Σύνδεση

View Full Version : Είμαστε τελικά ρατσιστές?

Σελίδες : 1 [2]

TEO.VFR
01/09/2005, 14:12
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ .
ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ
ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΜΑΘΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΕΡΕΙ [ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ]ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.
ΟΙ ΛΑΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝ Η ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ
ΟΤΙ ΚΑΚΟ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ
ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΤΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ
ΚΑΙ Η ΑΛΒΑΝΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΧΑΡΤΕΣ ΩΣ ΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ
Η ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ
ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΙ Η ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗ ΚΑΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΣΗΜΑ

afrotwin
01/09/2005, 14:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από TEO.VFR
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ .
ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ
ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΜΑΘΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΕΡΕΙ [ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ]ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.
ΟΙ ΛΑΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝ Η ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ
ΟΤΙ ΚΑΚΟ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ
ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΤΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ
ΚΑΙ Η ΑΛΒΑΝΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΧΑΡΤΕΣ ΩΣ ΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ
Η ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ
ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΙ Η ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗ ΚΑΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΣΗΜΑ

fate xomaaaaaaaaaa reeeeeeeeeeeeeeeeee
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

lipon file mou esi prin pe8anis na afisi klironomia afto to aristo digma egkefalou ke na kanis ke ena singrama min pane xamenes aftes i aristes apopsis

TEO.VFR
02/09/2005, 09:43
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin

lipon file mou esi prin pe8anis na afisi klironomia afto to aristo digma egkefalou ke na kanis ke ena singrama min pane xamenes aftes i aristes apopsis
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: [/QUOTE
AFROTWIN εχεις μεγαλη πλακα ρε φιλε :lol: :lol: :lol:
αλλα δεν μας λεσ τη εχεισ κανει εσυ για ολουσ αυτους εκτος απο το να φιλοσοφης και οχι μονο εσυ ολοι μας
εγω παρολο που ειμαι ρατσιστης δεν εδιωξα ποτε απο τη δουλεια αλβανο η ιρακινο [αυτουσ ειχα] αντιθετα εδιωξα ελληνα για τι συμπεριφορα του.
και εχω βοηθηση μερικους απο αυτους με ρουχα και επιπλα.
αυτο γιατι λυπαμε που ειναι σε χαλια κατασταση μερικοι απο αυτους.
με το δειγμα εγκεφαλου που κουβαλαω αυτα εκανα για πεσ ρε αισταιν εσυ τι εκανες τους εβαλες σε φροντηστηριο να γινουν ανθρωποι η τουσ παραχωρησεσ το σπιτι σου για να μη μενουν σε τρογλες
τεσπα βοηθησα μερικους αλλα αυτο δεν σημενη οτι τους γουσταρο κιολας :beer:

afrotwin
02/09/2005, 10:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από TEO.VFR
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin

[/QUOTE
AFROTWIN εχεις μεγαλη πλακα ρε φιλε αλλα δεν μας λεσ τη εχεισ κανει εσυ για ολουσ αυτους εκτος απο το να φιλοσοφης και οχι μονο εσυ ολοι μας
εγω παρολο που ειμαι ρατσιστης δεν εδιωξα ποτε απο τη δουλεια αλβανο η ιρακινο [αυτουσ ειχα] αντιθετα εδιωξα ελληνα για τι συμπεριφορα του.
και εχω βοηθηση μερικους απο αυτους με ρουχα και επιπλα.
αυτο γιατι λυπαμε που ειναι σε χαλια κατασταση μερικοι απο αυτους.
με το δειγμα εγκεφαλου που κουβαλαω αυτα εκανα για πεσ ρε αισταιν εσυ τι εκανες τους εβαλες σε φροντηστηριο να γινουν ανθρωποι η τουσ παραχωρησεσ το σπιτι σου για να μη μενουν σε τρογλες
τεσπα βοηθησα μερικους αλλα αυτο δεν σημενη οτι τους γουσταρο κιολας :beer:

kita otan enas ratsistis voi8ai tous alodapous ego pou tous vlepo alios logika 8a prepi na tous vrizo na tous ftino na tous xtipao na tous dioxno na tous ferome san skilia ke ala tetia..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ke ego afta kano giati ime filan8ropos
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

file mou nomizo oti exoume pola tipota na poume emis i dio ala oxi gia afto to 8ema
apo tin stigmi pou kapios ksekinai ke mou leei ime ratsistis den exo na po tipota mazi tou
esi 8a vris aformi na misisis ke emena ke opion dipote
ke ego 8elo na ksero oti milao me enan an8ropo pou kseri ti ine an8ropos genika oxi idika
opos katalavenis den exoume na poume ke pola
ke adiaforo episis an edoses ti se pion ke kato apo opiesdipote sin8ikes

na ise kala
ke pragmatika adiaforo

TEO.VFR
02/09/2005, 12:17
χερομαι ρε φιλε που εισαι τοσο ανοιχτομυαλος και ξερεις τι θα πει ανθρωπος .γιατι ολοι εμεις που δεν γουσταρουμε μια μεριδα ανθρωπον τους βλεπουμε σαν ζωα αλλα επιδη ειμαστε φιλοζωη τους δινουμε και κανα ψιχουλο λες και ειναι σκυλια.
να ειμαστε ολοι καλα ρε παιδια να πληρωνουμε το ικα για τους ξενους μιας και στα δημοσια νοσοκομεια μονο ο ελληνας πληρωνη
καντε μια βολτα στο αλεξανδρας να δειτε τους γυφτους με 5 κιλα χρυσο στο λαιμο τους να μην πληρωνουν μια για τιποτα.κ.λ.π
εγω λοιπον παιδια ειμαι ρατσιστης με καποιους και πανω απο ολα
με αυτους που ενοχλουν και δημιουργουν προβληματα.
δεν με νοιαζει τι λενε ορισμενη που νομιζουν οτι ο ρατσισμος ειναι αρρωστια και δεν θελουν να καταλαβουν οτι ρατσιστησ γινεσε δεν γενιεσε αρα υπαρχουν λογοι που σε κανουν. που ορισμενη απο εδω δεν μπορουν να δουν
τεσπα να ειστε ολοι καλα :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: