View Full Version : Φάκελος: 14ο 36ωρο
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Δεν χρειαζεστε roadbook ,ακολουθηστε το gps busa Tοτολος ,ειναι αλανθαστο και δεν χανεται ποτε.
Το δυσκολο ειναι να το ακολουθησεις. :rotflmao:
...ρε ουτε στην εκκινηση δεν τον πετυχαινω λεμεεεεε
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
Υπόσχομαι να μην σε σκεφτομαι 3 μερες.....επίσης δεν νομιζω να περιμενεις να ειμαι πιστος...ειμαι ετοιμος για τρέλες:p :p :p
vaska λογικα πρεπει να στο ειπε. του δωσανε το νουμερο 69 σαν αριθμο συμετοχης. συμπερασματα δικα σου :rotflmao: :rotflmao:
ALX GS 11½
05/05/2011, 20:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Δεν χρειαζεστε roadbook ,ακολουθηστε το gps busa Tοτολος ,ειναι αλανθαστο και δεν χανεται ποτε.
Το δυσκολο ειναι να το ακολουθησεις. :rotflmao:
Χα χα χα.... ναι το busτη... και γρήγορος και GPS :lol:
Καλό δρόμο σε όλους παιδιά κι όλοι πίσω με ασφάλεια!!!!
Καλά να περάσετε όλοι παιδιά!
:beer: :beer: :beer: :beer:
LOUKILOUK
05/05/2011, 20:38
Δουλειά τέλος, σπιτάκι, τελευταίο μαζεματάκι φόρτωμα και ξεκούραση γιατί το πλοίο φευγει στις 4... το 36άωρο ξεκινάει...
see you there:beer: :wave2: :sun:
Πάντως αν κρίνω από τον καιρό που έχει στην Πάτρα και το γεγονός ότι θα κινηθείτε βασικά σε ορεινούς όγκους, έχετε να φάτε πολύ νερό λέμε. Σημειώστε δε ότι δεν θα συμμετέχει και ο γνωστός βροχοποιός του Μοτο.
Όπως και να 'χει σας ζηλεύουμε.
:a66: :a66: :a66:
el-Gatto
05/05/2011, 22:54
Αύριο πρωί ,ξεκινάω κι εγω για Καρπενήσι. :)
Ελπιζω να'ναι στεγνά & Ορθια τα kmετρα ολων μας! :sun:
Εφτασεν η Ωρα.....Τα λεμε στο δρομο......Ξεκινάμε ,Ωρέ!...... :rotflmao: :rotflmao:
225427
Ο καιρός θα είναι καλός.
Καλά χλμ σε όλους. :beer:
Kαλα χιλι0μετρα σε ολους παιδες!!!:beer: :beer: :beer: :beer:
Νιο καλο ξεπαρθενιασμα ρε....:lol: :lol: :lol:
:beer: :beer: :beer:
makis206
06/05/2011, 08:19
Καλά χιλιόμετρα σε όλους σας παίδες!
:beer: :beer:
Μην αγχώνεστε με το καιρό εδώ μετά από 10 μέρες βροχών σήμερα έχει ένα ήλιο να με το συμπάθειο ....:D :D
Καλά να περάσετε και καλά χλμ σε όλους !!!:beer:
Ξεκινάμε!!! :sun: :sun: :sun:
Cpt. Haddock
06/05/2011, 10:04
Καλό δρομο παιδες! :beer: :beer: :beer:
7gibernau
06/05/2011, 10:09
Έλα για να ξεκινατε σιγά σιγά
Οι έξι της ΦΙΛ.Μ.Α εινΑι ήδη στο δρόμο!!!!
Καλα χιλιόμετρα να έχετε όλοι!!!
sapila racing
06/05/2011, 10:10
Kαλό δρόμο σε όλους τους συμμετέχοντες! :sun:
ξεκιναω και εγω....το moto.gr (πατρας) θα ειναι περιφανο μετα την δικη μου συμμετοχη......
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και σιγα μην τερματισω....
Καλά να περάσετε!!!
Joyrider
07/05/2011, 18:56
Στις 17:30 είδα καμιά 30ριά μηχανές έξω από την Έδεσσα. Ένα μεγάλο γκρουπ έβαζε βενζίνη στο βενζινάδικο του Ριζαρίου...:wave2:
Καλή συνέχεια ρε σεις. :beer:
Ζήλεψα τρελά και πιο πολύ επειδή έπρεπε να το ακυρώσω τελευταία στιγμή και δεν ήμουν και γω μαζί. :(
Και γαμώ τον καιρό έχει όμως.
tifoso4ever
07/05/2011, 19:23
Καλη επιστροφη παιδια!!!!!
Κανένα νεότερο από τους 36ωρίτες?????
Τους πέτυχα στα ορεινά ( κάποιους) όταν επέστρεφα , από τις Πηγές μέχρι την Άνω Καλεντίνη .....:smilea:
βρειτε μου λέξεις να εκφραστώ ....
Metzgermeister
08/05/2011, 23:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
ε αρχισε σεντονακι ! :beer:
Allst@rf
08/05/2011, 23:28
ε άμα δε μπορείς με λόγια ,ζωγράφισε το ...
:rotflmao:
γυρισε και ο πατρινος...:beer:
Αφήστε τώρα τα πολλά πολλά και κάντε μας να κλάψουμε.
Χάιντε ξεμπερδεύεται.
Δώστε ρε κάτι..
Τζαπατζίδες.
Όλα για πάρτη σας?
Χάιντε γιατί έτοιμος είμαι να μπω στο guzzi forum.
:smokin: :smokin: :smokin:
απο αυριο συντροφε....τωρα απολαμβανω το ουισκι μου για να γιορτασω το οτι τερματισα κανονικα:rotflmao: :rotflmao:
εχασες ομως....:evil:
απο αυριο συντροφε....τωρα απολαμβανω το ουισκι μου για να γιορτασω το οτι τερματισα κανονικα:rotflmao: :rotflmao:
εχασες ομως....:evil:
:a57:
*&%^(%(_)*_%^$%$#%^@#%$^#%^*&:a018:
Παιδάκια θα μας πείτε τίποτα που το έχουμε και αγωνία..;
Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
Παιδάκια θα μας πείτε τίποτα που το έχουμε και αγωνία..;
Ηταν πολύ καλό
Ηταν τέλειο
Είναι σίγουρο ότι λιγότερο από το 1/3 των συμμετοχών το έβγαλε σωστά όλο.
Οι Guzzαίοι πραγματοποίησαν ένα τέλειο και χορταστικό 3ήμερο.
Στρίψαμε όσο δεν πάει και είδαμε μέρη απίστευτης ομορφιάς έστω και σε fast forward
Πιο αναλυτικά...............υπάρχουν καταλληλότερα άτομα από εμένα να κάνουν την περιγραφή.
:wave2:
εγω περιμενω τον σπυρο που εχει και αδεια να τα πει που ειναι και καλος...foto Μην περιμένετε πάντως,δεν προλαβαίνa λεμε:smokin:
εγω περιμενω τον σπυρο που εχει και αδεια να τα πει που ειναι και καλος...foto Μην περιμένετε πάντως,δεν προλαβαίνa λεμε:smokin:
Και εγώ στο πρώτο μου δεν είχα βγάλει καμία εκτός από τις προβλεπόμενες..............πλέον έχω εκπαιδευτεί στο να τις τραβάω εν κινήσει :lol: :lol: :lol:
Πολλά μπράβο στα παιδιά που κατάφεραν και ολοκλήρωσαν το φετινό και διπλά σε όσους ήταν και η πρώτη τους φορά. :beer:
Από την ενημέρωση που είχα από τη λέσχη μέχρι νωρίς χτές το βράδυ δεν υπήρχε κανένα απρόοπτο (ατύχημα εννοώ) και τα όποια μικροπροβλήματα (λάστιχα και βενζίνη) λύθηκαν είτε από τους διοργανωτές είτε άμεσα από τους αναβάτες.
Η διοργάνωση για άλλη μια φορά ήταν άριστη.
Καμία καθυστέρηση παντού, 2 διανυκτερεύσεις σε 5άστερα ξενοδοχεία+ φαγητά και πρωινά
Τί άλλο να πώ.....................το μοναδικό πρόβλημα πλέον είναι ότι η Λέσχη πρέπει...............κάθε χρόνο να ξεπερνά τον εαυτό της, και από ότι φαίνεται τα καταφέρνει μια χαρά.
Όμορφα...
Οπότε απλά περιμένουμε για φωτο υλικό και εμπειρίες..!
Αρχικά δημιουργήθηκε από miraze
Από την ενημέρωση που είχα από τη λέσχη μέχρι νωρίς χτές το βράδυ δεν υπήρχε κανένα απρόοπτο (ατύχημα εννοώ)
υπηρχαν ατυχηματα απ όσο μίλησα με τον διαμαντη...χαζες πτωσεις μετρημενες στα δαχτυλα της μιας παλάμης χωρις χτυπηματα ομως.συνέχισαν κανονικά το οδοιπορικο οι αναβατες.
Σάββατο:
Συνολικά πραγματοποιηθέντα χλμ το Σάββατο - 970.
Το έκανα όλο με όλες τις φωτογραφίες και παίζοντας το παιχνίδι το οποίο σε ανάγκαζε για 21 χλμ να έχεις είτε 42 είτε 48 μέση ωριαία. (Μου έσπασε τα νεύρα). Βέβαια ήταν και το μοναδικό μέρος που χόρτασα το τοπίο γύρω μου. (Βέρμιο / Σέλι).
Έναρξη το πρωί στις 8.20 από το Καρπενήσι και τερματισμός στις 9.30 στα Γιάννενα μαζί με τον αδερφό μου και τον Alex με τον οποίο συγχρονιστήκαμε μετά τις Πρέσπες. 13 ώρες συνεχόμενης οδήγησης. Κανα 45 λεπτο πριν, είχαν τερματίσει 2 παλληκάρια ήδη (ένας τρελός Ducatάκιας και ό Τότολος) από αυτούς που το έκαναν όλο.
Κυριακή:
Συνολικά πραγματοποιηθέντα χλμ 770 (πάνω/κάτω) + 180 για Αθήνα
Το έκανα όλο με όλες τις φωτογραφίες και παίζοντας το παιχνίδι των ερωτήσεων στο οποίο είμαι σίγουρος ότι δεν έπιασα καμία (έπρεπε για καμια 20 χλμ να κοιτάς δεξιά και αριστερά από το δρόμο τα μέρη που περνάς και μετά από 200 χλμ να απαντήσεις σε ορισμένες ερωτήσεις).
Φάνηκε, επαναλαμβάνω, ..... ΦΑΝΗΚΕ πιο δύσκολο τη Κυριακή, γιατί είχε πολύ σφιχτά και άσχημα κομμάτια, με κακό οδόστρωμα και αμέτρητες κατολισθήσεις. Λέω «φάνηκε» όμως, γιατι ο κόσμος στον τερματισμό της Κυριακής έλεγε ότι η 2η μέρα ήταν πιο δύσκολη ξεχνώντας ότι έχει συσσωρεύσει υπερβολική κούραση από τη χθεσινή μέρα. Αν τα δρομολόγια ήταν ανάποδα θα έλεγαν το αντίστοιχο. Τερματισμός στις 8.20 Καρπενήσι με αναχώρηση στις 8.20 από Γιάννενα πίσω από τον τρελό ducatάκια, (απο αυτούς που το έκαναν όλο). Ο Τότολος και ο Alex από τη μέση και μετά ήταν παντού μπροστά μας με ανάλογο σβέλτο ρυθμό με του Σαββάτου αλλά συνάντησαν προβλήματα στον ανεφοδιασμό. αλλιώς θα είχαν τελειώσει πριν τις 8 πολύ πιο μπροστά από εμένα και τον αδερφό μου. Ειδικά ο Τότολος φάνηκε σαν μην τον ενδιέφερε καθόλου ο ρυθμός τη 2η μέρας σταματώντας ακετά για τουριστικές φωτογραφίες. Respect στο παλληκάρι λέμε που τη Κυριακή έκανε κυριολεκτικά εντούρο με το Hayabusa σε ρυθμούς που δεν εξηγούνται μέσα σε εκείνους τους δρόμου της Βασιλίτσας οπου ζήτημα είναι να είχε 10 συνεχόμενα μέτρα καθαρού οδοστρώματος.
Τα σημαντικά:
Πέραν των βασικών, πραγματικά δε ξέρω τι να τραβήξω ως το πιο σημαντικό για να αναφερθώ λίγο περισσότερο. Στη διαδρομή? Στα τοπία και μέρη που περάσαμε? Στην απίστευτα επώδυνη αλλά παράλληλα λυτρωτική συνεχόμενη οδήγηση για 13 / 12 ώρες χωρίς στάση πέραν των φωτογραφιών του αγώνα? Στις φοβερές εμπειρίες με 10δεκαδες συνοδοιπόρους στο δρόμο? στις περιπτώσεις που φτάσαμε τα όρια τα δικά μας και της μηχανής μας?
Στις φοβερές 2 ομάδες από το Άργος και τη Κοζάνη? Στους 2 ΚΤΜάδες από τη Θεσσαλονίκη (Γιάννη & Γιώργο) που πηγαίναμε για πολλά χλμ τη πρώτη μέρα μαζί? Στο παλληκάρι με ένα cbf 600 που τη 1η μέρα με έσωσε σε μια απόφαση κατεύθυνσης? Στον άλλο τρελό με το Kawasaki ZX 1000 που πήγαινε φέτες σε κάτι τσιμεντένιους δρόμους (αν μπορούσες να το αποκαλέσεις έτσι), στα Τζουμέρκα? Στη σουρεαλιστική εικόνα στο Κάμπο της Καρδίτσας όπου ήταν στη αρχή ακόμα (χωρίς εγκαταλείψεις) και έβλεπαν τα χωριά 260 τρελούς να στριφογυρνούν μέσα στις τεράστιες (αλλα και επικίνδυνες) ευθείες ανάμεσα από τα περιβόλια και χωράφια τους?
Στο τραγελαφικό συναίσθημα ότι γλιστράς παντού και έχεις πρόβλημα με το μηχανάκι σου γιατί η κούραση σου διογκώνει τα άσχημα συναισθήματα? Στους επικίνδυνους αυτοκινητιστές της Νάουσας που πήγαν να μας σκοτώσουν πάνω από 2-3 φορές (μόνο εκεί το συνάντησα αυτό τις 2 μέρες)? Στα τρελά και μυστικά «πιστάκια» που πετύχαμε σε όλη τη διαδρομή? Στο φοβερό παιχνιδιάρικο τρενάκι μαζί με τους Αργίτες στον «Ιδιωτικό» δρόμο της ΔΕΗ δίπλα από τον Αλιάκμονα?
Στα αστείο συναίσθημα ότι δε μπορείς άλλο, αλλα ξαφνικά πετάγεται από το πουθενά κάποια κρυφή δύναμη και σε κάνει να ξεχνάς τις κράμπες και τα πιασίματα και σε αφήνει να συνεχίσεις?
Στα Έλατα της Βασιλίτσας και της Τύμφης? στις Οξείες του Βιτσίου? Στις επιβλητικές χαράδρες στην Αργιθέα με θέα τα βουνά των Αγράφων? Στα δύσκολα και κουραστικά αλλά πανέμορφα Τζουμέρκα? Στα πανέμορφα ανοιξιάτικα χρώματα του Βέρμιου? Στις Πρέσπες? Στην Λίμνη Αώου? στο απίστευτο και απερίγραπτο κομμάτι του Πεντάλοφου, κάτω από τη επιβλητική σκιά του Σμόλικα!!!!?
Στο απίστευτο συναίσθημα που είχαμε στα Μαστοροχώρια όταν πλέον το Σάββατο είχαμε κάνει ήδη 900 χλμ και πλησιάζαμε προς το τέλος είχαμε μπει σε ένα mode έξτασης που σε έκανε να θέλεις κι' άλλο!!!!?
Στους 3.000 διαφορετικούς τρόπους που ανακάλυπτες για να οδηγείς τη μοτοσυκλέτα σου ένεκα της κούρασης? Στους 14.000 διαφορετικούς λόγους που σε κάνει όμως να την αγαπήσεις γιατι περνάς τόσα πολλά πάνω της?
Στο Πέτρο τον Διαμαντή τον Βασίλη τον Γιάννη και τον Φάνη αλλά και όλα τα παιδιά από τη διοργάνωση, γιατί ήταν παντού, ακούραστοι, ενθουσιασμένοι χαμογελαστοί να εμψυχώνουν και να βοηθάνε ώστε να περάσω εγώ και αδερφός μου αυτή την εμπειρία?
- όπως είπε και ο Καβαδίας σήμερα το πρωί ..... «Guzzaοι ..... σας αγαπάμε ρε» !
PS1. Το κόστος της συμμετοχής ήταν πολύ μικρό.....
(Άφθονο φαγητό Παρασκευή Σάββατο βράδυ και πρωί + αρκετές λιχουδιές και νερά στο τερματισμό, + παρελκόμενα + κόστος διοργάνωσης) > κόστος συμμετοχής.
PS2. Δε θέλω να φαντάζομαι τι θα γινόταν αν έστω και μια μέρα από τις 2 έβρεχε !!!!
PS3 λογικά θα μου ρθουν κι' αλλες σημαντικές εικόνες στη πορεία αλλά ας καταγράψουμε αυτά προς το παρόν ...
Σάββατο:
Συνολικά πραγματοποιηθέντα χλμ το Σάββατο - 970.
...
Πρώτα-πρώτα μπράβο! Κάτι τέτοια παρανοϊκά σου μένουν για μια ζωή! Μπορώ με κάθε ειλικρίνεια να πω πως ζηλεύω τρελά που δεν μπόρεσα, και φέτος, να είμαι εκεί (είτε το έβγαζα ολόκληρο είτε όχι).
Να κάνω μια παράκληση: Θα ήταν πολύ χρήσιμο για εμάς που δεν συμμετείχαμε, αλλά φαντάζομαι και για δική σας μελλοντική αναφορά, να κάνει κάποιος μια λεπτομερή καταγραφή της διαδρομής, είτε περιγραφικά (αναφέροντας χωριά, διασταυρώσεις και δρόμους που πήρατε) είτε σε κάποιον ονλάιν χάρτη (σαν το google-maps). Αν μάλιστα μπορούσε να τη διανθίσει και με ένα-δυο σχόλια για κάθε σκέλος ή με μια-δυο φωτογραφίες (όπου υπάρχουν), εγώ τουλάχιστον, θα του ήμουν πραγματικά υπόχρεος.
Ξέρω ότι αυτό που ζητάω είναι αρκετή δουλειά, αλλά (α) το φετινό 36ώρο είχε, απ' ότι καταλαβαίνω, άπειρες υπέροχες διαδρομές, πολλές απ' τις οποίες είναι εντελώς άγνωστες σε πολλούς "νότιους" σαν κι εμένα και (β) έχω συνηθίσει να περιμένω πολλά απ' το πνεύμα μοτοσυκλετιστικής αλληλεγγύης των 36ωριτών ( :lol: :lol: ).
Ένιγουέι, μπράβο και πάλι σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
....
έχω ξεκινήσει να το φτιάχνω ήδη Νικόλα. Απλά χρειάζεται αρκετή δουλειά και δε βγαίνει αμέσως ... ανέμενε πάντως (ευελπιστώ να το βγάλω επακριβώς σύμφωνα με το roadbook)
Cpt. Haddock
09/05/2011, 13:24
Μλκ Σπυρο :mad:
:bawl:
"Ειδικές" συνθήκες πέρισυ και αναγκάστικα να ακυρώσω τη συμμετοχή μου (ενω ειχα πληρώσει). Το μετάνιωσα μετά, αλλα αυτό ειναι άλλη ιστορία.
"Ζορικες" συνθηκες φέτος, ουτε καν να συμμετάσχω δεν μπόρεσα.
Να δω τι θα παει στραβα του χρόνου.
Παίδες, να είστε παντα καλα και να πηγαινετε σε ολα τα 36ωρα. Περιμένουμε φωτος
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Εγώ περιμένω ο dimzab σαν αρχηγός της ομάδας να κάνει την περιγραφή και να ανεβάσει τις φωτό που έχει.
έχω ξεκινήσει να το φτιάχνω ήδη Νικόλα. Απλά χρειάζεται αρκετή δουλειά και δε βγαίνει αμέσως ... ανέμενε πάντως (ευελπιστώ να το βγάλω επακριβώς σύμφωνα με το roadbook)
Μπράβο ρε Σπύρο. :beer: :beer: :beer:
Ω ρε μάνα μου χιλιόμετρο και κακό που έπεσε!
Ω ρε σου λέω κινούμενα τοπία που πέρασαν από τα μάτια σας!
Ω ρε στροφές και δρόμοι που έκαναν ναζάκια μπροστά στις ρόδες σας!
Πάντα τέτοια μάγκες. Πάντα τέτοια! :beer: :beer: :beer:
Επιγραμματικά λέω
ΖΗΛΕΥΩ ΠΟΛΥ ΡΕ QΦΑΛΕΣ.
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ!!!!
:wave2: :wave2: :wave2:
Είσαι ημίθεος! Τεικ γιορ τάιμ! Αναμένουμε!
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από miraze
Εγώ περιμένω ο dimzab σαν αρχηγός της ομάδας να κάνει την περιγραφή και να ανεβάσει τις φωτό που έχει.
Σώθηκες τώρα...
Μπράβο σε όλους (διοργανωτές και συμμετέχοντες) :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
Σώθηκες τώρα...
Του ρίξαμε σαν ομάδα πολλά κέρματα και υποσχέθηκε ότι αυτός θα "τραγουδήσει" :lol:
Αν από ότι μαθαίνω ήδη έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά για να γράψει τον επινίκιο λόγο στο ομαδικό :lol:
σειρα μου τωρα...
αν και νομιζω τα ειπε ολα ο σπυρος...
ηταν σιγουρα οτι πιο κουραστικο και απαιτητικο εχω κανει ως τωρα.απιστευτες και ατελειωτες στροφες,φοβερες εικονες,η φυση,ο καιρος.τα συναισθηματα,οι παρεες που φτιαχνονταν απο το πουθενα...δεν νομιζω οτι μπορω να περιγραψω ολα οσα ειδα και ολα οσα ενιωσα...μουσικη στα αυτια μου απο το mp3 και ο ηχος απο εξατμησεις....και εκει που λες ειμαι μονος μου στο πουθενα....τσουπ...να αλλοι 10 να πηγαινουν τρενακι...στασεις?χααχαχαχαχαχ....καλα ναι....για φωτογραφια,μισο τσιγαρο,μια γουλια νερο και δρομο...και περα απο την σωματικη κουραση,το μυαλο...αντε να το πεισεις να αντεξει...
εκανα ολη την διαδρομη,πηρα ολες τις φωτο και απο τις 2 μερες...8 εφυγα απο καρπενησι και εφτασα 23.15 γιαννενα....λογο τεχνικου προβληματος εφυγα 8.45 απο τα γιαννενα και εφτασα 21.45 στα καμμενα βουρλα...λιγος χαβαλες,λιγο πειραγμα με τον διαμαντη και τον σπυρο και 22.15 εφυγα για τα τελευταια 200χλμ απο καμ. βουρλα μεσω μπραλου για πατρα...η αγαπημενη μου εγραφε 1906 χλμ οταν εφτασα πατρα 1 το βραδυ...
πολλα μπραβο σε ολους.σε αυτους που τερματισαν κανονικα,σε αυτους που εβγαλαν την διαδρομη σε παλιους και νεους.
ενα κριμα για αυτους που ηθελαν αλλα η ατυχια δεν τους αφησε.Αντωνη δεν πειραζει ρε...οι δρομοι εκει ειναι,εσυ να εισαι καλα και του χρονου θα παμε παλι!!!
τελος ενα μεγαλο ευχαριστω και ενα επισης μεγαλο συγνωμη σε αυτους μου με βοηθησαν και μου απαντησαν σε ολες τις αποριες.Σπυρο και Διαμαντη.ευχαριστω και το παλικαρι απο τα γιαννενα που ξυπνησε τους κοιμησμενους σαββατο βραδυ 12 για να με βοηθησει
και του χρονου παιδες...παντα τετοια....:wave2: :wave2:
225810
LOUKILOUK
09/05/2011, 15:04
Επιστροφή σήμερα και για τους " cinque lalo da Syro" με τo πρωινό πλοίο. Συνολικά περίπου 2200 χλμ σε 3 μέρες, καμιά δεκαριά νομούς και κανα κιλό ξηρά καρπά...
Όλα υπέροχα, ολόκληρώσαμε το παιχνίδι κανονικά και τερματίσαμε όλοι μαζί και τις δύο μέρες παρόλο που δεν συμμετείχαμε στο ομαδικό. Φανταστική διάθεση, υπομονή, επιμονή, πόνος αλλά και πολύ γέλοιο πριν, μετά και κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.
Από μένα ένα μεγάλο μπράβο στους γκουζαίους για την ευρωπαικού επιπέδου οργάνωση και εκτέλεση και ένα μπράβο σε όλους τους συμμετάσχοντες για το ομαδικό και φιλικό πνεύμα.
Respect σε όλους τους δικάβαλους και τα ζευγάρια τους καθώς και όσους συμμετείχαν με μικρές μοτοσυκλέτες (είδα και 125άρια :look: !!)
Σχετικά με τον αγώνα, πρώτη μέρα πάνω από 900 χλμ, απίστευτα μέρη και τοπία αλλά μεγάλες αποστάσεις μεταξύ τους, πράγμα που ανάγκασε την διοργάνωση να έχει και πολλές φλαταδούρες και κάμπο στο πρόγραμμα. Το παιχνίδι ήθελε σιδηρά πειθαρχεία και υπομονή μιας και για πολύ ώρα κινούσουν αργά (έκανα ότι νά΄ναι... :lol: ). Ξεκινήσαμε στις 8 περίπου τερματίσαμε λίγο πριν τις 12. Απρόοπτα λίγα και ασήμαντα.
Δεύτερη μέρα κολοβαρέσαμε στο πρωινό, φύγαμε στις 9.30, το πληρώσαμε στο τέλος τερματίζοντας στις 1. Δεν πειράζει, περάσαμε καλά και την δευτερη μέρα και βγάλαμε και μερικές φωτό πέρα από τις προβλεπόμενες (όχι πολλές, μην φανταστείτε...). Το παιχνίδι καλό και τα θέματα βατά αλλά δεν ξέρω αν έχω πιάσει την βάση... από μικρός χάζευα στην "παράδοση"... Πάνω από 700 χλμ εκ των οποίων ελάχιστα στο τέλος ήταν φλαταδούρα και ευθεία. Τα πρώτα 600 λούνα παρκα κανονικό... δεν ίσιωνα πουθενά και για κανένα λόγο :winka: :evil:
Γενικά μιλώντας, και μετά την δευτερη συμμετοχή μου, είμαι πεπισμένος ότι το 36άωρο είναι για μένα κάτι σαν ψυχανάλυση πάνω σε μηχανή. Ανακαλύπτεις τον ευτό σου ξανά, βουτάς βαθιά μέσα του και φέρνεις στην επιφάνεια πράγματα που δεν γνώριζες ότι τα έχεις ή έιχες καιρό να τα δεις... ξανανοιώθεις ποιος είσαι, επαναπροσδιορίζεσαι...
Φέτος, όπως και πέρισυ, γνώρισα καλύτερα και βαθύτερα ανθρώπους που είχα ήδη φίλους, μιας και οι κοινές δοκιμασίες και δυσκολίες δένουν τους ανθρώπους αφού πρώτα τους "ξεβρακώσουν"...
Ελπίζω απλά να ξαναπάω και του χρόνου... :beer: :wave2:
σειρα μου τωρα...
αν και νομιζω τα ειπε ολα ο σπυρος...
ηταν σιγουρα οτι πιο κουραστικο και απαιτητικο εχω κανει ως τωρα.απιστευτες και ατελειωτες στροφες,φοβερες εικονες,η φυση,ο καιρος.τα συναισθηματα,οι παρεες που φτιαχνονταν απο το πουθενα...δεν νομιζω οτι μπορω να περιγραψω ολα οσα ειδα και ολα οσα ενιωσα...μουσικη στα αυτια μου απο το mp3 και ο ηχος απο εξατμησεις....και εκει που λες ειμαι μονος μου στο πουθενα....τσουπ...να αλλοι 10 να πηγαινουν τρενακι...στασεις?χααχαχαχαχαχ....καλα ναι....για φωτογραφια,μισο τσιγαρο,μια γουλια νερο και δρομο...και περα απο την σωματικη κουραση,το μυαλο...αντε να το πεισεις να αντεξει...
εκανα ολη την διαδρομη,πηρα ολες τις φωτο και απο τις 2 μερες...8 εφυγα απο καρπενησι και εφτασα 23.15 γιαννενα....λογο τεχνικου προβληματος εφυγα 8.45 απο τα γιαννενα και εφτασα 21.45 στα καμμενα βουρλα...λιγος χαβαλες,λιγο πειραγμα με τον διαμαντη και τον σπυρο και 22.15 εφυγα για τα τελευταια 200χλμ απο καμ. βουρλα μεσω μπραλου για πατρα...η αγαπημενη μου εγραφε 1906 χλμ οταν εφτασα πατρα 1 το βραδυ...
πολλα μπραβο σε ολους.σε αυτους που τερματισαν κανονικα,σε αυτους που εβγαλαν την διαδρομη σε παλιους και νεους.
ενα κριμα για αυτους που ηθελαν αλλα η ατυχια δεν τους αφησε.Αντωνη δεν πειραζει ρε...οι δρομοι εκει ειναι,εσυ να εισαι καλα και του χρονου θα παμε παλι!!!
τελος ενα μεγαλο ευχαριστω και ενα επισης μεγαλο συγνωμη σε αυτους μου με βοηθησαν και μου απαντησαν σε ολες τις αποριες.Σπυρο και Διαμαντη.ευχαριστω και το παλικαρι απο τα γιαννενα που ξυπνησε τους κοιμησμενους σαββατο βραδυ 12 για να με βοηθησει
και του χρονου παιδες...παντα τετοια....:wave2: :wave2:
Εσύ' σαι βρε που δεν σου έκανε το κατσαβίδι από το Guzzi μου για τα τακάκια σου ; :p :wave2:
ναι...δεν ηταν ενδοτικο....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Allst@rf
09/05/2011, 15:20
:bawl: :bawl: :bawl:
respect :a18: στο Διονύση (nio) που ενώ ήταν το 1ο του και δεν ήξερε τι σημαίνει 36ώρο το έκανε όλο και με πολύ καλές ώρες άφιξης και τη Κυριακή στο καπάκι νυχτιάτικα πήγε απο Μπράλο - Γραβιά - Άμφισσα - Ιτέα στη Πάτρα!!!
guzzistas
09/05/2011, 16:56
Επεράσαμε όμορφα!
Ελπίζω να το ευχαριστήθηκαν όλοι....
Ρε nio1981, εσύ ήσουν ο "τακάκιας"?
:lol:
nio1981 η αλλιως τακάκιας,η αλλιως o 69,η αλλιως o Ερωτικός,η αλλιως νεοπας(not anymore)
:a01: :a01: :a01:
Πες μου ρε ότι έλιωσες τα τακάκια του διαστημόπλοιου, αυτό πες μου μόνο!!!!
Διονύση μπράβο ρε "φίλαι" που το είπες και το 'κανες, μπράβο που τερμάτισες, μπράβο που συμμετείχες.
Περιμένω λεπτομέρειες από κοντά.
Φιλιά
:a07: :a07: :a07:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Πες μου ρε ότι έλιωσες τα τακάκια του διαστημόπλοιου, αυτό πες μου μόνο!!!!
:a01: :a08: :a08:
θα ερθω απο το μαγαζι μολις συνελθει ο κ@λος μου και μπορώ να ανέβω πάλι σε μηχανακι:blush:
:a01: :a08: :a08:
θα ερθω απο το μαγαζι μολις συνελθει ο κ@λος μου και μπορώ να ανέβω πάλι σε μηχανακι:blush:
Μαγαζί είμαι, πάρε την κορμάρα σου κι έλα να κουτσομπολέψουμε
τα ειπαν οι απο πανω ολα τα καλα..
τα συναισθηματα για τους περισσοτερους, αν οχι για ολους τους συμμετεχοντες, ηταν αυτα ακριβως...
λυτρωση, εντοπισμος οριων, ψυχαναλυση, ενταση, ενα χαμογελο τεραστιο μεσα απο το κρανος, και κουραση!!!!!
φετος εγω δυσκολευτηκα αρκετα σε σχεση με το περσινο (λουνα παρκ η κρητη :D ), για παρα πολλους λογους, αλλα κ το καινουριο μηχανακι δεν με βοηθησε καθολου. (ναι, το thruxton ΔΕΝ ειναι σαν το bonneville... :cry: )
σαββατο αφησα το τελευταιο κομματι των Πρεσπων γιατι ημουν σιγουρη οτι δεν θα παλευα την επιστροφη απο εκει το βραδυ, με ειχαν εγκαταλειψει οι δυναμεις μου.
ολη η υπολοιπη μερα κυλησε αψογα, μερη εκπληκτικα, που δεν ειχα ξαναδει ποτε.
στο δρομο αλλους εβρισκα, αλλους αφηνα, με περναγαν πολλοι, περναγα κ εγω κανεναν ξεμπαρκο να παρηγοριεμαι :D , ξαναβρηκα καποια στιγμη κ την παρεα μου κ ισιωσα!! ;)
κυριακη οι διαλυμενοι δρομοι μου κοψαν τα χερια! εβλεπα διπλα μου τα κτμ κ τα gs να περνανε κατι χαλικοδρομους κ λασπουριες αερα, κ μου ρθε να βαλω τα κλαματα!! :cry:
αργησα λιγο, αλλα τα καταφερα παντως.... :D
μειναμε απο βενζινη πριν το Μετσοβο, κ αναγκαστικα, επρεπε να κανουμε διαδρομη εκτος road book για να βρουμε βενζινη. ετσι φαγαμε πολυ χρονο τζαμπα... μετα απο εκει, καναμε καποια κομματια της διαδρομης αλλα οχι ολοκληρη...
επιστροφη το βραδυ καμμενα βουρλα, με χερια κ ποδια κ μεση κομματια... χαμογελο μεγαλο, αλλα κ απογοητευση, γιατι δεν καταφερα να κανω κ αλλα χλμ...
εμπειρια μεγαλη, δεν λεω, αλλα τελικα δεν ειμαι τοσο iron butt οσο ημουν καποτε... :smokin:
χαρηκα που γνωρισα ανθρωπους καινουριους, με κεφι κ διαθεση, που υπηρχε αλληλοβοηθεια καθε στιγμη, κ πηγαν ολα καλα!!
συγχαρητηρια σε οσους ολοκληρωσαν ολη αυτη την εξαιρετικα δυσκολη διαδρομη, που βρηκαν βενζινη κ συνεχισαν, κ δεν εχασαν το κουραγιο τους στα κακοτραχαλα βουνα κ φαραγγια!!!
στα παιδια με τα gs που εφεραν βενζινη πριν το μετσοβο με τα μπιτονια, κανοντας 50 περιπου εξτρα χλμ εκτος διαδρομης για να βοηθησουν τα παιδια που ειχαν μεινει πιο πριν!
στο δικαβαλο τενερε που με ειχε το νου του στους χαλικοδρομους που γλιστραγε πολυ το χαρχαλο μου κ με περιμενε!
σε εναν μπαρμπα απιστευτο σε ενα χωριο καπου κοντα στο Τσεπελοβο που εφερε με μπετονι δικια του βενζινη στο monster του φιλου μου, κ χωνι για να την βαλουμε στο ντεποζιτο! κ δεν ηθελε κ λεφτα!
σε ολους... τι να πρωτοθυμηθω...
να ειμαστε καλα, να το ξανακανουμε, αλλα λιιιιιγο πιο ευκολο ρε παιδια!!! δεν αντεξαααααα :cry: :cry:
υγ. να θυμηθω να παρω φερινγκατο ον οφ μηχανακι για το επομενο... κ να κουβαλησω κ μπιτονια με μπετζινα στην μπαγκαζιερα... :smokin:
υγ.2 nio κ υπολοιποι -πρωην- νεοπες... κανατε πολυ καλη αρχη !! τωρα ολα τα επομενα θα σας φανουν παιχνιδακι!! μπραβο σας παντως!!! :sun:
:a013: :a013: :a013:
nice to meet you sugar:beer: :beer:
:a013: :a013: :a013:
nice to meet you sugar:beer: :beer:
me too! :blush:
Για εσένα Διονύση ξυπνήσαμε όλους τους κατόχους βου στόμ των ιωαννίνων που ξέραμε κ τελικά ανοίξαμε μαγαζί για να τα βρούμε; χαλάλι σου ρε....... Σιγά μη σε αφήναμε έτσι, ήσουν κ νιουφι
οτι και να πω ειναι λιγο...ευχαριστω τους παντες και παλι...βεβαια θα το εβγαζα και ετσι οπως εβγαλα και την πρωτη μερα στα 2/3...ειπαμε ξεμεινα πριν την βεροια...:sick:
το μονο που με στεναχωρει ειναι οτι εχασα απο μια ωρα καθε μερα με την βλακεια μου...θα μπορουσα να ειμαι πιο γρηγορα στους προορισμους η εστω να το εκανα πιο χαλαρα...λεμε τωρα....:lol:
................................
το μονο που με στεναχωρει ειναι οτι εχασα απο μια ωρα καθε μερα με την βλακεια μου...θα μπορουσα να ειμαι πιο γρηγορα στους προορισμους η εστω να το εκανα πιο χαλαρα...λεμε τωρα....:lol:
Η διοργάνωση λέγετε 36ο ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΑΝΤΟΧΗΣ και όχι ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ.
Φυσικά δεν φτάνεις ποτέ αν πάς αργά όμως το κλειδί στο φετινό ήταν όπως συμβούλευσαν και οι διοργανωτές.........να κρατάς δυνάμεις ;)
Ποτέ δεν πήρε κούπα αυτός που έφτασε πρώτος αλλά αυτός που το έπαιξε έξυπνα. Δες τους αστραχαναίους στο ομαδικό, την πρώτη μέρα τερμάτισαν στις 2 και την δεύτερη στις 3 και όμως θα είναι μέσα στους 3 του ομαδικού και φέτος
.:wave2:
σωστο αλλα θα ειχα περισσοτερη ωρα για ξεκουραση το σαββατο και την κυριακη μπορει να ημουν σπιτι πριν τις μια.λεπτομεριες βεβαια....για μενα οπως ειπα ειναι νικη(η κουπα αν προτιμας) οτι εκανα ολη την διαδρομη με ολες τις φωτο και με τα παιχνιδια και οτι φυσικα ειμαι σπιτακι μου ορθιος και στα ποδια μου.
αντε και του χρονου λεμε!!!! :a33:
για μενα οπως ειπα ειναι νικη(η κουπα αν προτιμας) οτι εκανα ολη την διαδρομη με ολες τις φωτο και με τα παιχνιδια και οτι φυσικα ειμαι σπιτακι μου ορθιος και στα ποδια μου.
αντε και του χρονου λεμε!!!! :a33:
αυτο ακριβως!! :beer:
guzzistas
09/05/2011, 22:24
Συγχαρητήρια σε όσους ήταν παρόντες, είτε το ολοκλήρωσαν είτε όχι! Επεράσαμε όμορφα και νάμαστε καλά του χρόνου πάλι!
Και όπως πάντα λέω:
"36ΩΡΟ ΑΝΤΟΧΗΣ - ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΖΩΗΣ"
Νάστε όλοι καλά!
Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
Συγχαρητήρια σε όσους ήταν παρόντες, είτε το ολοκλήρωσαν είτε όχι! Επεράσαμε όμορφα και νάμαστε καλά του χρόνου πάλι!
Και όπως πάντα λέω:
"36ΩΡΟ ΑΝΤΟΧΗΣ - ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΖΩΗΣ"
Νάστε όλοι καλά!
ετσι μπραβο τα συγχαρικια σε ολους!! :beer:
γιατι ναι μεν εμεις που τερματισαμε ζοριστηκαμε αρκετα,
αλλα και οι υπολοιποι ειχανε καποιο ζορι,
ειτε ηταν καποιο λαστιχο,ειτε οτι χαθηκαν στις ερημιες,ειτε εμειναν απο βενζινη κτλ
και ενα μεγαλο τεραστιο μπραβο στις ομαδες και τα δικαβαλα!!!
παντα ορθιοι και θα τα ξαναπουμε!!:beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Να κάνω μια παράκληση: Θα ήταν πολύ χρήσιμο για εμάς που δεν συμμετείχαμε, αλλά φαντάζομαι και για δική σας μελλοντική αναφορά, να κάνει κάποιος μια λεπτομερή καταγραφή της διαδρομής, είτε περιγραφικά (αναφέροντας χωριά, διασταυρώσεις και δρόμους που πήρατε) είτε σε κάποιον ονλάιν χάρτη (σαν το google-maps). Αν μάλιστα μπορούσε να τη διανθίσει και με ένα-δυο σχόλια για κάθε σκέλος ή με μια-δυο φωτογραφίες (όπου υπάρχουν), εγώ τουλάχιστον, θα του ήμουν πραγματικά υπόχρεος.
Διαδρομή Σαββάτου και τα πρώτα 200χμ της Κυριακής.
http://ridewithgps.com/trips/243534
Η διαδρομή της Κυριακής ολόκληρη όπως μου την στείλανε γιατι το δικό μου gps κάπου σκάλωσε και μετά το μέτσοβο δεν κατέγραψε τπτ :(
http://ridewithgps.com/routes/406186
Θα προσπαθήσω αργότερα να τα ενώσω σε εναν χάρτη!
:beer: :beer: σε όσους συμμετείχαν.. Ακόμα στρίβω και πονάωωωωωωω. :D
μπραβο ρε παλιοι και νεοι 36ωριτες!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Mariner
Η διαδρομή της Κυριακής ολόκληρη όπως μου την στείλανε γιατι το δικό μου gps κάπου σκάλωσε και μετά το μέτσοβο δεν κατέγραψε τπτ :(
ρε τι σου είναι το technology ... :D
κάτι δε πάει καλά τη 2η μέρα όμως και δείχνει ένα τρελό τρίγωνο μετά τη Ράμια στα Τζουμέρκα :look:
ρε τι σου είναι το technology ... :D
κάτι δε πάει καλά τη 2η μέρα όμως και δείχνει ένα τρελό τρίγωνο μετά τη Ράμια στα Τζουμέρκα :look:
Ναι το έχω δει.. προφανώς κάποιο χικ-απ (sic) στο gps του Μανου που μου έστειλε το track. Θα προσπαθήσω να το διορθώσω όταν τα ενώσω με του Σαββάτου κ θα ποστάρω το update :)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Mariner
ωραιος και σε ευχαριστουμε!!!!!
κάποιες απο τις δικές μου φωτό, αλλά και πολλών άλλων απο τους συμμετέχοντες εδώ:
http://forum.motoguzziclub.gr/index.php/topic,4295.new.html#new
filipp0s
11/05/2011, 02:09
Μπράβο και πάλι, το συναίσθημα της ζήλια έντονο.
Άντε και στην επόμενη (ελπίζω να είμαι κι εγώ μέσα)
Τι μου έμεινε από την πρώτη μου συμμετοχή στο 36ωρο
Η μοναδική εμπειρία να βρίσκεσαι στο Καρπενήσι ανάμεσα σε 250 ευτυχισμένους ανθρώπους
Η αίσθηση ότι συμμετέχω σε ένα Ράλι Ακρόπολις, με τη διαφορά ότι οι θεατές δεν μας περιμένουν, αλλά μας βλέπουν ξαφνικά μπροστά τους.
Το ότι όπου σταμάταγα, έπρεπε να εξηγήσω τι ήταν όλο αυτό το τρελό κομβόι από μηχανές που βλέπαν ξαφνικά μπροστά τους οι ντόπιοι
Το ότι στην Ελλάδα υπάρχουν μέρη τόσο απομονωμένα που μπορείς να οδηγάς για ώρες χωρίς να συναντάς ίχνος ζωής
Ότι το Road Book είναι κάτι που λειτουργεί, και τελικά έχει πολύ πλάκα.
Ότι υπάρχουν μηχανές ειδικής χρήσεις και αναβάτες παντός χρήσης (respect στο παλικάρι με το χρυσαφί Busa)
Η αίσθηση απογοήτευσης και απόγνωσης όταν το όχημά σου σε προδίδει (είχε χρόνια να μου συμβεί)
Και τέλος επειδή πρέπει να παραδεχόμαστε τα λάθη μας, και εγώ έκανα τρία
Πρώτο , η εμμονή μου να βγάλω το 36ωρο με ένα μηχανάκι που με κουράζει πολύ(Kawa ZX-6r)
Και ενώ το χάρηκα στα λίγα ανοικτά κομμάτια, με κούρασε τόσο πολύ που στην επιστροφή από Καμένα Βούρλα για Αθήνα μου συνέβησαν πράγματα που με τρόμαξαν.
Δευτερο, η απόφαση μου να μην αλλάξω λάστιχα πριν το 36ωρο. Όταν έφτασα στο Νυμφαίο η χάραξη από το πίσω είχε πια χαθεί
Και τρίτο(που ευτυχώς δεν το πλήρωσα) η απόφαση μου να μπω ξανά στη διαδρομή το μεσημέρι της Κυριακής με μεταχειρισμένο πια πίσω λάστιχο του 2005 :a21: :a53: :a53:
Στα πρώτα νερά που βρήκα, στις ερημιές πριν το Μουζάκι, το μηχανάκι χόρεψε πεντοζάλι, και ακόμα δεν έχω καταλάβει πως έμεινα όρθιος.
Ένα μεγάλο μπράβο σε όσους κουράστηκαν για να ζήσουμε οι υπόλοιποι μια τέτοια εμπειρία
Αρχικά δημιουργήθηκε από antsoar
Πρώτο , η εμμονή μου να βγάλω το 36ωρο με ένα μηχανάκι που με κουράζει πολύ
Τι μηχανάκι?
Πρώτο , η εμμονή μου να βγάλω το 36ωρο με ένα μηχανάκι που με κουράζει πολύ(Kawa ZX-6r)
:wave2: :wave2:
και άλλη μία, πριν Μουζάκι
226010
Αυτό :blush:
Χμ... Ε ναι, λογικό!
δεν πειραζει ρε αντωνη...του χρονου θα σου δωσουμε και σενα στρομα(ονοματα δεν λεμε:a13: ) και θα το παμε κομπλε....φτανει που εισαι καλα και γυρισες μια χαρα...στο ξαναπα...οι δρομοι εκει θα ειναι:wave2: :wave2:
ALX GS 11½
12/05/2011, 07:04
Mπράβο σε όλους τους συμμετέχοντες. :beer:
Εγώ, κράτησα και φέτος την παράδοση στο να χάνομαι,:sad: κι έτσι μάζεψα την πρώτη μέρα καμιά 40αριά χιλ λάθους (ότι σημαίνει το αυτό και σε χαμένο χρόνο)
Την δεύτερη μέρα τα πήγα καλύτερα. ΔΕΝ χάθηκα (το έγραψαν και τα τοπικά νέα μάλιστα :lol: ) αλλά και πάλι αναγκάστηκα να γράψω έξτρα χιλιόμετρα για ανεύρεση βενζίνης μετά την προτελευταία φωτογραφία. (τελευταία φορά είχα βάλει κοντά στα Γιάννενα κάπου δίπλα στην Εγνατία που περάσαμε και από κει, έγραψα 350χιλ μέχρι να ξαναβάλω στη Μητρόπολη Καρδίτσας) Γύρω στα 11χιλ εκτός πορείας από την διασταύρωση που έπρεπε να στρίψω + 6 χιλ ακόμα για να ξαναγυρίσω στο σωστό δρόμο. Από κει και μετά, βρέθηκα στην τελευταία φωτογραφία και ακολούθησε ο δρόμος προς τα Καμμένα για τον τερματισμό στις 9παρά.
Ήταν το σκληρότερο από τα 10 που έχω κάνει. Η πρώτη μέρα λόγω πολλών χιλιομέτρων σε σφιχτές διαδρομές, και η δεύτερη λόγω των πάαααρα πολύ σφιχτών διαδρομών με κατεστραμένους δρόμους από τις κατολισθήσεις.
δεν πειραζει ρε αντωνη...του χρονου θα σου δωσουμε και σενα στρομα(ονοματα δεν λεμε:a13: ) ..........
:D
απο οτι νομίζω πλέον όμως, κάποια στιγμή πρέπει να πούμε ίσως 2,3 πράγματα παραπάνω για αυτό το παλληκάρι το οποίο μέχρι τη Παρασκευή το βράδυ δεν ήξερε καν τι πραγματικά σημαίνει 36ώρο αλλά το βράδυ της Κυριακής ήταν στα Καμένα Βούρλα πρίν απο τον Τότολο έχοντας πραγματοποιήσει όλα τα χλμ και ακόμα παραπάνω (με ότι και αν σημαίνει αυτό).
Και επειδή απο ότι φαίνεται το 36ώρο είναι πάνω απο όλα μια μοναχική εμπειρία, το τι καταφέρνει κάποιος μπορεί να βγεί μόνο απο τα λόγια του ίδιου, στη προκειμένη περίπτωση είναι κομματακί δύσκολο γιατί ουτε απο ιντερνετ σκαμπάζει :look: , πόσο μάλλον απο μοτοσυκλετιστικά φόρουμ, οπότε ενδεχομένως το βάρος αυτο να πέφτει σε μένα :p
ο αδερφος σου το εχει και το ξέρουμε...το μονο που μπορω να πω είναι ότι είναι και πολύ σουργελο λεμε.:rotflmao: ελιωσα παρασκευή βράδυ, μεγάλο πειραχτήρι και πολυ ζεστος ανθρωπος...
alx για σενα τι να πει κανείς....εσενα η μάνα σου πρέπει να σε εκανε πανω στην σελα :a012: μιλησαμε λιγο στην φωτο με τις ερωτησεις εγω εσυ κι ο διαμαντης.μου ειπες οτι έμπλεξες με μια παρεα και την ειδες τουριστικα αλλα ειναι σφιχτα τα χλμ και δεν θα τελείωνεs ποτε με τέτοιο ρυθμό.ανεβηκες την μπεμπα σου και απο τοτε....διακτινιστηκες????:look: :look:
ALX GS 11½
12/05/2011, 11:43
έμπλεξες με μια παρεα και την ειδες τουριστικα αλλα ειναι σφιχτα τα χλμ και δεν θα τελείωνεs ποτε με τέτοιο ρυθμό.ανεβηκες την μπεμπα σου και απο τοτε....διακτινιστηκες????:look: :look: [/B]
Έτσι ακριβώς. Ο αργός ρυθμός που κρατούσαν τα δύο παιδιά της παρέας αδέρφια ξαδέρφια (και συνεπώς και ο nikoskkk που ήταν μαζί τους) ήταν αργός για μένα και πιεζόμουν. Ήθελα να πάω πιο γρήγορα ακολουθώντας τον δικό μου συνηθισμένο ρυθμό.
Έτσι, και παρόλο που μου αρέσει πολύ η παρέα των παιδιών nikoskkk & panahskkk, τους είπα ότι πιέζομαι έτσι, και την έκανα.
και για οσους δεν καταλαβαν να ξαναπω ότι το moto.gr βγηκε ασπροπροσωπο κυρίως από τον spyro k τον θοδωρή που στο πιο δυσκολο 36ωρο τερμάτισαν 3oi στα γιαννενα και 2oi στα καμενα βουρλα...
τρελοι.....:a21: :a21: :a21:
:a23: :a23: :a23:
......... τον spyro k τον θοδωρή που στο πιο δυσκολο 36ωρο τερμάτισαν 3oi στα γιαννενα .......
:nono:
το Σάββατο φτάσαμε μαζί θοδωρής, Alx και Εγώ
ας μη δημιουργούμαι και λάθος εντυπώσεις
:p
ALX GS 11½
12/05/2011, 13:20
:nono:
το Σάββατο φτάσαμε μαζί θοδωρής, Alx και Εγώ
ας μη δημιουργούμαι και λάθος εντυπώσεις
:p
Το ποιος θα φτάσει πρώτος, δεν είναι το ζητούμενο. Το ζητούμενο είναι να τερματίσεις έχοντας παίξει ΟΛΟ το παιχνίδι του 36ώρου. Έχοντας βγάλει όλες τις φωτογραφίες κι έχοντας παίξει τα παιχνίδια μέσης ωριαίας. (πχ το παιχνίδι στο Σέλι, κόστιζε τουλάχιστον 40 λεπτά σε έναν γρήγορο αναβάτη ή κάνα μισάωρο σε κάποιον πιο αργό. Όποιος δεν έπαιξε το παιχνίδι, απέκτησε προπορεία από μισή ώρα έως 40 λεπτά) :) (εγώ πχ αλλά και ο Τότολος που είναι ίσως ο γρηγορότερος αναβάτης του 36ώρου κάθε χρονιά, είχαμε κάνει πολλές στάσεις την δεύτερη μέρα. (κάποιες τις κάναμε μαζί αφού συναντηθήκαμε και πηγαίναμε παρέα) Άλλοι δεν έβγαλαν ούτε το κράνος!
Το να βγεις λοιπόν πρώτος ίσως είναι λίγο ηθικό ανέβασμα αλλά δεν λέει κάτι. Έχω πάει αρκετές φορές 1ος ή 2ος έχοντας κάνει σωστά όλη την διαδρομή, αλλά όπως είπα δεν λέει κάτι. Απλά έτυχε.
Αρχικά δημιουργήθηκε από ALX GS 11½
Το ποιος θα φτάσει πρώτος, δεν είναι το ζητούμενο. Το ζητούμενο είναι να τερματίσεις έχοντας παίξει ΟΛΟ το παιχνίδι του 36ώρου. Έχοντας βγάλει όλες τις φωτογραφίες κι έχοντας παίξει τα παιχνίδια μέσης ωριαίας. (πχ το παιχνίδι στο Σέλι, κόστιζε τουλάχιστον 40 λεπτά σε έναν γρήγορο αναβάτη ή κάνα μισάωρο σε κάποιον πιο αργό. Όποιος δεν έπαιξε το παιχνίδι, απέκτησε προπορεία από μισή ώρα έως 40 λεπτά) :) (εγώ πχ αλλά και ο Τότολος που είναι ίσως ο γρηγορότερος αναβάτης του 36ώρου κάθε χρονιά, είχαμε κάνει πολλές στάσεις την δεύτερη μέρα. (κάποιες τις κάναμε μαζί αφού συναντηθήκαμε και πηγαίναμε παρέα) Άλλοι δεν έβγαλαν ούτε το κράνος!
Το να βγεις λοιπόν πρώτος ίσως είναι λίγο ηθικό ανέβασμα αλλά δεν λέει κάτι. Έχω πάει αρκετές φορές 1ος ή 2ος έχοντας κάνει σωστά όλη την διαδρομή, αλλά όπως είπα δεν λέει κάτι. Απλά έτυχε.
στην αντίθετη περίπτωση και με το ανάποδο αποτέλεσμα η ερμηνεία θα ήταν ανάλογη, περι μεθοδικότητας εμπειρίας και προγραμματισμού. :D
Δε βαριέσαι ρε Alx, "σημασία δεν είναι τι λες, σημασία είναι ποιος το λέει" για να παραφράσω και το δικό σου ρητό. Και εγώ έχω κάνει μονο 2 36ώρα ενώ εσυ 10, οπότε ότι και να πω εγώ δε λέει και πολλά. Στο μέλλον ελπίζω να τα αυγατίσω μπας και ο λόγος μου μετρήσει περισσότερο.
PS. Όσο για το παιχνίδι στο Σέλι, προφανώς αναφέρεσαι στον Τάκη με το Ducati (το λέω γιατι ο κόσμος εδω μπορεί να το παρερμηνεύσει). Πίστεψε με φίλε, απο ότι απέδειξε το παληκάρι ... και το παιχνίδι να μην έκανε το επίπεδο του ηταν αλλού. Πολυ μακριά απο μας. Δεν χρειάζεται να κερδίσει χρόνο απο κάπου. Τα πάμε αυτά, οι αγωνιζόμενοι εκ χώματος είναι απλά σε άλλο επίπεδο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από ALX GS 11½
δεν διαφωνω..παραδειγμα το τροπαιο μπορει να το παρει και καποιος που τερματισε στις 5 το πρωι....ομως αν μη τι άλλο η αποδοση των παιδιων δείχνει και τσαγανό και αντοχη και ταχυτητα...για την διαδρομη νομιζω θα ήταν αστείο να πούμε αν την εκαναν ολη.και για τα παιχνιδια απο τι ειπαν τα εκαναν επισης και μιας και τον σπύρο ειδικα,τον ξερω αρκετα δεν νομιζω οτι θα ελεγε ψεματα
παντα φιλικα και χωρις παρεξηγηση
ALX GS 11½
13/05/2011, 17:34
PS. Όσο για το παιχνίδι στο Σέλι, προφανώς αναφέρεσαι στον Τάκη με το Ducati (το λέω γιατι ο κόσμος εδω μπορεί να το παρερμηνεύσει). Πίστεψε με φίλε, απο ότι απέδειξε το παληκάρι ... και το παιχνίδι να μην έκανε το επίπεδο του ηταν αλλού. Πολυ μακριά απο μας . Δεν χρειάζεται να κερδίσει χρόνο απο κάπου. Τα πάμε αυτά, οι αγωνιζόμενοι εκ χώματος είναι απλά σε άλλο επίπεδο. [/B]
Όταν λες "πολύ μακριά από μας", ποιους εννοείς? :confused:
Είπα κάτι κακό για τον Τάκη και δεν το κατάλαβα?
Ίσα ίσα που το παλικάρι το γνωρίζω κι είναι και πολύ καλό παιδί και φέτος μου είχε πει να το κάνουμε μαζί το 36ωρο (αλλά δεν έκατσε)
Και οδηγικά τον ξέρω αφού είχαμε "κονταροχτυπηθεί" γερά και γουστάραμε στο 36ωρο της Πελοποννήσου (2009) κάπου πριν την Κλειτορία.
Όμως ξαναλέω... δεν έχει να κάνει ποιος φτάνει πρώτος! Μλκίες είναι αυτά και γίνονται γιατί γουστάρουμε κάποια στιγμή να τα κάνουμε. Δεν είναι η ουσία όμως αυτή, ούτε λέει κάτι για το επίπεδο ικανοτήτων του καθένα μας. Μάθε και για το 36ωρο του 2009 παραδείγματος χάριν ποιοι έφτασαν πρώτοι και θα καταλάβεις τι εννοώ.
Σαφέστατα ο γρήγορος αναβάτης, θα φτάσει και νωρίς (ίσως και πρώτος) αν δεν σταματάει κάθε λίγο και λιγάκι, αλλά μπορεί και να καθυστερεί κάνοντας στάσεις και να φτάσει πιο μετά. Αυτό, δεν τον κάνει αργό ;)
Πάρε παράδειγμα και τον εαυτό σου. Για να φτάσεις από τους πρώτους, δεν έβγαλες ούτε το κράνος που λέει ο λόγος! Ναι μεν οδηγούσες γρήγορα, αλλά δεν σταμάτησες και πουθενά!
Το επίπεδο του καθενός, το βλέπεις όταν οδηγήσεις μαζί του. Ο Τάκης λοιπόν, είναι από τους καλούς, όπως είναι και ο Τότολος (για μένα ίσως ο πιο γρήγορος αναβάτης που συμμετέχει στα 36ωρα), όπως είναι και ο Paitos όπως είναι και αρκετοί άλλοι.
ALX GS 11½
13/05/2011, 17:42
δεν διαφωνω..παραδειγμα το τροπαιο μπορει να το παρει και καποιος που τερματισε στις 5 το πρωι....ομως αν μη τι άλλο η αποδοση των παιδιων δείχνει και τσαγανό και αντοχη και ταχυτητα...για την διαδρομη νομιζω θα ήταν αστείο να πούμε αν την εκαναν ολη.και για τα παιχνιδια απο τι ειπαν τα εκαναν επισης και μιας και τον σπύρο ειδικα,τον ξερω αρκετα δεν νομιζω οτι θα ελεγε ψεματα
παντα φιλικα και χωρις παρεξηγηση
Γιατί να πει ψέματα ο Σπύρος ή ο Τάκης? Ποιος το είπε αυτό?:confused:
Εμένα μου είπαν ότι δεν τον έπαιξαν το παιχνίδι. (όχι οι ίδιοι.... άλλοι που τους συνάντησαν μέσα στο παιχνίδι)
Τώρα, το παιξαν δεν το παιξαν, είναι άλλο θέμα κι είναι δικό τους. Εμείς θα τους κρίνουμε για τις επιλογές τους? Απλά, αν δεν το έπαιξαν (δεν γνωρίζω είπαμε) κέρδισαν αρκετό χρόνο. Αυτό είπα εγώ. Τον ίδιο χρόνο που κέρδισαν κι όσοι άλλοι δεν το έπαιξαν! Απλά! :)
δεν θα το συνεχίσω γιατί δεν έχω όρεξη να κάνω το δικηγόρο κανενος.την αποψη μου την ειπα πιο πανω και μαλλον διαφωνουμε.εγω χαιρομαι που συμμετείχα σε ενα 36ωρο οροσημο το οποίο θα συζητάμε για χρονια για την ομορφιά και την δυσκολια του.απο κει και πέρα επετρεψε μου να νιωθω και θαυμασμο για καποιους.
οπως λεω για εσενα και τους κοζανιτες για τις πολλες και συνεχόμενες συμμετοχές σας(σιγουρα υπαρχουν και αλλοι απλα δεν τους ξερω συγνωμη) ετσι λεω και για τα παιδια που τελειωσαν πολυ νωρις.
και το αν έβγαλαν η οχι κρανος φαίνεται και απο τις φωτο τους....τες πα ειναι ανουσιο να το συνεχίσουμε...να σαι καλα φιλαρακι και να μαστε ολοι καλα να ξαναπαμε
Συγνώμη ρε παιδιά που επεμβαίνω κιόλας ....αλλά το 36ωρο έχει να κάνει με το ,
ποιος είναι πιο γρήγορος ??
Ποιος τελειώνει πρώτος ??
Ποιος πλαγιάζει πιο πολύ ??
.........ποιος την έχει μεγαλύτερη ...κτλ,κτλ :confused: