Λοιπον, αποφασισα να το μοιραστω μαζι σας γιατι ο ψυχολογος μου ειναι διακοπες, και επειδη κοντεψα να σκασω 3 μερες.
Την προηγουμενη Τεταρτη, πρωι πρωι με την αυγουλα, ειμαι ετοιμος να παω για αλλαγη μπαταριας το τουρμπονο. Επειδη δεν ηξερα καποιον συγκεκριμμενο στον Βολο, ρωταω εναν φιλο και μου συστηνει τον Β.Κ., επειδη ειναι νεο παιδι, μηχανοβιος, και ειναι ''δικος μας''.
Φτανουμε στο μπουρδ...sorry, στο μαγαζι του, και γινεται η τραμπα.
Ο κουφιοκεφαλος εχει φροντισει να βγαλει τον αισθητηρα πτωσης και φυσικα να τον κουμπωσει αναποδα.Φυσικα δεν το ηξερε κανενας εκεινη την στιγμη.
Το τουρμπονο μουλαρι.
Μετα απο 5 λεπτα επιστημονικης προσεγγισης απο τον ''μαστορα'', καταληγει στο συμπερασμα οτι τα ιταλικα χαλανε, και μου προτεινει να το Ζμπρωξουμε μπας και παρει μπροστα...καπου εκει καταλαβα με τι εμπλεξα.ΠλΕρωνω και φευγω σπρωχνοντας το μηχανακι.
Στο τεταρτο εχω παει το μηχανακι στην Επισημη Αντιπροσωπια Aprilia (τρομαρα μου), ωπου και μετα απο 5 ωρες και ξυλωμα συναγερμου, πλαστικων, κτλ, δεν βγαζει κανεις ακρη.
Παω και κουβαλαω τον ηλεκτρολογο-μλκ που εχει πεισθει πλεον οτι το μηχανακι ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΠΗΓΑ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΧΑΛΑΣΕ, μπας και ανοιξει το ρημαδι του και πει τι εκανε στο μηχανακι πριν βαλει την μπαταρια, αλλα τιποτα...λεει οτι ''εγω δεν πλΕρωνω ξενες ζημιες και ποσο μαλιστα για ιταλικα''.
Ο τεχνικος της αντιπροσωπειας μεχρι και το απογευμα δεν εχει βγαλει ακρη.
Περναει η πεμπτη (θεοφανεια), και φτανουμε παρασκευη.
Ο αντιπροσωπος ισχυριζεται οτι ο εγκεφαλος εχει κλειδωσει, και οτι θα χρειαστει RESET, ΑΛΛΑ επειδη δεν το εχει ξανακανει θα πρεπει να μιλησει με αθηνα, ΑΛΛΑ λειπουν ολοι για τετραημερο.
Επισης, του ειπανε ,λεει, απο αθηνα οτι μπορει να καταστραφηκε ο εγκεφαλος του μποστινου οργανου, και η ζημια θα ξεπερασει τα 700 ευρω....
Παιρνω τον ''μαστορα'' και μου λεει οτι δεν εχει τοσα λεφτα, και αφου του εδωσα να καταβει οτι δεν αστειευομαι, πηγα στο μαγαζι του.
Εκει μου επιτεθηκε φραστικα ο πατερας του και ο ιδιος, λεγοντας οτι χαλασμενα μηχανακια δεν πληρωνει, και οτι ειμαι θρασυς κλπ.. Τους ενημερωνω οτι εχω ηδη μιλησει με την εφορια επειδη δεν μου εκοψαν αποδειξη, και παγωνουν..
ΚΛαπου εκει με παιρνει τηλ ο SVX να μου δωσει το τηλ του bill (οι apriliabikers ξερουν για ποιον μιλαω).
Ο ανθρωπος μεσα σε 1 λεπτο ελυσε το προβλημα (σωστη τοποθετηση του αισθητηρα πτωσης) και φυσικα ηρεμησα.
Μολις χθες πηγα στον ''μαστορα'' και μετα απο στιγμες απειρου καλλους, απειλησε να μου κανει μηνυση γιατι τον κοροιδεψακαι οτι απειλησα στην ψυχικη και σωματικη του υγεια
![]()
Εκει του θυμησα τα αρχικα ΣΔΟΕ και ηρθε ο πατερας του να με καθυσυχασει, λεγοντας ο τι ο γιος του ειναι απλα οξυθυμος και παιδι - 30 χρονων μαλακας...καπου εκει εληξε..
Δεν με πειραξε οτι εκανε μια λαθος τοποθετηση.
Με πειραξε οτι:
1)μολις τα εκανε σκατα κατευθειαν ειπε οτι τα ιταλικα χαλανε (μην γελατε κουφαλες..)
2)εστειλε τον πατερα του κρυφα απο'μενα στην aprilia, να δωσει την παλια μπαταρια και να παρει την δικια του ωστε να αποποιηθει των ευθυνων του.
3)ειπε οτι μιλησε στον ηλεκτρολογο της αντιπροσωπειας και οτι ο ηλεκτρολογος του επιβεβαιωσε οτι το μηχανακι ρεταρε απο πριν - ο ηλεκτρολογος τα αρνηθηκε ολα.
4)ειπε οτι ψαχνω να βρω θυμα για να φτιαξω το μηχανακι τζαμπα
5)οταν ειδε τον συναγερμο ξυλωμενο ειπε οτι τα καλωδια του ειναι απαραιτητα για την λειτουργια της μηχανης, και οτι τα ξυλωσα επιτηδες.
Θεωρω καθηκον μου να προφυλαξω καθε Βολιωτη μηχανοβιο απο εναν επικινδυνα ηλιθιο.
Για ονομα press pm.