Σύνδεση

View Full Version : ΚΟΛΛΗΜΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ F800GS ΣΤΑ 29850km

Σελίδες : [1] 2 3 4

gidimitropoulos
18/05/2011, 09:03
ΚΟΛΛΗΜΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ F800GS ΣΤΑ 29850km

Η πιό κάτω επιστολή έφυγε στις 17-5-2011 προς την Γενική Γραμματεία του Καταναλωτή στην BMW HELLAS και στην BMW ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

Ε Χ Ω Τ Ρ Ε Λ Λ Α Θ Ε Ι Τ Ε Λ Ε Ι Ω Σ

Έχω στην κατοχή μου ένα BMW F800GS με αριθμό WB10219038ZT62184 το οποίο έχει ακολουθήσει όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες σύμφωνα με τις οδηγίες που έχω λάβει από τον εξουσιοδοτημένο έμπορο ΄΄Βαγιανέλης ΑΕ’’. Συγκεκριμένα ανακλήσεις εγγύησης-λάδια ανά 5000km-service ανά 10000km.Πλήρης φάκελος στην διάθεση σας υπάρχει στον έμπορο΄΄Βαγιανέλης ΑΕ’’επι της οδού Βουλιαγμένης 41 Aθήνα Ελλάδα, τηλ 0030-2109213093.
Κατά το προγραμματισμένο service στα 29854km στις 9 /5/2011 ενημερώθηκα ότι υπάρχει θόρυβος κινητήρα και ότι θα κατέβει η μηχανή.Μου ανακοίνωσαν ότι έχουν κολλήσει τα δύο πιστόνια και οι δύο κύλινδροι.
Ο έμπορος ΄΄Βαγιανέλης ΑΕ’’ με ενημέρωσε ότι θα ζητήσει από την BMW HELLAS αντικατάσταση του κινητήρα στα πλαίσια εγγύησης καλής θέλησης αφού έχω ακολουθήσει όλες τις πιο πάνω σχετικές οδηγίες και αφού η μηχανή έχει 29854km και δεν έχει υπερβεί τις 30000km.
Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα 13/5/2011 στον έμπορο ΄΄Βαγιανέλης ΑΕ’’ υπάρχει ίδια μηχανή με την δική μου δηλαδή BMW F800GS στα ίδια περίπου χιλιόμετρα(28000km) με κατεβασμένο κινητήρα και ίδια περίπου ζημιά(αντίβαρο μπιέλας)
Η BMW HELLAS με ενημέρωσε ότι θα επιβαρυνθώ με όλη την εργασία επισκευής και 50% στα ανταλλακτικά.Ο κάτοχος της άλλης μηχανής δε θα έχει καμία επιβάρυνση.
Με τον τύπο της εγγύησης και οι δύο μοτοσυκλέτες είναι εκτός εγγύησης.Με το πνεύμα όμως καλής θέλησης εγγύησης της BMW η μία καλύπτεται πλήρως και η άλλη όχι.
Έχω καταβάλει στον έμπορο΄΄Βαγιανέλης ΑΕ’’με τις Νο 4556-4557/16-5-2011 αποδείξεις είσπραξης το ποσό των 1000(χιλίων)ευρώ ως προκαταβολή για τη επισκευη της μοτοσυκλέτας μου.
Επειδή θεωρώ αδιανόητη την ζημιά που έχω πάθει και επειδή υπάρχει ίδια μηχανή με την δική μου δηλαδή BMW F800GS στα ίδια περίπου χιλιόμετρα με κατεβασμένο κινητήρα,ζητώ να μην επιβαρυνθώ καθόλου και να καλυφθούν όλα από την BMW HELLAS.
Κοινοποίηση
BMW Deutschland BMW Hellas

faraway
18/05/2011, 09:05
Καλά ξεμπερδέματα .:sad:

blackbusa
18/05/2011, 09:18
INKA αμεσα....και μαζι σε δικηγορο για μηνυσεις...

makis206
18/05/2011, 09:24
Να πω, να μην πω.. να πω, να μην πω.. άσε δε λέω αφού πρόκειται για παρόμοια ιστορία που απλώς άκουσα σε μηχανάκι στην Κρήτη, αν δεν δεις τι να πεις δηλαδή..

Καλά ξεμπερδέματα παλικάρι, εύχομαι να ξεμπερδέψεις χωρίς πολλά πολλά "γραφειο-μαλακο-διαδικαστικά".

Κράτα μας ενήμερους για την εξέλιξη της κατάστασης..:beer:

DAYMAN
18/05/2011, 10:08
Το επαθε φιλος στα 10000 χλμ.Αντικαταστάθηκε το μοτερ στην εγγύηση και μετα πουλήθηκε.

menos
18/05/2011, 10:13
'Ααααανετα 30 σελίδες... :lol:

Τώρα που δυσκόλεψαν και οι εποχές... η BMW σε βάζει να πληρώνεις τα εργατικά ('νταξει, όλες οι αντιπροσωπείες το κάνουν) αλλα και 50% των ανταλλακτικών... Μάλιστα.. :mad:

gidimitropoulos
18/05/2011, 10:20
παιδιά περάστε μιά βόλτα να δείτε τη μηχανή μου λυμένη μέσα σε μία λεκάνη

Ε Λ Ε Ο Σ

Stabak
18/05/2011, 10:35
κουραγιο....

Vourkoufales
18/05/2011, 10:43
Να γιατι μπόξερ! :smokin:

Τώρα πέραν τις πλάκας εινια κρίμα σε τόσα λίγα χλμ για ένα τέτοιο μηχανάκι ζημιά τέτοιου μεγέθους.. :cry:

Περαστικά και καλά ξεμπερδέματα! :beer:

andgeo
18/05/2011, 10:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
Καλά ξεμπερδέματα .:sad:
this ... :sad:

Yianniss
18/05/2011, 10:57
Το μοτερ ειναι της Rotax σωστα;

Η Rotax ειναι απο τους καλυτερους (για να μην πω οι καλυτεροι) στη κατασκευη μοτερ. Αν χαλασαν κ αυτοι την βαψαμε.

:mad:

Καλα ξεμπερδεματα κ υπομονη.

gidimitropoulos
18/05/2011, 11:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Yianniss
Το μοτερ ειναι της Rotax σωστα;

Η Rotax ειναι απο τους καλυτερους (για να μην πω οι καλυτεροι) στη κατασκευη μοτερ. Αν χαλασαν κ αυτοι την βαψαμε.

:mad:

Καλα ξεμπερδεματα κ υπομονη.

Το μοτερ είναι BMW όχι ROTAX

Vourkoufales
18/05/2011, 11:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από gidimitropoulos
Το μοτερ είναι BMW όχι ROTAX

ΚΑι έχουν στα σχέδια να γίνει 900cc και να μπεί σε Husky... :yuck:

devil's animal
18/05/2011, 11:04
καλα ξεμπερδεματα οσο πιο "ανωδυνα" παλικαρε...
:sad: :sick:

byron
18/05/2011, 11:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΗΛΙΑΣΚΤΜ
Το επαθε φιλος στα 10000 χλμ.Αντικαταστάθηκε το μοτερ στην εγγύηση και μετα πουλήθηκε.

Ιδια περίπτωση φίλου αλλά στα 12.000 με αντίβαρο στροφάλου. Αλλαγή κινητήρα δωρεάν και μετά πουλήθηκε.

Lioulios
18/05/2011, 11:16
Περαστικά φίλε . Καλό κουράγιο.

PortisHead
18/05/2011, 11:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Ιδια περίπτωση φίλου αλλά στα 12.000 με αντίβαρο στροφάλου. Αλλαγή κινητήρα δωρεάν και μετά πουλήθηκε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΗΛΙΑΣΚΤΜ

Ηθικό διδαγμα ?

ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ F800GS ?

:(

Toumpas
18/05/2011, 11:23
Η BMW συνεχίζει το κακό όνομα όσο αφορά την αξιοπιστία της στις κατασκευές της και την υποστήριξή της.

faraway
18/05/2011, 11:23
Παιδιά να ρωτήσω κάτι ,

το μοτέρ είναι κατασκευή Κίνα ?? Γιατί το μικρό το 650gs είναι ...:sad:

Arxagelos
18/05/2011, 11:25
Αφού υπάρχει πρόβλημα και το ξέρουν θα έπρεπε με την καλή τους θέληση να καλύψουν όλη την ζημιά, έτσι και αλλιώς γι αυτούς τα ανταλλακτικά είναι τζάμπα, μπροστά στο όνομα και το κύρος της εταιρείας.

faraway
18/05/2011, 11:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από Toumpas
Η BMW συνεχίζει το κακό όνομα όσο αφορά την αξιοπιστία της στις κατασκευές της και την υποστήριξή της.

Το δεύτερο δεν είναι έτσι . Εδώ ακούστηκαν 5 περιπτώσεις μέχρι στιγμής και μόνο στου παιδιού δεν του αλλάζουν κινητήρα . Σε όλους τους άλλους τους άλλαξαν μέσα στην εγγύηση .

Μακάρι να το έκαναν και άλλες εταιρίες αυτό .

menos
18/05/2011, 11:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Ηθικό διδαγμα ?

ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ F800GS ?

:(
Απο την στιγμή που βγήκε το βίντεο... άρχισαν τα προβλήματα στα F800GS.. :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=btRvVLA0KzM

Υ.Γ. για τον νεο μας φίλο.. Τα σχόλιο είναι για να διασκεδάσω λίγο την κατάσταση... οχι να ειρωνευτώ την ζημιά σου και τα παρατράγουδα της BMW.. :wave2:

PortisHead
18/05/2011, 11:34
Το δεύτερο δεν είναι έτσι . Εδώ ακούστηκαν 5 περιπτώσεις μέχρι στιγμής και μόνο στου παιδιού δεν του αλλάζουν κινητήρα . Σε όλους τους άλλους τους άλλαξαν μέσα στην εγγύηση .

Αντε και να παραβλεψουμε ολα τα κακως κειμενα των BMW που εχουμε συνηθίσει τελευταια να ακουμε.....τουλαχιστον ο 2ος κινητηρας που βαζουν επανω , ειναι απαλλαγμενος απο το προβλημα ?
ή γίνεται για να παρουν "παραταση" και την επομενη φορα να επωμιστεί ο κατοχος ολο το κόστος ?

DrBig
18/05/2011, 11:34

Το θεμα ειναι τι κανουν εξω απο εγγυηση για αναγνωρισμενο προβλημα. Μεσα στην εγγυηση χαιρω πολυ, αυτο μας ελλειπε.

menos
18/05/2011, 11:46
Συγνώμη βρε παιδιά, αλλά απο πότε πληρώνεις το 50% των ανταλλακτικών στην εγγύηση?? :confused:

Arxagelos
18/05/2011, 11:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
Απο την στιγμή που βγήκε το βίντεο... άρχισαν τα προβλήματα στα F800GS.. :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=btRvVLA0KzM

Τι κάνει το άτομο λέμε? Το έστυψε το μοτέρ!:rotflmao:

PortisHead
18/05/2011, 11:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Arxagelos
Τι κάνει το άτομο λέμε? Το έστυψε το μοτέρ!:rotflmao:

Όντως...
:lol:

makis206
18/05/2011, 11:53
Συγνώμη βρε παιδιά, αλλά απο πότε πληρώνεις το 50% των ανταλλακτικών στην εγγύηση?? :confused:

Δεν βρίσκεται μέσα στην εγγύηση το μηχανάκι Μένιο, η συγκεκριμένη πολιτική ακολουθείται σε πολλές περιπτώσεις "γνωστών" για την εταιρία βλαβών σε προιόντα τους που έχουν εξέλθει αυτής (να χαρώ εγώ Ελληνικά..:lol: ) για μικρό συνήθως χρονικό διάστημα. Προσωπικά το έχω δει χρόνια τώρα και με ποσοστά που ποικίλουν ανάλογα την περίπτωση.:winka:

Ktm.Prestige
18/05/2011, 12:02
Αστοχία υλικού?Ζόρισμα του κινητήρα απο τον χρήστη?Κακή συντήρηση?

Ήθελα πολύ να μάθω την επίσημη απάντηση της BMW!

Κουράγιο παλικάρι!

menos
18/05/2011, 12:05
Ο έμπορος ΄΄Βαγιανέλης ΑΕ’’ με ενημέρωσε ότι θα ζητήσει από την BMW HELLAS αντικατάσταση του κινητήρα στα πλαίσια εγγύησης καλής θέλησης αφού έχω ακολουθήσει όλες τις πιο πάνω σχετικές οδηγίες και αφού η μηχανή έχει 29854km και δεν έχει υπερβεί τις 30000km.

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Δεν βρίσκεται μέσα στην εγγύηση το μηχανάκι Μένιο, η συγκεκριμένη πολιτική ακολουθείται σε πολλές περιπτώσεις "γνωστών" για την εταιρία βλαβών σε προιόντα τους που έχουν εξέλθει αυτής (να χαρώ εγώ Ελληνικά..:lol: ) για μικρό συνήθως χρονικό διάστημα. Προσωπικά το έχω δει χρόνια τώρα και με ποσοστά που ποικίλουν ανάλογα την περίπτωση.:winka:
Το παλλικάρι γράφει για "εγγύηση καλής θέλησης".. εγώ κατάλαβα λάθος?? :look:

Ωστοσό ειρωνεία για την BMW... 146 χλμ. πρίν γράψει το καντράν 30.000... :uplate:

gidimitropoulos
18/05/2011, 12:11
Μιλάω παιδιά με την BMW HELLAS ένα τέταρτο(με πήραν οι ίδιοι τηλέφωνο) προσπαθώντας να μου εξηγήσουν ότι το 50% στα ανταλλακτικά είναι 'οτι καλύτερο μπορούν να κάνουν.Στο τέλος της συνομιλίας μου είπαν θα εξετάσουν μήπως γίνει και κάτι καλύτερο.
Το τηλέφωνο έγινε στις 12.45 στις 18-5-2011.

Θα σας κρατώ ενήμερους

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΑΔΕΛΦΙΑ

takis-kk
18/05/2011, 12:12
Ενα πρόχειρο ψάξιμο στο Google και θα βρείτε κολλημένους κινητήρες , για όλα τα γούστα...
Για τον φίλο που έγραψε "Να γιατί boxer" , βρήκα 2 GS με λιγότερα απο 30.000 Km.
Για τους άσπονδους φίλους της BMW , ολόκληρο κατάλογο made in japan...

Για την ΒMW μπορώ να καταθέσω μόνο την δική μου περίπτωση.
Σε καινούργιο μηχανάκι του 2006 και εντός εγγύησης παρατήρησα πτωση πίεσης λαδιού * (σπανιότατα και μετά σκληρή χρήση). Το είχα αναφέρει στον Αντώνη (ναι τον γνωστό) , το κατέγραψε , επικοινώνησε με την εταιρία , διενέργησε όλους τους ελέγχους που υποδείκνυαν απο Γερμανία , το πρόβλημα όμως ξαναγύριζε..
Αλλο πρόβλημα ουδέν, ούτε πτώση απόδοσης ούτε το παραμικρό, όχι μόνο στον κινητήρα αλλά παντού.
Επειδή δεν είμαι τύπος που ξημεροβραδιάζεται στα συνεργεία (αν με καλέσει ο rein στο δικό του θα πάω) και έχω μάθει ότι υπάρχουν άνθρωποι στον λόγο των οποίων μπορείς να βασιστείς, αμελούσα να αφήσω την μηχανή για πιο ενδελεχή έλεγχο πράγμα που έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο.
Ο κινητήρας ανοίχτηκε και βρέθηκε αστοχία στον χώρο της αντλίας λαδιού. (όλα τα υπόλοιπα κύλινδροι,πιστόνια, στρόφαλος, μέταλλα κλπ,κλπ σε άριστη κατάσταση.
Αποτέλεσμα , νέος κινητήρας κατευθείαν απο Γερμανία σε μία βδομάδα , πλήρωσα τα λάδια μόνο!
Ετσι έχω μηχανή του 2006 με κινητήρα 12/2010 (και με εγγύηση) και που όχι δεν σκοπεύω να πουλήσω.
Αυτά και τα συμπεράσματα, δικά σας .

Arxagelos
18/05/2011, 12:15
Δεν νομίζω Τάκη! :lol:

blackbusa
18/05/2011, 12:52
Μιλάω παιδιά με την BMW HELLAS ένα τέταρτο(με πήραν οι ίδιοι τηλέφωνο) προσπαθώντας να μου εξηγήσουν ότι το 50% στα ανταλλακτικά είναι 'οτι καλύτερο μπορούν να κάνουν.Στο τέλος της συνομιλίας μου είπαν θα εξετάσουν μήπως γίνει και κάτι καλύτερο.
Το τηλέφωνο έγινε στις 12.45 στις 18-5-2011.

Θα σας κρατώ ενήμερους

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΑΔΕΛΦΙΑ

επειδη δεν μας ειπες...το μηχανακι το πηρες καινουργιο???τι χρονολογια βγηκε η αδεια???βασικα μονο με 30.000 δεν πιστευω να εχει παρελθει ο χρονος της εγγυησης...οσα χερια και να αλλαξε...θα σου προτινα το επομενο τηλεφωνημα να ειναι απο τον δικηγορο σου προς αυτους...

makis206
18/05/2011, 13:01
Το παλλικάρι γράφει για "εγγύηση καλής θέλησης".. εγώ κατάλαβα λάθος?? :look:

Mωρέ μια χαρά κατάλαβες εσύ αλλά αυτό δεν είναι και κάτι επίσημο, απλώς αναφέρεται γιατί είναι πιασάρικο...:lol:

Ανάλογα την περίπτωση (προβλεπόμενα σέρβις σε εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο - πόσο καιρό έχει λήξει η εγγύηση - εάν εκτελέστηκαν πρωτίστως οι τεχνικές οδηγίες κλπ κλπ) το ποσοστό που καλύπτεται από την εταιρία και αυτό που καλείται ο πελάτης να πληρώσει αλλάζει.:winka:

Τώρα το γιατί τα δύο Μπεμπέ που βρίσκονται στο συγκεκριμένο συνεργείο έχουν διαφορετική αντιμετώπιση από την εταιρία ενώ σαν περιπτώσεις μοιάζουν τόσο ίδιες.. είναι άλλου παπά γερμανικό -στην προκειμένη περίπτωση- ευαγγέλιο..

byron
18/05/2011, 13:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
επειδη δεν μας ειπες...το μηχανακι το πηρες καινουργιο???τι χρονολογια βγηκε η αδεια???βασικα μονο με 30.000 δεν πιστευω να εχει παρελθει ο χρονος της εγγυησης...

H εγγύση συνήθως αφορά χλμ ή 2 χρόνια (οτι έρθει πρώτο).

gidimitropoulos
18/05/2011, 13:12
επειδη δεν μας ειπες...το μηχανακι το πηρες καινουργιο???τι χρονολογια βγηκε η αδεια???βασικα μονο με 30.000 δεν πιστευω να εχει παρελθει ο χρονος της εγγυησης...οσα χερια και να αλλαξε...θα σου προτινα το επομενο τηλεφωνημα να ειναι απο τον δικηγορο σου προς αυτους...

Φιλάρακι η άδεια είναι 1/2008. Ήρθε από Γερμανία με 7.000km και μπήκε άμεσως στην εγγύηση της BMW HELLAS.Έχουν γίνει τα πάντα ανακλήσεις εγγύησης-λάδια ανα 5000km-service ανά 10000km.
Στα 29854km πήγα για προγραμματισμένο service και με ενημέρωσαν γιά θόρυβο στον κινήτήρα.

Η συνέχεια γνωστή δύο πιστόνια και δύο κύλινδροι γιά ξεκούραση.

menos
18/05/2011, 13:13
H εγγύση συνήθως αφορά χλμ ή 2 χρόνια (οτι έρθει πρώτο).
+1 :beer:

road spirit
18/05/2011, 13:16
Φιλάρακι η άδεια είναι 1/2008. Ήρθε από Γερμανία με 7.000km ... άρα μιλάμε για την 1η φουρνιά των κινητήρων, για την οποία το πρόβλημα στη γραμμή παραγωγής ήταν γνωστό ...

η γραμμή άλλαξε το 2009 ...

είναι πιθανό ο κινητήρας σου να μην ελεγχθηκε ποτέ, και ας λένε άλλα ..

ΥΓ: ο κινητήρας είναι ROTAX, όχι BMW ... η BMW έχει δώσει τις προδιαγραφές

blackbusa
18/05/2011, 13:18
Φιλάρακι η άδεια είναι 1/2008. Ήρθε από Γερμανία με 7.000km και μπήκε άμεσως στην εγγύηση της BMW HELLAS.Έχουν γίνει τα πάντα ανακλήσεις εγγύησης-λάδια ανα 5000km-service ανά 10000km.
Στα 29854km πήγα για προγραμματισμένο service και με ενημέρωσαν γιά θόρυβο στον κινήτήρα.

Η συνέχεια γνωστή δύο πιστόνια και δύο κύλινδροι γιά ξεκούραση.

τετοιο μπερδεμα ε???απο τον Βαγιανελη το αγορασες???εγω θα πηγαινα να κανω τσαμπουκα σε αυτον που μου το πουλησε...αν το εκανες μονος σου (εκτελωνισμος κλπ) σε βλεπω δυσκολο...καλα ξεμπερδεματα...

υ.γ. Βυρωνα αυτα που εγραψες εγω τα γνωριζω....καλως που τα εβαλες και για τους υπολοιπους...:beer:

Tpap
18/05/2011, 13:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από Toumpas

+1000

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Το θεμα ειναι τι κανουν εξω απο εγγυηση για αναγνωρισμενο προβλημα. Μεσα στην εγγυηση χαιρω πολυ, αυτο μας ελλειπε.

κι άλλα +1000 στον μεγαλογιατρό..

MikeG
18/05/2011, 13:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
ΥΓ: ο κινητήρας είναι ROTAX, όχι BMW ... η BMW έχει δώσει τις προδιαγραφές

Κατασκευασμένος εξολοκλήρου στην Αυστρία, όπως και του δικύλινδρου 650

stavrouliasp
18/05/2011, 13:25
Καλό κουράγιο φίλε. Καλώς ήλθες στον κόσμο της BMW.

road spirit
18/05/2011, 13:50
άρα μιλάμε για την 1η φουρνιά των κινητήρων, για την οποία το πρόβλημα στη γραμμή παραγωγής ήταν γνωστό ...

η γραμμή άλλαξε το 2009 ...

είναι πιθανό ο κινητήρας σου να μην ελεγχθηκε ποτέ, και ας λένε άλλα ..

για να μη πω ότι μπορεί να είναι και μοντέλο προ-παραγωγής ή μοντέλο demo ... 1η άδεια 1/2008 ???
και ως τέτοιο, έχει φάει το σκίσιμο της αρκούδας και πάνω του έχει γίνει πολύ testing ... quality testing εννοώ, όχι test περιοδικών

byron
18/05/2011, 13:57
για να μη πω ότι μπορεί να είναι και μοντέλο προ-παραγωγής ή μοντέλο demo ... 1η άδεια 1/2008 ???

Re jonhny, τι προπαραγωγής?
Το μοτέρ βάρεσε που το φοράνε τα 800άρια απ΄το 2006 με τα γνωστά προβλήματα που υποτίθεται πως λύθηκαν το 2007. ίδιες ζημιές δεν έβγαζαν και τα F?

MikeG
18/05/2011, 14:00
Re jonhny, τι προπαραγωγής?
Το μοτέρ βάρεσε που το φοράνε τα 800άρια απ΄το 2006 με τα γνωστά προβλήματα που υποτίθεται πως λύθηκαν το 2007. ίδιες ζημιές δεν έβγαζαν και τα F?

Τα μοτέρ δεν είναι 100% όμοια. Έχουν διαφορές. Επίσης άδεια 01/08? Τι αριθμό παραγωγής έχει? 000003?
Όντως πάντως, σε μοντέλα παραγωγής του 08 έχει συμβεί αυτό.
Φίλε εύχομαι να σου αντικαταστήσουν δωρεάν το μοτέρ.

byron
18/05/2011, 14:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Φίλε εύχομαι να σου αντικαταστήσουν δωρεάν το μοτέρ.

+800

makis206
18/05/2011, 14:12
Για την ιστορία, γνωρίζουμε 1η άδεια του δεύτερου GS που βρίσκεται στο συνεργείο με κατεβασμένο το μοτέρ;

OldMan
18/05/2011, 14:16
Αν δεν είναι χάριν σύνταξης αλλά απλή παράθεση γεγονότων, να υποθέσω ότι δεν έχετε παρατηρήσει τίποτε άτοπο ...

Κατά το προγραμματισμένο service στα 29854km στις 9 /5/2011 ενημερώθηκα ότι υπάρχει θόρυβος κινητήρα και ότι θα κατέβει η μηχανή.Μου ανακοίνωσαν ότι έχουν κολλήσει τα δύο πιστόνια και οι δύο κύλινδροι.

makis206
18/05/2011, 14:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Αν δεν είναι χάριν σύνταξης αλλά απλή παράθεση γεγονότων, να υποθέσω ότι δεν έχετε παρατηρήσει τίποτε άτοπο ...

:uplate:

και να πω πως δεν το διάβασα ο μλκς..:dizzy:

sapila racing
18/05/2011, 14:27

Δεν ξέρεις οτι γίνεται διάγνωση μέσα απο την εξάτμιση? Ετσι κάνουν κι οι γυναικολόγοι!

@ gidimitropoulos Ευχομαι καλά ξεμπερδέματα, απλά λίγο χιούμορ δεν βλάπτει.

PortisHead
18/05/2011, 14:29

Αμα εισαι σαϊνι μηχανικος.....

:lol:

(Μπραβο στην παρατηρηση :a18: )

PanVas
18/05/2011, 14:31
Καλό κουράγιο.

Με έξυπνο τρόπο, καλοσύνη και τις ευχές μας θα καταφέρεις να μειώσεις το κόστος επισκευής.
Καλό κουράγιο!

:beer: :beer: :beer: :beer:

ΑΑααααα...! Και καλώς ήρθες στην οικογένεια της μπεμβε! :winka:

Stabak
18/05/2011, 14:36

αλλιως θα πρεπε να πει οτι γιναν πουτ@να ολα :lol:

Daemon
18/05/2011, 16:12
Τα BMW εχουν εγγυηση για ορισμενα χιλιομετρα :confused: :confused:

blackbusa
18/05/2011, 19:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Τα BMW εχουν εγγυηση για ορισμενα χιλιομετρα :confused: :confused:

ΩΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ....

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

road spirit
18/05/2011, 19:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Τα BMW εχουν εγγυηση για ορισμενα χιλιομετρα :confused: :confused: όχι βέβαια

2ετής είναι χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων...

αυτό που του είπαν απο την Βαγιανέλης είναι ότι επειδή το μηχανάκι είναι 1/2008 άρα μιλάμε για 3+ ετών μοτέρ θα προσπαθήσουν να τον καλύψουν στα πλαίσια καλής θέλησης και αφού το μηχανάκι δεν έχει ξεπεράσει τα 30k ...

gidimitropoulos
18/05/2011, 21:49
Σας ευχαριστώ πολύ γιά τις συμβουλές και την συμπαράσταση.
Έχω να κοιμηθώ τρία βράδια και πάω για τέταρτο.

ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

MikeG
18/05/2011, 21:54

ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Νομίζω ότι όλοι μας αν μας είχε συμβεί κάτι τέτοιο θα ήμασταν κατά ένα τρόπο, όπως εσύ ψυχολογικά.
Όμως με το να είσαι χάλια δε κερδίζεις κάτι. Μίλα πάλι με τη BMW Hellas, πίεσε τον έμπορο & πράξε όλα τα νόμιμα. Πιστεύω ότι με καλή θέληση θα βοηθήσουν.
Να ξέρεις ότι εξαρτάται αρκετά από το εξουσιοδοτημένο.

byron
18/05/2011, 21:58

Φίλε χαλάρωσε λίγο. Για σίδερα μιλάμε, οχι για πρόβλημα υγείας. :wave2:

gidimitropoulos
18/05/2011, 22:06
Για την ιστορία, γνωρίζουμε 1η άδεια του δεύτερου GS που βρίσκεται στο συνεργείο με κατεβασμένο το μοτέρ;

ΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ 1/2009 ΕΚΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.
ΤΟ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΝΕΟΤΕΡΟ.

mikes
18/05/2011, 22:28
δλδ ρε φιλε για κατσε λιγο γιατι δεν καταλαβα...
πηγες μια μηχανη για τακτικο σερβις, η οποια δουλευε κανονικα, και στο συνεργειο σου ειπαν οτι
μεγαλε η μηχανη κοπαναει, αρα εχει κολλησει το μοτερ?
και στο καπακι στο λυνουν ταχα μου οτι θα στο περασουν εγγυηση και τωρα σου ζηταν να πλερωσεις
κερατιατικα για ενα μοτερ που ουσιαστικα δεν ειχε τιποτα? γιατι αν ειχε η θα το ακουγες, η θα
σου φρεναριζε αποτομα με το που σου κολλαγε στην πορεια! οποτε κατι βρωμαει εδω!!

blackbusa
18/05/2011, 22:33
ΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ 1/2009 ΕΚΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.
ΤΟ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΝΕΟΤΕΡΟ.

αφου και αυτο ειναι εκτος εγγυησης οι περιπτωσεις ειναι 2....
α) σε δουλευουν και σε βρηκαν μαλακα...
β)το συγτκεκριμενο ειναι αγορασμενο απο Βαγιανελη (Ελλαδα)και κανουν τα στραβα ματια...το πιο πιθανο...

και στις 2 περιπτωσεις εσυ εισαι ο χαμενος...μιλα με ΙΝΚΑ και με δικηγορο λεμε...

καληνυχτα τωρα...:wave2:

gidimitropoulos
18/05/2011, 22:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
δλδ ρε φιλε για κατσε λιγο γιατι δεν καταλαβα...
πηγες μια μηχανη για τακτικο σερβις, η οποια δουλευε κανονικα, και στο συνεργειο σου ειπαν οτι
μεγαλε η μηχανη κοπαναει, αρα εχει κολλησει το μοτερ?
και στο καπακι στο λυνουν ταχα μου οτι θα στο περασουν εγγυηση και τωρα σου ζηταν να πλερωσεις
κερατιατικα για ενα μοτερ που ουσιαστικα δεν ειχε τιποτα? γιατι αν ειχε η θα το ακουγες, η θα
σου φρεναριζε αποτομα με το που σου κολλαγε στην πορεια! οποτε κατι βρωμαει εδω!!

ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ Η ΜΗΧΑΝΗ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΟΡΥΒΟ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΣΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΠΙΣΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΦΑΓΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΙΤΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΧΑΛΙΑ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ.
ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΦΥΓΑΝ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ.

ΑΥΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ

gidimitropoulos
18/05/2011, 22:42
αφου και αυτο ειναι εκτος εγγυησης οι περιπτωσεις ειναι 2....
α) σε δουλευουν και σε βρηκαν μαλακα...
β)το συγτκεκριμενο ειναι αγορασμενο απο Βαγιανελη (Ελλαδα)και κανουν τα στραβα ματια...το πιο πιθανο...

και στις 2 περιπτωσεις εσυ εισαι ο χαμενος...μιλα με ΙΝΚΑ και με δικηγορο λεμε...

καληνυχτα τωρα...:wave2:

ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 1/2008 ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ 1/2009.ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ 29854ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ,28000 ΤΟ ΑΛΛΟ.

makis206
18/05/2011, 22:53
ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 1/2008 ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ 1/2009.ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ 29854ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ,28000 ΤΟ ΑΛΛΟ.

Απ'τη στιγμή που τα χιλιόμετρα που διανύθηκαν μέσα στα πλαίσια της εγγύησης δεν παίζουν ρόλο, σίγουρα δεν έπαιξαν και στο μπιλετάκι που έβγαλαν στον καθένα σας.. καθαρά θέμα ημερομηνίας πρώτης άδειας είναι άρα και του χρόνου που βρίσκεστε εκτός εγγύησης.

Σίγουρα ρόλο παίζουν και οι διελεύσεις στο συνεργείο για τη συντήρηση της μοτοσυκλέτας αλλά απ'ότι φαίνεται και οι δυο σας πληρούσατε τα "στάνταρντς" που έθεσαν για τη μακροχρόνια -λέμε τώρα- χρήση της. Αφενός εσύ που αναφέρθηκες σε αυτό, αφετέρου ο άλλος ιδιοκτήτης διότι διαφορετικά δεν θα τον κάλυπταν στο 100% σε καμμία των περιπτώσεων..:winka:

Υπομονή φίλε και προς Θεού μη χάνεις τον ύπνο σου, νά'μαστε εμείς καλά και τα υπόλοιπα φτιάχνουν ακόμα κι αν πονάνε την τσέπη..

:beer:

blackbusa
18/05/2011, 22:54

αν το αλλο μηχανακι ειναι μεσα στο συνεργειο απο τον 1/2011 θεωρητικα (και ουσιαστικα) ειναι στην εγγυηση...βεβαια το θεμα που θα πρεπει να κυνηγησεις εσυ ειναι τα παρομοια χλμ...:winka:

gidimitropoulos
18/05/2011, 22:56
Απ'τη στιγμή που τα χιλιόμετρα που διανύθηκαν μέσα στα πλαίσια της εγγύησης δεν παίζουν ρόλο, σίγουρα δεν έπαιξαν και στο μπιλετάκι που έβγαλαν στον καθένα σας.. καθαρά θέμα ημερομηνίας πρώτης άδειας είναι άρα και του χρόνου που βρίσκεστε εκτός εγγύησης.

Σίγουρα ρόλο παίζουν και οι διελεύσεις στο συνεργείο για τη συντήρηση της μοτοσυκλέτας αλλά απ'ότι φαίνεται και οι δυο σας πληρούσατε τα "στάνταρντς" που έθεσαν για τη μακροχρόνια -λέμε τώρα- χρήση της. Αφενός εσύ που αναφέρθηκες σε αυτό, αφετέρου ο άλλος ιδιοκτήτης διότι διαφορετικά δεν θα τον κάλυπταν στο 100% σε καμμία των περιπτώσεων..:winka:

Υπομονή φίλε και προς Θεού μη χάνεις τον ύπνο σου, νά'μαστε εμείς καλά και τα υπόλοιπα φτιάχνουν ακόμα κι αν πονάνε την τσέπη..

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ

makis206
18/05/2011, 22:57
αν το αλλο μηχανακι ειναι μεσα στο συνεργειο απο τον 1/2011 θεωρητικα (και ουσιαστικα) ειναι στην εγγυηση...βεβαια το θεμα που θα πρεπει να κυνηγησεις εσυ ειναι τα παρομοια χλμ...:winka:

Πάνο αν το μηχανάκι βρίσκεται 5 μήνες στο συνεργείο κι έχει ακόμα το μοτέρ κατεβασμένο... ασ'τα να πάνε στο διάλο φίλε...:lol:

Για να μη χρησιμοποιήσω χαρακτηρισμούς που παραπέμπουν σε σεξουαλικά όργια. :D

gidimitropoulos
18/05/2011, 23:00

ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΠΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΕΙΔΑ.
ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΥΜΕΝΟ.ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ.

makis206
18/05/2011, 23:10
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ

Δεν μου αρέσει να χαλάω καρδιές (ειδικά τις ήδη ταλαιπωρημένες) αλλά σκέψου κι ένα άλλο σενάριο που ξεκινάει με το να υποθέσουμε ότι μέσα στο συνεργείο δεν υπήρχε το δεύτερο GS.

Πας λοιπόν και βγαίνει το άσχημο πόρισμα, ξέρεις ότι είσαι εκτός εγγύησης κι εκεί που λες "φίλε την κάτσαμε" νά'σου τους από πίσω να σου λένε ότι θα σου κάνουν τη ζωή πιο εύκολη με το να σου κόψουν τις τιμές των ανταλλακτικών στο 50%. Σίγουρα ξαλαφρώνεις "ξαναλέμε τώρα" αν και καταρριέσαι την ώρα και τη στιγμή που σού'τυχε αυτή η αναποδιά.. κάποιοι θα έλεγαν "χέστηκε η φοράδα με τη μ@λακία που πήγα κι έμπλεξα", κάποιοι άλλοι όμως θα έπιναν νερό στ'όνομα της εταιρίας που προσφέρθηκε να κάνει αυτή την ευκολία..

Εννοείται ότι ξενερώνω απίστευτα με το να αναγκάζεται κάποιος να πληρώνει αστοχίες και λοιπές μ@λακίες και μάλιστα τόσο αδρά, κι εννοείται πως εύχομαι να μη βγει από την τσέπη σου ούτε ευρώ πέρα απ'τη συντήρηση που πήγες να της κάνεις.

Ασ'το πάρουμε όμως όλο το θέμα λίγο πιο σφαιρικά χωρίς να θέλω να τους δικαιολογήσω, ούτε όμως και να τους κατακρίνω.. σίγουρα πάντως εγώ θα το έψαχνα μέχρι εκεί που θα μ'έπαιρνε.

Κάθε ευχή μου ισχύει πάντως παλίκαρε.:beer:

gidimitropoulos
18/05/2011, 23:15
Δεν μου αρέσει να χαλάω καρδιές (ειδικά τις ήδη ταλαιπωρημένες) αλλά σκέψου κι ένα άλλο σενάριο που ξεκινάει με το να υποθέσουμε ότι μέσα στο συνεργείο δεν υπήρχε το δεύτερο GS.

Πας λοιπόν και βγαίνει το άσχημο πόρισμα, ξέρεις ότι είσαι εκτός εγγύησης κι εκεί που λες "φίλε την κάτσαμε" νά'σου τους από πίσω να σου λένε ότι θα σου κάνουν τη ζωή πιο εύκολη με το να σου κόψουν τις τιμές των ανταλλακτικών στο 50%. Σίγουρα ξαλαφρώνεις "ξαναλέμε τώρα" αν και καταρριέσαι την ώρα και τη στιγμή που σού'τυχε αυτή η αναποδιά.. κάποιοι θα έλεγαν "χέστηκε η φοράδα με τη μ@λακία που πήγα κι έμπλεξα", κάποιοι άλλοι όμως θα έπιναν νερό στ'όνομα της εταιρίας που προσφέρθηκε να κάνει αυτή την ευκολία..

Εννοείται ότι ξενερώνω απίστευτα με το να αναγκάζεται κάποιος να πληρώνει αστοχίες και λοιπές μ@λακίες και μάλιστα τόσο αδρά, κι εννοείται πως εύχομαι να μη βγει από την τσέπη σου ούτε ευρώ πέρα απ'τη συντήρηση που πήγες να της κάνεις.

Ασ'το πάρουμε όμως όλο το θέμα λίγο πιο σφαιρικά.. κάθε ευχή μου ισχύει πάντως παλίκαρε.:beer:

Ελικρινά δεν ξέρω τι να υποθέσω το 2ο μηχανάκι όμως είναι φίλος και η τουζημιά του είναι ακόμα πιό κάτω Α Ν Τ Ι Β Α Ρ Ο Μ Π Ι Ε Λ Α Σ

Ε Λ Ε Ο Σ

PortisHead
19/05/2011, 08:03

Το αυτο !

G/S
19/05/2011, 08:43
Ευχομαι γρήγορα να ξεμπερδέψεις από αυτήν τήν ιστορία φίλε.Θεωρώ οτι η BMW HELLAS ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΛΎΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ , εαν θέλει να έχει ένα σοβαρό όνομα στήν αγορά.Η μηχανή σου έκανε ολα τα service σε εξουσιοδοτημένο κατάστημα του δικτύου της.Με δημιουργεί απορία όμως το εξής: πώς και ο μηχανικός μέχρι τα χιλιόμετρα που στο ανακοίνωσε δέν είχε ακούσει τόν παραμικρό θόρυβο απο το μοτέρ μέχρι εκείνη τήν ημέρα??Γιατί δέν γίνεται πρίν ενα μήνα η μηχανή να μήν έκανε τσίκ και μετά να κόλλησε....Κράτα μας ενήμερους γιά τήν εξέλιξη τής επισκευής.:beer:

gidimitropoulos
19/05/2011, 09:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από G/S
Ευχομαι γρήγορα να ξεμπερδέψεις από αυτήν τήν ιστορία φίλε.Θεωρώ οτι η BMW HELLAS ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΛΎΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ , εαν θέλει να έχει ένα σοβαρό όνομα στήν αγορά.Η μηχανή σου έκανε ολα τα service σε εξουσιοδοτημένο κατάστημα του δικτύου της.Με δημιουργεί απορία όμως το εξής: πώς και ο μηχανικός μέχρι τα χιλιόμετρα που στο ανακοίνωσε δέν είχε ακούσει τόν παραμικρό θόρυβο απο το μοτέρ μέχρι εκείνη τήν ημέρα??Γιατί δέν γίνεται πρίν ενα μήνα η μηχανή να μήν έκανε τσίκ και μετά να κόλλησε....Κράτα μας ενήμερους γιά τήν εξέλιξη τής επισκευής.:beer:

Μπήκα για το service των30000km το πρωί 4/5/2011,το μεσημέρι με ειδοποιούν για θόρυβο και ότι μάλλον είναι καδένα.Το άλλο πρωί φοράνε καδένα αλλά ο θόρυβος εξακολουθούσε.Μου λένε ότι θα αλλάξουν τρόμπα νερού γιατί φοράει μεταλλικό γρανάζι και μάλλον βαράει αυτό.Οι καινούργιες τρόμπες του 800 βγαίνουν τώρα με πλαστικό γρανάζι.Πάλι τίποτα ο θόρυβος συνεχιζόταν.Μου λένε ότι πρέπει να κατεβάσουν μηχανή.ΕΚΕΙ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ.Κατέβασαν με ειδοποίησαν και είδα την ΚΑΤΑΝΤΙΑ της μηχανής μου.Δύο πιστόνια περιμετρικά φαγωμένα και τα χιτώνια μέσα και τα δύο γυαλόχαρτο.Η συνέχεια γνωστή φωτογραφίες στην Γερμανία και ακόμη περιμένω την καλή τους ΒΟΥΛΗΣΗ να μου κάνουν την χάρη να επιβαρυνθώ όσο το δυνατόν λιγότερο

ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ

transalpblack
19/05/2011, 09:04

ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημητρόπουλε και Baron, καλημέρα και στους δυο σας αλλά και σε όλους τους άλλους.
Έχει δίκιο ο Baron.
Χαλάρωσε λίγο, στην τελική, πούλα το και άλλαξε μάρκα.
Σήμερα με 5-6 χιλιάρικα παίρνεις άριστα εργαλεία και απροβλημάτιστα.

Stabak
19/05/2011, 09:06
Οταν η φυση της βλαβης ΝΟΜΙΖΩ ειναι αποδεδειγμενα κατασκευαστικο λαθος (πχ γραμμης παραγωγής, φορυνιας εξαρτηματος κλπ) και οχι μεμονωμενο περιστατικο... θα πρεπει να καλυφθει ανεξαρτητου εγγυησης...

μιλα με δικηγορο αμεσα....

Stabak
19/05/2011, 09:10
.. και γι αυτο οι οποιες σοβαρες εταιριες, περαν της επισκευης της βλαβης ή της αντικαταστασης κινητηρα, ανανεώνουν την εγγυηση απο την μερα της επισκευης...

περιμενε τα νεα απο Γερμανια και μετα βαλε δικηγόρο...

gidimitropoulos
19/05/2011, 09:10
Ελικρινά δεν περίμενα τέτοια ανταπόκριση και ευχαριστώ πολυ και για τα σχόλια αλλά και τις συμβουλές.Παραθέτω λίγο πιό αναλυτικά το ιστορικό.

Μπήκα για το service των30000km το πρωί 4/5/2011,το μεσημέρι με ειδοποιούν για θόρυβο και ότι μάλλον είναι καδένα.Το άλλο πρωί φοράνε καδένα αλλά ο θόρυβος εξακολουθούσε.Μου λένε ότι θα αλλάξουν τρόμπα νερού γιατί φοράει μεταλλικό γρανάζι και μάλλον βαράει αυτό.Οι καινούργιες τρόμπες του 800 βγαίνουν τώρα με πλαστικό γρανάζι.Πάλι τίποτα ο θόρυβος συνεχιζόταν.Μου λένε ότι πρέπει να κατεβάσουν μηχανή.ΕΚΕΙ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ.Κατέβασαν με ειδοποίησαν και είδα την ΚΑΤΑΝΤΙΑ της μηχανής μου.Δύο πιστόνια περιμετρικά φαγωμένα και τα χιτώνια μέσα και τα δύο γυαλόχαρτο.Η συνέχεια γνωστή φωτογραφίες στην Γερμανία και ακόμη περιμένω την καλή τους ΒΟΥΛΗΣΗ να μου κάνουν την χάρη να επιβαρυνθώ όσο το δυνατόν λιγότερο

ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ

gidimitropoulos
19/05/2011, 09:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
.. και γι αυτο οι οποιες σοβαρες εταιριες, περαν της επισκευης της βλαβης ή της αντικαταστασης κινητηρα, ανανεώνουν την εγγυηση απο την μερα της επισκευης...

περιμενε τα νεα απο Γερμανια και μετα βαλε δικηγόρο...

Μου είπαν ότι θα την ανανεώσουν

spyro
19/05/2011, 09:35

αναλόγως πως έβγαλες τα χρήματα τα οποία ξόδεψες για να αγοράσεις αυτά τα σίδερα

TROOPER
19/05/2011, 09:38
ωωωωωωωω.................

byron
19/05/2011, 10:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
αναλόγως πως έβγαλες τα χρήματα τα οποία ξόδεψες για να αγοράσεις αυτά τα σίδερα

Αναλόγως πως ιεραρχεί κάποιος τις αξίες της ζωής του καλύτερα.
Διαφορετικά όλοι όσοι έχουμε χάσει μηχανάκι, θα έπρεπε να φουντάρουμε στο Σούνιο.

sniper
19/05/2011, 10:32
Διαφορετικά όλοι όσοι έχουμε χάσει μηχανάκι, θα έπρεπε να φουντάρουμε στο Σούνιο.

Εγώ έφτασα στην άκρη στο Σούνιο... κοίταξα κάτω... και μ' επιασε η ψυχή μου.. Δεν μπορούσα να πέσω.. ήταν τίγκα στα ΧΤ και στα TDM..

spyro
19/05/2011, 10:50

Να φουντάρουμε από το Σούνιο δε ξέρω, αλλά να χάσουμε τον ύπνο μας γιατι ότι εξτρά είχαμε το δώσαμε εκεί, το βλέπω ευκολάκι.

:wave2:

faraway
19/05/2011, 10:55
Να φουντάρουμε από το Σούνιο δε ξέρω, αλλά να χάσουμε τον ύπνο μας γιατι ότι εξτρά είχαμε το δώσαμε εκεί, το βλέπω ευκολάκι.

:wave2:

Kαι γω εύκολο το βλέπω ....ειδικά όταν δεν υπάρχουν και τα μετράς ένα ένα για να το φτιάξεις .:sad:

Τεσπα , κουράγιο στο φίλο και του εύχομαι να βρει τη πιο οικονομική λύση . :wave2:

byron
19/05/2011, 10:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εγώ έφτασα στην άκρη στο Σούνιο... κοίταξα κάτω... και μ' επιασε η ψυχή μου.. Δεν μπορούσα να πέσω.. ήταν τίγκα στα ΧΤ και στα TDM..

αχχχαχχχχχχαχχαχαχ :bawl: :rotflmao: :lol: :bawl: :rotflmao: :lol: :bigcry: :bawl:

transalpblack
19/05/2011, 11:30

Όπως και να τα έβγαλες.
Στην τελική, αν δε σε έπαιρνε και παραζορίστικες, να μην το έπαιρνες.
Η μαγκιά δεν είναι μόνο στην αγορά αλλά και στην συντήρηση.

Κι εγώ ένα ταπεινό Transalp έχω και δουλεύω στη μαμά εταιρεία και λιγουρεόμαι το Varadero αλλά και το Tiger.
Μπορώ να το πάρω αλλά μετά θα ζοριστώ πάρα πολύ κι αν τύχει και καμιά στραβή, θα το αράξω.
Με το ΤΑ, ότι και να τύχει, την βγάζω πέρα.

faraway
19/05/2011, 11:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από transalpblack

Με το ΤΑ, ότι και να τύχει, την βγάζω πέρα.

Δηλαδή αν το transalp χρειαστεί πιστόνια , κυλίνδρους , μπιέλες ...κτλ , όπως το παλικάρι ....πως ακριβώς θα βγεις με το transalp ενώ με το 800gs δεν θα έβγαινες ?

PortisHead
19/05/2011, 11:41
Δηλαδή αν το transalp χρειαστεί πιστόνια , κυλίνδρους , μπιέλες ...κτλ , όπως το παλικάρι ....πως ακριβώς θα βγεις με το transalp ενώ με το 800gs δεν θα έβγαινες ?

Μα γιαυτο πηρε Transalp....για να μην υπαρχει τετοιο ενδεχόμενο.
:D

makis206
19/05/2011, 12:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Μα γιαυτο πηρε Transalp....για να μην υπαρχει τετοιο ενδεχόμενο.
:D

:a46: :a46: :a46: :a46: :a46: :a46: :a46:
:a46: :a46: :a46: :a46: :a46: :a46: :a46:

menos
19/05/2011, 12:21
Τι έγραψε πάλι ο άνθρωπΑΣ!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

georgio
19/05/2011, 12:44

Ντροπής πράματα τέτοιες κουβέντες! 150 φορές θα γράψεις Soichiro Honda, άλλες τόσες Honda TransAlp και αύριο με τον κηδεμόνα σου! :a9:

Στωικά κάθεται οκλαδόν ο Ιάπων μηχανικός πίνοντας τσάι στο χαμηλό τραπεζάκι και λέει "Να γιατί TransAlp χαζό Ευρωπαίο... Λέτε να μην ξέρουμε να βγάζουμε άλογα; Τρεις φορές θα μηδενίσει το κοντέρ μέχρι να χρειαστεί πιστόνια το TransAlp".

Και μπορεί να είναι ακριβά τα ανταλλακτικά της Honda αλλά όταν θα πας, ο τύπος πίσω από τον πάγκο θα σου πει φίλε μου μάλλον τράκαρες για να είσαι εδώ. Δεν παίζει να χάλασε το Honda.

Φίλε με το bmw καλό κουράγιο και καλά ξεμπερδέματα!

Δεν ξέρω, με χαλάει πολύ αυτό το πράγμα να πηγαίνεις να σκας τα ωραία σου λεφτά και να χαλάει καινούργιο το μηχανάκι. Και από την άλλη να βλέπεις κάτι χρέπια του '80, '90 που σέρβις δεν τους έχει γίνει τα τελευταία δέκα χρόνια, κανά λάδι, κανά μπουζί όποτε θυμόμασταν, καρμπυρατέρ ψεκάζουμε την εισαγωγή με το μηχανάκι αναμένο όταν πλέον δεν τραβάει καθόλου, σπασμένα διάφορα τριγύρω, τα ηλεκτρικά να κρέμονται σαν σπληνάντερα και τα μπουρδέλα πάνε ακόμα.

Δεν ξέρω εγώ και να είχα τα λεφτά θα το σκεφτόμουν για καινούργιο μηχανάκι. Μήπως είναι καλύτερα τα μεταχειρισμένα τελικά; Από την άποψη ότι είναι στην αγορά κάποια χρόνια, και είναι πλέον γνωστό το τι βγάζουν. Ειδικά όταν από την εταιρεία κάνουν τον κινέζο. 30.000χλμ και κόλησαν τα πιστόνια; Γιατί να ξαναπάρει κάποιος BMW;

Gandalf dr685sm
19/05/2011, 12:59
Ρε παιδιά.. συγνώμη.. μόνο εμένα μου έκανε εντύπωση;

2 χρόνια εγγύηση.. ακόμα και ταξιτζής να ήταν πάνω απο 25-30.000 χλμ πολύ δύσκολα θα έκανε με την μηχανή. Άρα η εγγύηση προβλέπει οτι σε αυτά τα ΚΜ περίπου το μοτέρ παραδίδει πνεύμα; (ανεξάρτητα με το οτι είχε πρόβλημα η παραγωγή!! )

Μιλάμε για 10.000 ευρώ κοντά παιδιά. Δεν είναι αστεία αυτά. Ο φιλαράκος μπορεί να το πήρε μτχ, αλλά άλλος που το τσίμπησε καινούριο και του έκατσε τέτοιο λαχείο , τι να πεί;

Ευρωπαϊκά μηχανάκια... :sick:

Έχουν "χαρακτήρα"... :alien:

Καλά ξεμπερδέματα αδερφέ.

PortisHead
19/05/2011, 13:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Έχουν "χαρακτήρα"... :alien:

Παλιοχαρακτήρα θα ελεγα.

Και για να μην θεωρηθώ εγκάθετος...το 1200 και το 800 GS, προσωπικα
τα θεωρώ απ τα ομορφοτερα μηχανακια στην αγορα.
Κριμα.

Konti
19/05/2011, 13:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Ρε παιδιά.. συγνώμη.. μόνο εμένα μου έκανε εντύπωση;

2 χρόνια εγγύηση.. ακόμα και ταξιτζής να ήταν πάνω απο 25-30.000 χλμ πολύ δύσκολα θα έκανε με την μηχανή

30000 χλμ σε 2 χρόνια δεν είναι καθόλου πολλά! Νορμάλ είναι....

faraway
19/05/2011, 13:21
Πάει για χολή το πράγμα σιγά σιγά ..........

byron
19/05/2011, 13:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Ντροπής πράματα τέτοιες κουβέντες! 150 φορές θα γράψεις Soichiro Honda, άλλες τόσες Honda TransAlp και αύριο με τον κηδεμόνα σου! :a9:

Στωικά κάθεται οκλαδόν ο Ιάπων μηχανικός πίνοντας τσάι στο χαμηλό τραπεζάκι και λέει "Να γιατί TransAlp χαζό Ευρωπαίο... Λέτε να μην ξέρουμε να βγάζουμε άλογα; Τρεις φορές θα μηδενίσει το κοντέρ μέχρι να χρειαστεί πιστόνια το TransAlp".

Και μπορεί να είναι ακριβά τα ανταλλακτικά της Honda αλλά όταν θα πας, ο τύπος πίσω από τον πάγκο θα σου πει φίλε μου μάλλον τράκαρες για να είσαι εδώ. Δεν παίζει να χάλασε το Honda.

Axxaxxααχααααχχχχ
αχχαχαχχχαααχχχ
αχχαχαχχχα :lol: :lol: :bawl: :bawl: :lol: :lol:
αχχχ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Και λίγα λες Georgio, για ένα μηχανάκι που προσφέρει εφάμμιλη συγκίνηση με το πλέξιμο....:bawl: :lol: :bawl:

sniper
19/05/2011, 13:47
Axxaxxααχααααχχχχ
αχχαχαχχχαααχχχ
αχχαχαχχχα :lol: :lol: :bawl: :bawl: :lol: :lol:
αχχχ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Και λίγα λες Georgio, για ένα μηχανάκι που προσφέρει εφάμμιλη συγκίνηση με το πλέξιμο....:bawl: :lol: :bawl:

Το πλέξιμο δεν προσφέρει συγκίνηση; :hypnotize

byron
19/05/2011, 13:49
Το πλέξιμο δεν προσφέρει συγκίνηση; :hypnotize

Τα σεμεδάκια είναι εγγύηση για πολλαπλούς οργασμούς.