PDA

View Full Version : ΚΟΛΛΗΜΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ F800GS ΣΤΑ 29850km

Σελίδες : 1 2 [3] 4

Viking
28/05/2011, 08:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
φιλε σε πιασαν κοτσο! το μηχανακι δεν ειχε τιποτα! τραβα σε δικηγορο! τα κυλινδροπιστονα που εδειξαν απλα ΔΕΝ ηταν τα δικα σου!
Δυστυχώς το πρώτο που σκέφτηκα κι εγώ... Λέει κι άλλος ένας για θεωρίες συνομωσίας.

Άντε βγάλε άκρη όμως..

Περαστικά όπως και να χει :beer:

IVX
09/06/2011, 01:41
Καλησπέρα σας.
Να καταθέσω την άποψη μου και γω ως παθών.

Αποφάσισα στα 30 μου ,περσι δλδ, να ξανα-ασχοληθω με μηχανές.
Εψαχνα ενα "ευκολοοδηγητο" μηχανακι αλλα και να το γουσταρω εμφανησιακα.
Λεφτα πολλα δεν υπηρχαν ετσι πηγα για μεταχειρισμενο. Βρισκω ενα BMW F800S στην Αθηνα με 5000€. MOTOSELECT η εταιρεια, παρακλαδι του Σφακιανακη. Η μηχανη ηταν test-ride με 7500χλμ και πρωτη αδεια 06/06. Την αγορασα 03/10.

Εκανα δεν εκανα 1000χλμ, ξαφνικα η μηχανη δουλευε με ενα κυλινδρο.
Την πηγαινω στον dealer εδω στη Θεσ/νικη και μου λεει .... ολα αλλαγη.
Κυλινδροκεφαλη, βαλβιδες, πιστονια ολα.

Παιρνω στη Motoselect , απο εκει τη πηρα, μου λενε δεν υπαρχει εγγυηση σε μεταχειρισμενα.
Παιρνω στη BMW- Σφακιανακη , εκει οπου ανηκε η μοτοσυκλετα μεχρι να τη παρω εγω, και τους ζηταω να μου στειλουν με επισιμο εγγραφο οτι η μοτοσυκλετα εχει κανει ολα τα service και τις "καμπανιες" της.
Απαιτω και παιρνω μια τεχνικη εκθεση με φωτογραφιες απο την αντιπροσωπεια στη Θεσ/νικη
και τα στελνω ολα στη BMW-HELLAS.

Και ομως με καλυψαν σε ολα εκτος απο τα αναλωσιμα.

Ο dealer του Σφακιανακη που τυγχανει και εισαγωγεας SUZUKI, μου ελεγε οτι σε μηχανη 4 ετων
θα παρω τα @@ μου.

Η επομενη μηχανη μου, παλι BMW θα ειναι γιατι με καλυψαν.
Αν ειχα να κανω με HONDA YAMAHA και λοιπες Ασιατικες δυναμεις ,για ζημια σε μηχανη 4 ετων θα επαιρνα τα @@ μου, καταρχην γιατι δεν οι ιδιες οι εταιρειες εδω στο Ελλαντα.

sotos 8
09/06/2011, 06:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από IVX
Καλησπέρα σας.

Λεφτα πολλα δεν υπηρχαν ετσι πηγα για μεταχειρισμενο. Βρισκω ενα BMW F800S στην Αθηνα με 5000€. MOTOSELECT η εταιρεια, παρακλαδι του Σφακιανακη. Η μηχανη ηταν test-ride με 7500χλμ και πρωτη αδεια 06/06. Την αγορασα 03/10.

Παιρνω στη Motoselect , απο εκει τη πηρα, μου λενε δεν υπαρχει εγγυηση σε μεταχειρισμενα.
Παιρνω στη BMW- Σφακιανακη , εκει οπου ανηκε η μοτοσυκλετα μεχρι να τη παρω εγω, και τους ζηταω να μου στειλουν με επισιμο εγγραφο οτι η μοτοσυκλετα εχει κανει ολα τα service και τις "καμπανιες" της.
Απαιτω και παιρνω μια τεχνικη εκθεση με φωτογραφιες απο την αντιπροσωπεια στη Θεσ/νικη

Ο dealer του Σφακιανακη που τυγχανει και εισαγωγεας SUZUKI, μου ελεγε οτι σε μηχανη 4 ετων
θα παρω τα @@ μου.

Αν ειχα να κανω με HONDA YAMAHA και λοιπες Ασιατικες δυναμεις ,για ζημια σε μηχανη 4 ετων θα επαιρνα τα @@ μου, καταρχην γιατι δεν οι ιδιες οι εταιρειες εδω στο Ελλαντα.

Τιποτα στην ζωη φιλε δεν ειναι μονοδρομος ολα ειναι θεμα επιλογης.
Περνεις ασιατικες δυναμεις(HON - YAM - SUZ - KAW) και η περιπτωσει βλαβης μικρη αλλα δεν σε καλυπτει η αντιπροσωπεια ή περνεις BMW και την ΠΡΩΤΗ φορα που σου χαλασει πληρωνεις τα αναλωσιμα ,για τις επομενες;

black sheep
09/06/2011, 07:26

οι πιθανοτητες να σου συνεβαινε αυτο σε τζαπαν ειναι μαλλον πολυ μικροτερες οποτε και οι εταιρειες λειτουργουν αναλογα.

irinia
09/06/2011, 08:11
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ...........??

Πάμε όλοι γιά βmw,μή χάσουμε τήν εύκαιρία....??!!

ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ.....??

ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ......

Χωρίς νά σέ ξέρω φίλε μου,ή παρέμβαση σου θυμίζει
άβανταδόρο έκεί πού παίζουν τόν παππά στό Μοναστηράκι.....

:wave2:

gidimitropoulos
09/06/2011, 08:37
Καλημέρα,είμαι ακόμη στην αναμονή για να παραλάβω.Μάλλον αύριο 10/6 το πιθανότερο.Τιμολογιακά ειμαι στο 50% στα ανταλλακτικά και το εξουσιοδοτημένο με έχει αφήσει με την αίσθηση ότι θα γίνει ότι μπορούν καλύτερο στην εργασία.Αν με το καλό βγεί αύριο σας λέω τα υπόλοιπα.

takis-kk
09/06/2011, 08:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ...........??

ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ.....??

ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ......

Χωρίς νά σέ ξέρω φίλε μου,ή παρέμβαση σου θυμίζει
άβανταδόρο έκεί πού παίζουν τόν παππά στό Μοναστηράκι.....

Αβανταδόρος??? :eek:

ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ...... ??? :lol:

Μέλι στάζεις Terens..:lol:

Kepler Fun
09/06/2011, 08:55
Ενημερωτικά να πω ότι στην motion αγίας παρασκευής πωλούνται δύο f800s ένα με λίγα χλμ και το άλλο με 20Κ.

Ρώτησα τον πωλητή τι θα γίνει στην περίπτωση που παρουσιασθεί το γνωστό πρόβλημα στον κινητήρα και απάντησε ότι συνηθίζεται επισκευή-αντικατάσταση στα πλαίσια καλής θέλησης αν και εκτός εγγύησης. Και δεν νομίζω ότι το είπε για να πουλήσει.

Έχοντας αλλάξει δύο bmw πιστεύω ότι τα τόσα χρήματα που ίσως δεν αξίζει το μηχανάκι τα αξίζει η αντιπροσωπία.

PortisHead
09/06/2011, 08:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Kepler Fun

Έχοντας αλλάξει δύο bmw πιστεύω ότι τα τόσα χρήματα που ίσως δεν αξίζει το μηχανάκι τα αξίζει η αντιπροσωπία.

Μην το δει μονο αυτο η Γιαγια Αρκουδα και παθει 5 εγκεφαλικα απανωτά.
:lol:

DAYMAN
09/06/2011, 09:04
Καλησπέρα σας.

θα παρω τα @@ μου.

Θα μαθεις συντομα και για τις ευρωπαικες και τις ασιατικες δυναμεις.Ετσι ειναι καθε αρχη και δυσκολη.:beer:

Hornet_08_ABS
09/06/2011, 09:09

Για στεκα γιατι μαλλον κατι δεν καταλαβα καλα, πηρες μια μηχανη με 7.500 km, δεν προλαβες να κανεις 1000 km και καταστραφηκε
Σου καλυψαν την ζημια, αυτο ελειπε να μην την καλυψουν.
:a24: :a24: :a24:

Την αγορασες απο επισημη αντιπροσωπια (κ οχι κανενα περιπτερο) που η φημη σαφως παιζει μεγαλο ρολο στις πωλησεις...
Προσωπικα πιστευω οτι κ απο ιαπωνα να παθεις τετοια κουλη ιστορια κατι θα γινει.

black sheep
09/06/2011, 09:12

Έχοντας αλλάξει δύο bmw πιστεύω ότι τα τόσα χρήματα που ίσως δεν αξίζει το μηχανάκι τα αξίζει η αντιπροσωπία. [/B]

η αντιπροσωπεια κανει οτι μπορει για να κρατησει τους πελατες της. ολοι αυτο λενε. ευτυχως που μας καλυψε αυτο, εκεινο... αν η αντιπροσωπεια δεν ειχε προσωπο με τοσες ζημιες που αντιμετωπιζει, θα την ειχαν κανει με ελαφρα πηδηματακια, ακομα και οι φανατικοι της εταιριας.

οι γιαπωνεζοι βεβαια απο την αλλη λενε (λεμε), ποτε θα βγει κανα on - off επιτελους;:sad:

irinia
09/06/2011, 09:16
Ενημερωτικά να πω ότι στην motion αγίας παρασκευής πωλούνται δύο f800s ένα με λίγα χλμ και το άλλο με 20Κ.

Ρώτησα τον πωλητή τι θα γίνει στην περίπτωση που παρουσιασθεί το γνωστό πρόβλημα στον κινητήρα και απάντησε ότι συνηθίζεται επισκευή-αντικατάσταση στα πλαίσια καλής θέλησης αν και εκτός εγγύησης. Και δεν νομίζω ότι το είπε για να πουλήσει.

ΜΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ??...........ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΚΑΛΗΣ ΘΕΛΗΣΕΩΣ....??

Όταν πάει κάποιος νά άγοράσει μηχανάκι,νά διαπραγματεύεται καί τό τί
θά γίνει μόλις τό πάρει στό χέρι....??
Άντε ή έρώτηση πάει κι έρχεται........λέμε τώρα:rotflmao:
ΑΜ.......Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΩΛΗΤΗ...??
Στά πλαίσια καλής θελήσεως...??
Γιατί δέν είπε τό παλικάρι ότι...........
ΠΟΥΛΑΜΕ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ............ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΜΟΤΕΡ..?:rotflmao:
Πάντως αύτό πού θά μού μείνει είναι τό έξής......
Πού σέ έκανε νά νοιώθεις ΚΑΙ..........ύποχρεωμένος:rotflmao:
πού θά πάρεις τό χουρντά.....!!!

ΩΧ..........ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ.....

makis206
09/06/2011, 09:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtpath
οι γιαπωνεζοι βεβαια απο την αλλη λενε (λεμε), ποτε θα βγει κανα on - off επιτελους;:sad:

Αν και Ιάπωνας, προσωπικά τώρα θα το έψαχνα για Triumph 800άρι. Είναι αρκετά φρέσκο κι έτσι δεν μπορεί κανείς να μιλήσει με απόλυτη σιγουριά γι'αυτό, απ'την άλλη όμως η Triumph δεν έχει αφήσει περιθώρια για παραπονάκια γενικότερα.

Άσχετο βέβαια με το thread..:beer:

IVX
09/06/2011, 09:19
Καλώς σας βρήκα!

Έ όχι και αβανταδόρος!

Ισως δεν το έθεσα σωστά.
Είμαι ασχετος απο μηχανες ,για αυτο κατεληξα μ΄αυτη τη μηχανη.
Τα κριτιρια μου ηταν τελειως αστοχα.
Αλλα την αγαπησα τελικα.

On topic τωρα.
Είμαι υπευθυνος τεχνικης υποστηριξης Ιαπωνικης εταιρειας στη Β. Ελλάδα, καμια σχεση με auto/moto.
Ποτε δεν μου αρνηθηκαν εγγυηση ακομα και σε μηχανηματα 10+ ετων, αρκει η τεχνικη εκθεση μου να ειναι σαφης οτι δεν ευθυνεται ο πελατης.

irinia
09/06/2011, 09:29
Καλώς σας βρήκα!

Έ όχι και αβανταδόρος!

Ισως δεν το έθεσα σωστά.
Είμαι ασχετος απο μηχανες ,για αυτο κατεληξα μ΄αυτη τη μηχανη.
Τα κριτιρια μου ηταν τελειως αστοχα.
Αλλα την αγαπησα τελικα.

On topic τωρα.
Είμαι υπευθυνος τεχνικης υποστηριξης Ιαπωνικης εταιρειας στη Β. Ελλάδα, καμια σχεση με auto/moto.
Ποτε δεν μου αρνηθηκαν εγγυηση ακομα και σε μηχανηματα 10+ ετων, αρκει η τεχνικη εκθεση μου να ειναι σαφης οτι δεν ευθυνεται ο πελατης.

ΕΝΤΑΞΕΙ...........ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΟΥΝΑ

Άλλά τόσο πάθος γιά bmw..........στήν πρώτη έπαφή...??
Βεβαίως τώρα μετά τίς διευκρινίσεις ...........
ΟΛΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ........!!
Εύχομαι νά ΜΗ χρειαστείς καί τρίτο μοτέρ...:rotflmao:

black sheep
09/06/2011, 09:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Αν και Ιάπωνας, προσωπικά τώρα θα το έψαχνα για Triumph 800άρι. Είναι αρκετά φρέσκο κι έτσι δεν μπορεί κανείς να μιλήσει με απόλυτη σιγουριά γι'αυτό, απ'την άλλη όμως η Triumph δεν έχει αφήσει περιθώρια για παραπονάκια γενικότερα.

βαρια αισθηση, καμια διαθεση δε σου δημιουργει να μπει χωμα (το 800xc)

ggs
09/06/2011, 09:33
Να ρωτήσω κάτι , όσους ξέρουν ?

Το πρόβλημα παρουσιάζεται μόνο στα πρώτα μοντέλα ή συνεχίζεται και στα πιο καινούργια ?

Η BMW έχει πάρει επίσημη θέση για το θέμα ? (μιας και φαίνεται να είναι γενικότερο πρόβλημα)

Σε άλλες χώρες (π.χ. Αγγλια –Γερμανια ) πως το αντιμετωπίζουν ?

@ IVX

Μιας και είσαι υπεύθυνος τεχνικής υποστήριξης , μπορείς να μας πεις αν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη διαδικασία που μπορεί να ακολουθησει ένας καταναλωτής γενικότερα , έτσι ώστε να αποζημιωθεί για ένα ελαττωματικό προϊόν ακόμη και μετά το πέρας της εγγύησης ?

chr1s_86
09/06/2011, 09:38

Είχα την εντύπωση ότι σε μεταχειρισμένα από κατάστημα ισχύει εγγύηση 6 μηνών, όχι;

Hornet_08_ABS
09/06/2011, 09:45
μακαρι να ηταν ετσι, λογικα μιλωντας παντως, οταν ειναι κατι που (υποτιθεται) οτι δεν το ξερει ουτε ο πωλητης γιατι να σε αποζημιωσει. επισης μηχανακια 15 ετιας δεν θα πουλιουνται.

PortisHead
09/06/2011, 09:49

Ναι μωρε.
Σιγα.
Σα να τι να παθει δλδ. ?
Καμια χαλασμένη κόρνα ?
Κανας χαλαρος καθρεφτης ?
Καμια στραβή μπιελα με κολλημενο πιστονι οπως του 1050 ?

Σιγα , ψιλολοϊδια

DrBig
09/06/2011, 09:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Να ρωτήσω κάτι , όσους ξέρουν ?

Το πρόβλημα παρουσιάζεται μόνο στα πρώτα μοντέλα ή συνεχίζεται και στα πιο καινούργια ?

Η BMW έχει πάρει επίσημη θέση για το θέμα ? (μιας και φαίνεται να είναι γενικότερο πρόβλημα)

Σε άλλες χώρες (π.χ. Αγγλια –Γερμανια ) πως το αντιμετωπίζουν ?

Ξερω περιπτωση στην αγγλια οπου αλλαξανε κινητηρα σε 954 το 2009 η 2010!
Ακομα στην αμερικη νομιζω δεν ισχυει το περας της εγγυησης σε περιπτωσεις κατασκευαστικου σφαλματος.
Εδω ειναι βαλκανια και οι περιπτωσεις οπου γινεται αυτο που θα επρεπε, ειναι μαλλον οι εξαιρεσεις.

IVX
09/06/2011, 10:07
Καταρχην οι αντιπροσωπειες δεν δινουν καμια, μα καμια σημασια στο τι λενε οι τελικοι πελατες.
Δεν υπαρχουν.

Οι πελατες ειναι το δικτυο και μονο.
Οταν προκυψει μια βλαβη και η Εταιρεια δεν τη καλυπτει πολλα μπορει να συμβαινουν.

Εξωγενεις παραγοντες υπερ/υποταση πχ (τραβα στη ΔΕΗ)
Ελλειπης τεχνικη εκθεση
Κακη σχεση Εταιρειας - dealer

Στη περιπτωση του φιλου με το GS σιγουρα δεν φταιει η ΔΕΗ.

Kepler Fun
09/06/2011, 10:48
Δηλαδή αγαπητέ Terens τέτοια απάντηση πωλητή δεν σου κάνει εντύπωση ?

Όταν αγοράζεις μεταχειρισμένο με 20.000χλμ μοντέλο 06 και μετά από 1 χρόνο καίει λάδια και σου λένε θα στο φτιάξω με έκπτωση 50% και θα σου ξαναδώσω εγγύηση, αυτό τι είναι?

Δεν είναι καλή θέληση ? (για εμπορικούς βέβαια λόγους). Ξέρεις να το κάνει άλλη αντιπροσωπία στην Ελλάδα? Εγώ όχι.

Και μια και λέμε για γιαπωνέζικα να αναφέρω και την δική μου (μεμονωμένη ίσως) περίπτωση. Μετά από 3 χρόνια και περίπου 30Κ χλμ, αγορασμένο καινούργιο strom (Κηφισίας-Μαρούσι) άρχισε να καίει λάδια.

Τα service εως τότε αντιπροσωπίας και ουδέποτε ταλαιπωρημένο (ούτε καν πεσμένο από το stand).

Αρνητική αντιμετώπιση από όλους, το έδωσα ανταλλαγή σε έμπορο για ένα κομμάτι ψωμί και η suzuki έχασε για πάντα έναν πελάτη.

PortisHead
09/06/2011, 10:58

Όταν αγοράζεις μεταχειρισμένο με 20.000χλμ μοντέλο 06 και μετά από 1 χρόνο καίει λάδια και σου λένε θα στο φτιάξω με έκπτωση 50% και θα σου ξαναδώσω εγγύηση, αυτό τι είναι?

Λογος για να αρχισεις να τρεχεις μακρυα.

IVX
09/06/2011, 11:49
Οταν λέτε "γιαπωνέζικα", τι εννοειτε?
Πόσες απο τις μηχανές σας ειναι made in Japan?
Η ποιοτητα ενος μηχανηματος εχει να κανει κυριως με τους προμηθευτες που θα επιλεξει το εργοστασιο.
Σε δευτερη φαση ερχεται το τεχνολογικο ρισκο που θα παρει το εργοστασιο παλι.
πχ απο τα πολυ λιγα που ξερω , ποσο διφορετικο ειναι ενα καινουργιο BANDIT απο ενα 10ετων?

PortisHead
09/06/2011, 11:59
πχ απο τα πολυ λιγα που ξερω , ποσο διφορετικο ειναι ενα καινουργιο BANDIT απο ενα 10ετων?

Αυτο των 10 ετων δεν μπορει να το σπασει ουτε ο Τσακ Νορις

sapila racing
09/06/2011, 12:00
Η ποιοτητα ενος μηχανηματος εχει να κανει κυριως με τους προμηθευτες που θα επιλεξει το εργοστασιο.

Mα το τεχνολογικό ρίσκο που θα πάρει είναι συνυφασμενο με την ακρίβεια/ποιότητα που μπορούν να παρέχουν οι εκάστοτε προμηθευτές.

Μπορεί το πρωτότυπο F800S να έκανε 250.000 χλμ χωρίς πρόβλημα, τα παραγωγής όμως διέλυσαν σε χρόνο dt.

Οσο για τα Bandit και κατα πόσο άλλαξαν, δεν ξερω που κολλάει, αλλά δεν εχουν καμμία σχέση με τα μοντέλα προ 10ετίας.
Βασικά τώρα ειναι ψεκαστά και υδρόψυκτα, ενω ηταν με καρμπυρατέρ και αερο/ελαιόψυκτα.

alex14
09/06/2011, 12:02

Η ποιοτητα ενος μηχανηματος εχει να κανει με το ποσο σεβεται το εργοστασιο τον πελατη.
Και στην προκοιμενη περιπτωση δεν τον σεβεται καθολου. Δεν μπορεις να σκας ενα σωρο λεφτα και να συμβαινουν τετοιες ζημιες. Να το χεσω εαν μου το φτιαχνουν τζαμπα και μετα απο 5 χρονια. Εαν εμενα με αφησει στη μεση του πουθενα, εαν μου χαλασει τις διακοπες μου κτλ δεν μου λεει κατι η δωρεαν επισκευη.

Α, το καινουργιο bandit σε σχεση με το παλιο εχει ψεκασμο :D :lol:

Cpt. Haddock
09/06/2011, 12:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
[....]Α, το καινουργιο bandit σε σχεση με το παλιο εχει ψεκασμο :D :lol:

Επίσης το καινούριο έχει κουλους αναβατες :smokin:

alex14
09/06/2011, 12:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Επίσης το καινούριο έχει κουλους αναβατες :smokin:

Για ποιον λεει αραγεΣ :confused:

Cpt. Haddock
09/06/2011, 12:10
Aσε που κάποιοι ξεχνιούνται στα βενζινάδικα :evil:

georgio
09/06/2011, 12:14

:D :p

Η δικιά μου είναι!
Honda Bros, έτος κατασκευής 1989, χιλιόμετρα άγνωστα, still working...

για τα σουξου-μουξου περί εγγυήσεις δυό χρόνια, τρία χρόνια, στα τέσσερα έχει λήξει να δούμε τι θα κάνουμε, έκπτωση στα ανταλλακτικά αυτά για μένα είναι @@ καλαβρέζικα.
Όταν παίρνω ένα μηχανάκι και δίνω τα 10.000 ευρώ (δέκα χιλιάδες) δεν περιμένω ότι στα τέσσερα χρόνια θα αλλάζω μοτέρ... ή οποιαδήποτε άλλη μεγάλη ζημιά... και δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό...

Δηλαδή πιστεύετε ότι τα μηχανάκια που παίρνετε έχουν διάρκεια ζωής τέσσερα χρόνια;;; :confused:
Δέκα χιλιάρικα για τέσσερα χρόνια doesn't seem such a good deal... συμφέρει το ταξί...

Πρέπει να βγάζει δέκα χρόνια τουλάχιστον με νορμάλ χρήση και τα σέρβις που προβλέπει ο κατασκευαστής... για το θεό, μηχάνημα είναι... δεν μπορεί να καταλήξει στην πρέσσα σε οχτώ χρόνια...

Αλλά μιλάω με ανθρώπους με έμαθαν να αλλάζουν τα μηχανάκια πιο γρήγορα από τα τζιν τους... οπότε λογικά δεν σας φαίνεται παράλογο ότι σε τέσσερα χρόνια το είπε το ποίημα... ε αφού είναι παλιό...

Ψάξτε δείτε στο ημερολόγιο down under μια λίστα που έβαλε ο csofos με τιμές για μεταχειρισμένα... πως θα έπρεπε να είναι οι τιμές... γιατί εκεί κρατάνε τις τιμές τους...

Υ.Γ.: τα παλιά bandit είχαν τη φήμη του ζημιάρικου... αν θες ρίξε μια ματιά σε Hornet του 2000 και το σημερινό. Η έκπτωση στην ποιότητα (αφού προσπεράσεις το καλοβαμένο look) είναι εμφανής.

alex14
09/06/2011, 12:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Aσε που κάποιοι ξεχνιούνται στα βενζινάδικα :evil:

1. Δεν εχω το καινουργιο bandit. :D

2. Δεν ξεχνιουνται, τους ξεχνανε :mad:

:beer:

jpag
09/06/2011, 12:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Μην το δει μονο αυτο η Γιαγια Αρκουδα και παθει 5 εγκεφαλικα απανωτά.

μου βγαλες τον καφε απο τη μυτη ρε πστμ!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

alex14
09/06/2011, 12:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
:D :p

Υ.Γ.: τα παλιά bandit είχαν τη φήμη του ζημιάρικου...

Μιλας για το 400αρι , οχι το 600

makis206
09/06/2011, 12:38
Το μόνο σίγουρο είναι ότι τώρα πια όλα χαλάνε, το ότι πήρα το Transalp 700 δεν περιμένω ότι θα κρατήσει όπως τα Bros.. δεδομένο τό'χω δηλαδή αλλά σιγά μην το κρατήσω 20ετία έτσι κι αλλιώς. Το θέμα είναι όταν ένα μηχανάκι όμως έχει περισσότερες πιθανότητες να την παίξει -και μάλιστα τόσο νωρίς- παρά να τη βγάλει καθαρή.. κι αυτό η εταιρία από μόνη της θα έπρεπε να το κοιτάξει κι όχι να επικαλείται απλώς τις "καλές θελήσεις" ακόμα κι αν στ'αυτιά του "θύματος" ακούγεται σαν μάννα εξ ουρανού. Το όνομά της δυσφημεί εξάλλου. Σιγά μην το αγόραζα μετά απ'όλα αυτά που είδαν τα μάτια μου, το ότι ΙΣΩΣ μου το παίξουν καλοθελητάδες στην 4ετία δεν μου λέει κάτι, ακόμα κι αν ξέρω ότι οι Ιάπωνες θα κάνουν τα κουνέλια σε παρόμοια περίπτωση..

Και κάτι άλλο για να ξεφύγω λίγο απ'τα Ιαπωνικά vs Ευρωπαϊκά, μην ξεχνάμε τις γαργάρες που έκανε κάποτε η Suzuki με τα πλαίσια των GSX-R..

:sick:

sotos 8
09/06/2011, 13:44
Για φαντάσου ο npat εκανε με το cbf 600(και δεν ειναι και απ τα παλια τα ασπαστα 2007 ειναι) μεσα σε τεσσερα χρονια 100.000 χλμ δηλαδη θα ηταν τωρα στον 5ο κινητηρα :rotflmao:

Λες η φανταστικη αντιπροσωπεια να τους ειχε αλαξει ολους τσαμπα :confused:

PanVas
09/06/2011, 14:04
Ξεκολλάτε όλοι οι κολλημένοι... Σε σημείο βλακείας...

Σταματήστε να διαλύεται το θρεντ... Κάποιος είναι χωρίς μηχανή και εσείς απλά βγάζετε τα απωθημένα σας...

Πηγαίνετε εκεί και γράψτε όλα τα ατράνταχτα χιουμοριστικά επιχειρήματά σας... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=115438&perpage=15&highlight=japan&pagenumber=1)

makis206
09/06/2011, 14:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
Ξεκολλάτε όλοι οι κολλημένοι... Σε σημείο βλακείας...
Σταματήστε να διαλύεται το θρεντ... Κάποιος είναι χωρίς μηχανή και εσείς απλά βγάζετε τα απωθημένα σας...

Ποιος ρε'σύ Παναγιώτη δεν συμπαραστάθηκε στο παλικάρι, ποιος αισθάνεται όμορφα με αυτά που του συμβαίνουν; Κανείς. Το ίδιο το παλικάρι συζητάει μαζί μας και δεν έδειξε να αισθάνεται έτσι..
Για ποια απωθημένα μιλάς; Εδώ μιλάμε για γεγονότα που είτε είδαμε, είτε ακούσαμε, είτε διαβάσαμε στο moto, το ότι έγινε σ'αυτό το θρεντ αλλά και το ότι υπάρχει το αναμενόμενο -για το moto- αλλά καλοπροαίρετο χιούμορ (έτσι το είδα εγώ τουλάχιστον-εκτός αν ξεχνάω ή μου διαφεύγει κάτι) δεν νομίζω ότι πειράζει, ούτε καν το ίδιο το παλικάρι που το άνοιξε δηλαδή.. κι είναι ακόμα χωρίς μηχανή.

Σ'εκτιμώ πάρα μα πάρα πολύ ειλικρινά, αυτό όμως μου φάνηκε πιο πικρόχολο σχόλιο απ'τα υπόλοιπα..
Σε καμμία των περιπτώσεων δεν θα κάνω διαμάχη μαζί σου, ας ηρεμίσουμε όλοι λίγο..:beer:

sotos 8
09/06/2011, 14:36
Η συζητηση γινετε οχι μονο για το τωρα αλλα και για το μετα , γιατι αυτος που θα θελει να επιλεξει να εχει μεγαλυτερη βαση .
και για του λογου το αληθες http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=38186&perpage=15&pagenumber=4 αυτο ειναι πραξη οχι λογια , και πανω απ΄ολα μετρο συγκρησεις.

irinia
09/06/2011, 14:39
Δηλαδή αγαπητέ Terens τέτοια απάντηση πωλητή δεν σου κάνει εντύπωση ?

Δεν είναι καλή θέληση ? (για εμπορικούς βέβαια λόγους). Ξέρεις να το κάνει άλλη αντιπροσωπία στην Ελλάδα? Εγώ όχι.

Και μια και λέμε για γιαπωνέζικα να αναφέρω και την δική μου (μεμονωμένη ίσως) περίπτωση. Μετά από 3 χρόνια και περίπου 30Κ χλμ, αγορασμένο καινούργιο strom (Κηφισίας-Μαρούσι) άρχισε να καίει λάδια.

Τα service εως τότε αντιπροσωπίας και ουδέποτε ταλαιπωρημένο (ούτε καν πεσμένο από το stand).

Αρνητική αντιμετώπιση από όλους, το έδωσα ανταλλαγή σε έμπορο για ένα κομμάτι ψωμί και η suzuki έχασε για πάντα έναν πελάτη.

IΣΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΜΟΥ.....

Νά έξηγήσω λοιπόν .....
Δέν θά άγόραζα ποτέ κάποιο μηχανάκι που μού ύπόσχονταν ότι έπειδή
στήν άγορά έχει βρωμίσει ότι καίει μοτέρ...........
αύτοί θά μέ ΚΑΛΥΠΤΑΝ..
Θά θεωρούσα καλή θέληση έκ μέρους τού καταστήματος, άν άγόραζα
όποιοδήποτε μηχανάκι ,πού θά μπορούσε νά βγάλει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ βλάβη,
ΙΣΩΣ προσεχώς λόγω τού ότι είναι μεταχειρισμένο , ΚΑΙ.....
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ μού έδινε κάποιο είδος έγγύησης.
Τό νά μού ύπόσχονται............ότι θά μέ καλύψουν έπειδή
τό ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ σκορπάει....??

ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΑΥΤΟ...??

έπίσης.........

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ Ο ΠΩΛΗΤΗΣ....??

Άφού καί αύτός καί ό ύποψήφιος άγοραστής γνωρίζουν.....

Ύπάρχει άλλος τρόπος νά τού χρυσώσουν τό χάπι
τού κακομοίρη τού άγοραστή...??

IVX
09/06/2011, 15:07
Θα θελα να ξερα αν το παιδι με το GS ηξερε το ιστορικο αυτου του μοτερ.
Απο το 2006 που συστηθηκε εχει προβληματα.

Εγω παντως μια χαρα τα ξερα..... αλλα ελα που το ερωτευτικα ο μ@@κας.

S.Nikos
09/06/2011, 15:44
Παρακολουθώ το thread από την αρχή και έτυχε να γνωρίσω το άτυχο παλικάρι σε μια εκδρομή στην Εύβοια. Μάλιστα εγώ του πρότεινα να σηκώσει το thread εδώ. Που να ξερα τότε...

Είναι απαράδεκτο αυτό που συνέβη και μακάρι να μη συμβεί σε άλλους. Μέσα από το συνεργείο της Bmw έμαθα πως πρόκειται για πρόβλημα που είχαν τα πρώτα f800gs που βγήκαν. Από εκεί και πέρα μου είπαν δεν τίθεται κανένα θέμα με μεταγενέστερα μοντέλα.

Είμαστε μια παρέα η οποία αποτελείται (μέσα στα άλλα) από 5 f800gs . Όλοι μας μπαίνουμε χώμα, οι άλλοι συχνότερα από εμένα και οι 2 δεν έχουν χάσει trail ride μέχρι τώρα. Μάλιστα θα τρέξουν και στα υπόλοιπα που θα ακολουθήσουν. Τα μηχανάκια όλων μας είναι μαμά. Κανένα από αυτά δεν έχει κάνει κιχ! Σε κάθε σέρβις μόνο λαδάκια και τα προβλεπόμενα.

Στόχος μου σε αυτό το μήνυμα δεν είναι να πείσω κάποιον για την αξιοπιστία του μοντέλου. Ποσώς μ'ενδιαφέρει κιόλας. Μάλιστα κούφια η ώρα μπορεί στον οποιοδήποτε από εμάς να τύχει κάτι ακόμα και αύριο.

Το θέμα είναι πόσο εγκάθετοι είναι κάποιοι και το τι μπουρδολογία έχω διαβάσει μέχρι τώρα σε ορισμένα σχόλια...

Σωστά δεν θα έπρεπε να συμβεί ότι συνέβη στο μοντέλο του φίλου και όντως η Bmw πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της.Κι ας ήταν μεταχειρισμένο από το εξωτερικό, πράγμα που δε μας επιτρέπει να γνωρίζουμε τι στρώσιμο ή τι χρήση έκανε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης.
Ωστόσο για κοιτάξτε λίγο πόσες σελίδες έχει φτάσει το thread. Έλεος , βγήκε κάθε καημένος και ξεσπάθωσε. Την τελευταία φορά που είδα κάτι ανάλογο ήταν στο s1000rr (εντελώς τυχαία...)

Ξέρω πως δεν γίνομαι ευχάριστος σε πολλούς με αυτά που λέω, αλλά απλά δε με νοιάζει. Βγείτε έξω και χαρείτε τα μηχανάκια σας όποια και αν είναι αυτά.

Κι αν είναι Bmw εσείς ξέρετε γιατί τα πήρατε και καλά κάνατε. Αν δεν είναι πάλι ξέρετε και πάλι καλώς κάνατε.

Αν χαλάσει μια μέρα η μηχανή σας, προς Θεού ΜΗ βγείτε να το γράψετε στα φόρουμ. Ναι εγώ το λέω αυτό που πρότεινα στο φίλο να το γράψει. Ελάχιστοι θα στεναχωρηθούν μαζί σας και ακόμη πιο λίγοι θα κάνουν ή θα πουν κάτι που θα σας βοηθήσει.

Δυστυχώς οι περισσότεροι απλά θα εκμεταλευτούν την ευκαιρία για να πουν τη παπαριά τους. Και είναι άσχημο, ειδικά αν ο άλλος έχει τη στενοχώρια του. Ότι μηχανάκι και αν καβαλούσε, σίγουρα είναι δεμένος μαζί του και τον πονάει.

Εύχομαι ολόψυχα να είματε όλοι καλά και ποτέ να μη βρεθούμε στη θέση του φίλου.

sotos 8
09/06/2011, 16:00
Θα θελα να ξερα αν το παιδι με το GS ηξερε το ιστορικο αυτου του μοτερ.
Απο το 2006 που συστηθηκε εχει προβληματα.

Εγω παντως μια χαρα τα ξερα..... αλλα ελα που το ερωτευτικα ο μ@@κας.

Ειναι γιατι πιστεψες οτι συμετεχεις σε κατι σημαντικο (BMW) και η συνεπειες δεν θα σε αγκιξουν δες και θα καταλαβεις γιατι δεν σου ειπα τυχαι οτι ολαστην ζωη ειναι μια επιλογη που την κανεις εσυ αλλα το θεμα ειναι ποια ειναι τα κρητηρια σου.
http://www.youtube.com/watch?v=ALg7DIrpwVs&feature=player_embedded

MikeG
09/06/2011, 16:01
Ο κόσμος κουβαλάει πολύ κόμπλεξ & παράλληλα δεν έχει με τι να ασχοληθεί πραγματικά.
Άντε, περιμένετε τώρα να έρθουν τα κουπόνια σας, αφού δείξατε πάθος και δύναμη στο θάψιμο της Βαυαρέζικης εταιρείας.

sovaros_user
09/06/2011, 16:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από S.Nikos
Παρακολουθώ το thread από την αρχή και έτυχε να γνωρίσω το άτυχο παλικάρι σε μια εκδρομή στην Εύβοια. Μάλιστα εγώ του πρότεινα να σηκώσει το thread εδώ. Που να ξερα τότε...

Είναι απαράδεκτο αυτό που συνέβη και μακάρι να μη συμβεί σε άλλους. Μέσα από το συνεργείο της Bmw έμαθα πως πρόκειται για πρόβλημα που είχαν τα πρώτα f800gs που βγήκαν. Από εκεί και πέρα μου είπαν δεν τίθεται κανένα θέμα με μεταγενέστερα μοντέλα.

Είμαστε μια παρέα η οποία αποτελείται (μέσα στα άλλα) από 5 f800gs . Όλοι μας μπαίνουμε χώμα, οι άλλοι συχνότερα από εμένα και οι 2 δεν έχουν χάσει trail ride μέχρι τώρα. Μάλιστα θα τρέξουν και στα υπόλοιπα που θα ακολουθήσουν. Τα μηχανάκια όλων μας είναι μαμά. Κανένα από αυτά δεν έχει κάνει κιχ! Σε κάθε σέρβις μόνο λαδάκια και τα προβλεπόμενα.

Στόχος μου σε αυτό το μήνυμα δεν είναι να πείσω κάποιον για την αξιοπιστία του μοντέλου. Ποσώς μ'ενδιαφέρει κιόλας. Μάλιστα κούφια η ώρα μπορεί στον οποιοδήποτε από εμάς να τύχει κάτι ακόμα και αύριο.

Το θέμα είναι πόσο εγκάθετοι είναι κάποιοι και το τι μπουρδολογία έχω διαβάσει μέχρι τώρα σε ορισμένα σχόλια...

Σωστά δεν θα έπρεπε να συμβεί ότι συνέβη στο μοντέλο του φίλου και όντως η Bmw πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της.Κι ας ήταν μεταχειρισμένο από το εξωτερικό, πράγμα που δε μας επιτρέπει να γνωρίζουμε τι στρώσιμο ή τι χρήση έκανε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης.
Ωστόσο για κοιτάξτε λίγο πόσες σελίδες έχει φτάσει το thread. Έλεος , βγήκε κάθε καημένος και ξεσπάθωσε. Την τελευταία φορά που είδα κάτι ανάλογο ήταν στο s1000rr (εντελώς τυχαία...)

Ξέρω πως δεν γίνομαι ευχάριστος σε πολλούς με αυτά που λέω, αλλά απλά δε με νοιάζει. Βγείτε έξω και χαρείτε τα μηχανάκια σας όποια και αν είναι αυτά.

Κι αν είναι Bmw εσείς ξέρετε γιατί τα πήρατε και καλά κάνατε. Αν δεν είναι πάλι ξέρετε και πάλι καλώς κάνατε.

Αν χαλάσει μια μέρα η μηχανή σας, προς Θεού ΜΗ βγείτε να το γράψετε στα φόρουμ. Ναι εγώ το λέω αυτό που πρότεινα στο φίλο να το γράψει. Ελάχιστοι θα στεναχωρηθούν μαζί σας και ακόμη πιο λίγοι θα κάνουν ή θα πουν κάτι που θα σας βοηθήσει.

Δυστυχώς οι περισσότεροι απλά θα εκμεταλευτούν την ευκαιρία για να πουν τη παπαριά τους. Και είναι άσχημο, ειδικά αν ο άλλος έχει τη στενοχώρια του. Ότι μηχανάκι και αν καβαλούσε, σίγουρα είναι δεμένος μαζί του και τον πονάει.

Εύχομαι ολόψυχα να είματε όλοι καλά και ποτέ να μη βρεθούμε στη θέση του φίλου.

Εχεις δικιο εν μερει, πολλες μπουρδολογιες παιζουν σε τετοια θεματα, οταν ομως για ενα μοντελο ακουστουν πολλα περιστατικα... τοτε κατι συμβαινει & καλα θα ηταν να το ξερουμε, πχ για το χιλιαρι ss της bmw.

Υγ. τα 5 που δεν επαθαν τιποτα δεν λεει κατι, το ενα ομως που χαλασε αδικαιολογητα... Ασχετο πιστευω με την αγαπη που εχει ο καθενας για την μηχανη του, απλως θα ξερει ποια σημεια να προσεξει, αν με καταλαβαινεις

usabug
09/06/2011, 16:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
Εχεις δικιο εν μερει, πολλες μπουρδολογιες παιζουν σε τετοια θεματα, οταν ομως για ενα μοντελο ακουστουν πολλα περιστατικα... τοτε κατι συμβαινει & καλα θα ηταν να το ξερουμε, πχ για το χιλιαρι ss της bmw.

1) Οπου υπαρχεις καπνο υπαρχει και φωτια ...

Ναι μεν αλλα ==>

2) Και οπου ακους πολλα κερασια παιρνε μικρο καλαθι ...

daz
09/06/2011, 16:23
Είναι άσχημο το μηχανάκι που εμπιστευτήκαμε να μας προδίδει! Γιατί περί αυτού πρόκειται. Εμπιστευτήκαμε την εταιρεία που το κατασκεύασε, την τεχνολογία που αγοράσαμε και κατ' επέκταση την ίδια τη μηχανή. Πιστέψαμε πως θα καλύψει τις ανάγκες μας και δεν θα μας υποχρεώσει να σπρώχνουμε ή να πληρώνουμε πάλι.

Και είναι άσχημο αυτό..

Όλοι συμπάσχουμε με τον παθόντα γιατί ξέρουμε πόσο άσχημο είναι.

Απ' την άλλη όμως δεν θα κάνει κανένας γαργάρα τις απόψεις του. Ίσως όσο στεναχωρημένος είναι αυτός που την έπαθε, τόσο απογοητευμένος να νιώθει και αυτός που ήθελε να πάρει το ίδιο αλλά τώρα φοβάται.
Και εγώ προσωπικά, σε αυτή την περίπτωση θα έβγαζα χολή για οποιαδήποτε εταιρεία.

Πολλές φορές έχω υιοθετήσει ακραίες απόψεις για πολλά μοντέλα και το ξέρω. Το έχω επισημάνει κιόλας, ενώ ενίοτε αναφέρω και τους λόγους.

Καμία σχέση όμως δεν έχουν όλα αυτά με όσους αγόρασαν το οτιδήποτε, με όσους έπαθαν ή έπραξαν το οτιδήποτε.

Τα σχόλια του καθενός χαρακτηρίζουν τόσο τις απόψεις του όσο και τις εμπειρίες του. Τα παθήματα και τα μαθήματα, τις ανασφάλειες και τις προκαταλήψεις του.

Ο κάθε ένας έχει τους δικούς του λόγους να υμνεί ή να θάβει το οτιδήποτε.

Και αν κάποιος νομίζει πως αυτό δεν είναι το κατάλληλο θρεντ για να βγάλει ο καθε ένας χολή για τα mbw ας μου υποδείξει ποιο είναι.

Αν δεν πει εδώ πως ΤΑ ΒΜW ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ που θα το πει?

Προσωπικά δεν συμφωνώ πως το συγκεκριμένο είναι μπουρδέλο και μάλλον έχουν δίκιο όσοι υποστηρίζουν πως μόνο τα πρώτα μοντέλα έπασχαν απ το εν' λόγο πρόβλημα.

Δεν μπορώ όμως να διαφωνήσω στο γεγονός πως η bmw από after sales support σκίζει...

ΤΣΕΠΕΣ.

Και δεν ξέρω αν είναι η μόνη που το κάνει

αλλά ξέρω πως είναι η μόνη που το φωνάζει...

ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ

χωρίς λόγο.

Την ευθύνη για τα παραπάνω πιστεύω πως την έχουν πρώτα τα εξουσιοδοτημένα
και μετά η bmw.

Καλά ξεμπερδέματα στον φίλο που την πάτησε.

IVX
09/06/2011, 16:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotos 8
Ειναι γιατι πιστεψες οτι συμετεχεις σε κατι σημαντικο (BMW) και η συνεπειες δεν θα σε αγκιξουν δες και θα καταλαβεις γιατι δεν σου ειπα τυχαι οτι ολαστην ζωη ειναι μια επιλογη που την κανεις εσυ αλλα το θεμα ειναι ποια ειναι τα κρητηρια σου.
http://www.youtube.com/watch?v=ALg7DIrpwVs&feature=player_embedded

Συμφωνω απολυτα στο οτι ο καθενας πρεπει να αναλαμβανει τις ευθυνες των επιλογων του.

Τα κριτιρια του καθενως ειναι τελειως υποκειμενικα και προσωπικα.

Ηθελα 2κυλινδρο μοτερ
Ηθελα ABS και απο τα καλυτερα φρενα της αγορας
Ηθελα εξελιγμενες αναρτησεις
Ηθελα να ΜΗΝ εχει τρελα γκαζια γιατι ειμαι νουμπας
Ηθελα να ειναι στην αιχμη της τεχνολογιας.

Και κυριως την ηθελα γιατι τη βλεπω και φτιαχνομαι!

Αν ειχα 10000€ να τη παρω καινουργια θα την επαιρνα. ειχα μονο 5000€

Αν επροκειτο για το βασικο μεσο μετακινισης ισως να εψαχνα ενα TDM η ενα CBF

Και οντως συμμετεχω σε κατι σημαντικο : Οδηγω οπως και συ μοτοσυκλετα.

daz
09/06/2011, 16:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user

Υγ. τα 5 που δεν επαθαν τιποτα δεν λεει κατι, το ενα ομως που χαλασε αδικαιολογητα... Ασχετο πιστευω με την αγαπη που εχει ο καθενας για την μηχανη του, απλως θα ξερει ποια σημεια να προσεξει, αν με καταλαβαινεις

Για το συγκεκριμένο μοντέλο (f800) δεν νομίζω να έχουν ακουστεί τόσα πολλά. Το αντίθετο θα έλεγα μάλιστα.

Για μένα παραμένει ένα απ' τα καλύτερα στην κατηγορία.

Απ' την στιγμή που έχουμε τόσο άμεση και ακριβή πληροφόρηση νομίζω πως πρέπει να καταλαβαίνουμε από μόνοι μας πότε ένα μοντέλο δεν κουβαλά τα προβλήματα της εκάστοτε εταιρίας.

Ας μην τα τσουβαλιάζουμε όλα.

Το ss δεν έχει αποδείξει τίποτα ακόμα εκτός από δύναμη και προβλήματα αλλά και αυτό δεν έχει τόσο χρόνο στην αγορά ούτε και τις απαραίτητες πωλήσεις ώστε να μπορέσουμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Δεν βλέπω όμως τι σχέση έχει με το f800 το οποίο έδειξε το ακριβός αντίθετο τουλάχιστον όσον αφορά την αξιοπιστία.

edit.. εκτός και αν το γεγονός πως είναι και τα δύο bmw αρκεί.

πυξιδας990
09/06/2011, 16:36
την τελευταια βδομαδα εχω μετρησει καμια 15αρια 800 να περνανε για μανη,ολα απο εξωτερικο.θεωρω οτι παντα τα πρωτα μοντελα ειναι μουλαρια και στη συνεχεια βελτιονωνται.κατι τετοιο ισχυει με το 800 και απο προσωπικη πειρα και με τα adventure 950 της ktm καθως και με το vstrom650.ειμουν κατοχος και των δυο και εχω αποψη.σιγουρα αλλο βελτιωνουμαι ποιωτητα σε περιφεριακα και αλλο να διαλυει το μοτερ.παντως οι εταιρειες τα προ-παραγωγης καλυτερα να τα δοκιμαζουν ελλαδα με τις κυλκλοφοριακες συνθηκες που εχουμε.τελος να θυμηθουμε οτι οι εταιριες δοκιμαζουν τα μηχανακια τους με γνομωνα 20%καθημερινοτητα και 80%διασκεδαση σ/κ.στην ελλαδα νομιζω ισχυει το αντιθετο

DAYMAN
09/06/2011, 18:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Mα το τεχνολογικό ρίσκο που θα πάρει είναι συνυφασμενο με την ακρίβεια/ποιότητα που μπορούν να παρέχουν οι εκάστοτε προμηθευτές.

Μπορεί το πρωτότυπο F800S να έκανε 250.000 χλμ χωρίς πρόβλημα, τα παραγωγής όμως διέλυσαν σε χρόνο dt.

Οσο για τα Bandit και κατα πόσο άλλαξαν, δεν ξερω που κολλάει, αλλά δεν εχουν καμμία σχέση με τα μοντέλα προ 10ετίας.
Βασικά τώρα ειναι ψεκαστά και υδρόψυκτα, ενω ηταν με καρμπυρατέρ και αερο/ελαιόψυκτα.

Πες τα γμτ στους θεωρητικους της τεχνης εδω μεσα!
Εχω ακουσει αυτο ,το αλλο ,ομως......το ταδε κτλ.ΑΙΝΤΕ ΓΑΤΑΚΙΑ!!!

IVX
09/06/2011, 19:12
τι εννοει ο ποιητης?

chr1s_86
09/06/2011, 19:23
ΟΛΑ τα μηχανάκια χαλάνε. Απλώς άλλα χαλάνε και τα φτιάχνεις με €100 κι άλλα τα φτιάχνεις με €1000+

Τα υπόλοιπα σχόλια είναι για την κουβέντα και να πειράζει ο ένας τον άλλο να περνάει η ώρα... :evil:

PortisHead
09/06/2011, 23:02
...................................................

makis206
10/06/2011, 00:21
Κάποιοι δεν εννοούν να καταλάβουν ότι ο κόσμος βλέπει ή ακούει και σχηματίζει άποψη, μέχρι να βγουν στη φόρα τα στραβά του δεν νομίζω να ήταν πολλοί αυτοί που είχαν άσχημη άποψη για το μηχανάκι, ειδικά εμείς εδώ στην Ελλάδα πιστεύω ότι το βλέπαμε σαν την χρυσή τομή. Για κάποιους ίσως παραμένει, για κάποιους άλλους όμως έπαψε να εμπνέει εμπιστοσύνη και άλλα τέτοια διάφορα, ότι κι αν σημαίνει αυτό.

Εγώ προσωπικά ένα πράγμα ξέρω πλέον, το ότι έχω δει ή ακούσει τα τελευταία χρόνια για τα BMW δεν το έχω ακούσει για όλες τις υπόλοιπες μοτοσυκλέτες στο σύνολό τους και τι μου λέτε τώρα εσείς.. δεν μιλάω μόνο για το συγκεκριμένο μοντέλο, έτσι για να 'ξηγιόμαστε. Υπάρχει το 1000άρι το SS, υπάρχει το Κ1200R, το F800S, υπάρχει ο "Γιαγιά Αρκούδα"..

Yπάρχει όμως κάποιος ή κάτι που -εν αγνοία μου ομολογουμένως- να μου αφαιρεί το δικαίωμα να εκφέρω την άποψή μου; Που αν το κάνω να με κάνει αυτομάτως και κομπλεξικό; Αν το προιόν της BMW μου είχε αποδείξει το αντίθετο θα είχα απλώς αρκεστεί στον χαβαλέ όπως κάνω χρόνια τώρα με τα Χάρλευ, τα Ducati, τα ΚΤΜ, τα V-Strom και τα TDM τον τελευταίο καιρό (γι'αυτό ευθύνεται το moto) κλπ κλπ. Χαβαλέ όμως έκανα και για το καθετί που είχα στην κατοχή μου μέχρι σήμερα. Άλλο όμως ο χαβαλές και άλλο αυτό που βλέπω εδώ - και όχι μόνο. Και σε καμμία περίπτωση δεν έχει να κάνει με τη στεναχώρια που περνάει το παλικάρι, συμπονώ μαζί του κι αν θέλετε το πιστεύετε αυτό. Έχει όμως να κάνει με την εμπιστοσύνη που έχω για την BMW κι αυτό παλίκαροι δεν θα το κάνω γαργάρα και ξέρετε γιατί; Γιατί όταν οι περιπτώσεις γίνονται τόσες πολλές παύει να έχει και πλάκα.. αν πάλι όλα αυτά είναι λάθος μας που τα λέμε εδώ, μπορούν απλούστατα να μεταφερθούν στο άλλο αφού δεχτείτε τη συγνώμη -τη δική μου τουλάχιστον-.

Και κάτι τελευταίο για τον makis206 ειδικά. Αν και όταν το δικό μου το μπουρδελάκι περάσει κάτι παρόμοιο, be my guest στον χαβαλέ που ούτως η άλλως από μένα θα αρχίσει. :winka:

ΥΓ: Μακάρι νά'μαστε πάντα καλά να τα χαιρόμαστε και να μην έχουμε άλλα τέτοια, έτσι μπας το γλυκάνω λίγο αλλά επειδή το πιστεύω κιόλας.

gidimitropoulos
10/06/2011, 10:24
Τελικά χθες το μεσημέρι μετά από 36 ημέρες παρέλαβα.Τιμολόγιο πρώτο σύνολο 1365ευρώ για ανταλλακτικά με το 50% δηλαδή χωρίς το 50% 2730 ευρώ.Αντικαταστάθηκαν:μπλοκ κινητήρα,έμβολα(πιστόνια),μέταλλα στροφάλου,μέταλλα μπιέλας,φλάντζες,τσιμούχες κλπ.Τιμολόγιο δεύτερο service 30.000km(εργασία-αναλώσιμα) περίπου 375 ευρώ.Τιμολόγιο τρίτο κατέβασμα-ανέβασμα κινητήρα-εργασία επισκευής μοτερ 470 ευρώ, με μια παραμυθένια έκπτωση 120 ευρώ,συνολο 350 ευρώ.Γενικό σύνολο με την προκαταβολή των 1000 ευρώ που είχα δώσει 2090 ευρώ.Μου έδωσαν γραπτή εγγύηση στα ανταλλακτικά για 2 χρόνια και τις γνωστές γενικές οδηγίες γιά στρώσιμο και αλλαγή λάδια-φίλτρο λαδιού σε 1000km.
Δεν σας κρύβω πως αρκετά σφιγμένος και ίσως φοβισμένος έφυγα.Άλλη μηχανή σαν να το καβάλαγα πρώτη φορά.Όλα δούλευαν ρολόι.Δεν μπορώ να ξέρω αν αυτό που ένιωσα εγώ το ΄νιωσε και ο γερμανός που την πρωτοπήρε.πάντως η αίσθηση που είχα δεν είχε καμμία σχέση με αυτό που είχα νιώσει όταν την πρωτοκαβάλησα με 7300km.Το μηχανάκι φυσάει και αν μη τι άλλο εχουν ΄κανει καλή δουλειά(Παναγιώτη πραγματικά μπράβο).ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.
Σας ευχαριστώ όλους για την υπομονη και την συμπαράσταση.
Ευχαριστώ τον Νίκο.S που με προέτρεψε στην Εύβοια ναγράψω την ιστορία στο forum.
Tέλος ευχαριστώ τον Σταύρο και τον Παναγιώτη στον Βαγιανέλλη για την βοήθεια.

Υ.Γ. Λυπάμαι που δεν μπορώ να εκφράσω ευχαριστίες στην BMW HELLAS για την εντελώς
απαράδεκτη αντιμετώπιση.

PortisHead
10/06/2011, 10:29
Αντε και καλες βολτες.
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ !!!

devil's animal
10/06/2011, 10:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από gidimitropoulos
Τελικά χθες το μεσημέρι μετά από 36 ημέρες παρέλαβα.

καλους δρομους αγορι και ποτε ξανα...
:beer: :beer: :beer: :beer:

makis206
10/06/2011, 10:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
καλους δρομους αγορι και ποτε ξανα...
:beer: :beer:

Tο αυτό ακριβώς, από καρδιάς παλίκαρε :beer: :beer: :beer:

manhunter
10/06/2011, 10:46
Kαλούς δρόμους

:beer: :beer: :beer:

Manalishi
10/06/2011, 10:50
Καλούς δρόμους και Καλή Τύχη!!

MikeG
10/06/2011, 10:52
Τώρα πραγματικά θα χαρείς τη μοτοσυκλέτα σου. Ξέρεις εξάλλου τι δυνατότητες έχει. & πλέον να είσαι σίγουρος ότι δε θα έχεις το παραμικρό πρόβλημα :winka:

Viking
10/06/2011, 11:13
Όλα καλά, μη μασάς!! Ατυχία μεν αλλά μικρό το κακό αφού έχεις σχεδόν καινούρια μοτό!

Να τη χαρείς και να τη σκίζεις, δεν θέλουν χάιδεμα :beer:

sapila racing
10/06/2011, 11:36
Καλά χιλιόμετρα με την 'καινούρια' σου μηχανή. :beer: :beer:

irinia
10/06/2011, 11:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Ο κόσμος κουβαλάει πολύ κόμπλεξ & παράλληλα δεν έχει με τι να ασχοληθεί πραγματικά.
Άντε, περιμένετε τώρα να έρθουν τα κουπόνια σας, αφού δείξατε πάθος και δύναμη στο θάψιμο της Βαυαρέζικης εταιρείας.

MAΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΧΑΛΑΜΕ ΤΟ ΠΡΕΣΤΙΖ.....

Τώρα έπίσης γιατί θάπρεπε νάμαστε ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ έπειδή έχουμε άποψη γιά
κάποια μοτό........
καί πάλι συγνώμην πού σάς χαλάμε τό βαυαρέζικο στύλ...!!
Καί γιά νά βάλουμε τά πράμματα στή θέση τους.....
Έπειδή προφανώς ή λέξη κόμπλεξ πηγάζει άπό τό ρητό.....
κατά τό σκεπτικό σου πώς..........
όσα δέ φτάνει ή άλεπού.....κ.λ.π....
τά bmw δέν είναι άκριβά μηχανάκια......
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΑ..........ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ...!!
Διότι άπευθύνονται σέ γκλαμουράτο κοινό πού θέλει νά ξεχωρίζει
άπό τό σωρό.....!!
Τό σηματάκι γάρ.............σέ τοποθετεί σέ άλλη τάξη.....!!!
Δώστε λοιπόν τά 10500-11000 χιλ. καί άφήστε τούς κομπλεξικούς
νά βολεύονται μέ 6000-7000 ........!!!
Καί πάρτε καί τά μοτέρ στά χέρια,έτσι κι άλλιώς στά πλαίσια
τής ΚΑΛΗΣ ΘΕΛΗΣΕΩΣ........θά σάς τό άλλάξουν :lol:

Οί Γερμανοί πάντα είχαν τό στύλ στό νά ρίχνουν τό φταίξιμο σέ άλλους.
Μέχρι καί στά ΑΓΓΟΥΡΙΑ τό έκαναν....!!

Καί κάτι τελευταίο..........
Μπορεί καί κάποιοι άπό μάς πού γράφουμε γιά τίς άρετές τών βαυαρών,
νά μπορούμε καί νά άγοράσουμε βρέ άδερφέ.......
νάχουμε κανά φράγκο πού ξέρεις..........ΑΛΛΑ

ΝΑ ΜΗ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ...........ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΑΣ.

Άύτό όμως άπό τό νά μάς θεωρείς κομπλεξικούς έπειδή νομίζεις
ότι δέ μάς φτάνουν........:rotflmao:

ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.........

AUFGEBRACHT
10/06/2011, 11:40
Τελικά τα δύο αναπάντητα ερωτήματα που ταλανίζουν την ανθρωπότητα είναι έαν υπάρχει Θεός ή όχι και εάν τα BMW είναι υπερτιμημένα και ζημιάρικα ή όχι...

MikeG
10/06/2011, 11:40
MAΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΧΑΛΑΜΕ ΤΟ ΠΡΕΣΤΙΖ.....

Τώρα έπίσης γιατί θάπρεπε νάμαστε ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ έπειδή έχουμε άποψη γιά
κάποια μοτό........
καί πάλι συγνώμην πού σάς χαλάμε τό βαυαρέζικο στύλ...!!
Καί γιά νά βάλουμε τά πράμματα στή θέση τους.....
Έπειδή προφανώς ή λέξη κόμπλεξ πηγάζει άπό τό ρητό.....
κατά τό σκεπτικό σου πώς..........
όσα δέ φτάνει ή άλεπού.....κ.λ.π....
τά bmw δέν είναι άκριβά μηχανάκια......
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΑ..........ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ...!!
Διότι άπευθύνονται σέ γκλαμουράτο κοινό πού θέλει νά ξεχωρίζει
άπό τό σωρό.....!!
Τό σηματάκι γάρ.............σέ τοποθετεί σέ άλλη τάξη.....!!!
Δώστε λοιπόν τά 10500-11000 χιλ. καί άφήστε τούς κομπλεξικούς
νά βολεύονται μέ 6000-7000 ........!!!
Καί πάρτε καί τά μοτέρ στά χέρια,έτσι κι άλλιώς στά πλαίσια
τής ΚΑΛΗΣ ΘΕΛΗΣΕΩΣ........θά σάς τό άλλάξουν :lol:

Οί Γερμανοί πάντα είχαν τό στύλ στό νά ρίχνουν τό φταίξιμο σέ άλλους.
Μέχρι καί στά ΑΓΓΟΥΡΙΑ τό έκαναν....!!

Καί κάτι τελευταίο..........
Μπορεί καί κάποιοι άπό μάς πού γράφουμε γιά τίς άρετές τών βαυαρών,
νά μπορούμε καί νά άγοράσουμε βρέ άδερφέ.......
νάχουμε κανά φράγκο πού ξέρεις..........ΑΛΛΑ

ΝΑ ΜΗ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ...........ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΑΣ.

Άύτό όμως άπό τό νά μάς θεωρείς κομπλεξικούς έπειδή νομίζεις
ότι δέ μάς φτάνουν........:rotflmao:

ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.........

Τα παραπάνω γραφόμενα σου βγάζουν ακόμα περισσότερο κομπλεξισμό. Ζεις σε δική σου σφαίρα, νομίζοντας ότι αναφερόμαστε στο κόστος, τη μούρη ή ότι άλλο.
Όμως τι κάθομαι και απαντώ. Περιμένετε πολλοί σαν κοράκια να βγάλετε όλη τη χολή σας σε κάποια θέματα λες & έτσι θα ταΐσετε τον γ@μημέν@ εγωισμό σας. Αυτό κάνει καραμπαμ.

Συνεχίστε να ζείτε στη σφαίρα σας, εξάλλου είναι αργά τώρα πια...

MikeG
10/06/2011, 11:42
Το thread θα παραμείνει ανοιχτό μόνο για ευχές στο παλικάρι. Όποιος δεν... ας πάει στο άλλο thread να γράψει ότι γουστάρει να ξεσπάσει να νοιώσει λίγο καλά.

Αν συνεχιστεί στο παρόν κράξιμο, το thread θα κλειδώσει.

takis-kk
10/06/2011, 11:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Τελικά τα δύο αναπάντητα ερωτήματα που ταλανίζουν την ανθρωπότητα είναι έαν υπάρχει Θεός ή όχι και εάν τα BMW είναι υπερτιμημένα και ζημιάρικα ή όχι...

Και τα αγγούρια!! και τα αγγούρια!!!.....:rotflmao:

"Οί Γερμανοί πάντα είχαν τό στύλ στό νά ρίχνουν τό φταίξιμο σέ άλλους.
Μέχρι καί στά ΑΓΓΟΥΡΙΑ τό έκαναν....!!""

edit
sorry.. Δεν είδα το τελευταίο του Mike
Οι εγκάρδιες ευχές εξυπακούονται :beer:

ERRIKA
10/06/2011, 12:32
Τιμολόγιο πρώτο σύνολο 1365ευρώ για ανταλλακτικά με το 50% δηλαδή χωρίς το 50% 2730 ευρώ.Αντικαταστάθηκαν:μπλοκ κινητήρα,έμβολα(πιστόνια),μέταλλα στροφάλου,μέταλλα μπιέλας,φλάντζες,τσιμούχες κλπ.Τιμολόγιο δεύτερο service 30.000km(εργασία-αναλώσιμα) περίπου 375 ευρώ.Τιμολόγιο τρίτο κατέβασμα-ανέβασμα κινητήρα-εργασία επισκευής μοτερ 470 ευρώ, με μια παραμυθένια έκπτωση 120 ευρώ,συνολο 350 ευρώ.Γενικό σύνολο με την προκαταβολή των 1000 ευρώ που είχα δώσει 2090 ευρώ.Μου έδωσαν γραπτή εγγύηση στα ανταλλακτικά για 2 χρόνια και τις γνωστές γενικές οδηγίες γιά στρώσιμο και αλλαγή λάδια-φίλτρο λαδιού σε 1000km.

Κύριε Μάικ, μετά συγχωρήσεως, αλλά εγώ ως αμερόληπτη και λίαν ενδιαφερομένη αναγνώστις παρατήρησα το εξής (από αστείο έως εξοργιστικό) στη χρέωση του φίλου μας:

ΓΙΑΤΙ τον χρέωσαν service 30.000 km (375) ευρώ για έναν κινητήρα ο οποίος μπήκε (και χρεώθηκε ΚΑΙ ως ανταλλακτικά ΚΑΙ ως εργασία) ουσιαστικά ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ;;;

Επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ (ο κινητήρας έχει πρακτικά 0 χλμ., εξού και οι οδηγίες για στρώσιμο και αλλαγή λαδιών/φίλτρου στα 1000 km). Αυτό το Τιμολόγιο ΚΑΚΩΣ πληρώθηκε...

Αγαπητέ Δημητρόπουλε, μην ξεχάσεις να περιλάβεις και αυτό στις ... "ευχαριστίες" για την "πολιτική" της εταιρείας (την οποία έχω φάει κι εγώ με το κουτάλι στο παρελθόν...)

Καλούς δρόμους!

:wave2: :wave2:

edit: εκτός αν χρέωσαν 375 ευρώ για έλεγχο υγρών φρένων ... :lol:

AUFGEBRACHT
10/06/2011, 12:35
Το thread θα παραμείνει ανοιχτό μόνο για ευχές στο παλικάρι. Όποιος δεν... ας πάει στο άλλο thread να γράψει ότι γουστάρει να ξεσπάσει να νοιώσει λίγο καλά.

Αν ευχηθώ να μην ξαναπάθει πάλι κάτι από τους τρισκατάρατους Βαυαρούς που μας έφεραν τον Όθωνα και φυλακίσανε το Μακρυγιάννη,έκαναν 2 παγκόσμιους πολέμους και δε μας δανείζουνε να μη χρεωκοπήσουμε και πάνε και αγοράζουνε τα πανάκριβα υπερτιμημένα μηχανάκια τους από πάνω...σε ποια κατηγορία εμπίπτω;;;
Πέραν της πλάκας νομίζω πως πρέπει να κλειδώσεις όπως πολύ καλά λες το παρόν,οι ευχές για απροβλημάτιστα χιλιόμετρα και η χολή σε μοτοσυκλέτες με ελικάκι έιναι και τα δύο δεδομένα...

S.Nikos
10/06/2011, 12:36
Τελικά χθες το μεσημέρι μετά από 36 ημέρες παρέλαβα.Τιμολόγιο πρώτο σύνολο 1365ευρώ για ανταλλακτικά με το 50% δηλαδή χωρίς το 50% 2730 ευρώ.Αντικαταστάθηκαν:μπλοκ κινητήρα,έμβολα(πιστόνια),μέταλλα στροφάλου,μέταλλα μπιέλας,φλάντζες,τσιμούχες κλπ.Τιμολόγιο δεύτερο service 30.000km(εργασία-αναλώσιμα) περίπου 375 ευρώ.Τιμολόγιο τρίτο κατέβασμα-ανέβασμα κινητήρα-εργασία επισκευής μοτερ 470 ευρώ, με μια παραμυθένια έκπτωση 120 ευρώ,συνολο 350 ευρώ.Γενικό σύνολο με την προκαταβολή των 1000 ευρώ που είχα δώσει 2090 ευρώ.Μου έδωσαν γραπτή εγγύηση στα ανταλλακτικά για 2 χρόνια και τις γνωστές γενικές οδηγίες γιά στρώσιμο και αλλαγή λάδια-φίλτρο λαδιού σε 1000km.
Δεν σας κρύβω πως αρκετά σφιγμένος και ίσως φοβισμένος έφυγα.Άλλη μηχανή σαν να το καβάλαγα πρώτη φορά.Όλα δούλευαν ρολόι.Δεν μπορώ να ξέρω αν αυτό που ένιωσα εγώ το ΄νιωσε και ο γερμανός που την πρωτοπήρε.πάντως η αίσθηση που είχα δεν είχε καμμία σχέση με αυτό που είχα νιώσει όταν την πρωτοκαβάλησα με 7300km.Το μηχανάκι φυσάει και αν μη τι άλλο εχουν ΄κανει καλή δουλειά(Παναγιώτη πραγματικά μπράβο).ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.
Σας ευχαριστώ όλους για την υπομονη και την συμπαράσταση.
Ευχαριστώ τον Νίκο.S που με προέτρεψε στην Εύβοια ναγράψω την ιστορία στο forum.
Tέλος ευχαριστώ τον Σταύρο και τον Παναγιώτη στον Βαγιανέλλη για την βοήθεια.

Υ.Γ. Λυπάμαι που δεν μπορώ να εκφράσω ευχαριστίες στην BMW HELLAS για την εντελώς
απαράδεκτη αντιμετώπιση.

Καλά χιλιόμετρα να έχεις φίλε και να χαρείς τη μοτοσικλέτα σου από εδώ και πέρα!

Πάντα όρθιοι :beer:

makis206
10/06/2011, 12:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Κύριε Μάικ, μετά συγχωρήσεως, αλλά εγώ ως αμερόληπτη και λίαν ενδιαφερομένη αναγνώστις παρατήρησα το εξής (από αστείο έως εξοργιστικό) στη χρέωση του φίλου μας:
ΓΙΑΤΙ τον χρέωσαν service 30.000 km (375) ευρώ για έναν κινητήρα ο οποίος μπήκε (και χρεώθηκε ΚΑΙ ως ανταλλακτικά ΚΑΙ ως εργασία) ουσιαστικά ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ;;;
Επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ (ο κινητήρας έχει πρακτικά 0 χλμ., εξού και οι οδηγίες για στρώσιμο και αλλαγή λαδιών/φίλτρου στα 1000 km). Αυτό το Τιμολόγιο ΚΑΚΩΣ πληρώθηκε...

Τα σέβη μου για την παρατηρητικότητά σας δεσποινίς!:a19:

Ευχή λοιπόν.. να δωθεί μια απάντηση που να αποκαθιστά το κύρος της ελικοφορούσας...:D

Lamnian
10/06/2011, 12:42

Αγαπητέ Δημητρόπουλε, μην ξεχάσεις να περιλάβεις και αυτό στις ... "ευχαριστίες" για την "πολιτική" της εταιρείας (την οποία έχω φάει κι εγώ με το κουτάλι στο παρελθόν...)

Καλούς δρόμους!

:wave2: :wave2:

+1000 αυτό πραγματικά είναι εξοργιστικό !!! :rotflmao:

Του χρέωσαν λέει Service κινητήρα , σε τοποθέτηση καινούριου κινητήρα !! Γαμώ !!! και συ τα πλήρωσες και τους ευχαριστείς κιόλας επειδή παρακολουθούν το φορουμ ?? Είσαι γνήσιος BMWδάκιας !! Εύγε !! :beer:

makis206
10/06/2011, 12:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lamnian
Του χρέωσαν λέει Service κινητήρα , σε τοποθέτηση καινούριου κινητήρα !! Γαμώ !!!

Σκέφτομαι τώρα... μήπως του έκαναν το σέρβις πριν την επιβεβαίωση της βλάβης στο παλιό μοτέρ; "Και να τον χρεώσουν τόσα;"..θα μου πεις...:look:

PortisHead
10/06/2011, 12:55
Χθες βραδυ , εγραψα ενα κατεβατο...αλλα το μετανιωσα και το εσβησα μετα.

Οταν εχεις να κανεις με φανατισμό , (Ολυμπιακος - Παναθηναϊκος ,ΠΑΣΟΚ - ΝΔ , BMW - JAPAN)
δεν εχει κανενα απολύτως νόημα.

Καλες βολτες σε όλους.

Lamnian
10/06/2011, 13:12
Σκέφτομαι τώρα... μήπως του έκαναν το σέρβις πριν την επιβεβαίωση της βλάβης στο παλιό μοτέρ; "Και να τον χρεώσουν τόσα;"..θα μου πεις...:look:

Θα σου πω ότι κατά την "διακριτική της ευχέρεια" θα έπρεπε να μην είναι τόσο τυπική και να το έκανε γαργάρα αν διέκρινε την βλάβη αφού έκανε service .. (να μην πω τίποτα παραπάνω εδώ) και συ θα μου πεις μα ήδη έχει εξυπηρετήσει το παλικάρι με 50% έκπτωση και 120ε δώρο εργατικά ...

Πραγματικά απαράδεκτο όπως και να χει .. ειδικά με τα τιμολόγιά της .. :uplate:

makis206
10/06/2011, 13:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lamnian
Θα σου πω ότι κατά την "διακριτική της ευχέρεια" θα έπρεπε να μην είναι τόσο τυπική και να το έκανε γαργάρα αν διέκρινε την βλάβη αφού έκανε service .. (να μην πω τίποτα παραπάνω εδώ) και συ θα μου πεις μα ήδη έχει εξυπηρετήσει το παλικάρι με 50% έκπτωση και 120ε δώρο εργατικά ...

Αμ δε που θα στο πω εγώ αυτό;;;:D

ERRIKA
10/06/2011, 13:37

Σας υπενθυμίζω τι είπε ο φίλος μας στο πρώτο του ποστ:

Κατά το προγραμματισμένο service στα 29854km στις 9 /5/2011 ενημερώθηκα ότι υπάρχει θόρυβος κινητήρα και ότι θα κατέβει η μηχανή.Μου ανακοίνωσαν ότι έχουν κολλήσει τα δύο πιστόνια και οι δύο κύλινδροι.

Δεν ξέρω.... εγώ τόσο ψύχραιμη.... ΔΕ θα ήμουν.. :lol: :rotflmao:

takis-kk
10/06/2011, 13:37
Δεν είναι θέμα της εταιρίας , αυτή αναγνώρισε πιθανή αστοχία υλικού και έκανε έκπτωση 50% στα ανταλλακτικά ίσως και στην εργασία τοποθέτησης , (εξ`ου και η έκπτωση ??).

Το θέμα είναι καθαρά του συγκεκριμμένου καταστήματος-εξουσιοδοτημένου για το οποίο έχω άποψη αλλά δεν θα την πώ.

Σε κάθε περίπτωση τα χρήματα για σέρβις είναι αχρεωστήτως καταβληθέντα και πρέπει να επιστραφούν...

Η Ερρικα (μπράβο ρε κοριτσάρα) ξέρει πως!! :winka:

PortisHead
10/06/2011, 13:40
Σας υπενθυμίζω τι είπε ο φίλος μας στο πρώτο του ποστ:

Δεν ξέρω.... εγώ τόσο ψύχραιμη.... ΔΕ θα ήμουν.. :lol: :rotflmao:

Ε εσυ εχεις και το μαχαιρι , εχεις και το πεπονι , εισαι και Γυναίκα.

irinia
10/06/2011, 13:41

AYTONOHTO EINAI TΟ ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ...........

Μέ όποιο μηχανάκι έπέλεξε.
Έγώ όμως δέν άναφέρομαι σέ αύτόν άλλά σε ΣΕΝΑ......!!
Άφού χαρακτήρισες όλους τούς διαφωνήσαντες μέ τήν
έπιλογή bmw........ΩΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ........
μετά μάς λές θά τό κλείσεις άν ξανασχολιάσουμε....
ΕΣΥ δηλαδή μπορείς νά χαρακτηρίζεις...??
Έμείς στό κάτω - κάτω τή γνώμη μας γιά τό μηχανάκι
γράψαμε,δέν είπαμε κανέναν κομπλεξικό....!!!
Δέν νοιώθω λεβέντη μου καμμία άνάγκη νά ξεσπάσω
Άντίθετα νοιώθω τήν άνάγκη νά ένημερώσω καί νά
ένημερωθώ......!!
ΓΙΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΓΡΑΨΑ....!!

Τά τελευταία 6-7 χρόνια έτυχε νά άγοράσω....
2......BLACKBIRD
1......V-STROM
2......VARADERO
2......HAYABUSA
1.....MODENAS
1.....DIVERSION XJ
1.....YAMAHA 80

Tά περισσότερα τά έδωσα σχεδόν καινούργια σέ πολύ χαμηλή τιμή.....
Τί λές θά μπορούσα άραγε νά άγοράσω κανένα bmw ή όχι...??
Τό ότι βγαίνει τόσος κόσμος καί κράζει...........κάτι σημαίνει.
Όχι όμως ότι είμαστε κομπλεξικοί άπαραίτητα.....
Γιαυτό είναι τά φόρουμ,γιά νά γράφουμε τή γνώμη μας,τίς έμπερίες,
τά παθήματα μας.
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ σέ όλους τούς κατόχους bmw πού είδα
νά αύτοσαρκάζονται βάζοντας φωτό μέ τά μηχανάκια τους πού έμειναν
στό δρόμο καί τά πήραν μέ φορτωτική....!!!
Γουστάρουν bmw καί δικαίωμα τους.....
Αύτά όμως πρέπει νά γράφονται,άν πάει κάποιος σέ φόρουμ γιά bmw
θά δεί όλα τά παρατράγουδα γραμμένα.........
ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ.

Νομίζω πώς έκανες λάθος πάνω στό πάθος σου νά στηρίξεις τή bmw...!!
σέ συγχωρώ καί γιά τή δεύτερη φορά πού μούγραψες ότι είμαι
κομπλεξικός.....!!
Άν δέν κάνω λάθος είσαι Κρητικός............καί οί Κρητικοί νομίζω πώς
έχουν μιά λεβεντιά νά άναγνωρίζουν τά λάθη τους....

takis-kk
10/06/2011, 13:43
Ουφ....

εκ των υστέρων...

Και τι δεν δα`δινα ρε πούστη μου να γίνει η BMW σπόνσορας της ΑΕΚ :rotflmao:

ERRIKA
10/06/2011, 13:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
Η Ερρικα ξέρει πως!! :winka:

Ναι, χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις.... :lol: :lol:

228824

PortisHead
10/06/2011, 13:45

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ σέ όλους τούς κατόχους bmw πού είδα
νά αύτοσαρκάζονται βάζοντας φωτό μέ τά μηχανάκια τους πού έμειναν
στό δρόμο καί τά πήραν μέ φορτωτική....!!!
Γουστάρουν bmw καί δικαίωμα τους.....
Αύτά όμως πρέπει νά γράφονται,άν πάει κάποιος σέ φόρουμ γιά bmw
θά δεί όλα τά παρατράγουδα γραμμένα.........
ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ.

+1255
(ναι ρε , 1255cc ειναι , οχι απλα 1250 :p )

irinia
10/06/2011, 13:48
Ουφ....

ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΗΓΑ.....???

Πές μου......

ERRIKA
10/06/2011, 13:50
ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΗΓΑ.....???

Πές μου......

Για oρμητικός καραμπουζουκλής μια χαρά τα είπες!! :lol: :lol: :wave2:

takis-kk
10/06/2011, 13:51
ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΗΓΑ.....???

Πές μου......

Το έγραψα συμπληρωματικά αλλά δεν το είδες

Και τι δε θα`δινα ρε πούστη μου να γινόταν η BMW σπόνσορας της ΑΕΚ :rotflmao:

irinia
10/06/2011, 14:06
Το έγραψα συμπληρωματικά αλλά δεν το είδες

Και τι δε θα`δινα ρε πούστη μου να γινόταν η BMW σπόνσορας της της ΑΕΚ :rotflmao:

ΜΗ ΜΟΥ ΧΤΥΠΑΣ..........

Εύαίσθητες χορδές.....

takis-kk
10/06/2011, 14:12
ΜΗ ΝΟΥ ΧΤΥΠΑΣ..........

Εύαίσθητες χορδές.....

Χαλάρωσε.. ΑΕΚ είμαι κι`εγώ :wave2:

IVX
10/06/2011, 16:38
Να έχεις πολλά και καλά χιλιόμετρα, και πάντα οι ατυχιες σου να είναι τετοιες που να λυνονται με λεφτα.
Τα ίδια ακριβως αλλαξανε και στο δικο μου μοτερ 1 χρονο πριν, και πεταει.

LOUKILOUK
11/08/2011, 15:17
Τελικά το μηχανάκι κυκλοφορεί κανονικά πλέον; Όλα καλά; καλές βόλτες... ποτέ ξανά!!!

υ.γ. Τελικά ΚΤΜ και ΑΕΚ ταυτόχρονα, γουστάρομε πολλοί από εδώ... Κατά τα άλλα γουστάρω πολύ Τέρενς και ας διαφωνώ με πολλά από αυτά πού λέει... είναι τουλάχιστον αυθεντικός...είναι και Original... :winka: :beer: :wave2:

Xlitos
13/08/2011, 02:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από motzin
ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ
στο συνεργείο υπάρχουν δύο μηχανές με κάποιο.... πρόβλημα η πρώτη έχει γίνει βίδες λόγω μοτερ και η δεύτερη μπήκε για ένα έλεγχο και έμεινε εκεί... Το συνεργείο έχει παραγγείλει λόγω εγγύησης δωρεάν, νέο μοτέρ για την 1η μηχανή που όμως θα περάσει στην 2η μηχανή με κόστος 50% ανταλλακτικών. το μοτέρ της 2ης μηχανής θα περαστεί στην 1η μηχανή με κάποιες επισκευές και αυτή θα πάει κατευθείαν για πούλημα...

να και κατι που περασε στο ντουκου...
μπορει να εγινε ετσι μπορει οχι αλλα παντα πρεπει να ειμαστε πονηρεμενοι,υπαρχει πολυ αλητεια εκει εξω και δεν ειναι απαραιτητα λαδωμενα μαστορια παλαιας κοπης που μιλανε μαγκικα.Η καλυτερη βιτρινα μπορει να κρυβει πολλες αμαρτιες απο πισω.

παραλιγο παθων απο γκλαμουρατο συνεργειο χοντα γι αυτο μιλαω...

panos1050
13/08/2011, 04:08
ΑΛΛΗ ΜΙΑ.............

233688

irinia
13/08/2011, 08:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Τελικά το μηχανάκι κυκλοφορεί κανονικά πλέον; Όλα καλά; καλές βόλτες... ποτέ ξανά!!!

υ.γ. Τελικά ΚΤΜ και ΑΕΚ ταυτόχρονα, γουστάρομε πολλοί από εδώ... Κατά τα άλλα γουστάρω πολύ Τέρενς και ας διαφωνώ με πολλά από αυτά πού λέει... είναι τουλάχιστον αυθεντικός...είναι και Original... :winka: :beer: :wave2:

ΦΙΛΕ ΜΟΥ...........

Σήμερα ή κοινωνία μας πάσχει άπό τό πολύ δήθεν..!!
Δήθεν έδώ ,δήθεν έκεί ,δήθεν παραπέρα......
Όλοι μας έχουμε μιά ξεχωριστή προσωπικότητα.
Άλλοίμονο άν ταυτιζόμασταν, θάμασταν σάν τά τούβλα
τού τραγουδιού τών Πίνγκ Φλόιντ.
ΔΑΣΚΑΛΕ ΑΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.......
Μακάρι όμως νά μπορούμε νά κουβεντιάζουμε
χωρίς ύστεροβουλία,χωρίς ψευτιές,χωρίς έγωισμούς,σκοπιμότητες
καί κακαρίσματα..!!
Καί θάμαστε όλοι κερδισμένοι.
ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ..........ΠΑΝΤΑ
ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΩ ΤΗ ΣΥΡΟ.
Μού ξέφυγε καί φέτος.
Δέν έχει πτήση άπευθείας άπό Θεσσαλονίκη.
Καί τά καράβια δέν τά πάω,έφαγα πολύ Κάβο Ντόρο μικρός.
Άσε πού είναι μεγάλη ταλαιπωρία,Πειραιάς ,άπεργίες,βαβούρα κ.λ.π...
Πού θά μού πάει όμως ,θά τό φάω τό Συριανό λουκουμάκι

Καί γώ σέ πάω πολύ.........

γιά τό ήθος πού έπιδεικνύεις έδώ μέσα,τή μετριοπάθεια καί
τή φιλικότητα μέ όλον τόν κόσμο.

blackbusa
13/08/2011, 12:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από panos1050
ΑΛΛΗ ΜΙΑ.............
ααααααααααααααα....τωρα εξηγητε γιατι η ομαδα ειναι ΓΤΠΚ....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

fz6man
13/08/2011, 14:33
καλα ρε με ξενερωσατε τώρα πανω που σκεφτομουνα να δωκω τον ιαπωνα να παρω gs 800 τσοοοουπ.. :mad: πολυ κριμα γιατι φαινετε πολυ εργαλείο το μαμημενο

Aris
02/01/2018, 14:27
Φίλε μου καλησπέρα - βρήκα την ανάρτηση σου εντελώς τυχαία γιατί αντιμετωπίζω εξίσου σοβαρότατο πρόβλημα με ΣΠΑΣΜΕΝΑ έμβολα στα 9100 χλμ με μηχανάκι του 2009 που η χρήση του είναι γελοία και η ζημιά φυσικά αδικαιολόγητη .
ΤΕΛΙΚΑ μέσω συνηγόρου καταναλωτή τι εξέλιξη είχε;