PDA

View Full Version : Στα ιδια μερη θα ξαναβρεθουμε...

Σελίδες : [1] 2 3

jimmis5
20/04/2011, 22:23
Λεει ενα τραγουδακι,ετσι πριν απο 6 μηνες συναντηθηκαν μερικοι μοτοσυκλετιστες, σε ενα ομορφο μικρο χωριουδακι.Εκει στην αρκαδια βρεθηκαν κατω απο τον γεροπλατανο και γιναν φιλοι αγνοι περασαν πολυ καλα και αποφασισαν να ξανακανουν μια εφοδο να αποτελειωσουν και οτι κοπαδι απεμεινε, να απολαυσουν την ανοιξη αυτην την φορα και να μεγαλωσουν την παρεα και να ευχαριστηθουν ενα τριημερο χωρις ανχος και προβληματα...

Εδω δειτε το πως περασαν αυτα τα ρεμαλια

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1834833283586

Μερικες φωτο απο το προηγουμενο..

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s&threadid=111423&perpage=15&pagenumber=1

Αυτα εγιναν τοτε,αυτην την φορα το προγραμμα αλλαζει λιγο.Το τριημερο απο 27 Μαιου εως και 29Μαιου θα παρουμε τα τσαντιρια μας και θα κατασκηνωσουμε αναλογα με την συμμετοχη στην ΛΑΣΤΑ ή αν ειμαστε αρκετοι στο ΑΓΡΙΔΑΚΙ.Αυτην την φορα θα εχει και ενα ακομα πιο σημαντικο νοημα αυτη η εκδρομη,να θυμηθουμε ενα φιλο που δεν ειναι ποια αναμεσα μας... στον Χωματινο λοιπον.., να ειναι και αυτος μαζι μας στα βουνα που και εκεινου τοσο αρεσαν.Προυποθεση καλη διαθεση και ορεξη για χαβαλε και μασαμπουκα.

Οσοι πιστοι προσελθεται....

:beer: :beer: :beer: :wave2:

Συμμετοχες:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
granazi+ziggΥ+1φιλη ( θα παρω Strom χωραει πολυ κοσμο,..)
orizontas
cristof40
jimmis5
sotpag
Οperater(ντροπαλο μελος!)
ges_sprint_st(λογιστης-ταμιας)

ΣΑΒΒΑΤΟ
4 φιλες orizonta(ακριβα θα του βγει παλι)
noble
castoras
...

ΑΝΑΒΟΛΗ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ!!!

granazi
20/04/2011, 22:26
:)
+1

orizontas
20/04/2011, 23:10
a re papara τι μας κανεις .... :smokin:

συμπληρωνο οτι .. θα υπαρχει χωματινη διαδρομη ....

που σημαινει οτι οι ονοφφ κλπ θα παμε απο χωμα

διαδρομη προσεχος

:beer: :beer:

εμεις πρεπει να τα πουμε .....

:smokin:

granazi
21/04/2011, 08:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
a re papara τι μας κανεις .... :smokin:

συμπληρωνο οτι .. θα υπαρχει χωματινη διαδρομη ....

που σημαινει οτι οι ονοφφ κλπ θα παμε απο χωμα

διαδρομη προσεχος

εμεις πρεπει να τα πουμε .....

να υπενθυμισω οτι ο προορισμος ειναι αρκαδια μην ξεχαστεις και τους πας κατα Αγρινιο....

Parasense
21/04/2011, 08:35
Πάντα είναι χρήσιμος ένας Άγγλος!

+1 λοιπόν!

:beer:

:wave2:

blackbusa
21/04/2011, 08:58
και ο λογος δηλωσης συμμετοχης ειναι ο....???

Parasense
21/04/2011, 09:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

??? Γενική ερώτηση ή ερώτηση προς εμένα??

blackbusa
21/04/2011, 09:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από ges_sprint_st
??? Γενική ερώτηση ή ερώτηση προς εμένα??

αναφερετε στο πρωτο ποστ

Parasense
21/04/2011, 09:38

Λόγοι:

Χωροταξικοί (τα χωριά είναι μικρά, έχοντας λοιπόν εικόνα των συμμετοχών κανονίζουμε αναλόγως θέματα ύπνου/σκηνών κλπ.)
Έξοδα (κυρίως μασαμπούκα, παραγγέλνουμε αναλόγως των συμμετοχών, άρα είναι και πιο έτοιμος/oι ο/οι επαγγελματίας/ες για να μας εξυπηρετήσουν καλύτερα)

Ελπίζω να σε κάλυψα!

noble
21/04/2011, 09:52
+1 :beer:

vaska
21/04/2011, 11:00
Είχα δηλώσει στην προηγούμενη αλλά λόγοι ανώτερης βίας με κράτησαν Πάτρα. Θα παρακολουθώ και θα ενημερώσω έγκαιρα.

:wave2: :wave2:

kalesin
21/04/2011, 16:58
εν κακο

taxydromos
21/04/2011, 17:27
:a01:

granazi
21/04/2011, 17:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
:a01:

:a013:

Μοτορεμαλι
25/04/2011, 23:11
Αν ειναι να ξαναπερασουμε τα ιδια χάλια ρε φιλε....θα κανω την καρδια μου πετρα και θα ερθω.(με 1000 χοχοχο)
+2 λοιπον :a013:

jimmis5
26/04/2011, 11:00
Ωχ παλι θα μας πεθανουν οι υδρογονανθρακες απο το παλιο αγκομαχα...:beer: :beer: :beer: :wave2:

granazi
26/04/2011, 15:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Ωχ παλι θα μας πεθανουν οι υδρογονανθρακες απο το παλιο αγκομαχα...:beer: :beer: :beer: :wave2:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

mikes
26/04/2011, 17:42
εγκυρες πληροφοριες λενε οτι θα παιξουν μπαλα ψητα κρεατα!! υπο αυτες τις συνθηκες αναγκαζομαι να παρευρεθω!!

+1

bikerted
26/04/2011, 23:36
Εν κακό!!!!!:cool:

Αν μείνουν τπτ γκαφρά από αυτό το ΣΚΔΤ τότε πολύ πιθανό να με φάτε στη μάπα σας.......:p

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Parasense
27/04/2011, 11:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από bikerted
Εν κακό!!!!!:cool:

Αν μείνουν τπτ γκαφρά από αυτό το ΣΚΔΤ τότε πολύ πιθανό να με φάτε στη μάπα σας.......:p

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

τρελό αγόρι!!

για σένα 2πλάσια μερίδα με μπριζόλες... να φάς και κάτι έχεις ρέψει εντελώς!! :lol:

granazi
28/04/2011, 20:36
τζιμη δεν αρχιζεις τη λιστα των συμετοχων σιγα σιγα? :winka:
ges_sprint_st πιασε δουλεια :evil:
εγω...τα γνωστα .......:ZZZ:

jimmis5
28/04/2011, 20:50
:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
ges_sprint_st και να εχεις και το μπλόκ αποδειξεων παρακαλω...

granazi ετουτη τη φορα δεν το γλυτωνουμε το ξυλοφορτωμα...:a1: :a26: :a26:

granazi
28/04/2011, 21:00
:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
ges_sprint_st και να εχεις και το μπλόκ αποδειξεων παρακαλω...

granazi ετουτη τη φορα δεν το γλυτωνουμε το ξυλοφορτωμα...:a1: :a26: :a26:

:look: λες ε?

granazi
28/04/2011, 21:01
:look: τζιμη βαλε κατω τους χαρτες και ετοιμασε σχεδιο διαφυγης μεσα στη νυχτα αν χρειαστει :confused:

sotpag
30/04/2011, 13:35
για δες που με 'βαλες στη μπριζα!!!

λες να γινει ετσι και να κανω και τον αχθοφορο;;;

jimmis5
30/04/2011, 13:48
Λιγες ειναι οι ευκαιριες φιλε...μια κουβεντα λεω και απαλασομαι καθε ευθυνης.Αμα το πιεσης λιγο ερχεσαι ανετε με το 200αρι ειδα οτι παει καλα:winka:

noble
30/04/2011, 14:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
για δες που με 'βαλες στη μπριζα!!!

λες να γινει ετσι και να κανω και τον αχθοφορο;;;

Ναιαιαιαιαιααιαιαιαιαι :a25:

castoras
30/04/2011, 19:06
+1 με κάθε επιφύλαξη και με αναχώριση Σάββατο μεσημέρι από περίπτερο!!
Αν αλλάξει κάτι θα ενημερώσω εδώ
:beer: :beer: :beer:

granazi
30/04/2011, 19:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
+1
Αν αλλάξει κάτι θα ενημερώσω εδώ

με αναχώριση Σάββατο μεσημέρι από περίπτερο!!

καλό είναι να δηλωνουμε σιγά σιγά και ποια μέρα θα έρθει ο καθένας, έτσι ώστε να σχηματιστούν τα ανάλογα γκρουπάκια :winka:

granazi
30/04/2011, 19:13
+ 2 φίλες μου

jimmis5
30/04/2011, 21:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
+ 2 φίλες μου

E τελικα εισαι μεγαλος αλητης...δευτερη φορα βαζεις τυρι στην φακα:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

granazi
30/04/2011, 21:55
E τελικα εισαι μεγαλος αλητης...δευτερη φορα βαζεις τυρι στην φακα:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

αφου ερχονται, ψεματα να πω? :blush:

orizontas
01/05/2011, 00:08
+ 4 φιλες μου ......:)

jimmis5
01/05/2011, 00:17
:smokin: Ενδιαφερον γινεται...Να στειλω λεωφορειακι??

christof40
02/05/2011, 13:58
to felo poly to exo anagi.an moy dosoyn adeia fa erfo.sorry gia ta greenklish alla den exei to pc.

granazi
02/05/2011, 17:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από cristof40
to felo poly to exo anagi.an moy dosoyn adeia fa erfo.sorry gia ta greenklish alla den exei to pc.

ευπροσδεκτος! :beer:
ολοι οι καλοι χωρανε, θα υπαρξει και αναχωρηση εκτος απο Παρασκευη και Σαββατο :winka:

sotpag
02/05/2011, 20:32
εγώ έχω αρχίσει τις "διαδικασίες " ,

εκτός απροόπτου θα είμαι παρών...

τώρα με ΤΙ;; δεν ξέρω....

granazi
02/05/2011, 20:38

με αφορμη αυτο το ποστ, βαζω την ιδεα να οργανωθουμε στο να κατεβουμε δικαβαλοι, ο στοχος δεν ειναι τοσο στο να κατεβουμε πολλα μηχανακια με ενα ατομο, ειναι κοντα η ετησια οπου και χλμ θα κανουμε και βολτα, εκει παμε με πρωτο στοχο να περασουμε καλα στην παραμονη μας, εγω σε λιγες μερες θα ξερω αν θα ειμαι μονός στο μηχανακι μου και μπορω να παρω ακομα εναν αν ειναι ετσι, εξ'αλλου σε χαλαρους ρυθμους θα γινει η διαδρομη :smokin:

vaska
02/05/2011, 21:01

Α στα διάλα. Θα έρθεις συν γυναιξί και τέκνοις???

:confused: :confused: :confused:

Πιθανά κι εγώ αλλά μόνο Κυριακή (αν και θα γίνει προσπάθεια να είμαι από το Σάββατο)

jimmis5
02/05/2011, 21:02

Με την ψησταρια ...ειναι μια καλη ιδεα:lol: :lol: :lol:

Γαβρηλο τον σωτο αμα θες φορτωσετον...το KLE δεν ειναι επικαθημενο,το μικτο βαρος και τον δυο μας θα υπερβαινει τις μοτο:lol: :lol: :lol: :lol: ασε και τα συμπληρωματα μετα απο την μασα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

christof40
04/05/2011, 11:44
ο.κ απο αδεια.ειμαι μεσα απο παρασκευη.να ερθει και ενας φιλος?

jimmis5
04/05/2011, 12:00
Ολοι οι καλοι χωραμε,καλη διαθεση ειπαμε μονο και αντοχη...:beer: :beer: :beer: :wave2:

Parasense
04/05/2011, 12:13
Έλα να μαζευόμαστε!!

granazi
04/05/2011, 23:08
Έλα να μαζευόμαστε!!

μην μαζευεστε :wave2:

απλωθείτε να φαινόμαστε καμπόσοι :lol:

orizontas
07/05/2011, 23:08
δεν ξερω δεν ειμαι σιγουρος μερικοι ειναι καντεμιδες :smokin:

granazi
07/05/2011, 23:42

οποιος γκαντεμιασε τον Οριζοντα να του καει το βιντεο :o

orizontas
07/05/2011, 23:47
παρενθεση στο θρεν παρακαλω ............

σου ρχετε ο ο αλλος για καφε ενα πραμα μετα απο ενα χρονο ....περιμενει να ξενυτευτεις για να σου κανει την υποχρεοση ...να σε δει ....μετα απο 10 ραντεβου ...

μην και τον ειχα ξαναδει ...μια φορα που μαζευε σκουπιδια ...

οκ λες νταξ ... καφε καφε ... 9 ξεκιναω λεει ... τοιμασου και ερχομε

παει 12 .... αναλογικα με ποσα μπορει να παει κανεις για να διανισει 60 χλμ σε 3 ωρες ασφαλτινα ...

δε θελω να υπολογισω ....

καφες οκ στο ποιο ακριβο εκατσα ..τα βυζακια τα πληρωσαμε σε ευρα ...

ασε κερναω του λεω .... οχι μου λεει ...οχι αυτος και ενα τεταρτο εψαχνε το πορτοφολι του ....

καταλαβαινετε πιστευω .... δεν το βρισκω ... με το που πληρωσα το βρηκε ....

granazi
07/05/2011, 23:53
:a014: :a014: :a014:

orizontas
07/05/2011, 23:56
καλος και φιοξενος εγω παμε για κανα μεζε του λεω

οχι μου λεει ... ευτηχως λεω ...αλλα αλλη μια φορα να το πω απο ευγενια ειπα απο μεσα μου

παμε ρε ..λεω εγω μιας και τον ειδα αρνιτικο ...παμε λεει ....καταλαβα λεω δηθεν δε θελει ....

τι θα φαμε ...οχι πολα λεει ... κατι στο κεντρο ?? ναι μορε .. οκ μια πανσετα μια χοιρηνη μια σαλατα μια πατατες μια φετα .....δηλαδη αν περναμε μεριδες τια θα επερνε οχι πειτε μου

φαγη μπυρες γελιο και αντε να περασει η ωρα να φυγει ο ακατανομαστος .....

την κανα ?? και δεν την κανα ?? κερναω λεω ....οχι μου λεει ....ειπα κερναω ...οχι μου λεει ....

και εκει που ψαχνετε πεταει το συνηθες κολπο ..... παω για κατουρημα δεν κρατιεμε με την μπυρα :eyepop: με ενα ποτηρι ...

και αντε να φευγουμε ... να παω να φτιαξω και λιγο το δωματιο να καθαρισω το αυτοκινητο

να υσηχασω ρε παιδι μου

παω να βαλω μπροστα ..παπαλα:hypnotize ρε καντεμι ... τα φωτα ανοιχτα μπαταρια γιοκ

ειχε κοληση το ρελε των φωτωνανε .... .....τουλαχιστο εσπρωξε και δε με αφησε εκει ....

και οχι πειτε μου πας μετα εκδρομη με το ατομο τουτο ??

:smokin: :smokin:

τελος παρενθεσης

ziggΥ
07/05/2011, 23:57
εγω σε λιγες μερες θα ξερω αν θα ειμαι μονός στο μηχανακι μου και μπορω να παρω ακομα εναν αν ειναι ετσι, εξ'αλλου σε χαλαρους ρυθμους θα γινει η διαδρομη :smokin:
:smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :look:

granazi
08/05/2011, 00:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ
:smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :look:

:alien:

ziggΥ
08/05/2011, 00:07
:alien:
άλλαξες γνώμη κιόλας? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

granazi
08/05/2011, 00:08
καλος και φιοξενος εγω παμε για κανα μεζε του λεω

οχι μου λεει ... ευτηχως λεω ...αλλα αλλη μια φορα να το πω απο ευγενια ειπα απο μεσα μου

παμε ρε ..λεω εγω μιας και τον ειδα αρνιτικο ...παμε λεει ....καταλαβα λεω δηθεν δε θελει ....

τι θα φαμε ...οχι πολα λεει ... κατι στο κεντρο ?? ναι μορε .. οκ μια πανσετα μια χοιρηνη μια σαλατα μια πατατες μια φετα .....δηλαδη αν περναμε μεριδες τια θα επερνε οχι πειτε μου

φαγη μπυρες γελιο και αντε να περασει η ωρα να φυγει ο ακατανομαστος .....

την κανα ?? και δεν την κανα ?? κερναω λεω ....οχι μου λεει ....ειπα κερναω ...οχι μου λεει ....

και εκει που ψαχνετε πεταει το συνηθες κολπο ..... παω για κατουρημα δεν κρατιεμε με την μπυρα :eyepop: με ενα ποτηρι ...

και αντε να φευγουμε ... να παω να φτιαξω και λιγο το δωματιο να καθαρισω το αυτοκινητο

να υσηχασω ρε παιδι μου

παω να βαλω μπροστα ..παπαλα:hypnotize ρε καντεμι ... τα φωτα ανοιχτα μπαταρια γιοκ

ειχε κοληση το ρελε των φωτωνανε .... .....τουλαχιστο εσπρωξε και δε με αφησε εκει ....

και οχι πειτε μου πας μετα εκδρομη με το ατομο τουτο ??

:smokin: :smokin:

τελος παρενθεσης

φανταζεσαι να μην εσπρωχνε κι'ολας? :rotflmao:

granazi
08/05/2011, 00:11
άλλαξες γνώμη κιόλας? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εκανες συγκεκριμενο αιτημα? ενα ντουμανι ειδα μονο :smokin:

ziggΥ
08/05/2011, 00:12
εκανες συγκεκριμενο αιτημα? ενα ντουμανι ειδα μονο :smokin:
τα ίδια θα λέμε? :a21:

:lol: :lol:

granazi
08/05/2011, 00:17
τα ίδια θα λέμε? :a21:

Παρασκευη μεσημερι αναχωρησις :beer:

orizontas
08/05/2011, 00:18
φανταζεσαι να μην εσπρωχνε κι'ολας? :rotflmao:

kala poy σκεφτηκα να αφησει την μηχανη αν ηταν με την μηχανη ακομα εκει θα ημουν ...θα με παρατουσε σου λεω ...

ziggΥ
08/05/2011, 00:20
Παρασκευη μεσημερι αναχωρησις :beer:
θα τα πουμ κι απο κοντά μέχρι τότε.. :wacko:

granazi
08/05/2011, 00:23
kala poy σκεφτηκα να αφησει την μηχανη αν ηταν με την μηχανη ακομα εκει θα ημουν ...θα με παρατουσε σου λεω ...

ποιος ηταν? θα τον βαλουμε να φυλαξει σκοπια το Γερμανικο νουμερο

:mad:

sotpag
08/05/2011, 09:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Α στα διάλα. Θα έρθεις συν γυναιξί και τέκνοις???

:confused: :confused: :confused:

Πιθανά κι εγώ αλλά μόνο Κυριακή (αν και θα γίνει προσπάθεια να είμαι από το Σάββατο)

όχι ρε συ, ο άμαχος πληθυσμός θα μείνει σπίτι..... να γίνει πρώτα "αυτόνομος" και μετά:rotflmao:

sotpag
08/05/2011, 09:19

λες κάτι για μένα ;;;;;;

jimmis5
08/05/2011, 12:50
:blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush:

Καλα τον φυλαγομουνα τον τυπο,Αθηναιος με ριζες περα απο τον Πυργο...Τι δουλεια εχω εγω με τετοιους?Εγω ο βλαχος:winka: και ξερετε εμεις στο φαι πρωτοι και στο ξυλο τελευταιοι...

Ειναι ακριβως οπως τα λεει,και να φανταστητε βγηκε απο το σπιτι του μπας και φυγω αλλα με τιποτα,Οσο για το ποσο αργησα να παω ...επειτηδες το εκανα για να δει πως ειναι οταν χανεται..

Του υποσχομαι ομως μιας και το κερασμα να ξερεται οτι το πληρωνεις ο ιδιος ο κερασμενος ακριβα,θα τον βαλω να φαει ενα ταψι χοληστερινη τον κιορατα ,που κραταγε τεφτερι τις μπουκιες μου...τον πηγα στα καλητερα τον αλητη να απολαυσει τον καφε του..Υπαρχει θεια δικη... ομως,,μια κοκκαλα φαγαμε εσπρωχνα απο το Σκεπαστο ως τα Καλαβρυτα...και ενταξει με τιμωρησε,με βγαζει και βουκινο στην γειτονια ο αλητης.Ασε που ο εταιρος καπαδοκης μολις ακουσε οτι παω καλαβρυτα αν και ειχε ταξει μπριζολιδια και λουκανικα την κοπανησε,μιλαμε για μεγαλη γιαφκα.

Γιωργη ευχαριστω για ολα...Κυριως ομως για την Γυμναστικη στην φυση:D

Στην Λαστα δεν την Γλυτωνεις..και τωρα που θα ερθει και φιλος Σωτος...σε βλεπω να βουτας μπουκιες στο καντηλι της εκκλησας:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ziggΥ
08/05/2011, 13:42
ziggΥ(?)
βγάλε το ερωτηματικό, μέσα είμαι :wacko:

taxydromos
08/05/2011, 14:14
βγάλε το ερωτηματικό, μέσα είμαι :wacko:

εκλεισες κρεβατι?

sotpag
09/05/2011, 16:57
...sotpag(Κυριακη ,αλλα θα παω ο ιδιος να παρω αδεια απο το φρουραρχειο για Σαββατο...)
...

ρε ρεμαλι ειπα εγω για Κυριακη μονο;;; ή για Π.Σ.Κ. (και μην αλλαξεις τα γραφoμενα μου)

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

noble
09/05/2011, 17:07
Να ρωτήσω όσοι φύγουν Παρασκευή τι ώρα θα φύγουν?Και αντίστοιχα η του Σαββάτου?

Να φέρουμε σκηνές?Γενικότερα κατατοπίστε κι εμάς που δεν το χουμε ξανακάνει...:beer:

jimmis5
09/05/2011, 20:32
ρε ρεμαλι ειπα εγω για Κυριακη μονο;;; ή για Π.Σ.Κ. (και μην αλλαξεις τα γραφoμενα μου)

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ασε να δειξουμε οτι δωσαμε μαχη ρε φιλε,αμεσως να με διορθωσεις,(αν και αυτο ειχα καταλαβει στην αρχη οτι θα το εκανες μονοημερο.) Ρε αλητη 3 μερες θα σε φαω στην μαπα:rotflmao: :rotflmao:
Τωρα που πηραμε πρασινη καρτα,δεν μας πιανει τιποτα:a30: :a30: :a30: :a54: :a54: :a54:

Αρχικά δημιουργήθηκε από noble
Να ρωτήσω όσοι φύγουν Παρασκευή τι ώρα θα φύγουν?Και αντίστοιχα η του Σαββάτου?

Να φέρουμε σκηνές?Γενικότερα κατατοπίστε κι εμάς που δεν το χουμε ξανακάνει...:beer:

Για τα παιδια απο Αθηνα δεν μπορω να σε βοηθησω ,φανταζομαι ομως οτι θα σχολασουμε απο την δουλεια μεσημερι θα φαμε ,ενα ντουζακι φορτωμα και βουρ γυρω στις 6-7 φανταζομαι αναχωρηση μην μας λαλησει και ο ηλιος.Για τους Σαββατιανους αναλογα με το ποσοι δουλευουν,θα βγαλει ανακοινωση ο Granazis.

Σκηνες θα προτεινα να εχουμε ολοι γιατι ποτε δεν ξερεις, αλλωστε υπαρχει και το ενδεχομενο οπως ειπαμε αναλογα με το ποσοι θα ερθουν να μεινουμε και στο Αγριδακι.Τουαλετες υπαρχουν σιγουρα καθως και νερο και ολα τα συμπρακαλα για φαγητο καφε,Νερο αφθονο και δροσιστικο στους αντιστοιχους κουτουλες(Βρυσες),Καλη διαθεση φερε μαζι σου το καλο σου χαμογελο και οτι χιουμορ υπαρχει βαλτω σε μια μπαγαζιερα.

Οποια απορια εχεις ρωτησε για να γινω πιο συγκεκριμενος.

αααα φερε μαζι σου σιγαστηρες αυτιων προβλεπεται πολυ μαρσαρισμααα ααα ααα ααα:lol:

ziggΥ
09/05/2011, 23:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
εκλεισες κρεβατι?
βολεύομαι και στο πάτωμα :lol:

noble
10/05/2011, 11:49
Ασε να δειξουμε οτι δωσαμε μαχη ρε φιλε,αμεσως να με διορθωσεις,(αν και αυτο ειχα καταλαβει στην αρχη οτι θα το εκανες μονοημερο.) Ρε αλητη 3 μερες θα σε φαω στην μαπα:rotflmao: :rotflmao:
Τωρα που πηραμε πρασινη καρτα,δεν μας πιανει τιποτα:a30: :a30: :a30: :a54: :a54: :a54:

Για τα παιδια απο Αθηνα δεν μπορω να σε βοηθησω ,φανταζομαι ομως οτι θα σχολασουμε απο την δουλεια μεσημερι θα φαμε ,ενα ντουζακι φορτωμα και βουρ γυρω στις 6-7 φανταζομαι αναχωρηση μην μας λαλησει και ο ηλιος.Για τους Σαββατιανους αναλογα με το ποσοι δουλευουν,θα βγαλει ανακοινωση ο Granazis.

Σκηνες θα προτεινα να εχουμε ολοι γιατι ποτε δεν ξερεις, αλλωστε υπαρχει και το ενδεχομενο οπως ειπαμε αναλογα με το ποσοι θα ερθουν να μεινουμε και στο Αγριδακι.Τουαλετες υπαρχουν σιγουρα καθως και νερο και ολα τα συμπρακαλα για φαγητο καφε,Νερο αφθονο και δροσιστικο στους αντιστοιχους κουτουλες(Βρυσες),Καλη διαθεση φερε μαζι σου το καλο σου χαμογελο και οτι χιουμορ υπαρχει βαλτω σε μια μπαγαζιερα.

Οποια απορια εχεις ρωτησε για να γινω πιο συγκεκριμενος.

αααα φερε μαζι σου σιγαστηρες αυτιων προβλεπεται πολυ μαρσαρισμααα ααα ααα ααα:lol:

Οκ,θα περιμένω την ανακοίνωση για το Σάββατο.
Μπαγκαζιέρα δεν έχω :a22:

latris mixanis
10/05/2011, 12:06
βολεύομαι και στο πάτωμα :lol:

Καλά φτιάξε πρώτα το πρα πρα σου και μετά πήγαινε :p

ziggΥ
10/05/2011, 12:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Καλά φτιάξε πρώτα το πρα πρα σου και μετά πήγαινε :p
αφενός είναι μια χαρά :smokin:
αφετέρου δε θα χρειαστεί :smokin: :smokin:

..έχω κλείσει θέση :smokin: :smokin: :smokin:

orizontas
10/05/2011, 21:17
τρεχαλιτου .... και οχι ροχαλιτου ...

προγραμα αναχωρισης και διαδρομης και που πως ποτε και γιατι

που θα μεινουμε κλπ

την παρασκευη τουτη θα ειναι ολα ξεκαθαρισμενα ...

τακν γιου :beer: :beer:

orizontas
10/05/2011, 21:18

λογο τρεχαλιτου .... και οχι ροχαλιτου ...

προγραμα αναχωρισης και διαδρομης και που πως ποτε και γιατι

που θα μεινουμε κλπ

την παρασκευη τουτη θα ειναι ολα ξεκαθαρισμενα ...

τακν γιου :beer: :beer:

Operater
10/05/2011, 21:26
map, πλιζ! :)

ziggΥ
10/05/2011, 21:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
τώρα κάτι είπες.. :o

jimmis5
10/05/2011, 21:31
Παρακαλω οσοι ενδιαφερονται για την off road διαδρομη να το γραψουν ,Επισης οσοι συμμετεχουν να πουν ποτε θα ερθουν για να κανονηστουν τα γκρουπακια Ευχαριστω

orizontas
10/05/2011, 21:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater

εσενα τωρα τι να σε πω .... :mad: :mad: :mad:

granazi
10/05/2011, 21:40
Προταση για αναχωρηση Παρασκευης. 4 φευγουμε απο το περιπτερο (πλαστιγκα)
τζιμη κανε σε παρακαλω στο πρωτο ποστ ενα για Παρασκευη και ενα για Σαββατο
granazi+ lletas h tzigky h soygias h petaloydas h......

ziggΥ
10/05/2011, 21:42
χα........................χα......................................χα.......................... .........................χα.........................

έχε χάρη που πρέπει να με κουβαλήσεις.. :rotflmao: :smokin: :rotflmao:

orizontas
10/05/2011, 21:43
Προταση για αναχωρηση Παρασκευης. 4 φευγουμε απο το περιπτερο (πλαστιγκα)
τζιμη κανε σε παρακαλω στο πρωτο ποστ ενα για Παρασκευη και ενα για Σαββατο

ο λετ θα ερθει μαζι μου .... :o

jimmis5
10/05/2011, 21:46
Γαβρηλο το φτιαχνω τωρα..

Βαρυποινητη με τα πολλα ονοματα προτινο να ερθεις με το Κτελ,δεν ξερεις που πα να μπλεξεις:lol: :lol: :lol:

granazi
10/05/2011, 21:48
ο λετ θα ερθει μαζι μου .... :o

ο λετ θα ερθει μαζι μου :o

ziggΥ
10/05/2011, 21:49
τη βλέπω τη δουλειά να βρω κανα 4x4 και να ρθω μόνος μου :bawl: :bawl: :bawl:

ziggΥ
10/05/2011, 21:51
παιδιά μαζί μου θα έρθει μη τσακώνεστε :rotflmao: :rotflmao:

orizontas
10/05/2011, 21:52

ο λετ θα ερθει μαζι μου :mad:

απο ποτε σε αρεσει να εχεις απο πισω σου αγορακια ???:confused:

granazi
10/05/2011, 21:55
ο λετ θα ερθει μαζι μου :mad:

απο ποτε σε αρεσει να εχεις απο πισω σου αγορακια ???:confused:

θα φοραω γκορντουρες :smokin:

τι δινεις για να στον δωσω?

ziggΥ
10/05/2011, 21:59
Βαρυποινητη με τα πολλα ονοματα προτινο να ερθεις με το Κτελ
να και μιά καλή ιδέα :wacko:

orizontas
10/05/2011, 22:03
θα φοραω γκορντουρες :smokin:

τι δινεις για να στον δωσω?

μηπως πρεπει να το συζητησουμε και με το παλικαρι ???
:confused: :confused:

μια φρουτοσαλατα ...

granazi
10/05/2011, 22:07
μηπως πρεπει να το συζητησουμε και με το παλικαρι ???
:confused: :confused:

μια φρουτοσαλατα ...

μπαααααα ο λετ θα ερθει μαζι μου :smokin:

Operater
10/05/2011, 22:09
λετ ιτ μπιπ...λετι ιτ ΜΠΙΠ!!!!! :lol: :lol:

blackbusa
11/05/2011, 03:20
χα........................χα......................................χα.......................... .........................χα.........................

έχε χάρη που πρέπει να με κουβαλήσεις..

σιγα το βαρος....

:rotflmao: :bigcry: :bawl:

ziggΥ
11/05/2011, 09:51
σιγα το βαρος....

:rotflmao: :bigcry: :bawl:
άλλη δουλειά δεν έχεις 4 το πρωί? :smokin:

blackbusa
12/05/2011, 16:15
μπορω να ξαναρωτησω τον λογο δηλωσης συμμετοχης???

ziggΥ
12/05/2011, 16:19

Λόγοι:

Χωροταξικοί (τα χωριά είναι μικρά, έχοντας λοιπόν εικόνα των συμμετοχών κανονίζουμε αναλόγως θέματα ύπνου/σκηνών κλπ.)
Έξοδα (κυρίως μασαμπούκα, παραγγέλνουμε αναλόγως των συμμετοχών, άρα είναι και πιο έτοιμος/oι ο/οι επαγγελματίας/ες για να μας εξυπηρετήσουν καλύτερα)

Ελπίζω να σε κάλυψα!

μπορώ να σου ξαναμεταφέρω τα ίδια? :smokin:

manhunter
12/05/2011, 16:22

Πανο,κάπου γράφτηκε για κάτι λουκάνικα,παϊδάκια κλπ, άρα και να υπολογίσουν, και επίσης κάπου γράφτηκε και οτι αναλόγως συμμετοχών, θα εξαρτηθεί και το μέρος που θα στηθούν οι σκηνές.

Παμε για δοκιμαστική?
:lol: :lol: :lol:

vaska
12/05/2011, 16:58

Ρε λύσσα με την δήλωση. Έλα εσύ κι ας μην είσαι δηλωμένος αγάπη μου, θα κοιμηθείς στην αγκαλίτσα μου και θα σε ταΐσω από το πιάτο μου.

jimmis5
12/05/2011, 19:41

Φιλε εσυ ελα χωρις δηλωση:a013:

Να ξερεις ομως οτι θα εισαι λαθρομεταναστης:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

granazi
12/05/2011, 19:54

αφου θα 'ρθεις βρε :D
απλά δεν το ξέρεις ακόμα :lol:
αμα το δηλώσεις μπορεί να το σώσεις :smokin:

granazi
12/05/2011, 20:32
κατοπιν παρακλησης ενος ντροπαλου μελους , αζητηξε να προστεθει στο γκρουπ της Παρασκευης
προσθεστε και τον μουσιου OPERATER :smokin:

sernodas2
12/05/2011, 22:40
Να σας πω ψήνομαι κ γω αν κ δεν ξερω κανέναν σας αλλά δεν πειράζει… Αίγιο μεριά .απλά κάντε ποιο σαφές μερικά πραγματάκια όπως …διαμονή?(μην παρω σκηνη κ μενω μονο εγω εκει κ καβατζοθητε σε δωματια οι υπόλοιποι ) μπριζολα να φερω?θα παιζει ψησταρια? Ωρες αναχωρισεις για πατρινους .ελπιζω να μην ζηταω πολλα….:wave2: :wave2: