Σύνδεση

View Full Version : ξαναματαξεκιναμε....

Σελίδες : 1 [2]

kalgeorge
17/07/2011, 19:50
μπαίνει ένας στο φαρμακείο......
-2 κουτιά προφυλακτικά παρακαλώ.
-Θέλετε και σακούλα;
.
.
.
.
.
-Όχι, εντάξει, ψιλοβλέπεται...

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

ziggΥ
17/07/2011, 20:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
επικο....!!!!

Στον οφθαλμίατρο:
- Γιατρέ, έχω ένα πρόβλημα. Εδώ και κάμποσο καιρό νομίζω ότι είμαι κουνούπι!
- Δεν καταλαβαίνω γιατί ήρθατε σε μένα. Εσείς χρειάζεστε ψυχίατρο.

- Το ξέρω. Για ψυχίατρο ξεκίνησα και εγώ, αλλά με τράβηξε το φως έξω από το ιατρείο σας

ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΧΑ ΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
:eyepop: :eyepop: :cry:

sovaros_user
17/07/2011, 22:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
μπαίνει ένας στο φαρμακείο......
-2 κουτιά προφυλακτικά παρακαλώ.
-Θέλετε και σακούλα;
.
.
.
.
.
-Όχι, εντάξει, ψιλοβλέπεται...

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

XAAAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXXAXX

sovaros_user
17/07/2011, 22:05
-Τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα φιλε, 3 μηνες ζωης σου δινω

-Θα ηθελα κ μια δευτερη γνωμη γιατρε

-βεβαιως, ειστε κ ασχημος

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

sovaros_user
17/07/2011, 22:10
Μια γυναίκα πηγαίνει την δεκαεκτάχρονη κόρη της στον γιατρό.
- "Λοιπόν, κυρία μου, ποιο είναι το πρόβλημα;", ρωτά ο γιατρός.
- "Η κόρη μου, η Καιτούλα. Εχει αρχίσει να παίρνει βάρος και το πρωί έχει αναγούλες..."
Ο γιατρός εξετάζει την Καιτούλα και μετά γυρίζει στη μητέρα της και λέει:
- "Δεν ξέρω πως να σας το πω, κυρία μου, αλλά η Καιτούλα σας είναι έγκυος. Περίπου 4 μηνών θα έλεγα!"
Η μητέρα απορεί:
- "Έγκυος; Δεν είναι δυνατόν! Η κόρη μου δεν βρέθηκε ποτέ μόνη της με άντρα! Έτσι δεν είναι, κούκλα μου;"
- "Έτσι, μαμά. Ούτε με φίλησε άντρας ποτέ!"
Ο γιατρός γυρνάει προς το παράθυρο και μένει εκεί κοιτάζοντας έξω.
Μετά από πέντε λεπτά η μητέρα ρωτάει:
- "Συμβαίνει κάτι, γιατρέ;"
Και ο γιατρός:
- "Οχι. Απλώς την τελευταία φορά που έγινε κάτι ανάλογο, ένα αστέρι φάνηκε στην Ανατολή και από κει ήρθαν τρεις σοφοί μάγοι... Ε, αυτή τη φορά δεν θα το χάσω με τίποτα!!!"

sovaros_user
17/07/2011, 22:12
Ήταν ένας τύπος που είχε αιμορροϊδες. Ντρεπόταν να πάει στον γιατρό, και ακολούθησε τό γιατροσόφι της γιαγιάς του, και έβαζε πάνω τους το κατακάθι του καφέ. Όμως αντί να καλυτερεύσει, χειροτέρευσε, και έτσι το πήρε απόφαση να πάει στον γιατρό:
- Γιατρέ μου, του λέει, έχω αιμορροϊδες, και βάζω κατακάθι του καφέ, αλλά χειροτέρευσαν, για ρίξε μία ματιά.
Ο γιατρός του λέει να γδυθεί και τον εξετάζει:
- Βλέπεις κάτι γιατρέ; ρωτάει ο ασθενής όλο αγωνία.
- Χμμ, μεγάλη πόρτα θα διαβείς...

el_hymador
18/07/2011, 10:11
Παει ενας οικοδομος με σοβαρο προβλημα δυσκοιλιοτητας στον γιατρο... ο γιατρος τον εξεταζει, του λεει γδυσου και στησου και ζηταει απο τη νοσοκομα ενα κρουστικο δραπανο...ο οικοδομος σαστιζει, ο γιατρος τον καθησυχαζει και αρχιζει δουλεια...μετα απο κανα 10λεπτο του λεει οκ, τελειωσαμε.

Ο οικοδομος ρωταει τι φαραμακα θα χρειαστει η τι θα πρεπει να προσεχει απο εδω και περα και ο γιατρος του λεει: Τιποτα, απλα οταν χ*ζεις στο γιαπι να μην σκουπιζεσαι με τσιμεντοσακουλες...

Bowleno
18/07/2011, 11:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user

:bawl: :bawl: :lol: :lol: :bawl: :bawl: Μλκα!

Amplified
18/07/2011, 11:08

Μέτρησε ! :rotflmao: :rotflmao: :sun:

sovaros_user
18/07/2011, 18:42
Ένα ζευγάρι είχε σοβαρά οικονομικά προβλήματα γιατί ο μισθός του άντρα δεν έφτανε για να ζήσουν. Με τα πολλά αποφασίζουν ότι η μόνη λύση είναι να κάνει η γυναίκα την πόρνη. Το πρόβλημα είναι άσχετη με αυτά (χρήματα, ψάρεμα, στέκια), όποτε συμφωνούνε να πηγαίνει και ο άντρας μαζί, μήπως έχει πρόβλημα και θα παρκάρει το αυτοκίνητο του λίγα μέτρα παραπέρα. Πάνε σε ένα στέκι, παρκάρει ο άντρας σε ένα σοκάκι και η γυναίκα παίρνει το ανάλογο ύφος και περιμένει πελάτη. Κάποια στιγμή έρχεται κάποιος και τη ρωτά:
- “Γεια σου κούκλα, πόσο πάει;”
- “Τυχαίνει να μην ξέρω, μπορείς να περιμένεις μισό λεπτό;”
Τρέχει η γυναίκα πίσω στον άντρα της και τον ρωτά πόσο είναι η ταρίφα και εκείνος της απαντά 40 ευρώ. Γυρίζει πίσω στον πελάτη και του λέει το ποσό. Την ρωτά ο πελάτης:
- “Και τι προσφέρεις για αυτό το ποσό;”
- “Μπορείς να περιμένεις πάλι για λίγο;”
Τρέχει πάλι πίσω στον άντρα της και τον ρωτά:
- “Το κανονικό για μια φορά”, της απαντά.
Πάει πίσω στον πελάτη και του το λέει. Κοιτάει ο πελάτης το πορτοφόλι του και δυστυχώς για αυτόν έχει μόνο 15 ευρώ.
- “Δυστυχώς έχω μόνο 15 ευρώ, τι μπορώ να έχω με αυτά;”
- “Μισό λεπτάκι θα κάνω, περίμενε έτσι.”
Πάει πάλι στον άντρα της και του λέει το πρόβλημα. Αφού σκέφτεται για λίγο της απαντά ότι φτάνουν για μια μαλακία. Τρέχει αυτή πίσω και το λέει του πελάτη και αυτός συμφωνεί. Μόλις όμως του ξεκουμπώνει το φερμουάρ βγαίνει ένα πουλερικό κοντά στους 25 πόντους. Μόλις το βλέπει η γυναίκα τρέχει πίσω στον άντρα της και του λέει:
- “Γίνεται να του δανείσουμε 25 ευρώ;;;;;”

sovaros_user
18/07/2011, 18:43
- ρε Βαγγελη η γυναικα σου κανει καλο σεξ ?

-Τι να σου πω ρε Μητσο, αλλοι λενε ναι, αλλοι οχι :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: