Σύνδεση

View Full Version : Ηλεκτρολογος του κ@@@ - τα ιταλικα χαλανε

konsttanttinos
13/01/2011, 06:46
Λοιπον, αποφασισα να το μοιραστω μαζι σας γιατι ο ψυχολογος μου ειναι διακοπες, και επειδη κοντεψα να σκασω 3 μερες.
Την προηγουμενη Τεταρτη, πρωι πρωι με την αυγουλα, ειμαι ετοιμος να παω για αλλαγη μπαταριας το τουρμπονο. Επειδη δεν ηξερα καποιον συγκεκριμμενο στον Βολο, ρωταω εναν φιλο και μου συστηνει τον Β.Κ., επειδη ειναι νεο παιδι, μηχανοβιος, και ειναι ''δικος μας''.
Φτανουμε στο μπουρδ...sorry, στο μαγαζι του, και γινεται η τραμπα.
Ο κουφιοκεφαλος εχει φροντισει να βγαλει τον αισθητηρα πτωσης και φυσικα να τον κουμπωσει αναποδα.Φυσικα δεν το ηξερε κανενας εκεινη την στιγμη.
Το τουρμπονο μουλαρι.
Μετα απο 5 λεπτα επιστημονικης προσεγγισης απο τον ''μαστορα'', καταληγει στο συμπερασμα οτι τα ιταλικα χαλανε, και μου προτεινει να το Ζμπρωξουμε μπας και παρει μπροστα...καπου εκει καταλαβα με τι εμπλεξα.ΠλΕρωνω και φευγω σπρωχνοντας το μηχανακι.
Στο τεταρτο εχω παει το μηχανακι στην Επισημη Αντιπροσωπια Aprilia (τρομαρα μου), ωπου και μετα απο 5 ωρες και ξυλωμα συναγερμου, πλαστικων, κτλ, δεν βγαζει κανεις ακρη.
Παω και κουβαλαω τον ηλεκτρολογο-μλκ που εχει πεισθει πλεον οτι το μηχανακι ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΠΗΓΑ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΧΑΛΑΣΕ, μπας και ανοιξει το ρημαδι του και πει τι εκανε στο μηχανακι πριν βαλει την μπαταρια, αλλα τιποτα...λεει οτι ''εγω δεν πλΕρωνω ξενες ζημιες και ποσο μαλιστα για ιταλικα''.
Ο τεχνικος της αντιπροσωπειας μεχρι και το απογευμα δεν εχει βγαλει ακρη.
Περναει η πεμπτη (θεοφανεια), και φτανουμε παρασκευη.
Ο αντιπροσωπος ισχυριζεται οτι ο εγκεφαλος εχει κλειδωσει, και οτι θα χρειαστει RESET, ΑΛΛΑ επειδη δεν το εχει ξανακανει θα πρεπει να μιλησει με αθηνα, ΑΛΛΑ λειπουν ολοι για τετραημερο.
Επισης, του ειπανε ,λεει, απο αθηνα οτι μπορει να καταστραφηκε ο εγκεφαλος του μποστινου οργανου, και η ζημια θα ξεπερασει τα 700 ευρω....
Παιρνω τον ''μαστορα'' και μου λεει οτι δεν εχει τοσα λεφτα, και αφου του εδωσα να καταβει οτι δεν αστειευομαι, πηγα στο μαγαζι του.
Εκει μου επιτεθηκε φραστικα ο πατερας του και ο ιδιος, λεγοντας οτι χαλασμενα μηχανακια δεν πληρωνει, και οτι ειμαι θρασυς κλπ.. Τους ενημερωνω οτι εχω ηδη μιλησει με την εφορια επειδη δεν μου εκοψαν αποδειξη, και παγωνουν..
ΚΛαπου εκει με παιρνει τηλ ο SVX να μου δωσει το τηλ του bill (οι apriliabikers ξερουν για ποιον μιλαω).
Ο ανθρωπος μεσα σε 1 λεπτο ελυσε το προβλημα (σωστη τοποθετηση του αισθητηρα πτωσης) και φυσικα ηρεμησα.
Μολις χθες πηγα στον ''μαστορα'' και μετα απο στιγμες απειρου καλλους, απειλησε να μου κανει μηνυση γιατι τον κοροιδεψα :lol: και οτι απειλησα στην ψυχικη και σωματικη του υγεια :lol: :lol:
Εκει του θυμησα τα αρχικα ΣΔΟΕ και ηρθε ο πατερας του να με καθυσυχασει, λεγοντας ο τι ο γιος του ειναι απλα οξυθυμος και παιδι - 30 χρονων μαλακας...καπου εκει εληξε..

Δεν με πειραξε οτι εκανε μια λαθος τοποθετηση.
Με πειραξε οτι:
1)μολις τα εκανε σκατα κατευθειαν ειπε οτι τα ιταλικα χαλανε (μην γελατε κουφαλες..)
2)εστειλε τον πατερα του κρυφα απο'μενα στην aprilia, να δωσει την παλια μπαταρια και να παρει την δικια του ωστε να αποποιηθει των ευθυνων του.
3)ειπε οτι μιλησε στον ηλεκτρολογο της αντιπροσωπειας και οτι ο ηλεκτρολογος του επιβεβαιωσε οτι το μηχανακι ρεταρε απο πριν - ο ηλεκτρολογος τα αρνηθηκε ολα.
4)ειπε οτι ψαχνω να βρω θυμα για να φτιαξω το μηχανακι τζαμπα
5)οταν ειδε τον συναγερμο ξυλωμενο ειπε οτι τα καλωδια του ειναι απαραιτητα για την λειτουργια της μηχανης, και οτι τα ξυλωσα επιτηδες.

Θεωρω καθηκον μου να προφυλαξω καθε Βολιωτη μηχανοβιο απο εναν επικινδυνα ηλιθιο.
Για ονομα press pm.

dmf
13/01/2011, 06:55
εμ ετσι ειναι. Κι εγω ο βλακας αντι να το παω στην αντιπροσωπεια για service το πηγα σε εναν Π@π@ρ@ και μου εβαλε 1 λιτρο παραπανω λαδι. Δηλ τί να πεις ρε πουστη μου... :sick:

Ποσο σε χρεωσε η απριλια για αυτο τον ελεγχο που εκανε;;

airpanos
13/01/2011, 06:57
Με οποιο μαστορα καθισεις,τετοια γραμματα θα μαθεις:lol:

byron
13/01/2011, 07:01
Ρε Κωνσταντίνε, αν είχες βάλει απ΄την αρχή το θέμα στο apriliabikers θα σου είχαν πει όλοι να τσεκάρεις μήπως έχει μπει ανάποδα ο αισθητήρας πτώσης. Όλοι μας την έχουμε πατήσει :lol:

Για τον ηλεκτρολόγο της αντιπροσωπείας, no comment :a31: :a31:

sniper
13/01/2011, 07:02
Δηλαδή, για να αλλάξεις μια μπαταρία σ' ενα γυμνό μηχανάκι, πρέπει να το λύσεις όλο; :bawl: :bawl:

byron
13/01/2011, 07:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Δηλαδή, για να αλλάξεις μια μπαταρία σ' ενα γυμνό μηχανάκι, πρέπει να το λύσεις όλο; :bawl: :bawl:

Είσαι ανόητος....
Για να βρεις μια βλάβη που δεν υπάρχει, πρέπει να λύσεις όλο το μηχανάκι. Η μπαταρία κάτω απ΄τη σέλα είναι.:p

sniper
13/01/2011, 07:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Είσαι ανόητος....
Για να βρεις μια βλάβη που δεν υπάρχει, πρέπει να λύσεις όλο το μηχανάκι. Η μπαταρία κάτω απ΄τη σέλα είναι.:p

Κάτι δεν καταλαβαίνω... γιατί ο μάστορας πειραξε τον αισθητήρα πτώσης αφου είχε να αλλάξει την μπαταρία μόνο;:confused:

konsttanttinos
13/01/2011, 07:11
Ρε Κωνσταντίνε, αν είχες βάλει απ΄την αρχή το θέμα στο apriliabikers θα σου είχαν πει όλοι να τσεκάρεις μήπως έχει μπει ανάποδα ο αισθητήρας πτώσης. Όλοι μας την έχουμε πατήσει :lol:

Για τον ηλεκτρολόγο της αντιπροσωπείας, no comment :a31: :a31:

Βυρωνα, εκανα ενα thead εκει, και μου το εγραψε ο bill.
Ελα ομως που δεν μπηκα καθολου στο internet μεχρι που τον πηρα τηλεφωνο.

konsttanttinos
13/01/2011, 07:12
Κάτι δεν καταλαβαίνω... γιατί ο μάστορας πειραξε τον αισθητήρα πτώσης αφου είχε να αλλάξει την μπαταρία μόνο;:confused:

Γιατι ειναι ξερολας και ηλιθιος...:lol:

konsttanttinos
13/01/2011, 07:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf

Ποσο σε χρεωσε η απριλια για αυτο τον ελεγχο που εκανε;;

Εννοειται πως τιποτα.
Αφου εγιναν μλκς μετα σφυριζαν αδιαφορα, και μετα γιναμε και φιλαρακια..:lol:

sapila racing
13/01/2011, 07:15
Eίναι μερικοί που τους αξίζει μπουρλότο στο μαγαζί...

Το διάβασα και νευρίασα ρε φίλε. :evil:

airpanos
13/01/2011, 07:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Λοιπον, αποφασισα να το μοιραστω μαζι σας γιατι ο ψυχολογος μου ειναι διακοπες, και επειδη κοντεψα να σκασω 3 μερες.
Την προηγουμενη Τεταρτη, πρωι πρωι με την αυγουλα, ειμαι ετοιμος να παω για αλλαγη μπαταριας το τουρμπονο. Επειδη δεν ηξερα καποιον συγκεκριμμενο στον Βολο, ρωταω εναν φιλο και μου συστηνει τον Β.Κ., επειδη ειναι νεο παιδι, μηχανοβιος, και ειναι ''δικος μας''.
Φτανουμε στο μπουρδ...sorry, στο μαγαζι του, και γινεται η τραμπα.
Ο κουφιοκεφαλος εχει φροντισει να βγαλει τον αισθητηρα πτωσης και φυσικα να τον κουμπωσει αναποδα.Φυσικα δεν το ηξερε κανενας εκεινη την στιγμη.
Το τουρμπονο μουλαρι.
Μετα απο 5 λεπτα επιστημονικης προσεγγισης απο τον ''μαστορα'', καταληγει στο συμπερασμα οτι τα ιταλικα χαλανε, και μου προτεινει να το Ζμπρωξουμε μπας και παρει μπροστα...καπου εκει καταλαβα με τι εμπλεξα.ΠλΕρωνω και φευγω σπρωχνοντας το μηχανακι.
Στο τεταρτο εχω παει το μηχανακι στην Επισημη Αντιπροσωπια Aprilia (τρομαρα μου), ωπου και μετα απο 5 ωρες και ξυλωμα συναγερμου, πλαστικων, κτλ, δεν βγαζει κανεις ακρη.
Παω και κουβαλαω τον ηλεκτρολογο-μλκ που εχει πεισθει πλεον οτι το μηχανακι ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΠΗΓΑ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΧΑΛΑΣΕ, μπας και ανοιξει το ρημαδι του και πει τι εκανε στο μηχανακι πριν βαλει την μπαταρια, αλλα τιποτα...λεει οτι ''εγω δεν πλΕρωνω ξενες ζημιες και ποσο μαλιστα για ιταλικα''.
Ο τεχνικος της αντιπροσωπειας μεχρι και το απογευμα δεν εχει βγαλει ακρη.
Περναει η πεμπτη (θεοφανεια), και φτανουμε παρασκευη.
Ο αντιπροσωπος ισχυριζεται οτι ο εγκεφαλος εχει κλειδωσει, και οτι θα χρειαστει RESET, ΑΛΛΑ επειδη δεν το εχει ξανακανει θα πρεπει να μιλησει με αθηνα, ΑΛΛΑ λειπουν ολοι για τετραημερο.
Επισης, του ειπανε ,λεει, απο αθηνα οτι μπορει να καταστραφηκε ο εγκεφαλος του μποστινου οργανου, και η ζημια θα ξεπερασει τα 700 ευρω....
Παιρνω τον ''μαστορα'' και μου λεει οτι δεν εχει τοσα λεφτα, και αφου του εδωσα να καταβει οτι δεν αστειευομαι, πηγα στο μαγαζι του.
Εκει μου επιτεθηκε φραστικα ο πατερας του και ο ιδιος, λεγοντας οτι χαλασμενα μηχανακια δεν πληρωνει, και οτι ειμαι θρασυς κλπ.. Τους ενημερωνω οτι εχω ηδη μιλησει με την εφορια επειδη δεν μου εκοψαν αποδειξη, και παγωνουν..
ΚΛαπου εκει με παιρνει τηλ ο SVX να μου δωσει το τηλ του bill (οι apriliabikers ξερουν για ποιον μιλαω).
Ο ανθρωπος μεσα σε 1 λεπτο ελυσε το προβλημα (σωστη τοποθετηση του αισθητηρα πτωσης) και φυσικα ηρεμησα.
Μολις χθες πηγα στον ''μαστορα'' και μετα απο στιγμες απειρου καλλους, απειλησε να μου κανει μηνυση γιατι τον κοροιδεψα :lol: και οτι απειλησα στην ψυχικη και σωματικη του υγεια :lol: :lol:
Εκει του θυμησα τα αρχικα ΣΔΟΕ και ηρθε ο πατερας του να με καθυσυχασει, λεγοντας ο τι ο γιος του ειναι απλα οξυθυμος και παιδι - 30 χρονων μαλακας...καπου εκει εληξε..

Δεν με πειραξε οτι εκανε μια λαθος τοποθετηση.
Με πειραξε οτι:
1)μολις τα εκανε σκατα κατευθειαν ειπε οτι τα ιταλικα χαλανε (μην γελατε κουφαλες..)
2)εστειλε τον πατερα του κρυφα απο'μενα στην aprilia, να δωσει την παλια μπαταρια και να παρει την δικια του ωστε να αποποιηθει των ευθυνων του.
3)ειπε οτι μιλησε στον ηλεκτρολογο της αντιπροσωπειας και οτι ο ηλεκτρολογος του επιβεβαιωσε οτι το μηχανακι ρεταρε απο πριν - ο ηλεκτρολογος τα αρνηθηκε ολα.
4)ειπε οτι ψαχνω να βρω θυμα για να φτιαξω το μηχανακι τζαμπα
5)οταν ειδε τον συναγερμο ξυλωμενο ειπε οτι τα καλωδια του ειναι απαραιτητα για την λειτουργια της μηχανης, και οτι τα ξυλωσα επιτηδες.

Θεωρω καθηκον μου να προφυλαξω καθε Βολιωτη μηχανοβιο απο εναν επικινδυνα ηλιθιο.
Για ονομα press pm.

Ενα πραγμα δεν καταλαβα, το φις του αισθητηρα και γενικα οι φισσες κουμπωνουν με συγκεκριμενο τροπο,προς μια μερια δηλαδη.
(Με ελαχιστες εξαιρεσεις π.χ. στην κορνα)

Μηπως τα ιταλικα ειναι μπουρ#ελα τελικα?
:lol: :lol: :lol:

SVX
13/01/2011, 07:21
ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΕΣ.... :a024:

αμα σκιαχτηκες συρε παρε Honda :a9:

Bowleno
13/01/2011, 07:24
αρα εγώ που έχω το πηγασάκι να κάνω τον σταυρό μου αμα ερθω κατά κει;:look:

reinmeister
13/01/2011, 07:28
δες το θετικο της ολης ιστοριας...

ο αισθητηρας πτωσης δουλευει...:bawl: :lol:

Viking
13/01/2011, 07:30
Άλλη φορά να έρχεσαι να αλλάζουμε μπαταρία παρέα :D

Εσύ του 'κλεισες το μαγαζί του "επίσημου" και μετακομίζει? :lol:

Έχω καιρό που δεν πατάω στον "επίσημο", αν θες καλό και σωστό μάστορα που ξέρει πολύ καλά τι κάνει, τι χρειάζονται οι μηχανές μας πες μου να σου στείλω ΠΜ.
:beer:

Ζεύκας
13/01/2011, 07:33
Οι μάστορες μια χαρά παιδιά είναι.

τα ιταλικά είναι για τον πούτσο

OldMan
13/01/2011, 07:34
Ειλικρινά προσπαθώ να καταλάβω, αλλά ..... :(

Ζεύκας
13/01/2011, 07:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan

εδώ δεν καταλαβαίνουν οι μηχανικοί που τα σχεδιάζουν, εσύ θα καταλάβεις?:confused:

Viking
13/01/2011, 07:37

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας

:a3: :D

byron
13/01/2011, 07:41

Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα βρε Αντώνη. Τα 3μπούρδελα μας, έχουν έναν ηλεκτρονικό αισθητήρα πτώσης που κόβει το ρεύμα στον κινητήρα αν ξεπεράσει τις 70 μοίρες νομίζω, που σημαίνει ότι έχεις φάει σαβούρα.
Ο περίφημος αισθητήρας πιάνει πάνω στο κάλυμμα της μπαταρίας και πρέπει να μετακινηθεί για να βγεί. Το θέμα είναι ότι πάνω του έχει ένα μεγάλο βελάκι και γράφει και UP για να ξέρεις την θέση του. Όταν τον κουμπώσει κάποιος ανάποδα, ο αισθητήρας διαβάζει ότι βρίσκεσαι πλέον πάνω σε δέντρο και κόβει το ρεύμα του μοτέρ.

καλύτερα τώρα? :p

reinmeister
13/01/2011, 07:43
ΝΙΨΟΝ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ ΜΗ ΜΟΝΑΝ ΟΨΙΝ...

italy rules ρε λεμε....:lol: :lol: :lol:

konsttanttinos
13/01/2011, 07:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Viking
Άλλη φορά να έρχεσαι να αλλάζουμε μπαταρία παρέα :D

Εσύ του 'κλεισες το μαγαζί του "επίσημου" και μετακομίζει? :lol:

Έχω καιρό που δεν πατάω στον "επίσημο", αν θες καλό και σωστό μάστορα που ξέρει πολύ καλά τι κάνει, τι χρειάζονται οι μηχανές μας πες μου να σου στείλω ΠΜ.
:beer:

Επεσα πανω στην μετακομιση, γι'αυτο δεν με προσεξαν οσο επρεπε...:lol:
Υπαρχει καλος μαστορας για τα παπριλια στον βολο??????
Εννοειται οτι θα μου στειλεις πμ!!!

konsttanttinos
13/01/2011, 07:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ΝΙΨΟΝ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ ΜΗ ΜΟΝΑΝ ΟΨΙΝ...

italy rules ρε λεμε....:lol: :lol: :lol:

Εεεελα λεεμε!
Τα ιταλικα χαλανε μολις τα πειραξεις.

OldMan
13/01/2011, 07:47
Ρεεεεε .....

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΙ, προσπαθώ να καταλάβω... :winka:

Υ.Γ.
Για δε τον "εξουσιοδοτημένο" τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα ...:smokin:

sniper
13/01/2011, 07:49
Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα βρε Αντώνη. Τα 3μπούρδελα μας, έχουν έναν ηλεκτρονικό αισθητήρα πτώσης που κόβει το ρεύμα στον κινητήρα αν ξεπεράσει τις 70 μοίρες νομίζω, που σημαίνει ότι έχεις φάει σαβούρα.
......

Σωστά.... γιατί αν ήταν λιγότερο, μα τις 62 μοιρες που στρίβουμε στας Σερρας θα μας έκοβε τα ήπατα! :lol: :bawl: :bawl:

sniper
13/01/2011, 07:50
Ρεεεεε .....

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΙ, προσπαθώ να καταλάβω... :winka:

Υ.Γ.

Νόμισε ότι ήταν θερμόμετρο υδραργύρου μάλλον.... :lol: :bawl:

sapila racing
13/01/2011, 07:51
Σωστά.... γιατί αν ήταν λιγότερο, μα τις 62 μοιρες που στρίβουμε στας Σερρας θα μας έκοβε τα ήπατα! :lol: :bawl: :bawl:

Aσε και την εχει κανει τη μ@λ@κία η μαμα Honda στο VFR. Τα χουμε ξαναπεί καπου εδω μεσα για το VFR που σβησε στην Κ1, γιατί νόμιζε οτι ειχε πέσει (η ειχε ανεβει σε δεντρο κατα τον byr0n).

sniper
13/01/2011, 07:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Aσε και την εχει κανει τη μ@λ@κία η μαμα Honda στο VFR. Τα χουμε ξαναπεί καπου εδω μεσα για το VFR που σβησε στην Κ1, γιατί νόμιζε οτι ειχε πέσει (η ειχε ανεβει σε δεντρο κατα τον byr0n).

αν υποθέσουμε ότι τη βεφα δεν την έστριβε ο Εντουαρντς.... κι ότι οι κύριοι του παγκοσμίου πάνε στις 55-60 το πολυ... πόσο το είχε ρε συ στη βέφα; στις 30 μοιρες; :lol:

Hellspawn
13/01/2011, 08:11

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Aprilia δεν έχεις εσυ???

sniper
13/01/2011, 08:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Night_Rider
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Aprilia δεν έχεις εσυ???

Ναι, αλλά είναι φιλαλήθης κι ειλικρινής....

:smokin:

Allst@rf
13/01/2011, 08:13
δλδ αν ηταν νομιμος με τα φορολογικα θα ειχες φαει και ξυλο??

α ρε ελληναρες ,ποσο μαγκες ειστε...:yuck:

byron
13/01/2011, 08:19
Ρεεεεε .....

Υ.Γ.

O αισθητήρας κουμπώνει σε καπάκι πάνω σπ΄την μπαταρία. Δεν χρειάζεται να βγεί απ΄τις φίσες του αλλά μόνο να ξεκουμπώσει για να βγεί η μπαταρία. Στο κούμπωμα αν τον τοποθετήσεις ανάποδα παίρνεις τα @@ σου

220776

Gandalf dr685sm
13/01/2011, 08:21
Ρε μην γελάτε .. δεν είδατε τι έπαθε και ο Ορφανός στο Dakkar;;;;.... για μπαταρία του είπαν και ψυχρές θερμοκρασίες, ενώ τελικά το μηχανάκι δεν φόρτιζε έτσι και αλλιώς μπαταρία.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&cid=0&aid=238356

ΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΛΕΜΕ!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ermiss
13/01/2011, 08:21
οκ, ο μάστορας ήταν αλάνι πατεντιάρης που όμως δεν ξέρει ξένες γλώσσες (που να ξέρει τι σημαίνει το UP στα ιταλικά :lol: )

Ο εξουσιοδοτημένος την ώρα που έλυνε μηχανάκι, δεν είδε το καπάκι της μπαταρίας??

ermiss
13/01/2011, 08:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Ρε μην γελάτε .. δεν είδατε τι έπαθε και ο Ορφανός στο Dakkar;;;;.... για μπαταρία του είπαν και ψυχρές θερμοκρασίες, ενώ τελικά το μηχανάκι δεν φόρτιζε έτσι και αλλιώς μπαταρία.

:eek: :eek: :eek:
:bigcry: :bigcry: :bigcry:

airpanos
13/01/2011, 08:26

Α ρε μ@λ ιταλιανοι μονο στο ντιζαιν ειστε πρωτοι
Τον επομενο χρονο με ΚΤΜ!!:wacko:

konsttanttinos
13/01/2011, 08:27

Αυτο ηταν το πρωτο που σκεφτηκα.
Παλι καλα που δεν το επαθα στην Μπιστα..:smokin:

:rotflmao:

konsttanttinos
13/01/2011, 08:28
O αισθητήρας κουμπώνει σε καπάκι πάνω σπ΄την μπαταρία. Δεν χρειάζεται να βγεί απ΄τις φίσες του αλλά μόνο να ξεκουμπώσει για να βγεί η μπαταρία. Στο κούμπωμα αν τον τοποθετήσεις ανάποδα παίρνεις τα @@ σου

Τα πηρα Βυρωνα, τα πηρα....για 3 μερες τα κουβαλουσα:lol:

konsttanttinos
13/01/2011, 08:29

Τωρα εσυ γιατι τους δινεις ψωμι, εεε?

τα ιταλικα χαλανε παντως:smokin:

chr1s_86
13/01/2011, 08:29
... πάνω του έχει ένα μεγάλο βελάκι και γράφει και UP για να ξέρεις την θέση του. Όταν τον κουμπώσει κάποιος ανάποδα...

Αααα καλά.... :bawl: :rotflmao:

sniper
13/01/2011, 08:32

"Eίχε καεί η .... μπαταρία" και πιο κάτω "είχε καεί η γεννήτρια"....

Α ρε δημοσιογράφοι....

Ποια γεννήτρια ρε μαλάκες;;;; :bawl: :bawl: :bawl:

(Επειδή κυκλοφορούν και ιταλοί καβαλάρηδες εδώ μέσα, μην αρχίσετε τίποτα πιπες περί πηνίων βολάν και μάτια αυτών, θα σας φέρω τον Oldman γυμνό να σας σιάξει.... )

sniper
13/01/2011, 08:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
οκ, ο μάστορας ήταν αλάνι πατεντιάρης που όμως δεν ξέρει ξένες γλώσσες (που να ξέρει τι σημαίνει το UP στα ιταλικά :lol: )

Ο εξουσιοδοτημένος την ώρα που έλυνε μηχανάκι, δεν είδε το καπάκι της μπαταρίας??

Άνοιξε συνεργείο ο Τσίου; :bawl: :bawl: :bawl:

byron
13/01/2011, 08:35
"Eίχε καεί η .... μπαταρία" και πιο κάτω "είχε καεί η γεννήτρια"....

Α ρε δημοσιογράφοι....

Ποια γεννήτρια ρε μαλάκες;;;; :bawl: :bawl: :bawl:

(Επειδή κυκλοφορούν και ιταλοί καβαλάρηδες εδώ μέσα, μην αρχίσετε τίποτα πιπες περί πηνίων βολάν και μάτια αυτών, θα σας φέρω τον Oldman γυμνό να σας σιάξει.... )

Πες και για το GPS που είχε (και ήταν ιταλικό) και τον πέρασε λίγα μέτρα μακρια απ΄τα way points με αποτέλεσμα να του ρίξουν 15 ώρες (!!) ποινή. :hypnotize

sniper
13/01/2011, 08:36
Πες και για το GPS που είχε (και ήταν ιταλικό) και τον πέρασε λίγα μέτρα μακρια απ΄τα way points με αποτέλεσμα να του ρίξουν 15 ώρες (!!) ποινή. :hypnotize

Ναι το διάβασα..... μαλακία

Ζεύκας
13/01/2011, 08:46
τα Απρίλια ειδικά είναι τόσο για τον πούτσο που σου ζητάνε μέχρι και pin!!!

PortisHead
13/01/2011, 08:56
Ποσο δυσκολο ηταν να κανουν τον αισθητηρα να κουμπώνει μονο με εναν συγκεκριμενο τροπο , και οχι αναποδα ?
:confused:

sniper
13/01/2011, 08:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Ποσο δυσκολο ηταν να κανουν τον αισθητηρα να κουμπώνει μονο με εναν συγκεκριμενο τροπο , και οχι αναποδα ?

αντε αυτό πες είναι δύσκολο.... το να τον βάλουν αλλού δεν έπαιζε;

imitrelos
13/01/2011, 08:59
Νευρίασα μόνο που το διάβασα ο τύπος είναι και μ@λ@κ@ς και βλ@κ@ς .........:evil:

Τα ιταλικά είναι μπουρδέλα όταν τα πάμε σε άχρηστους μηχανικούς και ηλεκτρολόγους

όταν άλλαξα μηχανικο στον πήγασο απο εκει και πέρα δέν έκανε κίχ

για τόν bill τί να πείς .....πρέπει να του στήσουμε άγαλμα έχει βοηθήση πολύ κόσμο (εγώ ο μ@λ@κ@ς αντί απο τήν αρχή να ρωτήσω αυτόν πλήρωσα κερατιάτικα αρκετά με το κόμπλερ ...αλλά τώρα πια βρήκα τήν γαλήνη )

byron
13/01/2011, 09:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead

αντε αυτό πες είναι δύσκολο.... το να τον βάλουν αλλού δεν έπαιζε;

Ναι ρε ΄σεις.....έχει βελάκι, έχει up, το γάτακι του SVX λείπει αν το βάλει κάποιος αναποδα.

220797

sniper
13/01/2011, 09:10
Ναι ρε ΄σεις.....έχει βελάκι, έχει up, το γάτακι του SVX λείπει αν το βάλει κάποιος αναποδα.

UP yours ρε!

GIXXERAKIAS
13/01/2011, 09:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
δες το θετικο της ολης ιστοριας...

ο αισθητηρας πτωσης δουλευει...:bawl: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

faraway
13/01/2011, 10:26
Καλά για τον ηλεκτρολόγο δεν σχολιάζω αλλά για τους αντιπροσώπους που έχουν την επωνυμία είναι τραγικοί και επικίνδυνοι συνάμα .

Να βάλουν το μυαλό τους να δουλέψει για να βρουν τη βλάβη δε μπορούσαν αλλά να βάλουν το μυαλό τους να κάνει σενάρια για πωλήσεις εγκεφάλων ...κτλ ήταν πρώτη και καλύτεροι ....

Ο καλύτερος και ο πιο κοντινός μάστορας για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο είναι ο bill και μόνον !!!:beer:

devil's animal
13/01/2011, 10:37
οτι να'ναι ομως...:sick: :sick: :sick:

παλι καλα που βρηκες ακρη..
:beer: :beer: :beer:

7gibernau
13/01/2011, 10:40
Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα βρε Αντώνη. Τα 3μπούρδελα μας, έχουν έναν ηλεκτρονικό αισθητήρα πτώσης που κόβει το ρεύμα στον κινητήρα αν ξεπεράσει τις 70 μοίρες νομίζω

μαγκα μου εισαι θεος λεμε,δεν το ξερα αυτο αλλα τωρα καταλαβα γιατι μου κανει διακοπες οταν στριβω!!!
γκοντ μπλες γιου ρε....

TROOPER
14/01/2011, 03:14
για κλαματα :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: