Σύνδεση

View Full Version : σερβις-επισκευαι-βελτιωσεις ο βρασιδας...

Σελίδες : 1 2 [3] 4

Akatanomastos
28/10/2010, 17:52
παιδια αλλες εποχες τοτε αλλες τωρα

η εξειδικευση του σημερα απαιτει χρόνια σπουδων σε καποια αντικειμενα για να τα κατεχεις

αυτο ομως δεν αποκλειει καποιες εξαιρεσεις, ωστε ερασιτεχνες να ειναι σε πολυ υψηλο επιπεδο..

αλλα σιγουρα περιπτωσεις οπως του reinmainster δεν ειναι ο κανονας

αν ηταν ετσι θα τα χαμε καταργησει τα πολυτεχνεια και τα πανεπιστημια

Ιznogood
28/10/2010, 17:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Έτσι εξηγείται...:cool: :a014: :a014: :a014: :a014:
:lol: ...:wave2:

sniper
28/10/2010, 17:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
παιδια αλλες εποχες τοτε αλλες τωρα

η εξειδικευση του σημερα απαιτει χρόνια σπουδων σε καποια αντικειμενα για να τα κατεχεις

αυτο ομως δεν αποκλειει καποιες εξαιρεσεις, ωστε ερασιτεχνες να ειναι σε πολυ υψηλο επιπεδο..

αλλα σιγουρα περιπτωσεις οπως του reinmainster δεν ειναι ο κανονας

αν ηταν ετσι θα τα χαμε καταργησει τα πολυτεχνεια και τα πανεπιστημια

Γνωρίζω πολλούς πτυχιούχους που είναι πιο χαζοί από αγελάδα αλλά και το αντίστροφο...

Δεν καταργούμε τίποτα αλλά η ισοπεδωτική λογική του Τερενς και του Ιζνογκουντ (δικιαολογειται αφού μάλλον είναι μηχανικός και θίχτηκε) είναι τουλάχιστον εξοργιστική.

Akatanomastos
28/10/2010, 17:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Γνωρίζω πολλούς πτυχιούχους που είναι πιο χαζοί από αγελάδα αλλά και το αντίστροφο...

γνωριζεις και αγελαδες με πτυχιο?:look:

DimST
28/10/2010, 18:02
...είπε κανείς οτι ο άνθρωπος δεν έχει διαβάσει? - Ίσως περισσότερους απο πολλούς αυτοαποκαλούμενους μηχανικούς-βελτιωτές.... Πτυχίο δεν έχει, κάτι που δε νομίζω να είναι και δύσκολο να αποκτήσει σήμερα... Αυτό είναι το πρόβλημα?

Ιznogood
28/10/2010, 18:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

Δεν καταργούμε τίποτα αλλά η ισοπεδωτική λογική του Τερενς και του Ιζνογκουντ (δικιαολογειται αφού μάλλον είναι μηχανικός και θίχτηκε) είναι τουλάχιστον εξοργιστική.

Καμια ισοπεδωτικη λογικη sniper, αλλο σχεδιαζω αλλο κατασκευαζω KAI αλλο μονταρω επισκευαζω και μαλιστα να κατακρινω τους σχεδιαστες και κατασκευαστες για τις ατελειες τους...:look:

:wave2:

Tpap
28/10/2010, 18:06
Τι έγινε ρε μάγκες, δεν βαρεθήκατε ακόμη...?

Αναμασάτε τα ίδια, σελίδες τώρα.,

Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά.
Στο σύνολο τον αποφοίτων μηχ/γων, ζήτημα να υπάρχουν 3-4 ΜΗΧ/ΓΟΙ. Από την μία.

Από την άλλη:
είναι σαφές ότι ο μαστροδήμος στο υπόγειο, πέθανε. Τέλος.
Απαιτείται εξειδικευση, τεχνογνωσία, η/υ, ΚΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΒΑΣΕΙΣ.

Πιθανόν να κατέχονται τα παραπάνω, από κάποιον μη πτυχιούχο.
Στην νεκροψία -στό τέλος- δύσκολο να κάνεις λάθος.

Και ή θα πιάσεις ή θα σε θάψουν. Οι ίδιοι σου οι πελάτες.

Τι να λέμε τώρα. Αντε γειά. :wave2:

sniper
28/10/2010, 18:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Τι έγινε ρε μάγκες, δεν βαρεθήκατε ακόμη...?

Αναμασάτε τα ίδια, σελίδες τώρα.,

Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά.
Στο σύνολο τον αποφοίτων μηχ/γων, ζήτημα να υπάρχουν 3-4 ΜΗΧ/ΓΟΙ. Από την μία.

Από την άλλη:
είναι σαφές ότι ο μαστροδήμος στο υπόγειο, πέθανε. Τέλος.
Απαιτείται εξειδικευση, τεχνογνωσία, η/υ, ΚΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΒΑΣΕΙΣ.

Πιθανόν να κατέχονται τα παραπάνω, από κάποιον μη πτυχιούχο.
Στην νεκροψία -στό τέλος- δύσκολο να κάνεις λάθος.

Και ή θα πιάσεις ή θα σε θάψουν. Οι ίδιοι σου οι πελάτες.

Τι να λέμε τώρα. Αντε γειά. :wave2:

Well said! :beer:

mikros boudas
28/10/2010, 18:11
παντως αν κρατησεις ενα log με βελτιωσεις που εχουν κρατησει για αρκετα χλμ,πχ 30000 με βαρια χρηση,και το καταθεσεις σε ενα πανεπιστημιο,το Phd το εχεις σιγουρο.νατο και το πτυχιο,χωρις υπερβολη.ο κλαρκσον εχει διδακτορικο μονο απο τις γνωμες του!!:beer:

Hornet_08
28/10/2010, 18:13
Εγω θα τοποθετηθω καπου στην μεση, μ αρεσει ο ρεινκλαιν, παρ ολο που του αρεσει να αποθεωνεται μονος του, φαινεται να ξερει πολλα πραγματα.

Σε περιπτωση μαλακιας του ομως (ολοι κανουν κ θα κανουν, ανθρωποι ειμαστε) καποιος θα την πληρωσει. Μπορει κ ο ιδιος με φυλακη στην καλυτερη, θα χαθει ζωη στην χειροτερη
Εσεις που για να πατε στο περιπτερο αρματωνεστε εκτος απο κρανος ολοσωμες γαντια κ λοιπα... Θα επρεπε να σας ενδιαφερει περισσοτερο η ασφαλεια.

+ οτι αν υπαρξει υπονοια για κατι "παρανομο" κατευθειαν "ευαισθητοποιουνται" ολοι κ διαγραφουν το θεμα με συνοπτικες διαδικασιες... κ τωρα βγαινει καποιος κ δηλωνει οτι θα ανοιξει "ιστορια" για τους "λιγους κ εκλεκτους", απο αυτα που ακουσα δεν θα ειναι νομιμη επιχειρηση... διορθωστε με αν κανω λαθος.

Τελος να το γυρισω και... "τουμπα" πραγματικα αν ειχα το ταλεντο που ισχυριζεται οτι εχει ο ρεινκλαιν πραγματικα θα το εκανα κ θα τους εγραφα ολους στα αρχιδια μου.
Απλως ειναι αλλο πραγμα να κανεις κατι απο χομπι και αλλο να πληρωνεσαι γιαυτο...

Υγ. Κ σας παρακαλω μην συγκρινετε ιστορικα ονοματα... Θα βγουν απο τον ταφο κ θα σας ΦΑΝΕ :bigcry: :bigcry:

McGyver
28/10/2010, 18:16
Αντουάν, έτοιμος...

216804

THEOD
28/10/2010, 18:32
Εγώ πάντως ξέρω ότι ο αδελφός μου είναι Μηχανολόγος Μηχανικός του ΕΜΠ και δεν ξέρει που είναι το μπουζί στο σκούτερ του... Και όποτε μένει από κάτι φωνάζει εμένα για διάσωση... :lol: Δεν λέω...χρειάζονται οι θεωρητικές γνώσεις, αλλά από την άλλη άμα δεν λερώσεις τα χέρια σου... :rolleyes: :rolleyes:

Ιznogood
28/10/2010, 18:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Εγώ πάντως ξέρω ότι ο αδελφός μου είναι Μηχανολόγος Μηχανικός του ΕΜΠ και δεν ξέρει που είναι το μπουζί στο σκούτερ του... Και όποτε μένει από κάτι φωνάζει εμένα για διάσωση... :lol: Δεν λέω...χρειάζονται οι θεωρητικές γνώσεις, αλλά από την άλλη άμα δεν λερώσεις τα χέρια σου... :rolleyes: :rolleyes:
Ο αδερφος σου το ξερει οτι γραφεις ανοησιες στο ιντερνετ για την παρτη του;

Akatanomastos
28/10/2010, 18:36
Εγώ πάντως ξέρω ότι ο αδελφός μου είναι Μηχανολόγος Μηχανικός του ΕΜΠ και δεν ξέρει που είναι το μπουζί στο σκούτερ του... Και όποτε μένει από κάτι φωνάζει εμένα για διάσωση... :lol: Δεν λέω...χρειάζονται οι θεωρητικές γνώσεις, αλλά από την άλλη άμα δεν λερώσεις τα χέρια σου... :rolleyes: :rolleyes: ρε μαγκες μην συγκρινουμε οτι να ναι

το μηχανολογος του εμπ δεν λεει τιποτα απο μονο του

εξαρταται τι κατευθηνση παιρνεις στο πολυτεχνειο

εχω φιλο/γνωστο που στο πολυτεχνειο θεσσαλονικης με την ομαδα του φτιαξανε απο το 0 οχημα που κερδισε σε καποιο διαγωνισμο, νομιζω πανευρωπαικο, κατι τετοιο

το παιδι εχει παρει τωρα υποτροφια για να συνεχισει τις σπουδες του στο εξωτερικο απο μεγαλη εταιρια αυτοκινητων

λετε αυτος να μην ξερει που ειναι το μπουζι? :sick:

sniper
28/10/2010, 18:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ιznogood
Ο αδερφος σου το ξερει οτι γραφεις ανοησιες στο ιντερνετ για την παρτη του;

Πολύ θίγεσαι εσύ.... χαλάρωσε λίγο.

Hornet_08
28/10/2010, 18:41
Εγώ πάντως ξέρω ότι ο αδελφός μου είναι Μηχανολόγος Μηχανικός του ΕΜΠ και δεν ξέρει που είναι το μπουζί στο σκούτερ του...

Εφ οσον υπαρχουν ανθρωποι με πτυχια κ δεν ξερουν την τυφλα τους... Σιγουρα οι ερασιτεχνες ειναι Masters του ειδους ασχετως αν δεν εχουν σπουδασει.
Πολλους ακουσα να το λενε αυτο, Με την ισατοπο απαγωγη βγαζετε γαματα συμπερασματα.
:bigcry: :bigcry:

Ichigo
28/10/2010, 19:00
Μια παρένθεση κι από εμένα:

Αν και είμαι μηχανικός σε άλλο τομέα (τηλεπικοινωνίες), το ίδιο συμβαίνει με "χομπίστες δικτυάδες και χρήστες Η/Υ" που συναντώ κάθε μέρα είτε είναι φίλοι είτε όχι. Διότι δεν είναι δυνατόν να θες να επισκευάσεις έναν H/Y ή να κάνεις ανάλυση στο φάσμα συχνοτήτων μιας ADSL γραμμής χωρίς να κατέχεις άριστα το θεωρητικό κομμάτι. Δε μπορώ να διανοηθώ να μην ξέρει ο άλλος που το παίζει "τεχνικός Η/Υ" τι είναι οι μηχανές Turing, να μην ξέρει να διαβάσει ένα πίνακα αληθείας, να σχεδιάσει στο χαρτί έστω ένα set/reset flip flop ή να μην ξέρει βασικές αρχές φυσικής όσον αφορά την ηλεκτρονική μετάδοση δεδομένων. Και το πρόβλημα στο χώρο της Πληροφορικής είναι οξύτερο διότι έχει ανοιχτή αρχιτεκτονική και μπορεί να ασχοληθεί όποιος έχει όρεξη για διάβασμα. Έχω δει αρκετές φορές ένα "χομπίστα" να τα καταφέρνει καλύτερα από ένα πτυχιούχο και πολλές φορές αρκετούς "χομπίστες" να τα κάνουν μαντάρα.

Όταν καλείσαι να φτιάξεις μια βλάβη ενός μηχανήματος δε μπορείς να ξέρεις σε τι συνθήκες δουλευε ένα μηχάνημα. Ναι μεν χρήσιμο να ξέρεις ότι το τάδε component επειδή έτυχε να το χρησιμοποιήσεις ήταν defective και γενικώς αποδεδειγμένα βγάζει προβλήματα σύμφωνα και με απόψεις άλλων χρηστών που διάβασες στο Ιντερνετ, αλλά θες και θεωρητική γνώση το πως δουλεύει το μηχάνημα γενικότερα. Όταν μια γραμμή ADSL σε μουρλαίνει στις αποσυνδέσεις δεν είναι δυνατόν να βρεις την ακριβή αιτία αν δεν ξέρεις πέντε θεωρητικά πράγματα παρά χρησιμοποιώντας μόνο ένα analyzer και ένα πολύμετρο επειδή στο έδειξαν μια φορά πως να το δουλέψεις.

Η εμπειρία λοιπόν συμπληρώνει τη θεωρία και το αντίστροφο. :winka:
Αυτά από εμένα και καλή τύχη στον Ρεϊν ότι κι αν κάνει. :wave2:

irinia
28/10/2010, 19:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Ο Σοϊχίρο Χόντα πόσα χρόνια έβγαλε στο πανεπιστήμιο και πόσα πτυχία είχε ξέρετε;

ΑΠΟ ΤΟ 1922 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1928 ΣΠΟΥΔΑΖΕ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

Πόσα πτυχία πήρε δέν ξέρω τό 1925..!!

Άπό τά 6 του βοηθούσε τό μηχανουργό πατέρα του.........
όλη του ή ζωή στίς μηχανές ,δέν δήλωνε ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ...
Άλλά νομίζω ότι φτάσαμε στά όρια τής γελοιότητας πιά.
Αντιλαμβάνομαι ότι τόν άγαπάτε τόν φίλο σας.......ΑΛΛΑ
ό ένας Σοιτσίρο,ή Σοιχίρο όπως θές πές το ό άλλος Γιοσιμούρα.........
ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΚΡΑΤΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ....
Καί γώ δηλώνω άστροναύτης καί ...........πέταξα.

Ιznogood
28/10/2010, 19:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΑΠΟ ΤΟ 1922 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1928 ΣΠΟΥΔΑΖΕ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

Πόσα πτυχία πήρε δέν ξέρω τό 1925..!!

Άπό τά 6 του βοηθούσε τό μηχανουργό πατέρα του.........
όλη του ή ζωή στίς μηχανές ,δέν δήλωνε ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ...
Άλλά νομίζω ότι φτάσαμε στά όρια τής γελοιότητας πιά.
Αντιλαμβάνομαι ότι τόν άγαπάτε τόν φίλο σας.......ΑΛΛΑ
ό ένας Σοιτσίρο,ή Σοιχίρο όπως θές πές το ό άλλος Γιοσιμούρα.........
ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΚΡΑΤΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ....
Καί γώ δηλώνω άστροναύτης καί ...........πέταξα.

Τελικα εκτεθηκα...:rotflmao:

stavrogin
28/10/2010, 19:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius

Η εμπειρία λοιπόν συμπληρώνει τη θεωρία και το αντίστροφο.

δε διαφωνω, απλα με αφορμη αυτο,

"H Θεωρια υποκλίνεται στο ταλέντο"
Karl von Klausewitz

notakos600
28/10/2010, 20:36
Τελικα εκτεθηκα...:rotflmao:

Βάστα γερά λέμε... χμμμ έτσι εξηγειται. :cool:

cosgili
28/10/2010, 21:04
Σε αυτό το thread το μόνο που κατανοώ είναι αυτούς που "ξέρουν" τον rein και την "δουλειά" του και γιαυτό τον υποστηρίζουν. Δεν κατανοώ την αμφισβήτιση στο πρόσωπο του απο καποιους που δεν έχουν ιδέα για το τι έχει κάνει και για το πόσο έχει ασχοληθεί με με το συγκεκριμένο αντικείμενο. Και περισσότερο απ'ολα δεν κατανοώ για ποιο λόγο ο rein άνοιξε αυτό το θέμα. Αν το έκανες για να "ψαρέψεις" μελλοντική πελατεία σε βρίσκω λάθος. Αν το έκανες γιατί σου λείπει ένα φιλικό σκούντηγμα στον ώμο και το "προχώρα το" είμαι μαζί σου με τα χίλια. Κάθε άνθρωπος αξίζει να έχει ευκαιρίες στα όνειρα του και απόρω πως ενώ είναι κάτι που απότι φαίνεται το αγαπάς πολύ, δεν το έχεις προχωρήσει παραπέρα. Για μένα η αλήθεια ειναι καπου στη μέση... ούτε τα ράσα κάνουν τον παππά, ούτε το ταλέντο ξεπερνάει την γνώση. Όλα είναι σχετικά. Δεν υπάρχει λόγος για αφορισμούς εκατέροθεν...:wave2:

Akatanomastos
28/10/2010, 21:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από cosgili
Σε αυτό το thread το μόνο που κατανοώ είναι αυτούς που "ξέρουν" τον rein και την "δουλειά" του και γιαυτό τον υποστηρίζουν. Δεν κατανοώ την αμφισβήτιση στο πρόσωπο του απο καποιους που δεν έχουν ιδέα για το τι έχει κάνει και για το πόσο έχει ασχοληθεί με με το συγκεκριμένο αντικείμενο. Και περισσότερο απ'ολα δεν κατανοώ για ποιο λόγο ο rein άνοιξε αυτό το θέμα. Αν το έκανες για να "ψαρέψεις" μελλοντική πελατεία σε βρίσκω λάθος. Αν το έκανες γιατί σου λείπει ένα φιλικό σκούντηγμα στον ώμο και το "προχώρα το" είμαι μαζί σου με τα χίλια. Κάθε άνθρωπος αξίζει να έχει ευκαιρίες στα όνειρα του και απόρω πως ενώ είναι κάτι που απότι φαίνεται το αγαπάς πολύ, δεν το έχεις προχωρήσει παραπέρα. Για μένα η αλήθεια ειναι καπου στη μέση... ούτε τα ράσα κάνουν τον παππά, ούτε το ταλέντο ξεπερνάει την γνώση. Όλα είναι σχετικά. Δεν υπάρχει λόγος για αφορισμούς εκατέροθεν...:wave2:

μιλησες 100% εύστοχα

ολα τα αλλα ειναι μ@λ@κιες..

reinmeister
28/10/2010, 21:19

Γραψε με εκει που αναφερθηκες και παλι οπως αλλωστε συνηθιζεις να κανεις με οσους διαφωνουν μαζι σου (ακρως δημοκρατικη συμπεριφορα σε δημοσιο φορουμ), αν παλι εισαι μηχανολογος μηχανικος πραγματι θα το βουλωσω και δεν θα ξαναγραψω και στο μοτο για παρτη σου... και σου ζητω και συγνωμη.

Υ.Γ.1 Στο ΤΕΕ τι α.μ. εχεις;
Υ.Γ.2 Δεν θυμαμαι να χρησιμοποιησα λεξεις @@@ σε αλλα ποστ που σε αφορουν, θα επρεπε να κανεις και συ το ιδιο νομιζω...:beer:

κανω quote εσενα,αλλα απαντω και στον τερενς παραλληλα...

να σε φιμωσω δεν χρειαζεται...οταν δεν υπαρχει ουσια στα λεγομενα σου απλα δεν ασχολουμαι...οπως εχω κανει μεχρι στιγμης...μια και μονη φορα φορα λοιπον και τελος...

πρωτον...ποιος σας ειπε οτι δεν υπαρχει το θεωρητικο υποβαθρο? θελετε δηλαδη να μου πειτε οτι οποιος διαβασει τα τεχνικα που εχω γραψει και ειναι σε θεση να καταλαβει τι λενε,διαπιστωνει οτι ειμαι πρακτικος?

οταν δηλαδη κανω τεχνικη αναλυση του κινητηρα του s1000rr πριν καν τσουλησει και πεφτω μεσα στα μελλουμενα καλυτερα και απο μαντη,εσυ και οι της ιδιας αποψης με σενα, θεωρειτε οτι εχω λυσει 10 και το εχω διαπιστωσει?

ειναι τουλαχιστον αστειο και μονον ως σκεψη...

μια απο τα ιδια στο r1 με τον crossplane και καμποσα αλλα...

μια απλη αναγνωση του τεχνικου αρθρου που αφορα τις ecu θα σας βοηθησει να καταλαβετε...

παντα μιλαμε για θεωρητικο επιπεδο...

αν πιστευετε κατι τετοιο,εκτος απο δεικτικοι ειστε και κουτοι...

εσυ προσωπικα ,ποτε δεν εχεις αντικρουσει τεχνικα μου γραφομενα ,παρα μονο εχεις κοροιδεψει λεγοντας μου "ποιος εισαι εσυ που..."

επιτρεψε μου λοιπον να απαξιωνω να ασχολουμαι με καποιον που δεν εχει κατι, στο δια ταυτα, να αντιπαραθεσει στα λεγομενα μου,ειτε επειδη βαριεται να διαβασει,ειτε επειδη δεν εχει τις γνωσεις να το κανει και απλως ειναι δεικτικος...

η αγνοια σου η το ζορι σου στα ματια τα δικα μου φαινεται απο το quote που σου εκανα...

θελεις να μου πεις δηλαδη οτι θα σεβαστεις τα τεχνικα γραφομενα μου,εαν σου δειξω ενα πτυχιο της οποιασδηποτε σχολης και οχι επειδη ειναι σωστα?

δηλαδη κατ εσε παντα,το 80% των ελληνικων συνεργειων-βελτιωτικων οικων και ενα πολυ μεγαλο ποσοστο των παγκοσμιων,που ειναι επιχειρησεις στο ονομα ενος πτυχιουχου,αλλα τις δουλευουν πρακτικοι,που δεν εχουν ιδεα απο θεωρια,οτι ειναι πιο αξοπιστα απο καποιον που εχει διαβασει,ισως και περισσοτερα,απο εναν αποφοιτο τεχνικης σχολης και εχει πρακτικα αποδειξει μεσω της δουλειας του τι αξιζει,αλλα δεν εχει το χαρτι που θα τον διαπιστευσει?

για να μην μιλησω για απειρα συνεργεια που εχουν αδεια,λογω ετων πρακτικης...

κλεινοντας...δεν θα σου απαντησω στο ερωτημα σου περι κατοχης η μη πτυχιου...μολις ανοιξω το μαγαζι θα δημοσιευσω την διευθυνση...σε προκαλω να μου στειλεις καποιον να ελεγξει τις πιστοποιησεις μου και στην συνεχεια να δημοσιευσεις εδω τα αποτελεσματα...θα γελασει καθε πικραμενο χειλι...:D

reinmeister
28/10/2010, 21:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από cosgili

ειλικρινα πιστευεις οτι χρειαζομαι αυτο το θρεντ για να τσιμπησω πελατες και να παρω το ρισκο να φανει κατι τετοιο? πρεπει να ειμαι τουλαχιστον χαζος,οταν για να πετυχω το ιδιο ακριβως αποτελεσμα το λεω σε μερικους γνωστους-μελη-πελατες και σε ελαχιστο χρονο το εχει μαθει ολο το μοτο...

ο λογος που το ανοιξα γραφτηκε στο πρωτο ποστ...βολιδοσκοπηση για να δω κατα ποσο θα ηταν βιωσιμο ενα συνεργειο παραλληλα με τις βελτιωσεις...εδω ειναι ενας χωρος ανθρωπων που βλεπουν τα μηχανακια ως κατι παραπανω απο απλο μεσο μετακινησης αρα , κατ επεκτασιν ειναι και ο καλυτερος για να δω που βαδιζω...

Ιznogood
28/10/2010, 22:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister

...εσυ προσωπικα ,ποτε δεν εχεις αντικρουσει τεχνικα μου γραφομενα ,παρα μονο εχεις κοροιδεψει λεγοντας μου "ποιος εισαι εσυ που..."

επιτρεψε μου λοιπον να απαξιωνω να ασχολουμαι με καποιον που δεν εχει κατι...

Ουτε προκειται να αντικρουσω τεχνικα σου θεματα, το προβλημα δεν ειναι οι γνωσεις σου αλλα ο τροπος που μιλας, υποτιμητικα και αφοριστικα (το αναφερεις αλλωστε) για τους υπολοιπους υβριστικα πολλες φορες. Ακριβως γιαυτο μιλησα κυριε reinmeister...., για την απαξιωση ενος ανθρωπου καταξιωμενου στον χωρο οταν μιλησα για το ποιος εισαι και μην αφηνεις αλλου ειδους υπονοουμενα. Αυτο οσον αφορα τα περι δηθεν κοροϊδιας γιατι και ομορφα σου μιλησα και στα @@ μου δε σε γραψα ("αδικεις" εγραψα κομψα)και κριμα που δε σου απαντησα ευθεως τοτε γιατι μαλλον το εξελαβες ως αδυναμια.

Κριμα, ο καλυτερος να 'σαι οταν αρχιζεις να μιλας περα απο τα τεχνικα και ο λογος σου καταληγει στα @@ σου τοτε χανεις τα παντα και ο λογος ειναι πολυ απλος κυριε rainmeinster, εισαι το ιδιο με μας τους υπολοιπους... ΑΝΘΡΩΠΟΣ, δεν απευθυνεσαι σε κατωτερους σου!
Τελος καλο θα ειναι να κανεις το χομπυ σου επαγγελμα ωστε να βγεις απο την ατυπη ασυλια του ανωνυμου και αλανθαστου και να αναλαβεις και τις νομικες ευθυνες των μηχανων που βελτιωνεις (θα βαζεις υπογραφη ετσι δεν ειναι; ), προσωπικα λοιπον και απο αυτη τη σκοπια σου ευχομαι καλη επιτυχια γιατι εμπαθης δεν ειμαι ουτε αγνωμων...!

Σε ρωτησα ευθεως..., μηχανολογικη δουλεια κανεις ή μονταρεις απλα κομματια;

mamosgr
28/10/2010, 22:45
Φύσα, ρούφα, τράβα τονε πάτα τονε κι άναφτονε :eyepop:

Ιznogood
28/10/2010, 22:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από mamosgr
Φύσα, ρούφα, τράβα τονε πάτα τονε κι άναφτονε :eyepop:

σε 16 ανασκελα :smokin:

cosgili
28/10/2010, 22:52
ειλικρινα πιστευεις οτι χρειαζομαι αυτο το θρεντ για να τσιμπησω πελατες και να παρω το ρισκο να φανει κατι τετοιο? πρεπει να ειμαι τουλαχιστον χαζος,οταν για να πετυχω το ιδιο ακριβως αποτελεσμα το λεω σε μερικους γνωστους-μελη-πελατες και σε ελαχιστο χρονο το εχει μαθει ολο το μοτο...

ο λογος που το ανοιξα γραφτηκε στο πρωτο ποστ...βολιδοσκοπηση για να δω κατα ποσο θα ηταν βιωσιμο ενα συνεργειο παραλληλα με τις βελτιωσεις...εδω ειναι ενας χωρος ανθρωπων που βλεπουν τα μηχανακια ως κατι παραπανω απο απλο μεσο μετακινησης αρα , κατ επεκτασιν ειναι και ο καλυτερος για να δω που βαδιζω... Έμεινες στο ένα και έχασες τα υπόλοιπα. Θα μπορούσα να σε δικαιολογίσω καθώς βρίσκεσαι σε λεκτική αντιπαράθεση και τα πνεύματα είναι οξυμένα, αλλά δεν θα το κάνω γιατί με την ένταση χάνεις το όποιο δίκιο σου αναγνωρίζω. Πάντα με φιλική διάθεση :beer:

mamosgr
28/10/2010, 22:52
"Στον πατέρα μου οφείλω το ζην, στον δάσκαλό μου το ευ ζην"

Και στην θειά σου? :beer:

Ιznogood
28/10/2010, 22:54
"Στον πατέρα μου οφείλω το ζην, στον δάσκαλό μου το ευ ζην"

Και στην θειά σου? :beer:

Ακομη σου αρεσει η θεια μου ρε παλιουρα, 20 χρονια περασαν νισαφι γερασε....:rotflmao:

mamosgr
28/10/2010, 22:55
Ακομη σου αρεσει η θεια μου ρε παλιουρα, 20 χρονια περασαν νισαφι γερασε....:rotflmao: :eyepop:

notakos600
28/10/2010, 23:13
Ακομη σου αρεσει η θεια μου ρε παλιουρα, 20 χρονια περασαν νισαφι γερασε....:rotflmao:

:rotflmao: :bawl: :rotflmao: :bawl: :rotflmao:

devil's animal
28/10/2010, 23:22
Ουτε προκειται να αντικρουσω τεχνικα σου θεματα, το προβλημα δεν ειναι οι γνωσεις σου αλλα ο τροπος που μιλας, υποτιμητικα και αφοριστικα (το αναφερεις αλλωστε) για τους υπολοιπους υβριστικα πολλες φορες. Ακριβως γιαυτο μιλησα κυριε reinmeister...., για την απαξιωση ενος ανθρωπου καταξιωμενου στον χωρο οταν μιλησα για το ποιος εισαι και μην αφηνεις αλλου ειδους υπονοουμενα. Αυτο οσον αφορα τα περι δηθεν κοροϊδιας γιατι και ομορφα σου μιλησα και στα @@ μου δε σε γραψα ("αδικεις" εγραψα κομψα)και κριμα που δε σου απαντησα ευθεως τοτε γιατι μαλλον το εξελαβες ως αδυναμια.

Κριμα, ο καλυτερος να 'σαι οταν αρχιζεις να μιλας περα απο τα τεχνικα και ο λογος σου καταληγει στα @@ σου τοτε χανεις τα παντα και ο λογος ειναι πολυ απλος κυριε rainmeinster, εισαι το ιδιο με μας τους υπολοιπους... ΑΝΘΡΩΠΟΣ, δεν απευθυνεσαι σε κατωτερους σου!
Τελος καλο θα ειναι να κανεις το χομπυ σου επαγγελμα ωστε να βγεις απο την ατυπη ασυλια του ανωνυμου και αλανθαστου και να αναλαβεις και τις νομικες ευθυνες των μηχανων που βελτιωνεις (θα βαζεις υπογραφη ετσι δεν ειναι; ), προσωπικα λοιπον και απο αυτη τη σκοπια σου ευχομαι καλη επιτυχια γιατι εμπαθης δεν ειμαι ουτε αγνωμων...!

εσυ εισαι σιγουρα αγορακι??:confused:
σαν γκομενα, αγ@μητη καμια βδομαδα, μιλας....

Ιznogood
28/10/2010, 23:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
Ο φιλος σου σε εβαλε να προσβαλεις; Και μη τολμησει κανας μοντ και σβησει το κειμενο του απο πανω γιατι ηδη το εκανα printscreen!
Απλα ζητας συγνωμη και το ξεχναμε εδω.

Περιμενω τον επομενο που θα με προσβαλει, μαλλον τελειωσαν τα επιχειρηματα!

cosgili
28/10/2010, 23:32
Από αλλού ξενίνησε και σε flame κατάντησε το θέμα. Το μαμήσαμε και ψόφισε:evil:

dimdoc
28/10/2010, 23:35

Απαραδεκτα πραματα. Κριμα απλα...

daz
28/10/2010, 23:35
:rolleyes:

216815

notakos600
28/10/2010, 23:37
Κριμα

mamosgr
28/10/2010, 23:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
:rolleyes:

Oreos :smokin:

Allst@rf
28/10/2010, 23:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimdoc

+990

:(

devil's animal
28/10/2010, 23:38
Ο φιλος σου σε εβαλε να προσβαλεις; Και μη τολμησει κανας μοντ και σβησει το κειμενο του απο πανω γιατι ηδη το εκανα printscreen!
Απλα ζητας συγνωμη και το ξεχναμε εδω.

Περιμενω τον επομενο που θα με προσβαλει, μαλλον τελειωσαν τα επιχειρηματα!

χαχαχαχα
εισαι αστειος...
τελικα ειχα δικιο...
ΕΙΣΑΙ ΓΚΟΜΕΝΑ!!
:lol: :lol: :lol: :lol:

για την ιστορια: κανενας δεν με εβαλε να κανω το οτιδηποτε. αυτο το κανουν οι γυναικες. εγω απλα εκρινα απο τα γραφομενα σου. τις λεξεις "προσβολη", "απαξιωση", "υποτιμηση" τις λενε κατι κοριτσακια οταν τα κοροϊδευουμε...:lol: :lol:
οι αντρες απλα βριζομαστε...:smokin:

Akatanomastos
28/10/2010, 23:40
THIS THREAD IS ON FIRE!!!

:beer: :beer: :beer:

notakos600
28/10/2010, 23:41
THIS THREAD IS ON FIRE!!!

:beer: :beer: :beer:

Εσένα ο νους σου στις μπριζόλες....

devil's animal
28/10/2010, 23:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimdoc

εχεις δικιο..ξεφυγα γενικως...

απλα εγραψα το 1ο πραγμα που μου ηρθε στο μυαλο οταν διαβασα το ποστ του.
κατανοω οτι δεν εχει καμια σχεση με το thread και οσο και να σου φαινεται περιεργο, δεν ειχα σκοπο να τον προσβαλω. απλα ηταν αυθορμητο.

Akatanomastos
28/10/2010, 23:44
Εσένα ο νους σου στις μπριζόλες....

πλακα πλακα θα σκοτωνα για μια μπριζολα στα καρβουνα..:a47:

notakos600
28/10/2010, 23:45
πλακα πλακα θα σκοτωνα για μια μπριζολα στα καρβουνα:a47:

Μόλις ''πέταξα'' ένα λουκάνικο με πορτοκάλι στο τζάκι... :beer: :beer: :beer: :beer:

Ιznogood
28/10/2010, 23:46
χαχαχαχα
εισαι αστειος...
τελικα ειχα δικιο...
ΕΙΣΑΙ ΓΚΟΜΕΝΑ!!
:lol: :lol: :lol: :lol:

για την ιστορια: κανενας δεν με εβαλε να κανω το οτιδηποτε. αυτο το κανουν οι γυναικες. εγω απλα εκρινα απο τα γραφομενα σου. τις λεξεις "προσβολη", "απαξιωση", "υποτιμηση" τις λενε κατι κοριτσακια οταν τα κοροϊδευουμε...:lol: :lol:
οι αντρες απλα βριζομαστε...:smokin:

Μαλλον ακομη κανεις παρεα τους συμμαθητες σου απο το γυμνασιο, μη μιλας για αντριλικι...:wave2:

Akatanomastos
28/10/2010, 23:46
Μόλις ''πέταξα'' ένα λουκάνικο με πορτοκάλι στο τζάκι... :beer: :beer: :beer: :beer:

οπως το πας

αυτος που θα σκοτωσω θα εισαι εσυ :evil:

notakos600
28/10/2010, 23:48
οπως το πας

αυτος που θα σκοτωσω θα εισαι εσυ :evil:

Κάτσε ρε συ, ψέματα να πω, αφού θα το τσακίσω όπου να'ναι.
Άντε την επόμενη φορά, αν είσαι καλό παιδί, θα σε αφήσω να ψήσεις τη μπριζόλα σου στο τζάκι μου. :beer:

devil's animal
Μαλλον ακομη κανεις παρεα τους συμμαθητες σου απο το γυμνασιο, μη μιλας για αντριλικι...:wave2:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

θελω να σε γνωρισω απο κοντα!!

εισαι ΘΕΑ τελος....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ιznogood
εχεις δικιο..ξεφυγα γενικως...

απλα εγραψα το 1ο πραγμα που μου ηρθε στο μυαλο οταν διαβασα το ποστ του.
κατανοω οτι δεν εχει καμια σχεση με το thread και οσο και να σου φαινεται περιεργο, δεν ειχα σκοπο να τον προσβαλω. απλα ηταν αυθορμητο.

Ποτε δεν εχετε σκοπο να προσβαλετε, ομως το κανετε τυχαιως! Οπως εγραψα και παραπανω μαλλον τελειωσαν τα επιχειρηματα.

Περιμενω συγνωμη και το ξεχναμε εδω!

notakos600
28/10/2010, 23:50
Ποτε δεν εχετε σκοπο να προσβαλετε, ομως το κανετε τυχαιως! Οπως εγραψα και παραπανω μαλλον τελειωσαν τα επιχειρηματα.

Προτείνω μονομαχία το ξημέρωμα, ο ισνογκούντις διαλέγει τα όπλα...

devil's animal
28/10/2010, 23:50

σαν ν'ακουω την πρωην μου....

:rotflmao: :bawl: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :bawl:

Shaolin Monk
28/10/2010, 23:54
Μηπως ειναι καιρος να χωριστει το θρεντ στα δυο και να μεινει το πρωτο σκελος με τις αποψεις των μελων για συνεργειο με βελτιωσεις, ενω το αλλο να παει αντιπαραθεσεις ή στην ευχη του θεου γιατι εχουμε ξεφυγει τελειως;

Ιznogood
28/10/2010, 23:57
Να μη χωριστει τπτ. Το θεμα της ηλιθιας συμπεριφορας αφορα ολους πλεον! Ενα ξεκαθαρισμα της αλητιας δεν βλαπτει!

Εσυ πιτσιρικο συνεχισε να βριζεις...:wave2:

mamosgr
29/10/2010, 00:01
Να μη χωριστει τπτ. Το θεμα της ηλιθιας συμπεριφορας αφορα ολους πλεον! Ενα ξεκαθαρισμα της αλητιας δεν βλαπτει!
Αφιερωμένο

http://www.youtube.com/watch?v=HRzRMbvG_zY

Ιznogood
29/10/2010, 00:02
Αφιερωμένο

http://www.youtube.com/watch?v=HRzRMbvG_zY

:smokin:

Akatanomastos
29/10/2010, 00:20
αν είσαι καλό παιδί, θα σε αφήσω να ψήσεις τη μπριζόλα σου στο τζάκι μου..:winka:

:look:

προσπερναω τις ανηθικες προτασεις

και
περα απο την πλακα,

θα χαρω
οχι για το τζακι ή την μπριζολα

αλλα για την παρεα:beer:

ktman710
29/10/2010, 01:09

Εσυ πιτσιρικο συνεχισε να βριζεις...:wave2:

Εξω η αλητια (http://www.youtube.com/watch?v=nFhCRm1bjtY) στο 1:05 :lol: :lol: :lol:

reinmeister
29/10/2010, 01:26

ε πεστο ντε και με μπερδεψες...κι εγω που νομιζα οτι με την ερωτηση εαν εχω πτυχιο αναφεροσουν στις τεχνικες μου γνωσεις...επρεπε να καταλαβω οτι εννοουσες συμπεριφορα...

αρα μιλας για πτυχιο κοινωνικης ψυχολογιας ,μια και ειναι προφανες οτι τα μηχανακια φτιαχνονται με γλυκολογα...

παντως,αν ποτε περασεις απο το μαγαζι θα σου υπογραψω χαρτι...certified lunatic θα λεει και θα πρεπει να το δειχνεις σε καθε ζητηση...

εντελως φιλικα...κοιτα τις ορμονες σου,πριν η ζημια φτασει σε μη αναστρεψιμα επιπεδα...

υ.γ. εκπληκτικη κωλοτουμπα by the way...τσιρκο ε?

notakos600
29/10/2010, 07:12
:look:

προσπερναω τις ανηθικες προτασεις

και
περα απο την πλακα,

θα χαρω
οχι για το τζακι ή την μπριζολα

αλλα για την παρεα:beer:

Εννοείται βρε, πέρα από την πλάκα που κάνουμε. ;)
Μακάρι να είχα μεγαλύτερο σπίτι και να μπορούσα να σας φιλοξενήσω όλους.

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

vaska
29/10/2010, 07:19
Ήμαρτον ρε Αντώνη, το συνεχίζεις ακόμα????

Άνοιξες το θρεντάκι να πάρεις απαντήσεις και κατά τη γνώμη μου τις πήρες, τι κάθεσαι και ασχολείσαι ακόμα με τα ψυχολογικά??

Ξέρεις ότι έχεις γνώσεις, οι πελάτες σου ξέρουν κι αυτοί ότι έχεις γνώσεις, τι προσπαθείς τώρα να κάνεις ν' αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτονται κάποιοι ????? Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα φίλε. Υπάρχουν πελάτες συνεργείων που πρίν αφήσουν τη μοτοσυκλέτα τους για σέρβις ζητάνε τα πτυχία του εκάστοτε μηχανικού κι αν δεν έχει τουλάχιστον 2 διδακτορικά δεν την αφήνουν, πάνε στον επόμενο.

Εδώ ακούστηκαν απόψεις περί παρανόμου.......

Ζύγισε αυτά που άκουσες,μεγάλο παιδί είσαι και πράξε ανάλογα. Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου ο μηχανικός μου να γαμωσταυρίζει από το πρωί ως το βράδυ φτάνει να ξέρει τι κάνει στο μηχανάκι μου. Άλλοι πάλι όταν πάνε στο συνεργείο περιμένουν να πάρουν αντίδωρο από το χέρι του μηχανικού, να μυρίσουν θυμίαμα και αν δουν ημερολόγιο με ξεβράκωτες φεύγουν αλαλάζοντας.

Ηθικόν δίδαγμα

Κόψε τα μπινελίκια, κόψε το τσιγάρο, πήγαινε εκκλησία κάθε Κυριακή, άρχισε να κοινωνάς, κάνε ασκήσεις συγκράτησης του θυμού σου, άλλαξε το άβαταρ σου και μετά άνοιξε συνεργείο και όλα θα πάνε καλά.

Υ.Γ.

Αυτό με τον θυμό καλό είναι να το δουλέψεις λίγο με κάποιο ψυχολόγο, δείχνει τραυματικά παιδικά χρόνια.

:rotflmao: :rotflmao: :wave2:

manhunter
29/10/2010, 07:19
Όλοι εσείς από πάνω, όταν πάτε σε έναν μηχανικό, του ζητάτε πτυχίο?
Ή ρωτάτε από άλλους πελάτες του γνώμη?

Και μερικοί κάνετε και ηλίθιες ερωτήσεις...
Όχι ρε, θα πάει να ανοίξει ο Αντώνης μαγαζί, και ξέρει μόνο απο software, και να μοντάρει εξατμίσεις. Και συν τις άλλοις, είναι και τόσο χαζός, που μπαίνει εδώ και το λεει.

Ιznogood, ψάξε μέσα στο φόρουμ, θα σου λυθούν όλες οι απορίες για την δουλειά του.
Αν όχι, πες μου να σου πω τίποτα νοματαίους, που τους έχει κάνει μάγκες...(όχι μόνο ιδιώτες, αλλά και πάμπολα συνεργεια)
Σωστά τα σκέφτεσαι, λάθος τα διατυπώνεις, και εν κατακλείδι, κοντράρεις κάποιον για τις γνώσεις του, ενώ αρχικά δεν σου αρέσει η συμπεριφορά του...

ΥΓ : Mε τον Αντώνη είμαστε φίλοι, και έτσι δεν είμαι αντικειμενικός ως προς το άτομο του.
Για την δουλειά του όμως, μπορώ να εκφέρω άποψη , και πάμπολα παραδείγματα με πλήρη αντικειμενικότητα και ευθύνη των γραφόμενων μου.

Cheers!
:beer:

notakos600
29/10/2010, 07:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska

Υ.Γ.

Αυτό με τον θυμό καλό είναι να το δουλέψεις λίγο με κάποιο ψυχολόγο, δείχνει τραυματικά παιδικά χρόνια.

Ποιές ημέρες δέχεσαι είπαμε στο ιατρείο σου;

vaska
29/10/2010, 08:16
Ποιές ημέρες δέχεσαι είπαμε στο ιατρείο σου;

Καθημερινά και όλες τις ώρες. Είμαι της παλιάς σχολής εγώ με ηλεκτροσόκ και λοιπές μαλακίες. Άμεσα αποτελέσματα.

notakos600
29/10/2010, 09:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Είμαι της παλιάς σχολής εγώ με ηλεκτροσόκ...

:a25: :a25: :a25:

mikros boudas
29/10/2010, 09:03
λιθιο και ολα κομπλε

Arxagelos
29/10/2010, 10:40
ρε συ reimstein καρμπιρατέρια ξέρεις να ρυθμίζεις?

ERRIKA
29/10/2010, 10:43
Eγώ αν δεν έχει ο Αντώνης στο συνεργείο του ημερολόγιο με ξεβράκωτες, πάντως, δεν πάω!:uplate:

TROOPER
29/10/2010, 10:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Eγώ αν δεν έχει ο Αντώνης στο συνεργείο του ημερολόγιο με ξεβράκωτες, πάντως, δεν πάω!:uplate:

μεγαλο ταξιδι θα ειναι αυτο!!!

απο τη λεσβο στο συνεργειο του ρειν...!!!

:lol: :lol: :lol:

ERRIKA
29/10/2010, 10:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
μεγαλο ταξιδι θα ειναι αυτο!!!

απο τη λεσβο στο συνεργειο του ρειν...!!!

Ασταδιάλα εσύ με τα συμπεράσματά σου.... (εδώ δεν είναι το θρεντ που βρίζουμε?)

soter3gm
29/10/2010, 11:09

Αν και από τη YAMAHA πάρε μια αφίσα να γουστάρεις

216844

ERRIKA
29/10/2010, 11:12
Αχ, Vaska, μόνο εγώ εκτιμώ το χιούμορ σου, πια??

aris_n
29/10/2010, 11:19
Ρε παίδες για θυμίστε μου....Ο Ζαμπέτας σε ποιο ωδείο το έμαθε το μπουζούκι;:smokin:

soter3gm
29/10/2010, 11:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από aris_n
Ρε παίδες για θυμίστε μου....Ο Ζαμπέτας σε ποιο ωδείο το έμαθε το μπουζούκι;:smokin:

Απέναντι από τον Εσταυρωμένο ακόμα υπάρχει το παλιό διώροφο του στη γειτονιά :beer:

reinmeister
29/10/2010, 11:34

ψηνεσαι να φτιαξουμε book με τιτλο , "δικηγορινες με baby doll"? θα ποζαρεις ε?

οσην ωρα εγω θα εξηγω στην μοτοσυκλεττα,με ομορφο παντα τροπο,τι χρειαζεται να κανει για να φτιαχτει, ο πελατης θα βλεπει τα εχεγγυα μου στο book...

αν το μηχανακι εχει φιλοτιμο,σε μια ωριτσα θα ειμαστε κομπλε...

:lol: :lol:

antsoar
29/10/2010, 11:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από soter3gm
Αν και από τη YAMAHA πάρε μια αφίσα να γουστάρεις

Σαν να φοράει το τάγκα ανάποδα δεν είναι αυτή:uplate:

camen
29/10/2010, 11:44
Η παραπανω αφισα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μπει στο συνεργειο του Αντουαν...:nono:
Το λαδι δεν ειναι TORCO...:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:

ERRIKA
29/10/2010, 11:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Το λαδι δεν ειναι TORCO...:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

the who
29/10/2010, 12:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen

Παλι αδιαβαστος ρε καμεν(ε).Το τορκο ειναι για αλλα εργαλεια.Αυτο μια χαρα το λιπαινεις και με ηλιελαιο.:rotflmao: :rotflmao:

Shaolin Monk
29/10/2010, 12:11
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Γελαμε αλλα απαντηση για το θεμα με τις ποζες περιμενουμε.... :a8:

ERRIKA
29/10/2010, 12:13

οσην ωρα εγω θα εξηγω στην μοτοσυκλεττα,με ομορφο παντα τροπο,τι χρειαζεται να κανει για να φτιαχτει, ο πελατης θα βλεπει τα εχεγγυα μου στο book...

αν το μηχανακι εχει φιλοτιμο,σε μια ωριτσα θα ειμαστε κομπλε...

Mέσα, για να μη λένε και μερικοί διάφορα για μένα... :lol: :lol:
Αν υποσχεθείς ότι θα μου φτιάχνεις δωρεάν και αδιαμαρτύρητα το μηχανάκι και τις δηλώσεις ΦΠΑ...

vaska
29/10/2010, 12:27

αν το μηχανακι εχει φιλοτιμο ,σε μια ωριτσα θα ειμαστε κομπλε...

Έχεις δει πολλά τέτοια γιατί εγώ ακόμα και λάδια να πάω ν' αλλάξω βλαστημάω

:rotflmao: :rotflmao:

notakos600
29/10/2010, 12:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από antsoar
Σαν να φοράει το τάγκα ανάποδα δεν είναι αυτή:uplate:

Πίσω είναι πιο παρτό... ;)

TROOPER
29/10/2010, 17:09
Mέσα, για να μη λένε και μερικοί διάφορα για μένα... :lol: :lol:
Αν υποσχεθείς ότι θα μου φτιάχνεις δωρεάν και αδιαμαρτύρητα το μηχανάκι και τις δηλώσεις ΦΠΑ...

ετσι οπως το πας βλεπω να λενε διαφοροι μερικα για σενα :lol: :lol: :lol:

John Steed
29/10/2010, 19:42
Βρασίδαααα!

Πάπιες τουμπανιάζεις? :smokin:

reinmeister
29/10/2010, 20:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Βρασίδαααα!

Πάπιες τουμπανιάζεις? :smokin:

αμε...crypton 110 το κανω αεροπλανο...:D

camen
29/10/2010, 20:22
Nτου-ντουκατια τουμπανιαζεις ρε?!:look: :look: :look:

usabug
29/10/2010, 20:57
Cagiva - aprilia ??? :sun:

Φιλτατε Rein , Ανοιξε το και μην μασας σε τιποτα ...
Αν η δουλεια σου ειναι τοσο καλη , οσο τα γραφομμενα σε αυτο το forum θα πας αψογα ...
Παντως για το servis εγω θα σου ελεγα οχι ...
Για τον πολυ απλο λογο δεν νομιζω να εχεις τοσο πολυ χρονο για να ασχοληθεις και με αυτο ...
Φαντασου να σου φερουν 3 ΚΤΜ για σερβις και να ειναι Πεμπτη ... :rotflmao:
:beer: :beer:

slipper
29/10/2010, 23:24
Καλησπέρα
και ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΨΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ-ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΨΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ

Επειδή ζητάς τη γνώμη μας, θα μεταφέρω από γειτονικό φόρουμ κάτι που πραγματικά με εξέπληξε, επειδή είχα σχηματίσει σεβαστή γνώμη για σένα, το πως εξελίχθηκε και εκτέθηκε ένα θέμα με επίθεση τηλεοπτικών παραθύρων με απίστευτες δημόσιες προσβολές σου που κονονικά θα έπρεπε να λυθεί μεταξύ σας είτε μέσω πμ είτε μέσω τηλ. που αν κατάλαβα γνωρίζεστε μεταξύ σας.

Παίζει ρόλο εάν και κατά πόσο έχει γνώσεις κάποιος στη δουλειά του και το πως πρέπει να συμπεριφέρεται αυτός που θέλει να κάνει επιχείρηση ?

μεταφέρω κάτι που έγινε σε κάποιο άλλο φόρουμ μετά από την πολύ κακή συμπεριφορά και επίθεσή σου:

reinmeister(δεν εγραψες το ονομα σου γι'αυτο σε αναφερω με το knick) σαν αναγνωστης και μονο,χωρις να θελω να παρω το μερος κανενος αφου δεν ξερω τα τι και τα πως της υποθεσης, θα ηθελα να σου πω οτι καλο θα ηταν αυτα που εγραψες να τα εστελνες με προσωπικο μηνυμα στο Νικο.Απο την στιγμη που δεν σε ονοματησε κακως γινομαστε και εμεις θεατες μιας προσωπικης διενεξης. :kalowhrthes: με την ευκαιρια και στο :gixxer:

+1000 Σταυρο :file: αλλα ο τυπος ειναι ετσι καυτος και προσβλητικος :twisted: τον ξερω απο το moto.gr :ssss: Εδω Αντωνη ειμαστε μια καλη παρεα και δεν θελουμε να μας τη χαλασει κανεις και οταν λεω κανεις το εννοω :twisted: Δεν μπορεις να ερχεσαι με το καλημερα και να φερεσαι ετσι :roll: Τωρα αν εχεις κατι με το Νικο η με μενα υπαρχουν και τα Π.Μ. :hallo:

και λέει ο φίλος σου:

Μην βιαζεστε να βγαζετε χολες μαγκες ειναι πολλα που δεν ξερετε κ που δεν ξερω κ εγω σιγα σιγα μαθαινουμε...

δεν επρεπε να γινει μπαν αλλα να ακουσει αυτα που επρεπε να ακουσει απο οσους βλεπουν και διαβαζουν το τροπο γραφης του τοσα χρονια. Κατεβα απο το καλαμι του παγκοσμιου μηχανικου και φτιαξε το busa του Γιωργου με τα 200+ αλογα με τη δυναμομετρηση που ειχες ποσταρει στο μοτο και 2 gixxer τον ξετρυπησαν οχι 1 αλλα ποσες φορες και μεχρι αναβατες ειπαν να αλλαξουν μεταξυ τους γιατι αποκλειεται να πηγαινει τοσο χαλια. Περαστικά και αγυριστα ακριβε μηχανικε του ΑΜΑ SBK και να απλωνεις το χερι σου μεχρι εκει που φτανεις με σεμνοτητα και συνεση και μην ξεχνας εαν ενα πραγμα δουλευει και παει σωστα μην το σκαλιζεις, χειροτερο θα το κανεις

επειδη τον ξεμπαναραν και πολυ σωστα εκαναν, μηπως μπορει να παρει θεση και να μας πει ποιος βγαζει χολη τοσα χρονια και ποιος μιλα με ξυλινη γλωσσα ειρωνιας προσβαλοντας τον καθενα?.... θελει να το παιξει παντογνωστης και ολοι να τουμπεκιαζονται και να σου πω και κατι βαρεθηκα να ειμαι θεατης σε μια παρωδια και να γινω και εγω στρατιωτάκι του γλυφιτζούρι όπως στο moto.gr και να τον γλυφω οπως οι υπολοιποι γευσιγνωστες παγωτων..... δεν χρειάζεται γραμματεα-εκπροσωπο για να μιλησει ας το αντιμετωπισει μονος του, πιστεψε με μπορει

θα πει για το Νικο, που δεν τον ξερω, οτι ειναι τσαμπατζης, και εχει ριξει απο οτι βλεπω τρελα λεφτα για να φτιαξει το project του? Πανω απο ολα ειμαστε ανθρωποι και πρεπει και να το δειχνουμε κιολας...κατι αλλο τρεχει με σενα.... Μηχανικαρα τα καλαμια ειναι για την παραλια και πιστεψε με φτιαχνεις γαμω τα κοσκια

δεν ξέρω,
δεν απάντησες όμως και αυτό δυστυχώς λέει πολλά τελικά....

τι να πω λυπάμαι.....
καλό βράδυ και καλή τύχη σε ότι κι αν επιλέξεις να κάνεις

Με εκτίμηση

*Γιατί κόψατε το ίδιο θέμα στο moto.gr ? για να μην τι....?

Allst@rf
29/10/2010, 23:58
οι,οι μανούλα μου τι έχει να γίνει...

Του κουτρούλη ο γάμος...

notakos600
30/10/2010, 00:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
οι,οι μανούλα μου τι έχει να γίνει...

Του κουτρούλη ο γάμος...

-Μαλώνουμε γειτόνισσα;
-Στα νύχια στέκομαι.

Τελικά σου έκατσε μαλλιοτράβηγμα και καλό μάλιστα. :lol:

Allst@rf
30/10/2010, 00:26
-Μαλώνουμε γειτόνισσα;
-Στα νύχια στέκομαι.

Τελικά σου έκατσε μαλλιοτράβηγμα και καλό μάλιστα. :lol:

νοτη ,μη βγω και ζιζανιο τωρα...

παντος ο τυπος απο πανω την αναψε τη φωτιτσα του...

εσυ σαν παλαιοτερος και σοφοτερος που το βλεπεις να τραβαει?

Hornet_08
30/10/2010, 00:39
slipper εχει ξανασυζητηθει το θεμα σε αλλο θρεντ που ανοιξε ο ιδιος μαλιστα, ετοιμασου δηλαδη για επιθεση απο τα "λιβανιστηρια" του.

Ποτε δεν μου ηταν συμπαθης ιδιαιτερα επειδη του αρεσει να αυτο-αποθεωνεται, παντα αυτο που λεει ειναι το σωστο χωρις να χρειαζεται να το αποδειξει, αφου το λεει ο ιδιος ειναι αυταποδεικτο.

Οταν καποιος ειναι καλος σε κατι , δεν χρειαζεται ειρωνικα κλισε για να προβληθει Κ το κυριοτερο:
Του το λενε οι αλλοι, οχι ο ιδιος.

7gibernau
30/10/2010, 00:44
:a014: :a014:

7gibernau
30/10/2010, 00:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
:a014: :a014:
μπα,μαλακια εκανα...σιγα μη φτασουν....

216925

dmf
30/10/2010, 00:45
εγω νομιζω πως το διλλημα σου ειναι αβασιμο. Εφοσον και τωρα ασχολεισαι με μηχανες, σημαινει πως και τωρα εισαι ψηρας με τις βελτιωσεις που κανεις.
Επομενως γιατι αν ασχοληθεις με κατι αλλο να αλλαξει αυτο;
Γιατι θετοντας τετοιο ερωτημα, ειναι εν μερει σαν να λες, εστω θελω να ασχολουμαι full time μονο με βελτιωσεις, αλλα σκεφτομαι να MHN ειμαι τοσο ψηρας πια.
Αν δεν κανω λαθος (που δεν κανω) ο μαστορας την πελατεια την αποκτα επειδη εμπνεει εμπιστοσυνη και κανει καλη/σχολαστικη δουλεια. Θυμασαι σε ενα θρεντ που ειχα ανοιξει και με εκλεψε ο μαστορας στο λαδι που μου ειπες 'αλλαζεις αμεσα μηχανικο' ; :D Ε περιπου το ιδιο ειναι.
Στην τελικη δικη σου η αποφαση, αλλα εγω θα προτιμουσα να βγαζω x το μηνα, αλλα να ειμαι ευχαριστημενος με την δουλεια που κανω, και κυριως να ειναι και οι πελατες μου, παρα να βγαζω 3x το μηνα, αλλα να νιωθω οτι δεν εκανα και ο,τι καλυτερο μπορουσα. (Απαραιτητο βεβαια ειναι τα x το μηνα, να ειναι υπεραρκετα για να ζεις ανετα, εφοσον θα ειναι η κυρια απασχοληση. Γιατι αν δεν σου φτανουν τα x, δεν μπορεις να απορριψεις τα περισσοτερα)

Αυταα

Honda θα αναλαμβανεις;; :D

reinmeister
30/10/2010, 01:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Hornet_08
slipper εχει ξανασυζητηθει το θεμα σε αλλο θρεντ που ανοιξε ο ιδιος μαλιστα, ετοιμασου δηλαδη για επιθεση απο τα "λιβανιστηρια" του.

Ποτε δεν μου ηταν συμπαθης ιδιαιτερα επειδη του αρεσει να αυτο-αποθεωνεται, παντα αυτο που λεει ειναι το σωστο χωρις να χρειαζεται να το αποδειξει, αφου το λεει ο ιδιος ειναι αυταποδεικτο.

Οταν καποιος ειναι καλος σε κατι , δεν χρειαζεται ειρωνικα κλισε για να προβληθει Κ το κυριοτερο:
Του το λενε οι αλλοι, οχι ο ιδιος.

το οτι δεν σου ημουν ποτε συμπαθης ομως,δεν σε εμποδισε απο το να με ρωτησεις με pm,συγκεκριμενη τεχνικη ερωτηση...

@slipper...αν ηθελα να λαβω μερος σε διαγωνισμο συμπεριφορας αποδεκτη απο το κοινο,θα πηγαινα στο big brother...

επισης δεν ζητησα καμια γνωμη αναφορικα με το ποιος ειμαι και τι κανω...ζητησα γνωμη για βιωσιμοτητα ενος εξειδικευμενου συνεργειου...

να το θεσω λοιπον εντελως ξεκαθαρα για να μην το παρακουραζουμε...οποιος τραβαει ζορι με τον τροπο γραφης μου στα τεχνικα,να μην με διαβαζει η να παει σε ψυχιατρο να του λυσει τα οποια ψυχολογικα κουβαλαει...

δεν επιβαλλω σε κανεναν να με διαβαζει,οποτε απο την στιγμη που υφισταται θεμα επιλογης και οχι επιβολης, μην μου τα κανετε αεροστατα,οι συνηθεις υποπτοι, καθε φορα...

αν εχετε να αντιπαραθεσετε κατι τεχνικο,καντε το...ο τροπος μου ειναι αδιαφορος...

απο κει και περα...οσοι απο σας θεωρειτε οτι ο τροπος γραφης μου ειναι αναρμοστος για δημοσιευση στο συγκεκριμενο φορουμ,μαζευτειτε και στειλτε pm σε mod η admin να με διαγραψει...ειναι πολυ απλο...

κι επειδη δεν το διασκεδαζω πλεον να σας ξεκαθαρισω ακομη κατι...

για το ποιον μου,με απασχολει η γνωμη των δικων μου,των φιλων μου και των γνωστων μου...

των υπολοιπων,με αφηνει παγερα αδιαφορο...

notakos600
30/10/2010, 07:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
νοτη ,μη βγω και ζιζανιο τωρα...

παντος ο τυπος απο πανω την αναψε τη φωτιτσα του...

εσυ σαν παλαιοτερος και σοφοτερος που το βλεπεις να τραβαει?

Έπεσα για ύπνο, μη φανταστείς ότι σε έγραψα.
Τραβάει ντουγρού προς ξεκαθάρισμα λογαριασμών. ;)