Σύνδεση

View Full Version : Πορεία 15/12/10 ξύλο στον Χατζηδάκη !!!!!!!!!!!!!!!!!

Σελίδες : 1 2 [3] 4

Hornet_08
16/12/2010, 16:34
Αναρχικοι αλητες τον χτυπησαν, οι ιδιοι που εκαψαν κ την τραπεζα, μη τα λεμε παλι... :wave2:

vaska
16/12/2010, 17:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:smokin:

Αυτό είναι το νέο μοντέλο Φωτόσπαθου my dear???

asphyx
16/12/2010, 17:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Και στο δια ταύτα:

Εγώ βλέπω ότι ισχύει το διαίρει και βασίλευε.

Σε κάποιους θίχτηκαν τα δημοκρατικά τους αισθήματα επειδή χτυπήσαν τον κύριο τάδε. Για όλους αυτούς που χτυπάνε τα ΜΑΤ στις πορείες κάθε εβδομάδα δεν είδα κανένα να στεναχωρήθηκε ιδιαίτερα. Ούτε καμία ΕΔΕ έγινε. Ούτε κανένα κόμμα να καταδίκασε κάτι. Ακόμα και ΚΚΕ και Σύριζα μόνο όταν χτυπάει κανένας γραμματέας της νεολαίας θυμούνται να βγάλουν ανακοίνωση. Για τους μούλους χεστήκαμε...

Μάλλον χρειαζόμαστε ένα hard reset, να μηδενίσουν οι αρχικές τιμές και να σκεφτόμαστε λογικά το κάθε τι. Ρίξανε δυο ψιλές σε έναν κλέφτη (απλή σωματική βλάβη είναι κι ας τη βάφτισαν επικίνδυνη). Θα μου πείτε έχεις στοιχεία ότι έκλεψε. Όχι. Στοιχεία επίσης δεν έχω για το ότι όλοι εδώ κάνετε διήθιση ανάμεσα από τα αυτοκίνητα. Αλλά μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι κάνετε.
Μη δουλευόμαστε, μπορώ να πω ότι και για να βγάλεις δίπλωμα μπορείς να λαδώσεις, και στο στρατό παίζουν βύσματα κλπ. Στοιχεία δεν έχω, αλλά είναι η αλήθεια.

Δημοκρατία δεν έχουμε; Δημοκρατία δεν είναι μόνο να ψηφίσουμε μια Κυριακή κάθε τέσσερα χρόνια.

Κάνουμε αυτό που θέλουν οι πολλοί. Και οι πολλοί θέλουν να τους φάνε τα συκώτια.

+++όσα θες!!!
:beer: :beer: :beer:

http://www.youtube.com/watch?v=8TGePVrZoH8&feature=related

John Steed
16/12/2010, 17:59
Εγώ λέω από όλα να κρατήσω αυτό:

Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
ελπιζω τα χθεσινα να μην δουλεψουν σαν "αποσιμπιεση"

κατα τα αλλα καλη αρχη ελπιζω και σε καλυτερα.

οσο για τους μπατσους (διας, ζητα, δ, λιτες κλπ) εχει ερθει η ωρα να αποφασισουν εαν ειναι τα σκυλια των αφεντικων ή "προστατες" του λαου

να διαλυονται και οι αυταπατες σιγα σιγα

και για να μην με πρηξετε, εχω φιλους μπατσους. αλλα σε ασφαλιτη και ματα εχω κοψει την καλημερα εδω και χρονια.

και κατι για να τελειωνουμε. η μονη δημοκρατια ειναι η αμεση-αδιαμεσολαβητη δημοκρατια.

αποφασιστε. καταθλιψη και φτωχεια ή δραση και αλληλεγγυη.

.-

:wave2: :wave2:

John Steed
16/12/2010, 18:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Τιμωρία!
Αύριο μεσημέρι στις 4 στην Καίτη με το τσικουδοπότηρό σου
:lol:

ΧατζηγακηςΧατζηγακηςΧατζηγακηςΧατζηγακηςΧατζηγακης ΧατζηγακηςΧατζηγακηςΧατζηγακηςΧατζηγακηςΧατζηγακης ΧατζηγακηςΧατζηγακηςΧατζηγακηςΧατζηγακης

:blush:

pakosgemistos
16/12/2010, 21:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από harris_x
ΘΕΟΣ!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ε όχι.......μερικοί δεν παίζεστε καθόλου!!

Αν απο το να ήσουν άνεργος,προτιμούσες να κάνεις την δουλειά του για 1000 ευρώ(που στην Αθήνα δε ζεις με τόσα), θα σου άρεσε η ομπρέλα στο κεφάλι???????????????????

Cpt. Haddock
16/12/2010, 21:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
ΧατζηγακηςΧατζηγακηςΧατζηγακηςΧατζηγακηςΧατζηγακης ΧατζηγακηςΧατζηγακηςΧατζηγακηςΧατζηγακηςΧατζηγακης ΧατζηγακηςΧατζηγακηςΧατζηγακηςΧατζηγακης
:blush:

"Δ"

Αλλος ειναι αυτος ρεεεεε :p

Allst@rf
16/12/2010, 21:33
"Δ"

για τη τσικουδιά το λέει ρε...

Εχετλαίος
16/12/2010, 21:34
"Δ"

Eμ, δε διάβασες όλο το Thread...

pakosgemistos
16/12/2010, 21:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από pakosgemistos
ε όχι.......μερικοί δεν παίζεστε καθόλου!!

Αν απο το να ήσουν άνεργος,προτιμούσες να κάνεις την δουλειά του για 1000 ευρώ(που στην Αθήνα δε ζεις με τόσα), θα σου άρεσε η ομπρέλα στο κεφάλι???????????????????
δε λέω για την ομπρέλα στον Βουλευτη,αναφέρομαι στη φωτό που επισύναψε κάποιος.

Gandalf dr685sm
16/12/2010, 21:51
Όταν οι επαναστάσεις γίνονται χωρίς έτοιμη & ικανή διάδοχη κατάσταση

http://pigadi-tis-skepsis.blogspot.com/2010/12/blog-post_16.html

gs 500 f
16/12/2010, 22:04
ποτε η βια δεν λυνει προβληματα και η βια απο οπου και αν προερχετε ειναι καταδικαστεα!!!!!!!
καταδικαστεα η βια του κρατους καταδικαστεα η βια και προς το κρατος γιατι το κρατος ειναι το συνολο των πολιτων σε μια δημοκρατια!

κρατος και πολιτες πρεπει να σεβαστουν οτι τα δικαιωματα τους σταματουν εκει που αρχιζουν τα δικαιωματα του αλλου!
ειχαμε εναν εμφυλιο που αδερφος σκοτωνε αδερφο!!!!ποτε ξανα το ιδιο!ποτε η μια ομαδα εργαζομενων να μην στραφει εναντιον της αλλης!
ελπιζω να επικρατηση στην χωρα μου η λογικη η ψυχραιμια η αυτοσυγκρατηση ο σεβασμος η ειρηνη κλπ γιατι ερχονται μερες δυσκολες για ολους μας αλλα και που πειστευω οτι και παλι θα προοδευσουμαι και θα μεγαλουργησουμαι!!!!!!!!!!

notakos600
16/12/2010, 23:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
αλλα και που πειστευω οτι και παλι θα προοδευσουμαι και θα μεγαλουργησουμαι!!!!!!!!!!

Με τέτοια ορθογραφία μόνο πρόοδος και μεγαλούργημα διαφαίνεται στο θολό ορίζοντα...

georgio
16/12/2010, 23:16
[...]
η ειρηνη
[...]

Ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη δεν γίνεται να υπάρξει.

Κι όσο αργεί να επέλθει η δικαιοσύνη τόσο θα διογκώνεται η βία.

Κατά τα άλλα... όπως έγραψε κι ο notakos600 :sad:

super_toto
16/12/2010, 23:44
ποτε η βια δεν λυνει προβληματα και η βια απο οπου και αν προερχετε ειναι καταδικαστεα!!!!!!!
καταδικαστεα η βια του κρατους καταδικαστεα η βια και προς το κρατος γιατι το κρατος ειναι το συνολο των πολιτων σε μια δημοκρατια!

κρατος και πολιτες πρεπει να σεβαστουν οτι τα δικαιωματα τους σταματουν εκει που αρχιζουν τα δικαιωματα του αλλου!
ειχαμε εναν εμφυλιο που αδερφος σκοτωνε αδερφο!!!!ποτε ξανα το ιδιο!ποτε η μια ομαδα εργαζομενων να μην στραφει εναντιον της αλλης!
ελπιζω να επικρατηση στην χωρα μου η λογικη η ψυχραιμια η αυτοσυγκρατηση ο σεβασμος η ειρηνη κλπ γιατι ερχονται μερες δυσκολες για ολους μας αλλα και που πειστευω οτι και παλι θα προοδευσουμαι και θα μεγαλουργησουμαι!!!!!!!!!!

Διαφωνώ καθέτως. Το ότι η βία είναι καταδικαστεα από όπου και αν προέρχεται είναι ένα ωραίο εφεύρημα αυτών που θέλουν να ασκούν βία χωρίς ανταπόδοση.

Γνώμη μου είναι ότι η βία δικαιολογείται όταν προκαλείται απο αντίστοιχη βία. Δεν γίνεται δηλαδή εσύ να με χτυπάς και εγώ να τραγουδάω. Πρέπει να σε χτυπήσω κι εγώ (παράδειγμα). Και δυστυχώς η βία στην Ελλάδα του 2010 υπάρχει παντού, επιτρέπεται από το κράτος και πριμοδοτείται. Δεν υπάρχει πιο σκληρή βία για παράδειγμα από αυτή που ασκείται από τους γιατρούς στα νοσομεία όταν ζητάνε φακελάκι. Ή από τους πολιτικούς όταν κόβουν την πενιχρή σύνταξη ενός γέρου. Ή από τους εργοδότες όταν μειώνουν τον βασικό μισθό ενός οικογενειάρχη.

Και τα παραδείγματα άφθονα , δεν χρειάζεται να γράψω άλλα. Ένα ακόμα θα πω μόνο. Η χειρότερη μορφή βίας είναι να οραματίζονται κάποιοι, ένα μέλλον για το παιδί μου, χειρότερο από το δικό μου παρελθόν. Εδώ θα υπάρξει βία με κάθε δυνατό τρόπο.

el_hymador
17/12/2010, 00:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Διαφωνώ καθέτως. Το ότι η βία είναι καταδικαστεα από όπου και αν προέρχεται είναι ένα ωραίο εφεύρημα αυτών που θέλουν να ασκούν βία χωρίς ανταπόδοση.

Γνώμη μου είναι ότι η βία δικαιολογείται όταν προκαλείται απο αντίστοιχη βία. Δεν γίνεται δηλαδή εσύ να με χτυπάς και εγώ να τραγουδάω. Πρέπει να σε χτυπήσω κι εγώ (παράδειγμα). Και δυστυχώς η βία στην Ελλάδα του 2010 υπάρχει παντού, επιτρέπεται από το κράτος και πριμοδοτείται. Δεν υπάρχει πιο σκληρή βία για παράδειγμα από αυτή που ασκείται από τους γιατρούς στα νοσομεία όταν ζητάνε φακελάκι. Ή από τους πολιτικούς όταν κόβουν την πενιχρή σύνταξη ενός γέρου. Ή από τους εργοδότες όταν μειώνουν τον βασικό μισθό ενός οικογενειάρχη.

Και τα παραδείγματα άφθονα , δεν χρειάζεται να γράψω άλλα. Ένα ακόμα θα πω μόνο. Η χειρότερη μορφή βίας είναι να οραματίζονται κάποιοι, ένα μέλλον για το παιδί μου, χειρότερο από το δικό μου παρελθόν. Εδώ θα υπάρξει βία με κάθε δυνατό τρόπο.

+1000:)

sniper
17/12/2010, 07:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
:cool: :sun:

τεστ

emiliano
17/12/2010, 09:39

:eyepop: :eyepop: :eyepop:
Τι είπε ο άνθρωπος ρε......
μιλάμε δάκρυσα........

alex14
17/12/2010, 09:54

+1

:beer:

Εχετλαίος
17/12/2010, 10:13

+1
:mad:

notakos600
17/12/2010, 10:16

Μεγάλη κουβέντα έγραψες.
+όσα θες :beer:

kokos08
17/12/2010, 10:43
Βρεχει χυσι στο Παρισι!

LiakosVstrom
17/12/2010, 11:12
σε ανακοίνωσή του...

ο κ. Χατζηδάκης ευχαρίστησε και τον αστυνομικό που του παρέχει το κράτος για προσωπική ασφάλεια.

:bigcry: :bigcry: :bigcry:

Εχετλαίος
17/12/2010, 11:14
A ρε Χριστόδουλε...
Την καλύτερη δουλειά έκαμες αντράκι μου, την καλύτερη...
:wave2:

the who
17/12/2010, 11:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
A ρε Χριστόδουλε...
Την καλύτερη δουλειά έκαμες αντράκι μου, την καλύτερη...

Στο τσακ ημουν για να παω να τον βρω.Κι οχι οτι δεν το σκεφτομαι ακομα.

TROOPER
17/12/2010, 11:31

georgio
17/12/2010, 16:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Έτσι όπως τα λες δε θα έπρεπε να έχει γίνει καμία επανάσταση... Όλες ήταν λάθος...

Όμως που θα ήμασταν σήμερα αν δεν είχε γίνει η γαλλική επανάσταση; Ή η αμερικάνικη; Ή η δική μας το 1821;

Διάδοχη κατάσταση έτοιμη δεν γίνεται να υπάρξει όσο βρίσκεται σε ισχύ το υπάρχον σύστημα. Στην πορεία θα προκύψει. Και σίγουρα όχι άμεσα.

Ναι μπορεί να γίνουν χειρότερα τα πράγματα, υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο. Αλλά βλέποντας γύρω μου, είμαι πρόθυμος να ρισκάρω τα χειρότερα διεκδικώντας τα καλύτερα.

Hornet_08
17/12/2010, 17:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Δεν καταλαβες... δεν εννοει αυτην την επανασταση, εννοει την... Αλλη !

Ας κοιταξουμε πισω μας για να βρουμε την ικανη διαδοχη κατασταση
http://www.youtube.com/watch?v=5G8fNphXhCc&feature=related

:eyepop:

vaska
18/12/2010, 03:22

+1000

Cpt. Haddock
18/12/2010, 04:34
Σςςςςςςςς

Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ μιλησε... :dizzy:

antsoar
18/12/2010, 04:45

+1
Έπρεπε να ακούσετε τον Πρετεντέρη πως μίλαγε την επομένη, "να τους επιβληθει η πιο σκληρή τιμωρία"
Μόνο να τους εκτελέσουν δεν ζήτησε, ο φόβος φαινόταν και στο δικό του πρόσωπο:yuck: :yuck: :yuck:

doctor x
18/12/2010, 06:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από antsoar
+1
Έπρεπε να ακούσετε τον Πρετεντέρη πως μίλαγε την επομένη, "να τους επιβληθει η πιο σκληρή τιμωρία"
Μόνο να τους εκτελέσουν δεν ζήτησε, ο φόβος φαινόταν και στο δικό του πρόσωπο:yuck: :yuck: :yuck:
Καλά είπε...
ΥΓ.μπορεί να μην είναι συμπαθητικος αλλα για να τον παρακολουθείτε Όλοι πρέπει να είναι καλός δημοσιογράφος ...

the who
18/12/2010, 07:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
Καλά είπε...
ΥΓ.μπορεί να μην είναι συμπαθητικος αλλα για να τον παρακολουθείτε Όλοι πρέπει να είναι καλός δημοσιογράφος ...

καλος δημοσιογραφος ειναι ο κουλος-μουγκος δημοσιογραφος.Υπερεκτιμημενους τους εχουμε,ζητημα αν ασκουν δημοσιογραφια πεντε δεκα.Οι αλλοι εκτελουν εντολες και λειτουργουν ως παρασιτα.:smokin:

Boxer
18/12/2010, 08:21

You wrote...!!!

TROOPER
18/12/2010, 08:45
Σςςςςςςςς

Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ μιλησε... :dizzy:

...υπαρχουνε στιγμες και εικονες που (οσο παραλογο και αν φαινεται και σε μενα ακομα) με γεμιζουνε αισιοδοξια

:winka:

takis-kk
18/12/2010, 10:47
Τυφλή βία λοιπόν?

Πρίν αρκετά χρόνια συγγενής που δεν γνώριζε ότι καβαλάω μηχανή και σε εποχή πυρκαγιών, επειδή κάποιοι "δημοσιογράφοι" κραύγαζαν πως τις φωτιές τις βάζουν άτομα με μηχανές, μου έλεγε πώς αισθανόταν τόση οργή κατα οποιουδήποτε μηχανόβιου που ευχαρίστως θα τον εμβόλιζε με το θηριώδες τζιπ του.

θα μου πείτε, μα αυτός ήταν μαλάκας....

Ναι ήταν. Και είναι ακόμα...

dimdil
18/12/2010, 10:58

:a013:

Zack
18/12/2010, 13:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από antsoar
Μόνο να τους εκτελέσουν δεν ζήτησε, ο φόβος φαινόταν και στο δικό του πρόσωπο:yuck: :yuck: :yuck: [/B]
Απο οτι βλεπω εχει γεμισει το κεντρο απο την συγκεκριμενη αφισα.
Αντε γιατι εχει καταντησει αηδια αυτο το σκηνικο με τους δημοσιογραφους.
Να βλεπουν τα ονοματα τους στις αφισες, να τους χλευαζει ο κοσμος ολος, μπας και βαλουνε μυαλο.

219845

Cpt. Haddock
18/12/2010, 13:49
Πείτε σ' αυτον που εβγαλε την αφισα να διορθώσει το "συζΗγος"

Ειναι και κατω-κατω και βγαζει ματι :sick:

aris_n
18/12/2010, 13:53
Ο Παύλος Τσίμας, γιατί λείπει απο την ομήγυρη; Μήπως εμπίπτει στην κατηγορία "εγώ δεν ήθελα, αυτοί με βάλανε;(και λεω αυτά που λέω)"

pakosgemistos
18/12/2010, 13:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zack
Απο οτι βλεπω εχει γεμισει το κεντρο απο την συγκεκριμενη αφισα.
Αντε γιατι εχει καταντησει αηδια αυτο το σκηνικο με τους δημοσιογραφους.
Να βλεπουν τα ονοματα τους στις αφισες, να τους χλευαζει ο κοσμος ολος, μπας και βαλουνε μυαλο.
απο ότι κατάλαβα δεν είναι εκτός κανένας γνωστός δημοσιογράφος!!!!!!!
όλοι λαμόγια!!!!!!????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vaska
18/12/2010, 13:56
Ευτυχώς που ο δημοσιογράφος λέγεται Σ. Χίος και όχι Δ. Χίος. Θα είχαμε πόλεμο λέμεεεε

:rotflmao: :rotflmao:

Cpt. Haddock
18/12/2010, 14:15

Με βαση αυτον που εβγαλε την αφισα παντα :winka:

TROOPER
18/12/2010, 14:16
Με βαση αυτον που εβγαλε την αφισα παντα :winka:

ενω κατ εσε ειναι εγκριτοι ε?

υ.γ.δε τσιμπαω :winka:

BLACKGAS
18/12/2010, 14:20
Λείπουν αρκετοί από την αφίσα. Αλλά το μήνυμα περνάει!:winka:

Μήπως να βγάλουμε και εμείς μια με τους mods?:lol:

Cpt. Haddock
18/12/2010, 14:21
ενω κατ εσε ειναι εγκριτοι ε?

Δεν είπα αυτο :winka:

AUFGEBRACHT
18/12/2010, 14:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
Λείπουν αρκετοί από την αφίσα. :

Οι συντάκτες του ΜΟΤΟ ας πούμε

Boxer
18/12/2010, 14:43
Τετοια αφισα χωρις Πρωτοσαλτε ειναι ακυρη

byron
18/12/2010, 15:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer

+990

O τύπος είναι ο Γκέμπελς των στρατευμένων δημοσιογράφων

BLACKGAS
18/12/2010, 15:06

Γιατί Μακρή είναι? Οι Λυριντζής-Οικονόμου? Η Χούκλη? Ο Τσίμας? Ο Χασαπόπουλος? Ο Παπαχελάς? κα
Όπως έγραψα πιο πάνω λείπουν πολλοί αλλά το μήνυμα περνάει!:)

Cpt. Haddock
18/12/2010, 15:29
Μην αναρωτιέστε γιατί λειπει ο Τσιμας. Στο ΔΣ της "Αυγης" ειναι :winka:

DAN_DAN
18/12/2010, 15:33
Μην αναρωτιέστε γιατί λειπει ο Τσιμας. Στο ΔΣ της "Αυγης" ειναι :winka:

Άντε ρε! Αριστερός και αυτός ο έγκριτος;;

:yuck: :yuck:

doctor x
18/12/2010, 16:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
καλος δημοσιογραφος ειναι ο κουλος-μουγκος δημοσιογραφος.Υπερεκτιμημενους τους εχουμε,ζητημα αν ασκουν δημοσιογραφια πεντε δεκα.Οι αλλοι εκτελουν εντολες και λειτουργουν ως παρασιτα.:smokin:

πιθανον αλλα αυτο απεχει ΠΟΛΥ απο τις ...λιστες ,τη...σεντρα και το ξυλο...προσωπικα ΑΛΛΑ πραγματα και καταστασεις μου θυμιζουν αυτα....

doctor x
18/12/2010, 16:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
Τυφλή βία λοιπόν?

Πρίν αρκετά χρόνια συγγενής που δεν γνώριζε ότι καβαλάω μηχανή και σε εποχή πυρκαγιών, επειδή κάποιοι "δημοσιογράφοι" κραύγαζαν πως τις φωτιές τις βάζουν άτομα με μηχανές, μου έλεγε πώς αισθανόταν τόση οργή κατα οποιουδήποτε μηχανόβιου που ευχαρίστως θα τον εμβόλιζε με το θηριώδες τζιπ του.

θα μου πείτε, μα αυτός ήταν μαλάκας....

Ναι ήταν. Και είναι ακόμα...
σορυ αλλα αυτο αυτο μαλλον κατι λεει περισσοτερο για το συγγενη σου παρα για τους δημοσιογραφους...:wave2:

Zack
18/12/2010, 20:44
Οχι ειναι μια χαρα παιδια που βλεπουν το επαγγελμα τους ως λειτουργημα προς οφελος της κοινωνιας :eyepop:

Ετσι, Πρω(κ)τοσαλτε και Παπαδημητριου δεν πρεπει να λειπουν :winka:

takis-kk
19/12/2010, 01:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
σορυ αλλα αυτο αυτο μαλλον κατι λεει περισσοτερο για το συγγενη σου παρα για τους δημοσιογραφους...:wave2:

Σορυ αλλά μιλούσα για την τυφλή βία, τη βία του όχλου δηλ και όχι τους δημοσιογράφους.

Μαλάκες πάντα θα υπάρχουν , κι όσο δεν έχουν κάποιο κέρατο η εν πάσει περιπτώσει κάποιο σημάδι να αναγνωρίζονται, θα ζουν και θα κινούνται αναμεσά μας.... *

Αυτοί που οραματίζονται λαικές εξεγέρσεις, κάψιμο της βουλής, των τραπεζών ,διαπόμπευση των πολιτικών κλπ, σαν αποτέλεσμα λαικής οργής , να περιμένουν "παράπλευρες απώλειες" όπως το κάψιμο των τραπεζουπαλλήλων χθές ή των παιδιών τους αύριο.

Φανταστείτε κατα τη διαρκεια του ξυλοφορτώματος του Χατζηδάκη, τυχαία να βρισκόταν στο απέναντι πεζοδρόμιο πχ. ο Cptn και κάποιος απ`τον όχλο να φώναζε.. "Ρε σείς , αυτός είναι ο κολλητός του Βγενόπουλου..." Τι νομίζετε πως θα συνέβαινε? Πρώτα ο Cptn θα έτρωγε το ξύλο της αρκούδας και ίσως στο τέλος κατέφερνε να ψελλίσει... Αν το κατάφερνε! "Λάθος ρε παιδιά... Λάθος". **

* Αυτό ισχύει και στους δρόμους που οδηγούμε.

** Cpt. Αντιλαμβάνεσαι πως σε χρησιμοποίησα σαν παράδειγμα επειδή είσαι δημοφιλης στο φορουμ και όχι για άλλο λόγο . Αν εντούτοις ενοχλήθηκες σου ζητώ συγνώμη.

Καλή Κυριακή.

takis-kk
19/12/2010, 01:48
Συνέχεια..

Αρχικά αντι του Cptn. σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω στο παράδειγμα τον Oldman, κάτι μου λέει όμως πως εκτός απο βαριά γλώσσα έχει και βαρύ χέρι....

Για τον Tai δεν το συζητώ... Γνωρίζει πολεμικές τέχνες.

Τον Εχετλαίο τον απέρριψα γιατι είναι απο Κρήτη και εκεί έχουν παράδοση στην βεντέτα..

Με τον Rein το παράδειγμα θα ήταν ανεπιτυχές... Ειναι τόσο γρήγορος που κανείς δεν μπορεί να τον πιάσει..

Ετσι προτίμησα κάτι πιο light :beer:

Shaolin Monk
19/12/2010, 02:28

Οσο χορταστικο και να ειναι τα θεαμα ενος πολιτικου που τρωει μερικες "ψιλες" αλλα τοσο εχει και ο Τακης δικιο. Και να φανε ξυλο αρκετοι, τι εγινε; Παλι μετα θα ειναι βουλευτες με τους δικους μας ψηφους.
Το πραγματικο ξυλο ομως θα ηταν στις επομενες εκλογες να ειχαν εκλογικα αποτελεσματα του κ@λου. Τα κομματα εξουσιας με μονοψηφια νουμερα. Σφαγη μεταξυ τους θα ακολουθουσε και εμεις θα απολαμβαναμε το θεαμα.
Αλωστε εδω που εχουμε φτασει, λιγη σημασια θα εχει ποια θα ειναι η διαδοχη κατασταση. Μονο μεσω εκλογων θα ερθει η πραγματικη τιμωρια.

Παντως και το ξυλο διασκεδαζει λιγο την καθημερινοτητα μας, που ειναι πλεον αθλια... :lol:

Shaolin Monk
19/12/2010, 02:29
Συνέχεια..

Αρχικά αντι του Cptn. σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω στο παράδειγμα τον Oldman, κάτι μου λέει όμως πως εκτός απο βαριά γλώσσα έχει και βαρύ χέρι....

Για τον Tai δεν το συζητώ... Γνωρίζει πολεμικές τέχνες.

Τον Εχετλαίο τον απέρριψα γιατι είναι απο Κρήτη και εκεί έχουν παράδοση στην βεντέτα..

Με τον Rein το παράδειγμα θα ήταν ανεπιτυχές... Ειναι τόσο γρήγορος που κανείς δεν μπορεί να τον πιάσει..

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Cpt. Haddock
19/12/2010, 02:32
[...]Ετσι προτίμησα κάτι πιο light :beer:

:mad: :mad: :mad: :mad:

ακου light :bigcry:

BLACKGAS
19/12/2010, 02:47
Συνέχεια..

.....Ετσι προτίμησα κάτι πιο light :beer:

Κάτι σαν την αγελαδίτσα της ΦΑΓΕ??:D

takis-kk
19/12/2010, 02:53

Εννοούσα ... Στα μέτρα μου... (Χωρίς να είμαι και σίγουρος) Σε περιπτωση που παρεξηγηθείς και χρειασθεί να.... παίξουμε μπουνιές :rotflmao:
Αρα και τον εαυτό μου στην κατηγορία light βάζω.

Εντάξει τώρα , μπορεί να μη συμφωνούμε σε κάποια θέματα αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν σου αναγνωρίζω το χιούμορ.:wave2:

Cpt. Haddock
19/12/2010, 03:11
Εννοούσα ... Στα μέτρα μου... (Χωρίς να είμαι και σίγουρος) Σε περιπτωση που παρεξηγηθείς και χρειασθεί να.... παίξουμε μπουνιές :rotflmao:
Αρα και τον εαυτό μου στην κατηγορία light βάζω.

Εντάξει τώρα , μπορεί να μη συμφωνούμε σε κάποια θέματα αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν σου αναγνωρίζω το χιούμορ.:wave2:

:lol: :beer: :beer: :beer:

doctor x
19/12/2010, 03:29
Σορυ αλλά μιλούσα για την τυφλή βία, τη βία του όχλου δηλ και όχι τους δημοσιογράφους.

Μαλάκες πάντα θα υπάρχουν , κι όσο δεν έχουν κάποιο κέρατο η εν πάσει περιπτώσει κάποιο σημάδι να αναγνωρίζονται, θα ζουν και θα κινούνται αναμεσά μας.... *

Αυτοί που οραματίζονται λαικές εξεγέρσεις, κάψιμο της βουλής, των τραπεζών ,διαπόμπευση των πολιτικών κλπ, σαν αποτέλεσμα λαικής οργής , να περιμένουν "παράπλευρες απώλειες" όπως το κάψιμο των τραπεζουπαλλήλων χθές ή των παιδιών τους αύριο.

Φανταστείτε κατα τη διαρκεια του ξυλοφορτώματος του Χατζηδάκη, τυχαία να βρισκόταν στο απέναντι πεζοδρόμιο πχ. ο Cptn και κάποιος απ`τον όχλο να φώναζε.. "Ρε σείς , αυτός είναι ο κολλητός του Βγενόπουλου..." Τι νομίζετε πως θα συνέβαινε? Πρώτα ο Cptn θα έτρωγε το ξύλο της αρκούδας και ίσως στο τέλος κατέφερνε να ψελλίσει... Αν το κατάφερνε! "Λάθος ρε παιδιά... Λάθος". **

** Cpt. Αντιλαμβάνεσαι πως σε χρησιμοποίησα σαν παράδειγμα επειδή είσαι δημοφιλης στο φορουμ και όχι για άλλο λόγο . Αν εντούτοις ενοχλήθηκες σου ζητώ συγνώμη.

Καλή Κυριακή.

αυτα ακριβως εννοω:wave2:

ΥΓ.εξαλλου λεγεται οτι την ωρα του ξυλοδαρμου μια κυριουλα φωναζε οτι δερνουν τον..Παναγοπουλο της ΓΣΕΕ!:bigcry:

balakia
19/12/2010, 03:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Αυτο το τρομο θελω να βλεπω στα προσωπα τους! :D

ωραιες εικονες

vaska
19/12/2010, 05:06
Εμένα πάντως ομολογουμένως όπως εξελίχθηκε όλο το σκηνικό μου άρεσε μπορώ να πω (αν και με cpt μέσα δεν θα έλεγα όχι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )

και παρεμπιπτόντως στην συγκεκριμένη περίπτωση η βία δεν ήταν καθόλου τυφλή, αντιθέτως απολύτως στοχευμένη θα έλεγα.

Υ.Γ. Ηλία εγώ δεν σε φοβάμαι, "σ' έχω" για πλάκα λέμε, τα κυβικά μου βλέπεις δεν είναι κατηγορίας φτερού.

:rotflmao: :rotflmao: :wave2:

ERRIKA
19/12/2010, 15:40

Αυτό ΕΙΝΑΙ λόγος για μονομαχία Cpt... :lol:

Εχετλαίος
19/12/2010, 15:52

:cry: :cry: :cry:

super_toto
19/12/2010, 18:55

Καλή Κυριακή.
Εσύ μιλάς για την τυφλή βία, τη βία του όχλου όπως λες, που είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που συζητούσαμε, δηλαδή το κατα πόσο η βία είναι καταδικαστέα από όπου κι αν προέρχεται και κατα πόσο δικαιολογείται η βία ανάλογα με τις περιστάσεις.

Η τυφλή βία, δεν μπορεί όμως να ελεγχθεί, ούτε να προγραμματιστεί εξ ού και τυφλή. Αυτό που μπορεί να γίνει είναι μην εξωθηθεί ο όχλος σε τυφλή βία. Αν λοιπόν οι πολιτικοί, πράξουν τα δέοντα, δηλαδή , βάλουν καμιά πεντακοσαριά στη φυλακή, βάλουν σε τάξη τη χώρα, υψωσουν ανάστημα απένανι σε επιχειρηματίες, δείξουν πατριωτισμό, ε τότε ο όχλος δεν εχει λόγους να καταφύγει στη βία.

Elesun
20/12/2010, 03:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
...Ηλία εγώ δεν σε φοβάμαι, "σ' έχω" για πλάκα λέμε, τα κυβικά μου βλέπεις δεν είναι κατηγορίας φτερού.

Τις ίδιες μ@λ@κιες έλεγε και ο Γολιάθ...

:rotflmao:

atom_smasher
20/12/2010, 06:26
Ε δεν ηταν τυφλη βια. βλεπαν ποιον βαραγαν!

Xrider
20/12/2010, 07:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από atom_smasher
Ε δεν ηταν τυφλη βια. βλεπαν ποιον βαραγαν!
+1
Μονο η τυχη ειναι τυφλη κ καραφλη!

iosif
20/12/2010, 07:29
σιγα μωρε το ξυλο, το τσακισαμε, πεντε φαπες εφαγε

και γινεται εισαγγελικη ερευνα

βεβαια μια γυναικα 50 ετων εκανε μυνητηρια αναφορα για ξυλοδαρμο της απο τα ματ ανευ λογου και αιτιας αλλα αυτη δεν ειναι βουλευτης για να ασχοληθει εισαγγελεας. το οτι καμια 20αρια ανθρωποι εχουν πια προβληματα ορασης απο τα τελευταια δακρυγονα στις 15.12 ειναι αναξιο λογου.

υγ οι πεντε φαπες στον χατζιδακι ειναι χαδι μπροστα στην "η μεγαλυτερη βαρβαροτητα ειναι η βια της φτωχειας" (γκαντι)

υγ2 δεν θυμαμαι ποιος το εγραψε αλλα τα 1600 ευρω που παιρνει ενας οδηγος συρμου σοορυ δεν ειναι πολλα. ειναι νορμαλ. το αισχος ειναι οτι υπαρχουν ανθρωποι που παιρνουν τα μισα. το θεμα ειναι να παιρνουν οι εργαζομενοι εναν αξιοπρεπη μισθο και οχι να ζουν σε συνθηκες πιεστικης φτωχειας.

Hornet_08
20/12/2010, 08:30
σιγα μωρε το ξυλο, το τσακισαμε, πεντε φαπες εφαγε

και γινεται εισαγγελικη ερευνα

βεβαια μια γυναικα 50 ετων εκανε μυνητηρια αναφορα για ξυλοδαρμο της απο τα ματ ανευ λογου και αιτιας αλλα αυτη δεν ειναι βουλευτης για να ασχοληθει εισαγγελεας. το οτι καμια 20αρια ανθρωποι εχουν πια προβληματα ορασης απο τα τελευταια δακρυγονα στις 15.12 ειναι αναξιο λογου.

υγ οι πεντε φαπες στον χατζιδακι ειναι χαδι μπροστα στην "η μεγαλυτερη βαρβαροτητα ειναι η βια της φτωχειας" (γκαντι)

υγ2 δεν θυμαμαι ποιος το εγραψε αλλα τα 1600 ευρω που παιρνει ενας οδηγος συρμου σοορυ δεν ειναι πολλα. ειναι νορμαλ. το αισχος ειναι οτι υπαρχουν ανθρωποι που παιρνουν τα μισα. το θεμα ειναι να παιρνουν οι εργαζομενοι εναν αξιοπρεπη μισθο και οχι να ζουν σε συνθηκες πιεστικης φτωχειας.

:a18:

mats8282
20/12/2010, 08:48
για ξυλοδαρμο της απο τα ματ

Είστε εγκάθετος και κολλάτε ταμπέλες κύριε,τα ΜΑΤ δεν δέρνουν

:mad:

takis-kk
20/12/2010, 08:48
ΡΑΟΥΛ ΚΑΣΤΡΟ : Ή ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ Ή ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ....

Την υιοθέτηση των οικονομικών μεταρρυθμίσεων που προτείνει ζήτησε ο Ραούλ Κάστρο με ομιλία του στο κοινοβούλιο της Κούβας προειδοποιώντας ότι σε διαφορετική περίπτωση η επανάσταση θα βρεθεί σε κίνδυνο.

Η κυβέρνηση της Κούβας ετοιμάζεται για την πρώτη δομική αλλαγή μετά τη δεκαετία του ’60, επεκτείνοντας το ρόλο του ιδιωτικού τομέα και περιορίζοντας αντίστοιχα αυτόν του κράτους.

«Παίζουμε με την τύχη της επανάστασης» σημείωσε με έμφαση ο αδερφός του Φιντέλ Κάστρο στη διάρκειας 2,5 ωρών ομιλία του, την μεγαλύτερη από τότε που πήρε στα χέρια του τα ηνία της χώρας.

Εξαιτίας των σχεδιαζόμενων μεταρρυθμίσεων 500.000 κρατικοί υπάλληλοι αναμένεται να χάσουν τη δουλειά τους την ώρα που διευκολύνεται η δημιουργία ατομικών επιχειρήσεων.

Όπως έσπευσε να ξεκαθαρίσει, πάντως, σε καμία περίπτωση στόχος του δεν είναι η Κούβα να γίνει καπιταλιστική χώρα. Αντίθετα με τον τρόπο αυτό θα ενισχυθεί το σοσιαλιστικό σύστημα που εγκατέστησε ο αδερφός του μετά την επανάσταση του 1959.

Cpt. Haddock
20/12/2010, 08:52
[...]Όπως έσπευσε να ξεκαθαρίσει, πάντως, σε καμία περίπτωση στόχος του δεν είναι η Κούβα να γίνει καπιταλιστική χώρα. Αντίθετα με τον τρόπο αυτό θα ενισχυθεί το σοσιαλιστικό σύστημα που εγκατέστησε ο αδερφός του μετά την επανάσταση του 1959.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ναι, ναι :lol:

sniper
20/12/2010, 08:56
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ναι, ναι :lol:

Λες να ανοίξει το Buena Vista υπό την προηγούμενη Δνση; :D

:mohito: :mohito: :mohito: :mohito: :mohito:

sniper
20/12/2010, 08:57
ΡΑΟΥΛ ΚΑΣΤΡΟ : Ή ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ Ή ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ....

Την υιοθέτηση των οικονομικών μεταρρυθμίσεων που προτείνει ζήτησε ο Ραούλ Κάστρο με ομιλία του στο κοινοβούλιο της Κούβας προειδοποιώντας ότι σε διαφορετική περίπτωση η επανάσταση θα βρεθεί σε κίνδυνο.

Η κυβέρνηση της Κούβας ετοιμάζεται για την πρώτη δομική αλλαγή μετά τη δεκαετία του ’60, επεκτείνοντας το ρόλο του ιδιωτικού τομέα και περιορίζοντας αντίστοιχα αυτόν του κράτους.

«Παίζουμε με την τύχη της επανάστασης» σημείωσε με έμφαση ο αδερφός του Φιντέλ Κάστρο στη διάρκειας 2,5 ωρών ομιλία του, την μεγαλύτερη από τότε που πήρε στα χέρια του τα ηνία της χώρας.

Εξαιτίας των σχεδιαζόμενων μεταρρυθμίσεων 500.000 κρατικοί υπάλληλοι αναμένεται να χάσουν τη δουλειά τους την ώρα που διευκολύνεται η δημιουργία ατομικών επιχειρήσεων.

Όπως έσπευσε να ξεκαθαρίσει, πάντως, σε καμία περίπτωση στόχος του δεν είναι η Κούβα να γίνει καπιταλιστική χώρα. Αντίθετα με τον τρόπο αυτό θα ενισχυθεί το σοσιαλιστικό σύστημα που εγκατέστησε ο αδερφός του μετά την επανάσταση του 1959.

Λευτεριά στο Βαραντέρο!!! :lol:

Cpt. Haddock
20/12/2010, 08:58
Παει ενα απο τα τελευταία προπύργια του σοσιαλισμου ρε γμτ...

Θα ακριβυνουν κι εκει οι πουτ@νες :rotflmao:

sniper
20/12/2010, 09:01
Παει ενα απο τα τελευταία προπύργια του σοσιαλισμου ρε γμτ...

Θα ακριβυνουν κι εκει οι πουτ@νες :rotflmao:

Έχει εκεί ποϊτάνες; :hypnotize :uplate: :eyepop:

Cpt. Haddock
20/12/2010, 09:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Έχει εκεί ποϊτάνες; :hypnotize :uplate: :eyepop:

μικρο και αθώο παιδι...

sniper
20/12/2010, 09:03
μικρο και αθώο παιδι...

Μεγάλε και διαφθαρμένε γέρο...

Cpt. Haddock
20/12/2010, 09:05
Μεγάλε και διαφθαρμένε γέρο...

:a01:

ERRIKA
20/12/2010, 09:09
Γεροπαράξενοι.... όταν όλοι κοιτούσαν το σοσιαλισμό, αυτοί κοιτούσαν τις π@@τάνες..

Cpt. Haddock
20/12/2010, 09:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
[...]τις π@@τάνες..

Τις εργάτριες :mad:

sniper
20/12/2010, 09:14
Τις εργάτριες :mad:

Αυτές, που μου έλεγες, που φτιάχνουν τα κοχιμπα στα μπουτακια τους;

ERRIKA
20/12/2010, 09:15
Αυτές, που μου έλεγες, που φτιάχνουν τα κοχιμπα στα μπουτακια τους;
Ναι, κι ο Cpt. τις βοηθούσε στο τύλιγμα...:lol:

sniper
20/12/2010, 09:16
Ναι, κι ο Cpt. τις βοηθούσε στο τύλιγμα...:lol:

Μπα... διάβαζε την εφημερίδα στα κορίτσια... :D

Cpt. Haddock
20/12/2010, 09:18

Πολλές ταινιες βλεπεις εσυ :lol:

sniper
20/12/2010, 09:19
Πολλές ταινιες βλεπεις εσυ :lol:

Σινεφίλ.... παλιαόθεν...

takis-kk
20/12/2010, 09:19
Γιούργια λοιπόν.
Τούς δέρνουμε όλους.
Καίμε το μπουρδέλο τη βουλή, τις πουτάνες τις τράπεζες (μαζί με μερικούς λακέδες των αφεντικών), βομβαρδίζουμε Εκάλη ,Ψυχικό,Κηφισιά και όπου αλλού κατοικούν αυτοί που πίνουν τον ιδρώτα του εργάτη, (μπλιάχ αηδία θα είναι).

Και μετά ?

Μετά θα γίνουμε Κούβα για να έχουμε αργότερα (το πολύ καμιά 40ριά χρόνια) την ευκαιρία να ξαναγίνουμε αυτο που ήμασταν πριν την επανάσταση.

Ετσι δεν θα θιχτεί κανένα προνόμιο των πρώην αφισσοκολητών που ανταμείφτηκαν με καθ`υπέρβαση προνομιούχες και καλοπληρωμένες θέσεις στο Δημόσιο και τις ΔΕΚΟ για να υποαπασχολούνται στην καλύτερη ή να τα ξύνουν στη χειρότερη όντες προ πολλού υπεράριθμοι, αδιαφορώντας αν ο οργανισμός στον οποίο ανήκουν είναι ζημιογόνος και επιβαρύνει με δις ευρώ όλους αυτούς που είναι στην "απ`έξω"

Δικαιολογημένη η οργή όλων μας αλλά φοβάμαι πως αργήσαμε να οργιστούμε . Τώρα το λιγότερο κακό είναι να περισώσουμε ότι ακόμη σώζεται και να ευχηθούμε να γίνει ένα ξεκαθάρισμα στο "μαγαζί" ώστε να πάψει να λειτουργεί με 5 εργαζόμενους κι 60 λογιστάδες

ERRIKA
20/12/2010, 09:20

Τον Οδηγητή, να υποθέσω... :lol: De Cuba... :lol:

sniper
20/12/2010, 09:21

Στις μικρές....

Στις μεγάλες, την Αλήθεια :D :lol:

takis-kk
20/12/2010, 09:29
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Hornet_08
:a18: Hornet 08 ABS

“οπλιστείτε και γίνετε βίαιοι, όμορφα βίαιοι, μέχρι όλα να ανατιναχτούν. Γιατί να θυμάστε ότι οποιαδήποτε βίαιη ενέργεια εναντίον των προωθητών της ανισότητας, είναι απολύτως δικαιολογημένη μέσα στους αιώνες ατελείωτης βίας που έχουμε δεχθεί απ' αυτούς. Οπλιστείτε και πολεμήστε τη κρατική τρομοκρατία – κάψτε, συνωμοτήστε, σαμποτάρετε, και να είστε βίαιοι, όμορφα βίαιοι, φυσικά βίαιοι, ηθελημένα βίαιοι.”
Mauricio Morales

Αγαπητό μου παιδι .
Αν συμβούν αυτά που ονειρεύεσαι..
Δεν ξέρω πόση βαζελίνη θα σου χρειαστεί για το Hornet_08 ABS

Να είσαι ορμητικός , δυναμικός όχι μόνο στο συναίσθημα αλλά και στο μυαλό.

super_toto
20/12/2010, 09:34
Γιούργια λοιπόν.
Τούς δέρνουμε όλους.
Καίμε το μπουρδέλο τη βουλή, τις πουτάνες τις τράπεζες (μαζί με μερικούς λακέδες των αφεντικών), βομβαρδίζουμε Εκάλη ,Ψυχικό,Κηφισιά και όπου αλλού κατοικούν αυτοί που πίνουν τον ιδρώτα του εργάτη, (μπλιάχ αηδία θα είναι).

Και μετά ?

Μετά θα γίνουμε Κούβα για να έχουμε αργότερα (το πολύ καμιά 40ριά χρόνια) την ευκαιρία να ξαναγίνουμε αυτο που ήμασταν πριν την επανάσταση.

Ετσι δεν θα θιχτεί κανένα προνόμιο των πρώην αφισσοκολητών που ανταμείφτηκαν με καθ`υπέρβαση προνομιούχες και καλοπληρωμένες θέσεις στο Δημόσιο και τις ΔΕΚΟ για να υποαπασχολούνται στην καλύτερη ή να τα ξύνουν στη χειρότερη όντες προ πολλού υπεράριθμοι, αδιαφορώντας αν ο οργανισμός στον οποίο ανήκουν είναι ζημιογόνος και επιβαρύνει με δις ευρώ όλους αυτούς που είναι στην "απ`έξω"

Δικαιολογημένη η οργή όλων μας αλλά φοβάμαι πως αργήσαμε να οργιστούμε . Τώρα το λιγότερο κακό είναι να περισώσουμε ότι ακόμη σώζεται και να ευχηθούμε να γίνει ένα ξεκαθάρισμα στο "μαγαζί" ώστε να πάψει να λειτουργεί με 5 εργαζόμενους κι 60 λογιστάδες

Τι προτείνεις?

AUFGEBRACHT
20/12/2010, 09:36

Granma το όνομα αυτής :wave2: Γιατί moto.gr σημαίνει γνώση...

219942

takis-kk
20/12/2010, 09:40
Τι προτείνεις?

Ανάπτυξη, Δουλειά, Παραγωγή

devil's animal
20/12/2010, 09:46

με την νοοτροπια του "μεταπολιτευτικου Ελληνα" δεν προκειται ποτε να γινουν σωστα τα παραπανω.

παντα καποιος θα βρεθει που θα κλεψει (κρατος και συμπολιτες).
παντα καποιος θα βρεθει που δεν θα δουλεψει και θα κανονισει να αμοιβεται.
παντα καποιος θα κοιταξει να υποβιβασει τον εργαζομενο του για να τσεπωσει αυτος περισσοτερα.

αρκει μια απλη ματια γυρω σου για να διαπιστωσεις τι σκατοφαρα ειμαστε...
:sad:

super_toto
20/12/2010, 09:47

Σε ποια χώρα ζεις?