PDA

View Full Version : συγκεντρωση-συλλαλητηριο-διαμαρτυρια

Σελίδες : 1 [2]

TROOPER
18/01/2011, 06:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
σοβαρά τώρα οι μετανάστες όλο αφορμές δίνουν

τις προάλλες συγγενικό μου πρόσωπο ήταν στο αμάξι της κ περίμενε φανάρι.

Άγιος Παντελεήμωνας.Απόγευμα.

Ξαφνικά της κάνουν ντου 5-6 πακισταμοί-αφγανοί ή τι σκατά είναι τέσπα
τη πετάνε έξω από τ'αμάξι και ξαφρίζουν ότιδηποτε χρήσιμο είχε μέσα.

Ε μετά πως να μην είσαι επιφυλακτικός?

μα κανεις δεν ειπε να μην ειμαστε επιφυλακτικοι μπαμπη!και επιφυλακτικοι και προσεκτικοι!!!!

εκει που διαφωνω ειναι στα αντιμετρα που λαμβανονται με αυτοκλητους πολιτοφυλακες οι οποιοι αποσκοπουν αλλου και με μεσα που αν μη τι αλλο τα κρινω αναρμοστα.

με καταλαβες?

Ζεύκας
18/01/2011, 06:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
μα κανεις δεν ειπε να μην ειμαστε επιφυλακτικοι μπαμπη!και επιφυλακτικοι και προσεκτικοι!!!!

εκει που διαφωνω ειναι στα αντιμετρα που λαμβανονται με αυτοκλητους πολιτοφυλακες οι οποιοι αποσκοπουν αλλου και με μεσα που αν μη τι αλλο τα κρινω αναρμοστα.

με καταλαβες?

μανούλα μου εγώ γενικά μιλούσα.
να δείξω πως νιώθουν οι κάτοικοι του Αγ.Παντελεήμωνα απέναντι στους εξαθλιωμένους μετανάστες.

Και φυσικά Ο φταίχτης είναι το Κράτος που έχει κάνει τη χώρα μπάτε σκύλοι αλέστε.
Και την ανυπαρξία του εκμεταλεύεται η Ακροδεξιά...

Φοβάμαι τη στιγμή που θα ραγίσει το γυαλί και κάποιος θα δολοφονηθεί....
Θα γαμηθεί η περιοχή.

ggs
18/01/2011, 06:33
μ'αυτα και μ'αυτά....:mad:

221451

mats8282
18/01/2011, 08:11
Ντροπή (http://www.tvxs.gr/news/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%CF%87%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CE%AF-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%B1%CE%AF%CF%89%CE%BD)...Ο προοδευτικός κατά τα άλλα Καμίνης που θα μας γλύτωνε από τον δεξιό δήμαρχο...

Cpt. Haddock
18/01/2011, 08:17
Τι επρεπε να κανει ο Καμινης που δεν έκανε; :confused:

sniper
18/01/2011, 08:19
Είστε πολύ αθώοι, αφελείς κι ανυποψίαστοι....

ERRIKA
18/01/2011, 08:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

με καταλαβες?

Ωχου, ρε Γιώργο... πάλι τα ίδια θα λέμε? Διάβασε τις πρώτες σελίδες....

mats8282
18/01/2011, 08:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τι επρεπε να κανει ο Καμινης που δεν έκανε; :confused:

Να πλύνει το χέρι του :confused:

ΥΓ Επειδή βιάζομαι και πρέπει να φύγω....Όταν ο πρόεδρος νεοναζιστικής οργάνωσης πάει με 8 μπράβους στο συμβούλιο και χαιρετάει ναζιστικά τότε,ο προοδευτικός,δήμαρχος κάτι άλλο πρέπει να κάνει και όχι να του δώσει το χέρι...

ΥΓ2 Στα του θέματος,όπως διάβασα στο tvxs στον Αγ.ΠαντελεήμΟνα βρέθηκε μέχρι και ο υποψήφιος στις δημοτικές της Θήβας με το ΛΑΟΣ κ.κ.Τουτούζας με σιδερολοστό και κράνος...

Δεν δουλεύει το λινκ,είναι στο www.tvxs.gr κάτω στα θέματα...

Cpt. Haddock
18/01/2011, 08:43
Ο χαιρετισμός έγινε στο τέλος όταν εφευγε και αφου ειχε προηγηθει ο κλασσικος καυγας και πεταξε τις παπαριές του. Δεν μπηκε στην αιθουσα με το χερι ψηλα.

Αλλωστε όλοι εβγαλαν σχετικη ανακοινωση μετα το συμβαν του χαιρετισμου.

Αλλο αυτο όμως και άλλο οι τυπικότητες (χειραψια) μιας συνεδριασης δημοτικου συμβουλίου. :winka:

reinmeister
18/01/2011, 08:54
στις χωρες τους,οταν κανουν μαλακια,τους κοβουν τα @@ και τους τα ταϊζουν σωταρισμενα,οποτε κανουν τα παγωνια...

εδω που τους χαιδευουμε το χερακι,γαμουν και δερνουν...

τις πταιει λοιπον?

thou-vou
18/01/2011, 09:09
Μέχρι το 97 που έμενα στην περιοχή τα πράγματα ήταν ειδυλιακά (σίγουρα δεν γράφετε έτσι). Ήταν υπέροχα. Κάτι τα κωλόμπαρα, κάτι τα sexshow με κότες! (πραγματικές κότες) με ιδιοκτήτη πρόεδρο εθνικιστικής τότε οργάνωσης (παπαδημητρίου τον λέγανε μάλλον), μαφία κάργα, μαχαιρώματα πιτσιρικάδων και καθημερινούς τσακωμούς. Οι γυναίκες για να κυκλοφορήσουν νύχτα άκουγαν και ζούσαν τα απίστευτα από του λεπτεπίλεπτους μπράβους, προστάτες των μαγαζιών οπότε τις περιοχής συνολικά.

Αυτό το παρελθόν αναπολούν κάποιοι? Γιατί η μαφία δεν έφυγε ποτέ απλά άλλαξε "εργάτες". Ναι κάποιοι μετανάστες δουλεύουν για τις μαφίες. Ναι, συνήθως ο πάτος του βαρελιού τρώει τις σάρκες του. Αλλά αν κάποιος λέει "να πάνε οι αφγανοί στην πατρίδα τους, εγω δεν τους ενοχλώ" ας τους πει γιατί ο ελληνικός στρατός είναι και στο αφγανιστάν. Και μετά ξαναπείτε τους ότι "εγώ δεν σας ενοχλώ". Και πριν πεί κάποιος ότι "ο ελληνικός στρατός είναι εκεί με το ζόρι" ας μας πει ποιός τον ζορίζει... γιατί εδω τα χει κάνει πλακάκια με το κρ΄άτος του ισραήλ χωρίς πίεσει...

Οι μετανάστες πολέμων, οι πρόσφυγες δηλαδή, είναι οι "εγκληματίες συλλογικά" και οι υπήκοοι των κρατών που κάνουν των πόλεμο "αθώοι"?.
Και, ναι γίνεται μαελείο σε αυτή την πόλη. Σε κάθε επίπεδο. Αλλά οι συμμορίες τις μαφίας να παρουσιάζονται ως απελευθερωτές μην τρελαθούμε κιόλα. έχουν τα κεντρικά κάτω από την πλατεία, εκεί που τους είχαν συλλάβει με τρυκάκια και όπλα. Αλήθεια τι έγινε με αυτά τα ελληνόπουλα?
Παραμονές εκλογών κλείδωσαν απ' έξω τζαμί με κόσμο μέσα, του έβα΄λαν φωτιά και κόλλησαν απ' έξω τα αυτοκολητάκια τους για να υπογράψουν την πράξη τους. Πήγαν άλλοι μετανάστες να σπάσουν την πόρτα για να σώσουν τους μέσα και φάγανε από τους συμμορίτες μαχαιριές. Ποιούς μάζεψαν οι μπάτσοι? Μετανάστες, γιατί λέει μαχαιρώθηκαν μεταξύ τους.

Ξαναλέω. Ξέρω πολύ καλά τι γίνεται στην περι΄οχή γιατί περνάω από εκεί καθημερινά καθώς έχ αρκετούς γνωστούς. Πολλοί αππό αυτούς έχουν χάσει τη μπάλα. Τους πειράζει αν δουν μετανάστη να κατουράει αλλά βγάζουν το σκυλί τους για χέσιμο στα πεζοδρόμια. Αλλά έτσι είναι ο πόλεμος έτσι είναι και τα αποτελέσματα του. Ιδεολογία και ξερώ ψωμί και πάντα φταίνε οι άλλοι. Για την κρίση, για τις μειώσεις μισθών, για την πρέζα, για το λαθρεμπόριο κτλ, κτλ...
Σαν την ιστορία με τους μικροπωλητές που "χάνει η εφορία εκατομ ευρώ" και την ίδια στιγμή κλείνει ο σδοε μαγαζ;στην κηφισια που πουλάει μαιμού gucci η κάτι τέτοιο. Τέλος πάντων άδικως κόπος.
Εγω τα βλέπω έτσι ο άλλος τα βλέπει αλλιώς. Περιθώρεια επικοινωνίας δεν υπάρχουν, μάλλον περί εμφυλίου πρ΄όκειται (τον οποίο τον έχουμε χάσει ήδη έτσι όπως πάμε οι "απ' εδώ")... Με τέτοια αριστερά στην ελλάδα που στη βάρκιζα θα πάνε για να παραδώσουν τους αστακούς τους τι να περιμενεις....

Ναι, μακελε΄ιό γίνεται και όχι μόνο στον άγ. παντελεήμονα. Και πρεζα θα γεμίσουμε και όπλα και σωματεμπορεία και θα συνεχίσουμε να τρώμε ο ένας τον άλλο... Κάθε κοινωνία έχει τον παράδεισο που της αξιζει... Ε αυτός είναι για εδώ και δεν φταίει κανένας ξένος γι' αυτό.

Καπετάνιο δεν θα κάνουμε κουβέντα απο δω γιατί εδω είσαι εξουσία... χιχι
Ελλάς γαλλία συμμαχία...

Cpt. Haddock
18/01/2011, 09:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
[...]Καπετάνιο δεν θα κάνουμε κουβέντα απο δω γιατί εδω είσαι εξουσία... χιχι

αει ρε :p

Κουβέντα δε θα κάνουμε απο εδω γιατι μπορούμε (και γινεται καλυτερη) απο κοντα.
:winka:

sapila racing
18/01/2011, 09:26
thou-vou ευτυχώς δεν είσαι ο μόνος που τα βλέπει ετσι.

:look:

granazi
18/01/2011, 09:55
Τα γεγονοτα του Σαββατου τουλαχιστον αναμενομενα ηταν.
το μονο καλο ειναι οτι και αυτη τη φορα δεν υπηρξε σοβαρη συνεχεια και απωλειες.
θερμοκεφαλοι απο τη μια εξαθλιωμενοι απο την αλλη που δεν εχουν και τιποτα να χασουν= εκρηκτικο μειγμα.....
λυσεις αμεσες και μαγικες εγω προσωπικα δεν εχω να προτεινω γιατι πολυ απλα δεν ειμαι σε καποιο κεντρο αποφασεων οπως και ολοι εδω θελω να πιστευω.
η μονη λυση που προτεινω σαν εφικτη ειναι να μην πεφτουμε στην παγιδα να βγαζουμε κορωνες και να γινομαστε οπως παντα γνωστες των παντων...
λογικη και ψυχραιμια και αντε να δουμε...:look:

gs 500 f
18/01/2011, 13:19
ακουστηκε οτι για να μην κατηγορειθει η ελ.ας ως φιλικη με δεξιες ,ακροδεξιες ομαδες και για να βγαλει απο πανω της λαθοι του παρελθοντος οτι ενεργουν μαζι με ακροδεξιες οργανωσεις ,επρεπε εστω και χωρις λογο να ερθει σε αντιπαραθεση με αυτους!

μεγαλο λαθος του μιχαλολιακου να χαιρετησει φασιστικα μεσα στο δημοτικο συμβουλειο!!!!

ντροπη και και στην αστυνομια που στο περιβολο αλλα και μεσα στο ναο του αγιου παντελεημωνα εκαναν χρηση της ιδιοτητας τους!

σε 300 ατομα υπολογειζετε η αντιρατσιστικη συγκεντρωση [αριστεριστες] που συμετειχαν στην πορεια προς την πλατεια για την συναυλεια........

90 τοις εκατο των ερωτηθετων σε δημοσκοπηση ειναι υπερ του τοιχους και υπερ στο να φυγουν αμεσα οι παρανομοι αλλοδαποι που ευρισκονται στην χωρα μας!

ειδωμεν.....

TROOPER
19/01/2011, 03:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Ωχου, ρε Γιώργο... πάλι τα ίδια θα λέμε? Διάβασε τις πρώτες σελίδες....

ωχου,ρε βικυ...δεν ειναι απαραιτητο.

alres
19/01/2011, 04:00
Μέχρι το 97 που έμενα στην περιοχή τα πράγματα ήταν ειδυλιακά (σίγουρα δεν γράφετε έτσι). Ήταν υπέροχα. Κάτι τα κωλόμπαρα, κάτι τα sexshow με κότες! (πραγματικές κότες) με ιδιοκτήτη πρόεδρο εθνικιστικής τότε οργάνωσης (παπαδημητρίου τον λέγανε μάλλον), μαφία κάργα, μαχαιρώματα πιτσιρικάδων και καθημερινούς τσακωμούς. Οι γυναίκες για να κυκλοφορήσουν νύχτα άκουγαν και ζούσαν τα απίστευτα από του λεπτεπίλεπτους μπράβους, προστάτες των μαγαζιών οπότε τις περιοχής συνολικά.

Αυτό το παρελθόν αναπολούν κάποιοι? Γιατί η μαφία δεν έφυγε ποτέ απλά άλλαξε "εργάτες". Ναι κάποιοι μετανάστες δουλεύουν για τις μαφίες. Ναι, συνήθως ο πάτος του βαρελιού τρώει τις σάρκες του. Αλλά αν κάποιος λέει "να πάνε οι αφγανοί στην πατρίδα τους, εγω δεν τους ενοχλώ" ας τους πει γιατί ο ελληνικός στρατός είναι και στο αφγανιστάν. Και μετά ξαναπείτε τους ότι "εγώ δεν σας ενοχλώ". Και πριν πεί κάποιος ότι "ο ελληνικός στρατός είναι εκεί με το ζόρι" ας μας πει ποιός τον ζορίζει... γιατί εδω τα χει κάνει πλακάκια με το κρ΄άτος του ισραήλ χωρίς πίεσει...

Οι μετανάστες πολέμων, οι πρόσφυγες δηλαδή, είναι οι "εγκληματίες συλλογικά" και οι υπήκοοι των κρατών που κάνουν των πόλεμο "αθώοι"?.
Και, ναι γίνεται μαελείο σε αυτή την πόλη. Σε κάθε επίπεδο. Αλλά οι συμμορίες τις μαφίας να παρουσιάζονται ως απελευθερωτές μην τρελαθούμε κιόλα. έχουν τα κεντρικά κάτω από την πλατεία, εκεί που τους είχαν συλλάβει με τρυκάκια και όπλα. Αλήθεια τι έγινε με αυτά τα ελληνόπουλα?
Παραμονές εκλογών κλείδωσαν απ' έξω τζαμί με κόσμο μέσα, του έβα΄λαν φωτιά και κόλλησαν απ' έξω τα αυτοκολητάκια τους για να υπογράψουν την πράξη τους. Πήγαν άλλοι μετανάστες να σπάσουν την πόρτα για να σώσουν τους μέσα και φάγανε από τους συμμορίτες μαχαιριές. Ποιούς μάζεψαν οι μπάτσοι? Μετανάστες, γιατί λέει μαχαιρώθηκαν μεταξύ τους.

Ξαναλέω. Ξέρω πολύ καλά τι γίνεται στην περι΄οχή γιατί περνάω από εκεί καθημερινά καθώς έχ αρκετούς γνωστούς. Πολλοί αππό αυτούς έχουν χάσει τη μπάλα. Τους πειράζει αν δουν μετανάστη να κατουράει αλλά βγάζουν το σκυλί τους για χέσιμο στα πεζοδρόμια. Αλλά έτσι είναι ο πόλεμος έτσι είναι και τα αποτελέσματα του. Ιδεολογία και ξερώ ψωμί και πάντα φταίνε οι άλλοι. Για την κρίση, για τις μειώσεις μισθών, για την πρέζα, για το λαθρεμπόριο κτλ, κτλ...
Σαν την ιστορία με τους μικροπωλητές που "χάνει η εφορία εκατομ ευρώ" και την ίδια στιγμή κλείνει ο σδοε μαγαζ;στην κηφισια που πουλάει μαιμού gucci η κάτι τέτοιο. Τέλος πάντων άδικως κόπος.
Εγω τα βλέπω έτσι ο άλλος τα βλέπει αλλιώς. Περιθώρεια επικοινωνίας δεν υπάρχουν, μάλλον περί εμφυλίου πρ΄όκειται (τον οποίο τον έχουμε χάσει ήδη έτσι όπως πάμε οι "απ' εδώ")... Με τέτοια αριστερά στην ελλάδα που στη βάρκιζα θα πάνε για να παραδώσουν τους αστακούς τους τι να περιμενεις....

Ναι, μακελε΄ιό γίνεται και όχι μόνο στον άγ. παντελεήμονα. Και πρεζα θα γεμίσουμε και όπλα και σωματεμπορεία και θα συνεχίσουμε να τρώμε ο ένας τον άλλο... Κάθε κοινωνία έχει τον παράδεισο που της αξιζει... Ε αυτός είναι για εδώ και δεν φταίει κανένας ξένος γι' αυτό.

Ελλάς γαλλία συμμαχία...

Δώσε λύση, δώσε λύση!
Θα στο πουν και αυτό αδερφέ με τέτοια που λες, οι ρεαλιστές του κώλου.

Κατά τ' άλλα γεια στο στόμα σου.
Προσυπογράφω με τα δυο χέρια και με τα δυο πόδια

Άντε γιατί πήξαμε πολύ στη μαλακία τελευταία

the who
19/01/2011, 05:38

Ελλάς γαλλία συμμαχία...

Αγορινα :beer: :beer: :beer:

iosif
19/01/2011, 06:59
μπραβο ρε φιλε θ.β.

(μεταξυ μας τα φασιστοειδη εχουν ξεσαλωσει σε διαφορα ασχετα σαιτς. ευτυχως που η συντριπτικη πλειοψηφια απο αυτα τα μειρακια ειναι νταηδες της φουσκας. αλλωστε στο πραγματικο δρομο γεννιουνται οι συνειδησεις και οχι στον εικονικο κοσμο)

ggs
19/01/2011, 08:02
Μέχρι το 97 ....

καλέ μου άνθρωπε....:beer: :beer:

lc8ergr1
20/01/2011, 08:17
αυτο που προσπαθει ο ανθρωπος να καταπολεμησει γινεται πιο μεγαλο
η αρνητικοτητα φερνει αρνηση στο τετραγωνο

παρτε παραδειγμα την μαχη στην βια στα γηπεδα την μαχη κατα των ναρκωτικων την μαχη εναντια στην πεινα την μαχη εναντια στις κατσαριδες την μαχη εναντια στο θερμοκηπιο την μαχη εναντια .....στους ξενους γενικα

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΠΕΤΥΧΑΝ

ΟΤΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΙ ΕΞΑΡΧΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ( ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ) ΤΟΤΕ ΤΟ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ...ακομα και οταν οδηγας την μοτο σου)

ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΖΩΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ και ΔΟΥΛΕΙΑΣ μου

οποτε ήρθα σε επαφη με ξενους ΟΦΕΛΗΘΗΚΑ γιατι ειχα παντα ανοικτη την καρδια μου στους ανθρώπους αυτους

λιγα απο τα αμετρητα καλα που ηρθαν στην ζωή μου γιατι ήμουν ανοικτος στους ξενους

στην ΠΑΡΟ στις αλυκες οταν μπηκα στο βουρκο με το enduro μου δυο αλβανοι και οχι ελληνες με βοηθησαν να ξελασπωσω και οχι οι ελληνες της ξαπλωστρας

εμαθα ινδικη κουζινα απο μια υπηρετρια γειτονα και πια γλυκαινω το δειπνο μου με chicken curry

ακουσα μαγικη μουσικη απο το τουμπερλεκι και τα τραγουδια μιας αζερας στα πατησια

τα χειλη μου γλυκαθηκαν απο γεωργιανο κρασι καπου στην ομονεια

ενας πακιστανος ορειβατης με ταξιδεψε με τις ιστοριες του και τα παραμυθια του στα ιμαλαια

ενας αιγυπτιος ψαρας στον οροπο με εμαθε να ψαρευω με κρυφο δωλωμα

μια καλονη ρωσιδα ερωτευτηκα και εχω ενα υπεροχο γιο και μια γλυκια οικογενεια με αμετρητες εμπειριες και ταξιδια στην απεραντη ρωσια απο την καρελια μεχρι το βλαδιβοστοκ

εχετε χρονο για να πολεματε τους ξενους ? αγαπηστε τους και θα γινεται πλουσιοι . ανοιξτε την καρδια σας σε ολους

μια θετικη σκεψη και σταση ζωης ειναι 100 φορες πιο δυνατη απο μια αρνητκη σκεψη
μια θετικη σκεψη προερχεται παντα απο το ΘΕΟ μια αρνητικη απο το ΔΙΑΒΟΛΟ

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΣΤΑΘΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ

ΠΙΣΤΕΥΩ ΒΑΘΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ

και η ζωη ειναι κατι προσωπικο και δεν εχεις δικαιωμα να την κουρελιαζεις με ΜΑΧΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΤΙ..... τοτςε η ζωη σου περασε μπροστα απο τα ματια σου σε χρονο ντε τε και οχι σε 100+ χρονια

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ Υ.Γ
μυνημα προς την αδελφη μου:

"......ΡΕ ΒΛΑΜΕΝΗ μπακουρη μαρια βαλε μυαλο και παψε να μου σπας τα αρχιδια με τις κολοσαβουρες φιλες σου καθε μερα να σας βρω κανα αντρα φιλο απο την αντροπαρεα μου...
μαθε απο την μανα μας να κανεις πρωτα κανα πιατο φαι, χασε 20 κιλα και μην χαλας τα 600 σου καθε σαββατο στο ζαρα και την βισση...."
και τελος μην κλαψομουνιαζεις στο μπαμπα οτι οι αλλοδαπες σας τρωνε τους αντρες - ΣΤΟ ΡΑΦΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΟΛΕΣ!!!

ΥΠΟΓΡΑΦΩ εκ μερους του

ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΩΝ ΜΕ ΘΕΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΜΙΡ
το ελληνικο ανδρικο σπερμα αποκτα σιγα σιγα το τελειο μιγμα το πανακριβο καυκασιο γονιδιο της βορειο ανατολικης ριζας

τα εγγονια μας θα γινουν κουκλοι - κουκλες!!!

ΟVER

blackrose
20/01/2011, 12:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
το είδα το βίντεο!!

ΦΙΛΙΚΟ ΔΙΠΛΟ ΕΠΑΙΖΑΝ??? :lol:

μα καλά κάνουνε προπόνηση και αφήνουν τις κάμερες να τους κλέψουν τα κόλπα?

άντε πάλι από την αρχή.... :sad:

+1000..............................:wave2:

http://www.youtube.com/watch?v=CrY3Utx_TgQ&feature=related

:rotflmao:

blackrose
20/01/2011, 12:17

Ελλάς γαλλία συμμαχία...

+ οσα θελεις εσυ :beer:

http://www.youtube.com/watch?v=H8gntriB71s

:smokin:

alres
20/01/2011, 12:48
Μη μου μιλάς για την εξαίρεση, μίλα μου για τον κανόνα
Μίλα γι αυτό που συμβαίνει λίγο πριν, λίγο μετά από σένα.
Λίγο πάνω, λίγο κάτω από σένα. Λίγο σε σένα και λίγο στον δίπλα.

Γιατί τα κάγκελα και οι τάφοι, δεν ήταν ποτέ για τους λίγους
Τα κάγκελα και οι τάφοι, ήταν στο τέλος, πάντα για τους πολλούς.
Επιβεβαιώνοντας το ρητό ότι «Ο φασισμός έρχεται πρώτα για τους άλλους και μετά για όλους»

Γι αυτό την επομένη που θα μου δείξεις τους «λίγους» και «κακούς» θα σου πω για τον κανόνα.
Και την επόμενη φορά που θα βιαστείς να αγκαλιάσεις τον όποιο δικτάτορα, μακρινό ή κοντινό, θα σου πω για τον κανόνα της δικτατορίας

Και την επόμενη που θα μου πεις ότι είσαι «αθώος» και «δεν έκανες τίποτα εσύ»,
θα σου θυμίσω εκατομμύρια κατεστραμμένους «αθώους»,
μόνιμα εύπιστους όταν το κακό είναι για τους άλλους
και δύσπιστους μόνο όταν τους σημαδεύουν.

Δεν ξέρω αν στο είπα, ο θάνατος είναι της μόδας πάλι
Ο θάνατος των άλλων όμως κάποτε τελειώνει. Δεν γίνεται αλλιώς

Και τότε μίλα μου, αν μπορείς, όσο θες για την εξαίρεση

Tpap
20/01/2011, 13:22
Βρέ τι έχανα, τόσες μέρες... :D :lol:

gs 500 f
21/01/2011, 03:45
πορεια προς την πλατεια εξαρχειων με αιτημα την αδελφοποιηση των δημοτικων διαμερισματων αγ παντελεημωνα και πλατειας εξαρχειων βλεπω να γεινετε στο προσεχες διαστημα και ανταλαγη αποψεων ενθεν και ενθεν ......!!!!!
χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!
πρεπει να προμηθευτω ποπ κορν ,ποτακια ,ξηροκαρπια γιατι το εργο θα εχει διαρκεια και πλοκη!!!!

LsKostas
21/01/2011, 05:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
πορεια προς την πλατεια εξαρχειων με αιτημα την αδελφοποιηση των δημοτικων διαμερισματων αγ παντελεημωνα και πλατειας εξαρχειων βλεπω να γεινετε στο προσεχες διαστημα και ανταλαγη αποψεων ενθεν και ενθεν ......!!!!!
χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!
πρεπει να προμηθευτω ποπ κορν ,ποτακια ,ξηροκαρπια γιατι το εργο θα εχει διαρκεια και πλοκη!!!!

:rolleyes: :(

Λιγη Nτροπη ...

iosif
21/01/2011, 05:19
kai na τελειωνει το παραμυθι με τους "κατοικους αγ παντελεημωνα"

μιλαμε για καμια εκατοστη ατομα σε συνοικια 10.000

στην πραγματικοτητα παιζει τρομοκρατια απο τα καθικια της χ.α. σε οσους δεν συμμετεχουν στα καφριλικια τους και δεν συμφωνουν μαζι τους

απο την αλλη να εξομοιωνεις καποιους που θελουν ειρηνικη συμβιωση με καποιους καφρους που κυρησουν μισος ειναι τουλαχιστον ηλιθιο.

ειναι σαν να λες σε εναν μαυρο "κατσε κουβεντιασε με εναν κουκλουξκλαν ηρεμα και δημοκρατικα. ενταξει εχει την αποψη οτι πρεπει να σε κρεμασει αλλα ειναι μια αποψη να την συζητησουμε"

LOUKILOUK
21/01/2011, 12:06
Thou-vou k lg8ergr1 τα είπατε όλα...:beer: :beer: :wave2: