Σύνδεση

View Full Version : θελω zzr 1400 τι να κανω;

Σελίδες : 1 [2] 3

liakaros
21/05/2011, 02:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgos.ken
.Το μονο που ξερετε μερικοι και κανετε εινε να βρισκετε και το παραμικρο λαθος που θα κανει καπιος για να του την πειτε νομιζετε οτι εσεις ειστε οι γ@@ο και δερνω,λες και εσεις ειστε οι τελιοι,μαθε πρωτα να σεβεσε τον αλον και μεταμηλα .τελος απο μενα.

226945

Cpt. Haddock
21/05/2011, 06:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Ρε λεβέντες αφήστε τον άνθρωπο να πάρει ότι γουστάρει !!! Υπάρχει και η φυσική επιλογή !!! Κόντρα στην εξέλιξη θα πάμε ?????:wave2:

Α, γειά σου!

:beer: :beer: :beer:

[...] σε μια σε μια αντιπροσωπια στην κρητη [...]

Τωρα εξηγούνται όλα...

Ιδανικό μηχανάκι για το νησι φιλΑΙ

:bawl:

irinia
21/05/2011, 06:58
ΑΙΓΩ ΓΟΙΑΤΕΙ ΝΩΜΕΙΖΟ ΩΤΗ Ω ΤΕΙΠΩΣ ΣΑΣ ΔΟΥΛΑΙΒΗ ΩΛΟΥΣ...???

:wave2:

vaska
21/05/2011, 07:12
7 σελίδες κι ακόμη δεν βγάλατε άκρη. Φίλαι giorgos.ken πρέπει να είσαι φιλαράκι με αυτόν εδώ (http://www.youtube.com/watch?v=jAMdqfTuIIU) , αλλιώς δεν εξηγείται.

:wave2: :wave2: :wave2:

CBRIDHS
21/05/2011, 08:11
Σου απάντησα και σε άλλο forum που ποστάρισες....είδες ότι είχα δίκιο???Κοίτα τα σκαλοπάτια να τα ανεβαίνεις σιγά σιγά γτ αλλιώς θα πέσεις από την σκάλα........:winka: :winka:

toyar
21/05/2011, 08:23
δεν ξέρω τι θα γίνει με το ζζρ αλλά με 10 σελίδες ακόμα και εκατέρωθεν καλή διάθεση τουλάχιστον θα μάθει ορθογραφία:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

και πουσαι φίλε......
τώρα που έμαθα ότι είσαι κρήτη από μένα πάρτο ελεύθερα:winka:
κι εσύ εκεί κάτω έτσι κι αλλιώς έχεις μειωμένο προσδόκιμο κι εγώ εδώ δεν κινδυνεύω να σε βρω απέναντι αφού μας χωρίζει θάλασσα

nio1981
21/05/2011, 08:37
moto.gr.....

εγγυηση....δεν με απογοήτευσεs ποτε...

:a23: :a23: :a23: :a23: :a23:

edit. re kapetanio.........ta greeklish mou se peirazan....:rolleyes:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

andgeo
21/05/2011, 09:10
έτση ραι μπες με το ζζρου να τα γαμίσυμαι ώλα ... κι εγό φιλαρίνη μου τους ήπα κάποτε ότι θαίλο να πάρο το μπεμπε το 1600 και με δουλαιυουνε ακόμα αλά δε μασάο λέμαι , μιν παιριμαίνης να σαι καταλαύουν . Πάρτω εσί να το πάρο κε εγό να κάνουμε κε καμηά κώντρα , να τσι γαμίσομε όλλους . Μίπος θες κι εσί μπεμπε ? Δαις λήγω . κε κάτη ακώμα , μιν ακούς καναίνα τους γηατί δαιν ξαίρουν αυτί , ήνε αθινέες κόταις λυράταις κε τα ώπλα νωμίζουν ότι ήναι μόνω γηα των πώλαιμω αινό αιμής τα αίχομε γηα να λίνουμε τσι λωγαρηασμούς μας ,αντή γηα κωμπηωυτεράκη ,απώ κη να καταλάυης ...

226959

faraway
21/05/2011, 09:22
http://www.youtube.com/watch?v=T5h-Zw4v8HU

:lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao:

nio1981
21/05/2011, 09:39
:eyepop: :eyepop: :dizzy: :dizzy:

:a022:

xaxxxaxaxxxaxaxaaxaxaxx

John Steed
21/05/2011, 10:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
έτση ραι μπες με το ζζρου να τα γαμίσυμαι ώλα ... κι εγό φιλαρίνη μου τους ήπα κάποτε ότι θαίλο να πάρο το μπεμπε το 1600 και με δουλαιυουνε ακόμα αλά δε μασάο λέμαι , μιν παιριμαίνης να σαι καταλαύουν . Πάρτω εσί να το πάρο κε εγό να κάνουμε κε καμηά κώντρα , να τσι γαμίσομε όλλους . Μίπος θες κι εσί μπεμπε ? Δαις λήγω . κε κάτη ακώμα , μιν ακούς καναίνα τους γηατί δαιν ξαίρουν αυτί , ήνε αθινέες κόταις λυράταις κε τα ώπλα νωμίζουν ότι ήναι μόνω γηα των πώλαιμω αινό αιμής τα αίχομε γηα να λίνουμε τσι λωγαρηασμούς μας ,αντή γηα κωμπηωυτεράκη ,απώ κη να καταλάυης ...

:hypnotize :hypnotize

:bawl:

andgeo
21/05/2011, 10:55
γηατή γαιλάς φίλαι ;
Τα βλαίπης δε μας πησταίουν αλά δε μασάμαι ...
Κε ώταν τω πάρης θα κώψουμαι τιν εκσάτμεισει απώ τω λεμό να παμαι με τα αιλαίφθερα στη Νωμαρχήα να γκαζόνουμαι μαίχρι να γηρήσουν τιν ΟΦΑΡΑ ΜΑΣ στιν Α Κατιγωρεία γηατή ήνε άδηκω που μας έρηξαν η βρομοι κε αν δαιν το κάνωυν θα τους καψουμε ζοντανούς (πάλη) γηατή δαιν τα δαιχώμασται αιμής αφτά .
Κε πωυσε μι σου πη κιανής γηα αιξωπλισμό κε μαλακήαις γηατή δαιν ξαίρωυν τη λαίναι . Αιγό ξαίρο αίνα που φωρούσαι τα πάντα όλλα κε εμισερόθικαι μαι 30χλμ/ώραΚρίτις .Φωρούσαι λαίη κε κωρκόδηλο στι πλάτι . Να αφίσωυν τσι μαλακείαις τα λαιφτά σου να πάροουν μώνω θέναι κε πίγενε στω κουράδη να γδάρις μια προβατήνα να τη φωραίσης στι μπλάτει ήδεια δουληά κάνη και ήσε τζιτζι . Κε για κράνως τα γαιρμανηκά που έχουμε από των πώλεμω ήναι γαματα και τσι μόδας .
έτση να τσι γαμίσομαι , α τσι γαμίσομαι. Κε την ΟΦΑΡΑ ΜΑΣ στιν Α .

John Steed
21/05/2011, 11:00
Κωλοτούμπες

John Steed
21/05/2011, 11:11
Το θέμα είναι αν πάρεις ΕΣΥ ZZR 1400 τι θα κάνουμε ΕΜΕΙΣ?

Το σταυρό μας... :bigcry:

giorgos.ken
21/05/2011, 12:09
Δεν κυνδιβεται απο εμενα μην ανησυχητε γιατι εγω αυτο που θα παρω θα το σεβομαι και ποτε δεν θα κανω μαλακιες,μαλλων εγω κυνδυνεβω απο εσας που επειδη οδηγατε χρονια (αν οδηγατε δηλαδη μερικοι που πολυ αμφιβαλω αν θα εχετε οδηγησει και μηχανη μεγαλου κυβισμου απλα τις φοβαστε)νομιζετε οτι αυτο σας δινει το δικαιωμα να τρεχετε με 200αρες στην εθνικη και να περνατε τα αυτοκηνητα ζικ ζακ.ε μαθετε λοιπον και κατι απο εναν αρχαριο δεν τρεχουμε στον δρομο οπως τρεχουμε σε πιστα για κανεναν λογο.υπαρχει καπιος που να εχει zzr να μου πει την γνωμη του και αυτος πως εινε η μηχανη εινε δισκολη ευκολη;η και καπιος ο οπιος να ανεβηκε αποτομα σε κιβικα δεν μπορει καπιος θα υπαρχει;

SVX
21/05/2011, 12:15
η και καπιος ο οπιος να ανεβηκε αποτομα σε κιβικα δεν μπορει καπιος θα υπαρχει;

εννοείς ζωντανός...?

κοιτα να δεις ...το μηχανακι ειναι βαρυ.... πρεπει να το δουλευεις με το γκαζι και τον συμπλεκτη...και δε θα σε βοηθαει...

για να μην καταλαβαινεις δηλαδη το βαρος του σε κλειστα κομματια πρεπει να εχεις περασει και πιο "ευκολα" μηχανακια...με μικρο βαρος που το κουμανταρεις σαν ανθρωπος... και με γκαζι που συγχωρει... αλλο να εχεις ιπποδυναμη 60 αλογα απο το χερι να φευγει στον πισω τροχο κι αλλο 200...
ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.... αυριο το πρωι προσπαθησε να χτυπησεις εναν φραππε με το κρουστικο δραπανο σε φουλ στροφες (αντι για μιξερ)....

Vagelis Gar
21/05/2011, 12:19
giorgos.ken μα την παναγία αν ήμουν στην θέση του πατέρα σου ή θα είχα αυτοκτονήσει ή θα σε είχα σκοτώσει. Πως την παλέυουν ρε φίλε οι γονείς σου με την πάρτη σου?

giorgos.ken
21/05/2011, 12:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
εννοείς ζωντανός...?

κοιτα να δεις ...το μηχανακι ειναι βαρυ.... πρεπει να το δουλευεις με το γκαζι και τον συμπλεκτη...και δε θα σε βοηθαει...

για να μην καταλαβαινεις δηλαδη το βαρος του σε κλειστα κομματια πρεπει να εχεις περασει και πιο "ευκολα" μηχανακια...με μικρο βαρος που το κουμανταρεις σαν ανθρωπος... και με γκαζι που συγχωρει... αλλο να εχεις ιπποδυναμη 60 αλογα απο το χερι να φευγει στον πισω τροχο κι αλλο 200...
ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.... αυριο το πρωι προσπαθησε να χτυπησεις εναν φραππε με το κρουστικο δραπανο σε φουλ στροφες (αντι για μιξερ).... ενταξει αυτο που λες ειναι καπως ακρεο δεν μπορει οσοι ανεβηκαν αποτομα να ειναι ολοι νεκροι και αν εχεις αποδηξεις για αυτο εγω δεν θα την παρω,τωρα για το αλλο που λες εσυ τη μηχανη μου προτηνεις να παρω για να παρω μετα την zzr;

castoras
21/05/2011, 12:35
ενταξει αυτο που λες ειναι καπως ακρεο δεν μπορει οσοι ανεβηκαν αποτομα να ειναι ολοι νεκροι και αν εχεις αποδηξεις για αυτο εγω δεν θα την παρω,τωρα για το αλλο που λες εσυ τη μηχανη μου προτηνεις να παρω για να παρω μετα την zzr;

Αφού το θες τόσο αντε να το πάρεις.Πριν όμως τύπωσε αυτές τις σελίδες που έχουν γραφτεί για την πάρτη σου για να τις διαβάσει ο πατέρα σου και να μην έχει απορίες αν πάθεις κάτι

J.T.R
21/05/2011, 12:37
Δαρι αφτι λα μινιερι, μαιος σογαρες το μινο, μονομπλοκ σταυροειδε...:hypnotize :dizzy:

castoras
21/05/2011, 12:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από J.T.R
Δαρι αφτι λα μινιερι, μαιος σογαρες το μινο, μονομπλοκ σταυροειδε...:hypnotize :dizzy:

Μας έσκισες!!:uplate: :hypnotize :uplate:

CBRIDHS
21/05/2011, 12:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
Μας έσκισες!!:uplate: :hypnotize :uplate:

Τι μας έσκισε......ακόμα πονάω..:cry: :cry: :cry:

Vagelis Gar
21/05/2011, 13:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από J.T.R

Πρεταν σαλιρο καταφας ο πριτσος ταντε ουι μαναμ σαπανισος το μλπαρ ή καταλαβα λάθος?

nio1981
21/05/2011, 13:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Roufianos
Πρεταν σαλιρο καταφας ο πριτσος ταντε ουι μαναμ σαπανισος το μλπαρ ή καταλαβα λάθος?

μιλα καλα ρε θα φας ban :mad: :mad:

:rotflmao: :rotflmao:

McTalas
21/05/2011, 13:05
ρε σεις που ειναι εκεινο το θεματακι που ηθελε ν απαρει χαγιαμπουζα ενα πιτσιρικακι απο την κρητη? μαλλον ο ιδιος θα ειναι ανεβηκε κιβικα....:lol:

ρε φιλε ποιος σου ειπε πως το ζζρ ειναι το μαγαλυτερο μηχανακι? υπαρχουν και αλλα ψαξτο καλυτερα και θα βρεις ή στην τελικη ρωτα και κανεναν αλλο.

το κονσεπτ ειναι το ιδιο: καθονται 2-3 πιτσιρικακια ψαχνουν να βρουν πιο ειναι το πιο μεγαλο μηχανακι και μετα το ποσταρουν σε φορουμ να γινει τζερτζελο και μετα σπανε πλακιτσα...:winka:

castoras
21/05/2011, 13:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
ρε σεις που ειναι εκεινο το θεματακι που ηθελε ν απαρει χαγιαμπουζα ενα πιτσιρικακι απο την κρητη? μαλλον ο ιδιος θα ειναι ανεβηκε κιβικα....:lol:

ρε φιλε ποιος σου ειπε πως το ζζρ ειναι το μαγαλυτερο μηχανακι? υπαρχουν και αλλα ψαξτο καλυτερα και θα βρεις ή στην τελικη ρωτα και κανεναν αλλο.

το κονσεπτ ειναι το ιδιο: καθονται 2-3 πιτσιρικακια ψαχνουν να βρουν πιο ειναι το πιο μεγαλο μηχανακι και μετα το ποσταρουν σε φορουμ να γινει τζερτζελο και μετα σπανε πλακιτσα...:winka:

Δε νομίζω να κάνει πλάκα...

McTalas
21/05/2011, 13:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
Δε νομίζω να κάνει πλάκα...

Βρες αυτο με το μπουσα που λεω και θα καταλαβεις...:winka:

John Steed
21/05/2011, 13:48
Η μαλακία είναι πως μερικοί από εδώ μέσα ανησυχούν και προσπαθούν και προσπαθούν και προσπαθούν να δώσουν τη μασημένη τροφή σε κάτι μ@λ@κισμένα σαν τον Ken-Ken από εδώ και αυτά δεν τη δέχονται με τίποτα!

Η άλλη μαλακία είναι πως κάποιοι είναι τόσο καλοί από εδώ μέσα που αισθάνονται άσχημα αν δεν σου γράψουν κάτι για να προσπαθήσουν να σε αποτρέψουν.

Η μεγαλύτερη μαλακία βέβαια, είναι πως οι γονείς σου δεν έχουν ιδέα πόσο τούβλο είσαι και τι πας να κάνεις γιατί το πιθανότερο είναι πως είναι τίποτα αποχαυνωμένοι από την ΤιΒι μεσήλικες που περισσότερο ενδιαφέρονται για το φόρεμα την κυρα-ξεκατινιάρας στην εκπομπή της Λαμπίρη (νοου οφένς λαμπιράκι μου :winka: ) παρά για τη γαλούχηση του γιού τους.

Τελικά το σύμπαν έχει όριο...... :sad:

950dim
21/05/2011, 13:49
Δεν κυνδιβεται απο εμενα μην ανησυχητε γιατι εγω αυτο που θα παρω θα το σεβομαι και ποτε δεν θα κανω μαλακιες,...

Μπορουμε να το εχουμε γραπτως αυτο σε μια υπευθυνη δηλωση του 1599 επικυρωμενο σε ενα ΚΕΠ;;;;
:smilea:

John Steed
21/05/2011, 13:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Μπορουμε να το εχουμε γραπτως αυτο σε μια υπευθυνη δηλωση του 1599 επικυρωμενο σε ενα ΚΕΠ;;;;
:smilea:

:rotflmao: :rotflmao:

950dim
21/05/2011, 13:55
φιλε οταν μιλας με ορεο τροπο θα σου μιλισι και ο αλος με ορεο τροπο...

Σωστος!

226966

giorgos.ken
21/05/2011, 13:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Η μαλακία είναι πως μερικοί από εδώ μέσα ανησυχούν και προσπαθούν και προσπαθούν και προσπαθούν να δώσουν τη μασημένη τροφή σε κάτι μ@λ@κισμένα σαν τον Ken-Ken από εδώ και αυτά δεν τη δέχονται με τίποτα!

Η άλλη μαλακία είναι πως κάποιοι είναι τόσο καλοί από εδώ μέσα που αισθάνονται άσχημα αν δεν σου γράψουν κάτι για να προσπαθήσουν να σε αποτρέψουν.

Η μεγαλύτερη μαλακία βέβαια, είναι πως οι γονείς σου δεν έχουν ιδέα πόσο τούβλο είσαι και τι πας να κάνεις γιατί το πιθανότερο είναι πως είναι τίποτα αποχαυνωμένοι από την ΤιΒι μεσήλικες που περισσότερο ενδιαφέρονται για το φόρεμα την κυρα-ξεκατινιάρας στην εκπομπή της Λαμπίρη (νοου οφένς λαμπιράκι μου :winka: ) παρά για τη γαλούχηση του γιού τους.

Τελικά το σύμπαν έχει όριο...... :sad:
επησης εινε οτη μαλα@@σμενα σαν και εσενα δεν εχουν παρει την σωστη ανατροφη απο το σπιτι τους ωστε να λενε την γνωμη τους χωρις να προσβαλουν των αλων.αλλα σηγα μην ενδιαφερθουν οι γονεις σου να σου τα μαθουν αυτα αφου οι ανθρωποι ειναι αλου για αλου και δεν σου δωσαν καμια φαπα οταν θα επρεπε να βαλει μιαλο αυτο το αχυρο που εχεις μεα στην κεφαλα σου.και κατι ακομα αν δεν ξερεις τη ειναι οι γονεις μου μοκο,εχω δικα μου λεφτα να παρω την μηχανη.

giorgos.ken
21/05/2011, 14:01
επησης εινε οτη μαλα@@σμενα σαν και εσενα δεν εχουν παρει την σωστη ανατροφη απο το σπιτι τους ωστε να λενε την γνωμη τους χωρις να προσβαλουν των αλων.αλλα σηγα μην ενδιαφερθουν οι γονεις σου να σου τα μαθουν αυτα αφου οι ανθρωποι ειναι αλου για αλου και δεν σου δωσαν καμια φαπα οταν θα επρεπε να βαλει μιαλο αυτο το αχυρο που εχεις μεα στην κεφαλα σου.και κατι ακομα αν δεν ξερεις τη ειναι οι γονεις μου μοκο,εχω δικα μου λεφτα να παρω την μηχανη. και κατι ακομα μην πεταγεσε σαν την τσουτσου δεν εχεις γνωση του θεματος ενα 125αρακι οδηγας απο οτι ειδα εισε ασχετος να δινεις εσυ συμβουλες σε εμενα.η απλα εχεις σκασει απο την ζηλια σου.

p@nos
21/05/2011, 14:04
file grafe griklis giati i or8ografia soy skotoni......pare paradigma apo mena......

oso gia ta ipolipa koyladia kotes poy grafoyn edo mesa na kseris pos oi perisoteroi ine klasobanieres kai xoris sinidisi toy ti kanei to mixanaki poy 8es kai epeidi de boroyn na to kabalisoyn zileboyn poy 8a to xei alos......

min agxonese gia tis paparies poy soy lene paparia grigoro einai to zzr ama itan toso grigoro sto eksoteriko de 8a benan ston kopo na toy bazoyn toyrbo kai kobresor gia na pernei ta podia toy mia xara einia gia arxario opos esi......ektos ama 8es na pas ston eykolo dromo na pareis to cbr 1000to teleutaio gia akoma perissoteri filikotita :D

John Steed
21/05/2011, 14:05
και κατι ακομα μην πεταγεσε σαν την τσουτσου δεν εχεις γνωση του θεματος ενα 125αρακι οδηγας απο οτι ειδα εισε ασχετος να δινεις εσυ συμβουλες σε εμενα.η απλα εχεις σκασει απο την ζηλια σου.

Έχω σκάσει από τη ζήλια μου, συγγνώμη, δεν θα ξαναμιλήσω..... :sad:

vaska
21/05/2011, 14:17
Κουράστηκα αφάνταστα, δεν κάνω εγώ γι' αυτά. Μάλλον μεγάλωσα πολύ .......

Φιλαράκι πάρε ότι θες,δικά σου είναι τα Λ7 δικό σου και το κεφάλι. Έτσι κι αλλιώς δεν ακούς κανέναν και καταντάει κουραστικό να κάθονται να σου εξηγούν κι εσύ ν λες ότι να 'ναι. Κι εγώ μετά το πρώτο μου μηχανάκι vespa 50cc, πήρα το ΧΤ το 400 και μια χαρά το οδηγούσα και σκασίδια δεν έφαγα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ήμουνα σωστός. Σου λένε ότι η ηλικία σου δεν μπορεί να διαχειριστεί τέτοιες ιπποδυνάμεις αλλά από την άλλη όλοι οι παγκόσμιοι από πιτσιρικάδες οδηγούν τούμπανα.Ποιός ξέρει μπορεί και να είσαι η εξαίρεση του κανόνα και να είσαι ο επόμενος Rossi. Μακάρι.

Από μένα τέλος.

:wave2: :wave2:

Καλούς δρόμους να έχεις ότι κι αν αποφασίσεις να πάρεις.

castoras
21/05/2011, 14:18
αν δεν ξερεις τη ειναι οι γονεις μου μοκο.

Το παιδί του Τσακ????
:eyepop: :eyepop: :eyepop:

giorgos.ken
21/05/2011, 14:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
file grafe griklis giati i or8ografia soy skotoni......pare paradigma apo mena......

oso gia ta ipolipa koyladia kotes poy grafoyn edo mesa na kseris pos oi perisoteroi ine klasobanieres kai xoris sinidisi toy ti kanei to mixanaki poy 8es kai epeidi de boroyn na to kabalisoyn zileboyn poy 8a to xei alos......

min agxonese gia tis paparies poy soy lene paparia grigoro einai to zzr ama itan toso grigoro sto eksoteriko de 8a benan ston kopo na toy bazoyn toyrbo kai kobresor gia na pernei ta podia toy mia xara einia gia arxario opos esi......ektos ama 8es na pas ston eykolo dromo na pareis to cbr 1000to teleutaio gia akoma perissoteri filikotita :D φιλε μου ξερω ορθογραφια απλα θελω να γραφω γρηγορα τις απαντησεις και κανω ορθογραφικα λαθοι γραφω οπως θα εγραφα στα griklis οπως λες και εσυ,οσο για το αλλο που λες οσο γρηγορη και να ναι δικια σου επιλογη ειναι πως θα την πας.Εκτος απο αυτο και τα φρενα της ειναι αρκετα ασφαλη εχει abs,τωρα το αλλο που λες οτι κανει για αρχαριο δεν ξερω αν το λες ειρωνευτηκα η σοβαρα.εγω θα το παρω οτι το λες σοβαρα θεωρω οτι οταν εχεις οδηγησει εστω και παπι για καμποσο καιρο εχεις μαθει πολλα πραγματα και ας μην ειναι τοσο γρηγορο.δεν θεωρησε πιστεβω εντελος αρχαριος,απο την αλλη εγω θα ελεγα οχι σε καποιων ο οπιος χωρις να εχει οδηγησει τιποτα παει κατευθειαν σε τετια μηχανη,μπορει και αυτος βεβεα να τα καταφερει αλλα με πολυ δυσκολια.τελος οσο για το cbr1000 που λες πιστευω οτι η zzr εινε πιο φιλικη παρα καπιο ss.

giuzer
21/05/2011, 14:34
και κατι ακομα μην πεταγεσε σαν την τσουτσου δεν εχεις γνωση του θεματος ενα 125αρακι οδηγας απο οτι ειδα εισε ασχετος να δινεις εσυ συμβουλες σε εμενα.η απλα εχεις σκασει απο την ζηλια σου.

Συνονόματε,
σε παρακαλώ γύρνα πίσω στις καφετέριες στα φιλαράκια σου και συνέχισε εκεί τη συζήτηση.
Σε αυτό το φόρουμ γράφουνε Μοτοσυκλετιστές για τη κ@υλα τους, η οποία δεν εξαρτάται από
τι τύπο μοτοσυκλέτας οδηγούν, αλλά από το ΠΩΣ την οδηγούν. Ανεξαρτήτως κυβικών, μόστρας κλπ.
Ελπίζω ότι καταλαβαίνεις τη διαφορά.

Και σταμάτα τις προσβολές σε συνφορουμίτες γιατί :a023: τα παίρνω κράνος!

nio1981
21/05/2011, 14:38
πειναω ρε γμτο....:rolleyes:

DrEvil
21/05/2011, 14:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
πειναω ρε γμτο....:rolleyes:

Ε, φάε έναν μαλάκα... 10 σελίδες γεύμα έχει.

p@nos
21/05/2011, 14:48
enoeite mono sobara milao ego exo ebiria edo kai enamiso xrono kabalao ena fx125 toybano 200ari to xo ftiaksei me yosomuria epano kai fcr kai ekedrofooroys kai lastixa karafla kai gamaei epeidi ine polemiko diladi ti polemiko sxedon agonistiko to xo kanei pisteyo eimai emeiros gia na soy po

proxtes epina ena kafe kai itan enas filos moy poy diabase se ena periodiko pos to cbr to xilia einai para poli filiko kai exi kai abs kai exi kai ilektriko timoni opote nomizo pos nomizis la8os pos to zzr ine pio filiko apo apo to cbr eksalloy ine kai pio liga kibika opote me ti logiki ine pio filiko ola filika ta xoyn kanei tora esi pisteyo de 8a xis probliiima kanena giati se kobo fisiko talento
ama psaksis kai se forum 8a dis oti to lene oloi pos ta honda ine poli filika ego pantos to c50 toy filoy moy toy argiri filiko eine kai to cbf250 toy kosta to xo kanei bolta se parking kai afto filiko itan me dinata frena kiolas ala de tromazes
tora ta kawasakia oli lene pos ine prionia opote stadar to cbr ine pio iremo pare ena periodiko na to dis kai monos soy

ante ama to paris 8a paro ki ego to fx na pigenoyme boltes bale toy eksatmisi omos giati to fx moy me ta yosomuria kanei 8oribo tis poytanas kai de 8a akoygese ka8oloy

gixxerpap
21/05/2011, 14:50
Επειδή η κουβέντα εδω μέσα έχει ξεφύγει -και δε θα μπορούσε να γίνει αλλιώς-, αν δεν κάνεις πλάκα και θέλεις να το κουβεντιάσεις σοβαρά, στείλε μου ένα πμ, να βρεθούμε, να κεράσω καφεδάκι και να τα πούμε ήρεμα ...

Αν το έχεις ήδη αποφασισμένο, και το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι η αντιπαράθεση, συνεχίστε το εδώ

σου γράφει κάποιος που σαν πρώτη μηχανή είχε ένα gsxr 750, εχει δοκιμάσει πάρα πολλές μηχανές διαφορετικών κατηγοριών, γράφει πάρα πολλά χλμ, θεωρείται απο τους γύρω του πολύ καλός οδηγός και παρόλαυτά μέχρι τώρα έχει σπάσει μόνο δύο πόδια και μερικά πλευρά ...

αν είσαι τυχερός, μπορεί να σε πάω και βόλτα με ενα zzr 1400, να έχεις και μια ιδέα του τι σε περιμένει;)

gixxerpap
21/05/2011, 14:53
enoeite mono sobara milao ego exo ebiria edo kai enamiso xrono kabalao ena fx125 toybano 200ari to xo ftiaksei me yosomuria epano kai fcr kai ekedrofooroys kai lastixa karafla kai gamaei epeidi ine polemiko diladi ti polemiko sxedon agonistiko to xo kanei pisteyo eimai emeiros gia na soy po

proxtes epina ena kafe kai itan enas filos moy poy diabase se ena periodiko pos to cbr to xilia einai para poli filiko kai exi kai abs kai exi kai ilektriko timoni opote nomizo pos nomizis la8os pos to zzr ine pio filiko apo apo to cbr eksalloy ine kai pio liga kibika opote me ti logiki ine pio filiko ola filika ta xoyn kanei tora esi pisteyo de 8a xis probliiima kanena giati se kobo fisiko talento
ama psaksis kai se forum 8a dis oti to lene oloi pos ta honda ine poli filika ego pantos to c50 toy filoy moy toy argiri filiko eine kai to cbf250 toy kosta to xo kanei bolta se parking kai afto filiko itan me dinata frena kiolas ala de tromazes
tora ta kawasakia oli lene pos ine prionia opote stadar to cbr ine pio iremo pare ena periodiko na to dis kai monos soy

ante ama to paris 8a paro ki ego to fx na pigenoyme boltes bale toy eksatmisi omos giati to fx moy me ta yosomuria kanei 8oribo tis poytanas kai de 8a akoygese ka8oloy

afro & orizonta κόφτε την πλάκα και μη γράφετε με τον κωδικό του πάνου:mad:

p@nos
21/05/2011, 15:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
afro & orizonta κόφτε την πλάκα και μη γράφετε με τον κωδικό του πάνου:mad:

file ke si koylos ise san oloys toys xestes edo mesa kai mas to pezeis grigoros me to 1400 ama 8es se pao mia kontra me to fx mexri ta 200 pezo kai adies oti 8a mai brosta

exi ekentroforoys o piraylos an kseris ti ine afto opote de se perni :smokin: :smokin: :smokin:

npat
21/05/2011, 17:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap

αν είσαι τυχερός, μπορεί να σε πάω και βόλτα με ενα zzr 1400, να έχεις και μια ιδέα του τι σε περιμένει;)

Πάλι ψώνια Παπ? Πάλι ψώνια?

:D

chr1s_86
21/05/2011, 18:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
πλην του www.cantbehaverationallyandblameanyoneelse.com,

:lol: :lol:

Allst@rf
21/05/2011, 18:24
ακόμα ασχολείστε...?

:confused:

δε πειράζει αφήστε τον αυτόν...σώστε κανέναν άλλο...

gixxerpap
21/05/2011, 18:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Πάλι ψώνια Παπ? Πάλι ψώνια?

:D

όχι ρε, μη βιάζεσαι ....:)

gianhs8
21/05/2011, 19:29
μιας και ο καθενας μπαινει σρο forum και λει τον πονο του ας πω και εγω τον καιμο μου

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

226985

gixxerpap
21/05/2011, 19:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από gianhs8
μιας και ο καθενας μπαινει σρο forum και λει τον πονο του ας πω και εγω τον καιμο μου

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

join the club (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=117621) :lol:

zolotas
21/05/2011, 22:07
παρε μηχανακι ,αλλα λιγοτερα κυβικα...........ΔΕΝ θα εντυπωσιασεις, αν σε δουν με 1400, τα φιλαρακια σου

giorgos.ken
22/05/2011, 01:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
παρε μηχανακι ,αλλα λιγοτερα κυβικα...........ΔΕΝ θα εντυπωσιασεις, αν σε δουν με 1400, τα φιλαρακια σου χεστηκα ρε φιλε αν θα εντυπωσιασω η οχι πιος σου ειπε οτι θελω την μηχανη για εντυπωσιασμο;αφτα εινε για μαλακι@@να και καλομαθημενα παιδακια,(δεν λεω και εγω καλομαθημενος ειμαι αλλα σε ενα σημειο)που πανε και τους περνει ο μπαμπας μηχανη η αμαξι και δεν κανουν καν τον κοπο να μαζεψουν εστω ενα ευρω.εγω εχω στερηθει πολλα για αυτην την μηχανη τρεχω και αγωνιζομε για να την αγορασω παρολο που εχει την δυνατοτητα ο πατερας μου να μου την παρει.μου αρεσει αυτη η μηχανη θελω απλα να ειμαι κατοχος της να την βλεπω και να μου φτιαχνει το κεφη δεν μπορεις να το καταλαβεις αυτο;και να πηγαινω και τις βολτες μου,και τα καλοκαιρια διακοπες με την μηχανη μου.τα 1400 κιβικα εινε αχρηστα στους ελληνικους δρομους και σιγουρα δεν μπορεις να εξαντλησεις της δυνατοτητες μιας τετιας μηχανης αλλα ουτε και θελω γιατι τοτε κινδυνεβω.τελος να σου πω οτι δεν θα εκανα ποτε και ουτε εχω διαθεση να δωσω 14.000αρικα για να εντυπωσιασω καποιους.θα μπορουσα με αυτα τα λεφτα να πηγαινω καθε μερα σε μπουρ@@λα να το ευχαριστιεμαι,να πηγαινω σε μπουζουκια και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις.εγω ομως επελεξα να στερηθω καπια πραγματα για να παρω κατι που μου αρεσει,και να μπορω να παω και καπου πιο μακρια αν το θελησω ενω με το παπι που οδηγαω 2 χρονια που να παω;οσο για τα κυβικα εχεις δικο σε αυτο που λες αλλα τη να αγορασω 600αρα ss;ειναι υπερβολικα κουραστηκες και επησεις και αυτες εχουν πολυ γκαζι ανετα σκοτωνεσαι και με τις 2.μη μου πεις τωρα κανα 250αρι γιατι εχω οδηγησει και δεν πιστεβω οτι εχει να μου προσφερει καπιο μεγαλητερο μαθημα απο αυτο που μου εχει δωσει το παπακι.

imitrelos
22/05/2011, 01:42
Γεια σας παιδια,απο εμπιρια σε μηχανες εχω μονο απο παπακι 100αρι οδηγαω 2 χρονια καθημερα και εχω οδηγησει και μια cbf250.Να πω επησης οτι εχω ανεβει σε 600αρα ss αλλα σαν συνοδηγος.Αφτο που μου εχει κολησει ξερω οτι εινε ακρεω μερικοι θα με πειτε και τρελο εινε να αγορασω μια zzr 1400 εινε ονειρο ζωης για μενα, τα μαζεβω τα λεφτα απο τα 18 μου και ειμαι 20.Θελω να μου δωσετε μερικες συμβουλες για αυτην την μηχανη και αν τυχει και την εχει καπιος να μου πει περιπου πως εινε αν εινε φιλικη προς τον αναβατη π.χ και γενικως οτι πληροφοριες μπορει να μου δοσει. Επησης αν υπαρχει καπιος που να ανεβηκε καπως αποτομα σε κιβικα,και η πρωτη του επαφη με την μοτο θα το εκτιμουσα παρα πολυ.Επησεις ακουσα οτι μπορις να τις βαλης εναν περιοριστη στους 33 ιπους, εγω την σιγγεκριμενει μοτο την θελω για βολτες και ταξιδια αλλα σε νορμαλ ταχητητες οχι τρελα πραγματα γιατι εχουν δει πολλα τα ματια μου.θα ηθελα τις γνωμες σας και τις συμβουλες σας χωρις ειρωνιες για ολα αυτα που σας εγραψα παραπανω,ευχαριστω ολους οσους απαντησουν στο θεμα μου

Τελικά σήμερα τα 20χρονα πέρνουν και γαμώ τα ναρκωτικά :rotflmao:

αγόρι μου τί λές ???????????? πλάκα κάνεις ? άμα ήμουν αδερφό σου θα είχες φάει σφαλιάρα και με τα τόσα ορθογραφικά θα σε έβαζα να ξαναπάς σχολείο :rotflmao:

ακου και τώρα μερικά σοβαρά η μηχανή ΔΕΝ είναι αμαξι θα σκοτωθεις (χτυπα ξύλο)
και θα σου χαλάσω ένα μύθο τα CC δέν μεγαλώνουν και το πουλί

:beer: :beer:

ziggΥ
22/05/2011, 01:44
να αγορασω 600αρα ss;ειναι υπερβολικα κουραστηκες
εσύ κουράστηκες
εγώ κουράστηκα
αυτός κουράστηκε
αυτοί κουράστηκαν

..τι λες και τι γράφεις θεέ μου..? :look: :look: :bigcry: :bigcry:

ziggΥ
22/05/2011, 01:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από imitrelos
Τελικά σήμερα τα 20χρονα πέρνουν και γαμώ τα ναρκωτικά :rotflmao:
εγώ δε παίρνω :mad:

:alien:

:a22:

el_hymador
22/05/2011, 02:01
χε.τελος να σου πω οτι δεν θα εκανα ποτε και ουτε εχω διαθεση να δωσω 14.000αρικα για να εντυπωσιασω καποιους.θα μπορουσα με αυτα τα λεφτα να πηγαινω καθε μερα σε μπουρ@@λα να το ευχαριστιεμαι,να πηγαινω σε μπουζουκια και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις.

Ρε συ η διασκεδαση σου ειναι μπουζουκια και μπουρδελα; :lol: :lol:

Τοτε το ZZR 1400 δεν κανει για σενα...στα μπουζουκια δεν θα στο παρακαρουν εξω απο το μαγαζι και οι σκυλουδες (τουλαχιστον οι ρατσες της ηπειρωτικης ελλαδας) δεν εντυπωσιαζονται απο δαυτα... στα μπουρδελα πολυ πιθανον να σε βαλουν για επιγραφη, αφου ετσι θα εχεις γινει αμα ανοιξεις το γκαζι 0.05 μοιρες περισσοτερο κατα λαθος...

imitrelos
22/05/2011, 02:03

μ@λ@κ@κο θές να σε πάω μια βολτίτσα με το ταπείνο μου 125 δίχρονο βέβαια :smokin:

μήν ανχώνεσε που κουνάει λίγο κωλαράκι και είναι λίγο ατίθασο μόνο 2 συνεπιβάτες έχει πετάξει απο πάνω .....

όποτε θές πάρε ότι θές να δούμε μ@λ@κ@κο άμα θα μπείς πιο γρήγορά απο το racing:rotflmao: :rotflmao: τήν μηχανή ΔΕΝ τήν κάνουν τα κυβικά γρόθε και μήν προσβάλεις ανθρώπους που θέλουν το καλό σου γιατί η τεχνική δέν μαθαινετε με τα κυβικά αλλά με τήν εξάσκηση

imitrelos
22/05/2011, 02:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ
εγώ δε παίρνω :mad:

:alien:

:a22:

εσυ δέν χρειάζεσαι έπεσες στήν χύτρα μικρός :bigcry: :bigcry: :bawl: :lol: :rotflmao:

* ασε που έχεις τόν θεό προφίλ :smokin:

zefos1100xx
22/05/2011, 02:31
ρε ποιον μου θυμιζει.....

ποιον μου θυμιζει....

τοση βλακεια......ε ρε γ@μωτ!

καπου την εχω απαντησει στον νοντα μου παλιοτερα....

....εδω το εχω ρε γ@μωτ.....

καλα εσας δεν σας θυμιζει κανεναν????:wave2:

giorgos.ken
22/05/2011, 02:32
μ@λ@κ@κο θές να σε πάω μια βολτίτσα με το ταπείνο μου 125 δίχρονο βέβαια :smokin:

μήν ανχώνεσε που κουνάει λίγο κωλαράκι και είναι λίγο ατίθασο μόνο 2 συνεπιβάτες έχει πετάξει απο πάνω .....

όποτε θές πάρε ότι θές να δούμε μ@λ@κ@κο άμα θα μπείς πιο γρήγορά απο το racing:rotflmao: :rotflmao: τήν μηχανή ΔΕΝ τήν κάνουν τα κυβικά γρόθε και μήν προσβάλεις ανθρώπους που θέλουν το καλό σου γιατί η τεχνική δέν μαθαινετε με τα κυβικά αλλά με τήν εξάσκηση
ρε γροθακη αντε πεξε λιγο το πουλακι σου να ηρεμησεις που βριζεις και μου το πεζεις μαγγας πισω απο ενα pc.οπιος θελει το καλο μου οπως λες το δηχνει αλιως και οχι με αυτον τον τροπο.δεν ξερω τη ηλικια εχεις αλλα φενεται ποσο ανωρημος εισαι ετση οπως μιλας.

zefos1100xx
22/05/2011, 02:37
...να ειχανε τοση ανταποκριση και τα restore.....

αναλαφρα ποστακια να περναει η ωρα και να μπορει να γραψει ο καθενας.....

ασε που πεφτει γελιο και μπινελικι....

καλη φαση!

ziggΥ
22/05/2011, 02:39
έλα φτάνει :mad:

μη μιλάτε έτση :wacko:

imitrelos
22/05/2011, 02:45
ρε γροθακη αντε πεξε λιγο το πουλακι σου να ηρεμησεις που βριζεις και μου το πεζεις μαγγας πισω απο ενα pc.οπιος θελει το καλο μου οπως λες το δηχνει αλιως και οχι με αυτον τον τροπο.δεν ξερω τη ηλικια εχεις αλλα φενεται ποσο ανωρημος εισαι ετση οπως μιλας.

μη με τσατίζεις και δέν το παίζω μάγκας πίσω απο κανένα pc ......απλά πρόσεχε πώς μιλάς....:mad: σου είπα να μήν προσβάλεις και να προσέχεις τα λόγια σου εδώ μέσα

το φορούμ έχει κανόνες άμα ψάχνεσε για τσαμπουκάδες είναι άλλο πράγμα

και επι προσωπικου άλλαξε χαρακτηρισμους στο λέω ευγενικα ......μάγκας δέν το παίζω απο κανένα pc αλλά δέν θα ήθελες να με δείς και τσατισμένο απέναντι σου

Υ.Γ δέν φταίς εσύ αλλά αυτοι που σου δώσαν τήν παιδεία που έχεις ............

paTman_the
22/05/2011, 02:49
φιλε μου ξερω ορθογραφια απλα θελω να γραφω γρηγορα τις απαντησεις και κανω ορθογραφικα λαθοι γραφω οπως θα εγραφα στα griklis οπως λες και εσυ,οσο για το αλλο που λες οσο γρηγορη και να ναι δικια σου επιλογη ειναι πως θα την πας.Εκτος απο αυτο και τα φρενα της ειναι αρκετα ασφαλη εχει abs,τωρα το αλλο που λες οτι κανει για αρχαριο δεν ξερω αν το λες ειρωνευτηκα η σοβαρα.εγω θα το παρω οτι το λες σοβαρα θεωρω οτι οταν εχεις οδηγησει εστω και παπι για καμποσο καιρο εχεις μαθει πολλα πραγματα και ας μην ειναι τοσο γρηγορο.δεν θεωρησε πιστεβω εντελος αρχαριος,απο την αλλη εγω θα ελεγα οχι σε καποιων ο οπιος χωρις να εχει οδηγησει τιποτα παει κατευθειαν σε τετια μηχανη,μπορει και αυτος βεβεα να τα καταφερει αλλα με πολυ δυσκολια.τελος οσο για το cbr1000 που λες πιστευω οτι η zzr εινε πιο φιλικη παρα καπιο ss.

λαθοι => λάθη
ειρωνευτηκα => ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ... εννοείς ειρωνικά :confused: :confused:
πιστεβω => πιστεύω
εντελος => εντελώς
καποιων => κάποιον
οπιος => αυτό είναι το ΟΠΙΟ που γράφεις, δλδ το ναρκωτικό. μάλλον εννοούσες οποίος
τετια => τέτοια
βεβεα => βεβαια
καπιο => καποιο

Φίλε, εκτός ότι οι απαντήσεις σου σε πολύ κόσμο που ασχολήθηκε με σενα ήταν απαράδεκτες, δεν στέκουν από μόνες τους.

Λες ότι ξέρεις ορθογραφία και κάνεις 9 λάθη (όλα δημοτικού, αλήθεια το έχεις τελειώσει; ) δεν βάζεις κανένα τόνο και δεν έχεις καμία σύνταξη, απλά αποτυπώνεις αυτά που σκέφτεσαι. Επιμένεις ότι ξέρεις να γράφεις;

griklis δεν γράφονται έτσι, πίστεψέ με έγραφα latex με greenglish πριν από 10 χρόνια, όπως επίσης μπορώ να γράφω ελληνικά με τη διπλάσια(τουλάχιστον) ταχύτητα από ότι εσύ στα "griklis". Επιμένεις ότι γράφεις έτσι από επιλογή και όχι γιατί είσαι (με την κυριολεκτική έννοια της λέξης) αγράμματος;

Ειρωνεύεσαι "ατομάκια" που είδες στο προφίλ τους ότι έχουν παπιά και 125. Κάνε όμως και μια αναζήτηση τα post τους να δεις σε ποιους έχεις το θράσος να ανοίγεις το στόμα σου. Αυτομάτως κρίνεις ότι δεν έπρεπε να έχουν γνώμη γιατί συμπεραίνεις ότι δεν ξέρουν ΚΑΙ επιμένεις να λες ότι το ζζρ το θες γιατί σου αρέσει και όχι γιατί θα σε κάνει να νιώθεις ΓΑΜΑΤΟΣ;

Το τι θεωρείς εσύ ότι έμαθες από το παπί ή το πως θεωρείς οτι θα οδηγείς το ζζρ ουδόλως ενδιαφέρει τον οποιονδήποτε εδώ μέσα. Ή για να το πω σε γλώσσα που καταλαβαίνεις ΣΤΑ @@δια μας.

Σου εξηγήσαμε ότι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΔΕΝ έχεις ΚΑΜΙΑ εμπειρία από αυτές που χρειάζονται για να οδηγήσεις κάτι τέτοιο και ότι είναι 100% σίγουρο ότι όταν έχεις τέτοιο γκάζι, περισσότερες από μία φορές, θα το ΠΑΡΑκάνεις. Είναι στατιστικά επιβεβαιωμένο από ΟΛΟΥΣ μας χωρίς να έχουμε κάνει το άλμα που θες να κάνεις εσύ. Και ΝΑΙ μιλάω εκ μέρους όλων εδώ μέσα χωρίς να ξέρω ΚΑΝΕΝΑ προσωπικά. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσουν. Αν κάποιοι φίλοι/γνωστοί σου έκαναν παρόμοια άλματα και τη βγάλαν μέχρι τώρα (1) δε σημαίνει ότι και εσύ θα είσαι τόσο τυχερός (2) δε σημαίνει ότι δεν έχουν όλο το χρόνο μπροστά τους για να μισερωθούν ή να σκοτωθούν, είστε όλοι 18-22 χρονών από ότι καταλαβαίνω.

Γιατί ασχολούμαι ακόμα με σένα; Για δύο λόγους. Γιατί παρόλο που είσαι ξεροκέφαλος, αγενέστατος και θρασύς, έκανες την ερώτηση εδώ μέσα και ακόμα (κάνεις ότι) διαβάζεις τις απαντήσεις. Δε θέλω να έχω τύψεις ότι δεν προσπάθησα να βοηθήσω. Και γιατί δυστυχώς άτομα με τη δικιά σου ξεροκέφαλη και γεμάτη από άγνοια, παραπληροφόρηση και ηληθιότητα νοοτροπία καταλήγουν να χαρακτηρίζουν τους δικυκλιστές.

Οπως είπα και παλιότερα, ο τρόπος οδήγησης που προτείνεις ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ. Η μηχανή ίσως να μην έχει την ακραία γεωμετρία ενός 1000, ΑΛΛΑ ΔΕΝ είναι έυκολη. Επίσης όταν εγώ, ο Μπάμπης ο Σφαίρας, ο Λάκης ο Γλήγορος, ο Μπούστας και το moto λέμε το cbr ευκολοοδήγητο, εννοούμε σε σχέση με τα άλλα 1000, γενικά όμως τα ss ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΔΗΓΗΤΑ ούτε μπορείς να συγκρίνεις r6,zx10 ή busa.

Στην τελική αυτό που σου προτείνουν όλοι είναι να ανακαλύψεις από μόνος σου αν τα λέμε σωστά ή όχι και αν τελικά αυτά που ακούς τους φίλους σου και τους γνωστούς σου να λένε είναι αλήθεια ή μπούρδες.

Και ο μόνος τρόπος για να το κάνεις αυτό είναι να οδηγήσεις μόνος σου όσα περισσότερα από αυτά μπορείς.

Και ο πιο προφανής τρόπος είναι να το κάνεις από μικρά σε μεγάλα, όχι να πάρεις τώρα zzr και του χρόνου r1 και του παραχρόνου zx6 και μετά AIX.

Κατάλαβες τίποτα;

Οχι ε;

Διάβασε ξανά ότι έγραψα με προσοχή και χωρίς να βιάζεσαι και όταν ξαναφτάσεις εδώ...

Διάβασέ το και μια τρίτη φορά και ίσως να καταλάβεις τι σου λέω.

Και πληροφοριακά, "δεν έχει σημασία πως πάει αλλά πως το πας". Σε ορεινή διαδρομή με έκοβε cbr1000rr και εγώ ήμουν με bros 650 και δεν έτρεχα κι όλας (ο άλλος ήταν κουλάτζα...)

Μετά από όλα αυτά, εγώ ΠΛΕΟΝ δεν έχω κανένα ενδοιασμό να σου πω αντε γεια.

imitrelos
22/05/2011, 02:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από paTman_the
λαθοι => λάθη
ειρωνευτηκα => ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ... εννοείς ειρωνικά :confused: :confused:
πιστεβω => πιστεύω
εντελος => εντελώς
καποιων => κάποιον
οπιος => αυτό είναι το ΟΠΙΟ που γράφεις, δλδ το ναρκωτικό. μάλλον εννοούσες οποίος
τετια => τέτοια
βεβεα => βεβαια
καπιο => καποιο

Φίλε, εκτός ότι οι απαντήσεις σου σε πολύ κόσμο που ασχολήθηκε με σενα ήταν απαράδεκτες, δεν στέκουν από μόνες τους.

Λες ότι ξέρεις ορθογραφία και κάνεις 9 λάθη (όλα δημοτικού, αλήθεια το έχεις τελειώσει; ) δεν βάζεις κανένα τόνο και δεν έχεις καμία σύνταξη, απλά αποτυπώνεις αυτά που σκέφτεσαι. Επιμένεις ότι ξέρεις να γράφεις;

griklis δεν γράφονται έτσι, πίστεψέ με έγραφα latex με greenglish πριν από 10 χρόνια, όπως επίσης μπορώ να γράφω ελληνικά με τη διπλάσια(τουλάχιστον) ταχύτητα από ότι εσύ στα "griklis". Επιμένεις ότι γράφεις έτσι από επιλογή και όχι γιατί είσαι (με την κυριολεκτική έννοια της λέξης) αγράμματος;

Ειρωνεύεσαι "ατομάκια" που είδες στο προφίλ τους ότι έχουν παπιά και 125. Κάνε όμως και μια αναζήτηση τα post τους να δεις σε ποιους έχεις το θράσος να ανοίγεις το στόμα σου. Αυτομάτως κρίνεις ότι δεν έπρεπε να έχουν γνώμη γιατί συμπεραίνεις ότι δεν ξέρουν ΚΑΙ επιμένεις να λες ότι το ζζρ το θες γιατί σου αρέσει και όχι γιατί θα σε κάνει να νιώθεις ΓΑΜΑΤΟΣ;

Το τι θεωρείς εσύ ότι έμαθες από το παπί ή το πως θεωρείς οτι θα οδηγείς το ζζρ ουδόλως ενδιαφέρει τον οποιονδήποτε εδώ μέσα. Ή για να το πω σε γλώσσα που καταλαβαίνεις ΣΤΑ @@δια μας.

Σου εξηγήσαμε ότι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΔΕΝ έχεις ΚΑΜΙΑ εμπειρία από αυτές που χρειάζονται για να οδηγήσεις κάτι τέτοιο και ότι είναι 100% σίγουρο ότι όταν έχεις τέτοιο γκάζι, περισσότερες από μία φορές, θα το ΠΑΡΑκάνεις. Είναι στατιστικά επιβεβαιωμένο από ΟΛΟΥΣ μας χωρίς να έχουμε κάνει το άλμα που θες να κάνεις εσύ. Και ΝΑΙ μιλάω εκ μέρους όλων εδώ μέσα χωρίς να ξέρω ΚΑΝΕΝΑ προσωπικά. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσουν. Αν κάποιοι φίλοι/γνωστοί σου έκαναν παρόμοια άλματα και τη βγάλαν μέχρι τώρα (1) δε σημαίνει ότι και εσύ θα είσαι τόσο τυχερός (2) δε σημαίνει ότι δεν έχουν όλο το χρόνο μπροστά τους για να μισερωθούν ή να σκοτωθούν, είστε όλοι 18-22 χρονών από ότι καταλαβαίνω.

Γιατί ασχολούμαι ακόμα με σένα; Για δύο λόγους. Γιατί παρόλο που είσαι ξεροκέφαλος, αγενέστατος και θρασύς, έκανες την ερώτηση εδώ μέσα και ακόμα (κάνεις ότι) διαβάζεις τις απαντήσεις. Δε θέλω να έχω τύψεις ότι δεν προσπάθησα να βοηθήσω. Και γιατί δυστυχώς άτομα με τη δικιά σου ξεροκέφαλη και γεμάτη από άγνοια, παραπληροφόρηση και ηληθιότητα νοοτροπία καταλήγουν να χαρακτηρίζουν τους δικυκλιστές.

Οπως είπα και παλιότερα, ο τρόπος οδήγησης που προτείνεις ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ. Η μηχανή ίσως να μην έχει την ακραία γεωμετρία ενός 1000, ΑΛΛΑ ΔΕΝ είναι έυκολη. Επίσης όταν εγώ, ο Μπάμπης ο Σφαίρας, ο Λάκης ο Γλήγορος, ο Μπούστας και το moto λέμε το cbr ευκολοοδήγητο, εννοούμε σε σχέση με τα άλλα 1000, γενικά όμως τα ss ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΔΗΓΗΤΑ ούτε μπορείς να συγκρίνεις r6,zx10 ή busa.

Στην τελική αυτό που σου προτείνουν όλοι είναι να ανακαλύψεις από μόνος σου αν τα λέμε σωστά ή όχι και αν τελικά αυτά που ακούς τους φίλους σου και τους γνωστούς σου να λένε είναι αλήθεια ή μπούρδες.

Και ο μόνος τρόπος για να το κάνεις αυτό είναι να οδηγήσεις μόνος σου όσα περισσότερα από αυτά μπορείς.

Και ο πιο προφανής τρόπος είναι να το κάνεις από μικρά σε μεγάλα, όχι να πάρεις τώρα zzr και του χρόνου r1 και του παραχρόνου zx6 και μετά AIX.

Κατάλαβες τίποτα;

Οχι ε;

Διάβασε ξανά ότι έγραψα με προσοχή και χωρίς να βιάζεσαι και όταν ξαναφτάσεις εδώ...

Διάβασέ το και μια τρίτη φορά και ίσως να καταλάβεις τι σου λέω.

Και πληροφοριακά, "δεν έχει σημασία πως πάει αλλά πως το πας". Σε ορεινή διαδρομή με έκοβε cbr1000rr και εγώ ήμουν με bros 650 και δεν έτρεχα κι όλας (ο άλλος ήταν κουλάτζα...)

Μετά από όλα αυτά, εγώ ΠΛΕΟΝ δεν έχω κανένα ενδοιασμό να σου πω αντε γεια.

+650 :beer: :beer: :beer:

taisteal
22/05/2011, 04:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
:a01: hey .... ooooh..... here we gooo.. :a2:

1400 ε.... ? βγαζει και η Yamaha ενα 1700 ... βασικα και το ROCKET της Triumph αν το καβαλησεις θα το ερωτευτεις... το λεω γιατι μπορει να εισαι απο τους ανθρωπους που δεν τους αρεσουν τα "ημιμετρα"....
:a19: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ελιωσα!!!!!!!!!!!!

mikes
22/05/2011, 06:30
που βριζεις και μου το πεζεις μαγγας πισω απο ενα pc. γιατι εσυ τι κανει δλδ?? δεν εχεις αφησει και κανεναν που να μην τον καντηλιασεις...

.δεν ξερω τη ηλικια εχεις αλλα φενεται ποσο ανωρημος εισαι ετση οπως μιλας. ενω εσυ με τις μαλακιες που λες και σκεφτεσαι να κανεις, και με τη συμπεριφορα που εχεις εισαι τερας ωριμοτητας!....

faraway
22/05/2011, 07:25
Ρε σεις ακόμα εδώ εκτονώνεστε ??

Έχει γαμώ τις μέρες ...βολτίτσα όλοι λέμε να γουστάρουμε.

:beer:

irinia
22/05/2011, 07:45
ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΕΙ Η ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ...........

Καί γιά νά μήν πλήττει ό λαός,
έρχεται κανάς κολλητός μέ παρατσούκλι άγνωστο
καί τό θέμα γνωστό πάντα...
ΕΙΜΑΙ 18 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΠΑΠΑΚΙ........
ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΒΑΛΗΣΩ ΤΗ ΡΟΥΚΕΤΤΑ...??
ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΛΛΑ ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΑ 40
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΓΚΑΖΙ
ΜΟΝΟ ΘΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ
ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΧΩ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΚΑΦΕ
ΝΑ ΜΕ ΖΗΛΕΥΟΥΝΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ,
ΝΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ
ΤΑ ΓΚΟΜΕΝΙΑΚΙΑ....!!

Ξέρετε όταν κάποιος πάει στά γκούντις γιά νά φάει
μόλις παραγγείλει
τό γκαρσόν ρωτάει......
ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...??

:wave2:

DrEvil
22/05/2011, 10:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
Ξέρετε όταν κάποιος πάει στά γκούντις γιά νά φάει
μόλις παραγγείλει
τό γκαρσόν ρωτάει......
ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...??

:a23: :a23: :a23:

gcrook
22/05/2011, 13:02
εχεις οδηγησει zzr 1400;ενα παιδι που την εχει μου ειχε πει οτι δεν εινε σαν τις ss και ειναι φιλικη προς των αναβατη αρκει να την σεβεσαι,επησης μου ειπε οτι το βαρος της δεν φαινεται οταν την κηνεις,και οταν ειχα ανεβει και εγω σε μια σε μια αντιπροσωπια στην κρητη δεν μου φανηκε βαρια.εσυ τη μηχανη μου πρωτηνεις να παρω για να αποκτησω την εμπειρια που λες για να παρω μετα την zzr 1400;

Κοινα να δεις φιλε μου,πολλοι σου εχουν πει τις αποψεις τους εδω μεσα,αλλοι με καλο τροπο αλλοι με...καλυτερο:lol: ..
Εγω ενα πραγμα θα σου πω.
Στο ορκιζομαι οτι μεσα στην πρωτη βδομαδα οδηγησης θα εχεις βαλει σε κινδυνο την ζωη σου τουλαχιστον 3-4 φορες.
Αυτο ομως που με φοβιζει εμενα ειναι οτι δεν θα πολυχαμπαριασεις και αργα η γρηγορα το μηχανακι θα σε δαγκωσει τοσο αποτομα και τοσο ασχημα που δεν θα προλαβεις ουτε ανασα να παρεις.
Δεν εχεις ιδεα τι ενεργειες πρεπει να κανει καποιος καποιος για να αποφυγει ενα εμποδιο και να ειναι σε ετοιμοτητα καβαλωντας μηχανη, ποσο μαλλον ενα μηχανακι που ξεφτιλιζει καθε εννοια λογικης.
Αν παντως το παρεις καλυτερα να πας να κανεις κανα CSS το γρηγοροτερο δυνατο αλλα μαλλον μιλαω για ουτοπικα πραγματα.
Δυστυχως δεν φταις εσυ μονο φταιει και ο περιγυρος σου που αντιμετωπιζει αυτα τα πραγματα με νοοτροπια καφενειου....
Να εισαι καλα ευχομαι,και για να εισαι καλα παρε για αρχη κατι μικροτερο,ενημερωσου,κανε καποιο μαθημα ασφαλους οδηγησης,και βασικα κατσε εδω μεσα και διαβασε καποιο πραγματα (κυριως παλια θεματα) στην κατηγορια τρακντεις,στραβα και αναποδα και οδηγηση τιπς εν τρικς,ετσι για να παρεις μια μυρωδια του τι σε περιμενει μολις ανεβεις κατηγορια μοτοσυκλετας.

giorgos.ken
22/05/2011, 13:54
μη με τσατίζεις και δέν το παίζω μάγκας πίσω απο κανένα pc ......απλά πρόσεχε πώς μιλάς....:mad: σου είπα να μήν προσβάλεις και να προσέχεις τα λόγια σου εδώ μέσα

το φορούμ έχει κανόνες άμα ψάχνεσε για τσαμπουκάδες είναι άλλο πράγμα

και επι προσωπικου άλλαξε χαρακτηρισμους στο λέω ευγενικα ......μάγκας δέν το παίζω απο κανένα pc αλλά δέν θα ήθελες να με δείς και τσατισμένο απέναντι σου

Υ.Γ δέν φταίς εσύ αλλά αυτοι που σου δώσαν τήν παιδεία που έχεις ............ να προσεχεις πρωτα εσυ πως μιλας και δεν κανω τσαμπουκαδες,αυτο τωρα που λες δεν θα ηθελες να με δεις τσαντισμενο μπροστα σου εινε απειλη;αν τσαντιστεις μπροστα μου δεν θα εχεις και πολυ ωραια καταληξη γιαυτο ασε τις μαγγες απο το pc αν θες πες ηρεμα την γνωμη σου περι του θεματος αλλα κοψε τις μαγγες εγω δεν εβρισα κανεναν πισω απο το pc αυτο το κανουν παιδακια σαν και εσενα που βρισκουν την ευκαιρια πισω απο το pc πισω απο την ασφαλεια να επιβεβεωσουν τον αντρισμο τους.

John Steed
22/05/2011, 13:59
Εδώ είναι το ποστ για την ομαδική παραγγελία ZZR1400 που θα παραδοθούν σε 20χρονους χωρίς απολυτήριο λυκείου και χωρίς δίπλωμα? :look: :look:

+ 1 !

Κι εγώ θέλω μια!

Έχω μαζέψει λεφτά με κόπο και ιδρώτα, αλλά αντί να κοιτάξω να γίνω άνθρωπος ανεξάρτητος και σωστός, ακόμα μένω με τους γονείς μου και τρώω το φαί της μάνας μου η οποία ακόμα μου πλένει τα σώβρακα και συμμαζεύει το δωμάτιό μου. Ζω εις βάρος τους αλλά όσο μένω μαζί τους δεν πληρώνω ούτε ενοίκιο ούτε λογαριασμούς.

Δεν έχω που να πάω την γκόμενα για να την ξεμοναχιάσω γιατί η πόρτα στο δωμάτιό μου δεν κλείνει καλά και η μάνα μου πιάνει την κουβέντα σε όποια γκόμενα φέρω στο σπίτι, του στυλ:

"Α, και τί δουλειά κάνεις? Μένεις μόνη σου? Είναι καλό παιδί ο Δημητράκης μου, μην τον βλέπεις έτσι! κατεβείτε μετά να φάτε κάτι, θα έχετε πεινάσει από το.... εχμ... θα έχω σάντουιτς στο τραπέζι της κουζίνας!"

Κάνω υπομονή όμως γιατί έχω ιερό σκοπό! Θέλω κι εγώ μία μηχανή που καίει 30 ευρώ στα 100χλμ κι ας παίρνω μόνο 20 ευρώ μεροκάματο.

Το ξέρω πως το πίσω λάστιχο κοστίζει όσο το μισό μου μηνιάτικο και πως το φουλ σέρβις όσο ολόκληρο το μηνιάτικο, αλλά τί άλλο να τα κάνω τα λεφτά μου?

Επίσης, θα αφήσω στη μάνα μου περίπου 1000 ευρώ την ημέρα που θα πάω να πάρω τη μηχανή από την αντιπροσωπεία γιατί ποτέ δεν ξέρεις...

Αν είναι να πεθάνω κάνοντας το όνειρό μου πραγματικότητα, τότε, ας είναι!

+ 1 λοιπόν, τα έχω τα λεφτά ντούκου!

(Οι ζηλιάρηδες φτωχομπινέδες παρακαλώ να μην σπαμάρετε! Εδώ κανονίζουμε για το εργαλείο... :smokin: :smokin: :smokin: )

227013

John Steed
22/05/2011, 14:03
Ρε σεις, τώρα το είδα, μπήκα στη σελίδα της καβασάκη και είδα πως το ζζρ δεν είναι 1400 κυβικά.

Ρε αφήστε τον άνθρωπο ήσυχο, το μηχανάκη είναι μόνο 1,352 κυβικά, τίποτα δηλαδή

:bigcry: :bigcry: :bigcry:

thodoris400
22/05/2011, 14:05
Αν και διάβασα περιληπτικά το θέμα αν θες να ακούσεις την γνώμη μου άκουσε την (γιαυτό άνοιξες το τόπικ για να μαζέψεις γνώμες)
Απο παπί σε 1400 κυβικά μηχανή ειναι μέρα με την νύχτα.Μόνο την ακρίβεια χειρούργου που θα πρέπει να έχεις στο γκάζι ειναι παλούκι.Που να μάθεις να την κουμαντάρεις τέλεια.Πάρε ένα μεταχειρισμένο 600 και μάθε πρώτα με αυτό.Κάνε καμιά 5-6 track days να μάθεις 5 πράγματα πάνω στην μηχανή σου και τον εαυτό σου και μετά δες αν θες ακόμα και μπορείς πάρε το 14αρι.Αν πάλι δεν θες να ακούς αρνητικά σχολειά μας γράφεις και το αγοράζεις.Απλά όλοι εδω μέσα έπαθαν και έμαθαν και το μόνο που δεν θέλουν να πάθεις ειναι να σκοτωθείς,να έχεις μια κατάσταση μη αναστρέψιμη και γενικά να καταστρέψεις την ζωή σου.
Θα σου πω κάτι τελευταίο και σταματάω εδώ
Ο αδερφός μου έχει μια hayabusa και σε μια βόλτα που έκανε στα 300 του έπαιξε το τιμόνη(για κάποιο λόγο έγινε)Ξέρεις τη μου είπε?
Χέστηκα επάνω μου,έχασα καμιά 10 χρόνια απο την ζωή μου.

Αυτα τα φιλικά απο εμένα και πάντα πρόσεχε στον δρόμο

giorgos.ken
22/05/2011, 14:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από thodoris400
Αν και διάβασα περιληπτικά το θέμα αν θες να ακούσεις την γνώμη μου άκουσε την (γιαυτό άνοιξες το τόπικ για να μαζέψεις γνώμες)
Απο παπί σε 1400 κυβικά μηχανή ειναι μέρα με την νύχτα.Μόνο την ακρίβεια χειρούργου που θα πρέπει να έχεις στο γκάζι ειναι παλούκι.Που να μάθεις να την κουμαντάρεις τέλεια.Πάρε ένα μεταχειρισμένο 600 και μάθε πρώτα με αυτό.Κάνε καμιά 5-6 track days να μάθεις 5 πράγματα πάνω στην μηχανή σου και τον εαυτό σου και μετά δες αν θες ακόμα και μπορείς πάρε το 14αρι.Αν πάλι δεν θες να ακούς αρνητικά σχολειά μας γράφεις και το αγοράζεις.Απλά όλοι εδω μέσα έπαθαν και έμαθαν και το μόνο που δεν θέλουν να πάθεις ειναι να σκοτωθείς,να έχεις μια κατάσταση μη αναστρέψιμη και γενικά να καταστρέψεις την ζωή σου.
Θα σου πω κάτι τελευταίο και σταματάω εδώ
Ο αδερφός μου έχει μια hayabusa και σε μια βόλτα που έκανε στα 300 του έπαιξε το τιμόνη(για κάποιο λόγο έγινε)Ξέρεις τη μου είπε?
Χέστηκα επάνω μου,έχασα καμιά 10 χρόνια απο την ζωή μου.

Αυτα τα φιλικά απο εμένα και πάντα πρόσεχε στον δρόμο σε σενα φιλε θα απαντησω γιατι μηλας ομορφα οι υπολοιποι την εχουν δει καπως βριζουν,κοροιδευουν αλλα δεν κοιτανε τα χαλια τους.τι προτεινεις 600αρα ss;

John Steed
22/05/2011, 14:21
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1174122/

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1425032/

http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/1412874/

Οι φίλοι σου δεν θα καταλάβουν τη διαφορά.

Αφού έχεις μαζέψει τόσα λεφτά που λες, δεν είναι τίποτα για εσένα να αγοράσεις αυτή τη μηχανή φέτος και του χρόνου πάρε τη μεγάλη και αυτή κάνε τη μπουρλότο....

Αλλά δεν χαμπαριάζεις....

Αν θέλεις να το κάνεις σωστά και η μάνα σου να έχει γιο να του πλένει, υπάρχει τρόπος.

Αλλα δεν χαμπαριάζεις....

(ZZR 250)

227015

thodoris400
22/05/2011, 14:30
Πάρε ένα 600 αρι σε καλή κατάσταση και σε λογική τιμή(στο car.gr θα βρεις πάρα μα πάρα πολλά)
Καβάλα το 600αρι και δες τη δυνατότητες σου πρώτο.Θα πάθεις και κανα 2-3 φορές καμία τρομάρα και μετά δες αν μπορείς να αντέξεις το 14αρι
Εγω στο ταπεινό 400αριακι μου αν και συνήθισα το γκάζι του κάπες φορές βλέπω οτι δεν το έχω.

nio1981
22/05/2011, 15:31
οχι το 250.......:cry: :cry: :cry:

3 φορες το πληρωσα πριν 7 χρονια..προβλημα με καρπιρατερ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ.....οτι θες ειχε παθει αυτο το μηχανακι...

βρε πουλακι μου παρε ενα μικρο για κανενα χρονο να μαθεις,να δεις τι παιζει,να δεις τι κυκλοφορει εκει εξω,να φας και καμια τουμπα να δεις τι ωραια ειναι(γιατι θα την φας δεν το γλιτωνεις,οπως ολοι μας)

εισαι και απο κρητη αν δεν κανω λαθος.δες στατιστικα καθε χρονο τι γινεται εκει κανω.περυσι αν δεν κανω λαθος εισασταν η πρωτοι η δευτεροι στα ατυχηματα

μικρα βηματα καθε φορα.παρε ενα 250 και μετα βλεπεις.τοσα ομορφα μηχανακια υπαρχουν..

αν θες το καταλαβαινεις... αν δεν θες....δικο σου ειναι το κεφαλι...αν και δεν νομιζω να θες να ακουσεις γνωμες.θες να σου πουν παρε το να τελειωνεις....

ααααα...και δεν υπαρχει φιλικο μηχανακι....

τερμα τα σοβαρα...απο δω και περα πλακα παλι....

taisteal
22/05/2011, 15:59
μαγκες μου νομιζω οτι τετοιες συζητησεις πρεπει να μπαινουν στα ανεκδοτα κ χιουμορ...τοσο γελιο εχω να ριξω πολυ καιρο,απο τοτε που ο αλλος ηθελε μπουσα και ελεγε οτι να'ναι...καθεστε και ασχολειστε με ατομα που ηδη τα ξερουν ολα...και λεω ρε γαμωτο κι εμεις σαν πιτσιρικαδες ετρεχαν τα σαλια μας,αλλα σεβομασταν...οι νιουφηδες εχουν πολυ θρασος και τα ξερουν ολα.:a24: αφηστε τον να το παρει να ησυχασουμε

Ζεύκας
22/05/2011, 16:16
εια σας παιδια,απο εμπιρια σε μηχανες εχω μονο απο παπακι 100αρι οδηγαω 2 χρονια καθημερα και εχω οδηγησει και μια cbf250.Να πω επησης οτι εχω ανεβει σε 600αρα ss αλλα σαν συνοδηγος.Αφτο που μου εχει κολησει ξερω οτι εινε ακρεω μερικοι θα με πειτε και τρελο εινε να αγορασω μια zzr 1400 εινε ονειρο ζωης για μενα, τα μαζεβω τα λεφτα απο τα 18 μου και ειμαι 20.Θελω να μου δωσετε μερικες συμβουλες για αυτην την μηχανη και αν τυχει και την εχει καπιος να μου πει περιπου πως εινε αν εινε φιλικη προς τον αναβατη π.χ και γενικως οτι πληροφοριες μπορει να μου δοσει. Επησης αν υπαρχει καπιος που να ανεβηκε καπως αποτομα σε κιβικα,και η πρωτη του επαφη με την μοτο θα το εκτιμουσα παρα πολυ.Επησεις ακουσα οτι μπορις να τις βαλης εναν περιοριστη στους 33 ιπους, εγω την σιγγεκριμενει μοτο την θελω για βολτες και ταξιδια αλλα σε νορμαλ ταχητητες οχι τρελα πραγματα γιατι εχουν δει πολλα τα ματια μου.θα ηθελα τις γνωμες σας και τις συμβουλες σας χωρις ειρωνιες για ολα αυτα που σας εγραψα παραπανω,ευχαριστω ολους οσους απαντησουν στο θεμα μου

Αγαπητέ φίλαι giorgos.ken,

Η συγκεκριμένη μηχανή (zzr1400) είναι όντως από τις ομορφότερες και πιο καλοστημένες
μηχανές που έχουν κατασκευαστεί ποτέ από τα άγια χώματα της Ιαπωνίας.
Έχει δυνατό και ροπάτο μοτέρ που με ένα γλυκό άνοιγμα του γκαζιού στέλνει τη ψυχή σου
στον έβδομο ουράνο. Έχει σχεδιαστικές γραμμές που σε κολάζουν. Έχει μια απίστευτη
σέλα συνοδογού σαν πολυθρόνα που όλα τα αγγελικά κορμάκια θα θέλουν να στρογγυλοκαθήσουν
πάνω της.Έχει..έχει..έχει.. τι να πρωτογράψω.
Το zzr1400 το είχαν πολλοί φίλοι-πελάτες μου και μου είχαν πει τα καλύτερα λόγια. όποτε θες
πέρνα από το γραφείο μου να σε κεράσω κανά ελληνικό καφέ με παξιμάδι ή κανα κονιακάκι να
τα πούμε με τη γαλήνη μας.

Με εκτίμηση,

Μπάμπης Ζεύκας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ
ΑΔΕΛΦΟΙ ΖΕΥΚΑ
ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ 66,
ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ.

Ζεύκας
22/05/2011, 16:20
ΦιλΑΙ, κατα λάθος τό κανες

Ιδανικό μηχανάκι για το νησι φιλΑΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
γηατή γαιλάς φίλαι ;

φίλαι™ ρε πστη μου :rolleyes:

giorgos.ken
22/05/2011, 16:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από tommy dakar
μαγκες μου νομιζω οτι τετοιες συζητησεις πρεπει να μπαινουν στα ανεκδοτα κ χιουμορ...τοσο γελιο εχω να ριξω πολυ καιρο,απο τοτε που ο αλλος ηθελε μπουσα και ελεγε οτι να'ναι...καθεστε και ασχολειστε με ατομα που ηδη τα ξερουν ολα...και λεω ρε γαμωτο κι εμεις σαν πιτσιρικαδες ετρεχαν τα σαλια μας,αλλα σεβομασταν...οι νιουφηδες εχουν πολυ θρασος και τα ξερουν ολα.:a24: αφηστε τον να το παρει να ησυχασουμε 1ον δεν με κρατατε εσεις για το αν θα παρω την μηχανη και αν οχι,2ον φυσικα και εχω θρασος για κατι ψευτομαγγες του pc,3ον δεν τα ξερω ολα γιαυτο και ψαχνομαι και ροταω απλα λεω και εγω πως νομιζο οτι ειναι τα πραγματα,και 4ον και σημαντικοτερο οπιος ειναι ευγενικος και προσπαθει να μου εξηγησει με ορεο τροπο γιατι να μην την παρω την μηχανη το δεχομαι και ειμαι προθυμος να τον ακουσω τα παιδια για τα οπια μιλαω ξερουν ,απο την αλλη κατι ξερολες σαν μερικους μερικους που εχουν καβαλησει το καλαμι και νομιζουν οτι τα ξερουν ολα για τις μηχανες επηδει οδηγανε καπια χρονια νομιζουν οτι εχουν το δικεωμα να κοροιδεβουν καπιων που δεν ξερει και πολλα απο μηχανες και τους φενονται ανεκδοτα αυτα που ροταει.να σε βαλω εγω φιλαρακι να κανεις κατι που ξερω εγω καλα και εσυ δεν ξερεις να δεις γελιο που θα ριξω,βρικες ευκερια να κοροιδεψεις.

gianhs8
22/05/2011, 16:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ
ΑΔΕΛΦΟΙ ΖΕΥΚΑ
ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ 66,
ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao

μονο μην τον βαλεις να ξαπλωσει

taisteal
22/05/2011, 16:42
1ον δεν με κρατατε εσεις για το αν θα παρω την μηχανη και αν οχι,2ον φυσικα και εχω θρασος για κατι ψευτομαγγες του pc,3ον δεν τα ξερω ολα γιαυτο και ψαχνομαι και ροταω απλα λεω και εγω πως νομιζο οτι ειναι τα πραγματα,και 4ον και σημαντικοτερο οπιος ειναι ευγενικος και προσπαθει να μου εξηγησει με ορεο τροπο γιατι να μην την παρω την μηχανη το δεχομαι και ειμαι προθυμος να τον ακουσω τα παιδια για τα οπια μιλαω ξερουν ,απο την αλλη κατι ξερολες σαν μερικους μερικους που εχουν καβαλησει το καλαμι και νομιζουν οτι τα ξερουν ολα για τις μηχανες επηδει οδηγανε καπια χρονια νομιζουν οτι εχουν το δικεωμα να κοροιδεβουν καπιων που δεν ξερει και πολλα απο μηχανες και τους φενονται ανεκδοτα αυτα που ροταει.να σε βαλω εγω φιλαρακι να κανεις κατι που ξερω εγω καλα και εσυ δεν ξερεις να δεις γελιο που θα ριξω,βρικες ευκερια να κοροιδεψεις.
κακως μεν,αλλα θα σου απαντησω.το ψευτομαγκας το προσπερναω ευγενικα λογω της αγνοιας σου.ξαναδες αυτο που εγραψα,ειδες πουθενα να λεω οτι τα ξερω ολα????αν εσυ μετα απο τοσα σχολια δεν εχεις καταλαβει τιποτα τοτε προβλημα σου.εγω απλα διασκεδαζω με αυτα που γραφονται,εχω καθε δικαιωμα γιατι το φορουμ ειναι δημοσιο.παρε και πυραυλο,δεν με απασχολει.μην το πας προσωπικα γιατι ποτε δεν ξερεις ποιος μπορει να ειναι πισω απο το πληκτρολογιο

DrEvil
22/05/2011, 16:43
Παλλικάρι μου καλό και οξύθυμο,
όταν εκθέτεις τον εαυτό σου βάζοντας μπροστά το υπέρμετρο εγώ σου, αναζητώντας να πάρεις χωρίς ουσιαστικά καμμία εμπειρία (μην πιάσουμε την συζήτηση του πόσο γνώστης και έμπειρος μπορεί να είναι κάποιος, έστω και αν τα ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ με παπί) ένα μηχανάκι, το οποίο είναι ανάμεσα στα 5-10 ταχύτερα και δυνατότερα μηχανάκια παραγωγής, να περιμένεις ότι δεν θα βρείς πολύ σοβαρότητα από τον συζητητή σου.

[σκέψου για παράδειγμα, να έρθει ο 11χρονος ξάδερφός σου και να σου πει πως σκέφτεται να πάρει ένα 600αρι ςς και να είναι σίγουρος ότι θα το έχει -αφού θα το οδηγά με σύνεση- μιας και το BMX το έχει λιώσει].

Το έχω οδηγήσει το 14αρι για κάποια λίγα χιλιόμετρα. Ξέρω για τι ακριβώς μιλάμε. Δεν στο προτείνω και είναι περίεργο που δεν το καταλαβαίνεις κι εσύ.
Διαφαίνεται πως γίνεσαι διαλλακτικότερος και κοιτάς προς τα 600αρια. Καλά κάνεις!
Σε αυτή την κατηγορία, εγώ θα σου πρότεινα (προσωπικό και υποκειμενικό) το CBR600F, το οποίο ούτε θα σου "σπάσει την μέση και τους καρπούς", μα είναι σβέλτο και σαφώς πιο χρηστικό από ένα θηρίο.

Αλήθεια, τι να κάνει κάποιος ένα τόσο μεγάλο μηχανάκι στο νησί;

Το τι θα κάνεις εσύ το αποφασίζεις. Αφού δεν [πολυ]δέχεσαι τις απόψεις των υπολοίπων, σταμάτα να μπαίνεις και να ζητάς την άποψή τους.
Αν όμως την ζητάς, να ξέρεις ότι θα ακούσεις αλήθειες, εκφρασμένες με όλους τους τρόπους. Δεν παύει όμως να σου λένε την αλήθεια.

Επαναλαμβάνω αυτό που σου είπα και στο 1ο μου ποστ.
Κάνε τον μαλάκα! Άσε αυτή την καύλα να σου περάσει και με καθαρό μυαλό και ψυχραιμία, πάρε αυτό που σου πρέπει, για την εμπειρία σου και τον τόπο που θα κινήσαι.

PortisHead
22/05/2011, 16:44
Γμτ,γμτ,γμτ 13 σελιδες...τωρα το πηρα χαμπαρι αυτο το thread

:(

Δεν εχω δει ουτε μια απαντηση καποιου γνωστου-αγνωστου.....

Μαλλον σας κανει χοντρη πλακα καποιος απο δω μεσα.
Το θεμα ειναι ΠΟΙΟΣ ?

Το γεγονος το post να ειναι αληθινο , οι αποριες αληθινες , τα ορθογραφικα λάθη πραγματικα...απλά ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ.

Μπαγάσες !

:beer:

DrEvil
22/05/2011, 16:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Το γεγονος το post να ειναι αληθινο , οι αποριες αληθινες , τα ορθογραφικα λάθη πραγματικα...απλά ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ.

Όλα είναι δυνατά...
[υπόθεση] Ανήλικος, απέκτησε πρόσβαση στο πισι του πατέρα του, ο οποίος έχει μπακγκραουντ μια ζουζουρα 14αρα.
Ο μικρός δεν έχει τι να κάνει, τελειώνουν/ώσαν τα σχολεία και όταν λείπει ο γέρος, "ψηλώνει" 10 πόντους μέσω του πισι.

ζεστό ή κρύο;

Vagelis Gar
22/05/2011, 16:50
ςαΜ ςεξιρπέ ατ αιδίχρα ερ ηζόικγαρακ. οτράΠ οτ ιδίμαγ. ιαΚ εθάμ αν ςιεζάβαιδ αδοπάνα. αΘ υοσ ίετσαιερχ.....αμοτνύσ.

taisteal
22/05/2011, 16:51
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
[B]Αγαπητέ φίλαι giorgos.ken,

Η συγκεκριμένη μηχανή (zzr1400) είναι όντως από τις ομορφότερες και πιο καλοστημένες
μηχανές που έχουν κατασκευαστεί ποτέ από τα άγια χώματα της Ιαπωνίας.
Έχει δυνατό και ροπάτο μοτέρ που με ένα γλυκό άνοιγμα του γκαζιού στέλνει τη ψυχή σου
στον έβδομο ουράνο. Έχει σχεδιαστικές γραμμές που σε κολάζουν. Έχει μια απίστευτη
σέλα συνοδογού σαν πολυθρόνα που όλα τα αγγελικά κορμάκια θα θέλουν να στρογγυλοκαθήσουν
πάνω της.Έχει..έχει..έχει.. τι να πρωτογράψω.
Το zzr1400 το είχαν πολλοί φίλοι-πελάτες μου και μου είχαν πει τα καλύτερα λόγια. όποτε θες
πέρνα από το γραφείο μου να σε κεράσω κανά ελληνικό καφέ με παξιμάδι ή κανα κονιακάκι να
τα πούμε με τη γαλήνη μας

[:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :a19: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ziggΥ
22/05/2011, 16:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Roufianos
αμοτνύσ .....ίετσαιερχυοσ αΘ .αδοπάναςιεζάβαιδ αν εθάμ ιαΚ .ιδίμαγ οτ οτράΠ .ηζόικγαρακ ερ αιδίχρα ατ ςεξιρπέ ςαΜ
η γράφουμε σωστά ανάποδα ή καθόλου.. μη μας βγάλεις τα μάτια :hypnotize

:p

giorgos.ken
22/05/2011, 17:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από tommy dakar
κακως μεν,αλλα θα σου απαντησω.το ψευτομαγκας το προσπερναω ευγενικα λογω της αγνοιας σου.ξαναδες αυτο που εγραψα,ειδες πουθενα να λεω οτι τα ξερω ολα????αν εσυ μετα απο τοσα σχολια δεν εχεις καταλαβει τιποτα τοτε προβλημα σου.εγω απλα διασκεδαζω με αυτα που γραφονται,εχω καθε δικαιωμα γιατι το φορουμ ειναι δημοσιο.παρε και πυραυλο,δεν με απασχολει.μην το πας προσωπικα γιατι ποτε δεν ξερεις ποιος μπορει να ειναι πισω απο το πληκτρολογιο οπως δεν ξερεις και εσυ πιος ειναι αυτος που του την λες.και ναι το φορουμ ειναι δημοσιο δεν θα σε διωξει κανεις ουτε εχω το δικεωμα αυτο απλα θα σε αντιμετωπιζω αναλογος.

Vagelis Gar
22/05/2011, 17:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ
η γράφουμε σωστά ανάποδα ή καθόλου.. μη μας βγάλεις τα μάτια :hypnotize

:p

:a12: ziggy, έτσι κι αλλίώς δεν θα προλάβει να διαβάσει τη μαγική λεξούλα. Άντε το πολύ να ακούσει το ιουυυυ ιουυυυ και καπάκι τη φράση "Κρίμα, νέο παιδί".

Αλλά για τον κόπο σου τσάκω μια :beer:

p@nos
22/05/2011, 17:06

file les paparies gia to boyrdelo soy se pao me to fx mia kontra opote goystareis na dis ti simenei reisoni......

giorgos.ken
22/05/2011, 17:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrEvil
Παλλικάρι μου καλό και οξύθυμο,
όταν εκθέτεις τον εαυτό σου βάζοντας μπροστά το υπέρμετρο εγώ σου, αναζητώντας να πάρεις χωρίς ουσιαστικά καμμία εμπειρία (μην πιάσουμε την συζήτηση του πόσο γνώστης και έμπειρος μπορεί να είναι κάποιος, έστω και αν τα ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ με παπί) ένα μηχανάκι, το οποίο είναι ανάμεσα στα 5-10 ταχύτερα και δυνατότερα μηχανάκια παραγωγής, να περιμένεις ότι δεν θα βρείς πολύ σοβαρότητα από τον συζητητή σου.

[σκέψου για παράδειγμα, να έρθει ο 11χρονος ξάδερφός σου και να σου πει πως σκέφτεται να πάρει ένα 600αρι ςς και να είναι σίγουρος ότι θα το έχει -αφού θα το οδηγά με σύνεση- μιας και το BMX το έχει λιώσει].

Το έχω οδηγήσει το 14αρι για κάποια λίγα χιλιόμετρα. Ξέρω για τι ακριβώς μιλάμε. Δεν στο προτείνω και είναι περίεργο που δεν το καταλαβαίνεις κι εσύ.
Διαφαίνεται πως γίνεσαι διαλλακτικότερος και κοιτάς προς τα 600αρια. Καλά κάνεις!
Σε αυτή την κατηγορία, εγώ θα σου πρότεινα (προσωπικό και υποκειμενικό) το CBR600F, το οποίο ούτε θα σου "σπάσει την μέση και τους καρπούς", μα είναι σβέλτο και σαφώς πιο χρηστικό από ένα θηρίο.

Αλήθεια, τι να κάνει κάποιος ένα τόσο μεγάλο μηχανάκι στο νησί;

Το τι θα κάνεις εσύ το αποφασίζεις. Αφού δεν [πολυ]δέχεσαι τις απόψεις των υπολοίπων, σταμάτα να μπαίνεις και να ζητάς την άποψή τους.
Αν όμως την ζητάς, να ξέρεις ότι θα ακούσεις αλήθειες, εκφρασμένες με όλους τους τρόπους. Δεν παύει όμως να σου λένε την αλήθεια.

Επαναλαμβάνω αυτό που σου είπα και στο 1ο μου ποστ.
Κάνε τον μαλάκα! Άσε αυτή την καύλα να σου περάσει και με καθαρό μυαλό και ψυχραιμία, πάρε αυτό που σου πρέπει, για την εμπειρία σου και τον τόπο που θα κινήσαι. καλα οτι θελετε λετε πιος σας ειπε ρε μαγγες οτι μενω κρητη.αθηνα μενω επηδει εγραψα δηλαδη οτι ανεβηκα σε μια ζζρ σε αντιπροσωπια στην κρητη;απο κρητη ειναι η καταγωγη μου και ειχα ανεβει περσυ οταν εκανα διακοπες.αφου το εχεις οδηγησει και λες οτι ειναι τοσο επικυνδυνο θα το σκεφτο.

taisteal
22/05/2011, 17:08
ο.κ μεγαλε με ταπωσες.ασε τωρα να διαβασω καμμια απαντηση να γελασω

p@nos
22/05/2011, 17:10
giorgo to psakses to cbr1000 poy soy pa einai o orismos tis filikotitas mi pareis 600ss ine psofia de pane bima.......

alla epiteloys agorase na pame kamia bolta me ta ergalia

aristrom
22/05/2011, 17:18
Νταξξ!!ρε φιλε αφου οδηγαγες παπι να την παρεις!
Να μου λεγες για κανα σκουτερ 50αρι θα ειχα ενδιασμους!(δεν εχουν και ταχυτητες!)
Προχωρα φιλε μαζεψε κανα λεφτο και παρτο το εργαλειο
Αυτα που σου λενε μην τα ακους!Και φυσικα ουτε και να περασεις απο του Ζευκα το γραφειο-δεν χρειαζεται

ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ..ΕΚΠΤΩΣΗ

Αντε στην Υγειά μας :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

giorgos.ken
22/05/2011, 17:27
giorgo to psakses to cbr1000 poy soy pa einai o orismos tis filikotitas mi pareis 600ss ine psofia de pane bima.......

alla epiteloys agorase na pame kamia bolta me ta ergalia φιλε ακομα δεν μπορω σε 2 μηνες θα μπορω που θα ειμαι 21 αλλα οτι και να παρω ευχαρηστως να συναντηθουμε να παμε.