Σύνδεση

View Full Version : Rossi-Ducati-mugello 2011

Σελίδες : 1 [2] 3 4

blackbusa
10/02/2011, 10:00
ο σκοπος ειναι να κατσουμε στο βαθος απο την φωτογραφια του Κωστα...Casanova/Casselli...απο εκει εμαθα οτι βλεπεις τα 3/5 τις πιστας...το δευτερο ενδεχομενο ειναι το Poggio(δειτε στον χαρτη)...αυτα...

road spirit
10/02/2011, 10:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από honda kos
αποκλείετε :nono:

:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Δεν μπορώ να καταλάβω ρε Γιάννη που βλέπεις τις σκηνές

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μαλακία, άμα δεν έχει μπισίνα δεν μπορώ να καταλάβω τι του βρίσκετε αυτουνού του κάμπινγκ

manhunter
12/04/2011, 19:57
Ρε up λέμε

:D :D :D :D :D

LogOutGoRide
12/04/2011, 19:59
Ρε up λέμε

:D :D :D :D :D

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Εγώ ...ξέρεις ,είμαι εκείνος με το hornet.
Με θυμάσαι Κιμωνάκο;

manhunter
12/04/2011, 20:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από honda kos
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Εγώ ...ξέρεις ,είμαι εκείνος με το hornet.
Με θυμάσαι Κιμωνάκο;

Σπαω το κεφάλι μου, να θυμηθω, αλλά φευ...
Γνωστός μου φαίνεσαι απο την φωτογραφία δίπλα...
Φαινεσαι λιγο άρρωστος ομως. Ειναι φυσιολογικό να είσαι πορτοκαλί???

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

LogOutGoRide
12/04/2011, 20:10
Σπαω το κεφάλι μου, να θυμηθω, αλλά φευ...
Γνωστός μου φαίνεσαι απο την φωτογραφία δίπλα...
Φαινεσαι λιγο άρρωστος ομως. Ειναι φυσιολογικό να είσαι πορτοκαλί???

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:wave2:

Το χρωματάκι μου είναι super :beer:

Tomahawk
18/04/2011, 15:00
Καλησπέρα! Έχουμε κλείσει για Mugello φέτος με τον πατέρα μου (αεροπορικά για ρώμη, ενοικίαση αυτοκινήτου, ξενοδοχείο φλωρεντία και εισητήρια γενικής εισόδου)!

Επειδή είναι η πρώτη φορά που θα πάμε και δε ξέρουμε που μας πάνε τα 4 σχεδόν μπορείτε να μου πείτε tips (εντός και εκτός πίστας), μέρη που αξίζει να επισκεφθούμε κλπ;
Θα προσγειωθούμε Ρώμη Παρασκευή πρωί και θα φύγουμε Δευτέρα βράδυ. Στα ελεύθερα λογικά δε θα πάμε.

Σας ευχαριστώ! :D

blackbusa
18/04/2011, 15:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tomahawk
Καλησπέρα! Έχουμε κλείσει για Mugello φέτος με τον πατέρα μου (αεροπορικά για ρώμη, ενοικίαση αυτοκινήτου, ξενοδοχείο φλωρεντία και εισητήρια γενικής εισόδου)!

Επειδή είναι η πρώτη φορά που θα πάμε και δε ξέρουμε που μας πάνε τα 4 σχεδόν μπορείτε να μου πείτε tips (εντός και εκτός πίστας), μέρη που αξίζει να επισκεφθούμε κλπ;
Θα προσγειωθούμε Ρώμη Παρασκευή πρωί και θα φύγουμε Δευτέρα βράδυ. Στα ελεύθερα λογικά δε θα πάμε.

Σας ευχαριστώ! :D

τι ακριβως χρειαζεσε δηλαδη?

Tomahawk
18/04/2011, 16:12
Για παράδειγμα, τι ώρα περίπου θα πρέπει να ξεκινήσουμε απο τη Φλωρεντία για τη πίστα έτσι ώστε να μη φάμε τρελό πήξιμο και να προλάβουμε να δούμε τους αγώνες, το ίδιο ισχύει και για το Σαββάτο!
Υπάρχουν κάποιοι "must" προορισμοί για να επισκεφτούμε;
Σε ποιό σημείο είναι προτιμότερο να πάμε το γενικής εισόδου στη πίστα;

:)

blackbusa
18/04/2011, 17:48
Για παράδειγμα, τι ώρα περίπου θα πρέπει να ξεκινήσουμε απο τη Φλωρεντία για τη πίστα έτσι ώστε να μη φάμε τρελό πήξιμο και να προλάβουμε να δούμε τους αγώνες, το ίδιο ισχύει και για το Σαββάτο!
Υπάρχουν κάποιοι "must" προορισμοί για να επισκεφτούμε;
Σε ποιό σημείο είναι προτιμότερο να πάμε το γενικής εισόδου στη πίστα;

εμεις με τις μηχανες θα ξυπνησουμε στις 5 ωστε στις 6 να καταφερουμε να ειμαστε στην πιστα και να ''προσπαθησουμε'' να βρουμε καλη θεση...λεμε για την μερα του αγωνα...το σαββατο πρωι αρκετα πιο αργα για να γινει ενας ελεγχος που θα αφησουμε μηχανακια κλπ...θα σε συμβουλευα την κυριακη να πατε στην πιστα με τρενο γιατι η κυκλοφοριακη συμφορηση θα ειναι τοση που στο πηγαινε ας πουμε παλευετε (αλλα με πολυ περπατημα)αλλα στην επιστροφη εχω διαβασει και για 3 ωρες σταματημενοι στο ιδιο σημειο(αφου εχει γινει το καταλληλο περπατημα της επιστροφης :lol: )...:eyepop: εμεις εχουμε σκοπο να το κανουμε πικ νικ κατασταση και να περιμενουμε ακομα καμμια ωριτσα (να μην πω διωρο) να κοπασει ο πανικος...αν θετε σας κερναμε κανενα σαντουιτς αλλα θα βαλετε το βαρελι μπυρα να μην γκρινιαζει ο Ακης...

ολη η Φλωρεντια ειναι must...χρονικα νομιζω οτι θα την παλεψετε μονο στο κεντρο της πολης...2-3 tips ειναι τα
piazza Duomo
Palazzo Vecchio
Ponte Vecchio
αν μπορεσετε και προλαβετε το Piazzale Michelangelo ειναι ολα τα λεφτα που βλεπεις ολη την Φλωρεντια πιατο...:D
στα 3 πρωτα μονο ποδαρατα και με ΜΜΜ...απογορευετε η κυκλοφορια αυτοκινητων μεσα στο κεντρο της πολης...στο τελευταιο πας και με καρο...

υ.γ. ο πιο κοντινος σταθμος του τρενου (Βorgo San Lorenzo)ειναι στα 8 χλμ αλλα εχουνε και λεωφοριακια που σε πανε στην πιστα...για το περπατημα εχω ακουσει καποιους που εχουν παρκαρει και 5 χλμ μακρια...
υ.γ.2 εμεις εχουμε σκοπο να παμε στην εισοδο Casanova-Savelli που λενε οτι ειναι και η καλυτερη...

LogOutGoRide
18/04/2011, 19:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
εμεις με τις μηχανες θα ξυπνησουμε στις 5 ωστε στις 6 να καταφερουμε να ειμαστε στην πιστα και να ''προσπαθησουμε'' να βρουμε καλη θεση...λεμε για την μερα του αγωνα...το σαββατο πρωι αρκετα πιο αργα για να γινει ενας ελεγχος που θα αφησουμε μηχανακια κλπ...θα σε συμβουλευα την κυριακη να πατε στην πιστα με τρενο γιατι η κυκλοφοριακη συμφορηση θα ειναι τοση που στο πηγαινε ας πουμε παλευετε (αλλα με πολυ περπατημα)αλλα στην επιστροφη εχω διαβασει και για 3 ωρες σταματημενοι στο ιδιο σημειο(αφου εχει γινει το καταλληλο περπατημα της επιστροφης :lol: )...:eyepop: εμεις εχουμε σκοπο να το κανουμε πικ νικ κατασταση και να περιμενουμε ακομα καμμια ωριτσα (να μην πω διωρο) να κοπασει ο πανικος...αν θετε σας κερναμε κανενα σαντουιτς αλλα θα βαλετε το βαρελι μπυρα να μην γκρινιαζει ο Ακης...

ολη η Φλωρεντια ειναι must...χρονικα νομιζω οτι θα την παλεψετε μονο στο κεντρο της πολης...2-3 tips ειναι τα
piazza Duomo
Palazzo Vecchio
Ponte Vecchio
αν μπορεσετε και προλαβετε το Piazzale Michelangelo ειναι ολα τα λεφτα που βλεπεις ολη την Φλωρεντια πιατο...:D
στα 3 πρωτα μονο ποδαρατα και με ΜΜΜ...απογορευετε η κυκλοφορια αυτοκινητων μεσα στο κεντρο της πολης...στο τελευταιο πας και με καρο...

υ.γ. ο πιο κοντινος σταθμος του τρενου (Βorgo San Lorenzo)ειναι στα 8 χλμ αλλα εχουνε και λεωφοριακια που σε πανε στην πιστα...για το περπατημα εχω ακουσει καποιους που εχουν παρκαρει και 5 χλμ μακρια...
υ.γ.2 εμεις εχουμε σκοπο να παμε στην εισοδο Casanova-Savelli που λενε οτι ειναι και η καλυτερη...

Η καθυστέρηση μετά το τέλος του αγώνα νομίζω είναι αρκετή.Θυμάμαι ότι βγήκα έξω ακριβώς μετά το τέλος του αγώνα και έφυγα αργά το απόγευμα αφού είχε πέσει ο ήλιος.
Τουλάχιστον πρόλαβα να δω την μεγαλύτερη παρέλαση δικύκλων μπροστά στα μάτια μου.
Είδα σχεδόν όλα τα μοντέλα που κυκλοφορούν στους δρόμους :lol:
(μέσα σε όλα αυτά είδα σε ένα triumph street triple να τρέχει παραφλού σχεδόν απο όπου υπήρχε κολάρο και σφιγκτήρας ,ενώ ο οδηγός με την κοπέλα του πίσω το τσουλούσε με τα πόδια (που να πάει άλλωστε ) με το μοτέρ σε λειτουργία !!!

Αν προλάβεις να δεις τα μέρη που έγραψε ο Blackbusa ,αξίζει και μια βόλτα στην κοντινή Siena.

Υ.Γ. @Πάνο Τελικά θα με πάρετε μαζί σας :bawl: :bawl: :bawl:

blackbusa
18/04/2011, 19:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από LogOutGoRide
Η καθυστέρηση μετά το τέλος του αγώνα νομίζω είναι αρκετή.Θυμάμαι ότι βγήκα έξω ακριβώς μετά το τέλος του αγώνα και έφυγα αργά το απόγευμα αφού είχε πέσει ο ήλιος.
Τουλάχιστον πρόλαβα να δω την μεγαλύτερη παρέλαση δικύκλων μπροστά στα μάτια μου.
Είδα σχεδόν όλα τα μοντέλα που κυκλοφορούν στους δρόμους :lol:
(μέσα σε όλα αυτά είδα σε ένα triumph street triple να τρέχει παραφλού σχεδόν απο όπου υπήρχε κολάρο και σφιγκτήρας ,ενώ ο οδηγός με την κοπέλα του πίσω το τσουλούσε με τα πόδια (που να πάει άλλωστε ) με το μοτέρ σε λειτουργία !!!

Αν προλάβεις να δεις τα μέρη που έγραψε ο Blackbusa ,αξίζει και μια βόλτα στην κοντινή Siena.

Υ.Γ. @Πάνο Τελικά θα με πάρετε μαζί σας :bawl: :bawl: :bawl:

καλα που προλαβες και τα ειδες...:lol: :lol: :lol: :lol:
μου θυμηζεις το ανεκδοτο με τον τυπα που εχει ενα πεος στο μετωπο που μεγαλωνει...:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

LogOutGoRide
18/04/2011, 19:39
καλα που προλαβες και τα ειδες...:lol: :lol: :lol: :lol:
μου θυμηζεις το ανεκδοτο με τον τυπα που εχει ενα πεος στο μετωπο που μεγαλωνει...:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

Δεν τολμάω να ρωτήσω πιο ανέκδοτο είναι αυτό.Δεν την ξαναπατάω.
Α.... τώρα είμαι και καλό παιδί, δεν κάνω αταξίες .

Το έσωσα :(

Tomahawk
19/04/2011, 14:30
Μια χαρά, αυτά τα μέρη που μου πρότεινες είναι όλα γύρω απο το ξενοδοχείο!!
Για Ρώμη έχετε να προτείνετε τίποτα;
(Λογικά θά έρθουμε Casanova-Savelli να σας κάνουμε παρέα :D )

blackbusa
19/04/2011, 14:34
Δεν τολμάω να ρωτήσω πιο ανέκδοτο είναι αυτό.Δεν την ξαναπατάω.
Α.... τώρα είμαι και καλό παιδί, δεν κάνω αταξίες .

Το έσωσα :(

:winka:

ενας τυπος ξυπανει ενα πρωι και βλεπει ενα πεος στο μετωπο του...παει στον γιατρο...το βλεπει ο γιατρος...και του λεει..
.-"χμμμμμμμμ...ενδιαφερουσα περιπτωση...για πες μου τωρα...απο Ελλαδα που εχει παει?τι εχεις δει???"...
ο τυπακος λεει...
-"δεν εχω φυγει ποτε μου απο Αθηνα''...
συμπληρωνει ο γιατρος...
-''δεν πας να κανεις ενα γυρω λεω εγω...Θεσσαλονικη...Πατρα...Καλαματα...Λαρισσα...κλπ''
ξεκιναει ο τυπακος και μετα απο κανα μηνα γυρναει αλλα με το πεος στο μετωπο να εχει μεγαλωσει...
το βλεπει ο γιατρος....
-''χμμμμμμμμμ...ακομα πιο ενδιαφερουσα περιπτωση...πως σου φαινετε το Παρισι???το Λονδινο???Βερολινο κλπ???Ευρωπη ρε παιδακι μου...να πας να δεις πραγματα''
τι να κανει ο τυπακος...ξαναφευγει και γυρναει μετα απο κανα εξαμηνο με το πεος να εχει μεγαλωσει ακομα περισσοτερο....
τον ξαναβλεπει ο γιατρος...
-''ααααααααααα...παλι εδω εισαστε βλεπω...και το πεος μεγαλωσε ακομα...νομιζω οτι η τελευταια προταση που μπορω να σας πω ειναι να γυρισετε τον κοσμο...Νεα Υορκη...Σινγακπουρη...Κουαλα Λουμπουρ....κλπ...εχει που ωραια πραγματα να δεις''
δεν κρατιετε αλλο ο τυπακος...
-''νταξ γιατρε γυρισα την Ελλαδα οπως ειπατε...μετα και την Ευρωπη...αλλα αυτο πεος μεγαλωνει...ειδα πραγματα αλλα η θεραπεια δεν πιανει...σε τι θα με βοηθησει αν κανω τον γυρω του κοσμου???"
και λεει ο γιατρος???
-''ποιος μιλισε για θεραπεια???

απλα να προλαβεις να δεις πραγματα πριν βγουνε και τα υπολοιπα και βλεπεις ΑΡΧΙΔΙΑ''

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

blackbusa
19/04/2011, 14:37
Μια χαρά, αυτά τα μέρη που μου πρότεινες είναι όλα γύρω απο το ξενοδοχείο!!
Για Ρώμη έχετε να προτείνετε τίποτα;
(Λογικά θά έρθουμε Casanova-Savelli να σας κάνουμε παρέα :D )

ναι...να πας με αεροπλανακι ενα πσκ μπας και δεις το 1/5 της...δεν θα προλαβετε να δειτε καλα καλα την Φλωρεντια...

εν καιρο θα πεσουν πμ με τηλεφωνα...:wave2:

manhunter
19/04/2011, 15:05
ναι...να πας με αεροπλανακι ενα πσκ μπας και δεις το 1/5 της...δεν θα προλαβετε να δειτε καλα καλα την Φλωρεντια...

εν καιρο θα πεσουν πμ με τηλεφωνα...:wave2:

Eμείς mister ελπίζω να προλάβουμε να σουλατσάρουμε στην Φλωρεντία..

Honda Kos ακούει? Σε θέλω ζωηρό...Μην τολμήσεις να κοιμηθείς, πενταήμερη θα στο κάνω

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

LogOutGoRide
19/04/2011, 15:09
:winka:....

....απλα να προλαβεις να δεις πραγματα πριν βγουνε και τα υπολοιπα και βλεπεις ΑΡΧΙΔΙΑ''

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

Το ήξερα ρπμ. Θα το έλεγες στάνταρ :rotflmao:

Όσο για το νόημα του ανέκδοτου δεν θα το σχολιάσω....

:cry:

:look:

:cry:

road spirit
19/04/2011, 15:41
...

προγραμμα και διαδρομη αναλογα απο την παρεα....αλλα το πηγαινε το κοβω απο επαρχιακους (Perugia-Siena) και επιστροφη απο autostrada....τα υπολοιπα βλεποντας και κανοντας....

...

προτείνω ss73bis που θα τον πιάσετε απο SP423 (pesaro): πολύ καλό στροφιλίκι, περνάει και απο urbino (θα έχει rossiko πανηγύρι λογικά)

και επιστροφή αμα σας παίρνει απο ss67 (paso muraglione)

manhunter
19/04/2011, 15:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
προτείνω ss73bis που θα τον πιάσετε απο SP423 (pesaro): πολύ καλό στροφιλίκι, περνάει και απο urbino (θα έχει rossiko πανηγύρι λογικά)

και επιστροφή αμα σας παίρνει απο ss67 (paso muraglione)

Λέγαμε στο πήγαινε απο ss67 και στο γύρνα από Autostrada λόγω χρόνου.
Απο Φλωρεντία για Ανκόνα, από τον SS67, πόση ώρα βγαίνει?

road spirit
19/04/2011, 16:05

χοντρικά είναι 100 χλμ ο ss67 μέχρι το φορλί και έχεις αλλα ~160 μέχρι ανκόνα απο αυτοκινητόδρομο...

υπολόγιζε μέση ωριαία 60 χαω στον ss67 άρα πες 2 ώρες άμα κάνετε και μια στάση για γάρο,

και στην autostrada να είστε προετοιμασμένοι για τρελό μποτιλιάρισμα απο το rimini και κάτω ... μπορεί να μη συμβεί, αλλά και στα 4 τελευταία ταξίδια μου έτσι το έχω πετύχει ... μπορεί να σας βγεί σε 1 ώρα μπορεί και σε 2 ... αναλόγως ...

devil's animal
19/04/2011, 16:11
βασικα forli-firenze (δλδ ss67) ειναi σκατοδρομος...χειροτερος απο Ελλαδα με μπαλωματα και λακουβες πολλες...

ακομα το θυμαμαι και τις καταρες που εριξα σε οποιον μου τον ειχε προτεινει..
πολυ ομορφα μερη περναει αλλα η ποιοτητα οδοστρωματος ειναι η χειροτερη που εχω συναντησει στην Ιταλια...:sick:

h_m_akis
19/04/2011, 16:32

ε να μην ειναι?????? κανα 3ωρο με τις στασεις μιας και θα ειμαστε φαλαγγα...

με autostrada μετα απο ss67 κατιτις λιγοτερο.

h_m_akis
19/04/2011, 16:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
βασικα forli-firenze (δλδ ss67) ειναi σκατοδρομος...χειροτερος απο Ελλαδα με μπαλωματα και λακουβες πολλες...

πολυ ομορφα μερη περναει αλλα η ποιοτητα οδοστρωματος ειναι η χειροτερη που εχω συναντησει στην Ιταλια...:sick:

ΤΙΙΙΙΙΙΙΙ??????????????????????????:eyepop: :eyepop: :eyepop:

h_m_akis
19/04/2011, 16:35
αν θετε σας κερναμε κανενα σαντουιτς αλλα θα βαλετε το βαρελι μπυρα να μην γκρινιαζει ο Ακης...

:D :beer: :beer: :beer:

LogOutGoRide
19/04/2011, 17:37
Eμείς mister ελπίζω να προλάβουμε να σουλατσάρουμε στην Φλωρεντία..

Honda Kos ακούει? Σε θέλω ζωηρό...Μην τολμήσεις να κοιμηθείς, πενταήμερη θα στο κάνω

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ποιός; :rotflmao:

Πρόσεξε τί εύχεσαι Κίμωνα. :lol:
Μπορώ να έρθω απο Ηγουμενίτσα αλλά θα κατέβω Αθήνα...έτσι για ξεμούδιασμα μετά τον χειμώνα ;)

Υ.Γ. Όποιος πει οτι θα κατέβω να δω την πεθερά μου ,είναι απλά κακός άνθρωπος :evil:

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
χοντρικά είναι 100 χλμ ο ss67 μέχρι το φορλί και έχεις αλλα ~160 μέχρι ανκόνα απο αυτοκινητόδρομο...

υπολόγιζε μέση ωριαία 60 χαω στον ss67 άρα πες 2 ώρες άμα κάνετε και μια στάση για γάρο,

και στην autostrada να είστε προετοιμασμένοι για τρελό μποτιλιάρισμα απο το rimini και κάτω ... μπορεί να μη συμβεί, αλλά και στα 4 τελευταία ταξίδια μου έτσι το έχω πετύχει ... μπορεί να σας βγεί σε 1 ώρα μπορεί και σε 2 ... αναλόγως ...

Όσο για την autostrada ,όταν ο αγώνας ήταν Μάιο το 2008, νομίζω έπεφτε σε ένα τριήμερο που οι Ιταλοί είχαν αργία ή κάτι τέτοιο.Ancona κατεβήκαμε το μεσημέρι περίπου 14:00 και φτάσαμε Firenze μετά τις 23:00!!! Κάναμε μια στάση περίπου μίας ώρας για βενζίνη,τσιγάρο και σάντουιτς λίγο πριν την Bologna. Ειλικρινά δεν κατάλαβα πως έγινε αυτό, αλλά θυμάμαι να οδηγώ με πρώτη μέσα σε τούνελ και να προσπερνάω απο όπου έβρισκα λίγο χώρο ανάμεσα απο ακινητοποιημένα λόγω κίνησης αμάξια και νταλίκες!!!

manhunter
19/04/2011, 18:35
Ωραια, θα δούμε απο που πάνε όλοι, και εμείς θα πάμε από την άλλη.
Δεν θέλω μαλακίες καλοκαιριάτικα.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Και θεωρώ καλύτερο το στροφιλίκι γεμάτο λακούβες (αν ακόμα έχει), από το πήξιμο σε καμιά autostrada.

Corvo
19/04/2011, 19:01
Ωραια, θα δούμε απο που πάνε όλοι, και εμείς θα πάμε από την άλλη.
Δεν θέλω μαλακίες καλοκαιριάτικα.

Και θεωρώ καλύτερο το στροφιλίκι γεμάτο λακούβες (αν ακόμα έχει), από το πήξιμο σε καμιά autostrada.

λογικο ετσι και αλλιως εχετε μαθει Ελλαδα :wave2:

Tomahawk
19/04/2011, 19:28
Επειδή θα είμαστε Ρώμη παρασκευή πρωί και θα φύγουμε Δευτέρα 8+, λέγαμε μέχρι το βραδάκι να κάτσουμε Ρώμη να δούμε κάποια πράγματα, μετά φεύγουμε πάμε Φλωρεντία και τη Δευτέρα το πρωί φεύγουμε, πάμε Tavulia και αν προλάβουμε βλέπουμε τπτ και απο Ρώμη πριν πάμε αεροδρόμιο.

Θα πρότεινες άλλη σειρά; :)

Corvo
19/04/2011, 19:47
δικη μου προταση: επειδη Ρωμη, Φλωρεντια ειναι μια εκδρομη μονες τους κατα την γνωμη μου για να τις χορτασεις...

πας tavulia μιας και η εκδρομη αυτη ειναι για Motogp να δεις τι γινεται..

τρως μια πιτσα στην πιτσαρια που ανοιξε ο Ροσσι με τους συγχωριανους του

Ρωμη και Φλωρεντια για να τις χορτασεις νομιζω θες πολλες μερες

blackbusa
20/04/2011, 03:52
Επειδή θα είμαστε Ρώμη παρασκευή πρωί και θα φύγουμε Δευτέρα 8+, λέγαμε μέχρι το βραδάκι να κάτσουμε Ρώμη να δούμε κάποια πράγματα, μετά φεύγουμε πάμε Φλωρεντία και τη Δευτέρα το πρωί φεύγουμε, πάμε Tavulia και αν προλάβουμε βλέπουμε τπτ και απο Ρώμη πριν πάμε αεροδρόμιο.

Θα πρότεινες άλλη σειρά; :)

λεπον...προσγειωση Leonardo Da Vinci...αναμονη για αποσκευες απο μιση εως μια ωρα (στην καλυτερη)...διαδικαστικα για ενοικιαση αυτοκινητου (και ας εχεις κανει κρατηση εχει χαρτουρες κλπ) πες σε μια ωρα το εχεις και οδηγας...απο εκει εχουμε και λεμε...μεχρι Φλωρεντια ειναι περιπου4-5 ωρες...μην κοιτας τα google maps κλπ γιατι αυτα δεν υπολογιζουν την ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΙΝΗΣΗ που θα βρεις...βρες το ξενοδοχειο...κλπ..αλλη μια ωριτσα να εισαι στο δωματιο...

λεπον 2...προσγειωση Leonardo Da Vinci...αναμονη για αποσκευες απο μιση εως μια ωρα (στην καλυτερη)...διαδικαστικα για ενοικιαση αυτοκινητου (και ας εχεις κανει κρατηση εχει χαρτουρες...ελεγχος του οχηματος πριν φυγεις κλπ) πες σε μια ωρα το εχεις και οδηγας...απο εκει εχουμε και λεμε...μεχρι το κεντρο της Ρωμης με τα αξιοθεατα ας πουμε(και οπου βεβαια απαγορευετε η κυκλοφορια με το αυτοκινητο) θες στην καλυτερη κανα 2ωρω...και παλι μην ξανακοιτας το viamichelin γιατι οι χρονοι που βγαζει ειναι μετα απο πυρινικο ολεθρο η να εισαι ο Francesco Totti...απο εκει ειναι παλι το 4ωρακι που λεγαμε...

επιστροφη τωρα...η διαδρομη που λες ειναι κανα 7+ωρω συνεχους οδηγησης...χωρις στασεις...με σκοπο το περασμα απο ενα χωριο οσο η πλατεια Κολιατσου οπου θα γινετε ο γαμος του κουτρουλη αφου ο doctor θα εχει :a021: κατι κολαρακια...αρα υπολογιζω κανα 10ωρο ανετα (αν δεν πεσεις και σε καμμια κινηση στην autostrada)...δηλαδη πρεπει να ξεκινησεις απο Φλωρεντια κατα τις 6 το πρωι για να προλαβεις να εισαι 3 ωρες νωριτερα (αντε 2) στο αεροδρομιο για την παραδωση του αυτοκινητου...check in (στην σιγουρα τεραστεια ουρα των γκισε)...ωστε να παρετε το αεροπλανο της επιστροφης..ελπιζω να εχετε open εισητηρια...:lol:

οπως προειπα και σου ειπανε...Φλωρεντια (ποσο μαλλον Ρωμη) ειναι πολης που εχεις να δεις τοσα πολλα που ουτε μηνας δεν σου φτανει...στην πρωτη...για την Ρωμη γαμησετα...αρα...οταν θες να δεις την Ρωμη ξαναπεταγεσε ενα πσκ και κατι κανεις...

εγω στην θεση σου...με το που θα εφτανα στο αεροδρομιο...θα την εκανα βουρ για Φλωρεντια...μετα εκει αναλογα με τους χρονους θα εκανα το τουρ που σου ειπα...δηλαδη αυτο εχω σκοπο να κανω και οποιος θελει ακολουθει...βεβαια εμεις στα must see ειναι και το Artemio Franchi...Kιμωνακο ;)

στην επιστροφη θα επερνα επαρχιακο με περασαματα απο Siena-Lago del Castiglione-Perugia-Roma (αεροδρομιο)...

αυτα...ελπιζω να σε βοηθησα...:wave2:

blackbusa
20/04/2011, 04:16
ω ρε μαγκα μου...με τι κουκουρουκου εμπλεξα...:lol: :lol: :lol:

παιδι κουμπι...αυτο θα ηταν το προγραμμα ΠΡΟ ΑΝΕΚ...που θα επρεπε να ειμαστε στο καραβι στις 12...ενω τωρα που φευγουμε στις 16.00 το πλανο (αφου συμφωνησουμε ολοι και στα παπαρια μας ο animal :lol: ) ειναι...

Αncona-Perugia-Lago del Castiglione-Siena-Firenze στο πηγαινε

Firenze-Passo del Muraglione-Forli-Ancona (μεσω autostrada)....ενδεχομενος περασμα απο Tavullia να πω ενα γεια στον Vale...στο ελα

το πηγαινε θα ειναι για να μην σας μαζευουμε απο κανα χαντακι :lol: πριν προλαβουμε να δουμε το motogp
στο ελα γιατι το ζητησε καποιος που ειχε ξαναπαει στο mugello αλλα δεν περασε τοτε απο ss67 και θελει να το δει...βεβαια κατι πληροφοριες μου λενε οτι εχει ενα πεος στο μετωπο...:bigcry: :bigcry: :bigcry:

παντως thnx Γιαννακη...και η προταση σου στα υποψιν μπανει...:beer:

υ.γ.

Υ.Γ. Όποιος πει οτι θα κατέβω να δω την πεθερά μου ,είναι απλά κακός άνθρωπος

:D :evil: :winka: :lol: :rotflmao: :bawl:

blackbusa
20/04/2011, 04:24
α ναι tomahawk ξεχασα να σου πω....

http://www.youtube.com/watch?v=yN98XfX5cGI

:bawl: :bigcry: :bawl: :lol: :rotflmao: :bawl: :lol: :bigcry:

manhunter
20/04/2011, 06:28
E ρε γλέντια

:a2: :a25: :a30: :a016: :a33: :a46: :a54: :a54:

manhunter
20/04/2011, 13:13
Ελα να κανονισουμε κανα καφέ οι Αθηναίοι λέμε.
Να ζεσταινομαστε σιγά σιγά...

(Μετά το Πάσχα, μην βαράτε)

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

h_m_akis
20/04/2011, 13:37

espressaki, να μπαινουμε και στο κλιμα!!! :winka:

manhunter
20/04/2011, 14:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από h_m_akis
espressaki, να μπαινουμε και στο κλιμα!!! :winka:

E μα ναι.
Θα βελάξουν τα καφέ της Φλωρεντίας απο την πάρτη μας λέμε.

(Αντε κανονιστε, μην ξεχνιόμαστε Άκη)

:bigcry: :bigcry:
:lol: :lol:

tsinos
20/04/2011, 15:29

dimzab
20/04/2011, 17:00

(Μετά το Πάσχα, μην βαράτε)

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

70 + σήμερα!!!! :sun: :sun:

manhunter
20/04/2011, 20:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzab
70 + σήμερα!!!! :sun: :sun:

Kαι να έλεγα πως τις μετράω μία-μία......

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :lol: :lol: :lol:

manhunter
27/04/2011, 12:59
63 days and counting λέμε....

:sun: :sun: :sun:

devil's animal
27/04/2011, 14:12
63 days and counting λέμε....

:sun: :sun: :sun:

:beer: :beer: :beer: :beer:

indianaki
03/05/2011, 22:52
γεια σε ολους
απο θεσσαλονικη πιοι θα πανε mugello?
προτεινο να βρεθουμε για κανα καφεδακι

h_m_akis
04/05/2011, 14:27

ΠΟΣΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ?????:beer:

LogOutGoRide
04/05/2011, 17:45
56 αλλά ποιός μετράει.
Προλαβαίνω να ξαναγίνω μπαμπάς,να πάω στην Ρουμανία και να γυρίσω και ακόμη θα μετράω.
Πρώτα απ'όλα με το καλό ο δεύτερος γιος.

manhunter
04/05/2011, 17:57
56 αλλά ποιός μετράει.
Προλαβαίνω να ξαναγίνω μπαμπάς,να πάω στην Ρουμανία και να γυρίσω και ακόμη θα μετράω.
Πρώτα απ'όλα με το καλό ο δεύτερος γιος.

Με το καλό ο άντρακλας Κωστή.
Φέρτον μαζί, να μαθαίνει απο μικρός πως πεφτουν οι Pedrosa/Stoner

Έλα λέμε, μέχρι να μπουν καλά καλά οι ζέστες, θα είμαστε στο πλοίο ρεμάλια.

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

LogOutGoRide
04/05/2011, 18:11
Με το καλό ο άντρακλας Κωστή.
Φέρτον μαζί, να μαθαίνει απο μικρός πως πεφτουν οι Pedrosa/Stoner

Έλα λέμε, μέχρι να μπουν καλά καλά οι ζέστες, θα είμαστε στο πλοίο ρεμάλια.

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Ευχαριστώ Κίμωνα
Ωχ τι έχω να τραβήξω :a016: :a016: :a016:

Να δω πότε θα έρθουν αυτές οι ζέστες.Έχω ξεχάσει πως είναι να οδηγείς και να ζεσταίνεσαι.Ατελείωτος γ@%$#$$#ς χειμώνας :mad:

Υ.Γ. Ο Πεφτόζα εντάξει αλλά ο Στόνερ γιατί ρε φίλος :rotflmao:

manhunter
04/05/2011, 18:29
Ευχαριστώ Κίμωνα
Ωχ τι έχω να τραβήξω :a016: :a016: :a016:

Να δω πότε θα έρθουν αυτές οι ζέστες.Έχω ξεχάσει πως είναι να οδηγείς και να ζεσταίνεσαι.Ατελείωτος γ@%$#$$#ς χειμώνας :mad:

Υ.Γ. Ο Πεφτόζα εντάξει αλλά ο Στόνερ γιατί ρε φίλος :rotflmao:

Γιατί κάτι τύπους με πεταχτά αυτιά σαν και εμένα, τους αντιπαθώ

manhunter
05/05/2011, 15:29
Ρε παιδιά, ας μου θυμίσει κάποιος (Πάνος :D ) το όνομα του ξενοδοχείου

arxaios
05/05/2011, 20:17
Ρε παιδιά, ας μου θυμίσει κάποιος (Πάνος :D ) το όνομα του ξενοδοχείου

Stelle Di Notte Fuori a la Campagna !!! :lol: :lol: :lol:

Ζηλεύω ο πστς και φαίνεται !!! :bawl: :bawl: :bawl:

manhunter
05/05/2011, 20:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Stelle Di Notte Fuori a la Campagna !!! :lol: :lol: :lol:

Ζηλεύω ο πστς και φαίνεται !!! :bawl: :bawl: :bawl:

manhunter
17/05/2011, 07:16
44 days and still fucking counting...

Tomahawk
23/05/2011, 18:45
Και για μας όλα έτοιμα! Κλείσαμε εισητήρια, αυτοκίνητο, ξενοδοχείο και βρήκα χάρτη για το gps.
Το μονο που μένει τώρα είναι να γράψω αρκετά cd για το αυτοκινητο! :D

dimzab
30/05/2011, 15:26
30 και σήμερα!!!

Έλα να 'τοιμαζόμαστε!!! :sun:

manhunter
30/05/2011, 15:44
30 και σήμερα!!!

Έλα να 'τοιμαζόμαστε!!! :sun:

:a54: :a54: :a54: :a54:

h_m_akis
30/05/2011, 15:53
:beer: :beer: :beer:

227641

manhunter
03/06/2011, 10:18
26 μέρες λέμε....

dimzab
03/06/2011, 11:01
26 μέρες λέμε....

Άδειασε και κανα πμ, προλαβαίνεις!!! :D :lol:

manhunter
03/06/2011, 11:38
Άδειασε και κανα πμ, προλαβαίνεις!!! :D :lol:

done:blush:

Tomahawk
11/06/2011, 16:22
Ήρθαν και τα εισιτήρια της πίστας!! :a54:

Όπως έχω ξαναπεί, θα προσγειωθούμε Ρώμη, θα έχουμε νοικιασμένο αυτοκίνητο και θα μείνουμε Φλωρεντία. Θα παρακολουθήσουμε χρονομετρημένα και αγώνες, δηλαδή Σαββάτο και Κυριακή.

Για να πάμε με το αυτοκίνητο στην πίστα και να μην ταλαιπωρηθούμε πολύ τι ώρα θα προτείνατε να ξεκινήσουμε;

Ποιοι άλλοι τρόποι υπάρχουν να πάμε στη πίστα (λεωφορείο, τρένο?) και απο που προμηθευόμαστε τυχόν εισιτήρια;

Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά πάμε πρώτη φορά και δε θέλω να πελαγώσουμε ή να ξενερώσουμε για κάποια τέτοια βλακεία!

h_m_akis
11/06/2011, 16:56

Όπως έχω ξαναπεί, θα προσγειωθούμε Ρώμη, θα έχουμε νοικιασμένο αυτοκίνητο και θα μείνουμε Φλωρεντία. Θα παρακολουθήσουμε χρονομετρημένα και αγώνες, δηλαδή Σαββάτο και Κυριακή.

Για να πάμε με το αυτοκίνητο στην πίστα και να μην ταλαιπωρηθούμε πολύ τι ώρα θα προτείνατε να ξεκινήσουμε; κατα τις 5 τουλαχιστον (...και χωρις πλακα!) εμεις με τις μοτο στις 5 εχουμε εγερτηριο! ;)

Ποιοι άλλοι τρόποι υπάρχουν να πάμε στη πίστα (λεωφορείο, τρένο?) και απο που προμηθευόμαστε τυχόν εισιτήρια; εδω ας απαντησει ο blackbusa που ξερει κατι παραπανω :p

Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά πάμε πρώτη φορά και δε θέλω να πελαγώσουμε ή να ξενερώσουμε για κάποια τέτοια βλακεία!

tralgap
13/06/2011, 18:10
Καλησπέρα παιδιά,

Επειδή δεν θα πάω στο muggelo λόγω κάποιας υποχρέωσης, έχω στην κατοχή μου ένα εισιτήριο τριημέρου (Παρ-Σαβ-Κυρ) αξίας 116€. Όποιος ενδιαφέρεται και για να μη μου μείνει στα χέρια ας επικοινωνήσει με pm.

Ευχαριστώ

LogOutGoRide
13/06/2011, 19:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από tralgap
Καλησπέρα παιδιά,

Επειδή δεν θα πάω στο muggelo λόγω κάποιας υποχρέωσης, έχω στην κατοχή μου ένα εισιτήριο τριημέρου (Παρ-Σαβ-Κυρ) αξίας 116€. Όποιος ενδιαφέρεται και για να μη μου μείνει στα χέρια ας επικοινωνήσει με pm.

Ευχαριστώ

:( :bawl:

Τώρα τι να πω!

(φιλαράκι για άλλο πράγμα μιλάω μην το παίρνεις στραβά)

manhunter
13/06/2011, 19:39
:( :bawl:

Τώρα τι να πω!

(φιλαράκι για άλλο πράγμα μιλάω μην το παίρνεις στραβά)

Kανονισε...:evil:
Ειπαμε, θα πηδηξεις την μάντρα :smokin:

LogOutGoRide
13/06/2011, 19:51
Kανονισε...:evil:
Ειπαμε, θα πηδηξεις την μάντρα :smokin:

Την Τετάρτη θα έχω νεότερα και θα πιέσω λόγω του οτι ''πέρασαν και οι μέρες'' και μπλα μπλα μπλα ''που να δώσω τα εισιτήρια'' μπλα μπλα μπλα... ,αλλιώς στις 28/6 θα πάω στην δουλειά με δέρματα ,μπότες,γάντια και το κράνος στο χέρι
Η μηχανή θα είναι αναμμένη για κάθε περίπτωση :smokin:

manhunter
13/06/2011, 20:00
Την Τετάρτη θα έχω νεότερα και θα πιέσω λόγω του οτι ''πέρασαν και οι μέρες'' και μπλα μπλα μπλα ''που να δώσω τα εισιτήρια'' μπλα μπλα μπλα... ,αλλιώς στις 28/6 θα πάω στην δουλειά με δέρματα ,μπότες,γάντια και το κράνος στο χέρι

Να το κάνουμε σαν την διαφήμιση της coca-cola?
Πιπίνια,κομάντα,εκρήξεις, και γρήγορα αυτοκίνητα?

:lol: :lol: :lol:

blackbusa
13/06/2011, 20:06

Για να πάμε με το αυτοκίνητο στην πίστα και να μην ταλαιπωρηθούμε πολύ τι ώρα θα προτείνατε να ξεκινήσουμε;

Ποιοι άλλοι τρόποι υπάρχουν να πάμε στη πίστα (λεωφορείο, τρένο?) και απο που προμηθευόμαστε τυχόν εισιτήρια;

το προβλημα δεν ξερω αν ειναι τοσο το να πας η να γυρισεις....επιστροφη (http://www.youtube.com/watch?v=pZtL2WoZEAc) ...με το αυτοκινητο δεν ξερω ποσο μακρυα/κοντα θα μπορεσεις να παρκαρεις...εχω διαβασει για 5χλμ μακρυα μεχρι διπλα στην πιστα...αρα σιγουρα θα εχει περπατημα....εμεις οπως ειπε και ο Ακης στις 5 ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ...ακουνε ΟΛΟΙ???και θα ειμαστε με μηχανες...και επιστροφη για εμας κανα 2ωρω λογικα μετα το τελος του αγωνα για να γλυτωσουμε οσο περισσοτερη κινηση γινετε...θα παιξει πικνικ...για τις μπυρρες δεν βλεπω να υπαρχει μελλον...:lol:

απο γενικα αναγνωσματα που εκανα υπαρχει σιγουρα τρενο απο Firenze (googlare Firenze Santa Maria Novella=σταθμος τρενου να δεις που ειναι)οπου σε πανε στο Borgo San Lorenzo και απο εκει εχει λεωφοριακια να σε πανε στην πιστα...νομιζω στην εισοδο Casanova-Savelli...αν εχεις εισητιρια ελευθερης εισοδου σε πανε κατευθιαν στην πηγη...:D
διαβασα κατι αλλο για λεωφοριακια απευθειας απο Firenze αλλα δεν γνωριζω την εγκυροτητα...και σιγουρα θα ειναι ιδια ταλαιπωρια αφου τρως ολη την κινηση...αν πας απο austostrada σιγουρα θα γινετε πανικος στα διοδια...

ελπιζω να βοηθησα...αν θες αλλαζουμε και τηλεφωνα ωστε αν χρειαστεις κατι και μπορουμε να βοηθησουμε και οπως προειπα ισως να καταφερουμε να κατσουμε και παρεα...

blackbusa
13/06/2011, 20:11

ρε τι μπορει να σκαρφιστει ο ανθρωπος για να μην δει την πεθερα του...:evil:

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΡΕ....:beer:

LogOutGoRide
13/06/2011, 20:24
ρε τι μπορει να σκαρφιστει ο ανθρωπος για να μην δει την πεθερα του...:evil:

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Πίστεψέ με ,αυτή την φορά θα χαρώ πολύ να την δω

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΡΕ....:beer:
Το ελπίζω και γω.Είπαμε μέχρι την τελευταία στιγμή πρέπει να μου βγεί η ψυχή

LogOutGoRide
13/06/2011, 20:27
Να το κάνουμε σαν την διαφήμιση της coca-cola?
Πιπίνια,κομάντα,εκρήξεις, και γρήγορα αυτοκίνητα?

:lol: :lol: :lol:

Ναι αλλά...πιπίνια? :look:
Είμεθα και δεσμευμένοι ΑθρώπΟΙ :ZZZ:

blackbusa
13/06/2011, 20:35

Ναι αλλά...πιπίνια? :look:
Είμεθα και δεσμευμένοι ΑθρώπΟΙ :ZZZ:
δηλαδη τα υπολοιπα τα ''εχεις''??

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

LogOutGoRide
13/06/2011, 20:41
δηλαδη τα υπολοιπα τα ''εχεις''??

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

οχι ,είναι όμως πιο πιθανό να τα αποκτήσω :rotflmao:

Tomahawk
13/06/2011, 21:20

Manhunter αν μπορείς ρίξε ένα βλέφαρο σε αυτά που ρώτησα πιο πάνω και αν θες ρίξε μια απάντηση!:D

Ευχαριστώ!

manhunter
13/06/2011, 21:27
Manhunter αν μπορείς ρίξε ένα βλέφαρο σε αυτά που ρώτησα πιο πάνω και αν θες ρίξε μια απάντηση!:D

Ευχαριστώ!

Noμίζω οτι σου απάντησε ο blackbusa

:beer:

Tomahawk
13/06/2011, 22:50
Συγγνώμη, δεν είχα δει την απάντηση!!

@Blackbusa Ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες! Κοίταξα τις περιοχές και τους σταθμούς, όλα μια χαρά. Μπήκα κι εδώ (http://www.aboutmugello.com/how-to-reach-mugello.html#arriving-by-train) για να δω τους τρόπους και μετά εδώ (http://www.ferroviedellostato.it/homepage_en.html) για να δω διαθεσιμότητα εισιτηρίων και τιμές, βάζω ημερομηνίες και ώρες, μου βγάζει τα διαθέσιμα δρομολόγια για Borgo San Lorenzo αλλά όποιο δρομολόγιο κι αν επιλέξω και πατήσω continue για να δω τιμές μου βγάζει μήνυμα "We are sorry but the chosen solution is not purchasable"... :/

Μάλλον θα τους στείλω mail (και στο about mugello και το ferroviedellostato) μπας και βγάλω άκρη και κλείσω τα εισιτήρια απο τώρα γιατί δε ξέρω τι θα παίζει με διαθεσιμότητα μετά (ας ελπίσουμε να μην έχουν τελειώσει από τώρα)!!

Τηλέφωνο θα σου στείλω μέσα στη βδομάδα (αν μπορείς στείλε μου και το δικό σου) για να τα πούμε!
Με γενικής εισόδου είμαστε και λογικά ναι, παρέα θα είμαστε στη πίστα!

indianaki
13/06/2011, 23:12
Εμείς κλείσαμε εισιτήρια και ξενοδοχείο από skyline
Και τα εισιτήρια τοι πλοίου από Ηγουμενίτσα ΑΝΕΚ
Θα ξεκινήσουμε πέμπτη μεσημεράκι από Θεσσαλονίκη
Με στάση Μέτσοβο για καφεδάκι….
Είμαστε 4 άτομα ( Yamaha r1 – V-Strom 650 – Varadero )

blackbusa
13/06/2011, 23:28
Συγγνώμη, δεν είχα δει την απάντηση!!

@Blackbusa Ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες! Κοίταξα τις περιοχές και τους σταθμούς, όλα μια χαρά. Μπήκα κι εδώ (http://www.aboutmugello.com/how-to-reach-mugello.html#arriving-by-train) για να δω τους τρόπους και μετά εδώ (http://www.ferroviedellostato.it/homepage_en.html) για να δω διαθεσιμότητα εισιτηρίων και τιμές, βάζω ημερομηνίες και ώρες, μου βγάζει τα διαθέσιμα δρομολόγια για Borgo San Lorenzo αλλά όποιο δρομολόγιο κι αν επιλέξω και πατήσω continue για να δω τιμές μου βγάζει μήνυμα "We are sorry but the chosen solution is not purchasable"... :/

Μάλλον θα τους στείλω mail (και στο about mugello και το ferroviedellostato) μπας και βγάλω άκρη και κλείσω τα εισιτήρια απο τώρα γιατί δε ξέρω τι θα παίζει με διαθεσιμότητα μετά (ας ελπίσουμε να μην έχουν τελειώσει από τώρα)!!

Τηλέφωνο θα σου στείλω μέσα στη βδομάδα (αν μπορείς στείλε μου και το δικό σου) για να τα πούμε!
Με γενικής εισόδου είμαστε και λογικά ναι, παρέα θα είμαστε στη πίστα!

εχμμμμμμμμ...και mail να τους στειλεις μαλλον θα σε γραψουν...αν ειναι και στα αγγλικα λεμε για τριλογια...:lol: :lol: :lol: μην ανησυχεις για τα τρενα...επειδη ξερουν τι γινετε εκτος απο τα εξτρα βαγονια που βαζουν εχουν και παραπανω δρομολογια...αρα δεν θα υπαρχει προβλημα...το πολυ πολυ να φατε λιγο τσαμπουκα αν αναγκαστητε να πατε με αυτοκινητο...οσο περναει ο καιρος θα κοιταω αν βγαλουν καμμια ανακοινωση για τις μετακινησεις και θα σε ενημερωσω...αν ειναι ισως να τα πουμε και στην Φλωρεντια μπας και μπορω να βοηθησω...το τηλεφωνακι με πμ...:winka:

blackbusa
13/06/2011, 23:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από indianaki
Εμείς κλείσαμε εισιτήρια και ξενοδοχείο από skyline
Και τα εισιτήρια τοι πλοίου από Ηγουμενίτσα ΑΝΕΚ
Θα ξεκινήσουμε πέμπτη μεσημεράκι από Θεσσαλονίκη
Με στάση Μέτσοβο για καφεδάκι….
Είμαστε 4 άτομα ( Yamaha r1 – V-Strom 650 – Varadero )

με το ιδιο καραβι θα ταξιδευουμε λογικα...αν δειτε σε καμμια γωνια εναν τρελλαμενο (Κιμωνας)...εναν σε ενα βαρελι μπυρρας (Ακης)...καποιον με τρελλογουστοζοπουστικαλευκαγυαλια (Σταυρος)...πειτε ενα γεια...οι υπολοιποι ειμαστε νορμαλ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

υ.γ. υπαρχει ενδεχομενο να δειτε και εναν με καμμια κατσαρολα στο κεφαλι και μπλαστη στον κ#@ο...θα ειναι ο Κωστας....αν οχι ισως να θελετε να ερθετε παρεα (ερχετε απο Ξανθη)...ακουει ο γαλατας???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

h_m_akis
13/06/2011, 23:45
με το ιδιο καραβι θα ταξιδευουμε λογικα...αν δειτε σε καμμια γωνια εναν τρελλαμενο (Κιμωνας)...εναν σε ενα βαρελι μπυρρας (Ακης)...καποιον με τρελλογουστοζοπουστικαλευκαγυαλια (Σταυρος)...πειτε ενα γεια...οι υπολοιποι ειμαστε νορμαλ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

υ.γ. υπαρχει ενδεχομενο να δειτε και εναν με καμμια κατσαρολα στο κεφαλι και μπλαστη στον κ#@ο...θα ειναι ο Κωστας....αν οχι ισως να θελετε να ερθετε παρεα (ερχετε απο Ξανθη)...ακουει ο γαλατας???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

LogOutGoRide
13/06/2011, 23:47

Είμαι σιδεροκωλος .Θα κατέβω Αθήνα και το καράβι από Πάτρα είπαμε.
Μπορεί στην επιστροφή αν δεν εχω φράγκα για βενζίνες και κατέβω Ηγουμενίτσα.

:bigcry: ο γαλατάς :bigcry: :smokin:

devil's animal
13/06/2011, 23:48
αποφασισα με ΠΟΙΟ μηχανακι θα ερθω...
:D :D :D

228962

blackbusa
13/06/2011, 23:48

:look: ρε...απο τωρα τρως ξυλο???επιστροφη θες δεν θες ειναι Ηγουμενιτσα...ετσι δεν ειχαμε πει???

blackbusa
13/06/2011, 23:49
αποφασισα με ΠΟΙΟ μηχανακι θα ερθω...
:D :D :D

αυτο ειναι απειλη???

devil's animal
13/06/2011, 23:53
αυτο ειναι απειλη???

οχι. απειλη θα γινει οταν του αλλαξω λαστιχα και (μαλλον) αλυσιδογραναζα...
:a43: :a43: :a43:

LogOutGoRide
13/06/2011, 23:55
:look: ρε...απο τωρα τρως ξυλο???επιστροφη θες δεν θες ειναι Ηγουμενιτσα...ετσι δεν ειχαμε πει???

Σοβαρά; :look: Πωωωωω και κατηγορούσα τον άλλον που ξέχασε ότι του είχα ζητήσει άδεια.

blackbusa
13/06/2011, 23:59
οχι. απειλη θα γινει οταν του αλλαξω λαστιχα και (μαλλον) αλυσιδογραναζα...
:a43: :a43: :a43:

ωραια...ζητα στον λαστιχα να σου κανει δωρο και ενα ελληνοιταλικο λεξικο...:D

devil's animal
14/06/2011, 00:07
ωραια...ζητα στον λαστιχα να σου κανει δωρο και ενα ελληνοιταλικο λεξικο...:D

στα παπακια μου...και το 2008 που πηγα με Αγγλικα συννενοηθηκα...
:a44:

H.A.Balafoutre
14/06/2011, 08:36

Κοίτα...είμαι κι εγώ stand by...σε περίπτωση που όλος τυχαίος του είπα να μην σου δόσει....:eyepop: αλλά πες...λέμε τώρα...πως όλα καλά...:rotflmao: και πας....στην επιστροφή...αν έχεις θέμα βενζίνης ή χρημάτων...πάρε τηλέφωνο...:bawl:

LogOutGoRide
14/06/2011, 11:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Κοίτα...είμαι κι εγώ stand by...σε περίπτωση που όλος τυχαίος του είπα να μην σου δόσει....:eyepop: αλλά πες...λέμε τώρα...πως όλα καλά...:rotflmao: και πας....στην επιστροφή...αν έχεις θέμα βενζίνης ή χρημάτων...πάρε τηλέφωνο...:bawl:

Γιώργη ασ'τα αυτά και ξεκουνήσου λέμε.Ακόμη προλαβαίνεις :look: Έτσι στην επιστροφή αν ξεμείνω (μόνο απο φράγκα ,διότι καβαλάμε και honda) θα σε έχω δίπλα.
Θα έχω και παρέα μην πεθάνω απο βαρεμάρα στον δρόμο, θα ξέρω και πόσο βενζίνη έχει το ντεπόζιτο,γιατί ο δικός μου δείκτης (καθότι honda είπαμε) είναι για τον πέο, θα κάνεις και εξάσκηση στα Ιταλιάνικα γιατί μετά απο τόσα χρόνια θα τα ξεχάσεις, και στην τελική θα πανηγυρίσεις ρε παιδάκι μου μια νίκη της hondaς σε Ιταλικό έδαφος,έτσι γιατί είσαι άρρωστος hondaκιας :smokin:

Σοβαρά τώρα, κανόνισε :evil:

Υ.Γ. Ρε κουφάλα εσύ του είπες να μου κάνει νερά για την άδεια;;;;;;;;;; :a021:

blackbusa
16/06/2011, 23:15
ΠΡΟΣΟΧΗ...ΕΓΙΝΕ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΑΝΕΚ ΜΕ SUPERFAST...Η ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 14.30 ΚΑΙ ΑΠΟ ANCONA ΣΤΙΣ 13.30...ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 2 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ...ΑΥΡΙΟ Η ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΑΝΕΚ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΘΟΥΜΕ...ΚΑΙ ΟΙ 2 ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ...ΑΝΑΜΕΝΑΤΕ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΣΑΣ...

υ.γ. οσοι ασχετοι με την βολτα μας αλλα θα πατε και εσεις με ΑΝΕΚ εποικινωνηστε με την εταιρια να μην την πατησετε...λεω για τα παιδια απο τα βορεια...:wave2:

devil's animal
17/06/2011, 00:30
κανα καφε θα πιουμε? (to know us better):p

blackbusa
17/06/2011, 04:41
κανα καφε θα πιουμε? (to know us better):p

αν πιουμε καφε θα το μαθεις...ωρα δεν ξαναλλαζουμε γιατι την τελευταια φορα μας εγραψες στα παπαρια σου...και ας αλλαξαμε την ωρα για την παρτη σου...τωρα αν αναλαβει καμμια πρωτοβουλια καποιος αλλος (και αν μπορω ) θα προσπαθησω να ειμαι μεσα...

απλα ξαναγινονται υπολογισμοι και χαρτες για να χαρει και ο Κωστας...:beer:

devil's animal
17/06/2011, 07:43
αν πιουμε καφε θα το μαθεις...ωρα δεν ξαναλλαζουμε γιατι την τελευταια φορα μας εγραψες στα παπαρια σου...και ας αλλαξαμε την ωρα για την παρτη σου...τωρα αν αναλαβει καμμια πρωτοβουλια καποιος αλλος (και αν μπορω ) θα προσπαθησω να ειμαι μεσα...

:sad: :sad:

dimzab
17/06/2011, 11:42

Πόσταρε τη διαδρομή, (ή στείλ΄τη μου) όταν τη βγάλεις...

Για καφέ, Κυριακή απόγευμα, ψήνεται κανείς???

indianaki
17/06/2011, 12:16
ποσταρετε την ...να παρουμε μια γευση

blackbusa
17/06/2011, 13:00
:sad: :sad:

τσωπα τσωπα που στεναχωρηθηκες...θα σε παιξουμε βρε γιατι ειναι καλο παιδι...

blackbusa
17/06/2011, 13:04
Πόσταρε τη διαδρομή, (ή στείλ΄τη μου) όταν τη βγάλεις...

Μητσακο βασικα θα ειναι οπως το ειχαμε πει αλλα ισως να γινει αντιστροφα....muraglione στο πηγαινε και επιστροφη απο κατω (Perugia)...απλα θα κανουμε και ενα κομματι εθνικης (κοστος 5 ευρω οπως τσεκαρα)...βεβαια ακομα τσεκαρω ωρα αναχωρησης την δευτερα που θα πρεπει να ειναι νωρις...απο κοντα αυτα...κανονιστε εσεις καφε και θα ειμαι μεσα...

devil's animal
17/06/2011, 15:05

μετα τις 7:30, ειμαι μεσα...

blackbusa
18/06/2011, 11:43
ΠΡΟΣΟΧΗ...ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΚ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ...ΚΑΙ ΣΤΗΝ SUPERFAST ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ...APA ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΣΑΣ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ...ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΑΝΕΚ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ...ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ ΦΕΛΛΕΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΗΣ SUPERFAST...ΓΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ GOOGLARETE...ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΡΙΝ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΨΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ SUPERFAST...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΕΔΩ Η ΜΕ ΠΜ ΟΤΙ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΟΣΤ....

ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΓΙΑ ΚΑΜΠΙΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΓΙΝΕΤΕ...ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗΜΟΤΗΤΑ...

ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ 14.30 ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΑΠΟ ΑΝΚΟΝΑ 13.30 ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΤΗΣ SUPERFAST...ΤΕΛΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΕ...

manhunter
20/06/2011, 09:58
Οk λοιπόν.

Μέσα στην εβδομάδα, θα κατέβω και εγώ να τα αλλάξω.

Αν και μολις μιλησα με ΑΝΕΚ, και μου ειπαν οτι δεν χρειάζεται να είμαστε 2 ώρες πριν, για να γινει η αλλαγή. Αρκεί και 1 ώρα (όπως δλδ θα είμασταν γινόταν δεν γινόταν η αλλαγή).

Θα πεταχτώ όμως κάτω και εγώ, να είμαστε σίγουροι

:beer: :beer: