View Full Version : Παιχνίδι γνώσεων για να περνάει η ώρα MkΙΙΙ
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
H αλλη πλευρα του φεγγαριου.
243254
Joyrider
05/01/2012, 14:57
http://www.classic-auctions.com/Auctions/08-06-2011-ThePavilionGardens-1298/1974Aermacchi-HarleyDavidsonRR350-32940.aspx
motomaniac
05/01/2012, 14:58
υδραυλικο ταμπουρο σε ζαντα μαγνησιου?
sapila racing
05/01/2012, 14:59
Ωραία, βρέθηκε λοιπόν σε ποια μοτο έμπαινε.
Μενει να μας πει καποιος τα υπόλοιπα.
Τι είναι αυτό, πως λειτουργεί, ποιός το έφτιαχνε, τι υλικό εχει χρησιμοποιηθεί και τι το αξιόλογο είχε? Δούλευε η ηταν μούφα?
Αντε μην χαζεύετε!!! :rotflmao:
sapila racing
05/01/2012, 15:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από motomaniac
υδραυλικο ταμπουρο σε ζαντα μαγνησιου?
Δεν είναι ταμπούρο, ούτε όμως και δισκόφρενο με την εννοια που ξερουμε για τα δισκόφρενα.
Ειναι κατι διαφορετικό που δούλευε πάρα πολύ καλά και η εν λόγω μοτό πέρναγε σχετικά εύκολα στα φρένα τα αγωνιστικά Yamaha με τα 2 δισκόφρενα. Η συγκεκριμένη μοτο πήρε και πρωτάθλημα με τον Walter Villa ενω ηταν πιο αργή απο τα Yamaha.
Ο κατασκευαστής του φρένου το ονομάζει δισκόφρενο συγκεκριμένου τύπου, και είναι βέβαια με μια έννοια, αλλά κατα τα άλλα θυμίζει και ταμπούρο.
Σας μπέρδεψα ε? :p
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Δεν είναι ταμπούρο, ούτε όμως και δισκόφρενο με την εννοια που ξερουμε για τα δισκόφρενα.
Ειναι κατι διαφορετικό που δούλευε πάρα πολύ καλά και η εν λόγω μοτό πέρναγε σχετικά εύκολα στα φρένα τα αγωνιστικά Yamaha με τα 2 δισκόφρενα. Η συγκεκριμένη μοτο πήρε και πρωτάθλημα με τον Walter Villa ενω ηταν πιο αργή απο τα Yamaha.
Ο κατασκευαστής του φρένου το ονομάζει δισκόφρενο συγκεκριμένου τύπου, και είναι βέβαια με μια έννοια, αλλά κατα τα άλλα θυμίζει και ταμπούρο.
Σας μπέρδεψα ε? :p
εγω με αυτα που εγραψα μια σελιδα πισω ειμαι κοντα?
:evil:
sapila racing
05/01/2012, 15:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gms
εγω με αυτα που εγραψα μια σελιδα πισω ειμαι κοντα?
:evil:
Κοντά είσαι, αλλά είναι πολύ πιο πολύπλοκο. Κι ενα υδραυλικό ταμπούρο χρησιμοποιεί το κέντρο σαν επιφάνεια τριβής/πέδησης. :winka:
motomaniac
05/01/2012, 15:32
to eipa pio panv.. :wacko:
sapila racing
05/01/2012, 15:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από motomaniac
υδραυλικο ταμπουρο σε ζαντα μαγνησιου
to eipa pio panv.. :wacko:
Εχεις δίκιο! Τωρα το είδα. :wave2:
Bεβαια δεν είναι ακριβώς ταμπούρο όπως το ξέρουμε.
Η μεγάλη διαφορά είναι το κωνικό σχήμα της κατασκευής. :winka:
Να και το μηχανολογικό σχέδιο όπου φαίνεται πως λειτουργεί:
Aπό United States Patent US3982610 8 Σεπτεμβρίου 1976.
243255
sapila racing
05/01/2012, 15:50
Το 20 είναι το αντίστοιχο του δίσκου η αν θέλετε της επιφανειας τριβής ενός ταμπούρου και ειναι ενσωματωμένο στο κεντρο της ζάντας, το 17 (περιστρεφόμενο μερος) ειναι τα τακακια η οι σιαγώνες και φαίνεται καθαρά οτι το 10 ( μη περιστρεφόμενο) μπορεί να κινείται υδραυλικά στον ιδιο αξονα με τον αξονα του τροχού ωστε να φερνει σε επαφή η να απομακρύνει τα δύο μέρη..
Χρησιμοποιούσαν από 3 εως και 11 τακάκια και το αποτέλεσμα ηταν ενα φρένο που απέδιδε όσο ήθελες αναλογα με την χρήση (στεγνό, βροχή κλπ) και απο οτι λεει και η ατεντα αλλά και τα αποτελέσματα δεν ειχε πρόβλημα θερμοκρασίας, παρατεταμένης χρήσης ούτε και μη αποδοσης στην βροχή.
Κατασκευαστής είναι η Campagnolo. :wave2:
Ελυνε τα προβλήματα των πρώτων δισκόφρενων, και ηταν και ρυθμιζόμενο και πανάλαφρο, αλλά τα δισκόφρενα σύντομα εξελίχθηκαν όπως και τα υλικά τριβής και φυσικά αυτη η πατέντα δεν ευδοκίμησε.
για να δουμε απο σκουτερ τι κανουμε?
ασχημουλι μεν αλλα...
243371
Αρχικά δημιουργήθηκε από Corvo
για να δουμε απο σκουτερ τι κανουμε?
ασχημουλι μεν αλλα... Cushman 50 series. Απλα κακασχημο:uplate:
AUFGEBRACHT
06/01/2012, 09:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από cosgili
Cushman 50 series. Απλα κακασχημο:uplate:
Να βάλω κι εγώ ένα κακάσχημο;;;;
243429
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Να βάλω κι εγώ ένα κακάσχημο;;;; "tula" (TMZ) πρεπει να ειναι... Κακες απομιμησεις γερμανικων 2ου ΠΠ. Α ρε Ρωσσοι, απο φινετσα αλλο τιποτα:bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
AUFGEBRACHT
06/01/2012, 10:16
"tula" (TMZ) πρεπει να ειναι... Κακες απομιμησεις γερμανικων 2ου ΠΠ. Α ρε Ρωσσοι, απο φινετσα αλλο τιποτα:bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
Tula Tulitsa για την ακρίβεια :yuck: :lol: :lol:
Ας βαλω και εγω ενα...λιγοτερο ασχημο κια πιο φουτουριστικο
243470
http://www.motortrendinformations.com/wp-content/uploads/2011/04/2011-Roehr-eSuperBike-RR-Front-Angle.jpg
243487
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotos 8
http://www.motortrendinformations.com/wp-content/uploads/2011/04/2011-Roehr-eSuperBike-RR-Front-Angle.jpg :a18:
Να ρωτήσω, γιατί τόσο μεγάλο γρανάζι πίσω; Αφού ηλεκτροκίνητο είναι άρα δεν του λείπει η ροπή αλλά τα άλογα.
Επίσης απόρησα γιατί το έχουν ντύσει τελείως με το φέρινγκ. Μετά το είδα και γυμνό και κατάλαβα...
http://plugbike.com/wp-content/uploads/2010/07/roehr-eSuperbike-naked.jpg
Πάντως -οπτικά- αρκετά ασθενικό μου φαίνεται για superbike.
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Να ρωτήσω, γιατί τόσο μεγάλο γρανάζι πίσω; Αφού ηλεκτροκίνητο είναι άρα δεν του λείπει η ροπή αλλά τα άλογα.
Επίσης απόρησα γιατί το έχουν ντύσει τελείως με το φέρινγκ. Μετά το είδα και γυμνό και κατάλαβα...
http://plugbike.com/wp-content/uploads/2010/07/roehr-eSuperbike-naked.jpg
Πάντως -οπτικά- αρκετά ασθενικό μου φαίνεται για superbike.
Απο οτι εχω παρατηρησει ολα τα ηλεκτρικα εχουν μεγαλο γραναζι πισω ,ισως εχει να κανει με το ευρος των στροφων που μπορει να δωσει ο κινητηρας καθως και οτι δεν μεσολαβει κιβωτιο ταχυτητων.
Λεω τωρα ...:rolleyes:
Παντως θα ηθελα να φτιαξω ενα ηλεκτρικο :D
Πιος;
και το ευκολο με τι (μοντελο) ;
243501
sapila racing
06/01/2012, 19:17
Mάλλον Σακης Σκούρτας με GSXR750 μεταξύ 1985 και 1988. :wave2:
Mάλλον Σακης Σκούρτας με GSXR750 μεταξύ 1985 και 1988. :wave2: Πολυ τροφαντουλης μου φαινεται για να ειναι ο Σκουρτας...μπορει να κανω και λαθος:D
sapila racing
06/01/2012, 21:08
Πολυ τροφαντουλης μου φαινεται για να ειναι ο Σκουρτας...μπορει να κανω και λαθος:D
Δεν εχεις κι αδικο. Μαλλον δεν είναι ο Σκούρτας τότε. :rotflmao:
Παντως καβαλούσε GSXR750 τότε, ασε που εχει Νο 8 και ο Σκουρτας πήρε πρωταθλημα με το GXR το 1985,86,87,88 οπότε θα ειχε το 1.
Δεν εχεις κι αδικο. Μαλλον δεν είναι ο Σκούρτας τότε. :rotflmao:
Παντως καβαλούσε GSXR750 τότε, ασε που εχει Νο 8 και ο Σκουρτας πήρε πρωταθλημα με το GXR το 1985,86,87,88 οπότε θα ειχε το 1.
Ναι, αλλά το μηχανάκι της φωτό είναι 85mod οπότε δεν είχε κερδίσει ακόμα πρωτάθλημα. :p
Και ένα ευκολάκι για τον Αρη.
Τι, πόσα cc και ημερομηνία γέννησης του σχεδιαστή του :smokin:
243536
Βγαίνει και με μονόμπρατσο :lol: :bawl: :lol:
243537
οπως το βλεπω απο σχεδιαστικης αποψης μου κανει για aprilia.τεσπα μια ερωτιση εχω να κανω βασικα αυτο σε ποια κατηγορια ειναι παπιοσκουτερομοτοσυκλετα?:p
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gms
οπως το βλεπω απο σχεδιαστικης αποψης μου κανει για aprilia.τεσπα μια ερωτιση εχω να κανω βασικα αυτο σε ποια κατηγορια ειναι παπιοσκουτερομοτοσυκλετα?:p απριλια δεν είναι.Η κατηγορία του είναι προφανώς παπί-SS :eyepop:
Βyron ηταν προφανες οτι ηταν HONDA
Τελικα Honda Blade
Εδω ολα τα στοιχεια της μοντιφας για το ασπρο και τον μοντιφατορα http://nextmodificationcarandmotorcyclesport.blogspot.com/2009/08/modifikasi-honda-blade-probolinggo-jawa.html
Βyron ηταν προφανες οτι ηταν HONDA
Τελικα Honda Blade
Εδω ολα τα στοιχεια της μοντιφας για το ασπρο και τον μοντιφατορα http://nextmodificationcarandmotorcyclesport.blogspot.com/2009/08/modifikasi-honda-blade-probolinggo-jawa.html
:beer:
http://spesifikasi-motor.blogspot.com/2010/04/foto-modifikasi-motor-honda-blade-juara.html
Κτήνος 110cc :bigcry:
stefanos
07/01/2012, 14:35
Κατασκευαστής είναι η Campagnolo. :wave2:
Ελυνε τα προβλήματα των πρώτων δισκόφρενων, και ηταν και ρυθμιζόμενο και πανάλαφρο, αλλά τα δισκόφρενα σύντομα εξελίχθηκαν όπως και τα υλικά τριβής και φυσικά αυτη η πατέντα δεν ευδοκίμησε.
Ωραιότατο θέμα, αξιοθαύμαστες εταιρίες.
Τόσο κοντά μας και δυστυχώς τόσο μακριά σε νοοτροπία.
sapila racing
07/01/2012, 18:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
http://spesifikasi-motor.blogspot.com/2010/04/foto-modifikasi-motor-honda-blade-juara.html
Κτήνος 110cc :bigcry:
:eek: :eek: Θελω ενα για την πόλη! Μιλάμε οτι είναι αλλού το μηχανάκι.
Τελικά είσαι Hondaκιας. :lol:
soto δεν μας είπες ποιός είναι τελικά? Στο bikenet ο astro που τα σκανάρισε λέει 'άγνωστος οδηγός με ωραίο στύλ' η κατι τέτοιο. Μου φαίνεται θα ερθει ο petani να μας πεί. :winka:
Εδω το πόστ του Astroman στο bikenet μην το χάσετε!http://www.bikenet.gr/forum/viewtopic.php?f=12&t=16280
stefane, θεωρώ οτι είναι ενα απο τα καλύτερα σχέδια ever αυτό το φρένο! Εδώ όλη η πατέντα, έχει και με διπλό!!!
http://www.freepatentsonline.com/3982610.html
Αν πατήσεις στο pdf θα δείς όλα τα σχέδια. Δες και το διπλό και πες πως σου φαίνεται. Αναρωτιέμαι πόσο να έκανε... :bigcry:
sapila racing
07/01/2012, 19:03
Kαι μια ωραία φωτό ο Walter Villa με το Harley Davidson Aermacchi, με τις Campagnolo ρόδες και φρένα μπρός πίσω.
4 παγκόσμια πρωταθλήματα στα 250 και 350cc. :a23:
243615
Kαι μια ωραία φωτό ο Walter Villa με το Harley Davidson Aermacchi, με τις Campagnolo ρόδες και φρένα μπρός πίσω.
4 παγκόσμια πρωταθλήματα στα 250 και 350cc. :a23: :beer: :beer:
MG-KTiNoS
10/01/2012, 00:22
εεεεεε ?
243803
sapila racing
10/01/2012, 17:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS
εεεεεε ?
Πρέπει να εχει ξαναμπεί το Harrier.
http://facesofdesign.com/blog/chris-hunter-bikeexif-se-service-harrier
universalgr1
13/01/2012, 13:47
Παίδες δεν ξέρω αν έχει μπει..
:D :D
244164
Lioulios
13/01/2012, 14:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από universalgr1
Παίδες δεν ξέρω αν έχει μπει..
:D :D simson 51 ?
Lioulios
13/01/2012, 14:24
Το βλέπω κάθε μέρα . Τί είναι ;
244210
Πιος;
και το ευκολο με τι (μοντελο) ;
Λαζαρος Καραγιαννης απο Νεα Μακρη ..... :beer:
universalgr1
13/01/2012, 14:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
simson 51 ?
Είσ'ωραίος!!!
Simson 70!! :beer: :beer:
Το βλέπω κάθε μέρα . Τί είναι ;
Horex Regina 350
edit:το ντεπόζιτο μου φαίνεται κάπως, αλλά για αυτό έχουμε και τους ειδικούς :D
sapila racing
13/01/2012, 15:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από petani
Mόνο εσυ θα τον ήξερες! :beer: :beer:
Λευκάδιος
13/01/2012, 15:21
Το βλέπω κάθε μέρα . Τί είναι ; στο μπουρναζι στημενο για πωληση εχω δει ενα,μαλλον αυτο ειναι :wave2:
:a013: :a46: :beer:
Aν εβαζες κατι για να το ψαξουμε θα το εκτιμουσα απεριοριστα.
Lioulios
13/01/2012, 16:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgos76
στο μπουρναζι στημενο για πωληση εχω δει ενα,μαλλον αυτο ειναι :wave2: Aγ.Νικόλαος Κρήτη και το κυκοφορεί κανονικά
:winka:
:a013: :a46: :beer:
Aν εβαζες κατι για να το ψαξουμε θα το εκτιμουσα απεριοριστα.
Δεν εχω τιποτα να βαλω αρχηγε μου ..... οσο δεν προχωραει το @αμημενο το αλτσχαιμερ οτι θυμαμαι θα το γραφω ...... ερχοταν παρεα με τον Ροδελλη που ειχε η εχει ακομη συνεργειο στην Νεα Μακρη ......
... παλια οταν περναγα απο εκει πιναμε καφεδακι και θυμομασταν τα παλια ...... :beer:
MG-KTiNoS
13/01/2012, 19:32
Δεν εχω τιποτα να βαλω αρχηγε μου ..... οσο δεν προχωραει το @αμημενο το αλτσχαιμερ οτι θυμαμαι θα το γραφω ...... ερχοταν παρεα με τον Ροδελλη που ειχε η εχει ακομη συνεργειο στην Νεα Μακρη ......
... παλια οταν περναγα απο εκει πιναμε καφεδακι και θυμομασταν τα παλια ...... :beer:
motomaniac
14/01/2012, 20:14
επειδη μονο εδω πιθανοτητα να ξερει καποιος πως να το ψαξω, οχι οτι εχει κι ιδαιτερη σημασι, αλλα ετσι απο περιεργια, μιας και καθεται κουτι στις εισαγωγες απο srx να διευκολυνω καναν αλλον πατεντιαρη.. αυτο απο τι ειναι?
244425
motomaniac
14/01/2012, 20:16
ειναι αυτα τα διπλα στο κεντρο της φωτο.
244428
Την συγκεκριμενη δυαδα φοραει το Kawasaki Eliminator 250 .:wave2:
MG-KTiNoS
15/01/2012, 11:15
σπάνιο μηχανάκια (απ αυτά που βλέπεις μόνο σε φωτό.)
244442
Αρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS
σπάνιο μηχανάκια (απ αυτά που βλέπεις μόνο σε φωτό.)
Το συγκεκριμένο είναι ένα Bimota KB-1. Πρέπει να έχει ξαναμπεί αλλά το search μας έχει αφήσει χρόνους....
Η διαφορά με τα παραγωγής είναι η Gibson εξάτμιση, που είχε πολύ καλά αποτελέσματα κυρίως σε μονοκύλινδρα τύπου SRX-XBR και την χρησιμοποιούσαν σε αγώνες SOS.
Βασισμένο στο Kawasaki Z-1!
http://www.bikeexif.com/bimota-kb1
Υ.Γ.: κι ότι ετοιμαζόμουν να γράψω τι Bimota αφού το μοτέρ λέει Kawasaki, ευτυχώς έκανα ένα search πρώτα. :winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Υ.Γ.: κι ότι ετοιμαζόμουν να γράψω τι Bimota αφού το μοτέρ λέει Kawasaki, ευτυχώς έκανα ένα search πρώτα. :winka:
Το πρώτο γράμμα στη κωδικοποίηση των bimota, υποδηλώνει τον κατασκευαστή του κινητήρα. :winka:
sapila racing
20/01/2012, 15:52
Ποιός είναι ειναι ευκολο να το βρείτε.
Θελω όμως να βρείτε τι καβαλάει, σε ποιόν αγώνα και σε ποια θέση τερμάτισε. :beer:
244926
GP ιαπωνίας το 98
Ο Noriyuki Haga με το 50 (wildcard) που τερμάτισε 3ος.
EDIT: Μηχανάκι ξέχασα αν και είναι εμφανές... Yamaha YZR 500
sapila racing
20/01/2012, 17:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gi_4ce
GP ιαπωνίας το 98
Ο Noriyuki Haga με το 50 (wildcard) που τερμάτισε 3ος.
EDIT: Μηχανάκι ξέχασα αν και είναι εμφανές... Yamaha YZR 500
Σωστός! :beer:
Και ξέρεις ποιό είναι το περίεργο ε? Ανέβηκε στο βάθρο στον πρώτο του αγώνα με 500 δίχρονο αλλά δεν ξανανέβηκε ποτε στο βάθρο στα GP500 παρ όλο που έτρεξε και με Yamaha το 2001 και με Aprilia το 2003.
Αυτη τη στιγμή φαίνεται οτι ειναι χωρίς όμάδα για το WSBK 2012. Κρίμα και πάλι κρίμα που ενας απο τους εντυπωσιακότερους, άτρόμητους και γρήγορους οδηγούς δεν πήρε ποτέ ενα πρωτάθλημα ενω το άξιζε.
Παρα λίγο να το παρει δυο φορές αλλά δεν...
sapila racing
13/02/2012, 15:26
Ειχα καιρό να βαλω κανενα καινουριο και κρέμασε το παιχνίδι.
Να λοιπόν ενα πολύ δύσκολο.
Μην χαζεύετε τα πίσω, αυτο το μικρό και παλιό ειναι το θέμα. :lol:
247334
Αρη την εκοψες εσυ την εικονα για καποιο λογο ή απο την μεση και κατω δεν εμφανιζεται???
sapila racing
13/02/2012, 15:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Corvo
Αρη την εκοψες εσυ την εικονα για καποιο λογο ή απο την μεση και κατω δεν εμφανιζεται???
Δεν την εκοψα εγω, κατι παίχτηκε. Θα την ξανανεβασω.
Στο upload πρέπει να έπαθε λόξυγγα...
chr1s_86
13/02/2012, 22:37
Μην χαζεύετε τα πίσω, :lol:
Mondial :a8:
Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
Mondial :a8:
ειδες πως το ειπε ομως ε?
λες και ηταν το ποιο απλο πραγμα...
παντως Αρη μολις την κανω αποθηκευση μου την εμφανιζει κανονικοτατα δεν ξερω τι φταει....
sapila racing
15/02/2012, 12:17
Corvo εκανα edit και την ξανανέβασα, τωρα ειναι ΟΚ. :wave2:
Για να βοηθήσω αν ψάχνει κανείς, είναι Ιταλικό.
Ο Cuido Premoli ειναι ο πατερας αυτης της εταιριας.
Το παθος του καταρχας για τους κινητηρες και μετεπιτα για τις μοτοσυκλετες τον οδηγη στο να ανοιξει το πρώτο κατάστημα στην Malnate και αρχιζει να λαμβανει μερος σε ορισμενες διοργανωσεις.
Η πρωτη νικη ερχετε το 1924 στο motogiro d’Italia με μια μοτο σαν αυτη της φωτο ( για βρειτε το ευκολο ειναι)
247790
Από τα τέλη της δεκαετία του '30 άρχισε την παραγωγή του "Moto Premoli". Η επιτυχία της μοτοσικλέτας του, τον οδηγεί να έχει 6 άτομα προσωπικό, συμπεριλαμβανομένων παιδιών και Umberto Gianpiero και οδηγό αγώνων τον Giuseppe Premoli (με τον οποίο δεν υπάρχει συγγένεια παρά απλή συνωνυμία), το οποίο συγκεντρώνει πάνω από 90 νίκες, γεγονός που οδηγεί σε μόδα το όνομα της εταιρείας. Μέχρι το ξέσπασμα του πολέμου το 1940 η παραγωγή του ειναι 4 ποδήλατα ανά μήνα για ένα σύνολο περίπου 250 μοτοσικλέτες.
Η πρώτη παραγωγή της μοτοσικλέτας εχει πλαίσιο Premoli , Baruffaldi πιρούνια, σέλες Radaelli, Burman κιβώτιο ταχυτήτων και κινητήρα OMB (Officine Meccaniche Broglia) των 175cc.
Και πάμε στην μοτοσυκλέτα της φωτογραφίας.
Το 1937 ξεκίναει η παραγωγή του κινητήρα της : ένας μονοκύλινδρος 250cc με εκκεντροφόρο επικεφαλής , μετάδοσης μεταξύ κινητήρα και κιβωτίου ταχυτήτων με αλυσίδας.
Μια ιδιαιτερότητα του νέου κινητήρα είναι η θέση του δοχείου λαδίου για τη λίπανση του κινητήρα, που τοποθετείται έξω από το μπλοκ του κινητήρα. Η κυκλοφορία του λιπαντικού διασφαλίζεται από μια αντλία με διπλό σώμα που συλλέγοντας στο στροφαλοθάλαμο τα λάδια του κινητήρα τα στέλνει πίσω στη δεξαμενή, ώστε να βελτιωθεί η ψύξη.
247800
sapila racing
23/02/2012, 10:38
soto εγραψες!!!
Sorry για την καθυστέρηση, δεν το είχα παρει χαμπάρι οτι το απάντησες.
Εκτός από δύσκολο να βρεθεί ηταν και πολύ πρωτοποριακό σχέδιο, αφού εχει πίσω ανάρτηση πίσω τότε που όλα σχεδόν ηταν χωρίς.
:beer: :beer:
sapila racing
08/03/2012, 16:05
Ομορφο αγωνιστικό εποχής. Ολο κόκκινα βαζω τωρα τελευταία. :p
Fusi 1937 Sport 250 cc 1 cyl ohc
http://www.yesterdays.nl/fusi-1937-sport-p-2311.html
17.500 euro!! Και δείχνει να 'χει πολλά χιλιόμετρα, ρε φίλε!
Τα κοκοράκια και οι βαλβίδες έξω φόρα παρτίδα;;; :look:
sapila racing
08/03/2012, 17:13
Fusi 1937 Sport 250 cc 1 cyl ohc
http://www.yesterdays.nl/fusi-1937-sport-p-2311.html
17.500 euro!! Και δείχνει να 'χει πολλά χιλιόμετρα, ρε φίλε!
Ε ενταξει ρε Νίκο, δεν θα το πάρουμε! :p
:beer: :beer: :beer:
@georgio
Ετσι ηταν τότε, το περίεργο ηταν το ανάποδο!
sapila racing
12/03/2012, 13:44
Ωραίο, πολύ ωραίο αν και τα παραλένε σχετικά με την δημοπρασία που θα βγεί κλπ κλπ.
Δεν το λέω όμως, ας το πεί αλλος. :wave2:
Ντουκος 450 ντεσμο του 70.Τι ωραιο μηχανακι!
250011
sapila racing
21/03/2012, 18:08
Ωραίο και πολύ σπάνιο αγωνιστικό. :beer:
250670
Αν και πρωτη φορα γραφω εδω ας βαλω και εγω κατι
250670
Αν και πρωτη φορα γραφω εδω ας βαλω και εγω κατι
Μη σε ξενερώσω, αλλά έβαλες ένα από τα ελάχιστα που ψιλοήξερα (οπότε και μπόρεσα να ξαναβρώ το μοντέλο χωρίς πολύ ψάξιμο). Δεν το λέω μήπως θέλει να ψαχτεί και κανένας άλλος.
<hint> Εμείς να τα βλέπουμε.... αν και τελικά έκλεισε. </hint>
Η …………… είναι η μονη βιομηχανια στην …………………….. ιδρυθηκε το 1966 και στην αρχη χρησιμοποιουσε κινητηρες ………………..
Συντομα ανεπτυξε τους δικους κινητηρες. Αν και εχει κατσκευασει μερικες ανω των 50κεκ το μεγαλυτερο μερος της παραγωγης της είναι μοτοποδηλατα ο κινητηρας είναι συμβατικος διχρονος με το εμβολο να ελεγχει τις θυριδες.
Τα σπορ μοντελα είναι υδροψυκτα η εταιρια εχει κατασκευασει και μερικες μηχανες μοτοκρος και τραιλ αυτα....
Βιβλιογραφια :Το τελειο βιβλιο της μοτοσικλετας
Μη σε ξενερώσω, αλλά έβαλες ένα από τα ελάχιστα που ψιλοήξερα (οπότε και μπόρεσα να ξαναβρώ το μοντέλο χωρίς πολύ ψάξιμο). Δεν το λέω μήπως θέλει να ψαχτεί και κανένας άλλος.
<hint> Εμείς να τα βλέπουμε.... αν και τελικά έκλεισε. </hint>
:beer: :beer:
stefanos
22/03/2012, 17:52
Ωραίο και πολύ σπάνιο αγωνιστικό. :beer:
250 follis
jlo κινητήρας δικύλινδρος
Δεν βρήκα τίποτα άλλο.
sapila racing
22/03/2012, 18:23
250 follis
jlo κινητήρας δικύλινδρος
Δεν βρήκα τίποτα άλλο.
Ε δεν εχει και πολλά να βρείς. Η Follis ηταν γαλλική μάρκα κι ηταν πολύ γνωστή για τα ποιοτικά ποδήλατα που έφτιαχνε και ειδικά τα tandem.
:wave2:
sapila racing
29/03/2012, 11:51
Bλέπετε τίποτα περίεργο? Τι μηχανάκι ειναι και τι προσπαθούν να κανουν?
motomaniac
29/03/2012, 12:01
κατι σε supermono μου κανει με κινητηρα ροταξ απο 650. αλλα τα βαριδια ζυγοσταθμισης τι δουλεια εχουν εκει πανω?? το πλαισιο κανα spondon ειναι? χωρις καθολου search λεω μονο οτι μου λενε τα ματακια μου!
sapila racing
29/03/2012, 12:06
κατι σε supermono μου κανει με κινητηρα ροταξ απο 650. αλλα τα βαριδια ζυγοσταθμισης τι δουλεια εχουν εκει πανω?? το πλαισιο κανα spondon ειναι? χωρις καθολου search λεω μονο οτι μου λενε τα ματακια μου!
Τα βαρίδια ειναι το κόλπο. Το θεμα ειναι τι προσπαθούν να κανουν με δαυτα.
Βεβαια το μοτερ δεν ειναι 650, κι εχει λιγο πάνω από 220 ίππους στον τροχό. ;)
crt bmw suter μηπως;
τωρα τι προσπαθουν να κανουν ο θεος και η ψυχη τους :lol:
sapila racing
29/03/2012, 13:31
crt bmw suter μηπως;
τωρα τι προσπαθουν να κανουν ο θεος και η ψυχη τους :lol:
Ναι αυτό είναι το μηχανάκι. Βαζουν βαρίδια (αλλάζοντας στην ουσία την ιδιοσυχνότητα) προσπαθώντας να εξαλείψουν κάποιες δονήσεις που ενοχλούν τόσο πολύ που ο Edwards δεν μπορεί να οδηγήσει στο όριο.
Βασικά κατεληξαν οτι χρειάζονται αλλες βασεις κινητήρα πολύ πιο χαμηλά, αλλά αυτό σημαίνει αλλο πλαίσιο....
Τωρα ψαχνονται με βαριδια προς το παρόν.
motomaniac
29/03/2012, 22:06
να απο σβεσουν κραδασμους? η μηπως ειναι ερμα?
ακαλα.. ειχε παει σελ 67 κι εγωαπαντησα στην 66.. χαχαχαχα
ιντα ναι τουτο νε? (ελπιζω να μην εχει ξαναμπει)251565
κι αλλη μια....γυμνη:look::blush::blush:251566
Λευκάδιος
30/03/2012, 00:14
ιντα ναι τουτο νε? (ελπιζω να μην εχει ξαναμπει)251565
μαλλον εχει ξαναμπει :wave2: http://thekneeslider.com/archives/2007/08/16/moto-paton-500cc-racer-continuation/
Να βαλω ενα αλλο τοτε251575
Λευκάδιος
30/03/2012, 01:02
και αυτο εχει ξαναμπει RICΚMAN METISSE TRIUMPH :beer: http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=103141&highlight=steve+mc+queen
θα κανω μια τελευταια προσπαθεια για σημερα..251583
δεν ξερω τι ειναι το τελευταιο αλλα να ξερεις οτι πλεον η αναζητηση φτιαχτηκε
οποτε οταν θες να βαλεις καποιο και δεν εισαι σιγουρος βαζε το ονομα στην αναζητηση, αν δεν το βγαλει τοτε βαλτο :beer:
Εαν σας φενετε ευκολο να βρειτε την μαρκα του κατασκευαστη , βρειτε τι μοτερ φοραει η μηχανη της φωτο.
dim-rac :beer: