τον έσπρωχνε μόνο θα κάνατε έτσι;;;;;
Εχετλαίος
20/10/2010, 12:33
Όλα τα λύσαμε το τι θα κάνω εγώ μας έμεινε :rolleyes:
Όχι αλλά για πες όντως τι θα έκανες;
:confused:
Εχετλαίος
20/10/2010, 12:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
Define "έσπρωχνε"
XJR_Billy
20/10/2010, 12:34
Εγώ πάντως δεν νομίζω ότι αν ήταν Έλληνας ο λακαμάς που χτύπησε το σκύλο, ο Γκάνταλφ θα είχε διαφορετική αντίδραση... Κακώς σχολιάζουμε ΠΑΛΙ για συμπεριφορές σε αλλοδαπούς κλπ...:rolleyes:
DimChios
20/10/2010, 12:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Όχι αλλά για πες όντως τι θα έκανες;
215378
Nostradamus
20/10/2010, 12:36
Joyrider...Για σενα ρε μαν...
ετσι για το αλλα λογια να αγαπιωμαστε...
http://www.youtube.com/watch?v=iCnvd5_Q7gQ&feature=related
7gibernau
20/10/2010, 12:36
εντελως αντικειμενικα με τις μπουνιες και τις κλοτσιες εχασες το δικιο σου,αν ηταν νομιμα στην ελλαδα θα ειχες σοβαρο προβλημα,θα μπορουσε να σου "κλεισει το σπιτι" με μια μυνηση.
αλλα.......
και λιγες του ρειξες του πουστη......
Gandalf dr685sm
20/10/2010, 12:38
μια διευκρίνηση.. όντως δεν γνώριζα τι και ποιός είναι. Ούτε φυσικά και ρώτησα καθώς δεν μίλησα καθόλου. Το διαπίστωσα μαζί με τον αστυνομικό διότι είχε όντως λουφάξει σε μια γωνία ο συγκεκριμένος και δεν μίλαγε καθόλου μέχρι που ρωτήθηκε. Σε καμία περίπτωση δεν έπαιξε ρόλο το τι ήταν και ποιός ήταν , μιας και δεν το γνώριζα.
Gandalf
LiakosVstrom
20/10/2010, 12:38
Define "έσπρωχνε"
έσπρωχνε... όχι έσμπρωχνε! :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
Εγω θελω να σταθω στο οτι
ο τυπος που τις εφαγε ειναι παρανομα στην χωρα μας
ο γκανταλφ για αυτον τον λογο δεν επαθε τιποτα απο την πραξη του να δειρει εναν ανθρωπο
συνεπως η χωρα μας "νομιμοποιει"(ισως οχι με νομο αλλα με την σταση της) τον ξυλοδαρμο παρανομων κατοικων της
και αυτο ειναι πολυ λυπηρο..
δΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ...ειναι πραγματικοτητα .... ΚΙ εσυ αν βρισκοσουν στο Βελγιο ή στις ΗΠΑ...θα ειχες κατωτερη μεταχειριση απο εναν υπηκοο με πληρη πολ.δικαιωματα....
π.χ. αν ημουν στην Αμερικη χωρις χαρτια δεν θα ειχα καμια διαφορετικη αντιμετωπιση απο τους Αλβανους ή τους Μεξικανους χωρις χαρτια....
Εδω αν σε χτυπησει αυτοκινητο και δεν εισαι ασφαλισμενος σε φορεα σε πετανε...ΑΝ δεν εχεις χαρτια,ταυτοτητες κ.α. φαντασου....
Joyrider
20/10/2010, 12:40
Ε λοιπόν μαντέψτε, δεν θα σας πω τι θα έκανα. :rotflmao: Πάντως έχω επιλογές
1)γιόγκα
2)την κότα
3)αφιέρωση με βίντεο
4)...
5)....
Βάλτε κιάλλα και εγώ θα κάνω
?) Όλα τα παραπάνω
συνεχίστε ρε μάγκες να ρίχνετε ξύλο σε ότι δεν σας γουστάρει :beer: το ξύλο λύνει τα πάντα
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Εγώ πάντως δεν νομίζω ότι αν ήταν Έλληνας ο λακαμάς που χτύπησε το σκύλο, ο Γκάνταλφ θα είχε διαφορετική αντίδραση... Κακώς σχολιάζουμε ΠΑΛΙ για συμπεριφορές σε αλλοδαπούς κλπ...:rolleyes:
ΣΩΣΤΑ ...! κι ΑΥΤΟΣ (http://www.thegreekz.com/forum/showthread.php?t=585524) αν ηταν Ελληνας θα ηταν γαμιας.... Τωρα ειναι απλα ενας "μικροπωλητης".....
ρατσιστικες συμπεριφορες.... :sad:
:lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Akatanomastos
20/10/2010, 12:45
ΣΩΣΤΑ ...! κι ΑΥΤΟΣ (http://www.thegreekz.com/forum/showthread.php?t=585524) αν ηταν Ελληνας θα ηταν γαμιας.... Τωρα ειναι απλα ενας "μικροπωλητης".....
ρατσιστικες συμπεριφορες.... :sad:
:lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
όταν άκουσαν τη γυναίκα να «ουρλιάζει» και να φωνάζει «σ' αγαπάω» κι εκείνος να απαντά με
σπαστά ελληνικά «φκαριστώ πολύ».
αυτη ειναι αγαπη:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
Ε ρε πούστη δυο μπουκέτα δεν μπορείς να ρίξεις σήμερα και σε χώνουν ισόβια. Αφού τα άξιζε το κουράδι.
FYI:
ακόμα και το σπρώξιμο θεωρείτε χειροδικία και μπορεί ο άλλος να σας κάνει μήνυση.
οπότε την επόμενη φορά που θα σπρώξετε κάποιον... σκεφτείτε το καλύτερα.
γιατί αν είναι έλληνα ή αλλοδαπός με χαρτιά ανεξαρτήτου ηλικίας μπορεί να βρεθείτε φυλακή να πλερώνετε.
Όπα μια διευκρίνηση, το σπρώξιμο θεωρείται χειροδικία μόνο αν είσαι ο Καραγκούνης.....
:lol: :lol: :lol:
Συγνώμη δεν κρατήθηκα.....:beer:
προσοχη εκει εξω ενας νεος μασκοφορος εκδικητης κυκλοφορει...
πλακα κανω ρε:lol:
215382
Μάγε,
για τον επόμενο λιγο καιρό, έχε το νου σου πάντως....
PortisHead
20/10/2010, 12:48
Τελικα το moto.gr μπορει να κανει μια βαρετη μερα στη δουλεια , διασκεδαση.
:lol:
Gandalf dr685sm
20/10/2010, 12:49
sniper... ξέρω τι λες φίλε... και είμαι ενήμερος ήδη απο τον αξ. υπηρεσίας για το τι μπορεί .. και το αν...
Gandalf
makis206
20/10/2010, 12:49
Ε λοιπόν μαντέψτε
-Δεν πρέπει να το χτυπάτε το σκυλάκι κύριε..
-Ε τσιγκνώμι ντεν καταλαβαίνει
-Από που είστε κύριε..
-Απ'το Αλβανία..
-Χαρτιά έχετε κύριε;...
-Λατρομετανάστι
-Κακώς κύριε... θα πρέπει να βγάλετε χαρτιά για να είστε νόμιμος κύριε...
-Μάλιστα θα πάει με το πρώτη ευκαιρία
-Είστε άψογος κύριε... ζητήστε τώρα συγνώμη κι απ'το σκυλάκι κύριε...
-Σόρρυ ντόγκυ
(και κοιτώντας τον ουρανό...)
-Μα ποιος είμαι Κύριε...
:lol: :rotflmao: :lol:
Gandalf dr685sm
20/10/2010, 12:50
makis206.....ούτε στους monty pythons ρε φίλε...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bawl: :lol: :rotflmao:
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Χτυπησες εναν ανθρωπο που χτυπησε ενα ζωο.Αντι να παρεις την αστυνομια τηλ χειροδικησες.Και οι υπολοιποι σε επικροτουν για τη χειροδικια.Οκ παω πασο.Μαλλον κατι δεν εχω καταλαβει καλα. Ρε συνέλθετε με τις φλωροπαπαροσύνες σας περί ανθρώπου, ζώου κτλπ.
Ο άνθρωπος που χτύπησε το ζώο , τις άξιζε τις ματσουκιές του, άσχετα τι λέει ο νόμος. Επιτέλους.. ΧΕΣΤΕ μας με τους μαλακονόμους σας.
καλα παιζει στολη και με αλλα χρωματα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
215386
νεο αθλημα εχει γινει βλεπω.
Κανονες απλοι.
ποσταρε κατι για να αντι-ποσταρω τα αντιθετα οτι και αν ειχες πει :bigcry:
LiakosVstrom
20/10/2010, 12:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Τελικα το moto.gr μπορει να κανει μια βαρετη μερα στη δουλεια , διασκεδαση.
Επίσης μάθαμε πολλά για τον μάγο.
1) μισεί τους αλλοδαπούς
2) (πολύ πιθανό να μισεί και τους gay)
3) είναι απόγονος του Χίτλερ
4) το παίζει "όργανο της τάξης"
5) με τρεις κινήσεις σε έχει βγάλει K.O. (τύφλα να 'χει ο Ζαμπίδης)
και
6) είχε και τρυφερό τετ α τετ με την αξ. υπηρεσίας.
:a09: :a22:
schumifer
20/10/2010, 12:55
Ε λοιπόν μαντέψτε, δεν θα σας πω τι θα έκανα. :rotflmao: Πάντως έχω επιλογές
1)γιόγκα
2)την κότα
3)αφιέρωση με βίντεο
4)...
5)....
Βάλτε κιάλλα και εγώ θα κάνω
?) Όλα τα παραπάνω
συνεχίστε ρε μάγκες να ρίχνετε ξύλο σε ότι δεν σας γουστάρει :beer: το ξύλο λύνει τα πάντα
Ρε παλικάρι σαν πολιτικός κάνεις. Διαβάζω όλο το θέμα για να δω τι θα απαντήσεις κι εσύ είσαι στο αλλού με ερωτήσεις και υπονοούμενα. Αφήνεις πάντα να εννοηθεί βέβαια πόσο ποταπά έδρασε ο συμφορουμίτης, πόσο ανώτερος είσαι από τη συντριπτική πλειοψηφία των συμμετεχόντων εδώ. Εντάξει λοιπόν , το μάθημα φιλοσοφίας το αντελήφθην-μέχρι ενός σημείου.
Εσύ τι θα έκανες? Όχι θεωρία. Είσαι στο δρόμο. Βλέπεις τι γίνεται κι έχεις την επιλογή. Τι θα κάνεις?
Κι επίσης, άφησες να εννοηθεί ότι έχεις σκύλο... Κι ο πρωταγωνιστής του βίντεο της ζούγκλας φίλε μου μάλλον έχει σκύλο. Άρα δεν μπορεί να συμπεριφέρθηκε έτσι... Αλλά αν δε με γελάσαν τα μάτια μου συμπεριφέρθηκε .. κάπως...Μήπως τελικά δεν παίζει ρόλο...????
Για την ιστορία. Αν και το θαυμάζω τον Gandalf θα φώναζα πριν ορμήσω. Κι ένας λόγος που το θαυμάζω είναι ότι ήταν τρομερά κωλόφαρδος. Αφού όμως είσαι τόσο εκπαιδευμένος, δοκίμασε την επόμενη φορά απλά να τον αδρανοποιήσεις με τα χέρια σε επώδυνη θέση. Και όσο νιώθει την "ενόχληση" του ώμου που πάει να εξαρθρωθεί φωνάζεις ΔΙΑΣ.
reinmeister
20/10/2010, 12:56
κυριοι...ο μαγος δεν αντεδρασε αυθορμητα και ξυλοφορτωσε εναν σκατοψυχο καραγκιοζη που χτυπησε ενα ανυπερασπιστο ζωντανο...
ο μαγος,παιδι με ψυχολογικα,που του επαιρναν τις κουκλες οταν ηταν μωρο και που αλλοδαποι του βιασαν το κουταβι ,οταν ηταν μικρος,που τα γενικοτερα κοινωνικα δρωμενα του επηρρεασαν το ψυχολογικο γιγνεσθαι και τον εξελιξαν σε ενα εν δυναμει δολοφονο,αψηφησε την καθεστηκυια ταξη πραγματων και τους νομους και χειροδικησε σε εναν συνανθρωπο...
για να μην μιλησω για τις προεκτασεις της πραξης του στην εξελιξη των παιδιων του και κατ επεκτασιν στο μελλον της ελλαδος μας...
θυμιστε μου ρε την επομενη φορα που θα βουτηξω την γκομενα απο το μαλλι και την πεταξω στο κρεββατι με σκοπο να της πεταξω τα ματια εξω ,επειδη με κ@βλωσε ενα σκυψιμο της,να σκεφτω τις προεκτασεις της χειροδικιας μου σε νομικο και κοινωνικο πλαισιο...
:a31: :a31: :a31:
και μετα απορειτε που οι γκομενες λενε οτι δεν υπαρχουν πια αντρες...περαστικα...:wave2:
Εδω αν σε χτυπησει αυτοκινητο και δεν εισαι ασφαλισμενος σε φορεα σε πετανε...ΑΝ δεν εχεις χαρτια,ταυτοτητες κ.α. φαντασου....
Kαι ομως ειμαστε πολύ μπροστά.. σε σχέση με τους κωλο-αμερικλανους... οτι εθνικοτητα και αν είσαι θα σε κάνουν καλά.. στην Ελλάδα η νοσοκομειακη περίθαλψη ειναι ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ τους μη εχοντες!!
Βγηκε ο κλαψομουνις βέβαια ο Λοβερδος προχθες και εριξε ολο το φταίξιμο του συστήματος υγείας στους μη νομιμους μετανάστες μια και αυτοι λεει δεν πληρώνουν για περίθαλψη.....
Αλλα που θα πάει θα μας κάνουν αμερική και εδώ... τότε τα σκυλια θα έχουν ιση μεταχείριση με τον άνθρωπο..... και τα 2 πεταμενα στο δρομο.. :sad:
XJR_Billy
20/10/2010, 12:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
-Σόρρυ ντόγκυ
-Σόρρυ ντόγκυ !!!!!!!!!
:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :lol: :rotflmao: :bawl: :bawl: :beer: :beer:
Akatanomastos
20/10/2010, 13:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
θυμιστε μου ρε την επομενη φορα που θα βουτηξω την γκομενα απο το μαλλι και την πεταξω στο κρεββατι με σκοπο να της πεταξω τα ματια εξω ,επειδη με κ@βλωσε ενα σκυψιμο της,να σκεφτω τις προεκτασεις της χειροδικιας μου σε νομικο και κοινωνικο πλαισιο...
τον γ@μησε κιολας τον αλλοδαπο?
Gandalf dr685sm
20/10/2010, 13:00
reinmeister... έλιωσα ρε φίλε....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
LiakosVstrom.. ήταν Ο και οχι Η αξιωματικός υπηρεσίας ρε φίλε.. και οχι ειδήλιο με μουστακαλήδες δεν είναι το φόρτε μου... χαχαχαχαχαχαχαχαχα. ---τομάρι ... ε τομάρι...:D
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
νεο αθλημα εχει γινει βλεπω.
Κανονες απλοι.
ποσταρε κατι για να αντι-ποσταρω τα αντιθετα οτι και αν ειχες πει :bigcry:
αρκει να με προσεξετε.....
215392
κυριοι...ο μαγος δεν αντεδρασε αυθορμητα και ξυλοφορτωσε εναν σκατοψυχο καραγκιοζη που χτυπησε ενα ανυπερασπιστο ζωντανο...
ο μαγος,παιδι με ψυχολογικα,που του επαιρναν τις κουκλες οταν ηταν μωρο και που αλλοδαποι του βιασαν το κουταβι ,οταν ηταν μικρος,που τα γενικοτερα κοινωνικα δρωμενα του επηρρεασαν το ψυχολογικο γιγνεσθαι και τον εξελιξαν σε ενα εν δυναμει δολοφονο,αψηφησε την καθεστηκυια ταξη πραγματων και τους νομους και χειροδικησε σε εναν συνανθρωπο...
για να μην μιλησω για τις προεκτασεις της πραξης του στην εξελιξη των παιδιων του και κατ επεκτασιν στο μελλον της ελλαδος μας...
και μετα απορειτε που οι γκομενες λενε οτι δεν υπαρχουν πια αντρες...περαστικα...:wave2:
αυτος βρηκε τελικα λαστιχα για το κουτι του και ειπε να περασει μια βολτα απο δω να κλεψει τις εντυπωσεις:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μάγε,
για τον επόμενο λιγο καιρό, έχε το νου σου πάντως....
Καπου πρεπει να το εχω ξαναγραψει.
Με λιγα λογια, αμαξι με ζευγαρι τσιγγανων κλεβει μεσα απο το αμαξι των γονιων μου την τσαντα της μανας μου.Κανουν μυνηση οι δικοι μου και μαθαινουν οτι οι γιουφτοι εχουν γαμησει την περιοχη με τον ιδιο τροπο.
Μετα απο καποιο καιρο ξαναεμφανιζοντε και καποιος περνει τηλ. τους γονεις μου και αρχισουν να παρακολουθουν τους τσιγγανους απο αποσταση,ταυτοχρονα καλουν την αστυνομια.
Τους λενε οτι δεν εχουν τωρα ατομα και καθιστε απο πισω τους μεχρι να βρουμε ενα περιπολικο για να ρθουμε.
Συνεχιζετε μεχρι που καποια στιγμη σκαει το περιπολικο και τους δενει, συνεχιζεται η φαση με δικαστηριο και μαρτυρες οσους ειχαν κλαπει απο τους τσιγγανους.
Οι γονεις μου ταπιροκρανιωση γιατι χανουν τα μερικαματα τους λογω αναβολων και δικαστηριων.
Το αποτελεσμα ,κρινεται ενοχος ο τσιγγανος και η τσιγγανα.
Εχτες ηρθε καινουργιο δικαστηριο ,λογω οτι εκανε εφεση ο γυφτος και τους ξανακαλουν παλι το μαιο.
Η μανα μου θελει να τα γαμησει ολα και ολους ο, ο πατερας μου μια απο τα ιδια.
Με τετοια δικαιοσυνη ,οχι μονο θα τον σπασω στο ξυλο αλλα ειναι προτιμοτερο να τον θαψω κιολας για να μην το βρει κανενας.
Και μιλαμε για τσιγγανους που εχουν δει προσωπα,στο δικαστηριο ηθελαν να λιντζαρουν την μανα μου και τετοια καλα, και αντι να αρκεστουν στην καταθεση της και να μην δινουν δικαιωμα των προσωπων να μπλεκουν σε τετοιες καταστασεις με τετοια ατομα................ τους ξαναζηταν για να πουν τα ιδια και να αποστηθησουν οι τσιγγανοι της μαπες μας, ωστε αργοτερα να απρουν την εκδικηση τους ανετα.
Γαμω το σπιτι σας γαμω κολοαμερικανοι.
mikros boudas
20/10/2010, 13:03
και μετα απορειτε που οι γκομενες λενε οτι δεν υπαρχουν πια αντρες...περαστικα...:wave2: μηπως ειναι και κομμουνιστης????:beer: :beer: :lol:
7gibernau
20/10/2010, 13:05
επειδη βλεπω πολυ σιεςαι πολυ τζειμς μποντ και μισιον ιμποσιμπλ θα ελεγα να διαγραφει αυτο το ποστ γιατι
freeeeeeeeezzzz Police.......
You have the right to remain silent and refuse to answer questions. Do you understand?
Anything you do say may be used against you in a court of law. Do you understand?
You have the right to consult an attorney before speaking to the police and to have an attorney present during questioning now or in the future. Do you understand?
If you cannot afford an attorney, one will be appointed for you before any questioning if you wish. Do you understand?
If you decide to answer questions now without an attorney present you will still have the right to stop answering at any time until you talk to an attorney. Do you understand?
el_hymador
20/10/2010, 13:06
Εγω θελω να τιμωρειται με πολυ αυστηρο τροπο, π.χ. εναποθεση παγου και καυτου λαδιου εναλλαξ στα @@δια ο politically correct λογος....
goustaroume manoura leme....koita kouventa kai episkepshmothta gia 2 mpouketa kai mia klwtsa....arrwstia....:a014: :a014: :a014:
LiakosVstrom
20/10/2010, 13:10
πάντως θα ήθελα να καταγγείλω τις διακρίσεις που γίνονται εδώ μέσα.
εγώ όταν "πλακωνόμουν" και μούντζωνα και έβριζα όλοι πέφτανε αμέσως να με φάνε.
τον Gandalf θα τον βγάλουν και πρόεδρο του moto.gr.
άτιμη κενωνία...
Joyrider
20/10/2010, 13:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
-Δεν πρέπει να το χτυπάτε το σκυλάκι κύριε..
-Ε τσιγκνώμι ντεν καταλαβαίνει
-Από που είστε κύριε..
-Απ'το Αλβανία..
-Χαρτιά έχετε κύριε;...
-Λατρομετανάστι
-Κακώς κύριε... θα πρέπει να βγάλετε χαρτιά για να είστε νόμιμος κύριε...
-Μάλιστα θα πάει με το πρώτη ευκαιρία
-Σόρρυ ντόγκυ
(και κοιτώντας τον ουρανό...)
-Μα ποιος είμαι Κύριε...
:lol: :rotflmao: :lol:
Τε λικά αν σας αφήσουν έχετε τρελή έμπνευση:bigcry: :lol: , γαμάτος :beer: (χωρίς ειρωνία).Έγραψες
Όσο για το τι θα έκανα έχει απαντηθεί ήδη καμιά 6-7 σελίδες πριν απλά έχει πλάκα να περιμένω απαντησεις όπως η αποπάνω...
.Αντι να παρεις την αστυνομια τηλ χειροδικησες.Και οι υπολοιποι σε επικροτουν για τη χειροδικια.Οκ παω πασο.Μαλλον κατι δεν εχω καταλαβει καλα.
+όλα που λένε
Εχετλαίος
20/10/2010, 13:12
Η αστυνομία θα ερχόταν;
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
επειδη βλεπω πολυ σιεςαι πολυ τζειμς μποντ και μισιον ιμποσιμπλ θα ελεγα να διαγραφει αυτο το ποστ γιατι
freeeeeeeeezzzz Police.......
You have the right to remain silent and refuse to answer questions. Do you understand?
Anything you do say may be used against you in a court of law. Do you understand?
You have the right to consult an attorney before speaking to the police and to have an attorney present during questioning now or in the future. Do you understand?
If you cannot afford an attorney, one will be appointed for you before any questioning if you wish. Do you understand?
If you decide to answer questions now without an attorney present you will still have the right to stop answering at any time until you talk to an attorney. Do you understand?
Δεν τα λες καλά. Το σωστό κείμενο είναι αυτό:
"You have the right to remain silent. Anything you say can and will be used against you in a court of law. You have the right to speak to an attorney. If you cannot afford an attorney, one will be appointed to you. Do you understand these rights as they have been read to you?"
Αν και κάποιες φορές απο πολιτεία σε πολιτεία αλλάζει ελάχιστα αλλά η μεγαλύτερη πλειοψηφία αυτό χρησιμοποιεί.
Ήταν η άσχετη Αμερικανική πληροφορία της ημέρας. Θα είμαστε πάλι μαζί σας αύριο την ίδια ώρα, με ακόμη μια άσχετη Αμερικανική πληροφορία....
Η αστυνομία θα ερχόταν;
Κατεβαινω την Κηφισιας στη δεξια λωριδα.Ξαφνικα μου πεταγεται ενας τυπος απο stop και με ριχνει κατω.Κοντευε να με σκοτωσει.Ευτυχως δεν επαθα κατι.Σηκωνομαι επανω κοιταω δεξια κι αριστερα,αστυνομια πουθενα.Μοναδες στο κινητο δεν ειχα.Οποτε εξαλλος απο τον ατζαμη τον βουταω,του τραβαω δυο μπουνιδια και μια κλωτσια στ @@ και τον ξαπλωνω κατω.
Σιγα μην περιμενω αστυνομιες κλπ.Καθαριζω μονος μου,πιο γρηγορα και με ταχυτατη απονομη δικαιοσυνης.Τι νομοι και μαλακιες.
Εχετλαίος
20/10/2010, 13:18
Για ένα σκυλάκι θα ερχότανε;
Εμάς όταν τους είπαμε ότι μας σπάσανε το σπίτι και μας ξεβράκωσαν μας ρώτησαν αν θα ήταν ΟΚ να έλθουν την επόμενη...
Για ένα σκυλάκι θα ερχότανε;
Εμάς όταν τους είπαμε ότι μας σπάσανε το σπίτι και μας ξεβράκωσαν μας ρώτησαν αν θα ήταν ΟΚ να έλθουν την επόμενη...
Ωραια λοιπον επειδη η αστυνομια δεν κανει καλα τη δουλεια της (αν και ηρθε οπως λεει ο μαγος) εμεις θα πρεπει να γινουμε ζωα.Σορυ φιλε αλλα δεν θα παρω.Και αυτο στο λεει καποιος που τη χειροδικια και την ασκηση βιας την εχει πληρωσει πολυ ακριβα.
Η βια φερνει μονο βια.Ολα τα αλλα που λετε ειναι παπαριες καμαρωτες(με το συμπαθειο που λενε και στο χωριο μου).
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Καλα ο γκανταλφ, αλλα ολοι οι υπόλοιποι, ουτε ενας δεν καταλαβε οτι εκανα πλακα; :confused:
ρε, πατε καλα; :confused:
το εμοτικον δεν το ειδατε; :confused:
Φύγε ρε, που έκανες κ πλάκα...:rotflmao: :rotflmao:
DimChios
20/10/2010, 13:26
άτιμη κενωνία...
ρε ασταδιαλα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
βαράει αυτος ρε συ, δε διαβαζεις? :blush:
reinmeister
20/10/2010, 13:28
Κατεβαινω την Κηφισιας στη δεξια λωριδα.Ξαφνικα μου πεταγεται ενας τυπος απο stop και με ριχνει κατω.Κοντευε να με σκοτωσει.Ευτυχως δεν επαθα κατι.Σηκωνομαι επανω κοιταω δεξια κι αριστερα,αστυνομια πουθενα.Μοναδες στο κινητο δεν ειχα.Οποτε εξαλλος απο τον ατζαμη τον βουταω,του τραβαω δυο μπουνιδια και μια κλωτσια στ @@ και τον ξαπλωνω κατω.
Σιγα μην περιμενω αστυνομιες κλπ.Καθαριζω μονος μου,πιο γρηγορα και με ταχυτατη απονομη δικαιοσυνης.Τι νομοι και μαλακιες.
εαν το εκανε επιτηδες , το κειμενο σου ειναι on the spot...εαν το εκανε κατα λαθος,εισαι εκτος θεματος...
άτιμη κενωνία...
Εγω ψηφιζω Εχετλαίο. :a013:
Εχετλαίος
20/10/2010, 13:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Εγω ψηφιζω Εχετλαίο. :a013:
Όξωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Όξωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Γιατι ρε?:confused:
Σφαζεις στο γονα,γδερνεις, τεμαχιζεις ,νομιζω οτι εισαι ο καταλληλος.:rotflmao:
Εχετλαίος
20/10/2010, 13:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Γιατι ρε?:confused:
Σφαζεις στο γονα,γδερνεις, τεμαχιζεις ,νομιζω οτι εισαι ο καταλληλος.:rotflmao:
Κατά βάθος έχω μια πολύ τρυφερή ψυχούλα και είμαι πολύ ευαίσθητος
Κατά βάθος έχω μια πολύ τρυφερή ψυχούλα και είμαι πολύ ευαίσθητος
Εχεις μια καρδια μικρου παιδιου...
στο συρταρι σου.:p
Gandalf dr685sm
20/10/2010, 13:40
@Εχετλάιος...
ναι.. ειδικά αν έχεις πιέι και κανά τσιπουράκι παρέα με μάσα απο αντικρυστά(μεσημέριασε γμτ.. και με έκοψε πείνα πάλι).. σίγουρα ευαίσθητος...χαχαχαχαχαχαχα
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Αλλα που θα πάει θα μας κάνουν αμερική και εδώ... τότε τα σκυλια θα έχουν ιση μεταχείριση με τον άνθρωπο..... και τα 2 πεταμενα στο δρομο.. :sad:
Κρατάω αυτό που ξεστόμισες φίλε γιατί είναι πολύ σωστό.
Το χτύπημα στην κοιλιά δεν αφήνει ίχνος, σωστά? :smokin:
reinmeister
20/10/2010, 13:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
αν χρησιμοποιησεις μια χοντρη σακουλα με πορτοκαλια,του κανεις τα αντερα κοσκινο κι απεξω δεν εχει τσικ...:winka:
Gandalf dr685sm
20/10/2010, 13:44
λάθος... αν την σκάσεις γερή , αφήνει μόλωπα στους κοιλιακούς , αρκεί να έχει προλάβει ο άλλος να σφιχτεί. Για να μην αφήσει σημάδι θα πρέπει να γίνει με ειδικό τρόπο το χτύπημα και να μεσολαβεί αντικείμενο που θα εξαπλώσει την δύναμη του χτυπήματος για να μην δημιουργηθεί αιμάτωμα στο σημείο.
perastikos
20/10/2010, 13:45
Μοναδες στο κινητο δεν ειχα.
Το 100 είναι δωρεάν, μάλιστα μπορείς να το καλέσεις και χωρίς SIM (κλήσεις SOS) :p
Εχετλαίος
20/10/2010, 13:46
Αφήνει.
Και μπορεί να προκαλέσει και αιματώματα σε παρακείμενα όργανα. Να σπάσει και κάνα επινεφρίδιο και να αποθάνεις αργότερα...
Σε ακραίες καταστάσεις μπορεί να αποβεί και μηραίο αν με το χτυπαρίδι βρεις και καμιά αρτηρία που κατεβαίνει...
με κρανάκι γίνεται σωστή δουλειά?
αλλά είπαμε....δεν αφήνουμε ίχνη,ώστε να μας κλάσουν τον γκιώνη στο δικαστήριο...
:evil:
Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
Το 100 είναι δωρεάν, μάλιστα μπορείς να το καλέσεις και χωρίς SIM (κλήσεις SOS) :p
Τι μαθαινει κανεις εδω μεσα.:lol:
Αφήνει.
Και μπορεί να προκαλέσει και αιματώματα σε παρακείμενα όργανα. Να σπάσει και κάνα επινεφρίδιο και να αποθάνεις αργότερα...
Σε ακραίες καταστάσεις μπορεί να αποβεί και μηραίο αν με το χτυπαρίδι βρεις και καμιά αρτηρία που κατεβαίνει...
μα καλά ποιός είμαι? ο Τσάκ Νόρις?
Εχετλαίος
20/10/2010, 13:50
μα καλά ποιός είμαι? ο Τσάκ Νόρις?
:cry:
reinmeister
20/10/2010, 13:50
Αφήνει.
σωστο χτυπημα στην κοιλιακη αορτη,ελαχιστα κατω απο το ηλιακο πλεγμα,δημιουργει στιγμιαια αρρυθμια και τον αποσυντονιζει...
τι ωραια που εξελισσεται η συζητηση...:lol: :lol:
Εχετλαίος
20/10/2010, 13:54
σωστο χτυπημα στην κοιλιακη αορτη,ελαχιστα κατω απο το ηλιακο πλεγμα,δημιουργει στιγμιαια αρρυθμια και τον αποσυντονιζει...
Γιατί να τον αποσυντονίσεις;
Σκάκι θα παίξετε;
Αυτό που θέλω είναι να αποδωθεί το σωστό χτύπημα χωρίς να αφήσω ίχνη.
είτε είναι κοιλιά ή αλλού.
Γουσταρς κουβέντα Αντώνης?
blackbusa
20/10/2010, 13:59
Αυτό που θέλω είναι να αποδωθεί το σωστό χτύπημα χωρίς να αφήσω ίχνη.
είτε είναι κοιλιά ή αλλού.
Γουσταρς κουβέντα Αντώνης?
με αυτο δεν θα μεινει κανενα ιχνος....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
215396
mikros boudas
20/10/2010, 14:02
χαμηλα στην κοιλια,πανω απο τα "οργανα".
δε στο πα εγω:rotflmao: :rotflmao:
LiakosVstrom
20/10/2010, 14:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
με αυτο δεν θα μεινει κανενα ιχνος....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
για πιο σίγουρα αποτελέσματα (http://www.youtube.com/watch?v=YBC1Qob27sM&feature=related)
είχα κι εγώ μια απορία άξια σοβαρότητας και το γυρίσατε στο χαβάλε...:rolleyes:
Το πόσο το ευχαριστήθηκα όταν τον ξάπλωσα δεν μπορώ να σας το περιγράψω. Κακώς βέβαια αλλά ρε πστ μου... τι του έφταιγε το ζωντανό; Τέλος πάντων... κακή στιγμή και εύχομαι να μην μου ξανασυμβεί, μιας και σε αυτό το σκηνικό φάνηκα τυχερός και δεν είχα τραβήγματα.
Gandalf
Το μόνο που μπορώ να πω τώρα είναι πως απλά ήμουν τυχερός διότι θα μπορούσα να είχα ιστορίες τώρα. Και δυστυχώς για μένα η κίνηση ξυλοδαρμού επιφέρει μεγαλύτερη τιμωρία απο αυτόν που θα είχε μόνο κακοποιήση ζωντανού. ΔΥΣΤΥΧΩΣ για τα ζώα (τα τετράποδα).
Gandalf
Και κακώς το έκανα, διότι πραγματικά δεν ήξερα τι ήταν ο άλλος και τι θα μπορούσε να κρατάει πάνω του.
Εν πάση περιπτώση... τώρα έγινε!
soter3gm... είπα φίλε... τυχερός! Παρόλα αυτά δεν το μετανιώνω αν και το φλιτράρω πλέον διά λογικής.
Gandalf
Παρόλα αυτά όπως είπα.. δεν το μετανιώνω... το φιλτράρω τώρα διά λογικής και το κάνω μάθημα/εμπειρία. Αυτό μόνο... ούτε λιγότερο , ούτε περισσότερο.
Gandalf
Gandalf, αν δεν ενοιωσες καθολου αισθηματα ενοχης που επιβληθηκες σωματικα σε αλλο ανθρωπο και ασκησες βια επανω του, επετρεψε μου να σου πω πως η διαφορα σου απο τον Αλβανο δεν ειναι και τοσο μεγαλη. Η μονη διαφορα σας ειναι οτι αυτος μεγαλωσε σε ενα περιβαλλον στο οποιο αυτη η εικονα του ηταν προσφιλης, ενω εσυ οχι. Κατα τ'αλλα και οι δυο ΒΙΑ. Εν προκειμενω σχολιαζω, οχι την πραξη σου, αλλα την απουσια καποιου ανθρωπινου συναισθηματος μετα απο αυτην.
Γενικα εχω παρατηρησει πολλες φορες τοσο απο σενα οσο και απο αλλους τιμωρους εδω μεσα, να βγαζετε πολυ τεστοστερονη και οργη τοσο στα γραφομενα οσο και στις πραξεις σας. Στη θεση σας εγω θα σκεφτομουνα λιγο τι με κανει να ειμαι τοσο οργισμενος, και το πιθανοτερο να κατεληγα οτι οι βαθυτεροι λογοι δεν εχουν καμια σχεση με τα γεγονοτα που προκαλεσαν την οποια εκρηξη μου. Βεβαια, αυτη η συνειδητοποιηση απαιτει επιπονη αποικοδομιση και κουραστικη αναδομηση αυτου που αντιλαμβανομαστε ως 'εαυτο' και δεν εχουν ολοι την διαθεση να μπουν στην διαδικασια, ειδικα οταν τρεχουν απο το πρωι μεχρι το βραδυ για τα προς το ζειν.
Για να μη σε κουραζω, θα καταληξω αφ'ενος λεγοντας, οτι ενας ανθρωπος ευτυχης και σε καλη σχεση με τον εαυτο του, εχει τετοιες αντιδρασεις (ειδικα στο aftermath) μονο σε αυτοαμυνα (και ακομα και σ'αυτη τη περιπτωση νοιωθει 'καπως' μετα τη φαπα) και αφ'ετερου στο οτι η καλη διατροφη και σωματικη υγεια παιζει τρομερο ρολο στο πως νοιωθουμε. Να αποφευγεις φιλε μου το κρεας, ειδικα το κοκκινο (ειναι τιγκα στην αδρεναλινη του ζωου που πεθαινει), να τρως πολλα φρεσκα λαχανικα και φρουτα - ει δυνατον βιολογικα αν το αντεχει η τσεπη σου - και να αθλησαι αεροβικα και ισομετρικα (απεφευγε τις ισοτονικες ασκησεις με βαρη) και με πολλες διεντατικες ασκησεις. Δωσε βαση ειδικα στο τελευταιο, καθ'οτι η ελαστικοτητα του σωματος βοηθα πολυ αυτην του πνευματος. Εκει βασιζεται και η γιογκα. Ακομα, παρατηρησε τον τροπο που κανεις ερωτα. Οντας καυλοπυρεσσων και υπο την επιρροια φερομονων, το συνειδητο τεινει να δινει χωρο στο ασυνειδητο, με αποτελεσμα ενας προσεκτικος παρατηρητης του εαυτου του, να δυναται να κανει πολυ καλη διαγνωση του βαθυτερου 'ειναι' του. Αν δεν κανεις και πολυ συχνα ερωτα, τοτε μπορεις να δοκιμασεις το δρομο των ψυχοτροπων φυτων, αλλα με πολυ προσοχη και μακρυα απο παιδια. Πληροφοριες για δοσεις και ειδη θα βρεις στο ιντερνετ. Ψαξε ειδικα για μαντζουνια που χρησιμοποιουνταν σε τελετουργειες αρχαιων λαων. Ειναι τα καλλιτερα (bar none) και επεφυγε παση θυσια την κατηγορια των χημικων που σε κανουν να νοιωθεις 'ηρωας' (με χαρακτηριστικο εκπροσωπο την ηρωινη), διοτι δε θα το συνιστουσα στην περιπτωση σου, μαλλον θα εφερνε το αντιθετο αποτελεσμα απο αυτο που επιδιωκεις.
Σου ευχομαι (και σε ολους τους Τσαρλς Μπρονσον του φορουμ) τυχη αγαθη! Με καθε ευκαιρια θα σας προσφερω απλοχερα τις απο τη ζωη βγαλμενες φτωχες μου γνωμες, ελπιζοντας καποια στιγμη να γνωριστουμε και απο κοντα ωστε να μπορεσωμε επιτελους να ανταλλαξουμε και πιο ουσιαστικα τις αποψεις μας για φλεγοντα θεματα της καθημερινοτητας, με τον βαθυ, ανιδιοτελη και φιλοσοφικο τροπο με τον οποιο το κανουμε και απο το φορουμ αυτο.
:beer:
Εχετλαίος
20/10/2010, 14:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
...
Πες μας, αν θες, εσύ τι θα έκανες στη θέση του Μάγου.
:wave2:
Επιτέλους ένας που έδειρε και κάποιον που έκανε μαλάκια.
Βαρέθηκα να διαβάζω ιστορίες που κάποιος έκανε κάτι στον συμφορουμίτη και στο τέλος η ιστορία τελειώνει με … «είπα να του χώσω κάτι ψιλές αλλά το μετάνιωσα. Την επόμενη όμως δε θα τη γλυτώσει…»
Amplified
20/10/2010, 14:25
Δηλαδή έσπασες στο ξύλο έναν ανυπεράσπιστο σαδιστή (ο οποίος αποδείχθηκε λαθρομετανάστης), και σαν να μην έφτανε αυτό ευθύνεσαι και για την απέλασή του από τη χώρα ;
Θα στείλω το απόγευμα από το σπίτι σου ένα courier να παραλάβει το αυτόγραφό μου.
Υ.Γ.1. Υπέγραψε : "Στον εκκολαπτόμενο εξολοθρευτή, Μ.Φ.Χ. Άρνι δε γκρέι"
Υ.Γ.2. Φάνι θρεντ. :cool:
Gandalf, αν δεν ενοιωσες καθολου αισθηματα ενοχης που επιβληθηκες σωματικα σε αλλο ανθρωπο και ασκησες βια επανω του, επετρεψε μου να σου πω πως η διαφορα σου απο τον Αλβανο δεν ειναι και τοσο μεγαλη. Η μονη διαφορα σας ειναι οτι αυτος μεγαλωσε σε ενα περιβαλλον στο οποιο αυτη η εικονα του ηταν προσφιλης, ενω εσυ οχι. Κατα τ'αλλα και οι δυο ΒΙΑ. Εν προκειμενω σχολιαζω, οχι την πραξη σου, αλλα την απουσια καποιου ανθρωπινου συναισθηματος μετα απο αυτην.
Γενικα εχω παρατηρησει πολλες φορες τοσο απο σενα οσο και απο αλλους τιμωρους εδω μεσα, να βγαζετε πολυ τεστοστερονη και οργη τοσο στα γραφομενα οσο και στις πραξεις σας. Στη θεση σας εγω θα σκεφτομουνα λιγο τι με κανει να ειμαι τοσο οργισμενος, και το πιθανοτερο να κατεληγα οτι οι βαθυτεροι λογοι δεν εχουν καμια σχεση με τα γεγονοτα που προκαλεσαν την οποια εκρηξη μου. Βεβαια, αυτη η συνειδητοποιηση απαιτει επιπονη αποικοδομιση και κουραστικη αναδομηση αυτου που αντιλαμβανομαστε ως 'εαυτο' και δεν εχουν ολοι την διαθεση να μπουν στην διαδικασια, ειδικα οταν τρεχουν απο το πρωι μεχρι το βραδυ για τα προς το ζειν.
Για να μη σε κουραζω, θα καταληξω αφ'ενος λεγοντας, οτι ενας ανθρωπος ευτυχης και σε καλη σχεση με τον εαυτο του, εχει τετοιες αντιδρασεις (ειδικα στο aftermath) μονο σε αυτοαμυνα (και ακομα και σ'αυτη τη περιπτωση νοιωθει 'καπως' μετα τη φαπα) και αφ'ετερου στο οτι η καλη διατροφη και σωματικη υγεια παιζει τρομερο ρολο στο πως νοιωθουμε. Να αποφευγεις φιλε μου το κρεας, ειδικα το κοκκινο (ειναι τιγκα στην αδρεναλινη του ζωου που πεθαινει), να τρως πολλα φρεσκα λαχανικα και φρουτα - ει δυνατον βιολογικα αν το αντεχει η τσεπη σου - και να αθλησαι αεροβικα και ισομετρικα (απεφευγε τις ισοτονικες ασκησεις με βαρη) και με πολλες διεντατικες ασκησεις. Δωσε βαση ειδικα στο τελευταιο, καθ'οτι η ελαστικοτητα του σωματος βοηθα πολυ αυτην του πνευματος. Εκει βασιζεται και η γιογκα. Ακομα, παρατηρησε τον τροπο που κανεις ερωτα. Οντας καυλοπυρεσσων και υπο την επιρροια φερομονων, το συνειδητο τεινει να δινει χωρο στο ασυνειδητο, με αποτελεσμα ενας προσεκτικος παρατηρητης του εαυτου του, να δυναται να κανει πολυ καλη διαγνωση του βαθυτερου 'ειναι' του. Αν δεν κανεις και πολυ συχνα ερωτα, τοτε μπορεις να δοκιμασεις το δρομο των ψυχοτροπων φυτων, αλλα με πολυ προσοχη και μακρυα απο παιδια. Πληροφοριες για δοσεις και ειδη θα βρεις στο ιντερνετ. Ψαξε ειδικα για μαντζουνια που χρησιμοποιουνταν σε τελετουργειες αρχαιων λαων. Ειναι τα καλλιτερα (bar none) και επεφυγε παση θυσια την κατηγορια των χημικων που σε κανουν να νοιωθεις 'ηρωας' (με χαρακτηριστικο εκπροσωπο την ηρωινη), διοτι δε θα το συνιστουσα στην περιπτωση σου, μαλλον θα εφερνε το αντιθετο αποτελεσμα απο αυτο που επιδιωκεις.
Σου ευχομαι (και σε ολους τους Τσαρλς Μπρονσον του φορουμ) τυχη αγαθη! Με καθε ευκαιρια θα σας προσφερω απλοχερα τις απο τη ζωη βγαλμενες φτωχες μου γνωμες, ελπιζοντας καποια στιγμη να γνωριστουμε και απο κοντα ωστε να μπορεσωμε επιτελους να ανταλλαξουμε και πιο ουσιαστικα τις αποψεις μας για φλεγοντα θεματα της καθημερινοτητας, με τον βαθυ, ανιδιοτελη και φιλοσοφικο τροπο με τον οποιο το κανουμε και απο το φορουμ αυτο.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ok man
Πες μας, αν θες, εσύ τι θα έκανες στη θέση του Μάγου.
δεν 'επιασες' τιποτε απ'οσα ειπα
DimChios
20/10/2010, 14:26
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
:rolleyes:
Εχετλαίος
20/10/2010, 14:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από Amplified
Δηλαδή έσπασες στο ξύλο έναν ανυπεράσπιστο σαδιστή
Άχου του, μωλέ, το ανυπερασπιστούλι...
Γούτου-γούτου του μωλέ.
Το δε τετράποδο, προφανώς, είχε όλα τα μέσα να αντεπεξέλθει στην κλωτσοπατινάδα.
Εχετλαίος
20/10/2010, 14:28
δεν 'επιασες τιποτε απ'οσα ειπα'
Τέτοια ώρα μονάχα καμιά κούπα τσικουδιά και αυτή αν!
δεν 'επιασες τιποτε απ'οσα ειπα'
μάλλον κανείς δεν έπιασε τίποτα απ'όσα είπες:wave2:
μάλλον κανείς δεν έπιασε τίποτα απ'όσα είπες:wave2:
Δεν ειναι απαραιτητα κακο αυτο.
Amplified
20/10/2010, 14:30
Άχου του, μωλέ, το ανυπερασπιστούλι...
Γούτου-γούτου του μωλέ.
Το δε τετράποδο, προφανώς, είχε όλα τα μέσα να αντεπεξέλθει στην κλωτσοπατινάδα.
Ντουντ διάβαζε ολόκληρα τα ποστ :) Ο νόμος του internet λέει ότι ο σαρκασμός χάνεται από την 2η σειρά και μετά. Εσύ τον έχασες από την πρώτη :p