Σύνδεση

View Full Version : ποιος αλλος ειδε την Eva χθες στη ΝΕΤ?

Σελίδες : 1 [2] 3

Μήτσος1
26/07/2005, 11:14
Εύα πάντως θέλω να ξέρεις οτι, δεν έχω καμμία εμπάθεια απέναντι σας, και ίσα-ίσα που σας βλέπω και σας χαίρομαι που οργανωθήκατε έτσι, και σας εύχομαι πραγματικά ότι καλύτερο. Μακάρι να μπορέσετε να μαζέψετε όλες τις πραγματικά αφοσιωμένες κοπέλες του αυτοκινήτου στο club σας, και εμείς από εδώ θα είμαστε οι πρώτοι που θα σας χειροκροτήσουμε και θα σας υποστηρίξουμε. Αν μπορούσατε να κάνετε και ειδικό section για τις μηχανόβιες συντρόφισσες, (σαν τη maR1a για παράδειγμα) θα πετάγαμε τις σκούφιες μας όλοι εδώ μέσα.

Πάντως η πρόταση μου για καφέ ή/και καρτ ισχύει ακόμα, και φυσικά κερνάμε, σαν μια προσφορά γνωριμίας και κίνηση καλής θελησης, έτσι για να διώξουμε ότι "σύννεφα" εμφανίστηκαν ξαφνικά στον ουρανό... Ειδικά τώρα που αδειαινόμαστε πολλοί από τις δουλειές, βολεύει ακόμα καλύτερα.

Σκεφτείτε το και μας λές.

VAL-MPARIERINO
26/07/2005, 12:09
Οτι πετυχα ενα κοριτσάκι την κυριακή που γυρνούσα από κατι μπυροποσίες, με ενα opel astra, με κοκαλάκι στο μαλι, η οποία το πήγαινε τάπα και συνέχεια στην σφύνα και έιχε και έναν τύπο δίπλα οπού είχε γίνει χλωμός λεμε :rotflmao: :rotflmao:

Μπας και είναι απο τα μέρη σας;;;;

:beer: :beer: :beer: :beer:

wild_cat/anima
26/07/2005, 12:17
ναι βρε ευα .......

τι λες για ενα part "motogirls"???

Eva
26/07/2005, 13:33
Ξεχωριστό κομμάτι στο Forum αυτή τη στιγμή δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει... Αυτό που συζήτησα όμως με ένα από τα νέα μας μέλη, (ονόματα δε λέμε :rolleyes: ) η οποία έχει μηχανή, και θα γίνει είναι να δημιουργηθεί ένα τόπικ για να δούμε πόσες κοπέλες έχουν μηχανή και γιατί όχι να δημιουργήσουμε εάν υπάρχει ανάγκη και ξεχωριστή θεματική ενότητα :)

free rider
26/07/2005, 14:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Eva
Ξεχωριστό κομμάτι στο Forum αυτή τη στιγμή δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει... Αυτό που συζήτησα όμως με ένα από τα νέα μας μέλη, (ονόματα δε λέμε :rolleyes: ) η οποία έχει μηχανή, και θα γίνει είναι να δημιουργηθεί ένα τόπικ για να δούμε πόσες κοπέλες έχουν μηχανή και γιατί όχι να δημιουργήσουμε εάν υπάρχει ανάγκη και ξεχωριστή θεματική ενότητα :)

χαχχααχαχαχχχα

τωρα μάλιστα....

ΧΤΥΠΗΣΕΣ ΦΛΕΒΑ...
:beer: :beer: :beer:

αναρωτιέμαι πόσες κοπελιές απο εδω θα γραφτούν....

:smokin: :smokin: :smokin:

Μήτσος1
26/07/2005, 16:07
Εγώ ελπίζω να γραφτούνε όλες, στο κάτω-κάτω αυτές οι λίγες που ξέρουν, μπορούν άνετα να γίνουν ο ηγετικός πυρήνας. Σιγα-σιγά θα μαζευτούν κι'άλλες.

Και φυσικά ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως μετά θα κανονιστεί μικτή βόλτα Moto.gr και Motorwomen.gr και θα γίνει Ο χαμός. Κορώνα στο κεφάλι μας θα τις έχουμε, χωρίς πλάκα.

Lina, Latris, Χρύσα, ireenepi, Katy, Angel-m, nimbus ξεκινήστε παρακαλώ τις συνεννοήσεις και τις διαδικασίες με την Εύα, και εδώ είμαστε εμείς...

Eva
26/07/2005, 16:12
:D

SF
26/07/2005, 16:14
Μπάη δε γουέη...

η latris σας στέλνει τις καλημέρες της από την Αγ. Αννα...

:sun:

Rezeguet
26/07/2005, 17:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Eva
:D

diafwnw

idi
26/07/2005, 17:03
Εva θα σε πήγαινα "μια ψιλη" σε κανα κλειστο στροφιλικι (αγαπημένες μου διαδρομες...) άλλωστε ιδια κυβικά εχουμε, αλλα το τουτου μου ειναι σε αυτη τη κατασταση το τελευταιο 7 μηνο

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

20479

Eva
26/07/2005, 17:09
:(
Λυπάμαι πολύ...

KeLeYTiS
26/07/2005, 17:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Εva θα σε πήγαινα "μια ψιλη" σε κανα κλειστο στροφιλικι (αγαπημένες μου διαδρομες...) άλλωστε ιδια κυβικά εχουμε, αλλα το τουτου μου ειναι σε αυτη τη κατασταση το τελευταιο 7 μηνο

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

Με ενα τριψιματακι πιστευω πως ερχεται :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

idi
26/07/2005, 18:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από KeLeYTiS
Με ενα τριψιματακι πιστευω πως ερχεται

Τι αλοιφή να βαλω? :rotflmao: :bigcry: :rotflmao::rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

ΟΚΤΑΝΙΟ
26/07/2005, 18:46

Τι να βαλεις? Να τους βαλεις Οοοολους στη θεση τους.

Ακους εκει πραγματα.

Αν δε κανουμε κατι δραστικο, εσυ χανεις την EVA και εγω την
a-mixanh trivolitsa.

Ακουω σχεδιο μαστερ :smokin:

katsai
26/07/2005, 18:47
Με ενα τριψιματακι πιστευω πως ερχεται :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

εενταξει βρε συ μην το κοροιδευεις το παιδι...
IDI πετα αγορι μου το καπο, περιτο βαρος δανεισου και
απ`την Eva μια κλωστη. ξερεις απο αυτη που ραβουν τα κουμπια
κατα προίμηση μπλε "μαντάρισε" τον προφηλακτηρα και
εισαι ετοιμος

:lol: :lol: :rotflmao: :lol: :lol:
:wave2:
:beer: :beer:

20486

idi
26/07/2005, 18:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΟΚΤΑΝΙΟ
Τι να βαλεις? Να τους βαλεις Οοοολους στη θεση τους.

Ακους εκει πραγματα.

Αν δε κανουμε κατι δραστικο, εσυ χανεις την EVA και εγω την
a-mixanh trivolitsa.

Ακουω σχεδιο μαστερ :smokin:

για σενα? ελα στο Δελεαρ καμια Δευτερα (50-50 να ειναι εκει) :D

για μενα? μπααα δε βλεπω ανταπόκριση :bigcry: :smokin:

illuminatios
26/07/2005, 19:08

Κ Υ

μη βασανιστείς και πολύ !

:sun:

idi
26/07/2005, 19:12
Σεξιστής ανώμαλος ο πεφωτισμένος :lol: :lol:

ΟΚΤΑΝΙΟ
26/07/2005, 20:07
για σενα? ελα στο Δελεαρ καμια Δευτερα (50-50 να ειναι εκει) :D

για μενα? μπααα δε βλεπω ανταπόκριση :bigcry: :smokin:

trivolitsaaaa, θα με περιμενεις στο δελεαρ? θα ειμαι εκει την τελευταια Δευτερα του Οκτωβρη.... νωριτερα χλωμο το κοβω να μπορεσω

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

stako
27/07/2005, 09:43
Ουφ, μόλις διάβασα όλο το post (έχω πήξει στη δουλειά όπως καταλαβαίνετε...) :)

Καταρχάς μπράβο στις κοπέλες που ασχολούνται με κάτι έξω από τα συνηθισμένα. Κατά δεύτερον (!) να πω ότι είναι φυσικό για όλους εμάς τους άρρωστους με την ταχύτητα να μας αρέσουν άτομα του αντίθετου φύλου που έχουν την ίδια "αρρώστια". Φαντάζομαι το ίδιο ισχύει και για τα δυο φύλα αντίστοιχα..... (Φανταστείτε τι θα γινόταν αν υπήρχε αντίστοιχο forum σαν το moto.gr για γυναίκες....) :)

Και τέλος να πω για τον Μήτσο που μάλλον όλοι τον παρεξηγήσατε ότι από ότι κατάλαβα του φάνηκε κάπως που η κοπέλα είπε "να τα δούμε όλα" με 1:23 στα Μέγαρα (και έχει και δίκιο). Βέβαια όλοι οι χρόνοι είναι σχετικοί, δλδ πχ και η Εύα (που από ότι κατάλαβα έχει ένα Fiat) αν είχε κάτι με αναλογία κιλών/ίππο όσο ένα SS600, δεν θα έκανε πολύ καλύτερο χρόνο?

Αυτά τα ολίγα, και μπράβο και πάλι στα κορίτσια για την επιλογή τους! :) (Αυτό με τα extensions πάντως ήταν κορυφαίο.....) :)

stako
27/07/2005, 09:51
Και κάτι που θυμήθηκα τώρα, θυμάστε σε ένα Traction που είχαν βάλει την γκόμενα που έπαιζε στο "Είσαι το ταίρι μου" (ή κάπως έτσι anyway) μέσα σε πίστα συνοδηγό σε ένα καλό κουτάκι πως έκανε??? Μιλάμε είχε πάθει πλάκα.....! Όσοι το έχουν δει θα πρέπει να το θυμούνται! :D

free rider
27/07/2005, 09:57
τελικά οι γυναίκες αντέχουν σε πολλές σκληρές καταστάσεις...

20518

free rider
27/07/2005, 10:05
τελικά....

20519

free rider
27/07/2005, 10:07
μάλλον δεν ισχύει...

20520

anco
27/07/2005, 18:13
Γυναικα και τουτου δεν πανε μαζι....!!!!
:nono:

L.A.x6x9x
27/07/2005, 18:26
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
[B]http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=9411&highlight=women

εγω λεω να πανε να κανουν το μονο που μπορουν να κανουν καλυτερα ...

free rider
27/07/2005, 18:27
ελάατε μωρε...

:sun: :sun:

gmakris
27/07/2005, 18:31
Kαι εγω λεω να σοβαρευτουμε διοτι στην συγκεκριμενη περιπτωση, τα γνωστα σχολια περι "γυναικειας οδηγησης" δεν παιζουν.....

anco
27/07/2005, 18:39
ασε ξερω απο γυναικεια οδηγηση..............

Μήτσος1
27/07/2005, 18:39
Αχ κύριε καθηγητά,

Πάντα με το μέρος των αδυνάτων... Μα τι αλτρουιστής είστε...τςςςςςςςςςςςς

:blush: :blush: :blush:

anco
27/07/2005, 19:07
....

20552

free rider
27/07/2005, 19:10
στο dragster ομως μας βάλανε τα γυαλιά....

:rotflmao: :rotflmao:

StarSailor
27/07/2005, 20:52
Για τις γυναίκες οδηγούς no comment. Υπάρχουν πολύ καλές, οι περισσότερες πιστεύω είναι λίγο ατζαμήδες μόνο και μόνο γιατί φοβούνται όχι γιατί δεν μπορούν να μάθουν να οδηγούν σωστά. Ίσως φταίει και το χάπι που καταπίνουν και οι ίδιες μερικές φορές ότι γυναίκα και τιμόνι δεν πάει μαζί.

Αυτό που δεν μου κάθεται καλά είναι το club για γυναίκες. Γιατί είμαι σίγουρος ότι αν αύριο πάω να φτιάξω club μόνο για άντρες 8α με πάρουν με τις πέτρες (δηλαδή οι γυναίκες τι είμαστε?κατώτερα όντα??:eyepop: ). Γενικά, αυτοί οι διαχωρισμοί βάση φύλου μου θυμίζουν χορό του Γυμνασίου καθώς και μια αίσθηση κατωτερότητας, δήλωση ότι "μπορούμε και εμείς". Φυσικά και μπορείτε, αλλά μου φαίνεται αστείο να βλέπω 20 κοπέλες και 20 αυτοκίνητα παρατεταγμένα έξω από τη καφετέρια με τις περήφανες οδηγούς τους να επιδεικνύουν κάτι που είναι αυτονόητο.

Γι αυτό κι εγώ την επόμενη φορά που θα μαζευτείτε θα σκάσω μύτη να διαμαρτυρηθώ για τα δικαιώματα των αντρών, για τα οχυρά που μας ρίχνετε ένα ένα και μπλέκετε τους ρόλους μας στη κοινωνία :uplate:

VFR_
27/07/2005, 22:04
Δεν ξέρω τι λέτε, εγω θα είμαι μαζι με τον Αστροναύτη στην διαμαρτυρία :D

Να βγείς τώρα ραντεβού, να είσαι άσχετος με μηχανικά, και να βγεί καμια έξω και να αλλάξει τα μπουζί με το πτυσσόμενο μπουζόκλειδο που κουβαλάει πάντα μαζί της λεει :p :p :lol:

idi
27/07/2005, 22:19
Χμμμμμ τωρα που το σκέφτομαι… εχουμε κοντα 11,000 μελη…. Αναρίθμητες δραστηριότητες... εκδηλώσεις... διαμαρτυρίες... track days... συζητήσεις και σεμιναρια ασφαλούς οδήγησης... beach parties... εκδρομές σε ολη την Ελλαδα... παρακολουθησαμε αγωνες... βόλτες... καλες και κακες στιγμες.... καφέδες σουβλακια και ποτα ...

2-3 χρονια τωρα...

Και ΠΟΤΕ ΔΕ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ!

Ε είναι να μη σε πιάνει το φαλλοκρατικό σου μετα?
:sick: :wacko: :smokin:

crs-k
27/07/2005, 22:21
Χμμμμμ τωρα που το σκέφτομαι… εχουμε κοντα 11,000 μελη…. Αναρίθμητες δραστηριότητες... εκδηλώσεις... διαμαρτυρίες... track days... συζητήσεις και σεμιναρια ασφαλούς οδήγησης... beach parties... εκδρομές σε ολη την Ελλαδα... παρακολουθησαμε αγωνες... βόλτες... καλες και κακες στιγμες.... καφέδες σουβλακια και ποτα ...

2-3 χρονια τωρα...

+ 5

Εντελως αντικειμενικα! :D :p

DoctorS
27/07/2005, 22:33
για φαντάσου σκηνικό.........

''ο άντρας ο πολλά βαρής............άρα μην ανησυχείς πορνόλυκε.....χαχα :Μαρία, αγάπη μου επειδή έχω να φτιάξω τα ντολμαδάκια και δεν θα προλάβω μπορείς δυο λεπτά να μου αλλάξεις τα μπουζι..................... :hypnotize :look: :uplate: "

Αρρώωωωωωωωωστια.............................

free rider
27/07/2005, 22:38

2-3 χρονια τωρα...

αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας....

αυτό για τα 11000 μέλη ανταποκρίνεται μόνο σε αριθμούς...
αν κάνει κανένας μια αναζήτηση στα ονόματα μελών και στα ποστ που έχουν κάνει τα περισσότερα μέλη έχουν μηδενικά ποστ...

επειδή το έχω ξανακούσει για το πολυπληθές των μελών το 11000 παρά είναι ...απλά είναι ένα νούμερο που φαίνεται στην αρχική σελίδα ...
για μένα τα μέλη είναι τα εκατό διακόσια πόσα άτομα που συμμετέχουν από πολύ έως λίγο στο φορουμ..

η δε δυναμική συμμετοχή μας θα εξακολουθήσει να ειναι και ακόμα περισσότερο οσο περνάει ο καιρός...

τωρα για το θέμα της προβολής απλά μπορούμε να σκεφτούμε οτι δεν είμαστε κάτι το ιδιαίτερο που πουλάει αν είμαστε ολοι καλά και χτύπα ξύλο χωρίς ατυχήματα...
ποτέ το ζήτημα της προβολής στα μμε δεν είχε να κάνει με το σωστό και το δίκαιο...???
μόνο με αυτο που πουλάει...

idi
27/07/2005, 22:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
για μένα τα μέλη είναι τα εκατό διακόσια πόσα άτομα που συμμετέχουν από πολύ έως λίγο στο φορουμ..

200 ατομα εχω γνωρισει εγω ο ιδιος... face to face ... ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ?

free rider
27/07/2005, 22:45
200 ατομα εχω γνωρισει εγω ο ιδιος... face to face ... ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ?

ωραια...........
πας για δήμαρχος τώρα??

ας μην πάμε σε βάση μετρήματος.....
ουτε αμφισβητω οτι ειμαστε πολλοι...
ΔΕΝ είμαστε ομως 11000.....

μακαρι να ειμασταν τότε δεν θα μπορούσαν παρα ....
να μας προσέξουν

idi
27/07/2005, 22:49
μακαρι να ειμασταν τότε δεν θα μπορούσαν παρα ....
να μας προσέξουν

μπαααα και 22,000 να ειμασταν παλι δε θα μας προσεχαν....

ειμαστε οι "αλητες τσαντακιδες που παιζουν το κεφαλι τους κορωνα γραμματα" στα ματια των κρατουντων

Δημαρχος ειμαι idi δε το ξερεις? :smokin:

free rider
27/07/2005, 22:55
κανεις μεγάλο λάθος...

αν ειμασταν 22.000 ατομα και κατεβαιναμε στο δρομο με τις μηχανές μας..
τι ειπα το άτομο 22000 μηχανές??
και γαμώ...
γιατι ....π.χ.
τα κράνη ειναι ακριβά..
μόνο το μοτο.γρ ....

να εισαι σίγουρος οτι θα άλαζαν πολλά...

τωρα απλά κάτσε στην άκρη και ασε τα κοματόσκυλα να καθαρίζουν το παιχνίδι οταν τα βρίσκουν με τα αφεντικά...
γιατι ως γνωστόν ρε Γιώργο
τα κοματόσκυλα έχουν την εξουσία ...

εμεις δεν πουλάμε...
ασε τα κοριτσάκια να πουλήσουν λοιπόν και μην παραπονιέσαι...
that's life...

SaraMaritis
28/07/2005, 07:37
...ΔΕΝ είμαστε ομως 11000.....
...
Σωστος ο "κοντος" μασκοφορος !!!

ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ 10999 !!! :smokin:

...ειμαστε οι "αλητες τσαντακιδες που παιζουν το κεφαλι τους κορωνα γραμματα" στα ματια των κρατουντων
...
+1 !!! :smokin:

...
εμεις δεν πουλάμε...
ασε τα κοριτσάκια να πουλήσουν λοιπόν και μην παραπονιέσαι...
that's life...
Ωπ !!! Νομιζω οτι "πιασαμε πατο" !!! :ninja:

"Να πουλησουν" ΤΙ ??? :smokin:

hornet
28/07/2005, 08:20
αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας....

αυτό για τα 11000 μέλη ανταποκρίνεται μόνο σε αριθμούς...
αν κάνει κανένας μια αναζήτηση στα ονόματα μελών και στα ποστ που έχουν κάνει τα περισσότερα μέλη έχουν μηδενικά ποστ...

επειδή το έχω ξανακούσει για το πολυπληθές των μελών το 11000 παρά είναι ...απλά είναι ένα νούμερο που φαίνεται στην αρχική σελίδα ...

η δε δυναμική συμμετοχή μας θα εξακολουθήσει να ειναι και ακόμα περισσότερο οσο περνάει ο καιρός...

τωρα για το θέμα της προβολής απλά μπορούμε να σκεφτούμε οτι δεν είμαστε κάτι το ιδιαίτερο που πουλάει αν είμαστε ολοι καλά και χτύπα ξύλο χωρίς ατυχήματα...
ποτέ το ζήτημα της προβολής στα μμε δεν είχε να κάνει με το σωστό και το δίκαιο...???
μόνο με αυτο που πουλάει...

Τεραστιο λαθος αυτο φιλε χρηστο....το εχω ξαναπει το φορουμ δεν ειναι μονο του ...υπαρχουν πολλα πραγματα!
Μονο για το φορουμ τωρα η μεση ημερησια συμμετοχη (επι 24ωρου) ξεπερναει τα 400-500 ατομα
Τωρα αμα το βαλεις σε μηνιαια η εβδομαδιαια βαση ειναι παλι πολυ περισσοτεροι και προς θεου δεν μπορουμε να κρινουμε τη συμμετοχη ενος φορουμ με τους καθημερινους
Π.χ στην εκδρομη μαζευτηκαν 130 ατομα (ητη γυρω στα 100 μηχανακια) ...αυτοι δεν ηταν μονο καθημερινοι

Τελος αυτο που θελω να πω ειναι πως πολυς κοσμος απλα βλεπει και δεν συμμετεχει και αυτοι ειναι μελη-αναγνωστες

free rider
28/07/2005, 08:23
οκ ...
το διορθώνω το νούμερο πρέπει να είναι 1000...2000???

:confused:

κάπου εκεί???

free rider
28/07/2005, 08:25
μακάρι να ήταν κινητοποιήσιμη η δύναμη του φόρουμ...

αυτο θέλω να πω και οχι το πόσοι είμαστε...
αυτο το ξέρεις καλύτερα απο μένα στάθη μια και παρακολουθείς τα στατιστικά ...

:sad: :sad: :sad:

free rider
28/07/2005, 08:28
ρεεε

τελικά είμαστε πάρα πολλοί...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

20634

SaraMaritis
28/07/2005, 08:31
οκ ...
το διορθώνω το νούμερο πρέπει να είναι 1000...2000???

:confused:

κάπου εκεί???
Και παλι λαθος... :rotflmao:

"πρέπει να είναι 999...1999" :smokin:

SF
28/07/2005, 08:32
Χμμμμμ τωρα που το σκέφτομαι&2-3 χρονια τωρα...

Αν αγοράσουμε ΧΑΡΛΕΗ, να δεις για πότε θα μας βγάλουν στο γυαλί!! Σε ντε-τε!!!!!!!!! :D:D:D:yuck: :yuck:

free rider
28/07/2005, 08:32
καλα ρε παίδες να το κάνουμε...

9999 10000???

SaraMaritis
28/07/2005, 08:34
καλα ρε παίδες να το κάνουμε...
...
Δεν εχεις "πιασει το νοημα" :ninja:

ΟΛΗ η ουσια ειναι στο -1 !!! :smokin:

free rider
28/07/2005, 08:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF

Αν αγοράσουμε ΧΑΡΛΕΗ, να δεις για πότε θα μας βγάλουν στο γυαλί!! Σε ντε-τε!!!!!!!!! :D:D:D:yuck: :yuck:

οχι οχι .....

οχι χάλειιιιιι

ducati ρε ιταλικά... ολοι στεγνα...

και μέσα στις σέρρες ολοι...

free rider
28/07/2005, 08:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από SaraMaritis
Δεν εχεις "πιασει το νοημα" :ninja:

ΟΛΗ η ουσια ειναι στο -1 !!! :smokin:

ποιό -1 ρε κωστάκη??
:confused: :confused: :confused:

αμα ειναι να βάλω και γω κανα δυο....

:rotflmao: :rotflmao:

SaraMaritis
28/07/2005, 08:43
ποιό -1 ρε κωστάκη??
...
Αντιπαρερχομαι το υποκοριστικο, και συνεχιζω... :rolleyes:

Μιλαω για το δικο μου -1 σε σχεση με πασης φυσεως "τσουβαλιασματα"...
(μηχανες/κουτια, γρηγοροι/αργοι, λεσχες/φορα, ειμαστε ετσι/ειμαστε γιουβετσι,...)

[Υπογραφη] [/Υπογραφη] :smokin:

free rider
28/07/2005, 08:48
κ. Κώστα...
( το υποκοριστικό ήταν χαιδευτικό...:rolleyes: .)

με συγχωρείς...
αλλά ΔΕΝ καταλαβαίνω τι προσπαθείς να πεις...
:confused: :confused:

free rider
28/07/2005, 08:55
οκ understood now...

:wave2: :wave2:

Lupo
28/07/2005, 11:32
Επειδή, ως γνωστόν, είμαι εκτός Ελλάδας, επομένως είμαι άλλο ένα -1 στην κινητοποιήσιμη δύναμη που λέει κι ο free, να ρωτήσω κάτι?

Ένταξει, δεν ήρθαν ποτέ οι κάμερες σε κάποια εκδήλωση σας, επειδή δεν είσαστε γυναίκες, ή Χαρλεάδες ή κουτάκηδες κτλ. κτλ., και έχετε δίκιο.
Μαζί σας.
Όμως, σε κάποια εκδήλωση σας, τους έχετε πάρει ποτέ τηλέφωνο να έρθουν?
Στην τελευταία φάση με τα διόδια, θυμάμαι ότι δεν θέλατε τις κάμερες εκεί, για να μην πούνε τα δικά τους. Ωραία. Σωστά.
Ε τότε? Τι τις θέλετε τις κάμερες?
Για να βγείτε στο γυαλί την ώρα που "μπαίνετε" στις Σέρρες, ή μαζεύεστε για ποτό πολλοί μοτοσυκλετιστές μαζί, ώστε να μην χρειάζεται κάποιος από σας να βγάζει φωτό ή να τραβάει βίντεο, αλλά να το έχετε έτοιμο από κάποιο κανάλι?
Βρε μπάς και είστε ψώνια, και αν δεν ερθουν οι καμερες στον επόμενο μήνα να σας δείξει το γυαλί, θα πάρετε μέρος στο επόμενο fame story?
:lol: :lol:

Και για να μην παρεξηγηθώ...... μακάρι να είχα ήδη επιστρέψει στο Ελλάντα, και να συμμετείχα σ'όλα αυτά που λέτε.

SaraMaritis
28/07/2005, 11:51
...
( το υποκοριστικό ήταν χαιδευτικό...:rolleyes: .)
...
Αμ αν ειν'ετσ'ινταξ !!! :beer:

Υγ.Παρολ' αυτα, θα πρεπει να σου δηλωσω ευθεως οτι η "σχεση" μας
μπορει να προχωρησει, ΜΟΝΟΝ αν την βλεπεις "σοβαρα"... :rotflmao:
:lol: :beer: :lol:

free rider
28/07/2005, 12:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από SaraMaritis
Αμ αν ειν'ετσ'ινταξ !!! :beer:

Υγ.Παρολ' αυτα, θα πρεπει να σου δηλωσω ευθεως οτι η "σχεση" μας
μπορει να προχωρησει, ΜΟΝΟΝ αν την βλεπεις "σοβαρα"... :rotflmao:
:lol: :beer: :lol:

οτι πείς χρυσέ μου....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

20644

hornet
28/07/2005, 12:08
Χαχαχ lupo τιποτα σουζες και τιποτα μπαντιλικια κακο ειναι ;;;;;:nono: :beer: :evil: :bigcry: :yuck: :eyepop: :uplate: :ninja: :lol:

Νταξ μια φορα παντως βγηκαμε στο γυαλι αλλα ψιλοανωνυμα...θα δουμε παιδια στην επομενη

Lupo
28/07/2005, 12:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
Χαχαχ lupo τιποτα σουζες και τιποτα μπαντιλικια κακο ειναι ;;;;;:

Νταξ μια φορα παντως βγηκαμε στο γυαλι αλλα ψιλοανωνυμα...θα δουμε παιδια στην επομενη

Μπαααα...
κακό δεν είναι. Αλλά την επόμενη φορά, πάρτε και κανα τηλέφωνο, να πάρω το πρώτο αεροπλάνο να έρθω, βρείτε μου κι ένα μηχανάκι , ότι νά 'ναι, να πάιξω κι εγώ ρε μοναχοφαγάδες.

Για να μην έδωσες όνομα, πρέπει να είπες ή να έκανες πολλαααααααά!
:lol: :lol: :lol:

hornet
28/07/2005, 12:50
χαχαχαχαχ ι spy!!!!

οχι εκδηλωση για μαλιακο...δεν μιλαγε κανεις στον ant1 και μιλησα εγω και η αρκουδα...ηταν join forces φαση οποτε...!!!

CHRISTINE
28/07/2005, 12:51
Eva thanks και απο εδω λοιπόν! (σε φλόμωσα στις ευχαριστίες ή ακόμα! :rolleyes: )

...από την στιγμή που πήρα το αμάξι από το συνεργείο είμαι έτσιιιι ----> :D λέμεεεεε!!!

..θα τα πούμε!!! take care...;)

VFR_
28/07/2005, 13:48
Στην Ελλάδα, ισχύει το εξής....

Είσαι γυναίκα? Θα πέσουν οι άντρες να σε φάνε (με την καλή έννοια).
Είσαι άντρας? Θα πέσουν οι άντρες να σε φάνε(με την κακή έννοια).

Αν κάποιος έχει σκοπό να διαδωθεί κάτι, μπορεί να το κάνει και με πειρατικό στο ράδιο, δεν τρέχει κα τίποτα :) . Όπως είναι παράξενο να δω BW club (Biker women :p ) έτσι είναι παράξενο να δω και γυναικείο κλάμπ με αυτοκίνητα. Το NFS στο θυληκό του ας πούμε :hypnotize . Είναι μειοψηφεία και τραβάει βλέμματα. Όπως ο-λε-ς οι μειοψηφείες.. (Δεν λέω ότι είναι κακό, λεω το γιατί γίνεται).
Τώρα, πόσοι πραγματικά, σεβονται και υποστηρίζουν την προσπάθεια πέρα απο τα κλασσικά Ελληνικά κομπλαρίσματα, αυτό είναι αλλουνού παπά Ευαγγέλιο....

gmakris
28/07/2005, 13:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
χαχαχαχαχ ι spy!!!!

οχι εκδηλωση για μαλιακο...δεν μιλαγε κανεις στον ant1 και μιλησα εγω και η αρκουδα...ηταν join forces φαση οποτε...!!!

Ααααααα...ωστε εσυ ησουν Σταθη ??

ειχε κολλησει το μυαλο μου τοτε και δεν μπορουσα με τιποτα να θυμηθω.....:lol: :lol:

stokos
28/07/2005, 13:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από VFR_
Τώρα, πόσοι πραγματικά, σεβονται και υποστηρίζουν την προσπάθεια πέρα απο τα κλασσικά Ελληνικά κομπλαρίσματα, αυτό είναι αλλουνού παπά Ευαγγέλιο....
Κάτι με λέει ότι πήγες να κάνεις register και έφαγες πόρτα (από Citroen)

Κατά τ΄άλλα .... όλα καλά;

VFR_
28/07/2005, 14:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από stokos

Κατά τ΄άλλα .... όλα καλά;

σιγά μην έτρωγα πόρτα απο Γαλλικό.... Τι το είχαμε το GS και το CX κάποτε :lol: ....

Καλά καλά... δεν λές που δεν παίζει και πολυ Bikenet και γράφουμε και λίγο πτυχιακή?? :p :lol: (επίτηδες το έκανε λεει ο CD για να με αναγκάσει να γράψω :uplate: )

stokos
28/07/2005, 14:05
(επίτηδες το έκανε λεει ο CD για να με αναγκάσει να γράψω :uplate: )
Τέλειωνε Λόλα, τέλειωνε.

pestilence
28/07/2005, 15:48
σιγά μην έτρωγα πόρτα απο Γαλλικό.... Τι το είχαμε το GS και το CX κάποτε :lol: ....

Καλά καλά... δεν λές που δεν παίζει και πολυ Bikenet και γράφουμε και λίγο πτυχιακή?? :p :lol: (επίτηδες το έκανε λεει ο CD για να με αναγκάσει να γράψω :uplate: )

Πες οτι τράβηξες την μπρίζα :D και άσε τον CD :D

Noela
28/07/2005, 15:54
Παιδιά, μην πει κανείς στον VFR ότι μόνο αυτός δεν μπορεί να μπει bikenet και το πάρει χαμπάρι ότι είναι μπλοκαρισμένο το ip του :evil:

Aφήστε τον να τελειώσει γιατί λείπει πολύ σε μια ψυχή εδώ..... :winka:

stokos
28/07/2005, 15:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Noela
Δεν είναι παντρεμένος ο Ζαν;

VFR_
28/07/2005, 18:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Noela
Παιδιά, μην πει κανείς στον VFR ότι μόνο αυτός δεν μπορεί να μπει bikenet και το πάρει χαμπάρι ότι είναι μπλοκαρισμένο το ip του :evil:

xμμμ.... :uplate: , ενδιαφέρουσα άποψη που δεν την είχα σκεφτεί μέχρι τώρα.... Ρε κουφάλα πεστροφα , και μου το παιζες ''τι επαθε το bikenet Και τι έπαθε το bikenet ε??'' ο άλλος ο βι τέσσερα και δύο άρ :D με πήρε και τηλέφωνο νA με ρωτήσει... μέχρι εκεί ρε κουφάλες???

Νοέλα... άστα.... με ζώσαν τα φίδια σημερα, πήγα και πήρα την αίτηση παράδοσης του διδακτορικού και λεει κάτι κουλά μέσα ... ε ρε γέλια που έχουν να γίνουν ....:lol:

Eva
04/08/2005, 09:20

Δυστυχώς άλλος πήγε να κάνει register και έφαγε πόρτα και τώρα ζητάει και τα ρέστα μάλιστα...

Επειδή δεν μου αρέσει να με κοροϊδεύουν, πόσο μάλλον να με βρίζουν άτομα που μάλλον κομπλεξικά θα τα χαρακτήριζα σας παραθέτω την παρακάτω απάντηση του μέλους σας Tamis (http://www.moto.gr/forums/member.php?action=getinfo&userid=9222) στο παρακάτω e-mail που έλαβε από την ιδρυτική ομάδα του MotorWomen:

Εκ μέρους της ιδρυτικής ομάδας του MotorWomen Club θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον σου και την εγγραφή σου στο Club.
Δυστυχώς όμως δεν μπορώ να εγκρίνω την εγγραφη σου διότι, όπως αναφέρεται και στους ορους εγγραφης, στο Club έχουν δικαίωμα να εγγράφονται μονο γυναίκες.

Κρίνοντας λοιπόν από τα στοιχεια εγγραφης σου, υπέθεσα ότι απλά δεν το πρόσεξες.

Το Forum είναι ελεύθερο προς ανάγνωση από όλους τους επισκέπτες, ενώ υπάρχει ειδικό shoutbox στο τέλος κάθε σελίδας όπου μπορούν ακόμα και οι επισκέπτες να συμβάλουν δημοσιεύοντας ένα μήνυμα.

Είμαστε στη διάθεση σου για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση και ελπίζουμε να συνεχίσεις να παρακολουθείς τις συζητήσεις μας.

Φιλικά,
Η ομάδα του MotorWomen

Η απάντηση που λάβαμε ήταν η εξής:

apo pou kai os pou andras? epeidi xrisimopoihsa tou andra mou to email? signwmi alla se snob atoma den exw kamia orexi na milisw... geia sou kai den xarika katholou psilomitises psonares!!!!

Εάν ο Κύριος Τάσος στα 22 του είναι παντρεμένος και θέλησε να εγγράψει την γυναίκα του στο MotorWomen Club (που πολύ αμφιβάλω) τότε ειλικρινά να δεχτεί την συγνώμη μου... Εάν όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, τότε το μόνο που έχω να πω είναι ότι λυπάμαι για το ύφος και το ήθος του συγκεκριμένου ανθρώπου ο οποίος όχι μόνο δεν σέβεται την δύσκολη προσπάθεια που κάνουμε, αλλά μάλιστα την χλευάζει προσπαθώντας να αποδείξει τι?

Συγνώμη για την δημοσίευση, αλλά μάλλον είναι λόγω αγανάκτησης...

Φιλικά,
Εύα

adam_tsouk
04/08/2005, 09:38
πα-ντο-φλα! :lol:

gmakris
04/08/2005, 09:49
Δεν ξερω τι εννοουσε ο συναδελφος.....

Στο moto.gr υπαρχουν χιλιαδες μελη και ο καθενας μπορει να εχει την αποψη του η οποια εκφραζει τον εαυτο του και οχι το συνολο του forum.

To εχω ξαναπει, χαιρομαι για την πρωτοβουλια σας, και μακαρι να υπηρχαν και αλλα τετοια club - μπραβο σας και καλη συνεχεια.....

KeLeYTiS
04/08/2005, 10:49
Επισης αν δεις κανα ΑΧ Λεμαν με EVo αεραγωγο βγαλε φλας αριστερα και προσπερασε γιατι μου εχει ραγισει μαλλον καπακι και ριχνει νερα στο μοτερ γαμωτο.....

:rotflmao: :bigcry:

RRoverrun
04/08/2005, 10:52
Ασε σαμαριτη δεν ξερεις γι αυτο μιλάς για το Post μου αμα ήξερες θα έλεγες και λίγα οτι έγραψα.

Julius
04/08/2005, 10:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από RRoverrun

Ναι μόνο λίγο cool, εαν θέλεις να της τα πείς ένα χεράκι γιατί γνωριζόσαστε απο τα παλιά, στείλε της PM ή πάρτη τηλέφωνο

δέν απασχολεί του υπόλοιπους που διαβάζουνε οι μεταξύ σας διαφορά οκ?

ΟΚΤΑΝΙΟ
04/08/2005, 19:46
Συγνωμη αλλα εχω μεινει πισω....

τι εγραψε δηλ ο RRoverrun? σβυστηκε το ποστ του?

Αν ναι, σβηστε και τα quote που του εχουνε γινει γιατι μερικοι που δεν ειδαμε το πρωτο του ποστ, εχουμε χασει τη μπαλα....

tamis
05/08/2005, 02:39
Koitaxe evaki..... egw ekana tin eggrafi gia tin kopela mou. twra an se enoxlise pou xrisimopoihsa to email to diko mou epeidi i idia den exei, PROBLHMA sou ok? an itheles na diastaurwseis an einai kopela i oxi as epernes apla ena tilefwno na tin akouges live... ti na sou pw.... ektos tou oti den exeis ta @@ria (gnwsto kai fusika) :rotflmao: na miliseis dompra xima sta moutra pws to lene ekei katw sto club sas otan bafete ta nixia sas :rotflmao: na miliseis kai na dimosieuseis mail pou sou stalthike tha mporouseis na steileis ena mail i na pareis tilefwno pou fisika DEN ekanes... twra ti na sou pw tha bgeis kai apo panw? klain poli asxolithika mazi sou... aaa kai ena teleutaiao den eimai pantremenos xereis mporeis na exeis kai kopela.....

AXXX BARETHIKA NA ASXOLOUME ME TO THEMA..... an thes na tin peis se kapoion i na malwseis i na gemiseis kapoio keno pane sto club sas na malwseis!!!
kala kanete kai bravo sas gia to club k egw imoun o prwtos pou eipa bravo gia toso neo alla organwmeno club pou tipwsate kai mplouzakia... to thema thewrite lixan...

pantos gnwmi mou einai kai apo osous milisa gia to club sas malakia sas pou den dexeste andres paramono ginaikes... ratsistiko kai xazo an kai einai club gia ginaikes paramenei xazo giati xanete simantikes plirofories oso afora texnika themata pou sigoura tha mporousate na mathete perisotera kai na ekselixthite os atoma....

ade geia..... :wave2: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

an exeis kapoio problima kai afou me toso XARA me entopises ( diskoloooo :lol: ) mporeis na mou steileis pm i na ertheis na milisoume msn. oso afora tin kathisterisi tis apantiseis mou den exw internet spiti mou opote na me sigxwreis eee..... :wave2: :rotflmao:

VFR_
05/08/2005, 03:09
Εύα, ευχαριστώ για την διευκρίνηση της πόρτας :)

-1 όμως γιατί το ''μόνο γυναίκες'' είναι λίγο (εώς πολύ) κάπως... ... Σαν να σου πούνε εδω ''μα γιατί γράφεις κοπέλα μου? Μηχανή έχεις??'' :dizzy:

Αντί να 'ανοιχτούμε', κλεινώμαστε παραπάνω... γιατί άραγες?:confused:

Φιλικά
-οο-

Dodok edessa
05/08/2005, 07:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από tamis

aaa kai ena teleutaiao den eimai pantremenos xereis mporeis na exeis kai kopela.....

Ε όχι και παντρεμένος ο Ταμικος :a029: ποια γυναίκα να μπορέσει να τον χορτάσει σε φαγητό :a13:

Julius
05/08/2005, 08:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
Ναι μόνο λίγο cool, εαν θέλεις να της τα πείς ένα χεράκι γιατί γνωριζόσαστε απο τα παλιά, στείλε της PM ή πάρτη τηλέφωνο

δέν απασχολεί του υπόλοιπους που διαβάζουνε οι μεταξύ σας διαφορά οκ?

Δυστυχώς το είδα τώρα και μετά απο υπενθύμιση....

Ξαναλέω οτι δέν απασχολεί κανέναν τι έγινε, μια και δέν αφορά κανέναν αλλον εκτός απο εσάς

ΔΕΝ λύνουμε τις διαφορές μας μέσω του forum.....

free rider
05/08/2005, 08:29
και κατι σχετικό με το κλαμπ των γυναικών...

ΠΡΟΤΑΣΗ:

αναρρωτιέμαι ποιος καλός μαρκετίστας κρύβεται πίσω απο το μαγαζί...

με εχει εντυπωσιάσει το πόσο διαφημισμένο είναι...
τέτοια πρόβολή σπάνια βλέπω...

μακάρι να μπορούσαμε να ανέβουμε στο τραίνο τους...
να μας αναλάμβανε κι εμάς..
αρχίζω και πιστεύω οτι είναι μάθημα για εμας εδω με τις μηχανές..

και δεν θα με πειραζε η κ.Στέλλα Κεμανετζή που αρθρογραφεί στο Εθνος να περιλάμβανε και το μοτο.γρ στα υπ όψιν της...
σίγουρα πουλάμε κι εμείς σαν ανάγνωσμα...

αν μη τι άλλο η συμπαθής πρόεδρος του μοτργουμεν κλαμπ θα μπορούσε να μας βοηθήσει...στις δημόσιες σχέσεις..
εδω σαν μοτο.γρ...
λοιπόν?? τι λες θα δώσεις ενα χέρι βοήθειας?
αν φυσικά συμφωνούν και οι υπόλοιποι μοτοσκουτεράδες εδω μέσα...

:smokin: :smokin:

SaraMaritis
05/08/2005, 08:58
...
Nop (διαμαχομαι) !!! :nono: :yuck: :smokin:

Υγ.Ενταξει ??? Σε επεισα με τα επιχειρηματα μου ???
:lol: :beer: :lol: :wave2:

Julius
05/08/2005, 09:15
και κατι σχετικό με το κλαμπ των γυναικών...

ΠΡΟΤΑΣΗ:

αναρρωτιέμαι ποιος καλός μαρκετίστας κρύβεται πίσω απο το μαγαζί...

με εχει εντυπωσιάσει το πόσο διαφημισμένο είναι...
τέτοια πρόβολή σπάνια βλέπω...

μακάρι να μπορούσαμε να ανέβουμε στο τραίνο τους...
να μας αναλάμβανε κι εμάς..
αρχίζω και πιστεύω οτι είναι μάθημα για εμας εδω με τις μηχανές..

και δεν θα με πειραζε η κ.Στέλλα Κεμανετζή που αρθρογραφεί στο Εθνος να περιλάμβανε και το μοτο.γρ στα υπ όψιν της...
σίγουρα πουλάμε κι εμείς σαν ανάγνωσμα...

αν μη τι άλλο η συμπαθής πρόεδρος του μοτργουμεν κλαμπ θα μπορούσε να μας βοηθήσει...στις δημόσιες σχέσεις..
εδω σαν μοτο.γρ...
λοιπόν?? τι λες θα δώσεις ενα χέρι βοήθειας?

:smokin: :smokin:

Όχι, οι λοιποί μοτοσκουτεράδες δέν συμφωνούν

Προς το παρών δεν τίθεται τέτοιο θέμα

Όταν δημιουργηθεί η ανάγκη για προβολή.....

free rider
05/08/2005, 09:34
καμια αντιρηση.
δεν το συνεχίζω...
ας μείνει εκεί σαν σκέψη.

KeLeYTiS
05/08/2005, 11:49
Nα κανω μια ερωτηση?

1)Οταν λετε motorwomen εννοειται μονο οσες οδηγουν αυτοκινητο η και μηχανες?

2)Γιατι απαγορευονται οι αντρες στο forum ?

Απλα αποριες αλλα για την δευτερη θα ηθελα μια καλη απαντηση

stokos
05/08/2005, 12:07
Απλα αποριες αλλα για την δευτερη θα ηθελα μια καλη απαντηση

Κοινωνικός Αποκλεισμός ;;

Σοβαρά τώρα. Δε νομίζω να χρειάζεται απάντηση. Τα κορίτσια έτσι θέλουν έτσι κάνουν και προσωπικά το σέβομαι και το δέχομαι. Λόγοι; Πολλοί και διάφοροι. Θέλουν να τα λένε μεταξύ τους. Θέλουν να αποφεύγουν τα καμάκια. Θέλουν να συνομιλούν με κάποιον που θα τις "νοιώθει". Δες το από την πλευρά τους. Έφτιαξαν ένα χώρο που θα τον νιώθουν αποκλειστικά γι αυτές. Αν θέλουν το κάτι παραπάνω, υπάρχουν δεκάδες άλλα, πιο ανοιχτά φόρουμ να το κάνουν και είμαι σίγουρος ότι είναι ενήμερες γι αυτό.

KeLeYTiS
05/08/2005, 12:10
Ωραια θα κανω και εγω ενα φορουμ αποκλειστικα και μονο για αντρες για να γλυτωσουμε επιτελους απο αυτα τα θυληκα καμακια και να γραφουμε εμεις οι αντρες ανετα τις αποψεις μας....

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

idi
05/08/2005, 12:10
Θελουν να αποδείξουν κατι ? (στον εαυτο τους φανταζομαι)...:a9: :a019: :a029:

free rider
05/08/2005, 12:31
Ωραια θα κανω και εγω ενα φορουμ αποκλειστικα και μονο για αντρες για να γλυτωσουμε επιτελους απο αυτα τα θυληκα καμακια και να γραφουμε εμεις οι αντρες ανετα τις αποψεις μας....

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

ρε Βαγγο ...

.................................

απορώ πως εχεις παρεξηγήσει τόσο πολύ ...
εδω ρε ειναι φλόρουμ μηχανόβιων που ολοι έχουν μαυρη μουτζούρα στο χέρι....

:a05: :a05:

tamis
05/08/2005, 12:41
Dodooooook!!!!!!!! pou eisai agori mou? xathikes re gamwto oxi oti egw den xathika!!!! he he he kai omws!!! yparxei i mia alla sigoura oxi arabwniasmeni alla oute kai PANTREMENOI.... (kanw diaita teleutaia giauto :a028: ) AKOU EKEI pantremenoi.. ti na pw re gamwto... :a31:

katarxas tha simfwnisw edw mixanobioi erxontai.... mallon to keno itan poio polidiastato apo oti pisteua :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

oxi apla mazemenoi se kabouki.... tampouromenoi me opla tis mantikes ikanotites gia to poios einai kopela :a029: .... re paidia den katalava magkia einai na mpeis kai na deixdeis stin tv? elos diladi auta poulane panta! ama diladi pame emeis san moto me ta xiliade melloi na problithoume... den tha problithoume lete? mia xara tha edeixnan OLA ta kanalia tin diamartiria tis proalles... kanw lathos... ?

kai oxi giati na glipsoume stroidakia kai koxilakia??? gia na anadeixthoume stin net? to moto einai HDH gnwsto reeeee :lol: :lol: :lol:

illuminatios
05/08/2005, 13:01
Μπήκε βέβαια ο tamis και είπε ότι ειχε να πει.

καλα ξηγουνται οι γκομενες και το κρατάνε κλειστο το φορουμ. ετσι γουσταρουν και σ οποιον αρέσει.

Αλλά από τη στιγμη που κάποιος χρήστης του εδω φορουμ (στην προκειμένη η eva)επιτρεπεται βγάζει στον τακο τον tamis δημοσιευοντας τα mail που της εστειλε με τις λεπτομέρειες κτλ, θεωρώ ότι επιτρέπεται κάποιος άλλος χρηστης του εδω φόρουμ να βγάλει τα της Ευας στη φόρα....

είναι μικρός ο κόσμος.....

adam_tsouk
05/08/2005, 13:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από illuminatios
Μπήκε βέβαια ο tamis και είπε ότι ειχε να πει.

καλα ξηγουνται οι γκομενες και το κρατάνε κλειστο το φορουμ. ετσι γουσταρουν και σ οποιον αρέσει.

Αλλά από τη στιγμη που κάποιος χρήστης του εδω φορουμ (στην προκειμένη η eva)επιτρεπεται βγάζει στον τακο τον tamis δημοσιευοντας τα mail που της εστειλε με τις λεπτομέρειες κτλ, θεωρώ ότι επιτρέπεται κάποιος άλλος χρηστης του εδω φόρουμ να βγάλει τα της Ευας στη φόρα....

είναι μικρός ο κόσμος.....

:look: :look:

ώπα!!

έχουμε θέμα λέμε!!

Για λεγε... για λέγε.....

illuminatios
05/08/2005, 13:20
θα εχουμε θεμα αν δε σβυστει απο το ποστ της, το όνομα του τυπου
(αν και επειδη δεν με ενδιαφερει καθόλου το τι της στειλανε στο φορουμ της καλό θα είναι να σβυστει όλο το ποστ)

VFR_
05/08/2005, 14:13
ιλου! :wave2: αλόΧα :wave2: :)
Σωστο το ''έτσι τους αρέσει'' . Αυτές έχουν το καρπούζι, αυτες έχουν και το μαχαίρι. Αλλα! Απο την στιγμή που γινεται αυτό (το φόρουμ το μονο με γυναίκες) κάποια πραγματα γίνονται αυτονόητα.... θωθτά?

Stoke, αν αυτούς του βλέπεις λόγους :p να ανοίξω ένα φόρουμ για αντρες που έχουν μονον CBR, κόκκινα, με κιτ Dynojet (stage 1 όμως), λάστιχα MeZ1 (μπροστά) και Bridgestone Exedra Πίσω (ναι λεει περίμενε... :lol: ) λάμπες HID μπροστά και φοράνε κόκκινα μποξεράκια. Όταν γίνωνταν club για Αfrica, Transalp, CApo, Vstrom, VFR, CBR, Bros, και δεν ξέρω γω τί, τότε θεωρούνταν ξευτίλα γιατί να υπάρχει ενας ''γενικός'' σύλλογος, ο καθένας ήθελε να απομακρυνθεί απο την γενική ιδέα και να κάνει τα γκρουπάκια του.
Να αποφύγεις τα καμάκια μπορείς να το κάνεις με άλλον τρόπο και πιο αποτελεσματικό. Δεν χρειάζεται να κλείνεις την πόρτα. Λες κι αμα θέλω δεν μπορώ να φτιάξω μέηλ, νικ και τα ρεστα και να μπαίνω ως ''Ευλαμπία με Saxo'' , στέλνω και δυο φωτό μιας φίλης μου, είμαι και στην Αγγλία τρεχα γύρευε....

Όι μειοψηφίες σε τούτη την ζωή (σε άλλη δεν θυμάμαι τι έγινε :hypnotize ) είτε χάνονται, είτε ακούγωνται....

Το ζήτημα Κώστα ξέρεις πιο είναι? Ότι οι γυναίκες (και δεν ξέρω προσωπικα καμία μοτοΡγυναίκα οπότε δεν μιλαω γι αυτές ) θέλουν να αντιμετωπίζωνται σε μια παρέα ως 'ίδιες'. Ως ''όχι διαφορετικές''. Αφου απο μόνες τους τραβιούνται σε μία γωνία και λενε ''μοτοΡγυναίκες - Άντρες αποκλείωνται'' ... go figure...
Και στο Bikenet καναν γυναικωμαζώξεις... αλλα όχι ''φάτε πόρτα κάνουμε και σέξ-ιον για πλεκτά και DMC''

Δεν μιλάω ούτε για ρατσισμό, ούτε για ελευθερίες λόγου, ούτε για δημοκρατίες, κομμουνισμό και Πολυτεχνεία. Αλλα σΕ φαίνεται λογικό να υπάρχει φόρουμ για γυναίκες αποκλειστικά, για gay, για λεσβίες, για αμφί, για TV, για μηχανόβιους, για παπάκιδες, για καθαρίστριες, για λαντζιέρηδες, για σερβιτόρους και για κολομπίνες :p ???

-οο-

stokos
05/08/2005, 15:26
Περίμενα να με πιάσεις λίγο καλύτερα ρε Μήτσο, αλλά δεν πειράζει.
Είναι μια κουβέντα που δεν γουστάρω να την κάνω εδώ μέσα.

Από ΄κεί και πέρα, φόρουμ σημαίνει "αίθουσα συζητήσεων". Όταν λοιπόν φτιάχνω και εγώ μια τέτοια, μπορώ να θεσπίσω ότι κανόνα με γουστάρει και να επιτρέπω να μιλάνε μόνο όσοι γουστάρω. Είναι έτσι ή δεν είναι;
Δες το αλλιώς. Κάνεις ένα πάρτυ σπίτι σου και καλείς όποιον γουστάρεις. Ε, αυτές καλούνε μόνο γυναίκες.

Το ζήτημα Κώστα ξέρεις πιο είναι? Ότι οι γυναίκες (και δεν ξέρω προσωπικα καμία μοτοΡγυναίκα οπότε δεν μιλαω γι αυτές ) θέλουν να αντιμετωπίζωνται σε μια παρέα ως 'ίδιες'. Ως ''όχι διαφορετικές''
Μα, στην παρέα που δημιούργησαν ή που θέλουν να δημιουργίσουν, ως "ίδιες" (μεταξύ τους) θα αντιμετωπίζονται. Αν ήθελαν να αντιμετωπιστούν ως΄"ιδιες" με ΄σένα, θα έγραφαν στο bikenet ή στο moto.gr.
Και βέβαια αυτά τα γράφω με μια μεγάλη δόση υπόθεσης, μιας και δεν μπορώ να είμαι στο μυαλό τους και να ξέρω τι σκέφτονται.

stokos
05/08/2005, 15:28
ένα φόρουμ για αντρες που έχουν μονον CBR, κόκκινα, με κιτ Dynojet (stage 1 όμως)
Δηλαδή, εγώ με το ψεκαστό, θα πάρω τ΄αρχίδια μου;;;

gmakris
05/08/2005, 19:15
Επειδη η συζητηση εχει καταντησει μονολογος (απο την πλευρα του moto.gr) δεν βλεπω το λογο να συζητατε το θεμα και μαλιστα χωρις την αποψη της αλλης πλευρας.

Εαν καποιος δεν συμφωνει και εχει διαφορετικες αποψεις, μπορει να παει στο www.motorwomen.gr στον δικο τους χωρο οπου θα μπορεσει να ακουσει και τις αποψεις των κοριτσιων για να υπαρξει ουσια στην συζητηση.

:a19:
:a3:
:a026:
:a56: