PDA

View Full Version : Φάκελος: 14ο 36ωρο

Σελίδες : 1 [2] 3 4

ALX GS 11½
28/01/2011, 00:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
ε... ρε γμτ... να γινει μια ημ/νια που να με βολεύει...

7-8 Μάη

vaska
28/01/2011, 07:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από nic mor
δεν γινεται να χαθεις,το ροουντ μπουκ που δινουν οι γκουζι
ειναι οτι πρεπει,αναλυτικοτατο!!
εσυ που θα εχεις και συνοδηγο να στο διαβαζει,θα πρεπει να το
προσπαθησεις πολυ για να χαθεις!!

Δεν με ξέρεις καλά φίλε μου, είμαι ειδική περίπτωση.

:bawl: :bawl:

Το έχω καταφέρει σε όλες τις βόλτες που έχω πάει (εεε σχεδόν σε όλες)

Άλλωστε το ζητούμενο δεν είναι ο προορισμός, ή κάνω λάθος??

:rotflmao: :rotflmao:

Cpt. Haddock
28/01/2011, 08:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Άλλωστε το ζητούμενο δεν είναι ο προορισμός, ή κάνω λάθος??
:rotflmao: :rotflmao:

Ακριβως

Πρεπει να βγάλεις και τη διαδρομή σωστα :bawl: :lol: :bawl:

vaska
28/01/2011, 08:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ακριβως

Πρεπει να βγάλεις και τη διαδρομή σωστα :bawl: :lol: :bawl:

Έλα μωρέ που κολλάτε στις λεπτομέρειες, κάπου εκεί γύρω θα είμαι (εντός ορίων νομού πιστεύω)

:bigcry: :bigcry:

bulmont
28/01/2011, 08:17
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
αν είναι και κανένας φιλαράκος που να μπορεί να μας οδηγεί με ασφάλεια για να μη χαθούμε και όλα καλά.
--------------------------------------------------------------------------------

δεν γινεται να χαθεις,το ροουντ μπουκ που δινουν οι γκουζι
ειναι οτι πρεπει,αναλυτικοτατο!!
εσυ που θα εχεις και συνοδηγο να στο διαβαζει,θα πρεπει να το
προσπαθησεις πολυ για να χαθεις!! Και τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα του το διαβάζει ;;;;;;;;; (εγώ πάλι γιατί πιστεύω ότι θα τον κοπανάει με αυτο;;;;;;) :a26: :a26: :a26: :a26:

manhunter
28/01/2011, 09:01
Aν τα καταφέρω φέτος, δεν το χάνω με τίποτα.
Θα είναι δε μπεστ, να ειμαστε ολοι παρεάκι και να τρέχουμε και να μην φτάνουμε (στην κυριολεξία...)

spyro
28/01/2011, 10:03
Τώρα εδώ που τα λέμε κα η 2η μέρα του 12ου ήταν ψιλο παρανοϊκή και χορταστικότατη (άσχετα αν βγει ο Alx να μας πει ότι «έλα μωρε νταξ καλή ήτουνε, ψιλο light» :p ) :

Αρχ. Ολυμπία
Κρέστενα
Καρύταινα
Μεγαλόπολη
Βλαχοκερασσέα
Καρυές
Πολύδροσο
Καλλιθέα
Σκάλα
Μολάοι
Μονεμβασία
Μολάοι
Γύθειο
Κότρωνας
Βάθεια
Αρεόπολη
Καρδαμύλι
Καλαματα
Σπάρτη (Ταύγετος)
Τρίπολη
Αχλαδόκαμπος
Μύλοι
Άργος
Κόρινθος
Αθήνα

αυτές είναι διαδρομές

:beer:

ALX GS 11½
28/01/2011, 10:35
H δεύτερη μέρα ήταν πιο hard από τη πρώτη και αν εξαιρέσουμε το κομμάτι από σκάλα μέχρι Γύθειο που ήταν ψιλοανιαρό με δρόμους να γλιστράνε ολίγον (ειδικά στο κομμάτι Μονεμβασιά Μολάοι) υπόλοιπο ήταν ωραίο. Μου άρεσε πολύ ο Ταΰγετος που δεν είχα ξανακάνει εκείνη την διαδρομή.
Αλλά τσατίστηκα στην τελευταία φωτογραφία του κάστρου του Άργους που δεν μπορούσα να το βρω! Ευτυχώς που ακόμα ήταν απόγευμα και το έβλεπα!http://img695.imageshack.us/img695/3330/img6143ue.jpg

Cpt. Haddock
28/01/2011, 10:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
[...]Βάθεια [...]

Ακομα θυμάμαι να σε ρωτάω εκει για το που να βγαλουμε τη φωτο και την - με πολλα lsd - απάντησή σου

:bigcry: :rotflmao: :bawl: :lol:

spyro
28/01/2011, 11:15
Ακομα θυμάμαι να σε ρωτάω εκει για το που να βγαλουμε τη φωτο και την - με πολλα lsd - απάντησή σου

:bawl: :bawl: :lol:

έμα ρε φίλε… 30 μαντράχαλοι μέσα στα leather τις κορντούρες τα κράνη και τις μπότες, τίγκα στη πανοπλία και τον εξοπλισμό, με τη βαρβατήλα και τον ιδρώτα να ξεχειλίζει ένεκα των 30+ βαθμών, στο νοτιότερο ασφαλτοστρομένο άκρο της Ηπειρωτικής Ελλάδας, σε πλήρη αντίθεση με το γαλήνιο και πανέμορφο τοπίο γύρω, κουρασμένοι βρώμικοι και νυσταγμένοι, έχουν σηκώσει ένα φύλλο χαρτί στον αέρα με διαφορετικές κατευθύνσεις ο καθένας έναντι του ουρανού, να προσπαθούν να ταιριάξουν τη φωτογραφία «δείγμα» του roadbook, περπατώντας πάνω κάτω και αντιστοιχίζοντας το «δείγμα» με το φυσικό φόντο από πίσω, ώστε να βρουν το κατάλληλο σημείο φωτογράφησης.

Εάν αυτή η σκηνή δεν είναι βγαλμένη από σουρεαλιστική ταινία του Luis Buñuel δε ξέρω και εγώ τι μπορεί να είναι.

Μου έχει αποτυπωθεί και μενα αυτή η σκηνή. Μια υπερπαραγωγή ολικής στήθηκε μέσα σε λίγα λεπτά χωρίς να τη σκηνοθετεί κανείς. Κρίμα που δε το τράβηξε κανείς βιντεάκι

TROOPER
28/01/2011, 11:31
...

Κορυφαια ατακα (νομιζω τρουπερ): "Ρε μλκες εχετε ξαναδει ποτε τόσους μηχανόβιους μαζεμένους και να μη μιλάνε;" :lol:
...

καλα θυμασαι :winka:

TROOPER
28/01/2011, 11:34
να στις πει ο Trooper καλύτερα που παρακάλαγε για αυτές τις στάσεις και απο τότε έχει γίνει μύθος εδω μέσα --> "Ένα τσιγάρο ρε παιδιά..." :D

εγώ το 11ο απλά το παρακολούθησα :(

να πω τις στασεις...?

ανεφοδιασμος και φωτογραφιες.σε εκεινο το 36ωρο δε σε επαιρνε για παραπανω!!!!

και το τσιγαρο σε 3 τζουρες !!!!

εκεινο το 36ωρο ηταν περα απο τα πλαισια της λογικης!!!

:beer: :beer: :beer:

siraxanz
28/01/2011, 15:12

Τι είπε ο ανθρωπος? Μοιράσου την απαντηση μαζι μας :rotflmao:

Vstrommer71
28/01/2011, 15:22
Σιγα τα λαχανα ρε λουλουδες,κουραστηκατε κι αηδιες...
Αντε μην κατεβω με το υπερανετο τουριστικο μηχανακι μου και σας παρω τα σκαλπ...
Ακους εκει,θελετε και στασεις για τσιγαρα!
Το σωστο τουριστικο,μονο σταση για βενζινη και πολυ ειναι
Αδερφαρες:rotflmao:

spyro
28/01/2011, 15:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από siraxanz
Τι είπε ο ανθρωπος? Μοιράσου την απαντηση μαζι μας :rotflmao:

δε του είπα κάτι ιδιαίτερο ... το πώς ήμουν όταν του το φώναζα τον τρόμαξε

:D

spyro
04/02/2011, 07:42
πάντως έτσι γίνεται πάντα

με το που αλλάξει ο χρόνος και γράψει το νέο νούμερο παίζει μια έξαρση και ενας ενθουσιασμός στον αέρα. Είναι το σημείο καμπής οπού σταματάς να μιλάς για το προηγούμενο και μιλάς πλέον για αυτό που έρχεται.

με το που περάσουν αυτές οι 2-3 πρώτες εβδομάδες του χρόνου όμως όλα ηρεμούν :D

δε μας δίνουν και κανα καλό hint για τη διαδρομή φέτος ρε γαμ@το

:rolleyes:

nio1981
04/02/2011, 07:50

με το που αλλάξει ο χρόνος και γράψει το νέο νούμερο παίζει μια έξαρση και ενας ενθουσιασμός στον αέρα. Είναι το σημείο καμπής οπού σταματάς να μιλάς για το προηγούμενο και μιλάς πλέον για αυτό που έρχεται.

perimenoume.....:smilea:

bonnie
04/02/2011, 11:36

...... yeap.... :rolleyes:

Atsatsos
04/02/2011, 14:26
Μέσα κι εγώ για το φετινό.

miraze
09/02/2011, 13:05
Τα μοναδικά 3 μέχρι τώρα δεδομένα για το φετινό 36ωρο είναι:

1) Θα είναι πολύ δύσκολο σε βαθμό που λένε οι Γκουτζαίοι "και όποιος το βγάλει". 1600-1800 σφιχτά χλμ κυρίως ορεινά.

2) Ακόμα δεν έχει κλειδώσει τίποτα από διαδρομές-διανυκτέρευση, μόνο το γενικό πλάνο αλλά τίποτα συγκεκριμένο (3 μήνες έχουμε ακόμα μπροστά μας)

3) Αναμένουν να γίνει και πάλι χαμός με τις εγγραφές. :D

Cpt. Haddock
09/02/2011, 13:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από miraze
1) Θα είναι πολύ δύσκολο σε βαθμό που λένε οι Γκουτζαίοι "και όποιος το βγάλει". 1600-1800 σφιχτά χλμ κυρίως ορεινά.

Πφφφ.... :smokin:

miraze
09/02/2011, 13:33

Νέος Alx μας βγήκες εσύ :lol:

Η μήπως.................... απλά καπνίζεις (http://www.youtube.com/watch?v=g_O6rwzLeIs)

Και ας μήν ξεχνάμε ότι ο σκοπός τους είναι όσοι συμμετέχουν να περάσουν καλά, τώρα το πόσο όριο βάζει ο καθένας στον εαυτό του είναι άλλο θέμα. Πολλοί ακόμα και τα 400 χλμ την ημέρα φαίνονται βουνό, άλλοι που ακόμα και τα 1000χλμ την ημέρα σε ορεινό δίκτυο τα τρώνε για πρωινό και άλλοι που μετά τον τερματισμό κάνουν στο καπάκι και άλλα 500χλμ για να γυρίσουν σπίτι τους.

bonnie
09/02/2011, 17:39
αντεεεεεεεεεεεε
που ειναι η επισημη ανακοινωση???????????

εχουμε κ το γ@μωbudget φετος να μας στριμωχνει... :mad: :mad: :mad:

θελω δρομοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

ALX GS 11½
10/02/2011, 00:16

...εάν επαληθευτούν οι φήμες ότι θα είναι τόσο δύσκολο, θέλω να σε δω πως θα τα πας...

... αν βρέχει κιόλας :lol: :rotflmao:

Πάντως την διαδρομή την χαράζει ένα από τα πλέον σιδερόκωλα μέλη της λέσχης. Ζήτησε να το κάνει αυτός ώστε να φτιάξει μια διαδρομή στα μέτρα του. Και μιας και τον εμπιστεύομαι απόλυτα στο τι θα χαράξει επί χάρτου, σας λέω ότι το πιο χρήσιμο αξεσουάρ για το φετινό 3ωρο, θα είναι το τσίγκινο σωβρακάκι με επένδυση αλκαντάρα :D

ALX GS 11½
10/02/2011, 00:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από bonnie
αντεεεεεεεεεεεε
που ειναι η επισημη ανακοινωση???????????

εχουμε κ το γ@μωbudget φετος να μας στριμωχνει... :mad: :mad: :mad:

θελω δρομοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Να στα πω εγώ.

Βάλε το 150άρι στην μπάντα για συμμετοχή.
Υπολόγισε και 200? σε καύσιμα = 350? σύνολο.

Οπότε, αφού θα την έχεις πληρώσει την συμμετοχή, για το ταξίδι βάλε στη τσέπη τα 2 καταστάρικα της βενζίνης αλλά κι ένα κατοστάρικο ακόμα για παν ενδεχόμενο και ξεκίνα.
Η λογική λέει ότι σε νορμάλ καταστάσεις θα κοστίσει συνολικά (μαζί με την συμμετοχή) κάτω από 400?

vaska
10/02/2011, 01:01
Πες τους ρε Καπετάνιο ότι δεν μασάμε από χιλιόμετρο, έναν μπούστη μπροστάρη να βρω να μη χάνομαι και 1000 ημερήσια τα έχω για χαβαλέ. Ανοιγόμενο κράνος έχω για φουμάρισμα, παγουράκια με νερό θα έχω μαζί μου, σέλα πολυθρόνα έχει η χοντρή, μόνο για κατούρημα θα σταματάω.

Πάντως ψήνομαι άσχημα

:D :D :D

ALX GS 11½
10/02/2011, 01:22
Άμα βρέχει μεσιέ, πρέπει να είσαι πολύ rainman για να βγάλεις το χιλιόμετρο :) Άκου με που σου λέω!
Έχω κάνει ένα από τα πιο δύσκολα 36ωρα με άσχημες καιρικές συνθήκες από ένα σημείο και μετά (ειδικά στα τελευταία 100χιλ. Νύχτα, σε δρόμους που γλιστρούσαν απίστευτα, κάργα βροχή, κίνηση από απέναντι με φώτα που σε στράβωναν και θερμοκρασία 4°C) Όλα αυτά ενώ ήδη οδηγούσες 14 ώρες και είχες φάει το κρύο της αρκούδας στο Καρπενήσι, είχες φάει χαλάζι και βροχή τουλούμι. Οι πρώτοι έφτασαν στις 9μμ περίπου και εμείς στις 10:30μμ (με ένα pegaso 650 τότε) Οι τελευταίοι που το πάλεψαν ερχόντουσαν μέχρι τις 3πμ :eek:
Από τα 150 μηχανάκια που ξεκίνησαν, μόλις τα 90 έφτασαν στη διανυκτέρευση!:eyepop:
Οι υπόλοιποι εγκατέλειψαν και κοιμήθηκαν σε ξενοδοχεία άλλης πόλης 200χιλ πριν τον τερματισμό της πρώτης ημέρας!

Δεν λέω ότι δεν είσαι χιλιομετροφάγος (δεν σε ξέρω άλλωστε) αλλά όταν μιλάμε για δύσκολες καιρικές συνθήκες, έρχονται τα πάνω κάτω. Ακόμα κι οι χιλιομετροφάγοι τα βρίσκουν πολύ σκούρα! Αυτό έπαθα κι εγώ τότε. Βέβαια ήταν και το πρώτο μου 36ωρο.
Ήταν όμως επιτυχημένο! Αν πω μόνο πως οι βαθμοί ποινής μου ήταν γύρω στους 200 και των περισσότερων (ακόμα και παλιών 36ωρητών) ήταν από 400-500 και πάνω... καταλαβαίνετε! :dizzy:

vaska
10/02/2011, 01:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από ALX GS 11½
Άμα βρέχει μεσιέ, πρέπει να είσαι πολύ rainman για να βγάλεις το χιλιόμετρο :) Άκου με που σου λέω!
Έχω κάνει ένα από τα πιο δύσκολα 36ωρα με άσχημες καιρικές συνθήκες από ένα σημείο και μετά (ειδικά στα τελευταία 100χιλ. Νύχτα, σε δρόμους που γλιστρούσαν απίστευτα, κάργα βροχή, κίνηση από απέναντι με φώτα που σε στράβωναν και θερμοκρασία 4°C) Όλα αυτά ενώ ήδη οδηγούσες 14 ώρες και είχες φάει το κρύο της αρκούδας στο Καρπενήσι, είχες φάει χαλάζι και βροχή τουλούμι. Οι πρώτοι έφτασαν στις 9μμ περίπου και εμείς στις 10:30μμ (με ένα pegaso 650 τότε) Οι τελευταίοι που το πάλεψαν ερχόντουσαν μέχρι τις 3πμ :eek:
Από τα 150 μηχανάκια που ξεκίνησαν, μόλις τα 90 έφτασαν στη διανυκτέρευση!:eyepop:
Οι υπόλοιποι εγκατέλειψαν και κοιμήθηκαν σε ξενοδοχεία άλλης πόλης 200χιλ πριν τον τερματισμό της πρώτης ημέρας!

Δεν λέω ότι δεν είσαι χιλιομετροφάγος (δεν σε ξέρω άλλωστε) αλλά όταν μιλάμε για δύσκολες καιρικές συνθήκες, έρχονται τα πάνω κάτω. Ακόμα κι οι χιλιομετροφάγοι τα βρίσκουν πολύ σκούρα! Αυτό έπαθα κι εγώ τότε. Βέβαια ήταν και το πρώτο μου 36ωρο.
Ήταν όμως επιτυχημένο! Αν πω μόνο πως οι βαθμοί ποινής μου ήταν γύρω στους 200 και των περισσότερων (ακόμα και παλιών 36ωρητών) ήταν από 400-500 και πάνω... καταλαβαίνετε! :dizzy:

Καβαλάω από 16, είμαι 42 και στα 19 μου πήγα χειμώνα (Χριστούγεννα) Αυστρία οδικώς. Έμεινα στην γκόμενα 17 μέρες κι επέστρεψα πάλι οδικώς. Και όλ' αυτά με το υπέροχο Suzuki DR 250 και τον εξοπλισμό της εποχής δλδ τπτ από τα σημερινά καλούδια που φοράμε και βράζουμε πάνω στη μηχανή. Επίσης ούτε γουόκμαν δεν είχα μαζί μου, ήταν απίστευτη η αίσθηση της μοναξιάς. Τραγούδησα όλο το ρεπερτόριό μου δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές για να μου κάνω παρέα.

Δεν λέω ότι δεν είναι δύσκολο, αλλά αν τα καταφέρω να έρθω θα εγκαταλείψω μόνο από μηχανική βλάβη ή τούμπα.

:beer: :beer:

ALX GS 11½
10/02/2011, 01:34
Καβαλάω από 16, είμαι 42 και στα 19 μου πήγα χειμώνα (Χριστούγεννα) Αυστρία οδικώς. Έμεινα στην γκόμενα 17 μέρες κι επέστρεψα πάλι οδικώς. Και όλ' αυτά με το υπέροχο Suzuki DR 250 και τον εξοπλισμό της εποχής δλδ τπτ από τα σημερινά καλούδια που φοράμε και βράζουμε πάνω στη μηχανή. Επίσης ούτε γουόκμαν δεν είχα μαζί μου, ήταν απίστευτη η αίσθηση της μοναξιάς. Τραγούδησα όλο το ρεπερτόριό μου δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές για να μου κάνω παρέα.

Δεν λέω ότι δεν είναι δύσκολο, αλλά αν τα καταφέρω να έρθω θα εγκαταλείψω μόνο από μηχανική βλάβη ή τούμπα.

Αυτός είσαι... μ' αρέσεις!!! :beer:

(καβαλάω από τα 16, είμαι 40)

vaska
10/02/2011, 01:59
Αυτός είσαι... μ' αρέσεις!!! :beer:

(καβαλάω από τα 16, είμαι 40)

:beer: :wave2: :beer: :wave2:

Atsatsos
10/02/2011, 05:00

:a23:

spyro
10/02/2011, 07:18
Φέτος λογικά θα είναι Στερεά & Βόρεια Ελλάδα. Την πιθανότητα να μπει εξωτερικό όπως είχε ακουστεί δεν τη βλέπω. Είναι πολλοί οι παράμετροι που πρέπει να συγχρονίσουν και δε βγαίνει εύκολα.

Σιδερόκωλη ολικής θα είναι για γερά νεύρα. Βλέπουν και τον κόσμο να το ζητάει οπότε είμαι σίγουρος ότι θα το παρακάνουν φέτος … θα το ξεφτιλίσουν.

Οκ αυτό το καταλάβαμε «be careful what you wish for, και έτσι»

Πέρσι τα μάθαμε νωρίτερα όλα γιατί ήταν διαφορετικό (πλοία, λιμάνια, νησιά). Φέτος δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο για αυτό δε λέμε πολλά. Οκ, τα καταλαβαίνω όλα αυτά…

αλλά ρε φιλαράκι δώσε μας λίγο τυρί να ξεκινήσουμε τις ονειροπολήσεις. Πες μας κάτι. Πες από πού θα ξεκινήσει ή που θα τελειώσει. Δώσε κάνα hint στο λαό σου που διψάει, άντε λέμε ...

:a1:

vaska
10/02/2011, 07:24
Φέτος λογικά θα είναι Στερεά & Βόρεια Ελλάδα. Την πιθανότητα να μπει εξωτερικό όπως είχε ακουστεί δεν τη βλέπω. Είναι πολλοί οι παράμετροι που πρέπει να συγχρονίσουν και δε βγαίνει εύκολα.

Σιδερόκωλη ολικής θα είναι για γερά νεύρα. Βλέπουν και τον κόσμο να το ζητάει οπότε είμαι σίγουρος ότι θα το παρακάνουν φέτος … θα το ξεφτιλίσουν.

Οκ αυτό το καταλάβαμε «be careful what you wish for, και έτσι»

Πέρσι τα μάθαμε νωρίτερα όλα γιατί ήταν διαφορετικό (πλοία, λιμάνια, νησιά). Φέτος δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο για αυτό δε λέμε πολλά. Οκ, τα καταλαβαίνω όλα αυτά…

αλλά ρε φιλαράκι δώσε μας λίγο τυρί να ξεκινήσουμε τις ονειροπολήσεις. Πες μας κάτι. Πες από πού θα ξεκινήσει ή που θα τελειώσει. Δώσε κάνα hint στο λαό σου που διψάει, άντε λέμε ...

Γμστα θα θέλουμε 500 ευρά για μπετζίνες..... και όχι τπτ άλλο, βγαίνουν δύσκολα τα γ@μημένα

:sad: :sad:

Bil
10/02/2011, 09:23
Εγώ την έχω μεγαλύτερη ... :smokin: :smokin:

:D :D :D :D

bonnie
10/02/2011, 10:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bil
Εγώ την έχω μεγαλύτερη ... :smokin: :smokin:

:D :D :D :D

..την σελα του γκουτσι, ε? :D

dimzab
10/02/2011, 10:54

Έλα ντε :lol: :lol: :lol:
Τουλάχιστόν να ανακοινώσουν πότε θα ανακοινώσουν λεπτομέρειες!!!

Η έστω να ανακοινώσουν, πότε θα ανακοινώσουν, ότι θα ανακοινώσουν λεπτομέρειες.... :lol: :lol: :rotflmao:

daz
10/02/2011, 10:59
, έναν μπούστη μπροστάρη να βρω να μη χάνομαι και ...

Τον μπροστάρη τον βρήκες. Για μπούστη μπορείς να συνεχίσεις να ψάχνεις.

:D

miraze
10/02/2011, 11:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzab
Έλα ντε :lol: :lol: :lol:
Τουλάχιστόν να ανακοινώσουν πότε θα ανακοινώσουν λεπτομέρειες!!!

Η έστω να ανακοινώσουν, πότε θα ανακοινώσουν, ότι θα ανακοινώσουν λεπτομέρειες.... :lol: :lol: :rotflmao:

Τι μλκας :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

ALX GS 11½
13/04/2011, 08:26
Welcome back moto.gr :smokin:

Στο θέμα μας τώρα.

Ξεκίνησαν τα πιλοτικά για οριστικοποίηση και καταγραφή της διαδρομής!!! :beer:

22 και σήμερα ρεεεεεεεεεε :a8:

ermiss
13/04/2011, 15:24
Μιας και έχουμε καιρό να τα πούμε. Συγκεντρωμένες οι πληροφορίες

Παρασκευή 6/5/2011
Διανυκτέρευση στο Καρπενήσι (http://www.montana.gr/)

Σάββατο 7/5/2011
Εκκίνηση απο το Καρπενήσι
Διανυκτέρευση στα Ιωάννινα (http://www.mitsishotels.com/Hotels/grand-serai-congress-and-spa/ContentPage_GR_425.htm)

Κυριακή 8/5/2011
Τερματισμός στην Αθήνα (http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=37.973298,23.701698&daddr=&hl=en&geocode=&mra=mift&mrsp=0&sz=18&sll=37.973081,23.70171&sspn=0.001903,0.005284&ie=UTF8&t=h&z=18)

antsoar
13/04/2011, 15:33
Μια και άνοιξε το "μαγαζί" :D

Για να μετρηθούμε λίγο πόσοι θα είμαστε από το Moto

1 antsoar - ZX6r
2 ...

ashton
13/04/2011, 22:46
ashton - Breva 750

guzzistas
13/04/2011, 23:13
Guzzistas - Breva 1100

Εγώ θα σας δω εκκίνηση, check point, τερματισμό... λόγω οργανωτικών καθηκόντων

Καλά να περάσουμε!!!!

bonnie
14/04/2011, 00:14
me too.. :D

1. antsoar - ZX6r
2. ashton - Breva 750
3. Guzzistas - Breva 1100
4. bonnie - thruxton
5.

ermiss
14/04/2011, 00:17
1. antsoar - ZX6r
2. ashton - Breva 750
4. bonnie - thruxton
5. ermiss

spyro
14/04/2011, 00:18
1. antsoar - ZX6r
2. ashton - Breva 750
4. bonnie - thruxton
5. ermiss
6. spyro - adv 990
7.

Psaxtiris
14/04/2011, 07:48
1. antsoar - ZX6r
2. ashton - Breva 750
4. bonnie - thruxton
5. ermiss
6. spyro - adv 990
7. Psaxtiris - adv 990
8.

dimzab
14/04/2011, 10:27
1. antsoar - ZX6r
2. ashton - Breva 750
4. bonnie - thruxton
5. ermiss
6. spyro - adv 990
7. Psaxtiris - adv 990
8. dimzab - adv 990
9.

ermiss
14/04/2011, 12:56
1. antsoar - ZX6r
2. ashton - Breva 750
4. bonnie - thruxton
5. ermiss- Africa Twin
6. spyro - adv 990
7. Psaxtiris - adv 990
8. dimzab - adv 990
9.

nio1981
14/04/2011, 13:32
1. antsoar - ZX6r
2. ashton - Breva 750
4. bonnie - thruxton
5. ermiss- Africa Twin
6. spyro - adv 990
7. Psaxtiris - adv 990
8. dimzab - adv 990
9. nio1981 - vstrom 650

vaska
14/04/2011, 15:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από nio1981

9. nio1981 - vstrom 650

Εσύ πάρε και το αβαταρ σου μαζί, μην το ξεχάσεις.

223531

LOUKILOUK
14/04/2011, 16:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
1. antsoar - ZX6r
2. ashton - Breva 750
4. bonnie - thruxton
5. ermiss- Africa Twin
6. spyro - adv 990
7. Psaxtiris - adv 990
8. dimzab - adv 990
9. nio1981 - vstrom 650
10. Loukilouk - αdv 990

ALX GS 11½
15/04/2011, 14:33
1. antsoar - ZX6r
2. ashton - Breva 750
4. bonnie - thruxton
5. ermiss- Africa Twin
6. spyro - adv 990
7. Psaxtiris - adv 990
8. dimzab - adv 990
9. nio1981 - vstrom 650 1
10. Loukilouk - αdv 990
11.ALX boGSer 11½

M'αρέσει το: "πόσοι είμαστε από το moto.gr," ενώ οι περισσότεροι είμαστε και σε δυο τρία άλλα φόρα ενεργοί :p

camen
15/04/2011, 14:40

οι περισσότεροι είμαστε ενεργοί

Ο ανωθεν "κυριος" ειναι παθητικος και μπορω να σε διαβεβαιωσω για αυτο...:wave2:

nio1981
15/04/2011, 14:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Ο ανωθεν "κυριος" ειναι παθητικος και μπορω να σε διαβεβαιωσω για αυτο...:wave2:

ζηλειαρη....:a22: :a22: :a22:

spyro
15/04/2011, 15:07
1. antsoar - ZX6r
2. ashton - Breva 750
4. bonnie - thruxton
5. ermiss- Africa Twin
6. spyro - adv 990
7. Psaxtiris - adv 990
8. dimzab - adv 990
10. Loukilouk - αdv 990
11.ALX boGSer 11½

M'αρέσει το: "πόσοι είμαστε από το moto.gr," ενώ οι περισσότεροι είμαστε και σε δυο τρία άλλα φόρα ενεργοί :p

:lol:

εδώ βάζει ο Guzzistas σε όλα τα φόρουμ (πέραν του Moto - Guzzi club) ρε συ Alex, δε θα βάλουμε εμείς? :p

guzzistas
15/04/2011, 15:11

εδώ βάζει ο Guzzistas σε όλα τα φόρουμ (πέραν του Moto - Guzzi club) ρε συ Alex, δε βάλουμε εμείς? :p

:lol: :lol:

nic mor
15/04/2011, 21:41
1. antsoar - ZX6r
2. ashton - Breva 750
4. bonnie - thruxton
5. ermiss- Africa Twin
6. spyro - adv 990
7. Psaxtiris - adv 990
8. dimzab - adv 990
10. Loukilouk - αdv 990
11.ALX boGSer 11½
12. nicmor - dl 650

:wave2: :wave2:

223636

el-Gatto
16/04/2011, 17:32
1. antsoar - ZX6r
2. ashton - Breva 750
4. bonnie - thruxton
5. ermiss- Africa Twin
6. spyro - adv 990
7. Psaxtiris - adv 990
8. dimzab - adv 990
10. Loukilouk - αdv 990
11. ALX boGSer 11½
12. nicmor - dl 650
13. el-presidente - κTm950/sm

:wave2: :wave2:

antsoar
01/05/2011, 21:40
5 και σήμερα :a30: :a30: :a09:

guzzistas
01/05/2011, 22:24
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Να ζεσταινόμαστε!!!

nic mor
01/05/2011, 22:28
ελα να παιρνουμε μπρος!!!!!!!!
λιγες μερες μεινανε!! (http://countdown.free-and-online.com/?timer=whfjzr4110)
:a33: :a33: :a33: :a33: :a33: :a33:

virus
02/05/2011, 00:19
για που;:bawl:

nio1981
02/05/2011, 00:19
:a30: :a30: :a30:

bonnie
02/05/2011, 01:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από virus72
για που;:bawl:

δεν θα εισαι????? :eek:

bonnie
02/05/2011, 01:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Να ζεσταινόμαστε!!!

να βγει ο ηλιος την παρασκευη κ να κρυφτει την δευτερα παλι... γινετε???? :D :D

Bil
02/05/2011, 10:40
1. antsoar - ZX6r
2. ashton - Breva 750
4. bonnie - thruxton
5. ermiss- Africa Twin
6. spyro - adv 990
7. Psaxtiris - adv 990
8. dimzab - adv 990
10. Loukilouk - αdv 990
11. ALX boGSer 11½
12. nicmor - dl 650
13. el-presidente - κTm950/sm
14. bil - Moto Guzzi Breva 1100

:wave2:

virus
02/05/2011, 19:28
δεν θα εισαι????? :eek:

θες να μου παρεις την συμετοχη;:nono: :rotflmao: :rotflmao:

guzzistas
02/05/2011, 19:40
ΙΔΟΥ Η ΠΙΝΔΟΣ...

ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ....

:lol: :lol: :lol: :lol:

bonnie
02/05/2011, 20:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από virus72
θες να μου παρεις την συμετοχη;:nono: :rotflmao: :rotflmao:

χαχαχα το καταλαβες γαμωτο!!!
απλα δεν ειχα δει το ονομα σου τζονι μπι γκουντ!!

τα λεμε πανω λοιπον!!!!!!!!! :sun: :sun:

el-Gatto
02/05/2011, 20:38
να βγει ο ηλιος την παρασκευη κ να κρυφτει την δευτερα παλι... γινετε???? :D :D
Γίνεται-Γίνεται :D ...μη μου στενεχωριέστε ...προσευχομαι μερες τωρα ,γονηπετής...το'χω κανονίσει λεμε:sun:

virus
02/05/2011, 20:44
χαχαχα το καταλαβες γαμωτο!!!
απλα δεν ειχα δει το ονομα σου τζονι μπι γκουντ!!

τα λεμε πανω λοιπον!!!!!!!!! :sun: :sun:

θα τα πουμε κει πανω, και θαχωμεν και καλο καιρο αποτι φαινεται :winka:

Gallos
03/05/2011, 11:33
ρε γμτ, πως μου διέφυγε το φετινό 36ωρο.... Βλέπω επίσης ότι η μάζωξη είναι στο Καρπενήσι και το πρώτο βράδυ στα Ιωάννινα... Θα πάει κανένας ξεκάρφωτος? Εννοώ καποιος που να μην έχει δηλώσει συμμετοχή?

daz
03/05/2011, 11:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gallos
ρε γμτ, πως μου διέφυγε το φετινό 36ωρο.... Βλέπω επίσης ότι η μάζωξη είναι στο Καρπενήσι και το πρώτο βράδυ στα Ιωάννινα... Θα πάει κανένας ξεκάρφωτος? Εννοώ καποιος που να μην έχει δηλώσει συμμετοχή?

Μη μου βάζεις ιδέες.

Μη μου βάζεις ιδέες!

Gallos
03/05/2011, 11:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Μη μου βάζεις ιδέες.

Μη μου βάζεις ιδέες!

Ιδέες τι εννοείς? Να οδηγήσουμε τάπα για 36 ώρες μπας και ξεχαρμανιασουμε φέτος ?

LOUKILOUK
03/05/2011, 12:02
Daz, Gallos, Παρασκευή πρωί αναχώρηση από Πειραιά, μεσημεράκι Καρπενήσι... καφεδάκια δικά μου αν εμφανιστείτε... :winka:
Παίζει και λίστα αναμονής φυσικά, αλλά μάλλον είναι μακριά...Αν το χοτέλι δεν είχε θέμα κάπου θα χωρούσαμε...Σκέψου βέβαια ότι μιλάμε για 260 μαυροφορεμένους κρανιοφόρους κάγκουρες μαζεμένους λές να μας μετρήσουν ή να ψάξουν τα δωμάτια... :winka:
Τεσπά 36 ώρες τάπα ζόρικο... μισές τάπα, μισές ζβέλτα είναι ιδανικό... :evil:
τα λέμε(;) :beer: :wave2:

Gallos
03/05/2011, 12:08
Πληροφορίες μου λένε ότι θα είστε 4αδα? Δεν ρωτάω άλλα για τον ύπνο...δεν mαμιετε, θα πάρω ένα σκηνακι και υπνόσακο μαζί... Πες μου μόνο τι ώρα θα φύγετε από Πειραιά... Αν ξυπνήσω άντρας εκείνο το πρωί θα έρθω, αλλιώς δεν.. Όσο για το μηχανάκι είναι μάχιμο και ετοιμοπόλεμο, άλλος θέλει το service :D

miraze
03/05/2011, 13:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gallos

http://forum.motoguzziclub.gr/index.php/topic,4270.0.html

Gallos
03/05/2011, 14:18
http://forum.motoguzziclub.gr/index.php/topic,4270.0.html

ευχαριστώ

LOUKILOUK
03/05/2011, 14:35
Δημητράκη ακούγεσε έτοιμος... Παρασκευή θα τα πούμε από κοντά μου φαίνεται... καλά να είμαστε...
Έτσι όπως πάμε θα περάσουμε και τα στρώματα σε αριθμό... :confused:
:beer: :wave2:

spyro
03/05/2011, 15:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
.........Έτσι όπως πάμε θα περάσουμε και τα στρώματα σε αριθμό... :confused:
:beer: :wave2:

έλα ντε

bonnie
03/05/2011, 20:09
για οσους δεν εχουν λαβει ενημερωτικο μειλ :D

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ 14ου 36ωρου

Τετάρτη 04/05/2011

Ωρα 08:30 μμ

Terra Verde

για να δείτε το χάρτη
http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8& ... 61faecd8d1

Πάρκο Ηρώων Ταύρος
Οδός Κωνσταντινουπόλεως

spyro
05/05/2011, 07:48
Η 1η μέρα δε θα έχει κάτω απο 880χλμ!!!!

Η 2η μέρα πέρα απο το γεγονός οτι θα είναι και αυτή παρανοική, :cry: ....... παίζει να είναι και η ομορφότερη ever όμως όχι πάνω απο 800 μέχρι τα Καμμένα Βούρλα όπου τελειώνει

.. οπότε άλλα 200 μέχρι Αθήνα.
:bawl: :lol:

Σύνολο 3ήμερου τουλάχιστον 2.200

αναλυτική διαδρομή όμως δεν μας έδωσαν ακόμα... Παρασκευή βράδυ

καλό 36ώρο να χουμε

vaska
05/05/2011, 07:54
Η 1η μέρα δε θα έχει κάτω απο 880χλμ!!!!

Η 2η μέρα πέρα απο το γεγονός οτι θα είναι και αυτή παρανοική, :cry: ....... παίζει να είναι και η ομορφότερη ever όμως όχι πάνω απο 800 μέχρι τα Καμμένα Βούρλα όπου τελειώνει

.. οπότε άλλα 200 μέχρι Αθήνα.
:bawl: :lol:

Σύνολο 3ήμερου τουλάχιστον 2.200

αναλυτική διαδρομή όμως δεν μας έδωσαν ακόμα... Παρασκευή βράδυ

καλό 36ώρο να χουμε

Να μου προσέχετε την Πατρινοπούλα, τη γλήγορη ντε....., μη λερώσει τα γοβάκια της και μη μου την ταλαιπωρήσετε πολύ.

Καλά να περάσετε και να την χαρείτε όσο δεν πάει αυτή τη βόλτα, εμείς θα μείνουμε να σας σκεφτόμαστε και να σας ζηλεύουμε.

Καλή επάνοδο να έχετε όλοι όσοι θα συμμετάσχετε.

:wave2: :wave2: :wave2:

bonnie
05/05/2011, 08:37
νομιζω οτι θα ειναι απο τις πιο ομορφες διαδρομες, απο τα πιο ομορφα 36ωρα! απο αποψη φυσικου καλους, τουλαχιστον... ;)

η διαδρομη πανω κατω θα ναι καπως ετσι... πολυ συνοπτικα βεβαια... :D

σαββατο
καρπενησι, φουρνα, ρεντινα, λουτρα σμοκοβου, δασοχωρι, ανωγειο, σοφαδες, ιτεα, κουτσοχερο, δαμασιο, δεσκατη, σερβια, βελβεντος, βεροια, ναουσα, σκυδρα, εδεσσα, αμυνταιο, νυμφαιο, βιτσι, γαυρος, πρεσπες, κρυσταλοπηγη, νεαπολη, πενταλοφος, επταχωρι, μαστοροχωρια, κονιτσα, καλπακι, Γιαννενα

κυριακη
γιαννενα, τσεπελοβο, βρυσοχωρι, χιονοδρομικο βασιλιτσας, βοβουσα, λογγαδες, ραμια, ανω καλεντινη, αργιθεα, κερασια, μουζα, καλλιθηρο, κεδρος, μακρυραχη, ξυνιαδα, λαμια, καμμενα βουρλα.

καλους δρομους να χουμε!! :beer: :beer: :beer:

costas81
05/05/2011, 08:54
νομιζω οτι θα ειναι απο τις πιο ομορφες διαδρομες, απο τα πιο ομορφα 36ωρα! απο αποψη φυσικου καλους, τουλαχιστον... ;)

σαββατο
καρπενησι, φουρνα, ρεντινα, λουτρα σμοκοβου, δασοχωρι, ανωγειο, σοφαδες, ιτεα, κουτσοχερο, δαμασιο, δεσκατη, σερβια, βελβεντος, βεροια, ναουσα, σκυδρα, εδεσσα, αμυνταιο, νυμφαιο, βιτσι, γαυρος, πρεσπες, κρυσταλοπηγη, νεαπολη, πενταλοφος, επταχωρι, μαστοροχωρια, κονιτσα, καλπακι, Γιαννενα

κυριακη
γιαννενα, τσεπελοβο, βρυσοχωρι, χιονοδρομικο βασιλιτσας, βοβουσα, λογγαδες, ραμια, ανω καλεντινη, αργιθεα, κερασια, μουζα, καλλιθηρο, κεδρος, μακρυραχη, ξυνιαδα, λαμια, καμμενα βουρλα.

zephyr1
05/05/2011, 08:58

σαββατο

κυριακη

Πιες το αιμα στα κουλαδια.:evil:

Γαμω τα 36ωρα θα ειναι,να το ρουφηξετε μεχρι τελευταιο χλμ. να περασετε ζαχαρη.:beer:

bonnie
05/05/2011, 09:06
:eyepop: :eyepop:

μολις εβαλα την διαδρομη στο γκουγλε μαπς... :eyepop: :eyepop:

εχμμμ... ναι.... οκ.... :eyepop: :eyepop: :eyepop:

Cpt. Haddock
05/05/2011, 09:06
Δεν υπαρχει αυτο λέμε.... :eyepop:

Γαμώ τις διαδρομές :beer: :beer: :beer:

Να περασετε σουπερ παιδες :beer:

miraze
05/05/2011, 09:40
:eyepop: :eyepop:

μολις εβαλα την διαδρομη στο γκουγλε μαπς... :eyepop: :eyepop:

εχμμμ... ναι.... οκ.... :eyepop: :eyepop: :eyepop:

Η δεύτερη μέρα είναι πολύ πιο δύσκολη...............

Και φυσικά η παραπάνω διαδρομή είναι στο περίπου..................έχει +χλμ, δεν είναι όλα όπως βγάζει το γουγκλε μαπς, από τον σύντομο δρόμο δλδ :lol:

bonnie
05/05/2011, 09:43
Η δεύτερη μέρα είναι πολύ πιο δύσκολη...............

Και φυσικά η παραπάνω διαδρομή είναι στο περίπου..................έχει +χλμ, δεν είναι όλα όπως βγάζει το γουγκλε μαπς, από τον σύντομο δρόμο δλδ :lol:

ναι, προφανως.. :D
ειναι πολυ πιο δυσκολο απ οσο φαινεται.... :D

φυσικα δεν εχουμε ακομα road book, οποτε στο περιπου το ειδαμε, ισα ισα να γλυκαθουμε... :cool:

zephyr1
05/05/2011, 10:48
Δεν χρειαζεστε roadbook ,ακολουθηστε το gps busa Tοτολος ,ειναι αλανθαστο και δεν χανεται ποτε.

Το δυσκολο ειναι να το ακολουθησεις. :rotflmao:

antsoar
05/05/2011, 10:58
Ένα σχόλιο, η ενημέρωση έγινε σε ένα χώρο που γίνονται εκδηλώσεις, γάμοι βαφτίσια κλπ.
Δεν νομίζω να συγκεντρώνει σε καμία άλλη περίπτωση τόσους ευτυχισμένους ανθρώπους μαζί.
Έβλεπες φάτσες μες την τρελή χαρά παντού, ένα απίστευτο vibe μέσα στην αίθουσα .

Καλό δρόμο να έχουμε

ERRIKA
05/05/2011, 11:21
Θέλουμε φωτος. :beer:

LOUKILOUK
05/05/2011, 11:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Θέλουμε φωτος. :beer:

Εκτός από τις 10-12 υποχρεωτικές του παιχνιδιού δύσκολα θα βγουν άλλες...λίγο σφιγμένο θα είναι το πρόγραμμα φέτο...:bigcry: :rotflmao:
Ευτυχώς δίνει καλό καιρό, γιατί η διαδρομή αυτή με βροχή πιστεύω δεν θα ήταν εκδρομή, θα ήταν καταδίκη :bawl:
Η αλήθεια είναι πάντως ότι 260 χαρούμενα άτομα με τρομερή ενέργεια θα βρεθούν στην εκκίνηση μεθάυριο και το οδοιπορικό θα είναι πορωτικό...
Καλούς δρόμους και καλή αντάμωση στο Καρπενήσι... :beer: :wave2:

guzzistas
05/05/2011, 12:14
Καλό δρόμο και καλή αντάμωση!!! Να περάσουμε όμορφα!!!!!!

nio1981
05/05/2011, 13:05
Να μου προσέχετε την Πατρινοπούλα, τη γλήγορη ντε....., μη λερώσει τα γοβάκια της και μη μου την ταλαιπωρήσετε πολύ.

Καλά να περάσετε και να την χαρείτε όσο δεν πάει αυτή τη βόλτα, εμείς θα μείνουμε να σας σκεφτόμαστε και να σας ζηλεύουμε.

Καλή επάνοδο να έχετε όλοι όσοι θα συμμετάσχετε.

:wave2: :wave2: :wave2:

Υπόσχομαι να μην σε σκεφτομαι 3 μερες.....επίσης δεν νομιζω να περιμενεις να ειμαι πιστος...ειμαι ετοιμος για τρέλες:p :p :p

contravener
05/05/2011, 13:19
πενταλοφος, επταχωρι, μαστοροχωρια, κονιτσα,

Προσοχή στις κατολισθήσεις στο κομμάτι αυτό. Το Πάσχα υπήρχε ήδη πρόβλημα σε κάποια σημεία (πέσιμο βράχων & υποχώρηση του δρόμου).
Με τις βροχές αυτές τις μέρες πιθανόν να έχουν δημιουργηθεί προβλήματα σε ακόμα περισσότερα σημεία

Καλό δρόμο:wave2:

Dfoud
05/05/2011, 14:27

σαββατο

κυριακη

Αχχ ζηλεύω,
κοίταξα λίγο τη διαδρομή και δείχνει να είναι απίστευτη!

Καλούς δρόμους, να περάσετε τέλεια με το καιρό να είναι με το μέρος σας!

bonnie
05/05/2011, 16:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από contravener
Προσοχή στις κατολισθήσεις στο κομμάτι αυτό. Το Πάσχα υπήρχε ήδη πρόβλημα σε κάποια σημεία (πέσιμο βράχων & υποχώρηση του δρόμου).
Με τις βροχές αυτές τις μέρες πιθανόν να έχουν δημιουργηθεί προβλήματα σε ακόμα περισσότερα σημεία

Καλό δρόμο:wave2:

σωστος... να σαι καλα!!
κ στο πιλοτικο εξαλλου, σε καποια σημεια ηταν δυσκολο να περασουν..

ολοι πρεπει να χουμε το νου μας... :D