PDA

View Full Version : ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ

Σελίδες : 1 [2]

sapila racing
09/12/2010, 12:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
Μετα απο 27 χρονια ΤΟΤΑ και περιπου 7.300 δικογραφιες με αντοιστοιχες δικαστικες διενεξεις μεταξυ αντιδοικων στα δοικαστηρια και ασφαλιστικες εταιρειες ,κατι βρε συ θα εχω μαθει....απο το Α πρεπει μεχρει το Β να το εμαθα!ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Καιρός να πας και στο Γ δεν νομίζεις? Αλλά ασε καλύτερα να εμπεδώσεις το Β πρωτα... :rolleyes:

Και μετα αναρωτιόμαστε γιατί δουλευει ετσι το σύστημα. :evil:

sniper
09/12/2010, 12:09
Όλοι οι από πάνω, τα ιδια λέτε αλλά με διαφορετικό τρόπο.

Χαλαρωτικές ασκήσεις και ηρεμία....

gs 500 f
09/12/2010, 12:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
οτι ναναι παλι....η μαλλον κολοτουμπιασμα...
το φλας ειναι υποχρεωτικο και εσυ εγραψες προαιρετικο...φανταζομαι ξερεις την διαφορα τον 2...αρα τον ΚΟΚ δεν τον ξερεις...

παμε στο περιστατικο τωρα την Μαριας...οντως το φλας δεν ειναι ο λογος που εγινε το ατυχημα...αλλα σε καποια αλλη περιπτωση (σε αυτην οχι γιατι μιλαμε για μονοδρομο με μια λωριδα κατευθηνσης αρα δεν μπορει να γινει και προσπεραση κλπ κλπ) η μη χρηση του φλας μπορει να εχει αλλο αποτελεσμα στην υπαιτιοτητα του ατυχηματος...γιαυτο και μας εγραψε στην αρχη η Μαρια για την ερωτηση του συναδελφου σου για το αν αναψε φλας η οχι...καταλαβαινεις που το πηγαινε...
:winka:

τωρα γιατι πας να μπερδεψεις κατι που αφορα την ασφαλεια του οδηγου (ζωνη/κρανος) με την κινηση των οχηματων μονο εσυ ξερεις...εστω στο τελος το σωζεις λεγοντας μονο για υποχρεωση και προειδοποιηση...

μαλλον εγω ξαναπερασα και εσυ πρεπει να ξαναδωσεις για το υπηρεσιακο...:winka:

υ.γ. και παλι ζηταω συγγνωμη απο την Μαρια,,,

:wave2:

διαβασε λιγο την πρωτη μου απαντηση για το τροχαιο που εκανα!ειπα οτι οτι και να εχει συμβει ο ΔΙΑΣ φταιει!
δυο πραγματα ειναι...η μαρια εστρειβε φτανοντας σε κομβο διασταυρωση[δεν μας ενδιαφερει αν εχει βγαλει φλας] και οΔΙΑΣ ακολουθουσε εκανε προσπεραση και την κτυπησε στην πορτα!
ακομη και με σειρηνες να πηγενε και με φαρους δεν μας ενδιαφερει!

blackbusa
09/12/2010, 12:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
Μετα απο 27 χρονια ΤΟΤΑ και περιπου 7.300 δικογραφιες με αντοιστοιχες δικαστικες διενεξεις μεταξυ αντιδοικων στα δοικαστηρια και ασφαλιστικες εταιρειες ,κατι βρε συ θα εχω μαθει....απο το Α πρεπει μεχρει το Β να το εμαθα!ΧΑΧΑΧΑΧΑ

νταξ...δεκτον...δεν εχεις φτασει ακομα στο Π...:lol: :lol: :lol:

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

υ.γ. και δεν λες εκει στην Τοτα (αν εισαι στην Αθηνα) να μην κανουν 10 γαμωμηνες να βγαλουν μια δικογραφια (με τραυματισμο)...και με ανεπισημη προφαση οτι δεν μπορουσαν να βρουν εναν δρομακι...μεχρι και το google maps το ειχε...εγω την ταλαιπωρια την εφαγα και την πατησα...εστω να γλυτωσουν οι υπολοιποι....φιλικα...:wave2:

sniper
09/12/2010, 12:12
Επειδή γίναμε φίλοι, οι υπόλοιπες ανταλλαγές πληροφορίων με ΠΜ ή ανοίξτε άλλη συζήτηση.

Μαρία, έμπλεξες - βρες ένα δικηγόρο.