PDA

View Full Version : Triumph Tiger 800 vs BMW F800GS

Σελίδες : [1] 2 3

golis
21/10/2010, 20:42
:lol: :rotflmao: :lol:

215681

golis
21/10/2010, 20:44
:a04:

215682

golis
21/10/2010, 20:45
:a12:

215683

Cpt. Haddock
21/10/2010, 20:46
Ναι, ναι

Οταν βγηκε το 1050, όλοι έλεγαν (κι εγω) οτι ειναι ίδιο με το TDM

Στην πορεία φάνηκε πόσο το :a021: το TDM :lol:

devil's animal
21/10/2010, 20:49
ωραιο ειναι το εσωρουχο...
εχει στηριχθει βεβαια στον γερμανο σχεδιαστικα αλλα :a12:

λιγο περιεργο πλαισιο εχει αλλα κατα τ'αλλα...:beer: :beer: :beer:

golis
21/10/2010, 20:49
"Indeed the only significant mechanical difference between the two bikes
— other than the Triumph’s three-cylinder engine to the BMW’s parallel twin —
appears to be in the fuel tank,which on the BMW is mounted under the seat.
It does look like the Tiger adds a shock linkage to the BMW’s direct-mount item and one bike is more surprised and less squinty than the other.

Then there’s the seat, Triumph pull the two-parter off a 1200GS, not the 800. "

Βασικές διαφορές η θέση της δεξαμενής καυσίμου και η στήριξη του αμορτισέρ,ante k i monoseli rεισινγκ sella.....

Afta pou koroidevame sta kinezika.... (http://hellforleathermagazine.com/2010/10/triumph-tiger-800-and-bmw-f800gs-separated-at-birth/)

golis
21/10/2010, 20:57
"Imitation is the sincerest form of flattery " pou grafei k enas Xristianos sta sxolia.

vgainei k se apoxrwsi τύπου GS Γιέλοου :

215689

SVX
21/10/2010, 21:13
oΟλα παιζονται $το κοκο τωρα....... :winka:

DrBig
21/10/2010, 21:21
To ασπρο triumph προφιλ μου θυμιζει ακτινογραφια.

Shaolin Monk
21/10/2010, 21:26
Universal European Motorcycles... :lol: :lol: :lol: :lol:

faraway
21/10/2010, 21:30
Η διαφορά είναι ξεκάθαρη ρε σεις .

Καλά τυφλοί είστε ???:eyepop:

Το ένα είναι κίτρινο και το άλλο κόκκινο !!!:lol: :lol:

makis206
21/10/2010, 21:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από golis
:a04:

Με το σταγονόμετρο αυτοί οι Άγγλοι ρε πστ μου.. άντε να περιμένουμε να το δούμε και με τα πλαστικά του τώρα...:yuck: :lol: :rotflmao:

dmf
21/10/2010, 21:33
το triumph φαινεται να εχει μεγαλυτερο ντεποζιτο και ποιο ανετη σελα (που ειναι ενα μειονεκτημα του f800).

Κατα τα αλλα ολόιδια ειναι :p ετσι για αλλαξη βαλαν την εξατμιση απ'την αλλη μερια :lol:

Και κατι αλλο. Η triumph μονο V3 θα βγαζει;; Δεν ειναι καλυτερος ο V2 για adventure bike;; :confused:

Cpt. Haddock
21/10/2010, 21:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Με το σταγονόμετρο αυτοί οι Άγγλοι ρε πστ μου.. άντε να περιμένουμε να το δούμε και με τα πλαστικά του τώρα...:yuck: :lol: :rotflmao:

http://www.blogtriumphchepassione.com/triumph/2010/10/la-tiger-800-adesso-e-piu-vicina/#more-3465

Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
το triumph φαινεται να εχει μεγαλυτερο ντεποζιτο και ποιο ανετη σελα (που ειναι ενα μειονεκτημα του f800).
Κατα τα αλλα ολόιδια ειναι :p ετσι για αλλαξη βαλαν την εξατμιση απ'την αλλη μερια :lol:
Και κατι αλλο. Η triumph μονο V3 θα βγαζει;; Δεν ειναι καλυτερος ο V2 για adventure bike;; :confused:

Πρώτον όλες οι μαρκες πλην bmw εχουν εξατμιση δεξια και αλυσιδα αριστερα, μονο η bmw τα εχει αναποδα

Δευτερον η triumphδεν βγαζει v3 αλλα τρικυλινδρο σε σειρα

:beer: :beer: :beer:

faraway
21/10/2010, 21:45
....νομίζω πως σε αυτή τη photo οι διαφορές είναι πιο εμφανείς .:winka:

215704

mikros boudas
21/10/2010, 21:47
ξαδερφακια:p
να δουμε ποσο θα το δωσει και αν θα κανει χρηματοδοτησεις οπως το καλοκαιρι,εκει θα παιχτει η τυχη του:beer: :beer:

makis206
21/10/2010, 21:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
http://www.blogtriumphchepassione.com/triumph/2010/10/la-tiger-800-adesso-e-piu-vicina/#more-3465

Εξακολουθούν να του λείπουν τα πλαστικά στο πλάι..:lol:

ggs
21/10/2010, 21:51
Πάντως κρίση – κρίση ,αλλά την προηγούμενη Κυριακή στο Σοφικο γνωστός μεγαλέμπορας BMW δήλωσε ότι πουλαει ένα F800GS σχεδόν κάθε μέρα …
Μπράβο στην BMW & TRIUMPH που πήραν χαμπάρι ότι υπάρχει ψωμί στην κατηγορία των μεσαίων ον –οφφ…

road spirit
21/10/2010, 21:59
από τη κόντρα λείπει το νέο σουπερ τούμπανο αντβέντΣΣΣουρ εξπλόρερ ... το 800 V-4 της ΧονΔα :smokin:

DrBig
21/10/2010, 22:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
από τη κόντρα λείπει το νέο σουπερ τούμπανο αντβέντΣΣΣουρ εξπλόρερ ... το 800 V-4 της ΧονΔα :smokin:

και το TDM :smokin: :smokin:

el_hymador
21/10/2010, 22:06
Το 800 σκετο, οχι το XC, αυτο με τον 19' τροχο, εχω την εντυπωση οτι θα ειναι μια πρωτης ταξεως all around μοτοσικλετα για τις ελληνικες συνθηκες. Ειδικα με αυτον τον κινητηρα θα ειναι super! :beer:

Cpt. Haddock
21/10/2010, 22:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Το 800 σκετο, οχι το XC, αυτο με τον 19' τροχο, εχω την εντυπωση οτι θα ειναι μια πρωτης ταξεως all around μοτοσικλετα για τις ελληνικες συνθηκες. Ειδικα με αυτον τον κινητηρα θα ειναι super! :beer:

Σιγουρα, σε παει ανετα και σε ενα χωματόδρομο, οπως ενα κλασσικο ονοφ. Το 21'' ειναι πιο "εξειδικευμενο" και - λογικα - θα πουλησει λιγότερο

el_hymador
21/10/2010, 22:18
Σιγουρα, σε παει ανετα και σε ενα χωματόδρομο, οπως ενα κλασσικο ονοφ. Το 21'' ειναι πιο "εξειδικευμενο" και - λογικα - θα πουλησει λιγότερο

Καλα σε χωματοδρομο μονο "τουριστικη διασχιση" για λιγα χιλιομετρα και με προσοχη...αυτο αλλωστε ισχυει για ολα τα υποτιθεμενα σημερινα on-off (πλην KTM)

Απλα με τις αφρατες διαδρομες αναρτησεων θα ειναι μια χαρα ανετο στους κολοδρομους μας και ο τρικυλινδρος δεν θα σου πρηζει τα @@δια στο ταξιδι οπως τα μονοκυλινδρα κα τα δικυλινδρα.

Αν τα πλασαρει σε λογικη τιμη η Triumph, θα γεμισει ο τοπος τιγρακια!

Εγω θα επαιρνα Transalp παντως
:D ...αληθεια :blush:

DIM.K30
21/10/2010, 22:23
Σιγουρα, σε παει ανετα και σε ενα χωματόδρομο, οπως ενα κλασσικο ονοφ. Το 21'' ειναι πιο "εξειδικευμενο" και - λογικα - θα πουλησει λιγότερο η Ελλαδα μας ειναι περιεργη αγορα,
το σιγουρο ειναι οτι θα πουλησει, ποιο απο τα 2 ομως περισσοτερο δεν θα στοιχηματιζα:wave2:

ggs
21/10/2010, 22:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από DIM.K30
η Ελλαδα μας ειναι περιεργη αγορα,
το σιγουρο ειναι οτι θα πουλησει, ποιο απο τα 2 ομως περισσοτερο δεν θα στοιχηματιζα:wave2:

νομιζω οτι θα πουλησει αυτο που θα ειναι αισθητα φθηνοτερο..... αλλιως το BMW:lol:

QSpec
21/10/2010, 22:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
To ασπρο triumph προφιλ μου θυμιζει ακτινογραφια.

Έλιωσα στο γέλιο. :wave2:

Όλο το παιχνίδι θα παιχτεί στην τιμή πάντως.

Πάρτε και την λίστα:

800cc water-cooled engine? Check.
Steel tube frame? Check
Black-painted motor? Check.
Un-braced, contoured black alloy swingarm with silver adjusters? Check.
High-mount, single-side exhaust can? Check.
21-inch front wheel, 17-inch rear? Check.
Chain final drive? Check.
Steel tube pillion peg hangers permanently welded to tubular steel subframe? Check.
Huge steel tube grab handles that run parallel to the rear seat? Check.
Rear luggage platform? Check.
A serious lack of engine sump/exhaust protection? Check.
Radiator wider than the frame with only some plastic cladding for protection? Check. * Αυτό μου άρεσε πολύ.
Long black air-intakes mounted on top of the “tank”? Check.
Dual headlights housed in black plastic surrounds? Check?
Dinky, contoured screen mounted to the lights? Check?
Abbreviated front mudguard? Check.
Front fender extended rearwards to protect the radiator? Check.
Gold USD forks? Check.
Four-piston calipers and dual front discs? Check.

road spirit
21/10/2010, 22:33
δεν νομίζω ότι το παιχνίδι θα παιχτεί στη τιμή... νομίζω δεν θα έχουν αξιόλογη διαφορά που να δικαιολογεί την επιλογή του ενός έναντι του άλλου...

γνώμη μου: το παιχνίδι θα παιχτεί στα γκάζια. Τα αλόγατα ήταν πάντα κυρίαρχο κριτήριο στην επίλογη και εκεί το εσώρουχο θα κερδίσει

el_hymador
21/10/2010, 22:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
νομιζω οτι θα πουλησει αυτο που θα ειναι αισθητα φθηνοτερο..... αλλιως το BMW:lol:

Mπα δεν ειναι θεμα τιμης αλλα εμφανισης...περισσοστερα F800GS κυκλοφορουν παρα F650GS, ασχετως αν το δευτερο ειναι φθηνοτερο και πολυ πιο ευχαριστο μηχανακι. Απλα το 800GS βγαζει μια adventurιλα που μετραει πολυ στις ημερες μας ξερεις...να μην μιλησω για το R1200GS adventure, πηξαμε στους globetrotter θερμοσιφωνες...:rotflmao:

DIM.K30
21/10/2010, 22:35
εκει θα σκισει πολλα γερμανικα στριγκακια:rotflmao:

QSpec
21/10/2010, 22:40
Τα γκάζια σε αυτήν την κατηγορία;

Πιθανόν γιατί είμαστε και λίγο βλαμμένοι εδώ και όπου ακούμε άλογα κάνουμε σαν τρελλοί. Anyway, για εμένα θα έπαιζε σημαντικό ρόλο η τιμή, η κατανάλωση και οι αναρτήσεις δεδομένου οτι η αξιοπιστία κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα (αυτό το τελευταίο υπό αμφισβήτηση).

Σε εμφάνιση πάντως, το BMW μου αρέσει περισσότερο.

Α, επίσης έχω και μια επιφύλαξη για τον τρικύλινδρο σε καλή χωματάδα, αλλά τα περί long stroke κτλ που είχα διαβάσει ακούγονται καλά.

road spirit
21/10/2010, 22:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
Τα γκάζια σε αυτήν την κατηγορία;

Πιθανόν γιατί είμαστε και λίγο βλαμμένοι εδώ και όπου ακούμε άλογα κάνουμε σαν τρελλοί. Anyway, για εμένα θα έπαιζε σημαντικό ρόλο η τιμή, η κατανάλωση και οι αναρτήσεις δεδομένου οτι η αξιοπιστία κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα (αυτό το τελευταίο υπό αμφισβήτηση).

Σε εμφάνιση πάντως, το BMW μου αρέσει περισσότερο.

Α, επίσης έχω και μια επιφύλαξη για τον τρικύλινδρο σε καλή χωματάδα, αλλά τα περί long stroke κτλ που είχα διαβάσει ακούγονται καλά.

ναι, στο χωμα τα γκάζια μπορεί να μη μετράνε στην ουσία (από ένα σημείο και πάνω) αλλά ο πολύς ο κόσμος με βάση αυτά ψωνίζει (και ψωνίζεται)

σε οδική συμπεριφορά δεν νομίζω να έχουν αισθητή διαφορά

σε εμφανιση και μένα το GS μου αρέσει πιο πολύ, στις λεπτομέρειες

golis
21/10/2010, 22:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
....νομίζω πως σε αυτή τη photo οι διαφορές είναι πιο εμφανείς .:winka:

hahahaah :a3:

road spirit
21/10/2010, 23:40
:p

215720

daz
21/10/2010, 23:46

Ήρθε η ώρα να πάρεις την εκδίκησή σου! Μη χάσεις την ευκαιρία. :winka:

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

Εγω θα επαιρνα Transalp παντως
:D ...αληθεια :blush:

Εσύ πέρνα μια βόλτα από εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=111399&perpage=15&pagenumber=1) :lol:

δεν νομίζω ότι το παιχνίδι θα παιχτεί στη τιμή... νομίζω δεν θα έχουν αξιόλογη διαφορά που να δικαιολογεί την επιλογή του ενός έναντι του άλλου...

γνώμη μου: το παιχνίδι θα παιχτεί στα γκάζια. Τα αλόγατα ήταν πάντα κυρίαρχο κριτήριο στην επίλογη και εκεί το εσώρουχο θα κερδίσει

Αν ήταν έτσι θα έπαιρναν όλοι τενερε! :smokin:

Εντάξει συμφωνώ μαζί σου. Ο τρικύλινδρος σίγουρα θα είναι πιο δυνατός αλλά έχει δύσκολο αντίπαλο. Αν οδηγήσεις και εσύ ένα f800gs θα δεις πως διαθέτει ένα πολύ ελαστικό κινητήρα χωρίς να του λείπει δύναμη ψηλά. Άσε που είναι και πολύ οικονομικός. Γελάς? :smilea:

Το μεγάλο χαρτί της T είναι σίγουρα ο κινητήρας αλλά πρέπει να συνοδεύεται και από το ανάλογο πακέτο. Το περιτύλιγμα του πακέτου δεν είναι άσχημο αλλά ούτε και κάτι το ιδιαίτερο. Στην κατανάλωση μάλλον θα ιδρώσει για να έρθει 2η. Στις αναρτήσεις ελπίζω να κάνει την διαφορά. Από ποιότητα κατασκευής εύχομαι να είναι στα ίδια επίπεδα. Και από θέμα της αξιοπιστίας θέλω να πιστεύω πως δε βγάλει ένα κάρο παιδικές ασθένειες ώστε να τρομάξει τον κόσμο.
Όσοι πιστεύουν πως τα καλύτερα κυβικά της κατηγορίας είναι τα 800 και τα βάλουν όλα αυτά κάτω σίγουρα θα δυσκολευτούν πολύ να αποφασίσουν ποιο είναι το καλύτερο.

Κατά την γνώμη μου δε θα δυσκολευτούν καθόλου να πάρουν Triumph..

α. Οι λάτρεις της εταιρίας.
α. Οι λάτρεις του τρικύλινδρου.

β. Όσοι δεν θέλουν bmw αλλά τους αρέσει το f800gs.

γ. Ο Ζεύκας.

road spirit
21/10/2010, 23:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Εντάξει συμφωνώ μαζί σου. Ο τρικύλινδρος σίγουρα θα είναι πιο δυνατός αλλά έχει δύσκολο αντίπαλο. Αν οδηγήσεις και εσύ ένα f800gs θα δεις πως διαθέτει ένα πολύ ελαστικό κινητήρα χωρίς να του λείπει δύναμη ψηλά. Άσε που είναι και πολύ οικονομικός. Γελάς? :smilea:
ρε συ Αποστόλη σε μένα το λες? ξέχασες τι καβαλάω? :lol:

daz
22/10/2010, 00:02
ρε συ Αποστόλη σε μένα το λες? ξέχασες τι καβαλάω? :lol:

Γελάς ακόμα ε?

Αφού σε ρώτησα ρε. Γελάς? :lol: :lol:

Μια ώρα τις κοιτούσα φορτωμένες στο λιμάνι ρε Γιάννη λες να το ξέχασα. :winka:
Χώρια τις φωτό που είδα.

Εγώ τα είπα στη νύφη για να τα ακούσει η πεθερά φίλε. :wave2:

Cpt. Haddock
22/10/2010, 06:20
[...] Και από θέμα της αξιοπιστίας θέλω να πιστεύω πως δε βγάλει ένα κάρο παιδικές ασθένειες ώστε να τρομάξει τον κόσμο.[...]

Συμφωνώ. Να μην έχει πχ καμια διαρροή απο φλάντζα κεφαλης, ή να μη χρειαστεί ανακληση αλυσιδας ας πούμε
:evil: :smokin: :evil:

Stabak
22/10/2010, 07:59
στο T φαινεται οτι εχει μικρο υψος απο το εδαφος και θα χρειαστει πολυ καλη στηριξη χοντρης ποδιας για να προστατευσει τους λαιμους που περνανε απο κατω... αυτα για το off road της υποθεσης... :confused:

αν και το μοχλικο θα βρει πρωτο

MikeG
22/10/2010, 08:39
Ρε τι κάθεστε & συγκρίνετε? Θεωρεία μόνο και από κοκό τίποτα. Αφού κανένας δε το έχει οδηγήσει ούτε το έχει δει από κοντά (για τη κυλότα λέω).

& για να πω την άποψη μου, ωραίες οι κυλότες για γυμνά (speed triple) & κλασικά (bonneville, thruxton), αλλά δε νομίζω ότι μπορείς με κυλότα να εντουράρεις άνετα ή να την εμπιστευτείς να πας Μογγολία.

Καλά έκανε η Αγγλοεταιρία & προσπάθησε να φτιάξει κάτι αντίστοιχο, όμως οι τύποι δεν έχουν καμία εμπειρία περί χώματος και adventure bikes. Άσε που θέλω να δω ένα δύσκολο ανηφόρι πως θα το ανέβεις με τρεις πιστονιές...

Gelände/Straße :smokin:

makis206
22/10/2010, 08:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
....ή να την εμπιστευτείς να πας Μογγολία.

Έεεεε...! Ξεχνάς τι βρίσκεται στην άλλη πλευρά του VS...:D

:smokin:

makis206
22/10/2010, 08:44
Ήρθε η ώρα να πάρεις την εκδίκησή σου! Μη χάσεις την ευκαιρία. :winka:

Όλα εδώ πλΕρώνονται! This thread belongs to me!:evil: :lol:

PortisHead
22/10/2010, 08:47
Συμφωνώ. Να μην έχει πχ καμια διαρροή απο φλάντζα κεφαλης, ή να μη χρειαστεί ανακληση αλυσιδας ας πούμε
:evil: :smokin: :evil:

:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:

Ειπε ο υποστιρικτης της εταιρειας , που βγαζει μηχανακια με minor προβληματα οπως , στραβα πιστονια....

:lol: :lol: :lol:

Cpt. Haddock
22/10/2010, 09:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:

Ειπε ο υποστιρικτης της εταιρειας , που βγαζει μηχανακια με minor προβληματα οπως , στραβα πιστονια....

:lol: :lol: :lol:

Δεν είμαι ο υποστηρικτής καμιας εταιρίας και όπως εχεις δει σε οποιον ρωταει για το 1050 του το λέω

Αλλα μια και το θρεντ ειναι tiger vs bmw, να τα λεμε όλα :D

mixalakis
22/10/2010, 13:43

Καλά έκανε η Αγγλοεταιρία & προσπάθησε να φτιάξει κάτι αντίστοιχο, όμως οι τύποι δεν έχουν καμία εμπειρία περί χώματος και adventure bikes. Άσε που θέλω να δω ένα δύσκολο ανηφόρι πως θα το ανέβεις με τρεις πιστονιές...

Gelände/Straße :smokin:

Ε όχι και καμία εμπειρία...

Το σίγουρο είναι ένα. Το τιγράκι θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ένα καλύτερο μηχανάκι από το BMW και σίγουρα φτηνότερο.

MikeG
22/10/2010, 13:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από mixalakis
Ε όχι και καμία εμπειρία...

Το σίγουρο είναι ένα. Το τιγράκι θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ένα καλύτερο μηχανάκι από το BMW και σίγουρα φτηνότερο.

Καμία.. Καμιά συμμετοχή σε αγώνες, δεν υπάρχει πουθενά σε forums τύπου advrider, δεν είχε μηχανάκι που μπορούσε να υποστηρίξει κάτι τέτοιο, ποτέ.

Μακάρι να γεμίσει ο τόπος από τα αγγλικά, να νοιώθουμε μερικοί κάπως διαφορετικοί.

:wave2:

byron
22/10/2010, 13:58
να την εμπιστευτείς να πας Μογγολία.

Ελα ρε Mike....
To ότι η σειρά με τα 800αρια μοτέρ είχε (φαντάζομαι θα τα έχει λύσει) πολύ σοβαρά προβλήματα αξιοπιστίας δεν νομίζω να μην το ΄χεις ακούσει.
Συνάδελφος με F800GS στα 9.000 χλμ βρόντηξε απ΄τη ψευτομπιέλλα. Του άλλαξε μοτέρ βέβαια η BMW, αλλά δεν νομίζω ότι ήταν και σπάνιο συμβάν....

Tpap
22/10/2010, 14:00
Καμία.. Καμιά συμμετοχή σε αγώνες, δεν υπάρχει πουθενά σε forums τύπου advrider, δεν είχε μηχανάκι που μπορούσε να υποστηρίξει κάτι τέτοιο, ποτέ.

Μακάρι να γεμίσει ο τόπος από τα αγγλικά, να νοιώθουμε μερικοί κάπως διαφορετικοί.

Ρε Μικέ, σε παρακαλώ ρε φίλε, μην πετάς τέτοια καρότα. :wave2: :smokin:

DrBig
22/10/2010, 14:06

Mike, για να φτιαξεις ενα μηχανακι σαν τα 800αρια που συζηταμε, δεν χρειαζεται καμια φοβερη εμπειρια στη κατηγορια! Μηχανες δρομου ειναι με κινητηρες δρομου, σηκωμενες αναρτησεις και ηπια γεωμετρια. Ιδιωτες φτιαχνουν πολυ πιο ψαγμενες κατασκευες ον-οφφ, βασιζομενοι σε μηχανες δρομου.

makis206
22/10/2010, 14:07
Πού'σαι ρε Θωμά να σπάσουμε πλάκα γμτη σου..;:lol: :rotflmao:

mixalakis
22/10/2010, 14:09

Να σου θυμίσω ότι η triumph έβγαζε scrabler εκδόσεις όταν στην BMW έτρωγαν βελανίδια, όπως επίσης και ότι τα πρώτα tiger ήταν πραγματικά on-off.

Τώρα το ότι επειδή δεν έχει κερδίσει Dakar σημαίνει ότι δεν έχει εμπειρία και δεν μπορεί να φτιάξει καλό on-off, είναι ένα επιχείρημα που τουλάχιστον δεν ευσταθεί.

road spirit
22/10/2010, 14:10
Πού'σαι ρε Θωμά να σπάσουμε πλάκα γμτη σου..;:lol: :rotflmao: έχει πάει να βάλει τα oversized έμβολα στο transalp για να το κάνει 800 και να συγκριθεί στα ίσα

makis206
22/10/2010, 14:11
έχει πάει να βάλει τα oversized έμβολα στο transalp για να το κάνει 800 και να συγκριθεί στα ίσα

Πάλι τα 0-100... δεν σε πάω ρε γιατί αμολάς λάδια και γλυστράει!:evil: :rotflmao:

Ζεύκας
22/10/2010, 14:36
Κατά την γνώμη μου δε θα δυσκολευτούν καθόλου να πάρουν Triumph..

α. Οι λάτρεις της εταιρίας.
α. Οι λάτρεις του τρικύλινδρου.

β. Όσοι δεν θέλουν bmw αλλά τους αρέσει το f800gs.

γ. Ο Ζεύκας.

μια κατηγορία μόνος μου είμαι ο πούστης....

makis206
22/10/2010, 14:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
μια κατηγορία μόνος μου είμαι ο πούστης....

Ναι αλλά η "γάμα"...:D

ΚΑΙ πούστης...:D

Ζεύκας
22/10/2010, 14:45
"γάμα"...:D

μ'αρέσει να ακούω αυτή τη λέξη έτσι ακριβώς...:D

ΚΑΙ πούστης...:D

χροοοοοόνια τώρα....:lol:

MikeG
22/10/2010, 15:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ελα ρε Mike....
To ότι η σειρά με τα 800αρια μοτέρ είχε (φαντάζομαι θα τα έχει λύσει) πολύ σοβαρά προβλήματα αξιοπιστίας δεν νομίζω να μην το ΄χεις ακούσει.
Συνάδελφος με F800GS στα 9.000 χλμ βρόντηξε απ΄τη ψευτομπιέλλα. Του άλλαξε μοτέρ βέβαια η BMW, αλλά δεν νομίζω ότι ήταν και σπάνιο συμβάν....

& βέβαια το γνωρίζω Βύρωνα. Πλέον όλα αυτά έχουν σταματήσει, λόγο των αρκετών χρόνων που έχει διανύσει ο κινητήρας στην αγορά.

Όμως μ'αρέσει που πολλοί υποστηρίζετε σα τρελοί το Triumph ενώ δε το έχετε ακουμπήσει καν. Δε μιλάω για σένα προσωπικά.

Να σου θυμίσω ότι η triumph έβγαζε scrabler εκδόσεις όταν στην BMW έτρωγαν βελανίδια, όπως επίσης και ότι τα πρώτα tiger ήταν πραγματικά on-off.

Τώρα το ότι επειδή δεν έχει κερδίσει Dakar σημαίνει ότι δεν έχει εμπειρία και δεν μπορεί να φτιάξει καλό on-off, είναι ένα επιχείρημα που τουλάχιστον δεν ευσταθεί.

Τι σχέση έχουν τα scrambler με τα adventure bikes? Anyway, κλασικές συζητήσεις στο Μοτο χωρίς νόημα κατ'εμε.
& ξαναλέω, μακάρι όλοι να πάρουν την αντιγραφή

sapila racing
22/10/2010, 15:47

ΕΕΕΕεεεεεε σαν να το παράκανες λίγο και πρέπει να σε επαναφέρουμε στην τάξη.

Συγκεκριμένα οταν η BMW εφτιαχνε μηχανάκια για να γυρίσεις τον κόσμο με service μονος σου στην ακρη του δρόμου, η Triumph εφτιαχνε μηχανάκια για να γυρίσεις του κόσμου τα συνεργεία, λόγω του οτι θα έμενες καθε λίγο στην ακρη του δρόμου.
Οσο ναναι υπάρχει διαφορά, δεν νομίζεις? :wave2:

Αυτό εδω πχ είναι του 1953, τότε που η Triumph δεν είχε ανακαλύψει ακόμα τις αναρτήσεις πίσω. :winka:

Δεν θα μιλαγα αλλά εσυ το ξεκίνησες. :lol:

215782

atom_smasher
22/10/2010, 16:02
Που θα βρω καμια δουλεια να μαζεψω 20.000 ευρω να το παρω εδω πανω...και ας ειναι και αντιγραφη.

Cpt. Haddock
22/10/2010, 16:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από atom_smasher
Που θα βρω καμια δουλεια να μαζεψω 20.000 ευρω να το παρω εδω πανω...και ας ειναι και αντιγραφη.

Δύο θα παρεις; :confused:

atom_smasher
22/10/2010, 16:21
Εδω στα βορεια πληρωνεις ενα στην τιμη των δυο.

Ζεύκας
22/10/2010, 16:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
ΕΕΕΕεεεεεε σαν να το παράκανες λίγο και πρέπει να σε επαναφέρουμε στην τάξη.

Συγκεκριμένα οταν η BMW εφτιαχνε μηχανάκια για να γυρίσεις τον κόσμο με service μονος σου στην ακρη του δρόμου, η Triumph εφτιαχνε μηχανάκια για να γυρίσεις του κόσμου τα συνεργεία, λόγω του οτι θα έμενες καθε λίγο στην ακρη του δρόμου.
Οσο ναναι υπάρχει διαφορά, δεν νομίζεις? :wave2:

Αυτό εδω πχ είναι του 1953, τότε που η Triumph δεν είχε ανακαλύψει ακόμα τις αναρτήσεις πίσω. :winka:

Δεν θα μιλαγα αλλά εσυ το ξεκίνησες. :lol:

ναι αλλά η triumph είναι πιο παλιά από την bmw νια νια νια νια νια

sapila racing
22/10/2010, 19:05
ναι αλλά η triumph είναι πιο παλιά από την bmw νια νια νια νια νια

Αυτό είναι γεγονός. Οπως επίσης είναι γεγονός οτι την Triumph την ιδρυσε ένας Γερμαναράς και η πρωτη Triumph σχεδιάστηκε απο Γερμανό και είχε Βελγικο κινητήρα.

Τουλάχιστον η BMW ηταν πάντα αμιγώς Γερμανικη εταιρεία, δεν έκλεισε ποτέ, και εχει ακόμα το αρχικό της σήμα, σε αντίθεση με την Triumph που το άλλαξε για να γλυτώσει απο την γκαντεμιά όπως είχε πεί ο Bloor. :a22:

Ζεύκας
22/10/2010, 19:07
ναι αλλά η triumph είναι πιο παλιά από την bmw :bigcry: :bawl:

Cpt. Haddock
22/10/2010, 19:14
Αυτό είναι γεγονός. Οπως επίσης είναι γεγονός οτι την Triumph την ιδρυσε ένας Γερμαναράς και η πρωτη Triumph σχεδιάστηκε απο Γερμανό και είχε Βελγικο κινητήρα.

Kι αυτο διότι οι βρετανοι ειναι στην ουσια Γερμανοι (Σαξωνες) :lol:

(αντε και λιγο Δανοι)

sapila racing
22/10/2010, 19:19
Kι αυτο διότι οι βρετανοι ειναι στην ουσια Γερμανοι (Σαξωνες) :lol:

(αντε και λιγο Δανοι)

Οπότε και το Triumph δικαιούται να είναι λίγο BMW ε? :lol:

Cpt. Haddock
22/10/2010, 19:22

Ε, οσο να 'ναι :lol:

Ζεύκας
22/10/2010, 19:23

ναι και οι μπατσοι ειναι μπουζουκια :lol:

AUFGEBRACHT
22/10/2010, 19:48
ναι αλλά η triumph είναι πιο παλιά από την bmw :bigcry: :bawl:

Άσε που η Triumph φτιάχνει και εσώρουχα ενώ η BMW όχι...

Ζεύκας
22/10/2010, 19:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT

ε μα...η μπεεμβε φτιαχνει αμαξια :yuck:

DrBig
22/10/2010, 19:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT

αυτο συζητιεται...

sapila racing
22/10/2010, 19:54
ε μα...η μπεεμβε φτιαχνει αμαξια :yuck:

Καποτε εφτιαχνε και η Triumph αλλά ηταν σαν τις κυλότες. Ξεχείλωναν γρήγορα. :lol:

daz
22/10/2010, 19:59
Τώρα κατάλαβα γιατί λέτε κιλότες τα Triumph. :lol:

Αργόστροφος ρε πστμ.

Μονοκύλινδρος γαρ. :smilea:

QSpec
23/10/2010, 01:51
Άσε που θέλω να δω ένα δύσκολο ανηφόρι πως θα το ανέβεις με τρεις πιστονιές...

Αρχικά δημιουργήθηκε από QSpec

Φένεται πως το έχουν μελετήσει. Υπομονή πάντως να δούμε. Και μην είσαι κακοπροαίρετος, μπορεί να συνταξιδεύεις με ένα τέτοιο... :wacko:

PanVas
23/10/2010, 20:20
:a014:

Γιατί σταματήσατε..;

ggs
23/10/2010, 20:28
Ετοιμάζονται… TRIUMPH TIGER 1200 vs BMW1200GS

http://hellforleathermagazine.com/2010/09/spy-video-triumph-tiger-1200/

:D

215988

Lioulios
24/10/2010, 15:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
:a014:

Γιατί σταματήσατε..;
Έλα μου ντε

MikeG
25/10/2010, 21:26
Triumph σοβρακοφανέλες, μασαζοκορσέδες & βυζοβασταχτάρια για μεγάλα βυζιά. Ρε άντε να χωστείτε, γιατί κυκλοφορούν Τεύτωνες που κόβουν κώλους !

harris_x
25/10/2010, 21:58
Triumph σοβρακοφανέλες, μασαζοκορσέδες & βυζοβασταχτάρια για μεγάλα βυζιά. Ρε άντε να χωστείτε, γιατί κυκλοφορούν Τεύτωνες που κόβουν κώλους !

:evil:

:bigcry: :rotflmao: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry:

216472

daz
25/10/2010, 22:00
Εγώ πάντως πάτησα triumph Adventure στο google και μου έβγαλε αυτό. :smokin:

216474

Cpt. Haddock
25/10/2010, 22:06

Φιλαρακι, οσο η τευτονικη εταιρία βγαζει ακομα μποξερ, μη μιλας για μεγαλα βυζια :smokin: :D :smokin:

harris_x
25/10/2010, 22:08
Ψεύδεσαι κύριος :smokin:

216476

Lioulios
25/10/2010, 22:08
Άμα βγάλεις το μαϊμούνι εκτός ...Όλα τα άλλα ότι πρέπει για Adventure είναι . Μράβο η τρίουμφ .

MikeG
25/10/2010, 22:10
Φιλαρακι, οσο η τευτονικη εταιρία βγαζει ακομα μποξερ, μη μιλας για μεγαλα βυζια :smokin: :D :smokin:

Τα μάτια σου κάνουν βυζάκια? Έχει το 800 καμάρι μου βυζάρες...?

Έτσι, με τη δαντέλα!:smokin:

Cpt. Haddock
25/10/2010, 22:11
Τα μάτια σου κάνουν βυζάκια? Έχει το 800 καμάρι μου βυζάρες...?
Έτσι, με τη δαντέλα!:smokin:

Συγγνώμη....

:lol:

το 800αρι ειναι ο τευτΩνας που κοβει κωλους; :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :bawl:

:bigcry: :bigcry:

να τους κοψει λεπτες φετες παρακαλω :bawl: :bawl: :bawl:

MikeG
25/10/2010, 22:16
Συγγνώμη....

:lol:

το 800αρι ειναι ο τευτΩνας που κοβει κωλους; :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :bawl:

:bigcry: :bigcry:

να τους κοψει λεπτες φετες παρακαλω :bawl: :bawl: :bawl:

Φόρεσε σε παρακαλώ τη σοβρακοφανέλα, μαζί με το σκούφο, κάνε νάνι με τη μίξα να μεγαλώνει και να μικραίνει σε κάθε ανάσα & διάλεξε μια χωμάτινη διαδρομή.

Τις ασφάλτους τις αφήνω για το λέλο.:blush:

Stergios69
25/10/2010, 22:19
Φόρεσε σε παρακαλώ τη σοβρακοφανέλα, μαζί με το σκούφο, κάνε νάνι με τη μίξα να μεγαλώνει και να μικραίνει σε κάθε ανάσα & διάλεξε μια χωμάτινη διαδρομή.

Πρέπει να σου άρεσε πάρα πολύ το F800 ρε Μιχάλη... :rotflmao: :wave2:

Cpt. Haddock
25/10/2010, 22:20

Μικε

Αλυσιδα αλλαξες η περιμενεις την επομενη ανακληση; :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :rotflmao: :bawl:

MikeG
25/10/2010, 22:21
Μικε

Αλυσιδα αλλαξες η περιμενεις την επομενη ανακληση; :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :rotflmao: :bawl:

Λογάκια, λογάκια σα τα κοριτσάκια με τα σουτιενάκια... :D

Cpt. Haddock
25/10/2010, 22:44
Ρε Μικε...

Πως σου φαινεται που καποιος πηρε ενα καλο μηχανακι και το εκανε ακομα καλυτερο;

Και το δινει και φτηνοτερα;

Και θα σε περναει κι απο πανω :D :smokin: :D

Και θα λεει και triumph στο πλάι;

:smokin: :smokin: :smokin:

Cpt. Haddock
25/10/2010, 22:44
Ρε ΤευτΩνες, γιατι τόση κλαψα; :bawl: :bawl: :bawl: :rotflmao: :bawl:

Ζεύκας
26/10/2010, 00:03
Ρε Μικε...

Πως σου φαινεται που καποιος πηρε ενα καλο μηχανακι και το εκανε ακομα καλυτερο;

Και το δινει και φτηνοτερα;

Και θα σε περναει κι απο πανω :D :smokin: :D

Και θα λεει και triumph στο πλάι;

:smokin: :smokin: :smokin:

+675 :evil:

Lioulios
26/10/2010, 00:09
+675 :evil: Να και η Ντενίση .

Ζεύκας
26/10/2010, 01:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Να και η Ντενίση .

+1000 για σένα :smokin:

andgeo
26/10/2010, 08:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από harris_x
:bigcry: :rotflmao: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry:

:a53: Ωωω! That hurts φιλαράκι ...

MikeG
26/10/2010, 09:10

:smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin:

Cpt. Haddock
26/10/2010, 09:13
:smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin:

Ξύπνησες τευτονακι;

Α ρε πστ σε καταλαβαινω...

Ειναι βαρυ να χανεις το 1918, το 1945 και το 2010 απο την ίδια χωρα...

:a9: :a9: :a9:

andgeo
26/10/2010, 09:50
έγινε πόλεμος το 2010 ; Ωω μάλλον θα κοιμήθηκα πολύ :ZZZ:

devil's animal
26/10/2010, 10:09
Ξύπνησες τευτονακι;

Α ρε πστ σε καταλαβαινω...

Ειναι βαρυ να χανεις το 1918, το 1945 και το 2010 απο την ίδια χωρα...

:a9: :a9: :a9:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ελλας-Αγγλια-Συμμαχια

:lol: :lol:

Lioulios
26/10/2010, 10:22
+1000 για σένα :smokin: Και +1 αν πεις , πάλι μετράει .

Ένιγουέι το gs πολυ πιο όμορφο μηχανάκι .

Για τα υπόλοιπα το Νοέμβρη που θα παρουσιαστεί το άλλο .

Band(age)it
26/10/2010, 10:23

Χαχχαχαχ εγραψε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: