Σύνδεση

View Full Version : Τι λένε ρε!!!!

Σελίδες : [1] 2

fotisdragon
06/11/2010, 01:43
Απο εδώ (http://tvxs.gr/news/ελλάδα/άγριο-ξυλοδαρμό-από-αστυνομικούς-της-ομάδας-διασ-καταγγέλλει-17χρονος)
"
ο μαθητής ... παίρνοντας για βόλτα τη μηχανή ενός φίλου του, όταν αστυνομικοί με περιπολικό τον κάλεσαν να σταματήσει. Ο 17χρονος δεν σταμάτησε ... δεν είχε δίπλωμα και δεν φορούσε κράνος.

Τον καταδίωξαν δύο μηχανές της ΔΙΑΣ. Τελικά η μηχανή του έσβησε... και ο ίδιος ύψωσε τα χέρια στους ένστολους.

«Δεν με ρώτησαν τίποτα. Δεν πρόλαβα να βγάλω λέξη. Δύο από τους αστυνομικούς άρχισαν να με χτυπάνε με γκλομπς και με έσυραν σε ένα στενό, συνεχίζοντας να με ξυλοκοπούν, να με κλωτσάνε και να με κουτουλούν με τα κράνη που φορούσαν. Ακολούθησαν οι χειροπέδες και με οδήγησαν στην Ασφάλεια. Εκεί δεν με μεταχειρίστηκαν άσχημα, αλλά με ρωτούσαν εάν έχω διαπράξει κλοπές. Τους έλεγα όχι. Εμφανίστηκαν τότε οι τέσσερις αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. και με οδήγησαν σε άλλο δωμάτιο. Εκεί ένας από αυτούς με χτύπησε πάλι. Με άφησαν να φύγω στις 11:30 το βράδυ περίπου», καταγγέλλει ο 17χρονος. Μάλιστα, σημειώνει ότι δεν του έκοψαν καν κληση για τις τροχονομικές παραβάσεις.

...

Για τραύματα που προκλήθηκαν από ατύχημα, (!!!!!) όταν ο 17χρονος κατά τη διάρκεια της καταδίωξης έχασε σε μια στροφή τον έλεγχο της μηχανής και έπεσε στο έδαφος, κάνουν λόγο αστυνομικές πηγές.
"

ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΙΟΙ!!!!!! :a52: :a52: :a37: :a023:

g.kounoupis
06/11/2010, 02:10
Βασικά έχει κάνει μαλακια , ο πιτσιρικάς αλλά τα γουρούνια ότι στολή και να τα βάλεις παραμένουν γουρούνια δεν γίνονται ποτέ άνθρωποι .
Κρίμα γιατί υπάρχουν και καλά παιδιά στο σώμα

Ζεύκας
06/11/2010, 02:17
εγώ θα μου επιτραπεί να κρατώ τις επιφυλάξεις μου για το τι πραγματικά συνέβη...

Xrated
06/11/2010, 03:31
Δε μπορουμε να ξερουμε τι πραγματικα συνεβει αν και τα χτυπηματα δεν μοιαζουν για πτωσης απο μηχανη.Παρολαυτα τιποτα δεν αποκλειει να εγιναν απο τον ιδιο.

vaska
06/11/2010, 05:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
Δε μπορουμε να ξερουμε τι πραγματικα συνεβει αν και τα χτυπηματα δεν μοιαζουν για πτωσης απο μηχανη.Παρολαυτα τιποτα δεν αποκλειει να εγιναν απο τον ιδιο.

Δεν λέω ότι τα πράγματα έγιναν όπως τα λέει ο 17χρονος αλλά πως διάολο μπορείς να αυτο-τραυματιστείς έως κώφωση ??????

Έριχνε μπάτσες στον εαυτόν του???

:confused: :confused:

Εχετλαίος
06/11/2010, 05:48
Mια άλλη άποψη (βάση αληθινού πρόσφατου γεγονότος εδώ κοντά μου στο οποίο υπήρξα και αυτόπτης μάρτυρας).
Πιτσιρικάς άνευ διπλώματος, ασφάλειας, πινακίδας, κράνους κτλ κτλ δεν σταματάει σε μπλόκο της ΔΙΑΣ. Τον καταδιώκουν.
Αυτός καβαλάει πεζοδρόμια και μπαίνει παράνομα σε μονόδρομο όπου και χτυπάει το αυτοκίνητο μιας γυναίκας η οποία δεν πρόλαβε να κάνει ελιγμό να τον αποφύγει.
Ο πιτσιρικάς τραυματίζεται σοβαρά και τη βγάζει-δεν τη βγάζει.
Η γυναίκα τρέχει και δε φτάνει στα δικαστήρια προσπαθώντας να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας.
Πλέον δεν πιστεύω σχεδόν τίποτε από αυτά που δημοσιεύονται.

konsttanttinos
06/11/2010, 08:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
εγώ θα μου επιτραπεί να κρατώ τις επιφυλάξεις μου για το τι πραγματικά συνέβη...

+990

Cpt. Haddock
06/11/2010, 08:21

+1

tadi
06/11/2010, 08:33
Σαν τι να συνεβη δηλαδη? Να τους εβρισε και γι'αυτο τον χτυπησαν? Δεν νομιζω οτι ειναι δικαιολογια αυτη. Τα σημαδια στη φωτο παντως μοιαζουν να ειναι απο γκλομπ.
Χτες βραδυ κατα τις 11 κατεβαινα την Καβαλας (προς Κηφισο) οταν ειδα ενα ZZR πεσμενο. Σταματησα μηπως ειναι κανας γνωστος αλλα δεν ειδα οδηγο. Ηταν εκει 3-4 μηχανες διας και ενα ανακριτικο. Αμαξι δεν ειδα,ουτε ασθενοφορο. Μου εκανε εντυπωση οτι το ανακριτικο εφυγε με σειρηνα. Μου περασε απ'το μυαλο μπας και τον εριξαν πανω σε καταδιωξη αλλα δεν θελω να πιστεψω οτι εχουν φτασει σε σημειο να ριχνουν μηχανακια επειδη δεν σταματησαν σε μπλοκο ρισκαροντας και τη δικη τους ζωη γιατι ποτε δεν ξερεις αναμεσα σε δυο μηχανες που σπρωχνονται ποιος θα πεσει.
Παντως δεν ημουνα μπροστα για να ξερω τι εγινε.

Gandalf dr685sm
06/11/2010, 08:38
εγώ θα μου επιτραπεί να κρατώ τις επιφυλάξεις μου για το τι πραγματικά συνέβη.

+100000000000

Μπορεί να αντιστάθηκε.. μπορεί όντως να αυτοτραυματίστηκε για να έχει πάτημα στο δικαστήριο για την απίθεια κατά αρχής (δεν σταμάτησε σε έλεγχο) κοκ..

Φυσικά μπορεί και να έγινε όπως τα λέει... κανείς δεν το αποκλείει.

Διάβασα και το άρθρο.. στοιχεία παράξενα λοιπόν...

1. Του έσβυσε η μηχανή και σταμάτησε. Πως σε μια καταδίωξη μπορεί να σου σβύσει η μηχανή και να μην πέσεις... σκεφτείτε ώς αναβάτες εδώ.. 99% έχεις τούμπα!

2. Τον χτύπησαν λέει, είχε μάρτυρα λέει... αλλά προτίμησε να μην πεί κουβέντα στους γονείς του;;;;; Για ποιό λόγο;;;

Εν πάση περιπτώση... όπως ειπώθηκε.. προτιμώ να είμαι λίγο επιφυλακτικός πριν μπω σε διαδικασία συμπεράσματος και κρίσης.

chris_honda
06/11/2010, 08:41
παίδες δεν έχει καταργηθεί η καταδίωξη σε ανηλίκους; Θυμάμαι παλιά στην Καλαμάτα τον χαμό ενός παιδιού απο πτώση σε καταδίωξη. Ύστερα από χρόνια είχα ακούσει ότι και καλά απαγορεύεται, λόγω του ότι οι μικροί δεν έχουν την οδηγική εμπειρία ενός ενήλικα κτλ. κτλ. ΑΝ λέω π@παρια εξκιούσμι.

Gandalf dr685sm
06/11/2010, 08:44
όταν δεν σταματάει , δεν μπορείς να γνωρίζεις αν είναι ανήλικος ή οχι...

Cpt. Haddock
06/11/2010, 08:45
Ποσες φορές τα χω δει αυτα τα θρεντ

Αντε να ξυνησουν κι οι υπολοιποι να αρχισει καυγας :wave2:

dimdil
06/11/2010, 09:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

σωστος---:yuck:

nic mor
06/11/2010, 09:55
μπορει να ειναι αληθεια,μπορει και ψεμα!!
αλλα ευκαιρια να το πω για μια ακομα φορα:smokin:

Μ πατσοι
Γ ουρουνια
Δ ολοφονοι
:a016: :a016: :a016: :a016: :a016:

Joyrider
06/11/2010, 10:21
Ξέρω ποιος φταίει....:rolleyes:

217958

THEOD
06/11/2010, 11:20
Για 50.000 δίσκοι το κόβω... :a014:

Akatanomastos
06/11/2010, 11:45
κοιταχτε να δειτε

απο την μια ειναι απαραδεκτη μια τετοια συμπεριφορα απο τους μπατσους
αν εγινε οπως εγινε

το θεμα ειναι ομως οτι μιλαμε για μια δεδομενη/ατυπη κατασταση, οτι αν δεν σταματησεις την γ@μησες

οποτε τα θελει ο ποπός σου

και μην ψαχνουμε τωρα να βρουμε το "γραμμα του νομου"

εδω οι μπατσοι σε πολλες περιπτωσεις και να μην εχεις κανει τιποτα
ψαχνουν αφορμη για να σε μαμησουν

θα κωλωσουν οταν τους δινεις την αφορμη στο πιατο?

γιαυτο αφηστε τις μαγκιες για αλλες εποχες και σταματατε,

αν δεν θελετε να βρεθειτε με καμια σφαιρα κωλυμενη στον σβερκο και 2 γονεις να πολεμανε στα δικαστηρια για μια "δυσμενη μεταθεση" του καθε κωλομπατσου..

avlihos
06/11/2010, 11:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
[...]
γιαυτο αφηστε τις μαγκιες για αλλες εποχες και σταματατε, αν δεν θελετε να βρεθειτε με καμια σφαιρα κωλυμενη στον σβερκο και 2 γονεις να πολεμανε στα δικαστηρια για μια "δυσμενη μεταθεση" του καθε κωλομπατσου..

Τέτοιες μεταθέσεις τους αξίζουν! :smokin:

217970

avlihos
06/11/2010, 11:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Για 50.000 δίσκοι το κόβω... :a014: μπα, εγώ το κόβω μέχρι τετάρτη, πέμπτη...:rotflmao:

Akatanomastos
06/11/2010, 11:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από avlihos
Τέτοιες μεταθέσεις τους αξίζουν! :smokin:

αλλη αυτη η κατασταση..

στην φωτο μιλαμε για μια εξτρεμιστικη μορφη αντιδρασης
κατα της εξουσιας που ειναι φιλοσοφικο το ερωτημα αν αξιζει ακομα και να πεθανεις για αυτην
και γω μπαινω σε μια τετοια συζητηση.

το να πεθανεις ομως πανω σε μηχανακι απο σφαιρα ή επειδη δεν σταματησες σε μπλοκο για διπλωμα
και ασφαλεια ειναι ηλιθιοτητα
και δεν μπαινω στην συζητηση :lol:

dmf
06/11/2010, 12:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

1. Του έσβυσε η μηχανή και σταμάτησε. Πως σε μια καταδίωξη μπορεί να σου σβύσει η μηχανή και να μην πέσεις... σκεφτείτε ώς αναβάτες εδώ.. 99% έχεις τούμπα!

Το εξηγεις λιγο αυτο;

sergiosm
06/11/2010, 12:14

+ 100000

αλλά βέβαια επειδή στη μία πλευρά είναι μπάτσοι εξ ορισμού φταίνε αυτοί ...

το ενδεχόμενο να λέει ψέματα ο μικρός για να κουκουλώσει όσο μπορεί τις μαλακίες του δεν παίζει;;;

westie
06/11/2010, 12:25
Οπως και νά'χει όλοι ξέρουμε ότι οι αστυνομικοί (τουλάχιστον στην Ελλάδα,δεν ξέρω τι γίνεται όξω) δεν κάνουν τέτοια πράγματα και δεν θέλω ν'ακούσω τίποτα περί αυτού :p
Κακοήθειες...τς τς τς που πάει αυτή η κενωνία τελοσπάντων:lol:

nic mor
06/11/2010, 12:30
το θεμα δεν ειναι το τι εκανε ο πιτσιρικας,ακομα και ο χειρωτερος
δολοφονος να ειναι οι σκατομπατσοι πρεπει απλα να τον συλλαβουν και τιποτα αλλο!!
δεν εχουν κανενα δικαιωμα να τον βαρανε!!
καλως η κακως εχουμε καποιους νομους!
πρεπει να τον οδηγησουν στην δικαιοσυνη!
τα κωλοπαιδα τα πληρωνουμε για να μας προστατευουν,αλλα αυτοι
μονο σουζα και ψευτομαγκιες ειναι (οπου τους παιρνει βεβαια:a01: :a021: :a021: )

και δεν τα λεω για το συγκεκριμενο περιστατικο (που δεν ξερουμε κατα ποσο ειναι αληθεια)
αλλα για αλλα περιστατικα που μαθευτηκαν η οχι,
γιατι δεν ειναι ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια φορα που
εχουμε αστυνομικη βια!

πς αληθεια ολα αυτα τα μπατσακια και οι ματαδες κτλ
που βαρανε στο ψαχνο μονο οταν ειναι 5,6,7 η και παραπανω προς εναν
τον πασσαρη θα τον βαρουσαν; :a01: :a021: :a021: :a021:
και τον πασσαρη δεν τον αναφερω γιατι ειναι κανενας αθωος,
ουτε ειμαι υπερ του,ενας στυγνος δολοφονος ειναι,αλλα και μονο στη
σκεψη του τι θα μπορουσε να τους κανει μετα:a9:

τελος παντων μεγαλη κουβεντα ανοιγω και δεν οδηγει πουθενα
ψευτομαγκες παντα θα υπαρχουν και καλο ειναι να τους βγαζουμε στη
φορα μπας και καποια στιγμη σταματησουν:wave2:

Hornet_08
06/11/2010, 12:36
Ο πιτσιρικας επεσε κ ζηταει κ τα ρεστα απο αυτα τα χρυσα παιδια.. :lol:

cityfly
06/11/2010, 12:37
το θέμα όμως είναι ότι για μια συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπων βγάζουμε αμέσως συμπεράσματα

είναι δεδομένο ότι οι μπάτσοι έκαναν μαλακία αλλά δεν περνάει καν από το μυαλό μας ότι μπορεί να λέει μαλακίες ο μικρός για να τη γλιτώσει, περίπτωση τύπου "φωνάζει ο κλέφτης"

αμέσως λοιπόν να βγάλουμε συμπεράσματα όλοι οι ανακριτές εδώ μέσα
στην πραγματικότητα δεν ξέρουμε τι έγινε αλλά γινόμαστε μεσημεριανάδικα

αλήθεια αυτοί που φωνάζουν μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι αν ταυτόχρονα φωνάζουν και αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι τι θέση παίρνουν στο συγκεκριμένο θέμα;

Hornet_08
06/11/2010, 12:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
περίπτωση τύπου "φωνάζει ο κλέφτης"

Εχθες το ειδα !

nic mor
06/11/2010, 12:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly

αλήθεια αυτοί που φωνάζουν μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι αν ταυτόχρονα φωνάζουν και αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι τι θέση παίρνουν στο συγκεκριμένο θέμα;

εγω ειμαι ενας απο αυτους:D :D
την θεση μου την πηρα 2-3 ποστς πιο πανω:lol:

το οτι απο τους 100 μπατσους 5-6 μπορει να ειναι
καλοι δεν σωζει την τιμη τω υπολοιπων :o
για τους δημοσιογραφους ας μην πουμε καλυτερα:lol:

kyko
06/11/2010, 13:16
εχω μια απορια.......γιατι οι μπατσοι οταν κανουν πεσιμο το κανουν ολοι μαζι?
κ οχι ενας προς εναν?μηπως επειδη ειναι sissy boys?
ας γινουν πρωτα αντρες κ να την πεφτουν ενας προς εναν κ μετα μιλαμε ποιος εχει δικιο,ποιος φωναζει ο κλεφτης να φοβηθει ο νοικοκυρης κ αλλα τετοια.....γεια σας :wave2:

υγ:δεν μιλαω για περιπτωσεις πεσιματος 3-4 "ανδρων" των ματ ταυτοχρονα σε συνταξιουχους-φοιτητριες μεμονωμενα παντα δλδ 4 προς 1...αν πουμε κ γι'αυτα παει....τους βγηκε το ονομα κυριολεκτικως

Joyrider
06/11/2010, 13:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
ας γινουν πρωτα αντρες κ να την πεφτουν ενας προς εναν κ μετα μιλαμε ποιος εχει δικιο,ποιος φωναζει ο κλεφτης να φοβηθει ο νοικοκυρης κ αλλα τετοια.....γεια σας :wave2:

υγ:δεν μιλαω για περιπτωσεις πεσιματος 3-4 "ανδρων" των ματ ταυτοχρονα σε συνταξιουχους-φοιτητριες μεμονωμενα παντα δλδ 4 προς 1...αν πουμε κ γι'αυτα παει....τους βγηκε το ονομα κυριολεκτικως

Αυτά είναι πάντα μεμονωμένα :rolleyes:

http://www.youtube.com/watch?v=qm3GltES400

http://www.youtube.com/watch?v=egq7kR7QLdU

ΜΟΖΑΡΤ
06/11/2010, 13:27
γιατι ο τζακ νορις δεν ειναι μπατσος

Cpt. Haddock
06/11/2010, 14:47
Ημουν σιγουρος

Τελικα ενα φορουμ λειτουργει σαν ψυχοθεραπεία, μπαινεις και βγαζεις το αχτι σου εκ του ασφαλους :lol:

Μεχρι και μολοτωφ πετας χωρις να κινδυνευεις :lol:

Αντε να δουμε που θα παει κι αυτο το θρεντ :wave2:

Allst@rf
06/11/2010, 15:04
Ημουν σιγουρος

Τελικα ενα φορουμ λειτουργει σαν ψυχοθεραπεία, μπαινεις και βγαζεις το αχτι σου εκ του ασφαλους :lol:

Μεχρι και μολοτωφ πετας χωρις να κινδυνευεις :lol:

Αντε να δουμε που θα παει κι αυτο το θρεντ :wave2:

watcher in the sky...

Xrated
06/11/2010, 15:28
+100000000000

Μπορεί να αντιστάθηκε.. μπορεί όντως να αυτοτραυματίστηκε για να έχει πάτημα στο δικαστήριο για την απίθεια κατά αρχής (δεν σταμάτησε σε έλεγχο) κοκ..

Φυσικά μπορεί και να έγινε όπως τα λέει... κανείς δεν το αποκλείει.

Διάβασα και το άρθρο.. στοιχεία παράξενα λοιπόν...

2. Τον χτύπησαν λέει, είχε μάρτυρα λέει... αλλά προτίμησε να μην πεί κουβέντα στους γονείς του;;;;; Για ποιό λόγο;;;

Εν πάση περιπτώση... όπως ειπώθηκε.. προτιμώ να είμαι λίγο επιφυλακτικός πριν μπω σε διαδικασία συμπεράσματος και κρίσης.
Οσον αφορα το 1 μαλλον απο βενζινη εσβησε.Γενικα απο 2-3 καταδιωξεις που μου εχουν διηγηθει ολες τις φορες εμεινε απο βενζινη ο "φυγας".Και για το 2,το περιβαλλον καποιων τετοιων οικογενειων συνηθως ειναι "καπως".

yannis24
06/11/2010, 15:36
+11100000000000000000000000

Μουφα ειναι..............

Hellspawn
06/11/2010, 16:05

Εχμμμμ,τί ακριβώς εννοείς ένας προς έναν???TEKKEN είναι?

Επίσης nic mor όσον αφορά τον πάσαρη και τον εκάστοτε πάσαρη αν τον δει κάποιος αστυνομικός στο δρόμο το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να προσποιηθεί πως δεν τον είδε,να γυρίσει και να φύγει....Γιατί? Γιατί ο αστυνομικός δεν έχει δικαίωμα όχι να βγάλει αλλά ούτε να ακουμπήσει το όπλο του αν ο άλλος δεν τον πυροβολήσει πρώτα.Όχι να τον απειλήσει με όπλο, να τον πυροβολήσει πρώτα(έχεις δει να συλλάβουν κάνέναν μεγαλοεγκληματία να τον σταματησουν για αλκοτεστ και να τον συλλάβουν?μόνο με επιχειρήσεις που παίρνει μέρος το μισό σώμα!!)!!!Το βασικότερο πρόβλημα της αστυνομίας πέραν από την ελλιπή εκπαίδευση είναι ότι κανένας δεν θέλει να είναι αυτός που θα πάρει την άλφα ή βήτα απόφαση οπότε και αναθέτει αυτό το έργο στον "απο πάνω του".Τώρα όταν ένα σώμα ασφαλείας αρχίζει και χρησιμοποιείται είτε από πρόσωπα είτε από κόμματα είτε κι εγώ δεν ξέρω από τι και για ποιόν λόγο υπάρχει σοβαρό πρόβλημα...Τώρα αν ανοίξουμε συζήτηση για το πως μπήκαν στην αστυνομία οι ΔΙΑΣ και οι ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ και τι εκπαίδευση είχανε δεν μας φτάνουν 10 ζωές να το συζητάμε!!!

Τώρα όσον αφορά το συγκεκριμένο συμβάν Θα συμφωνήσω απλά με τον Μάγο:beer: :beer:

Υ.Γ. Sorry για το σεντόνι

matas
06/11/2010, 16:07
Πιστευω οτι μεμονωμενα χτυπανε οι μπατσοι κλπ γιαυτο οταν ερχεται μια διμοιρια 20 ατομων αρχιζουν και τρεχουν καμια 500αρια χουλιγκανια στα γηπεδα η "αγωνιστες" στο δρομο, αν ητανε αυτο που πραγματικα λενε οτι ειναι θα καθοντουσαν για μαχη σωμα με σωμα.

Hellspawn
06/11/2010, 16:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από matas
Πιστευω οτι μεμονωμενα χτυπανε οι μπατσοι κλπ γιαυτο οταν ερχεται μια διμοιρια 20 ατομων αρχιζουν και τρεχουν καμια 500αρια χουλιγκανια στα γηπεδα η "αγωνιστες" στο δρομο, αν ητανε αυτο που πραγματικα λενε οτι ειναι θα καθοντουσαν για μαχη σωμα με σωμα.

έλα μου?????

matas
06/11/2010, 16:12
δεν παει σε σενα night :wave2: για κατι ποστ πιο πανω.

imitrelos
06/11/2010, 16:28
Μπορεί να λέει το παιδί τήν αλήθεια μπορει και όχι εμείσ μόνο υποθέσεις μπορουμε να κανουμε

αλλά υπάρχούν 2 σημαντικά αλλά
1) πώς έγιναν τα τραύματα (με μια ιατροδικαστική γνωμάτευση θα μάθουμε )

2) Η καταδίωξη .....γιατί και για πιό λόγο , κάτι που δέν ξέρουμε δια νόμου απαγορεύεται η καταδίωξη πάνω από 1000 μέτρα (υπάρχουν και ασύρματη και ότι θές για να τόν εντοπίσουν )

:beer: :beer: :beer:

nic mor
06/11/2010, 16:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από Night_Rider

Γιατί ο αστυνομικός δεν έχει δικαίωμα όχι να βγάλει αλλά ούτε να ακουμπήσει το όπλο του αν ο άλλος δεν τον πυροβολήσει πρώτα.

γι'αυτο τα κραζω τα τσογλανια!!
γιατι ο αλεξης δεν κρατουσε οπλο...
γιατι ο κυπριος ειχε συλληφθει πριν φαει το ξυλο..
γιατι ολοι αυτοι που τις τρωνε απο 5-6 ματαδες εχουν συλληφθει..
και πολλα,παρα πολλα αλλα.
ενω οταν θα πανε στα ζωνιανα,στο ζεφυρι,στα εξαρχια κτλ
κανουν μοκο οι παλιαδερφες!!
και ξαναλεω δεν ειμαι υπερ ουτε των γυφτων,ουτε των κρητικων,ουτε
κανενος παρανομου!!
αλλα ρε πουσταραδες μπατσοι οταν πιανετε καποιον του χεριου σας ειστε
αντρακια και οταν τα λουρια σφιξουν ειστε οι καλοι μεροκαματιαρηδες
που παιζετε την ζωη σας κορωνα γραμματα!!

Cpt. Haddock
06/11/2010, 16:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από imitrelos
[...] κάτι που δέν ξέρουμε δια νόμου απαγορεύεται η καταδίωξη πάνω από 1000 μέτρα [...]

:look:

imitrelos
06/11/2010, 16:46
:look:

Αλλά πρίν μπούν σε σκέψη κάπιοι να θυμάστε ότι είναι σοβαρό αδίκημα να φύγεις απο μπλόκο ....ποτέ δέν ξέρεις πώς θα καλύψουν
τήν μαλακία που θα κάνουν (που θα κάνουν ) , Εγώ έχω σταματήση και μετά απο κυνηγητό που ρίξαμε με τόν μπάτσο γύρο απο τήν μηχανή του κυνηγώντας τον :rotflmao:

με φίλο να μου λεεί ρε φίλε ηρέμησει τους καταστηματάρχες να φωνάζουν στον μπάτσο δέν ντρέπεσαι και τέτια κράζωντας τον

καταλήξαμε στήν ασφάλεια ,τελικά δικαιώθηκα σχετικά .....αλλλα έχασα 6 ώρες με βλάκες

Hellspawn
06/11/2010, 16:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από nic mor
κανενος παρανομου!!

Δυστυχώς υπάρχει πολλή αχρηστίλα όπως και σε ό,τι είναι δημόσιο....Μόνο που η αστυνομία είναι σώμα ασφαλείας με ό,τι συνεπάγεται αυτο...Παλιότερα βάζανε μέσον για να φύγουν από τα ΜΑΤ, τώρα βάζουν μέσον για να μπούνε!!!Λέει πολλά πιστεύω!Στην περίπτωση του Αλέξη έχουμε ειδικούς φρουρούς που όλοι ξέρουμε πως επιλέγηκαν και τι εκπαίδευση είχανε και επιπλέον έχουν γίνει ασφαλίτες(αν είναι δυνατόν!!)...Δημιουργήσανε ένα σώμα για να φυλάνε σκοπιές έτσι ώστε να μπορούν πολύ περισσότεροι αστυνομικοί να είναι σε περιπολίες και τελικά απλά ανοίξανε ένα "παραθυράκι" για να μπαίνουν στην αστυνομία πιο εύκολα οι βυσματούχοι.....οσο το σκαλίζει κάποιος τόσο βρομάει και δεν μπορείς να είσαι πότε σίγουρος και για τίποτα!

gmitsiakis
06/11/2010, 17:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Night_Rider
Δυστυχώς υπάρχει πολλή αχρηστίλα όπως και σε ό,τι είναι δημόσιο....Μόνο που η αστυνομία είναι σώμα ασφαλείας με ό,τι συνεπάγεται αυτο...Παλιότερα βάζανε μέσον για να φύγουν από τα ΜΑΤ, τώρα βάζουν μέσον για να μπούνε!!!Λέει πολλά πιστεύω!Στην περίπτωση του Αλέξη έχουμε ειδικούς φρουρούς που όλοι ξέρουμε πως επιλέγηκαν και τι εκπαίδευση είχανε και επιπλέον έχουν γίνει ασφαλίτες(αν είναι δυνατόν!!)...Δημιουργήσανε ένα σώμα για να φυλάνε σκοπιές έτσι ώστε να μπορούν πολύ περισσότεροι αστυνομικοί να είναι σε περιπολίες και τελικά απλά ανοίξανε ένα "παραθυράκι" για να μπαίνουν στην αστυνομία πιο εύκολα οι βυσματούχοι.....οσο το σκαλίζει κάποιος τόσο βρομάει και δεν μπορείς να είσαι πότε σίγουρος και για τίποτα!

Ενταξει την γνωμη του καθενος για την αστυνομια δεν θα την αλλαξω κ δεν θελω να προσπαθησω καν. Το τι εγινε με τους πιτσιρικαδες δεν το ξερω κ ο καθενας κρινει με βαση την συμπαθεια η αντιπαθεια. Σεβαστο.

Ομως στο θεμα εκπαιδευσης των Ε.Φ πες μου φιλε μου...νομιζεις οτι ενας αστυφυλακας εκπαιδευεται περισσοτερο ? Την ιδια εκπαιδευση εχει μονο που εχει περισσοτερη θεωρεια λογω οτι ειναι ανακριτικος υπαλληλος ενω ο Ε.Φ οχι. Οι αστυφυλακες πλεον εχουν πολυ πρακτικη που τους περναει απο πολλα κλιμακια για να μαθουν. Δεν εχεις δει ψαρακες δοκιμους να το παιζουν νταηλικι στην τροχαια? Ενας τετοιος ακουσε μπινελικια χθες στο Κτελ κηφισσου και χωρις να δηλωσω ιδιοτητα κοντεψα να αρπαχτω με το μαλακιστηρι.

Σιγουρα στο σωμα υπαρχουν καμμενοι τυποι. Δυστυχως το απεδειξε ο Κορκονεας.

chr1s73
06/11/2010, 17:15
Οχι οτι οι μπατσοι ειναι καλα παιδακια ισα ισα εχω ασχημες εμπειριες αλλα αν τα πραγματα δεν ειναι ετσι και το μηχανακι ηταν κλεμμενο και μαλιστα δικο μας η καποιου φιλου μας η καποιου απο δω απο το φορουμ τωρα θα λεγαμε καλα το κανανε το κωλοπαιδο και επρεπε να τρωγε κι αλλες , οποτε οπως ειπαν σωστα και πολλοι παραπανω δεν ξερουμε τι πραγματικα συνεβη.

Hellspawn
06/11/2010, 17:32
Ο ειδικός φρουρός προσλήφθηκε για να κάνει σκοπιές!!!Δεν προσλήφληκε ούτε για περιπολίες ούτε για κάτι άλλο!Ναι, έχει αστυνομικούς που κάνουν σωστά τη δουλειά τους και είναι αυτοί που τρώνε όλο το ζόρι...Τους έχω δει αυτούς τους 18χρονους και 19χρονους "σερίφηδες" που λες που το παίζουν εξουσία τα κωλόψαρα...Η αστυνομία είναι ακόμα μια περίπτωση που πολλοί ην πληρώνουν για λίγα ζώα!!!Πάντως δεν μπορεις να ξέρεις τι συμβαίνει αν δεν είσαι μπροστά που και πάλι μπορεί αυτό που βλέπεις να σε ξεγελάσει...Δεν ξέρω αν έχεις δει να συλλαμβάνουν πρεζόνι χωρίς ούτε να τον χτυπήσουν ούτε τίποτα κ αυτός να χτυπιέται και να ουρλιάζει ότι τον βαράνε για να μαζευτεί κόσμος...;) ;)

gmitsiakis
06/11/2010, 17:34
κοιτα...οταν υπαρχει καταδιωξη και ακινητοποιηση δεν ειναι ιδια η σταση οπως σε εναν απλο ελεγχο. Ημουν μπροστα οταν σε παρομοια φαση μετα απο καταδιωξη ο καταδιωκωμενος αρνιοταν τον ελεγχο και οταν τον πλησιασανε οι συναδελφοι εριξε στον εναν μια μπουνια και κ του εκανε 3 ραμματα στα χειλη. Μετα τον πατησανε κατω και του ριξανε και μερικες. Δηλαδη ο αστυνομικος να τις φαει αλλα ο αλλος οχι?

Δυστυχως ομως υπαρχουν και κατι μαλακισμενα που ειναι εθισμενα στο ξυλο και το πραγμα ξεφευγει. Δεν εχω βρεθει σε τετοιο περιστατικο ωστε να σας πω πως θα αντιδρουσα οποτε μην βγαζω την ουρα μου απ εξω.

gmitsiakis
06/11/2010, 17:37
αυτο με το πρεζονι να χτυπιεται παντου το εχω δει στην πλατεια Θεατρου. Οντως ειναι αμηχανη στιγμη να πας να τους διωξεις και να κανει σαν να τον χτυπησε ρευμα και να αυτοτραυματιζεται ταχαμου οτι τον χτυπανε. Απλα τον αφησαμε να χτυπιεται.

rsp
06/11/2010, 19:00

εσενα θα στη πεσουμε ενας ενας για να στρωσεις....:smokin:

Cpt. Haddock
06/11/2010, 19:01
:a014:

the who
06/11/2010, 19:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
Το εξηγεις λιγο αυτο;

Τι να σου εξηγησει δλδ?Ειναι γνωστο οτι αν σου σβυσει η μηχανη εχεις πεσει.Επισης αν κατουρησεις σε μονοδρομο τα τσισακια γυρνανε πισω.Απλα μαθηματικα.:smokin:

the who
06/11/2010, 19:25
:a014:

Το εννοει αυτο που λεει η κανει πλακα?:smokin:

dark1n
06/11/2010, 19:31
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

αν είσαι 'ανάπηρο'..ναι έχεις τούμπα..

Xrated
06/11/2010, 21:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Τι να σου εξηγησει δλδ?Ειναι γνωστο οτι αν σου σβυσει η μηχανη εχεις πεσει.Επισης αν κατουρησεις σε μονοδρομο τα τσισακια γυρνανε πισω.Απλα μαθηματικα.:smokin:
Αν σβησει η μηχανη ειναι σαν να βαζεις νεκρα.Δεν πεφτεις.Αλλο να κολησει το μοτερ.
Λιγο ηρεμια με τις γενικοποιησεις παλι.Αμεσως εγινε κατι και οι μισοι αρχισαν να κραζουν τους μπατσους.Ο αλλος εβαλε μεσα και τα περιστατικα με τον ζαρντινιερα και τον Γρηγοροπουλου.Λογικη πανω απο ολα ειπαμε...

Jo.Da.
06/11/2010, 21:16
Αν σβησει η μηχανη ειναι σαν να βαζεις νεκρα.Δεν πεφτεις...

αν είσαι εν κινήσει ταχύτητα δεν θα έχεις στο κιβώτιο... :confused:

dimitris22
07/11/2010, 01:34
κανενος παρανομου!!

εσυ για να βγαζεις τοσο μισος μαλλον σου την ''περιποιηται'' την δικια σου μπατσος η αλλιως πρεπει να εχεις φαει πολυ ξυλικι απο δαυτους....μεθαυριο που θα ειμαι Βολο θα ρωτησω και σας πω,αν και απ οτι ακουσα ο μικρος σαβουρωθεικε μονος του,τωρα αν τις αρπαξε και απο πανω δεν ξερω.....

Hornet_08
07/11/2010, 01:45
[BΤου έσβυσε η μηχανή και σταμάτησε. Πως σε μια καταδίωξη μπορεί να σου σβύσει η μηχανή και να μην πέσεις... σκεφτείτε ώς αναβάτες εδώ.. 99% έχεις τούμπα!

[/B]

:eyepop: :eyepop: :eyepop:

Θα προσεχω να μη μου σβησει η μηχανη κ φαω τουμπα... Ειναι κ πολλες οι πιθανοτητες ρε γαμωτ. :bigcry: :bigcry:

Hornet_08
07/11/2010, 01:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitris22
αν και απ οτι ακουσα ο μικρος σαβουρωθεικε μονος του,τωρα αν τις αρπαξε και απο πανω δεν ξερω.....

Σαβουρωθηκε κ αντι να καλεσουν ασθενοφορο ειπαν να τον "περιποιηθουν" οι ιδιοι στο τμημα.

Στην αναφορα τους οι μπατσοι τι γραψανε εκεινη τη μερα ειναι το θεμα.

Gandalf dr685sm
07/11/2010, 09:12
Δεν πρόκειται να αναλωθώ σε διαφωνίες για θέματα της ΕΛ.ΑΣ εδώ.. είπα να σεβαστώ τον χώρο λίγο (Cpt... μην μορφάζεις ρε .. σε βλέπω).

Το μόνο που θα σχολιάσω και είναι αμιγώς μοτοσυκλετιστικό..

Όταν σβύνει η μηχανή , δεν έχεις γκάζι και δεν έχεις και καθόλου επίδραση στους νόμους της φυσικής. Που σημαίνει οτι αν σου σβύσει στην στροφή ... ΕΧΕΙΣ ΠΕΣΕΙ κατά 99%...
Αν σου σβύσει με ταχύτητα εντός κιβωτίου ελάχιστοι θα έχουν το μυαλό να κατεβάσουν ταχύτητες και να φρενάρουν με νεκρά. Θέλει και λιγο εμπειρία το πράγμα... αλήθεια έχει προσπαθήσει κανείς να σταματήσει μηχανή που έχει σβύσει με 100+ ΚΜ την ώρα; Μια φορά μου έτυχε με την κομμένη αλυσίδα και χαίρομαι που δεν έσπασα κανά πόδι... και δεν είμαι 17 ετών.. έχω πάει και ενα δύο TD και ενα CSS μαζί με 15 έτη σε εμπειρία πάνω σε μηχανή.

Για να μην μιλήσω για τις καταστάσεις που επικρατούν σε καταδίωξη που η αδρεναλίνη είναι στο κόκκινο , το γκάζι "γεμάτο" και το μυαλό στο πως να ξεφύγεις... συν το οτι ο νεαρός είναι 17 ετών και πολύ αμφιβάλω πως είναι οδηγός αγώνων έστω σε καμιά κατηγορία για να έχει και μια Α εμπειρία απο μεγάλες μηχανές.

Αλλά εδώ έχουμε τους παντογνώστες...

Α... και ενα τελευταίο που θυμήθηκα τώρα...

κάτι που δέν ξέρουμε δια νόμου απαγορεύεται η καταδίωξη πάνω από 1000 μέτρα

ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ... δες λίγο ειδήσεις απο οποιοδήποτε μέσο και θα δείς σχεδόν μηνιαίως 2-3 καταδιώξεις ατόμων που έχουν παραβεί νόμο.

Τώρα για το θέμα περί αστυνομίας... δεν μπορείς να συζητήσεις με ανθρώπους που φοράνε παρωπίδες. Πόσο μάλλον σε χώρο που θα προτιμήσω εφεξής να ασχολούμαι όλο και περισσότερο με μοτοσυκλετιστικά και λιγότερα με άλλα θέματα (προς "απογοήτευση" του Cpt...:lol: :lol: :a22: )

TheFace
07/11/2010, 11:47
κανενος παρανομου!!

:beer:

airpanos
07/11/2010, 13:50
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
[B]Δεν πρόκειται να αναλωθώ σε διαφωνίες για θέματα της ΕΛ.ΑΣ εδώ.. είπα να σεβαστώ τον χώρο λίγο (Cpt... μην μορφάζεις ρε .. σε βλέπω).

Το μόνο που θα σχολιάσω και είναι αμιγώς μοτοσυκλετιστικό..

Όταν σβύνει η μηχανή , δεν έχεις γκάζι και δεν έχεις και καθόλου επίδραση στους νόμους της φυσικής. Που σημαίνει οτι αν σου σβύσει στην στροφή ... ΕΧΕΙΣ ΠΕΣΕΙ κατά 99%...
Αν σου σβύσει με ταχύτητα εντός κιβωτίου ελάχιστοι θα έχουν το μυαλό να κατεβάσουν ταχύτητες και να φρενάρουν με νεκρά. Θέλει και λιγο εμπειρία το πράγμα... αλήθεια έχει προσπαθήσει κανείς να σταματήσει μηχανή που έχει σβύσει με 100+ ΚΜ την ώρα; Μια φορά μου έτυχε με την κομμένη αλυσίδα και χαίρομαι που δεν έσπασα κανά πόδι... και δεν είμαι 17 ετών.. έχω πάει και ενα δύο TD και ενα CSS μαζί με 15 έτη σε εμπειρία πάνω σε μηχανή.

Αν περιμενεις να κατεβασεις ταχυτητα εισαι χαμενος απο πρωτο χερι...
Η πρωτη κινηση που κανεις ακαριαια ειναι το πατημα συμπλεκτη...και φρεναρισμα υστερα
και οι πιθανοτητες να πεσεις ειναι πολυ λιγοτερες -κουλαδια ειναι ολοι:lol:

Joyrider
07/11/2010, 14:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από airpanos
Η πρωτη κινηση που κανεις ακαριαια ειναι το πατημα συμπλεκτη...

Έετσι :beer:

Xrated
07/11/2010, 14:44
Εγω εμεινα πανω στον Κηφισο με 150-160 χλμ/ωρα απο βενζινη,η μηχανη εσβησε,και δεν εγινε τιποτα απο τα παραπανω,ηταν σαν να βαζω νεκρα.

Hornet_08
07/11/2010, 15:12

Αν σου σβύσει με ταχύτητα εντός κιβωτίου ελάχιστοι θα έχουν το μυαλό να κατεβάσουν ταχύτητες και να φρενάρουν με νεκρά. Θέλει και λιγο εμπειρία το πράγμα... αλήθεια έχει προσπαθήσει κανείς να σταματήσει μηχανή που έχει σβύσει με 100+ ΚΜ την ώρα;

Τώρα για το θέμα περί αστυνομίας... δεν μπορείς να συζητήσεις με ανθρώπους που φοράνε παρωπίδες. Πόσο μάλλον σε χώρο που θα προτιμήσω εφεξής να ασχολούμαι όλο και περισσότερο με μοτοσυκλετιστικά και λιγότερα με άλλα θέματα (προς "απογοήτευση" του Cpt...:lol: :lol: :a22: )

1. Οταν σβησει η μηχανη πρεπει να κατεβασεις ταχυτητες ? ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ :hypnotize
Συμπλεκτης κ φρενα που ειναι η ποιο λογικη κινηση δεν σκεφτικες ? Σαν να λεμε φρενο απο 150 με νεκρα.

2. Σκεψου οτι παρωπιδες μπορει να φορας κ εσυ, διαβασε ξανα το αρχικο μηνυμα τι λεει... Κ μετα διαβασε πως τα γυρισες ολα αναποδα ωστε να φανει οτι η αστυνομια ειναι αγια.

3. Σε παρακαλω, μην ασχοληθεις με μοτοσυκλετιστικα θεματα (βλεπε 1)

p@nos
07/11/2010, 15:13
τι θα γινει λεει αμα μεινεις απο βενζινη εν κινησει???

:hypnotize :alien: :alien: :alien:

Cpt. Haddock
07/11/2010, 15:15
Μλκ αυτο εξελισσεται σε γαμάτο θρεντ.

Δυο αντιπαραθεσεις σε ενα :a25:

p@nos
07/11/2010, 15:17
εσυ ειχες και ανεμιστηρα στην αναβυσσο σημερα?

:lol: :rotflmao: :lol:

Εχετλαίος
07/11/2010, 15:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos

Χμμμμμ, θα.....σβύσει;
:confused:

Cpt. Haddock
07/11/2010, 15:21
εσυ ειχες και ανεμιστηρα στην αναβυσσο σημερα?

:lol: :rotflmao: :lol:

Δυο :bawl:

Hornet_08
07/11/2010, 15:22
Θα πεσεις κατα 99%. Αφου το λεει κ στο βιβλιαρακι του: "Προσοχη οταν αναβοσβηνει η τελευταια μπαρα κινδυνευετε να πεσετε"

devil's animal
07/11/2010, 15:49

Αν σου σβύσει με ταχύτητα εντός κιβωτίου ελάχιστοι θα έχουν το μυαλό να κατεβάσουν ταχύτητες και να φρενάρουν με νεκρά. Θέλει και λιγο εμπειρία το πράγμα... αλήθεια έχει προσπαθήσει κανείς να σταματήσει μηχανή που έχει σβύσει με 100+ ΚΜ την ώρα;

επειδη και εγω δεν θελω να σχολιασω τα υπολοιπα...
παμε στο μοτοσυκλετιστικο κομματι...

αυτα που γραφεις ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!

αν σου σβησει το μηχανακι πανω στην στροφη και ενω εχεις αρκετα μεγαλη κλιση θα πεσεις. αλλα αυτο δεν συμβαινει στον δρομο. δεν παιζει να εχεις πλαγιασει τοσο πολυ στον δρομο γιατι πριν σου σβησει θα εχεις ξαπλωσει απο low λογω προσφυσης...
ακομα και καλη ασφαλτο να εχει στην στροφη επανω, πρεπει να ξερεις να πλαγιασεις και φυσικα να εισαι πολυ ατυχος να σου σβησει ακριβως στο σημειο που θες το γκαζι.
αλλωστε και το μηχανακι πριν σβησει (απο βενζινη) σε προειδοποιει...δεν γινεται τιποτα αποτομα...

επισης δυο αλλοι τροποι για να πεσεις (αν δεν εχεις εμπειρια) ειναι οταν περνεις επιτοπια στροφη ή ανεβαινεις πεζοδρομιο και την στιγμη που θες την δυναμη αυτο σου σβηνει αφηνοντας σε ξεκρεμαστο... βαζοντας το ποδι κατω το γλιτωνεις το μπαμ, αλλα παιζει να μην προλαβεις αν γινει αποτομα... (αυτο συμβαινει περισσοτερο στα μονοκυλινδρα)...

για την ευθεια δεν θα το σχολιασω καν...μπορεις να πηγαινεις σβηστος για ωρες...αρκει να εισαι σε κατηφορα...

:wave2:

p@nos
07/11/2010, 15:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Χμμμμμ, θα.....σβύσει;
:confused:

θα σβησει αμα πεσουν εντελως οι στροφες του κινητηρα...ουτε ροδες θα μπλοκαρουν, ουτε προκειται να πεσεις οπως διαβαζω πιο πανω:winka:

Joyrider
07/11/2010, 16:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από Hornet_08
3. Σε παρακαλω, μην ασχοληθεις με μοτοσυκλετιστικα θεματα

:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:

the who
07/11/2010, 17:22

:hypnotize :alien: :alien: :alien:

Θα πεσεις λεμε.Μην αντιδρας στη θεραπεια σου.:rotflmao:

dark1n
07/11/2010, 17:43
Η πρωτη κινηση που κανεις ακαριαια ειναι το πατημα συμπλεκτη...και φρεναρισμα υστερα
[/B][/QUOTE]

εμμ..μην τρελαθούμε κιόλας..

:beer:

airpanos
07/11/2010, 18:13
Και το μοτερ να σου κολλησει πηγαινοντας με πολλα,παλι ο συμπλεκτης θα σε σωσει.
(μου εχει συμβει καλοκαιρι με διχρονο:wacko: )
Το χειροτερο σεναριο ειναι να σπασει η αλυσιδα και να μπλεχτει με γραναζι-ψαλιδι
μπλοκαροντας τον τροχο, εκει κανεις το σταυρο σου.
Σκεψου να εισαι τοσο τυχερος και να σου συμβει πανω στη στροφη.

tifoso4ever
07/11/2010, 18:20
Ας το δουμε λιγο "σφαιρικα"...

Αν συνεβαινε αυτο στο Αμερικα, 100% θα ηταν νεκρος απο πυροβολισμους ο πιτσιρικας, και ολοι θα ελεγαν οτι η αστυνομια εκανε τη δουλεια της...Τι θα λεγατε τοτε για τους "μπατσους - γουρουνια - δολοφονους" οπως τους αποκαλειτε?

Ας σταματαγε ο τσογλανος και δεν θα συνεβαινε τιποτα απο ολα αυτα...

ΑΝ ΗΤΑΝ 16χρονος παρανομος αλλοδαπος, οχι ληστης, κλεφτης κλπ, ΤΙ θα ελεγαν????

Αλλα εδω ειναι Ελλαδισταν, ο χρονος κυλαει διαφορετικα, και οι νομοι εφαρμοζονται αλλιως...Ο,ΤΙ μας συμφερει, ποτε ετσι, ποτε αλλιως...:yuck: :yuck: :yuck: :yuck:

ΥΓ.
Ενταξει, το παραξεχειλωσα, δεν πιστευω οτι με τη βια βελτιωνεται κατι...Ποσω μαλλον με την "κρατικη" βια...ΔΕΝ πιστευω οτι η ειδηση ειναι αληθινη, να σας πω την αληθεια...Οι "μπατσοι" δεν ειναι ηλιθιοι...Αν ηθελαν να τον χτυπησουν, θα το εκαναν και χωρις να αφησουν σημαδια...

Για σκεφτειτε ΟΛΕΣ τις πιθανοτητες, εφ'οσον ΚΑΝΕΙΣ απο εδω μεσα δεν ηταν αυτοπτης μαρτυρας..., πριν αρχισετε τους αφορισμους και τις καταρες...

Xrated
07/11/2010, 18:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoso4ever
Ας το δουμε λιγο "σφαιρικα"...

Αν συνεβαινε αυτο στο Αμερικα, 100% θα ηταν νεκρος απο πυροβολισμους ο πιτσιρικας, και ολοι θα ελεγαν οτι η αστυνομια εκανε τη δουλεια της...Τι θα λεγατε τοτε για τους "μπατσους - γουρουνια - δολοφονους" οπως τους αποκαλειτε?

Ας σταματαγε ο τσογλανος και δεν θα συνεβαινε τιποτα απο ολα αυτα...

ΑΝ ΗΤΑΝ 16χρονος παρανομος αλλοδαπος, οχι ληστης, κλεφτης κλπ, ΤΙ θα ελεγαν????

Αλλα εδω ειναι Ελλαδισταν, ο χρονος κυλαει διαφορετικα, και οι νομοι εφαρμοζονται αλλιως...Ο,ΤΙ μας συμφερει, ποτε ετσι, ποτε αλλιως...:yuck: :yuck: :yuck: :yuck:

ΥΓ.
Ενταξει, το παραξεχειλωσα, δεν πιστευω οτι με τη βια βελτιωνεται κατι...Ποσω μαλλον με την "κρατικη" βια...ΔΕΝ πιστευω οτι η ειδηση ειναι αληθινη, να σας πω την αληθεια...Οι "μπατσοι" δεν ειναι ηλιθιοι...Αν ηθελαν να τον χτυπησουν, θα το εκαναν και χωρις να αφησουν σημαδια...

Για σκεφτειτε ΟΛΕΣ τις πιθανοτητες, εφ'οσον ΚΑΝΕΙΣ απο εδω μεσα δεν ηταν αυτοπτης μαρτυρας..., πριν αρχισετε τους αφορισμους και τις καταρες...
Δεν νομιζω στην Αμερικη να γινοταν κατι τετοιο.Τουλαχιστον απο το ντοκιμαντερ που δειχνει συχνα στο ΣΚΑΙ παντα σε μια καταδιωξη συνεργαζονται πολλα περιπολικα και συνηθως ακολουθουν και ελικοπτερα.Δεν λεω πως παντα τους πιανουν,αλλα τουλαχιστον φαινεται οτι υπαρχει επαγγελματικη οργανωση.Και τι θες να πεις οι μπατσοι δεν ειναι ηλιθιοι να μην αφησουν σημαδια?Για σκεψου τα γνωστα περιστατικα που ειχαν ξεσηκωσει τον πανελληνιο.
Παντως αν εχεις αρκετο υλικο που να σκοτωνουν σε καταδιωξη στειλτο.

p@nos
07/11/2010, 18:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Θα πεσεις λεμε.Μην αντιδρας στη θεραπεια σου.:rotflmao:

:lol: :lol: :lol:

tifoso4ever
07/11/2010, 18:40
Και η αμιγως μοτοσυκλετιστικη απαντησις...

Αν σου σβησει στη στροφη, με λιγα χλμ, εχεις 99% πτωση...
Αν εχεις φορα, απλα πιανεις συμπλεκτη και ισιωνεις...
Αν σου σβησει στην ευθεια, παλι συμπλεκτη και κοιτας πισω σου να μη σε πατησουν οι προηγουμενοι...

100% αληθινα περιστατικα, μου εχουν συμβει απειρες φορες...

Και επειδη η εμπειρια ειναι μοναδικη για τον καθενα, προπονηθειτε στα σβησιματα (στην ευθεια, ε...Στις στροφες δεν το συνιστω...) με το kill switch...Σε ελεγχομενο περιβαλλον, μην παρω κανεναν στο λαιμο μου...:D :beer:

p@nos
07/11/2010, 18:41
λοιπον παιδια οσοι νομιζετε οτι θα πεσετε αμα μεινετε απο βενζινη, πατηστε μια φορα εν κινησει το kill switch...

me προσοχη ομως μη μπλοκαρει καμια ροδα εε?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

λοιπον, επειδη θελω να κανω καριερα stuntman, αμα με πληρωσετε παταω το kill switch και πανω σε στροφη...μιλαμε ειμαι και πολυ θαραλεος να ουμ:a01: :a01: :a01:

airpanos
07/11/2010, 18:49
Καλα μη βαζετε και το χερι σας στη φωτια ορισμενοι...
Αν π.χ. εχει μεγαλη συμπιεση το μοτερ σας και γλυστραει και ο δρομος φευγεις
για πλακα.

tifoso4ever
07/11/2010, 18:51
Δεν νομιζω στην Αμερικη να γινοταν κατι τετοιο.Τουλαχιστον απο το ντοκιμαντερ που δειχνει συχνα στο ΣΚΑΙ παντα σε μια καταδιωξη συνεργαζονται πολλα περιπολικα και συνηθως ακολουθουν και ελικοπτερα.Δεν λεω πως παντα τους πιανουν,αλλα τουλαχιστον φαινεται οτι υπαρχει επαγγελματικη οργανωση.Και τι θες να πεις οι μπατσοι δεν ειναι ηλιθιοι να μην αφησουν σημαδια?Για σκεψου τα γνωστα περιστατικα που ειχαν ξεσηκωσει τον πανελληνιο.
Παντως αν εχεις αρκετο υλικο που να σκοτωνουν σε καταδιωξη στειλτο.

Ε, ενταξει, δεν ειναι κι ολοι εξυπνοι...:lol: :lol: :lol:

Αυτα δεν τα δειχνουν ρε συ στη δημοσια τιβι...Τα καλυτερα τα κρατανε για παρτυ τους...:lol: :eyepop:
Παντως, ακομα και στον ΣΚΑϊ εχω δει πυροβολισμους σε καταδιωξεις, πολλες φορες, αλλα οχι με θυματα...

ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ, οταν με οποιοδηποτε τροπο παρανομει, ΟΠΟΙΟΣ κι αν ειναι!!! Και παντα ημουν κατα της καταχρησης εξουσιας, (γιατι τελικα αυτο συμβαινει σε περιπτωσεις ξυλοδαρμου πολιτων απο αστυνομικους....), και φυσικα παντα ημουν κατα της ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ και ασκοπης αστυνομικης βιας...
Οταν βαρανε ομως κλεφτες, ληστες, δολοφονους και βιαστες, ειμαι 100% μαζι τους...
Θα μου πειτε ΠΩΣ θα το ξερεις, απο την αρχη???
Εδω ειναι θεμα που ΔΕΝ θα τελειωσει ΠΟΤΕ αν το ξεκινησουμε...

tifoso4ever
07/11/2010, 18:59
Καλα μη βαζετε και το χερι σας στη φωτια ορισμενοι...
Αν π.χ. εχει μεγαλη συμπιεση το μοτερ σας και γλυστραει και ο δρομος φευγεις
για πλακα.

ΜΟΝΟ αν πηγαινεις με 2α και 20 χλμ/ω. ΙΣΩΣ και να πεσεις...

ΔΕΝ ειπα οτι ειναι απιθανο να πεσεις, απλα στην ευθεια αν πηγαινεις με, εστω, 50χλμ/ω. με 5η (6η, τελευταια σχεση εν ολιγοις...) και σβησει ο κινητηρας ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙΣ κατα 99%...Το 1% ειναι να εχει παγο κατω, αλλα τοτε θα εχει πεσει αλλες 99 φορες πριν να πεσεις απο σβησιμο...

ΥΓ. Δηλαδη τι υποννοεις, για χερια στη φωτια, οτι λεω ψεμματα, ή οτι δεν ξερω τι λεω?

airpanos
07/11/2010, 19:12
ΜΟΝΟ αν πηγαινεις με 2α και 20 χλμ/ω. ΙΣΩΣ και να πεσεις...

ΔΕΝ ειπα οτι ειναι απιθανο να πεσεις, απλα στην ευθεια αν πηγαινεις με, εστω, 50χλμ/ω. με 5η (6η, τελευταια σχεση εν ολιγοις...) και σβησει ο κινητηρας ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙΣ κατα 99%...Το 1% ειναι να εχει παγο κατω, αλλα τοτε θα εχει πεσει αλλες 99 φορες πριν να πεσεις απο σβησιμο...

ΥΓ. Δηλαδη τι υποννοεις, για χερια στη φωτια, οτι λεω ψεμματα, ή οτι δεν ξερω τι λεω?

Οχι μια χαρα τα λες αλλα υπαρχει και η πιθανοτητα να πεσεις
ασφαλτος γυαλισμενη λαμπαδα
χωμα-χαλικι-αμμος
πετρελαιο
λαδι
αυξανουν το 1%

Hornet_08
07/11/2010, 19:14
[...] Το 1% ειναι να εχει παγο κατω, αλλα τοτε θα εχει πεσει αλλες 99 φορες πριν να πεσεις απο σβησιμο...

Αλλο 1% ειναι να εχεις γκρεμο μπροστα σου :smokin:

p@nos
07/11/2010, 19:39
Οχι μια χαρα τα λες αλλα υπαρχει και η πιθανοτητα να πεσεις
ασφαλτος γυαλισμενη λαμπαδα
χωμα-χαλικι-αμμος
πετρελαιο
λαδι
αυξανουν το 1%

ακομα και σε αυτες τις περιπτωσεις απο τη στιγμη που γυρναει το μοτερ δε μπλοκαρει...

p@nos
07/11/2010, 19:40
και φυσικα αμα πεσεις πανω σε πετρελαια/λαδια/χαλικια/αμμο πανω σε στροφη και πεσεις, σιγουρα δε φταιει το αν εχεις μεινει απο βενζινη...

airpanos
07/11/2010, 19:54
Με συμπιεση 11/1 και λιγο χαλικακι δε μπλοκαρει?
Μ'αρεσει που ειστε απολυτοι και με ποσοστα μερικοι
Ο ενας λεει 99%θα πεσεις
Ο αλλος 99,9% δεν προκειται να πεσεις
Εξαρταται παντα απο τις συνθηκες και τα αντανακλαστικα σου σε μεγαλο βαθμο.

p@nos
07/11/2010, 20:22
οχι αμα τσουλαει δε θα μπλοκαρει...

εκτος αν εχεις πρωτη και εισαι λιγο πιο πανω απο το ρελαντι...αντε 2α

kyko
07/11/2010, 21:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
εσενα θα στη πεσουμε ενας ενας για να στρωσεις....:smokin:

κυριε αερονομε.....προσεχε τι λες!!!!!!!θα πεσει ξυρισμα!!!!!!!!

:D :D

nic mor
07/11/2010, 23:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitris22
εσυ για να βγαζεις τοσο μισος μαλλον σου την ''περιποιηται'' την δικια σου μπατσος η αλλιως πρεπει να εχεις φαει πολυ ξυλικι απο δαυτους....μεθαυριο που θα ειμαι Βολο θα ρωτησω και σας πω,αν και απ οτι ακουσα ο μικρος σαβουρωθεικε μονος του,τωρα αν τις αρπαξε και απο πανω δεν ξερω.....

:nono: :nono: :nono: :nono:
μαγκα μην μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια!!
δεν με ξερεις και τους προσωπικους χαρακτηρισμους οχι σε
μενα κρατα τους για τους δικους σου ανθρωπους!!
η τελος παντων εκει που σε παιρνει!

και για να σου φυγει η απορια,οχι δεν μου την πηδαει
κανεις μπατσος και ουτε εφαγα ποτε ξυλο!!
δεν χρειαζεται να γινουν αυτα για να κραξω κατι
ψευτομαγκες μπατσους!! ;) ;)

Gandalf dr685sm
08/11/2010, 08:40
Προς τους συνομιλούντες.... ο μικρός είναι 17 ετών , οδηγεί μηχανή μεγάλου κυβισμού, είναι ΥΠΟ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ!! Άρα αυτά που μου λέτε που κάνουμε σχεδόν νηφάλιοι, μόνο με το σόκ της έκπληξης δηλαδή .... είναι ωραία και καλά αλλά δεν ισχύουν στο απο πάνω.

Απο εκεί και πέρα... μιλάω πάντα απο την δική μου εμπειρία. 3 φορές μου έσβυσε μοτέρι.. 3 φορές στο τσακ την γλύτωσα όπως περιέγραψα. Απο θεωρίες λοιπόν ..., δεν με πείθει κανείς. Ξέρω πως την γλύτωσα και τι έκανα.

Όσον αφορά τώρα το θέμα της ΕΛ.ΑΣ... είπα και πριν... εκείνοι που θεωρούν πως πάντα φταίει η ΕΛ.ΑΣ είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι. Άρα ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ. Προσωπικά το μόνο που είπα είναι πως μπορεί να έχει υπάρξει και κάτι άλλο που δεν γνωρίζουμε. Και ανέφερα και μερικά πράγματα που μου έκαναν "περίεργα".

Συνεχίστε όμως... δείχνετε πραγματικά πως το απόλυτο της σκέψης σας , ορίζει και την αντίληψη σας. Ξέρετε ποιοί είστε.

gs 500 f
17/11/2010, 16:24
σε ενα περιστατικο που υπαρχουν μπροστα βλεπουν και ακουν 10 αυτοπτες μαρτυρες οταν τους ρωτησεις το τι ακριβως εγεινε θα σουν πουν 3 τουλαχιστον ιστοριες αν οχι 10 αναλογα την ηληκια τους ,την θεση που βλεπουν ακουν και εχει ο καθενας τους τα βιωματα τους την ιδεολογια τους και για πολλους λογους ακομα......
κανεις δεν ξερει το τι εγεινε και πως εξελιχθηκε το περιστατικο εκτος απο αυτους που διαδραματησαν το περιστατικο!
υπαρχει η εκδοχη να το σαπισαν στο ξυλο τον πιτσιρικο και αν ειναι αληθεια να δικαστουν για κακουργημα!
υπαρχει και η εκδοχη να τον ακολουθησαν [καταδιωξη δεν επιτρεπετε λογοι αυτοπροστασιας κλπ] να επεσε και οταν διαπιστωσαν οτι ειναι πιτσιρικος να του την χαρισαν φοβηθηκε τον πατερα του να του πει οτι επεσε και ειπε τον κτυπησαν...
υπαρχει περιπτωση [1000 ακομα περιπτωσεις]αναλογα πως τοποθετειτε ο καθενας μας!
ενα ειναι σιγουρο ομως οτι και να προεκυψε και οτι και να συνεβη επρεπε οι αστυνομικοι να φερουν τον πιτσιρικο στο τμημα να καλεσουν τον πατερα του ,το ασθενοφορο και να κανουν ολες τις ενεργειες που προβλεπονται απο τον νομο!
δυστυχως ειμαστε ελλαδα ο καθενας αυτοσχεδιαζει ,κρατος και πολιτες και δεν εχουμαι ακομα καταλαβει οτι τα δικαιωματα μας σταματουν εκει που αρχιζουν του αλλου και οτι εχουμαι υποχρεωσεις αλλα και δικαιωματα!

mumbler
18/11/2010, 09:38
http://www.tvcreta.gr/website/index.php?option=com_content&view=article&id=2016:2010-10-08-20-04-49&catid=108:%CE%98%CE%95%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%91-%CE%A0%CE%A1%CE%A9%CE%A4%CE%9F%CE%A3%CE%95%CE%9B%CE%99%CE%94%CE%9F%CE%A5&Itemid=775

LsKostas
18/11/2010, 09:54

Για τα αυτονοητα γιατι να αρχισει καυγας?

Gallos
18/11/2010, 09:54
Σε ολόκληρο τον πλανήτη υπάρχουν οι μπάτσοι που βαράνε. Εγώ το μόνο που ξέρω, είναι ότι ''απολαμβάνω'' τους επαγκελματιες αστυνόμους και όχι τους wanna be..Όταν ρίχνεις ξύλο, χάνεις και το οποίο δίκιο έχεις...Εκτός άμα αμύνεσαι...

Άσχετο άλλα μου θυμίσατε μια μέρα που ήμουν ιχθυόσκαλα στο Κερατσίνι προς Πειραιά.. Δίπλα μου είχε ένα ζητα, ανάβει το φανάρι, μπαίνουμε στο τούνελ και εγώ πήγαινα χαλαρά. Εκείνος από πίσω μου κολλημένος, θα μας σταματήσει λεω.. Βγαίνουμε από το τούνελ, έρχεται δίπλα μου και μου λέει... Περιμένω από πίσω σου να το πας λίγο τάπα το εργαλείο, άλλα κυρία!!!! Άμα το είχα εγώ λέει...και εξαφανίζεται πλαγιαζοντας επιδεικτικά....:smokin:

stavrogin
18/11/2010, 10:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από mumbler
http://www.tvcreta.gr/website/index.php?option=com_content&view=article&id=2016:2010-10-08-20-04-49&catid=108:%CE%98%CE%95%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%91-%CE%A0%CE%A1%CE%A9%CE%A4%CE%9F%CE%A3%CE%95%CE%9B%CE%99%CE%94%CE%9F%CE%A5&Itemid=775

ουτε στον εχθρο μου.