Σύνδεση

View Full Version : συγκεντρωση-συλλαλητηριο-διαμαρτυρια

Σελίδες : [1] 2

gs 500 f
09/01/2011, 16:17
συγγεντρωση-συλλαλητηριο-διαμαρτυρια
το σαββατο 15-01-2011 και ωρα 12 το μεσσημερι στην πλατεια του αγιου παντελεημωνα κανουν οι κατοικοι με συνθημα και αιτηματα
οχι στην οικονομικη εξαθλιωση των ελληνων
οχι στο διωγμο των ελληνων απο τις γειτονιες της αθηνας
οχι στα παρανομα αφορολογητα μαγαζια των αλλοδαπων καθως επισης να φυγουν οι παρανομοι λαθρομεταναστες απο την ελλαδα!!!

el_hymador
09/01/2011, 16:19
:a014:

Για να δουμε, χασαμε την φορμα μας;

granazi
09/01/2011, 16:26
:a014: πολυ αλατι δεν εχουν αυτα?

BLACKGAS
09/01/2011, 16:32
Μπα το βούτηρο με λίγωσε λίγο.

ziggΥ
09/01/2011, 16:33
:εγωθέλωπατατάκια:

granazi
09/01/2011, 16:37
ο lettas σπαμαρει :a014:

ziggΥ
09/01/2011, 16:38
:καικοκακολα:

granazi
09/01/2011, 16:40
αμερικανοφιλοκαπιταλιστικοκαταναλωτικοον
σεχαλασεναζητησειςεψα?

ziggΥ
09/01/2011, 16:41
σταμάτα να τρως, θα φουσκώσεις :smokin:

gs 500 f
09/01/2011, 17:00
εγω μενω στην περιοχη παιδια και τα πραγματα ειναι οχι δυσκολα αλλα τραγικα!!!!!προσπαθουμαι να εχουμαι και εμεις δικαιωμα να κυκλοφορουμαι οποιαδηποτε ωρα εξω απο τα σπιτια μας ειναι αδυνατον τωρα λογω εγκληματικοτητας!οι γυναικες μας αν δεν συνοδευονται απο αντρα θα πεσει η θυμα ληστειας η ασεμνων χειρονομιων!τα παιδια μας τα συνοδευουμαι και την μερα για να πανε στο σχολειο και φροντηστηριο τους.
η πορνεια ,το ναρκωτικο και πολλα αλλα ειναι οχι καθημερινο φαινομενο αλλα συμβαινει καθε στιγμη μπροστα μας!
καθε 5 στενα υπαρχει και ενα μεγαλο υπογειο τζαμι!
η περιοχη μας εχει γινει χαρλεμ γκετο παιδια !δεν υπαρχει κοινη ησυχια να ξεκουραστεις το μεσημερι,οτι θελει κανει ο καθενας χαμος!!!!!!
ναι διαμαρτυρονται και οι νομιμοι αλλοδαποι για την συμπεριφορα των παρανομων αφου και αυτοι εχουν οικογενοιες και προβληματα με τους ομοεθνοις τους!!!!
και ναι τα προβληματα τα δημιουργουν οι λαθρομεταναστες γιατι δεν εχουν να χασουν τιποτ

Εχετλαίος
09/01/2011, 17:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
οι λαθρομεταναστες γιατι δεν εχουν να χασουν τιποτ

Aν σκεφτείς ποιόν εξυπηρετεί και βολεύει η κατάσταση που περιγράφεις, έχεις αμέσως βρει και αυτόν ενάντια στον οποίο πρέπει να κάμεις την κινητοποίηση...

gs 500 f
09/01/2011, 17:07
μπορει κυριοι να ειστε αλλοδαποι , οχι κατοικοι της περιοχης η να εχετε μια διαφορετικη αποψη στο θεμα μπορειτε να εκφρασθειτε και να μην σπαμαρετε γιατι εγω ποτε δεν το εχω κανει αυτο σε σας!
δειχτε τουλαχιστον οτι εχετε καποιο σεβασμο στον εαυτο σας για να μπορουν να σας δειξουν και οι αλλοι τον αναλογο!
ξερω προσπαθητε να κλειδωθει το θεμα ,ελπιζω μονο οι διαχειρηστες να μην το κανουν!

Εχετλαίος
09/01/2011, 17:09
μπορει κυριοι να ειστε αλλοδαποι , οχι κατοικοι της περιοχης η να εχετε μια διαφορετικη αποψη στο θεμα μπορειτε να εκφρασθειτε και να μην σπαμαρετε γιατι εγω ποτε δεν το εχω κανει αυτο σε σας!
δειχτε τουλαχιστον οτι εχετε καποιο σεβασμο στον εαυτο σας για να μπορουν να σας δειξουν και οι αλλοι τον αναλογο!

:confused:

σου είπα κάτι κακό;

konsttanttinos
09/01/2011, 17:11
...
ξερω προσπαθητε να κλειδωθει το θεμα ,ελπιζω μονο οι διαχειρηστες να μην το κανουν!

Κουφαλες, παλι κινειτε τα νηματα...

gs 500 f
09/01/2011, 17:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Aν σκεφτείς ποιόν εξυπηρετεί και βολεύει η κατάσταση που περιγράφεις, έχεις αμέσως βρει και αυτόν ενάντια στον οποίο πρέπει να κάμεις την κινητοποίηση...

εγω φιλε μου δεν κανω καμια κινητοποιηση αλλα οι κατοικοι και θα προσπαθησω να συμετεχω!
εμενα παντως που ζω εδω δεν με βολευει καθολου!

gs 500 f
09/01/2011, 17:14

σου είπα κάτι κακό;

δεν αναφερομαι σε σενα φιλε,αλλα στα παλουκαρια που σπαμαρουν!η δεν το καταλαβες?

Εχετλαίος
09/01/2011, 17:15
δεν αναφερομαι σε σενα φιλε,αλλα στα παλουκαρια που σπαμαρουν!η δεν το καταλαβες?

εδά το κατάλαβα.
είμαι ψιλοσούρα απόψε και δε φτουράω, σόρρυ

notakos600
09/01/2011, 17:17
εδά το κατάλαβα.

:beer: :beer: :rotflmao: :bawl:

gs 500 f
09/01/2011, 17:21
εδά το κατάλαβα.

Εχετλαίος εμεις μπορει να διαφωνουμαι αλλα μπορουμαι και συζηταμε!!!!!!
ουτε προσπαθω να σε πεισω οτι εχω δικιο,απλα μεταφερω πως ΕΓΩ αντιλανβανομαι και ζω εδω τα πραγματα!
καποιος αλλος κατοικος μπορει να περνα καλα! δεν μπορουμαι να εχουμαι ολοι την ιδια αποψη!

μια χαρα εισαι ,δεν σε λυπαμαι καθολου αστα τα ψωφια και ρειχνε τα αντιδραστικα σου διαφορετικα θα πω οτι γερασες!!!!

Εχετλαίος
09/01/2011, 17:24
..

Εκεί έμενα, δεν περνούσα καλά, μας ρημάξανε το σπίτι και τη ζωή, δεν αντέξαμε, φύγαμε.
Εμείς μπορέσαμε. Κάποιοι άλλοι όχι.
Μετά, πολύ μετά, όταν ηρέμησε λίγα-λίγα το κουρκούτι μου το άδειο, κατάλαβα ότι το πρόβλημα ήταν αλλού...

gs 500 f
οι παρανομοι δεν εχουν να χασουν τιποτα γιατι απο την παρανομια ζουν!
θα χασουν αν επικρατηση νομιμοτητα της περιοχης!

DrEvil
Αυτό με τα τζαμιά να μου ξεκαθαρίσεις λίγο τι εννοείς.
Πιστεύω ότι αναφέρεσαι μόνο στα άτομα που μαζεύονται εκεί και όχι στην θρησκεία τους.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα, προχθές πέρναγα από την Αχαρνών, νύχτα βαθιά, και τα "έκανα πάνω μου".

Έχεις απόλυτο δίκιο. Επικρατεί απόλυτη ανομία και τρόμος.

Δεν είναι οι νόμιμοι αλλοδαπο-μετανάστες το πρόβλημα, αλλά η ατιμωρησία.
Και θα μου πεις, αν ο άλλος είναι λαθρομετανάστης, δεν τον νοιάζει τίποτα.

Χάλια!

Η Πολιτεία, πρέπει να βρεί λύση. Άμεσα!

Εχετλαίος
09/01/2011, 17:25
οι παρανομοι δεν εχουν να χασουν τιποτα γιατι απο την παρανομια ζουν!
θα χασουν αν επικρατηση νομιμοτητα της περιοχης!

Θα επικρατήσει νομιμότητα και εκεί κάποια στιγμή.
Όταν θα πρέπει.

gs 500 f
09/01/2011, 17:26
Εκεί έμενα, δεν περνούσα καλά, μας ρημάξανε το σπίτι και τη ζωή, δεν αντέξαμε, φύγαμε.
Εμείς μπορέσαμε. Κάποιοι άλλοι όχι.
Μετά, πολύ μετά, όταν ηρέμησε λίγα-λίγα το κουρκούτι μου το άδειο, κατάλαβα ότι το πρόβλημα ήταν αλλού...

πιθανον να ναφερεσε οτι το σπιτι το πουλησατε τζαμπα η κανω λαθος και το κουρκουτι στο ειπε!

ermiss
09/01/2011, 17:29
Φίλε το έχουμε υπεραναλύσει το θέμα,

Το μεταναστευτικό είναι πρόβλημα, παύει να είναι απλά ένα φαινόμενο. Και μόνο με την λέξη "πρόβλημα" συνδυάζεται πια και όποιος δεν το καταλαβαίνει, δεν είναι σε θέση να κάνει σοβαρό διάλογο.

Και για να λυθεί αυτό το πρόβλημα δεν μπορεί να γίνει με τους όρους ούτε της Αριστεράς, όπου δεν αναγνωρίζει καν την διάσταση του προβλήματος, ούτε με τους όρους της ακροδεξιάς, που μόνη λύση βρίσκουν τα σπασμένα κεφάλια, το πέταγμα στην θάλασσα και γενικά το μίσος και την βία.

Αν θέλουμε να μιλήσουμε σοβαρά πρέπει να αντιμετωπίσουμε σε σωστή βάση και με σωστή αντιμετώπιση, αν δεν βάλουμε όλοι λίγο νερό στο κρασί μας δεν θα το λύσουμε ποτέ.

Ούτε τα πογκρόμ και οι σκούπες είναι λύση, ούτε η ελεύθερη είσοδος και η 30ημερη νόμιμη παραμονή που υπάρχει τώρα.

Δεν μπορείς να έχεις 50.000 νέους μετανάστες κάθε χρόνο, ούτε μπορείς να στείλεις πίσω στον θάνατο αιτούντες ασύλου απο περιοχές με πολεμικές συγκρούσεις. Οι αιτήσεις ασύλου, οφείλεις και πρέπει να τις ικανοποιείς μέχρι κάποιου βαθμού και με ουσιαστική αξιολόγιση

πχ δεν μπορείς να στείλεις έναν παλαιστίνιο, πίσω στην Γάζα όταν γίνονται πολεμικές συγκρούσεις. Ούτε μπορείς να δέχεσαι με αιτήσεις ασύλου απο απλούς οικονομικούς μετανάστες.

Τοίχος, στρατόπεδα κλπ είναι μαλακίες γιατί αντιμετωπίζετε μόνο μία διάσταση του προβλήματος. Μειώνεις το κύμα μέχρι το επόμενο, so what? αυτοί που είναι εδώ?

Δεν μπορείς να δώσεις ιθαγένεια στο σύνολο των μεταναστών, παράνομοι ή μη. Όπως δεν μπορείς να την αρνηθείς απο ένα παιδί που έχει μεγαλώσει, έχει εκπαιδευτεί και έχει ενηλικιωθεί στην Ελλάδα. Δεν μπορείς να την αρνηθείς και σε μια οικογένεια Αλβανών πχ, που είναι στην Ελλάδα 20 έτη, έχει σπίτι, δουλειά κλπ εδώ. Μπορεί να είναι η τρίτη-τέταρτη πατρίδα τους η Ελλάδα, αλλά δεν παύει να είναι πια πατρίδα τους

Εχετλαίος
09/01/2011, 17:30
πιθανον να ναφερεσε οτι το σπιτι το πουλησατε τζαμπα η κανω λαθος και το κουρκουτι στο ειπε!

ξενοικιάσαμε..

gs 500 f
09/01/2011, 17:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrEvil
Αυτό με τα τζαμιά να μου ξεκαθαρίσεις λίγο τι εννοείς.
Πιστεύω ότι αναφέρεσαι μόνο στα άτομα που μαζεύονται εκεί και όχι στην θρησκεία τους.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα, προχθές πέρναγα από την Αχαρνών, νύχτα βαθιά, και τα "έκανα πάνω μου".

Έχεις απόλυτο δίκιο. Επικρατεί απόλυτη ανομία και τρόμος.

Δεν είναι οι νόμιμοι αλλοδαπο-μετανάστες το πρόβλημα, αλλά η ατιμωρησία.
Και θα μου πεις, αν ο άλλος είναι λαθρομετανάστης, δεν τον νοιάζει τίποτα.

Χάλια!

Η Πολιτεία, πρέπει να βρεί λύση. Άμεσα!

δεν εχω και βεβαια κανενα προβλημα με την θρησκεια τουκαθε ανθρωπου που δικαιωμα του ειναι να πειστευει η να μην πειστευει οποιον θεο θελει!
προβλημα ειναι που καθε 5 στενα υπαρχει και τζαμι 500 ατομων υπογειο χωρις προδιαγραφες και φοβαμαι οτι θα εχουμαι δυστηχηματα και απωλεια ανθρωπων σε σεισμο ,φωτια η δεν ξερω τι αλλο....
ως με το θρησκευμα πειστευω για την ελλαδα πρεπει να παραμεινη χριστιανικο κρατος !!!!

gs 500 f
09/01/2011, 17:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Φίλε το έχουμε υπεραναλύσει το θέμα,

Το μεταναστευτικό είναι πρόβλημα, παύει να είναι απλά ένα φαινόμενο. Και μόνο με την λέξη "πρόβλημα" συνδυάζεται πια και όποιος δεν το καταλαβαίνει, δεν είναι σε θέση να κάνει σοβαρό διάλογο.

Και για να λυθεί αυτό το πρόβλημα δεν μπορεί να γίνει με τους όρους ούτε της Αριστεράς, όπου δεν αναγνωρίζει καν την διάσταση του προβλήματος, ούτε με τους όρους της ακροδεξιάς, που μόνη λύση βρίσκουν τα σπασμένα κεφάλια, το πέταγμα στην θάλασσα και γενικά το μίσος και την βία.

Αν θέλουμε να μιλήσουμε σοβαρά πρέπει να αντιμετωπίσουμε σε σωστή βάση και με σωστή αντιμετώπιση, αν δεν βάλουμε όλοι λίγο νερό στο κρασί μας δεν θα το λύσουμε ποτέ.

Ούτε τα πογκρόμ και οι σκούπες είναι λύση, ούτε η ελεύθερη είσοδος και η 30ημερη νόμιμη παραμονή που υπάρχει τώρα.

Δεν μπορείς να έχεις 50.000 νέους μετανάστες κάθε χρόνο, ούτε μπορείς να στείλεις πίσω στον θάνατο αιτούντες ασύλου απο περιοχές με πολεμικές συγκρούσεις. Οι αιτήσεις ασύλου, οφείλεις και πρέπει να τις ικανοποιείς μέχρι κάποιου βαθμού και με ουσιαστική αξιολόγιση

πχ δεν μπορείς να στείλεις έναν παλαιστίνιο, πίσω στην Γάζα όταν γίνονται πολεμικές συγκρούσεις. Ούτε μπορείς να δέχεσαι με αιτήσεις ασύλου απο απλούς οικονομικούς μετανάστες.

Τοίχος, στρατόπεδα κλπ είναι μαλακίες γιατί αντιμετωπίζετε μόνο μία διάσταση του προβλήματος. Μειώνεις το κύμα μέχρι το επόμενο, so what? αυτοί που είναι εδώ?

Δεν μπορείς να δώσεις ιθαγένεια στο σύνολο των μεταναστών, παράνομοι ή μη. Όπως δεν μπορείς να την αρνηθείς απο ένα παιδί που έχει μεγαλώσει, έχει εκπαιδευτεί και έχει ενηλικιωθεί στην Ελλάδα. Δεν μπορείς να την αρνηθείς και σε μια οικογένεια Αλβανών πχ, που είναι στην Ελλάδα 20 έτη, έχει σπίτι, δουλειά κλπ εδώ. Μπορεί να είναι η τρίτη-τέταρτη πατρίδα τους η Ελλάδα, αλλά δεν παύει να είναι πια πατρίδα τους

διαφωνω σε ελαχιστα μαζι σου οσο αφορα μονο το διαβατηριο και την ελληνικη ταυτοτητα που θα δωσεις σε καποιον αλλοδαπο ωστε να μην γεινουμαι μουσουλμανοι και να μην στραφει εναντιον της ελλαδας σε περιπτωση πολεμου με την χωρα που αυτος προερχετε!

granazi
09/01/2011, 17:50

ζητω συγνωμη για το σπαμ αλλα βγηκε αυθορμητα και δεν νομιζω να εθιξε καποιον η εσενα προσωπικα. αν θες σβηνω και τα ποστ για να συνεχιστει το θεμα.
οσο για το θεμα του αυτοσεβασμου βρισκεις οτι απο μια τετοια κινηση, δικαιουσαι να φτασεις σε τετοια συμπερασματα για ανθρωπους που δεν ξερεις καν?
απο οσο ξερω για καμια 10 γενιες πισω αλοδαποι δεν υπηρξαμε οικογενειακως :wave2:
κατοικος της περιοχης δεν ειμαι, αλλα φοιτητης οντας, εμενα πλατεια βαθης, αριστοτελους, και πλατεια βικτωριας. φυσικα ειναι μεγαλο το προβλημα αλλα περα απο το να το διαβασουμε και να γραψουμε και 2 λογια εδω τι παραπανω περιμενεις δλδ?
υπαρχουν αναλογα φορουμ κινησεις οργανωσεις που ειναι για την καθε περιπτωση και αν ψαχνεις λυση σε ενα φορουμ μοτοσυκλετας ειναι σαν να παω εγω σε κομωτηριο για να μου αλαξουν λαδια.
πολυ φιλικα σου λεω χαλαρωσε γιατι μεχρι και εγκαθετους μας χαρακτηρισες.
φιλικα παντα
:beer:

DrEvil
09/01/2011, 17:57
Πάντως,
[σπαμ]
κομμωτήριο και λάδια = αντιμετώπιση λαθρομεταναστών εν Ελλάδι.
[/σπαμ]

618RR
09/01/2011, 17:59
τα χρυσά αυγά - "νοικοκυραίοι" διεισδύουν τώρα και σε μοτο-φόροθμ...

εμπρός, φάτε κανένα μετανάστη να καλύψετε τη μιζέρια της ζωής σας...

ήταν πάντα από τους εύκολους στόχους αχρείοι...

DrEvil
09/01/2011, 18:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από 618RR
τα χρυσά αυγά - "νοικοκυραίοι" διεισδύουν τώρα και σε μοτο-φόροθμ...

εμπρός, φάτε κανένα μετανάστη να καλύψετε τη μιζέρια της ζωής σας...

ήταν πάντα από τους εύκολους στόχους αχρείοι...

Αλλού γι'αλλού...
:cry:

airpanos
09/01/2011, 20:02
Παντως -εκτος των αλλων-το θεμα με τα τζαμια ειναι ενοχλητικο,αν γουσταρουν τζαμι να προσκυνανε να πανε να φτιαξουν στην πατριδα τους.

airpanos
09/01/2011, 20:07
Θα επικρατήσει νομιμότητα και εκεί κάποια στιγμή.
Όταν θα πρέπει.

Σωστος,οταν θα υποβαθμιστει μεχρι ξεφτιλας η περιοχη τοτε θα γινει μια γενικη''εκκαθαριση''
και θα αγορασουν τσαμπα τα λαμογια και θα ξαναχτισουν στο κεντρο.

Η τακτικη αυτη εφαρμοστηκε και στην αμερικη χρονια πριν,γκετοποιοντας μια περιοχη.

ggs
10/01/2011, 03:30
ΣΜΟΥΤΣ !!!:a07:

220536

gs 500 f
10/01/2011, 03:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από airpanos
Παντως -εκτος των αλλων-το θεμα με τα τζαμια ειναι ενοχλητικο,αν γουσταρουν τζαμι να προσκυνανε να πανε να φτιαξουν στην πατριδα τους.

ο καθε ανθρωπος εχει δικαιωμα να προσευχετε στον θεο του και βεβαιως συμφωνω οτι ειμαστε χριστιανικο εθνος και θα πρεπει να σεβασθουν τα ηθη εθιμα μας θρησκεια μας και πειστευω μας την στιγμη που οι αλλοδαποι αποφασισαν να ερθουν στην χωρα μας και δεν τους καλεσαμε εμεις!
θα πρεπει δε να αναλογιστουν αν οι δικοι μας ελληνες στην πατριδα τους εχουν τα δικαιωματα που αυτοι ζητουν εδω!

Cpt. Haddock
10/01/2011, 03:36

Οπως με τις χωματερές, σωστα; :lol:

Gandalf dr685sm
10/01/2011, 03:47
Να αναφέρω μόνο οτι την ίδια ημερομηνία νομίζω (15/1) έχουν ορίσει οτι θα γίνει Παν-μεταναστευτικό συλλαλητήριο που θα καταλήξει στον Αγ. Παντελεήμονα. Απο τα γραφεία της Αλεξάνδρας , αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ ανεπίσημα δήλωσαν πως κάποιοι θέλουν η Αθήνα να γίνει κρανίου τόπος εκέινη την μέρα (μιλώντας για το συλλαλητήριο των μεταναστών).

Απο εκεί και πέρα, δεν λέω κάτι άλλο. Υποσχέθηκα όσο μπορώ τουλάχιστον την νέα χρονιά να αναφέρομαι μόνο σε γεγονότα και οχι σε προσωπική μου άποψη.

el_hymador
10/01/2011, 04:08
Φιλε μου το σπαμ εγινε απο πλευρας μου, γιατι στο moto.gr ενα thread οπως αυτο που ανοιξες, εχει τρεις πιθανοτητες:

1) Να καταληξει σε διαγωνισμο ροζ κραυγων απο γιαλατζι ιδεολογους και ροζαλι αποχρωσεων αγορια ενθεν και ενθεν (και ναι, καλα υποθετεις, μιλαμε για τα ακρα)

2) Να καταληξει σε διαγωνισμο ροζ κραυγων απο γιαλατζι ιδεολογους και ροζαλι αποχρωσεων αγορια ενθεν και ενθεν (και ναι, καλα υποθετεις, μιλαμε για τα ακρα)

3) Δες 1 και 2

Το οτι υπαρχει προβλημα, υπαρχει, απλα μην περιμενεις να παρεις ψυχραιμες και λογικες τοποθετησεις - απαντησεις εδω.

Εχετλαίος
10/01/2011, 04:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
ΣΜΟΥΤΣ !!!:a07:

Μα Τι μλκς!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Operater
10/01/2011, 04:15
Μα Τι μλκς!

Σ' έπιασαν οι ντροπούλες Στελί;;; :lol:

ggs
10/01/2011, 04:16
Μα Τι μλκς!

Από εσένα σύντεκνε ΔΕΝ το περίμενα…. Άκου μλκς….

(γρόθος ναι…)
:lol:

Εχετλαίος
10/01/2011, 04:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Σ' έπιασαν οι ντροπούλες Στελί;;; :lol:

Ε, Δευτέρα πρωί, ξέρεις τώρα...

(να στείλω καύσιμα; )

sniper
10/01/2011, 04:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Φιλε μου το σπαμ εγινε απο πλευρας μου, γιατι στο moto.gr ενα thread οπως αυτο που ανοιξες, εχει τρεις πιθανοτητες:

1) Να καταληξει σε διαγωνισμο ροζ κραυγων απο γιαλατζι ιδεολογους και ροζαλι αποχρωσεων αγορια ενθεν και ενθεν (και ναι, καλα υποθετεις, μιλαμε για τα ακρα)

2) Να καταληξει σε διαγωνισμο ροζ κραυγων απο γιαλατζι ιδεολογους και ροζαλι αποχρωσεων αγορια ενθεν και ενθεν (και ναι, καλα υποθετεις, μιλαμε για τα ακρα)

3) Δες 1 και 2

Το οτι υπαρχει προβλημα, υπαρχει, απλα μην περιμενεις να παρεις ψυχραιμες και λογικες τοποθετησεις - απαντησεις εδω.

Υπάρχει και η 4η πιθανότητα : Να συνεχιστεί η μαλάκία, να το πάμε στις Αντιπαραθέσεις, να μην βάλει κανένας μυαλό, το θρεντ να παει στον αγύριστο και όσοι δεν συνέρθουν να μην ξαναγράψουν στο μοτο.

Απλά, ελεύθερα, συναρπαστικά!

Cpt. Haddock
10/01/2011, 04:29
Τσαγκαροδευτέρες :lol:

vaska
10/01/2011, 04:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Υπάρχει και η 4η πιθανότητα : Να συνεχιστεί η μαλάκία, να το πάμε στις Αντιπαραθέσεις, να μην βάλει κανένας μυαλό, το θρεντ να παει στον αγύριστο και όσοι δεν συνέρθουν να μην ξαναγράψουν στο μοτο.

Απλά, ελεύθερα, συναρπαστικά!

Βγήκαν τα μαχαίρια πρωί πρωί έτσι???

:rotflmao: :rotflmao:

sapila racing
10/01/2011, 04:52
συγγεντρωση-συλλαλητηριο-διαμαρτυρια
το σαββατο 15-01-2011 και ωρα 12 το μεσσημερι στην πλατεια του αγιου παντελεημωνα κανουν οι κατοικοι με συνθημα και αιτηματα
οχι στην οικονομικη εξαθλιωση των ελληνων
οχι στο διωγμο των ελληνων απο τις γειτονιες της αθηνας
οχι στα παρανομα αφορολογητα μαγαζια των αλλοδαπων καθως επισης να φυγουν οι παρανομοι λαθρομεταναστες απο την ελλαδα!!!

Δεν είναι λίιιιιιιιιιιγο περίεργο να διοργανώνεται 'συγγεντρωση-συλλαλητηριο-διαμαρτυρια' των 'κατοίκων' την ίδια μέρα που εχει ήδη ανακοινωθεί πορεία και συναυλία απο την κίνηση των μεταναστών?
Λεω εγώ τωρα... :rolleyes:

http://www.ergatiki.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=1173:%CE%BF%CF%87%CE%B9-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CF%8C%CF%80%CE%B5%CE%B4%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CF%83%CF%85%CE%BB%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CF%86%CF%85%CE%B3%CE%B5%CF%82-%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82&Itemid=1

Hornet_08
10/01/2011, 04:56
Εδω την ημερα της προσευχης τους βγαιναν "καποιοι" κατοικοι κ εβαζαν μουσικες...

Δεν σας αξιζει καμια λυση, εκει να σαπισετε για παντα :beer:

Gandalf dr685sm
10/01/2011, 04:59
sapila racing... το ανέφερα πιο πάνω.. όπως και τις ανεπίσημες αντιδράσεις της ΕΛ.ΑΣ σε πρώτη φάση!!

ERRIKA
10/01/2011, 04:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Δεν είναι λίιιιιιιιιιιγο περίεργο να διοργανώνεται 'συγγεντρωση-συλλαλητηριο-διαμαρτυρια' των 'κατοίκων' την ίδια μέρα που εχει ήδη ανακοινωθεί πορεία και συναυλία απο την κίνηση των μεταναστών?
Λεω εγώ τωρα... :rolleyes:

[/url]

Ε τώρα μη χ%$#$ πορεία και συναυλία των (λαθρο και μη) μεταναστών....
:a011:

sapila racing
10/01/2011, 05:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Ε τώρα μη χ%$#$ πορεία και συναυλία των (λαθρο και μη) μεταναστών....
:a011:

Ενω η συγκέντρωση είναι των 'κατοίκων'..... που όλως τυχαίως είναι όλοι γουλί. :rolleyes:

sniper
10/01/2011, 05:06
Ενω η συγκέντρωση είναι των 'κατοίκων'..... που όλως τυχαίως είναι όλοι γουλί. :rolleyes:

Τα 'χουμε ξαναπεί ρε Άρη.... και οι 2 μεριές έχουν τα δίκια τους. Αλλά εφόσον το επίσημο κράτος (για τον όποιο λόγο) δεν υπάρχει.... ε τότε περνάμε σε φάση far west....

sapila racing
10/01/2011, 05:10
Τα 'χουμε ξαναπεί ρε Άρη.... και οι 2 μεριές έχουν τα δίκια τους. Αλλά εφόσον το επίσημο κράτος (για τον όποιο λόγο) δεν υπάρχει.... ε τότε περνάμε σε φάση far west....

Indeed.
Παντως είναι ενα θέμα από μόνο του το οτι οταν μαζεύονται οι χρυσαυγίτες και πλακώνουν οποιον βρούν το κράτος ποτέ δεν υπάρχει, ούτε τώρα ούτε στο παρελθόν.

Μενω στην περιοχή, ίσως γι αυτό και τα παίρνω κρανίο.

ERRIKA
10/01/2011, 05:13
Indeed.
Παντως είναι ενα θέμα από μόνο του το οτι οταν μαζεύονται οι χρυσαυγίτες και πλακώνουν οποιον βρούν το κράτος ποτέ δεν υπάρχει, ούτε τώρα ούτε στο παρελθόν.

Γιατί, υπάρχει όταν πλακώνουν/πλακώνονται μεταξύ τους οι (λαθρο-ντεμι-και σκέτο) μετανάστες?
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΜΕ. Και φυσική συνέπεια είναι να κάνει ο καθένας ό,τι νομίζει από κει κι έπειτα. Είμαι η τελευταία που θα καταδικάσει οποιονδήποτε.

Cpt. Haddock
10/01/2011, 05:18
[...]Είμαι η τελευταία που θα καταδικάσει οποιονδήποτε.

Προηγούνται οι δικαστές :lol:

Εχετλαίος
10/01/2011, 05:20
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΜΕ

Ορθόν.
Αλλά γιατί;
Ποιόν εξυπηρετεί και γιατί ο κόσμος δεν το βλέπει;

ERRIKA
10/01/2011, 05:23
Ορθόν.
Αλλά γιατί;
Ποιόν εξυπηρετεί και γιατί ο κόσμος δεν το βλέπει;

Μέχρι να απαντηθούν τα σχετικά φιλοσοφικά/ιδεολογικά/κοσμοθεωρητικά ερωτήματα (που σίγουρα προκύπτουν), ο κόσμος αναγκαστικά θα κάνει ό,τι καταλαβαίνει...:wave2:

notakos600
10/01/2011, 05:30
Αποπροσανατολισμός, γκεμπελικές πρακτικές, είναι οι πρώτες λέξεις που κατακλύζουν τον υπερδραστήριο εγκέφαλό μου.

sniper
10/01/2011, 05:31
Indeed.

Εγώ Άρη έμενα στην περιοχή... αλλά δεν την έζησα μετά το 1997, οπότε εζω εικόνες απο την πρωτη φουρνιά Αφρικανών που είχαν έρθει....

Εμένα δεν θα με ένοιαζε αν μαζεύονται χρυσαυγίτες ή μετανάστες και τα κάνουν πουτάνα αλλά αν μπορώ να βγω μόνος το βράδυ μια βόλτα να περπατήσω και να πάρω αέρα χωρίς να είμαι σε defcon2 :sad:

notakos600
10/01/2011, 05:35
Και με τους τσιγγάνους εδώ στα δυτικά τα ίδια τραβάμε αλλά όποιος μιλάει, αυτόματα θεωρείται ρατσιστής.
Πόσο δύσκολο είναι να ζητάς να μην σε ενοχλούν από τη στιγμή που δεν τους ενοχλείς εσύ;

Hornet_08
10/01/2011, 05:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Και με τους τσιγγάνους εδώ στα δυτικά τα ίδια τραβάμε αλλά όποιος μιλάει, αυτόματα θεωρείται ρατσιστής.
Πόσο δύσκολο είναι να ζητάς να μην σε ενοχλούν από τη στιγμή που δεν τους ενοχλείς εσύ;

Ορθως θεωρεισαι ρατσιστης, ο λογος ? Η τελευταια σειρα που εγραψες, απο ποιους ζητας να μην σε ενοχλουν, σε ενοχλει η εγκληματικοτητα ή οι ξενοι ? Ειναι διαφορετικα πραγματα.

Η φτωχεια δεν εχει εθνος.

ERRIKA
10/01/2011, 05:47
Όπως θα έχεις καταλάβει, δυστυχώς πάρα πολύ δύσκολο... :sad:

notakos600
10/01/2011, 05:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από Hornet_08
Ορθως θεωρεισαι ρατσιστης, ο λογος ? Η τελευταια σειρα που εγραψες, απο ποιους ζητας να μην σε ενοχλουν, σε ενοχλει η εγκληματικοτητα ή οι ξενοι ? Ειναι διαφορετικα πραγματα.

Η φτωχεια δεν εχει εθνος.

Προφανώς η εγκληματικότητα αγαπητέ...

Hornet_08
10/01/2011, 05:51
Προφανώς η εγκληματικότητα αγαπητέ...

Τοτε απο ποιους ζητας να μην σε ενοχλουν... τους κλεφτες ?

notakos600
10/01/2011, 05:52

Ναι ρε, να μη κλέβουν, εγώ τους κλέβω;

sniper
10/01/2011, 05:53

Ζητάει να μην τον ενοχλεί κανένας! Είτε Ελληνας είτε μετανάστης!

sniper
10/01/2011, 05:53
Ναι ρε, να μη κλέβουν, εγώ τους κλέβω;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

Hornet_08
10/01/2011, 05:54
Ωραια. Κ εγω ζηταω να μην με ενοχλει κανενας... ουτε εσυ Sniper :lol: :lol:

sniper
10/01/2011, 05:57
Ωραια. Κ εγω ζηταω να μην με ενοχλει κανενας... ουτε εσυ Sniper :lol: :lol:

Ενοχλείς εσύ όμως εμένα... :lol: :lol:

notakos600
10/01/2011, 05:58
Ενοχλείς εσύ όμως εμένα... :lol: :lol:

:a5: :a5: :a5: :a5: :a5:

Gandalf dr685sm
10/01/2011, 06:05
sniper... και defcon-1 μην σου πω...:rolleyes:

airpanos
10/01/2011, 06:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Οπως με τις χωματερές, σωστα; :lol:

Εισαι πασοκ εισαι και μουσλιμ μη χειροτερα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Cpt. Haddock
10/01/2011, 06:25
Εισαι πασοκ εισαι και μουσλιμ μη χειροτερα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ειδες; :p

Εχετλαίος
10/01/2011, 06:32
...ο κόσμος αναγκαστικά θα κάνει ό,τι καταλαβαίνει...

Ναι, και οι δυο πλευρές...
Οπότε αιματοχυσία;
Φυγή;
Τι;

(σαν πολλά re re re.. δε μου έβγαλε επάνω; )

sniper
10/01/2011, 06:36
Ναι, και οι δυο πλευρές...

Και οι δύο δύσκολο.... οι νεώτεροι στην γειτονιά δεν έχουν που αλλού να πάνε....

Οπότε αιματοχυσία;

Ποιος θα αιματοκυλίσει την περιοχή ρε συ; Η θειά μου 65 χρονων; Ή οι μάγκες παππούδες των καφενείων;

Φυγή;

Και που να πάνε οι ιθαγενείς; Εδώ τους λείπουν 99 για να βάλουν στην άκρη κατοστάρικο...

Τι;

Δεν έχει τι... Αδιέξοδον όσο δεν υπάρχει κράτος! θα φωνάζουν οι ιθαγενείς, θα αγανακτούν οι εργαζόμενοι μετανάστες, στα @@ τους οι ιθαγενείς και μετανάστες παράνομοι.

Εχετλαίος
10/01/2011, 06:45
Ποιος θα αιματοκυλίσει την περιοχή ρε συ;

Aυτός που πρέπει να φανεί ο κακός της υπόθεσης.
Ή αυτός που είναι ο κακός της υπόθεσης.
Ή απλά τα ξουρισμένα κεφάλια (και το εδικό μου ξουρισμένο είναι μα επειδή επιάσαμε ψείρες και πήγαμε ούλοι οιογενειακώς στην "ψιλή" )
Ή οι "άλλοι"
Ξέρω γω;
Εγώ έφυγα από ετά.
Αλλά και επαέ κάτι αρχίζει να γίνεται μέσα στα στενά πέριξ του κέντρου και των βόρειων συνοικιών και δε μου αρέσει καθόλου.
Βρε λες!

ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
10/01/2011, 07:10
οταν ο λαος φτανει στην εξαθλιωση ολλα του φτεναι, δικαια και αδικα.
παλια μας εκλεβαν οι πολιτικοι αλλα αφηναν και κατι να εχουμε και ακομα οταν μας εκλεβε και καποιος αλλος (γυφτοι, κλπ) παλι κατι εμενε.
τωρα ετσι οπως μας κλεβη το κρατος δεν μενει τιποτα να κλεψουν οι γυφτοι και οι αλλοι διαφοροι οποτε πεφτη πεινα και σε αυτους. με αποτελεσμα να προσπαθουν να μας παρουν και την μπουκια απο το στομα μια που δεν εχουμε τιποτε αλλο να παρουνε.
σε λιγο θα κλεβουμε εμεις τους γυφτους και τους λαθρομεταναστες για να ζησουμε......

gs 500 f
10/01/2011, 10:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
οταν ο λαος φτανει στην εξαθλιωση ολλα του φτεναι, δικαια και αδικα.
παλια μας εκλεβαν οι πολιτικοι αλλα αφηναν και κατι να εχουμε και ακομα οταν μας εκλεβε και καποιος αλλος (γυφτοι, κλπ) παλι κατι εμενε.
τωρα ετσι οπως μας κλεβη το κρατος δεν μενει τιποτα να κλεψουν οι γυφτοι και οι αλλοι διαφοροι οποτε πεφτη πεινα και σε αυτους. με αποτελεσμα να προσπαθουν να μας παρουν και την μπουκια απο το στομα μια που δεν εχουμε τιποτε αλλο να παρουνε.
σε λιγο θα κλεβουμε εμεις τους γυφτους και τους λαθρομεταναστες για να ζησουμε......

:beer: :beer: :beer:

gs 500 f
10/01/2011, 10:38
δεν γνωριζα οτι την ιδια μερα υπαρχουν συγκεντρωσεις και αντισυγκεντρωσεις!!!
το βλεπω και παλι να καει το πελεκουδι!!!!
και παλι η ελ.ας να προπαθει να βγαλει τα καστανα απο την φωτια και οποιοδηποτε να ειναι το αποτελεσμα και παλι στην ιδια να ρειχνουν την ευθυνη!!!!!
ποσο θαθελα να ειχαμε ενα κρατος μπουρδελο.......εκει υπαρχουν τουλαχειστον διακριτα καθηκοντα του καθενα ,ολα εχουν την ταξη τους την σειρα τους και ολοι ειναι ευχαριστημενοι και ικανοποιημενοι!!!δυστηχως ειμαστε χειροτερα απο μπουρδελο και την νυφη παλι οι κατοικοι θα την πληρωσουν!!!!!!

Cpt. Haddock
10/01/2011, 10:40
[...]πουρδελο [...]

:lol: :bawl: :lol: :bawl:

orizontas
10/01/2011, 12:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
εγω παω σε κομωτηριο για να μου αλαξουν λαδια.

:beer:

.
ετσι εξηγουνται ολα ......
.
.
.
.
.
:smokin:

gs 500 f
10/01/2011, 13:11
:lol: :bawl: :lol: :bawl:

mpoyrdelo!!!!μπουρδελο? οκ τωρα?

θα το αλλαξω το πληκτρολογιο υπομονη!

liakaros
10/01/2011, 17:25

Αλλά και επαέ κάτι αρχίζει να γίνεται μέσα στα στενά πέριξ του κέντρου και των βόρειων συνοικιών και δε μου αρέσει καθόλου.
Βρε λες!

Μπα...εδω δεν υπαρχει περιπτωση να σηκωσουν κεφαλι Στελιο...

zephyr1
17/01/2011, 07:56
http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/01/36-video.html

Και η κατρακυλα τελειωμο δεν εχει.:mad:

Cpt. Haddock
17/01/2011, 08:00
Τελικα ρε πστμ τα ΜΑΤ δεν τα πανε ουτε οι αριστεροι, ούτε οι δεξιοι :lol:

Ζεύκας
17/01/2011, 08:05
δηλαδή για να καταλάβω δηλαδής....

οι Πατριώτες βρίζουν τα ΜΑΤ δηλαδής?

Δηλαδής τι άλλο μας μένει να δούμε?

Την Αλέκα να καίει το Κεφάλαιο μπροστά απο το Μικρό Σπίτι στον Περισσό?

John Steed
17/01/2011, 08:06
Χαμός έγινε τελικά? :look: :look:

zephyr1
17/01/2011, 08:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
δηλαδή για να καταλάβω δηλαδής....

οι Πατριώτες βρίζουν τα ΜΑΤ δηλαδής?

Δηλαδής τι άλλο μας μένει να δούμε?

Την Αλέκα να καίει το Κεφάλαιο μπροστά απο το Μικρό Σπίτι στον Περισσό?

Το βιντεο το ειδες?

Ζεύκας
17/01/2011, 08:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Το βιντεο το ειδες?

το μπλογκ διάβασα.

το βίντεο το περιμένω να φορτώσει

John Steed
17/01/2011, 08:18
Οκ, απ' ότι κατάλαβα (από το βίντεο) τα ματ τους περιόρισαν στην πλατεία της εκκλησίας και μετά τους ώθησαν μέσα? :confused:

ERRIKA
17/01/2011, 08:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας

το βίντεο το περιμένω να φορτώσει

Μακρύς ΨΑΛΜΟΣ αλληλούϊα.....

mats8282
17/01/2011, 08:59
Απλά στεναχωρέθηκαν οι χρυσαυγίτες που δεν τους άφησαν τα ΜΑΤ να συζητήσουν με τους άλλους,που ανέβαιναν προς τα εκεί,για τα νέα δεδομένα πάνω στην θεωρία της πολυπολιτισμικής κουλτούρας και να αναπτύξουν τις διαφωνίες τους...

Δεν είναι τίποτα θα τους περάσει με μια βόλτα στο εφετείο ή κάπου αλλού...

ΥΓ <<Ομως τούτο δεν άρεσε σε αυτούς που είχαν το γενικό πρόσταγμα των δυνάμεων καταστολής που εντελώς απρόκλητα διέταξαν τα Μ.Α.Τ. (γνωστά πλέον ως Μισθοφορικά Ανθελληνικά Ταγματα) >>

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol:

ΥΓ2 http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/01/blog-post_2281.html

<<Ως άνδρας των ΜΑΤ που βρέθηκα στη Πλατεία του Αγ.Παντελεήμονα και που παρά τη θέλησή μου, το θρησκευτικό μου ιδεώδες και το εθνικό μου φρόνημα,δέχθηκα και υποχρώθηκα σε εντολές άνωθεν να ανέβω τα σκαλιά του ναού και να γίνουν όσα όλοι οι Ελληνες είδαν...>>

Ζεύκας
17/01/2011, 09:07
το είδα το βίντεο!!

ΦΙΛΙΚΟ ΔΙΠΛΟ ΕΠΑΙΖΑΝ??? :lol:

μα καλά κάνουνε προπόνηση και αφήνουν τις κάμερες να τους κλέψουν τα κόλπα?

άντε πάλι από την αρχή.... :sad:

Cpt. Haddock
17/01/2011, 09:07
Ο Αυτιας το πρωί (κακό ξυπνημα είχαμε) ειχε το βιντεο και εκει που ο παπας στεκόταν στην πόρτα του ναού έλεγε παλι τα γνωστα του "βλέπετε τον ιερέα (sic), βαζει τα χερια μπροστα στην πορτα και λεει "ελεος, δεν παει αλλο, βλέπετε τον ιερέα να εχει κατσει στην πορτα και να εχει προταξει τα στηθη του...."

Λεπτομέρεια: Πισω απο τον ιερέα, μέσα στο ναό ήταν οι χρυσαυγιτες με καλυμένα προσωπα και καδρόνια :lol: :rotflmao:

Αυτιας rulez

Εχετλαίος
17/01/2011, 09:12
Ο Αυτιας το πρωί (κακό ξυπνημα είχαμε) ειχε το βιντεο και εκει που ο παπας στεκόταν στην πόρτα του ναού έλεγε παλι τα γνωστα του "βλέπετε τον ιερέα (sic), βαζει τα χερια μπροστα στην πορτα και λεει "ελεος, δεν παει αλλο, βλέπετε τον ιερέα να εχει κατσει στην πορτα και να εχει προταξει τα στηθη του...."

Λεπτομέρεια: Πισω απο τον ιερέα, μέσα στο ναό ήταν οι χρυσαυγιτες με καλυμένα προσωπα και καδρόνια :lol: :rotflmao:

Αυτιας rulez

ΜΑ ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΘΩΡΡΕΙΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
:yuck:

gianhs8
17/01/2011, 12:17
εγω μενω στην περιοχη παιδια και τα πραγματα ειναι οχι δυσκολα αλλα τραγικα!!!!!προσπαθουμαι να εχουμαι και εμεις δικαιωμα να κυκλοφορουμαι οποιαδηποτε ωρα εξω απο τα σπιτια μας ειναι αδυνατον τωρα λογω εγκληματικοτητας!οι γυναικες μας αν δεν συνοδευονται απο αντρα θα πεσει η θυμα ληστειας η ασεμνων χειρονομιων!τα παιδια μας τα συνοδευουμαι και την μερα για να πανε στο σχολειο και φροντηστηριο τους.
η πορνεια ,το ναρκωτικο και πολλα αλλα ειναι οχι καθημερινο φαινομενο αλλα συμβαινει καθε στιγμη μπροστα μας!
καθε 5 στενα υπαρχει και ενα μεγαλο υπογειο τζαμι!
η περιοχη μας εχει γινει χαρλεμ γκετο παιδια !δεν υπαρχει κοινη ησυχια να ξεκουραστεις το μεσημερι,οτι θελει κανει ο καθενας χαμος!!!!!!
ναι διαμαρτυρονται και οι νομιμοι αλλοδαποι για την συμπεριφορα των παρανομων αφου και αυτοι εχουν οικογενοιες και προβληματα με τους ομοεθνοις τους!!!!
και ναι τα προβληματα τα δημιουργουν οι λαθρομεταναστες γιατι δεν εχουν να χασουν τιποτ

δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει πια κάτι με τους λαθρομετανάστες, ότι ήταν να γίνει θα έπρεπε να γίνει χρονια πριν, απλά θα φτάσουν σε ένα σημείο που δεν θα μπορούν ούτε οι ίδιοι να μείνουν πια εδώ και θα την κάνουν ιδίως τώρα με αυτήν την megalh κρίση που υπάρχει

ERRIKA
17/01/2011, 12:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από gianhs8
δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει πια κάτι με τους λαθρομετανάστες, ότι ήταν να γίνει θα έπρεπε να γίνει χρονια πριν, απλά θα φτάσουν σε ένα σημείο που δεν θα μπορούν ούτε οι ίδιοι να μείνουν πια εδώ και θα την κάνουν ιδίως τώρα με αυτήν την megalh κρίση που υπάρχει

Oυδέν κακόν αμιγές καλού.... θα βγει ο mygeorge ή όποιος άλλος τέλως πάντων και θα πει: Οκ, με την κρίση τα κάναμε σκ$%%^, αλλά λύσαμε το πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες..!

ermiss
17/01/2011, 17:20
Να καταλάβω, έχει προγραμματιστεί μια αντιρατσιστική πορεία και συναυλία στην πλατεία του Αγ.Παντελεήμονα.

Ίδια μέρα οι ακροδεξιοί κάνουν συγκέντρωση στην πλατεία, στην ουσία κάνουν αντι-συγκέντρωση στον ίδιο χώρο.

Οι αριστεροί ανεβαίνουν με 1000-1500 άτομα, και η πλατεία έχει μέσα καμιά 200ρια ακροδεξιούς.

Και κατηγορούν τα ΜΑΤ που απώθησαν τα αυγά????????

Δηλαδή το σωστό θα ήταν τα ΜΑΤ να κλείσουν την πρόσβαση στην πλατεία για τους αντιρατσιστές, να τους πλακώσουν στα χημικά και απο πίσω οι φασίστες να τους πετάνε πέτρες και να τους κυνηγάνε στα στενά μαζί με τους ΜΑΤατζήδες.....

http://www.youtube.com/watch?v=y_pOI0iJ8B4

Σωστά, έτσι συνήθισαν, έτσι είναι το σωστό...

TROOPER
18/01/2011, 03:15
ΣΩΠΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!

ΗΤΑΝ Χ.Α. ΠΡΟΧΤΕΣ?????

ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!!!!

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ????????

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ??????

ρε τι μαθαινουμε....

Ζεύκας
18/01/2011, 06:10
σοβαρά τώρα οι μετανάστες όλο αφορμές δίνουν

τις προάλλες συγγενικό μου πρόσωπο ήταν στο αμάξι της κ περίμενε φανάρι.

Άγιος Παντελεήμωνας.Απόγευμα.

Ξαφνικά της κάνουν ντου 5-6 πακισταμοί-αφγανοί ή τι σκατά είναι τέσπα
τη πετάνε έξω από τ'αμάξι και ξαφρίζουν ότιδηποτε χρήσιμο είχε μέσα.

Ε μετά πως να μην είσαι επιφυλακτικός?