Σύνδεση

View Full Version : Rossi-Ducati-mugello 2011

Σελίδες : 1 2 [3] 4

devil's animal
20/06/2011, 10:19
μολις πηρα τηλ στην Superfast και η ενημερωση ειναι οτι οι ιδιοι δεν μπορουν να αλλαξουν εισητηρια που εχουν εκδοθει πριν τις 08/06. επειδη αυτη ειναι και η ημερομηνια της κοινοπραξιας δεν μπορουν ν'αλλαξουν εισητηρια που εχουν εκδοθει πριν απο εκεινη την ημερομηνια.

τα δικα μας εχουν εκδοθει 10/02, οποτε τον πουλο.πρεπει να παμε ΑΝΕΚ.

με ενημερωσαν ομως οτι ΑΝΕΚ κεντρικα εχει και στην Λεωφ. Αμαλιας 48 απεναντι απο τις στυλες Ολυμπιου Διος...θα παω μεσα στην μερα και θα λογικα θα κανω δουλεια...
:wave2:

h_m_akis
21/06/2011, 19:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
μολις πηρα τηλ στην Superfast και η ενημερωση ειναι οτι οι ιδιοι δεν μπορουν να αλλαξουν εισητηρια που εχουν εκδοθει πριν τις 08/06. επειδη αυτη ειναι και η ημερομηνια της κοινοπραξιας δεν μπορουν ν'αλλαξουν εισητηρια που εχουν εκδοθει πριν απο εκεινη την ημερομηνια.

τα δικα μας εχουν εκδοθει 10/02, οποτε τον πουλο.πρεπει να παμε ΑΝΕΚ.

με ενημερωσαν ομως οτι ΑΝΕΚ κεντρικα εχει και στην Λεωφ. Αμαλιας 48 απεναντι απο τις στυλες Ολυμπιου Διος...θα παω μεσα στην μερα και θα λογικα θα κανω δουλεια...

ολα οκ? στα αλλαξανε? να παω κι εγω εκει αν ειναι

blackbusa
21/06/2011, 19:26
επειδη επεσε πολυ δουλεια θ απαω αυριο σιγουρα...αναμενατε στο ακουστικο σας...

8 και σημερα...:beer: :beer: :beer:

devil's animal
21/06/2011, 20:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από h_m_akis
ολα οκ? στα αλλαξανε? να παω κι εγω εκει αν ειναι

ναι Ακη η διαδικασια ειναι απλη.
απλα δινεις τα παλια εισιτηρια πισω και σου δινουν τα καινουργια...

Αναχωρηση απο Πατρα 30/06/2011 14:30 με το Superfast VI

Επιστροφη απο Ανκονα 04/07/2011 13:30 με το Superfast XI

οπως ειχα πει "Λεωφ. Αμαλιας 48 απεναντι απο τις στυλες Ολυμπιου Διος"

:beer: :beer: :beer:

LogOutGoRide
21/06/2011, 20:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
επειδη επεσε πολυ δουλεια θ απαω αυριο σιγουρα...αναμενατε στο ακουστικο σας...

8 και σημερα...:beer: :beer: :beer:

Υποθέτω πως θα αλλάξεις και τα δικά μου ,σωστά Πανο;Ευχαριστώ.

dimzab
21/06/2011, 23:29
Εγώ τα άλλαξα στον Πειραιά.

Το καλό είναι ότι θα φθάσουμε νωρίτερα :)
Το κακό είναι ότι θα επιστρέψουμε και νωρίτερα :mad:

Έλα μια βδομαδίτσα ακόμη!!! :sun:

manhunter
22/06/2011, 07:24
Εγω θα παω την Παρασκευη Πειραια, να παρω και καποια αλλα εισητηρια. Αρα υποθετικα και απο αυτα που ειχε πει ο Γιαννης (Roadspirit), θα ειναι καλυτερα με Superfast. Και τι ωρα φτανει αυτο Ανκονα ειπαμε; :)

devil's animal
22/06/2011, 08:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Εγω θα παω την Παρασκευη Πειραια, να παρω και καποια αλλα εισητηρια. Αρα υποθετικα και απο αυτα που ειχε πει ο Γιαννης (Roadspirit), θα ειναι καλυτερα με Superfast. Και τι ωρα φτανει αυτο Ανκονα ειπαμε; :)

απο το 2008 που ειχα ξαναπαει ειναι ακριβως 24ωρο. εκτος και αν εχει αλλαξει κατι στην ταχυτητα τους..(χλωμο)..:sick:

LogOutGoRide
22/06/2011, 08:42
απο το 2008 που ειχα ξαναπαει ειναι ακριβως 24ωρο. εκτος και αν εχει αλλαξει κατι στην ταχυτητα τους..(χλωμο)..:sick:

Το 2008 από Ηγουμενίτσα που εφυγα με ένα καράβι που το έλεγαν Olympic palace ή κάτι τέτοιο (δεν είμαι σίγουρος) ,ξεκίνησα 23:30 και κατέβηκα περίπου 14:00 την άλλη μέρα.

manhunter
22/06/2011, 09:44

Άρα δεν φτάνουμε νωρίτερα στην Ανκόνα.
Γιατί με ΑΝΕΚ, φεύγαμε 17:00 και φτάναμε Ιταλία 12:30.

Τώρα φεύγουμε 14:30 και θα φτάσουμε 14:30 ?

O Χριστός και η Παναγία :eyepop: :eyepop:

H.A.Balafoutre
22/06/2011, 10:06
Παίδες...με την βενζίνη στα ύψη...και τα καράβια έχουν πρόβλημα...εκεί να δείτε τι υπολογισμούς κάνουν...μπορεί να φτάσετε και την Κυριακή του αγώνα κατευθείαν....:lol:

devil's animal
22/06/2011, 10:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από LogOutGoRide
Το 2008 από Ηγουμενίτσα που εφυγα με ένα καράβι που το έλεγαν Olympic palace ή κάτι τέτοιο (δεν είμαι σίγουρος) ,ξεκίνησα 23:30 και κατέβηκα περίπου 14:00 την άλλη μέρα.

εγω εκανα ακριβως το ιδιο δρομολογιο Πατρα-Ανκονα και μπορει και με το ιδιο πλοιο. superfast ηταν σιγουρα. το νουμερο δεν θυμαμαι...

επισης αυτοι ανακοινωνουν γυρω στο 22ωρο αλλα παιζουν πολλα ρολο, οπως ποση ωρα θα κατσει ηγουμενιτσα, τι καιρο θα εχει μεσοπελαγα, ποση κινηση θα εχει η Ανκονα για να δεσει γρηγορα και αλλα...

229761

manhunter
22/06/2011, 10:55
Στο site της SuperFast, δεν εμφανίζει δρομολόγια στις 30/6.
Αλλά τι 24ώρες ρε πστ μου, ήμαρτον οι μαλάκες.
Θα τους τα πώ από κοντά όμως :evil:

devil's animal
22/06/2011, 10:58

ναι πηγαινε στην γεφυρα και τσιτωσε τις μηχανες, αλλα αμα σπασει καμια μπιελα οπως στο παρταλι σου θα χασουμε και τον αγωνα, θα φας τις κατραπακιες σου απ'ολους, θα σε χρεωσουν και κανα μυριο...
:lol: :lol: :lol:

blackbusa
22/06/2011, 10:59
Άρα δεν φτάνουμε νωρίτερα στην Ανκόνα.
Γιατί με ΑΝΕΚ, φεύγαμε 17:00 και φτάναμε Ιταλία 12:30.

Τώρα φεύγουμε 14:30 και θα φτάσουμε 14:30 ?

O Χριστός και η Παναγία :eyepop: :eyepop:

αυτο που το ειδες???

πληροφοριακα...φευγουμε 14.30...φτανουμε στις 10.30...ωσπου να δεσει το καραβι κλπ κλπ μαξ στις 12.00 θα ειμαστε στον δρομο...

manhunter
22/06/2011, 11:03
αυτο που το ειδες???

πληροφοριακα...φευγουμε 14.30...φτανουμε στις 10.30...ωσπου να δεσει το καραβι κλπ κλπ μαξ στις 12.00 θα ειμαστε στον δρομο...

Δες τι γράφει παραπάνω ο ντέβιλς

Φουλ παραπληροφόρηση είναι ο πούστης

manhunter
22/06/2011, 11:04
ναι πηγαινε στην γεφυρα και τσιτωσε τις μηχανες, αλλα αμα σπασει καμια μπιελα οπως στο παρταλι σου θα χασουμε και τον αγωνα, θα φας τις κατραπακιες σου απ'ολους, θα σε χρεωσουν και κανα μυριο...

Ναι αλλά αυθημερόν βραδάκι θα είμαστε εκει...
Για την μπιέλα δεν το σχολιάζω, γιατί είσαι γνωστός κακεντρεχής...και μετά λένε ότι τα honda δεν σπάνε...π@π@ρια...

:lol: :lol: :lol: :lol:

blackbusa
22/06/2011, 11:05
Δες τι γράφει παραπάνω ο ντέβιλς

Φουλ παραπληροφόρηση είναι ο πούστης

αυτος ρε λεει οτι ο δρομος του muraglione ειναι απο τους χειροτερους ever...στα δρομολογια κολλησες???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

blackbusa
22/06/2011, 11:06
Στο site της SuperFast, δεν εμφανίζει δρομολόγια στις 30/6.
Αλλά τι 24ώρες ρε πστ μου, ήμαρτον οι μαλάκες.

http://www.superfast.com/site/content.asp?sel=796&loc=1&query=

χρονιαααααααααααααα τωρα....:wave2:

TROOPER
22/06/2011, 11:09
αυτος ρε λεει οτι ο δρομος του muraglione ειναι απο τους χειροτερους ever...

συγγνωμη επειδη δεν παρακολουθω.ποιος το ειπε αυτο?:look:

manhunter
22/06/2011, 11:11
http://www.superfast.com/site/content.asp?sel=796&loc=1&query=

χρονιαααααααααααααα τωρα....:wave2:

περί τυφλότητος....
:blush:

manhunter
22/06/2011, 11:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
συγγνωμη επειδη δεν παρακολουθω.ποιος το ειπε αυτο?:look:

Ο ντέβιλς ειπε οτι είναι τίγκα λακούβες και χειρότερος από πολλούς ελληνικούς

(χα, τον έδωσα τον αλήτη )

:alien:

devil's animal
22/06/2011, 11:20
δεν ξερω ποιος ειναι ο muraglione αλλα ο δρομος απο Forli - Firenze ειναι ενα ματσο χαλια. τιγκα στην λακουβα, στα μπαλωματα και στις κακοτεχνιες. καλοκαιρι 2008 επαναλαμβανω...

τρομερη εντυπωση μου ειχε κανει. ολοι οι αλλοι δρομοι γυρω απο την Τοσκανη (επαρχιακοι και μη) ηταν και σε τελεια κατασταση. αυτο το χάλι δεν το εχω ξαναματαζησει.:sad:

devil's animal
22/06/2011, 11:22
αυτο που το ειδες???

ποσα πονταρεις σ'αυτο?:smokin:

TROOPER
22/06/2011, 11:34
δεν ξερω ποιος ειναι ο muraglione αλλα ο δρομος απο Forli - Firenze ειναι ενα ματσο χαλια. τιγκα στην λακουβα, στα μπαλωματα και στις κακοτεχνιες. καλοκαιρι 2008 επαναλαμβανω...

τρομερη εντυπωση μου ειχε κανει. ολοι οι αλλοι δρομοι γυρω απο την Τοσκανη (επαρχιακοι και μη) ηταν και σε τελεια κατασταση. αυτο το χάλι δεν το εχω ξαναματαζησει.:sad:

τρυπαρισες τεζα ετσι???!!!

ελα παραδεξου το....!!

αυτο το κοματι ειναι πιστα!!!!φορλι-φλορεντια απο το βουνο λεμε τωρα.

μαλακα σταυρο αμα αυτο το κοματι λες οτι εχει λακουβες μην πας ιταλια.πηγαινε ολλανδια να ξαναγινεις!!!

:lol: :lol:

devil's animal
22/06/2011, 11:45
τρυπαρισες τεζα ετσι???!!!

ελα παραδεξου το....!!

αυτο το κοματι ειναι πιστα!!!!φορλι-φλορεντια απο το βουνο λεμε τωρα.

μαλακα σταυρο αμα αυτο το κοματι λες οτι εχει λακουβες μην πας ιταλια.πηγαινε ολλανδια να ξαναγινεις!!!

μ@λακα δεν ειχα παρει τιποτα...αληθεια...:blush:

αλλα ειχα φαει τρελο κολλημα..
θα ψαξω να βρω καμια φωτογραφια, αλλα δεν θυμαμαι να φωτογραφησα τον δρομο...

ωραιες στροφες, μεσα στην φυση, βουνισια διαδρομη με χωριουδακια γραφικα και κλπ, αλλα το οδοστρωμα για κλαμματα...:sad:

229772

devil's animal
22/06/2011, 11:47
τελικα εχει δικιο ο πΖηλος...Muraglione ειναι...:lol: :lol:

229774

Cpt. Haddock
22/06/2011, 11:48
Απο φορτωμα, βλέπω....

Δασκαλος :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

TROOPER
22/06/2011, 11:50
σταυρο στο μουραλιονε ο δρομος ειναι πιστα.μη λες παπαντζες.

ρωτα και τον ειτς εμ ακη.

εκτος κι αν πηγες σε αλλο μουραλιονε :lol: :lol:

devil's animal
22/06/2011, 11:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Απο φορτωμα, βλέπω....

Δασκαλος :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

δεν κουνησαν ρουπι σε πληροφορω...ουτε στην εθνικη, ουτε στο στροφιλικι...πηγα, ηρθα κυριος..τιποτα δεν χαθηκε...:wacko:
να σε δω εσενα με τετοιο μηχανακι και φορτωμα χωρις σαμαρια να δω που θα τα εβαζες...:a1:

λεγε θα το το παρεις το cb1 να μου δωσει το tiger...του αλλαξα και λαστιχα.. :smokin:

devil's animal
22/06/2011, 11:53
σταυρο στο μουραλιονε ο δρομος ειναι πιστα.μη λες παπαντζες.

ρωτα και τον ειτς εμ ακη.

εκτος κι αν πηγες σε αλλο μουραλιονε :lol: :lol:

μπορει...:lol: :lol:

αλλα εσυ πηγες μετα απο εμενα, οποτε παιζει και να τον εφτιαξαν...:winka:

TROOPER
22/06/2011, 11:55

αλλα εσυ πηγες μετα απο εμενα, οποτε παιζει και να τον εφτιαξαν...:winka:

μπορει...

LogOutGoRide
22/06/2011, 12:12
μπορει...

Όταν συνάντησα σε ένα απο τα γνωστά μαγαζιά της autostrada στην επιστροφή ,τρία παλικάρια (δυο αδέλφια και ο κουμπάρος τους) με R1 ,GSXR1000 και HAYABUSA μου είπαν πως ''έχασα που δεν πέρασα απο forli γιατί ο δρόμος είναι πίστα, ξύνεις και αυτιά, αν βέβαια δεν πέσεις σε μπλόκο :rotflmao: ''.Βέβαια οι τύποι το ''είχαν'' το θέμα ''στρίβω'' :blush:
Οι εξατμίσεις του busa είχαν σημάδια.Όλα αυτά για τον δρόμο τα λέω.Προσωπικά δεν τον είδα δεν τον ξέρω.
Με αυτό το καράβι πήγα.Δεν ξέρω με ποιο γύρισα ούτε πόση ώρα έκανα...γιατί απλά γύριζα πίσω και το πάρτυ είχε τελειώσει.Σε μια αίθουσα όμως του πλοίου κατέβασαν ένα ''πανί'' και είδαμε τον αγώνα σε μαγνητοσκόπηση την Δευτέρα το βράδυ απο την ΕΤ3 τότε.

http://www.ferries.gr/minoan/olympia.htm

alexxxcbr
22/06/2011, 12:19
To 2004 που πηγαμε με το μοτο Mugello περασαμε απο εκει και ο δρομος ηταν καταπληκτικος.

blackbusa
22/06/2011, 12:36
ποσα πονταρεις σ'αυτο?:smokin:

εχω κανει αυτη την διαδρομη χρονια και παρα μα παρα πολλες φορες...απο την στιγμη που θα δουμε το λιμανι θελουμε κανα μισαωρο να δεσουμε αντε 45 λεπτα...απο εκει και περα αλλο ενα μισαωρο μαξ μια ωρα να καταφερουμε να βγουμε απο το πλοιο...12.00 αντε 12.30 στην χειροτερη...

αν γινει κανα ναυαγιο εκεινη την ημερα δεν θα σε ξαναπαρουμε μαζι μας Μητσοτακη....:evil:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Cpt. Haddock
22/06/2011, 12:37
λεγε θα το το παρεις το cb1 να μου δωσει το tiger...του αλλαξα και λαστιχα.. :smokin:

Δεν ήταν για το cb1 το deal μαστορα :smokin:

blackbusa
22/06/2011, 12:37
η φωτο που εβαλες λεει muraglione αριστερα και εισουνα και αναποδα...καποια μαλακια εκανες σιγουρα...:lol:

road spirit
22/06/2011, 13:23
καλά, σε περίπτωση που αποφασίσετε να πιστέψετε το ντέβιλς:

πάρτε εναλλακτική, απο Pezaro βγαίνετε προς Urbino (δρόμος Sp423), κάντε ένα προσκύνημα στο χωριό του Βάλε, και μετά συνεχίζετε σε τρελό στροφιλίκι και άσφαλτο γυαλόχαρτο στον SS73bis μέχρι San Guistino. Απο εκεί τραβάτε για Arezzo και πάνω για Φλωρεντία

thou-vou
22/06/2011, 13:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit

πάρτε εναλλακτική, απο Pezaro βγαίνετε προς Urbino (δρόμος Sp423), κάντε ένα προσκύνημα στο χωριό του Βάλε, και μετά συνεχίζετε σε τρελό στροφιλίκι και άσφαλτο γυαλόχαρτο στον SS73bis μέχρι San Guistino. Απο εκεί τραβάτε για Arezzo και πάνω για Φλωρεντία

:a23: :a23: :a23:

blackbusa
22/06/2011, 13:36

χμμμμμμμμμμ...το google maps το βγαζει σε 4.30 ωρες...ποσο τρελλο και κλεισρο στροφιλικι λεμε???

road spirit
22/06/2011, 14:22
χμμμμμμμμμμ...το google maps το βγαζει σε 4.30 ωρες...ποσο τρελλο και κλεισρο στροφιλικι λεμε??? στο 90% της διαδρομής urbino-san guistino το μηχανάκι είναι πλαγιασμένο. Σε κάποια σημεία η άσφαλτος ήταν πράσινη σαγρέ, σαν αυτή την επίστρωση που έχουν κάποιοι λεωφορειόδρομοι εδώ στην Αθήνα... μιλάμε για γκ@υλα...
κλειστό όσο πρέπει :smokin: ... Για να σκεφτείς, εμείς ξεκινήσαμε το πρωί με την ησυχία μας από Sienna και είμασταν ανκονα άνετα για να παρουμε το πλοίο, και με στάση 1 ώρας στην urbania ... *

και αν καθυστερήσετε, το κομμάτι arezzo - firenze είναι autostrada και θα βγεί σφαίρα

* edit: σε περίπτωση που δε θυμάμαι καλά, παρακαλούνται οι κύριοι νπατ-ρύδμ τουριστίκ, μάικτζι ελικοφόρος και σόνικ-ΤρανσάλπΡούλζφάκΚατέμ να διορθώσουν :smokin:

Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
:a23: :a23: :a23: το δοκίμασες με λινά ή χωρίς ? :blush:

blackbusa
22/06/2011, 15:55
στο 90% της διαδρομής urbino-san guistino το μηχανάκι είναι πλαγιασμένο. Σε κάποια σημεία η άσφαλτος ήταν πράσινη σαγρέ, σαν αυτή την επίστρωση που έχουν κάποιοι λεωφορειόδρομοι εδώ στην Αθήνα... μιλάμε για γκ@υλα...
κλειστό όσο πρέπει :smokin: ... Για να σκεφτείς, εμείς ξεκινήσαμε το πρωί με την ησυχία μας από Sienna και είμασταν ανκονα άνετα για να παρουμε το πλοίο, και με στάση 1 ώρας στην urbania ... *

και αν καθυστερήσετε, το κομμάτι arezzo - firenze είναι autostrada και θα βγεί σφαίρα

* edit: σε περίπτωση που δε θυμάμαι καλά, παρακαλούνται οι κύριοι νπατ-ρύδμ τουριστίκ, μάικτζι ελικοφόρος και σόνικ-ΤρανσάλπΡούλζφάκΚατέμ να διορθώσουν :smokin:

το δοκίμασες με λινά ή χωρίς ? :blush:

εχμμμμμμμμμμμμ again...το σκεφτομαι για την επιστροφη...καποιο καλο παιδακι μπορει να θυμηθει....δεν ρωτας και εσυ...:blush:

το καραβι ηταν superfast???γιατι αυτο φευγει νωρις (13.30)...και οταν λες ξεκινησατε πρωι εννοας???:beer: :beer: :beer:

road spirit
22/06/2011, 20:42
εχμμμμμμμμμμμμ again...το σκεφτομαι για την επιστροφη...καποιο καλο παιδακι μπορει να θυμηθει....δεν ρωτας και εσυ...:blush:

το καραβι ηταν superfast???γιατι αυτο φευγει νωρις (13.30)...και οταν λες ξεκινησατε πρωι εννοας???:beer: :beer: :beer:
τι να ρωτήσω ? ρώτα εσύ, το χαλασμένο πμ θα παίξουμε ? :lol:

το καράβι ήταν μινοαν και εφευγε πιο αργά. Για 13.30 αστο ... Ξεκινήσαμε με το πάσο μας, νορμάλ ξύπνημα, να μαζέψουμε σκηνές, να πιούμε καφέ χαλαρά χωρίς βιασύνη κλπ κλπ ... κάπου μεταξύ 10 και 11 πρέπει να καβαλούσαμε μοτόρια

devil's animal
22/06/2011, 21:33
η φωτο που εβαλες λεει muraglione αριστερα και εισουνα και αναποδα...καποια μαλακια εκανες σιγουρα...:lol:

μπορει..:blush:
ημουν ομως σ'αυτον τον δρομο στανταρ και κατεβαινα το βουνο (οπως φαινεται απο την φωτο), απλα αραξα την μηχανη με την φορα που πηγαινα στο αντιθετο ρευμα διπλα στις μπαριερες...

λες να ημουν σε κανα κατσικοδρομο ρε πουστη μου??:a018: :a018:

Tomahawk
24/06/2011, 16:23
Καλησπέρα και πάλι!
Εδώ (http://orario.trenitalia.com/b2c/nppPriceTravelSolutions.do?stazin=firenze&stazout=Borgo+S.+Lorenzo&datag=01&datam=07&dataa=2011&timsh=06&timsm=00&car=A&stazin_r=Staz_DA&stazout_r=Staz_A&datag_r=01&datam_r=07&dataa_r=2011&timsh_r=18&timsm_r=00&trencounter=0&nreq=5&solotreno=0&npag=1&sort=0&trencounter_r=0&nreq_r=5&solotreno_r=0&npag_r=1&sort_r=0&traintype=&traintype_r=&traintype=&traintype_r=&lang=en&channel=tcom) είναι τα δρομολόγια του τρένου για το S. Piero A Sieve, το Σάββατο.
Εδώ (http://www.amvbus.it/orari/305.pdf) είναι τα δρομολόγια του λεωφορείου, αφότου κατεβείτε απο το τρένο (φαίνεται και το S. Piero A Sieve), για το τη πίστα!

Τα γράφω σε περίπτωση που κάποιος προτιμήσει να πάει με τα ΜΜM!

blackbusa
24/06/2011, 16:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tomahawk
Καλησπέρα και πάλι!
Εδώ (http://orario.trenitalia.com/b2c/nppPriceTravelSolutions.do?stazin=firenze&stazout=Borgo+S.+Lorenzo&datag=01&datam=07&dataa=2011&timsh=06&timsm=00&car=A&stazin_r=Staz_DA&stazout_r=Staz_A&datag_r=01&datam_r=07&dataa_r=2011&timsh_r=18&timsm_r=00&trencounter=0&nreq=5&solotreno=0&npag=1&sort=0&trencounter_r=0&nreq_r=5&solotreno_r=0&npag_r=1&sort_r=0&traintype=&traintype_r=&traintype=&traintype_r=&lang=en&channel=tcom) είναι τα δρομολόγια του τρένου για το S. Piero A Sieve, το Σάββατο.
Εδώ (http://www.amvbus.it/orari/305.pdf) είναι τα δρομολόγια του λεωφορείου, αφότου κατεβείτε απο το τρένο (φαίνεται και το S. Piero A Sieve), για το τη πίστα!

Τα γράφω σε περίπτωση που κάποιος προτιμήσει να πάει με τα ΜΜM!

λογικα λογω πολυ κοσμου μπορει να μπουν και εξτρα δρομολογια...σου στελνω το τηλ μου αν χρειαστεις κατι και μπορω να βοηθησω στην Ιταλια...:wave2:

devil's animal
26/06/2011, 11:22
επειδη σε 4 μερες θα φυγουμε...
και επειδη τους μονους που ξερω ειναι ο βλακβουζα, ο Κιμωνας και ο Ακης...

ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 27/06 ΣΤΙΣ 6-7 M.M. ΣΤΟ PULP ΣΤΗΝ ΒΕΪΚΟΥ.

επισης εχω και ενα ερωτημα.

ΤΙ ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΤΕ??
θελω να πω για το ταξιδι...
θα κανει ζεστη...και οι ταχυτητες δεν θα ειναι και πολυ "δροσιστικες"...
οι επιλογες ειναι:
1) καλοκαιρινο μπουφαν με τζινακι
2) δερματινο μπουφαν με τζινακι
3) ολοσωμη δερματινη

επισης οι επιλογες για την κοπελια ειναι:
2) κορντουρα πανω με τζινακι
3) κορτνουρα πανω κατω

οι μποτες και τα γαντια θα ειναι στανταρ και για τους 2...

θελω ν'ακουσω τις αποψεις σας και το σπαμ ειναι ευπροσδεκτο (μεχρι ενος σημειου)...

ελπιζω να τα πουμε απο κοντα αυριο..

devil's animal
26/06/2011, 11:30

LogOutGoRide
26/06/2011, 12:09
Ωραία ιδέα, γνωριμία πριν το ταξιδάκι ,μπυρίτσα και κουβέντα γύρω απο μηχανές και αγώνες.Το κακό είναι οτι θα είμαι Αθήνα τρίτη απόγευμα.
Επίσεις έχω υποσχεθεί σε καμιά δεκαριά άτομα συνάντηση για καφέ :rotflmao:

blackbusa
26/06/2011, 15:44
να κανουμε τι και να πουμε τι???τριτη θα πουμε ορισουμε την ωρα αναχωρισης απο το περιπτερο....τα υπολοιπα αν ειναι τα λεμε στο καραβι...

εγω Αθηνα-Πατρα και Ancona-Firenze θα ειμαι με δερματινη στολη και η Μαρια με κορντρουρες πανω κατω...στα ενδιαμεσα με τζινακι και αθλητικο παπουτσακι....ο καθενας ειναι υπευθυνος για τον εαυτο του...

troffeo
26/06/2011, 19:27
Καλησπέρα σε όλους.
Είμαστε παρέα που θα ταξιδέψει για το motogp στο Mugello.
Ξεκινάμε Παρασκευή 1/7 από Πάτρα (ΑΝΕΚ) για Ancona με τελικό προορισμό το Firenze όπου και το ξενοδοχείο - διαμονή.

Αν θέλετε να βρεθούμε Ιταλία για παρέα ή να κανονίσουμε να πάμε μαζί στο Mugello Την Κυριακή για τον αγώνα (δυστιχώς λόγω υποχρεώσεων δεν προλαβαίνουμε τα δοκιμαστικά) πολύ ευχαρίστως και θα χαρούμε.
Τα εισιτήρια του αγώνα που έχουμε είναι γενικής εισόδου.

Εμείς θα είμαστε καμιά 8 - 10 μηχανάκια (το δικό μου το μικρότερο CBR 600).

Επίσης θα ήμουν υπόχρεος εάν ανταλάσαμε διαδρομές προγράμματα κλπ.

Ευχαριστώ,

Γιώργος Μάλλης

blackbusa
26/06/2011, 20:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από troffeo
Καλησπέρα σε όλους.
Είμαστε παρέα που θα ταξιδέψει για το motogp στο Mugello.
Ξεκινάμε Παρασκευή 1/7 από Πάτρα (ΑΝΕΚ) για Ancona με τελικό προορισμό το Firenze όπου και το ξενοδοχείο - διαμονή.

Αν θέλετε να βρεθούμε Ιταλία για παρέα ή να κανονίσουμε να πάμε μαζί στο Mugello Την Κυριακή για τον αγώνα (δυστιχώς λόγω υποχρεώσεων δεν προλαβαίνουμε τα δοκιμαστικά) πολύ ευχαρίστως και θα χαρούμε.
Τα εισιτήρια του αγώνα που έχουμε είναι γενικής εισόδου.

Εμείς θα είμαστε καμιά 8 - 10 μηχανάκια (το δικό μου το μικρότερο CBR 600).

Επίσης θα ήμουν υπόχρεος εάν ανταλάσαμε διαδρομές προγράμματα κλπ.

Ευχαριστώ,

Γιώργος Μάλλης

βασικα τα προγραμματα και οι διαδρομες δεν ειναι και πολλες αν δεν εχεις και πολυ χρονο...εμεις την κυριακη του αγωνα σκοπευουμε να παμε πολυ νωρις για να προλαβουμε οσο ειναι δυνατον καλυτερο σημειο...την ωρα αναχωρησεις για την πιστα την εχουμε σχετικα νωρις...ΞΑΝΑΛΕΩ ΑΚΟΥΝΕ ΟΣΟΙ ΠΡΕΠΕΙ???:evil: αν θες να ρωτησεις κατι που μπορω να βοηθησω ριχτο...αυτα...

υ.γ. μιας και ειπες ΑΝΕΚ...γνωριζεις για την κοινοπραξια με την superfast και εχουν αλλαξει τα δρομολογια...παρε ενα τηλεφωνο να μην την πατησετε...:wave2:

LogOutGoRide
26/06/2011, 20:11

επισης εχω και ενα ερωτημα.

ΤΙ ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΤΕ??
θελω να πω για το ταξιδι...
θα κανει ζεστη...και οι ταχυτητες δεν θα ειναι και πολυ "δροσιστικες"...
οι επιλογες ειναι:
2) δερματινο μπουφαν με τζινακι
3) ολοσωμη δερματινη

επισης οι επιλογες για την κοπελια ειναι:
2) κορντουρα πανω με τζινακι
3) κορτνουρα πανω κατω

οι μποτες και τα γαντια θα ειναι στανταρ και για τους 2...

θελω ν'ακουσω τις αποψεις σας και το σπαμ ειναι ευπροσδεκτο (μεχρι ενος σημειου)...

ελπιζω να τα πουμε απο κοντα αυριο..

Δερματινα πανω κατω, μποτες,γαντια για μενα.Στις κοντινες βολτες εκει τζιν και δερματιμο πανω.Για τα ποδια θα το δω εκει.

blackbusa
26/06/2011, 20:23
Δερματινα πανω κατω, μποτες,γαντια για μενα.Στις κοντινες βολτες εκει τζιν και δερματιμο πανω.Για τα ποδια θα το δω εκει.

ποιος ειστε κυριε???:look:

ποτε κατεβαινεις παιδι???τελικα θα βρω χρονο να τα πουμε και πριν την αναχωρηση...

devil's animal
26/06/2011, 20:31
να κανουμε τι και να πουμε τι???τριτη θα πουμε ορισουμε την ωρα αναχωρισης απο το περιπτερο....τα υπολοιπα αν ειναι τα λεμε στο καραβι...

εγω Αθηνα-Πατρα και Ancona-Firenze θα ειμαι με δερματινη στολη και η Μαρια με κορντρουρες πανω κατω...στα ενδιαμεσα με τζινακι και αθλητικο παπουτσακι....ο καθενας ειναι υπευθυνος για τον εαυτο του...

καφε θα πιουμε Πανουλη...δεν χρειαζεται να εισαι στην επιθεση...:winka:
μπορουμε να ορισουμε την Δευτερα στο Pulp ωρα αναχωρησης απο το περιπτερο.

επισης καλο θα ηταν να υπαρχει ενα σημειο ανασυγκροτησης σε περιπτωση που συμβει κατι σε καποιον.
και απο εδω ως την Πατρα και απο Ανκονα μεχρι Φλωρεντια.

επισης οπως ειπα, εβαλα αυτη την συναντηση γιατι δεν ξερω τα υπολοιπα παιδια που θα ερθουν...οποιος θελει ερχεται και γνωριζομαστε...

οσο για την ενδυση, εγω σκεφτομουν την χαρντοκοριλα που εκανα το 2008 με ολοσωμη δερματινη οποτε καβαλουσα την μηχανη και σκαω απο τωρα...
anyway, θα δειξει...

MikeG
26/06/2011, 20:33
στο 90% της διαδρομής urbino-san guistino το μηχανάκι είναι πλαγιασμένο. Σε κάποια σημεία η άσφαλτος ήταν πράσινη σαγρέ, σαν αυτή την επίστρωση που έχουν κάποιοι λεωφορειόδρομοι εδώ στην Αθήνα... μιλάμε για γκ@υλα...

Επιβεβαιώνω

devil's animal
26/06/2011, 20:33
δεν πειραζει...
τα λεμε καραβι...

LogOutGoRide
26/06/2011, 21:04
ποιος ειστε κυριε???:look:

ποτε κατεβαινεις παιδι???τελικα θα βρω χρονο να τα πουμε και πριν την αναχωρηση...

Ποιος είμαι;
χαχαχαχαχαχαχαχα
Απο τρίτη απογευμα στην διαθεσή σας
:)

blackbusa
26/06/2011, 21:06
καφε θα πιουμε Πανουλη...δεν χρειαζεται να εισαι στην επιθεση...:winka:
μπορουμε να ορισουμε την Δευτερα στο Pulp ωρα αναχωρησης απο το περιπτερο.

επισης καλο θα ηταν να υπαρχει ενα σημειο ανασυγκροτησης σε περιπτωση που συμβει κατι σε καποιον.
και απο εδω ως την Πατρα και απο Ανκονα μεχρι Φλωρεντια.

επισης οπως ειπα, εβαλα αυτη την συναντηση γιατι δεν ξερω τα υπολοιπα παιδια που θα ερθουν...οποιος θελει ερχεται και γνωριζομαστε...

οσο για την ενδυση, εγω σκεφτομουν την χαρντοκοριλα που εκανα το 2008 με ολοσωμη δερματινη οποτε καβαλουσα την μηχανη και σκαω απο τωρα...
anyway, θα δειξει...

δεν ειμαι στην επιθεση ρε...απλα...τις υποψηφιες διαδρομες τις εχουμε πει τοσες φορες που κατανταει κουραστικο...απο τους συμμετεχοντες μπορει να εισαι μονος σου γιατι...οι πατρινοι θα μας περιμενουν στην Πατρα...ο Ακης ειναι Πελοπονησο...ο Κιμωνας δεν ερχετε pulp...o Ξανθιωτης θα ειναι αθηνα τριτη (μαλλον)...ο Μητσος δεν ξερω τι κανει...ο Γιαννης ψαχνει/ετοιμαζει το μηχανακι που θα ερθει...εγω θα ειμαι λογικα στο τρεξιμο...

τα σημεια της ανασυγκροτησης μεχρι Πατρα θα τα πουμε στο περιπτερο λογικα...για την Ιταλια θελω να ελπιζω οτι δεν θα χωρισουμε καθολου αλλα και αυτο θα γινει βλεποντας και κανοντας...9.30 να εχουμε φυγει απο περιπτερο καλα μου φαινετε...

για την ενδυση ειπαμε ειναι στην ευχερια του καθενος...και αν θες να μαθεις για ζεστη ρωτα τον ΘΒ που με εβλεπε με την δερματινη στο ταξιδι της Πορτογαλλιας...το μουνακι γελαγε...:lol:

indianaki
26/06/2011, 23:01
εμεισ που ειμαστε απο θεσσαλονικη?
καμια συναντηση?????????????????

troffeo
27/06/2011, 00:18
βασικα τα προγραμματα και οι διαδρομες δεν ειναι και πολλες αν δεν εχεις και πολυ χρονο...εμεις την κυριακη του αγωνα σκοπευουμε να παμε πολυ νωρις για να προλαβουμε οσο ειναι δυνατον καλυτερο σημειο...την ωρα αναχωρησεις για την πιστα την εχουμε σχετικα νωρις...ΞΑΝΑΛΕΩ ΑΚΟΥΝΕ ΟΣΟΙ ΠΡΕΠΕΙ???:evil: αν θες να ρωτησεις κατι που μπορω να βοηθησω ριχτο...αυτα...

υ.γ. μιας και ειπες ΑΝΕΚ...γνωριζεις για την κοινοπραξια με την superfast και εχουν αλλαξει τα δρομολογια...παρε ενα τηλεφωνο να μην την πατησετε...:wave2:

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση.
ΘΑ επανέλθω κάποια στιγμή αύριο μετά από την βραδυνή συνάντηση μας για οριστικοποίηση του προγράμματος μας.
Επίσης θα γράψω και για το ξενοδοχείο (όνομα και λοιπά) μήπως παίζει να μένουμε στο ίδιο ή πουθενά κοντά και ξεκινήσουμε όλοι παρέα την Κυριακή για την πίστα.

Καλά που μου είπες για το θέμα της κοινοπραξίας να τσεκάρω αύριο τι παίζει.

Many Thanks!!!

manhunter
27/06/2011, 06:37
Ρουχισμός σύμφωνα με κολεξιόν καλοκαίρι-χειμώνας 2011

Τζιν
Επιγονατίδες επικαλαμίδες
Μπότες
Γάντια
Ίσως κράνος (:lol: :lol:)
Καλοκαιρινό με κροκόδειλο ή χειμερινό χωρίς επένδυση (θα αποφασιστεί τελευταία στιγμή)

Θα ερχόμουν pulp, αλλά αν θέλω να έρθω Ιταλία σαν άνθρωπος, πρέπει να πάω οδοντίατρο αυριο:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Για Τρίτη αν θέλετε μέσα είμαι. Υπάρχει περίπτωση, επειδή Τρίτη θα πάω Πειραιά να αλλάξω τα εισητήρια, να βγάλω και κάποια άλλα, να πιώ καφεδάκι με Dimzab. Aν κάτσει θα σας πμιάσω, και όσοι πιστοί....

sapila racing
27/06/2011, 09:07
Παιδιά να περάσετε καλά και να μας βάλετε μετά φωτό!!

Ενας φίλος που τελικά δεν θα τα καταφέρει να παει Mugello, δίνει το εισιτήριό του.
Ειναι για διήμερο στην εξέδρα Materazzi.
Οποιος ενδιαφέρεται παίρνει στο τηλ 6977582643. Τιμή δεν ξερω αλλά θα τα βρείτε σίγουρα.

devil's animal
27/06/2011, 12:14
επειδη απ'οτι καταλαβα δεν θα ερθει κανενας...
η συναντηση ειναι
ΑΚΥΡΗ

τα λεμε στο αλλο λινκ για να κανονισουμε ωρα αναχωρησης..

devil's animal
27/06/2011, 12:16
επειδη απ'οτι καταλαβα δεν θα ερθει κανεις σημερα...
η συναντηση κρινεται ΑΚΥΡΗ

manhunter
27/06/2011, 13:04
Tριτη αργά το βράδυ, εγώ είμαι μέσα αν θέλετε να πιούμε καφεδάκι.

blackbusa
28/06/2011, 02:37
muraglione ss67 (http://maps.google.com/maps?saddr=Banchina+Nazario+Sauro&daddr=44.14118,11.91167+to:guidoni+firenze&hl=el&sll=43.58437,11.766357&sspn=2.092958,4.938354&geocode=FfSXmQIdIiPOAA%3BFXyKoQId9sG1ACmLqsCxmVwrEzGhAej4C5sHEw%3BFf9InAIdrEmrACkFqJ217VYqEzEy0etuS0 HCsw&mra=dpe&mrsp=1&sz=8&via=1&z=8)

Tavullia :) (http://maps.google.com/maps?saddr=Banchina+Nazario+Sauro&daddr=43.8955,12.87729+to:43.89816,12.75319+to:43.70268,12.60073+to:guidoni+firenze&hl=el&ll=43.895913,12.785339&spn=1.041052,2.469177&sll=43.892326,12.790489&sspn=0.06507,0.154324&geocode=FfSXmQIdIiPOAA%3BFczKnQId6n3EACk9GdxzHhwtEzEMYOxqAW5Qug%3BFTDVnQIdJpnCAClffrSBzuMsEzGAFdHokC wIEw%3BFZjZmgIdmkXAACmt6j2z4fcsEzGRCw_qkCwIEw%3BFf9InAIdrEmrACkFqJ217VYqEzEy0etuS0HCsw&mra=dpe&mrsp=2&sz=13&via=1,2,3&z=9)

Perugia (http://maps.google.com/maps?saddr=Banchina+Nazario+Sauro&daddr=43.20199,12.65074+to:guidoni+firenze&hl=el&sll=44.067854,12.683716&sspn=2.076078,4.938354&geocode=FfSXmQIdIiPOAA%3BFcY1kwId9AjBACn15pFspy8sEzHxeefpkCwIEw%3BFf9InAIdrEmrACkFqJ217VYqEzEy0etuS0 HCsw&mra=dpe&mrsp=1&sz=8&via=1&z=8)

autostrada (http://maps.google.com/maps?saddr=Banchina+Nazario+Sauro&daddr=guidoni+firenze&hl=el&ll=44.063907,12.337646&spn=2.076216,4.938354&sll=44.061933,12.3349&sspn=1.038145,2.469177&geocode=FfSXmQIdIiPOAA%3BFf9InAIdrEmrACkFqJ217VYqEzEy0etuS0HCsw&mra=prev&z=8)

η 1 και 3 ηταν ο αρχικος σκοπος...αλλα με μπριζωσε και ο Γιαννακης με την 2...η 4 ειναι εκτακτης αναγκης και ελπιζω να μην χρειαστει...κοιταξτε...εκτυπωστε αν γινετε....και αποφασιζΩ δημοκρατικα....:lol: :lol: :lol: :lol:

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΣΤΙΣ 9
ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΙΣ 9.30...
ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΜΕ ΓΑΜΑΤΟ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ

ΕΞΤΡΑ ΤΙΠΣ...ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ...ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΛΕΙΔΙΑ...ΚΑΠΕΛΛΑΚΙ...ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ...ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ...ΚΙΤ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ/ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ (ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ)...ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ...ΦΤΗΝΟ ΦΟΥΣΚΩΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ...ΕΞΤΡΑ ΓΑΝΤΙΑ(ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ)...ΣΑΚΚΙΔΙΟ ΠΛΑΤΗΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ....τις μπυρες του Ακη θα τις βαλουμε στο τριβαλιτσο...:lol: :lol: :lol:

2 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ... :D

LogOutGoRide
28/06/2011, 08:37
Τεμπη για καφε και τσιγαρο.
Εδω που ειμαι χαρτες δεν μπορω να δω, αργοτερα θα ριξω μια ματια.

Καλημερα!!!

:sun:

manhunter
28/06/2011, 09:04
Αντε λέμε να ετοιμαζόμαστε....

Τελικά θα αλλάξουμε τα εισητήρια Πάτρα, ή να τρέξω κέντρο?
Επειδή βλέπω οτι φευγουμε νωρίς...

devil's animal
28/06/2011, 10:49
:beer: :beer: :beer: :beer:

LogOutGoRide
28/06/2011, 14:55
Έφτασα.
Κανονίστε συνάντηση όπου και όταν θέλετε και ρίξτε ένα μήνυμα εδώ.
Πάνο έχω μόνο το δικό σου τηλέφωνο και λέω να σε πάρω το απόγευμα.

:beer: :beer::beer:

manhunter
28/06/2011, 15:05
εχεις πμ φιλε..

LogOutGoRide
28/06/2011, 15:09
εχεις πμ φιλε..

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Το δικό μου το έγραψα στο FB.

Σε παίρνω τώρα

devil's animal
29/06/2011, 19:50
συμφωνα με αυτο (http://freemeteo.com/default.asp?pid=23&gid=3176959&la=2) ο καιρος δεν θα μας κανει και πολυ την χαρη...

εξοπλιστειτε με αδιαβροχα καλου κακου...

DrEvil
29/06/2011, 20:06
Να περάσετε καλά, με ότι καιρό και να έχει!
:beer: :beer: :beer: :beer:

theo_desmo
29/06/2011, 20:09
ωραία καταπληκτικά.
να μη βαρέσει υπερωρίες το βεντιλατερ μου και μου καψει το πάτο
:rotflmao:

dimzab
30/06/2011, 00:55
Καλό μας ταξίδι!!! :sun:

Άντε και με τη νίκη (του Rossi) :lol: :cool:

ziggΥ
30/06/2011, 02:47
καλά να περάσετε ρε!! :D :D :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

TROOPER
30/06/2011, 09:35
καλα να πατε,καλα να περασετε και καλη επιστροφη ρε μορτες και μορτισες!!!!

pektis
30/06/2011, 10:58
Καλα να περασετε!!!:beer: :wave2:

blackbusa
05/07/2011, 18:43
ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ...ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΑΚΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΚ...

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

ΓΑΜΙΕΤΕ Ο ΜΕΡΦΥ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑΣ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ HOW TO MUGELLO...

gixxerpap
05/07/2011, 19:17
ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ...ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΑΚΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΚ...

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

ΓΑΜΙΕΤΕ Ο ΜΕΡΦΥ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑΣ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ HOW TO MUGELLO...

καταλάβαμε ...γνήσια εκδρομή moto.gr, και στο εξωτερικό!!!
μας κάνετε υπερήφανους!!!:beer: :beer: :beer:

devil's animal
05/07/2011, 19:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
καταλάβαμε ...γνήσια εκδρομή moto.gr, και στο εξωτερικό!!!
μας κάνετε υπερήφανους!!!:beer: :beer: :beer:

για να καταλαβεις, μεχρι και φωτια (εν κινησει) σε μηχανακι επαιξε...:smokin:

ziggΥ
05/07/2011, 20:21

αναμένομεν για λεπτομέρειες και φωτογραφίες :D :D :D :D

LogOutGoRide
05/07/2011, 21:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ

αναμένομεν για λεπτομέρειες και φωτογραφίες :D :D :D :D

Φωτογραφίες απο μένα αργότερα.Το κακό είναι πως το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περίμενα.
Ελπίζω ο Σταύρος να έχει καλύτερες.

230727

H.A.Balafoutre
05/07/2011, 22:36
Φωτογραφίες απο μένα αργότερα.Το κακό είναι πως το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περίμενα.
Ελπίζω ο Σταύρος να έχει καλύτερες.

Θα μάθεις στο Sachsenring.....καλά γύρισες πίσω....δεν είπαμε θα πας και στο Sachsenring κατευθείαν....ρε έχεις ρέντα...μην τη χάσουμε....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol:

Πέρνα για καφέ από το γραφείο...

LogOutGoRide
05/07/2011, 22:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Θα μάθεις στο Sachsenring.....καλά γύρισες πίσω....δεν είπαμε θα πας και στο Sachsenring κατευθείαν....ρε έχεις ρέντα...μην τη χάσουμε....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol:

Πέρνα για καφέ από το γραφείο...

Γιώργη έχουμε να πούμε πολλά.Αύριο όμως φεύγω με τον μεγάλο τον γιο χαλκιδική οπότε θα τα πούμε από κοντά μέσα στην εβδομάδα σε ένα ρεπό ή μια βόλτα στο βουνό :)

TROOPER
05/07/2011, 23:44
για να καταλαβεις, μεχρι και φωτια (εν κινησει) σε μηχανακι επαιξε...:smokin:

τετοια να βλεπω!!!!!!!!

H.A.Balafoutre
06/07/2011, 00:46
Άντε ρε σεις...πείτε κάτι για το ταξίδι....:beer:

blackbusa
06/07/2011, 01:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Άντε ρε σεις...πείτε κάτι για το ταξίδι....:beer:

νικητες...πρωτος Ακης με ΧΧ...δευτερος Πανος με busa...τριτος Κωστας με Hornet...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

andgeo
06/07/2011, 02:24
Μπιλέτα δώσε ... :a48:

amyroukai
06/07/2011, 07:17
Χου ρε. Νικητής το 749 με τον φαν-τα-στι-κό "δεν πάω πάνω από 4000 στροφές για να μην πετάξει τα λάδια στον δρόμο" Θοδωρή που κοιμάται όσο, όπου, όποτε...

Και τον Devils που κατάφερε να αποδείξει ΚΑΙ στους Ιταλούς ότι ο Έλληνας έχει χέρια ρε... Ακόμα και με τα Ιταλικά κουνούπια έκανε κόντες.

manhunter
06/07/2011, 09:01
Oλα καλώς. Φωτογραφίες και ταξιδιωτικό σε λίγες ημέρες.
Νομίζω οτι πλέον ήρθε η ώρα να αρχίσω ψυχοθεραπεία...
Η παρέα απλά τέλεια, δεν νομίζω οτι γινοταν καλύτερα.
Θα τα πώ με λεπτομέρειες...

Προς το παρόν...

230734

Tomahawk
06/07/2011, 12:35
Κι εμείς γυρίσαμε χθες το απόγευμα...

Να 'ναι καλά οι υπάλληλοι της Trenitalia που μας έκαναν και χάσαμε τη πτήση και φάγαμε καργα ταλαιπωρία...

Όλα καλά όμως! Θα συμπληρώσω κι εγώ τον οδηγό "How to" εφόσον πήγαμε με αεροπλάνο και τρένο!

Υ.Γ Συγγνώμη παιδιά που δε σας χαιρετήσαμε πριν φύγουμε αλλα βιαζόμασταν να μπούμε στη πίστα! Ευχαριστούμε για τη παρέα!

amyroukai
06/07/2011, 12:49
Χαχα ΚΑΝΕΙΣ ρε δεν θέλει να μιλήσει;

Μα ΚΑΝΕΙΣ;;;

Τι κουφάλες...

Καλά λοιπόν... Θα μιλήσω εγώ ρε (ότι προλάβω μέχρι να γίνει το φαγητό, μετά δεν υπόσχομαι συνέχεια) :lol:

Λεπόν...

Βρισκόμαστε Περίπτερο το πουρνό της τριακοστής Ιούνη του σωτήριου έτους δύο χιλιάδες ένδεκα. Και είμαστε λίγοι... Που είναι ο οργανωτής, οέο; Δεν σηκώνει και τηλέφωνο, έχουμε αρχίσει και ανησυχούμε. Όλα τα χειρότερα περνάνε από μυαλό μας (ειδικά μετά την γκαντεμιά που είχε βαρέσει με την Μαρία να μην έρχεται και με το fazer). Και περιμένουμε... Και εκεί που λέμε, μήπως να ξεκινήσουμε γιατί θα βιαζόμαστε και όποιος βιάζεται σκοντάφτει και δεν το θέλουμε, να και ο Πάνος. Ξεκινάμε, όλα καλά στο δρόμο αν και με τα έργα τι να πω, τα ξέρετε, απελπισία το κομμάτι κόρινθος πάτρα.
Αλλάζουμε εισιτήρια, γνωριζόμαστε και με τους Πατρινούς. Και εκεί αρχίζει το γέλιο. Τα πιτσιρίκια (σχεδόν στα μισά μου χρόνια, δικαιούμαι να τους λέω έτσι) "γυμνά". Με μπουφάν οι δύο, αλλά χωρίς γάντια, με αθλητικά, οι άλλοι δύο χύμα εντελώς. Αποσκευές; Ψιλοχύμα επίσης. Και το 749 του ενός δεν έπαιρνε μπρος (κακίες για ιταλικά, κανεις; ) οπότε ψάχναμε μήπως και πάρει άλλο μηχανάκι, αλλά χωρίς πράσινη κάρτα πάπαλα. Τελικά το κοιτάξαμε ΠΟΛΥ ψαρωτικά και τρόμαξε, έβηξε και πήρε μπρος. Φορτώσαμε, αράξαμε σε κάτι τραπεζάκια κατάστρωμα και αρχίσαμε τις μπύρες και τις πλάκες, ε και κάτι τσίπουρα μερικοί. Η ώρα πέρασε ευχάριστα. Μετά φουσκώσαμε στρώματα με την υπερτούμπανο τρόμπα που είχα πάρει μαζί, μέχρι που χάλασε (κινεζιές τριών ευρώ, τι περιμένεις) οπότε οι υπόλοιποι (και εγώ) με το στόμα. Ο κ. Devils σαπίζει στον ύπνο ΟΠΟΥ και να τον βάλεις, έχω να παρατηρήσω. Σε κάθισμα; Στο πάτωμα; Στη μοκέτα στο διάδρομο με τις πόρτες να βαράνε δίπλα στο κεφάλι του; Ατάραχος. Οι υπόλοιποι δεν ξέρω γιατί κατέβασα διακόπτες στο αναπαυτικό στρώμα μου και το ρεύμα ήρθε 7 ώρες μετά. Το φρέσκο θαλασσινό αεράκι κάνει καλό! Φαγητό στο πλοίο καλό αν και "καραβίσιες" τιμές κλασσικά και πρέπει να πω ότι ο κ. μπλακμπούσας είχε τα τυχερά του με τον φανατικό άνδρα μάγειρα, ο οποίος του έκανε τα γλυκά μάτια, δεν ήθελε να τον αφήσει να φύγει και για να τον γλυκάνει του έβαλε και μιάμιση μερίδα κρέας. Μοσχαράκι γάλακτος, μη γελάτε. Του είπε ΚΑΙ σε ποιό δωμάτιο είναι αν δεν απατώμαι... Όπως καταλαβαίνετε το ταξίδι είχε πλάκα.

amyroukai
06/07/2011, 13:58
Πατάμε Ιταλία. Ο Πάνος μας πάει στο ακριβότερο και μικρότερο βενζινάδικο όλου του ταξιδιού :rotflmao: αλλά δεν πειράζει. Απλά, ΟΧΙ βενζίνη στο λιμάνι. Έχει πολλά και πολύ φτηνότερα όπως βγαίνετε από την πόλη. Και θυμηθείτε, αν πιάνουν τα χέρια σας και ξέρετε να βάζετε μόνοι, γλιτώνετε περίπου 10 σεντ από την τιμή.

Βγαίνουμε autostrada μετά βασάνων και κόπων και λιωμένοι από την ζέστη γιατί χάλασε το ρημάδι που σου δίνει τα μπιλιέτα και περιμέναμε και έπρεπε να αλλάξουμε και λωρίδα, άντε τράβα σπρώχνε κλπ. Και εκεί που ξεκινάμε, αρχίζει το αστείο. Ενώ έχουμε πει χαλαρές ταχύτητες, όλοι σε μία λωρίδα και όσο γίνεται ΜΑΖΙ, σπάμε σε 800 κομμάτια. Αποφασίζω να κάνω τη σκούπα... Και βλέπουμε ότι τα παιδιά από την Πάτρα γενικά δεν το έχουν το ζήτημα Εθνική. Οπότε πάμε αργά. Όχι ενοχλητικά αργά, αλλά δεν καλύπτουμε απόσταση στο ρυθμό που είχαμε υπολογίσει. Το 749 έχει και καθρέφτες ανέκδοτο, οπότε ο Θοδωρής ΔΕΝ βλέπει ότι τον πάνε τα αυτοκίνητα φίφα λώλο στη ρόδα του και αρχίζω και ανησυχώ μερικές φορές αλλά η έξοδος για Ταβούλια είναι κοντά, οπότε βγαίνουμε... Όπως και πέρυσι, στο καφέ του Ρόσι ΟΛΑ τα τραπέζια τα έχει καβατζάρει η γερουσία του χωριού, οπότε καθόμαστε μέσα "για λίγο". Το οποίον κλασσικά για moto.gr εκδρομή έγινε λίγο παραπάνω και ξαφνικά πρέπει να τρέξουμε... Ούτε μιά ομαδική ρε παιδιά στο 46 μπροστά; Τεσπα...

Το "να τρέξουμε" είναι σχετικό, γιατί επανάληψη το έργο της αουτοστράντα. Ζεν ρυθμοί, ανασυγκρότηση στο Φορλί, άλλα 80 χιλιόμετρα περίπου πιο πέρα. Να πω ότι ενώ έχει σε πολλά σημεία πινακίδες έργων, έργο ΔΕΝ βλέπεις. Όχι ότι δεν γίνεται, το κομμάτι που έφτιαχναν τον Σεπτέμβρη είχε τελειώσει και ήταν άψογο. Απλά δεν το βλέπεις. Δεν έχει κορδέλες, φωτάκια, χώματα και νταλίκες παντού και ταλαιπωρίες. Κλείνει η μία από τις τρεις λωρίδες, απλά. Σύγκριση με το μπορντέλο της Κορίνθου Πατρών, σε καταθλίβει.

Βγαίνουμε πάλι από την αουτοστράντα, πάμε για το Φορλί στο οποίο σταματάω εγώ και ο (χμ... γμτ... Αποστόλης; σμπάθα με τέκνο μου, δεν το έχω με τα ονόματα). Ο βενζινάς κολλάει με το 675. "Ε ούνα τρίουμφ; Ινγκλέζε;" "Σι". "Μπέλλο". Και μετά τον έχασα κάτι έλεγε αλλά... Τεσπα, με τα Ιταλικά επιπέδου τρίχρονου νηπίου ερωτώ πως πάμε για Φιρένζε, και μου λέει "Καστροκάρο, Φιρένζε" Και το ξαναείπε. Και πάλι. Και απομακρύνθηκε κοιτώντας το speed triple και μουρμούραγε "Καστροκάρο, Φιρένζε". Σουρεάλ! Μου κόλλησε και το έλεγα μέσα από το κράνος και γελούσα μόνος μου. Ο δρόμος κάνει ένα μπρος πίσω απογεύγοντας το κέντρο (όπως και οι δικοί μας, ε; ) και βγαίνουμε προς το Καστροκάρο. Ωραίος επαρχιακός, με καλή σήμανση για διασταυρώσεις και το 675 κοντά μου. Ανοίγουμε λίγο παραπάνω για να πιάσουμε τους άλλους και οι απέναντι αρχίζουν και μας παίζουν φώτα. Κόβουμε, λέω ΟΚ, μπλόκο για ταχύτητα θα είναι. Και προχωράμε, πουθενά μπλόκο. Ώσπου σε μιά στροφή, ασθενοφόρο, άνθρωπος με σηματοδοσία, ατύχημα. Ένας από μιά παρέα Ελλήνων με ένα τούμπανο R1 έχει δώσει ένα σκληρό φιλάκι στο εμπρός αριστερό από ένα παλιό φίατ πάντα ή σέατ μαρμπέλα, κάτι τέτοιο. Το R1 με εξαυλωμένο μπροστινό, το πάντα με ξηλωμένο γόνατο... Και ο τυπάκος "καλά", αλλά κλασσικά ξεκράνωτος και ξεγάντωτος (τα είχε μαζί, απλά για λόγο που δεν θα καταλάβω ποτέ, τα είχε αφήσει με την παρέα στο προηγούμενο βενζινάδικο και ότι και να μου πουν τώρα -γιατί είπαν πολλές δικαιολογίες- δεν έχει σημασία). Συννενοήσεις ο Πάνος γιατί γρι αγγλικά οι Ιταλοί και πάλι καλά που ήταν εκεί γιατί δεν θα έβρισκαν άκρη οι άλλοι. Και περνάει η ώρα και πλέον βιαζόμαστε...

Ξεκινάμε για το πάσο του Μουραλιόνε, μέσα από τον δρυμό. Και οι λίγες σταγόνες, γίνονται ελαφριά βροχή. Και πυκνώνει. Και πυκνώνει. Και μετά ρίχνει καρέκλες. Και μετά ΚΑΙ το τραπέζι, τον πολυέλαιο, τα παντζούρια και τα παράθυρα, τα γατιά και τα σκυλιά. Και έχει πλάκα το πράγμα. Γιατί σχεδόν δεν βλέπεις να οδηγήσεις. γιατί ο δρόμος είναι ποτάμι. Γιατί πέφτουν ρυάκια από τις πλαγιές με χαλίκι και χώμα και γλιστράει. Όμως το γέλιο είναι ότι γλιστράς 10 πόντους και μετά πατάει πάλι άσφαλτο και δεν γλιστράει άλλο... ΠΟΤΑΜΙ ο δρόμος και το λάστιχο εκεί! Φτάνω μιά στροφή, έχει μιά στάση λεωφορείου και εκεί απο κάτω είναι ο Κίμωνας, ο Κώστας, ο Αποστόλης, ο Άκης με την Κατερίνα, Δημήτρης και Αλεξία σταμάτησαν να βάλουν αδιάβροχα και είναι πίσω, ένας μλκς με ένα TDM που το έχει βάλει κάτω από τη στάση για να μην βραχεί το μπορντέλο του και λιώσει και δεν χωράμε άλλοι. Οπότε λέω παπί είμαι έτσι και αλλιώς, δεν μαμείς, πάμε πάνω. Και συνεχίζω. Λοιπόν, μέσα στην όλη ιστορία της βροχής, το να οδηγείς στον δρόμο αυτό είναι απόλαυση. Ωραία χάραξη. Φουρκέτες ανοιχτές, άσφαλτος που σου επιτρέπει να φρενάρεις και να γείρεις αρκετά, οι Ιταλοί πάνε κομμάτια (και κόβουν και από το ρεύμα μου) από απέναντι, γενικά οι συνθήκες είναι οι χειρότερες που έχω βρει σε δρόμο και... δεν με νοιάζει κιόλας! Δεν νιώθω ανασφάλεια! Με τα πολλά φτάνω στην κορυφή, έχει δύο καφετέριες και ένα μικρό εστιατόριο αν δεν απατώμαι, αλλά κανείς από την παρέα δεν είναι εκεί. Και βλέπω τον Devils απέναντι! Ο έτερος βλαμμ... εμ, τομληρός. Συνεχίζουμε μαζί γιατί βρέχει ακόμα, δεν έχω κέφια να σταματήσω μέσα στην βροχή και να περιμένω και να παγώσω. Αλλά έχει κόψει η ένταση. Και λίγο παρακάτω ακόμα περισσότερο. Και μετά ζεσταίνει και βγάζει και ήλιο. Άνοιγμα τα φερμουάρ, τέντωμα χέρια και αφήνω τον ζεστό αέρα της Τοσκάνης να με στεγνώσει σιγά σιγά από τα νερά της Εμίλια Ρομάνα. Ο Σταύρος μπροστά κάνει ΤΤ, δεν κόβει ούτε να χαζέψει τις γέφυρες, καταρράκτες, χωριά, ΚΑΜΕΡΕΣ, εκεί, "κόλλα" όπως λέει και ο ίδιος. Και τον αφήνω γιατί οι μυρωδιές της φύσης, το ουράνιο τόξο, το ποτάμι δίπλα στο δρόμο, είναι πιο σημαντικά από το "μλκ έξυσα μπίλιες στο μουραλιόνε". Ο SS67 κατηφορίζει μέσα από πολλά χωριά προς τη Φιρένζε... Και φτάνω. Κανείς πουθενά. Κάτσε να πάρω τηλέφωνο... ΔΕΝ δουλεύει (γαμημένη κοσμοτέ). Το gps δεν δουλεύει αν δεν έχει σύνδεση δεδομένων. Πως πάνε στο ξενοδοχείο; Είναι κοντά στο αεροδρόμιο. Πινακίδες.... Χμ. Με βγάζουν αουτοστράντα, πάλι. Τι να κάνεις, πάμε. Ρώμη ή Μπολώνια; Φυσικά διαλέγω στην τύχη και δεν με θέλει, ξανά. Έπρεπε να πάω προς Μπολώνια γμτ, είμαι ανατολικά αντί για δυτικά που έπρεπε. Η πρώτη έξοδος είναι 40 χιλιόμετρα παρακάτω. Και πίσω από επαρχιακό πάλι. Φρεσκοστρωμένο, χωρίς καν διαγράμμιση. Και κρατάει. Και είναι και στεγνός. Και οι πειρασμοί είναι πολλοί. Νταξ, ΔΕΝ άφησα μπίλια στην Τοσκάνη, αλλά δεν γέρνω τόσο στο δρόμο έτσι και αλλιώς. Ελπίζω να μην άφησα και καμμιά φωτογραφία της πίσω πινακίδας. Καφρίλα.

Και ξαναφτάνω στον ss67 και πάλι τα ίδια, στο ίδιο σημείο. Με πιάσανε τρελλά γέλια. Λέω να μπω πάλι και να πάω προς Μπολώνια; Μπα, θα βρω ένα wifi να κλέψω να δουλέψει το gps μωρέ... Και εκεί πετυχαίνω κατά τύχη Θοδωρή και Αποστόλη. Χαρά! Αλλά και αυτοί χαμένοι είναι, χωρίς κινητά, το ένα βράχηκε και το άλλο δεν έχει μπαταρία. Ο Θοδωρής ξαμολιέται με το χαρτί που είχα που έλεγε πως να πας στο ξενοδοχείο και ρωτάει τους Ιταλούς χωρίς να βγάλει καν το κράνος και έχω πεθάνει στο γέλιο. Ο τέταρτος ήταν σε παρακείμενο ξενοδοχείο και μας είπε μπείτε ευθεία στο κέντρο και ρωτήστε πάλι. Και πάμε... Ωραίο το κέντρο. Μεγάλοι δρόμοι, πεντακάθαρο, κίνηση σε λογικά επίπεδα, οδηγοί προσεκτικοί, ανεκτικοί. Μόνο σκούτερ στο δρόμο, οι Ιταλοί είναι σαν εμάς, διήθηση κλπ αλλά βγάζουν φλας και δεν κάνουν καφρίλες. Φτάνουμε σε μιά πλατεία... Και τώρα; Μπαίνω σε ένα καφέ, αποφασισμένος να συννενοηθώ. Λέω κάτι, ο τυπάκος με κατάλαβε, ήξερε που να πάμε, αρχίζει τα "πας εκεί και μετά δεξιά και μετά εκεί αριστερά και..." με έχασε. Το αφεντικό βλέπει την κακόμοιρη φάτσα, βλέπει την απορία στο πρόσωπό μου, γελάει, τον κόβει. Από που είστε; Ελλάδα. ΟΚ, άλλη γλώσσα από Ιταλικά; Γερμανικά, Γαλλικά, Αγγλικά; Ωπα, το έχουμε. Και μας στέλνει στο σωστό δρόμο! Πινακίδες για Α11 και φτάσαμε σε πέντε λεπτά. Ο Πάνος είναι κάτω και μας περιμένει, είμαστε οι τελευταίοι. Ο Σταύρος έκανε 80 χιλιόμετρα μέσα στην πόλη μέχρι να το βρεί, :lol:

Και εγώ τόσα έκανα λάθος, αλλά σίγουρα πέρασα καλύτερα. Μπάνιο, φαί ΧΩΡΙΣ μηχανές ακριβώς απέναντι σε μιά τζαζ τρατορία-ριστοράντε κάτι. Μιά σαλάτα σε γαβάθα-λεκάνη και μιά πίτσα και δύο μπύρες, ευρώ είκοσιτέσσερα. Γκράτσιε, πεντανόστιμα, ωραίο σέρβις, ωραίο μαγαζί και καλή μουσική, ιταλικό χάρντ ροκ. ΥΠΝΟΟΟΟΟΟΟΟ....

(τα λοιπά αργότερα)

edit για παραγράφους στο μέτρο του δυνατού και...

αστείο #1: Ο Devils είναι γνωστός. Το για ποιό θέμα είναι γνωστός, το εξήγησε επί ΩΡΕΣ ο Πάνος στο καράβι και πέθανα στο γέλιο. Μετά το ατύχημα λοιπόν πριν το Μουραλιόνε, ψυχολογία όχι και η καλύτερη γιατί έχει αρκετά αυτοκίνητα ακόμα, αρκετές διασταυρώσεις, αλλά ο δρόμος "φωνάζει" και κάποια στιγμή περνάω τον Κίμωνα, περνάω τον Άκη και βλέπω πίσω μου ότι ο Κίμωνας ακολουθεί και τσουπ και το 400 του Devils. Μία στροφή στη ρόδα μου, δύο, τρεις, ά στο καλό πέρνα να χαλαρώσω να χαρώ το τοπίο. Και περνάει, περνάει και ο Κίμωνας. Και τρεις στροφές ακόμα, διασταύρωση, τρακτέρ με φλας για αριστερά, πίσω του ένα Clio. Κόβω. Κόβει και ο Κίμωνας εμπρός μου. Ο Devils πετάγεται στο αντίθετο και περνάει το Clio την ώρα που το τρακτέρ ξεκινάει για αριστερά. Μπορεί και να του έξυσε το σαμάρι με τη ρόδα. Ο κακόμοιρος ο αγρότης είχε μείνει με την απορία και χειρονομούσε... Όχι, το Ελληνικό σήμα για τον μαλάκα δεν το ξέρουν οι Ιταλοί, αλλιώς θα το έκανε και αυτό.

αστείο #2: Την δεύτερη φορά που μπήκα Φλωρεντία και βρεθήκαμε με τα παιδιά και μας λένε μπείτε στο κέντρο, αρχίζει ο Θοδωρής "εγώ κέντρο ΔΕΝ μπαίνω". Έλα βρε μλκ, πως θα πάμε ξενοδοχείο; "ΔΕΝ μπαίνω ανεβάζει θερμοκρασία το 749". Ρε ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ θα πάμε ξενοδοχείο; Θες να περιμένεις να το βρούμε και να ξαναέρθουμε; "Όχι". Να πάμε από αουτοστράντα ψαχτά; "Οχι". Δεν θυμάμαι πως τον πείσαμε... Έλεος με τα ιταλικά πια...

Aggelos_SV
06/07/2011, 14:09
Άμα δε βάλεις παραγράφους δε διαβάζω τίποτα :bawl:

ΔΕΝ διαβάζεται αυτό το σεντόνι..

blackbusa
06/07/2011, 15:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Χαχα ΚΑΝΕΙΣ ρε δεν θέλει να μιλήσει;

Μα ΚΑΝΕΙΣ;;;

Τι κουφάλες...

Καλά λοιπόν... Θα μιλήσω εγώ ρε (ότι προλάβω μέχρι να γίνει το φαγητό, μετά δεν υπόσχομαι συνέχεια) :lol:

εχουμε και δουλειες κυριε...θα ασχοληθω το σκ...γραψε εδω οτι θες και θα το σουλουπωσω στο κανονικο θρεντ...

devil's animal
06/07/2011, 15:28
τετοια να βλεπω!!!!!!!!

ελα, παρε ενα τιπ...
αυτο ηταν ενα Nike air max 2009...:lol:

230762

devil's animal
06/07/2011, 15:32
και αυτη η μπλουζα του Moto.gr...