View Full Version : Στα ιδια μερη θα ξαναβρεθουμε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
γουστάρεις αναγνωριστική την κυριακή?:smokin:
ωχ.. :wacko:
Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
Λαμβάνοντας υπόψιν τον καιρό η εκδρομή ΑΝΑΒΑΛΕΤΑΙ μέχρι νεωτέρας.
πρόταση μου είναι να παραμείνει το παρών θρέντ αν θέλετε να το οργανώσουμε.
Αν κάποιος παλι θέλει να πάει αυτό το Σ/Κ και θέλει πληροφορίρες η έχει να κάνει οποιαδήποτε ερώτηση ειμαστε στην διαθεσή του :smilea:
:sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από noble
:sad:
Καποια μας καταραστηκε:look: :lol:
Parasense
26/05/2011, 19:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
Λαμβάνοντας υπόψιν τον καιρό η εκδρομή ΑΝΑΒΑΛΕΤΑΙ μέχρι νεωτέρας.
πρόταση μου είναι να παραμείνει το παρών θρέντ αν θέλετε να το οργανώσουμε.
Αν κάποιος παλι θέλει να πάει αυτό το Σ/Κ και θέλει πληροφορίρες η έχει να κάνει οποιαδήποτε ερώτηση ειμαστε στην διαθεσή του :smilea:
εγω νομιζω οτι #$%@#%# και ο καιρος #$@#%@#%@###$@$%(.. καλα..
:(
:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Καποια μας καταραστηκε:look: :lol:
Πες μου ποια να της τραβήξω το μαλλί τρίχα τρίχα :lol:
Ηθελα παρα πολύ να πάμε...Τι να πω.Ελπίζω να ξανακανονιστεί σύντομα!
Να το Σάββατο ας πούμε αν έχει καλό καιρό εγώ ξεκινάω :look: :lol:
Θα περιμένω να ξανακανονιστεί,είμαι απο τώρα μέσα :smokin:
:sun: :sun: :sun: :sun: :sun: σε πείσμα :D
άντε ρε ξεκουβαλήστε.. :D
και παμε κυριακή για κανα καφέ.. :lol:
μέχρι πόρτο ράφτη εγώ είμαι μέσα.. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ε οχι και το μαλλι στη φιλεναδα σου:winka:
Θα το οργανωσουμε μην ανχωνεσαι εκτος και θες να ρθεις στο οδοιπορικο την κυριακη της ΑΧΛΕΜΟ:winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Ε οχι και το μαλλι στη φιλεναδα σου:winka:
Θα το οργανωσουμε μην ανχωνεσαι εκτος και θες να ρθεις στο οδοιπορικο την κυριακη της ΑΧΛΕΜΟ:winka:
Ποια ειναι η φιλεναδα μου;
ρε συ,εδω πηρα στρωμα,τρομπα,φακο...ποιο οδοιπορικο τωρα,ασε με κλαιω :P
:lol: :lol: :lol:
Μπραβο οργανωση..Μπορει να χρειαστουν και για την Αθηνα και για μας εδω στην πατρα για παρατεταμενο καμπινγκ:winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ
άντε ρε ξεκουβαλήστε.. :D
και παμε κυριακή για κανα καφέ.. :lol:
μέχρι πόρτο ράφτη εγώ είμαι μέσα.. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αστο ρε...Ειναι μακρια για σενα!:rotflmao: :rotflmao:
Εγώ πάντως θα κάνω μια βόλτα επάνω, θα έχω μαζί μου και όλα τα χρειώδη για την μεσημεριανή μασαμπούκα και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα επιστρέψω βράδυ. Αυτό είχα κατά νου έτσι κι αλλιώς να κάνω. Τώρα αν ρίχνει καρέκλες θ' αναβάλω. Αν όμως κρατήσει ο καιρός θα ήθελα παρεούλα.
:wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Δε νομιζω οτι γνωριζομαστε και τοσο καλα :wave2:
Hλία πραγματικά πιστευω οτι σε αδικει ολο αυτο που δημιουργησες.
αποφασισε αν γνωριζομαστε καλα η οχι. αν γνωριζομαστε καλα, αυτα που σου γραφει ο ges ειναι στο ιδιο πνευμα με χιουμορ, με το οποιο μας αποκαλεσες αδερφες και συνεχισες ειρωνευομενος την εκδρομη.
Αν παλι δεν γνωριζομαστε τοσο καλα θα σε παρακαλεσω την επομενη φορα να εισαι πιο προσεκτικος γενικα.
μπορεις φυσικα να τα σβησεις ολα και να μεινει το θεμα εδω, οπως εσβησες τα προηγουμενα :winka:
λυπαμαι ειλικρινα που μεταξυ αλλων αποκαλεσες περιδρομιασμα μια εκδρομη που ειχε και ενα στοιχειωδη συμβολισμο.
προσωπικα εχω πιο σοβαρα πραγματα να ασχοληθω και σταματαω εδω. ελπιζω να μην χρειαστει να ασχοληθω ξανα με ανοησιες :wave2:
Αν τελικά πάει έτσι ο καιρός όπως είναι σήμερα στην Πάτρα, το πιθανότερο είναι να την κάνω αύριο για πάνω. Όποιος έχει διάθεση για παρεούλα ακολουθεί. Βόλτα χαλαρή μιας κι έχω να βγω έξω πολύ περισσότερο από πολύ καιρό, καμιά φωτο, φαγητό, χαλαρουίτα κι επιστροφή.
Η διαδρομή (http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=el&doflg=ptk&msa=0&msid=209241561984766899938.00049319457c009c84905&ll=37.962606,21.960297&spn=0.790383,1.234589&z=10)
:wave2: :wave2:
christof40
28/05/2011, 18:42
οριστε τη καταλαβατε?μια χαρα ειναι ο καιρος,εριξε βροχη χθες και τι εγινε?απο ζαχαρη εισαστε?ελπιζω την επομενη φορα να μπορω να ερθω και να μην μας τα χαλασει ο καιρος.:sun: :sun: :sun: ;) ;)