View Full Version : ποιος αλλος ειδε την Eva χθες στη ΝΕΤ?
KeLeYTiS
05/08/2005, 19:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από gmakris
Επειδη η συζητηση εχει καταντησει μονολογος (απο την πλευρα του moto.gr) δεν βλεπω το λογο να συζητατε το θεμα και μαλιστα χωρις την αποψη της αλλης πλευρας.
Εαν καποιος δεν συμφωνει και εχει διαφορετικες αποψεις, μπορει να παει στο www.motorwomen.gr στον δικο τους χωρο οπου θα μπορεσει να ακουσει και τις αποψεις των κοριτσιων για να υπαρξει ουσια στην συζητηση.
:a19:
:a3:
:a026:
:a56:
Αν μπορουσαμε θα πηγαιναμε αυτο δεν λεμε τοση ωρα???
Αρχικά δημιουργήθηκε από KeLeYTiS
Αν μπορουσαμε θα πηγαιναμε αυτο δεν λεμε τοση ωρα???
Αρχικά δημιουργήθηκε από Eva
Το Forum είναι ελεύθερο προς ανάγνωση από όλους τους επισκέπτες, ενώ υπάρχει ειδικό shoutbox στο τέλος κάθε σελίδας όπου μπορούν ακόμα και οι επισκέπτες να συμβάλουν δημοσιεύοντας ένα μήνυμα.
FYI
KeLeYTiS
05/08/2005, 19:43
Το shoutbox ειναι ενα απλο chat το οποιο χανει αυτα που εχεις πει αν μιλησουν 4-5 (η οσες τελως παντων φορες εχει ρυθμιστει)
Τι να πω την αποψη μου εκει?
Τεσπα
Who gives a f*** anyway.... :D
elli_summers
05/08/2005, 19:44
χμμμ τελικα κι εδω η Ευα...τελικα απο moto.gr και συζητησεις για μηχανες το χασατε το μπαλακι.!!!τελοσπαντων forum ειτε για γυναικες ειτε μονο για αντρες το παθος ιδιο ειναι ρε παιδακια!!!εγω προσωπικα γουσταρω και τα δυο πηγαίνοντας περισσοτερο προς τη μηχανη!!!και δεν υπαρχει θεμα αντιμετωπισης ως ιδιου η ως οχι διαφορετικου.τα πραματα ειναι απλα.υπαρχουν γυναικες οδηγοι υπαρχουν και αντρες οδηγοι.καποιοι το χουν μεσα τους καποιοι δνε την παλευουν οσο και να το ζορισουν...ανεξαρτητως φυλου...που να ησασταν στο OFF-ROAD στην Κερατεα να σασ εφευγε η μαγκια!!!Ετσι Ευα???:rotflmao:
Stoke το παράδειγμα με το πάρτυ με κάλυψε πλήρως. Όπως με κάλυψε και το παράδειγμα με το καρπούζι που είπα νωρίτερα :p ...
Για σένα θα κάνουμε άλλο φόρουμ που θα μπαίνεις μονος σου για να γουστάρεις :lol: :hypnotize :p
ααααααααααααααααχχχχ αααααααχχχχχχ............
πότε ρε παιδιά θα κανονίσουμε καμία κοινή εκδρομούλα των δύο φόρουμ............έτσι για να λυθούν όλες οι παρεξηγήσεις..................???????
:a07: :a07: :a07:
αααααααααααχχχχχχχχχχ
21238
Αρχικά δημιουργήθηκε από DoctorS
ααααααααααααααααχχχχ αααααααχχχχχχ............
21240
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΟΚΤΑΝΙΟ
Γουοτ ις δις ντοκτορ ες?
διζ αρ δύο από τις κοπέλες του motorwomen.gr.........από μια χθεσινή μου επίσκεψη στη φώτο γκάλερύ τους................ααααααααααααχχχχχχχχχχ
:D :D :D :D :D :D :D :D
δεν γίνεται να κάνουμε ανταλλαγή πληθυσμου.........?????????
έστω για μια δευτέρα στο δέλεαρ βρε πιδιμ..................ουφ.........!!!!!!!
:lol: :rotflmao: :lol:
διζ αρ δύο από τις κοπέλες του motorwomen.gr.........από μια χθεσινή μου επίσκεψη στη φώτο γκάλερύ τους................ααααααααααααχχχχχχχχχχ
Ωραιο κρεατακι το πρωτο. :D :D :D :D
Αν και μου φαινεται οτι ειναι η ιδια :dizzy: :dizzy:
Ωραιο κρεατακι το πρωτο. :D :D :D :D
Αν και μου φαινεται οτι ειναι η ιδια :dizzy: :dizzy:
no no.................:nono:
ντεν είναι το ίδιο κρεατάκι...................γιαμ γιαμ..............:D
Τελις να τις μοιραστουμε???? :D :D
Τπαρχουν και αλλα ωραια κρεατακια στη γκαλερυ τους?
Να κανουμε καλλιστεια με τις φωτο που υπαρχουν????
Τελις να τις μοιραστουμε???? :D :D
Τπαρχουν και αλλα ωραια κρεατακια στη γκαλερυ τους?
Να κανουμε καλλιστεια με τις φωτο που υπαρχουν????
αμέ αμέ............σσσσσσσσσσσσσστ μη φωνάζεις όμως γιατί θα μας ακούσουν οι άλλοι....................
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
είναι και πολλές οι φωτό πανάθεμά τες...................
άαααααααααααντε ακόμα άρχισε να κατεβάζεις..............:rolleyes:
:a18: :a19: :a20: :a25: :a30: :a09: :a47:
δεν γίνεται να κάνουμε ανταλλαγή πληθυσμου.........?????????
ας φυγεις εσυ και βλεπουμε :a5: :a08: :a021: :a029: :a46: :a48: :a2:
Ειδικα αυτη στη πρωτη φωτο, θελω να της γλυψω τον.... αστραγαλο
:lol: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ας φυγεις εσυ και βλεπουμε :a5: :a08: :a021: :a029: :a46: :a48: :a2:
κάνε πέρα ρε λούγκρη................... σε χαλάει να έρθει το ευάκι καμιά δευτέρα στο δέλεαρ εεεε????
αλλά μάλλον ναι γιατί θα τρομάξει μόλις σε δει.............ουστ.......
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
Ειδικα αυτη στη πρωτη φωτο, θελω να της γλυψω τον.... αστραγαλο
:lol: :lol: :lol: :lol:
σεμνααααααααααα......χαχαχα.......
λοιπόν δεν ξέρω αν το είπες επίτηδες αυτό αλλά ως φυσικοθεραπευτής και σύμφωνα με την ρεφλεξολογία (μέθοδος μασάζ)............σε πληροφορώ ότι στους αστραγάλους αντικατοπτρίζονται.......κι όμως ναι μέρη από τα γενητικά όργανα.........και στον άντρα και στην γυναικα..............
πονηρούλη......τι υπονοούμενο ήταν αυτό....................:lol: :rotflmao: :lol: :blush:
τι υπονοούμενο ήταν αυτό....................:lol: :rotflmao: :lol: :blush:
Ομολογω οτι δεν το ηξερα :dizzy:
Και για να μη νομιζουν οι κοπελλες οτι πεταξα υποννοουμενα, να διορθωσω λεγοντας
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
"Ειδικα αυτη στη πρωτη φωτο, θελω να της γλυψω την.... σπληνα"
:D :D :D :D
"Ειδικα αυτη στη πρωτη φωτο, θελω να της γλυψω την.... σπληνα"
δηλαδή τι............?????
θέλεις να την ξεκοιλιάσεις................απαπαπαπα......ρε εσύ είσαι επικίνδυνος.....................:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
δηλαδή τι............?????
θέλεις να την ξεκοιλιάσεις................απαπαπαπα......ρε εσύ είσαι επικίνδυνος.....................:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
Οχι καλε.... απλα εχω μεγαλη γλωσσα
:a8: :a8: :a8: :a8:
Πλακα πλακα, αν μπουν τα κρεατακια και διαβαζουν τι παπαριες γραφω, δε μου κανει εντυπωση που εχουν το φορουμ μονο για παρτυ τους
elli_summers
07/08/2005, 15:24
μεταξυ μας μαλλον ειμαι ενα απο αυτα τα κρεατακια και εχω λιωσει στο γελιο μ αυτα που διαβαζω εδω!!!και ευτυχως που to motorWomen ειναι μονο για Women..!!!!:rotflmao: παντως αυτο με τον αστραγαλο αρκετα ενδιαφερον...ποτε θα γινει η επομενη παραδοση???χιχιχι
Αρχικά δημιουργήθηκε από elli_summers
ποτε θα γινει η επομενη παραδοση???χιχιχι
δευτέρα κατα τις 8 και κάτι στο δέλεαρ..............χαχαχα........:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
αν το χάσετε τα επόμενα μαθήματα θα είναι επί πληρωμή δυστυχώς...........................:rolleyes:
μεταξυ μας μαλλον ειμαι ενα απο αυτα τα κρεατακια και εχω λιωσει στο γελιο μ αυτα που διαβαζω εδω!!!και ευτυχως που to motorWomen ειναι μονο για Women..!!!!:rotflmao: παντως αυτο με τον αστραγαλο αρκετα ενδιαφερον...ποτε θα γινει η επομενη παραδοση???χιχιχι
και δεν μπορείς να μου ξεφύγεις.............γιατί ξέρω ποια είσαι..............:D :D :D :D :D :D
21338
apo pou kai os pou andras? epeidi xrisimopoihsa tou andra mou to email? signwmi alla se snob atoma den exw kamia orexi na milisw... geia sou kai den xarika katholou psilomitises psonares!!!!
"Του άντρα μου το e-mail"
Εγώ άντρα μου θα λέω τον άντρα μου αφού παντρευτώ πάντως... Τώρα αν η κοπέλα σου σε λέει άντρα της πάω πάσο... Αλλά όχι ότι μου ήρθε και ουρανοκατέβατο....! :winka:
Τηλέφωνο πήρα και μάλιστα αρκετές φορές χωρίς παραταύτα να καταφέρω να μιλήσω με κανέναν...
Ο αριθμός μάλιστα ο οποίος έχει δηλωθεί (αν δεν απατόμαι)περιέχει τον αριθμό 69 αρκετές φορές, άρα όπως καταλαβαίνεις φαίνεται και λίγο fake :p
Και τέλος, αφού λοιπόν η εγγραφή είναι της κοπέλας σου και πρόκειται περί παρεξήγησης δεν καταλαβαίνω γιατί έπρεπε να απαντήσει και μάλιστα με αυτό τον αγενέστατο τρόπο στο e-mail το οποίο έλαβε? Τέτοιοι τρόποι δεν τιμάνε κανέναν νομίζω... :(
Όσο για τα υπόλοιπα σχόλια δεν ξέρω ειλικρινά τι να απαντήσω...
Είμαστε μια γυναικεία παρέα, τι το περίεργο σας φαίνεται στο ότι τα μέλη πρέπει να είναι γυναίκες ακόμα δεν έχω καταλάβει...
Αυτή ήταν η ιδέα, αυτό ήταν το όραμα και γι'αυτό προσπαθούμε... Ούτε επιχειρήσεις και μάρκετινγκ κρύβεται από πίσω... Μόνο αγάπη για το αυτοκίνητο και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και τίποτε παραπάνω...
Σας παρακαλώ να σεβαστείτε αυτή την προσπάθεια.
Το θέμα (που για μένα δεν υπήρχε θέμα) για μένα λήγει εδώ.
Και μιας και βρίσκομαι σε διακοπές εκτός Αθηνών και ο χρόνος σύνδεσης είναι περιορισμένος ας μην χρειαστεί να με πάρουν πάλι τηλέφωνο διάφορα μέλη για να με ενημερώσουν για νέες δημοσιεύσεις...
Και όσοι έχουν τόσα πολλά μαζεμένα μαζί μου θα πρότεινα να τα κρατήσουν να μου τα πούνε από κοντά γιατί με το που επιστρέψω θα έρθω σε μια συνάντησή σας να δωθούν και οι τελευταίες διευκρινήσεις για να μην υπάρχουν κανενός είδους παρεξηγήσεις!
Καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές σε όλους εύχομαι! :wave2:
εγώ ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί τόση φασαρία πραγματικά για το τίποτα.....................
για μένα προσωπικά καλά κάνετε.....δικός σας είναι ο διαδικτυακός χώρος μπορείτε να τον διαχειριστείτε όπως θέλετε..........:smokin:
και βέβαια να έρθεις όταν γυρίσεις αλλά όχι για να ληθεί καμία παρεξήγηση ή να τα ακούσεις από κανένα, γιατί δεν πιστεύω ότι κάποιος από αυτούς που έρχονται στις συναντήσεις μας έχει προηγούμενα μαζί σου, αλλά για να διαπιστώσεις ότι πραγματικά είμαστε μια μεγάλη και καλή παρεούλα, με περίσσιο ομολογουμένως πολλές φορές χιούμορ.........
ο καθένας είναι ευπρόσδεκτος.........
φιλικά Άκης..........
:wave2:
Mε καλυψε o DoctorS - το μονο που θα επισημανω ειναι οτι μερικες φορες ο "χαβαλες" μπορει να παρεξηγηθει εφοσον δεν μπορουμε να εχουμε ολοι την ιδια διαθεση για πλακα και γι'αυτο θα πρεπει να ειμαστε περισσοτερο προσεκτικοι (δεν εξαιρω τον ευατο μου)
Eυα, το Δελεαρ ειναι παντα εκει (εχει και ιδιωτικο parking για αμαξακια :D ) - Οpen καθε Δευτερα βραδυ......:wave2:
Αμέσως εσύ, μη χάσεις...
Ε ρε μεγαλοψυχία που έχει αυτό το forum ώρες-ώρες... Αλλά άλλες φορές πάλι... τι να πώ?
Σκωτσέζικο ντούς την κάνουμε την κοπέλα κανονικά...
Αρχικά δημιουργήθηκε από VFR_
Όπως με κάλυψε και το παράδειγμα με το καρπούζι που είπα νωρίτερα :p ...
Ααααανα μπράβο.
Για σένα θα κάνουμε άλλο φόρουμ που θα μπαίνεις μονος σου για να γουστάρεις
Μη με το κάνεις αυτό ρε. Ξέρεις ότι θέλω και κοινό.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Eva
....ας μην χρειαστεί να με πάρουν πάλι τηλέφωνο διάφορα μέλη για να με ενημερώσουν για νέες δημοσιεύσεις...
Στειλε μου το τηλεφωνο σου γιατι εγω δεν το εχω. :D :D
Και οτι νεο δημοσιευτει, νασαι σιγουρη οτι εγω θα στο ρουφιανεψω
Φιλικα
αρτεμης ματσας
;) ;) ;) ;)
εχεις λυωσει στο γελιο ε? (και νομιζα οτι θα ελυωνες στην αγκαλια μου :D )
Δοκτωρ Ες, να δημοσιευτει η φωτο της λυωμενης δεσπινιδος στην κυριακατικη ελευθεροτυπια με την κατωθι λεζαντα...
"Νεαρα αυτοκινητηστρια ελυωσε στο γελιο με τα γραφομενα σοβαρων μηχανοβιων σε γνωστο φορουμ"
Και κατι ακομα..... τι περιφερεια..... αστραγαλου εχεις? :D :D
periklisk
08/08/2005, 09:03
εγώ ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί τόση φασαρία πραγματικά για το τίποτα.....................
για μένα προσωπικά καλά κάνετε.....δικός σας είναι ο διαδικτυακός χώρος μπορείτε να τον διαχειριστείτε όπως θέλετε..........:smokin:
και βέβαια να έρθεις όταν γυρίσεις αλλά όχι για να ληθεί καμία παρεξήγηση ή να τα ακούσεις από κανένα, γιατί δεν πιστεύω ότι κάποιος από αυτούς που έρχονται στις συναντήσεις μας έχει προηγούμενα μαζί σου, αλλά για να διαπιστώσεις ότι πραγματικά είμαστε μια μεγάλη και καλή παρεούλα, με περίσσιο ομολογουμένως πολλές φορές χιούμορ.........
ο καθένας είναι ευπρόσδεκτος.........
φιλικά Άκης..........
:wave2:
Ναι νομίζω πως ο φούρναρης-φαρμακογιατρός το έθεσε σωστά το θέμα.....
Ρε συ αναλαμπή ήταν αυτό? :a028:
Δοκτωρ Ες, να δημοσιευτει η φωτο της λυωμενης δεσπινιδος στην κυριακατικη ελευθεροτυπια με την κατωθι λεζαντα...
"Νεαρα αυτοκινητηστρια ελυωσε στο γελιο με τα γραφομενα σοβαρων μηχανοβιων σε γνωστο φορουμ"
έφυγα να προλάβω τις απογευματινές..........
χαχα
[/B][/QUOTE] Και κατι ακομα..... τι περιφερεια..... αστραγαλου εχεις? :D :D [/B][/QUOTE]
σεμνάααααααααααααααααααα......................:lol: :rotflmao: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
Ναι νομίζω πως ο φούρναρης-φαρμακογιατρός το έθεσε σωστά το θέμα.....
Ρε συ αναλαμπή ήταν αυτό? :a028:
ουστ........πατσαβουριέν κληκλη..................:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
:a016: :a015: :a44: :a19:
σεμνάααααααααααααααααααα......................:lol: :rotflmao: :lol:
καλα....
να ρωτησω κατι αλλο τοτε....
διαμετρος αφαλου????
:D :D :D :D :D :D :D
periklisk
10/08/2005, 09:40
:a016: :a015: :a44: :a19:
:a12: :a019: :a27: :a36: :a43: :a57: