Σύνδεση

View Full Version : Πέσαν κάτι "χοντρές".. και μετά αυτός συνελλήφθη και απελαύνεται...

Σελίδες : 1 2 [3]

Gandalf dr685sm
20/10/2010, 14:32
DrBig... το χόντρυνες... οχι.... δεν νιώθω κάτι για κάποιους που η τιμωρία τους κατά την ταπεινή μου γνώμη που θα λάμβαναν απο το δικό μας σύστημα , θα ήταν χάδι μπροστά σε αυτό που προκαλούν. Είτε αυτό είναι για ενα αδύναμο σκυλί, είτε για ενα παιδί.. είτε για βιασμό. Γενικά για ζωές που δεν μπορούν να αμυνθούν και βρίσκονται απέναντι σε υπάνθρωπους , η τιμωρία που πρέπει να τους τυγχάνει κατά την δική μου γνώμη πρέπει να ειναι σκληρή και ισοδύναμη. ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΑΥΤΟ.

Ναι.. νιώθω τυχερός γιατί απλά συγκρατήθηκα στο τέλος και δεν είχαμε χειρότερα. Περισσότερο γιατί θα τραβιόμουν ποινικά, για κάποιον που δεν το αξίζει ώς άτομο και οχι για αυτό που του έκανα. Αλλοδαπός ή Έλληνας το ίδιο κάνει για να σε προλάβω. Απο την στιγμή που θεωρεί πως μπορεί να είναι ανώτερος καταστάσεων.. μερικές φορές καλό ειναι να δοκιμάζει απο το ίδιο "φάρμακο".

Οι φιλοσοφίες αυτές είναι καλές προς συζήτηση, αλλά επειδή το είπαμε δέκα φορές εδώ... στην πραγματικότητα, είναι ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ τα πράγματα.

Για την ιστορία πάλι.. θα το σκεφτώ δις πριν ξανακάνω κάτι τέτοιο για λόγους όμως που δεν έχουν να κάνουν με το κάθε καθίκι που νομίζει οτι μπορεί να κάνει τέτοιες πράξεις... δεν το μετανιώνω για αυτό που έγινε. Και όποιος νομίζει οτι είμαι δεν ξέρω τι κτλ... δικό τους θέμα.

Αυτά για να το κλείσω απο δικής μου μεριάς...

Εχετλαίος
20/10/2010, 14:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Amplified
Ντουντ διάβαζε ολόκληρα τα ποστ :) Ο νόμος του internet λέει ότι ο σαρκασμός χάνεται από την 2η σειρά και μετά. Εσύ τον έχασες από την πρώτη :p

dude chill
:wave2:

ilias s.m.
20/10/2010, 14:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
DrBig... το χόντρυνες... οχι.... δεν νιώθω κάτι για κάποιους που η τιμωρία τους κατά την ταπεινή μου γνώμη που θα λάμβαναν απο το δικό μας σύστημα , θα ήταν χάδι μπροστά σε αυτό που προκαλούν. Είτε αυτό είναι για ενα αδύναμο σκυλί, είτε για ενα παιδί.. είτε για βιασμό. Γενικά για ζωές που δεν μπορούν να αμυνθούν και βρίσκονται απέναντι σε υπάνθρωπους , η τιμωρία που πρέπει να τους τυγχάνει κατά την δική μου γνώμη πρέπει να ειναι σκληρή και ισοδύναμη. ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΑΥΤΟ.

Ναι.. νιώθω τυχερός γιατί απλά συγκρατήθηκα στο τέλος και δεν είχαμε χειρότερα. Περισσότερο γιατί θα τραβιόμουν ποινικά, για κάποιον που δεν το αξίζει ώς άτομο και οχι για αυτό που του έκανα. Αλλοδαπός ή Έλληνας το ίδιο κάνει για να σε προλάβω. Απο την στιγμή που θεωρεί πως μπορεί να είναι ανώτερος καταστάσεων.. μερικές φορές καλό ειναι να δοκιμάζει απο το ίδιο "φάρμακο".

Οι φιλοσοφίες αυτές είναι καλές προς συζήτηση, αλλά επειδή το είπαμε δέκα φορές εδώ... στην πραγματικότητα, είναι ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ τα πράγματα.

Για την ιστορία πάλι.. θα το σκεφτώ δις πριν ξανακάνω κάτι τέτοιο για λόγους όμως που δεν έχουν να κάνουν με το κάθε καθίκι που νομίζει οτι μπορεί να κάνει τέτοιες πράξεις... δεν το μετανιώνω για αυτό που έγινε. Και όποιος νομίζει οτι είμαι δεν ξέρω τι κτλ... δικό τους θέμα.

+600

the who
20/10/2010, 14:41

Ρε μαγε εχεις ορεξη.
1.Του δινεις μια λοιπον και τον αφηνεις στον τοπο.Ποια ειναι η θεση σου σε σχεση με τον "υπανθρωπο" ?
2.Ποιος σου ειπε οτι εισαι νομοθετης η θεος?Σου αρεσει η οχι ο νομος πρεπει να εφαρμοζεται.Αν τοσο πολυ κοβεσαι για κατι ΑΛΛΑΞΕ το.
3.Αυτο το "οφθαλμος αντι οφθαλμου" για μενα ειναι καταπτυστο και απαρχαιωμενο.Μπορει στην εποχη του να δουλευε αλλα ο κοσμος παει μπροστα κι οχι πισω.
4.Το οτι δεν μετανιωνεις για οτι εκανες δειχνει πως δεν εχεις καταλαβει ακομα.
5.Το ποιος εισαι θαπρεπε να το ξερεις πρωτα εσυ.:wave2:

Shinji Ikari
20/10/2010, 14:42
Επιτρεψτε μου.

Για το ζητημα ο ανθρωπος πανω απο το ζωο: Δεν μιλαμε για ανθρωπο.

Για το ζητημα αν ηταν σε θεση να σε κυνηγησει νομικα: Να του εριχνες μερικες ακομα μπροστα στους αστυφυλακες.

Για το ζητημα οχι στη βια: ισχυει μονο απεναντι σε νοημονα οντα.

Τυχερος ηταν ο τυπος που συναντησε εσενα και του φερθηκες με το γαντι.
επρεπε να τον βαρατε ολοι μαζι που ησασταν εκει, και οι αστυνομικοι που ηρθαν να τον εκτελουσαν και να αφηναν το πτωμα να το φαει ο σκυλος.

Akatanomastos
20/10/2010, 14:42
το χοντρυνε ο Μπιγκ και οχι ο γκανταλφ που σηκωσε χερι σε ανθρωπο

κατα την λογικη του σε χτυπαω για να μην ξανακανεις κατι

εχουμε περιεργη αντιληψη για πολλα θεματα ως φορουμ

anyway συμφωνω σε αρκετα απο το ποστ του Μπιγκ

Gandalf dr685sm
20/10/2010, 14:46
O κάθε ένας έχει γνώμη και δικαίωμα διαφωνίας... την γνώμη μου την είπα και δεν αλλάζει κάτι. Ελπίζω κάποιος απο τους διαφωνούντες να φερθεί καλύτερα απο μένα (όπως το θεωρούν οι ίδιοι) σε αντίστοιχη περίπτωση. Τίποτα περισσότερο , τίποτα λιγότερο.

Gandalf

Εχετλαίος
20/10/2010, 14:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
3.Αυτο το "οφθαλμος αντι οφθαλμου" για μενα ειναι καταπτυστο και απαρχαιωμενο.Μπορει στην εποχη του να δουλευε αλλα ο κοσμος παει μπροστα κι οχι πισω.

Ναι.
Τα 10Χ Ισόβια είναι πρακτικά 8 χρόνια με καλή διαγωγή και εργασία.
Οι έμποροι ναρκωτικών σε 3-5 χρόνια είναι όλοι έξω.
Όσο πιο "ψηλά" το προσαγώμενο πρόσωπο τόσες περισσότερες οι πιθανότητες να τη σκαπουλάρει.
Οι παιδεραστές επιτυγχάνουν την συνταγματική κατοχύρωση κόμματος/κίνησης!
H άμυνα ακόμα και μέσα στην οικία σου είναι παράνομη!
κτλ κτλ κτλ

Είσαι σίγουρος ότι ο κόσμος πάει εμπρός;

ggs
20/10/2010, 14:47
Αυτές τις μέρες πολλά ποστ περιστρέφονται γύρω από την αυτοδικία ή μΕ φαίνεται ?

Μάγε , σου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι (δικαίως) και έπραξες εν θερμω…
Όταν πράττουμε εν θερμω θα πρέπει να ξέρουμε ότι υπάρχουν και αρνητικές συνέπιες και να τις αποδεχόμαστε … απλά

reinmeister
20/10/2010, 14:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Γιατί να τον αποσυντονίσεις;
Σκάκι θα παίξετε;

:confused:

εσενα δηλαδη σε βολευει καλυτερα ,στο σημαδι, οταν κινειται?:lol:

@ζευκας...τρελλά...:D

BlackAdder
20/10/2010, 14:48
Υπάρχει και το ενδεχόμενο το εν λόγο σκυλί να επιτέθηκε πριν στο παιδί του τύπου...

Και για να το πλησιάσει του έκανε γλύκες...το αν με τη κλοτσια θα το απέτρεπε να επιτεθεί ξανα σε άνθρωπο δεν μπορώ να το γνωρίζω, αλλά εσύ σίγουρα το πιστεύεις.

Λίγες οι πιθανότητες για το παραπάνω σενάριο αλλά υπάρχουν... εσύ το ήξερες;

Δες το και αλλιώς...αν σε έβλεπε κάποιος να χτυπάς τον άλλον και σε έκανε τόπι (πάντα υπάρχει κάποιος ποιο δυνατός / εκπαιδευμένος) ποιός θα είχε δίκιο τελικά;

Βια χρησιμοποιούμε μόνο όταν είμαστε απολύτως αναγκασμένοι, όταν δηλαδή δεν υπάρχει άλλος τρόπος αποφυγής της σύγκρουσης και κινδυνέυει άμεσα η σωματική μας ακεραιότητα ή των οικείων μας.

Για να ήσουν καλυμένος (ηθικά) μπορούσες να τον ρωτήσεις γιατί το έκανε, και αν σου άρχιζε τους τσαμπουκάδες και σου την έπεφτε (αν ήταν μλκς λίγο να τον πιέζες θα το έκανε) τότε να τον άρχιζες στις χοντρές.

the who
20/10/2010, 14:50
Ναι.
Όσο πιο "ψηλά" το προσαγώμενο πρόσωπο τόσες περισσότερες οι πιθανότητες να τη σκαπουλάρει.
κτλ κτλ κτλ

Ρε Στελιο ξεκολα.Τι ισοβια και μαλακιες?Εδω μιλαμε για ενα μικροτσουτσουνο που κλωτσησε ενα ζωο.Κατι τετοιοι τρωνε περισσοτερα χρονια απο τους εμπορους ναρκωτικων.

Εχετλαίος
20/10/2010, 14:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister

Ναι.

Ζεύκας
20/10/2010, 14:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister

@ζευκας...τρελλά...:D

καλά αστους να λένε περί δικαιοσύνης.

δεν με είπες, κρανάκι στην κοιλιά λέει?

αλλά φοβάμαι μη μου σπάσει κανάς αεραγωγός, κρίμα είναι! :lol:

Akatanomastos
Ναι.
κτλ κτλ κτλ

μην παραπονιεστε για την βια του κοσμου

και οτι ο κοσμος παει κατα διαολου

οταν και εσεις ειστε το ιδιο

βιαιοι που ψαχνεστε να εκτωνοθειτε..

με λιγα λογια ειναι αμοιβαια τα αισθηματα μωρο μου

ο κοσμος γινετε βιαιος επειδη και μεις γινομαστε ποιο βιαιοι
και συγχρονος
γινομαστε ποιο βιαιοι γιατι ο κοσμος γινετε ποιο βιαιος

Εχετλαίος
Εδω μιλαμε για ενα μικροτσουτσουνο που κλωτσησε ενα ζωο.

Και έλαβε αυτό που του έπρεπε

Εχετλαίος
20/10/2010, 14:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
μην παραπονιεστε για την βια του κοσμου

και οτι ο κοσμος παει κατα διαολου

οταν και εσεις ειστε το ιδιο

βιαιοι που ψαχνεστε να εκτωνοθειτε..

με λιγα λογια ειναι αμοιβαια τα αισθηματα μωρο μου

ο κοσμος γινετε βιαιος επειδη και μεις γινομαστε ποιο βιαιοι
και συγχρονος
γινομαστε ποιο βιαιοι γιατι ο κοσμος γινετε ποιο βιαιος

πολεμω ουκ αρξομεν, αρχομενου δε αμυνουμεθα

Shinji Ikari
20/10/2010, 14:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Όταν πράττουμε εν θερμω θα πρέπει να ξέρουμε ότι υπάρχουν και αρνητικές συνέπιες και να τις αποδεχόμαστε … απλά

Γι' αυτο ο νομος εχει ελαφρυντικα για πραξεις "εν βρασμο ψυχης".

the who
20/10/2010, 14:54
Και έλαβε αυτό που του έπρεπε

Αυτο το κρινεις εσυ?Οκ αλλος ενας θεος στο πανθεον του μοτο γρ.
Γεια σας μαγκες και καλα ξεμπερδεματα.Κι αν σας πλακωσει καποιος στο δρομο επειδη με το δικο του σκεπτικο το αξιζατε μην μπειτε εδω να κλαφτειτε.Μπειτε στα χρυσα αυγα,θα σας νιωσουν και θα σας βοηθησουν.:yuck:

Gandalf dr685sm
20/10/2010, 14:55
ggs.,... ξαφνιάστηκα... συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες... και ποτέ δεν είπα οτι αποποιούμε ευθύνες. Όποιες και αν είναι αυτές.

BlackAdder... συμφωνώ... μόνο που αν κάποιο σκυλί σε δαγκώσει εσένα ή το παιδί σου , δεν γελάς μετά την κλωτσιά και με τέτοιο χαιρέκακο ύφος. Ο τύπος περπάταγε στο σημείο (πλατεία) και δεν έψαχνε σκύλο , τουλάχιστον έτσι φαινόταν. Σταμάτησε , τον φώναξε όπως φωνάζουμε όλοι ενα μούργο για χάδι και αυτός κουνώντας την ουρά με το ΚΕΦΑΛΙ ΚΆΤΩ (ένδειξη οτι δεν ειναι επιθετικός , αν έχεις ζώο το γνωρίζεις αυτό.) πλησίασε για χάδι και εισέπραξε κλωτσιά΄... ε... του την επέστρεψα και εγώ πίσω να μην του λείπει μετά.:evil:

Gandalf

ilias s.m.
Ρε μαγε εχεις ορεξη.
1.Του δινεις μια λοιπον και τον αφηνεις στον τοπο.Ποια ειναι η θεση σου σε σχεση με τον "υπανθρωπο" ?
2.Ποιος σου ειπε οτι εισαι νομοθετης η θεος?Σου αρεσει η οχι ο νομος πρεπει να εφαρμοζεται.Αν τοσο πολυ κοβεσαι για κατι ΑΛΛΑΞΕ το.
4.Το οτι δεν μετανιωνεις για οτι εκανες δειχνει πως δεν εχεις καταλαβει ακομα.
5.Το ποιος εισαι θαπρεπε να το ξερεις πρωτα εσυ.:wave2:

Συγνωμη για την παρεμβαση,θελω να καταλαβω τον τροπο σκεψης σου,
αν γινοταν αυτο ( http://ksipnistere.blogspot.com/2010/10/25_281.html )

σε καποιο συγγενικο σου προσωπο και το εβλεπες να συμβαινει μπροστα σου,τι θα εκανες??

Akatanomastos
πολεμω ουκ αρξομεν, αρχομενου δε αμυνουμεθα

βια βια βια

δεν κανετε τιποτα καλητερο ετσι..

χειροτερευετε την κατασταση..

δεν μιλαω μονο για αυτο το θρεαντ, αλλα για την βια που ειναι αισθητο πλεον οτι εχει ποτισει τους παντες,

και κανοντας σας να πιστευετε οτι ειναι η μονη λυση στα προβληματα μας..

Εχετλαίος
20/10/2010, 14:56
Αυτο το κρινεις εσυ?Οκ αλλος ενας θεος στο πανθεον του μοτο γρ.
Γεια σας μαγκες και καλα ξεμπερδεματα.Κι αν σας πλακωσει καποιος στο δρομο επειδη με το δικο του σκεπτικο το αξιζατε μην μπειτε εδω να κλαφτειτε.Μπειτε στα χρυσα αυγα,θα σας νιωσουν και θα σας βοηθησουν.:yuck:

Χαλάρωσε λιγάκι. Δε σε εξύβρησε κανένας, πρωτίστως εγώ.

Ζεύκας
20/10/2010, 14:58
ρε εσείς οι πολιτίκαλοι κορρέκτ που μου γίνατε βορειοευρωπέοι, διαβάστε το παρακάτω.

Ένα γερμανικό κανάλι "σκηνοθέτησε" ένα βιασμό κοπέλας από άντρα σε κεντρική πλατεία μέρα μεσημέρι.Ο άντρας της χύμηξε, αυτή φώναζε βοήθεια-βοήθεια, και οι περαστικοί ήταν απλά
περαστικοί. Την έβλεπαν και προσπερνούσαν.

Γαμάτο ε? Μην εμπλακούμε εμείς, γιατί άμα τον σπρώξουμε τον βιαστή μπορεί να μας
κατηγορήσει για χειροδικία,ε?

Ένα ελληνικό κανάλι έκανε ακριβώς την ίδια αναπαράσταση στην πλατεία Συντάγματος.
σχεδόν αμέσως έπεσαν απάνω στον "βιαστή" για να σώσουν την κοπέλα!

μαλακία ε? άμα βλέπουμε το άδικο "ισχυρός να δέρνει τον αδύναμο" εμείς θα περιμένουμε
να έρθει η αστυνομία.

Και στην τελική, ναι ρε καλά του έκανε του μουνιού ο γκάνταλφ.
έτσι να νιώσει πως είναι να σου επιβάλλονται.

Akatanomastos
20/10/2010, 14:59
σε λιγο θα πεσει και το παραδειγμα με τους παιδεραστες
που θα τους καψουμε στην πλατεια

θα τα εξισωσουμε ολα

ακομα και οτι η βια κανει καλο, για να ειμαστε ποιο αποδοτικοι στο σεξ οπως εχει ηδη γραφτει!!!

και στο τελος ολοι μαζι θα κοιμηθουμε ησυχοι

GIXXERAKIAS
20/10/2010, 15:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από BlackAdder

Για να ήσουν καλυμένος (ηθικά) μπορούσες να τον ρωτήσεις γιατί το έκανε, και αν σου άρχιζε τους τσαμπουκάδες και σου την έπεφτε (αν ήταν μλκς λίγο να τον πιέζες θα το έκανε) τότε να τον άρχιζες στις χοντρές.

+ Συμφωνω στην λογικη αυτου του κομματιου μονο σε οσους ειναι αντιθετοι με την πραξη αυτη αλλα....

....εφοσον δεν ειχε παιδι που του το ειχε δαγκωσει πιο πριν το σκυλακι καλα του εκανε του Μπουστη!:evil:

Πραγματικα απορω τι θα κανατε ολοι εσεις αν το βλεπατε το σκηνικο μπροστα σας οπως ο Gandalf.Θα τον χαιδευατε και θα τον ταιζατε (τον αλβανο,πακιστανο οτι ναναι απο ρατσα...) επειδη το κλωτσησε επειδη δεν εχει δουλεια και ειναι πεινασμενος ο κακομοιρος και ολα καλα?Αν το εκανε αυτο σε ενα παιδακι επειδη του κ@βλωσε εκεινη την στιγμη που περναγε διπλα του για το σχολειο και του ριχνε κλωτσια για να γελασει παλι το ιδιο?Τι θα εμποδιζε αυτον τον υπανθρωπο απο το να κλωτσησει περαν των ζωων και το δικο σας παιδι?

Για σκεφτειτε τι θα κανατε αν κλωτσαγε το δικο σας σκυλι?Θα καλουσατε αστυνομια?Αρχιδι@...θα κανατε ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο πραγμα η κανω λαθος?

Ζεύκας
βια βια βια

δεν κανετε τιποτα καλητερο ετσι..

χειροτερευετε την κατασταση..

δεν μιλαω μονο για αυτο το θρεαντ, αλλα για την βια που ειναι αισθητο πλεον οτι εχει ποτισει τους παντες,

και κανοντας σας να πιστευετε οτι ειναι η μονη λυση στα προβληματα μας..

Ακόμα κι ο Χριστός ή ο Γκάντι έχουν δείξει σημάδια υπεράσπισης της βίας.

ας έβλεπες ένα κωλοπαίδι να βάραγε τη μάνα σου, τι θα έκανες?
θα του έλεγες: μαλακία έκανες, θα σε πάω στα δικαστήρια...?

Εχετλαίος
θα τα εξισωσουμε ολα

για να ισχυροποιησουμε οτι η βια κανει καλο..

Εξίσου κακό κάνει, όμως, και η απάθεια (πια).

Gandalf dr685sm
Μια παράκληση και ελπίζω να εισακουστεί απο όλους...

Μην μπερδεύουμε τους τσακωμούς ανθρώπων στον δρόμο, για καυγάδες κτλ... δεν έχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τον υποχρεωτικό βασανισμό κάποιου έμβιου όντος , επειδή αδυνατεί να αμυνθεί απέναντι στον βασανιστή του. Ξεχωρίστε παρακαλώ αυτά τα δύο.

the who
20/10/2010, 15:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από ilias s.m.
Συγνωμη για την παρεμβαση,θελω να καταλαβω τον τροπο σκεψης σου,
αν γινοταν αυτο ( http://ksipnistere.blogspot.com/2010/10/25_281.html )

σε καποιο συγγενικο σου προσωπο και το εβλεπες να συμβαινει μπροστα σου,τι θα εκανες??

Θα οργανωνα ταγματα θανατου οπως λενε και στο μπλογκ που εβαλες.:alien:
Ε ρε γλεντια.

the who
20/10/2010, 15:03
Χαλάρωσε λιγάκι. Δε σε εξύβρησε κανένας, πρωτίστως εγώ.

Χαλαρος ειμαι και δεν σε εβρισα.

el_hymador
20/10/2010, 15:04
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

μερικοι - μερικοι δεν την παλευουν με τιποτα....:bawl:

Akatanomastos
20/10/2010, 15:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Ακόμα κι ο Χριστός ή ο Γκάντι έχουν δείξει σημάδια υπεράσπισης της βίας.

ας έβλεπες ένα κωλοπαίδι να βάραγε τη μάνα σου, τι θα έκανες?
θα του έλεγες: μαλακία έκανες, θα σε πάω στα δικαστήρια...?

αυτο εινα σαν το παραδειγμα του βιασμου ρε φιλε που βαλες

δεν εχει καμμια σχεση με το συγκεκριμενο περιστατικο

τι να κανουμε τωρα

μην τα εξισωνουμε ολα

Cpt. Haddock
20/10/2010, 15:08
Καλα ρε, ακομα υπαρχει αυτο το θρεντ;

:rotflmao: :bawl: :lol:

Ακομα συζητάμε για το τι εκανε ο γκανταλφ?

:lol:

ελεος

Αλλα, ετσι απο περιέργεια μαγε. :evil:

Οταν σε πήγαν "μεσα", ανέφερες καθόλου πού δουλεύεις και τί κανεις; :evil:

fotisdragon
20/10/2010, 15:09
Η απορία μου Gandalf, ο άλλος πιστεύεις οτι κατάλαβε γιατί τις έφαγε; Πιστεύεις οτι δε θα το ξανακάνει;

ΥΓ. Dr. Big = Θρησκεία :beer:

PortisHead
20/10/2010, 15:11
Kανεις σας δεν καταλαβα τα λεγομενα του Dr Big.

Το ηθικο διδαγμα ειναι ενα :

Πριν βγαλεις το σκυλο βόλτα , "ριξε" πρωτα κανεναν να ξελαμπικαρεις

Ε ?
Το πιασα ?

:lol:

Ζεύκας
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
[BΑλλα, ετσι απο περιέργεια μαγε. :evil:

Οταν σε πήγαν "μεσα", ανέφερες καθόλου πού δουλεύεις και τί κανεις; :evil: [/B]

ξέρεις Ηλία, δεν ξέρω αν στο χει πει κανείς...
αλλά αυτά τα εμότικον δεν βγάζουν και τόση πλάκα όση θες να δείξεις...:evil:

Akatanomastos

ρε συ καπτεν χωρις διαθεση να "στην πω"
και εντελως φιλικα

οντως εκανες πλακα ή εκανες την μεγαλυτερη κωλοτουμπα των τελευταιων ετών επειδη πεσαν ολοι πανω σου να σε φανε?

δηλαδη τελικα συμφωνεις με αυτο που κανε ο γκανταλφ ή οχι?

υ.γ. δεν σε ρωταω σε καμμια περιπτωση για να σε "εκθεσω"
απλα δεν μπορω να δεχτω οτι ΕΣΥ συμφωνεις με κατι τετοιο..

Gandalf dr685sm
20/10/2010, 15:13
fotisdragon... δεν θα με παραξένευε αν το έκανε ξανά... αλλά μπορεί και να μην το ξαναέκανε. Προφήτης δεν είμαι για να μπώ στην κουρούπα που έχει για μυαλό ο καθένας. Ούτε και δάσκαλος τους είμαι για να τους πω το "Σωστόν έχειν". Δεν ήταν ο σκοπός μου πάντως, ομολογώ , ο συνετισμός του. Ούτε κανενός μας είναι όταν έρθει στην διαδικασία να αντιδράσει βίαια.

Cpt... στο τοπικό Α.Τ. με ξέρουν καλά (το πλήρωμα της ΔΙ.ΑΣ οχι πάντως για να σε προλάβω ) καθώς σε κάποιους διαγωνισμούς με το γνωστό site είχα επαφές. Οπότε μέχρι και που μένω γνωρίζουν , τι κάνω ώς επάγγελμα και κάποιους τους ξέρω και προσωπικά εκεί. Άλλη απορία... γεροντο-περίεργε;

Gandalf

ggs
20/10/2010, 15:18
ggs.,... ξαφνιάστηκα... συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες... και ποτέ δεν είπα οτι αποποιούμε ευθύνες. Όποιες και αν είναι αυτές.

Gandalf

Άντε …και για να μην χαλάσουμε το έθιμο που λέει ότι διαφωνούμε :lol: , υπάρχουν κάνα δυο θέματα που θα πρέπει να αναλύσεις .

αν ο ανεγκέφαλος ήταν ο χαμένος γιος του τσακ νορις και σε έκανε να περπατάς και εσύ στα τέσσερα από το ξύλο ? τον «ζύγισες» λίγο πριν τον κτυπήσεις ή έφυγες με μπερν αουτ κατά πάνω του ?

αν ήταν δικηγόρος και σου τραβαγε μια δικογραφία σαν της 17Ν ? θα είχες μετανιώσει ?

αν ήταν ένας κυριλέ , καθώς πρέπει με κουστούμι και γραβάτα (σαν διαφήμιση τράπεζας) θα τον ακουμπαγες ή θα έλεγες «σαν δεν ντρέπεστε κύριε»

δεν είμαι αντίθετος σε κάθε μορφή βίας … είμαι όμως αντίθετος σε κάθε μορφή βίας από τον δυνατό προς τον αδύνατο … είτε άνθρωπο , είτε ζώο.

Έτσι όπως περιέγραψες το περιστατικό , δεν μπορώ ούτε να σε κατηγορήσω , αλλά ούτε και να σου δώσω και συγχαρητήρια…

TROOPER
20/10/2010, 15:18
ρε συ μαγε,εγω δεν θα κρινω αν εκανες καλα η κακα.ξερω τι σημαινει ''θολωσα'' οπως ξερω και τι σημαινει αγαπαω τα ζωα οπως ξερω και τι σημαινει αγαπαω τον αδυνατο.ενδεχομενως λοιπον ο καθε ενας απο μας σε αναλογο περιστατικο να επρατε αντιστοιχα.η δικια μου ερωτηση ειναι αλλη,προσωπικη και αν θελεις απαντας:γιατι το εγραψες στο φορουμ?για να ακουσεις μπραβο?για να δεις ποιοι θα αντιδρασουνε?για να γινει αντιπαραθεση?νοιωθεις ενοχες που χτυπησες εναν ανθρωπο?νοιωθεις θυμο που δεν τον ''τελειωσες''?απλα πες μου με τι λογικη το εγραψες.αυτη ειναι η μονη μου απορια.αν θες ετσι?και σου το ξεκαθαριζω δεν εχω ορεξη για αντιπαραθεση.απλη απορια ειναι.

ggs
20/10/2010, 15:23

edit : ΞΕΧΑΣΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ !!! ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΣΤΟΛΟΣ ??

Cpt. Haddock
20/10/2010, 15:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
ξέρεις Ηλία, δεν ξέρω αν στο χει πει κανείς...
αλλά αυτά τα εμότικον δεν βγάζουν και τόση πλάκα όση θες να δείξεις...:evil:

ζ'μπουτσαμ' :wave2:

ρε συ καπτεν χωρις διαθεση να "στην πω"
και εντελως φιλικα
οντως εκανες πλακα ή εκανες την μεγαλυτερη κωλοτουμπα των τελευταιων ετών επειδη πεσαν ολοι πανω σου να σε φανε?

Οντως εκανα πλακα και θα έλεγα οτι ειναι ξεκαθαρο και απο το υφος της γραφης και απο το εμοτικον.

Δικο σας θέμα αν θα το πιστεψετε ή θα το θεωρήσετε κωλοτούμπα, σας παραπέμπω όμως σε παλιοτερες απαντήσεις μου στον γκανταλφ που γενικα του τη "λέω" με τον ίδιο τρόπο.

Ο λόγος που το έγραψα ειναι ο ίδιος που ρωταει ο τρουπερ "γιατι το εγραψε εδω"

Οπως θα είδες, επι του γεγονότος δεν έκανα κανενα απολύτως σχόλιο, απλα Μαγε το οτι α) ο τυπος δεν είχε χαρτια β) οι αστυνομικοι σε ξερουν και γ) η χειροδικια δεν διώκεται αυτεπαγγέλτως σε γλύτωσαν απο μπελάδες :wave2:

Cpt. Haddock
20/10/2010, 15:24
edit : ΞΕΧΑΣΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ !!! ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΣΤΟΛΟΣ ??

Ειναι απλο

Θα τον γνωριζε :rotflmao:

Gandalf dr685sm
20/10/2010, 15:25
Trooper... ειλικρινά;... το μοιράστηκα σαν μια εμπειρία που καλό είναι να μην την περάσει και άλλος. Δεν ήταν και οτι καλύτερο. Δεν υπήρχε κάποιος έμμεσος ή ανώτερος σκοπός.. όπως γράφω για κάθε δύο μαλακίες που συμβαίνουν, έτσι έγραψα και αυτό σαν κάτι που μου συνέβη και δυστυχώς μπορεί να συμβεί στον καθένα. Ειλικρινά δεν περίμενα τόσες αντιδράσεις θετικές και αρνητικές... πόσο μάλλον όταν όλοι μας έχουμε πέσει σε καταστάσεις διαφορετικές μεν, αλλά με κατάληξη μάλλον βίαια.

ggs... είδα στόχο και λόκαρα... όπως λένε! Δεν σκέφτηκα τίποτα για αυτό και λέω τώρα πως έκανα μαλακία. Μπορεί να ήταν δικηγόρος όπως λες, μπορεί μαφία, μπορεί χίλια δύο πράγματα. Στηρίχθηκα σε ενα πράγμα που ξέρω καλά ... όταν είναι να ρίξεις, δεν μιλάς... απλά ρίχνεις.

Όπως είπα.. δεν αποποιούμαι ευθύνες. Εγώ θα τις πλήρωνα έτσι και αλλιώς. Και φυσικά δεν επιζητώ επιβράβευση. Το περιστατικό το ανέφερα για τους λόγους που είπα και στον Γιώργο. Απλά δεν περίμενα τόσες απαντήσεις/αντιδράσεις θετικές και αρνητικές.

Αν ήταν ένστολος δεν νομίζω να άλλαζε και πολλά ... αν και εν υπηρεσία όσο παπάρας και αν είναι κάποιος δεν το κάνει , διότι πολύ απλά θα χάσει 2-3 μεροκάματα αν αναφερθεί. Και μην νομίζεις οτι δεν υπάρχουν τέτοιοι... αλλά εν ώρα υπηρεσίας έχουν και 1-2 ακόμα δίπλα και δεν μπορούν να εκδηλωθούν εύκολα. αλλά πάμε σε άλλες ιστορίες τώρα.

Gandalf

Akatanomastos
20/10/2010, 15:27
ζ'μπουτσαμ' :wave2:

Οντως εκανα πλακα και θα έλεγα οτι ειναι ξεκαθαρο και απο το υφος της γραφης και απο το εμοτικον.

Δικο σας θέμα αν θα το πιστεψετε ή θα το θεωρήσετε κωλοτούμπα, σας παραπέμπω όμως σε παλιοτερες απαντήσεις μου στον γκανταλφ που γενικα του τη "λέω" με τον ίδιο τρόπο.

Ο λόγος που το έγραψα ειναι ο ίδιος που ρωταει ο τρουπερ "γιατι το εγραψε εδω"

Οπως θα είδες, επι του γεγονότος δεν έκανα κανενα απολύτως σχόλιο, απλα Μαγε το οτι α) ο τυπος δεν είχε χαρτια β) οι αστυνομικοι σε ξερουν και γ) η χειροδικια δεν διώκεται αυτεπαγγέλτως σε γλύτωσαν απο μπελάδες :wave2:

γενικως δεν με νοιαζει να δειξω ουτε οτι εκανες κωλοτουμπα
ουτε να πω οτι εισαι μαματος

ουτε για σενα ουτε για κανεναν αλλον στο φορουμ

και ειμαι καλοπιστος σε αυτο που λες

ειλικρινα η απορια μου ειχε να κανει με τον αν συμφωνεις με μια τετοια πραξη

και θα μου κανε ειλικρινα εντυπωση αν συμφωνεις(τελικα δεν διαβασαμε ομως)

αυτα..

VANDA
20/10/2010, 15:28
Ειλικρινά δεν περίμενα τόσες αντιδράσεις θετικές και αρνητικές...

Εγώ πάλι, από τον τίτλο και μόνο, το είδα να 'ρχεται το κύμα...

Tpap
20/10/2010, 15:36
17 σελ. για το προφανές.

Ό,τι θα κάναν 99% του κόσμου που θα έβλεπε να κοπανάει κάποιος ένα ζώο.

Και γυναίκα να ήταν στην θέση του Μάγου, θα έβγαζε νύχια και δόντια.

Είμαι κατά της βίας (πλέον) κ σε όλες τις εκφάνσεις τις. Πιθανόν να μην λειτουργούσα έτσι στο παρών περιστατικό.

Αυτό όμως δεν με εμποδιζει να παραδεχθώ, ότι ορθά έπραξε ο γερομάγος.

Μην τα ισοπεδώνετε όλα, ορισμένοι. Προσγειωθέιτε στην πραγματικότητα.
Και μην ξεγελιέστε από την ασφάλεια κ ηρεμία της οθόνης. :wave2: :beer:

thalasinos
20/10/2010, 15:37
του τραβάει μια κλωτσιά που σπάραξε η καρδιά σου όταν το άκουσες να σκούζει... και αυτός γέλαγε...

Περνάω γρήγορα το λουράκι του μούργου σε κοντινό κολωνάκι και τρέχω στο σημείο... Ειλικρινά δεν μίλησα... ενα-δυο στο πρόσωπο και μια κλωτσιά στο στομάχι... έπεσε κάτω και συγκρατήθηκα μην τον τελειώσω επιτόπου. Το σκηνικό μάλλον κάποιος το είδε απο κοντινό σπίτι και κάλεσε ΔΙ.ΑΣ. Επιτόπου ήρθε πλήρωμα και άρχισαν οι ερωτήσεις... ο τύπος είχε μαζευτεί εντελώς (30-35 ετών περιπου αυτός, ...εγώ εκτός εαυτού κυριολεκτικά ).

Το πόσο το ευχαριστήθηκα όταν τον ξάπλωσα δεν μπορώ να σας το περιγράψω. Κακώς βέβαια αλλά ρε πστ μου... τι του έφταιγε το ζωντανό; Τέλος πάντων... κακή στιγμή και εύχομαι να μην μου ξανασυμβεί, μιας και σε αυτό το σκηνικό φάνηκα τυχερός και δεν είχα τραβήγματα.

Gandalf

Πολυ καλα του εκανες το ευχαριστηθηκα 100000000000000000000000000000000000! φορες.
Δεν εχει σημασια ποιος, και απο που ηταν ομως η απανθρωπια που εδειξε στο ζωο! και καθε φορα που ακουω για κακοποιηση ζωου τρελαινομαι, απο 5χρονων εχω μαγαλωσει με δυο σκυλους και εφτα γατες.

Ψυχη εχουν και αυτα και καταλαβαινουν!!
Για σα το χερι σου ρε φιλε, ετσι μπας και γινουμε πραγματικα ΑΝΘΡΩΠΟΙ !!

TROOPER
20/10/2010, 15:37
Trooper... ειλικρινά;... το μοιράστηκα σαν μια εμπειρία που καλό είναι να μην την περάσει και άλλος. Δεν ήταν και οτι καλύτερο. Δεν υπήρχε κάποιος έμμεσος ή ανώτερος σκοπός.. όπως γράφω για κάθε δύο μαλακίες που συμβαίνουν, έτσι έγραψα και αυτό σαν κάτι που μου συνέβη και δυστυχώς μπορεί να συμβεί στον καθένα. Ειλικρινά δεν περίμενα τόσες αντιδράσεις θετικές και αρνητικές... πόσο μάλλον όταν όλοι μας έχουμε πέσει σε καταστάσεις διαφορετικές μεν, αλλά με κατάληξη μάλλον βίαια.

κατ αρχην να πω γιατι ετεθει και ενα θεματακι με τον καπ10 οτι ειμαι παραπανω απο σιγουρος πως ο ηλιας ΠΡΟΦΑΝΩΣ και εκανε πλακα (οχι οτι χρειαζεται ο ηλιας δικηγορο απλα ηθελα να το πω).

τωρα σε αυτο που γραφεις ρε μαγε θα συμφωνησω με τη βαντα.μαλλον εκανες κακη εκτιμηση.το κυμα των αντιδρασεων θετικων και αρνητικων φαινοταν απο μακρυα.

εντιτ:στο δια ταυτα παντως συμφωνω με οτι εχει γραψει ο ggs

Tpap
20/10/2010, 15:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
μαλλον εκανες κακη εκτιμηση.το κυμα των αντιδρασεων θετικων και αρνητικων φαινοταν απο μακρυα.

Ναί, ρε Γιώργο. Δεν είναι λογικό όμως...?

Όπως σε ΟΛΑ τα θέματα, κάποιοι θα συμφωνούσαν, κάποιοι θα τον σταυρώναν, κάποιοι θα ήταν απαθείς.

Δεν έγινε τίποτα. :beer:

TROOPER
20/10/2010, 15:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Ναί, ρε Γιώργο. Δεν είναι λογικό όμως...?

Όπως σε ΟΛΑ τα θέματα, κάποιοι θα συμφωνούσαν, κάποιοι θα τον σταυρώναν, κάποιοι θα ήταν απαθείς.

Δεν έγινε τίποτα. :beer:

εμενα ρωτας?ρωτα τον ιδιο που δεν περιμενε τις αντιδρασεις :wave2:

blackbusa
20/10/2010, 15:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Εγώ πάλι, από τον τίτλο και μόνο, το είδα να 'ρχεται το κύμα...

τσουτσουναμι???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

PortisHead
20/10/2010, 15:57
Τελικα στη βροχη , μια ΠΑΝΩ ή μια ΚΑΤΩ ?
Να το ξεκαθαρισουμε ρε παιδια....

:rotflmao:

powerphot
20/10/2010, 16:12
Τόσες αναλύσεις, τόσος χρόνος.....
Το πρόβλημα σας είναι ότι χειροδίκησε? η ο λόγος που χειροδίκησε?
Αν πχ ο λόγος ήταν: Επ' αυτοφόρω η κλοπή της μηχανής ΣΟΥ.
Ποια θα ήταν η αντίδραση ΣΟΥ...?
θα σε νοιάζει αν είναι kleftroni.gr η αν θα είναι kleftroni.com

Μόλις τον δεις θα του κάνεις...
α) Εποικοδομητική συζήτηση για τα υπέρ και τα κατά της κοινωνίας που ζούμε?
β) Πρόσκληση του κλεφτρονιού για οικογενειακό γεύμα στο σπίτι να δει ότι "υπάρχει κι αυτός ο τρόπος ζωής" και κακώς ακολουθεί το στραβό δρόμο?
γ) Ένα χέρι βοηθείας μια και δεν μπορούσε να ανοίξει μόνος του το καταραμένο λουκέτο?
δ) Τηλεφωνείς στην αστυνομία και σου κλείνει ραντεβού για την επόμενη το πρωί για κατάθεση?
ε) Πολλά χέρια μαζί στο κεφάλι του με δύναμη από πάνω προς τα κάτω?

Τι απ' όλα?
Και καθίσατε και κάνατε τόσες αναλύσεις για το αυτονόητο?
Ο καθένας αντιδρά διαφορετικά ξεκολλάτε. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ MANUAL.
ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ!

DrBig
20/10/2010, 16:20
:D

Dear Charles,

[Ενα τελευταιο, και την κανω απο το θρεντ, χωρις σταλα χιουμορ αυτη τη φορα, μην τις φαω κιολας.]

Κατι δεν παει καλα μεσα σου τη στιγμη που αντι η συζητηση μετα το εναρκτηριο ποστ να περιστρεφεται σχετικα με το τι μπορει να κανει ενα ανθρωπο να βγει εκτος εαυτου, και το πως τον καλλιεργουμε τον ρημαδη ωστε να μην γινομαστε πιο ΖΩΑ απο τα ΖΩΑ, αντ'αυτου περιστρεφεται στο αν ειχε δικιο ο Γκανταλφ που τις εβρεξε στον Αλβανο, η οχι.

Νομιζω οτι ζεις σε ενα κοσμο με τον οποιο εγω προσωπικα δεν θελω να εχω καμια σχεση. Ο κοσμος αυτος βρισκεται μεσα στην ξερη σου κεφαλα και οσο προσπαθεις να μου επιβαλλεις να μπω και εγω μεσα του δεν θα το καταφερεις. Ενδειξη της παρανοιας στην οποια βρισκεσαι ειναι και το οτι με κατηγορεις για αδιαφορια που δεν συμμετεχω. Με ρωτας εγω στην θεση σου τι θα εκανα, λες και ειναι δεδομενο οτι τετοιου ειδους αντιδρασεις ειναι η νορμα.

Αν νομιζεις Charles οτι ζεις στο Λος Αντζελες και η ωρα ειναι μηδεν, αλλαξε τον τροπο που κοιτας, γιατι το μονο που θα καταφερεις ειναι να κανεις την ψευδαισθηση σου πραγματικοτητα και τοτε θα με βαλεις και μενα μεσα, ειτε το θελω ειτε οχι.

Και Charles, που'σαι, καταλαβε το πολυ απλο, οτι οσο βαρας, τοσο διαιωνιζεις το ξυλο και τοσο αποδεικνυεις στον εαυτο σου οτι εισαι ανικανος να αντιδρασεις επικοδομητικα.

Charles, τελικα μαλλον εισαι τελειως ηλιθιος. Δεν τρεχει κατι ομως, τουλαχιστον προσπαθησε να εισαι θετικος. Αυτο μπορεις να το κανεις ακομα κι αν δε σε κοβει.

:wacko:

npat
20/10/2010, 16:43
Ρε παιδιά να πω κι εγώ δυο κουβέντες, κι ας πέσουν χάμω:

Μπαίνει στο moto.gr (συγκεκριμένα) από τον Gandalf (ειδικά) μια αφήγηση (επακριβώς) με τίτλο "Έπεσαν κάτι χοντρές και μετά αυτός ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗ και ΑΠΕΛΑΥΝΕΤΑΙ" (όχι "Χτύπησε σκυλάκι ο άνανδρος" ή κάτι τέτοιο---γιατί αυτό, πρακτικά, είναι δευτερεύον στην ιστορία) στο οποίο περιγράφει πως έσπασε στο ξύλο έναν λαθρομετανάστη και στη συνέχεια πως οι αρχές (που αυτός ή οι γείτονες κάλεσαν) συνέλαβαν και θα απελάσουν ΤΟΝ ΔΑΡΜΕΝΟ.

Αυτό που δεν μπορώ να πιστέψω (με την καμία όμως) είναι ότι σχεδόν όλοι εδώ μέσα τρέχουν να φωνάξουν "Μπράβο το παλικάρι" μόνο και μόνο επειδή ο σκηνοθέτης είχε την έμπνευση (πονηριά) να βάλει και ένα σκυλάκι σαν κομπάρσο για να φορτίσει συναισθηματικά την ιστορία.

Μα τη μπαναγία, τόσο εύκολο μανιπουλάρισμα του πλήθους ΔΕΝ το θεωρούσα δυνατό...

VANDA
20/10/2010, 16:51
Μήπως να το κλείναμε κάπου εδώ το θέμα;

Tpap
20/10/2010, 16:51
@npat:

Όλοι πήραν θέση -φαντάζομαι- θεωρώντας ότι το περιστατικό εξελήχθηκε όπως περιγράφτηκε.

Άρα λοιπόν όσοι απαντήσαν, απαντήσαν καλόπιστα. Ορθόν..?

Ό,τι και αν ποστάρει κάποιος εδώ μέσα αν αντιμετωπιστεί κακόπιστα δεν θα πρέπει να λάβει κάν απάντηση. Ορθόν...?

Εκτός αν φυσικά ένας -έχοντας στοιχεία/πληροφορίες- καταρρίψει την εγκυρότητα του αρχικού συμβάντος.

Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν Νίκο, ότι κατα βάσει, ένα φόρουμ στηρίζεται στην καλοπιστία.

Ξέρεις κάτι περισσότερο, ώστε να υποστηρίξεις αυτό που λές?
Διότι αν είναι υπόθεση απλή, εμμέσως πλήν σαφώς τα βάζεις μέ όσους έλαβαν μέρος στο παρόν, συμφωνούντες ή διαφωνούντες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Μήπως να το κλείναμε κάπου εδώ το θέμα;

Ας γίνει έτσι, καλέ μου φΟΙλε. So be it. :lol:

stavrogin
20/10/2010, 16:52
Άντε και για να μην χαλάσουμε το έθιμο που λέει ότι διαφωνούμε :lol: , υπάρχουν κάνα δυο θέματα που θα πρέπει να αναλύσεις .

αν[]

Για τα δύο θεματάκια ggs και Trooper το υπερκαλυψατε.

κατα τα άλλα:
το τραβαγε ο οργανισμός του μετανάστη το ξύλο. Ήταν κι ανόητος στη δύσκολη του θέση να προκαλεί έτσι. Πέραν τούτου,με πολύ βία μας φορτίζει αυτή η πόλη. Ο μάγος την εβγαλε και δε θα τον κρίνω εγώ.